De nieuwskrant wordt weer iedere twee weken naar u toegestuurd. De volgende nieuwskrant kunt op woensdag 13 september 2017 verwachten.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De nieuwskrant wordt weer iedere twee weken naar u toegestuurd. De volgende nieuwskrant kunt op woensdag 13 september 2017 verwachten."

Transcriptie

1 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat AG Westbroek info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 1 > 30 augustus 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Bij deze de 1 e nieuwskrant van het nieuwe schooljaar. De eerste week moesten de kinderen, maar ook de juffen en de meester, wel weer even wennen: een nieuwe groep, misschien wel een nieuwe juf of meester, het continurooster, nieuwe vakken etc. Waarschijnlijk was het voor u ook wel weer even wennen na zo n lange vakantie. We zijn in ieder geval blij en dankbaar dat we alle kinderen weer konden begroeten na deze zomervakantie en wensen iedereen een heel fijn schooljaar toe Met vriendelijke groet, Juf Anneke De nieuwskrant wordt weer iedere twee weken naar u toegestuurd. De volgende nieuwskrant kunt op woensdag 13 september 2017 verwachten. VERJAARDAGEN!! Week 35 Maandag 28 augustus Petie Smit Groep 1/2 Maandag 28 augustus juf Elina Groep 1/2 Vrijdag 1 september Niels Verheul Groep 1/2 Vrijdag 1 september Gwen Wijnholds Groep 5/6 Week 36 Woensdag 6 september Freek van Atteveldt Groep 5/6 Donderdag 7 september Stefan de Greef Groep 7/8 Week 37 Maandag 11 september juf Anneke Groep 3/4 Dinsdag 12 september meester Adriaan Groep 5/6 BELANGRIJKE DATA!! Vrijdag 1 september 2017 Afscheid juf Roos Dinsdag 5 september 2017 Informatieavond voor alle groepen Donderdag 14 september 2017 Oudervertelavond groep 3, 5 en 7

2 Bijbelverhalen groep 1-8 Week 35 Thema: Rijk of arm? - Mozes keuze (Exodus 2:11-25 en Hebreeën 11:24-26) - De rijke man en Lazarus (Lucas 16:19-31) - Het leven van Job (Job) Week 36 - Simson (Richteren 13-14) - Simsons overwinningen (Richteren 15) - Simsons val en dood (Richteren 16:4-31) Week 37 - Geboorte van Samuël (1 Samuël 1-2:11) - Roeping van Samuël (1 Samuël 3) - De ark genomen en terug (1 Samuël 4-5) Mededelingen Informatieavond Op dinsdagavond 5 september is er een informatieavond voor alle groepen. De leerkracht(en) van de groep geeft u in dit half uur zoveel mogelijk informatie over de groep/ klas uur Groep 5/ uur Groep 7/ uur Groep 1/ uur Groep 3/4 Oudervertelavond groep 3, 5 en 7 Op donderdagavond 14 september 2017 is er oudervertelavond. Deze avond is voor de ouders van groep 3, 5 en 7. U krijgt volgende week dinsdag hier meer informatie over; deze informatie komt ook op de website. Vakanties/ studie(mid)dagen Vakanties Herfstvakantie maandag 16 oktober t/m vrijdag 20 oktober 2017 Kerstvakantie maandag 25 december t/m vrijdag 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart 2018 Paasweekend vrijdag 30 maart t/m maandag 2 april 2018 Meivakantie vrijdag 27 april t/m vrijdag 11 mei e Pinksterdag maandag 21 mei 2018 Zomervakantie maandag 16 juli t/m vrijdag 24 augustus 2018 Studie(mid)dagen Studiedag vrijdag 13 oktober 2017 Studiemiddag woensdagmiddag 1 november 2017 Studiemiddag dinsdagmiddag 5 december 2017 Studiemiddag vrijdagmiddag 22 december 2017 Studiemiddag donderdagmiddag 8 februari 2018 Studiemiddag woensdagmiddag 14 maart 2018 Studiedag woensdag 21 maart 2018 Studiedag dinsdag 22 mei 2018 Studiemiddag donderdagmiddag 28 juni 2018 Bij een studiemiddag zijn de kinderen vrij vanaf uur.

3 Groep 1/2 Na anderhalve week zijn we allemaal weer een beetje gewend. De juffen en de kinderen. In de klas hebben we vooral aandacht besteed aan de gewoonten en regels. En deze ook ontwikkelt voor de tijd rond het eten. Eigenlijk gaat dit allemaal best goed. Nu alles nog een beetje sneller. Ook hebben we kennisgemaakt met elkaar. Er waren 7 nieuwe kinderen, maar voor de vakantie waren er ook nog best veel kinderen ingestroomd. Dus met behulp van spelletjes van de Kanjertraining hebben we hier aandacht aan besteed. We hopen zo de komende tijd verder te bouwen aan de groep. Het thema gaat over: Dit zijn wij. Dus dat sluit mooi aan. De kinderen zijn ook aan het vloggen. Erg leuk om met de kinderen de vlogs terug te kijken. Soms zie je veel plafond. Maar als ze het dan nog eens doen, wordt het al een stuk beter. In ieder geval beleven we er een hoop plezier aan. En oefening baart kunst. De volgende Bijbelverhalen vertellen we aankomende weken: Deze week gaat het over Arm en Rijk. Dit is een thema. Volgende week gaat het over Simson. We gaan dan ook het liedje: Simson, Simson alle Filistijnen verdwijnen, verdwijnen als jij komt, leren. De week daarna gaat het over Samuël. We leren dan het liedje: Samuël hoort s nachts een stem. En dan die week gaan de verhalen over koning Saul. Deze week is de letter i op de lettertafel. Fijn dat er al zoveel kinderen iets mee hebben genomen. Dan die week is de letter z aan de beurt en dan die week oefenen we rond de letter r. Eigenlijk zijn er op dit moment verder nog geen bijzonderheden. Wel zou het fijn zijn wanneer zoveel mogelijk ouders aanwezig zijn op de informatieavond. We willen dan u als ouders kennis laten maken met elkaar. Vertellen hoe een dag verloopt. En hoe het hoekenbord werkt. En we willen laten zien hoe het lezen van het rapport werkt. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen. Dus van harte welkom allemaal. Juf Jacky had nog een leuke foto. De kinderen staan hier van groot naar klein.

4 Groep 3/4 De school is weer begonnen! Best spannend die eerste dagen, maar het begint nu al weer aardig te wennen. In groep 3 zijn we natuurlijk gestart met lezen. De volgende letters/klanken hangen al aan de lettermuur: r, d, i, k, aa, n. Met deze letters kun je al heel veel woordjes maken en lezen. Ook groep 4 krijgt nieuwe vakken: taal, estafette (lezen) en spelling. Ook leren we hoe je moet werken in een schrift met lijntjes en/of vakjes! Op dinsdag 5 september, tijdens de informatieavond, zullen we u nog veel meer vertellen over de groep. We hopen u te zien!

5 Groep 5/6 Kennismaken Ik ben komend jaar de meester in groep 5/6. Ik zal kort even wat over mezelf vertellen. Ik ben 24 jaar en ben in februari 2017 afgestudeerd aan de Christelijke hogeschool te Ede. Ben woonachtig in Ede en ben 24 jaar oud. Ik ga elke zondag met plezier naar de ontmoetingskerk in Ede en vind het fijn om het geloof over te brengen naar de kinderen. Heb voor de Pabo de opleiding onderwijsassistent gedaan en afgerond. Vind naast lesgeven ook voetbal erg leuk om te doen dus zal af en toe ook in de pauze een balletje meetrappen. Dagplanning Ik werk elke dag met een dagplanning. Aan het begin van de dag staat er altijd wat er op deze dag in de geschiedenis is gebeurd. Dit doe ik omdat ik geschiedenis erg interessant vind en hoop dat met korte informatie/of verhaaltjes aan de kinderen over te brengen. Voor de rest is dit ook overzichtelijk voor mij en de kinderen. Kanjerweek Deze weken zijn het de kanjerweken. Dus ook hier in de groep. Aan het begin van de week hebben we samen besproken welke regels we in de klas willen hebben en hoe we moet elkaar om willen gaan. Van die regels hebben we een poster gemaakt en iedereen heeft zijn naam er op geschreven. Verder hebben we ook het lied hou je aan de regels gezongen. De kinderen hebben er een tekening bijgemaakt en die wil ik samen met de muziek op youtube plaatsen. Hier krijgt u nog bericht van zodra dit filmpje af is. Handvaardigheid Met handvaardigheid hebben we het gehad over dieren in de zee. Iedereen heeft een tekening gemaakt van dieren of planten in de zee en daarmee hebben we ons eigen groep 5/6 aquarium gemaakt. Staal We zijn ook begonnen met de nieuwe taal en spelling methode. Dit was wel even wennen maar ondertussen loopt dit vlot en de kinderen zijn enthousiast. Groeten, Meester Adriaan Aquarium groep 5/6

6 Groep 7/8 We zijn inmiddels lekker opgestart in de klas. Er heerst rust, er wordt hard gewerkt, en ook de weektaak en het daarbij behorende zelfstandig werk gaat eigenlijk al heel goed. Zoals u waarschijnlijk wel gemerkt hebt, is inmiddels ook het eerste huiswerk meegegaan. Morgen krijgen de kinderen ook nog rekenen mee. Voor al het huiswerk hebben de kinderen een week de tijd om het te maken/leren. Natuurlijk schrijven we zo in het begin het huiswerk ook in onze agenda. Maar bij het plannen van wanneer ze het huiswerk gaan maken of leren, zullen ze nog wel wat hulp van u als ouders kunnen gebruiken. Behalve de taak van klassedienst, hebben we in de klas ook een tafellapper in beide groepen (die na het eten even een lapje over de tafels haalt) en een reporter van de week, die een kort verslagje maakt van onze schoolweek. Hier vindt u het eerste resultaat. (Wel kijken he, het is de moeite waard ;) ) Deze eerste weken zijn we in de klas ook al weer een paar dingen tegengekomen bij de verschillende vakken die best lastig blijken. In groep 8 bleken de keersommen (cijferend) wel weer een beetje weggezakt, en in groep 7 was met name een taalles over ieën of iën best lastig. Is het meervoud van calorie nu calorieën of caloriën? Ook hebben we in groep 8 leren vermenigvuldigen met breuken, wat voor sommige kinderen nog best lastig was. Bij spelling hebben we in groep 7 de woorden met ei/ij geoefend, en woorden met s, zoals s morgens en s zaterdags. In groep 8 hebben we de woorden met c als k of c als s geleerd, en woorden uit de engelse en franse taal, zoals airbag of cheque. Ook dit jaar hebben kinderen weer een eigen bloonaccount om de spellingwoorden te kunnen oefenen. De kinderen hebben hun gebruikersnaam en wachtwoord achterin in hun agenda staan, zodat iedereen er ook thuis mee kan werken/oefenen. Ook woordenschat heeft dit jaar weer een belangrijke plaats. Komen we onbekende woorden tegen, dan schrijven we die op en zoeken we de betekenis erbij. In de klas proberen we deze woorden terug te laten komen, maar het zou leuk zijn als u ook thuis deze woorden af en toe probeert te gebruiken. Woorden die we deze week bijvoorbeeld al tegengekomen zijn, zijnkribbig, vergelding, educatie, grandioos, voorlichting, toelichten, adequaat en abominabel. We hebben deze eerste weken natuurlijk ook veel aandacht gehad voor kanjertraining met kanjerregels, vertrouwensspelletjes en kennismakingsspelletjesde foto van de klassebingo heeft u als het goed isop de app langs zien komen. Ook hebben we het lied zoek het uit geleerd, waarin een belangrijke kanjerafspraak terug komt. Verder nemen we tijd om voor te lezen uit het boek meester verdacht en hebben we onszelf gekleurd voor op het raamvan de klas en voor op de verjaardagskalender.de tekeningen op het raam zijn gewoon te bezichtigen als u binnenloopt. Hieronder een paar voorbeelden van hoe de tekeningen voor de verjaardagskalender zijn geworden. Ik zou natuurlijk nog veel meer kunnen vertellen, maar ik bewaar nog even iets voor op de info-avond, waar ik u natuurlijk allemaal hoop te ontmoeten!

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 7 > 29 november 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Dit is nu

Nadere informatie

Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas DATA Bijbelverhalen groep 3-8 Week 22 Week 23 VERJAARDAGEN!! Week 24

Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas DATA Bijbelverhalen groep 3-8 Week 22 Week 23 VERJAARDAGEN!! Week 24 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info@kompaswestbroek.nl Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Vandaag hebben we de kinderen van groep

Nadere informatie

Vakantierooster

Vakantierooster Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info@kompaswestbroek.nl Nr. 19b > extra nieuwskrant Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Zoals beloofd een extra nieuwskrant

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 4 okt. 2016 no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Onze jaarlijkse ontruimingsoefening verliep vorige week vlotjes. Binnen een paar minuten stond de hele

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website:

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website: Kubus Nieuwsbrief Jaargaang 2012/2013 Nieuwsbrief nr. Heindijk 20 3079 PM Rotterdam Tel. 010-4830737 Oldenoord 81 3079 KG Rotterdam Tel. 010-4829188 Vrijdag 24 augustus 2012 Website: www.obsdekubus.nl

Nadere informatie

Nr. 1 > 24 augustus. Uit t Kompas. Meer informatie kunt u vinden op

Nr. 1 > 24 augustus. Uit t Kompas. Meer informatie kunt u vinden op Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info@kompaswestbroek.nl Nr. 1 > 24 augustus Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Afgelopen maandag zijn we zoals altijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 7-8

HUISWERK AGENDA GROEP 7-8 Dag Datum Augustus Zaterdag 1 Zondag 2 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Maandag 17

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 25 sept no. 436 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 25 sept no. 436 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK 't S c h a k e l t j e 25 sept. 2017 no. 436 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Groep 1/2 In het nieuwe schooljaar willen we meer de nadruk leggen op het goed opruimen van de spullen die je gebruikt en

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 10 okt. 2018 no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Volgende week woensdag 17 oktober vieren alle leerkrachten tegelijk hun verjaardag op Muffendag (meester

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data: 29 augustus 20.00 uur vergadering Activiteitencommissie 03 september 19.30 uur introductie ouderavond gr. 1 en 2 04 september 19.30 uur introductie ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 19 september 2013 Uw hulp gevraagd Kent u ouders bij ons in de wijk met jonge kinderen?

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015 Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Maandag hebben alle leerlingen van PCBO Vroomshoop een vrije dag i.v.m. met de inspiratie

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 7

HUISWERK AGENDA GROEP 7 Dag Datum Augustus Zaterdag 1 Zondag 2 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Maandag 17

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 5

Informatieboekje Groep 5 Informatieboekje Groep 5 Schooljaar 2016-2017 Markelo, september 2016 Beste ouder(s) en verzorger(s), Voor u ligt het informatieboekje van groep 5 van Oecumenische Basisschool De Welp. In dit boekje vindt

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2018 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/ verzorger(s),

Nieuwsbrief januari 2018 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/ verzorger(s), Nieuwsbrief 09-10 januari 2018 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/ verzorger(s), Namens het hele team wil ik u en de kinderen het allerbeste voor 2018 toewensen. Een nieuw jaar, nieuwe ontdekkingen, nieuwe

Nadere informatie

Nr. 20 > 21 juni. Uit t Kompas

Nr. 20 > 21 juni. Uit t Kompas Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info@kompaswestbroek.nl Nr. 20 > 21 juni Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Deze keer een nieuwskrant met weinig nieuws

Nadere informatie

INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11

INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11 INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11 Geachte ouder(s), beste leerlingen, schooljaar 2017 2018 Ongetwijfeld heeft u gelezen dat Bas van der Zanden vertrekt als directeur van de Van Hasseltschool. Uiteraard vinden

Nadere informatie

E: 30 augustus 2019

E:   30 augustus 2019 Jan Naardingweg 56, 7914 PN Noordscheschut, tel. 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 30 augustus 2019 Ma 02/09 Di 03/09 Woe 04/09 Do 05/09 Vrij 06/09 AGENDA

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 8

HUISWERK AGENDA GROEP 8 Dag Datum Augustus Zaterdag 1 Zondag 2 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Maandag 17

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer12 12-07-2019 Bedankt! Het schooljaar zit erop; 6 weken vakantie staan voor de deur. Een mooi moment om iedereen te bedanken die, op welke

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Nr. 18 > 10 Juni. Uit t Kompas DATA. Bijbelverhalen groep 3-8

Nr. 18 > 10 Juni. Uit t Kompas DATA. Bijbelverhalen groep 3-8 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info@kompaswestbroek.nl Nr. 18 > 10 Juni Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), We zitten midden in de laatste toets-periode

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Nr. 1 26 aug. - 16 sept.

Schooljaar 2015-2016 Nr. 1 26 aug. - 16 sept. Schooljaar 2015-2016 Nr. 1 26 aug. - 16 sept. Bijbelvertellingen deze periode: kijk ook eens op www.kindopmaandag.nl Week 36: 31 augustus t/m 3 september 2015 Het paradijs, Genesis 2:8-25 De slang, Genesis

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 6

Informatieboekje Groep 6 Informatieboekje Groep 6 Schooljaar 2016-2017 Markelo, september 2016 Beste ouder(s) en verzorger(s), Voor u ligt het informatieboekje van groep 6 van Oecumenische Basisschool De Welp. In dit boekje vindt

Nadere informatie

Verantwoording van ons onderwijs in Evaluatie jaarplan

Verantwoording van ons onderwijs in Evaluatie jaarplan Verantwoording van ons onderwijs in 2015-2016 Evaluatie jaarplan 2015-2016 Als school werken wij met jaarplannen. In dit jaarplan beschrijven we de doelen die we hebben voor onze school. Hieronder kunt

Nadere informatie

Touwladder nieuws. Van de directie. 28 augustus 2015

Touwladder nieuws. Van de directie. 28 augustus 2015 Openbare Basisschool voor Daltononderwijs de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG Wierden Telefoon 0546-572675 E-mail: info@detouwladder.nl Website: www.detouwladder.nl Van de

Nadere informatie

Herfstvakantie van 11 t/m 19 oktober

Herfstvakantie van 11 t/m 19 oktober O.B.S. Beukenlaan Beukenlaan 42 9674 CC WINSCHOTEN NIEUWSBRIEF T: 0597 414294 E: mail@obsbeukenlaan.nl I: www.obsbeukenlaan.nl 20e jaargang nr. 1 donderdag 28 augustus 2014 Agenda: Donderdag 28 augustus

Nadere informatie

WEEKBRIEF 26 JANUARI 2018

WEEKBRIEF 26 JANUARI 2018 WEEKBRIEF 26 JANUARI 2018 Geachte ouders. De eerste weekbrief is goed ontvangen. Een aantal ouders liet weten dat zij blij zijn met deze wijze van informatievoorziening. We gaan er dus mee door. Tijdens

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2014

Nieuwsbrief maart 2014 Nieuwsbrief 23 10 maart 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het komt niet vaak voor, dat leerlingen de bruiloft van hun juf mee maken. Een aantal weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02 05 september 2016 2016-2017 nr. 02 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Onze nieuwe collega s stellen zich aan u voor. Even kennismaken.. Hallo allemaal! Graag wil ik mij even aan u voorstellen. Mijn naam

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Samen sterk voor. 24 januari Beste ouders/verzorgers,

Samen sterk voor. 24 januari Beste ouders/verzorgers, Samen sterk voor Beste ouders/verzorgers, 24 januari 2018 Wij zijn een Kanjerschool! Het is erg leuk om te krijgen en je wordt ermee verwend. Ra, ra, ra, wat is het? Het is een compliment! Een compliment,

Nadere informatie

Groep /

Groep / Groep 4 2017/ 2018 1 Informatiebrief Groep 4 Algemeen: Regels in de klas: - hulpjes in de klas: elke week zijn er twee kinderen hulpje. Zij mogen direct na de bel naar binnen gaan om schriften uit te delen.

Nadere informatie

september augustus 2018

september augustus 2018 augustus 2018 september woensdag 1 zomervakantie donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 1 zondag 5 2 Schooljaar 2018 2019 begint maandag 6 3 Weer naar school dinsdag 7 4 woensdag 8 5 Hoofdluiscontrôle donderdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 1, 20 augustus 2016 In deze nieuwsbrief. Agenda. Lief en leed. Nieuwe Maanderbuurtweg

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 1, 20 augustus 2016 In deze nieuwsbrief. Agenda. Lief en leed. Nieuwe Maanderbuurtweg Nieuwsbrief 1, 20 augustus 2016 In deze nieuwsbrief Een nieuw schooljaar Lief en leed Even voorstellen Welkom Schooltijden Startfeest Luizencontrole Op rolletjes Zending Gymdagen Eten op school Vakanties

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 BRONNIEUWS 26 september 2014 * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 *zending Elk jaar spaart onze school voor een aantal zendingsprojecten. Daarvan willen we u graag op de hoogte houden. Daarom zullen

Nadere informatie

Email: directie.kompas@cogdrenthe.nl - twitter: kompasassen

Email: directie.kompas@cogdrenthe.nl - twitter: kompasassen Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 6 maart 2015. De nieuwsbrief staat ook op onze site www.kompasassen.nl. Mailadressen De ouders die hun mailadres

Nadere informatie

Welkom op de Prins Clausschool

Welkom op de Prins Clausschool schoolkalender 2016-2017 Welkom op de Prins Clausschool september 2016 35 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 - into-gesprekken groep 3-8 2 3 4 36 5 - into-gesprekken groep 3-8

Nadere informatie

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig Jaargang 16 nr. 2 InfOventje 12 september 2012 Ouderinformatie IN DEZE INFO Martien Wijdeven afwezig Ouderpanel Gruitdagen Belangrijke data Estafettelezen Stage Nieuws uit de groepen Formulier estafettelezen

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

24 maart 2017

24 maart 2017 1346 www.clarafabriciusschool.nl 24 maart 2017 27 maart Juf Leoni groep 7, juf Anne heeft andere taken 28 maart Aanbieden cheque aan stichting Oke 29 maart Voorlichting over het nieuwe goede doel 30 maart

Nadere informatie

Informatiefolder Schooljaar Groep MB2. Elimschool

Informatiefolder Schooljaar Groep MB2. Elimschool Informatiefolder Schooljaar 2017-2018 Groep MB2 Elimschool Molenstraat 3, 7462 TK Rijssen Tel.: 0548-542030 Fax: 0548-542012 E-mail: directie@elimschoolrijssen.nl Beste ouders/ verzorgers, Door middel

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl 31 augustus 2017 2017-2018 Interessante informatie: 11-15 sept. Kennismakingsgesprekken 18 sept.

Nadere informatie

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016 Schoolstraat 32 7694 AX Kloosterhaar tel. 0523-241473 e-mail: directie@cantecleerkloosterhaar.nl Schooljaar 2015-2016 NIEUWSBRIEF Nummer 39. 24 juni 2016 woensdag = gezonddag Formatie Eindelijk is het

Nadere informatie

Nr. 8 > 13 december Uit t Kompas. Bijbelverhalen groep 1-8. Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nr. 8 > 13 december Uit t Kompas. Bijbelverhalen groep 1-8. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 8 > 13 december 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), De ontmoeting

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

WEEKBRIEF 1 JUNI 2018

WEEKBRIEF 1 JUNI 2018 WEEKBRIEF 1 JUNI 2018 Geachte ouders. Dit zijn de weken waarin veel wordt getoetst. De meeste tijd kosten de Citotoetsen waarmee we twee keer per jaar de vooruitgang van de kinderen op leergebied peilen.

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 5

Informatieboekje Groep 5 Informatieboekje Groep 5 Schooljaar 2015-2016 Markelo, augustus 2015 Beste ouder(s) en verzorger(s), Voor u ligt het informatieboekje van groep 5 van Oecumenische Basisschool De Welp. In dit boekje vindt

Nadere informatie

Nieuws over groep 5. Beste ouders/verzorgers, Deze week veel nieuws over groep 5.

Nieuws over groep 5. Beste ouders/verzorgers, Deze week veel nieuws over groep 5. Nieuws over groep 5 Beste ouders/verzorgers, Deze week veel nieuws over groep 5. Vandaag heeft de moeder van Maeva foto s van alle groepen gemaakt. Deze komen op onze schoolsite te staan. Deze agenda en

Nadere informatie

Maandag 19 sept. 2016, week 38

Maandag 19 sept. 2016, week 38 Maandag 19 sept. 2016, week 38 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 38: 19 t/m 23 september 2016 Farao luistert niet, Exodus 7:1-13 Tien plagen, Exodus 7-10 De uittocht, Exodus 12:29-42 Week 39: 26

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

Maandbrief groep 5/6, september 2014

Maandbrief groep 5/6, september 2014 Maandbrief groep 5/6, september 2014 Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 5/6 Welkom in het nieuwe schooljaar Na 6 weken zomervakantie weer starten op school. En wat voor school! Een gloednieuw

Nadere informatie

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond!

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond! 10 september 2015 Van de directie, Zoals u allemaal weet heeft juf Mirjam Doorn een tijdje in het ziekenhuis gelegen. Afgelopen vrijdag mocht zij gelukkig weer naar huis. Ze moet het nog een poosje rustig

Nadere informatie

Welkom in groep 6A! Groepsleerkrachten Juf Hopman is er op maandag, dinsdag en woensdag. Juf Heek werkt op de donderdag en vrijdag.

Welkom in groep 6A! Groepsleerkrachten Juf Hopman is er op maandag, dinsdag en woensdag. Juf Heek werkt op de donderdag en vrijdag. Welkom in groep 6A! Beste ouder, In deze folder vindt u zoveel mogelijk informatie over het reilen en zeilen in groep 6A. Sinds vorig schooljaar ontvangt u de groepsinformatie in de vorm van een folder

Nadere informatie

Woensdag 11 juli. De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK..

Woensdag 11 juli. De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK.. Woensdag 11 juli De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK.. - Hebben we al een beetje afscheid genomen van juf Inge. Vrijdag hebben we als team een afscheidsborrel gehad en dinsdag is Inge door haar

Nadere informatie

Informatiefolder Schooljaar Groep MB1

Informatiefolder Schooljaar Groep MB1 Informatiefolder Schooljaar 2017-2018 Groep MB1 Elimschool Molenstraat 3, 7462 TK Rijssen Tel.: 0548-542030 Fax: 0548-542012 E-mail: directie@elimschoolrijssen.nl Beste ouders/ verzorgers, Door middel

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Bijbelse geschiedenis Volgende week worden onderstaande verhalen in de groep verteld. Genesis 6:9-7:9 Genesis 7:10-8:5 Genesis 8:6-9:17 Noach bouwt

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 20 september 2016 Nr. 3

Nieuwsbrief Dinsdag 20 september 2016 Nr. 3 Nieuwsbrief Dinsdag 20 september 2016 Nr. 3 Belangrijke data Elke eerste schooldag na de vakantie is het luizencontrole. Woensdag 21 september Informatiemiddag 14.30 uur of -avond 18.00 uur groepen 4,

Nadere informatie

Info week

Info week Info week 36 04-09-2014 Een nieuw schooljaar Het schooljaar 2014-2015 is begonnen. Alle kinderen en ouders kwamen maandag uitgerust en vrolijk de school binnen. Aan iedereen was te zien dat ze er veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder(s)/verzorgers,

Nieuwsbrief. Beste ouder(s)/verzorgers, Nieuwsbrief Jaargang 21 Nr. 6: april 2016 CBS De Zevensprong Appelstraat 2 4413 ET Krabbendijke zevensprong@alphascholengroep.nl www.cbsdezevensprong.nl In dit nummer o.a. Van de redactie Jarigen Vakantierooster

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2015-16 september nummer 2

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2015-16 september nummer 2 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 22 augustus 2019 Belangrijke data: 28 augustus AC vergadering (20.00-22.00 uur) 02 september Introductie ouderavond groepen 1 en 2 04 september Introductie ouderavond groepen 5 05 september

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar Start nieuwe schooljaar De verhalen van de fijne vakanties zijn weer uitgebreid besproken in de klassen. Zo te horen zijn deze omgevlogen. We hopen dat u net als uw kinderen heeft genoten van deze vrije

Nadere informatie

AGENDA Info avond ( ): groep 1/2 e en f

AGENDA Info avond ( ): groep 1/2 e en f 08 september 2016 jaargang 19 nr. 02 Donderdag 8 september AGENDA Info avond (19.30 20.30): groep 1/2 e en f groep 1/2 a, b, c locatie Erflanden locatie Schutlanden Maandag 12 september Info avond (19.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Belangrijke data: 4

Nadere informatie

Informatiefolder Schooljaar 2016/2017. Groep MB2

Informatiefolder Schooljaar 2016/2017. Groep MB2 Informatiefolder Schooljaar 2016/2017 Groep MB2 Elimschool Molenstraat 3, 7462 TK Rijssen Tel.: 0548-542030 Fax: 0548-542012 E-mail: directie@elimschoolrijssen.nl Beste ouders/ verzorgers, Door middel

Nadere informatie

Informatie groep 6. Algemene informatie

Informatie groep 6. Algemene informatie Informatie groep 6 Algemene informatie Methodes in groep 6: Bijbelse Geschiedenis: Kind op maandag Rekenen: Wereld in getallen Onderdelen: - Delen en vermenigvuldigen - Optellen en aftrekken met grote

Nadere informatie

Kunstrijk Nieuwsbrief

Kunstrijk Nieuwsbrief 2014/2015 Kunstrijk Nieuwsbrief 13-07-15 In dit nummer: Voorwoord 1 Jarigen 2 Agenda 2 Mededelingen / groepen 3/4 Contact 4 Belangrijke informatie: Dinsdag 14 juli Afscheid van groep 8 Woensdag 15 juli

Nadere informatie

Welkom in. groep 3-4a

Welkom in. groep 3-4a Welkom in groep 3-4a EVEN VOORSTELLEN Lonneke Vleugels: maandag, dinsdag en woensdag Loes Oelers: donderdag en vrijdag INLOOPTIJDEN s Morgens van 8.20 uur tot 8.30 uur. s Middags van 13.00 uur tot 13.15

Nadere informatie

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 NIEUWSFLITS DON BOSCO Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 donboscoroosendaal@juzt.nl ALLE BELANGRIJKE INFO

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Informatieboekje Groep

Informatieboekje Groep Informatieboekje Groep 5 Basisschool de Peppel Wilhelminaplantsoen 1A 4271 AX Dussen Inhoudsopgave 1. Inleiding In dit informatieboekje vindt u alles wat u moet weten over groep 5 op basisschool de Peppel.

Nadere informatie

Sprankelnijs IN DIT NUMMER: VOORWOORD

Sprankelnijs IN DIT NUMMER: VOORWOORD Sprankelnijs VOORWOORD Bezoek- en postadres Felixwei 17 9051 KE STIENS 058 257 1225 sprankel@cbog2.nl www.cbs-desprankel.nl 8 oktober 2015 Jaargang 15 nr. 2 IN DIT NUMMER: 1 Voorwoord 2 Aktie Schoenendoos

Nadere informatie

Groepsinformatie voor groep 3/4 - Schooljaar Thuis lezen

Groepsinformatie voor groep 3/4 - Schooljaar Thuis lezen www.obsverschoor.nl info@obsverschoor.nl J. van Arkelstraat 39 4254 CW Sleeuwijk 0183-301507 Groepsinformatie voor groep 3/4 - Schooljaar 2017-2018 Leerkrachten Dit jaar staan er 2 leerkrachten voor groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018

NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018 Middelland College NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De verbouwing is al een aantal weken gaande, in eerste instantie hebben de bouwers zich gericht op het verwijderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 19 december 2016

Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuws uit het kantoortje. Zo aan het einde van het jaar is het altijd goed om even terug te kijken naar wat er gebeurd is, en vooruit te kijken naar wat er te komen staat.

Nadere informatie

Bijlagen BPV gids BOL / BBL (Z.W.) KOK

Bijlagen BPV gids BOL / BBL (Z.W.) KOK Bijlagen BPV gids BOL / BBL (Z.W.) KOK Inhoudsopgave - Urenboekje - Jaaragenda (periode 1) - Technieken kok - Technieken ZWkok - Technieken voorbeeld Urenboekje studenten Bakkerij & Horeca Leerjaar 2016-2017

Nadere informatie