Leiding Sprong: Marco van Gelder. Brug: Marissa van Noort. Balk : Ruth van Balen-Vos. Vloer: Peter Schimmel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Leiding 2014. Sprong: Marco van Gelder. Brug: Marissa van Noort. Balk : Ruth van Balen-Vos. Vloer: Peter Schimmel"

Transcriptie

1 Maandag 04/08/2014

2 Leiding 2014 Sprong: Marco van Gelder Ik ben Marco van Gelder, 27 jaar en woon in Baarn. Ik geef les bij de G.T.V. Hilversum. Werken doe ik op 2 basisscholen, 1 in Amersfoort en 1 in Utrecht, als docent lichamelijk opvoeding (ofwel gymdocent). Dit wordt mijn 2e keer op Summertime en heb er weer super veel zin in! Brug: Marissa van Noort Hallo Allemaal! Ik ben Marissa van Noort, ik ben 25 jaar oud en ik woon in Huissen. Ik geef les bij SGS LINGEWAARD en turn daar zelf ook. Dit jaar ga ik alweer voor de 6e keer mee op SUMMERTIME! Heel veel plezier allemaal deze week! Mij zien jullie deze week bij BRUG! Balk : Ruth van Balen-Vos Ik ben Ruth, ik ben al 7 jaar lang 25 jaar jong, ik woon in Huissen en run samen met Bjorn SGS- Lingewaard, waar ik ook trainster ben van de B- selectie. Ik ga dit jaar voor de 8 e keer mee op summertime! Vloer: Peter Schimmel Ik ben Peter, ik ben 26 jaar oud en ik woon in Doorwerth. Ik geef les op basisscholen als gymleraar en ik ben turntrainer. Ik geef training aan 39 jongens uit de 2e-5e divisie van Gv Elistha in Elst. Dit wordt volgens mij alweer de 8e keer dat ik mee ga op summertime. Time flies when you re having fun!

3 Leiding 2014 Airtumbling: Arne Hennink Ik ben Arne, ik ben 26 jaar en ik woon in Wageningen. Ik werk als docent Lichamelijke opvoeding in het primaire onderwijs, verder ben ik ook te vinden als trainer bij G.V. Impuls Wageningen. Dit wordt voor mij de 3 e keer op rij dat ik mee ga op summertime. Demo: Paulien Verheij Mijn naam is Paulien Verheij ik ben 24 jaar en ik woon in Silvolde. Ik ga naar het 4e en tevens laatste leerjaar van het CIOS te Arnhem. Ik geef training bij gymnastiekvereniging Souplesse in Silvolde, ik train de acro groep, turnen jongens recreatie en help af en toe bij andere lessen. Ook zit ik hier in het jeugdbestuur en help ik bij het organiseren van activiteiten. Vanaf komend seizoen geef ik ook les bij Ypsilon te Doetinchem aan de meiden van 1e t/m 3e divisie. Dit is de eerste keer dat ik mee ga op Summertime en heb er super veel zin in! Catering: Birgit van der Mark Ik ben Birgit, ik ben 38 jaar en kom uit Huissen. Ik werk bij de thuiszorg, en ga dit jaar voor de zesde keer mee ga op summertime! En ik heb er weer zin in...!!!

4 Leiding 2014 Groepje Paars: Sander & Sacha Ik ben Sander en ik woon in Alkmaar. Ik geef training bij V&K Blaricum en daarnaast werk ik als accountmanager bij een audiovisueel bedrijf. Ik ga dit jaar voor de 5e keer mee op kamp. Ik ben Sacha, ben 25 jaar, ik woon in Leusden en geef training in Hilversum bij de GTVH. Verder ben ik oppas van 2 lieve meiden. Dit word mijn 4e keer dat ik mee ga op summertime. Groepje Geel: Bernice & Lennart Ik ben Bernice, ben 19 jaar oud en ik woon in Apeldoorn. Ik studeer fysiotherapie in Enschede. Verder geef ik les in Apeldoorn bij NTK/Notivtas. Ik ben al een aantal keer mee geweest als turnster op summertime en dit wordt mijn 2e keer als leiding. Ik ben Lennart en ben 21 jaar oud en sinds kort een diploma Elektrotechniek op het Hbo in de pocket. Naast de studie altijd actief geweest in de turnwereld bij Elistha Elst, zowel als turner als leidinggevende. Summertime is voor mij dit jaar voor het eerst! Groepje Blauw: Bob & Wendy Ik ben Bob, ben 19 jaar en woon in Wageningen. Ik studeer hier aan het CIOS en geef training bij Impuls Wageningen. Dit wordt mijn 2e keer dat ik mee ga op summertime. Ik ben Wendy en woon in Kamerik. Ik ben 22 jaar en doe nu de opleiding voor psychomotorische therapie. Ik geef training bij Mobilee in Woerden. Dit wordt mijn 3e keer dat ik als groepsleiding mee ga op summertime.

5 Leiding 2014 Groepje Rood: Manon & Ines Hallo allemaal! Ik ben Manon en ben 23 jaar oud en woon in Almelo! Ik zit op het CIOS in Arnhem, laatste jaar. Ik geef training in Arnhem en in Almelo. Dit is de 1e keer dat ik mee ga op summertime en heb er heel veel zin in! Ik ben Ines, ben 57 jaar en woon in Huissen. Ik ben inkoper en heb net mijn studie instructeur afgerond. Ver geef ik les bij SGS Lingewaard. Dit wordt mijn 7e keer dat ik mee ga op summertime. Groepje Groen: Larissa & Jelle Mijn naam is Larissa de Goede, ik ben 21 jaar jong en ik kom uit Egmond aan Zee. Ik begin na de vakantie met een opleiding tot juf, daarnaast geef ik les aan de onderbouw van de 4 e /5 e divisie en de basismeisjes van selectie in Alkmaar. Dit is voor mij de 2 e keer dat ik mee ga met Summertime en ik heb er super veel zin in!! Ik ben Jelle van Dillen, ben 18 jaar oud en ik kom uit Oss. Ik studeer aan het Cios hier in Arnhem. Mijn turnvereniging is TurnOss, daar ben ik hoofdleiding van de jongens recreanten maar ik geef ook de jongens selectie training. Dit is mijn 1e keer dat ik mee ga op summertime. Groepje Roze: Noëlle & Chantal Mijn naam is Noëlle Nillessen, ik ben 22 jaar jong. Ik studeer Fysiotherapie aan de Hogeschool in Utrecht. In 2012 ben ik afgestudeerd aan het CIOS. Ik geef training bij Gymnastiek vereniging ''De Meere" in Boxmeer. Dit is mijn eerst keer dat ik mee ga op Summertime turnkamp. Ik ben Chantal, ben 26 jaar en woon in Huissen. Ik ben turn juf en geef les bij SGS Lingewaard. Dit wordt alweer mijn 8e keer dat ik mee ga op summertime!

6 Leiding 2014 Vrije trainer: Daniel Atia Ik ben Daniel, ben 25 jaar en woon in Apeldoorn. Ik ben docent MBO Sport & Bewegen. Ik geef training aan de dames van NTK-Novitas en aan de heren NTK. Dit wordt mijn 4e keer dat ik mee ga op summertime. Vrije trainer: Gertjan Ik ben Gertjan, ik ben 24 jaar, ik woon in Tiel en werk in de horeca en natuurlijk als trainer. Ik geef training in Ochten en in Huissen. Ik ben er afgelopen jaar helaas niet bij geweest maar dit word mijn 4e jaar summertime!.. Ik hoop dat deze week net zo leerzaam en gezellig mag worden als andere jaren!... Vrije trainer: Bjorn Kieft Hoi ik Björn ik ben 45 jaar oud, ben getrouwd met Marlies en heb samen met haar 2 dochters, Noëlle en Jáde. Ik woon in Huissen waar ik samen met Ruth een eigen turnschool heb. SGS-Lingewaard genaamd! Ik ben de oprichter van Summertime en ga dus al 9 jaar mee! Ik geef naast training bij SGS ook nog turn lessen op het CIOS. Veel plezier met SUMMERTIME 2014

7 Hallo Summertimers, Eindelijk weer summertime! Hebben we toch weer een jaar op moeten wachten. Maar hier is het dan Summertime 2014! Nummer 9! Echt zo gaaf dat we het al zo lang met zoveel plezier doen. Wisten jullie dat er in die negen jaar al bijna 900 kinderen hebben deelgenomen! Weet je wel hoeveel broodjes dat zijn? Hoeveel handstanden, flikflakken en weet ik veel hoeveel salto s er al wel niet door de lucht gevlogen zijn. Echt helemaal te gek en dan te bedenken dat er dit jaar nog meer bij komt! Ik heb er zin in! We gaan een te gek gave week tegemoet. Veel leiding die al vaker is geweest een aantal nieuwe gezichten. Maar ook bij jullie veel turnsters die al vaker zijn mee geweest en een flink aantal nieuwe gezichten. Iedereen van Harte welkom!!!!!! Summertime Rules!

8 Maandag uur > Aankomst > 1e training > Lunch > 2e Training > Diner > Recreatie De tip van de dag: Doe veel kleine oefeningetjes op brug om blaren te voorkomen!

9 Wist je dat. * Dit al weer het 9e summertime turnkamp is! * Daniel foto's maakt met lens kapje! * Lennard in worden ziet * Bob weer gewonnen heeft met stick-it * Arne heel goed vlinders kan knippen * Ruth verlieft is op Robin van Persie * Je in hal 5 geen rondje kan lopen in het donker * er gordels worden boven de balken bij Ruth * Peter nu zijn vloer Barbie mee heeft * Je Peter moet helpen herinneren dat hij op vloer staat * Sander geen wist je dat je meer weet *Als je zelf ook een leuk wist je dat hebt je dit door kan geven aan je groepsleiding...

10 Een tas op mijn rug, mijn turnspul paraat, het is wel vakantie, maar ik kan nog spagaat. De dagen gaan snel hier, de nacht is wat kort. De trainers zijn gaaf, als ik mij in het turnen stort. Ik ben niet alleen hier is altijd wel wat ik heb dan dus nooit last van heimwee gehad, want de leiding is super, En dus zijn wij braaf, en dan denk ik aan summertime, want turnen is gaaf. En dan naar de slaapzaal, na een vermoeiende dag, maak geen kabaal, slapen in de grote zaal. De stut en de kiep, en iedereen is blij, maar het mooiste aan summertime, ben jij dat ben jij Ik ben niet alleen I k ben niet alleen hier is altijd wel wat hier is altijd wel wat ik heb dan dus nooit ik heb dan dus nooit last van heimwee gehad, last van heimwee gehad, want de leiding is super, want de leiding is super, En dus zijn wij braaf, En dus zijn wij braaf, en dan denk ik aan summertime, en dan denk ik aan summertime, want turnen is gaaf. want turnen is gaaf. Na dag 1 al wel spierpijn van brug balk en vloer, maar zeg niets hardop en houdt je dus stoer. en dan denk ik aan summertime, want turnen is gaaf. ik krijg zelfs spierpijn, van acro en dans, ik laat wel niets merken, maar loop als een gans. en dan denk ik aan summertime, want turnen is gaaf. maar al het turnen en spelen, zo samen met jou, het is daarom dat ik van summertime houd.

Donderdag 16 augustus

Donderdag 16 augustus Donderdag 16 augustus Programma 08.30 Opstaaaaaaan 09.00 09.30 Ontbijt 10.00 12.20 Eerste training 12.45 13.45 Lunch 14:30 16:45 Tweede training 16:45 17:45 Douchen, rust, kletsen etc. 18.00 19.00 Diner

Nadere informatie

08.15 uur Opstaan uur Ontbijt uur Voorbereiden 1ste training uur 1ste training uur Lunch

08.15 uur Opstaan uur Ontbijt uur Voorbereiden 1ste training uur 1ste training uur Lunch 08.15 uur Opstaan 08.30 09.30 uur Ontbijt 09.45 10.00 uur Voorbereiden 1ste training 10.00 12.30 uur 1ste training 12.45 13.45 uur Lunch 13.45 14.45 uur Spelletjes, rust, T-shirts etc. 14.45 15.00 uur

Nadere informatie

De leiding is mega trots op de lieve hardwerkende toppers van onze groep! Dikke knuffel van groep groen

De leiding is mega trots op de lieve hardwerkende toppers van onze groep! Dikke knuffel van groep groen Groepje groen: Het is een leuke groep met heeeeele lieve kiddo s met de beste begeleiders ooit! We vinden het allemaal heel leuk en hebben al veel dingen geleerd. Evita heet volgens ons ikke. We vinden

Nadere informatie

08.30 Opstaaaaaaan Ontbijt Eerste training

08.30 Opstaaaaaaan Ontbijt Eerste training 08.30 Opstaaaaaaan 09.15 09.45 Ontbijt 10.00 12.30 Eerste training Denk aan je T-shirt!! 12.45 13.45 Lunch 15.00 17.15 Tweede training 17:15 17:45 Foto s maken 18.15 19.00 Diner 19:00 20:00 Spelletjes,

Nadere informatie

Van de bestuurstafel. Algemene ledenvergadering. Gymnastiek en Turnvereniging Tiga Leek Nieuwsbrief. September 2017

Van de bestuurstafel. Algemene ledenvergadering. Gymnastiek en Turnvereniging Tiga Leek Nieuwsbrief. September 2017 Gymnastiek en Turnvereniging Tiga Leek Nieuwsbrief www.tigaleek.nl September 2017 Van de bestuurstafel Het afgelopen jaar is een jaar geweest met veranderingen. We hebben helaas afscheid moeten nemen van

Nadere informatie

Doorzettertje. Daar zijn we weer met het doorzettertje vol met leuke nieuwtjes, mopjes, weetjes, recepten, een puzzel en een kleurplaat!

Doorzettertje. Daar zijn we weer met het doorzettertje vol met leuke nieuwtjes, mopjes, weetjes, recepten, een puzzel en een kleurplaat! Doorzettertje 1 e jaargang / nummer 6 oktober 2012 Hallo jongens en meisjes!! Daar zijn we weer met het doorzettertje vol met leuke nieuwtjes, mopjes, weetjes, recepten, een puzzel en een kleurplaat! Wist

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie Gelderland Midden 1. TOESTELTURNEN DAMES 4e divisie

Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie Gelderland Midden 1. TOESTELTURNEN DAMES 4e divisie Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie Gelderland Midden 1 TOESTELTURNEN DAMES 4e divisie Keuze: Senior - Supplement D Junior - Supplement E Jeugd 2 - Supplement F Voorgeschreven: Jeugd 1- D1 Pupil 2

Nadere informatie

TurnAround DIGITAAL. Vitale vereniging. Tumbling workshop. Oktober 2013

TurnAround DIGITAAL. Vitale vereniging. Tumbling workshop. Oktober 2013 TurnAround DIGITAAL Oktober 2013 Vitale vereniging Dit voorjaar is de nieuwe sportnota van de gemeente Arnhem gepresenteerd. In deze nota formuleerd de gemeente haar sportbeleid voor de komende jaren.

Nadere informatie

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Irenesirene maandag 6 juni 2016 nr. 15 Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 -groep 1-2 a Saskia van Wijnen -groep 1-2 b Carla Markensteijn -groep 1-2 c Marieke de Jong (ma,di) en Marjolein Minderhoud (wo,do,vrij)

Nadere informatie

Gymnia Waalwijk. Nieuwsbrief. Maak kennis met het 1e deel!

Gymnia Waalwijk. Nieuwsbrief. Maak kennis met het 1e deel! Juni 2012 Nummer 1 Gymnia Waalwijk Nieuwsbrief Gymnia stelt zich voor! Maak kennis met het 1e deel! De leiding (Besoyen) In deze nieuwsbrief stelt eerst de leiding van Gymnia Besoyen zich voor. In de volgende

Nadere informatie

NR. 2 APRIL NIEUWSBRIEF

NR. 2 APRIL NIEUWSBRIEF NR. 2 APRIL NIEUWSBRIEF Leer een handstand van Mike Krabbenborg DE GESCHIEDENIS VAN RAP EN SNEL Rap en Snel is opgericht in 1928. Er zaten toen nog maar 35 jongens en heren bij de vereniging, geen meisjes

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie Gelderland Midden 2. TOESTELTURNEN DAMES 4e divisie

Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie Gelderland Midden 2. TOESTELTURNEN DAMES 4e divisie Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie Gelderland Midden 2 TOESTELTURNEN DAMES 4e divisie Keuze: Senior - Supplement D Junior - Supplement E Jeugd 2 - Supplement F Voorgeschreven: Jeugd 1- D1 Pupil 2

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Eline Duin

Met vriendelijke groet, Eline Duin Hallo, Mijn naam is Shanushka La Cruz, ik ben 18 jaar en ik loop stage in groep 8a bij Thijs. Ik volg de Pabo, op de Fontys in Den Bosch. Ik geniet er enorm van om voor de klas te staan en om met kinderen

Nadere informatie

Van de voorzitter. Moederdag en vaderdagturnen

Van de voorzitter. Moederdag en vaderdagturnen Nieuwsbrief Jaargang 7 nr.5 Juni 2013 www.molenwiekasten.nl Van de voorzitter Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van het seizoen 2012-2013. De zomervakantie staat immers al bijna voor de deur Er is met

Nadere informatie

Bijlage 1a thema 4 - sportattributen

Bijlage 1a thema 4 - sportattributen Bijlage 1a thema 4 - sportattributen 3e leerjaar thema 4 Mijn sport is top! Bijlage 1b thema 4 - sportattributen 3e leerjaar thema 4 Mijn sport is top! Bijlage 1c thema 4 - sportattributen 3e leerjaar

Nadere informatie

t Gymwaasken WOORDJE VAN Hallo allemaal,

t Gymwaasken WOORDJE VAN Hallo allemaal, t Gymwaasken WOORDJE VAN Hallo allemaal, Wie nu een kijkje gaat nemen in één van onze lessen, krijgt een heel ander beeld dan tijdens de rest van het jaar. Het is namelijk de laatste week voor onze turnshow.

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Het erasmus VmBO Het Er asm Ortstr

Het erasmus VmBO Het Er asm Ortstr Het Erasmus VMBO Spo rts troo m Het Era sm us Spo Want r tie ed! ve t ype s Sportstroom Ben je vaak op het hockeyveld, in het zwembad of op de atletiekbaan te vinden? Ben je sportief en zie je het wel

Nadere informatie

Schoolkrant. Juli 2015

Schoolkrant. Juli 2015 Schoolkrant Juli 2015 Inleiding Shakira Naar de middelbare school! Interview juf Sanne over het kamp van groep 7/8. Interview juf Femke over bruiloft 25 jaar jubileum Over ons Spelletjes Shakira Geschreven

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie District Oost Gelderland Oost en Gelderse Vallei. TOESTELTURNEN DAMES 4e divisie

Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie District Oost Gelderland Oost en Gelderse Vallei. TOESTELTURNEN DAMES 4e divisie Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie District Oost Gelderland Oost en Gelderse Vallei TOESTELTURNEN DAMES 4e divisie Keuze: Senior - Supplement D Junior - Supplement E Jeugd 2 - Supplement F Voorgeschreven:

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie District Oost Gelderland Midden 2. TOESTELTURNEN DAMES 4e divisie

Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie District Oost Gelderland Midden 2. TOESTELTURNEN DAMES 4e divisie Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie District Oost Gelderland Midden 2 TOESTELTURNEN DAMES 4e divisie Keuze: Senior - Supplement D Junior - Supplement E Jeugd 2 - Supplement F Voorgeschreven: Jeugd

Nadere informatie

Namens het bestuur wens ik u allen een gezond, gelukkig en heel sportief 2016!

Namens het bestuur wens ik u allen een gezond, gelukkig en heel sportief 2016! Woordje van de voorzitter Namens het bestuur wens ik u allen een gezond, gelukkig en heel sportief 2016! Hierbij weer een nieuwe nieuwsbrief. Ik vraag in dit stukje graag uw aandacht voor de wedstrijden

Nadere informatie

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuws brief Nieuws brief December 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde en erg gezellige kerstmarkt! Het was erg druk en alle mooi gemaakte knutselstukken zijn

Nadere informatie

Agenda: Algemeen 22 September 2015 Koffieochtend OR in de volkstuin 22 september 2015 OR vergadering SO

Agenda: Algemeen 22 September 2015 Koffieochtend OR in de volkstuin 22 september 2015 OR vergadering SO Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Algemeen: Lotje&co sneeuwdag Algemeen: stagiaire gym SO: Personeel en stagiaires SO: Kanovaren groep 7-8 VSO: Leerlingenraad VSO: Stagiaires VSO: Week van de alfabetisering

Nadere informatie

INFORMATIE V M B 2015 B

INFORMATIE V M B 2015 B INFORMATIE VMBO 2015 BORNEGO COLLEGE GOED VOOR ELKAAR! WWW.BORNEGO.NL Ik ben geen type om met mijn neus in de boeken te zitten. Daarom doe ik basis. We hebben bij Bornego Beugel gelukkig veel praktijklessen.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad.

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad. Jaargang 27, nr.5 Dat.: 23 sept. 2014 Agenda: Afgelopen vrijdag zijn Marlou, Erica, Jolanda en Babette geslaagd voor hun opleiding 'ik leer anders'. Hiermee is ons team verrijkt met vier leerkrachten die

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie District Oost Gelderland Midden. TOESTELTURNEN DAMES 5 e en 6 e divisie

Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie District Oost Gelderland Midden. TOESTELTURNEN DAMES 5 e en 6 e divisie Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie District Oost Gelderland Midden TOESTELTURNEN DAMES 5 e en 6 e divisie Keuze: Senior - Supplement E/F/G Junior - Supplement F/G/H Jeugd 2 - Supplement G/H Voorgeschreven:

Nadere informatie

Informatieboekje Afdeling gymnastiek DIO-Ugchelen

Informatieboekje Afdeling gymnastiek DIO-Ugchelen Informatieboekje Afdeling gymnastiek DIO-Ugchelen 1 Voorwoord Wij heten u van harte welkom bij de afdeling gymnastiek van DIO- Ugchelen. U bent geïnteresseerd in gymnastiek en heeft misschien al een proefles

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Beste leden, ouders/verzorgers. Alvast noteren: Dochter voor trainster Ilse. ALV op maandag 6 november 2017.

NIEUWSBRIEF. Beste leden, ouders/verzorgers. Alvast noteren: Dochter voor trainster Ilse. ALV op maandag 6 november 2017. NIEUWSBRIEF Seizoen 2017-2018, nummer 1, september 2017 Beste leden, ouders/verzorgers Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van turnseizoen 2017-2018. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft

Nadere informatie

blauwer dan dat, kan het niet zijn. Zonder blauw is het leven grauw, zonder blauw is de wereld in rouw. Roxan

blauwer dan dat, kan het niet zijn. Zonder blauw is het leven grauw, zonder blauw is de wereld in rouw. Roxan blauwer dan dat, kan het niet zijn. Zonder blauw is het leven grauw, zonder blauw is de wereld in rouw. Roxan Gedichten over kleuren In één van de taallessen zat de opdracht om een gedicht te maken over

Nadere informatie

De activiteitencommissie. Een recreanten gymles. Leer iets nieuws. van Rap en Snel. met Liz Rumathé en Jill Hommelink.

De activiteitencommissie. Een recreanten gymles. Leer iets nieuws. van Rap en Snel. met Liz Rumathé en Jill Hommelink. NR. 9 JUNI 2017 De activiteitencommissie van Rap en Snel Een recreanten gymles met Liz Rumathé en Jill Hommelink Leer iets nieuws van Noor Janssen De activiteitencommissie van Rap en Snel Nieuwtjes Binnen

Nadere informatie

Christmas Edition. Voor wielrennen was het... Mijn familie is mijn ware vriend! ALIES GESPOT IN BELGIË. Alies: Ik heb een schoenen verslaving

Christmas Edition. Voor wielrennen was het... Mijn familie is mijn ware vriend! ALIES GESPOT IN BELGIË. Alies: Ik heb een schoenen verslaving Glass Christmas Edition Voor wielrennen was het... Alies: Ik heb een schoenen verslaving Mijn familie is mijn ware vriend! ALIES GESPOT IN BELGIË Inhoudsopgave Pagina: Even voorstellen 4-5 Ik heb een schoenen

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering ACGV

Algemene Ledenvergadering ACGV TurnAround DIGITAAL april 2015 Algemene Ledenvergadering ACGV Op woensdag 22 april 2015 is de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van ACGV. Alle leden en ouders van jeugdleden zijn van harte uitgenodigd

Nadere informatie

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou!

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou! Hallo Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou Als je ouders uit elkaar zijn kan dat lastig en verdrietig zijn. Misschien ben je er boos over of denk je dat het jouw

Nadere informatie

Update nieuwbouw Op dit moment is er geen nieuws te melden.

Update nieuwbouw Op dit moment is er geen nieuws te melden. Mmmmm In dit nummer: - Jarigen - Update nieuwbouw - Groep 1-2 - Nieuwsbrief - Schoolfotograaf - Fietscontrole - Even voorstellen - Hulpouders - Septemberfeest - Agenda Elke eerste maandag van de maand

Nadere informatie

3.GOUD, ZILVER EN BRONS OP DE OPEN TILBURGSE KAMPIOENSCHAPPEN!

3.GOUD, ZILVER EN BRONS OP DE OPEN TILBURGSE KAMPIOENSCHAPPEN! NIEUWSBRIEF december 2016 Alle ingeschreven leden ontvangen deze nieuwsbrief. De leden die met ingang van het nieuwe kwartaal zijn uitgeschreven krijgen deze voor de laatste keer. Mocht uw zoon/dochter

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2016 Agenda

Nieuwsbrief December 2016 Agenda Nieuwsbrief December 2016 Agenda Turnen, 1e plaatsingswedstrijd 5e divisie te Winterswijk op 14 januari 2017 Turnen wedstrijdgroep Training Duiven op 22 januari 2017 09:00 Turnen, 1e plaatsingswedstrijd

Nadere informatie

Redacteur gezocht. Mooiste vakantiefoto!! Nieuwe bestuursleden gezocht. Brandbrief. Fantastische TIP

Redacteur gezocht. Mooiste vakantiefoto!! Nieuwe bestuursleden gezocht. Brandbrief. Fantastische TIP Mooiste vakantiefoto!! Super, we zijn weer begonnen! En dat doen we door de vakantie op een leuke manier af te sluiten aan de hand van leuke vakantiefoto s Als je het leuk vindt om je eigen foto terug

Nadere informatie

NR. 7 NOVEMBER Trainster Sofie. stelt zich voor. Leer iets nieuws. van Inez Nijhof. Het prikbord. nieuw in de Nieuwsbrief

NR. 7 NOVEMBER Trainster Sofie. stelt zich voor. Leer iets nieuws. van Inez Nijhof. Het prikbord. nieuw in de Nieuwsbrief NR. 7 NOVEMBER 2016 Trainster Sofie stelt zich voor Leer iets nieuws van Inez Nijhof Het prikbord nieuw in de Nieuwsbrief Rap en Snel in cijfers Nieuwtjes Binnen Rap en Snel zijn er heel veel leden. Op

Nadere informatie

Afscheid groep 8 3 JULI 2015

Afscheid groep 8 3 JULI 2015 Afscheid groep 8 3 JULI 2015 DE REGENBOOG Hallo iedereen, is en blijft een mooie en leuke school. De tijd op de Regenboog was super leuk, ik heb veel geleerd maar ook veel gelachen. Mijn klasgenoten en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zilveren Maan. Start van het schooljaar 2015-2016 Zes weken zomervakantie zijn voorbij gevlogen! van Openbare Basisschool

Nieuwsbrief. De Zilveren Maan. Start van het schooljaar 2015-2016 Zes weken zomervakantie zijn voorbij gevlogen! van Openbare Basisschool Nieuwsbrief van Openbare Basisschool De Zilveren Maan veertiende jaargang nummer 1 datum: 28-08-2015 De Zilveren Maan Start van het schooljaar 2015-2016 Zes weken zomervakantie zijn voorbij gevlogen! De

Nadere informatie

Agenda. Bedankt!!!! 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf.

Agenda. Bedankt!!!! 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf. Agenda 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf. Bedankt!!!! Voor het poetsen, opruimen, tuintje bijhouden, het maken van de nieuwsbrief, ramen zemen, hulp bij Sinterklaas,

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER voor ouders

ACTIVITEITENKALENDER voor ouders ACTIVITEITENKALENDER voor ouders Einde schooljaar 2014 STEDELIJKE BASISSCHOOL TUILT Zoldersekiezel 86 3511 Hasselt tel. 011 25 17 57 e-mail: sbs.tuilt@hasselt.be www.sbstuilt.be Beste ouders, We zijn alweer

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 3 Kinderen

Spreekopdrachten thema 3 Kinderen Spreekopdrachten thema 3 Kinderen Opdracht 1 bij 3.2 Jullie zijn bij het consultatiebureau. Cursist A: je bent arts bij het consultatiebureau. Cursist B: je bent met je baby van twee maanden bij het consultatiebureau.

Nadere informatie

Kamp NGK Veenendaal 26-28 september

Kamp NGK Veenendaal 26-28 september Kamp NGK Veenendaal 26-28 september Kampboekje 1 Handige informatie voor ouders!! Adresgegevens: Galgenweg 3 6741 KJ Lunteren 0318 482395 Noodnummers: Francisca Hardeman: 06 52128429 Gerrit Zeevat: 06

Nadere informatie

De Ribbenkast. Woordje vooraf. Clubblad nr. 28 Jaargang 14 November 2015

De Ribbenkast. Woordje vooraf. Clubblad nr. 28 Jaargang 14 November 2015 De Ribbenkast Clubblad nr. 28 Jaargang 14 November 2015 Woordje vooraf Geduld is een schone deugd zegt men. Dat denken ongetwijfeld al die kinderen die aftellen naar de komst van Sinterklaas. En dat denken

Nadere informatie

LENTE+LIEFDE Juf Floor ligt in haar bed. Ze wordt wakker en pakt haar kleren om vandaag aan te trekken. Dan gaat juf Floor ontbijten. Ze gaat naar buiten en loopt naar meester Ruben s huis. Ze belt aan

Nadere informatie

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders,

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders, Rups-nieuwtje Best, september 2014 Beste ouders, Dit is het eerste rups-nieuwtje van dit schooljaar. Voor sommige kinderen was onze klas al bekend terrein. Voor anderen is het nieuw om naar school te gaan

Nadere informatie

Februari, de maand van Valentijnsdag. Daarom deze maand een lief bericht van de leerlingen van groep 6

Februari, de maand van Valentijnsdag. Daarom deze maand een lief bericht van de leerlingen van groep 6 Februari, de maand van Valentijnsdag. Daarom deze maand een lief bericht van de leerlingen van groep 6 Mama Een roos is roze viooltjes zijn blauw maar het allerliefst Hou ik van jou mama. Joshua De beste

Nadere informatie

Guido Gezelle. De school die nooit slaapt. Lusthovenlaan 12-2640 Mortsel - 03/449.77.41- www.dierenschool.be

Guido Gezelle. De school die nooit slaapt. Lusthovenlaan 12-2640 Mortsel - 03/449.77.41- www.dierenschool.be Guido Gezelle De school die nooit slaapt Lusthovenlaan 12-2640 Mortsel - 03/449.77.41- www.dierenschool.be 1ste leerjaar Op dinsdag 8 mei bleven de kinderen van het eerste leerjaar een nachtje op school

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk programma

Nadere informatie

Zoals jullie weten hebben er een aantal van onze leden op de galoppade gereden.

Zoals jullie weten hebben er een aantal van onze leden op de galoppade gereden. Hallo allemaal, Hierbij weer een kersverse nieuwsbrief van september 2011. sorry voor de late nieuwsbrief de volgende nieuwsbrief komt rond 1 november weer want ik heb het ook erg druk met school dus heb

Nadere informatie

Ik doe mijn spreekbeurt over majoretten, omdat ik er zelf opzit. Ik ga iets vertellen over de volgende onderwerpen.

Ik doe mijn spreekbeurt over majoretten, omdat ik er zelf opzit. Ik ga iets vertellen over de volgende onderwerpen. Majoretten Inhoudsopgave Ik doe mijn spreekbeurt over majoretten, omdat ik er zelf opzit. Ik ga iets vertellen over de volgende onderwerpen. Wat is majoretten? Wat doe je allemaal bij majoretten? Waarom

Nadere informatie

Recreatieprogramma Donderdag 04 juni t/m zondag 07 juni 2014

Recreatieprogramma Donderdag 04 juni t/m zondag 07 juni 2014 Recreatieprogramma Donderdag 04 juni t/m zondag 07 juni 2014 Hallo daar! Mijn naam is Joep Snoep! Hallo allemaal, Hier voor jullie het programma van deze vakantie! Er zijn weer allerlei leuke activiteiten

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. 6 februari 2015 nr.11

EUPENBULLETIN. 6 februari 2015 nr.11 Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 6 februari 2015 nr.11 Inhoudsopgave Afscheid... 1 Rapportgesprekken... 3 Carnaval... 3 Even voorstellen... 3 Wisseling

Nadere informatie

Het Groot en Bijzonder Verdriet Doe Boek

Het Groot en Bijzonder Verdriet Doe Boek Het Groot en Bijzonder Verdriet Doe Boek De enige officiële training voor Troostbeesten. Lilian Kars, 1999 Illustraties: Rainer Harman Niets uit deze uitgave mag op enige wijze worden gebruikt of gedupliceerd

Nadere informatie

NIEUWS UIT GROEP 6. Sportdag

NIEUWS UIT GROEP 6. Sportdag Zomer-editie van de: GigaGooischeSchoolkrant 2008-2009 NIEUWS UIT GROEP 6 Sportdag Door: Daan en George Het was een goede dag voor sportdag want het was heel warm. Er was mathandbal,voetbal, hockey, sprinten,

Nadere informatie

Anne: Onderwijsassistent (MBO niveau 4) Lisa: Onderwijsassistent (MBO niveau 4)

Anne: Onderwijsassistent (MBO niveau 4) Lisa: Onderwijsassistent (MBO niveau 4) Anne: Onderwijsassistent (MBO niveau 4) Ik kreeg vanaf de eerste dag een fijn gevoel bij deze school. Er hangt een gezellige sfeer. Je wordt goed opgevangen door de docenten. Als je ergens mee zit kan

Nadere informatie

Feedback Project Ergonomisch Ontwerpen

Feedback Project Ergonomisch Ontwerpen Feedback Project Ergonomisch Ontwerpen Competenties Sociaal en communicatief functioneren (P9) Initiatief (P10) Reflectie (P11) Afgelopen module heb je met een groepje gewerkt aan je project. In week 7

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

VMBO BBL/KBL Zorg en Welzijn VMBO KBL/TL Dans. waarom kiezen voor het ZUIDERLICHT COLLEGE

VMBO BBL/KBL Zorg en Welzijn VMBO KBL/TL Dans. waarom kiezen voor het ZUIDERLICHT COLLEGE VMBO BBL/KBL Zorg en Welzijn VMBO KBL/TL Dans 2014 waarom kiezen voor het ZUIDERLICHT COLLEGE ? We zijn een KLEINE SCHOOL waar iedereen elkaar kent Waarom kiezen voor het ZUIDERLICHT COLLEGE WEINIG LESUITVAL

Nadere informatie

Neus correctie 2012. Aanleiding. Intake gesprek. Stap 1: Wat gaan we doen

Neus correctie 2012. Aanleiding. Intake gesprek. Stap 1: Wat gaan we doen Neus correctie 2012 Aanleiding Al een tijdje heb ik last van mijn neus. Als kind van een jaar of 5 kreeg ik een schep tegen mijn neus, wat er waarschijnlijk voor heeft gezorgd dat mijn neus brak. Als kind

Nadere informatie

Allereest de beste wensen voor 2014. Hopelijk wordt het voor jullie allemaal een goed, gezond en natuurlijk een sportief turnjaar.

Allereest de beste wensen voor 2014. Hopelijk wordt het voor jullie allemaal een goed, gezond en natuurlijk een sportief turnjaar. Vogelwaarde, januari 2014. Beste ouders/verzorgers en leden, Allereest de beste wensen voor 2014. Hopelijk wordt het voor jullie allemaal een goed, gezond en natuurlijk een sportief turnjaar. Even terugkijken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 seizoen Secretaris:

Nieuwsbrief 4 seizoen Secretaris: Beste Leden, Het seizoen zit er weer op. Op de valreep nog een afsluitende nieuwsbrief van dit seizoen. Wegens omstandigheden iets korter dan u gebruikelijk van ons gewend bent. Echter zijn er toch nog

Nadere informatie

Je kunt bij turnen de kleren aandoen zoals een T shirt met een broekje een turnpakje of een dun T shirtje zonder mauwen met een dunne lange broek.

Je kunt bij turnen de kleren aandoen zoals een T shirt met een broekje een turnpakje of een dun T shirtje zonder mauwen met een dunne lange broek. Ik doe mijn spreekbeurt over turnen. Turnen is voor meisjes en jongens. De meisjes hebben veel verschillende toestellen sprong, brug, balk en vloer zijn voor de wedstrijden van de selectie`s en verder

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF augustus 2016

NIEUWSBRIEF augustus 2016 NIEUWSBRIEF augustus 2016 1.Begin van het nieuwe seizoen We zitten nog midden in de schoolvakanties maar we kijken toch al vooruit naar de start van het nieuwe sportseizoen. Vanaf het nieuwe seizoen gaan

Nadere informatie

Het verhaal op reis. groep 1-2. melle de muis. Bijlagen Les 1. media. spoor

Het verhaal op reis. groep 1-2. melle de muis. Bijlagen Les 1. media. spoor Het verhaal op reis groep 1-2 melle de muis Bijlagen Les 1 Les 1 - Bijlage 1 - brief kunstenaar 1 Lieve kinderen, Vandaag begint er een bijzonder project: HET VERHAAL OP REIS. Jullie gaan vandaag met elkaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14, september 2010

Nieuwsbrief 14, september 2010 Stichting WoonMere Nieuwsbrief 14, september 2010 Redactie: Mariska Elfrink Hallo allemaal, Eindelijk is het dan gebeurt: we zijn verhuist naar ons eigen appartement! Inmiddels wonen we hier alweer een

Nadere informatie

Animatie. Hallo allemaal!

Animatie. Hallo allemaal! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Vakantiepark & Speelstad Oranje. Wat gezellig dat je hier op vakantie bent! Samen met mijn vrienden Cody, Paulien en het animatieteam

Nadere informatie

NR. 4 NOVEMBER 2015. Leer iets nieuws. Wist je dat? Nieuwtjes. Afscheid Emmy en Miranda. Word net zo sterk als Yuri van Gelder!

NR. 4 NOVEMBER 2015. Leer iets nieuws. Wist je dat? Nieuwtjes. Afscheid Emmy en Miranda. Word net zo sterk als Yuri van Gelder! NR. 4 NOVEMBER 2015 Leer iets nieuws Wist je dat? Nieuwtjes Afscheid Emmy en Miranda Word net zo sterk als Yuri van Gelder! Leer iets nieuws... Acro handstanden Stap 1: Pak de handen vast (zie afbeelding)

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, Kijk ook op onze website: www.roomburg.nl ts Kijk ook op Binnenkort onze website: ook op www.roomburg.nl Twitter Binnenkort ook op Twitter ROOMBURG NIEUWSBRIEF Jongste Jeugd

Nadere informatie

Nieuw! MUSICAL WEEKEND. 18-19 - 20 maart. zang, dans en acteren en natuurlijk veel plezier! een weekend vol met

Nieuw! MUSICAL WEEKEND. 18-19 - 20 maart. zang, dans en acteren en natuurlijk veel plezier! een weekend vol met Nieuw! MUSICAL WEEKEND 2016 18-19 - 20 maart een weekend vol met zang, dans en acteren en natuurlijk veel plezier! Scala Musical Weekend 2016 Het is zover! Met ingang van het seizoen 2015-2016 organiseert

Nadere informatie

Jaarverslag SooSbaas 2014-2015

Jaarverslag SooSbaas 2014-2015 Jaarverslag SooSbaas 2014-2015 Door: Robbert Chartreuse van Dijk 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 SooS Verkopen... 4 Totale winst... 5 SooScom... 6 Mijn bestuursjaar... 7 2 Inleiding Dit is het jaarverslag

Nadere informatie

Les 3 Integratie Leestekst: Een contact-advertentie. Introductiefase

Les 3 Integratie Leestekst: Een contact-advertentie. Introductiefase Les 3 Integratie Leestekst: Een contact-advertentie "Welkom:... " Introductiefase 1. "In de vorige twee lessen hebben we met de kaart gewerkt, waarop alle vragen stonden die we gebruikt hebben om de tekst

Nadere informatie

Werkblad 3: Gravenfeest China

Werkblad 3: Gravenfeest China 1. Lees onderstaande mails en noteer op een apart blad wat je leert over Qing Ming Jie. 2. Bedenk een verhaal over het gravenfeest dat je kan vertellen aan de andere kinderen van je klas. Welke prenten

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie District Oost. TOESTELTURNEN DAMES 2e divisie

Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie District Oost. TOESTELTURNEN DAMES 2e divisie Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie District Oost TOESTELTURNEN DAMES 2e divisie Keuze: Senior - Supplement B Junior - Supplement C Jeugd 2 - Supplement D Voorgeschreven: Jeugd 1- N3 Pupil 2 N2 Pupil

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Inhoud. Beste leden,

NIEUWSBRIEF. Inhoud. Beste leden, NIEUWSBRIEF Nr. 19 februari 2019 HERCULES ZWOLLE Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) Inhoud Inhoud: Voorwoord Voorwoord Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

WEEK 1. we zetten de deur open voor onze vrienden. sleutel van. gastvrijheid. Godsdienst OV 1 - advent 2008 - LC

WEEK 1. we zetten de deur open voor onze vrienden. sleutel van. gastvrijheid. Godsdienst OV 1 - advent 2008 - LC WEEK 1 we zetten de deur open voor onze vrienden sleutel van gastvrijheid WEEK 1 Het verhaal van de oude poortwachter laat de sleutel blinken zoals die van Simeon zo kan je de deur openen om Jezus welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2010

Nieuwsbrief april 2010 Openbare Basisschool Cornelis Jetses Jaargetijden 6 1109 AR Driemond telefoon: 0294-414370 e-mail:info@cjetses.nl www.cjetses.nl Nieuwsbrief april 2010 Agenda Zaterdag 24 april Geinloop Meivakantie 30

Nadere informatie

Een meneer heeft veel ballonnen. Hij roept: Kinderen, kom erbij! Mijn ballonnen die zijn gratis. Wie wil een ballon van mij?

Een meneer heeft veel ballonnen. Hij roept: Kinderen, kom erbij! Mijn ballonnen die zijn gratis. Wie wil een ballon van mij? Een meneer heeft veel ballonnen. Hij roept: Kinderen, kom erbij! Mijn ballonnen die zijn gratis. Wie wil een ballon van mij? Wat een mooie luchtballonnen! Geel, oranje, groen en blauw. Kies maar uit Daan,

Nadere informatie

Juridische medewerker

Juridische medewerker 28-11-2013 Sectorwerkstuk Juridische medewerker Temel, Elif HET ASSINK LYCEUM Inhoudsopgave Inhoud Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 Hoeveel procent van de opleiding bestaat uit stage?... 6 o Begeleiding...

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 2. Weekbrief

Paulus-Weekbrief 2. Weekbrief Paulus-Weekbrief 2 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2017-2018 Week 35 Weekbrief 01-09-2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief november 2018 Nieuwsbrief november 2018 Van het bestuur: KDO is 6 clubkampioenen rijker! Beste allemaal, wat was het fantastisch! Op 10 november werden de jaarlijkse onderlinge wedstrijden georganiseerd voor de recreatie

Nadere informatie

Gymnia Waalwijk. Nieuwsbrief. Inhoud. Vanuit de redactie: Like onze facebookpagina! www.gymnia.nl

Gymnia Waalwijk. Nieuwsbrief. Inhoud. Vanuit de redactie: Like onze facebookpagina! www.gymnia.nl Gymnia Waalwijk Nieuwsbrief www.gymnia.nl Inhoud Vanuit de redactie en kalender 1 Vanuit het bestuur 2 Actueel 3 Fotopagina 6 Kletspraatjes 7 Lesrooster 8 Vanuit de redactie: Het jaar zit er al bijna weer

Nadere informatie

Mededelingen Bestuur Verbouwing turnhal. Hoi Veppers,

Mededelingen Bestuur Verbouwing turnhal. Hoi Veppers, Hoi Veppers, Het nieuwe seizoen is alweer een tijdje geleden van start gegaan dus is het weer tijd voor een nieuwsbrief. Wil je iets in de nieuwsbrief? Mail dit dan naar vepgym@hotmail.com. Namens alle

Nadere informatie

Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang!

Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang! Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang! Liturgie Zingen: -Opwekking 654 Dank U voor deze nieuwe dag -Zoek eerst het Koninkrijk van God -Weet je waar het hemels koninkrijk op lijkt (Elly en

Nadere informatie

Koningspaard Polle en de magische kamers van paleis Kasagrande

Koningspaard Polle en de magische kamers van paleis Kasagrande Koningspaard Polle en de magische kamers van paleis Kasagrande Eerste druk 2015 R.R. Koning Foto/Afbeelding cover: Antoinette Martens Illustaties door: Antoinette Martens ISBN: 978-94-022-2192-3 Productie

Nadere informatie

Avontuur op de camping

Avontuur op de camping Programmaboekje Avontuur op de camping Onvergetelijke zomer YES! De zomervakantie komt er weer aan. Zes weken lang hebben we superleuke, uitdagende en afwisselende activiteiten en workshops, speciaal

Nadere informatie

Lijkt handbal u ook een gave sport? Kijk dan een keertje op de site van HV. LIDO voor meer informatie:

Lijkt handbal u ook een gave sport? Kijk dan een keertje op de site van HV. LIDO voor meer informatie: Handbalclinics HV LIDO Tijdens de 2 e week van de Nationale Sportweek heeft HV LIDO zich bezig gehouden met de kinderen van de Triangel in Leende. De kinderen van de groepen 3t/m5 waren welkom op de thuislocatie

Nadere informatie

BIJLAGE - AGENDA: Nieuwsbrief nummer 8 12 Januari 2016 Pagina 1 van 5. 14 januari 2016 Koffieochtend OR in de hal. 9 februari 2016.

BIJLAGE - AGENDA: Nieuwsbrief nummer 8 12 Januari 2016 Pagina 1 van 5. 14 januari 2016 Koffieochtend OR in de hal. 9 februari 2016. Pagina 1 van 5 INHOUDSOPGAVE BESTE WENSEN ALGEMEEN: INTRO DANS: BAL SPÉCIAL ALGEMEEN: DE NULMETING VOOR VRIJETIJD: DE UITSLAG. ALGEMEEN: DARTTOERNOOI ALGEMEEN: STAGIAIRE GYM SO: KIJK LES GYM VSO: OPEN

Nadere informatie

het fundament christelijke basisschool genderen ACHTSTE JAARGANG NIEUWSBRIEF 18 SEPTEMBER 2012 (3)

het fundament christelijke basisschool genderen ACHTSTE JAARGANG NIEUWSBRIEF 18 SEPTEMBER 2012 (3) het fundament christelijke basisschool genderen ACHTSTE JAARGANG NIEUWSBRIEF 18 SEPTEMBER 2012 (3) We zijn volop bezig met het project. Er worden workshops gegeven. Sommige groepen gaan op excursie. We

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen AGENDA nr. 19 Ma 27-6 schoonmaakmiddag/avond Woe 29-6 rapport mee (ivm kamp) Do 30-6 Kamp gr 3 t/m 6 Vr 1-7 Kamp groep 3 t/m 6 JARIG Nanou Lazoe 27-6 groep 2 Van harte gefeliciteerd! NIEUWS Voetbal TSO

Nadere informatie

Resultaten leden-enquête 2015. Algemene Leden Vergadering 18 juni 2015

Resultaten leden-enquête 2015. Algemene Leden Vergadering 18 juni 2015 Resultaten leden-enquête 2015 Algemene Leden Vergadering 18 juni 2015 Respons 177 e-mail uitnodigingen verstuurd (225 leden) Overige leden zijn uitgenodigd via website en FaceBook 80 enquêtes zijn ingevuld

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Nieuwsbrief december 2015 Terwijl we aan de voorkant van het gebouw Sinterklaas uitzwaaiden, kwamen aan de achterkant de kerstbomen naar binnen. In mum van tijd heeft het Kindcentrum een metamorfose ondergaan

Nadere informatie

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully:

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully: B U L L Y W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5 In deze Bully: ME8-1 bezoekt de Hockey World League in Brasschaat. Nieuwe jas???? TEAMINDELING INFORMATIE Aanleveren van kopij (maandag vóór 20.00 uur) Wijzigingen

Nadere informatie