Nr. 1 > 24 augustus. Uit t Kompas. Meer informatie kunt u vinden op

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nr. 1 > 24 augustus. Uit t Kompas. Meer informatie kunt u vinden op"

Transcriptie

1 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat AG Westbroek info@kompaswestbroek.nl Nr. 1 > 24 augustus Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Afgelopen maandag zijn we zoals altijd gestart met een kopje koffie en limonade. Elkaar begroeten en even bijpraten over de vakantie, jammer genoeg moest het in de gang ivm het weer. Daarom duurde het niet zo lang of alle kinderen zaten op hun plekje in de klas. Best even spannend, een nieuwe school, een nieuwe klas of een nieuwe juf! Fijn dat we elkaar weer gezond en uitgerust mochten begroeten! En een speciaal welkom aan de nieuwe kinderen en hun ouders. Wij wensen jullie een fijne tijd bij ons op school. Alles wordt in deze weken ook weer opgestart. Binnenkort ontvangt u de brief voor ouderhulp en de jaarkalender. De luizenmoeders zijn ook al gestart, er is wel hoofdluis en neten geconstateerd, blijftu zelf ook goed controleren. Het nieuwe schooljaar is begonnen en we hopen er met Gods zegen en met elkaar een mooi en goed jaar van te maken voor kinderen, ouders en leekrachten. Met vriendelijke groet, Greetje Klein Gotink Op 13 augustus werd juf Greetje 65 jaar. Dat was een groot feest natuurlijk. Ze weet er niks van, maar wij wilden dit als team wel aan u laten weten. Op het feest maakten we een mooie foto. Die wilden we u niet onthouden. En bij deze: Greetje alsnog van HARTE gefeliciteerd!!!!

2 DATA VERJAARDAGEN!! Donderdag 1 september Informatie ochtend in groep 3-8 8:30 9:00 Groep 3/4 inloopochtend, uw kind kan de boeken laten zien en u krijgt een informatie boekje van de juf 9:00 9:30 Groep 7/8 informatie halfuurtje. U komt in de klas zitten en de juf en kinderen vertellen 9:30 10:00 Groep 5/6 informatie halfuurtje. Zie groep 7/8. Bijbelverhalen groep 3-8 Week 34 - Opstartweek, nog geen bijbelverhalen Week 35 Verhalen over David, 1 Samuël 21, 22 en 23 David bij de Filistijnse koning, David in de spelonk van Adullam, Saul zoekt David, Sauls leven gespaard Week 36 Verhalen over David, 1 Samuël 24, 25, 26 Nabal en Abigaïl, Sauls leven nogmaals gespaard, David in Ziklag, Sauls dood

3 Mededelingen Continue rooster a.s. donderdag en vrijdag In verband met het hele mooie en warme weer voor de komende dagen willen wij op donderdag en vrijdag een continue rooster draaien. Dat betekent dat de kinderen van 8.30 uur tot uur naar school gaan, dus ook allemaal brood mee, we eten als klas met de eigen juf en gaan een uurtje eerder naar huis. Mocht dit voor u als ouders een groot probleem opleveren en lukt het u echt niet om uw kind eerder op te halen, wilt u dat dan even doorgeven aan ons, dan is er op school opvang geregeld. De groepen 1 t/m 4 zijn vrijdag gewoon om uur uit. Wij hopen dat iedereen zo ook nog even van het mooie weer kan genieten! Overblijven Dit schooljaar zijn er 3 overblijfouders op maandag, dinsdag en donderdag. De kinderen uit groep 1 t/m 4 eten met elkaar in het overblijflokaal. De kinderen uit groep 5 t/m 8 eten in de hal. De kosten voor het overblijven zijn dit schooljaar hetzelfde gebleven. Een overblijfkaart voor 20x overblijven kost 20,-. Blijft uw kind incidenteel over en heeft het geen kaart, dan zijn de kosten 1,50. Bij betaling graag het geld gepast meegeven in een envelop; de overblijfouders zorgen voor de administratie (als er een nieuwe overblijfkaart aangeschaft moet worden dan krijgt u kind een herinnering hier voor mee naar huis). Overzicht overblijfouders Maandag: Anneke van Barneveld, Miranda Schouten en Corrie Verhoeff Dinsdag: Anneke van Barneveld, Monique v/d Woude en Corrie Verhoeff Donderdag: Anneke van Barneveld, Monique v/d Woude en Fauve van Bemmel Vrijdag: Miranda Schouten Nieuws vanuit de OR (ouderraad) Op maandag 29 augustus zal de OR, voor de eerste keer dit schooljaar, bij elkaar komen. Tijdens deze vergadering zullen wij o.a. de taken verdelen voor het nieuwe schooljaar. Lijkt u het leuk om deel te nemen aan de OR dan kunt u contact opnemen met juf Anneke of één van de OR-ouders: Karin Visser, Marjan Gaasenbeek, Angela van Ettekoven, Marieke Schuurman, Monique v/d Woude, Hanna Stam en Erwin v/d Berg.

4 Peuters Nog geen nieuws Plusklas Nog geen nieuws Groep 1/2 Volgende week ontvangt u een met daarin nieuws over groep 1/2. Vanaf de volgende keer staat het op deze plek in de nieuwsbrief. Groep 3/4 De school is weer begonnen! Best spannend die eerste dagen. Waar mag ik zitten? Wat gaan we doen? Kan ik het allemaal wel? Zomaar een paar vragen. Gelukkig valt het allemaal mee. In groep 3 zijn we natuurlijk gestart met lezen en trots op het feit dat we al iets kunnen: RIK EN DAAN, de r en d. Daar komen deze week ook nog de i en k bij. En let op: daarmee kunnen we dan al van alles lezen. Ook groep 4 krijgt nieuwe vakken: taal, estafette (lezen) en spelling. En hoe moet je werken in een schrift met lijntjes en/of vakjes??? Wij wensen alle kinderen (Stijn, Luuk, Maysam, Rozemarijn, Elnathan, Julian, Robin, Esmée, Evan, Gertine, Ben, Henk-Jan, Ilse, Lex, Mees, Mirthe, Nathan, Pleun, Sanne, Sofie, Thomas en Wiske) een fijn schooljaar toe! Als er vragen en/ of opmerkingen zijn, dan kunt u altijd even na schooltijd binnen lopen. Juf Bertine is er op dinsdag en woensdag. Juf Anneke is er op maandag, donderdag en vrijdag.

5 Groep 5/6 Hoera, we zijn weer begonnen! Rustig aan, dat wel want het is tenslotte net vakantie geweest. Deze week starten we alles rexlaxed op. Op maandag maakten we een poster over onszelf en bekeken we voorzichtig een paar lessen. De dagen daarna zijn we echt begonnen en nu leren we elke dag iets meer over hoe alles in de klas moet. We hebben ook een nieuwe jongen in groep 5: Toon Verhoeff. Dat is erg gezellig. In groep 5 zitten nu 15 kinderen en in groep 6 zitten 7 kinderen. Vandaag vierden we al twee verjaardagen, van Jara en Elise. Superleuk! Deze week krijgen we ook huiswerk mee (morgen) en dat we moeten we vier keer oefenen. Elke keer oefenen we dan 5 minuten oefenen. Op woensdag moet het schrift weer in de la zitten. In de klas zijn neten geconstateerd, controleer uw kind regelmatig. Mocht u merken dat uw kind neten/luizen heeft, laat het me dan (via de mail) even weten: rdonkersloot@kompaswestbroek.nl In de klas is het fijn als we op tijd kunnen beginnen. Om 8:20 gaat het hek open; 8;25 eerste bel; 8:30 tweede bel. Als u ervoor zorgt dat de kinderen rond de eerste bel op school zijn dan is dat super! Gym doen we een blokuur, dat wil zeggen: een keer per week 1,5 uur. Wij gymmen op donderdag van 10:30-12:00, maar morgen doen we dit meteen om 8:30 omdat het zo warm wordt. In groep 5 (en 6) hebben de kinderen een etui met potloden nodig en een liniaal + ringband (23 ringen). Dit mogen ze dus van thuis meenemen. Stiften, gekleurde pennen e.d. zijn niet nodig, deze zijn op school aanwezig. Binnenkort bent u op donderdag (datum volgt nog) om 8:30 van harte welkom in de klas. Ik vertel dan over wat we dit jaar leren, hoe huiswerk het meest effectief gedaan kan worden, en nog veel meer over dit schooljaar. Ook kunt u zien waar uw kind zit en waar we de komende tijd mee bezig zijn. Vakinhoudelijk zijn we de komende tijd bezig met: Groep 5: - Taal > (Alfabetische) volgorde, Aardrijkskunde > Kaartlezen, Rekenen > plus en min t/m 100, en de tafels 3,4,6, Spelling > ng/nk; eer/oor/eur; aai/ooi/oei Groep 6: - Taal > Woordsoorten, Aardrijkskunde > Kaartlezen en topografie, Rekenen > Plus en min t/m 1000, alle tafels, Spelling > ng/nk; ch/cht; ei/ ij Ik ben via de mail altijd bereikbaar. Mijn mail adres is: rkorevaar@vechtstreekenenvenen.nl De app groep gaat volgende week van start, we willen eerst als school hierover wat op papier zetten. U mag natuurlijk wel alvast uw mobiele nummer doorgeven (groep 5 ouders). Groet, juf Roos!!

6 Groep 7/8 Van onze reporter van de week; Maandag; We kwamen in de klas en moesten even zoeken naar onze tafel. Maar het was niet zo moeilijk. Want op elke tafel stond een naambordje. En er lag een boekenlegger/geheugensteuntje. En ook een schetsboekje. Op de binnenkant van het naambordje stond iets namelijk: welkom in groep! Fijn dat je er bent. Het potlood!!! Het schetsboekje en de boekenlegger op je tafel zijn voor jou, en zullen we dit jaar hopelijk veel gebruiken. Ik hoop dat we een heel fijn en gezellig schooljaar hebben met elkaar. juf Gerdien. Het potlood!!! De juf was het potlood vergeten.(.). En toen mochten we vertellen over onze vakantie. Daarna ging de juf dingen uitleggen dingen uitleggen dingen uitleggen dingen uitleggen dingen uitleggen dingen uitleggen dingen uitleggen dingen uitleggen dingen tot de pauze ging de juf dingen uitleggen ( ). Ik ben maar even bewust met dit stukje van de reporter begonnen, want deze reporter(amanda) weet de start van het schooljaar heel raak te vertellen. De kinderen hebben maandagmorgen inderdaad wel flink moeten luisteren, want er waren natuurlijk veel nieuwe dingen. Onder andere over de weektaak, de moet- en magopdrachten, het huiswerk, het like-systeem en de agenda hebben de kinderen veel informatie gekregen. Maar het voordeel was dat we er meteen mee aan het werk konden, zodat we deze opstartweek verder nog kunnen kijken welke onduidelijkheden er nog zijn, en welke vragen de kinderen nog hebben. Inmiddels is er al hard gewerkt aan de weektaak, weten de meeste kinderen aardig de weg in de klas en hebben we zelfs al in google classroom gewerkt, waarin de kinderen mij een brief gingen schrijven. Morgen hopen we die brief nog even af te maken. Verder hebben de kinderen in groepjes nagedacht over klasseregels, hebben we een ansichtkaart vanaf ons vakantieadres getekend, hebben we een engelse mini-poster over onszelf gemaakt, en hebben we een start gemaakt met rekenen en spelling. Ook zijn we alvast begonnen aan ons verjaardagsportret: Een portret van ons zelf die aan de jaar-slinger in de klas komt. Hier kunt u al een paar van deze portretten zien, die al (bijna) af zijn. Hopelijk hangt volgende week de hele slinger er, dus kom dan gerust eens binnenwandelen. Morgen moeten de kinderen een voorwerp meenemen dat typisch bij hen past, want dat hebben we nodig voor kanjertraining. Ook krijgen de kinderen morgen het eerste huiswerk mee. Op maandag krijgen ze begrijpend lezen/studievaardigheden, op dinsdag spelling, en op donderdag rekenen. Net als vorig jaar zal het huiswerk ook op de site staan, zodat kinderen het opnieuw kunnen printen als ze het kwijt zijn. Tot slot; Ook woordenschat krijgt weer volop aandacht. Iedere week schrijven kinderen minimaal 5 nieuwe woorden op met hun betekenis, die we op verschillende momenten en manieren terug laten komen. Ook in de nieuwskrant zullen we deze woorden terug laten komen, zodat ook u ze wellicht thuis eens kunt gebruiken. Woorden die we nu alvast tegen zijn gekomen: bolwerk, massief, een verhouding hebben, complimenteren en recent.

Nr. 1 > 3 September. Uit t Kompas DATA. Bijbelverhalen groep 3-8 VERJAARDAGEN!! Woensdag 2 september. Donderdag 10 september

Nr. 1 > 3 September. Uit t Kompas DATA. Bijbelverhalen groep 3-8 VERJAARDAGEN!! Woensdag 2 september. Donderdag 10 september Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info@kompaswestbroek.nl Nr. 1 > 3 September Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Afgelopen maandag zijn we zoals altijd

Nadere informatie

Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas DATA Bijbelverhalen groep 3-8 Week 22 Week 23 VERJAARDAGEN!! Week 24

Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas DATA Bijbelverhalen groep 3-8 Week 22 Week 23 VERJAARDAGEN!! Week 24 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info@kompaswestbroek.nl Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Vandaag hebben we de kinderen van groep

Nadere informatie

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 7 > 29 november 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Dit is nu

Nadere informatie

De nieuwskrant wordt weer iedere twee weken naar u toegestuurd. De volgende nieuwskrant kunt op woensdag 13 september 2017 verwachten.

De nieuwskrant wordt weer iedere twee weken naar u toegestuurd. De volgende nieuwskrant kunt op woensdag 13 september 2017 verwachten. Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 1 > 30 augustus 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Bij deze

Nadere informatie

Nr. 20 > 21 juni. Uit t Kompas

Nr. 20 > 21 juni. Uit t Kompas Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info@kompaswestbroek.nl Nr. 20 > 21 juni Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Deze keer een nieuwskrant met weinig nieuws

Nadere informatie

Samen sterk voor. 24 januari Beste ouders/verzorgers,

Samen sterk voor. 24 januari Beste ouders/verzorgers, Samen sterk voor Beste ouders/verzorgers, 24 januari 2018 Wij zijn een Kanjerschool! Het is erg leuk om te krijgen en je wordt ermee verwend. Ra, ra, ra, wat is het? Het is een compliment! Een compliment,

Nadere informatie

Inloop: Iedere ochtend en middag hebben we een inloop. De kinderen moeten om 8.45u en 13.15u binnen zijn. (de deur is 10 minuten eerder al open.) Bijn

Inloop: Iedere ochtend en middag hebben we een inloop. De kinderen moeten om 8.45u en 13.15u binnen zijn. (de deur is 10 minuten eerder al open.) Bijn Welkom in groep 5! Inloop: Iedere ochtend en middag hebben we een inloop. De kinderen moeten om 8.45u en 13.15u binnen zijn. (de deur is 10 minuten eerder al open.) Bijna iedere ochtend en middag starten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2018 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/ verzorger(s),

Nieuwsbrief januari 2018 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/ verzorger(s), Nieuwsbrief 09-10 januari 2018 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/ verzorger(s), Namens het hele team wil ik u en de kinderen het allerbeste voor 2018 toewensen. Een nieuw jaar, nieuwe ontdekkingen, nieuwe

Nadere informatie

E: 30 augustus 2019

E:   30 augustus 2019 Jan Naardingweg 56, 7914 PN Noordscheschut, tel. 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 30 augustus 2019 Ma 02/09 Di 03/09 Woe 04/09 Do 05/09 Vrij 06/09 AGENDA

Nadere informatie

Nr. 8 > 13 december Uit t Kompas. Bijbelverhalen groep 1-8. Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nr. 8 > 13 december Uit t Kompas. Bijbelverhalen groep 1-8. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 8 > 13 december 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), De ontmoeting

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

We zullen door middel van deze korte samenvatting laten zien wat wij doen bij de verschillende vakken die we hebben.

We zullen door middel van deze korte samenvatting laten zien wat wij doen bij de verschillende vakken die we hebben. Informatie groep 4 Welkom op de site van groep 4 van CBS De Bargeweide. Er zitten 27 kinderen in groep 4. We hebben twee juffen, juf Annet Semmekrot en juf Wietske Scholts. Juf Wietske wordt op dit moment

Nadere informatie

Informatiefolder groep 5

Informatiefolder groep 5 Informatiefolder groep 5 Schooljaar 2014-2015 foto van de nieuwe groep! Beste ouders, In deze folder vindt u de basis- informatie die van belang is voor uw kind in groep 5. Aanvullende informatie zult

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

VERJAARDAGEN!! Week 39 Vrijdag 29 september Maurits Peek groep 5/6. Week 40 Vrijdag 6 oktober Joëlle Hennipman groep 3/4

VERJAARDAGEN!! Week 39 Vrijdag 29 september Maurits Peek groep 5/6. Week 40 Vrijdag 6 oktober Joëlle Hennipman groep 3/4 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 3 > 27 september 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Wat een

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 11 21 november 2017 Deze week: * Schoolfruit * Sinterklaas * Kerst * We vinden het fijn om dit jaar Kerst met de ouders en kinderen te vieren. Het kerstfeest staat gepland op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

In de peiling. Nieuwsbrief no. 5 schooljaar: datum: 04 november 2016

In de peiling. Nieuwsbrief no. 5 schooljaar: datum: 04 november 2016 In de peiling Nieuwsbrief no. 5 schooljaar: 2016 2017 datum: 04 november 2016 Agenda 05 november : Scholencross 14.30 16.00 uur 09 november : Schoolschoonmaak 1 + tuinonderhoud 19.00 20.30 10 november

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B

NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B NR. 2 5 september 2019 (nr. 3 zal verschijnen op 19 september 2019) Beste ouders, NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Afgelopen weken is er volop gewerkt rondom "Ikke/ik". Wie ben ik, wat doe ik graag, wat

Nadere informatie

Informatieavond groep 6. Schooljaar 2013-2014

Informatieavond groep 6. Schooljaar 2013-2014 Informatieavond groep 6 Schooljaar 2013-2014 Programma Algemene informatie Vakspecifieke informatie Rondvraag Sluiting Even voorstellen Miranda Suijker Werkzaam Maandag Dinsdag Marja Vonk Werkzaam Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Beste ouders of verzorgers,

Beste ouders of verzorgers, Beste ouders of verzorgers, Door middel van deze informatiegids wil ik u graag informeren over de gang van zaken in bovenbouw 1. U krijgt zo de indruk van wat er dit schooljaar op uw kind afkomt. Voor

Nadere informatie

Esdal Vakcollege Welkom Emmen. Welkom!

Esdal Vakcollege Welkom Emmen. Welkom! Www.esdalcollege.nl Pagina 2 Esdal Vakcollege Welkom Emmen Welkom! Beste jongens en meisjes, Het schooljaar in groep 8 is voorbij en nu is het vakantie. Toch kijken we even vooruit naar het nieuwe schooljaar.

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

Informatieboekje groep /2020

Informatieboekje groep /2020 Informatieboekje groep 3 2019/2020 Beste ouder(s), Voor u ligt een informatieboekje van de groepen 3 van basisschool EigenWijs. Wij hebben dit boekje gemaakt om u op de hoogte te brengen van de gang van

Nadere informatie

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters De Hoeksteen R.K. Basisschool H. Kamerlingh Onnesweg 74 1402 EK Bussum 035-6915423 www.hoeksteenbussum.nl info@hoeksteenbussum.nl September 2017 Informatie Kleuters

Nadere informatie

DE BASISKRANT. 12 september 2014 Jaargang 16 Nummer 2. Agenda. Verjaardagen. Zending.

DE BASISKRANT. 12 september 2014 Jaargang 16 Nummer 2. Agenda. Verjaardagen. Zending. DE BASISKRANT 12 september 2014 Jaargang 16 Nummer 2 Agenda. 24 september Basiskrant nummer 3 gaat uit 1 oktober Studiedag voor personeel, kinderen zijn vrij! 3 oktober Open dag! GBS De Schakel, 10.00

Nadere informatie

MAANDMEMO augustus 2016

MAANDMEMO augustus 2016 MAANDMEMO augustus 2016 Welkom allemaal! Na hopelijk een heerlijke zomervakantie zullen de schooldeuren aanstaande maandag weer opengaan. Afgelopen week hebben de medewerkers alles in de school klaar gezet

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1-2 basisschool LeerRijk

Informatieboekje groep 1-2 basisschool LeerRijk Informatieboekje groep 1-2 basisschool LeerRijk Welkom op basisschool LeerRijk! Wij rollen de loper voor je uit! Introductie Met dit boekje willen wij u welkom heten en u zo goed mogelijk informeren over

Nadere informatie

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters De Hoeksteen R.K. Basisschool H. Kamerlingh Onnesweg 74 1402 EK Bussum 035-6915423 www.hoeksteen-bussum.nl info@hoeksteenbussum.nl Informatie Kleuters 2013-2014

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 16-11-2016 nummer 10 Agenda Di 22 november Vr 2 december Do 8 december Do 22 december Vr 23 december Ma 26 december vr 6 jan. Ma 16 t/m vr 20 januari

Nadere informatie

Nieuws over groep 5. Beste ouders/verzorgers, Deze week veel nieuws over groep 5.

Nieuws over groep 5. Beste ouders/verzorgers, Deze week veel nieuws over groep 5. Nieuws over groep 5 Beste ouders/verzorgers, Deze week veel nieuws over groep 5. Vandaag heeft de moeder van Maeva foto s van alle groepen gemaakt. Deze komen op onze schoolsite te staan. Deze agenda en

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Vakantierooster

Vakantierooster Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info@kompaswestbroek.nl Nr. 19b > extra nieuwskrant Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Zoals beloofd een extra nieuwskrant

Nadere informatie

Welkom bij. de Snoopy s. en de. Looney Tunes!

Welkom bij. de Snoopy s. en de. Looney Tunes! Welkom bij de Snoopy s en de Looney Tunes! Beste 7 e en 8 e jaars (en ouders/verzorgers), Dit boekje geeft jou en je ouders alvast wat handige informatie over het reilen en zeilen van groep 7 en 8 van

Nadere informatie

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak.

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak. Nummer: 4 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Deze weken zijn wij druk op school met de oudergesprekken en de voorbereiding van de informatieavond voor alle ouders van de school.

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders,

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders, Rups-nieuwtje Best, september 2014 Beste ouders, Dit is het eerste rups-nieuwtje van dit schooljaar. Voor sommige kinderen was onze klas al bekend terrein. Voor anderen is het nieuw om naar school te gaan

Nadere informatie

jaargang nummer 1 30 augustus 2017

jaargang nummer 1 30 augustus 2017 jaargang 2017-2018 nummer 1 30 augustus 2017 Belangrijke data 04/09 t/m 08/09 hoofdluiscontrole 05/09 19.30 uur OR vergadering 05/09 19.30 uur MR vergadering 18/09 19.00 uur infoavond groepen 1/2, 4, 5

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Infobrief groep 1/2 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Uw kind zit nu in groep 1 of 2. Het lijkt ons goed om via deze infobrief wat informatie te geven over het reilen en zeilen van deze groepen. Voor de kinderen

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 2, 29 oktober t/m 30 november 2018

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 2, 29 oktober t/m 30 november 2018 Nr. 5 schooljaar 2018-2019 PBS Schoolfoto`s 14 november Verslag ouderavond, communicatieprotocol en Facebook Nationaal schoolontbijt Peutergym Leerlingen vrij 12 november Kind op maandag Periode-overzicht

Nadere informatie

In de eerste week van dit schooljaar nemen we met alle kinderen de afspraken voor in de klas door. Een aantal afspraken maken we samen.

In de eerste week van dit schooljaar nemen we met alle kinderen de afspraken voor in de klas door. Een aantal afspraken maken we samen. In de eerste week van dit schooljaar nemen we met alle kinderen de afspraken voor in de klas door. Een aantal afspraken maken we samen. Ieder kind krijgt aan het begin van het jaar de volgende materialen

Nadere informatie

De Achterban. Nieuwsbrief van OBS De Achtsprong nr. 21 (18 juli 2014) Stromenlaan 128a 3448 CH Woerden 0348-410005

De Achterban. Nieuwsbrief van OBS De Achtsprong nr. 21 (18 juli 2014) Stromenlaan 128a 3448 CH Woerden 0348-410005 De Achterban Nieuwsbrief van OBS De Achtsprong nr. 21 (18 juli 2014) Stromenlaan 128a 3448 CH Woerden 0348-410005 Laatste schooldag Op deze laatste schooldag kijken wij terug op een geslaagd schooljaar!

Nadere informatie

Mad Science. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Mad Science. Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Inmiddels zijn de informatieavonden geweest en het was goed om te zien dat er veel ouders op deze avonden aanwezig waren. Het is fijn om elkaar te ontmoeten en u te kunnen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 17, donderdag 16 mei 2019

NIEUWSBRIEF. Nr. 17, donderdag 16 mei 2019 NIEUWSBRIEF Nr. 17, donderdag 16 mei 2019 Terugblik schoolreisjes Dát was genieten; een schoolreis met mooi weer op een leuke plek! De groepen 1 t/m 3 hebben een Agenda Donderdag 23 mei Sportdag groep

Nadere informatie

Aan de ouders van groep 8. Hallo allemaal!

Aan de ouders van groep 8. Hallo allemaal! Aan de ouders van groep 8. Hallo allemaal! De vakantie is bijna weer afgelopen en volgende week maandag, 2 september, hopen we uw kinderen allemaal fris en uitgerust te verwelkomen voor het nieuwe schooljaar.

Nadere informatie

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Voorwoord We staan weer aan de start van een nieuw cursusjaar. Niemand weet wat ons dit jaar gaat brengen. We maken plannen (dat moet ook), we

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

Informatiefolder groep 7

Informatiefolder groep 7 Informatiefolder groep 7 Schooljaar 2014-2015 Welkom Beste ouders, In deze folder vindt u de basis-informatie die van belang is voor uw kind in groep 7. Aanvullende informatie zult u steeds terug kunnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015 Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Maandag hebben alle leerlingen van PCBO Vroomshoop een vrije dag i.v.m. met de inspiratie

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2 Algemeen: Paaslunch Van vrijdag 14 t/m maandag 17 april is het paasvakantie. In uw jaarkalender staat aangegeven dat de kinderen op donderdag 13 april een gewoon rooster hebben. Bij nader inzien willen

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8,

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8, OEC. BASISSCHOOL t Prisma locatie Overwhere GASINJETSTRAAT 1-3 1442 WN PURMEREND TEL 0299 421982 Email:locatieoverwhere@prismapurmerend.nl Website : www. prismapurmerend.nl Wat vindt u onder andere in

Nadere informatie

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie.

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie. * Willaertstraat 2 3314 WZ Dordrecht * Telefoon: 078-8905525 * prinsbernhardschool@h3o.nl * www.prinsbernhardschooldordrecht.nl * Jaargang 11 nummer 2 (14-10- 16) Geachte ouders/verzorgers en beste jongens

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar INFORMATIEBOEKJE VOOR OUDERS/VERZORGERS VAN LEERLINGEN IN GROEP 3 T/M 8 Schooljaar 2019-2020 Samenwijs Willibrordus Opvang & Onderwijs Molenstraat 8 5087 BN Diessen 013 504 6165 www.stichtingsamenwijs.nl

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Vrijdag 13 april 2018

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Vrijdag 13 april 2018 Agenda Dinsdag 17 t/m donderdag 19 april Centrale Eindtoets groep 8 Vrijdag 20 april Koningsspelen / sportdag Woensdag 25 april Koffie-uurtje Donderdag 26 april Leerlingen om 12.00 uur vrij! Studiemiddag

Nadere informatie

Welkom In groep 8. Informatieboekje leerjaar groep Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Welkom In groep 8. Informatieboekje leerjaar groep Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Welkom In groep 8 Informatieboekje leerjaar groep 8 2019-2020 Groepsleerkrachten: juf Hester Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. hvdgeest@kccascade.nl juf Lisa woensdag ldroos@kccascade.nl Inhoudsopgave

Nadere informatie

Cbs De Akker. Informatieboekje van groep 3/4

Cbs De Akker. Informatieboekje van groep 3/4 Cbs De Akker Informatieboekje van groep 3/4 2014-2015 Het informatieboekje van groep 3/4 In dit boekje willen we u informatie geven over het werken in de combinatiegroep 3/4. Verschillende praktische zaken

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Informatie groep 3-4. Schooljaar

Informatie groep 3-4. Schooljaar Informatie groep 3-4 Schooljaar 2017 2018 Contactgegevens: Jorine Doove jorine.doove@pcpomiddenbrabant.nl (werkdagen in groep 3/4: maandag t/m woensdag) Jefira Nagel jefira.nagel@pcpomiddenbrabant.nl (werkdagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wennen Letters oefenen Studiedag 18 februari Geen speelgoedmiddag (let op!

Nieuwsbrief 1 / Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wennen Letters oefenen Studiedag 18 februari Geen speelgoedmiddag (let op! Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wennen Letters oefenen Studiedag 18 februari Geen speelgoedmiddag (let op!) 29 februari 2016 Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

Iedereen hartelijk welkom in dit nieuwe schooljaar! We hopen dat jullie en u allen heerlijk zijn uitgerust. Het is fijn om iedereen weer te zien!

Iedereen hartelijk welkom in dit nieuwe schooljaar! We hopen dat jullie en u allen heerlijk zijn uitgerust. Het is fijn om iedereen weer te zien! Nieuwsbrief Radarschool Jan Wouter van den Doel 31 augustus 2015 Jaargang 17 nr. 1 Website: www.jwvddoel.nl E mail :info@jwvddoel.nl Bezoekadres: Kabbelaarsbank 2, 4301 XB Zierikzee Postadres: Postbus

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 9 maart Deze keer in de nieuwsbrief Verandering onder en bovenbouw Rapport/ portfolio

Nadere informatie

1 5 september 19 september

1 5 september 19 september 1 5 september 19 september Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

Info week

Info week Info week 36 04-09-2014 Een nieuw schooljaar Het schooljaar 2014-2015 is begonnen. Alle kinderen en ouders kwamen maandag uitgerust en vrolijk de school binnen. Aan iedereen was te zien dat ze er veel

Nadere informatie

Startbrief voor Afgelopen maandag zijn we het nieuwe schooljaar ingesprongen met meester Bas en juf Ellen!

Startbrief voor Afgelopen maandag zijn we het nieuwe schooljaar ingesprongen met meester Bas en juf Ellen! Startbrief voor 2016-2017 Afgelopen maandag zijn we het nieuwe schooljaar ingesprongen met meester Bas en juf Ellen! Pagina 1 van 8 Welkom! Deze week is de eerste schoolweek voor Tim Harmsen en Jelte Bremmer.

Nadere informatie

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode: April 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief april BSO Hansweert Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De paasdagen zitten er op en we zijn alweer bezig met

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op openbare

Nadere informatie

Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je naar school. Eerst mag je een paar ochtenden komen kijken.

Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je naar school. Eerst mag je een paar ochtenden komen kijken. Hoera! Wat leuk dat je bij ons naar school mag. Je wilt vast graag weten wat we allemaal gaan doen. Daarom staat dit boekje op de website van school. Hier staan heel veel belangrijke dingen die handig

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

Maart Maandthema: 1 / 6

Maart Maandthema: 1 / 6 Maart 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 1 maart Dinsdag 14 maart Donderdag 30 maart Juf Petra is aanwezig op: wk 9 (27 feb-3 maart) wk 10 (6-10 maart) wk 11 (13-17 maart) wk 12 (20-24 maart)

Nadere informatie

Beste ouders, Juf Danitsja van der Veer Meester Louis Reijnhoudt

Beste ouders, Juf Danitsja van der Veer Meester Louis Reijnhoudt Welkom in groep 6 Beste ouders, In dit boekje staat een korte omschrijving van groep 6. U vindt er informatie over de dagelijkse gang van zaken en andere informatie die van belang is. Juf Danitsja van

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Opening schooljaar. Fancy fair. Schooljaar 2014/2015. Fietsen. Nieuwe gezichten. Informatieavond

Immanuël-Nieuws. Opening schooljaar. Fancy fair. Schooljaar 2014/2015. Fietsen. Nieuwe gezichten. Informatieavond Schooljaar 204/205 Fietsen Juf Barbara en juf Herma hebben deze week het plaatsen van de fietsen goed geregeld. Iedereen heeft zijn of haar fiets keurig neergezet en er blijkt ineens meer plek te zijn.

Nadere informatie

Welkom in. groep 3-4a

Welkom in. groep 3-4a Welkom in groep 3-4a EVEN VOORSTELLEN Lonneke Vleugels: maandag, dinsdag en woensdag Loes Oelers: donderdag en vrijdag INLOOPTIJDEN s Morgens van 8.20 uur tot 8.30 uur. s Middags van 13.00 uur tot 13.15

Nadere informatie

Groepsgids Groep 7-8

Groepsgids Groep 7-8 Groepsgids 2017-2018 Groep 7-8 Wie werken er in de groepen 7/8: Monique van Gemert Simon van Nieuwland m.vangemert@dezonnepoort.nl s.vannieuwland@dezonnepoort.nl De Bruggenbouwers maandag dinsdag (gymdag)

Nadere informatie

Info groep 8 20 september 2016

Info groep 8 20 september 2016 Info groep 8 20 september 2016 Algemeen Wat zijn we weer lekker gestart! De eerste drie weken zitten er op. We hebben veel activiteiten gedaan uit de Vreedzame school. Wat voor groep willen wij zijn, welke

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK dec. t/m 24 dec Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK dec. t/m 24 dec Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 51 18 dec. t/m 24 dec. 2017 Nieuws van uit de school Personeel; Met ingang 01 januari 2018 gaat Marjolein van Leeuwen (intern begeleider) minder uur werken op De Kiem. Hierdoor zijn wij

Nadere informatie

Nr. 2 > 9 September. Uit t Kompas DATA. Bijbelverhalen groep 3-8 VERJAARDAGEN!! Donderdag 10 september. Dinsdag 15 september. Woensdag 23 september

Nr. 2 > 9 September. Uit t Kompas DATA. Bijbelverhalen groep 3-8 VERJAARDAGEN!! Donderdag 10 september. Dinsdag 15 september. Woensdag 23 september Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info@kompaswestbroek.nl Nr. 2 > 9 September Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), De 2 e nieuwsbrief alweer van dit schooljaar.

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Inhoud Belangrijke data Voorwoord Sportiefste school Gymschoenen Luizenzakken Pauzehap Gymtijden Start schooldag Snappet HVO Nieuwsbrief 2 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2017 Jaargang:

Nieuwsbrief Juli 2017 Jaargang: Nieuwsbrief Juli 2017 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in juli 3 juli Schoolreis groep 1 t/m 7 4 juli Maandopening groep 4 4 juli 2 e Rapport 6 en 10 juli 10 minuten gesprekken 13 juli Presentatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in november en oktober 1 en 3 november Voorlopig advies groep 8 3 november Groep 7 naar Rijksmuseum Amsterdam 4 november Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

Basisschool St.Bernardus Loo KP Bergeijk Jij bent welkom.

Basisschool St.Bernardus Loo KP Bergeijk Jij bent welkom. Basisschool St.Bernardus Loo 109 5571 KP Bergeijk 0497-571235 Jij bent welkom Email: infostbernardus@skozok.nl www.stbernardus.nl Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten bij ons

Nadere informatie

Moet je doen! Eigen-wijs

Moet je doen! Eigen-wijs 1 Welkom in de groep Beste ouders, wij heten u van harte welkom in groep 5/6. In dit boekje staat een korte omschrijving van groep 5/6. U vindt er informatie over de dagelijkse gang van zaken en andere

Nadere informatie

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen.

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen. Nieuwsbrief nummer 9 van 9 januari 2015 AGENDA 21 januari: Start nationale voorleesdagen 23 januari: Podium groep 1/2 b, 3/4, 6/7 28 januari: Koffieochtend --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Door middel van deze informatiegids wil ik u graag informeren over de gang van zaken in bovenbouw 1.

Door middel van deze informatiegids wil ik u graag informeren over de gang van zaken in bovenbouw 1. Beste ouders of verzorgers, Door middel van deze informatiegids wil ik u graag informeren over de gang van zaken in bovenbouw 1. U krijgt zo de indruk van wat er dit schooljaar op uw kind afkomt. Voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief september 2017 Stand van zaken. De kop is er af. Maandag zijn we begonnen. Veel leerlingen hadden weer zin om te beginnen, maar vonden het ook spannend. We zagen vooral vrolijke gezichten.

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

Betreft: informatie groep 8. Beste ouder/verzorger,

Betreft: informatie groep 8. Beste ouder/verzorger, 01 / 05 Datum 9 09 15 Betreft: informatie groep 8 01 / 05 Batenstein 01 1 / 05 2403 PK Alphen aan den Rijn T +31 (0)172 431 232 E r.redegeld@skba.nl 01 / 05 www.basisschoolspectrum.nl Beste ouder/verzorger,

Nadere informatie