DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF"

Transcriptie

1 12 DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF

2 De grootste in unieke verzamelwerken en collecties... RCS Libri s.p.a. Kit Perline RLM NV, Willemstad 2012 Lecturama, Willemstad 2012 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enig andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever. Voorzover het maken van kopieën uit deze uitgave is toegestaan op grond van artikel 16B Auteurswet 1912 j het Besluit van 20 juni 1974, Stb. 351, zoals gewijzigd bij het Besluit van 23 augustus 1985, Stb. 471 en artikel 17 Auteurs-wet 1912, dient men de daarvoor wettelijk verschuldigde vergoedingen te voldoen aan Stichting Reprorecht (Postbus 3060, 2130 KB Hoofddorp). Voor het overnemen van gedeelte(n) uit deze uitgave in bloemlezingen, readers en andere compilatiewerken (artikel 16 Auteurswet 1912) dient men zich tot de uitgever te wenden. de collectie DE COLLECTIE CREATIEF MET KRALEN Breid uw collectie verder uit!

3 12 COLLECTIE CREATIEF MET KRALEN ETNISCHE MEDAILLONS Een zeer bijzondere hanger: de gehaakte basis wordt versierd met grillige cirkels van gekleurde kraaltjes.

4 Benodigdheden Materialen (voor het maken van het grote medaillon) tucat kralen, kleuren: room en brons 1 2 rocailles kraaltjes kleur: rood 1 klosje nymo draad (een polyesterdraad) kleur: wit voor het beginnen, de draad eerst in thee dompelen katoenen draad kleur: beige De basis - het begin: laat een stuk begindraad vrij, maak dan een ring met de dubbele katoendraad en plaats de haaknaald erin en pak de draad van het bolletje of de klos op. 3 Haal de draad door de ring op de haaknaald en maak zo de 1e losse steek. Pak de draad nog een keer op en maak op de beschreven wijze nog 2 losse steken. Sluit nu als een rondje door 1 vaste steek te haken in de gemaakte losse steek. 4 Gereedschap haaknaald nr. 2,50 naald schaar Benodigde tijd voor uitvoering: 8 uur Moeilijkheidsgraad: gemiddeld Schema van het medaillon Het schema toont de opstelling van de kraaltjes die nodig zijn voor het maken van de versiering van Legenda het grote medaillon. roomkleurige 'tucat'- kralen bronzen 'tucat'- kralen rode rocaille-kralen Ga verder in vaste steken, rondhakend over 9 toerenenmeerderhierbijgeregeldstekenzodatuiteindelijkeenschijfvan11cmdoorsnedeontstaat: haak inde1etoer2stekeninelkelossesteekeronder, zodat hetaantalstekenverdubbelt,inde2een3etoersteeds 1 steek en 1 meerdering over de hele toer haken. In devolgende toerendemeerderingenverdelen.voor hetmakenvanvastestekenenvoordemeerderingen radenwijuaanominaflevering8 dekaart Detechnieken en de materialen te bestuderen. 5 Het sluitingsoogje:alsdeschijfafis,dedraadniet afknippen maar verder gaan in vaste steken op 3 steken over ca. 3 cm, dan het haakwerk afwerken en de draad afknippen. Vouw het ver-kregen koordje dubbel aan de achterkant en zet het vast met kleine blinde steekjes: op deze wijze is de ring gemaakt waarmee de hanger aan een koord gehangen kan worden. 6 Versier de basis: rijg de naald aan een stuk nymo draad van 1 m en maak een knoop aan het uiteinde. Steek de naald in het miden naar de goede kant van het werk en rijg 1 rood rocaille-kraaltje. Steek met de naald terug in de basis op enkele mm afstand en steek weer naar de goede kant op het punt waar u eerder uitkwam, rijg 3 roomkleurige tucat-kraaltjes, steek terug in de basis en kom weer uit aan de goede kant. Rijg nog meer roomkleurige kraaltjes en ga verder zoals beschreven, voltooi het 1e rondje met roomkleurige kraaltjes. Steek naar de goede kant tussen twee kraaltjes en steek door de twee kraaltjes van de cirkel en steek de naald terug in de basis. Versier op de beschreven wijze en volgens het schema dat de opstelling en de kleuren van de kraaltjes aangeeft de hele hanger. Met dezelfde techniek en door het veranderen van de volgorde van de kraaltjes is het mogelijk andere hangers te maken, ook van andere afmetingen zoals op de foto.

5 6 ALS NIEUW MET KRALEN DE AGENDA VOL BLOEMEN Maak van een eenvoudige agenda iets speciaals: een 'briljant' geschenk voor een hartsvriendin.

6 Benodigdheden Materialen kralen met lijm kleuren: blauw, goud en lichtblauw het Schema voor de versiering van de agenda De tekening van de bloem en het blad dat u naar eigen idee kunt vergroten of verkleinen. Kopieer ze op patroonpapier en gebruik dit als patronen voor het maken van de mallen. De bloem platte Swarovski-kralen, kleuren: gemengd platte Swarovski-kralen, kleur: zilver 1 agenda met rode omslag Het blaadje plakplastic Gereedschap lijm spatel 1 2 potlood schaar Benodigde tijd voor uitvoering: 2 uur Moeilijkheidsgraad: eenvoudig Kralen met lijm De mallen: maak de modellen van de bloem en de blaadjes in de gewenste maat, plaats ze op de achterkant van het plakplastic en knip de contouren uit met de schaar. 3 Plaats de plastic mal van de bloem op de agenda. Strijk met de spatel een laagje kraaltjes met lijm, aan de binnenkant van de bloem met lichtblauwe kraaltjes en aan de buitenkant met gouden kraaltjes. Laat 20 minuten drogen en verwijder de mal, maar let op dat de kraaltjes niet meegetrokken worden. 4 Wilt u een object versieren door er kraaltjes op te plakken, maar u heeft dit nog nooit gedaan? Om het werk eenvoudiger te maken zijn er in de hobbywinkels pakjes te koop met kraaltjes, al gemengd met lijm, klaar voor gebruik. Ze hoeven alleen maar uitgesmeerd te worden met de spatel. Maak op dezelfde wijze met blauwe kraaltjes vier blaadjes aan de zijkanten van de bloem. Laten drogen en de mal verwijderen. Lijm 2 platte zilveren Swarovski-kralen tussen de blaadjes en de bloem, 1 aan de buitenkant van de andere bloemblaadjes en 1 in het midden. Versier debinnenkantvandebloemdoortussendebloemblaadjes 6 gekleurde Swarovski-kraaltjes te lijmen.

7 12 NIEUWE SIERADEN ARMBAND EN RING IN DE STIJL VAN DE JAREN 50 Voor de liefhebbers van sieraden in 'retro'-sfeer zijn deze armband en ring een perfect geheel.

8 Benodigdheden 1 2 Materialen Armband 1 armband met sluitveertje dea rmband 2 zakjes "tosca"-kraaltjes kleur: roze metaaldraad ø 0,30 mm kleur: goud 2 kasten 2 cabochon-kralen, kleur: groen Ring 1 zakje kraaltjes met verzilverde opening kleur: roze 10 Swarovski-kristallen ø 4 mm kleur: roze 1 cabochon-kraal, kleur: groen Maak op een stuk gouddraad van 3 m een oogje aan het uiteinde, maak dan een snoer van roze kraaltjes. Draai meerdere keren een stuk snoer, zonder kraaltjes, rond de basis van de armband en zet het met enkele draaien vast. Laat de kraaltjes schuiven, bedek dan de armband met spiralen van kraaltjes die dicht naast elkaar liggen. Houd de draad hierbij goed vast. 3 4 Zet het snoer bij de sluiting vast, door meerdere keren een stukje draad zonder kraaltjes eromheen te wikkelen. Knip het overtollige deel af met de kniptang en verberg het uiteinde van de draad door deze in enkele kraaltjes te steken. 1 ringbasis met gaas metaaldraad ø 0,40 mm kleur: goud Gereedschap kniptang 1 platbektang tweecomponentenlijm bakje en stokje Benodigde tijd voor uitvoering: 1 uur Moeilijkheidsgraad: gemiddeld der ing Doe de twee componenten van de lijm in een bakje en meng dit. Strijk met het stokje een laagje lijm op 1 juwelenkastje en plaats hierop een cabochon-kraal. Zet de andere cabochon-kraal op dezelfde wijze vast op het andere juwelenkastje. Knijp de klemmetjes van het juwelenkastje dicht met de platbektang als de lijm droog is. 2 Doe enkele druppels lijm op de kraaltjes aan de voorkant van de armband en leg hierop het juwelenkastje. Plaats het andere juwelenkastje aan de andere kant van de armband. Laat de armband staande drogen. 3 Lijm de cabochon-kraal op het netje van de ring, knip dan een stuk gouddraad van 1 m af, steek dit in de achterkant van het netje door een opening naast de cabochon-kraal. Houd 10 cm draad aan de achterkant en rijg vervolgens enkele kraaltjes, 1 Swarovski-kraaltje en weer kraaltjes. Sla enkele gaatjes van het netje over en steek de draad terug naar achteren door een gaatje. Bedek op de beschreven wijze het gehele netje, breng daarna de draad naar de achterkant en zet hem met enkele omwikkelingen vast aan de begindraad. Knip de overtollige delen af. Leg het netje op de basis van de ring en duw met de platbektang de vier klemmetjes naar beneden zodat ze de basis vastzetten. Leg een stukje karton tussen de basis en de tang ter voorkoming van beschadigingen.

9 Bloem- het bl 0,60 mm af, rijg zodat de eerste 8 De bloemetje van het snoer m kraaltjes verschu draden om elkaa 12 MAGISCHE EFFECTEN 12 SLINGER IN KERSTSFEER Een feestelijke slinger met gouden en zilveren strikken: om bij de deur te hangen of langs de wand. De meeldraad 9 kraaltjes versch len. Doe de meeld ven wijze nog 2 b

10 De d Benodigdheden de S linger 1 De enkele strik Materialen tucat kralen kleur: goud tucat kralen kleur: zilver Voor het maken van de slinger moeten er t worden (bestaand uit 5 blaadjes), 3 dubbe blaadjes) en 2 bloemen (bestaand uit 3 blaad verzinkt draad ø 0,60 en ø 0,40 mm kleur: zilver 4 5 zijdedraad kleur: goud 1 soepel stokje Gereedschap lijm Schuif nog eens 7 kraaltjes opzij en wikkel vervolgens nog een stuk snoer rond de basis van de paal, zodat de 1e ronde nu helemaal compleet is. Maak op deze wijze nog eens 4 toeren, laat hierbij 2 kraaltjes aan een kant van de paal schuiven tussen de ene toer en de andere. Knip de draad af. Maak een snoer van gouden kraaltjes en maak nog een toer, zodanig dat het blaadje een langwerpige vorm krijgt. Knip de draad af. Maak op de beschreven wijze nog 4 blaadjes, maak hierbij 4 toeren in zilver en 2 in goud. De steel: knip een stuk van 15 cm stok a blad op, bedek het geheel over 1 cm met zijd kniptang 8 9 platbektang rondbektang Benodigde tijd voor uitvoering: 8 uur Moeilijkheidsgraad: bewerkelijk De strik: buig allebei de 2 blaadjes die samen de 1e groep vormen, en buig vervolgens het middelste blad eroverheen. Breng de laatste 2 blaadjes op harmonieuze wijze bij elkaar. Maak op dezelfde wijze nog een strik, gebruik hiervoor echter alleen de zilveren kraaltjes. Dubbele strik: maak op de voor de strik 6 blaadjes, maak hierbij 4 toeren in zilver en vervolgens de eerste groep van 2 blaadjes op 15 cm en bedek de steel met zijdedraad over 1

DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF

DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF 3 DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF 322100002 De grootste in unieke verzamelwerken en collecties... RCS Libri s.p.a. Kit Perline RLM NV, Willemstad 2012 Lecturama, Willemstad 2012 Alle

Nadere informatie

DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF

DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF 2 De grootste in unieke verzamelwerken en collecties... RCS Libri s.p.a. Kit Perline RLM NV, Willemstad 2012 Lecturama, Willemstad 2012 Alle rechten

Nadere informatie

DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF

DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF 7 De grootste in unieke verzamelwerken en collecties... RCS Libri s.p.a. Kit Perline RLM NV, Willemstad 2012 Lecturama, Willemstad 2012 Alle rechten

Nadere informatie

DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF

DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF 6 De grootste in unieke verzamelwerken en collecties... RCS Libri s.p.a. Kit Perline RLM NV, Willemstad 2012 Lecturama, Willemstad 2012 Alle rechten

Nadere informatie

DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF

DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF 4 De grootste in unieke verzamelwerken en collecties... RCS Libri s.p.a. Kit Perline RLM NV, Willemstad 2012 Lecturama, Willemstad 2012 Alle rechten

Nadere informatie

DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF

DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF 11 DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF De grootste in unieke verzamelwerken en collecties... RCS Libri s.p.a. Kit Perline RLM NV, Willemstad 2012 Lecturama, Willemstad 2012 Alle rechten

Nadere informatie

DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF

DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF 1 DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF 322100001 De grootste in unieke verzamelwerken en collecties... RCS Libri s.p.a. Kit Perline RLM NV, Willemstad 2012 Lecturama, Willemstad 2012 Alle

Nadere informatie

Creatief Haken. garencollectie

Creatief Haken. garencollectie Creatief Haken Duizend ideeën met de garencollectie DE COLLECTIE Creatief Haken 3 EERSTE KNUFFELS De leuke zachte slofjes in zonnebloemgeel zullen uw kleintje perfect staan en zijn geschikt voor alle gelegenheden

Nadere informatie

groep Computerprogramma woordenschat

groep Computerprogramma woordenschat Taal actief G e b r u i k e r si n st r u c t i e C o m pu te rpro gra m m a w o o rde n s c ha t 214088_OM.indd 1 gro ep 6 22-06-2009 12:22:50 telefoon: 073-628 87 22 e-mail: helpdesk.bao@malmberg.nl

Nadere informatie

Baby Bunnies Meisjes - Kinderwagenspanner

Baby Bunnies Meisjes - Kinderwagenspanner Baby Bunnies Meisjes - Kinderwagenspanner No. 1001-192-8340 Materialen: Rainbow 8/4, per konijn ca. kleur A 25 gram en kleur B 8 gram, restje roze voor de snuitjes Haaknaald 2,5 mm 6 veiligheidsogen 6

Nadere informatie

Oh, kom er eens kijken... van :

Oh, kom er eens kijken... van : Oh, kom er eens kijken... van : http://kneutsel.blogspot.nl Ik heb een haakpatroon gemaakt voor een Sinterklaasje! Dit is de eerste keer dat ik zelf een haakpatroon heb geschreven en dat kostte me toch

Nadere informatie

Garen: Haaknaald: Binnenkussen:

Garen: Haaknaald: Binnenkussen: Garen: Rico, Creative Cotton Aran 4 bollen patina (grijsgroen) nr 43 ~ 1 bol mint groen nr 31 ~ 1 bol groen nr 41 ~ 1 bol geel nr 62 ~ 1 bol rood nr 65 ~ 1 bol roze nr 14 ~ 1 bol oranje nr 75 Haaknaald:

Nadere informatie

VERNIEUW, CREËER, VERF, DECOREER MET DÉCOUPAGE UW GRATIS DÉCOUPAGE PAPIER

VERNIEUW, CREËER, VERF, DECOREER MET DÉCOUPAGE UW GRATIS DÉCOUPAGE PAPIER VERNIEUW, CREËER, VERF, DECOREER MET DÉCOUPAGE UW GRATIS DÉCOUPAGE PAPIER 3460000 De grootste in unieke verzamelwerken en collecties... RLM NV, Willemstad, Curaçao 203 Lecturama BV, Willemstad, Curaçao,

Nadere informatie

Creatief Haken. garencollectie

Creatief Haken. garencollectie Creatief Haken Duizend ideeën met de garencollectie 19100002 Creatief Haken 4 DE COLLECTIE BEURSJE MET RUCHES Een kleurige en handige accessoires, met een bijzondere afwerking van ruches De grootste in

Nadere informatie

DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF

DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF 5 De grootste in unieke verzamelwerken en collecties... RCS Libri s.p.a. Kit Perline RLM NV, Willemsta 2012 Lecturama, Willemsta 2012 Alle rechten voorbehouen.

Nadere informatie

Een dromenvanger maken

Een dromenvanger maken Een dromenvanger maken Wat is een dromenvanger? Dit wordt uitgelegd in De legende van de dromenvanger. Een echte dromenvanger wordt gemaakt van wilgenhout, leerband en runderpees, of namaak pees (sinew).

Nadere informatie

Klein prinsesje. Patroon van Jacqueline v.d.bent-bekker/made by J, Copyright, Pagina 1

Klein prinsesje. Patroon van Jacqueline v.d.bent-bekker/made by J, Copyright, Pagina 1 Klein prinsesje Patroon van Jacqueline v.d.bent-bekker/made by J, Copyright, Pagina 1 Materiaal Prinses Pink. Prinses Blue. Prinses Yellow - Huidskleur. - Huidskleur. - Huidskleur - Licht roze. - licht

Nadere informatie

Ibiza haltertop Hobiek.

Ibiza haltertop Hobiek. Ibiza haltertop Hobiek. Benodigdheden: Ik heb het volgende materiaal en kleur gebruikt: 3 bolletjes Rio katoen van Lammy Yarns, 50 gr, 125 meter looplengte. Kleur: crème, geel en bruin. (De kleur katoen

Nadere informatie

Gehaakt Kinderzomerhoedje

Gehaakt Kinderzomerhoedje Gehaakt Kinderzomerhoedje Materialen: Haaknaald nr. 3,5 & 2,5 Rainbow Cotton 8/4 Gemerceriseerd Plastic draad Koop garen en toebehoren hier: http://shop.hobbii.nl/gehaakt-zomerhoedje-kind Maat: 6-9 (12)

Nadere informatie

Inleiding. Koop je benodigdheden beter wat ruim in. Een kraal kan breken of je kan er laten vallen en niet meer terug vinden.

Inleiding. Koop je benodigdheden beter wat ruim in. Een kraal kan breken of je kan er laten vallen en niet meer terug vinden. Inleiding De patronen in dit boek dienen van rechts naar links gelezen te worden. De meeste mensen zijn rechtshandig en zullen daarom ook aanrijgen met rechts en hun werk op dezelfde manier voor zich hebben

Nadere informatie

Patroon dromenvanger Zeeuwse knoop. ZusjeKnus

Patroon dromenvanger Zeeuwse knoop. ZusjeKnus Benodigdheden: Ring voor de dromenvanger 15 cm Kraal met een doorsnede van 18 mm Bolletje Durable kleur wit (nmr 326) Bolletje Durable katoen garen, kleur wit Restje katoen garen, kleur taupe/ beige Haaknaald

Nadere informatie

De ogen, snavel en vleugels zijn ook gehaakt of gebreid, maar je kunt ze er ook op borduren of uit vilt knippen en opnaaien.

De ogen, snavel en vleugels zijn ook gehaakt of gebreid, maar je kunt ze er ook op borduren of uit vilt knippen en opnaaien. GEHAAKT EN GEBREID GEUR(B)UILTJE Hier zijn ze dan: de uiltjes voor het ouderenfonds. Een gehaakte en een gebreide versie, dus voor ieder wat wils. Maak gerust zoveel uiltjes als je wilt! Om kosten te besparen

Nadere informatie

PATROON. Flamingo Fiona is gemaakt met Cosy fine en Furry Durable en wordt ongeveer 36 cm groot.

PATROON. Flamingo Fiona is gemaakt met Cosy fine en Furry Durable en wordt ongeveer 36 cm groot. PATROON is gemaakt met Cosy fine en Furry Durable en wordt ongeveer 36 cm groot. Haakpakket verkrijgbaar via www.cutedutch.nl HAAKPATRONEN & KNUFFELS >afmeting 50 cm< Benodigdheden: 3 bollen Durable Furry

Nadere informatie

Sneeuwwitje en de prins Amigurumi patroon

Sneeuwwitje en de prins Amigurumi patroon snacksies.com http://snacksies.com/pages/snow-white-and-prince-amigurumi-pattern Sneeuwwitje en de prins Amigurumi patroon Dit is een gratis patroon, het mag niet worden verkocht of als eigen ontwerp uitgegeven

Nadere informatie

Nodig: 1 bol Zpagetti van ten minste 850 gram Haaknaald maat 10 Breinaalden maat 10 Schaar

Nodig: 1 bol Zpagetti van ten minste 850 gram Haaknaald maat 10 Breinaalden maat 10 Schaar Nodig: 1 bol Zpagetti van ten minste 850 gram Haaknaald maat 10 Breinaalden maat 10 Schaar Eventueel: Stof voor de binnenvoering Stof voor de binnenkant van de schouderband Rits Naaimachine Kralen om de

Nadere informatie

Patroon Beanie met pompon

Patroon Beanie met pompon Patroon Beanie met pompon Om deze Beanie te maken heb ik 2 bollen Cocktailgaren van Scheepjeswol gebruikt. 1 bol = 125 meter. Ik haakte met naald nr 3,5. De pompon heb ik gemaakt van restjes. Toer 1 Begin

Nadere informatie

VERNIEUW, CREËER, VERF, DECOREER MET DÉCOUPAGE UW GRATIS DÉCOUPAGE PAPIER

VERNIEUW, CREËER, VERF, DECOREER MET DÉCOUPAGE UW GRATIS DÉCOUPAGE PAPIER 8 VERNIEUW, CREËER, VERF, DECOREER MET DÉCOUPAGE UW GRATIS DÉCOUPAGE PAPIER 346100003 De grootste in unieke verzamelwerken en collecties... RLM NV, Willemstad, Curaçao 2013 Lecturama BV, Willemstad, Curaçao,

Nadere informatie

VERNIEUW, CREËER, VERF, DECOREER MET DÉCOUPAGE UW GRATIS DÉCOUPAGE PAPIER

VERNIEUW, CREËER, VERF, DECOREER MET DÉCOUPAGE UW GRATIS DÉCOUPAGE PAPIER 11 VERNIEUW, CREËER, VERF, DECOREER MET DÉCOUPAGE UW GRATIS DÉCOUPAGE PAPIER De grootste in unieke verzamelwerken en collecties... RLM NV, Willemstad, Curaçao 2013 Lecturama BV, Willemstad, Curaçao, 2013

Nadere informatie

Telefoonhoesje. Patroon 1 Patroon 2 Patroon voor zelfhechtende voering

Telefoonhoesje. Patroon 1 Patroon 2 Patroon voor zelfhechtende voering Instructies Dit heb je nodig: Totally Me!- naaimachine 2 stukjes stof (11,4 cm x 33 cm) 1 stukje zelfhechtende voering 6,4 cm dun elastiek 1 gekleurde knoop Schaar Spelden De patronen staan op de laatste

Nadere informatie

Patroon Een bijzonder mooie tas

Patroon Een bijzonder mooie tas Patroon Een bijzonder mooie tas Ik heb deze tas gemaakt met een combinatie van Kimara van Adriafil en Catania. Van de Kimara had ik 5 bollen nodig, van de Catania 4 bollen. Verder gebruikte ik 4 ringen

Nadere informatie

Patroon. Chanel Stitch. Go handmade. Incl.: Uitleg voor de voering en ritssluitingzakja

Patroon. Chanel Stitch. Go handmade. Incl.: Uitleg voor de voering en ritssluitingzakja Patroon Chanel Stitch Incl.: Uitleg voor de voering en ritssluitingzakja Gehaakt met Go handmade s Cosy Een heerlijk zacht en van hoge kwaliteit katoen mix dat zijn vorm behoud. 60% Katoen/40% Acryl, 50

Nadere informatie

Free Tutorial Beadwork/ Bead Embroidered Ring Algemene werkbeschrijving met voorbeelden

Free Tutorial Beadwork/ Bead Embroidered Ring Algemene werkbeschrijving met voorbeelden Free Tutorial Beadwork/ Bead Embroidered Ring Algemene werkbeschrijving met voorbeelden Algemeen Boodschappenlijstje: 1 basis voor de ring Ultra Suède Fire Line 0.08 Crystal seedbeads 15/0 Kraal of plaksteen

Nadere informatie

Toekan Tupi. Durable Furry & Cosy fine

Toekan Tupi. Durable Furry & Cosy fine Durable Furry & Cosy fine Wist je dat de toekan de langste snavel heeft van alle vogels ten opzichte van zijn eigen lichaam? De snavel is vaak net zo groot als zijn eigen lijf. Ik vernoemde deze toekan

Nadere informatie

Hippe haasjes haken in de lente

Hippe haasjes haken in de lente Hippe haasjes haken in de lente Hippe haasjes haken in de lente, Prachtig voor pasen, maar natuurlijk ook heel leuk om gewoon in het voorjaar te haken, deze hippe haasjes. Maak er zoveel je maar wilt.

Nadere informatie

Mandje. Benodigdheden: Wit glanskatoen Haaknaald 1.75. Toer. Haak 52 kettingsteken + 3 voor het keren = 1e STK

Mandje. Benodigdheden: Wit glanskatoen Haaknaald 1.75. Toer. Haak 52 kettingsteken + 3 voor het keren = 1e STK Mand vol bloemen Mandje Benodigdheden: Wit glanskatoen Haaknaald 1.75 Toer Haak 52 kettingsteken + 3 voor het keren = 1e STK 1 Haak 1STK naast het 1e STK Nu onder steeds 1 L over springen. Je haakt deze

Nadere informatie

Patroon Warme Wanten

Patroon Warme Wanten Patroon Warme Wanten Ik heb deze wanten gemaakt met 3 bollen Merino Tweed van Katia. Ik haakte met haaknaald nr 5,5. Maak een magische ring met 4 vasten. Deze wanten worden in spiraal gehaakt, dus je sluit

Nadere informatie

Kettingshawl van pure zijde in Shibori

Kettingshawl van pure zijde in Shibori Kettingshawl van pure zijde in Shibori Stap voor stap Tutorial Miranda Groenendaal 2014 Foto s: Miranda Groenendaal Vormgeving: Klazine de Bas-Verdonschot 1 Shibori Shibori staat voor een eeuwenoude Japanse

Nadere informatie

crochet rainbowtales Dit patroon is voor persoonlijk gebruik en mag niet gekopieerd of gepubliceerd worden. Het gemaakte artikel mag niet

crochet rainbowtales Dit patroon is voor persoonlijk gebruik en mag niet gekopieerd of gepubliceerd worden. Het gemaakte artikel mag niet Flower power kussen Materiaal: Haaknaald 8 mm, 7 mm, 5 mm en 4 mm Stopnaald ByClaire chunky cotton: 10 x 002 vintage pink, 1x 003 raspberry ByClaire softmix : 1x 007 Fuchsia, 1x 023 sea green, 1x 025 emerald,

Nadere informatie

Basisblok 2 - Haak drie basisblokken

Basisblok 2 - Haak drie basisblokken Basisblok 2 - Haak drie basisblokken Uitleg reliëfstokje achter: Reliëfstokjes maak je door een stokje te haken achter een andere steek van de vorige toer. Je steekt de haaknaald dus niet in de bovenkant

Nadere informatie

0 ccessoires - Kleding - Inrichting - Meesterwerken - Quilts - Patchwork zonder naald - Motieven - Cursus Tafelloper Schoudertas Fantasie Gerafeld hart De grootste in unieke verzamelwerken en collecties...

Nadere informatie

WERKBESCHRIJVING - Gehaakte plantjes 1

WERKBESCHRIJVING - Gehaakte plantjes 1 WERKBESCHRIJVING - Gehaakte plantjes 1 Haak je eigen Urban Jungle! Liza: De afgelopen jaren zagen we dat mensen meer behoefte hadden aan groen in hun huis. In 2015 en 2016 begon een ware groen trend. Planten

Nadere informatie

Paashaasjes : Aanwijzingen: * : Herhaal tot het einde van de toer. (... ) het aantal steken die je moet hebben aan het einde van de toer.

Paashaasjes : Aanwijzingen: * : Herhaal tot het einde van de toer. (... ) het aantal steken die je moet hebben aan het einde van de toer. Paashaasjes : Materialen : Acryl of katoen in : wit, zacht geel en appelgroen. Borduurgaren in : roze Passende haaknaald - 3 of 3.5 mm 4 veiligheids oogjes 8 mm Fiberfill 4 kleine groene kraaltjes Eventueel

Nadere informatie

VERNIEUW, CREËER, VERF, DECOREER MET DÉCOUPAGE UW GRATIS DÉCOUPAGE PAPIER

VERNIEUW, CREËER, VERF, DECOREER MET DÉCOUPAGE UW GRATIS DÉCOUPAGE PAPIER 10 VERNIEUW, CREËER, VERF, DECOREER MET DÉCOUPAGE UW GRATIS DÉCOUPAGE PAPIER De grootste in unieke verzamelwerken en collecties... RLM NV, Willemstad, Curaçao 2013 Lecturama BV, Willemstad, Curaçao, 2013

Nadere informatie

Hoe maakt u het handsieraad Elf

Hoe maakt u het handsieraad Elf P a g i n a 1 Hoe maakt u het handsieraad Elf Voor het overzicht hierboven een foto van het handsieraad in zijn geheel. Eigenlijk maak je eerst alles aan elkaar en dan begin je met het versieren. Lees

Nadere informatie

RECYCLE ART 7 leuke dingen om zelf te maken van afvalmateriaal

RECYCLE ART 7 leuke dingen om zelf te maken van afvalmateriaal RECYCLE ART 7 leuke dingen om zelf te maken van afvalmateriaal Dit E-book is in stand gekomen met input van Wilt u een workshop organiseren in omgeving Groningen? Kijk dan op www.artak.nl Werkbeschrijving

Nadere informatie

SIERADEN 35 ONTWERPEN VOOR UREN CREAPLEZIER

SIERADEN 35 ONTWERPEN VOOR UREN CREAPLEZIER SIERADEN 35 ONTWERPEN VOOR UREN CREAPLEZIER INHOUD Woordje vooraf 7 Onderdelen 9 Soorten tangen 10 Gebruikte technieken 11 Algemene techniek vintage juweeltjes 15 VINTAGE JUWELEN MET GLASCABOCHON EN RESIN

Nadere informatie

Sinterklaas knutselen

Sinterklaas knutselen Sinterklaas knutselen Stoomboot Materiaal: een melkpak, gekleurd karton en papier, evt. watten, keukenrol en verf. Leg het melkpak op z'n kant en pak twee stroken en niet die aan beide kanten aan elkaar.

Nadere informatie

Jozef, Maria en kindje Jezus in de kribbe

Jozef, Maria en kindje Jezus in de kribbe Jozef, Maria en kindje Jezus in de kribbe Benodigde materialen: Hoofd en handen: stone washed 821 (kleur 1) Onder kleed Jozef: stone wash 804 (kleur 2) Mantel Jozef: cotton merino 12, Alpaca boucle 602

Nadere informatie

Uit LandIdee nr 3 2013 (juni-juli) Zelf maken Tafeldecoraties van vilt Decoratieve doppen pagina 120

Uit LandIdee nr 3 2013 (juni-juli) Zelf maken Tafeldecoraties van vilt Decoratieve doppen pagina 120 Uit LandIdee nr 3 2013 (juni-juli) Zelf maken Tafeldecoraties van vilt Decoratieve doppen pagina 120 Deze schitterende ranken met doppen en bloemen kunt u in een handomdraai van eenvoudige materialen maken

Nadere informatie

Happy Day Mobiel. Mobiel met hemellichamen 1

Happy Day Mobiel. Mobiel met hemellichamen 1 Happy Day Mobiel Mobiel met hemellichamen 1 Happy Day Mobiel Moeilijkheidsgraad: Makkelijk Afmetingen: Zon: 9 cm diameter (alleen het gezicht) en 14 cm diameter (gezicht en stralen). Regenboog: 18,5 cm

Nadere informatie

Creatief aftellen tot kerst De Vier Windstreken

Creatief aftellen tot kerst De Vier Windstreken Ho ho ho! Maak een knikkende kerstman van 8 cm om samen met jou Kerstmis te vieren. Tel op een heel bijzondere manier de dagen af tot Kerstmis! Creatief aftellen tot kerst is een adventskalender en activiteitenboek

Nadere informatie

Voor dit kussen maak je gebruik van het patroon van de Norwool Deken - je vindt het hier.

Voor dit kussen maak je gebruik van het patroon van de Norwool Deken - je vindt het hier. Afmetingen: 40 cm x 40 cm Benodigdheden: Durable Cosy Fine: - 3 bollen Ivory 326 Van elk van de volgende kleuren gebruik je (een deel van) 1 bol: Raspberry 228 Lime 352 Mandarin 2197 Honey 2179 Rose 226

Nadere informatie

Peperkoekhuisje. Stap 1

Peperkoekhuisje. Stap 1 Stap 1 Ik ga een peperkoek huisje haken voor de kerst. Ik heb geen patroon maar zal jullie op de hoogte houden wat ik doe. Als je het leuk vindt, kun je mee haken. Gisteren heb ik de voorkant van het huisje

Nadere informatie

VERNIEUW, CREËER, VERF, DECOREER MET DÉCOUPAGE UW GRATIS DÉCOUPAGE PAPIER

VERNIEUW, CREËER, VERF, DECOREER MET DÉCOUPAGE UW GRATIS DÉCOUPAGE PAPIER 6 VERNIEUW, CREËER, VERF, DECOREER MET DÉCOUPAGE UW GRATIS DÉCOUPAGE PAPIER De grootste in unieke verzamelwerken en collecties... RLM NV, Willemstad, Curaçao 2013 Lecturama BV, Willemstad, Curaçao, 2013

Nadere informatie

Patroon uiltje Jip. (officiële mascotte van

Patroon uiltje Jip. (officiële mascotte van Patroon uiltje Jip (officiële mascotte van www.amigurumi-haken.be) 1 Materialen Benodigdheden ca. 30 gr. Catania hemelblauw (24) ca. 20 gr Catania lichtblauw (173) Lange draad Catania turquoise (146) Haaknaald

Nadere informatie

Patroon Sterren steek tas Groot

Patroon Sterren steek tas Groot Patroon Sterren steek tas Groot Het patroon beschrijft hoe: 1. U de twee patronen kunt combineren en hoe u de bodem haakt in dubbele vaste voordat u aan de Sterren steek begint 2. U de Sterren steek haakt

Nadere informatie

Doily s haken. Benodigdheden: Durable Katoen nr.8 - kleuren van beide versies op pagina 2 Haaknaald 4,0 Stopnaald of maasnaald Schaar

Doily s haken. Benodigdheden: Durable Katoen nr.8 - kleuren van beide versies op pagina 2 Haaknaald 4,0 Stopnaald of maasnaald Schaar Doily s haken Deze doily is in twee kleurenversies gehaakt. Door het gebruik van popcorns en reliëfstokjes krijgt de doily structuur. De doily s hebben een diameter van 22 centimeter. Benodigdheden: Durable

Nadere informatie

1 Uniekadoos Haakpret. Uniekadoos Giftshop Veghel Illustraties, ontwerp en beschrijving: Anja Toonen Auteur: Anja Toonen

1 Uniekadoos Haakpret. Uniekadoos Giftshop Veghel Illustraties, ontwerp en beschrijving: Anja Toonen Auteur: Anja Toonen Uniekadoos Giftshop Veghel Illustraties, ontwerp en beschrijving: Anja Toonen Auteur: Anja Toonen Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd

Nadere informatie

/

/ Haak je eigen Instax met het heerlijk zachte garen, wat zo over je haaknaald glijd, van het merk Schachenmayr Soft&Easy. Deze leuke Instax kun je voor jezelf gebruiken of kun je maken voor `n lief fotograafje!

Nadere informatie

Speelgoed voor Poppie

Speelgoed voor Poppie Speelgoed voor Poppie Waar zal Poppie vandaag het eerst mee gaan spelen? Met de blokken? Of zal ze gaan wandelen met Eend, gaan ze samen de wijde wereld in? Of gaat ze spelen met die mooie bal in alle

Nadere informatie

Ei-wagen met aanhangwagen

Ei-wagen met aanhangwagen Ei-wagen met aanhangwagen Haaktermen: L = losse hv = halve vaste v = vaste hstk= half stokje stk= stokje 2v in 1v = meerderen 2v samen = minderen Benodigdheden: Katoen garen (catania): groen, zwart, grijs

Nadere informatie

Patroon Stoere, Chique, Fluffy Tas

Patroon Stoere, Chique, Fluffy Tas Patroon Stoere, Chique, Fluffy Tas Ik heb deze tas gemaakt van de Coton 4 van Phildar, kleurnummers 0067 (zwart) en 0001 (roze) en de Originals Brazilia van Schachenmeyr, kleurnummer 00087. Van de Coton

Nadere informatie

Kijk eens wat je kunt maken!

Kijk eens wat je kunt maken! SUPERGAVE Zin om de gaafste en coolste sieraden te maken? Duik dan in, de nieuwe rage voor coole kids! Met wat simpel gereedschap en eenvoudige patronen creëer je in een mum van tijd gave kleurrijke en

Nadere informatie

Gehaakt kerstpaar. Koop garen voor het patroon hier: Hobbii.nl - Copyright Alle rechten voorbehouden. pagina 1

Gehaakt kerstpaar. Koop garen voor het patroon hier: Hobbii.nl - Copyright Alle rechten voorbehouden. pagina 1 Gehaakt kerstpaar No. 1001-171-3159 Materialen: - Haaknaald 2,5 mm - Rainbow Cotton 8/4 - Twist garen van Go Handmade - 2x set veiligheidsoogjes 7 mm - 8 houten kralen, 15 mm - Vulmateriaal - Plastic vulkorrels

Nadere informatie

BREIPATROON Bolero / vestje

BREIPATROON Bolero / vestje BREIPATROON Bolero / vestje Ik wens je veel plezier en succes met het breien en haken. Het is allemaal niet moeilijk, maar mocht je toch problemen tegenkomen, dan mag je me gerust mailen. * * * * * MATEN:

Nadere informatie

Doe je een stukje karton erin voor de bodem wat te verstevigen

Doe je een stukje karton erin voor de bodem wat te verstevigen Dit gaan we maken: BRUIDEGOM: Haaknaald 3 Benen: Begin met zwart 1. Magische ring van 6 vasten. Trek goed aan 2. In elke vaste 2 vasten (12) 3. 1v 2v in de volgende vaste (herhaal 6 x) (18) 4. 1v 1v 2v

Nadere informatie

VERNIEUW, CREËER, VERF, DECOREER MET DÉCOUPAGE UW GRATIS DÉCOUPAGE PAPIER

VERNIEUW, CREËER, VERF, DECOREER MET DÉCOUPAGE UW GRATIS DÉCOUPAGE PAPIER 4 VERNIEUW, CREËER, VERF, DECOREER MET DÉCOUPAGE UW GRATIS DÉCOUPAGE PAPIER De grootste in unieke verzamelwerken en collecties... RLM NV, Willemstad, Curaçao 2013 Lecturama BV, Willemstad, Curaçao, 2013

Nadere informatie

breipatroon Zo ga je te werk

breipatroon Zo ga je te werk BAGSHAWL 9 bollen Nigar; 4 bollen wit en 1 bol van 5 andere kleuren 1 set breinaalden van 9 mm (je kunt ook recht breien op een rondbreinaald van 9 mm) en een haaknaald 5 of groter Recht 22 x 240 cm LET

Nadere informatie

Vrolijke Eierwarmers voor de Paastafel

Vrolijke Eierwarmers voor de Paastafel Vrolijke Eierwarmers voor de Paastafel marrose - Colorful Crochet & Crafts/2016 Voor een extra vrolijk accent op de paastafel, maakte ik deze haas-eierwarmers. Zin om ze ook te maken/haken? Hier lees je

Nadere informatie

Bloemblok 2 - Haak zes bloemblokken

Bloemblok 2 - Haak zes bloemblokken Bloemblok 2 - Haak zes bloemblokken Start met kleur 665 (mintgroen) Toer 1: Haak in een magische ring 2 lossen. (Deze telt als een half stokje) gevolgd door 8 halve stokjes, sluit met een hv in de tweede

Nadere informatie

Patroon Sterren Steek Klein

Patroon Sterren Steek Klein Patroon Sterren Steek Klein Incl.: Stap voor Stap, Foto's (73). Uit leg voor de voering & ritssluitingzakje Gehaakt met Co sy een mooi za natie van katoen ch en acryl van een te combihoge kwaliteit 60%

Nadere informatie

Patroon gehaakt Herfst-Kussen

Patroon gehaakt Herfst-Kussen Patroon gehaakt Herfst-Kussen Voor dit patroon heb je in totaal 400 gram aan katoen nodig. Gewoon van die bolletjes die je in allerlei merken kunt kopen in bolletjes van 50 gram. Zelf heb ik allemaal restjes

Nadere informatie

Summertime Mix - Inkooptas

Summertime Mix - Inkooptas Summertime Mix - Inkooptas Materialen: Haaknaald nr. 4 Rainbow Cotton 8/4 Gemerceriseerd -Dubbele draad Koop garen en toebehoren hier: http://shop.hobbii.nl/summertime-mix-tas Afkortingen: L: Losse S:

Nadere informatie

Legende van de dromenvanger

Legende van de dromenvanger Legende van de dromenvanger Lang geleden zat een oude sjamaan van de Lakota indianen op een hoge bergtop. Daar kreeg hij een visioen. In dit visioen verscheen Iktomi, de grote zoeker naar wijsheid. Iktomi

Nadere informatie

DUIFJE DESI HAAK EEN SCHATTIG DECORATIE VOGELTJE CARMEN JORISSEN Carmen Jorissen New Leaf Designs

DUIFJE DESI HAAK EEN SCHATTIG DECORATIE VOGELTJE CARMEN JORISSEN   Carmen Jorissen   New Leaf Designs DUIFJE DESI HAAK EEN SCHATTIG DECORATIE VOGELTJE CARMEN JORISSEN WWW.NEWLEAFDESIGNS.NL Ontmoet Duifje Desi, een schattig klein vogeltje dat graag overal rondhangt! Met vrolijke kleurtjes, hartvormige vleugeltjes

Nadere informatie

Patroon gehaakt boodschappennetje

Patroon gehaakt boodschappennetje Patroon gehaakt boodschappennetje Om dit patroontje te maken heb je 2 bolletjes katoen nodig. Voor het randje en de lus een restje katoen in een andere kleur en een grote knoop om je hoesje te sluiten.

Nadere informatie

Zelfgemaakte tas - hangers

Zelfgemaakte tas - hangers Handleiding Zelfgemaakte tas - hangers R0 Zelfgemaakte tas - hangers Benodigd materiaal: Artikelnummer Aantal Houten buttons ca. ø 30 mm, 0 stuks 0998 Houten buttons ca. ø 40 mm, 0 stuks 0930 Houten buttons

Nadere informatie

Deze engel is erg leuk en is makkelijk te maken. Wat heb je nodig: 2 Verschillende stoffen 15cm x 15cm (gewaden). 2 Vilt 12cm x 14 cm (vleugels).

Deze engel is erg leuk en is makkelijk te maken. Wat heb je nodig: 2 Verschillende stoffen 15cm x 15cm (gewaden). 2 Vilt 12cm x 14 cm (vleugels). Deze engel is erg leuk en is makkelijk te maken. Wat heb je nodig: 2 Verschillende stoffen 15cm x 15cm (gewaden). 2 Vilt 12cm x 14 cm (vleugels). 1 Gebroken wiee stof 8cm x 8cm (hoofd). 1 Vilt 4cm x 4cm

Nadere informatie

Handleiding voor de vuurlampen 1-8

Handleiding voor de vuurlampen 1-8 Handleiding voor de vuurlampen 1-8 1. Lamp met pennenkoker Benodigd materiaal: Artikelnummer: Aantal: Lampenhanger, 100 cm lampenkabel met ophanging en kabelwartel 116013 1 Houten pennenkoker 532776 1

Nadere informatie

Muziekdoosje Olifant. Materiaal: Met het aangegeven garen wordt het figuur ca.18cm. Maar je kan natuurlijk elk ander garen gebruiken

Muziekdoosje Olifant. Materiaal: Met het aangegeven garen wordt het figuur ca.18cm. Maar je kan natuurlijk elk ander garen gebruiken Muziekdoosje Olifant Vertaald door Elly Lijster Dit patroon is eigendom van Zhaya/Zhaya Verkoop, ruilen, openbaar maken, verspreiden van (incl. vertalingen) is niet toegestaan. Natuurlijk mag ook het Designs.

Nadere informatie

Mokume Gane - Sieraden

Mokume Gane - Sieraden Mokume Gane-Techniek Mokume Gane - Sieraden Benodigd materiaal Mokume Gane - Sieraden: Artikelnummer: Aantal: Metalen hanger - ovaal, ca. 22 x 30 mm, zilverkleur, 2 stuks 470773 1 Metalen hanger - rond,

Nadere informatie

Rambling Rose Shawl. Deel een

Rambling Rose Shawl. Deel een Haaknaald 4.5 US terminologie Deel een Hoofd deel van sjaal. Maak met kleur A 4 lossen, halve vaste in 1 e lus om een begin cirkel te maken of maak een magische (dubbele) cirkel. 1. Maak 4 losse ( geldt

Nadere informatie

Patroon muts Holland. Copyright 2018 de Breistee, J.H.W. Hof. Hijken

Patroon muts Holland. Copyright 2018 de Breistee, J.H.W. Hof. Hijken Patroon muts Holland Copyright 2018 de Breistee, J.H.W. Hof. Hijken MUTS HOLLAND Met de Olympische spelen op komst leek het mij leuk om een supporters Holland muts te maken. Ik heb hierbij gebruik gemaakt

Nadere informatie

VERNIEUW, CREËER, VERF, DECOREER MET DÉCOUPAGE UW GRATIS DÉCOUPAGE PAPIER

VERNIEUW, CREËER, VERF, DECOREER MET DÉCOUPAGE UW GRATIS DÉCOUPAGE PAPIER 3 VERNIEUW, CREËER, VERF, DECOREER MET DÉCOUPAGE UW GRATIS DÉCOUPAGE PAPIER De grootste in unieke verzamelwerken en collecties... RLM NV, Willemstad, Curaçao 2013 Lecturama BV, Willemstad, Curaçao, 2013

Nadere informatie

Mokume Gane - Sieraden

Mokume Gane - Sieraden Mokume Gane-Techniek Mokume Gane - Sieraden Benodigd materiaal Mokume Gane - Sieraden: Artikelnummer: Aantal: Metalen hanger - ovaal, ca. 22 x 30 mm, zilverkleur, 2 stuks 470773 1 Metalen hanger - rond,

Nadere informatie

Alle patronen van byclaire zijn auteursrechtelijk beschermd. -alle patronen van byclaire zijn voor privé gebruik en mogen niet aan derden worden

Alle patronen van byclaire zijn auteursrechtelijk beschermd. -alle patronen van byclaire zijn voor privé gebruik en mogen niet aan derden worden Alle patronen van byclaire zijn auteursrechtelijk beschermd. -alle patronen van byclaire zijn voor privé gebruik en mogen niet aan derden worden verkocht. 1 Een zomers tasje. Voor een vakantie aan zee

Nadere informatie

Lana. Ontwerpster: Stassart Patricia Website: Ravelry: De Vrolijke Vlinders / Patricia Stassart

Lana. Ontwerpster: Stassart Patricia Website:   Ravelry: De Vrolijke Vlinders / Patricia Stassart Lana. Ontwerpster: Stassart Patricia Website: www.devrolijkevlinders.be Ravelry: De Vrolijke Vlinders / Patricia Stassart De pop is ongeveer van top tot teen, met de voorgestelde materialen, 52 cm groot.

Nadere informatie

Ring van vlindervleugels

Ring van vlindervleugels Ring van vlindervleugels Stap voor stap Tutorial Miranda Groenendaal 2014 Foto s: Miranda Groenendaal, Klazine de Bas-Verodnschot Vormgeving: Klazine de Bas-Verdonschot Vlinderring tutorial Miranda Groenendaal

Nadere informatie

Rupsje nooit genoeg. Instructievel Traktaties maken Jumpin

Rupsje nooit genoeg. Instructievel Traktaties maken Jumpin Rupsje nooit genoeg Voor rupsje nooit genoeg: prikker, 5 à 6 druiven, cherrytomaat, zelfklevende wiebeloogjes Rijg de prikker bijna vol met druiven () Prik de cherrytomaat aan het eind van de prikker ()

Nadere informatie

Helpen bij partnerrelatieproblemen

Helpen bij partnerrelatieproblemen Helpen bij partnerrelatieproblemen Helpen bij partnerrelatieproblemen Het praktijkboek Alfons Vansteenwegen Derde, herziene druk Bohn Stafleu van Loghum Houten 2005 2005 Bohn Stafleu van Loghum, Houten

Nadere informatie

Accessoires van beton

Accessoires van beton Handleiding Accessoires van beton Verlichte Kerst decoratie: Benodigd materiaal Artikelnummer Aantal Metalen ster op steker, ca. 235 x 525 x 3 mm, zilverkleur 501654 1 Metalen kerstboom op steker, ca.

Nadere informatie

Folklore kussen. Heel veel plezier! Kristel

Folklore kussen. Heel veel plezier! Kristel Folklore kussen Door het prachtige garen van Scheepjes Stoned washed liet ik me inspireren voor een kussenhoes met een folklore tintje. Dit patroon is voor beginners goed te volgen door de foto's, maar

Nadere informatie

Thema 0 Bouwstenen Naam Klas. Startdatum / lesnr. cijfer

Thema 0 Bouwstenen Naam Klas. Startdatum / lesnr. cijfer Thema 0 Bouwstenen Naam Klas Startdatum / lesnr cijfer BOUWSTENEN NATUURKUNDE INSTRUCTIE GEREEDSCHAP Blokhaak gebruiken... 18 Figuurzagen... 19 Rillen en ritsen... 18 Stik-, Rijg en Festonsteek... 20 Solderen...

Nadere informatie

KIP POP Benodigd materiaal 2 bollen Cotton Cord kleur 52 3 bollen Cotton Cord kleur 66 1 bol Cotton Cord kleur 53 1 bol Cotton Cord kleur 56 Haaknaald

KIP POP Benodigd materiaal 2 bollen Cotton Cord kleur 52 3 bollen Cotton Cord kleur 66 1 bol Cotton Cord kleur 53 1 bol Cotton Cord kleur 56 Haaknaald kit pop FIL KATIA, S.A. KIP POP Benodigd materiaal 2 bollen Cotton Cord kleur 52 3 bollen Cotton Cord kleur 66 1 bol Cotton Cord kleur 53 1 bol Cotton Cord kleur 56 Haaknaald nr. 6.00 mm Wolnaald Borduurgaren

Nadere informatie

Haakpatroon Tunische Woltas

Haakpatroon Tunische Woltas Haakpatroon Tunische Woltas Benodigdheden Een bol Schachenmeyr Soft & Easy kleur 0031 Een bol Schachenmeyr Soft & Easy 0035 Tunische haaknaald 4,5 mm Haaknaald 4 mm Stopnaald Foammatjes om te blocken (bijv.

Nadere informatie

HAAKPATROON MINNIE MOUSE TASJE

HAAKPATROON MINNIE MOUSE TASJE HAAKPATROON MINNIE MOUSE TASJE 2 Materialen: Garen Tasje Een half bolletje (ca. 25 gram) haakkatoen. Ik gebruikte Nova glanskatoen, van de Wibra, geschikt voor haaknaald 2 ½ - 3, kleur fuchsia, maar rood

Nadere informatie