De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8 Datum: 19 maart 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8 Datum: 19 maart 2014"

Transcriptie

1 De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8 Datum: 19 maart 2014 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer Datum uitspraak Curator R-C Activiteiten onderneming Omzetgegevens Personeel gemiddeld aantal Saldo einde verslagperiode Verslagperiode Bestede uren in verslagperiode Bestede uren Totaal : Braincenter Noord B.V. : Oliemolenstraat 5 : 9203 ZN Drachten : BrainCenter Group B.v. : 10/558F : 20 juli 2010 : mr. J.A. van der Meer : mr. P.P.M. van der Burgt is opgevolgd door mr. S.J.O. de Vries : De ontwikkeling en engineering van technische projecten, waaronder productiemachines, het detacheren van ingenieurs en technici, het verlenen van service en onderhoud en het Factory Information System (FIS) : Zie 1.2. : 70 : ,18 : 5 augustus 2013 tim 24 januari 2014 : 1,Ouren : 542,7 uren In onderstaand verslag worden de wijzigingen ten opzichte van het vorige verslag en de in deze verslagperiode relevante feiten met dik gedrukte tekst vermeld. Disclaimer Het openbaar verslag en het bijbehorende financieel verslag zijn geen prospectus of jaarrekening. Informatie die in dit openbaar verslag staat vermeld heeft uitsluitend ten doel schuldeisers conform art. 73a Fw. slechts een globaal en voorlopig inzicht te geven over de stand van zaken en de boedel in dit faillissement op het moment van deze verslaglegging en kan derhalve niet worden beschouwd als een rekening en verantwoording van de afwikkeling van de boedel. Op de inhoud van dit verslag kan derhalve noch in noch buiten rechte een beroep worden gedaan. 1. Inventarisatie 1. 1 Directie en organisatie Bestuurder en enig aandeelhouder van BCN is BrainCenter Group B.V. (BCG). Bestuurder van BCG is de heer W.C. Swinckels. BrainCenter Zuid B.V. (BCN) te Veldhoven is eveneens een 100% dochtermaatschappij van BCG. BCZ is op 13 juli 2010 in staat van faillissement verklaard (10/536 F).

2 Braineenter Group B.V. is op 7 september 2010 eveneens in staat van faillissement verklaard (BeG) (10/677 F) met benoeming van mr. J.A. van der Meer tot curator. 1.2 Winst en verlies BeN boekte in 2008 en 2009 een netto - omzet van ,- resp ,-, met een netto resultaat van ,- resp , Balanstotaal Het balanstotaal van BeN bedroeg in 2008 en ,- resp , Lopende procedures Thans nog niet bekend. 1.5 Verzekeringen De relevante verzekeringen worden geïnventariseerd en opgezegd 1.6 Huur De huurovereenkomst voor het bedrijfspand aan de Oliemolenstraat 5 te Drachten is met toestemming van de Re opgezegd Oorzaak faillissement De curator verricht onderzoek naar de oorzaken van het faillissement. De curator heeft in afgelopen verslagperiode betrokkenen gehoord en verslagen opgesteld om de oorzaken vast te stellen. De curator wenst nog enkele betrokkenen te horen waarna het verslag in het kader van hoor wederhoor zal worden voorgelegd aan de bestuurder. De curator heeft een feitenonderzoek verricht ter zake de periode voorafgaand aan de faillissementen Bez, BeN en BeG. Het onderzoek van de curator heeft zich onder meer geconcentreerd op de beschikbare schriftelijke documentatie als aangetroffen per datum faillissement alsmede aangeleverd door betrokkenen. De curator heeft vervolgens met verschillende betrokkenen gesproken. Dit heeft geresulteerd in een opsomming van omstandigheden voorafgaand aan het faillissement en een beoordeling door de curator ten aanzien van de oorzaken van het faillissement. Betreffende bevindingen zijn ter becommentariëring aan de heer Swinckels als betrokken (indirect) bestuurder voorgelegd. In het 3e openbaar voortgangsverslag van BeG, te deponeren per september 2011, zullen de bevindingen van de curator openbaar worden gemaakt alsmede - indien en voor zover dit zou plaatsvinden - het commentaar van de heer Swinckels op deze bevindingen. Inmiddels heeft deponering van het 3e openbaar verslag van BeG plaatsgevonden.

3 2. Personeel 2.1 Aanta/ ten tijde van faill. : Aanta/ in jaar voor faill. : Datum onts/agaanzegging : 21 juli Activa Onroerende zaken 3. 1 Beschrijving : Er zijn geen OZ in de boedel aangetroffen 3.2 Verkoopopbrengst 3.3 Hoogte hypotheek 3.4 Boede/bijdrage Bedrijfsmiddelen 3.5 Beschrijving Machines, installaties, gereedschappen en bedrijfsuitrustingen die zich bevonden in het bedrijfsgebouwaan de Oliemolenstraat 5 te Drachten of bij derden of personeelsleden 3.6 Verkoopopbrengst : ,- 3.7 Boede/bijdrage 3.8 Bodemvoorrecht fiscus : De fiscus heeft tot op heden vorderingen tot een bedrag ad 1,5 mio ingediend. Voorraden/ onderhanden werk 3. 9 Beschrijving Grondstoffen, hulpstoffen, halffabrikaten en gereed product die zich bevinden in het bedrijfsgebouwaan de Oliemolenstraat 5 te Drachten of bij derden of personeelsleden 3.10 Verkoopopbrengst : 2.750, Boede/bijdrage Andere activa Beschrijving : Onderhanden werk en immateriële activa (goodwill) 3.13 Verkoopopbrengst : Vooralsnog niet openbaar-

4 4. Debiteuren 4.1 Omvang debiteuren ,83.,- ING Bank en fiscus pretenderen 1ste respectievelijk 2e pandrecht. 4.2 Opbrengst ING heeft Mirus Internationalopdracht gegeven tot incasso over te gaan. De stand van zaken is bij de ING Bank opgevraagd. De incasso van de debiteur Philips vindt plaats door de curator. Er is discussie ontstaan tussen de curator en Philips ter zake (tegen)vorderingen zijdens Philips op failliet die Philips in verrekening wenst te brengen. Het betreft een vordering met betrekking tot een project, genaamd VK1 lijn, en een vordering op grond van een betaling aan oud-philips personeel die bij verkoop van de activiteiten van Philips aan BrainCenter Noord zijn overgegaan. In verband met een sociaal plan is Philips een vergoeding verschuldigd aan oud werknemers bij een faillissement van BrainCenter Noord. De curator verricht onderzoek ter zake de 'hardheid' van de vordering van Philips op failliet op grond van het te laat opleveren van de VK1 lijn. Voorts betwist de curator dat Philips de vordering uit hoofde van de zgn. afvloeiingskosten in verrekening kan brengen. De vordering van BCN op Philips alsmede de gepretendeerde tegenvordering van Philips op BCN staan nu tussen partijen vast. De curator voert overleg met ING als pandhouder ter zake de afwikkeling van de kwestie. Inmiddels hebben ING en curator met toestemming RC afspraken gemaakt over tegen Philips te entameren rechtsmaatregelen. De concept-processtukken zijn opgesteld. Curator is in afwachting van reactie, waarna zal worden beoordeeld of de procedure aanhangig gemaakt wordt. Inmiddels is onder voorbehoud van toestemming RC in overleg met ING als pandhouder een schikking met Philips bereikt. Die moet enkel nog worden vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst. De vaststellingsovereenkomst is met toestemming van de Rechter - Commissaris tussen partijen in februari 2013 getekend, houdende betaling door Philips van een bedrag van ,- tegen algehele en finale kwijting. 4.3 Boede/bijdrage : N.v.t. Ter zake de incasso van de vordering op Philips 10%. Dit percentage is niet correct. Overeengekomen is een boedelbijdrage ter grootte van de werkelijk gemaakte kosten. Die zijn bij benadering gelijk aan 10% van het bereikte schikking bedrag. Nader afspraken worden gemaakt.

5 5. Bank I Zekerheden 5.1 Vordering van bank(en) ING Bank N.V na saldering van de banksaldi t.n.v. BCZ, BCN en BCG op basis van concernfinanciering en CJMA overeenkomst 5.2 Leasecontracten Enkele autoleasecontracten, inmiddels overgenomen door doorstarter. 5.3 Beschrijving zekerheden Pandrecht inventaris, voorraden, vorderingen en hoofdelijke aansprakelijkheid concernvennootschappen. 5.4 Separatistenpositie Curator betwist het pandrecht van ING Bank N.v. op basis van volmacht in combipandakte Het pandrecht van de ING is inmiddels door de fiscus en de curator erkend. 5.5 Boedelbijdragen : N.v.t. Zie onderdeel Eigendomsvoorbehoud Voor zover aanwezig en van toepassing, worden die afgewikkeld. 5.7 Reclamerechten Voor zover aanwezig en van toepassing, worden die afgewikkeld. 5.8 Retentierechten Voor zover aanwezig en van toepassing, worden die afgewikkeld. 6. Doorstart I voortzetten Voortzetten 6.1 Exploitatie / zekerheden Met toestemming van de Rechter - Commissaris zijn de activiteiten van BCN vanaf 20 juli tot en met 15 augustus voortgezet.

6 6.2 Financiële verslaglegging De verwachte opbrengst boedeldebiteuren in deze periode bedraagt circa ,-. De boedeldebiteuren worden geïncasseerd. Er is veelvuldig overleg geweest tussen de administrateur van failliet die tevens in opdracht van de curator facturen heeft opgesteld en de verantwoordelijken van de administratie van Philips. Er zijn ter zake onduidelijkheden ontstaan waarbij de partijen Philips, curator en de doorstarter Irmato zijn betrokken. Partijen hebben overleg gepleegd en thans wordt er uitvoering gegeven aan het verzamelen van de gegevens en afstemming hiervan tussen partijen. De curator heeft met toestemming van de rechter-commissaris overeenstemming bereikt inzake de verkoop en afwikkeling van de boedeldebiteuren aan Irmato. Werkzaamheden : Incasso boedeldebiteuren Doorstart 6.3 Beschrijving Met ingang van 26 augustus 2010 zijn de inventaris, goodwill, orderportefeuille en activiteiten van BCN (met uitzondering van de afdeling Factory Information Systems FIS) met toestemming van de Rechter - Commissaris overgenomen door Irmato Industrial Solutions Drachten B.V., met behoud van een groot deel van de werkgelegenheid. 6.4 Verantwoording 6.5 Opbrengst : Deze is voorlopig niet openbaar. 6.6 Boedelbijdrage 7. Rechtmatigheid 7. 1 Boekhoudplicht : In onderzoek Hier lijkt aan voldaan te zijn. De curator heeft de administratie 2009 en 2010 doorgenomen. Er zijn daarbij geen bijzonderheden opgevallen. Gelet op het onderzoek naar de oorzaken faillissement en onderdeel 7.5 en 7.6 zou mogelijk nog anders geconcludeerd kunnen worden. 7.2 Depot jaarrekeningen 2006: 2007: 2008: 30 maart januari januari Goedk. Verkl. Accountant : In onderzoek 7.4 Stortingsverpl. aandelen : In onderzoek

7 Gelet op het feit dat de Hoge Raad in haar arrest van 17 oktober 2003, NJ 2004/282 (De Rijk q.q./de Roy) bepaalde dat op de verplichting tot volstorting van de aandelen de verjaringstermijn van vijf jaar van art. 3:307 lid 1 BW van toepassing is, zou een dergelijke verplichting zijn verjaard, zodat aan de vraag of de aandelen zijn volgestort geen praktisch belang (meer) toekomt. Voorts is de aandeelhouder BeG eveneens failliet. 7.5 Onbehoorlijk bestuur : In onderzoek Zie onderdeei1.7. De bevindingen zullen gepresenteerd worden in het 3e openbaar verslag van BeG d.d. september Paulianeus handelen : In onderzoek De curator verwijst ter zake een paulianeuze handeling naar het faillissement van BeG. Een rekening-courant vordering ad circa ,- van BeG op de heer Swinckels is omgezet in een geldlening, af te losen over 20 jaar. Inmiddels is betreffende omzetting buitengerechtelijk vernietigd door de curator. ING Bank heeft aangegeven dat zij de vordering op Swinckels zelf incasseert. De vordering is door ING aan Fiditon uit handen gegeven. De heer Swinckels heeft zich tot een raadsman gewend. Fiditon is met de raadsman in gesprek. 8. Crediteuren 8. 1 Boedelvorderingen : Zie aangehechte crediteurenlijsten Salaris curator en UWV 8.2 Pref. vord. van de fiscus : Zie aangehechte crediteurenlijsten , , Pref vord. van het UWV : Zie aangehechte crediteurenlijsten , Andere pref crediteuren : Zie aangehechte crediteurenlijsten 26 personeelsleden en 4 aanvragers van het faillissement 8.5 Aantal concurrente crediteuren : Zie aangehechte crediteurenlijsten Bedrag concurrente crediteuren: Zie aangehechte crediteurenlijsten , , , ,39

8 8.7 Verwachte wijze van afwikkeling: ex art 16 Fw 9. Procedures Niet van toepassing. 10. Overig 10.1 Termijn afwikkeling faill. : Nog onbekend 10.2 Plan van aanpak Incasso boedeldebiteuren, bijstand aan incasso pre - faillissementsdebiteuren onderhanden werk, afwikkelen eigendomsvoorbehoud en onderzoek oorzaken faillissement en verrichten van overige (reguliere) faillissementswerkzaamheden. en Onderzoek oorzaken faillissement en rechtmatigheid, incasso boedeldebiteuren. Verrichten van reguliere faillissementswerkzaamheden, meer in het bijzonder in overleg met de ING de incasso van de vordering op Philips, e.e.a. gelet op de gestelde tegenvordering. Incasso vordering Philips. Formaliseren schikking in vaststellingsovereenkomst. 10.3lndiening volgend verslag : juli 2014 Best, 19 maart 2014 mr. J.A. van der Meer, curator

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 oktober 2010 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 5 oktober 2012 Gegevens Naam Adres onderneming Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 23 oktober 2013 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 juni 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 juni 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 juni 2010 Gegevens onderneming: Naam: Adres: Telefoonnummer: Bestuurder: Faillissementsnummer : Datum uitspraak: Curator: R-C: Activiteiten onderneming: Omzetgegevens:

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 29 april 2012 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 21 januari 2013 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 januari 2013

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 januari 2013 De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 januari 2013 Gegevens onderneming Naam Fokuswonen B.V. Adres Revital B.V.

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 9 januari 2012 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 juni 2013

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 juni 2013 De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 juni 2013 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 20 november 2013

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 20 november 2013 De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 20 november 2013 Gegevens onderneming Naam Adres Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 mei 2014 Gegevens onderneming Naam Adres Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De wijzigingen ten opzichte van het vorige verslag zijn onderstreept weergegeven.

De wijzigingen ten opzichte van het vorige verslag zijn onderstreept weergegeven. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 8 augustus 2013 Gegevens onderneming Naam Adres Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Turnaround Advocaten. Activiteiten onderneming

Turnaround Advocaten. Activiteiten onderneming De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 26 september 2013 Gegevens onderneming Naam Adres Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 2 augustus 2011 Gegevens onderneming Naam: De besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 april 2013. : BKV Beheer B.V.:

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 april 2013. : BKV Beheer B.V.: FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 april 2013 Gegevens onderneming : BKV Beheer B.V. BKV Vastgoedonderhoud B.V. Faillissementsnummer : 13/253F 13/257F Datum uitspraak : 12 maart 2013 Curator : mr

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon Nummer: 6 Datum: 2 januari 2013 Gegevens onderneming: Datum uitspraak: 14 juni 2011 Curator: Mr. M.A.L.M. Willems R-C: Mr. C.P. Bleeker Activiteiten onderneming:

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 september 2012 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder

Nadere informatie

De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG ex artikel 73a Fw nummer2 De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. Indien dit verslag een

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 20 januari 2014 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 4 februari 2014 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Turnaround Advocaten. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

Turnaround Advocaten. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 januari 2014 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 9 januari 2012 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. 't Drankurgel B.v. Tongelresestraat 32 Telefoonnummer

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. 't Drankurgel B.v. Tongelresestraat 32 Telefoonnummer Turnaround Advocaten Specialisten in bedrijfskwesties De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 3 januari 2012 Gegevens

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 14 december 2010 Gegevens onderneming: Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 juni 2013

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 juni 2013 De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 juni 2013 Gegevens Naam Adres onderneming Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 januari 2011 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Faillissementsnummer Datum uitspraak 13 januari 2009 Mr J.A. Velenturf Mw Mr M. Pellikaan Mw Mr M. Messchaert De Vries

Faillissementsnummer Datum uitspraak 13 januari 2009 Mr J.A. Velenturf Mw Mr M. Pellikaan Mw Mr M. Messchaert De Vries FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 7de openbare verslag Datum 23 september 2010 Gegevens onderneming Cart-o-box Europe BV Faillissementsnummer 09/16 F Datum uitspraak 13 januari 2009 Curator Mr

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 1 februari 2011 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: RC: F.16/15/805 NL:TZ:0000001258:F001 10112015 mr. M. Waijers mr. Neijt Algemeen Gegevens onderneming De Gagel Groep B.V. Activiteiten onderneming

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. Hét wapen legen schijnzekerheid De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 20 juni 2014 Gegevens onderneming Naam Adres

Nadere informatie

1. Inventarisatie 1.1 Directie en organisatie : Er is sprake van de besloten vennootschap Van Steijn Wonen B.V.. De heer L.M.C.V.

1. Inventarisatie 1.1 Directie en organisatie : Er is sprake van de besloten vennootschap Van Steijn Wonen B.V.. De heer L.M.C.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 8 december 2009 Gegevens onderneming : Besloten vennootschap Van Steijn Wonen B.V. Faillissementsnummer : F09/357 Datum uitspraak : 26 mei 2009 Rechter-commissaris

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. 1:1 Turnaround De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 september 2013 Gegevens onderneming Naam Verkeersschool Dekker

Nadere informatie

Dekker Beheer B.V. Kastelenplein 168A 5653LX EINDHOVEN

Dekker Beheer B.V. Kastelenplein 168A 5653LX EINDHOVEN FAILLISSEMENTSVERSLAG ex artikel 73a Fw nummer 1 De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden digitale versie van het verslag. papieren versie van dit verslag is identiek aan de Indien dit verslag een

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 juli 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 juli 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 juli 2010 Gegevens onderneming: Naam: Adres: Telefoonnummer: Bestuurder: Faillissementsnummer : Datum uitspraak: Curator: R-C: Activiteiten onderneming: Omzetgegevens

Nadere informatie

Saldo boedelrekening 17.646,86

Saldo boedelrekening 17.646,86 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum:18 juli 2011 Gegevens onderneming : Besloten vennootschap Van Steijn Wonen B.V. Faillissementsnummer : F09/357 Datum uitspraak : 26 mei 2009 Rechter-commissaris

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag

Openbaar faillissementsverslag Openbaar faillissementsverslag Nummer: 3 Datum: 26 juli 2011 Gegevens: Datum uitspraak: 28 september 2010 Curator: Mr. J.W. Achterberg R-C: Mr. K.D. van Ringen Activiteiten onderneming: Kapper(ambulant)

Nadere informatie

R.T. Vlaar h.o.d.n. Timmer- en Aannemersbedrijf Vlaar (hierna ook: Vlaar )

R.T. Vlaar h.o.d.n. Timmer- en Aannemersbedrijf Vlaar (hierna ook: Vlaar ) Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex artikel 73a Fw) Nummer: 1 Datum: 10 november 2011 Gegevens gefailleerde: Datum faillissement: 19 september 2011 Bewindvoerder/curator: mr. J.P.

Nadere informatie

statutair gevestigd te Amsterdam, zaakdoende te Abcoude Faillissementsnummer: 11/84 F (11.4 S) Datum uitspraak: 3-2-2011 (surséance 24-1-20110)

statutair gevestigd te Amsterdam, zaakdoende te Abcoude Faillissementsnummer: 11/84 F (11.4 S) Datum uitspraak: 3-2-2011 (surséance 24-1-20110) Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 4-3-2011 Datum uitspraak: 3-2-2011 (surséance 24-1-20110) Curator: Mr S.K.Li R-C: Mevrouw Mr C.M. Degenaar Activiteiten

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag

Openbaar faillissementsverslag Openbaar faillissementsverslag Nummer: 2 Datum: 8 april 2011 Gegevens: Datum uitspraak: 28 september 2010 Curator: Mr. J.W. Achterberg R-C: Mr. K.D. van Ringen Activiteiten onderneming: Kapper(ambulant)

Nadere informatie

Nummer: 4 Datum: 19 juni 2015. Datum uitspraak: 10 juni 2014 mr. H.L.J.M. van Grinsven mw. mr. M.L. Trippenzee-Braaksma. zwembaden

Nummer: 4 Datum: 19 juni 2015. Datum uitspraak: 10 juni 2014 mr. H.L.J.M. van Grinsven mw. mr. M.L. Trippenzee-Braaksma. zwembaden Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 4 Datum: 19 juni 2015 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap POOLTECHNICS B.V. statutair gevestigd en kantoorhoudende te (5145

Nadere informatie

Verslagperiode 10 augustus 2012 tot en met 1 februari 2013 Bestede uren in verslagperiode 3,10 uur (tot en met 1 februari 2013)

Verslagperiode 10 augustus 2012 tot en met 1 februari 2013 Bestede uren in verslagperiode 3,10 uur (tot en met 1 februari 2013) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 4 de verslag Datum 1 februari 2013 Gegevens onderneming Rob van Beek Beheer BV (kvk 20118207) Faillissementsnummer 11 / 632 F Datum uitspraak 1 november 2011

Nadere informatie

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 13 augustus 2013 Gegevens onderneming : Kaal

Nadere informatie

Nummer. Datum 25 augustus 2006

Nummer. Datum 25 augustus 2006 FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 1 e verslag Datum 25 augustus 2006 Gegevens onderneming Breda Expeditie BV Faillissementsnummer 06/468 F Datum uitspraak 8 augustus 2006 Curator Mr J.A. Velenturf

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de di.gitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de di.gitale versie van het verslag. in bedrijfskwesties De papieren versie van het verslag is identiek aan de di.gitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 januari 2014 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 26 maart 2014 Gegevens onderneming Naam Adres Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Rena B.V. Groesweg 9, 5993 NN Maasbree Postbus 8021, 5993 ZG Maasbree KvK; 12005729. mr. M.J.A.M. Muijres mr. H.H. Dethmers

Rena B.V. Groesweg 9, 5993 NN Maasbree Postbus 8021, 5993 ZG Maasbree KvK; 12005729. mr. M.J.A.M. Muijres mr. H.H. Dethmers FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator Nummer faillissement Naam faillissement Rechter-commissaris Rechtbank : mr. M.J.A.M. Muijres : 09/125 F : Rena B.V. : mr. H.H. Dethmers : Roermond Nummer: 3 Datum: 1 februari

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.17/15/143 NL:TZ:0000000618:F001 25-08-2015 mr. H.C. Lunter mr. H.J. Idzenga Algemeen Gegevens onderneming Bijlsma Hekwerk B.V. Activiteiten

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 18 april 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 18 april 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 18 april 2014 Gegevens onderneming : Facta Nova B.V. Faillissementsnummer : F 02/13/281 Datum uitspraak : 19 maart 2013 Curator : mr. J.L.G.M. Verwiel Rechter-Commissaris

Nadere informatie

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 3 maart 2014 Gegevens onderneming : Kaal & Co

Nadere informatie

Faillissementsverslag Nummer: 5 Datum: 1 juli 2011

Faillissementsverslag Nummer: 5 Datum: 1 juli 2011 Faillissementsverslag Nummer: 5 Datum: 1 juli 2011 Gegevens onderneming : Loopwijzer B.V. Faillissementsnummer : F 09/439 Datum uitspraak : 16 juni 2009 Rechter-commissaris : mr. D.R. van der Meer Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag

Openbaar faillissementsverslag Openbaar faillissementsverslag Nummer: 2 Datum: 11 april 2011 Datum uitspraak: 31 augustus 2010 Curator: Mr. J.W. Achterberg R-C: Mr. M.L.D. Akkaya Activiteiten onderneming: Het produceren en uitgeven

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 28 juli 2011 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 mei 2013 Gegevens onderneming Naam : Gebr. Spierings stucadoors -en afwerkingsbedrijf

Nadere informatie

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 6 Datum: 07-04-2016 Gegevens onderneming: Datum uitspraak: 23-09-2014 Curator: MR C.G.H. Hofland R-C: MR H.W.P.J. Hopmans

Nadere informatie

Activiteiten onderneming : Aanbrengen van isoleringen en brandpreventie Omzetgegevens : 2013: , 2014: Personeel gemiddeld aantal : 11

Activiteiten onderneming : Aanbrengen van isoleringen en brandpreventie Omzetgegevens : 2013: , 2014: Personeel gemiddeld aantal : 11 Faillissementsverslag Nummer: 5 Datum: 18 april 2016 Gegevens onderneming : Zuid-Nederlandse Isolatie en Brandpreventie Technieken B.V. (tot 24.2.2015 genaamd Isol- Protect B.V.) Faillissementsnummer :

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/15/464 NL:TZ:0000006452:F001 22-09-2015 mr. K. Overloop mr. MDE van der Borst-Leppens Algemeen Gegevens onderneming De besloten

Nadere informatie

Nummer: 2 Datum: 28 december 2010

Nummer: 2 Datum: 28 december 2010 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 28 december 2010 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap ZappSpace B.V. Faillissementsnummer : F 10/741 Datum uitspraak : 28 september 2010 Rechter-commissaris

Nadere informatie

Kin Installatietechniek Nederland BV h.o.d.n. K.I.N. Faillissementsnummer Datum uitspraak 30 oktober 2008

Kin Installatietechniek Nederland BV h.o.d.n. K.I.N. Faillissementsnummer Datum uitspraak 30 oktober 2008 FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 9 e openbare verslag Datum 4 mei 2011 Gegevens onderneming Kin Installatietechniek Nederland BV h.o.d.n. K.I.N. Faillissementsnummer 08/341 F Datum uitspraak

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 4 Datum: 12 augustus 2015 Gegevens onderneming: G.P.S. B.V. KvK: 57166501 Floresstraat 3, 5013 BZ te Tilburg Faillissementsnummer:

Nadere informatie

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 6 Datum: 7 maart 2016 Datum uitspraak: 26-08-2014 Curator: Mr C.G.H. Hofland R-C: Mr T.J. van Gessel Activiteiten onderneming:

Nadere informatie

Faillissementsverslag nummer 2 datum: 19 juli 2013

Faillissementsverslag nummer 2 datum: 19 juli 2013 Faillissementsverslag nummer 2 datum 19 juli 2013 Gegevens onderneming Toppers Verhuis Groep B.V. Faillissementsnummer F.09/13/325 Datum uitspraak 9 april 2013 Curator mr. A.Y. Kroll Rechter-commissaris

Nadere informatie

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex artikel 73a Fw) Nummer: 5 Datum: 28 maart 2013

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex artikel 73a Fw) Nummer: 5 Datum: 28 maart 2013 Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex artikel 73a Fw) Nummer: 5 Datum: 28 maart 2013 Gegevens gefailleerde: Datum faillissement: 2 november 2010 Bewindvoerder/curator: mr. J.P. Davids

Nadere informatie

Verslagperiode 2 november 2011 tot en met 17 januari 2012 Bestede uren in verslagperiode 99,06 uur (tot en met 17 januari 2012)

Verslagperiode 2 november 2011 tot en met 17 januari 2012 Bestede uren in verslagperiode 99,06 uur (tot en met 17 januari 2012) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Tweede openbare verslag Datum 18 januari 2012 Gegevens onderneming Scooterland B.V. (20068456) Faillissementsnummer 11 / 580 F Datum uitspraak 4 oktober 2011

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.09/13/1016 NL:TZ:0000000919:F001 19-11-2013 mr. P.C. Rijken mr. R. Cats Algemeen Gegevens onderneming Stichting Moderne Praktijkopleidingen

Nadere informatie

Gegevens onderneming Remmers Carrosseriefabriek BV (kvk: 18037921) Faillissementsnummer F 10 / 736 Datum uitspraak 28 december 2010

Gegevens onderneming Remmers Carrosseriefabriek BV (kvk: 18037921) Faillissementsnummer F 10 / 736 Datum uitspraak 28 december 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 3 ste openbare verslag Datum 12 juli 2011 Gegevens onderneming Remmers Carrosseriefabriek BV (kvk: 18037921) Faillissementsnummer F 10 / 736 Datum uitspraak

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag

Openbaar faillissementsverslag Openbaar faillissementsverslag Nummer: 3 Datum: 1 augustus 2011 Gegevens: Datum uitspraak: 31 augustus 2010 Curator: Mr. J.W. Achterberg R-C: Mr. M.L.D. Akkaya Activiteiten onderneming: Het produceren

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.17/16/46 NL:TZ:0000011232:F002 08-03-2016 mr. H.C. Lunter mr. H.J. Idzenga Algemeen Gegevens onderneming JS Venture B.V. Activiteiten

Nadere informatie

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 16 juli 2015 Gegevens onderneming : Kaal & Co

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 2 Datum: 5 maart 2014 Gegevens onderneming: HSI Trading B.V. Faillissementsnummer: F 02/13/934 Datum uitspraak: 5 november 2013 Curator:

Nadere informatie

Kin Installatietechniek Nederland BV h.o.d.n. K.I.N. Faillissementsnummer Datum uitspraak 30 oktober 2008. Mw A. Leijten - Verhoeven

Kin Installatietechniek Nederland BV h.o.d.n. K.I.N. Faillissementsnummer Datum uitspraak 30 oktober 2008. Mw A. Leijten - Verhoeven FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 7 e openbare verslag Datum 19 augustus 2010 Gegevens onderneming Kin Installatietechniek Nederland BV h.o.d.n. K.I.N. Faillissementsnummer 08/341 F Datum uitspraak

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 2 (EINDVERSLAG) Datum: 15 augustus 2013 Gegevens onderneming: Hako Onderhoud B.V., gevestigd aan de Transportweg 32, Datum uitspraak:

Nadere informatie

POSTBUS 3404 4800 DK BREDA. Eerste openbare verslag Datum 8 juli 2011

POSTBUS 3404 4800 DK BREDA.  Eerste openbare verslag Datum 8 juli 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Eerste openbare verslag Datum 8 juli 2011 Gegevens onderneming BVI Installaties BV (kvk: 18072750) Faillissementsnummer 11/281 F Datum uitspraak 24 mei 2011

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) 14092017 Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: RC: F.02/15/324 NL:TZ:0000006938:F001 23062015 dr. mr. L.L.M. Prinsen mr. MDE van der BorstLeppens Algemeen Gegevens onderneming

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.17/15/125 NL:TZ:0000000533:F001 14-07-2015 mr. P. de Wilde mr. H.J. Idzenga Algemeen Gegevens onderneming Slaapspecialist Leeuwarden

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 24 maart 2011 Gegevens onderneming: F1 Racing B.V. Faillissementsnummer: F 11.84 (Rechtbank Arnhem) Datum uitspraak: 1 maart

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 4 mei 2015 Gegevens onderneming: Arjan Uil Beheer B.V. (KbK nr. 02082548) gevestigd Datum uitspraak: 10 maart 2015 Curator:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 7 december 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 7 december 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 7 december 2010 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Holland Vastgoedbeleggingen B.V., statutair gevestigd te Hilversum

Nadere informatie

1 e openbare verslag. Omzetgegevens 833.057 (jaarrekening 2007) Personeel gemiddeld aantal 13,3 (jaarrekening 2007)

1 e openbare verslag. Omzetgegevens 833.057 (jaarrekening 2007) Personeel gemiddeld aantal 13,3 (jaarrekening 2007) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 1 e openbare verslag Datum 16 oktober 2009 Gegevens onderneming Building Care Beheer BV Inschrijfnummer KvK: 20094379 Faillissementsnummer 09/581 F Datum uitspraak

Nadere informatie

Verslagperiode 4 oktober 2011 tot en met 1 november Bestede uren in verslagperiode 55,26 uur (tot en met 1 november 2011)

Verslagperiode 4 oktober 2011 tot en met 1 november Bestede uren in verslagperiode 55,26 uur (tot en met 1 november 2011) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Eerste openbare verslag Datum 2 november 2011 Gegevens onderneming Scooterland B.V. (20068456) Faillissementsnummer 11 / 580 F Datum uitspraak 4 oktober 2011

Nadere informatie

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 22 september 2015 Gegevens onderneming : Diliana

Nadere informatie

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 9 Datum: 15 september 2009 Gegevens onderneming: Rynart Transport B.V. Faillissementsnummer: 07/438 F Datum uitspraak: 14

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.19/14/178 NL:TZ:0000001334:F001 24-06-2014 mr. R Klarus mr. F. Brekelmans Algemeen Gegevens onderneming Witgoed Sales en Service

Nadere informatie

: Somers & Van Broekhoven Schilders B.V., te (4612 PT) Bergen op Zoom aan de Ringersweg 10 E

: Somers & Van Broekhoven Schilders B.V., te (4612 PT) Bergen op Zoom aan de Ringersweg 10 E Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag (ex art. 73A Fw.) Nummer: 3 Datum: 29 augustus 2011 Gegevens onderneming : Somers & Van Broekhoven Schilders B.V., te (4612 PT) Bergen op Zoom aan de Ringersweg

Nadere informatie

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 18-03-2014 Gegevens onderneming: Datum uitspraak: Curator: R-C: 20-02-2014 (rechtbank Rotterdam, overgedragen aan

Nadere informatie

WIJZIGINGEN / AANVULLINGEN TEN OPZICHTE VAN HET VORIGE VERSLAG WORDEN rood WEERGEGEVEN

WIJZIGINGEN / AANVULLINGEN TEN OPZICHTE VAN HET VORIGE VERSLAG WORDEN rood WEERGEGEVEN Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 2 Datum: 8-6-2011 WIJZIGINGEN / AANVULLINGEN TEN OPZICHTE VAN HET VORIGE VERSLAG WORDEN rood WEERGEGEVEN Datum uitspraak:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 10 Datum: 8 oktober 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 10 Datum: 8 oktober 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 10 Datum: 8 oktober 2015 Gegevens onderneming : Internationaal Transportbedrijf A. Dekker en Zn. B.V. Faillissementsnummer : F.02/12/202 Datum uitspraak : 27 maart 2012 Curator

Nadere informatie

V.V.W. (Verhuur van Wegtransportmiddelen) B.V. (kvk: 20022604)

V.V.W. (Verhuur van Wegtransportmiddelen) B.V. (kvk: 20022604) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 2 de openbare verslag Datum 8 juli 2011 Gegevens onderneming V.V.W. (Verhuur van Wegtransportmiddelen) B.V. (kvk: 20022604) Faillissementsnummer 11/75 F Rb Breda

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/17/421 NL:TZ:0000016997:F001 14-11-2017 dr. mr. L.L.M. Prinsen mr. MDE van der Borst-Leppens Algemeen Gegevens onderneming Helder

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. 1:1 Turnaround De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 28 maart 2011 Gegevens onderneming: Naam: Adres: Telefoonnummer:

Nadere informatie

Gegevens onderneming 09/17 F Datum uitspraak 13 januari 2009 Mr J.A. Velenturf Mr J.L.A.J. Peeters Mw Mr M. Messchaert De Vries

Gegevens onderneming 09/17 F Datum uitspraak 13 januari 2009 Mr J.A. Velenturf Mr J.L.A.J. Peeters Mw Mr M. Messchaert De Vries FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 4de openbare verslag Datum 15 oktober 2009 Gegevens onderneming Cob BV 09/17 F Datum uitspraak 13 januari 2009 Curator Mr J.A. Velenturf R-C Mr J.L.A.J. Peeters

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. F~LUSSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 10 februari 2012 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/17/194 NL:TZ:0000012832:F001 25-04-2017 Mr. M.H. de Vries mr. Hofman Algemeen Gegevens onderneming Catering Gift B.V. Activiteiten

Nadere informatie

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 2 oktober 2014 Gegevens onderneming : Aannemingsbedrijf

Nadere informatie

Nummer: 1 Datum: 29 april 2011

Nummer: 1 Datum: 29 april 2011 Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 29 april 2011 Datum uitspraak: 12 april 2011 Curator: Mr S.K.Li R-C: Mevr. mr C.P. Bleeker Activiteiten onderneming:

Nadere informatie

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 26 juni 2014 Gegevens onderneming : Kaal & Co

Nadere informatie

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 16 januari 2015 Gegevens onderneming : Haweka

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 2 Datum: 7 augustus 2015 Gegevens onderneming: Datum uitspraak: 28 april 2015 Curator: mr. J. van Oijen R-C: mr. M.L. Trippenzee-Braaksma

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 28 oktober : C.D.M. Crazy Dutch Machines B.V. ( C.D.M. )

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 28 oktober : C.D.M. Crazy Dutch Machines B.V. ( C.D.M. ) Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/17/161 NL:TZ:0000012652:F001 18-04-2017 mr. E. Kolk mr. M Pellikaan Algemeen Gegevens onderneming Brabant Lijm en Metsel B.V.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 12 september 2014 Rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 12 september 2014 Rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 12 september 2014 Rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Gegevens onderneming : Besloten vennootschap Rehoma B.V. Faillissementsnummer : C/02/13/560 F Datum uitspraak :

Nadere informatie