Yeshivath Sharashim. Hand- Users

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Yeshivath Sharashim. http://yeshivathsharashim.org. Hand- Users"

Transcriptie

1 Yeshivath Sharashim Hand- Users leiding Guide

2 Welkom bij We hopen dat deze handleiding u zal helpen kennis te maken met Yeshivath Sharashim s Web-gebaseerd educatie systeem. In het bijzonder hopen we dat deze handleiding u zal helpen zo volledig mogelijk te kunnen deelnemen aan rabbijn Chaim Eisen s live en interactieve video sessies. Wees alstublieft niet te bescheiden om contact met ons op te nemen als u toch nog vragen heeft of problemen tegenkomt. We zijn erg dankbaar dat we een groot deel van deze handleiding mogen gebruiken van Student s Guide of WebYeshiva.org. WebYeshiva en Yeshivath Sharashim gebruiken het zelfde platform voor de Cisco s WebEx Meeting Center. Hou er rekening mee dat kleine details misschien niet relevant zijn voor Yeshivath Sharashim.

3 Basis benodigdheden voor het systeem. Om mee te doen met de live en interactieve video sessies heb je het volgende nodig: Een computer met speakers of een koptelefoon. Een redelijk goede internet verbinding (DSL, ADSL, Kabel, Glasvezel). De minimale upload snelheid moet zijn mb/s (ook wel geschreven als 250 kb/s). De snelheid kunt u terug vinden bij uw provider, of doe een snelheid check via deze weblink Aanbevolen web browsers zijn: Chrome, Explorer of Firefox voor Windows, Safari voor Mac. Opmerking: Voor dat je inlogt in een sessie sluit alle programa s af die je niet nodig hebt, ook chat programma s of . In het bijzonder video chat programma s (bijvoorbeeld Skype) omdat deze gebruik maken van je webcam en speakers of koptelefoon. Soms geeft dit namelijk problemen bij het deelnemen aan een video sessie.

4 Stap 1: Ga naar de website Stap 2: Klik op de knop links boven in Login / Attend a Session, Inloggen / Sessie Bijwonen

5 Stap 3:! Vul in dit scherm u adres in.! Let op dit moet het adres zijn! dat u bij het registreren hebt opgegeven.! Je is je gebruikersnaam.!! Stap 4:! Vul hier u wachtwoord in.! Let op dit moet het wachtwoord zijn! dat u bij het registreren hebt opgegeven.!!! Klik daarna op de knop Login!!

6 U bent nu ingelogd, hier zijn drie tabs te vinden met:! - 1, Home als er een sessie is vindt u hier de knop om de live sessie bij te wonen.! - 2, Agenda hier vindt u de geplande sessies.! - 3, Configuratie hier staan de gegevens zoals die bij ons bekent zijn, ook kunt u hier u wachtwoord wijzigen.!

7 Welkom bij de Webex Web Conferentie (virtuele) klas - opstarten Om de klas binnen te gaan klik op Sessie Bijwonen! Deelnemers kunnen 15 minuten voor het starten van de sessie de klas binnengaan.! Als u voor die 15 minuten de klas wil binnengaan krijgt u een error probeer het nogmaals binnen die 15 minuten

8 Audio instellingen & microfoon opties Deze stappen hoeft u alleen te doorlopen als u de eerste keer deelneemt aan een sessie. Behalve als u op een andere computer werkt, hardware verandert of instellingen wijzigt. Als u de eerste keer mee doet zorgt dan dat u op tijd bent zodat u tijd genoeg heeft om alles rustig te bekijken en uit te voeren. Op de volgende pagina s vind u een instructie hoe u de Voip (audio) en webcam (video) gebruikt.

9 WebCam & Video opties Het is niet verplicht om een webcam te gebruiken om de sessie te zien en te volgen. De leraar en anderen kunnen u dan niet zien maar u kunt verder wel volledig deelnemen. Het zelfde geld voor de microfoon (maar speakers of een koptelefoon is noodzakelijk om te horen wat er gezegd wordt). Zonder microfoon kun je dus nog steeds volledig deelnemen aan de sessies, alleen kun je geen vragen stellen of opmerkingen maken via VoiP, wel kunt u de chatbox gebruiken voor vragen en opmerkingen. U zult merken dat met een webcam en microfoon de ervaring in de sessies verbeterd zowel voor uzelf als voor de andere deelnemers.

10 VoIP - hoe te beginnen Bij binnenkomst van het virtuele klaslokaal, worden de studenten gevraagd om aan de VoIP-sessie deel te nemen. Dit stelt de deelnemers in staat de leraar te horen en zelf te praten. Als u deelneemt aan de sessie maar nog niets kan horen of kan spreken dan maakt u nog geen onderdeel uit van de audio sessie. Het kan ook zo zijn dat de leraar u nog niet heeft uitgenodigd. Als de leraar de audio sessie is begonnen maar u kunt nog steeds niets horen klik dan op Audio in de bovenste balk van het venster, kies dan integrated VoIP en dan join conference. Dit moet het deelnemen aan de audio sessie mogelijk maken. Als dit niet helpt neem dan contact met ons op zodat we u technische ondersteuning kunnen bieden. Opmerking: Het systeem laat maar 7 microfoons tegelijkertijd toe, dus als u iets wilt zeggen en u heeft geen microfoon vraag daar dan om via de chatbox of steek u hand op. Deze functies worden verderop uitgelegd. Deze twee icoontjes naast uw naam in de lijst met deelnemers geeft aan of u het geluid kunt horen en of u kunt spreken.

11 In de virtuele klas - VoIP Als u de voor de eerste keer Webex gebruikt wordt u automatisch gevraagd om de Audio setup wizard te configureren nadat u op yes hebt geklikt zoals te zien is op de vorige bladzijde. Dit stelt u in staat om u speakers en microfoon te kunnen gebruiken in Webex.

12 U komt verschillende schermen tegen door steeds op next te klikken, totdat u alles doorlopen hebt. Hier kiest u uw microfoon en speakers die u wilt gebruiken. - opmerking, het kan zijn dat u verschillende dingen kunt kiezen, zorg dat u de juiste kiest. Als u klaar bent klik op next om u keuze te controleren. Als u het geluid hier afspeelt moet u dat horen klik anders op back om een ander apparaat te kiezen. Doe hetzelfde met de microfoon.

13 Dit gedeelte is misschien wat ingewikkeld dus let goed op. Hier wordt de optie geboden om te kiezen tussen speakers of koptelefoon. Als je een koptelefoon gebruikt is het erg simpel kies dan de optie headphones Als je speakers gebruikt is het iets ingewikkelder. Het geluid uit de speaker kan namelijk terug in de microfoon gaan en er ontstaat dan een echo echo echo echo Wat kunnen we daar aan doen? optie 1. Klik op speakers, je microfoon is uit wanneer de speaker aan is. Om je microfoon te gebruiken moet je de CTRL knop ingedrukt houden. Dit zal je microfoon aanzetten. Veel mensen vinden dit onhandig. Optie 2. Kies headset (ook al gebruik je dus eigenlijk speakers) op deze manier is je microfoon altijd open en hoef je dus niet de CTRL knop in te drukken. Om de echo tegen te gaan moet je jezelf muten (dit wordt verderop uitgelegd) Als je wilt deelnemen met je microfoon moet je jezelf unmuten De meeste mensen vinden dit een handigere oplossing.

14 Het is mogelijk om opnieuw deel te nemen aan de audio sessie door in de bovenste balk op Audio>Integrated Voice>Join Conference Opmerking, als u tijdens de sessie problemen met de audio hebt en u wilt de instellingen wijzigen, moet u 2 stappen doorlopen. U kunt niet tegelijkertijd deelnemen aan de sessie en de instellingen wijzigen, dus de optie setup voor audio kunt u niet kiezen tijdens de sessie. Daarom moet u eerst op Audio>Integrated Voice>Leave Conference klikken. Dus alleen als u de audio hebt verlaten kunt u de instellingen wijzigen door op Audio>Setup For Audio te kiezen. Als u daarmee klaar bent kunt u weer deelnemen door Audio>Integrated Voice>Join Conference te kiezen.

15 en Het is erg belangrijk om u microfoon te muten (uit te zetten) zodat hij geen bijgeluiden of echo s geeft tijdens de sessie. Om microfoon aan en uit te zetten klikt u op dit icoontje. Als uzelf u microfoon uitzet dan kan u hem ook weer aanzetten. Als de leraar hem uitzet dan kan hij hem alleen weer aanzetten. De voorkeur gaat ernaar uit dat u het zelf doet. Als u dus niet zelf u microfoon kan aan zetten steek dan u hand op of chat met de leraar om het te vragen. Als dit niet werkt is er een probleem met de instellingen en loop dan nogmaals de boven genoemde stappen door. Lukt het dan nog steeds niet neem dan contact met ons op.

16 Web conferentie Setup U kunt het hoofdscherm laten verschijnen of verdwijnen door op dit kleine pijltje te klikken. Om u webcam in of uit te schakelen klik op dit camera icoontje. U kunt de andere deelnemers ook zien in plaats van alleen de rij met namen. Dit doet u door op deze knop te drukken en thumbnails te kiezen. Op de volgende bladzijde ziet u hoe dat eruit ziet.

17 en U kunt terug gaan naar de lijst door hier te klikken en list te kiezen.

18 Binnenin de webex virtuele klaslokaal - Chat U kunt ook comminuceren door de chatbox te gebruiken. Typ hier u bericht en klik op Send U kunt een bericht sturen naar alle deelnemers door bij Send to Everyone (iedereen) te kiezen. Ook kunt u naar iemand individueel een bericht sturen. Kies dan met het pijltje een persoon aan wie u iets wilt sturen. Let dus goed op wat er geselecteerd is voor u op send klikt!!

19 Binnenin de webex virtuele klaslokaal - de sessie Deelnemers kunnen hun virtuele hand op steken om een vraag te stellen of een opmerking te maken. (ook kun je gebruik maken van de chatbox om iets te zeggen of te vragen) Om te spreken kun je jezelf unmuten (aanzetten). (als je de settings op speakers hebt staan moet je de CTRL toets ingedrukt houden terwijl u spreekt.

GoToMeeting Handleiding

GoToMeeting Handleiding Aloysiusstichting GoToMeeting Handleiding Het organiseren, uitvoeren, presenteren en Bijwonen Web Vergaderingen Sulie en Jaap 19-12-2014 Inhoud 1.GoToMeeting Organiseren...2 1.1 Een GoToMeeting organiseren

Nadere informatie

Opmerking: Realiseer je dat dit een gratis programma is en daarom is het mogelijk dat het soms niet naar behoren werkt.

Opmerking: Realiseer je dat dit een gratis programma is en daarom is het mogelijk dat het soms niet naar behoren werkt. Inhoudspogave 1. Benodigdheden 1 2. Installatie 2 3. Uitleg beginscherm 3 4. Testgesprek 4 5. Contactpersonen 5 6. Bellen 7 7. Chatten (tekstmessenger) 8 8. Skype-vergadering 9 1 Benodigdheden Voordat

Nadere informatie

Wachtwoord zelfservice

Wachtwoord zelfservice 1 Wachtwoord zelfservice Wat is het? Het kan voorkomen dat je het wachtwoord voor inloggen op een computer op school, het draadloze netwerk of je studentenmail vergeten bent. Je kunt dan niet inloggen

Nadere informatie

Voorbereiding op uw videoconsult

Voorbereiding op uw videoconsult Uw PhysiApp videoconsult Voorbereiding op uw videoconsult Dit document is speciaal opgesteld om u op weg te helpen naar uw eerste videoconsult. Het volgen van onderstaande stappen zorgt ervoor dat u het

Nadere informatie

VDAB PLAZA - Handleiding. Inhoud

VDAB PLAZA - Handleiding. Inhoud 1 VDAB PLAZA - Handleiding Inhoud Welke stappen moet je ondernemen om VDAB-plaza te gebruiken? Wat heb je nog nodig? Technische test Contact opnemen met de werkgever Videochat Tekstchat Functionaliteiten

Nadere informatie

Implementatiepakket aan de slag met PatientHub

Implementatiepakket aan de slag met PatientHub Implementatiepakket aan de slag met PatientHub Goed gebruik Technische tips Goed gebruik PatientHub Hoe gebruikt u het? Om beveiligde videoconsulten te houden heeft u nodig: - Een computer (Windows 7 of

Nadere informatie

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - voor Windows en Sony e-reader

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - voor Windows en Sony e-reader Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - voor Windows en Sony e-reader Bibliotheek.nl september 2015 Inhoudsopgave 1. Stap voor stap e-books lenen en lezen op je Sony e-reader...

Nadere informatie

Handleiding website. Inloggen Start uw internet browser en ga naar http://www.rbaoreven.nl/.

Handleiding website. Inloggen Start uw internet browser en ga naar http://www.rbaoreven.nl/. Handleiding website In deze handleiding staat alles wat u nodig heeft om een bericht op de website van de Reddingsbrigade Aoreven Heythuysen te plaatsen. Alles wordt in woord en beeld uitgelegd. Inloggen

Nadere informatie

Installatiehandleiding. WNP-RP-001 WiFi-repeater, 300 mbps

Installatiehandleiding. WNP-RP-001 WiFi-repeater, 300 mbps Installatiehandleiding WNP-RP-001 WiFi-repeater, 300 mbps NL Instellen van de WiFi-Repeater in Repeater mode In deze handleiding leest u stap voor stap hoe u uw Gembird WNP-RP-001 WiFi-repeater kunt instellen.

Nadere informatie

- Inloggen 2. - De tour 3. - Vandaagscherm (ouders/leerlingen) 5. - Agenda 6. - Aanwezigheid 6. - Cijferoverzicht 7. - Techniek 8

- Inloggen 2. - De tour 3. - Vandaagscherm (ouders/leerlingen) 5. - Agenda 6. - Aanwezigheid 6. - Cijferoverzicht 7. - Techniek 8 Handleiding Magister voor ouders Ouders, verzorgers en leerlingen hebben via het internet toegang tot Magister; het leerlingvolgsysteem van onze school. In Magister kunnen het rooster, de aanwezigheid

Nadere informatie

Handleiding Digitaal Dichtbij voor begeleiders

Handleiding Digitaal Dichtbij voor begeleiders Handleiding Digitaal Dichtbij voor begeleiders Mei 2014 Inhoudsopgave 1. Waar vind ik Digitaal Dichtbij? 03 2. Inloggen en starten 04 3. Mijn account 06 4. Digitaal Dichtbij: een overzicht 07 5. Het platform:

Nadere informatie

Handleiding telewerken Windows7

Handleiding telewerken Windows7 Inleiding Met de door Schiphol Group aangeboden telewerkoplossing op basis van Windows 7 kun je eenvoudig vanuit huis je virtuele werkplek benaderen. De virtuele werkplek staat eigenlijk op Schiphol. Via

Nadere informatie

Instructie Instellen Citrix (thuis)werkplek Detron-Online

Instructie Instellen Citrix (thuis)werkplek Detron-Online Instructie Instellen Citrix (thuis)werkplek Detron-Online Pagina: 1/ 26 Inhoudsopgave Algemeen...3 Microsoft Windows...4 Instellen Internet Explorer...4 Certificaten installeren:...4 Weergave aanpassen:...6

Nadere informatie

HANDLEIDING VIEW DESKTOP. Handleiding VIEW Desktop. P. de Gooijer. Datum: 09-01-2013 Versie: 1.3

HANDLEIDING VIEW DESKTOP. Handleiding VIEW Desktop. P. de Gooijer. Datum: 09-01-2013 Versie: 1.3 HANDLEIDING VIEW DESKTOP Document: Auteur: Datum: 09-01-2013 Versie: 1.3 Handleiding VIEW Desktop M. Huibers P. de Gooijer Inleiding Het Hoornbeeck College en Van Lodenstein maakt gebruik van VMware View.

Nadere informatie

Handleiding Social Talk: Deelname

Handleiding Social Talk: Deelname Handleiding Social Talk: Deelname Let op: als je Zoom voor de eerste keer gaat gebruiken, lees dan eerst de handleiding Voorbereiding door. Je vindt deze hier. Doe dit uiterlijk één dag voorafgaand aan

Nadere informatie

Instructieboekje voor de docent. Versie: 20091119

Instructieboekje voor de docent. Versie: 20091119 Instructieboekje voor de docent Versie: 20091119 Inhoudsopgave Wat is E-Portfolio VIER?... 2 Hulp nodig?... 3 Het programma starten... 4 Inloggen... 5 Het hoofdscherm (Home)... 6 Instellingen... 8 Wachtwoord...

Nadere informatie

Handleiding Inkijk/Uitruil-website

Handleiding Inkijk/Uitruil-website Handleiding Inkijk/Uitruil-website Inleiding Op de Inkijk/Uitruil-website kun je als ingelogde gebruiker de volgende dingen doen: - een advertentie plaatsen in de garagesale - een foto of webcam plaatsen

Nadere informatie

Inloginstructie epraktijk

Inloginstructie epraktijk Inloginstructie epraktijk Voor het inloggen op epraktijk is Java niet langer vereist. Het enige wat u nodig heeft is een recente versie van één van de volgende internetbrowsers: Internet Explorer Firefox

Nadere informatie

1. Back-up van uw huidige configuratie

1. Back-up van uw huidige configuratie Inleiding In de ochtend van woensdag 19 september zal KPN tussen 03:00 en 05:00 uur onderhoud verrichten op het Zakelijk ADSL netwerk. Er bestaat een geringe kans dat uw verbinding na dit onderhoud niet

Nadere informatie

Instructie voor het draadloos netwerk. Korte instructie voor het draadloos netwerk Drenthecollege-Studenten versie 2010-06. Stap 1. Stap 2.

Instructie voor het draadloos netwerk. Korte instructie voor het draadloos netwerk Drenthecollege-Studenten versie 2010-06. Stap 1. Stap 2. Instructie voor het draadloos netwerk Drenthecollege-Studenten In de meeste gebouwen van het Drenthe college zijn twee draadloze netwerken beschikbaar. Een netwerk voor de studenten en een netwerk voor

Nadere informatie

Drenthe College Desktop. VMware View 6.1.0. Toegang met je Windows Laptop, of -PC.

Drenthe College Desktop. VMware View 6.1.0. Toegang met je Windows Laptop, of -PC. Drenthe College Desktop. VMware View 6.1.0 Toegang met je Windows Laptop, of -PC. Patrick Lubbers d.d. 8-6-2015 1. Inloggen in de DrentheCollege Desktop (VMware View) Ga met je internetbrowser (Internet

Nadere informatie

Handleiding Cursisten

Handleiding Cursisten Handleiding Cursisten Inloggen op de cursus... 2 Inloggen:... 2 Wachtwoord vergeten:... 2 Profielpagina... 3 Profiel aanpassen:... 3 Profielfoto gebruiken:... 3 Berichten... 4 Berichten:... 4 Berichten

Nadere informatie

Videoconsult met uw behandelaar

Videoconsult met uw behandelaar Videoconsult met uw behandelaar Inleiding Uw behandelaar heeft voorgesteld uw volgende polikliniekafspraak als videoconsult uit te voeren. Dit betekent dat u het gesprek met uw behandelaar thuis of op

Nadere informatie

SKYPE, de goedkope manier van communiceren via internet (VOIP) Voor allen die willen weten hoe je Skype moet installeren en instellen op je PC.

SKYPE, de goedkope manier van communiceren via internet (VOIP) Voor allen die willen weten hoe je Skype moet installeren en instellen op je PC. SKYPE, de goedkope manier van communiceren via internet (VOIP) Voor allen die willen weten hoe je Skype moet installeren en instellen op je PC. Ik zal je nu stap voor stap vertellen hoe je dat moet doen.

Nadere informatie

Handleiding Popdat. Versie 0.1

Handleiding Popdat. Versie 0.1 Handleiding Popdat Versie 0.1 Het Popdat platform Het Popdat platform biedt verschillende manieren om met elkaar te praten. Je kunt elkaar vragen stellen en met elkaar beslissingen nemen. Popdat werkt

Nadere informatie

Virtuele ontmoetingsplaats voor de actieve belegger. 1. Inloggen op de Alex Beursvloer 2. 2. De Beursvloer 3. 3. Het Beursvloer venster 4. 4.

Virtuele ontmoetingsplaats voor de actieve belegger. 1. Inloggen op de Alex Beursvloer 2. 2. De Beursvloer 3. 3. Het Beursvloer venster 4. 4. Virtuele ontmoetingsplaats voor de actieve belegger Inhoudsopgave 1. Inloggen op de Alex Beursvloer 2 2. De Beursvloer 3 3. Het Beursvloer venster 4 4. Header 4 5. Taakbalk 5 6. Kanalenkiezer 5 7. Chatveld

Nadere informatie

Installatie Steam. 2 Open Internet Explorer. 3 Typ de volgende link in de navigatiebar : https://naamvancallcenter.steam.eu.com/tmsteam.

Installatie Steam. 2 Open Internet Explorer. 3 Typ de volgende link in de navigatiebar : https://naamvancallcenter.steam.eu.com/tmsteam. Installatie Steam. 1 Sluit uw headset aan op de computer. Deze headset mag van elke kwaliteit zijn; vanzelfsprekend zal het geluid beter zijn naarmate de headset beter is. De enige vereiste is dat de aansluiting

Nadere informatie

Starten met bettermarks. Registreren en activeren

Starten met bettermarks. Registreren en activeren Starten met bettermarks Voordat u uw docentenaccount in bettermarks wiskunde en/of rekenen kunt gebruiken, moet u eenmalig een aantal stappen doorlopen. Indien u enkel gaat werken met bettermarks rekenen

Nadere informatie

Handleiding verbinding maken met imail via de webinterface Deze handleiding beschrijft de stappen voor het verbinden van imail via de Microsoft

Handleiding verbinding maken met imail via de webinterface Deze handleiding beschrijft de stappen voor het verbinden van imail via de Microsoft Handleiding verbinding maken met imail via de webinterface Deze handleiding beschrijft de stappen voor het verbinden van imail via de Microsoft Outlook Web Access (OWA) webinterface. Inhoudsopgave 1 Inleiding...

Nadere informatie

Handleiding voor vrijwilligers

Handleiding voor vrijwilligers Handleiding voor vrijwilligers Behorende bij vrijwilligersagenda.nl versie 1.0 Harald Tijink September 2014 Tijink IT Consultancy www.tijink.com 1. Introductie Vrijwilligersorganisaties organiseren vele

Nadere informatie

Handleiding Facebook. SIR-55 Handleiding Facebook 1

Handleiding Facebook. SIR-55 Handleiding Facebook 1 Handleiding Facebook Registreren Facebook is een social network waarbij mensen met elkaar in contact komen. Het is gratis en voor iedereen, vanaf 14 jaar en ouder, toegankelijk. In deze handleiding wordt

Nadere informatie

Handleiding Dahua IP camera bekabeld aansluiten zonder NVR

Handleiding Dahua IP camera bekabeld aansluiten zonder NVR Handleiding Dahua IP camera bekabeld aansluiten zonder NVR Om de beelden van een Dahua IP camera op uw computer en via de app te kunnen ontvangen, moet u eerst een aantal stappen doorlopen. In deze handleiding

Nadere informatie

Bloggen met blogdirect

Bloggen met blogdirect Bloggen met blogdirect H1 Aanmelden en inloggen H1.1 Aanmelden Ga naar www.blogdirect.nl Klik op registeren. Onderstaand scherm verschijnt: Vul de gegevens in en klik op verzenden. Verzin een gebruikersnaam:

Nadere informatie

Handleiding Mezzedo.nl

Handleiding Mezzedo.nl Handleiding Mezzedo.nl voor deelnemers (Versie juli 2014) Deze handleiding vindt u ook op: www.resultaatmeetsysteem.nl 1 Inhoud Korte introductie... 3 Over de handleiding... 3 Let op (info over browser)...

Nadere informatie

Instellen van de WiFi-Repeater in Repeater mode

Instellen van de WiFi-Repeater in Repeater mode Instellen van de WiFi-Repeater in Repeater mode U kunt de repeater eenvoudig draadloos configureren voor uw netwerk. 1) Steek de repeater in een stopcontact welke in het bereik ligt van uw draadloze netwerk

Nadere informatie

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - voor Windows

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - voor Windows Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - voor Windows Bibliotheek.nl september 2015 Inhoudsopgave 1. Stap voor stap e-books lenen en lezen op je e-reader... 3 2. Een e-book lenen

Nadere informatie

Problemen aanmelden. Probeer het eerst op te lossen door wachtwoorden te verwijderen, mocht het dan nog niet werken verwijder dan ook de Cookies.

Problemen aanmelden. Probeer het eerst op te lossen door wachtwoorden te verwijderen, mocht het dan nog niet werken verwijder dan ook de Cookies. Problemen aanmelden. Probeer het eerst op te lossen door wachtwoorden te verwijderen, mocht het dan nog niet werken verwijder dan ook de Cookies. Inhoudsopgave 1 Verwijderen wachtwoorden... 1 1.1 Internet

Nadere informatie

ZorgInlogPortaal.nl. Geachte gebruiker, Handleiding Mijn Virtuele Schijf Versie 2.0

ZorgInlogPortaal.nl. Geachte gebruiker, Handleiding Mijn Virtuele Schijf Versie 2.0 Handleiding Mijn Virtuele Schijf Versie 2.0 ZorgInlogPortaal.nl Geachte gebruiker, Er zijn door ons een aantal aanpassingen gedaan in de achterliggende infrastructuur op de Mijn Virtuele schijf omgeving

Nadere informatie

digitale salarisstrook www.raetonline.nl HANDLEIDING DIGITALE SALARISSTROOK

digitale salarisstrook www.raetonline.nl HANDLEIDING DIGITALE SALARISSTROOK HANDLEIDING DIGITALE SALARISSTROOK Versie 1.1 Pagina 1 van 8 augustus 2012 Inleiding Voor iedereen die maandelijks salaris ontvangt is de salarisstrook digitaal beschikbaar. De salarisstroken staan elke

Nadere informatie

Rijnstate Virtueel Spreekuur

Rijnstate Virtueel Spreekuur Rijnstate Virtueel Spreekuur Persoonlijk contact met uw arts vanuit huis U bent door uw arts uitgenodigd voor een digitaal consult via Rijnstate Virtueel Spreekuur. In deze folder leggen we uit wat een

Nadere informatie

Handleiding Telewerken met Windows. Inleiding. Systeemvereisten. Inhoudsopgave

Handleiding Telewerken met Windows. Inleiding. Systeemvereisten. Inhoudsopgave Handleiding Telewerken met Windows Inhoudsopgave Inleiding Systeemvereisten Software installatie Inloggen op de portal Problemen voorkomen Probleemoplossingen Inleiding Voor medewerkers van de GGD is het

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding . Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 1.1 Wat is Citrix?... 3 1.2 Voordelen van Citrix... 3 1.3 Wat heeft u nodig om toegang te krijgen... 3 2 Systeemeisen... 4 2.1 Ondersteunde Web browsers...

Nadere informatie

Handleiding van de Bibliotheek. E-books lezen op je e-reader - voor Windows en Sony e-reader

Handleiding van de Bibliotheek. E-books lezen op je e-reader - voor Windows en Sony e-reader Handleiding van de Bibliotheek E-books lezen op je e-reader - voor Windows en Sony e-reader Bibliotheek.nl, versie januari 2016 Inhoudsopgave 1. Stap voor stap boeken lenen en lezen op je Sony e-reader

Nadere informatie

Welkom bij de Gastouderacademie! (handleiding voor gastouders)

Welkom bij de Gastouderacademie! (handleiding voor gastouders) Welkom bij de Gastouderacademie! (handleiding voor gastouders) De persoonlijke inloggegevens die u via het gastouderbureau heeft ontvangen geven toegang tot alle leermodules van de Gastouderacademie. Het

Nadere informatie

Hoe werkt het en wat kunt je ermee?

Hoe werkt het en wat kunt je ermee? Hoe werkt het en wat kunt je ermee? Inhoud Starten met Smart Workspaces Registreren met een foto en profiel Een groep beginnen Berichten en e-mails sturen. Nieuwsberichten plaatsen, documenten en afbeeldingen

Nadere informatie

Thuiswerken bij Groenhuysen

Thuiswerken bij Groenhuysen Thuiswerken bij Groenhuysen Auteur : Patrick den Dulk Plaats : Roosendaal Datum : 06-08-2015 Versie : 4.1 Pagina 1 van 9 (Versie 4.1) 1. Documentbeheer Datum Auteur Versie Wijziging 19-11-2013 H.Delwel

Nadere informatie

MyMediasite Handleiding 2013 - V1.0

MyMediasite Handleiding 2013 - V1.0 MyMediasite Handleiding 2013 - V1.0 1 INHOUDSOPGAVE 1. INSTALLATIE 3 2.1 OPNEMEN: OPSTARTEN 4 2.2 OPNEMEN: NIEUWE PRESENTATIE 5 2.3 OPNEMEN: OPNAME PROCES 7 2.4. OPNEMEN: EIGEN MEDIA UPLOADEN 11 3. PRESENTATIE

Nadere informatie

INSTRUCTIEDOCUMENT ORGANISATIEBEHEERDER SMART 2

INSTRUCTIEDOCUMENT ORGANISATIEBEHEERDER SMART 2 INSTRUCTIEDOCUMENT ORGANISATIEBEHEERDER SMART 2 (Versie 1.0) In dit document wordt de werking uitgelegd van het beheer van organisatiegegevens en gebruikers in SMART 2. Het gaat stap voor stap hierdoor

Nadere informatie

Virtuele ontmoetingsplaats voor de actieve belegger. 1. Inloggen op de AlexSkybox 2. 2. De Skybox 3. 3. Het Skybox venster 4. 4.

Virtuele ontmoetingsplaats voor de actieve belegger. 1. Inloggen op de AlexSkybox 2. 2. De Skybox 3. 3. Het Skybox venster 4. 4. Virtuele ontmoetingsplaats voor de actieve belegger Inhoudsopgave 1. Inloggen op de AlexSkybox 2 2. De Skybox 3 3. Het Skybox venster 4 4. Logo 4 5. Chat leesveld 5 6. Chat invoerveld 6 7. De Livecam,

Nadere informatie

Office 365 installeren. Office 365 installeren voor leerkrachten

Office 365 installeren. Office 365 installeren voor leerkrachten Office 365 installeren Office 365 installeren voor leerkrachten informaticadienst@sint-rembert.be Scholengroep Sint-Rembert v.z.w. 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 3 2 Inleiding... 5 3 Office installeren

Nadere informatie

Videoconsult. Gemakkelijk, veilig en tijdbesparend

Videoconsult. Gemakkelijk, veilig en tijdbesparend Patiënteninformatie Videoconsult Gemakkelijk, veilig en tijdbesparend Steeds meer specialismen in Tergooi gaan met het videoconsult werken. Daardoor kunnen patiënten hun arts bezoeken via een beeldverbinding.

Nadere informatie

Handleiding website. Inloggen Start uw internet browser en ga naar http://www.rbaoreven.nl/. Laatst bijgewerkt: 17 mei 2008

Handleiding website. Inloggen Start uw internet browser en ga naar http://www.rbaoreven.nl/. Laatst bijgewerkt: 17 mei 2008 Handleiding website Laatst bijgewerkt: 17 mei 2008 In deze handleiding staat alles wat u nodig heeft om een bericht op de website van de Reddingsbrigade Aoreven Heythuysen te plaatsen. Alles wordt in woord

Nadere informatie

Handleiding telewerken GGD Amsterdam

Handleiding telewerken GGD Amsterdam Handleiding telewerken GGD Amsterdam Versie 1.4 Mei 2014 Door Dennis Smith Inhoud 1. Benodigdheden... 3 2. Met een browser... 4 3. Windows Apparaten... 6 4. De Citrix receiver installeren... 6 5. De Citrix

Nadere informatie

Instructie: Thuiswerken / remote werken

Instructie: Thuiswerken / remote werken Instructie: Thuiswerken / remote werken Om vanaf thuis te kunnen werken zijn er wat extra stappen noodzakelijk. Zo dien je bijvoorbeeld naar een bepaalde internet pagina te gaan en éénmalig op iedere pc

Nadere informatie

Handleiding Aanbieden GGZ Kwaliteitsstatuut (versie 1.0, 8 augustus 2016)

Handleiding Aanbieden GGZ Kwaliteitsstatuut (versie 1.0, 8 augustus 2016) Handleiding Aanbieden GGZ Kwaliteitsstatuut (versie 1.0, 8 augustus 2016) Inleiding Vanaf 1 januari 2017 zijn alle zorgaanbieders in de curatieve ggz onder zorgverzekeringswet verplicht een kwaliteitsstatuut

Nadere informatie

Hoe TeamSpeak voor Mac OS X ga direkt naar installeren en configureren

Hoe TeamSpeak voor Mac OS X ga direkt naar installeren en configureren Hoe TeamSpeak voor Mac OS X ga direkt naar installeren en configureren Howto TeamSpeak voor Mac OS X Welkom: Hallo nieuw lid van de Delta-India-Golf DX Groep, Zoals u wellicht weet vereist internet tegenwoordig

Nadere informatie

Eerste keer inloggen op het JEP portaal na migratie.

Eerste keer inloggen op het JEP portaal na migratie. Eerste keer inloggen op het JEP portaal na migratie. Versie 1.0 Datum 20 januari 2014 Status Definitief Colofon Afzendgegevens Contactpersoon Auteurs Justitiële Informatiedienst Egbert Gorterstraat 6

Nadere informatie

Benodigdheden en Installatie voor de Elluminate (Blackboard Collaborate) software

Benodigdheden en Installatie voor de Elluminate (Blackboard Collaborate) software 1 Benodigdheden en Installatie voor de Elluminate (Blackboard Collaborate) software Inleiding... 1 Benodigdheden... 1 Installatie... 1 Wanneer beide controles geslaagd zijn... 2 Mogelijke veiligheidswaarschuwingen...

Nadere informatie

Naam: Sander van Schie Datum: 28-03-2014 Klas: SBICO-IB2 Doel: Uitleg Toegang tot vcloud Doelgroep: Nieuwe cursisten Versie: 1.0.0

Naam: Sander van Schie Datum: 28-03-2014 Klas: SBICO-IB2 Doel: Uitleg Toegang tot vcloud Doelgroep: Nieuwe cursisten Versie: 1.0.0 Naam: Sander van Schie Datum: 28-03-2014 Klas: SBICO-IB2 Doel: Uitleg Toegang tot vcloud Doelgroep: Nieuwe cursisten Versie: 1.0.0 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Stap 1: Inloggegevens en wachtwoord...

Nadere informatie

Handleiding Wordpress

Handleiding Wordpress Handleiding Wordpress Inhoudsopgave 1. Inloggen 2. Berichten en Pagina s 3. Afbeeldingen en video s 4. Weblinks 1. Inloggen 1.1 Inloggen bij Wordpress We starten met het inloggen op je WordPress gebaseerde

Nadere informatie

HANDLEIDING BEELDBEZOEK PC

HANDLEIDING BEELDBEZOEK PC HANDLEIDING BEELDBEZOEK PC INHOUDSOPGAVE: 1 Installatieproces voor BeeldBezoek op uw pc of laptop... 3 1.1 Inleiding... 3 1.2 Aanmaken van gebruiker... 3 1.3 BeeldBezoek registreren... 4 1.4 Contactpersonen

Nadere informatie

Handleiding voor arts/behandelaar. FaceTalk Handleiding Voor arts/behandelaar

Handleiding voor arts/behandelaar. FaceTalk Handleiding Voor arts/behandelaar Handleiding voor arts/behandelaar FaceTalk Handleiding Voor arts/behandelaar Welkom Deze handleiding is geschreven voor artsen en behandelaren die aan de slag gaan met FaceTalk voor het plannen van consulten

Nadere informatie

Wie kan in je elektronisch cliëntendossier (ECD) kijken?

Wie kan in je elektronisch cliëntendossier (ECD) kijken? Handleiding MijnECD Wat doe je als het niet lukt? - Ben je cliënt en begrijp je iets niet van MijnECD? Kijk er samen met de (persoonlijk) begeleider naar en praat erover. - Lukt het inloggen niet? Of zie

Nadere informatie

Welkom bij E-school Kinderopvang (handleiding voor pedagogisch medewerkers)

Welkom bij E-school Kinderopvang (handleiding voor pedagogisch medewerkers) Welkom bij E-school Kinderopvang (handleiding voor pedagogisch medewerkers) De persoonlijke inloggegevens die je, via de kinderopvangorganisatie waar je werkt, hebt ontvangen geven toegang tot alle leermodules

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Multrix Cloud Portal

Gebruikershandleiding. Multrix Cloud Portal Gebruikershandleiding versie: 18 maart 2013 Multrix Cloud Portal Toegang tot uw applicaties en gegevens via het internet Handleiding Multrix Cloud Portal - NED Pagina 1 van 11 Inleiding Dit document biedt

Nadere informatie

Handleiding van de Bibliotheek. E-books lezen op je e-reader - voor Windows

Handleiding van de Bibliotheek. E-books lezen op je e-reader - voor Windows Handleiding van de Bibliotheek E-books lezen op je e-reader - voor Windows Bibliotheek.nl, versie januari 2016 Inhoudsopgave 1. Stap voor stap e-books lenen en lezen op je e-reader 3 2. Een e-book lenen

Nadere informatie

Windows XP, Vista, 7. Microway Cloud Handleiding: Gebruik RDS Gateway Versie: 20121126. 1) Klik op Start, Uitvoeren en type in: mstsc

Windows XP, Vista, 7. Microway Cloud Handleiding: Gebruik RDS Gateway Versie: 20121126. 1) Klik op Start, Uitvoeren en type in: mstsc Inleiding De handleiding beschrijft het gebruik van volledig extern bureaublad via de RDS Gateway en het programma Verbinding met extern bureaublad op Windows en Mac. Windows Benodigd: - Windows XP Service

Nadere informatie

FaceTalk handleiding versie 19.1 Voor arts/behandelaar Internet Explorer

FaceTalk handleiding versie 19.1 Voor arts/behandelaar Internet Explorer FaceTalk handleiding versie 19.1 Voor arts/behandelaar Internet Explorer Inhoud Welkom... 3 Het menu... 4 Welkom... 4 Afspraken overzicht... 4 Uitlooptijd aangeven door middel van mijn actuele mededeling...

Nadere informatie

Installatiehandleiding. WNP-RP-002 WiFi-repeater, 300 mbps

Installatiehandleiding. WNP-RP-002 WiFi-repeater, 300 mbps Installatiehandleiding WNP-RP-002 WiFi-repeater, 300 mbps NL Instellen van de WiFi-Repeater In deze handleiding leest u stap voor stap hoe u uw Gembird WNP-RP-002 WiFi-repeater kunt instellen. Deze instellingen

Nadere informatie

Handleiding Auerswald PBX. Handleiding Auerswald PBX

Handleiding Auerswald PBX. Handleiding Auerswald PBX Handleiding Auerswald PBX Inhoudsopgave Accountinformatie opvragen... 2 VoIP Provider toevoegen... 4 Account toevoegen.... 5 Aanmelding Controle... 6 12Connect Support... 7 Begrippenlijst... 8 NB: Om gebruik

Nadere informatie

Inloggen in AccountView online voor Mac OS 30 april 2015 versie 9.1 en hoger

Inloggen in AccountView online voor Mac OS 30 april 2015 versie 9.1 en hoger Inloggen in AccountView online Welkom bij eserviceware! Deze handleiding begeleidt u bij de stappen die nodig zijn voor het inloggen in AccountView online. Wanneer u gebruik maakt van een Apple computer,

Nadere informatie

Handleiding digitaal uitnodigen van ploegen

Handleiding digitaal uitnodigen van ploegen Handleiding digitaal uitnodigen van ploegen Voordat u begint is het belangrijk te weten dat ServIT-2 niet benaderbaar is via een Applecomputer. Maak daarom altijd gebruik van een PC die gebruikmaakt van

Nadere informatie

Inloggen op studentenmailbox sinds 5 april

Inloggen op studentenmailbox sinds 5 april Inloggen op studentenmailbox sinds 5 april 1. Surf naar https://www.outlook.com/student.kdg.be 2. Login met je KdG e-mailadres (@student.kdg.be) als gebruikersnaam en je wachtwoord voor Blackboard en e-studentservice

Nadere informatie

Via methodewebsite www w.emma.eisma.nl of de ELO van de school

Via methodewebsite www w.emma.eisma.nl of de ELO van de school Via methodewebsite www.emma.eisma.nl of de ELO van de school Veelgestelde vragen rondom de online leerlingomgeving Veelgestelde vragen rondom de online leerlingomgeving (Station, Library en Route 2F) servicedesk@eisma.nl

Nadere informatie

Zmodo Zsight ios handleiding

Zmodo Zsight ios handleiding Zmodo Zsight ios handleiding -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1 Inhoudsopgave 1. Software installatie...3 1.1 Product

Nadere informatie

Werkinstructie thuiswerken voor het installeren van de software en handleiding. Gemeente Beverwijk

Werkinstructie thuiswerken voor het installeren van de software en handleiding. Gemeente Beverwijk Werkinstructie thuiswerken voor het installeren van de software en handleiding Gemeente Beverwijk Inleiding. De infrastructuur van het netwerk van de Gemeente Beverwijk biedt de mogelijkheid tot thuiswerken.

Nadere informatie

OUTLOOK WEBACCESS (MAIL.MYLENDAV.EU)

OUTLOOK WEBACCESS (MAIL.MYLENDAV.EU) OUTLOOK WEBACCESS (MAIL.MYLENDAV.EU) INLEIDING In deze handleiding wordt beschreven hoe je jouw medewerkersmail kunt gebruiken door middel van Outlook Web App (OWA). Deze handleiding geeft uitleg over

Nadere informatie

Handleiding Facebook Pergamano International Augustus 2012

Handleiding Facebook Pergamano International Augustus 2012 Handleiding Facebook Pergamano International Augustus 2012 Inhoudsopgave 1 Wat is Facebook? 2 Registreren bij Facebook en een account aanmaken 3 Foto s toevoegen in een album 4 Een omslag foto toevoegen

Nadere informatie

Installeren van het programma:

Installeren van het programma: Versie: 1.0 Gemaakt door: Whisper380 Eigenaar: Whisper380-computerhulp.net Datum: 20-2-2011 Inhoudsopgave Installeren van het programma:...3 Configureren van het programma:...7 Mappen aanmaken:...9 Groepen

Nadere informatie

Handleiding Office 2013 en Office 365. voor thuisgebruik

Handleiding Office 2013 en Office 365. voor thuisgebruik Handleiding Office 2013 en Office 365 voor thuisgebruik Versie: augustus 2015 1 Inhoudsopgave 1. Wat is Office 365 en wat kun je ermee?... 3 2. Wat je moet weten voordat je gaat installeren?.... 13 3.

Nadere informatie

Handleiding: Telewerken op Windows

Handleiding: Telewerken op Windows Versie 1.0 Handleiding: Telewerken op Windows Verbinden en telewerken op de GGD@work desktop middels Citrix Workspace App Auteur(s): Automatisering Inleiding GGD Amsterdam biedt aan al haar medewerkers

Nadere informatie

Stap 1: De Ruckus MetroFlex 901-2211-EU25 benaderen

Stap 1: De Ruckus MetroFlex 901-2211-EU25 benaderen Ruckus MetroFlex 901-2211-EU25 Verbinden met een hotspot HANDLEIDING 1 Inhoudsopgave: Stap 1: De Ruckus MetroFlex 901-2211-EU25 benaderen 3 Stap 2: Het instellen van de Ruckus MetroFlex 901-2211-EU25 4

Nadere informatie

Handleiding Inloggen met SSL VPN

Handleiding Inloggen met SSL VPN Handleiding Inloggen met SSL VPN Beveiligd verbinding maken met het bedrijfsnetwerk via de Desktop Portal Versie: 24 april 2012 Handleiding SSL-VPN Pagina 1 van 10 Inleiding SSL VPN is een technologie

Nadere informatie

Wat is Windows Live Messenger Windows Live Messenger Downloaden Windows Live Messenger Installeren Windows Live ID maken Windows Live Messenger

Wat is Windows Live Messenger Windows Live Messenger Downloaden Windows Live Messenger Installeren Windows Live ID maken Windows Live Messenger door Henk Verbeek Wat is Windows Live Messenger Windows Live Messenger Downloaden Windows Live Messenger Installeren Windows Live ID maken Windows Live Messenger starten Vrienden uitnodigen en accepteren

Nadere informatie

FabSheet FabMoment maken

FabSheet FabMoment maken FabSheet FabMoment maken Deze korte handleiding legt uit hoe je goed documenteert wat je gedaan hebt. Zo hoef je niet elke keer opnieuw het wiel uit te vinden wanneer je naar het FabLab komt. Wanneer je

Nadere informatie

Foto s delen via internet Met Picasa en Picasaweb

Foto s delen via internet Met Picasa en Picasaweb Foto s delen via internet Met Picasa en Picasaweb Foto s online delen met Picasa en Picasaweb 1 Inleiding In deze aanvulling op de handleiding van Picasa wordt verteld hoe je foto s online zet en wat je

Nadere informatie

Werkinstructie Verbinden met Airborne

Werkinstructie Verbinden met Airborne Werkinstructie Verbinden met Airborne We hebben binnen onze scholen draadloze netwerken aangelegd. De standaard waarmee deze netwerken zijn aangelegd noemen wij de Airborne standaard. Het draadloze netwerk

Nadere informatie

Handleiding 3CX Centrale. Handleiding 3CX Centrale. Pagina 1. 12Connect 03/2011 versie2.1

Handleiding 3CX Centrale. Handleiding 3CX Centrale. Pagina 1. 12Connect 03/2011 versie2.1 Pagina 1 Handleiding 3CX Centrale Inhoudsopgave Accountinformatie opvragen... 3 3CX Downloaden en Installeren.... 5 3CX Wizzard... 7 3CX laten verbinden met 12Connect... 9 Aanmelding Controle... 11 12Connect

Nadere informatie

Docentenhandleiding. Basisschool

Docentenhandleiding. Basisschool Docentenhandleiding Basisschool Inhoudsopgave Inleiding... 2 Stap 1: inloggen... 3 Korte uitleg van de icoontjes... 4 Stap 2: Het toevoegen van leerlingen.... 5 Stap 3: Het opdrachten toevoegen aan de

Nadere informatie

Handleiding i-reserve. voor het online reserveren van tijden voor begrafenissen

Handleiding i-reserve. voor het online reserveren van tijden voor begrafenissen Handleiding i-reserve voor het online reserveren van tijden voor begrafenissen Gemeente Vlaardingen Afdeling Openbare Werken Juni 11 Start met https://www.vlaardingen.nl/begraafplaatsreserveren Inhoudsopgave

Nadere informatie

1. Voorbereiden; zelf een sessie maken (kan uitsluitend als je over het control panel beschikt) 2. Gebruiken (deelnemen aan een sessie)

1. Voorbereiden; zelf een sessie maken (kan uitsluitend als je over het control panel beschikt) 2. Gebruiken (deelnemen aan een sessie) Stappen 1. Voorbereiden; zelf een sessie maken (kan uitsluitend als je over het control panel beschikt) 2. Gebruiken (deelnemen aan een sessie) Voorbereiden 1. Benodigdheden: a. PC met administrator rechten

Nadere informatie

Beursvloer. Virtuele ontmoetingsplaats voor de actieve belegger. 1. Inleiding De Beursvloer Het Beursvloer venster 3. 4.

Beursvloer. Virtuele ontmoetingsplaats voor de actieve belegger. 1. Inleiding De Beursvloer Het Beursvloer venster 3. 4. Virtuele ontmoetingsplaats voor de actieve belegger Inhoudsopgave 1. Inleiding 2 2. De 2 3. Het venster 3 4. Header 3 5. Taakbalk 4 6. Kanalenkiezer 4 7. Het chatveld 4 8. Het chat invoerveld 4 9. De livecam

Nadere informatie

Versie 1.0 phoneuser. Gebruikershandleiding Raffel PBX

Versie 1.0 phoneuser. Gebruikershandleiding Raffel PBX Versie 1.0 phoneuser Gebruikershandleiding Raffel PBX Inhoudsopgave: Introductie... 3 Aanbevolen Webbrowsers... 3 Inloggen... 4 Taal wijzigen... 5 De centrale... 6 Algemeen... 7 Wachtrij... 7 Voicemail

Nadere informatie

Handleiding Muziek Online Zakelijk Versie april 2014

Handleiding Muziek Online Zakelijk Versie april 2014 Handleiding Muziek Online Zakelijk Versie april 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 2 Hoofdstuk 2. Gebruik en installatie 3 2.1 Benodigdheden 3 2.2 Inloggen 4 2.3 Muziek luisteren 6 2.4 Wachtwoord

Nadere informatie

Handleiding Hoe vind ik mijn weg in mijn.capabel.nl

Handleiding Hoe vind ik mijn weg in mijn.capabel.nl Handleiding Hoe vind ik mijn weg in mijn.capabel.nl Klaar voor de start Gebruik bij voorkeur altijd Google Chrome of Mozilla Firefox 1 Inhoud Inhoudsopgave Inhoud... 2 1 Inleiding... 3 2. Aanmelden...

Nadere informatie

RCForb (Client) Gebruikers handboek Werken met RCForb Client overzicht

RCForb (Client) Gebruikers handboek Werken met RCForb Client overzicht RCForb (Client) Gebruikers handboek Werken met RCForb Client overzicht Pagina 1 van 9 Installatie & Eerste Run (Client) Nederlandse vertaling ON8LW Downloaden en installeren U kunt de meest recente versie

Nadere informatie

TW100-S4W1CA Breedband Router (met 4-Poort Schakelaar) Snelle Installatie Gids

TW100-S4W1CA Breedband Router (met 4-Poort Schakelaar) Snelle Installatie Gids TW100-S4W1CA Breedband Router (met 4-Poort Schakelaar) Snelle Installatie Gids STAP 1: DE APPARATEN VERBINDEN Figuur 1 (ver.e) QIG-SS07232003 ** Schakel Uw DSL/Kabel Modem in. 1-1. Verbind de adapter met

Nadere informatie

Wat is itslearning..?

Wat is itslearning..? Wat is itslearning..? Met itslearning heb je via internet altijd toegang tot bijvoorbeeld je huiswerk, interessante informatie en studiewijzers. Ook kun je via itslearning communiceren, samenwerken met

Nadere informatie