Februari OBS De Vuurvlinder week 6. In deze nieuwsbrief:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Februari OBS De Vuurvlinder week 6. In deze nieuwsbrief:"

Transcriptie

1 OBS De Vuurvlinder week 6 Februari 2018 Juf Anne Marije is moeder geworden van een tweeling!! Victor en Hugo. Van harte gefeliciteerd met deze twee prachtige jongens! In deze nieuwsbrief: - Staking - Blij nieuws - Schoolfruit - Voetbalclinic DVC - Parkeren

2 Algemeen Staking 14 februari In de nieuwsbrief van week 4 heeft reeds gestaan dat als de Estafettestaking op 14 februari doorgaat, de leerkrachten van obs De Vuurvlinder mee gaan doen. De staking gaat door en wij gaan naar het terrein van de Suikerunie in Groningen waar een bijeenkomst is georganiseerd. Ook in de afgelopen week hebben we bij afwezigheid van een van de leerkrachten het op een creatieve manier opgelost, we hebben weer geen duidelijk signaal af gegeven over het tekort aan leerkrachten, maar we willen op deze manier laten zien dat wij er alles aan doen om de kinderen niet naar huis te sturen bij afwezigheid van de leerkrachten. We hopen dan ook op uw steun en begrip op 14 februari. We willen u ook vragen de petitie te ondertekenen op investeerinprimaironderwijs.petities.nl om zo een statement te maken richting politiek Den Haag. Laat weten dat u ook het beste wilt voor uw kind. Blij nieuws Op woensdag 31 januari is juf Anne Marije bevallen van een tweeling, twee prachtige jongetjes. Hun namen zijn Victor en Hugo. Juf Anne Marije en Victor & Hugo moesten nog een paar dagen in het ziekenhuis blijven, omdat Hugo met een keizersnede is geboren. Afgelopen zondag zijn ze thuis gekomen. Wij wensen Anne Marije en Jeroen en de twee grote, trotse zussen Naomi en Carmen heel veel GELUK en LIEFDE samen. Voor wie hen een kaartje wil sturen, het adres is: Heiligravenweg 27, 9901CG Appingedam.

3 Schoolfruit 1. Ananas 2. Appel 3. Grapefruit Ananas De kleur van de schil zegt niets over de rijpheid; ook een groene ananas kan goed rijp zijn. Daarom is geur belangrijk; een ananas moet een heerlijke geur verspreiden. Grapefruit Het klopt dat hij zuur is! En het witte gedeelte en de velletjes bitter zijn. Maar de grapefruit is goed om je smaak te ontwikkelen. Snijd de grapefruit doormidden, snijd met een mes langs de membramen en langs de rand. Laat kinderen de grapefruit uitlepelen. Na een paar stukjes proeven is de grapefruit fris en lekker! Voetbalclinic DVC De kinderen van de groepen 1, 2 en 3 krijgen aankomende dinsdag (groep 1 en 2) en woensdag (Regenboogklas en Onderwaterwereld) een voetbalclinic van DVC Appingedam tijdens de gymles. Wilt u er voor zorgen dat uw kind gymkleding mee heeft? Parkeren We zien de laatste weken regelmatig dat langs de weg naar de hoofdingang van het kindcentrum wordt geparkeerd. Dit veroorzaakt gevaarlijke verkeerssituaties, bijna ongelukken. Ons verzoek aan u is dan ook, voor er echt iets gebeurt, om uw auto op de daarvoor bestemde parkeerplekken of bij de JUMBO te parkeren. We rekenen op uw medewerking.

4 Nieuws uit de groepen Berenhol, Kikkervijver en Konijnenhol: De groepen werken deze week aan de verschillende zelf gekozen thema s. Het zou weer mooi zijn als de kinderen veel materialen voor deze thema s mee naar de groep nemen. Konijnenhol: Ziekenhuis Kikkervijver: Vissen Berenhol: Sport Wij zijn heel blij met juf Gerda die ons komt assisteren in de groepen. Zij gaat daarbij werken met de jongste kinderen uit de groepen. De komende periode komt zij ons helpen op de woensdag en de donderdag. Later wordt dit uitgebreid. Dinsdagmorgen hebben alle groepen een voetbalclinic in het grote gymlokaal. (Indien de kinderen al gymschoenen hebben deze graag meegeven voor dinsdag.) De kinderen van het Berenhol zijn vrijdag 26 januari naar het Groninger Museum geweest. Zij waren erg enthousiast. Het Konijnenhol en de Kikkervijver gaan donderdag 8 februari naar het Groninger Museum. Daarbij dienen de ouders van de Kikkervijver er rekening mee te houden dat zij misschien iets later dan uur terug zijn op school. Juf Gea viert haar verjaardag vrijdag 9 februari in het Berenhol.

5 Onderwaterwereld, Regenboogklas en Safariland Groep 3 algemeen Afgelopen week hebben we kern 6 afgerond en dat hebben we gevierd met een 'Letterfeest'. U kunt hiervan foto's bekijken op onze website. Deze week gaan we starten met kern 7. De doelen van deze kern kunt u weer vinden op de deur van het lokaal. Komende week ronden we blok 1 van rekenen af en nemen we Cito spelling af. Vergeet u zich niet in te schrijven voor de oudergesprekken. We willen graag een gesprek met alle ouders. Indien u zich deze week niet inschrijft zullen wij een tijdstip voor u inplannen. Onderwaterwereld: Komende week gaat de temperatuur weer naar beneden. Tijd voor ons om de vogels een beetje te helpen. Heeft u thuis: Lekkernijen voor vogels (pinda, rozijnen, cruesli, o.i.d) Muffinvormpjes Oude pan Oude spuitzak Ossenvet/ ongebruikt frituurvet Dan willen wij dit heel graag gebruiken om muffins voor de vogels te maken. Regenboogklas: Wij zijn op zoek naar een ouder die het leuk vindt om op dinsdagmiddag ( ) te helpen met knutselen. Met name tijdens de les zelf, maar soms ook met een kleine voorbereiding. Lijkt u dit leuk? Dan kunt u dit aangeven bij de leerkracht. Safariland Oudergesprekken Nog niet alle ouders hebben zich ingeschreven voor de oudergesprekken. Op de deur van het klaslokaal hangt een intekenlijst. Alles-in-1 We zijn met het nieuwe thema van alles-in-1 begonnen: Wanneer was het? Het eerste hoofdstuk gaat over dinosaurussen. We hebben een woordspin over dit onderwerp gemaakt. Ook hebben we samen met de kinderen van de Regenboogklas fossielen gemaakt. Zelf bedachte fossielen of met een echt dinoskelet. Rekenen In de klas blijven we de tafels en het klokkijken herhalen. Het is goed om hier thuis ook aandacht aan te blijven besteden. Bijvoorbeeld door eens te vragen: Hoe laat is? Welke digitale tijd hoort hierbij?

6 Natuurklas, Ruimtewezens en Astronauten: Scoor een boek: Vanaf maandag 5 februari gaan de groepen 5 en 6 weer starten met het leesproject Scoor een boek. De leerlingen gaan dan strijden tegen de andere groepen 5 en 6 in Appingedam met als doel zoveel mogelijk boeken te lezen. De kinderen krijgen een poster in de klas waarop zij een sticker kunnen plakken voor elk uitgelezen boek. De klas met de meeste stickers op de poster wint een prijs! Schoolreis: Onze schoolreis is gepland! We gaan donderdag 28 juni met de bus naar Appelscha, naar het park Duinenzathe. Daar gaan we samen genieten van een supergezellige en leuke schoolreis. We hebben er nu al zin in! Klooster ter Apel: Vorige week dinsdag zijn de Ruimtewezens naar het klooster in ter Apel geweest. Ook zij hebben genoten van een leuke en leerzame excursie. Vanaf maandag gaan we starten met het project over de Middeleeuwen en dan gaan we nog veel meer leren over kloosters, kastelen, ridders en wat er nog meer hoort bij de Middeleeuwen. De weekwoorden zullen we uw kind meegeven naar huis en ze staan al op bloon.nl. De inlogcodes van de kinderen hangen in de klas aan de muur, mocht uw kind het niet meer weten. Topografie: Nu de drukke Cito weken weer achter de rug zijn, zullen wij ons weer gaan richten op de topotoetsen. Groep 6 krijgt deze week de oefenkaart van Drenthe mee naar huis. De toets nemen we af op vrijdag 16 februari. Zwemmen: De Astronauten hebben de derde zwemles alweer gehad. Het vervoer voor de komende vrijdag is al rond. Ontzettend bedankt voor alle hulp hiervoor, daar zijn we erg blij mee! Oudergesprekken: Denkt u er aan om u in te schrijven voor onze oudergesprekken? De inschrijfformulieren hangen bij ons op de deuren. Mini-studenten: De kinderen gaan een start maken met een werkstuk over een land van het project. Informatie over het maken van een werkstuk hebben de kinderen meegekregen naar huis. Ook hebben de kinderen een mooi voorbeeld gezien, zodat ze alvast weten hoe een werkstuk eruitziet. Het werkstuk wordt vooral thuis gemaakt. Als het klaar is kan het werkstuk gestuurd worden naar het mailadres van Jeanine Nepperus: jeaninenepperus@marenland.org. Op een stick zetten kan ook, dan kopiëren wij het werkstuk. Het project is beëindigd. De toets van week 5 wordt deze week gemaakt. We starten met Alles apart. Deze week werken de kinderen aan woorden op iaal, ieel, eaal, ueel, woorden met een c als s of k, woorden eindigend op b,-p,-d, woorden op ge, passieve en actieve zinnen en worden de voegwoorden behandeld. De rekentoets van blok 4 wordt deze week gemaakt. Na de toets volgt herhaling en/of verrijking Winterlezen: deze week wordt gestart met het bespreken van de boekverslagen. Een rooster wordt in de groep opgehangen.

7 Denkt u eraan dat u zich inschrijft voor het spreekuur? Tot en met dinsdag kunt u zich inschrijven voor maandag 12 februari. Indien u zich voor woensdag niet hebt ingeschreven, zullen wij een tijdstip voor u inplannen. Vrijdag 16 februari is juf Ciska jarig. Die dag hoeven de kinderen geen eten of drinken mee te nemen. Juf Ciska zorgt voor wat lekkers. Drakengrot: Een vreemde week... We hebben de Cito s afgesloten op donderdag. Binnenkort hebben we een gesprek en krijgt uw kind het echte ADVIES. U weet, dat dat bindend is voor het VO, behalve als uw kind een beter advies krijgt bij de EINDTOETS ( IEP) in APRIL. Alleen dán kunnen we kijken of er mogelijk een hoger advies gegeven gaat worden. Eindelijk werd onze buitendeur gemaakt, die al vanaf september niet meer open mocht. Dat betekende verhuizen van de ene klas naar de andere... wel 4 x!! Dat had wel wat!!!gelukkig was het de gymdag voor onze school en kwamen er steeds lokalen leeg. Bedankt collega's!! Op vrijdag hadden we VIERING waar onze klas de leiding van had. Maureen en Ian hebben dat heel goed gedaan. Ons aandeel was leuk. Ook mochten de groep 8-ers leiding zijn bij de Letterspeurtocht van Onderwaterwereld en de Regenboogklas. Rekenen: KOMENDE week sluiten we deel 8a af en beginnen we aan de werkboeken. Dit betekent dat we alle rekenonderdelen gehad hebben en alleen nog herhalen. Alleen de PLUSgroep krijgt nog meer verdieping en soms uitbreiding. Alles-in-1: Het project Afrika-Azië wordt afgesloten. Alles Apart thema 9 wordt gestart. Verder komen de werkstukken van de tijdlijn ENTOEN.NU aan bod en gaan we echt starten met de SPREEKBEURTronde. ( rooster komt via de mail) HUISWERK: Maandag einddictee week 1 t/m 5 Project. Hiervoor hebben ze een stencil met weekwoorden meegekregen. Via Bloon kunnen ze week 5 nog oefenen. Vrijdag : 6 boeken gelezen!! + twee boekverslagen zijn af!!( meenemen) Maureen en Jarvi laten hun verslag horen.

8 Woensdag 28 februari in Theater & Congrescentrum de Molenberg Fien & Teun Feest op de boerderij (2+) Het vrolijke duo Fien en Teun, dagelijks te zien op RTL Telekids, komt nu ook naar de Molenberg. In deze oer-hollandse muzikale familievoorstelling beleven Fien en Teun allerlei avonturen op de boerderij, samen met hun vriendjes Sebastiaan het Varken, Rosa de Koe en Pim de Hond. Tijdens deze humoristische show vol vrolijke muziek leren de jonge theaterbezoekers en hun ouders spelenderwijs van alles over dieren, de natuur en het leven op de boerderij. Sita Vermeulen, die inmiddels diverse musicals op haar naam heeft staan, zal de rol van vertelster vertolken in deze interactieve familievoorstelling. Boerderij Experience Voor en na de voorstelling kunnen de kinderen zich vermaken tijdens de Boerderij Experience en op de foto met Fien en Teun. Kleurplaatwedstrijd Download de kleurplaat van onze site, kleur hem zo mooi mogelijk en neem hem mee naar de voorstelling! Je maakt dan kans op een leuk prijzenpakket! Leeftijd: 2+ Entree: 15,- (voor volwassenen en kinderen) Aanvang: uur Voor meer informatie kunt u kijken op KIND Theater & Congrescentrum de Molenberg is deelnemer van KANS VOOR UW Kijk voor de kindervoorstellingen in de webshop

9 Datum Groepen Organisatie Natuurklas Onderwaterwerel Regenboog Kim Berenhol Ruimtewezens Astronauten Ilona Kikkervijver Safariland Natuurklas Joke Konijnenhol Ruimtewezens Berenhol Gea Regenboog Onderwaterwereld Mini-Studenten Jeanine Kikkervijver Safariland Drakengrot Joke Konijnenhol Astronauten Natuurklas Claudia Berenhol Kikkervijver Ruimtewezens Ilona Meivakantie Onderwaterwereld Safariland Regenboog Kim Konijnenhol Drakengrot Mini-Studenten Stella Ruimtewezens Astronauten Natuurklas Herma Berenhol Konijnenhol Kikkervijver Harma Onderwaterwereld Safariland Regenboog Anita Astronauten Drakengrot Mini-Studenten Jeanine Kikkervijver Onderwaterwereld Astronauten Claudia Gezamenlijke viering afsluiten schooljaar Allen

10 Vakantierooster Herfstvakantie t/m Kerstvakantie t/m Voorjaarsvakantie t/m Dag van het Openbaar Onderwijs in Groningen Paasvakantie t/m Meivakantie en hemelvaart t/m Pinkstervakantie en Margedag Margedag Zomervakantie t/m Obs De Vuurvlinder Wethouder Olthoflaan 4a Is de school telefonisch niet bereikbaar, dan wordt u doorgeschakeld naar het centrale telefoonnummer van Kindcentrum OPwierde: Ophalen bossen tulpen van school Valentijnstulpenactie Stakingsdag Nationale Pannenkoekendag Dag Openbaar Onderwijs in Groningen. Kinderen vrij Paasactiviteitenochtend Koningsspelen Kranslegging leerlingen groep 7 en t/m Ramadan en Pinkstervakantie t/m Avond4daagse t/m Suikerfeest Margedag Kinderen vrij uur Ouderbedankavond t/m Kamp groep 7 en Schoolreis groepen 5 en Margedag Kinderen vrij Schoolreis groepen 3 en Schoolreis groepen 1 en Wisseldag Laatste schooldag

Januari OBS De Vuurvlinder week 5. In deze nieuwsbrief:

Januari OBS De Vuurvlinder week 5. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 5 Januari 2018 In de week van 12 februari worden er oudergesprekken gehouden. We willen met alle ouders even in gesprek. Vanaf aanstaande dinsdag hangen de intekenlijsten

Nadere informatie

April OBS De Vuurvlinder week 17. In deze nieuwsbrief:

April OBS De Vuurvlinder week 17. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 17 April 2018 Namens het team van De Vuurvlinder willen wij u allen een hele fijne meivakantie wensen!! In deze nieuwsbrief: Algemeen Schoolfruit Vorige week was de laatste

Nadere informatie

OBS. De Vuurvlinder week 3 OBS. De Vuurvl Januari In deze nieuwsbrief: - schoolfruit

OBS. De Vuurvlinder week 3 OBS. De Vuurvl Januari In deze nieuwsbrief: - schoolfruit OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 3 OBS De Vuurvl Januari 2018 In deze nieuwsbrief: - schoolfruit Schoolfruit Algemeen Levering week 3 1. Mandarijn 2. Appel (Gala) 3 Grapefruit Grapefruit Grapefruits zijn

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl December 2017 i OBS. De Vuurvlinder week 50

OBS. De Vuurvl December 2017 i OBS. De Vuurvlinder week 50 OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 50 OBS De Vuurvl December 2017 i Wat was het een prachtig Sinterklaasfeest!! Dank aan de Sinterklaascommissie en de OR! De kinderen hebben genoten. Meer foto s in deze

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder week 7. Februari In deze nieuwsbrief: - Staking - Schoolfruit - Sponsorloop - Corso

OBS De Vuurvlinder week 7. Februari In deze nieuwsbrief: - Staking - Schoolfruit - Sponsorloop - Corso OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 7 Februari 2018 In deze nieuwsbrief: - Staking - Schoolfruit - Sponsorloop - Corso Staking 14 februari Algemeen Naschoolse Activiteiten De naschoolse activiteiten op woensdag14

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder week 8. Maart In deze nieuwsbrief: -Schoolfruit

OBS De Vuurvlinder week 8. Maart In deze nieuwsbrief: -Schoolfruit OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 8 Maart 2018 In deze nieuwsbrief: -Schoolfruit - Algemeen Schoolfruit: 1. Waspeen 2. Ananas 3. Appel Ananas Wist je dat je een ananas ook zelf kunt kweken? Dit kan van

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl November 2017 OBS. De Vuurvlinder week 48. In deze nieuwsbrief: - Juf Anne Marije - Algemeen

OBS. De Vuurvl November 2017 OBS. De Vuurvlinder week 48. In deze nieuwsbrief: - Juf Anne Marije - Algemeen OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 48 OBS De Vuurvl November 2017 Schoolfruit Woensdag: tomaat Donderdag: manderijn Vrijdag: peer Het schoolfruit komt op woensdag, donderdag en vrijdag. Wie wil ons helpen

Nadere informatie

Juni OBS De Vuurvlinder week 26. In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling

Juni OBS De Vuurvlinder week 26. In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 26 Juni 2018 In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling Oudergesprekken U kunt zich vanaf deze week weer inschrijven voor de oudergesprekken. De intekenlijsten

Nadere informatie

Juni OBS De Vuurvlinder week 24. In deze nieuwsbrief: - Corsonieuws - Sponsorloop - Nieuws uit de groepen

Juni OBS De Vuurvlinder week 24. In deze nieuwsbrief: - Corsonieuws - Sponsorloop - Nieuws uit de groepen OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 24 Juni 2018 We gaan in veel groepen starten met de Citotoetsen. Wilt u ervoor zorgen dat uw kind uitgerust op school komt en met een goed ontbijt in de maag? Dit zorgt

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder week 14. April In deze nieuwsbrief: - Schoolfruit - Koningsspelen - Scholierenloop - Sponsoring -

OBS De Vuurvlinder week 14. April In deze nieuwsbrief: - Schoolfruit - Koningsspelen - Scholierenloop - Sponsoring - OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 14 April 2018 In deze nieuwsbrief: - Schoolfruit - Koningsspelen - Scholierenloop - Sponsoring - Algemeen Wie komt ons woensdag en donderdag helpen bij het snijden en

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Oktober De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Oktober De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week OBS 40 De Vuurvl Oktober 2017 Wegens de staking van alle leraren in het basisonderwijs zijn op donderdag 5 oktober alle kinderen vrij. In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

Juli OBS De Vuurvlinder week 27. In deze nieuwsbrief: -bookspot Kindcentrum OPwierde

Juli OBS De Vuurvlinder week 27. In deze nieuwsbrief: -bookspot Kindcentrum OPwierde OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 27 Juli 2018 WOENSDAG KOMT DE BRANDWEER VOOR WATERPRET ZORGEN. In deze nieuwsbrief: -bookspot Kindcentrum OPwierde - Waterpret met de brandweer! MEER INFO VERDEROP IN

Nadere informatie

Februari OBS De Vuurvlinder week 8. In deze nieuwsbrief: -Schoolfruit -TOPSPORTDAG Groningen - Kidsfeest.

Februari OBS De Vuurvlinder week 8. In deze nieuwsbrief: -Schoolfruit -TOPSPORTDAG Groningen - Kidsfeest. OBS De Vuurvlinder Valentijnstaart 2017-2018 week 8 Februari 2018 Opa Henk, onze Techniekman werd op 15 februari verrast met een heerlijke Valentijnstaart. Dit omdat hij een super vrijwilliger is op onze

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 28 De Vuurvl Juli 2017 Namens het team van Obs de Vuurvlinder willen wij u allen alvast een fijne zomervakantie wensen! Tot volgend jaar! In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

Mei OBS De Vuurvlinder week 21. In deze nieuwsbrief:

Mei OBS De Vuurvlinder week 21. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 21 Mei 2018 Wat hebben alle kinderen ontzettend goed gelopen tijdens de sponsorloop! Iedereen bedankt voor de inzet en support!! In deze nieuwsbrief: - Schoolreisjes -

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder week 14. April In deze nieuwsbrief: - Schoolfruit - Koningsspelen - Bags2school - Pasen - Stadstuin

OBS De Vuurvlinder week 14. April In deze nieuwsbrief: - Schoolfruit - Koningsspelen - Bags2school - Pasen - Stadstuin OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 14 April 2018 In deze nieuwsbrief: - Schoolfruit - Koningsspelen - Bags2school - Pasen - Stadstuin Schoolfruit: 1. Kiwi 2. Appel 3. Sinaasappel Algemeen Kiwi Mmm deze

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: - Wet privacy - Vakantierooster - Ouderbedankavond - Licht uit, spot aan. Algemeen

In deze nieuwsbrief: - Wet privacy - Vakantierooster - Ouderbedankavond - Licht uit, spot aan. Algemeen OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 22 Mei 2018 In deze nieuwsbrief: - Wet privacy - Vakantierooster - Ouderbedankavond - Licht uit, spot aan Algemeen Wet op de privacy Zoals u weet is m.i.v. 25 mei jl.

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder week 11. Maart In deze nieuwsbrief: - Inspectie. - Schoolfruit. - Kidsbeurs Delfzijl.

OBS De Vuurvlinder week 11. Maart In deze nieuwsbrief: - Inspectie. - Schoolfruit. - Kidsbeurs Delfzijl. OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 11 Maart 2018 In deze nieuwsbrief: - Inspectie - Schoolfruit - Kidsbeurs Delfzijl - Scholierenloop Algemeen Inspectie Het toezicht van de Inspectie Onderwijs is veranderd.

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Oktober De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: Informatie over:

OBS. De Vuurvl Oktober De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: Informatie over: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week OBS 41 De Vuurvl Oktober 2017 In deze nieuwsbrief: Informatie over: De zakken kunnen worden ingeleverd tot donderdag 19 oktober 10.30 uur Centrum voor Jeugd en Gezin Spannend

Nadere informatie

OBS. De Vuurvlinder week 20 OBS. De Vuurvl Mei In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Ouderbedankavond - Boekenmarkt - Fierljeppen

OBS. De Vuurvlinder week 20 OBS. De Vuurvl Mei In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Ouderbedankavond - Boekenmarkt - Fierljeppen OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 20 OBS De Vuurvl Mei 2017 In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Ouderbedankavond - Boekenmarkt - Fierljeppen BELANGRIJK Op de locatie waar voorheen de basisscholen

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl November 2017 OBS. De Vuurvlinder week 45. In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl November 2017 OBS. De Vuurvlinder week 45. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 45 OBS De Vuurvl November 2017 In deze nieuwsbrief: - Lampionnenkijkavond - Nationaal schoolontbijt - Gynzy Ipads - Oudergespekken - Schoolfoto s - Thuis oefenen - Dode

Nadere informatie

Uitnodiging. Juni OBS De Vuurvlinder week 25. In deze nieuwsbrief:

Uitnodiging. Juni OBS De Vuurvlinder week 25. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 25 Juni 2018 We zijn gestart met ouderportaal! Hierop komt leuke en belangrijke info over de groep van uw kind. In deze nieuwsbrief: - Nieuws uit de groepen - Vieringrooster

Nadere informatie

Juli OBS De Vuurvlinder week 28. In deze nieuwsbrief: - Corsonieuws - Buitenspeelplaatsen - Zomertip - Nieuws uit de groepen

Juli OBS De Vuurvlinder week 28. In deze nieuwsbrief: - Corsonieuws - Buitenspeelplaatsen - Zomertip - Nieuws uit de groepen OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 28 Juli 2018 Deze week zijn de oudergesprekken. Vrijdag is de gezamenlijke viering om samen het schooljaar alvast af te sluiten. In deze nieuwsbrief: - Corsonieuws - Buitenspeelplaatsen

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl November 2017 OBS. De Vuurvlinder week 46. In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl November 2017 OBS. De Vuurvlinder week 46. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 46 OBS De Vuurvl November 2017 Het was een gezellige week met Sint Maarten en het Nationale Schoolontbijt. Graag willen wij alle ouders bedanken voor de hulp in de groepen!

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juni 2017 OBS. De Vuurvlinder week 22. In deze nieuwsbrief: In de bijlage informatie over de. Tijdelijke logeerwoningen

OBS. De Vuurvl Juni 2017 OBS. De Vuurvlinder week 22. In deze nieuwsbrief: In de bijlage informatie over de. Tijdelijke logeerwoningen OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 22 OBS De Vuurvl Juni 2017 In de bijlage informatie over de Tijdelijke logeerwoningen In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Hulpouders bibliotheek gezocht! - GMR leden

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder. Januari 2017 OBS. De Vuurvlinder week 3. In deze nieuwsbrief: Informatie over:

OBS De Vuurvlinder. Januari 2017 OBS. De Vuurvlinder week 3. In deze nieuwsbrief: Informatie over: OBS De Vuurvlinder 2016-20 week 3 OBS Januari 20 De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: Komt uw kind met (regen)laarzen op school, dan graag pantoffels of gymschoenen mee voor in de klas Informatie over:

Nadere informatie

Maart OBS De Vuurvlinder week 12. In deze nieuwsbrief:

Maart OBS De Vuurvlinder week 12. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 12 Maart 2018 In verband met de Onderwijsdag van Stichting Marenland zijn alle leerlingen woensdag vrij! In deze nieuwsbrief: - Schoolfruit - Kinderkleding- en speelgoedbeurs

Nadere informatie

OBS. De Vuurvlinder week 11 OBS. De Vuurvl Maart In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Schoolfruit

OBS. De Vuurvlinder week 11 OBS. De Vuurvl Maart In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Schoolfruit OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 11 OBS De Vuurvl Maart 2017 In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Schoolfruit Schoolfruit 1. Sinaasappel 2. Komkommer 3. Meloen Wij zijn voor dinsdag, woensdag en donderdag

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder week 47. November Nieuws algemeen. Bezoek inspectie

OBS De Vuurvlinder week 47. November Nieuws algemeen. Bezoek inspectie OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 47 November 2016 Nieuws algemeen Bezoek inspectie Afgelopen maandag heeft de rijksinspectie opnieuw onze school bezocht. Vorig jaar is vastgesteld dat het onderwijs op

Nadere informatie

April OBS De Vuurvlinder week 16. In deze nieuwsbrief:

April OBS De Vuurvlinder week 16. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 16 April 2018 23 april worden de zakken voor Bags2school opgehaald. Heeft u nog zakken, u kunt ze kwijt onder de trap. In deze nieuwsbrief: - Schoolfruit - Koningsspelen

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder week 40. Oktober 2016

OBS De Vuurvlinder week 40. Oktober 2016 OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 40 Oktober 2016 Zakelijke ouderavond Op maandag 7 november 2016 is onze jaarlijkse ouderavond. Aanvang 19.30 uur. We nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder. Februari 2017 OBS. De Vuurvlinder week 7. In deze nieuwsbrief:

OBS De Vuurvlinder. Februari 2017 OBS. De Vuurvlinder week 7. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 7 OBS Februari 2017 De Vuurvlinder Dinsdag 14 februari worden de tulpen van de Valentijnsactie geleverd. Jantje Beton collecte Van 13 t/m 25 februari wordt door ouders

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl September De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl September De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week OBS 37 De Vuurvl September 2017 Fijn om elkaar allemaal weer te zien! We hopen op een leerzaam schooljaar met alle kinderen, ouders en leerkrachten! In bijlage informatie

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder week 36. September In deze nieuwsbrief: - Welkom in het nieuwe schooljaar - Nieuws uit de groepen - Baby juf Ciska

OBS De Vuurvlinder week 36. September In deze nieuwsbrief: - Welkom in het nieuwe schooljaar - Nieuws uit de groepen - Baby juf Ciska OBS De Vuurvlinder 2018-2019 week 36 September 2019 In deze nieuwsbrief: - Welkom in het nieuwe schooljaar - Nieuws uit de groepen - Baby juf Ciska Algemeen: Welkom in het nieuwe schooljaar 2018-2019.

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Maart 2017 OBS. De Vuurvlinder week 12. In deze nieuwsbrief: Informatie over:

OBS. De Vuurvl Maart 2017 OBS. De Vuurvlinder week 12. In deze nieuwsbrief: Informatie over: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 12 OBS De Vuurvl Maart 2017 In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Schoolfruit - Marenland Magazine - Verlofaanvraag - Vervanging Schoolfruit 1. Meloen 2. Sinaasappel

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Hulpouders bibliotheek gezocht! - Bericht van de OR - Vakantierooster

In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Hulpouders bibliotheek gezocht! - Bericht van de OR - Vakantierooster OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 24 De Vuurvl Juni 2017 In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Hulpouders bibliotheek gezocht! - Bericht van de OR - Vakantierooster 2017-2018 Oproep voor hulp in

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder OBS week 51. In deze nieuwsbrief: Ons kerstdiner is op donderdag 22 december a.s. Informatie over:

OBS De Vuurvlinder OBS week 51. In deze nieuwsbrief: Ons kerstdiner is op donderdag 22 december a.s. Informatie over: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 51 OBS December Vuurvlinder 2016 Ons kerstdiner is op donderdag 22 december a.s. Houdt u er rekening mee dat de kinderen deze dag om 12.00 uur vrij zijn. In deze nieuwsbrief:

Nadere informatie

Wij zijn nu op zoek naar nieuwe leden voor het LOT. We zouden het heel fijn vinden als per groep 2 ouders zich hiervoor aanmelden.

Wij zijn nu op zoek naar nieuwe leden voor het LOT. We zouden het heel fijn vinden als per groep 2 ouders zich hiervoor aanmelden. Nieuwsbrief 6 Obs De Vuurvlinder. Januari 2016 Hoofdluis Het LOT (Luizen Opsporing Team)is helaas gestopt met het controleren op hoofdluis. Wij bedanken hen voor hun betrokkenheid en inzet tijdens de periode

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder. Januari De Vuurvlinder week 2. In deze nieuwsbrief:

OBS De Vuurvlinder. Januari De Vuurvlinder week 2. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 2 OBS Januari De Vuurvlinder 2017 Namens het hele team van Obs De Vuurvlinder wil ik u allen een heel gezond, gelukkig, liefdevol en leerzaam 2017 wensen! In deze nieuwsbrief:

Nadere informatie

OBS. De Vuurvlinder week 21 OBS. De Vuurvl Mei In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Reminders - Boekenmarkt

OBS. De Vuurvlinder week 21 OBS. De Vuurvl Mei In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Reminders - Boekenmarkt OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 21 OBS De Vuurvl Mei 2017 In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Reminders - Boekenmarkt Reminders Betaling schoolreis/kamp (Herinnering) Heeft u het schoolreis geld

Nadere informatie

Helpt u sparen? OBS. De Vuurvl. Maart 2017 OBS. De Vuurvlinder week 13. In deze nieuwsbrief: Informatie over:

Helpt u sparen? OBS. De Vuurvl. Maart 2017 OBS. De Vuurvlinder week 13. In deze nieuwsbrief: Informatie over: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 13 OBS De Vuurvl Maart 2017 OBS de Vuurvlinder dankt: Google Voor een bijdrage van 200,00 voor Techniekonderwijs op de Vuurvlinder en de First Lego League. In deze nieuwsbrief:

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl December 2017 OBS. De Vuurvlinder week 49. In deze nieuwsbrief: - Stakingsinfo - Corsonieuws

OBS. De Vuurvl December 2017 OBS. De Vuurvlinder week 49. In deze nieuwsbrief: - Stakingsinfo - Corsonieuws OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 49 OBS De Vuurvl December 2017 De allereerste voorleeskampioen van De Vuurvlinder is geworden: SVEN! (Drakengrot) Wat heb je mooi voorgelezen, van harte gefeliciteerd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Obs De Vuurvlinder. Augustus 2015

Nieuwsbrief 1 Obs De Vuurvlinder. Augustus 2015 Nieuwsbrief 1 Obs De Vuurvlinder. Augustus 2015 Boekenpret Vanaf dit schooljaar is er geen Boekenpretuitleen voor de kleuters. Wel gaan wij op een andere manier het (voor)lezen van boekjes bij kinderen

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl December 2017 i OBS. De Vuurvlinder week 51. In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl December 2017 i OBS. De Vuurvlinder week 51. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 51 OBS De Vuurvl December 2017 i Het team van Obs De Vuurvlinder wenst u allen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!! In deze nieuwsbrief: - Schoolfruit - Kerst

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder week 46. November Nieuws algemeen

OBS De Vuurvlinder week 46. November Nieuws algemeen OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 46 November 2016 Nieuws algemeen Extra informatie In de bijlages die tezamen met deze nieuwsbrief worden verstuurd vindt u informatie over: EU-Schoolfruit GMR verkiezingen

Nadere informatie

De Vuurvlinder OBS. De Vuurvl Juli In deze nieuwsbrief: Informatie over: - VVN - Jeugdsportfonds

De Vuurvlinder OBS. De Vuurvl Juli In deze nieuwsbrief: Informatie over: - VVN - Jeugdsportfonds OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 27 De Vuurvl Juli 2017 In deze nieuwsbrief: Informatie over: - VVN - Jeugdsportfonds Centrum Veilig Wonen (CVW) is de komende tijd bij u in de wijk aan het werk. CVW

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 2018-02-22 AGENDA Zaterdag 24 februari t/m zondag 4 maart Voorjaarsvakantie Week 10: 5 t/m 9 maart Spreekmiddagen Dinsdag 6 maart 15.30 16.30 NSA groep 3 t/m 8 Gymzaal Spijk CHAOS DOELENSPEL

Nadere informatie

Tijdens de Gouden weken hebben de leerkrachten aan alle ouder(s)/verzorger(s) een flyer uitgedeeld.

Tijdens de Gouden weken hebben de leerkrachten aan alle ouder(s)/verzorger(s) een flyer uitgedeeld. Nieuwsbrief nr. 2 Obs De Vuurvlinder. september 2016 Ouderavond wensen en verwachtingen 20 september 2016 De school zou graag helder willen zijn over wat ouders mogen verwachten van de school en wat de

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juni 2017 i. De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: 26 juni Margedag. Alle kinderen zijn vrij.

OBS. De Vuurvl Juni 2017 i. De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: 26 juni Margedag. Alle kinderen zijn vrij. OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 26 De Vuurvl Juni 2017 i 26 juni Margedag. Alle kinderen zijn vrij. 27 juni begint de school om 9.15 uur In deze nieuwsbrief: Informatie over: - PO in actie - Schooljaar

Nadere informatie

Foto s Koningsspelen. Foto s van de Koningsspelen van 2016 kunt u bekijken op de website van de school:

Foto s Koningsspelen. Foto s van de Koningsspelen van 2016 kunt u bekijken op de website van de school: Nieuwsbrief nr. 4 Obs De Vuurvlinder. september 2016 Foto s Koningsspelen. Foto s van de Koningsspelen van 2016 kunt u bekijken op de website van de school: www.obsdevuurvlinder.org Wensen-en verwachtingenavond

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder. Februari 2017 OBS. De Vuurvlinder week 6. In deze nieuwsbrief:

OBS De Vuurvlinder. Februari 2017 OBS. De Vuurvlinder week 6. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 6 OBS Februari 2017 De Vuurvlinder Wilt u er om denken dat u uw auto en uw fiets alleen in de daarvoor bestemde parkeerplaatsen en rekken zet? In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder week 44. Oktober Lampionnenkijkavond

OBS De Vuurvlinder week 44. Oktober Lampionnenkijkavond OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 44 Oktober 2016 Lampionnenkijkavond Hierbij nodigen wij u, uw familie en bekenden uit om de lampion van uw kind(eren) te komen bekijken op donderdag 10 november a.s. van

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder. December OBS De Vuurvlinder week 49. In deze nieuwsbrief:

OBS De Vuurvlinder. December OBS De Vuurvlinder week 49. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 49 OBS De Vuurvlinder December 2016 In geval van ziekte of in noodgevallen willen we u graag bellen. Helaas is het regelmatig voorgekomen dat we de ouder/verzorger van

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl September De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl September De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week OBS 38 De Vuurvl September 2017 Afgelopen vrijdag is juf Hilly officieel met pensioen gegaan. Wij willen haar een hele fijne tijd wensen samen met haar kinderen en kleinkinderen.

Nadere informatie

OBS. De Vuurvlinder week 15 OBS. De Vuurvl April In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Schoolfruit - Koningsspelen - Pasen

OBS. De Vuurvlinder week 15 OBS. De Vuurvl April In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Schoolfruit - Koningsspelen - Pasen OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 15 OBS De Vuurvl April 2017 In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Schoolfruit - Koningsspelen - Pasen Schoolfruit 1. Paprika 2. Komkommer 3. Appel Wij zoeken op woensdag

Nadere informatie

Informatieve avond in de groep van uw kind. Voor de herfstvakantie wordt er in alle groepen een informatieavond gehouden, de uitnodiging volgt.

Informatieve avond in de groep van uw kind. Voor de herfstvakantie wordt er in alle groepen een informatieavond gehouden, de uitnodiging volgt. Obs De Vuurvlinder Nieuwsbrief 2 Datum 01-09-2014 Aan ouder(s) en verzorger(s), Er is hard gewerkt en dat is dan ook te zien, de school ziet er steeds gezelliger uit. We beginnen allemaal te wennen. Fijn

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder OBS week 50. In deze nieuwsbrief: Ons kerstdiner is op donderdag 22 december a.s. Informatie over:

OBS De Vuurvlinder OBS week 50. In deze nieuwsbrief: Ons kerstdiner is op donderdag 22 december a.s. Informatie over: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 50 OBS December Vuurvlinder 2016 Ons kerstdiner is op donderdag 22 december a.s. Houdt u er rekening mee dat de kinderen deze dag om 12.00 uur vrij zijn. In deze nieuwsbrief:

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder week 43. Oktober 2016

OBS De Vuurvlinder week 43. Oktober 2016 OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 43 Oktober 2016 Film onderbouw In samenwerking met obs De Vuurvlinder is digitaal lesmateriaal ontworpen voor de (PABO) Pedagogische Academie Basisonderwijs. Esther de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 Obs De Vuurvlinder. September 2015

Nieuwsbrief 2 Obs De Vuurvlinder. September 2015 Nieuwsbrief 2 Obs De Vuurvlinder. September 2015 - Wist U dat... -er hele creatieve moeders in de Kikkervijver zijn? De leukste traktaties geknutseld worden ter ere van de jarige. Ook van gezonde hapjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 Obs De Vuurvlinder. Januari 2016

Nieuwsbrief 5 Obs De Vuurvlinder. Januari 2016 Nieuwsbrief 5 Obs De Vuurvlinder. Januari 2016 Briefing Vanaf 4 januari start het team iedere ochtend om 7.50 uur met een briefing. Tijdens deze briefing worden de actualiteiten van de dag besproken. Om

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018

Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018 Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018 11 april Studiedag: kinderen vrij Voetbaltoernooi groepen 7 en 8 12 April Groepen 3-4-5 naar Rotterdams Philharmonisch orkest 16 april Verkeersexamen

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 2018-02-08 AGENDA Zaterdag 10 februari Oud papier ophalen ( zie website voor info) Wolters Heruma 15 Bierum Maarsingh Hoofdweg-zuid 35 Spijk Dinsdag 13 februari OLYMPISCHE WINTERSPELEN Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

U kunt zich aanmelden via de mail of bij de groepsleerkrachten graag vóór 18 april

U kunt zich aanmelden via de mail of bij de groepsleerkrachten graag vóór 18 april Nieuwsbrief 16 Obs De Vuurvlinder. april 2016 Fruit deze week 1. Appel 2. Kiwi (Zespri) 3. Peer Ziekte en vervanging Vorige week hebben we i.v.m ziekte van de leerkracht kinderen terug naar huis laten

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder. November OBS De Vuurvlinder week 48. Nieuws algemeen. Bijlages

OBS De Vuurvlinder. November OBS De Vuurvlinder week 48. Nieuws algemeen. Bijlages OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 48 OBS De Vuurvlinder November 2016 Donderdag 1 december komen Sinterklaas en zijn pieten bij ons op school! Verderop in de nieuwsbrief meer informatie over deze dag.

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl April 2017 OBS. De Vuurvlinder week 16. In deze nieuwsbrief: We hopen dat u allen een fijn Paasweekend heeft gehad.

OBS. De Vuurvl April 2017 OBS. De Vuurvlinder week 16. In deze nieuwsbrief: We hopen dat u allen een fijn Paasweekend heeft gehad. OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 16 OBS De Vuurvl April 2017 We hopen dat u allen een fijn Paasweekend heeft gehad. Het team van obs de Vuurvlinder wenst u na afloop van deze week een fijne meivakantie!

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Welkom op de Prins Clausschool

Welkom op de Prins Clausschool schoolkalender 2016-2017 Welkom op de Prins Clausschool september 2016 35 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 - into-gesprekken groep 3-8 2 3 4 36 5 - into-gesprekken groep 3-8

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41

1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41 1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De opbrengst

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nr. 8, 7 mei 2017 In dit nummer o.a. Mededelingen Einde schoolfruit Schoolvakanties

NIEUWSBRIEF Nr. 8, 7 mei 2017 In dit nummer o.a. Mededelingen Einde schoolfruit Schoolvakanties NIEUWSBRIEF Nr. 8, 7 mei 2017 In dit nummer o.a. Mededelingen Einde schoolfruit Schoolvakanties 2017-2018 Volg Klavertje Vier nu ook op Twitter voor nieuws, foto s e.d. @ObsKlavertje4 Voorwoord Beste ouder/verzorger,

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 vrijdag 23 maart Schooljaar

Nieuwsbrief nummer 6 vrijdag 23 maart Schooljaar thrimwalda@opo-furore.nl www.thrimwalda.nl Nieuwsbrief nummer 6 vrijdag 23 maart Schooljaar 2017-2018 Schoolfotograaf 6 juni 2018 Woensdag 6 juni komt de schoolfotograaf. 's Ochtends om 8.30 uur is er

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

De leerlingen zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden.

De leerlingen zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden. Nummer 17 15 januari 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), Bruna-actie Rondom de Kinderboekenweek was weer de jaarlijkse actie dat de Bruna-bonnetjes konden worden ingeleverd en wij dan boeken voor de school

Nadere informatie

Woensdag 11 juli. De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK..

Woensdag 11 juli. De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK.. Woensdag 11 juli De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK.. - Hebben we al een beetje afscheid genomen van juf Inge. Vrijdag hebben we als team een afscheidsborrel gehad en dinsdag is Inge door haar

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Jaargang 21 Nummer 22 Nieuwsbrief 28 januari 2014

Jaargang 21 Nummer 22 Nieuwsbrief 28 januari 2014 Klimop 2 9301 PK Roden 050-5017172 info@obsdetandemroden.nl www.obsdetandemroden.nl Jaargang 21 Nummer 22 Nieuwsbrief 28 januari 2014 Belangrijke data 18 februari Studiemiddag, alle leerlingen vrij 21

Nadere informatie

Woensdag 9 november gaan de kinderen dus voor het eerst van deze groente- en fruitlevering gebruik maken.

Woensdag 9 november gaan de kinderen dus voor het eerst van deze groente- en fruitlevering gebruik maken. Geachte Ouder(s), Verzorger(s) Botterlaan 1 9934 EW Delfzijl Tel. 0596 612600 Directeur M. Lamain obsjanligthartdelfzijl@marenland.org www.obsjanligthart.nl Nieuwsbrief Jaargang 14 no. 4 1 november 2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

24 maart 2017

24 maart 2017 1346 www.clarafabriciusschool.nl 24 maart 2017 27 maart Juf Leoni groep 7, juf Anne heeft andere taken 28 maart Aanbieden cheque aan stichting Oke 29 maart Voorlichting over het nieuwe goede doel 30 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10.

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10. Dinsdag 1 Augustus 2017 Woensdag 2 Donderdag 3 Vrijdag 4 Zaterdag 5 / Zondag 6 Maandag 7 32 Dinsdag 8 Woensdag 9 Donderdag 10 Vrijdag 11 Zaterdag 12 / Zondag 13 Maandag 14 33 Dinsdag 15 Woensdag 16 Donderdag

Nadere informatie

Obs De Vuurvlinder Nieuwsbrief 6 Datum 29 oktober Aan ouder(s) en verzorger(s),

Obs De Vuurvlinder Nieuwsbrief 6 Datum 29 oktober Aan ouder(s) en verzorger(s), Obs De Vuurvlinder Nieuwsbrief 6 Datum 29 oktober 2014 Aan ouder(s) en verzorger(s), Het schoolfonds Ook dit jaar verzoeken wij u om uw vrijwillige bijdrage aan het schoolfonds te voldoen. Wij als ouderraad

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 02-09-2020 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het eerste Open Podium van dit schooljaar. Met de collega s, met de kinderen en ook met u als ouders/verzorgers, maken we een nieuwe start. Hieronder kunt

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch Weekmail obs Hagen 12 april 2019 Paaslunch Op donderdag 18 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! De kinderen

Nadere informatie