Schoolinfo. Groet Freerk Elzinga

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schoolinfo. Groet Freerk Elzinga"

Transcriptie

1 Schoolinfo 10 maart , nr. 14 Hierbij ontvangt u de veertiende reguliere Schoolinfo van dit schooljaar. We wensen u veel leesplezier toe bij het lezen van deze nieuwsbrief. Groet Freerk Elzinga De schoolbieb! De Wijbrandischool heeft het bibliotheeksysteem SchoolWise aangeschaft om kinderen via de schoolbieb van leuke en goede boeken te voorzien. Het doel is dat kinderen meer gaan lezen. Meer lezen betekent: beter in taal! Ieder kind op de Wijbrandischool is lid van de schoolbibliotheek en heeft een eigen pasje zodat er boeken geleend kunnen worden onder schooltijd. Deze pasjes blijven op school en de boeken die worden geleend, moeten weer ingeleverd worden in de schoolbibliotheek. Het boeken ruilen is voor het schooljaar georganiseerd op woensdagochtend. Kinderen mogen per keer 3 leesboeken, prentenboeken, informatieboeken of stripboeken mee naar huis nemen. Het is handig om de boeken in een tas mee te nemen, eventueel voorzien van naam. De boeken mogen 3 weken geleend worden. Kinderen van groep 3 t/m groep 8 hebben in ieder geval één leesboek uit de schoolbieb in het vak, om in te lezen tijdens het vak stillezen. SchoolWise is een heel gebruiksvriendelijk programma. Op elke computer of laptop met internetverbinding kan via de website van de Wijbrandischool ingelogd worden op de digitale portal. Deze link is te vinden onder het kopje Schoolbieb in het Hoofdmenu Kinderen van groep 1 t/m 4 loggen in met hun gebruikersnaam. Dit is de voornaam (max. 6 letters) en de verjaardag, bijv. Kees0408. De verjaardag is tevens het wachtwoord/pincode (0408). Kinderen van groep 5 t/m 8 loggen ook in met hun gebruikersnaam (voornaam + verjaardag) en hebben standaard ook de verjaardag als pincode. Maar bij de eerste keer inloggen wordt gevraagd zelf een wachtwoord te maken. Kinderen en ouders kunnen dus ook thuis zoeken naar boeken in de schoolbibliotheek. De kinderen/ouders kunnen dan ook zien welke boeken en hoeveel boeken ze geleend hebben en of ze te laat zijn met inleveren. In een Leeslog kan het gelezen boek beoordeeld worden: was het een spannend boek, of een moeilijk boek, was het boek zo leuk dat een medeleerling hierover getipt moet worden? Dat kan allemaal in SchoolWise. Nog een weetje: onder de 12 jaar is een lidmaatschap voor een bibliotheek in de buurt gratis, er is wel een apart pasje voor nodig. Veel leesplezier!

2 Hoge kortingen op ICT voor alle ouders bij schoolspot.nl! Schoolspot.nl is dé ICT-webwinkel voor het basis- en speciaal onderwijs waar ouders en medewerkers met veel korting officiële software, hardware en andere ICT-gerelateerde producten kunnen bestellen. Deze korting kan oplopen tot wel 90% en dat wil de school jullie niet onthouden! Schoolspot.nl is geen commerciële webwinkel, maar een dienst voor het onderwijs. Door slimme overeenkomsten die zijn gesloten met leveranciers en omdat jouw basisschool vaak al een gedeelte betaalt voor het gebruik thuis, krijg je flinke onderwijskorting als je via schoolspot.nl koopt. Wat is er verkrijgbaar bij schoolspot.nl? Het assortiment bij schoolspot.nl is zeer uitgebreid. Je kunt er terecht voor al je software van Microsoft, Adobe, Magix, McAfee, Symantec etc. Maar ook voor laptops, tablets, educatieve software en cursussen en nog veel meer... En het zijn allemaal de nieuwste versies voor soms maar een fractie van de winkelprijs. Welke producten je in de webwinkel vindt en welke prijzen je ziet, is afhankelijk van de licenties die jouw onderwijsinstelling afneemt bij APS IT-diensten, de eigenaar van schoolspot.nl. Hoe ontvang je deze korting? Om te kunnen winkelen bij schoolspot.nl heb je een inlogaccount nodig. Heb je nog geen account dan kun je dat direct aanvragen bij schoolspot.nl, binnen enkele ogenblikken ontvang je via je inloggegevens en kun je gaan bestellen. De voordelen van schoolspot.nl Betrouwbaar (in samenwerking met jouw bassischool en vrijblijvende aanmelding) De laagste prijzen Specifiek aanbod voor het basis- en speciaal onderwijs Snel (downloads direct beschikbaar, andere bestellingen dezelfde werkdag verzonden) De nieuwste versies (het assortiment is altijd up-to-date) Geen verrassingen achteraf (btw en verzendkosten zijn al in de prijs verwerkt) Kijk dus op schoolspot.nl, dé ICT-webwinkel voor iedereen in het basisonderwijs! Sparen Schoolreis en schoolkamp. De data van de te houden schoolreis en schoolkamp zijn bekend: woensdag 22 juni 2016 gaan de leerlingen van de groepen 1 en 2 en de leerlingen van de groepen 3 tot en met 6 op schoolreis. De data van het te houden schoolkamp zijn 13, 14 en 15 juni We willen dit jaar de ouders de gelegenheid bieden om alvast te sparen voor de schoolreis. Elke maandag kunnen de leerlingen geld meenemen naar school.(bedragen in hele euro s s.v.p.). Vorig jaar bedroeg het bedrag voor de kleuters 12,50 en voor de groepen en voor de groepen 3 t/m 6 25,00. De kosten van het schoolkamp zullen zo n 75,00 gaan bedragen.

3 Nieuws uit de groepen: Groep 1 en 2 Na een weekje voorjaarsvakantie zijn we afgelopen maandag weer uitgerust en gezond gestart. Voor de vakantie hadden we nog te maken met meerdere zieke kinderen, maar gelukkig is iedereen nu weer beter. Ook kwamen er 3 nieuwe leerlingen bij: Ivar Drost en Alisa Schregardus zijn inmiddels 4 jaar geworden en Bente Zwier viert a.s. zaterdag haar 4de verjaardag. Tinke van Vliet en Sanne Kuiper kwamen deze week proefdraaien, want deze meisjes worden binnenkort ook al 4 jaar! Het leerlingaantal in groep 1 komt hiermee op 17. Het thema waar we de komende 3 weken (tot Pasen) over werken, is: Lente/Pasen. In groep 2 hebben we enkele potten met voorjaarsbloemen. We zien hoe die bloemen m.b.v. water, licht en warmte elke dag een stukje groeien. Zelf zijn we ook bloemen aan het meten geweest en daarna ons zelf. Ook hebben we in groepjes allemaal voorjaarsplaatjes gezocht en deze verdeeld in klankgroepen. Mooi om te zien hoe de kinderen hier ook samenwerkten (de één klapte het woord, terwijl de andere de klappen telde). Een ander groepje was bezig met het maken van een terras. Ook hierbij moesten we goed meten, want de opdracht was dat het vierkant moest worden. Volgende week komt er in groep 2 weer een nieuwe letter op de lettertafel. Zo langzamerhand kennen de kinderen al best veel letters en beginnen ze al kleine m-k-m (medeklinker-klinker-medeklinker)woordjes te maken en te lezen. Prachtig om te zien hoe ze elkaar hierbij helpen/stimuleren. Woensdag 16 maart is er weer inloop. U kunt dan samen met uw kind in de klas kijken wat we allemaal gedaan/gemaakt hebben. En natuurlijk is er dan gelegenheid om samen een spelletje of puzzel te doen. En de eerstvolgende speelgoed dag is op woensdag 23 maart. Groep 3 en 4 Feest!!! Letterfeest In het geheim had juf Aukje de ouders van groep 3 een mailtje gestuurd om ze uit te nodigen voor het letterfeest. Alle kinderen hadden namelijk hun letterdiploma gehaald en dat moest natuurlijk gevierd worden. Daarom hadden de kinderen van groep 3 maandagmiddag 22 februari een letterfeest. Ze mochten in de school op zoek naar letters en werden verrast met een letterdiploma.

4 Juffendag Helaas ging de juffendag voor de vakantie niet door, omdat juf Renske ziek was. Om er toch een beetje een feestdag van te maken, werden deze dag de volgende twee wensen uit de wensdoos vervuld: een gekke harendag en de hele dag met gelpen schrijven. Een heleboel kinderen kwamen met een stoer, leuk of knotsgek kapsel op school en er werd deze dag super netjes geschreven! Binnenkort krijgen de kinderen weer een nieuwe uitnodiging voor een juffendag. Rekenen Groep 3 is druk bezig met klokkijken (hele uren), dubbelen en halveren, getallen tot 50, sommen tot 20 en bedragen tot 50 cent samenstellen. Groep 4 is ook druk bezig met klokkijken. Zij zouden nu alle kloktijden moeten kunnen aflezen, maar vooral de 10 en 5 minuten zijn nog wel lastig. Daarnaast zijn we al begonnen met de hele en halve uren op de digitale klok. Ook de tafels blijven we oefenen. Tot de voorjaarsvakantie zijn we vooral bezig geweest met de tafels 1 t/m 5 en 10 en de komende tijd gaan we per leerling checken of ze deze al beheersen en oefenen we verder met de tafels 6, 9, 7 en 8. Spelling (groep 4) Tijdens de dictees en de cito toetsen bleek dat veel leerlingen moeite blijven houden met de ei/ij woorden en de f-/v- woorden. Dit zijn weetwoorden en de leerlingen moeten deze woorden uit het hoofd kennen. We zijn daarom na de voorjaarsvakantie gestart met het ei-gedicht en het oefenen van ei/ij woorden. Het is de bedoeling dat de leerlingen dit gedicht de komende tijd uit het hoofd leren. Wanneer dit gedicht er goed inzit, gaan we verder met het f-gedicht. Groep 5 en 6 Na een fijne voorjaarsvakantie zijn we weer aan de slag gegaan. Met rekenen zijn we bezig met de kalender, weeknummers, en kwartalen. (gr. 6) De maanden van het jaar en de kalender is het onderwerp bij gr. 5. Met spelling in groep 6 zijn we met de werkwoorden aan het leren. Wanneer een d? wanneer een t? wanneer d/t? Het blijft moeilijk!! U ziet het, groep 5 en 6 verveelt zich niet! Interview met juf Rikst. Van Loïs en Anna Marta. Vraag 1: waarom wil je juf worden? : Ik vind het leuk om met kinderen te werken en les geven is elke dag anders. Vraag 2: wat is je favoriete vak om les te geven? : Muziek waarom omdat ik zelf ook dwarsfluit heb gespeeld. Vraag 3: is het studeren moeilijk voor juf te worden? : Ja, omdat de combinatie van hbo en de universiteit er voor zorgt dat het een drukke studie is. Het hbo deel is alleen niet heel moeilijk. Vraag 4: Wilde juf vroeger ook al juf worden? Nee, omdat ik eerst dierenarts wilde worden maar ik was slecht in natuurkunde. Toen heb ik er voor gekozen dat ik juf wilde worden. Vraag 5: hoe lang studeer je al voor juf? Een half jaar.

5 Vraag 6: hoe vind je het om op de Meester S. Wijbrandischool les te geven? Leuk, het is een gezellige school en een hele gezellige klas. Dit was het interview van Juf Rikst. Groep 7 en 8 Voor groep acht is het laatste jaar. Heel spannend natuurlijk! Met school zijn we naar verschillende open dagen geweest, Bornego college en Burgemeester Harmsma school. Toen we naar de BHS gingen werden we opgehaald door de bus en kreeg je een rooster. Op dat rooster stond wat je die dag ging doen. Super leuk. Bij de Bornego gingen we met rijders heen, en werden we in de aula welkom geheten met muziek en zang. Daarna moesten we leerlingen van de 1e klas volgen, die brachten ons naar het lokaal waar we met onze eerste les begonnen. In totaal kregen we 3 lessen. De scholen die je dan nog wilde bezoeken mocht je met je ouders/verzorgers bezoeken. Ook hebben we gehoord dat we gaan beginnen met de musical. Iedereen heeft er ontzettend zin in. Wat voor musical we gaan doen, dat blijft geheim En tot slot wil ik jullie nog wat vertellen over de cito toetsen: we hebben het afgelopen half jaar heel hard gewerkt aan de cito. Met resultaat, de groep percentage is omhoog gaan! En in de klas zag je allemaal blije gezichten. Kort gezegd een top jaar! (-: groetjes Ilona Schimmel (-: Fruitlevering week 11 (14 maart t/m 18 maart) 1. Kiwi 2. Banaan 3. Komkommer (1 komkommer voor 3 leerlingen)

6 Belangrijke data 12 maart RTL Experience uur op RTL 4 14 maart 1 e spaardag Schoolreis en - kamp 15 maart Hoofdluiscontrole 16 maart Open dag 24 maart Schoolinfo nr april MR vergadering 19 april Actualiteitenavond Open dag Meester S. Wijbrandischool 16 maart 2016 Op woensdag 16 maart is de school open van 9.00 tot voor alle ouders, die op zoek zijn naar een kwalitatief goede school, met aandacht voor talent en met een veilige gestructureerde en uitdagende leeromgeving! Wij zouden het erg leuk vinden u te zien! Schoterlandseweg 19, 8413 NM Oudehorne

Joëlle. Nieuwsbrief 20 t/m 24 nov Sinterklaas Groep 2 vrij Studiedag Groep 1 t/m 8 vrij Sint op school

Joëlle. Nieuwsbrief 20 t/m 24 nov Sinterklaas Groep 2 vrij Studiedag Groep 1 t/m 8 vrij Sint op school Nieuwsbrief 20 t/m 24 nov 2017 17-11 Groep 2 vrij 28-11 Studiedag Groep 1 t/m 8 vrij 04-12 Sint op school 06-12 Studiedag Groep 1 t/m 8 vrij Joëlle 15-12 Groep 2 vrij Sinterklaas Beste ouder(s), Onze school

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers van t Möllenveld

Aan de ouders/verzorgers van t Möllenveld Aan de ouders/verzorgers van t Möllenveld Dit is de laatste digitale nieuwsbrief van dit kalenderjaar 2016. We zitten nu vlak voor de Kerst en over 2 weken gaan we het nieuwe jaar 2017 in. We hebben een

Nadere informatie

CNS-NIEUWS. jrg.33 nr.33 vrijdag : internet:

CNS-NIEUWS. jrg.33 nr.33 vrijdag : internet: CNS-NIEUWS jrg.33 nr.33 vrijdag 22-04-2016 :461632 e-mail: cns@cnsstaphorst.nl internet: www.cnsstaphorst.nl DE BIJBELVERHALEN VAN VOLGENDE WEEK: groep 1 en 2: Hemelvaart Lukas 24:50-53 Pinksteren Handelingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 07 t/m 11 dec 2015

Nieuwsbrief 07 t/m 11 dec 2015 Nieuwsbrief 07 t/m 11 dec 2015 04-12 Groep 2 vrij 09-12 Algemene Ouderbijeenkomst 18:45 21:00 uur 16-12 Kerstviering (Avond) 21-12 t/m 01-01 Kerstvakantie Irene van Gurp Liselotte Hommel Wiep Bakker Montana

Nadere informatie

Nieuwsbrief 09 t/m 13 jan Gilanah Ilse. Geen mededelingen Groep 2 vrij Groep 3 t/m 8 s middags vrij Eerste Kerstdag

Nieuwsbrief 09 t/m 13 jan Gilanah Ilse. Geen mededelingen Groep 2 vrij Groep 3 t/m 8 s middags vrij Eerste Kerstdag Nieuwsbrief 09 t/m 13 jan 2017 23-12 Groep 2 vrij 23-12 Groep 3 t/m 8 s middags vrij 25-12 Eerste Kerstdag 26-12 Tweede Kerstdag Gilanah Ilse 01-01 Nieuwjaarsdag Geen mededelingen Geen mededelingen Kober

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 nov t/m 04 dec 2015

Nieuwsbrief 30 nov t/m 04 dec 2015 Nieuwsbrief 30 nov t/m 04 dec 2015 01-12 03-12 04-12 16-12 Studiemiddag - Groep 1 t/m 8 s middags vrij Sinterklaas op school Groep 2 vrij Kerstviering (Avond) Ayla Dam Siem de Waal Kadir Erbay Kerstviering

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda. Nummer 5 december 2015

Beste ouders, Agenda. Nummer 5 december 2015 Nummer 5 december 2015 Agenda Wo 2 dec Inloopochtend 8:15-8:30 uur Vrij 4 dec Sinterklaasviering, alle leerlingen om 12:00 uur vrij Do 17 dec Kinderen vrij om 12:00 uur i.v.m. kerstdiner 17:00-18:30 uur

Nadere informatie

1 december 2015 (nr 4)

1 december 2015 (nr 4) 1 december 2015 (nr 4) Sinterklaasfeest en kerstviering Sinterklaas gebruikt vrijdag 4 december een boot om een bezoek te kunnen brengen aan onze school! Wij vragen u met klem om de kinderen op tijd naar

Nadere informatie

Agenda: 18 november 2015 Cliniclowns 18 november 2015 Koffie ochtend OR in de winkel Zelf & Gemaakt

Agenda: 18 november 2015 Cliniclowns 18 november 2015 Koffie ochtend OR in de winkel Zelf & Gemaakt Pagina 1 van 3 Inhoudsopgave Algemeen: Koffieochtend OR Algemeen: Aankondiging cliniclowns Algemaan: Brief vrijetijdsbesteding. SO: Kerstmarkt 2015. SO: Muziyoga VSO: Sinterklaas VSO: Studiedag Bijlage

Nadere informatie

CNS-NIEUWS. jrg.33 nr.14 vrijdag : internet:

CNS-NIEUWS. jrg.33 nr.14 vrijdag : internet: CNS-NIEUWS jrg.33 nr.14 vrijdag 20-11-2015 :461632 e-mail: cns@cnsstaphorst.nl internet: www.cnsstaphorst.nl DE BIJBELVERHALEN VAN VOLGENDE WEEK: groep 1 en 2: Een boodschap voor Zacharias Luk. 1:5-25

Nadere informatie

Sta stevig in je schoenen! 25 oktober 2016

Sta stevig in je schoenen! 25 oktober 2016 AGENDA SCHOOLJOURNAAL OBS de Berkenhorst Staphorster Kerkweg 40 Staphorst :0522 461359 : :deberkenhorst@stichtingpromes.nl website: http://www.deberkenhorst.nl 25 oktober 2016 17 t/m 21-10 Herfstvakantie

Nadere informatie

Riebas/Nieuwsbrief. Jaargang 5 Nummer 16 Datum: 19 mei 2016

Riebas/Nieuwsbrief. Jaargang 5 Nummer 16 Datum: 19 mei 2016 R.K. Basisschool St.Willibrordus Schoolstraat 15 5561 AH Riethoven Telefoon 040 207 52 99 e-mail infostwillibrordus@skozok.nl internet www.bsstwillibrordus.nl TSO t Blusserke: e-mail info@blusserke.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2016: Nr. 2

Nieuwsbrief oktober 2016: Nr. 2 ALFRINK JOURNAAL Kard. Alfrinkschool, Koordsteeg 11, 7161 WP Neede. Tel.nr. 0545-292686.. www.alfrinkneede.nl / e-mail: directie@alfrinkneede.nl Nieuwsbrief oktober 2016: Nr. 2 Agenda oktober Agenda november

Nadere informatie

Agenda. Nummer 6 maart Beste ouder(s)/verzorger(s) Wilt u er aan denken om de toekomstige broertjes/zusjes aan te melden bij de administratie!

Agenda. Nummer 6 maart Beste ouder(s)/verzorger(s) Wilt u er aan denken om de toekomstige broertjes/zusjes aan te melden bij de administratie! Agenda Nummer 6 maart 2016 14 maart Start thema gezond en fit 24 maart Einde thema gezond en fit Paasontbijt 25 maart Goede vrijdag 27 maart!e paasdag 28 maart 2 e paasdag 29 maart Studiedag 01 april Inloop

Nadere informatie

Veel leesplezier, De Redactie

Veel leesplezier, De Redactie 11 oktober 2013, jaargang 22. nr. 3 Voor jullie ligt de digitale BargerBabbel zoals we die op school verspreiden (ook apart onder de ouders van aangemelde leerlingen die nog niet op school zitten, en waarvan

Nadere informatie

NL27ABNA054.44.28.773

NL27ABNA054.44.28.773 Akkersleep 1-3 6641 WR Beuningen T. 024 677 26 04 F. 024 677 89 59 info@dehoeven.nl www.dehoeven.nl Donderdag, 26 november 2015 De school is weer mooi versierd.. De decoratiegroep is afgelopen vrijdag

Nadere informatie

Woensdag 14 maart wordt er geen onderwijs gegeven i.v.m. de stakingsdag en zijn de kinderen vrij.

Woensdag 14 maart wordt er geen onderwijs gegeven i.v.m. de stakingsdag en zijn de kinderen vrij. Jaargang 4, nummer 9, 11 maart 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Woensdag 7 maart was er een koffieochtend voor ouders, georganiseerd door ouders (Malika Bentiss en Tine van Laar). De koffieochtend werd

Nadere informatie

Schoolinfo. Help pake en beppe de vakantie door:

Schoolinfo. Help pake en beppe de vakantie door: Schoolinfo 18 februari 2016 2015-2016, nr. 13 Hierbij ontvangt u de dertiende reguliere Schoolinfo van dit schooljaar. We wensen u veel leesplezier toe bij het lezen van deze nieuwsbrief. Groet Freerk

Nadere informatie

De Sterrenkijker. Nummer 2, Jaargang 27, 26 september 2016

De Sterrenkijker. Nummer 2, Jaargang 27, 26 september 2016 De Sterrenkijker Nummer 2, Jaargang 27, 26 september 2016 Bereikbaarheid directie Maandag: bs. de Ster. Dinsdag: st. Willibrordusschool Woensdag: st. Willibrordusschool Donderdag: ochtend bs. de Ster,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 maart 2016

Nieuwsbrief 12 maart 2016 Nieuwsbrief 12 maart 2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), Deze week hebben we in de klassen gepraat over relaties en seksualiteit. Er zijn open gesprekken gevoerd en de kinderen hebben de kans gehad om vragen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 t/m 27 nov 2015

Nieuwsbrief 23 t/m 27 nov 2015 Nieuwsbrief 23 t/m 27 nov 2015 20-11 Groep 2 vrij 25-11 MR-vergadering 01-12 Studiemiddag - Groep 1 t/m 8 s middags vrij Sven Blom Milan Jongenelen 04-12 Groep 2 vrij Carnaval Over een paar maanden is

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 7 8 februari 2016 Portfolio en oudergesprekken De oudergesprekken over de ontwikkeling van uw kind vinden volgende week maandag en dinsdag (niet woensdag!) plaats.

Nadere informatie

Nieuws. Regel van de maand november Ik gehoorzaam de juf, de meester en andere grote mensen die in de school helpen of werken.

Nieuws. Regel van de maand november Ik gehoorzaam de juf, de meester en andere grote mensen die in de school helpen of werken. Jaargang 07 Nieuws 7 Alle data Deo Volente Schoolkamp In de jaaragenda staat dat groep 8 in week 25 (2016) op schoolkamp gaat. We gaan dit jaar echter niet naar De Arendshorst. Hierdoor is ook de kampweek

Nadere informatie

INFOBULLETIN JANUARI 2019 OBS DE WESTERBURCHT

INFOBULLETIN JANUARI 2019 OBS DE WESTERBURCHT INFOBULLETIN JANUARI 2019 OBS DE WESTERBURCHT In dit infobulletin vindt u: Mededelingen van de directie Nieuws over de verhuizing Vooraankondiging staking Nieuws van het actieteam andere schooltijden Vanuit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Schoolinfo. Hierbij ontvangt u de vijftiende schoolinfo van dit schooljaar. We wensen u veel leesplezier toe bij het lezen van deze nieuwsbrief.

Schoolinfo. Hierbij ontvangt u de vijftiende schoolinfo van dit schooljaar. We wensen u veel leesplezier toe bij het lezen van deze nieuwsbrief. Schoolinfo 2 maart 2017 2016-2017, nr 15 Hierbij ontvangt u de vijftiende schoolinfo van dit schooljaar. We wensen u veel leesplezier toe bij het lezen van deze nieuwsbrief. Groet Freerk Elzinga Flessenactie

Nadere informatie

Vrijdagochtend 18 december vieren we kerstfeest met de leerlingen uit groep 3 t/m 8.

Vrijdagochtend 18 december vieren we kerstfeest met de leerlingen uit groep 3 t/m 8. Juliana van Stolbergschool Chr. Basisonderwijs Oosterscheldestraat 1-3 4695 EN Sint Maartensdijk T: 0166 66 26 10 / 06-28708692 E: directie@jvanstolbergschool.org I: www.jvanstolbergschool.org Inleiding

Nadere informatie

Schoolinfo. Geachte ouder(s) verzorger(s),

Schoolinfo. Geachte ouder(s) verzorger(s), Schoolinfo 08 november 2017 2017-2018, nr. 5 Geachte ouder(s) verzorger(s), Voor u ligt de vijfde Schoolinfo van dit schooljaar. Deze keer ook met groepsnieuws. Er is de laatste tijd weer van alles gebeurd

Nadere informatie

De Sterrenkijker. Nummer 16, Jaargang 26, 12 mei 2016

De Sterrenkijker. Nummer 16, Jaargang 26, 12 mei 2016 De Sterrenkijker Nummer 16, Jaargang 26, 12 mei 2016 Bereikbaarheid directie Maandag: bs. de Ster. Dinsdag: st. Willibrordusschool Woensdag: st. Willibrordusschool Donderdag: bs. de Ster. Vrijdag: st.

Nadere informatie

Nr. 2015-2016. Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval. 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie

Nr. 2015-2016. Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval. 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie Nr. 2015-2016 Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie 2 maart: meegeven resultatenoverzicht methode onafhankelijke toetsen 3 maart: retour opgave 10 min. gesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 juni Vanuit de MR

Nieuwsbrief 17 juni Vanuit de MR Openbare Basisschool Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 17 juni 2016 Vanuit de MR Nu het schooljaar bijna voorbij is kan de MR terugkijken op een bewogen jaar. Vorig

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 10 okt. 2018 no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Volgende week woensdag 17 oktober vieren alle leerkrachten tegelijk hun verjaardag op Muffendag (meester

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Maart Maandthema: 1 / 6

Maart Maandthema: 1 / 6 Maart 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 1 maart Dinsdag 14 maart Donderdag 30 maart Juf Petra is aanwezig op: wk 9 (27 feb-3 maart) wk 10 (6-10 maart) wk 11 (13-17 maart) wk 12 (20-24 maart)

Nadere informatie

Nummer 4, 1 februari 2019

Nummer 4, 1 februari 2019 Nummer 4, 1 februari 2019 Iedere morgen mogen we weer kinderen begroeten die met een glimlach de school in komen! Leuk om te zien! Door weer en wind komen ouders en kinderen naar school, de laatste tijd

Nadere informatie

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 6 februari 2018

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 6 februari 2018 Nieuwsbrief 17-18 nr. 6 februari 2018 CBS De Paadwizer Willem Kroezestraat 6-B 8434 NN Waskemeer Tel: 0516-421075 Mail: cbsdepaadwizer@tjongerwerven.nl Van de directie Griepepidemie en staking We zitten

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

Nieuwsbrief van cbs De Bron

Nieuwsbrief van cbs De Bron Nieuwsbrief van cbs De Bron Nieuwsbrief d.d. 7 oktober 20 16 Komende evenementen Themadienst Controle fietsen Streetwise ANWB Herfstvakantie Intro Nieuwsvaria - Algemeen Redactie: Bert Slot Ilja Dunnink.Welke

Nadere informatie

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019)

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NR. 10 10 januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Na twee weken vakantie zijn we weer volop aan de slag gegaan in beide groepen. Deze week staat het nieuwe

Nadere informatie

een plastic trompet twee bouwvakkers helmen een grote plastic (blok)fluit Meer info nodig? Loop even langs bij één van de leerkrachten van groep 8.

een plastic trompet twee bouwvakkers helmen een grote plastic (blok)fluit Meer info nodig? Loop even langs bij één van de leerkrachten van groep 8. 1 3 0 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. Vorige week hielden wij weer onze jaarlijkse evaluatie vergadering. Tijdens die vergadering

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Alweer de eerste weekbrief van het schooljaar 2016-2017. Ook dit schooljaar zullen we u middels de weekbrief op de hoogte houden van wat er in

Nadere informatie

DE SPRINGKRANT Digitale nieuwsbrief van RKBS De Springschans voor ouders/verzorgers

DE SPRINGKRANT Digitale nieuwsbrief van RKBS De Springschans voor ouders/verzorgers DE SPRINGKRANT Digitale nieuwsbrief van RKBS De Springschans voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2010/2011 nummer 20 In dit nummer: Kalender Vrijdag 24 juni Sportdag Groep 4 Zaterdag 25 juni Maandag 27

Nadere informatie

Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas DATA Bijbelverhalen groep 3-8 Week 22 Week 23 VERJAARDAGEN!! Week 24

Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas DATA Bijbelverhalen groep 3-8 Week 22 Week 23 VERJAARDAGEN!! Week 24 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info@kompaswestbroek.nl Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Vandaag hebben we de kinderen van groep

Nadere informatie

Landsmeer, 30 juni 2016

Landsmeer, 30 juni 2016 Landsmeer, 30 juni 2016 Schooljaar 2 0 1 5-2 0 1 6 In deze Weekflits: Kinderen en Muziek Belangrijke data Sport en spel Jarig komende week Bericht van Schoolspot Veilig thuis voor iedereen Kinderen & Muziek

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen.

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen. Juli 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Nieuwsbrief teken en Lyme Folder Teken en Lyme Mededelingen directie. Beste ouders/verzorgers, Op school zijn we met de laatste weken bezig. We

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

Nieuws uit de kijker

Nieuws uit de kijker Nieuws uit de kijker Nummer 14 2016-2017 o.b.s. de Sterrekijker van der Hoopstraat 54 1945 TT Beverwijk 0251-243816 Info@desterrekijker.nl www.desterrekijker.nl ABN/AMRO Heemskerk NL45 ABNA 061.53.92.776

Nadere informatie

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start.

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start. No. 22, 22 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

belangrijke data... 7 september2018 nr. 1

belangrijke data... 7 september2018 nr. 1 belangrijke data..... 7 september2018 nr. 1 Vrij 14 september Start zwemmen, groep 4 Din 25 september Informatieavond start schooljaar Inloop 19.00 uur, Start 19.30 uur Din 25 t/m 27 september Startweek

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Van de directie. Nieuwe leerlingen

Van de directie. Nieuwe leerlingen 2015-2016 Nummer: 4 De Lispel In dit nummer: Wereldcafé 2 Agenda Van de directie Home start 2 DECEMBER 4 dec. Sint op school Surprise Bovenbouw 5 dec. Pakjesavond 10 dec. Lispel 4 mee 11 dec. Groep 1-2

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Tamim cbs Tamim september 2014 nr. 2 jaargang 4

Nieuwsbrief van Tamim cbs Tamim september 2014 nr. 2 jaargang 4 Nieuwsbrief van Tamim cbs Tamim september 2014 nr. 2 jaargang 4 Nieuwsbrief september 2015 Beste ouders en verzorgers, We zijn weer begonnen! Wij zijn ontzettend blij met alle (nieuwe) kinderen, ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 3 oktober 2014

Nieuwsbrief 5 3 oktober 2014 Nieuwsbrief 5 3 oktober 2014 Inhoud Informatie van school Deur 5 minuten later open! Kinderboekenweek Herfstvakantie Studiedag team 6 oktober dag van de leraar Inloop bij de directeur Agenda Verzoeken

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1617-09 (01-02-17) 06 februari studiedag: alle leerlingen zijn vrij 09 februari rapport mee 14 + 16 februari 10-minutengesprekken 14 t/m 16 februari adviesgesprekken groep 8 VOORAANKONDIGING: 19 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Het Tangram nieuwsbrief

Het Tangram nieuwsbrief Katholieke Dalton Basisschool Jaargang 2013-2014 Nummer 7 28 februari 2014 Van de directie Olifanten De eerste week na de voorjaarsvakantie is alweer voorbij. De kinderen en leerkrachten zijn allen afgelopen

Nadere informatie

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs De school waar onze dromen werkelijkheid worden NIEUWSBRIEF Schooljaar 2014-2015 Donderdag 18 september Nummer 02 Vanuit de directie Informatieavonden In alle groepen is een informatieavond geweest en

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Landsmeer, 7 juli 2016

Landsmeer, 7 juli 2016 Landsmeer, 7 juli 2016 Schooljaar 2 0 1 5-2 0 1 6 In deze Weekflits: Roosters bewegingsonderwijs Belangrijke data Verloren Sport en spel Jarig komende week DAT!school Bericht van Schoolspot Veilig thuis

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data:

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data: Nieuwsbrief Nr. 3 15 oktober 2018 Belangrijke data: Informatie avond Deze week wordt in iedere groep de informatie-avond georganiseerd. Tijdens deze avond, zal er belangrijke specifieke informatie worden

Nadere informatie

Op donderdag 15 maart organiseren we om uur een ouderbijeenkomst om het inspectierapport toe

Op donderdag 15 maart organiseren we om uur een ouderbijeenkomst om het inspectierapport toe 22 februari 2018 Nieuwsbrief 5 editie 1 Nieuwsbrief Minister Marga Klompéschool Van de directie... De voorjaarsvakantie gaat morgen beginnen en daar kijken we met z n allen naar uit. Alle kinderen zijn

Nadere informatie

Schoolinfo nr. 13 Vrijdag 22 maart

Schoolinfo nr. 13 Vrijdag 22 maart Schoolinfo nr. 13 Vrijdag 22 maart Wijbrandischool, Oudehorne 0513 542300 cbswijbrandi@tjongerwerven.nl Schoterlandseweg 19, 8413 NM Oudehorne www.meesterswijbrandischool.nl Belangrijke data Datum Activiteit

Nadere informatie

Schoolinfo nr. 5 Vrijdag 9 november

Schoolinfo nr. 5 Vrijdag 9 november Schoolinfo nr. 5 Vrijdag 9 november Wijbrandischool, Oudehorne 0513 542300 cbswijbrandi@tjongerwerven.nl Schoterlandseweg 19, 8413 NM Oudehorne www.meesterswijbrandischool.nl Belangrijke data Datum Activiteit

Nadere informatie

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 5 8464 VL Sintjohannesga 25 november 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 5 8464 VL Sintjohannesga 25 november 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 5 8464 VL Sintjohannesga 25 november 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verjaardagen NOVEMBER NOVEMBER 27 Afsluiting project Kunst 28 Juf Anneke December

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 1 / 4 september 2015. Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 1 / 4 september 2015. Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 1 / 4 september 2015 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda -

Nadere informatie

Weekinfo cbs De Evenaar - Krommenie

Weekinfo cbs De Evenaar - Krommenie Weekinfo cbs De Evenaar - Krommenie 16 e jaargang nr. 34, blok 5 Maandag 11 juni 2012 D irect e u r : G. K r a m e r A d j u n c t - d irecteur : K. v a n D i e s t Sportdag woensdag 20 juni Inhoud sportdag

Nadere informatie

1 5 september 19 september

1 5 september 19 september 1 5 september 19 september Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 t/m 18 dec 2015

Nieuwsbrief 14 t/m 18 dec 2015 Nieuwsbrief 14 t/m 18 dec 2015 16-12 Kerstviering (Avond) 21-12 t/m 01-01 Kerstvakantie W1-SW16 Deze week hoofdluiscontrole W2-SW17 Deze week nacontrole hoofdluis Dylan Janse Nick Koevoet Jasmine Jaid

Nadere informatie

24 september Vanaf de Oranjeschool van harte gefeliciteerd met jullie kleine wonder, we wensen jullie Gods zegen voor jullie prachtige gezin.

24 september Vanaf de Oranjeschool van harte gefeliciteerd met jullie kleine wonder, we wensen jullie Gods zegen voor jullie prachtige gezin. Nieuwsbrief 2 24 september 2018 In en om school Vanaf de eerste dag na de vakantie was het al spannend, de baby van meester Henk Jan en Lilian kon elk moment geboren worden. Maar er gingen dagen voorbij

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

De Bibliotheek op school. Leerlingen

De Bibliotheek op school. Leerlingen De Bibliotheek op school Leerlingen Inhoud SchoolWise... 2 Homepagina... 2 Zoekmachine... 3 Kijk in de kast... 7 Snuffelen... 8 Aanmelden... 9 Mijn gegevens... 11 Boek gelezen, zet hem in je leeslog!...

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8, vrijdag 20 januari 2017

Nieuwsbrief 8, vrijdag 20 januari 2017 Nieuwsbrief 8, vrijdag 20 januari 2017 Agenda 2 februari papier container staat bij school 13 februari 10 minuten gesprekken 14 februari 10 minuten gesprekken 18 tot 26 februari voorjaarsvakantie 27 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jacob Maris Augustus 2016

Nieuwsbrief Jacob Maris Augustus 2016 Nieuwsbrief Jacob Maris Augustus 2016 Jacob Maris Jacob Marisplein 9 3055 BK R dam 010-4182821 info@jacob-maris.nl www.jacob-maris.nl Als het weer niet meezit, zorg dan voor een goede bui ~ Anoniem ~ Beste

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis

Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis Formatie Nieuwsbrief 10 Op dit moment zijn we druk bezig met de formatie van aankomend schooljaar. Zoals eerder vermeld, zullen we starten met acht groepen. Dit betekent dat we met uitzondering van de

Nadere informatie

Schoolinfo. Vakantierooster en vrije dagen

Schoolinfo. Vakantierooster en vrije dagen Schoolinfo 16 februari 2017 2016-2017, nr 14 Hierbij ontvangt u de veertiende schoolinfo van dit schooljaar. We wensen u veel leesplezier toe bij het lezen van deze nieuwsbrief. Groet Freerk Elzinga Schoolfotograaf:

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1 en 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter k Cijfers Engels Gezond Spreekavond Actie IRS Telefoonnummer Dierendag Speelgoedmiddag

Nadere informatie

29 mei 2019 Nummer: 17

29 mei 2019 Nummer: 17 29 mei 2019 Nummer: 17 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, Een extra lange nieuwsbrief vandaag. In deze nieuwsbrief vindt u informatie van de Doorzetters, Spoorzoekers, Toppers en Uitsmijters. We wensen

Nadere informatie

Super bedankt hiervoor. De kunstwerken hebben een mooi plekje gekregen in de hal.

Super bedankt hiervoor. De kunstwerken hebben een mooi plekje gekregen in de hal. December 2015 Talent voor de Toekomst Vorige week kregen we twee mooie kunstwerken aangeboden door de kinderen die hadden deelgenomen aan de workshop Creatief voor de school. Super bedankt hiervoor. De

Nadere informatie

Springnieuws Obs de Springplank

Springnieuws Obs de Springplank Springnieuws Obs de Springplank Poststraat 1 9628 AA Siddeburen 0598-431212 mailbox@obs-de-springplank.nl http://www.obs-de-springplank.nl/ http://obsdespringplank.blogspot.com Agenda 10 t/m 14 juni pinkstervakantie.

Nadere informatie

jaargang nummer 3 27 september 2017

jaargang nummer 3 27 september 2017 jaargang 2017-2018 nummer 3 27 september 2017 Belangrijke data 25/09 t/m 29/09 meekijkweek 29/09 Bibittheater groep 8 Daisy, groep 4/5 Roland, groep 8 Sanne 03/10 studiedag, alle kinderen zijn vrij 05/10

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F JULI 2011 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 15 NR. 7 Mededelingen van de directie 1. Via deze weg wil ik namens het team alle ouders heel hartelijk bedanken voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie

Nummer Algemeen

Nummer Algemeen Mededelingenblad voor ouder(s) / verzorger(s) Nummer 6 21-12-2018 Algemeen Belangrijke data: 1 24-12 t/m 04-01: Kerstvakantie 2 18-01: Open podium groep 3, 5 en 7 (11:15-12:00) 3 23-01: Start nationale

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 4 20 t/m 26 januari 2019

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 4 20 t/m 26 januari 2019 Nieuwsbrief Week 4 20 t/m 26 januari 2019 Van de directie Als school doen we mee aan een project van Kansrijke Groningers, waarin scholen door IturnIT begeleid worden digitale geletterdheid te integreren

Nadere informatie

DE KLEPKRANT 2014-2015. Van de directie. nr. 6-20 november 2014. www.bsbesoyen.nl

DE KLEPKRANT 2014-2015. Van de directie. nr. 6-20 november 2014. www.bsbesoyen.nl DE KLEPKRANT 2014-2015 nr. 6-20 november 2014 Van de directie Met behulp van de door u ingevulde enquête hebben wij uw ervaring met het oudervertelgesprek geëvalueerd. www.bsbesoyen.nl zal begin februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaargang 2, nr mei 2016

Nieuwsbrief. Jaargang 2, nr mei 2016 Nieuwsbrief Jaargang 2, nr. 18 27 mei 2016 Gratis zand!!!!! Na onze plein-opknap-dag is er geel zand over gebleven. Heeft u hier belang bij? Meld dit dan even bij meester Chris of juf Herma. Plein-opknap-dag

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Beste ouders/verzorger(s), Het is alweer bijna herfstvakantie. Deze valt vroeg dit jaar, maar een weekje vrij is vast welkom voor de kinderen. Voor

Nadere informatie

Nr.19 2 februari 2017 schooljaar

Nr.19 2 februari 2017 schooljaar Nr.19 2 februari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Met vriendelijke groet namens het team van OBS Uniek, Hanneke de Vries. Personele zaken: Gelukkig is er niets te melden over zieke leerkrachten.

Met vriendelijke groet namens het team van OBS Uniek, Hanneke de Vries. Personele zaken: Gelukkig is er niets te melden over zieke leerkrachten. 14-10-2016 Volgende op: 11-11-2016 Nr 06 Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Na een schitterende nazomer rollen we zomaar de herfst in. De temperatuur daalt, de dagen worden zichtbaar korter

Nadere informatie