Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 25 november detrieme@cbo-meilan.nl

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 5 8464 VL Sintjohannesga 25 november 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl"

Transcriptie

1 Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 25 november detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verjaardagen NOVEMBER NOVEMBER 27 Afsluiting project Kunst 28 Juf Anneke December December 4 Sinterklaasfeest 3 Jorn 7 en 8 Studie-tweedaagse meester Siemon 5 Sinterklaas 14 spreekuur 12 Jarno en Roos 17 Nieuwsbrief 14 Iris en Ylana 17 kerstviering + kerstmarkt 20 Sietze 18 laatste schooldag juf Nienke 26 Stan 19 begin kerstvakantie Januari 4 weer naar school Januari Advent Komende zondag begint in het kerkelijk jaar de Adventstijd. Een tijd waarin we uitkijken naar de komst van het kind Jezus. In kerken, maar ook op school, wordt daar ieder jaar aandacht aan besteed. Adventstijd is in veel gezinnen ook een gezellige tijd. De kerstboom en de kerstverlichting worden weer van zolder gehaald om meer gezelligheid te brengen in de huizen. Zelf vind ik dit ook een mooi feest. Een feest van verwachting, maar ook een tijd van bezinning. Ik wil dit stukje afsluiten met een adventstekst van de profeet Jesaja: daarom zal de Heer u een teken geven, de jonge vrouw is zwanger en zal spoedig een zoon baren en hem Immanuel noemen. (Jesaja 7 :14 NBV) Tygo heeft een zusje gekregen. Ilse is op dinsdag 17 november geboren. We feliciteren hem, zijn zusje Lian en de ouders, Lindert en Rianne Wierda, van harte met deze blijde gebeurtenis Afgelopen week moest de moeder van Gea vrij plotseling worden geopereerd. Voor zover we nu weten is deze operatie geslaagd. Gea is een paar dagen niet op school geweest, omdat ze voor haar vader moest zorgen. Hij heeft voorlopig tijdelijke opvang. Gea we wensen jou en je familie veel sterkte toe. Voor Nienke begint binnenkort het zwangerschapsverlof. Vanaf januari tot ongeveer mei zal ze afwezig zijn. Haar vervanger wordt meester Jelmer de Haan uit Drachten.

2 Afsluiting Project Kunst Zoals in de vorige nieuwsbrief al werd gemeld, wordt het project kunst op vrijdagmorgen 27 november afgesloten. Alle ouders zijn dan welkom. Aan het eind van de nieuwsbrief nogmaals de uitnodiging. Kerstviering Vorige week hebben alle ouders een mail gehad over de komende kerstviering. De opzet is dit jaar iets anders, maar het wordt vast weer heel gezellig. Uiteraard is iedereen ook weer welkom op de aansluitende kerstmarkt. Wanneer ouders op donderdagmiddag op school opvang willen voor hun kinderen kan dat via de mail worden opgegeven: Wij zorgen dan voor opvang van uur. Spreekuur Het derde spreekuur met de leerkrachten is nog maar net achter de rug of er komt al weer een aankondiging voor het volgende. Op maandag 14 december kunnen ouders weer gebruik maken van dat spreekuur. Opgaves moeten uiterlijk woensdag 8 december binnen zijn. Je kunt je opgeven via de mail (detrieme@cbo-meilan.nl) of via het strookje aan het eind van de nieuwsbrief. Kind op maandag De komende week gaan de verhalen over Isaak en Ismael, die hun vader begraven. (Genesis 23,24 en 25:1-11). Daarna gaat het op school vooral over kerst. Koffie-uurtje met de directeur Voor de ouders van groep 6/7 was een koffie-uurtje gepland op dinsdag 8 december. Dat gaat helaas niet door. Ik ben dan op een studie-tweedaagse met de directeuren van Meilân. Jullie worden nu uitgenodigd om op dinsdag 12 januari aan te schuiven voor een kopje koffie of thee. In de volgende nieuwsbrief komt nog wel een herinnering. Sparen voor goed doel We hebben nog geen beslissing genomen over een nieuw doel. Wel hebben we een suggestie binnen gekregen. Binnenkort gaan we over het doel beslissen. Opbrengsten afgelopen 3 weken Groep 1/2 0,80 Groep 3/4 0,00 Groep 5/6 0,50 Groep 6/7 1,00 Groep 7/8 0,10 Totaal deze periode 2,40 Stand tot de vorige keer 0,00

3 Opbrengst deze periode 2,40 Totaal gespaard 2,40 Aanwezigheid Siemon: In de week na Sinterklaas ben ik twee dagen op een studiebijeenkomst van directies Meilân. Die week ben ik daarom alleen op donderdag op school. Die twee dagen ben ik ook moeilijk bereikbaar. Voor de aanwezigheid in de rest van december verwijs ik na onderstaand schema. Op dagen dat ik niet op school ben, kan er in dringende gevallen wel een mail gestuurd worden naar Je krijgt dan, indien nodig, zo spoedig mogelijk antwoord. 30 november 4 december 7 t/m 11 december 14 t/m 18 december Maandag Maandag tweedaagse directies Maandag Dinsdag Dinsdag tweedaagse directies Dinsdag Vrijdag Donderdag Donderdag Volgende nieuwsbrief De volgende nieuwsbrief zal uiterlijk donderdag 17 december verschijnen. Wanneer je nieuws hebt voor deze nieuwsbrief kun je dat sturen naar detrieme@cbo-meilan.nl De berichten moeten woensdag 16 december binnen zijn. Hierna volgt nog het nieuws uit de groepen. Deze keer uit groep 1/2 en 3/4. Nieuwsbrief groep 1/2 Wat is het een gezellige, maar ook spannende tijd, Sint Maarten en nu Sinterklaas! Voor Sint Maarten hebben we mooie lampionnen gemaakt. De kinderen mochten zelf kiezen welke ze graag wilden maken. Een sterrenlampion, een leeuw of een uil of toch een aap. Op 11 november zijn we naar de Doarpsfinne geweest om daar te zingen en onze lampionnen te laten zien. Ook groep 6/7 ging met ons mee, dat was heel gezellig! En nu is Sinterklaas al weer aangekomen in Sintjohannesga Dit is de eerste week dat we werken over Sint, ook zijn we nog bezig met de afsluiting van het thema Kunst. Aan dat thema hebben we ook kort gewerkt. Het resultaat kunnen jullie vrijdag bekijken.

4 In de klas hebben we een inpakhoek gemaakt en de poppenhoek is nu een pietenhuis geworden, zo gezellig! In de bouwhoek worden verschillende pietenhuizen gebouwd, en ook was er al een mooie stoomboot gebouwd! En Amerigo heeft ook al een mooie stal gehad. Tijdens de gymles zijn we als echte pieten aan het klimmen geweest, over de daken lopen en pakjes bezorgen. Wat een knappe pieten! Allereerst blikken we terug op de Kinderboekenweek. Op de vraag welke vader wil komen voorlezen hadden drie vaders zich gemeld en prachtig voorgelezen!!! De jury bestaande uit alle kinderen hebben met ruime meerderheid gekozen voor de vader van Yente en Senne. Gefeliciteerd met de voorleesbeker!!

5 Lezen is een heel belangrijk onderdeel van elke dag. Tijdens de kinderboeken week hebben de kinderen ook voorgelezen en het boek van Franky was een leuk begin voorafgaand aan de gastles van juf Barbara. Ook even een terugblik op de gastles van de "Sterrenjuf" Barbara. We hebben veel geleerd over de grootheid van het heelal. De gemaakte raketten lieten we de lucht in vliegen!!!!!

6 We hebben op de computer antwoorden op de volgende vraag opgezocht. Vraag: Ons zonnestelsel bestaat uit 8 planeten en een dwergplaneet. Hoe heten deze planeten en de dwergplaneet? Ezelsbruggetje om het te onthouden! Maak Van Acht Meter Stof Uw Nieuwe Pyama We zijn begonnen met een nieuw thema "Jij en ik" We kunnen aansluiten waar ook de andere groepen mee bezig zijn n.l. Kunst. We maken zelf kunstwerken zoals een zelfportret in de stijl van Paul Klee en/of Picasso. In dit thema hebben we het ook over anders zijn. Iedereen is wel ergens goed in : Lezen, rekenen, gym, schrijven, schilderen etc. Je kunt je talenten laten zien in het thema kunst! Als afsluiting kunt u het werk komen bekijken!!! Samenwerken is een belangrijk onderdeel van de dagelijkse praktijk. Samen lezen, Samen een lampion maken, Theater lezen, samen pannenkoeken bakken, als onderdeel van de rekenles. Ook als leerkrachten en ouders doen wel eens wat samen!!!!. Met Anneke naar de leesconferentie in Groningen!! Met Siemon en de moeder van Pim en Mark naar de Groninger onderwijsdag met als thema ouderbetrokkenheid. Samen verantwoordelijk voor het leerproces, school en ouders.

7 Groep 3 Groep 3 begint al aardig zinnetjes te lezen in het leesboek van veilig leren lezen. De letterkennis is 100%. Verwisseling met de b en d is nog wel aanwezig. Hulpmiddel is van je handen een bed maken!!!! De kinderen hebben ook weer van de nieuwe kern 4 de veilig en vlot woorden mee naar huis gekregen, als ze elke dag even 5 minuten oefenen helpt dat echt voor de directe woordherkenning en kunnen ze sneller leren lezen! Ook leesplezier thuis met boeken uit de bieb. Leuk om samen met je vader of moeder te lezen of voor te lezen. Met rekenen zijn we druk met splitssommen bezig. Te oefenen met splitsen, kies een splitsing. We leren de erbij en eraf sommen met de z.g. bussommen in en uitstappen!! Hoeveel in de bus??? We wensen u samen met uw kind weer veel oefenplezier De leerkracht kan het niet alleen dus samen met ouders werken we aan de toekomst van het kind!!! Groep 4 rekenen We zijn met rekenen bezig met de sommen tot 100 eraf en erbij. We leren dit aan de hand van de getallenlijn. Sprongen van 10 en huppen van bijv. 3,5,7 uw kind kan laten zien hoe hij/zij dat doet. De som 27+14= We hebben de tafel van 2 geleerd en zijn bezig met andere tafels. Ook zij kunnen oefenen met Vermenigvuldigen moet je onderhouden, want je hebt ze in de hele basisschool nodig!! Ook bij zijn leuke spellen et tafelsommen. lezen en taal De kinderen lezen naar interesse 's middags van , ze kiezen boeken uit onze bibliotheek. Er is veel leesplezier en er mag vaak even iemand zijn boek presenteren!!! Na de pauze wordt ook gelezen maar dan de info teksten van Alles-in-1.

8 Een leuke variant op zelf lezen is theater lezen. Samen een toneelstukje lezen met verschillende rollen. De presentaties aan de groep zijn super leuk!!! Tryntsje en Corrie Scrol nog even door naar het strookje voor het spreekuur, een bericht over de afsluiting van het thema en een ingezonden mededeling over kortingen op ICT voor ouders van leerlingen op onze school. Opgave spreekuur maandag 14 december Naam: Ik wil graag gebruik maken van het spreekuur van de volgende leerkracht(en): Dit strookje weer inleveren op school. Uiterlijk woensdag 9 december uur Mailen mag ook naar detrieme@cbo-meilan.nl

9 Afsluiting project KUNST! Vrijdag 27 november is alweer de afsluiting van ons project over kunst. We hebben 5 weken lang gewerkt en geleerd over kunst in verschillende vormen. Wàt we hebben geleerd en gedaan willen we graag aan jullie laten zien. De Trieme wordt op vrijdagochtend tussen en uur omgetoverd tot een waar kunstmuseum! U kunt prachtige kunstwerken komen bekijken en genieten van verschillende kunstvormen zoals; dans, theater of poëzie. Dus komt allen op vrijdagochtend 27 november tussen en 11.45! Ingezonden mededeling Hoge kortingen op ICT voor alle ouders bij schoolspot.nl! Schoolspot.nl is dé ICT-webwinkel voor het basis- en speciaal onderwijs waar ouders en medewerkers met veel korting officiële software, hardware en andere ICT-gerelateerde producten kunnen bestellen. Deze korting kan oplopen tot wel 90% en dat wil de school jullie niet onthouden! Schoolspot.nl is geen commerciële webwinkel, maar een dienst voor het onderwijs. Door slimme overeenkomsten die zijn gesloten met leveranciers en omdat jouw basisschool vaak al een gedeelte betaald voor het gebruik thuis, krijg je flinke onderwijskorting als je via schoolspot.nl koopt. Wat is er verkrijgbaar bij schoolspot.nl? Het assortiment bij schoolspot.nl is zeer uitgebreid. Je kunt er terecht voor al je software van Microsoft, Adobe, Magix, McAfee, Symantec etc. Maar ook voor laptops, tablets, educatieve software en cursussen en nog veel meer... En het zijn allemaal de nieuwste versies voor soms maar een fractie van de winkelprijs. Welke producten je in de webwinkel vindt en welke prijzen je ziet, is afhankelijk van de licenties die jouw onderwijsinstelling afneemt bij APS IT-diensten, de eigenaar van schoolspot.nl. Hoe ontvang je deze korting? Om te kunnen winkelen bij schoolspot.nl heb je een inlogaccount nodig. Heb je nog geen account dan kun je dat direct aanvragen bij schoolspot.nl, binnen enkele ogenblikken ontvang je via je inloggegevens en kun je gaan bestellen.

10 De voordelen van schoolspot.nl Betrouwbaar (in samenwerking met jouw bassischool en vrijblijvende aanmelding) De laagste prijzen Specifiek aanbod voor het basis- en speciaal onderwijs Snel (downloads direct beschikbaar, andere bestellingen dezelfde werkdag verzonden) De nieuwste versies (het assortiment is altijd up-to-date) Geen verrassingen achteraf (btw en verzendkosten zijn al in de prijs verwerkt) Kijk dus op schoolspot.nl, dé ICT-webwinkel voor iedereen in het basisonderwijs!

Aan de ouders/verzorgers van t Möllenveld

Aan de ouders/verzorgers van t Möllenveld Aan de ouders/verzorgers van t Möllenveld Dit is de laatste digitale nieuwsbrief van dit kalenderjaar 2016. We zitten nu vlak voor de Kerst en over 2 weken gaan we het nieuwe jaar 2017 in. We hebben een

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda. Nummer 5 december 2015

Beste ouders, Agenda. Nummer 5 december 2015 Nummer 5 december 2015 Agenda Wo 2 dec Inloopochtend 8:15-8:30 uur Vrij 4 dec Sinterklaasviering, alle leerlingen om 12:00 uur vrij Do 17 dec Kinderen vrij om 12:00 uur i.v.m. kerstdiner 17:00-18:30 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief 07 t/m 11 dec 2015

Nieuwsbrief 07 t/m 11 dec 2015 Nieuwsbrief 07 t/m 11 dec 2015 04-12 Groep 2 vrij 09-12 Algemene Ouderbijeenkomst 18:45 21:00 uur 16-12 Kerstviering (Avond) 21-12 t/m 01-01 Kerstvakantie Irene van Gurp Liselotte Hommel Wiep Bakker Montana

Nadere informatie

Joëlle. Nieuwsbrief 20 t/m 24 nov Sinterklaas Groep 2 vrij Studiedag Groep 1 t/m 8 vrij Sint op school

Joëlle. Nieuwsbrief 20 t/m 24 nov Sinterklaas Groep 2 vrij Studiedag Groep 1 t/m 8 vrij Sint op school Nieuwsbrief 20 t/m 24 nov 2017 17-11 Groep 2 vrij 28-11 Studiedag Groep 1 t/m 8 vrij 04-12 Sint op school 06-12 Studiedag Groep 1 t/m 8 vrij Joëlle 15-12 Groep 2 vrij Sinterklaas Beste ouder(s), Onze school

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 nov t/m 04 dec 2015

Nieuwsbrief 30 nov t/m 04 dec 2015 Nieuwsbrief 30 nov t/m 04 dec 2015 01-12 03-12 04-12 16-12 Studiemiddag - Groep 1 t/m 8 s middags vrij Sinterklaas op school Groep 2 vrij Kerstviering (Avond) Ayla Dam Siem de Waal Kadir Erbay Kerstviering

Nadere informatie

Agenda: 18 november 2015 Cliniclowns 18 november 2015 Koffie ochtend OR in de winkel Zelf & Gemaakt

Agenda: 18 november 2015 Cliniclowns 18 november 2015 Koffie ochtend OR in de winkel Zelf & Gemaakt Pagina 1 van 3 Inhoudsopgave Algemeen: Koffieochtend OR Algemeen: Aankondiging cliniclowns Algemaan: Brief vrijetijdsbesteding. SO: Kerstmarkt 2015. SO: Muziyoga VSO: Sinterklaas VSO: Studiedag Bijlage

Nadere informatie

1 december 2015 (nr 4)

1 december 2015 (nr 4) 1 december 2015 (nr 4) Sinterklaasfeest en kerstviering Sinterklaas gebruikt vrijdag 4 december een boot om een bezoek te kunnen brengen aan onze school! Wij vragen u met klem om de kinderen op tijd naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 09 t/m 13 jan Gilanah Ilse. Geen mededelingen Groep 2 vrij Groep 3 t/m 8 s middags vrij Eerste Kerstdag

Nieuwsbrief 09 t/m 13 jan Gilanah Ilse. Geen mededelingen Groep 2 vrij Groep 3 t/m 8 s middags vrij Eerste Kerstdag Nieuwsbrief 09 t/m 13 jan 2017 23-12 Groep 2 vrij 23-12 Groep 3 t/m 8 s middags vrij 25-12 Eerste Kerstdag 26-12 Tweede Kerstdag Gilanah Ilse 01-01 Nieuwjaarsdag Geen mededelingen Geen mededelingen Kober

Nadere informatie

CNS-NIEUWS. jrg.33 nr.33 vrijdag : internet:

CNS-NIEUWS. jrg.33 nr.33 vrijdag : internet: CNS-NIEUWS jrg.33 nr.33 vrijdag 22-04-2016 :461632 e-mail: cns@cnsstaphorst.nl internet: www.cnsstaphorst.nl DE BIJBELVERHALEN VAN VOLGENDE WEEK: groep 1 en 2: Hemelvaart Lukas 24:50-53 Pinksteren Handelingen

Nadere informatie

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 4 november

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 4 november Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 4 8464 VL Sintjohannesga 4 november 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verjaardagen NOVEMBER NOVEMBER 11 Sint Maarten 08 Ailyn Maite en Fardeau 16 Spreekuur

Nadere informatie

NL27ABNA054.44.28.773

NL27ABNA054.44.28.773 Akkersleep 1-3 6641 WR Beuningen T. 024 677 26 04 F. 024 677 89 59 info@dehoeven.nl www.dehoeven.nl Donderdag, 26 november 2015 De school is weer mooi versierd.. De decoratiegroep is afgelopen vrijdag

Nadere informatie

CNS-NIEUWS. jrg.33 nr.14 vrijdag : internet:

CNS-NIEUWS. jrg.33 nr.14 vrijdag : internet: CNS-NIEUWS jrg.33 nr.14 vrijdag 20-11-2015 :461632 e-mail: cns@cnsstaphorst.nl internet: www.cnsstaphorst.nl DE BIJBELVERHALEN VAN VOLGENDE WEEK: groep 1 en 2: Een boodschap voor Zacharias Luk. 1:5-25

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 t/m 27 nov 2015

Nieuwsbrief 23 t/m 27 nov 2015 Nieuwsbrief 23 t/m 27 nov 2015 20-11 Groep 2 vrij 25-11 MR-vergadering 01-12 Studiemiddag - Groep 1 t/m 8 s middags vrij Sven Blom Milan Jongenelen 04-12 Groep 2 vrij Carnaval Over een paar maanden is

Nadere informatie

Veel leesplezier, De Redactie

Veel leesplezier, De Redactie 11 oktober 2013, jaargang 22. nr. 3 Voor jullie ligt de digitale BargerBabbel zoals we die op school verspreiden (ook apart onder de ouders van aangemelde leerlingen die nog niet op school zitten, en waarvan

Nadere informatie

Sta stevig in je schoenen! 25 oktober 2016

Sta stevig in je schoenen! 25 oktober 2016 AGENDA SCHOOLJOURNAAL OBS de Berkenhorst Staphorster Kerkweg 40 Staphorst :0522 461359 : :deberkenhorst@stichtingpromes.nl website: http://www.deberkenhorst.nl 25 oktober 2016 17 t/m 21-10 Herfstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2016: Nr. 2

Nieuwsbrief oktober 2016: Nr. 2 ALFRINK JOURNAAL Kard. Alfrinkschool, Koordsteeg 11, 7161 WP Neede. Tel.nr. 0545-292686.. www.alfrinkneede.nl / e-mail: directie@alfrinkneede.nl Nieuwsbrief oktober 2016: Nr. 2 Agenda oktober Agenda november

Nadere informatie

Agenda. Nummer 6 maart Beste ouder(s)/verzorger(s) Wilt u er aan denken om de toekomstige broertjes/zusjes aan te melden bij de administratie!

Agenda. Nummer 6 maart Beste ouder(s)/verzorger(s) Wilt u er aan denken om de toekomstige broertjes/zusjes aan te melden bij de administratie! Agenda Nummer 6 maart 2016 14 maart Start thema gezond en fit 24 maart Einde thema gezond en fit Paasontbijt 25 maart Goede vrijdag 27 maart!e paasdag 28 maart 2 e paasdag 29 maart Studiedag 01 april Inloop

Nadere informatie

Vrijdagochtend 18 december vieren we kerstfeest met de leerlingen uit groep 3 t/m 8.

Vrijdagochtend 18 december vieren we kerstfeest met de leerlingen uit groep 3 t/m 8. Juliana van Stolbergschool Chr. Basisonderwijs Oosterscheldestraat 1-3 4695 EN Sint Maartensdijk T: 0166 66 26 10 / 06-28708692 E: directie@jvanstolbergschool.org I: www.jvanstolbergschool.org Inleiding

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Bericht van directie Meester Martijn (gym) is voor langere tijd afwezig. Zijn jongste zoontje Pelle is ernstig ziek opgenomen in het ziekenhuis in Maastricht met een hersenvliesontsteking.

Nadere informatie

Riebas/Nieuwsbrief. Jaargang 5 Nummer 16 Datum: 19 mei 2016

Riebas/Nieuwsbrief. Jaargang 5 Nummer 16 Datum: 19 mei 2016 R.K. Basisschool St.Willibrordus Schoolstraat 15 5561 AH Riethoven Telefoon 040 207 52 99 e-mail infostwillibrordus@skozok.nl internet www.bsstwillibrordus.nl TSO t Blusserke: e-mail info@blusserke.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 3 oktober 2014

Nieuwsbrief 5 3 oktober 2014 Nieuwsbrief 5 3 oktober 2014 Inhoud Informatie van school Deur 5 minuten later open! Kinderboekenweek Herfstvakantie Studiedag team 6 oktober dag van de leraar Inloop bij de directeur Agenda Verzoeken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 t/m 18 dec 2015

Nieuwsbrief 14 t/m 18 dec 2015 Nieuwsbrief 14 t/m 18 dec 2015 16-12 Kerstviering (Avond) 21-12 t/m 01-01 Kerstvakantie W1-SW16 Deze week hoofdluiscontrole W2-SW17 Deze week nacontrole hoofdluis Dylan Janse Nick Koevoet Jasmine Jaid

Nadere informatie

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs De school waar onze dromen werkelijkheid worden NIEUWSBRIEF Schooljaar 2014-2015 Donderdag 18 september Nummer 02 Vanuit de directie Informatieavonden In alle groepen is een informatieavond geweest en

Nadere informatie

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 2 8464 VL Sintjohannesga 16 september 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 2 8464 VL Sintjohannesga 16 september 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 2 8464 VL Sintjohannesga 16 september 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verjaardagen SEPTEMBER SEPTEMBER 21 Koffie-uurtje ouders groep 1/2 21 Pim 22 juf

Nadere informatie

Super bedankt hiervoor. De kunstwerken hebben een mooi plekje gekregen in de hal.

Super bedankt hiervoor. De kunstwerken hebben een mooi plekje gekregen in de hal. December 2015 Talent voor de Toekomst Vorige week kregen we twee mooie kunstwerken aangeboden door de kinderen die hadden deelgenomen aan de workshop Creatief voor de school. Super bedankt hiervoor. De

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

DE WIJSNEUS DEVENTER LEERSCHOOL

DE WIJSNEUS DEVENTER LEERSCHOOL DE WIJSNEUS DEVENTER LEERSCHOOL website: www.deventerleerschool.nl 24 september 2014 inhoud nieuwsbrief Personeelszaken Herfsttocht 2014 Studiedagen Parkeren bij school Oproep lunchmedewerker(s) BSO zomer

Nadere informatie

Houtmarktbericht december 2013 1

Houtmarktbericht december 2013 1 Terwijl de afgelopen tijd de storm buiten raasde en de hagelstenen vielen is het in onze school lekker warm en behaaglijk en zijn we volop aan het werk over ons thema Feesten. Hoewel het 5 decemberfeest

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders.

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Nieuwsbrief Donderdag 19 november 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 47 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Waar ben ik thuis? Genesis 23, 24, 25:1-11 Net als vorige

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

Daarna gaan we op weg naar Kerst. Advent, tijd van verwachting.

Daarna gaan we op weg naar Kerst. Advent, tijd van verwachting. 19 november 15 Voorwoord In de nieuwsbrief voor de komende weken zeggen we welkom tegen een nieuwe leerling in groep 3, feliciteren we de zwemkanjers, lezen we over activiteiten die plaats vonden op school,

Nadere informatie

De Sterrenkijker. Nummer 2, Jaargang 27, 26 september 2016

De Sterrenkijker. Nummer 2, Jaargang 27, 26 september 2016 De Sterrenkijker Nummer 2, Jaargang 27, 26 september 2016 Bereikbaarheid directie Maandag: bs. de Ster. Dinsdag: st. Willibrordusschool Woensdag: st. Willibrordusschool Donderdag: ochtend bs. de Ster,

Nadere informatie

Piramidepost 21 oktober 2014

Piramidepost 21 oktober 2014 Piramidepost 21 oktober 2014 Data Activiteit Bestemd voor Woensdag Start schoolreisje naar Texel Groepen 8 22 oktober Vrijdag Kledingbeurs (14.00 15.15) Alle ouders / verzorgers 24 oktober Laatste dag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11. Kerkhoflaan april VL Sintjohannesga

Nieuwsbrief 11. Kerkhoflaan april VL Sintjohannesga 23 april 2014 8464 VL Sintjohannesga 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief 11 Agenda Verjaardagen April April 24 Verkeerstruck op school 25 Koningsspelen 24 Lena Continurooster

Nadere informatie

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 9 8464 VL Sintjohannesga 9 maart 2016 0513 551 857

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 9 8464 VL Sintjohannesga 9 maart 2016 0513 551 857 Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 9 8464 VL Sintjohannesga 9 maart 2016 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verdagen Maart Maart 14 spreekuur 11 juf Gera 16 open morgen voor nieuwe ouders 14 Yente

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

Tille-Nieuws 4. Donderdag 8 oktober t/m 15 oktober 2015. 8 oktober Start Kinderboekenweek OBS De Tille (met o.a. bezoek van Lida Dijkstra)

Tille-Nieuws 4. Donderdag 8 oktober t/m 15 oktober 2015. 8 oktober Start Kinderboekenweek OBS De Tille (met o.a. bezoek van Lida Dijkstra) www.obs-detille.nl Schoolleider: Folkert Ensing Tille-Nieuws 4 Donderdag 8 oktober t/m 15 oktober 2015 8 oktober Start Kinderboekenweek OBS De Tille (met o.a. bezoek van Lida Dijkstra) 14 oktober OV-vergadering

Nadere informatie

Blok 4 van rekenen hebben we afgerond en maandag starten we in het nieuwe rekenboek, blok 5.

Blok 4 van rekenen hebben we afgerond en maandag starten we in het nieuwe rekenboek, blok 5. Nieuwsbrief groep 3 -November- Rekenen: Blok 4 van rekenen hebben we afgerond en maandag starten we in het nieuwe rekenboek, blok 5. De volgende doelen komen hier aan de orde: Tellen tot 20 met huppen

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 6 8464 VL Sintjohannesga 17 december 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 6 8464 VL Sintjohannesga 17 december 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 6 8464 VL Sintjohannesga 17 december 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verjaardagen 17 kerstviering + kerstmarkt 20 Sietze 18 laatste schooldag juf Nienke

Nadere informatie

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen.

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen. 26 november 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 27 Groep 4, kookles (Pietensoep) groep 4 van Sterappels. Pyjamazingen (18.30 uur). Vr 28 Streekmuziekschool komt voor de groepen 3 en 4 met een voorbereidende

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2017

Nieuwsbrief november 2017 Nieuwsbrief 6 27 november 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 De Oranjeschool: Ieder kind zijn/ haar talent! Daar moest ik aan denken bij het volgende gedicht en de prachtige maandopening

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

Nieuws. Regel van de maand november Ik gehoorzaam de juf, de meester en andere grote mensen die in de school helpen of werken.

Nieuws. Regel van de maand november Ik gehoorzaam de juf, de meester en andere grote mensen die in de school helpen of werken. Jaargang 07 Nieuws 7 Alle data Deo Volente Schoolkamp In de jaaragenda staat dat groep 8 in week 25 (2016) op schoolkamp gaat. We gaan dit jaar echter niet naar De Arendshorst. Hierdoor is ook de kampweek

Nadere informatie

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2 Nieuws uit groep 1/2 20 februari 2015 (nr 8) Deze week hebben we het thema Sneeuw en ijs afgesloten. Donderdagmiddag hebben we met z n allen genoten van een circuit rondom dit thema. We hebben o.a. vetbollen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 8 6 oktober 2015 Deze week: * Zendingsproject * Schoolfotograaf * Opa en omadagen * Doppen-spaar-actie * Kies traject Een paar weken geleden heeft u in de bijlage van de nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015 Nieuwsbrief oktober 2015 Welkom! Via deze nieuwsbrief ook een warm welkom aan alle ouders/verzorgers van de locatie Van der Muydenstraat. Vanaf heden zullen namelijk beide locaties van ons Kindcentrum;

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

Voor de ouders en verzorgers,

Voor de ouders en verzorgers, Voor de ouders en verzorgers, Het is duidelijk te merken dat Sinterklaas weer in het land is, een gezellige tijd en tegelijkertijd een spannende tijd voor veel kinderen. We volgen binnen de school de lijn

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 november 2015 Ma 30 Di 1 Woe 2 Do 3 Vrij 4 Za 5 Sinterklaas Oud Papier

Nadere informatie

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 3 8464 VL Sintjohannesga 9 oktober 2014 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 3 8464 VL Sintjohannesga 9 oktober 2014 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 3 8464 VL Sintjohannesga 9 oktober 2014 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verjaardagen Oktober Oktober 9 Boekenmarkt 11 Sietse Afsluiting eerste project 12 Douwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent. Van harte gefeliciteerd!

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent. Van harte gefeliciteerd! CBS De Schalmei Schooljaar 15/16 nummer 7 20 november Nieuwsbrief Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent Van de directie Beste ouders, Belangrijke data De afgelopen twee weken hebben we

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers November 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers We wensen jullie allebei een fijne tijd op onze school. Afsluiting Kinderboekenweek Op vrijdag

Nadere informatie

Woensdag 14 maart wordt er geen onderwijs gegeven i.v.m. de stakingsdag en zijn de kinderen vrij.

Woensdag 14 maart wordt er geen onderwijs gegeven i.v.m. de stakingsdag en zijn de kinderen vrij. Jaargang 4, nummer 9, 11 maart 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Woensdag 7 maart was er een koffieochtend voor ouders, georganiseerd door ouders (Malika Bentiss en Tine van Laar). De koffieochtend werd

Nadere informatie

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 Jubileum en afscheid juffrouw Jannie. Op 21 november is juffrouw Jannie 40 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Dit is natuurlijk een

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Nieuwsbrief, 17 november 2017

Nieuwsbrief, 17 november 2017 Nieuwsbrief, 17 november 2017 Sintviering maandag 4 december Kerstviering en knutselen 1 e Talentendag zeer geslaagd Winnaars kinderboekenweek Verkeersproject fietsverlichting Nieuws uit de bieb Agenda

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Jaargang 2015-2016 14 december 2015

Jaargang 2015-2016 14 december 2015 Advent Advent is een tijd van verwachten. We kijken uit naar het Kerstfeest, waarop we zullen vieren dat Jezus geboren wordt. De verwachting wordt gevoed door de profeet Jesaja, die vertelt dat eens een

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

DE SPRINGKRANT Digitale nieuwsbrief van RKBS De Springschans voor ouders/verzorgers

DE SPRINGKRANT Digitale nieuwsbrief van RKBS De Springschans voor ouders/verzorgers DE SPRINGKRANT Digitale nieuwsbrief van RKBS De Springschans voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2010/2011 nummer 20 In dit nummer: Kalender Vrijdag 24 juni Sportdag Groep 4 Zaterdag 25 juni Maandag 27

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Horizon

Nieuwsbrief de Horizon P a g i n a 1 Nieuwsbrief de Horizon Agenda 5 januari: luizencontrole 6 januari: oud papier 7 januari: inloopmiddag 11 januari: kleuters en onderbouw vrij 21 januari: studie dag leerlingen vrij 22 januari:

Nadere informatie

19.00 uur Alphense schrijver Gerard van Gemert in lokaal van juf Tilly.

19.00 uur Alphense schrijver Gerard van Gemert in lokaal van juf Tilly. 8 oktober 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 9 Vr 10 Ma 13 Di 14 s Middags afsluiting project FEEST kinderboekenweek 2014 met de kinderen bij de tribune. 18.30 20.00 uur afsluiting project voor kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016

Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016 Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016 Agenda 5 oktober start kinderboeken week 6 oktober oud papier container 15 tot 23 oktober herfstvakantie 24 oktober luizencontrole 14 november 10-minuten gesprekken

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Uit de teamkamer Aanwezigheid directie & Ib-er Maandag 21- vrijdag 25 & maandag 28 november Maandagochtend 21- dinsdag 22 & maandagmorgen 28 nov.

Uit de teamkamer Aanwezigheid directie & Ib-er Maandag 21- vrijdag 25 & maandag 28 november Maandagochtend 21- dinsdag 22 & maandagmorgen 28 nov. r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal o.z. 86 locatieleider: Inge Kiers 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 7 8 februari 2016 Portfolio en oudergesprekken De oudergesprekken over de ontwikkeling van uw kind vinden volgende week maandag en dinsdag (niet woensdag!) plaats.

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Voor de ouders en verzorgers,

Voor de ouders en verzorgers, Voor de ouders en verzorgers, Deze nieuwsflits start ik met een terugblik op de ouderavond die we afgelopen dinsdagavond gehouden hebben. We mochten deze avond 13 ouders en 14 collega's begroeten. Onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief week 39 Vrijdag 26 september 2014

Nieuwsbrief week 39 Vrijdag 26 september 2014 Nieuwsbrief week 39 Vrijdag 26 september 2014 Kinderboekenweek Op 1 oktober aanstaande begint de Kinderboekenweek 2014. Het thema FEEST zal met een grootse opening van start gaan op het schoolplein (en

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

April 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 9. Woensdag 1 april ( echt geen grap) was de Grote Rekendag. In een ander stukje kunt u hier nog meer over lezen.

April 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 9. Woensdag 1 april ( echt geen grap) was de Grote Rekendag. In een ander stukje kunt u hier nog meer over lezen. Nieuwsbrief april 2015: Nieuws vanuit: De directie Terwijl u deze maandbrief leest zijn de kinderen net een lang weekend vrij geweest. De reden van deze vrije dagen zijn toch altijd bijzonder. Een Goede

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 24 november 2017 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 24 november 2017 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 24 november 2017 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 11 Inhoud Kreet van de week Korfbaltoernooi Sinterklaas

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld December 2014 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen Wist u dat u uw kind bij ziekte kunt ziekmelden op: www.kleinewereld.nl Vakanties 2014-2015 Kerstvakantie 20 december 2014 t/m 4 januari 2015 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Loek, Dion, Kyara, Nina, Simon, Luna en Sinterklaas vieren deze week hun verjaardag. Van harte gefeliciteerd namens heel het team!

Loek, Dion, Kyara, Nina, Simon, Luna en Sinterklaas vieren deze week hun verjaardag. Van harte gefeliciteerd namens heel het team! Agenda Vr. 4-12 : Sinterklaasviering (kinderen zijn om 12.00uur uit) Di. 8-12 : MR vergadering Wo. 9-12 : GGD op school Do. 10-12 : GGD op school Do. 17-12 : Kerstviering in de avond (programma volgt nog)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Herfstvakantie

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015 Kalender 07-10: Start kinderboekenweek 09-10: Voorstelling groep ½ Planetarium 16-10: Inloopochtend Voorleeswedstrijd

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

* nummer 4 * november Nieuwsbrief. Voor u ligt alweer de vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier!

* nummer 4 * november Nieuwsbrief. Voor u ligt alweer de vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier! Nieuwsbrief Voor u ligt alweer de vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier! Bregina Staal Contactgegevens CBS De Regenboog Troelstralaan 3 9602 XA Hoogezand 0598-321031 directiecbsderegenboog@vcomog.nl

Nadere informatie

vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano (www.sjano.

vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano (www.sjano. Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 week 46 Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 2015-2016 * nummer 4 * november 2015. november

Nieuwsbrief. 2015-2016 * nummer 4 * november 2015. november Nieuwsbrief november In deze nieuwsbrief meer informatie over AVI en DMT. Termen die u (vanaf groep 3) veel zult horen, maar waarvan u zich misschien afvraagt: wat is het eigenlijk? Verder heten we twee

Nadere informatie

1. Liedje Welkom welkom http://www.youtube.com/watch?v=t5ajdsxwmhu 2. Liedje: Jij mag er zijn.

1. Liedje Welkom welkom http://www.youtube.com/watch?v=t5ajdsxwmhu 2. Liedje: Jij mag er zijn. NIEUWSBRIEF 2 Oktober 2013-20142014 Geachte Ouders/verzorgers, De eerste 9 weken zitten erop. De leerlingen en leerkrachten hebben hard gewerkt. Met z n allen hebben we goed ons best gedaan op de leervakken,

Nadere informatie