DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF"

Transcriptie

1 11 DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF

2 De grootste in unieke verzamelwerken en collecties... RCS Libri s.p.a. Kit Perline RLM NV, Willemstad 2012 Lecturama, Willemstad 2012 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enig andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever. Voorzover het maken van kopieën uit deze uitgave is toegestaan op grond van artikel 16B Auteurswet 1912 j het Besluit van 20 juni 1974, Stb. 351, zoals gewijzigd bij het Besluit van 23 augustus 1985, Stb. 471 en artikel 17 Auteurs-wet 1912, dient men de daarvoor wettelijk verschuldigde vergoedingen te voldoen aan Stichting Reprorecht (Postbus 3060, 2130 KB Hoofddorp). Voor het overnemen van gedeelte(n) uit deze uitgave in bloemlezingen, readers en andere compilatiewerken (artikel 16 Auteurswet 1912) dient men zich tot de uitgever te wenden. de collectie DE COLLECTIE CREATIEF MET KRALEN Breid uw collectie verder uit!

3 11 COLLECTIE CREATIEF MET KRALEN ARMBANDEN MET BEDELTJES Hangers met vrolijke kleuren voor de armbanden passend bij kleding in folk-stijl.

4 Benodigdheden Materialen (voor het maken van de armband vooraan) rocaille kralen, kleuren: geel en oranje het Schema van de armband Legenda tweekleurige hanger gele hanger oranje hanger 2,5 m nylondraad ø 0,25 mm 14 knijpkralen kleur: koper tucat kralen kleur: groen 2 tussenstukjes kleur: koper 2 sluitstukjes kleur: koper groene hanger gekleurd kraaltje 1 Het schema toont de opstelling van de kraaltjes en de benodigde gekleurde hangertjes voor het maken van de zeven draden die samen de armband vormen. 2 1 musketonhaakje kleur: koper koperdraad ø 3 mm Gereedschap kniptang 2 open ringetjes 1 gesloten ring kleur: koper Knip een stuk koperdraad van 50 cm af, rijg 15 oranje kraaltjes en schuif ze tot op 10 cm van het einde van de draad. Maak een lusje met de kraaltjes en maak omwikkelingen om de basis zodat ze vastzitten. 3 Rijg 16 oranje kraaltjes en maak met de laatste 15 een tweede lusje, dat aan de basis vastgezet wordt met een omwikkeling: op deze wijze zit er 1 kraaltje tussen de verschillende lusjes. Maak op dezelfde wijze nog 3 lusjes. 4 platbektang Benodigde tijd voor uitvoering: 6 uur Moeilijkheidsgraad: gemiddeld 5 Wikkel het begin- en eindstuk van de draad om elkaar. Rijg op de langere draad 8 kraaltjes en steek de draad doordemiddelstekraal van alle 5 de lusjes. Rijg nog 8 kraaltjes en breng de draad samen met de andere draad en zet ze vast met een omwikkeling. 6 Rijg op beide draden 3 oranje kraaltjes, maak een lusje en blokkeer dit aan de basis met omwikkelingen. Hiermee is de hanger gemaakt. De overtollige draden afknippen. Maak op de beschreven wijze 7 oranje hangers, 7 gele en 6 groene. Maak op dezelfde manier ook een tweekleurige hanger, op deze wijze: twee van 3 oranje lusjes en 2 gele, twee van 3 oranje lusjes en 2 groene, twee van 3 gele lusjes en 2 oranje en twee van 3 gele lusjes en 2 groene; maak het laatste lusje van 3 kraaltjes in één enkele kleur. De sluiting: rijg op een stuk nylondraad van 30 cm 1 knijpkraal, rijg de draad door de 1e opening van het sluitstukje, steek terug door de knijpkraal en sluit deze. Rijg de kraaltjes en de hangers en de twee tussenstukken zoals aangegeven op het schema. Zet daarna het andere uiteinde vast zoals boven beschreven. Maak op dezelfde wijze de andere zes draden van het armbandje. Zet aan de sluitstukken een open ringetje, vervolgens aan de ene kant een musketonhaakje en aan de andere kant een gesloten ringetje. Maak met dezelfde techniek de armband met 3 snoeren kralen (bovenin op de foto).

5 11 NIEUWE SIERADEN H ERINNERINGEN AAN CHINA Speciaal voor de liefhebbers van Oosterse sferen zijn deze oorbellen, broche en ring.

6 Benodigdheden 1 2 Materialen Speld 1 speld kleur: bruin 3 roosjes van gelakt metaal kleuren: groen, lichtblauw en roze 2 Swarovski-kristallen in bloemvorm 1 Swarovski-kristal ø 6 mm groen 1 doosje kraaltjes ø 4 mm kleuren gemengd metaaldraad ø 2 mm kleur: bruin Oorbellen van Chinese kraaltjes 2 gelakte Chinese kralen kleur blauw 6 kraaltjes, kleuren: gemengd 2 knijpkralen en 2 kettelstiften, kleur: bruin De wikkeldraad: rijg op een metaaldraad van 30 cm gekleurde kraaltjes, zet het eerste kraaltje met enkele omwikkelingen van de draad vast. De roosjes: knip een stuk van 20 cm metaaldraad, rijg het in de opening van het roosje, rijg dan 1 kraaltje en steek de draad opnieuw in de opening. Trek met de tang aan de draad zodat het kraaltje precies in het midden van de bloem komt te zitten. Zet het daarna vast aan de basis met enkele omwikkelingen. Versier op de beschreven wijze nog 2 roosjes. Oorbellen met rozen 2 roosjes van gelakt metaal kleuren: lichtblauw en roze Swarovski ø 6 mm kleur: groen 6 kraaltjes ø 4 mm: gemengde kleuren metaaldraad ø 2 mm kleur: bruin 2 oorbelhaakjes en 2 kettelstiften, kleur: bruin Gereedschap kniptang platbektang Benodigde tijd voor uitvoering: 1 uur Moeilijkheidsgraad: gemiddeld Het Swarovski-kristal: knip een stuk van 15 cm metaaldraad af en ga verder op de bij stap 2 beschreven wijze. Versier op dezelfde manier ook het tweede Swarovski-kristal in de bloemvorm met het groene kristal. De compositie: maak rond de speld de 3 roosjes en de twee Swarovski-bloemen vast, en wikkel de lege stukken metaaldraad om. Wikkel hier de draad met de gekleurde kraaltjes omheen zodat de lege ruimtes gevuld worden De ring: lijm op een platte, bruine ring 3 metalen roosjes van verschillende kleuren, dan 1 gelakte Chinese kraal en 1 Swarovski-kristal in de vorm van een bloem. Oorbellen met Chinese kraaltjes (op de foto hangen ze aan het stokje): rijg op een kettelstift 1 rood kraaltje, de gelakte Chinese kraal, 1 roze kraaltje en 1 groen kraaltje. Zet de versieringen vast met een knijpkraal, dichtgedrukt met een tang. Buig daarna de uiteinden van de kettelstift, zodat een haakje ontstaat. De oorbellen met roosjes: versier op de bij stap 2 beschreven wijze 1 roosje, wikkel de twee draden om elkaar en maak een oogje dat vastgezet wordt met een knijpkraaltje. Rijg op een op maat geknipte kettelstift 1 kraaltje, 1 kristal en 1 kraaltje. Buig de uiteinden zodat twee haakjes gevormd worden en plaats ze in het oogje van het roosje en van het oorbelhaakje. Knijp ze daarna vast met de tang.

7 6 EEN CADEAUTJE VOOR JOU LEUKE POPPETJES Bijzonder originele sleutelhangers, maar ook leuk als hangertjes voor de tas of aan een mobieltje.

8 Benodigdheden het Model van het pakje Materialen (voor het poppetje met geel pakje) 24 ronde parels kleur: goud 24 ronde parels kleur: zilver De tekening van het pakje met de maten. Voor het maken van het patroon de lijnen overnemen op papier met de aangegeven maten. 10 cm vouw 5 cm middelgrote rocaille kralen kleuren: geel en rood baguette-kralen kleur: groen acrylverf kleuren: zwart, roze, rood 8 ronde parels kleur: groen 1 facetlovertje kleur: goud 1 kraal met grote opening kleur: oranje 1 glazen gespje kleur: fuchsia Schilder het gezicht: neem de houten kraal van 3 cm en schilder met zwarte acrylverf de ogen van het popje, laat hier een lichter stukje in, kleur de neus en de mond met rood en gebruik roze voor de wangetjes. 3 4 Maak de haren: knip 8 stukken zilverdraad van elk 10 cm af, rijg 1 groen kraaltje en zet dit vast met enkele omwikkelingen. Rijg nog 16 gele kraaltjes, verbind dan de 8 geregen snoertjes met elkaar en zet ze vast door de vrije uiteinden vast te zetten met de tang. 2 houten kraaltjes ø 5 mm 2 houten kraaltjes ø 8 mm Gereedschap 1 houten kraal ø 3 cm lapje vilt van 6 x 12 cm in de kleur: geel 1 sleutelhangerring 1 open ringetje 30 cm staalkabel 1 knijpkraal zilverdraad ø 0,20 mm schaar Rijg in het haakje van de sleutelhanger het geopende ringetje en haal een stukje kabel van ca. 20 cm door het ringetje. Rijg de beide uiteinden in een gouden lovertje en door een knijpkraal, die hierna met de tang gesloten wordt. Rijg in de opening van de houten kraal van 3 cm de haren van kraaltjes en het kabeltje met het haakje van de sleutelhanger, lijm het lovertje bij de opening vast en rijg het oranje kraaltje met de grote opening om zo de hals te maken. 5 6 De benen en armen: op dezelfde wijze als beschreven voor de haren 46 rode kraaltjes en 2 houten kralen van 8 mm aan de uiteinden van een stuk zilverdraad van 20 cm rijgen. Voor de benen 14 cm zilverdraad gebruiken, rijg hierop 28 rode kraaltjes en twee houten kralen van 5 mm aan de uiteinden, maak daarna de armen vast aan het midden van de benen en draai ze om elkaar, zodat het lijfje ontstaat. naald platbektang universele lijm rond penseel Benodigde tijd voor uitvoering: 4 uur Moeilijkheidsgraad: gemiddeld Het pakje: maak het patroon en knip dit uit het gele vilt en maak een gaatje in het midden. Versier de korte kanten die overeenkomen met de voor- en achterkant van het pakje en naai hierop een rijtje van 20 groene baguette-kralen en gouden en zilveren pareltjes, zoals op de foto is aangegeven. Zet in het midden van het voorpand het fuchsia gespje. Rijg het pakje op de hals door de draden door de opening te halen. Zet het lijfje vast door de draden om elkaar te wikkelen op het verbindingspunt van armen en benen. Naai daarna op de zijkanten van het pakje 2 rode kraaltjes. Met dezelfde techniek en door te variëren met de kleur van de kralen en het vilt, is het mogelijk om allerlei verschillende sleutelhangerpoppetjes te maken.

9 11 MAGISCHE EFFECTEN 14 N UANCES IN AMBER Rijg de draad a staafjes en steek cabochon-drup terkant, dan wee pel vast door de 17 Haak 2 cm kett vast voor het aan van de drie filigr 20 Deze ketting is gemaakt van kristallen en filigraan: echt een 'juweeltje'. De snoeren va draad van 60 cm tucat-kraaltjes, gemaakte rondje op dezelfde wijze ting. Maak op de kant de andere v

10 Benodigdheden Materialen 3 netjes van filigraan: 1 ovale en 2 in waaiervorm kleuren: goud en bruin de K etting 1 6 glazen staafjes kleur: amber 4 tussenstukken met strass kleur: zilver 2 cabochon druppels 5 kristallen ø 10 mm, kleur: amber 19 rondjes, kleur amber 0,5 4 m Ze na 4 m 3 bases in filigraan hangers kleur: goud kristallen ø 6 mm kleur: amber 143 Swarovski-kristallen ø 4 mm kleur: amber 3 lampvormige kraaltjes 2 roosjes van verguld metaal 2 zakjes "tucat"-kraaltjes, kleur: amber nylondraad ø 0,25 mm gouddraad ø 0,30 mm en ø 0,50 mm 1 musketonhaakje en 1 gesloten ring knijpkralen en open ringetjes 2 schelpen en t-vormige kettelstiften 5 cm ketting, kleur: bruin 34 kraalkapjes in bloemvorm kleur: goud 1 grote kraalkap, kleur: goud Rijg 2 kristallen van 4 mm, breng de draad naar de basis en steek hem naar achteren door de opening. Breng de draad weer omhoog en herhaal de stap, zet de draad daarna aan de achterkant vast door hem bij de begindraad te voegen. Knip de overtollige delen af. Versier op dezelfde manier de andere twee hangende filigraan bases. 9 De middelste hanger: rijg een t-vormige kettelstift in een lampvormig kraaltje, knip het overtollige gedeelte af en maak een oogje aan beide uiteinden. Rijg op een andere t-vormige kettelstift 1 bloemvormig kraalkapje, 1 amberkleurig rondje en 1 kraalkapje. Knip een uiteinde af en maak een oogje. Rijg het andere uiteinde in het oogje van het lampvormige kraaltje en zet ze aan elkaar vast. 10 K tal je, Rij vo va bin 11 Gereedschap platbektang rondbektang Benodigde tijd voor uitvoering: 8 uur Moeilijkheidsgraad: bewerkelijk Zet op de wijze zoals beschreven in stap 8 aan de overige drie kanten van de basis de andere drie tussenstukken vast. De draden niet afknippen. Breng de langste draad naar voren via de opening tussen de twee tussenstukken, rijg 1 amberkleurig kristal van 10 mm en steek de draad terug naar achteren. Herhaal deze stap nog drie keer zodat alle ruimtes tussen de tussenstukken opgevuld worden. Rijg op de wijze zoals beschreven in stap 9, 5 kristallen van 6 mm aan de beide lange zijden van de basis en 2 kristallen van 4 mm, 1 kristal van 6 mm en 2 kristallen van 4 mm aan de twee korte zijden. B op kra ste leg de ov

DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF

DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF 2 De grootste in unieke verzamelwerken en collecties... RCS Libri s.p.a. Kit Perline RLM NV, Willemstad 2012 Lecturama, Willemstad 2012 Alle rechten

Nadere informatie

DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF

DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF 6 De grootste in unieke verzamelwerken en collecties... RCS Libri s.p.a. Kit Perline RLM NV, Willemstad 2012 Lecturama, Willemstad 2012 Alle rechten

Nadere informatie

DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF

DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF 7 De grootste in unieke verzamelwerken en collecties... RCS Libri s.p.a. Kit Perline RLM NV, Willemstad 2012 Lecturama, Willemstad 2012 Alle rechten

Nadere informatie

DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF

DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF 3 DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF 322100002 De grootste in unieke verzamelwerken en collecties... RCS Libri s.p.a. Kit Perline RLM NV, Willemstad 2012 Lecturama, Willemstad 2012 Alle

Nadere informatie

DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF

DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF 1 DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF 322100001 De grootste in unieke verzamelwerken en collecties... RCS Libri s.p.a. Kit Perline RLM NV, Willemstad 2012 Lecturama, Willemstad 2012 Alle

Nadere informatie

DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF

DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF 4 De grootste in unieke verzamelwerken en collecties... RCS Libri s.p.a. Kit Perline RLM NV, Willemstad 2012 Lecturama, Willemstad 2012 Alle rechten

Nadere informatie

DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF

DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF 12 DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF De grootste in unieke verzamelwerken en collecties... RCS Libri s.p.a. Kit Perline RLM NV, Willemstad 2012 Lecturama, Willemstad 2012 Alle rechten

Nadere informatie

DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF

DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF 5 De grootste in unieke verzamelwerken en collecties... RCS Libri s.p.a. Kit Perline RLM NV, Willemsta 2012 Lecturama, Willemsta 2012 Alle rechten voorbehouen.

Nadere informatie

Hoe maakt u het handsieraad Elf

Hoe maakt u het handsieraad Elf P a g i n a 1 Hoe maakt u het handsieraad Elf Voor het overzicht hierboven een foto van het handsieraad in zijn geheel. Eigenlijk maak je eerst alles aan elkaar en dan begin je met het versieren. Lees

Nadere informatie

NL E T H N O L O O K KETTINGEN BELLINO Creativ-Workshop

NL E T H N O L O O K KETTINGEN BELLINO Creativ-Workshop E T H N O L O O K NL BELLINOKETTINGEN Creativ-Workshop ETH BellinoKetting "Ethno" 2-rijig 12 000 28 Houten kraal, 4 mm - 7 st. 12 033 404 Houten sierkralen, 15 mm, turquoise - 2 st. 12 033 543 Houten sierkralen,

Nadere informatie

groep Computerprogramma woordenschat

groep Computerprogramma woordenschat Taal actief G e b r u i k e r si n st r u c t i e C o m pu te rpro gra m m a w o o rde n s c ha t 214088_OM.indd 1 gro ep 6 22-06-2009 12:22:50 telefoon: 073-628 87 22 e-mail: helpdesk.bao@malmberg.nl

Nadere informatie

VERNIEUW, CREËER, VERF, DECOREER MET DÉCOUPAGE UW GRATIS DÉCOUPAGE PAPIER

VERNIEUW, CREËER, VERF, DECOREER MET DÉCOUPAGE UW GRATIS DÉCOUPAGE PAPIER VERNIEUW, CREËER, VERF, DECOREER MET DÉCOUPAGE UW GRATIS DÉCOUPAGE PAPIER 3460000 De grootste in unieke verzamelwerken en collecties... RLM NV, Willemstad, Curaçao 203 Lecturama BV, Willemstad, Curaçao,

Nadere informatie

Neu: Perlmutt Nouveau: nacre New: pearly Nieuw: parelmoer Nuovo: madreperla

Neu: Perlmutt Nouveau: nacre New: pearly Nieuw: parelmoer Nuovo: madreperla Neu: Perlmutt Nouveau: nacre New: pearly Nieuw: parelmoer Nuovo: madreperla Roze bloemendroom 17 066 256 Parelmoer sieraadknopen Druppel ø 15 mm, pastel roze 5 st. 17 067 256 Perlmutt sieraadknopen bloem

Nadere informatie

Inleiding. Koop je benodigdheden beter wat ruim in. Een kraal kan breken of je kan er laten vallen en niet meer terug vinden.

Inleiding. Koop je benodigdheden beter wat ruim in. Een kraal kan breken of je kan er laten vallen en niet meer terug vinden. Inleiding De patronen in dit boek dienen van rechts naar links gelezen te worden. De meeste mensen zijn rechtshandig en zullen daarom ook aanrijgen met rechts en hun werk op dezelfde manier voor zich hebben

Nadere informatie

Sneeuwwitje en de prins Amigurumi patroon

Sneeuwwitje en de prins Amigurumi patroon snacksies.com http://snacksies.com/pages/snow-white-and-prince-amigurumi-pattern Sneeuwwitje en de prins Amigurumi patroon Dit is een gratis patroon, het mag niet worden verkocht of als eigen ontwerp uitgegeven

Nadere informatie

SIERADEN 35 ONTWERPEN VOOR UREN CREAPLEZIER

SIERADEN 35 ONTWERPEN VOOR UREN CREAPLEZIER SIERADEN 35 ONTWERPEN VOOR UREN CREAPLEZIER INHOUD Woordje vooraf 7 Onderdelen 9 Soorten tangen 10 Gebruikte technieken 11 Algemene techniek vintage juweeltjes 15 VINTAGE JUWELEN MET GLASCABOCHON EN RESIN

Nadere informatie

Set 4: boho xl, lange ketting

Set 4: boho xl, lange ketting Set 4: boho xl, lange ketting MOEILIJKHEIDSGRAAD : 1 Afgewerkte bolletjesketting 80cm, goudkleurig 1 customizing kwastje 4cm, zilvergrijs 2 ringetjes 6mm, goudkleurig 1 metalen klavertje vier, goudkleurig

Nadere informatie

VERNIEUW, CREËER, VERF, DECOREER MET DÉCOUPAGE UW GRATIS DÉCOUPAGE PAPIER

VERNIEUW, CREËER, VERF, DECOREER MET DÉCOUPAGE UW GRATIS DÉCOUPAGE PAPIER 10 VERNIEUW, CREËER, VERF, DECOREER MET DÉCOUPAGE UW GRATIS DÉCOUPAGE PAPIER De grootste in unieke verzamelwerken en collecties... RLM NV, Willemstad, Curaçao 2013 Lecturama BV, Willemstad, Curaçao, 2013

Nadere informatie

VERNIEUW, CREËER, VERF, DECOREER MET DÉCOUPAGE UW GRATIS DÉCOUPAGE PAPIER

VERNIEUW, CREËER, VERF, DECOREER MET DÉCOUPAGE UW GRATIS DÉCOUPAGE PAPIER 11 VERNIEUW, CREËER, VERF, DECOREER MET DÉCOUPAGE UW GRATIS DÉCOUPAGE PAPIER De grootste in unieke verzamelwerken en collecties... RLM NV, Willemstad, Curaçao 2013 Lecturama BV, Willemstad, Curaçao, 2013

Nadere informatie

Easy & Low Budget Beading

Easy & Low Budget Beading Boodschappenlijstje: Easy & Low Budget Beading Schattig Armbandje 2 stukjes Ultra Suède 2,5 x 3,5cm 1 stukje Stiff Stuff 2,5x 3,5cm Seed beads 11/0 en 15/0, van beide 1 kleur 1 Cabje van 13x18mm 2 st.

Nadere informatie

0 ccessoires - Kleding - Inrichting - Meesterwerken - Quilts - Patchwork zonder naald - Motieven - Cursus Tafelloper Schoudertas Fantasie Gerafeld hart De grootste in unieke verzamelwerken en collecties...

Nadere informatie

Creatief Haken. garencollectie

Creatief Haken. garencollectie Creatief Haken Duizend ideeën met de garencollectie DE COLLECTIE Creatief Haken 3 EERSTE KNUFFELS De leuke zachte slofjes in zonnebloemgeel zullen uw kleintje perfect staan en zijn geschikt voor alle gelegenheden

Nadere informatie

Sieraden Maken. Hoe maak je een sieraad. www.beadscreations.nl. Deel 1. Rijgen. Door Ria Scharn. Sieradenontwerpster van Beads Creations

Sieraden Maken. Hoe maak je een sieraad. www.beadscreations.nl. Deel 1. Rijgen. Door Ria Scharn. Sieradenontwerpster van Beads Creations Sieraden Maken Hoe maak je een sieraad. www.beadscreations.nl Deel 1 Rijgen Door Ria Scharn Sieradenontwerpster van Beads Creations Proloog Hallo ik zal me even voorstellen ik ben Ria Scharn en maak al

Nadere informatie

Jozef, Maria en kindje Jezus in de kribbe

Jozef, Maria en kindje Jezus in de kribbe Jozef, Maria en kindje Jezus in de kribbe Benodigde materialen: Hoofd en handen: stone washed 821 (kleur 1) Onder kleed Jozef: stone wash 804 (kleur 2) Mantel Jozef: cotton merino 12, Alpaca boucle 602

Nadere informatie

Individueel en exclusief!

Individueel en exclusief! Individueel en exclusief! Met nieuwe vormen en materialen unieke sieraden creëren. MIJN WERELD IS CREATIEF! NL Knopentechniek Platte knoop Opzetlus Weitas Verschuifbare sluitknoop Wikkelknoop Weitasknoop

Nadere informatie

Nodig: 1 bol Zpagetti van ten minste 850 gram Haaknaald maat 10 Breinaalden maat 10 Schaar

Nodig: 1 bol Zpagetti van ten minste 850 gram Haaknaald maat 10 Breinaalden maat 10 Schaar Nodig: 1 bol Zpagetti van ten minste 850 gram Haaknaald maat 10 Breinaalden maat 10 Schaar Eventueel: Stof voor de binnenvoering Stof voor de binnenkant van de schouderband Rits Naaimachine Kralen om de

Nadere informatie

Oh, kom er eens kijken... van :

Oh, kom er eens kijken... van : Oh, kom er eens kijken... van : http://kneutsel.blogspot.nl Ik heb een haakpatroon gemaakt voor een Sinterklaasje! Dit is de eerste keer dat ik zelf een haakpatroon heb geschreven en dat kostte me toch

Nadere informatie

K N U F F E L G I R A F

K N U F F E L G I R A F KNUFFEL GIRAF M E T P I E P E R TJ E I N D E B U I K Benodigdheden giraf Scheepjes Catona 1 bolletje 25 gr. 409, restje 408 en 413 Geel/ bruine giraf: 1 bolletje á 25 gr. 179, restje 383 en 408 Roze en/of

Nadere informatie

Paashaasjes : Aanwijzingen: * : Herhaal tot het einde van de toer. (... ) het aantal steken die je moet hebben aan het einde van de toer.

Paashaasjes : Aanwijzingen: * : Herhaal tot het einde van de toer. (... ) het aantal steken die je moet hebben aan het einde van de toer. Paashaasjes : Materialen : Acryl of katoen in : wit, zacht geel en appelgroen. Borduurgaren in : roze Passende haaknaald - 3 of 3.5 mm 4 veiligheids oogjes 8 mm Fiberfill 4 kleine groene kraaltjes Eventueel

Nadere informatie

VERNIEUW, CREËER, VERF, DECOREER MET DÉCOUPAGE UW GRATIS DÉCOUPAGE PAPIER

VERNIEUW, CREËER, VERF, DECOREER MET DÉCOUPAGE UW GRATIS DÉCOUPAGE PAPIER 4 VERNIEUW, CREËER, VERF, DECOREER MET DÉCOUPAGE UW GRATIS DÉCOUPAGE PAPIER De grootste in unieke verzamelwerken en collecties... RLM NV, Willemstad, Curaçao 2013 Lecturama BV, Willemstad, Curaçao, 2013

Nadere informatie

Creatief aftellen tot kerst De Vier Windstreken

Creatief aftellen tot kerst De Vier Windstreken Ho ho ho! Maak een knikkende kerstman van 8 cm om samen met jou Kerstmis te vieren. Tel op een heel bijzondere manier de dagen af tot Kerstmis! Creatief aftellen tot kerst is een adventskalender en activiteitenboek

Nadere informatie

CATALOGUS PARELS & JUWELEN

CATALOGUS PARELS & JUWELEN CATALOGUS PARELS & JUWELEN CATALOGUS VORMGIETEN & BOETSEREN UITGAVE 2011-2012 UITGAVE 2011-2012 Photo by Artémio Inhoudsopgave Hobby & Ambachten Juwelen Parels, Cabochons & Pailletten Rocaille-parels

Nadere informatie

Relaxte Kat. Materiaal. Gebruikte afkortingen. Haaknaald 6mm Garen in grijs, wit en roze Zwart borduurgaren Roze Vilt Textiellijm Stopnaald Vulling

Relaxte Kat. Materiaal. Gebruikte afkortingen. Haaknaald 6mm Garen in grijs, wit en roze Zwart borduurgaren Roze Vilt Textiellijm Stopnaald Vulling Relaxte Kat Materiaal Haaknaald 6mm Garen in grijs, wit en roze Zwart borduurgaren Roze Vilt Textiellijm Stopnaald Vulling Gebruikte afkortingen L= Losse V= Vaste Hoofd Start met grijs, maak een magische

Nadere informatie

Patroon uiltje Jip. (officiële mascotte van

Patroon uiltje Jip. (officiële mascotte van Patroon uiltje Jip (officiële mascotte van www.amigurumi-haken.be) 1 Materialen Benodigdheden ca. 30 gr. Catania hemelblauw (24) ca. 20 gr Catania lichtblauw (173) Lange draad Catania turquoise (146) Haaknaald

Nadere informatie

Free Tutorial Beadwork/ Bead Embroidered Ring Algemene werkbeschrijving met voorbeelden

Free Tutorial Beadwork/ Bead Embroidered Ring Algemene werkbeschrijving met voorbeelden Free Tutorial Beadwork/ Bead Embroidered Ring Algemene werkbeschrijving met voorbeelden Algemeen Boodschappenlijstje: 1 basis voor de ring Ultra Suède Fire Line 0.08 Crystal seedbeads 15/0 Kraal of plaksteen

Nadere informatie

VERNIEUW, CREËER, VERF, DECOREER MET DÉCOUPAGE UW GRATIS DÉCOUPAGE PAPIER

VERNIEUW, CREËER, VERF, DECOREER MET DÉCOUPAGE UW GRATIS DÉCOUPAGE PAPIER 8 VERNIEUW, CREËER, VERF, DECOREER MET DÉCOUPAGE UW GRATIS DÉCOUPAGE PAPIER 346100003 De grootste in unieke verzamelwerken en collecties... RLM NV, Willemstad, Curaçao 2013 Lecturama BV, Willemstad, Curaçao,

Nadere informatie

Rekenen Groep 4-1e helft schooljaar.

Rekenen Groep 4-1e helft schooljaar. Sweelinck & De Boer B.V., Den Haag 2016 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm

Nadere informatie

Werkbeschrijving Shabby Chic armband

Werkbeschrijving Shabby Chic armband Werkbeschrijving Shabby Chic armband In deze werkbeschrijving kun je kennismaken met mijn manier van werken en kun je leren hoe je op een eenvoudige manier een prachtig sieraad kan creëren. Om met deze

Nadere informatie

Mokume Gane - Sieraden

Mokume Gane - Sieraden Mokume Gane-Techniek Mokume Gane - Sieraden Benodigd materiaal Mokume Gane - Sieraden: Artikelnummer: Aantal: Metalen hanger - ovaal, ca. 22 x 30 mm, zilverkleur, 2 stuks 470773 1 Metalen hanger - rond,

Nadere informatie

Mokume Gane - Sieraden

Mokume Gane - Sieraden Mokume Gane-Techniek Mokume Gane - Sieraden Benodigd materiaal Mokume Gane - Sieraden: Artikelnummer: Aantal: Metalen hanger - ovaal, ca. 22 x 30 mm, zilverkleur, 2 stuks 470773 1 Metalen hanger - rond,

Nadere informatie

Huisje boompje. Alle benodigdheden zijn verkrijgbaar bij Veritas. voor de babykamer

Huisje boompje. Alle benodigdheden zijn verkrijgbaar bij Veritas. voor de babykamer Huisje boompje Alle benodigdheden zijn verkrijgbaar bij Veritas voor de babykamer 102 beestje CREATI EF Baby op komst in de familie? Creatieve vingers gaan dan bijzonder hevig jeuken. Want niets is leuker

Nadere informatie

Rekenen Groep 7-2e helft schooljaar.

Rekenen Groep 7-2e helft schooljaar. Sweelinck & De Boer B.V., Den Haag 2016 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm

Nadere informatie

Klein prinsesje. Patroon van Jacqueline v.d.bent-bekker/made by J, Copyright, Pagina 1

Klein prinsesje. Patroon van Jacqueline v.d.bent-bekker/made by J, Copyright, Pagina 1 Klein prinsesje Patroon van Jacqueline v.d.bent-bekker/made by J, Copyright, Pagina 1 Materiaal Prinses Pink. Prinses Blue. Prinses Yellow - Huidskleur. - Huidskleur. - Huidskleur - Licht roze. - licht

Nadere informatie

Creatief Haken. garencollectie

Creatief Haken. garencollectie Creatief Haken Duizend ideeën met de garencollectie 19100002 Creatief Haken 4 DE COLLECTIE BEURSJE MET RUCHES Een kleurige en handige accessoires, met een bijzondere afwerking van ruches De grootste in

Nadere informatie

Zelfstandig werken. Ajodakt. Dit antwoordenboekje hoort bij het gelijknamige werkboek van de serie

Zelfstandig werken. Ajodakt. Dit antwoordenboekje hoort bij het gelijknamige werkboek van de serie Zelfstandig werken Ajodakt Dit antwoordenboekje hoort bij het gelijknamige werkboek van de serie 9 789074 080705 Informatieverwerking Groep 7 Antwoorden Auteur P. Nagtegaal ajodakt COLOFON Illustraties

Nadere informatie

Happy Easter. Happy Easter Ca. 28 x 35 cm. Ellie s Quiltplace

Happy Easter. Happy Easter Ca. 28 x 35 cm. Ellie s Quiltplace Happy Easter Ca. 28 x 35 cm Benodigdheden: - 27 x 22 cm witte stof1 voor de achtergrond - 12 x 27 cm witte stof2 voor de achtergrond - 10 x 110 cm roze voor de tussenbiezen en de afwerkbiezen - 20 x 15

Nadere informatie

Kijk eens wat je kunt maken!

Kijk eens wat je kunt maken! SUPERGAVE Zin om de gaafste en coolste sieraden te maken? Duik dan in, de nieuwe rage voor coole kids! Met wat simpel gereedschap en eenvoudige patronen creëer je in een mum van tijd gave kleurrijke en

Nadere informatie

Ibiza haltertop Hobiek.

Ibiza haltertop Hobiek. Ibiza haltertop Hobiek. Benodigdheden: Ik heb het volgende materiaal en kleur gebruikt: 3 bolletjes Rio katoen van Lammy Yarns, 50 gr, 125 meter looplengte. Kleur: crème, geel en bruin. (De kleur katoen

Nadere informatie

Otto de schildpad EEN ONTWERP VAN KAMLIN PATTERNS

Otto de schildpad EEN ONTWERP VAN KAMLIN PATTERNS 22 Otto de schildpad EEN ONTWERP VAN KAMLIN PATTERNS 23 Ooglid (maak 2 oogleden in groen garen) Met zijn favoriete sneakers loopt Otto een stuk sneller dan een gewone schildpad. Hij houdt van een sprintje

Nadere informatie

Versierd lichtje. ! 1!

Versierd lichtje. !  1! Versierd lichtje Verlicht de donkere dagen voor kerst met een Versierd lichtje : een lichtje met een vilten boom, een bal en een slinger. Met een klein beetje voorbereiding is Versierd lichtje ook heel

Nadere informatie

Kettingshawl van pure zijde in Shibori

Kettingshawl van pure zijde in Shibori Kettingshawl van pure zijde in Shibori Stap voor stap Tutorial Miranda Groenendaal 2014 Foto s: Miranda Groenendaal Vormgeving: Klazine de Bas-Verdonschot 1 Shibori Shibori staat voor een eeuwenoude Japanse

Nadere informatie

Heb je vragen over dit patroon stuur dan een mailtje naar

Heb je vragen over dit patroon stuur dan een mailtje naar Pim: Benodigdheden: SMC Catania of Scheepjes Catona Ca 20 g bruin (kleurnummer 157) Ca 35 g donkerblauw (kleurnummer 164) Ca 70 g huidskleur (kleurnummer 257) Ca 4 0 g rood (kleurnummer 115) Ca 15 g roomwit

Nadere informatie

/

/ Haak je eigen Instax met het heerlijk zachte garen, wat zo over je haaknaald glijd, van het merk Schachenmayr Soft&Easy. Deze leuke Instax kun je voor jezelf gebruiken of kun je maken voor `n lief fotograafje!

Nadere informatie

HAAKPATROON BLITZ BENODIGDHEDEN. Dit patroon hoort bij de boeken van Blitz! Tekst Rian Visser Illustraties Lars Deltrap Haakpatroon Anja Hazelaar

HAAKPATROON BLITZ BENODIGDHEDEN. Dit patroon hoort bij de boeken van Blitz! Tekst Rian Visser Illustraties Lars Deltrap Haakpatroon Anja Hazelaar HAAKPATROON BLITZ BENODIGDHEDEN 3 Bollen softfun scheepjeswol kleur grasgroen (no 2516) 1 bol softfun scheepjeswol kleur kobaltblauw (no 2452) 1 bol softfun scheepjeswol kleur wit (no 2412) Lange zwarte

Nadere informatie

KIP POP Benodigd materiaal 2 bollen Cotton Cord kleur 52 3 bollen Cotton Cord kleur 66 1 bol Cotton Cord kleur 53 1 bol Cotton Cord kleur 56 Haaknaald

KIP POP Benodigd materiaal 2 bollen Cotton Cord kleur 52 3 bollen Cotton Cord kleur 66 1 bol Cotton Cord kleur 53 1 bol Cotton Cord kleur 56 Haaknaald kit pop FIL KATIA, S.A. KIP POP Benodigd materiaal 2 bollen Cotton Cord kleur 52 3 bollen Cotton Cord kleur 66 1 bol Cotton Cord kleur 53 1 bol Cotton Cord kleur 56 Haaknaald nr. 6.00 mm Wolnaald Borduurgaren

Nadere informatie

Antwoorden Rekenen Groep 5-1e helft schooljaar

Antwoorden Rekenen Groep 5-1e helft schooljaar Sweelinck & De Boer B.V., Den Haag Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of

Nadere informatie

Happy Day Mobiel. Mobiel met hemellichamen 1

Happy Day Mobiel. Mobiel met hemellichamen 1 Happy Day Mobiel Mobiel met hemellichamen 1 Happy Day Mobiel Moeilijkheidsgraad: Makkelijk Afmetingen: Zon: 9 cm diameter (alleen het gezicht) en 14 cm diameter (gezicht en stralen). Regenboog: 18,5 cm

Nadere informatie

LEPELGANZEN HOE GA JE TE WERK:

LEPELGANZEN HOE GA JE TE WERK: LEPELGANZEN WAT HEB JE NODIG: - een houten lepel van 30 cm: T810 - witte pluimpjes: T208 - geel en wit fotokarton: 141725-141700 - wiebeloogjes zelfklevend: T2281 - witte verf: H021 - lijm: T054 - natuurraffia

Nadere informatie

VERNIEUW, CREËER, VERF, DECOREER MET DÉCOUPAGE UW GRATIS DÉCOUPAGE PAPIER

VERNIEUW, CREËER, VERF, DECOREER MET DÉCOUPAGE UW GRATIS DÉCOUPAGE PAPIER 3 VERNIEUW, CREËER, VERF, DECOREER MET DÉCOUPAGE UW GRATIS DÉCOUPAGE PAPIER De grootste in unieke verzamelwerken en collecties... RLM NV, Willemstad, Curaçao 2013 Lecturama BV, Willemstad, Curaçao, 2013

Nadere informatie

Hobby. Creative. Fax: +31 (0)344-682068 E-mail: Info@dedaver.nl Website: www.dedaver.nl. Daver 8 4017 BB Kerk-Avezaath (Tiel) Tel: +31 (0)344-681975

Hobby. Creative. Fax: +31 (0)344-682068 E-mail: Info@dedaver.nl Website: www.dedaver.nl. Daver 8 4017 BB Kerk-Avezaath (Tiel) Tel: +31 (0)344-681975 Hobby & Creative Daver 8 4017 BB Kerk-Avezaath (Tiel) Tel: +31 (0)344-681975 Fax: +31 (0)344-682068 E-mail: Info@dedaver.nl Website: www.dedaver.nl Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Tiel onder

Nadere informatie

Een dromenvanger maken

Een dromenvanger maken Een dromenvanger maken Wat is een dromenvanger? Dit wordt uitgelegd in De legende van de dromenvanger. Een echte dromenvanger wordt gemaakt van wilgenhout, leerband en runderpees, of namaak pees (sinew).

Nadere informatie

Rekenen Groep 4-2e helft schooljaar.

Rekenen Groep 4-2e helft schooljaar. Sweelinck & De Boer B.V., Den Haag 2013 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm

Nadere informatie

Rekenen Groep 4-2e helft schooljaar.

Rekenen Groep 4-2e helft schooljaar. Sweelinck & De Boer B.V., Den Haag 2016 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm

Nadere informatie

Wie heeft de regie? Kwaliteit van bestaan in de praktijk. John Sijnke

Wie heeft de regie? Kwaliteit van bestaan in de praktijk. John Sijnke Wie heeft de regie? Wie heeft de regie? Kwaliteit van bestaan in de praktijk John Sijnke Bohn Stafleu van Loghum Houten 2009 Bohn Stafleu van Loghum, onderdeel van Springer Uitgeverij 2009 Alle rechten

Nadere informatie

Toer 2 Haak 3 lossen en in dezelfde steek nog en stokje. Haak nu in iedere volgende steek 2 stokjes. Je hebt nu 24 stokjes.

Toer 2 Haak 3 lossen en in dezelfde steek nog en stokje. Haak nu in iedere volgende steek 2 stokjes. Je hebt nu 24 stokjes. Patroon paasideetjes Eiernetje Toer 1 Maak een magische lus met hierin 12 vasten. Toer 2 Haak 3 lossen en in dezelfde steek nog en stokje. Haak nu in iedere volgende steek 2 stokjes. Je hebt nu 24 stokjes.

Nadere informatie

Denken + Doen = Durven

Denken + Doen = Durven 1 Denken + Doen = Durven Werkboek voor jezelf Dit werkboek is van: Houten Bohn Stafleu van Loghum, 2008 2 Denken + Doen = Durven Kind en Adolescent Praktijkreeks Dit Denken + Doen = Durven, Werkboek voor

Nadere informatie

Patroon dromenvanger Zeeuwse knoop. ZusjeKnus

Patroon dromenvanger Zeeuwse knoop. ZusjeKnus Benodigdheden: Ring voor de dromenvanger 15 cm Kraal met een doorsnede van 18 mm Bolletje Durable kleur wit (nmr 326) Bolletje Durable katoen garen, kleur wit Restje katoen garen, kleur taupe/ beige Haaknaald

Nadere informatie

De ogen, snavel en vleugels zijn ook gehaakt of gebreid, maar je kunt ze er ook op borduren of uit vilt knippen en opnaaien.

De ogen, snavel en vleugels zijn ook gehaakt of gebreid, maar je kunt ze er ook op borduren of uit vilt knippen en opnaaien. GEHAAKT EN GEBREID GEUR(B)UILTJE Hier zijn ze dan: de uiltjes voor het ouderenfonds. Een gehaakte en een gebreide versie, dus voor ieder wat wils. Maak gerust zoveel uiltjes als je wilt! Om kosten te besparen

Nadere informatie

Ring van vlindervleugels

Ring van vlindervleugels Ring van vlindervleugels Stap voor stap Tutorial Miranda Groenendaal 2014 Foto s: Miranda Groenendaal, Klazine de Bas-Verodnschot Vormgeving: Klazine de Bas-Verdonschot Vlinderring tutorial Miranda Groenendaal

Nadere informatie

Monkey Haakpatroon. Hoofd. Lichaam. Gebruikte materialen:! Phildar cotton 3 roze, oranje, geel, groen, Achterkant hoofd (bruin) Neus (licht roze)

Monkey Haakpatroon. Hoofd. Lichaam. Gebruikte materialen:! Phildar cotton 3 roze, oranje, geel, groen, Achterkant hoofd (bruin) Neus (licht roze) Monkey haakpatroon! Monkey Haakpatroon Gebruikte materialen:! Phildar cotton 3 roze, oranje, geel, groen, blauw, paars & bruin! 2 Zwarte knopen! Zwart garen! Vulling Benodigdheden:! Haaknaald 2,5 Hoofd

Nadere informatie

Zelfgemaakte tas - hangers

Zelfgemaakte tas - hangers Handleiding Zelfgemaakte tas - hangers R0 Zelfgemaakte tas - hangers Benodigd materiaal: Artikelnummer Aantal Houten buttons ca. ø 30 mm, 0 stuks 0998 Houten buttons ca. ø 40 mm, 0 stuks 0930 Houten buttons

Nadere informatie

Heksen-hoed en heksenbezem

Heksen-hoed en heksenbezem Heksen-hoed en heksenbezem 515.965 De heksen-hoed Wat heb je nodig: 515965 512037 598800 400338 synthetisch knutselvilt, zwart, niet uitwasbaar, afmetingen: 45 x 70 cm, dikte 3,5 mm, per stuk knutselvilt-set,

Nadere informatie

Rekenen Groep 6-2e helft schooljaar.

Rekenen Groep 6-2e helft schooljaar. Sweelinck & De Boer B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze,

Nadere informatie

Happy Bunny. Veel plezier met haken. Dit patroon niet verkopen a.u.b. Wat hebben we nodig:

Happy Bunny. Veel plezier met haken. Dit patroon niet verkopen a.u.b. Wat hebben we nodig: Happy Bunny Dit konijntje is geïnspireerd door de film Bambi. In tegenstelling tot mijn andere dierpatronen, is dit geen klein dier. Het konijntje word ongeveer 15 cm hoog, zijn oren van 9 cm niet inbegrepen.

Nadere informatie

Patroon. Go handmade quality design in a unique style. Coco op knuffeldoekje en houten ring

Patroon. Go handmade quality design in a unique style. Coco op knuffeldoekje en houten ring Patroon Coco op knuffeldoekje en houten ring Materialen Knuffeldoekje 22 x 22 cm Coco op houten ring 12 cm Teddy garen: 100 g Little one s Cotton garen: 50 g Haaknaald: 2,0-3,0 mm Haaknaald knuffeldoekje:

Nadere informatie

Het ecg en het angiogram bij een acuut hartinfarct. Onder redactie van W.A. Dijk B.M.A. Munstra M. Munstra F. Zijlstra

Het ecg en het angiogram bij een acuut hartinfarct. Onder redactie van W.A. Dijk B.M.A. Munstra M. Munstra F. Zijlstra Het ecg en het angiogram bij een acuut hartinfarct Onder redactie van W.A. Dijk B.M.A. Munstra M. Munstra F. Zijlstra Het ecg en het angiogram bij een acuut hartinfarct Het ecg en het angiogram bij een

Nadere informatie

BE YARNER Alimaravillas. Copyright FIL KATIA, S.A.

BE YARNER Alimaravillas. Copyright FIL KATIA, S.A. BE YARNER Alimaravillas BE YARNER A L I M A R A V I L L A S De Be Yarner collectie is ontwerpen door Alimaravillas en bestaat uit een handige opbergtas, 3 kleine opberghoesjes en een heuptasje voor je

Nadere informatie

Arbeidsovereenkomst 2016/2017

Arbeidsovereenkomst 2016/2017 Arbeidsovereenkomst en aanverwante regelgeving 2016/2017 Redactie: Ars Aequi Libri Ars Aequi Libri Nijmegen 2016 ISBN: 978-90-6916-839-5 NUR 825 2016 Ars Aequi Libri, Nijmegen. Alle rechten voorbehouden.

Nadere informatie

VERNIEUW, CREËER, VERF, DECOREER MET DÉCOUPAGE UW GRATIS DÉCOUPAGE PAPIER

VERNIEUW, CREËER, VERF, DECOREER MET DÉCOUPAGE UW GRATIS DÉCOUPAGE PAPIER 6 VERNIEUW, CREËER, VERF, DECOREER MET DÉCOUPAGE UW GRATIS DÉCOUPAGE PAPIER De grootste in unieke verzamelwerken en collecties... RLM NV, Willemstad, Curaçao 2013 Lecturama BV, Willemstad, Curaçao, 2013

Nadere informatie

Vrolijke Eierwarmers voor de Paastafel

Vrolijke Eierwarmers voor de Paastafel Vrolijke Eierwarmers voor de Paastafel marrose - Colorful Crochet & Crafts/2016 Voor een extra vrolijk accent op de paastafel, maakte ik deze haas-eierwarmers. Zin om ze ook te maken/haken? Hier lees je

Nadere informatie

Knuffelkussen Hondje Droppie

Knuffelkussen Hondje Droppie Knuffelkussen Hondje Droppie Gebruikt garen: 1 bol Wibra/Zeeman garen voor de kop, oren, pootjes en staart (maar je kunt alles ervoor gebruiken, als het maar voor haaknaald 3 of 3,5 is) 1 bol Scheepjes

Nadere informatie

Maritieme decoratie. Knutselidee. com N

Maritieme decoratie. Knutselidee. com N Zon, strand en zee - wie droomt er niet van? Om het hele jaar ten minste een lichtpuntje te hebben, creëren we een magneetwand, een windlichtje en een vis in maritieme stijl. Materiaal magneetwand: schildersdoek,

Nadere informatie

voor professionals! BAND-IT! PRO COLLEEN DORSEY facebook.com/banditsieraden

voor professionals! BAND-IT! PRO COLLEEN DORSEY facebook.com/banditsieraden loomen voor professionals! BAND-IT! PRO Met loomen is zo veel mogelijk! Voor iedereen die een stapje verder wil gaan is er nu Band-it! Pro. Dit boek staat vol mooie loomontwerpen, zoals stijlvolle loomsieraden,

Nadere informatie

Denken + Doen = Durven

Denken + Doen = Durven 1 Denken + Doen = Durven Werkboek voor ouders Houten Bohn Stafleu van Loghum, 2008 2 Denken + Doen = Durven Kind en Adolescent Praktijkreeks Dit Denken + Doen = Durven, Werkboek voor ouders, is onderdeel

Nadere informatie

Telefoonhoesje. Patroon 1 Patroon 2 Patroon voor zelfhechtende voering

Telefoonhoesje. Patroon 1 Patroon 2 Patroon voor zelfhechtende voering Instructies Dit heb je nodig: Totally Me!- naaimachine 2 stukjes stof (11,4 cm x 33 cm) 1 stukje zelfhechtende voering 6,4 cm dun elastiek 1 gekleurde knoop Schaar Spelden De patronen staan op de laatste

Nadere informatie

Vlinder maken met een koffiefilter

Vlinder maken met een koffiefilter Kinderactiemodel klimaatcampagne 2011 Knutseltips vlinders maken Maak een vlinder-knutselhoek waar kinderen allerlei vlinders kunnen knutselen. Hierna geven we een overzicht van enkele concrete voorbeelden

Nadere informatie

Rekenen Groep 6-1e helft schooljaar.

Rekenen Groep 6-1e helft schooljaar. Sweelinck & De Boer B.V., Den Haag Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of

Nadere informatie

Festivaltasje

Festivaltasje http://www.haakworkshops.nl http://www.hakeninibizastyle.nl http://www.yolandevandenboom.nl Festivaltasje Uit het boek Haken in Ibiza style zomer 2017 Ontwerp: Yolande van den Boom Zomer 2017 In dit patroon

Nadere informatie

Zorgen voor getraumatiseerde kinderen: een training voor opvoeders

Zorgen voor getraumatiseerde kinderen: een training voor opvoeders Zorgen voor getraumatiseerde kinderen: een training voor opvoeders MIJN BSL Aan ieder exemplaar van Zorgen voor getraumatiseerde kinderen: een training voor opvoeders Werkboek voor deelnemers is een unieke

Nadere informatie

Nederlands. Woordenschat Techniek

Nederlands. Woordenschat Techniek Nederlands Woordenschat Techniek Colofon Uitgeverij: Edu Actief b.v. 0522-235235 info@edu-actief.nl www.edu-actief.nl Auteur: Hanneke Jansen Inhoudelijke redactie: Edu Actief Titel: Woordenschat Techniek

Nadere informatie

Gumnut Crochet Designs from Aus

Gumnut Crochet Designs from Aus Large Easter Bilby Materiaal 4 draads katoen x 150 gram basiskleur (licht grijs) 4 draads katoen 50 gram contrastkleur A (groen/blauw) 4 draads katoen restanten contrastkleur B & C (koraal, geel) roze,

Nadere informatie

Benodigdheden verschillende kleuren wol voor haaknaald 4-5, vulling, kartonnen cirkeltjes van ca. 8 cm doorsnede.

Benodigdheden verschillende kleuren wol voor haaknaald 4-5, vulling, kartonnen cirkeltjes van ca. 8 cm doorsnede. Gemaakt met acrylgaren geschikt voor haaknaald 4-5 Benodigdheden verschillende kleuren wol voor haaknaald 4-5, vulling, kartonnen cirkeltjes van ca. 8 cm doorsnede. Stop de cirkeltjes voordat je gaat minderen

Nadere informatie

Alisa de Spaanse Flamenco

Alisa de Spaanse Flamenco Alisa de Spaanse Flamenco Benodigdheden - haaknaald 2,5 mm - 5 kleuren garens - vulling - veiligheidsoogjes 7 mm Alisa wordt met het genoemde garen (katoen) staand ongeveer 16 cm hoog. Garens Ik heb de

Nadere informatie

Bewaken vitale functies en verlenen van eerste hulp

Bewaken vitale functies en verlenen van eerste hulp Bewaken vitale functies en verlenen van eerste hulp Werkcahier Kwalificatieniveau Verpleegtechnisch handelen deel 4: Geerard Siereveld Cees van Stipdonk Johan van t Wout Skillslab-serie voor verpleegkundige

Nadere informatie