Vrijdagochtend 18 december vieren we kerstfeest met de leerlingen uit groep 3 t/m 8.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vrijdagochtend 18 december vieren we kerstfeest met de leerlingen uit groep 3 t/m 8."

Transcriptie

1 Juliana van Stolbergschool Chr. Basisonderwijs Oosterscheldestraat EN Sint Maartensdijk T: / E: directie@jvanstolbergschool.org I: Inleiding Hierbij ontvangt u de vierde Trompetter van het schooljaar Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen met één van de leerkrachten of de directeur. We hebben de uitgave een week vervroegd i.v.m. de hoeveelheid informatie. Kerstviering De kerstviering van de kleuters wordt gehouden op donderdag 17 december, aanvang 19:00 uur. De viering vindt plaats in de gemeenschapsruimte van de school. Per kind mogen er maximaal 2 personen meekomen. s Morgens gaan we om 10:00 uur zingen voor de bewoners van de Maartenshof. Vrijdagochtend 18 december vieren we kerstfeest met de leerlingen uit groep 3 t/m 8. Speelterreinen Sint-Maartensdijk Wie van de ouders zou, samen met de gemeente en andere lokale partijen, als vertegenwoordiger van onze school willen meedenken over de toekomst van de speelterreinen in ons dorp? De eerstvolgende bespreking is op donderdag 14 januari 2016 in De Haestinge. Neem voor meer informatie contact op met de directeur. Regen, storm en kou Even voor de goede orde: bij minder aangename weersomstandigheden mogen de leerlingen 5 minuten eerder naar binnen (dus om 08:20 en om 13:05 uur). Het lijkt ons goed om hen op dit soort dagen niet te vroeg van huis te laten gaan. Nieuwe leerlingen We verwelkomen Hein van Dijke, die op 18 november 4 jaar is geworden en Levi den Hartog die op 29 november zijn verjaardag vierde. Schoenendozen Mali We kregen de volgende reactie uit Woensdrecht: Wat een schitterend resultaat van de schoenendozen!!! We stonden er hier op de basis versteld van. Fantastisch dat zoveel mensen hieraan mee hebben gewerkt! Hartelijk bedankt namens mijn collega s van het Ministerie van Defensie die deze uit zullen gaan delen in Mali waar zij deelnemen aan de vredesmissie. Ruim 50 dozen zijn er ingezameld. Mali is een Afrikaans land dat geteisterd wordt door burgeroorlogen en recentelijk door een terroristische aanslag. Door al die onrusten krijgen veel kinderen geen of nauwelijks onderwijs. Met deze gift van onze schoolkinderen krijgen Malinese jongens en meisjes een vrolijke verrassing. jaargang 23 nummer 4 ~ 30 november 2015 voor alle data geldt: Deo Volente

2 Hoge kortingen op ICT voor alle ouders bij schoolspot.nl! Schoolspot.nl is dé ICT-webwinkel voor het basis- en speciaal onderwijs waar ouders en medewerkers met veel korting officiële software, hardware en andere ICT-gerelateerde producten kunnen bestellen. Deze korting kan oplopen tot wel 90% en dat wil de school jullie niet onthouden! Schoolspot.nl is geen commerciële webwinkel, maar een dienst voor het onderwijs. Door slimme overeenkomsten die zijn gesloten met leveranciers en omdat uw basisschool vaak al een gedeelte betaalt voor het gebruik thuis, krijg je flinke onderwijskorting als je via schoolspot.nl koopt. Wat is er verkrijgbaar bij schoolspot.nl? Het assortiment bij schoolspot.nl is zeer uitgebreid. Je kunt er terecht voor al de software van Microsoft, Adobe, Magix, McAfee, Symantec etc. Maar ook voor laptops, tablets, educatieve software en cursussen en nog veel meer... En het zijn allemaal de nieuwste versies voor soms maar een fractie van de winkelprijs. Welke producten je in de webwinkel vindt en welke prijzen je ziet, is afhankelijk van de licenties die uw onderwijsinstelling afneemt bij APS IT-diensten, de eigenaar van schoolspot.nl. Hoe ontvangt u deze korting? Om te kunnen winkelen bij schoolspot.nl heeft u een inlogaccount nodig. Heeft u nog geen account dan kunt u dat direct aanvragen bij schoolspot.nl, binnen enkele ogenblikken ontvangt u via e- mail je inloggegevens en kunt u gaan bestellen. De voordelen van schoolspot.nl Betrouwbaar (in samenwerking met uw bassischool en vrijblijvende aanmelding) De laagste prijzen Specifiek aanbod voor het basis - en speciaal onderwijs Snel (downloads direct beschikbaar, andere bestellingen dezelfde werkdag verzonden) De nieuwste versies (het assortiment is altijd up-to-date) Geen verrassingen achteraf (btw en verzendkosten zijn al in de prijs verwerkt). Kijk dus op schoolspot.nl, dé ICTwebwinkel voor iedereen in het basisonderwijs!

3 Kerstvakantie Deze begint op vrijdag 18 december om 12:00 uur. De kleuters zijn deze dag vrij. De kinderen worden op maandag 4 januari weer op school verwacht. Winterhulp De komende maanden willen we het zendingsgeld besteden aan Winterhulp Oekraïne (Stichting Kom over en Help). Voor 12,00 helpen we een arm gezin een maand lang en voor 60,00 helpen we een gezin de winter door. We hebben van het eerder meegebrachte zendingsgeld al 180 (voor 3 gezinnen) overgemaakt. Vanaf 23 november wordt er in de klassen op een lijst bijgehouden hoeveel geld er elke maandag binnenkomt. Laten we proberen om zoveel mogelijk arme gezinnen in Oekraïne te helpen aan voedsel, warmte en het Evangelie! Schoolkrant De Kerstschoolkrant wordt op donderdagochtend 17 december aan de oudste kinderen uit het gezin meegegeven. Winterrapport Het winterrapport wordt op 5 februari 2016 meegegeven. Groep 1 krijgt het rapport op donderdagochtend 4 februari mee. De contactmomenten worden gepland op 8 en 9 februari. Juf Monique van Bieb Oosterschelde De afgelopen periode hebben we in alle groepen les gehad van juf Monique van Bibliotheek Oosterschelde. De eerste lescyclus was gekoppeld aan de Christelijke Kinderboekenweek. In de tweede ronde wordt aan verschillende thema s gewerkt. In groep 1/2 is dat Herfst, groep 3/4 is bezig met Op wielen, gekoppeld aan de leesmethode Lijn 3. In groep 5/6 is aandacht voor Poëzie. Dankzij deze lessen krijgen de verschillende dichtvormen meer aandacht dan er in de taalmethode voor beschikbaar is. Van één dichtvorm, de haiku (haaikoe), is een praktisch voorbeeld verwerkt in deze trompetter Lees die vooral! De plusklas maakt rond het jaarthema van de plusklasgroep een lapbook (lepboek). Groep 7/8 doet deze keer niet mee, maar zal een volgende periode ook weer aansluiten. De kinderen leren veel van deze lessen en ze vinden het altijd weer een feest om juf Monique op vrijdagmorgen in de klas te begroeten. Haiku over schoolpost Veel van onze informatie ontvangt u digitaal, maar af en toe wordt er papieren post aan de (oudste) kinderen uitgedeeld. Recent waren dat bijv. de brieven over de schoenendoosactie voor Mali. We horen nogal eens dat deze informatie niet altijd thuis aankomt, omdat die in de tas blijft zitten. Daarom een tip in dichtvorm (haiku: lettergrepen in 3 zinnen, zonder rijm). Mis geen post van school Kijk in de tas van uw kind Dan zijn wíj erg blij!

4 Wonderlijk gemaakt Op donderdag 10 december zal de eerste les van Wonderlijk Gemaakt weer worden gegeven in groep 7/8. We starten met 8.1. Wilt u deze les alvast met uw kind doornemen? Daarna zal elke donderdag nadat de Trompetter verschijnt de volgende les aangeboden worden. Afronden weerbaarheid groep 7-8 Woensdag 2 december heeft groep 7/8 de laatste les van weerbaarheid. We willen dit afsluiten met een feestelijk tintje in Haestinge. De ouders van de kinderen van groep 7/8 zijn hierbij van harte uitgenodigd! Zie de brief die vorige week aan uw kind is meegegeven. Facebook U kunt tussentijdse berichten ook volgen op onze Facebookpagina. Om deze pagina te kunnen zien hoeft u zelf geen lid te zijn van Facebook. Uiteraard komt het nieuws maandelijks via de Trompetter naar u toe en ook de website wordt zo actueel mogelijk gehouden. Pakjesmiddag Op donderdagmiddag 3 december hebben we een gezellige middag met de leerlingen. De kinderen van groep 1-2 krijgen allemaal een kleinigheidje, voor de groepen 3-8 hebben we een nieuw gezelschapsspel aangeschaft. Op zoek naar nieuwe peuters In het kleutergebouw van de Juliana van Stolberg school bevindt zich onze peuterspeelzaal Zo op t Opstapje. Dit is de Christelijke peuterspeelzaal in Sint Maartensdijk en werkt nauw samen met de Juliana van Stolbergschool. Bij peuterspeelzaal Zo op t Opstapje spelen de kinderen in de gezellig ingerichte ruimte op vaste dagdelen samen. Er zijn maximaal 16 kinderen tussen de 2 en 4 jaar met twee lieve vaste leidsters. Zo kunnen ze spelenderwijs hun ervaringswereld uitbreiden. Door middel van spel- en ontwikkelingsmateriaal, buiten spelen, knutselactiviteiten, liedjes zingen en spelletjes doen, leren ze iedere keer iets bij. Taalstimulering is hierbij heel belangrijk. Door de vaste koppeling van dagdelen hebben de groepen in principe elke week dezelfde samenstelling. Zo ziet uw kind elke keer dezelfde, vertrouwde gezichten en voelt het zich veilig. Wilt u meer informatie over Zo op t Opstapje of wilt u een keer langskomen om te kijken hoe de locatie eruitziet? Neemt u dan contact op met de leidster van de psz: Jacqueline / pszopstapje@zokinderopvang.nl of loop eens binnen op een ochtend dat de zaal open is: dinsdagochtend en donderdagochtend van uur. U bent van harte welkom! Kinderen kunnen vanaf 1,5 jaar worden ingeschreven. Een inschrijfformulier kunt u vinden op: of bij de leidsters op de peuterspeelzaal. Schaatsen Donderdag 17 december gaan we met de groepen 3-8 schaatsen op de kunstijsbaan op de Haven. Groep 3-4 begint die middag om uur op school. We kunnen best hulp van ouders gebruiken bij deze sportieve activiteit. U kunt zich hiervoor aanmelden bij juf Jacqueline.

5 Landelijke Rapportage Veiligheidsmonitor (groep 7 en 8) Aan alle scholen in Nederland wordt gevraagd of we willen meewerken aan de Landelijke Rapportage Veligheidsmonitor. Zowel de teamleden van de Juliana van Stolbergschool, als de leerlingen van groep 7 en 8, krijgen de mogelijkheid deel te nemen aan dit onderzoek. Als u niet wilt dat uw kind hieraan mee werkt, wordt u verzocht dit aan de leerkracht van groep 7 of 8 te laten weten. U, als ouders van groep 7 en 8, wordt ook gevraagd mee te werken door het invullen van een vragenlijst. De vragenlijsten zijn opgezet door het ITS (ITS is een not-for-profit onderzoeksinstituut en is verbonden aan de Radboud universiteit Nijmegen). Vanaf 12 januari worden de vragenlijsten toegezonden. De resultaten zijn voor onze school belangrijk. Op deze manier krijgen wij inzicht in het pedagogisch klimaat van de school. Onze leerlingen kunnen daardoor weer optimaal profiteren van het geboden onderwijs. Jas kwijt? Al langere tijd hangen er een viertal jassen op de kapstok op school. Mogelijk mist u er één? (Zie foto). Zo niet, dan gaan we de jassen bezorgen bij een instantie die er een zinvolle bestemming voor weet. Herkent u een jas als uw eigendom, kom die dan even ophalen of laat het ons weten. Als we voor dinsdag 8 december niets hebben vernomen, worden de jassen bij een goed doel afgeleverd.

Joëlle. Nieuwsbrief 20 t/m 24 nov Sinterklaas Groep 2 vrij Studiedag Groep 1 t/m 8 vrij Sint op school

Joëlle. Nieuwsbrief 20 t/m 24 nov Sinterklaas Groep 2 vrij Studiedag Groep 1 t/m 8 vrij Sint op school Nieuwsbrief 20 t/m 24 nov 2017 17-11 Groep 2 vrij 28-11 Studiedag Groep 1 t/m 8 vrij 04-12 Sint op school 06-12 Studiedag Groep 1 t/m 8 vrij Joëlle 15-12 Groep 2 vrij Sinterklaas Beste ouder(s), Onze school

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers van t Möllenveld

Aan de ouders/verzorgers van t Möllenveld Aan de ouders/verzorgers van t Möllenveld Dit is de laatste digitale nieuwsbrief van dit kalenderjaar 2016. We zitten nu vlak voor de Kerst en over 2 weken gaan we het nieuwe jaar 2017 in. We hebben een

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda. Nummer 5 december 2015

Beste ouders, Agenda. Nummer 5 december 2015 Nummer 5 december 2015 Agenda Wo 2 dec Inloopochtend 8:15-8:30 uur Vrij 4 dec Sinterklaasviering, alle leerlingen om 12:00 uur vrij Do 17 dec Kinderen vrij om 12:00 uur i.v.m. kerstdiner 17:00-18:30 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief 07 t/m 11 dec 2015

Nieuwsbrief 07 t/m 11 dec 2015 Nieuwsbrief 07 t/m 11 dec 2015 04-12 Groep 2 vrij 09-12 Algemene Ouderbijeenkomst 18:45 21:00 uur 16-12 Kerstviering (Avond) 21-12 t/m 01-01 Kerstvakantie Irene van Gurp Liselotte Hommel Wiep Bakker Montana

Nadere informatie

CNS-NIEUWS. jrg.33 nr.33 vrijdag : internet:

CNS-NIEUWS. jrg.33 nr.33 vrijdag : internet: CNS-NIEUWS jrg.33 nr.33 vrijdag 22-04-2016 :461632 e-mail: cns@cnsstaphorst.nl internet: www.cnsstaphorst.nl DE BIJBELVERHALEN VAN VOLGENDE WEEK: groep 1 en 2: Hemelvaart Lukas 24:50-53 Pinksteren Handelingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 nov t/m 04 dec 2015

Nieuwsbrief 30 nov t/m 04 dec 2015 Nieuwsbrief 30 nov t/m 04 dec 2015 01-12 03-12 04-12 16-12 Studiemiddag - Groep 1 t/m 8 s middags vrij Sinterklaas op school Groep 2 vrij Kerstviering (Avond) Ayla Dam Siem de Waal Kadir Erbay Kerstviering

Nadere informatie

Agenda: 18 november 2015 Cliniclowns 18 november 2015 Koffie ochtend OR in de winkel Zelf & Gemaakt

Agenda: 18 november 2015 Cliniclowns 18 november 2015 Koffie ochtend OR in de winkel Zelf & Gemaakt Pagina 1 van 3 Inhoudsopgave Algemeen: Koffieochtend OR Algemeen: Aankondiging cliniclowns Algemaan: Brief vrijetijdsbesteding. SO: Kerstmarkt 2015. SO: Muziyoga VSO: Sinterklaas VSO: Studiedag Bijlage

Nadere informatie

Nieuwsbrief 09 t/m 13 jan Gilanah Ilse. Geen mededelingen Groep 2 vrij Groep 3 t/m 8 s middags vrij Eerste Kerstdag

Nieuwsbrief 09 t/m 13 jan Gilanah Ilse. Geen mededelingen Groep 2 vrij Groep 3 t/m 8 s middags vrij Eerste Kerstdag Nieuwsbrief 09 t/m 13 jan 2017 23-12 Groep 2 vrij 23-12 Groep 3 t/m 8 s middags vrij 25-12 Eerste Kerstdag 26-12 Tweede Kerstdag Gilanah Ilse 01-01 Nieuwjaarsdag Geen mededelingen Geen mededelingen Kober

Nadere informatie

1 december 2015 (nr 4)

1 december 2015 (nr 4) 1 december 2015 (nr 4) Sinterklaasfeest en kerstviering Sinterklaas gebruikt vrijdag 4 december een boot om een bezoek te kunnen brengen aan onze school! Wij vragen u met klem om de kinderen op tijd naar

Nadere informatie

NL27ABNA054.44.28.773

NL27ABNA054.44.28.773 Akkersleep 1-3 6641 WR Beuningen T. 024 677 26 04 F. 024 677 89 59 info@dehoeven.nl www.dehoeven.nl Donderdag, 26 november 2015 De school is weer mooi versierd.. De decoratiegroep is afgelopen vrijdag

Nadere informatie

CNS-NIEUWS. jrg.33 nr.14 vrijdag : internet:

CNS-NIEUWS. jrg.33 nr.14 vrijdag : internet: CNS-NIEUWS jrg.33 nr.14 vrijdag 20-11-2015 :461632 e-mail: cns@cnsstaphorst.nl internet: www.cnsstaphorst.nl DE BIJBELVERHALEN VAN VOLGENDE WEEK: groep 1 en 2: Een boodschap voor Zacharias Luk. 1:5-25

Nadere informatie

Veel leesplezier, De Redactie

Veel leesplezier, De Redactie 11 oktober 2013, jaargang 22. nr. 3 Voor jullie ligt de digitale BargerBabbel zoals we die op school verspreiden (ook apart onder de ouders van aangemelde leerlingen die nog niet op school zitten, en waarvan

Nadere informatie

Sta stevig in je schoenen! 25 oktober 2016

Sta stevig in je schoenen! 25 oktober 2016 AGENDA SCHOOLJOURNAAL OBS de Berkenhorst Staphorster Kerkweg 40 Staphorst :0522 461359 : :deberkenhorst@stichtingpromes.nl website: http://www.deberkenhorst.nl 25 oktober 2016 17 t/m 21-10 Herfstvakantie

Nadere informatie

Woensdag 14 maart wordt er geen onderwijs gegeven i.v.m. de stakingsdag en zijn de kinderen vrij.

Woensdag 14 maart wordt er geen onderwijs gegeven i.v.m. de stakingsdag en zijn de kinderen vrij. Jaargang 4, nummer 9, 11 maart 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Woensdag 7 maart was er een koffieochtend voor ouders, georganiseerd door ouders (Malika Bentiss en Tine van Laar). De koffieochtend werd

Nadere informatie

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs De school waar onze dromen werkelijkheid worden NIEUWSBRIEF Schooljaar 2014-2015 Donderdag 18 september Nummer 02 Vanuit de directie Informatieavonden In alle groepen is een informatieavond geweest en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 3 oktober 2014

Nieuwsbrief 5 3 oktober 2014 Nieuwsbrief 5 3 oktober 2014 Inhoud Informatie van school Deur 5 minuten later open! Kinderboekenweek Herfstvakantie Studiedag team 6 oktober dag van de leraar Inloop bij de directeur Agenda Verzoeken

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2016: Nr. 2

Nieuwsbrief oktober 2016: Nr. 2 ALFRINK JOURNAAL Kard. Alfrinkschool, Koordsteeg 11, 7161 WP Neede. Tel.nr. 0545-292686.. www.alfrinkneede.nl / e-mail: directie@alfrinkneede.nl Nieuwsbrief oktober 2016: Nr. 2 Agenda oktober Agenda november

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 t/m 27 nov 2015

Nieuwsbrief 23 t/m 27 nov 2015 Nieuwsbrief 23 t/m 27 nov 2015 20-11 Groep 2 vrij 25-11 MR-vergadering 01-12 Studiemiddag - Groep 1 t/m 8 s middags vrij Sven Blom Milan Jongenelen 04-12 Groep 2 vrij Carnaval Over een paar maanden is

Nadere informatie

Agenda. Nummer 6 maart Beste ouder(s)/verzorger(s) Wilt u er aan denken om de toekomstige broertjes/zusjes aan te melden bij de administratie!

Agenda. Nummer 6 maart Beste ouder(s)/verzorger(s) Wilt u er aan denken om de toekomstige broertjes/zusjes aan te melden bij de administratie! Agenda Nummer 6 maart 2016 14 maart Start thema gezond en fit 24 maart Einde thema gezond en fit Paasontbijt 25 maart Goede vrijdag 27 maart!e paasdag 28 maart 2 e paasdag 29 maart Studiedag 01 april Inloop

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Bericht van directie Meester Martijn (gym) is voor langere tijd afwezig. Zijn jongste zoontje Pelle is ernstig ziek opgenomen in het ziekenhuis in Maastricht met een hersenvliesontsteking.

Nadere informatie

Riebas/Nieuwsbrief. Jaargang 5 Nummer 16 Datum: 19 mei 2016

Riebas/Nieuwsbrief. Jaargang 5 Nummer 16 Datum: 19 mei 2016 R.K. Basisschool St.Willibrordus Schoolstraat 15 5561 AH Riethoven Telefoon 040 207 52 99 e-mail infostwillibrordus@skozok.nl internet www.bsstwillibrordus.nl TSO t Blusserke: e-mail info@blusserke.nl

Nadere informatie

Piramidepost 21 oktober 2014

Piramidepost 21 oktober 2014 Piramidepost 21 oktober 2014 Data Activiteit Bestemd voor Woensdag Start schoolreisje naar Texel Groepen 8 22 oktober Vrijdag Kledingbeurs (14.00 15.15) Alle ouders / verzorgers 24 oktober Laatste dag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 7 8 februari 2016 Portfolio en oudergesprekken De oudergesprekken over de ontwikkeling van uw kind vinden volgende week maandag en dinsdag (niet woensdag!) plaats.

Nadere informatie

DE WIJSNEUS DEVENTER LEERSCHOOL

DE WIJSNEUS DEVENTER LEERSCHOOL DE WIJSNEUS DEVENTER LEERSCHOOL website: www.deventerleerschool.nl 24 september 2014 inhoud nieuwsbrief Personeelszaken Herfsttocht 2014 Studiedagen Parkeren bij school Oproep lunchmedewerker(s) BSO zomer

Nadere informatie

Nieuwsbrief week 39 Vrijdag 26 september 2014

Nieuwsbrief week 39 Vrijdag 26 september 2014 Nieuwsbrief week 39 Vrijdag 26 september 2014 Kinderboekenweek Op 1 oktober aanstaande begint de Kinderboekenweek 2014. Het thema FEEST zal met een grootse opening van start gaan op het schoolplein (en

Nadere informatie

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 5 8464 VL Sintjohannesga 25 november 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 5 8464 VL Sintjohannesga 25 november 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 5 8464 VL Sintjohannesga 25 november 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verjaardagen NOVEMBER NOVEMBER 27 Afsluiting project Kunst 28 Juf Anneke December

Nadere informatie

De Sterrenkijker. Nummer 2, Jaargang 27, 26 september 2016

De Sterrenkijker. Nummer 2, Jaargang 27, 26 september 2016 De Sterrenkijker Nummer 2, Jaargang 27, 26 september 2016 Bereikbaarheid directie Maandag: bs. de Ster. Dinsdag: st. Willibrordusschool Woensdag: st. Willibrordusschool Donderdag: ochtend bs. de Ster,

Nadere informatie

DE SPRINGKRANT Digitale nieuwsbrief van RKBS De Springschans voor ouders/verzorgers

DE SPRINGKRANT Digitale nieuwsbrief van RKBS De Springschans voor ouders/verzorgers DE SPRINGKRANT Digitale nieuwsbrief van RKBS De Springschans voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2010/2011 nummer 20 In dit nummer: Kalender Vrijdag 24 juni Sportdag Groep 4 Zaterdag 25 juni Maandag 27

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 maart 2016

Nieuwsbrief 12 maart 2016 Nieuwsbrief 12 maart 2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), Deze week hebben we in de klassen gepraat over relaties en seksualiteit. Er zijn open gesprekken gevoerd en de kinderen hebben de kans gehad om vragen

Nadere informatie

Nieuws. Regel van de maand november Ik gehoorzaam de juf, de meester en andere grote mensen die in de school helpen of werken.

Nieuws. Regel van de maand november Ik gehoorzaam de juf, de meester en andere grote mensen die in de school helpen of werken. Jaargang 07 Nieuws 7 Alle data Deo Volente Schoolkamp In de jaaragenda staat dat groep 8 in week 25 (2016) op schoolkamp gaat. We gaan dit jaar echter niet naar De Arendshorst. Hierdoor is ook de kampweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 t/m 18 dec 2015

Nieuwsbrief 14 t/m 18 dec 2015 Nieuwsbrief 14 t/m 18 dec 2015 16-12 Kerstviering (Avond) 21-12 t/m 01-01 Kerstvakantie W1-SW16 Deze week hoofdluiscontrole W2-SW17 Deze week nacontrole hoofdluis Dylan Janse Nick Koevoet Jasmine Jaid

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Super bedankt hiervoor. De kunstwerken hebben een mooi plekje gekregen in de hal.

Super bedankt hiervoor. De kunstwerken hebben een mooi plekje gekregen in de hal. December 2015 Talent voor de Toekomst Vorige week kregen we twee mooie kunstwerken aangeboden door de kinderen die hadden deelgenomen aan de workshop Creatief voor de school. Super bedankt hiervoor. De

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Het Erasmusje 6. Hoera! Schoolfeest! Thema: Alle kleuren van de Regenboog!!

Het Erasmusje 6. Hoera! Schoolfeest! Thema: Alle kleuren van de Regenboog!! OBS de Erasmus voor openbaar en vrolijk onderwijs! Het Erasmusje 6 maandag 26-10-2015 Hoera! Schoolfeest! Thema: Alle kleuren van de Regenboog!! 1 OBS de Erasmus viert feest! Dinsdag 27 oktober 2015!!

Nadere informatie

December 2015. Belangrijke data. 26 november 26 & 27 november. 03 december. 07 december 08 december. 15 december 17 december 18 december

December 2015. Belangrijke data. 26 november 26 & 27 november. 03 december. 07 december 08 december. 15 december 17 december 18 december INFOBULLETIN December 2015 Belangrijke data 26 november 26 & 27 november Ouderavond groep 1 t/m 8 Voorstelling Het Muizenhuis groepen 1 & 2 03 december 07 december 08 december 15 december 17 december 18

Nadere informatie

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 Jubileum en afscheid juffrouw Jannie. Op 21 november is juffrouw Jannie 40 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Dit is natuurlijk een

Nadere informatie

Een impressie van het feest vindt u op de volgende pagina

Een impressie van het feest vindt u op de volgende pagina Welkom In de kerstvakantie is Nora Hup (Kimmelsbrink 8, Pesse) vier jaar geworden. Zij zal na de kerstvakantie ook een vertrouwd gezicht bij ons op school worden. Direct na de vakantie worden Loïs Bruinenberg

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk.

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk. Welkom op school in groep 1 en 2 schooljaar 2015-2016. Middels deze brief geven wij u weer informatie over het reilen en zeilen van onze groep. Wie werkt wanneer? dag ochtend middag maandag Juf Ineke Juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief It Iepen Stee 26 september 2014

Nieuwsbrief It Iepen Stee 26 september 2014 Leerlingen vrij: Woensdag 1 oktober hebben alle leerlingen vrij. Alle personeelsleden van OPO Furore hebben dan een gezamenlijke personeelsdag. Workshop de gezonde school bovenbouw: Maandagmiddag 20 oktober

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave Schoolnieuws schoolweek 11: vrijdag 18 nov. 2016 Schoenendoosactie Maandag worden de versierde schoenendozen opgehaald. Heel fijn hoe iedereen zijn of haar bijdrage levert! Dus a.s. maandagmorgen is er

Nadere informatie

Kinderen van de Heerdstee

Kinderen van de Heerdstee 25 september 2014 Kinderen van de Heerdstee Het schooljaar is al weer 6 weken oud, zo snel gaat de tijd. Zoals altijd wordt er op onze school veel aandacht besteed aan kinderkunst en het is dan ook elke

Nadere informatie

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers November 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers We wensen jullie allebei een fijne tijd op onze school. Afsluiting Kinderboekenweek Op vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Beste ouders/verzorger(s), Het is alweer bijna herfstvakantie. Deze valt vroeg dit jaar, maar een weekje vrij is vast welkom voor de kinderen. Voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 november 2015

Nieuwsbrief 5 november 2015 Nieuwsbrief 5 november 2015 Belangrijke data: 5 november: informatieavond Voortgezet Onderwijs, ouders groep 8 11 november: Studiedag SKOB, alle leerlingen zijn vrij. 13 november: Feestelijke uitreiking

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes Jaargang 13 / nr 7 2 december De volgende verschijnt op 16 december. Berichten voor de volgende uiterlijk 14 december mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS De Balk 2A/2B 1531 PS Wormer 075 201 01 28 info@wormerwieken.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

Weekbrief. 7 11 december 2015

Weekbrief. 7 11 december 2015 Sinterklaas op de Leer Afgelopen vrijdag bracht de Sint met zijn Pieten een bezoek aan onze school. Het werd een heerlijke sfeervolle dag. De kinderen genoten van de geweldige surprises die de knutselpieten

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

Agenda. Berichten van de directie

Agenda. Berichten van de directie Nr. 2 Vrijdag 25 september 2015 Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Agenda Woe. 30 sept.: Uitstapje kinderboerderij groep 5/6 Ma. 5 okt.: Studiedag

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Agenda september: Maandagmiddag 16 nov. heeft het team een gezamenlijke scholing. Alle leerlingen zijn deze dag om 12.00 uur vrij!!

Agenda september: Maandagmiddag 16 nov. heeft het team een gezamenlijke scholing. Alle leerlingen zijn deze dag om 12.00 uur vrij!! Pagina 1 NIEUWSBRIEF NO. 1 OBS DE BOUWSTEEN SCHOOLJAAR 2015 2016 0597-331570 11 SEPTEMBER 2015 Agenda september: Vooruitblik oktober: 13 okt. Oud papier lopen 14 okt. Nieuwsbrief 2 5-16 okt. Schoolbreed

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE PEUTERSPEELZAAL DE BINNENHAVEN

INFORMATIEBROCHURE PEUTERSPEELZAAL DE BINNENHAVEN INFORMATIEBROCHURE PEUTERSPEELZAAL DE BINNENHAVEN 2 Wanneer u uw kind naar de peuterspeelzaal brengt wilt u natuurlijk niets minder dan de best mogelijke zorg voor uw kind. Daarvoor bent u bij MAX Kinderopvang

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van december. Eén van de drukste en spannendste maanden van het jaar voor kinderen.

Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van december. Eén van de drukste en spannendste maanden van het jaar voor kinderen. Nieuwsbrief december 2018 Beste ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van december. Eén van de drukste en spannendste maanden van het jaar voor kinderen. Leerlingen nieuws Elise Vijfvinkel (1-2c),

Nadere informatie

Jaargang 3: nummer 7 9 december Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda:

Jaargang 3: nummer 7 9 december Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda: Jaargang 3: nummer 7 9 december 2016 Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda: Van Annette Uit groep Thuis oefenen met Uit groep Kerst Thema kerst Verdwenen Kalender Directie Blauw en Paars Ambrasoft

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9 Belangrijke data Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 8 januari 1 e schooldag na de kerstvakantie: Inloop vanaf 8.15 uur en ontmoetingsmoment voor ouders/verzorgers in de hal. 8 januari Start thema

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

Van de directie. Nieuwe leerlingen

Van de directie. Nieuwe leerlingen 2015-2016 Nummer: 4 De Lispel In dit nummer: Wereldcafé 2 Agenda Van de directie Home start 2 DECEMBER 4 dec. Sint op school Surprise Bovenbouw 5 dec. Pakjesavond 10 dec. Lispel 4 mee 11 dec. Groep 1-2

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers,

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers, Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013 Geachte ouders / verzorgers, Zending Elke maandag mogen de kinderen zendingsgeld meenemen naar school. Dit geld gaat naar een aantal

Nadere informatie

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8,

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8, OEC. BASISSCHOOL t Prisma locatie Overwhere GASINJETSTRAAT 1-3 1442 WN PURMEREND TEL 0299 421982 Email:locatieoverwhere@prismapurmerend.nl Website : www. prismapurmerend.nl Wat vindt u onder andere in

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 11 december 2015 / NUMMER 524. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!!

NIEUWSBRIEF. 11 december 2015 / NUMMER 524. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! 11 december 2015 / NUMMER 524 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: op 18-12 Mike van Bakel uit groep 4 op 20-12 Kim de Groot uit groep 7 op 21-12 Djuna Gersen uit groep 4 op 25-12 Senna de Waal

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27

Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27 Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27 Nog de beste wensen! Velen van u hebben we de afgelopen weken al persoonlijk een gelukkig nieuw jaar gewenst. Toch willen wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora

Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora Van harte welkom op Aurora! In dit boekje kunt u lezen hoe het er aan toe gaat op onze school Aurora. Veel leesplezier gewenst! Naar school gaan: De kinderen mogen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) Nieuwe gymmaterialen.

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) Nieuwe gymmaterialen. Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 13 19 februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Nieuwe gymmaterialen Positief nieuws Facebook & Twitter Positieve resultaten Oversteekouder

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie.

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie. TWISTVLIEDSCHOOL School voor Katholiek Primair Onderwijs Kwikstaart 44 46 Postbus 381 3640 AJ Mijdrecht Tel. 0297 256654 E mail: twistvliedschool@hetnet.nl TWIST INFO 31 e jaargang no 10 juli 2015 Fusie:

Nadere informatie

16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12

16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12 Van de directie In de laatste Lijstereens voor de voorjaarsvakantie aandacht voor

Nadere informatie

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers,

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers, 20 november 2014 LET OP: Dinsdag 2 december Vergadering Medezeggenschapsraad Donderdag 4 december Sinterklaasfeest op school Dinsdag 9 december Vergadering Ouderraad Donderdag 18 december Kerstviering

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 16 22 april 2013 Belangrijke data 23 april viering groepen 1 en 2 24 april verjaardagendag groepen 3 t/m 6 29 april t/m 10 mei meivakantie alle kinderen zijn vrij 15 mei hoofdluiscontrole 16 mei

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Jaargang 17 woensdag

Nieuwsbrief 7. Jaargang 17 woensdag Nieuwsbrief 7 Jaargang 17 woensdag 29-11-2017 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! 123zing Dit schooljaar zijn wij gestart met het uitproberen van een aantal muziekmethodes. Wij hebben besloten met

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen,

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen, OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 09-12-2016 Agenda Wo. 14-12: Kerst-knutsel ochtend, komt u helpen? Wo. 14-12: Speluitleen bibliotheek 12.00 uur tot 12.30 uur

Nadere informatie

En dan is het. OKTOBER 2015

En dan is het. OKTOBER 2015 J a a r g a n g 1 1, n r. 2 5 o k t o b e r 2 0 1 5 En dan is het...oktober 1 Kinderboekenweek 2 En dan is het. OKTOBER 2015 De eerste maand van schooljaar 2015-2016 is alweer voorbij. We zijn in de wijn-maand

Nadere informatie

TOETSEN/KALENDER Groep: 5 Surprise inleveren Donderdag 3 december. Groep: 6 Surprise inleveren Donderdag 3 december

TOETSEN/KALENDER Groep: 5 Surprise inleveren Donderdag 3 december. Groep: 6 Surprise inleveren Donderdag 3 december SCHOOLJOURNAAL obs De Berkenhorst Staphorster Kerkweg 40 Staphorst :0522 461359 : :deberkenhorst@stichtingpromes.nl website: http://www.deberkenhorst.nl 27 november 2015 DE VIER BASISREGELS: 1. Let op

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie.

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie. * Willaertstraat 2 3314 WZ Dordrecht * Telefoon: 078-8905525 * prinsbernhardschool@h3o.nl * www.prinsbernhardschooldordrecht.nl * Jaargang 11 nummer 2 (14-10- 16) Geachte ouders/verzorgers en beste jongens

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat Oktober 2015 Nummer 5. 10 minutengesprekken. Anti-pest morgen week van het respect

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat Oktober 2015 Nummer 5. 10 minutengesprekken. Anti-pest morgen week van het respect Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat Oktober 2015 Nummer 5 10 minutengesprekken Vorige week heeft u via uw kind / kinderen een brief gehad over de tijden van de 10-minutengesprekken. We hebben

Nadere informatie

Kerstfeest Schooljaar 2012-2013. Nummer 5. 29-11-2012 Enkele belangrijke data: Lightwise Groep 1 en 2

Kerstfeest Schooljaar 2012-2013. Nummer 5. 29-11-2012 Enkele belangrijke data: Lightwise Groep 1 en 2 Binnenkort zullen op speelse wijze ook de fietsen van de kleuters en de leerlingen van groep 3-4 getest worden en hopelijk kunnen er ook dan weer volop goedkeuringsstickers worden uitgedeeld, want we gaan

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

De Sterrenkijker. Nummer 16, Jaargang 26, 12 mei 2016

De Sterrenkijker. Nummer 16, Jaargang 26, 12 mei 2016 De Sterrenkijker Nummer 16, Jaargang 26, 12 mei 2016 Bereikbaarheid directie Maandag: bs. de Ster. Dinsdag: st. Willibrordusschool Woensdag: st. Willibrordusschool Donderdag: bs. de Ster. Vrijdag: st.

Nadere informatie

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s), . Schoolbrief 20 Willibrordschool 27 juni 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt om de week op woensdag een schoolbrief. We merken dat er de laatste schoolweken veel te melden valt. Om die reden

Nadere informatie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Paletin oktober 2015 Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Data: Maandag 5 oktober: Dag van de leraar 20.00 MR-vergadering Woensdag 7 oktober Start Kinderboekenweek Raar maar waar Woensdag 14

Nadere informatie

Leren van elkaar. Agenda

Leren van elkaar. Agenda Agenda Donderdag 5 februari - Schoonmaakmiddag gr 1-8 - Nieuwsbrief 8 Vrijdag 13 februari Weeksluiting met ouders gr 3/4 05-02-2015 Nr. 8 2014-2015 Leren van elkaar Beste ouders, verzorgers van de leerlingen

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

T KOOLBLAADJE. De nieuwsbrief. De verjaardagen. Overblijfouders. De verjaardagen van de komende 2 weken: In dit Koolblaadje

T KOOLBLAADJE. De nieuwsbrief. De verjaardagen. Overblijfouders. De verjaardagen van de komende 2 weken: In dit Koolblaadje 18-09- 201 4 numme r 2 T KOOLBLAADJE Obs Koolhoven, Koolhovenlaan 1A, 5036 TK Tilburg www.obskoolhoven.nl, www.facebook.com/obskoolhoven obskoolhoven@opmaat-scholen.nl, 013-4565680 De nieuwsbrief Door:

Nadere informatie