Kies uw sfeer en levensenergie met Chi composities

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kies uw sfeer en levensenergie met Chi composities"

Transcriptie

1 AROMATHERAPY Kies uw sfeer en levensenergie met Chi composities Composities van 100% zuivere, natuurlijke essentiële oliën zonder toevoegingen direct klaar voor gebruik

2 Aromatherapie en uw levenskracht Alle planten op deze aarde hebben een geur. Er zijn planten die erg sterk ruiken, andere weer wat minder. Deze geurstoffen worden gevormd onder invloed van de zon, en ze liggen opgeslagen in de kleine holtes en kanaaltjes in de plant. Voor zover we weten gebruikt de plant ze om de voortplanting te bevorderen (het aantrekken van insecten) en het natuurlijke weerstandsvermogen te versterken (te vergelijken met de menselijke hormonen). Te allen tijde heeft de mens geurende planten gebruikt in eten en drinken om hun smaak en specifieke eigenschappen, bijvoorbeeld het conserveren van voedsel. In de geneeskunde en eredienst werden ze aangewend om hun ontsmettende, genezende en evenwicht brengende eigenschappen. Verder als geurmiddel om hun specifieke geur (bijvoorbeeld parfum). In de middeleeuwen ontdekte men een manier, de waterdampdestillatie, om de in de plant opgeslagen geurstoffen vrij te maken: een geurende olieachtige vloeistof. De goede zuivere essentiële oliën worden nog zo gewonnen en bevatten de essentie, de Chi, de levenskracht van de planten. Deze oliën worden ook wel etherische, aromatische of vluchtige oliën genoemd. Natuurlijk heeft de wetenschap geprobeerd essentiële oliën na te maken; dat lukt soms ook aardig, alhoewel het nooit is gelukt de essentie, de Chi, de levenskracht erin te brengen welke er van nature wel in aanwezig is. Deze Chi energie die opgeslagen ligt in het plantenmateriaal kan bijdragen aan uw levenskracht en welzijn. Door het gebruik van Chi essentiële oliën kunt u de kwaliteit van de lucht in uw huis, werkkamer of slaapkamer en zelfs auto sterk verbeteren. Door een ontspannend of energiegevend bad of massage kunt u uw lichamelijke en/of geestelijke ongemakken (sterk) verlichten. Puur genieten van deze heerlijke geuren mag ook, het geeft u alleen maar meer Chi, uw levensenergie!

3 Gebruik van essentiële oliën Het gebruik van essentiële oliën in de gezondheidszorg wordt aromatherapie genoemd. In vele toepassingen worden warmte en vocht gebruikt om de levenskracht van de essentiële oliën op de mens over te dragen middels een tissue op de verwarming, geurblokjes, geurlampjes en electrische verdampers: Er zijn diverse manieren om de lucht te zuiveren, namelijk met een: Geurblokje: blokje van klei voor op de werkplek, of nachtkastje voor een subtiele persoonlijke geurbeleving. Aromalampje: verdamping door de warmte van een waxinelichtje. Tele-aromalamp: subtiele verdamping door de warmte van een gloeilampje. Chi aromastone: een zeer veilige, solide, stabiele steen waar een thermostaat in is verwerkt zodat hij nooit te warm zal worden. Is heel eenvoudig schoon te maken. Chi aromastream: brengt de essentiële olie door verplaatsing van lucht in de ruimte. Hierbij wordt geen warmte maar een klein ventilatortje met aromafilter gebruikt. Chi aromaverstuiver: verstuiving door trillingsmechanisme; werkt met behulp van een luchtpompje en brengt sterk geconcentreerde lucht met olie in de grotere ruimte. (zie voor alle mogelijkheden op rij Naast het verdampen van essentiële oliën zijn er nog talloze andere manieren om ze te gebruiken. Warmte is de basis voor alle gebruik; warmte laat de geuren vrijkomen en hun werking uitoefenen. Dit kan door middel van baden, shampoos en crèmes, kompressen, inhalatie en massages. Inwendig gebruik kan ook maar altijd in overleg met een deskundige therapeut of arts! Het spreekt vanzelf dat slechts 100% zuivere, verse, niet versneden of aangelengde essentiële oliën in aanmerking komen voor deze toepassingen.

4 Essentiële oliën, essentiële kwaliteit De opbrengst van essentiële oliën per soort verschilt enorm, van 0,01% ( kg plantenmateriaal nodig voor 1 kg essentiële olie) tot 10% (10 kg plantenmateriaal nodig voor 1 kg essentiële olie). Bepaalde essentiële oliën zoals melisse, roos en jasmijn zijn hun gewicht in goud waard en worden daarom bij sommige handelaren in de brandkast bewaard. Vanwege de omslachtige, tijdrovende winning zijn de prijzen van essentiële oliën, met uitzondering van enkele zoals eucalyptus en sinaasappel, vrij hoog en aan grote fluctuaties onderhevig al naar gelang de oogst van het jaar en de problemen,die met de toevoer uit verafgelegen gebieden gepaard gaan. Tenslotte en wellicht het belangrijkste aspect bij de waardering van essentiële oliën is de interpretatie van het begrip zuiver. Legaal mag men een product zuiver noemen als het 60% van de genoemde stof bevat. Aanlengen met goede alcohol tast in wezen de zuiverheid van het product niet aan, maar men zal er navenant meer van moeten gebruiken. Het kwalijkst en het moeilijkst vast te stellen is het aanlengen van een duurdere soort met een veel goedkopere soort. Beide mogen dan absoluut zuiver zijn, maar men krijgt niet waarvoor men betaalt. Kortom, de aankoop van essentiële olie zal altijd een kwestie van vertrouwen blijven, zowel tussen de handelaar en de producent als tussen de eindverbruiker en de handelaar. Helaas is een hoge prijs geen garantie voor kwaliteit, maar goede kwaliteit zal nooit goedkoop kunnen zijn.

5 Chi s Composities De kunst van het mengen van zuivere essentiële oliën is één van de meest interessante uitdagingen binnen de aromatherapie. De essentiële oliën in een compositie zijn zodanig op elkaar afgestemd dat ze een harmonieus geheel vormen en elkanders werking ondersteunen. Chi heeft voor u een aantal harmonieuze composities gecreëerd die voor verscheidene momenten van de dag en verschillende doeleinden en indicaties zijn te gebruiken. Zo zijn er de dag- en de seizoencomposities die speciaal voor het geurlampje bedoeld zijn, maar door hun zuiverheid ook als basis voor massage/huidolie kunnen dienen. Verder zijn er de probleemoplossers, zoals de Antirook, de Anti-insect, de W-Chi interieurspray en de therapeutische Davos Kuurolie, een compositie voor de luchtwegen. Deze zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar: voor het lampje en -vermengd met jojoba - voor de huid. En ten slotte zijn er de kant-en-klare badconcentraten die u direct in het badwater kunt druppelen.

6 De Dag- en Seizoencomposities De Dag- en Seizoencomposities in het Chi assortiment zijn speciaal samengesteld voor de geur en zijn aangepast aan het tijdstip van de dag of aan het seizoen. De werking is daarom per olie verschillend. Tot nu toe heeft Chi International 15 composities gecreëerd die geschikt zijn voor het geurblokje, geurlampje, de tele-aromalamp, Chi aromastone of Chi aromastream. LENTEMORGEN Een ideale compositie voor het begin van de dag. Een opwekkende geur die ons activeert, wakker maakt. De frisheid komt o.a. van citroen, pepermunt en cipres. Lentemorgen is een goede werkolie die ons helpt ons tijdens het werk te concentreren en mede zorg draagt voor een opgewekt gevoel. ZOMERMIDDAG Een ontspannende geur voor als een deel van de werkdag erop zit, maar die nog voldoende energie geeft voor de laatste loodjes. Zomermiddag is onder meer samengesteld uit ontspannende oliën als kamille, petitgrain, geranium en lavendel en verder aangevuld met activerende oliën als basilicum en laurier. HERFSTAVOND Een warme en kalmerende geur voor het begin van de avond als u zich wilt ontspannen in de schemering bij een goed glas wijn. Door de aanwezigheid van onder andere kaneel, patchouli en ylang-ylang geeft herfstavond een oosterse touch aan uw sfeer. WINTERNACHT Een geur die een gevoel van bescherming en behaaglijkheid oproept en heerlijk is op lange winteravonden. Winternacht kan dienen ter voorbereiding van een goede nachtrust. Enkele druppels in een aromalampje voor het slapen gaan of 1-3 druppels aan de onderkant van het hoofdkussen tijdens het slapen. Deze nachtolie bevat onder meer benzoëhars uit tropische bossen, jatamansi uit het Himalaya gebergte en de exotische jasmijn uit het Middellandse Zeegebied.

7 BLOEMENWEIDE Een van de lichtste composities uit het Chi assortiment. Voor mensen die van subtiliteit en niet van zware geuren houden. Deze zachte, frisse geur werkt sfeerverhogend en brengt zon en vrolijkheid in uw kamer of werkruimte. Bij uitstek geschikt voor feesten, vooral door de frisse bergamotvrucht, het bloemige palmarosa gras en de zoete, lichtkruidige geur van lavendelbloemen. BOSRAND Een sportieve geur die uw activiteiten overdag goed kan ondersteunen. Bosrand helpt mee uw ademhaling te verdiepen zodat er meer zuurstof in de longen wordt opgenomen. Door de aanwezigheid van kruiden als tijm en rozemarijn en de naalden van de grove den is er een compositie ontstaan die zorg draagt voor een prettige ontspanning. HEIDEVELD Deze ietwat zwoele geur is ontstaan door de geur van Bosrand te combineren met het oosterse sandelhout, het exotisch zoete benzoëhars en het pittige bonenkruid. Heideveld geeft je het gevoel van ontspanning en ruimte en is ideaal voor een romantische sfeer. ZEEBRIES Deze meest frisse geur uit het assortiment bestaat uit onder andere zoete limoen, pompelmoes en het frisse kruizemunt. De geur werkt opmonterend bij een neerslachtig gevoel en bij díe momenten dat je een duwtje in de goede richting kunt gebruiken. KERSTMIXEN Een bijzondere mix van essentiële oliën die speciaal op elkaar afgestemd zijn voor de tijd rond Kerst. Laat u verrassen en als u de geur aangenaam vindt, kunt u natuurlijk de olie ook op andere momenten van het jaar gebruiken. Naast de Kerstmix Classic is er elk jaar een tijdelijk verkrijgbare Kerstmix van het jaar.

8 Probleemoplosser composities Alledaagse onaangename luchtjes en vervelende beestjes zijn gemakkelijk te bestrijden met de serie Probleemoplossers. Ze maken het leven in en buiten uw huis aangenamer en plezieriger. ANTI-INSECT Door de uitgekiende combinatie van o.a. citroeneucalyptus, rozengeranium, lavandin en virginia ceder is een effectief insectenwerend middel gecreëerd dat zowel onze Europese als ook tropische insecten uit de buurt houdt. Recentelijk is deze compositie nog verbeterd door toevoeging van de olie van een plantje wat met name extra effectief is gebleken tegen alle soorten muggen: Kattekruid. Anti-insect is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: als olie die geschikt is in het geurlampje en als roller die, door de toevoeging van jojoba, op de huid gebruikt kan worden. Ook na de beet te gebruiken want het wondje wordt ontsmet en het huidherstel begint gelijk. ANTIROOK Een geur die bedoeld is de rooklucht te verdrijven en te vervangen door een zuivere geur. In de lucht zwevende microben worden gedood door een combinatie van fris zoet ho-blad, warme chinese kaneel, zuiverende pepermunt, citroeneucalyptus en het bloemige palmarosa. AntiRook is in twee uitvoeringen verkrijgbaar: als olie voor in het lampje of als spray die u direct in de lucht kunt verstuiven. W-CHI SPRAY VOOR INTERIEUR EN TOILET W-Chi is gemaakt als bestrijder van onaangename luchtjes in huis of op het werk. U geeft uw toilet, muffe kelder of zolder een frisse en zuivere geur. W-Chi heeft de kruidige en frisse grove den als basis en is aangevuld met het fris zoete ho-blad, de bloemige rozengeranium en een druppeltje frisse pepermunt. Verkrijgbaar als olie voor het geurlampje en als spray voor directe verstuiving in de lucht. (Een spraytje in uw schoenen maakt ook dat interieur weer fris!)

9 Vakantietip: zeer handig voor op vakantie om snel een ruimte (caravan of vakantiehuisje, muffe keuken of kast) op te frissen en zelfs een toiletbril te ontsmetten: een spraytje op de bril en met een papiertje veegt u de bril echt schoon en fris voor hygiënisch gebruik van de toilet! DAVOS KUUROLIE Bij luchtwegklachten zorgt Davos kuurolie voor het vrijmaken van de neus, keelholte en luchtpijp door het oplossen en afvoeren van overtollig slijm en het zuiveren van de omgevingslucht. Alleen de geur op zich al doet de mens herademen, geeft opluchting en schept goede moed. Het gebruik is uiterst eenvoudig: een paar druppels op je zakdoek, in een aromalampje of andere geurverspreider. Door de combinatie van de olie uit de naalden van de grove den, eucalyptusblad en de bladeren van de pepermunt worden ziektekiemen in de lucht gedood en de bovenste luchtwegen schoongemaakt. Davos kuurolie is er in 2 gebruiksmogelijkheden: als olie ter verdamping in de lucht en in het stoombad en als roller waardoor Davos kuurolie geschikt is op de huid. Voor een supersnelle verbetering van de luchtkwaliteit kiest u voor de Davos kuurolie airspray: 1 a 2 spraytjes in de ruimte en het bos komt je tegemoet.

10 Citruscompositie DE VOETROLLER Is een compositie die u meestal vindt tussen een serie van Chi Tea Tree producten waarin de essentiële olie van de tea tree de boventoon voert. In dit geval is de voetroller een echte probleemoplosser voor ongemakken rond de voet. De huidverzorgende basis wordt gevormd door een trio van vette plantoliën: jojobaolie, amandelolie en calendulamaceraat. Deze is verrijkt met de essentiële oliën van tea tree, lavendel, chinese pepermunt en salie waardoor vele specifieke huidproblemen van de voet worden aangepakt: van jeukplekje tot kalknagel en zwemmerseczeem en zelfs zweetvoeten. Door het rollersysteem kan men overal makkelijk bij en uitwrijven is niet nodig door het subtiele doseersysteem. Handig in toilettas of sporttas! CITRUSMIX CONCENTRATION Er kan bijna niet meer frisheid uw kamer binnenkomen dan met deze compositie. Door de kenmerkende geur waant u zich in een citrus boomgaard in het zonnige zuiden. Jong en oud zal de geur herkennen en waarderen. De mix zuivert de ruimte en u zult merken dat u zich beter kunt concentreren. Citrusmix Concentration is gecomponeerd uit de oliën van de fruitige zoete sinaasappel, de frisse citroen en de zachte grapefruit. Zeer geschikt om een langere periode geconcentreerd te blijven of als snelle opfrisser. De meeste kinderen zijn ook dol op de geur.

11 Lavendelcompositie LAVINCHI RELAX Lavendel staat bekend om haar rustgevende eigenschappen. In deze Lavinchi Relax formule is deze anti-stress eigenschap van Lavendel olie gecombineerd met de eveneens temperende Echte marjolein en de opvrolijkende mandarijn olie. Het resultaat is een Lavendel+ formule die praktisch iedereen prettig vindt en zeer effectief is. Verkrijgbaar als 100% olie compositie en als roller om via de huid (op de normale parfumplekken ) een snel Relax effect te krijgen. Daarnaast zijn er nog een Lavinchi Badolie en Massage olie verkrijgbaar die dezelfde krachtige Relaxformule bevatten! Zie ook

12 Chi Bad- en voetbad producten Naast het gebruik van essentiële oliën voor het verfrissen en ontsmetten van woon- en werkruimten, of het scheppen van een bepaalde sfeer door middel van geurverspreiders, kan men deze ook aan een bad toevoegen om lichaam en geest te activeren of juist rust te geven. Dat is een ware belevenis. Regelmatig baden met essentiële oliën is een weldadige ervaring. Omdat onze huidporiën in het warme water meer open gaan, kunnen de oliën diep in ons lichaam doordringen en hun heilzame werk doen. Chi heeft een aantal kant en klare badcomposities voor u gemaakt die direct in het water te gebruiken zijn zonder dat u een emulgator hoeft toe te voegen. Voor de juiste dosering verwijzen we naar de bijsluiter bij (of etiket van) het door u gekozen badconcentraat of badolie. ACTIVEREND Vermoeid? Een bad met dit activerend badconcentraat stimuleert uw bloedsomloop en vermindert uw (spier)pijnen door de snelle afvoer van afvalstoffen. De werking is voor een groot deel te danken aan de combinatie van rozemarijnolie samen met onder meer lavandin, kaneel en sparrenolie. Activerend badconcentraat geeft na het bad een heerlijk frisse en kruidige geur op uw huid. KALMEREND Met kalmerend badconcentraat is het heerlijk ontspannen na een drukke en stressvolle dag. Ook geeft deze compositie een goede voorbereiding op een gezonde nachtrust. Vooral door de bijzondere samenstelling van lavandin met zoete sinaasappel en de toevoeging van o.a. de zoete, kruidige marjolein en de olie van de verfijnde rozengeranium is een heerlijk mengsel ontstaan dat voor een diepe ontspanning en kalmering kan zorgen.

13 VERFRISSEND Dit mengsel is speciaal samengesteld voor een ochtendbad waardoor u zich gedurende de dag energiek en voldaan voelt. Maar ook op de momenten dat u moeilijk op gang kunt komen of na een lichamelijke inspanning is dit verfrissende badconcentraat een weldaad. Door zoete sinaasappel te combineren met onder meer pepermunt, rozenhout, spar en geranium is een actieve geur ontstaan die de meeste mensen zal bevallen. ENERGETISCH KUURBAD MET HIMALAYA ZOUTKRISTALLEN Chimalaya kuurzouten bestaan voor 100% uit de allerbeste kwaliteit Himalaya zoutkristallen. De enige bewerking die dit authentieke zout heeft ondergaan is het fijn malen tot een redelijk snel oplosbaar granulaat. Chimalaya badzout is zeer geschikt om het lichaam te ontgiften en tegelijkertijd te ontspannen. Doordat het zout opgelost is, kan het lichaam actieve stoffen opnemen en gifstoffen en afvalproducten juist afgeven

14 (osmose). De huid wordt gezuiverd en de ph waarde van de huid wordt in evenwicht gebracht en de rode of gevoelige huid bedaard. Ook zeer geschikt voor een energetisch voetbadje en ter verzorging van de voet; u kunt dit badzout puur gebruiken maar ook combineren met de Chi badoliën en concentraten. BABY & KIND Een geurig verzorgend en rustgevend middel voor baby, kind en volwassene. Door de zorgvuldige keuze van de oliën is een compositie ontstaan die rustgevend en verzorgend is voor de tere en gevoelige (baby)huid. Zachte oliën als sandelhout, rozenhout, mandarijn, vanille en lavendel geven dit badconcentraat een verfijnde zoete geur die baby s, maar ook volwassenen zeer kunnen waarderen. De baby&kind rozenolie dompelt uw kind (of uzelf) in een berg rozen en geeft de huid een zijdezacht gevoel. Zelfs de meest gevoelige huid (ook van grote mensen) wordt gekalmeerd door deze zachte rozenolie in een bedje van jojoba olie, die de huid herstelt en in evenwicht brengt. De nageur is fantastisch!

15 Luchtzuivering met essentiële oliën Essentiële oliën kunnen zeer nuttig zijn bij het zuiveren van de lucht die wij inademen. De eerste onderzoekingen naar de antiseptische werking van essentiële oliën, zowel direct op de huid gebruikt als verdampt in de lucht, zijn in 1987 gedaan door Chamberland. Hij beval als buitengewoon werkzaam de essentiële oliën van onder andere oregano, lavendel, kaneel, engelwortel, tijm en geranium aan. Na hem waren het Cadeac en Munier van het instituut Pasteur in Parijs, die een zeer interessante studie deden naar de antiseptische eigenschappen van de essentiële oliën. Sindsdien zijn er veel chemici en artsen die de antiseptische werking van de lucht/damp van essentiële oliën hebben beproefd. Hun bevindingen waren dat schadelijke bacteriën binnen enkele uren totaal vernietigd werden, zelfs bepaalde staphilococcen en streptococcen. De essentiële olie van citroen, lavendel, tijm, den, eucalyptus, teatree, kaneel, kruidnagel, pepermunt en rozemarijn zijn oliën met zo n sterk antiseptische werking. Synthetische geurstoffen als verfrisser voor leef- en werkruimten hebben deze antiseptische werking niet, deze dienen slechts om onaangename geuren te maskeren. Essentiële oliën daarentegen nemen niet alleen de kwalijke geur weg, maar zij zuiveren ook de lucht. Dit soort onderzoeken laat zien hoe nuttig het zou zijn om woonhuizen, wachtkamers, klinieken, ziekenkamers, (sport)scholen, yogaruimten, etc. te voorzien van een speciale verstuiver voor essentiële olie om de lucht die we moeten inademen te zuiveren. Op dit moment lopen er veelbelovende onderzoeken waarbij de inzet van zuivere essentiële oliën bij bepaalde bacteriesoorten in ziekenhuizen en de bestrijding van de legionella bacterie getest worden! ALGEMENE VOORZORGSMAATREGELEN EN WAARSCHUWINGEN Essentiële oliën zijn een prachtig geschenk van de natuur maar vervangen nooit een arts. Wij raden u aan de in de bijsluiter aangegeven gebruiksaanwijzingen te volgen en de geadviseerde doseringen niet te overschrijden zonder deskundig advies. Bij inwendig gebruik raden wij u aan eerst een professionele arts of therapeut te raadplegen. Bij twijfel aan overgevoeligheid een weinig essentiële olie in de elleboogsholte aanbrengen. Is er na 24 uur geen reactie opgetreden, dan is de essentiële olie hoogstwaarschijnlijk veilig in gebruik. Bij zwangerschap raden wij u aan de essentiële olie alleen uitwendig te gebruiken. Essentiële oliën zijn brandbare stoffen, dus nooit bij open vuur plaatsen. Essentiële oliën buiten bereik van kinderen houden. Flesjes bij gebruik niet op een kunststof of gelakte ondergrond plaatsen. EssentiëleoliënNOOITinde ogen gebruiken. Lees voor gebruik eerst de bijsluiter.

16 Chi international bv - Breda (NL), Ontwerp/lay-out: studio w&k, Breda

AROMATHERAPY COMPOSITIES VAN 100% ZUIVERE, NATUURLIJKE ESSENTIËLE OLIËN. voor gezonde luchtwegen bij verkoudheidsverschijnselen

AROMATHERAPY COMPOSITIES VAN 100% ZUIVERE, NATUURLIJKE ESSENTIËLE OLIËN. voor gezonde luchtwegen bij verkoudheidsverschijnselen AROMATHERAPY voor gezonde luchtwegen bij verkoudheidsverschijnselen voor een doelmatige ademhaling zuiverend en slijmoplossend voor frisse lucht in huis en auto AROMATHERAPY COMPOSITIES VAN 100% ZUIVERE,

Nadere informatie

Aromatherapie. In de winkel verkopen we de top producten van Tisserand. In de praktijk is doterra aanwezig.

Aromatherapie. In de winkel verkopen we de top producten van Tisserand. In de praktijk is doterra aanwezig. Aromatherapie Aromatherapie is een natuurgeneeskunde waarbij gebruik wordt gemaakt van etherische olie van: kruiden, vruchten, bloesem, bloemen, blad, zaad, schil of schors van het hout van stam, takken

Nadere informatie

F U N F LOW E R S RO S E S

F U N F LOW E R S RO S E S INTRODUCTIE De nieuwe Chi Aromassage lijn is een serie pure, plantaardige massageen huidoliën verrijkt met een gerichte, doeltreffende combinatie van essentiële oliën. De masseur - of degene die de massage

Nadere informatie

Verzorg je anders dankzij de natuurlijke kracht van Aromatherapie.

Verzorg je anders dankzij de natuurlijke kracht van Aromatherapie. ESSENTIELE OLIEN, 100% ZUIVER EN NATUURLIJK Verzorg je anders dankzij de natuurlijke kracht van Aromatherapie. OP-13168_OPB_PSA_BR_Praktische gids_nl.indd 1 12/08/13 09:57 Het gebruik van Essentiële Oliën

Nadere informatie

EERS T E H U LP. Met de krachtigste essentiële oliën voor de huid. bij geprikkelde huid. bij droge en gevoelige huid

EERS T E H U LP. Met de krachtigste essentiële oliën voor de huid. bij geprikkelde huid. bij droge en gevoelige huid EERS T E H U LP Met de krachtigste essentiële oliën voor de huid C H I U w E e r s t e Hu l p! bij geprikkelde huid bij droge en gevoelige huid bij ondersteuning van de bloedsomloop bij verzorging van

Nadere informatie

Qi ESSENTIAL COSMETICS

Qi ESSENTIAL COSMETICS Qi ESSENTIAL COSMETICS Na een lange testfase introduceert Chi International BV een unieke serie basiscosmetica met een neutrale formule. Deze preparaten zijn speciaal ontwikkeld voor toevoegingen van Chi

Nadere informatie

dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun

dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun relax& dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun slaap beter Verzorg je anders dankzij de kracht van de natuur Ben je (het) weer moe? Essentiële Oliën geven je humeur een boost en zorgen voor meer rust

Nadere informatie

- Angst. Bij angst kunnen veel etherische oliën gebruikt worden, maar de beste is lavendel. Lavendel verfrist,

- Angst. Bij angst kunnen veel etherische oliën gebruikt worden, maar de beste is lavendel. Lavendel verfrist, Werkstuk door een scholier 1183 woorden 19 oktober 2001 6,9 49 keer beoordeeld Vak ANW Wat is Aromatherapie? Om de deelvraag wat is aromatherapie? te beantwoorden, ben ik aan verschillende mensen gaan

Nadere informatie

Aromatherapie WELKOM BIJ HET H. HARTZIEKENHUIS MOL

Aromatherapie WELKOM BIJ HET H. HARTZIEKENHUIS MOL Aromatherapie WELKOM BIJ HET H. HARTZIEKENHUIS MOL Kwaliteit en Veiligheid Wij doen mee! Onze kwaliteit aantoonbaar maken Ons ziekenhuis heeft zich geëngageerd om het accreditatielabel van het Nederlands

Nadere informatie

Het gebruik van etherische oliën tijdens de bevalling

Het gebruik van etherische oliën tijdens de bevalling Het Slotervaart, een ziekenhuis met ambitie Het Slotervaartziekenhuis, een opmerkelijk en ambitieus ziekenhuis in Amsterdam. In een informele en vertrouwde omgeving werken wij aan innovatieve medische

Nadere informatie

900 Etherische oliën

900 Etherische oliën 900 Etherische oliën Maienfelser Naturkosmetik Manufaktur Welkom in het rijk van de natuurlijke geuren. Uit ons rijke, geurige assortiment heeft u een keuze van meer dan 900 etherische oliën. Verschillende

Nadere informatie

Aromatherapy. Gebruik / toepassing essentiële oliën Er zijn veel manieren om essentiële oliën te gebruiken!

Aromatherapy. Gebruik / toepassing essentiële oliën Er zijn veel manieren om essentiële oliën te gebruiken! Aromatherapy Aromatherapie is een alternatieve methode om zich te verzorgen op basis van geuren met als doel de lichamelijke, geestelijke en emotionele gezondheid te bevorderen. De geuren die gebruikt

Nadere informatie

Aromatherapie Voornaamste doelen in palliatieve zorg

Aromatherapie Voornaamste doelen in palliatieve zorg Franky De Vos A r o m a t h e r a p e u t R e i k i m a s t e r Christine De Bosschere P a l l i a t i e f v e r p l e e g k u n d i g e D o c e n t P a l l i a t i e v e Z o r g Aromatherapie 27 november

Nadere informatie

TEA TREE OIL. Essentiële olie van de Tea Tree uit Australië. verzorgend. verzachtend. ondersteunt de bloedsomloop. verzorgend op de huid

TEA TREE OIL. Essentiële olie van de Tea Tree uit Australië. verzorgend. verzachtend. ondersteunt de bloedsomloop. verzorgend op de huid TEA TREE OIL Essentiële olie van de Tea Tree uit Australië CHI TEA TREE OIL: Uw eerste Hulp! verzorgend verzachtend ondersteunt de bloedsomloop verzorgend op de huid verlichtend voor de luchtwegen TEA

Nadere informatie

The Art of Wellness BV. Chi Aromatherapie verklarende woordenlijst

The Art of Wellness BV. Chi Aromatherapie verklarende woordenlijst Absolues Absolues zijn bijna altijd afkomstig van planten die te weinig essentiële olie bevatten. Zo wordt 80 % van alle bloemenoliën door middel van zeer vluchtige oplosmiddelen onttrokken. Voorbeelden

Nadere informatie

TRANQUILLITY SHOWER CREAM 200 ML

TRANQUILLITY SHOWER CREAM 200 ML TRANQUILLITY SHOWER CREAM 200 ML uiterst rijke, hydraterende en reinigende shower cream kalmerend en ontspannend aromatisch voordeel, een zijdezachte huid voedt en verbetert de elasticiteit rozen- en vanilleolie,

Nadere informatie

wat is aromatherapie?

wat is aromatherapie? wat is aromatherapie? Aromatherapie is een eeuwenoude holistische therapie waarbij aromatische oliën worden ingezet ter bevordering van de gezondheid van lichaam en geest. De specifieke en therapeutische

Nadere informatie

MAKE MY DAY C O S M E T I C S. Dagelijkse aromatherapie gids

MAKE MY DAY C O S M E T I C S. Dagelijkse aromatherapie gids MAKE MY DAY C O S M E T I C S Dagelijkse aromatherapie gids Inhoud Welkom...2 Winterse omstandigheden...4 Vermagering...6 Articulatie & gewrichtspijn...8 Haren...8 Concentratie...10 Depressie & blues...10-12

Nadere informatie

De kracht van de natuur 4. Faromatique: laat de natuur haar gang gaan 5. Faromatique concentraten 8. Oogcontour/hals concentraat 15

De kracht van de natuur 4. Faromatique: laat de natuur haar gang gaan 5. Faromatique concentraten 8. Oogcontour/hals concentraat 15 Faro Faromatique De kracht van de natuur 4 Faromatique: laat de natuur haar gang gaan 5 Faromatique 6 Faromatique concentraten 8 Hydrasence 10 Inhoudsopgave Regufin 11 Brilliant 12 Sensilence 13 Matifiante

Nadere informatie

Natuurlijke Parfums Finesse Strobloem, Turkse Roos, Jasmijn abs., Roomse Kamille,... 24,50

Natuurlijke Parfums Finesse Strobloem, Turkse Roos, Jasmijn abs., Roomse Kamille,... 24,50 Natuurlijke Parfums Geconcentreerde natuurlijke parfums van 100% zuivere etherische oliën; zonder alcohol. Gebruik: enkele druppels puur of in alcohol of in een plantaardige olie. Ook te gebruiken ter

Nadere informatie

wat is aromatherapie?

wat is aromatherapie? wat is aromatherapie? Aromatherapie is een eeuwenoude holistische therapie waarbij aromatische oliën worden ingezet ter bevordering van de gezondheid van lichaam en geest. De specifieke en therapeutische

Nadere informatie

Handleiding Workshop Parfum maken

Handleiding Workshop Parfum maken Handleiding Workshop Parfum maken Handleiding voor Facilitators MiSS BiO Parfum Workshop Duur: 1,5 - uur www.missbio.nl 013 copyright missbio Inleiding Met de komst van synthetische ingredienten in de

Nadere informatie

Maak je eigen etherische olie composities

Maak je eigen etherische olie composities Maak je eigen etherische olie composities Een praktische gids met tips en advies om zelf fantastische etherische olie composities samen te stellen voor parfums, bad en body producten, soja kaarsen en wax

Nadere informatie

y our natural l i f e st y l e A R OMAT H E RAPY

y our natural l i f e st y l e A R OMAT H E RAPY y our natural l i f e st y l e A R OMAT H E RAPY ESSENTIËLE OLIËN EN UW LEVENSKRACHT Essentiële oliën (ook wel aromatische of etherische oliën genoemd) worden op natuurlijke wijze (destillatie, persing,

Nadere informatie

De kracht van essentiële oliën

De kracht van essentiële oliën De kracht van essentiële oliën Volatile betekent vluchtig. Essentiële oliën ook wel etherische oliën genoemd bevatten namelijk de vluchtige bestanddelen van bloemen, planten, wortels, zaden, vruchten,

Nadere informatie

Natuurlijke Parfums Reine des Fleurs Palmarosa, Ylang Ylang compleet, Neroli, Jasmijn abs., 16,22

Natuurlijke Parfums Reine des Fleurs Palmarosa, Ylang Ylang compleet, Neroli, Jasmijn abs., 16,22 Natuurlijke Parfums Geconcentreerde natuurlijke parfums van 100% zuivere etherische oliën; zonder alcohol. Gebruik: enkele druppels puur of in alcohol of in een plantaardige olie. Ook te gebruiken ter

Nadere informatie

Brave. Brave Moedgevende Mix 10 ml roller PRIMAIRE VOORDELEN PRODUCTBESCHRIJVING GEBRUIK GEBRUIKSAANWIJZINGEN WAARSCHUWINGEN. Artikelnummer:

Brave. Brave Moedgevende Mix 10 ml roller PRIMAIRE VOORDELEN PRODUCTBESCHRIJVING GEBRUIK GEBRUIKSAANWIJZINGEN WAARSCHUWINGEN. Artikelnummer: Brave Moedgevende Mix 10 ml roller Begin elke dag vol vertrouwen en geloof door de Brave Moedgevende Mix te combineren met jouw positieve bevestigingen. Sta uzelf toe te resetten met positieve gevoelens

Nadere informatie

Do It Yourself met essentiële oliën

Do It Yourself met essentiële oliën Do It Yourself met essentiële oliën Cosmetica en verzorging Badzout (ontgiftend) ¼ kopje Epsom zout ¼ kopje zeezout of himalaya zout ½ kopje baking soda 15 druppels Lavendel Doe alle ingrediënten in een

Nadere informatie

Oorsprong: Lavendel is een struikachtige plant die je kunt vinden aan de kusten van de Middellandse Zee.

Oorsprong: Lavendel is een struikachtige plant die je kunt vinden aan de kusten van de Middellandse Zee. Lavendel Lavendel is een struikachtige plant die je kunt vinden aan de kusten van de Middellandse Zee. een heldere tot lichtgele olie met een sterke geur In het Nieuwe Testament roemt Marcus lavendelolie

Nadere informatie

wat is aromatherapie?

wat is aromatherapie? wat is aromatherapie? Aromatherapie is een eeuwenoude holistische therapie waarbij aromatische oliën worden ingezet ter bevordering de gezondheid van lichaam en geest. De specifieke en therapeutische eigenschappen

Nadere informatie

aromatherapie AROMATHERAPIE

aromatherapie AROMATHERAPIE AROMATHERAPIE Bij aromatherapie wordt gewerkt met etherische oliën. Deze oliën bevatten vluchtige bestanddelen van bloemen, planten, wortels, zaden, vruchten, houtsoorten of harsen. Deze oliën beschermen

Nadere informatie

Corporelle Corporelle

Corporelle Corporelle Corporelle Corporelle lichaamsbehandeling In de moderne tijd wordt het natuurlijke ritme van de mens verstoord door de omgeving. Alles moet snel en gehaast gebeuren en er is nauwelijks tijd voor rust en

Nadere informatie

baby zacht Etos babyverzorging super zacht voor babyhuidjes!

baby zacht Etos babyverzorging super zacht voor babyhuidjes! baby zacht Etos babyverzorging super zacht voor babyhuidjes! Voor het tere babyhuidje wil je alleen het allerbeste. Daarom introduceert Etos een vernieuwde babyverzorgingslijn met alleen plantaardige oliën

Nadere informatie

Wat is aromatherapie?

Wat is aromatherapie? Aromatherapie Wat is aromatherapie? Gebruik en kennis van essentiële oliën voor therapeutische doeleinden > via massages, baden, inhallatie, vaginale en rectale weg en sublinguale of orale weg Aromacologie

Nadere informatie

energizing blend Z110MATM1109 MS ENERGIZING BLEND Brochure NL.indd 1

energizing blend Z110MATM1109 MS ENERGIZING BLEND Brochure NL.indd 1 energizing Z110MATM1109 MS ENERGIZING BLEND Brochure NL.indd 1 03/03/16 11:05 Z110MATM1109 MS ENERGIZING BLEND Brochure NL.indd 2 03/03/16 11:05 energizing SHAMPOO, CONDITIONER EN HOOFDHUID BEHANDELING

Nadere informatie

HET NATUURLIJKE MEDICIJNKASTJE

HET NATUURLIJKE MEDICIJNKASTJE HET NATUURLIJKE MEDICIJNKASTJE OVER DE SCHRIJFSTER OVER DEZE UITGAVE INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE ZOU HET NIET FIJN ZIJN ALS JE THUIS EEN MEDICIJN KASTJE HEBT MET NATUURLIJKE REMEDIES (ZONDER BIJWERKINGEN)

Nadere informatie

RESULTAAT gerevitaliseerde huid, geeft een gevoel van vitaliteit en frisheid

RESULTAAT gerevitaliseerde huid, geeft een gevoel van vitaliteit en frisheid AROMASOUL MEDITERRANEAN BODY CREAM 150ML de huid is gehydrateerd en heeft een aangename geur, met een aroma therapeutisch effect van vitaliteit en welzijn wordt geassocieerd met het zomerseizoen gerevitaliseerde

Nadere informatie

Massagepraktijk Marga Verhoeven

Massagepraktijk Marga Verhoeven Massagepraktijk Marga Verhoeven 1 Massageproducten en aanverwante artikelen De massageproducten die in mijn praktijk gebruikt worden zijn van het merk Aquaroma. Dit is een Eindhovense groothandel in etherische

Nadere informatie

GENIET ZOMER MEER VAN JE. dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun DE KRACHT VAN DE NATUUR IN HAAR PUURSTE VORM

GENIET ZOMER MEER VAN JE. dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun DE KRACHT VAN DE NATUUR IN HAAR PUURSTE VORM GENIET dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun MEER VAN JE ZOMER DE KRACHT VAN DE NATUUR IN HAAR PUURSTE VORM GENIET MET VOLLE TEUGEN VAN JE ZOMER Verzorg vervelende zomerkwaaltjes efficiënt en op natuurlijke

Nadere informatie

U ontvangt in de salon

U ontvangt in de salon Hot U ontvangt Oil een Wellness behandeling van 90 minuten plus... om deze belevenis thuis voort te zetten krijgt u de gebruiksaanwijzing + 2 tot de behandeling horende producten (Essential Complex Bathoil

Nadere informatie

1. Naam van het product Basis zintuigenset - ruiken. 2. Product code

1. Naam van het product Basis zintuigenset - ruiken. 2. Product code Basis zintuigenset - ruiken 21805115 3. Korte omschrijving Basis zintuigenset om de reukzin te stimuleren. Het pakket bestaat uit diverse materialen. Inhoud kan variëren. Inhoud: Geurmuis inclusief pads,

Nadere informatie

Natuurlijke lichaamsverzorging

Natuurlijke lichaamsverzorging De prijzen aangeduid met een asterix geven de artikelen aan die doorgaans vlot leverbaar zijn in België. Alle andere artikelnummers/volumes zijn verkrijgbaar op bestelling met een leveringstermijn van

Nadere informatie

Praktisch werken met essentiële oliën/marianne Baudenelle/Eekhoutdriesstraat 62/9041 Oostakker/gsm 0486 29 41 02/ond nr BE 0839 695 643 Page 1

Praktisch werken met essentiële oliën/marianne Baudenelle/Eekhoutdriesstraat 62/9041 Oostakker/gsm 0486 29 41 02/ond nr BE 0839 695 643 Page 1 62/9041 Oostakker/gsm 0486 29 41 02/ond nr BE 0839 695 643 Page 1 Deze workshop is informatief. De teksten zijn samengesteld vanuit verschillende gevolgde opleidingen, zelfstudie en opgedane ervaring.

Nadere informatie

Vernieuwde Innovatieve. Luchtverfrissers

Vernieuwde Innovatieve. Luchtverfrissers Vernieuwde Innovatieve Luchtverfrissers Onze Luchtverfrissers King Nederland biedt u uitgebreide keuzemogelijkheden wat betreft de luchtverfrissers, zowel A-merken als ons private label PrimeSource. PrimeSource

Nadere informatie

Ingrediënten. Thieves: Thieves olie is een blend, dat wil zeggen dat er meerdere oliën in zitten, nl:

Ingrediënten. Thieves: Thieves olie is een blend, dat wil zeggen dat er meerdere oliën in zitten, nl: Dieven-kruiden-mix Het recept komt van een groep middeleeuwse dieven die kostbare goederen stalen van zieke en overleden mensen die leden aan verschrikkelijke middeleeuwse aandoeningen, zonder zelf ziek

Nadere informatie

Wellness, ontspanning en gezonde huidverzorging Sprankelend frisse bron van verfijning, zachtheid en welzijn

Wellness, ontspanning en gezonde huidverzorging Sprankelend frisse bron van verfijning, zachtheid en welzijn Wellness, ontspanning en gezonde huidverzorging Sprankelend frisse bron van verfijning, zachtheid en welzijn DR. BAUMANN DR. BAUMANN WELLNESS : Het idee van wellness of welzijn is ontstaan uit de behoefte

Nadere informatie

Verwen jezelf. Onze SMOOTHIE RECEPTEN. Ervaar het nu.

Verwen jezelf. Onze SMOOTHIE RECEPTEN. Ervaar het nu. Onze Verwen jezelf RECEPTEN Ervaar het nu. Kracht gevend, stimulerend, inspirerend. Basilicum, de beroemde, zeer aromatische koningin onder de culinaire kruiden wilde het leven vieren met een theedans

Nadere informatie

Flora Gelaatslotions

Flora Gelaatslotions Flora Gelaatslotions Oshadhi's gelaatslotions zijn samengesteld uit hydrolaten, Aloë vera en een weinig ethanol. 5330 Clarifying Zacht tonicum van hydrolaten en Aloë vera; zuivert en verlevendigt een gevoelige

Nadere informatie

GEBRUIK VAN DE STARTERKIT

GEBRUIK VAN DE STARTERKIT GEBRUIK VAN DE STARTERKIT De Starter Kit, is een buitengewone, uitgebreide, intuïtieve kennismaking met de kracht van etherische oliën. Gebruik van essentiele olie kan je leven transformeren. Ik adviseer

Nadere informatie

Prijslijst met BTW. 2017

Prijslijst met BTW. 2017 REFLEX Prijslijst met BTW. 2017 Tussentijdse prijswijzigingen en/of fouten voorbehouden. Verzendkosten tot 25 euro: 100 % eigen bijdrage. Verzendkosten vanaf 25 tot 75 euro: 50 % eigen bijdrage. Verzendkosten

Nadere informatie

DE KRACHT VAN DE NATUUR IN ÉÉN DRUPPEL ETHERISCHE OLIËN

DE KRACHT VAN DE NATUUR IN ÉÉN DRUPPEL ETHERISCHE OLIËN DE KRACHT VAN DE NATUUR IN ÉÉN DRUPPEL ETHERISCHE OLIËN ETHERISCHE OLIËN VAN PURASANA De etherische oliën van Purasana zijn zorgvuldig geselecteerde aromatische extracten die de beste kwaliteit bevatten

Nadere informatie

Flora Gelaatslotions

Flora Gelaatslotions Flora Gelaatslotions Oshadhi's gelaatslotions zijn samengesteld uit hydrolaten, aloë vera, etherische oliën en een weinig ethanol. 5330 Clarifying Zacht tonicum van hydrolaten, etherische oliën en aloë

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing per 01-03-2004

Gebruiksaanwijzing per 01-03-2004 Gebruiksaanwijzing per 01-03-2004 Pure Australische Sandelhout Olie (Santalum Spicatum) De essentie Pure Australische Sandelhout Olie (verder te noemen PASO) is een essentiële olie. Essentiële oliën (ook

Nadere informatie

Mooie frisse lentebloesems gecombineerd met de geheimen van sandelhout en musk.

Mooie frisse lentebloesems gecombineerd met de geheimen van sandelhout en musk. Apple Spice & Cinnamon Nieuw De traditionele geur van appel gecombineerd met kruiden en kaneel verwarmt uw huis. Bella Freesia De geur van freesia en witte thee vermengd met bergamot, mandarijn, neroli,

Nadere informatie

Natuurlijke voetverzorging

Natuurlijke voetverzorging Natuurlijke voetverzorging Wat is Tea Tree olie? Tea Tree olie wordt geproduceerd van de bladeren van de Melaleuca Alternifolia door middel van distillatie. Deze zéér natuurlijke productiemethode met strenge

Nadere informatie

*Zelfzorggeneesmiddel: Lees voor gebruik de >Bijsluiter. Weleda Combudoron Zalf 25 gr 8,70

*Zelfzorggeneesmiddel: Lees voor gebruik de >Bijsluiter. Weleda Combudoron Zalf 25 gr 8,70 Combudoron Gel Combudoron Gel* verzacht en verkoelt bij oppervlakkige brandwonden, zonnebrand en insectenbeten. De gel bevat extracten van Arnica en kleine brandnetel, die verzachtend werken en het zelfherstellende

Nadere informatie

Ayurvedische huidverzorgingsproducten. Vata voor de gedevitaliseerde en droge huid

Ayurvedische huidverzorgingsproducten. Vata voor de gedevitaliseerde en droge huid Ayurvedische huidverzorgingsproducten Vata voor de gedevitaliseerde en droge huid Vata - Jasmin Dagcrème Deze crème is bijzonder geschikt voor de huid die extreem vocht- en voedingsarm is. De bijzondere

Nadere informatie

Zeezout verkregen uit de Dode Zee bevat een veel hoger percentage mineralen en sporenelementen dan zeezout verkregen uit andere zeeën en oceanen

Zeezout verkregen uit de Dode Zee bevat een veel hoger percentage mineralen en sporenelementen dan zeezout verkregen uit andere zeeën en oceanen extenso wellness De natuur biedt een groot reservoir waardevolle mineralen, minerale zouten, vitaminen, sporenelementen en aminozuren welke grote overeenkomsten vertonen met ons lichaam. Extenso Wellness

Nadere informatie

Findhorn Essences. De kracht van bloesemremedies als dagelijkse helpertjes. Copyright 't Pure vrouwtje

Findhorn Essences. De kracht van bloesemremedies als dagelijkse helpertjes. Copyright 't Pure vrouwtje Findhorn Essences De kracht van bloesemremedies als dagelijkse helpertjes Wat zijn Findhorn Bloesemremedies? gemaakt van wilde bloemen uit Schotland, met zuiver water uit geneeskrachtige bronnen. geprepareerd

Nadere informatie

1 Aromatherapie via de Neus; basistoepassingen

1 Aromatherapie via de Neus; basistoepassingen BASISKENNIS AROMATHERAPIE LES 3 Inleiding in de Aromatherapie 1 Aromatherapie via de Neus; basistoepassingen De toegang tot het lichaam via ons reuksysteem is de makkelijkste en snelste manier om essentiële

Nadere informatie

9 MANIEREN WAAROP LAURIERBLADEREN JE GEZONDHEID VERBETEREN (BRON:

9 MANIEREN WAAROP LAURIERBLADEREN JE GEZONDHEID VERBETEREN (BRON: 9 MANIEREN WAAROP LAURIERBLADEREN JE GEZONDHEID VERBETEREN (BRON: HTTP://LIJSTVERSE.NL/WIEROOK-MAKEN-LAURIERBLADEREN- VERBRANDEN/?UTM_SOURCE=VIRALMUNDO&UTM_MEDIUM=RELATEDVM&UTM_CAMPAIGN=LA URIERVM ) Als

Nadere informatie

ZECHSAL MAGNESIUM PRODUCTEN

ZECHSAL MAGNESIUM PRODUCTEN ZECHSAL MAGNESIUM PRODUCTEN Informatie en Verkooppunt Ingang : Drapenierlaan - Zwolle Stadshagen Brievenbus : Pottenbakkerstraat 83-8043 BP Zwolle Telefoon : 038 4200838 Website : www.sadardiri.nl E-mailadres

Nadere informatie

In the Mood for WELLNESS MAGAZINE Renée de Haan i.s.m. Claudia De Vos

In the Mood for WELLNESS MAGAZINE Renée de Haan i.s.m. Claudia De Vos In the Mood for WELLNESS MAGAZINE Renée de Haan i.s.m. Claudia De Vos Oorspronkelijke tekst: Wijsheid achter geuren Bijna elk wellness centrum heeft zich verdiept in de kracht van geuren. Lavendel ontspant,

Nadere informatie

Praktische Complementaire Zorg

Praktische Complementaire Zorg Praktische Complementaire Zorg en Pijn IC - Integrative Care Zorg voor de hele mens in al zijn facetten, gebruik makend van alle zorgvormen, inclusief complementaire en alternatieve zorg, best practise,

Nadere informatie

LICHAAMSVERZORGING. Een moment van zachtheid voor je huid

LICHAAMSVERZORGING. Een moment van zachtheid voor je huid V E R N I E U W D E LICHAAMS Een moment van zachtheid voor je huid DE SCHOONHEID VAN HET LICHAAM Uw lichaam verdient evenveel aandacht als uw gezicht. Om het evenwicht te vinden tussen een gevoel van schoonheid

Nadere informatie

NAQI BELGIAN SKIN CARE EXPERTISE

NAQI BELGIAN SKIN CARE EXPERTISE NAQI BELGIAN SKIN CARE EXPERTISE De NAQI massage lotions zijn ontwikkeld om de huid van de therapeut als van de patiënt in een goede conditie en optimaal evenwicht te houden. Bij een therapeutische massage

Nadere informatie

Peterselie is een kruidachtige plant die in de winter in leven blijft, maar de plant kan maar twee jaar leven.

Peterselie is een kruidachtige plant die in de winter in leven blijft, maar de plant kan maar twee jaar leven. Peterselie Peterselie is een kruidachtige plant die in de winter in leven blijft, maar de plant kan maar twee jaar leven. De plant heeft groene gekrulde of een plat drievormig blad. Peterselie leeft in

Nadere informatie

Ontdek de AMWAY Geuren

Ontdek de AMWAY Geuren Ontdek de AMWAY Geuren WISTFUL - Elke dag sprankelt op zijn eigen manier. Sprankelend, boeiend en vrouwelijk. De vrijheid om te sprankelen. Een sprankelend, verfrissend gevoel van welzijn. WISTFUL WISTFUL

Nadere informatie

SENSE COMPANY HUIDVERZORGENDE BEAUTY EN WELLNESS PRODUCTEN: ZINNENPRIKKELEND!

SENSE COMPANY HUIDVERZORGENDE BEAUTY EN WELLNESS PRODUCTEN: ZINNENPRIKKELEND! SENSE COMPANY HUIDVERZORGENDE BEAUTY EN WELLNESS PRODUCTEN: ZINNENPRIKKELEND! www.sense-company.com SENSE COMPANY HUIDVERZORGENDE BEAUTY EN WELLNESS PRODUCTEN: ZINNENPRIKKELEND! Naast een uitgebreide geurenlijn

Nadere informatie

Parfum. 1. Inleiding. 2. Geschiedenis

Parfum. 1. Inleiding. 2. Geschiedenis Parfum 1. Inleiding Mijn spreekbeurt gaat over geur en parfum omdat ik dat leuk en interessant onderwerp vind. Geuren zitten overal om ons geen. Er zijn lekkere en vieze geuren. Een leven zonder geuren?

Nadere informatie

Het Premium Starterspakket

Het Premium Starterspakket Het Premium Starterspakket Het premium starterspakket bestaat uit 10 etherische oliën die dagelijks gebruikt kunnen worden. Het is een ideaal pakket voor mee te starten als je nieuw bent in de oliën! Als

Nadere informatie

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid NATUUR & WETENSCHAP Een hoogwaardige huidverzorgingslijn welke natuur en wetenschap op een unieke

Nadere informatie

Graan. P luche. Kruiden. Lavendel. Warm in 90 seconden Aangenaam voor 90 minuten Voor magnetron of oven. 100% veilig. P ijn verlichtend.

Graan. P luche. Kruiden. Lavendel. Warm in 90 seconden Aangenaam voor 90 minuten Voor magnetron of oven. 100% veilig. P ijn verlichtend. Veelzijdig warmteproduct onder één naam: Warmies Wat begon met 3 knuffels en een paar sloffen is uitgegroeid tot een betrouwbaar Europees merk waar warmte, genieten en veiligheid worden samengebracht tot

Nadere informatie

MELALEUCA COUNTRY PRODUCTNIEUWS

MELALEUCA COUNTRY PRODUCTNIEUWS NL MELALEUCA COUNTRY PRODUCTNIEUWS ENKELVOUDIGE OLIËN Copaiba Herstellend, ontspannend en aards Fijn, houtachtig, zoet, soepel PURE Copaiba 15 ml 9064 42% 52.33 30.40 19 Patchoeli Openend, ontspannend

Nadere informatie

Geen plastic alstublieft!

Geen plastic alstublieft! Receptenboekje Geen plastic alstublieft! Delphine De Paepe en Bieke Bernaerts SHAMPOOBAR - 50 gram sodiumcoco sulfaat - 8 gram kokosolie - 4 gram karitéboter (sheabutter) - 8 gram mineraalwater (of gekookt

Nadere informatie

Onze inspiratie. Boordevol organische voedingsstoffen - de beste natuurlijke ingrediënten uit het Middellandse Zeegebied.

Onze inspiratie. Boordevol organische voedingsstoffen - de beste natuurlijke ingrediënten uit het Middellandse Zeegebied. Onze filosofie Geïnspireerd door de natuur hebben we onze unieke voedings- en huidverzorgingsexpertise gecombineerd om heerlijke, verzorgende en verzachtende formules te creëren die puur zijn zoals de

Nadere informatie

NL Geldig van tot

NL Geldig van tot NL Geldig van 18-01-2018 tot 31-03-2018 One Love... TRAVEL SET INTENSIVE OIL WAAR U OOK GAAT, UW TRAVEL SET REIST MET U MEE. KRACHT VAN DE NATUUR 3 ESSENTIELE PRODUCTEN IN MINIATUURFORMAAT 01 02 ONTSMETTINGSMIDDEL

Nadere informatie

THEEKAART BRASSERIE HET MOLENHUYS

THEEKAART BRASSERIE HET MOLENHUYS THEEKAART BRASSERIE HET MOLENHUYS Groene thee Groene thee is een niet-gefermenteerde thee. Na de oogst worden de bladeren kort verhit en gedroogd. Groene thee bevat looizuur, vitamine C en het antioxidant

Nadere informatie

ONZE BAD- EN VERZORGINGSLIJN

ONZE BAD- EN VERZORGINGSLIJN ONZE BAD- EN VERZORGINGSLIJN Fijn om te gebruiken, mooi om cadeau te geven Dille & Kamille staat voor natuurlijke eenvoud, voor genieten van alle goeds uit de natuur. Daarom is onze bad- en verzorgingslijn

Nadere informatie

Natuurlijke voetverzorging

Natuurlijke voetverzorging Natuurlijke voetverzorging Wat is Tea Tree olie? Tea Tree olie wordt geproduceerd van de bladeren van de Melaleuca Alternifolia door middel van distillatie. Deze zéér natuurlijke productiemethode met strenge

Nadere informatie

NIEUW IN HET ASSORTIMENT! PRIJSLIJST SCRUB&RUB

NIEUW IN HET ASSORTIMENT! PRIJSLIJST SCRUB&RUB NIEUW IN HET ASSORTIMENT! Vriesia is altijd op zoek naar merken en producten die voor u als ondernemer van toegevoegde waarde kunnen zijn en onderscheidend vermogen bieden. Wij zijn dan ook zeer verheugd

Nadere informatie

CWS Paradise Air Bar. Geurconcept voor elke ruimte.

CWS Paradise Air Bar. Geurconcept voor elke ruimte. CWS Paradise Air Bar. Geurconcept voor elke ruimte. Maak indruk met een aangename geur. Aangepast en eenvoudig voor elke ruimte. De CWS Air Bar is een nieuw geurconcept dat het algehele welbevinden bevordert.

Nadere informatie

438A POUDRE DE BAIN MINCEUR

438A POUDRE DE BAIN MINCEUR SOIN PERFORMANCE MINCEUR & FERMETÉ 438A POUDRE DE BAIN MINCEUR Vol plezier aan de slag met je persoonlijke topvorm. In een bad duiken dat de zintuigen en het silhouet verwent. Verleidelijke geur van citroen,

Nadere informatie

Bad. Zuur-base in balans! basisch badzout. Voor de basische huidverzorging: ph 8.5 SOORTEN EDELSTENEN IN ZUIVERE POEDERVORM

Bad. Zuur-base in balans! basisch badzout. Voor de basische huidverzorging: ph 8.5 SOORTEN EDELSTENEN IN ZUIVERE POEDERVORM basisch badzout Bad Zuur-base in balans! 12 SOORTEN EDELSTENEN IN ZUIVERE POEDERVORM Voor de basische huidverzorging: ph 8.5 Basische huidverzorging Een lesje verzuring Een bad waar u baat bij heeft Daar

Nadere informatie

MIJN AROMATISCHE PLANTEN

MIJN AROMATISCHE PLANTEN De teelt van aromatische planten is een aangename en gemakkelijke manier om de vreugde van het zelf produceren te ontdekken. Beginner of fijnproever, iedereen kan genieten van verse kruiden die op een

Nadere informatie

Adventure in a bottle. Etos geurencollectie voor heren

Adventure in a bottle. Etos geurencollectie voor heren Adventure in a bottle Etos geurencollectie voor heren Of je nu van fris, zwoel, kruidig of van allemaal houdt. Etos lanceert een eerste eigen geurenlijn speciaal voor hem met 4 avontuurlijke varianten

Nadere informatie

GENIET ZOMER MEER VAN JE. dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun. Verzorg je anders dankzij de kracht van de natuur

GENIET ZOMER MEER VAN JE. dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun. Verzorg je anders dankzij de kracht van de natuur GENIET dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun MEER VAN JE ZOMER Verzorg je anders dankzij de kracht van de natuur Geniet met volle teugen van je zomer Verzorg vervelende zomerkwaaltjes efficiënt en op

Nadere informatie

1.1 AROMA MOSAÏC BEHANDELINGEN VOOR HET GEZICHT

1.1 AROMA MOSAÏC BEHANDELINGEN VOOR HET GEZICHT 1.1 AROMA MOSAÏC BEHANDELINGEN VOOR HET GEZICHT Deze prijzen van alle hieronder genoemde behandelingen zijn inclusief 19% BTW. De nieuwe adviesprijzen voor de behandelingen van DECLÉOR zijn in 2006 als

Nadere informatie

Business Leader-kit. Alles wat een nieuwe Business Leader nodig heeft om dōterra te ervaren en delen. (15 ml tenzij anders aangegeven)

Business Leader-kit. Alles wat een nieuwe Business Leader nodig heeft om dōterra te ervaren en delen. (15 ml tenzij anders aangegeven) Europa Fast Track-kits 719 Business Leader-kit Alles wat een nieuwe Business Leader nodig heeft om dōterra te ervaren en delen. Plus, wanneer u binnen 30 dagen na inschrijving upgradet naar een van deze

Nadere informatie

Verstopte neus, zwelling & hoofdpijn

Verstopte neus, zwelling & hoofdpijn Verstopte neus, zwelling & hoofdpijn Wat kan je doen als alles dichtzit in je hoofd? Vind dag en nacht verlichting Zit alles dicht daarboven? Een verstopte neus? Gezwollen neusslijmvliezen? En soms nog

Nadere informatie

Aloë Vera Bodylotions

Aloë Vera Bodylotions Aloë Vera Bodylotions Oshadhi's gamma van aloë vera zijn speciale formules van etherische oliën in een basis van aloë vera gel met rosa rubiginosa, jojoba en hydrolaten. Ze hydrateren, herstellen, verzachten

Nadere informatie

natuurlijke verzorging geïnspireerd door de bij

natuurlijke verzorging geïnspireerd door de bij natuurlijke verzorging geïnspireerd door de bij 2 Waarom kiezen voor Bee honest cosmetics? De producten van Bee honest cosmetics worden gemaakt met zorgvuldig geselecteerde pure ingrediënten zoals honing

Nadere informatie

Verstopte neus, zwelling & hoofdpijn

Verstopte neus, zwelling & hoofdpijn Verstopte neus, zwelling & hoofdpijn Wat kan je doen als alles dichtzit in je hoofd? Vind dag en nacht verlichting Zit alles dicht daarboven? Een verstopte neus? Gezwollen neusslijmvliezen? En soms nog

Nadere informatie

Exameneisen. Aromatherapie

Exameneisen. Aromatherapie Exameneisen Aromatherapie Vastgesteld door : Bestuur ANBOS Datum : 16 mei 2011 Inleiding Voor u liggen de exameneisen voor de specialisatie Aromatherapie. Deze eisen zijn opgesteld door ISEO Consult, op

Nadere informatie

BACKERS Zwembaden Ommen. Geuren voor sauna en stoombad

BACKERS Zwembaden Ommen. Geuren voor sauna en stoombad BACKERS Zwembaden Ommen Geuren voor sauna en stoombad Informatie 2011 B A C K E R S Z W E M B A D E N O M M E N Voorwoord Allereerst onze dank dat u de tijd heeft genomen om onderstaande informatie te

Nadere informatie

Y:SKIN. De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken

Y:SKIN. De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken in de huid. Deze producten bevatten in de juiste combinatie,

Nadere informatie

Quality LifeStyle. - Ervaar de kracht van onze geuren! -

Quality LifeStyle. - Ervaar de kracht van onze geuren! - Quality LifeStyle - Ervaar de kracht van onze geuren! - Quality LifeStyle Quality LifeStyle is uw partner in geurmarketing. Door onze jarenlange ervaring bij gerenommeerde bedrijven zijn wij in staat om

Nadere informatie