Volleybalvereniging de Schutters

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Volleybalvereniging de Schutters"

Transcriptie

1 Voorkant

2 Volleybalvereniging de Schutters Wij worden financieel ondersteund door Rabobank Vaart en Vechtstreek Algemeen bestuur Voorzitter Vacant Secretaris Arie Waterink Penningmeester Henry Schutte Technische Commissie Voorzitter Gerhard de Lange Susanne Flim Heline Kompagnie Minicoördinator Nicolien de Lange Scheidsrechterzaken Marjolein Hofsink Wedstrijdsecretariaat Rick Leemhuis Materiaalbeheer Margreet Dubbink Sponsoring Alberto Harsevoort PR Algemeen Nicolien de Lange Clubblad Time Out Redactie Nicolien de Lange Redactie Mirjam Plaggenmarsch Redactie Karin Plaggenmarsch Redactie Heleen Sandink Redactie Rianne van Faassen Website Bart Hofsink Activiteitencommissie Rick Leemhuis Johan de Lange Wouter Hofsink Heleen Sandink Nicolien de Lange Ledenadministratie Annelies a/h Rot Sporthal Beheerder Thijs Tromp Alle trainingen en thuiswedstrijden vinden plaats in sporthal Möllincksslag, Kanaalweg-west 29g. Het telefoonnummer is NB. Opzegging van het lidmaatschap kan alleen bij ledenadministratie (A. aan het Rot)

3 Van de voorzitter Beste leden, De competitie is weer volop aan de gang, het seizoen draait weer. De hoeveelheid werk die de technische commissie hiervoor moet doen is weer grotendeels achter de rug, helemaal opgelost is nog niet alles. Voor dat het seizoen begint moeten de teamindelingen gemaakt worden, trainers benaderd worden en de competitie invulling met coaches, scheidsrechters, zaalwachten en tellers weer gemaakt worden. Jullie zien, een opmerking maken dat een en ander niet helemaal goed is geregeld is snel gemaakt, maar om het aan de andere kant allemaal kloppend en naar ieders tevredenheid te maken is een totaal ander verhaal. Informeer eens bij de technische commissie waar ze nog vacatures hebben en kijk of je er een rol van betekenis bij in kunt vullen. Op de laatst gehouden ledenvergadering is ook de dank uitgesproken naar de TC voor het werk dat ze daar in doen. Nu ik het heb over de ledenvergadering, de opkomst was zeer minimaal. Nu is de algemene stelregel als het goed gaat in de vereniging, heb je weinig leden op de ledenvergadering en anders om. Echter voor het bestuur is het zeer stimulerend om van gedachten te wisselen met de leden, dus zorg dat je de volgende keer aanwezig bent. Hier is de plaats om van gedachten te wisselen met het bestuur en je inbreng binnen de vereniging tot uiting te brengen. Zaken die op de ledenvergadering besproken zijn waren het jaarverslag van het bestuur en de verslagen van alle andere commissies. Hier waren weinig opmerkingen en vragen over. Daarnaast hebben we als bestuur afscheid genomen van onze secretaresse Hermien Bolks, ze werd bedankt voor de jaren lange inzet en wordt opgevolgd door Arie Waterink. Arie succes en bedankt dat je deze taak op je neemt. Ook in de commissies zijn wat verschuivingen, Rick Leemhuis wordt opgevolgd door Wouter Hofsink, ook Rick wordt bedankt voor zijn bijdrage en Wouter succes in het bestuur.

4 De functie van voorzitter is nog vacant, hiervoor wordt komend seizoen mensen gevraagd om deze functie in te vullen. Op de ledenvergadering is ook bekend gemaakt dat het bestuur een nieuwe groep leden wil werven, namelijk steunende leden. Hiervoor is een aanmeldingsformulier gemaakt en de doelstelling is dat elk lid wordt gevraagd om in zijn of haar of haar omgeving hiervoor leden te werven. Het jaarbedrag wordt 50 euro per jaar. Ook is er nagedacht en wordt er uitgewerkt hoe de vereniging deze leden kan betrekken bij de vereniging en kan waarderen voor dit lidmaatschap. Op een van de volgende trainingen wordt hier een vervolg aan gegeven. Ook wordt er dan meer verteld over het puntensysteem, wat houd het in, hoe werkt het en wat is het doel hiervan. Zo langzamer hand gaan we naar het einde van het jaar, de feestdagen komen er in een snel tempo aan, dat betekent dat we dan ook weer bij de helft van de competitie zijn en kunnen we meer zeggen over de resultaten van de verschillende teams. Het bestuur wenst iedereen veel volleybal plezier toe en hopen dat er goede resultaten worden behaald. Succes, het bestuur.

5 Meisjes A Hallo allemaal, Wij zijn de meisjes A1. Het is altijd gezellig en super lachen bij ons! Onze trainer is Gerhard de Lange. ook wel genoemd; Gerard, meneer, meester, of papa. Maar dat maakt allemaal niet uit want we zijn super blij met zo n trainer! We hebben 2 nieuwelingen in ons team waar we heel blij mee zijn; Karen Wijnholt en Denise Merx. We hebben helaas nog geen wedstrijd gewonnen. Maar dat komt omdat de tegenpartij veel te goed is :) Sinds kort trainen we 2 x per week en dat vinden wij super leuk. We hopen je een keer te zien bij onze wedstrijd :) Groetjes; Angela Jolien Kim Miranda Danielle Renate Karen Ruth Denise Lisanne

6 Bilanx geeft u de ruimte Bilanx biedt ondersteuning bij: Accountancy Fiscale zaken Financiële planning Personeel & Organisatie Administratieve diensten Detachering Bedrijfsovername Pensioenen Als ondernemer heeft u uw handen vol aan duizend-en-een belangrijke dingen. De dagelijkse processen, de ontwikkelingen in uw vak, de financiële positie van uw bedrijf. Slaagt u erin al deze zaken voor de vereiste honderd procent aan te pakken? Vaak is het effectiever specialistisch werk uit te besteden aan profes sionals. De accountants, belastingadviseurs en bedrijfsadviseurs van Bilanx ondersteunen ondernemers in het MKB en vrije beroepsbe oefenaars. Ook u helpen wij graag uw handen vrij te maken. Zodat u zich volledig kunt richten op uw kernactiviteiten. almelo hardenberg

7 Meisjes B Heeeeeeeeeeeeey!! Wij zijn de meiden van de B1. We zijn een gezellig team met 8 meiden en trainen elke maandag van 18:15 uur tot 19:30 uur. Dit seizoen hebben we nieuwe trainsters gekregen en dat vinden we leuk. De trainingen zijn dan ook leuk vinden wij en we leren er veel van! We doen altijd goed ons best. We hebben ook al een wedstrijd gewonnen! Dat maakte ons erg blij en we gaan goed ons best doen om nog meer wedstrijden te gaan winnen. Onze thuiswedstrijden zijn op vrijdagavond om 19:00 uur, kom ons aanmoedigen zodat we nog meer gaan winnen! Als je wilt komen kijken bij onze training mag je ook mee doen, dan wordt ons team nóg gezelliger! Groetjes meiden B1 :-)

8 De pen... Naam: Esmee Blootens Leeftijd: 16 jaar Vriend: Maikel van Haaren Kinderen: 0 Team: Het gezellige Dames 2 Beroep: student apothekersassistente Wat bewonder je aan jezelf: eerlijkheid en gezelligheid Wat vind je minder leuk aan jezelf: Dat ik soms nèt iets te veel kan praten / lachen Hoogtepunt in je leven: 3x meedoen met het PVT-toernooi in Assen Hobby s: Volleyballen natuurlijk :) Tijdschriften: - Televisie: Heb ik geen tijd voor Muziek: Bijna alle soorten muziek Film: Dear John, the last song, maar nog wel veel meer Eten: Salades en lasagne Drank: Cola Ideale avond: Een gezellig avondje met de meiden Vakantie: De vakantie van dit jaar was geweldig:turkije! Trots op: Familie, vriendinnen en vriend Hekel aan: Vroeg uit bed gaan Positieve ervaring bij de Schutters: De gezellige sfeer Wie mag van jou de volgende keer deze lijst invullen: Mijn lieve nichtje Gerlin Kremer :)

9

10 Activiteitencommissie Vrijdag 23 november hebben we de vrijwilligersavond gehouden, alle (37!) vrijwilligers werden uitgenodigd voor deze avond en een stuk of 20 daarvan waren aanwezig. We begonnen om uur met een potje volleybal, daarna hebben we nog een potje blind volleybal gespeeld, wat toch elke keer weer goed voor de lachspieren blijkt te zijn. Hierna stond er een heerlijk hapjesbuffet klaar in de kantine, waarvan we na een woord van dank, met z n allen heerlijk hebben gegeten. Vanaf deze kant nogmaals voor alle vrijwilligers: Bedankt!! Zonder jullie kan de vereniging niet draaien! De volgende activiteit die gehouden wordt is het kerstmix toernooi, dit jaar alleen s avonds, voor iedereen vanaf de A s. Dus schrijf 27 december alvast in je agenda!

11 foto s vrijwilligersavond

12 Funpagina Fietsen humor: Recycle humor: Oude fietsen van het dak halen om er nieuwe van te maken control-freak-humor Een fiets op het dak gooien en er vervolgens zelf op klimmen om te kijken of hij er ook echt ligt. Daklozenhumor Geen dak hebben om een fiets op te gooien Dikke mensen humor Een fiets op de McDonald s gooien GreanPeace humor Red de fietsen van het dak Praatgroepen humor Een speciaal praatgroepje voor als je fiets op het dak gegooid is

13 Komende wedstrijden Datum Tijd Team thuis Team uit Locatie :00 De Schutters MA 1 M.S.K. MA 1 Mollincksslag, Bergentheim :30 De Schutters HS 1 Deko HS 1 Mollincksslag, Bergentheim :30 De Schutters DS 3 Deko DS 3 Mollincksslag, Bergentheim :00 Emmen 95 HS 5 De Schutters HS 2 Esdalhal, Emmen :00 Vonk/Coevorden MB 2 De Schutters MB 1 Drostenhal, Coevorden :45 Flash Nieuwleusen XC 1 De Schutters XC 1 De Schakel, Nieuwleusen :30 Volco DS 5 De Schutters DS 2 De Carrousel, Ommen :00 Vonk/Coevorden DS 3 De Schutters DS 1 Drostenhal, Coevorden :00 De Schutters XC 1 En Bloc XC 1 Mollincksslag, Bergentheim :30 Smash HS 3 De Schutters HS 2 Drenthehal, Beilen :30 De Schutters DS 1 Thriantha DS 3 Mollincksslag, Bergentheim :30 De Schutters HS 1 En Bloc HS 2 Mollincksslag, Bergentheim :30 De Schutters MI 1 Captains***Kangeroe MI 6 De Balk, Balkbrug :30 Set Up/B MI 2 De Schutters MI 1 De Balk, Balkbrug :30 Zwaluwen MA 1 De Schutters MA 1 Gramsbergen, Gramsbergen :00 Set Up/B DS 2 De Schutters DS 2 De Balk, Balkbrug :00 De Schutters MA 1 Thriantha MA 1 Mollincksslag, Bergentheim :00 De Schutters MB 1 Univé DAC MB 2 Mollincksslag, Bergentheim :30 VVO HS 1 De Schutters HS 1 De Goorn, Oosterhesselen :30 De Schutters DS 2 Zwaluwen DS 2 Mollincksslag, Bergentheim :30 De Schutters HS 2 WIJHKO HS 1 Mollincksslag, Bergentheim :00 Side-Out XC 2 De Schutters XC 1 Noorderslag, Slagharen :00 Side-Out DS 2 De Schutters DS 1 Noorderslag, Slagharen :00 Olympia 88 DS 1 De Schutters DS 3 De Strohalm, Gasselternijveen

14

15 Komende wedstrijden (vervolg) Datum Tijd Team thuis Team uit Locatie :00 De Schutters XC 1 Volco XC 1 Mollincksslag, Bergentheim :00 De Schutters MA 1 Volco MA 2 Mollincksslag, Bergentheim :30 De Schutters DS 3 Side-Out DS 4 Mollincksslag, Bergentheim :30 De Schutters HS 1 Thriantha HS 2 Mollincksslag, Bergentheim :30 De Schutters DS 1 De Bevers DS 5 Mollincksslag, Bergentheim :00 SSS/E DS 2 De Schutters DS 2 De Klabbe, Emmer-compascuum :00 De Schutters MA 1 VVO MA 1 Mollincksslag, Bergentheim :00 De Schutters MB 1 Emmen 95 MB 4 Mollincksslag, Bergentheim :30 De Schutters HS 1 Dalen HS 1 Mollincksslag, Bergentheim :30 De Schutters DS 2 V.C.Z. DS 3 Mollincksslag, Bergentheim :30 De Schutters HS 2 V.C.Z. HS 3 Mollincksslag, Bergentheim :00 Emmen 95 DS 5 De Schutters DS 1 Esdalhal, Emmen :00 Volco XC 1 De Schutters XC 1 De Carrousel, Ommen :00 De Schutters HS 2 Flash Nieuwleusen HS 4 Mollincksslag, Bergentheim :15 DOS DS 2 De Schutters DS 2 Hunsowhal, 2e Exloermond :30 De Schutters DS 1 Dalen DS 2 Mollincksslag, Bergentheim :00 Captains***Kangeroe MB 3 De Schutters MB 1 De Meet, Hardenberg :00 Deko DS 3 De Schutters DS 3 t Brughuus, Valthermond :30 Thriantha MA 1 De Schutters MA 1 De Kampen, Schoonebeek :00 Sleen HS 1 De Schutters HS 1 Broekveld, Sleen :00 De Schutters MB 1 Flash Nieuwleusen MB 4 Mollincksslag, Bergentheim :30 De Schutters DS 2 vv Ouvol DS 2 Mollincksslag, Bergentheim :30 De Schutters HS 2 vv Ouvol HS 2 Mollincksslag, Bergentheim :00 Klimop MA 1 De Schutters MA 1 De Webbe, Weiteveen :00 Klimop DS 1 De Schutters DS 1 De Webbe, Weiteveen :00 V.V.E. 86 HS 1 De Schutters HS 2 De Veenschappen, Erica

16 Afval wordt door de meeste mensen als ongewenst beschouwd. Als iets zonder waarde. Wij denken daar heel anders over. Want in het afval van vandaag groeit de kiem voor de producten van morgen. Wij maken er zelfs graag iets moois van. Dat gaat niet vanzelf. Het begint met een gedegen kennis van grondstoffen en materialen. Vervolgens vangen wij alle afval zo vroeg mogelijk af. Dus kennen wij elke schakel van het ontwerp- en productieproces. Wij noemen dat een tweede huid die wij rondom het bedrijfsproces leggen. Op deze manier ontstaat er zo min mogelijk afval. Maar het afval dat wel overblijft wordt door ons gekoesterd. Want daar begint het tweede leven. Zoals Coolrec laat zien door afval in prachtige metalen en kunststoffen om te zetten. En Maltha door er schitterend glaswerk van te maken. En het allerlaatste afval dat dan nog overblijft? Dat wordt door AVR in zijn geheel gebruikt om er energie voor honderdduizenden huishoudens mee op te wekken. Steeds meer mensen ontdekken dan ook het credo van de Van Gansewinkel Groep. Afval bestaat niet. Wij maken er liever iets moois van.

17 Schrijf alvast in je agenda: Kerstmix Toernooi Donderdag 27 december

18 Uw bedrijf online zonder zorgen? Complete Internetplossingen Online Strategiën Ontwerp naar uw wens Eigen beheer over uw website Maatwerkapplicaties Baron Mackaystraat DA Bergentheim

Volleybalvereniging de Schutters

Volleybalvereniging de Schutters Voorkant Volleybalvereniging de Schutters Wij worden financieel ondersteund door Rabobank Vaart en Vechtstreek Algemeen bestuur Voorzitter Wouter Hofsink 06 13457487 wouter@deschutters.nl Secretaris Arie

Nadere informatie

Volleybalvereniging de Schutters

Volleybalvereniging de Schutters Voorkant Volleybalvereniging de Schutters Wij worden financieel ondersteund door Rabobank Vaart en Vechtstreek Algemeen bestuur Voorzitter Henry Schutte 0523-232347 Secretaresse Hermien Bolks 0523 273013

Nadere informatie

Volleybalvereniging de Schutters

Volleybalvereniging de Schutters Voorkant Volleybalvereniging de Schutters Wij worden financieel ondersteund door Rabobank Vaart en Vechtstreek Algemeen bestuur Voorzitter Wouter Hofsink 06 13457487 wouter@deschutters.nl Secretaris Arie

Nadere informatie

Volleybalvereniging de Schutters

Volleybalvereniging de Schutters Volleybalvereniging de Schutters Wij worden financieel ondersteund door Rabobank Vaart en Vechtstreek Algemeen bestuur Voorzitter Alberto Harsevoort 0523 852010 Secretaresse Hermien Bolks 0523 273013 Penningmeester

Nadere informatie

Volleybalvereniging de Schutters

Volleybalvereniging de Schutters Voorkant Volleybalvereniging de Schutters Wij worden financieel ondersteund door Rabobank Vaart en Vechtstreek Algemeen bestuur Voorzitter Wouter Hofsink 06 13457487 wouter@deschutters.nl Secretaris Arie

Nadere informatie

Volleybalvereniging de Schutters

Volleybalvereniging de Schutters Voorkant Volleybalvereniging de Schutters Wij worden financieel ondersteund door Rabobank Vaart en Vechtstreek Algemeen bestuur Voorzitter Alberto Harsevoort 0523 852010 Secretaresse Hermien Bolks 0523

Nadere informatie

Vrijdag 6 oktober Hake Tjoba DS 3 Olympia D Nevobo HS 1 Hake Tjoba DS 4 Side Out D HS 1 DS 2

Vrijdag 6 oktober Hake Tjoba DS 3 Olympia D Nevobo HS 1 Hake Tjoba DS 4 Side Out D HS 1 DS 2 Vrijdag 22 september Tijd Veld Scheidsrechter Tellers Rood is Zaalwacht! Hake Tjoba DS 3 Stentor DS 1 20.30 1 Nevobo DS 2 Hake Tjoba DS 4 V.V.E '86 DS 1 20.30 2 DS 2 DS 1 Zaterdag 23 september Hake Tjoba

Nadere informatie

Volleybalvereniging de Schutters

Volleybalvereniging de Schutters Voorkant Volleybalvereniging de Schutters Algemeen bestuur Voorzitter Wouter Hofsink 06 13457487 wouter@deschutters.nl Secretaris Arie Waterink 06 14901288 secretariaat@deschutters.nl Penningmeester Wim

Nadere informatie

Lokatie Slochteren Duurswoldhal Slochterveldweg TD SLOCHTEREN

Lokatie Slochteren Duurswoldhal Slochterveldweg TD SLOCHTEREN Lokatie Leek Rodenburghal Rodenburg 1 9351 PV Leek 0594 512658 Lokatie Grijpskerk De Bokkediek Sportlaan 5 9843 GrijpskerkBV 0594 212620 Lokatie Hoogeveen De Trasselt Tilber 5 7908 PB Hoogeveen 0528 796066

Nadere informatie

TIJD VELD CODE WEDSTRIJDEN SCHEIDSRECHTER TELLER TIJD VELD CODE WEDSTRIJDEN SCHEIDSRECHTER TELLER TIJD CODE WEDSTRIJDEN SPORTHAL PLAATS

TIJD VELD CODE WEDSTRIJDEN SCHEIDSRECHTER TELLER TIJD VELD CODE WEDSTRIJDEN SCHEIDSRECHTER TELLER TIJD CODE WEDSTRIJDEN SPORTHAL PLAATS THUISwedstrijden: vrijdag 11 januari 2019 in de Meet 19.00 1 MAHA-AK Capt***Kangeroe MA2 - Bas A/Voorsterslag MA1 Mart Hamhuis, H1 Nadèche Winters, D3 19.00 2 MB1D-AK Capt***Kangeroe MB2 - Vonk/Coevorden

Nadere informatie

CMV-competitie op zaterdag 2 december 2017 in sporthal de Meet van uur

CMV-competitie op zaterdag 2 december 2017 in sporthal de Meet van uur THUISwedstrijden: woensdag 29 november 2017 in de Meet 18.30 2 MC2G-DK Capt***Kangeroe XC2 - WIJHKO XC1 Estelle Bijker, MA1 Myrthe, MC2 + Anna, MC3 THUISwedstrijden: vrijdag 1 december 2017 in de Meet

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

MB1E- BC Fred Heijmans HS3 Lisette Prins DS2

MB1E- BC Fred Heijmans HS3 Lisette Prins DS2 zaterdag 4 november 2017 Wedstrijdsecretaris: Karlijn 12:15 14:45 Luit Dekens HS3 14:30 16:45 Lieke Hoekstra DS4 16:30 einde Ilse Klein DS6 T H U I S W E D S T R I J D E N "Sporthal de Schakel" Nieuwleusen

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

Dames poule-indeling 16-17

Dames poule-indeling 16-17 Dames poule-indeling 16-17 Dames 3e divisie A A Flash/Vd B Oostermoer C Flash/Nl D Lycurgus E Vios/K F Kangeroe G Donitas 4 H Dalen I Sudosa/Desto 3 J Smash/B K ORA 2 L Tjoba 2 Dames Promotieklasse A Dames

Nadere informatie

Recreanten: 3. OVS Volcom Podarwic WIK Foranto 7 12

Recreanten: 3. OVS Volcom Podarwic WIK Foranto 7 12 Standen Dames 1 Dames 2 Dames 3 1. Udenhout 1 13 49 2. Diomedon 1 14 44 4. Jola/Olym. 2 13 37 2. Podarwic 1 14 47 3. Condor 1 14 38 5. Burgst 7 14 30 3. VCN/King 3 14 41 4. Podarwic 2 13 37 6. Podarwic

Nadere informatie

AB JATA JATB JBTA JBTB

AB JATA JATB JBTA JBTB Meisjes Topklasse ABC Noord 16-17 MA MB MC A Rolde [K] A Oranje Nassau [K] A Flash/Vd B Emmen'95 [A] B Flash/Nl [C] B VC058 [A] C Sneek C Sneek C Sneek D Zwolle D DAC D DAC E Set Up/B [D] E Lycurgus [D]

Nadere informatie

AB JATA JATB JBTA JBTB

AB JATA JATB JBTA JBTB Meisjes Topklasse ABC Noord 16-17 MA MB MC A Rolde [K] A Oranje Nassau [K] A Flash/Vd B Emmen'95 [A] B Flash/Nl [C] B VC058 [A] C Sneek C Sneek C Sneek D Zwolle D DAC D DAC E Set Up/B [D] E Lycurgus [D]

Nadere informatie

33e V.C.Z. JEUGD-KVT 23 december 2013 www.vcz-zuidwolde.nl Welkom op het VCZ Jeugd-KerstVolleybalToernooi! Namens de hoofdsponsor Tapijt- en slaaptoko en de toernooicommissie van volleybalvereniging V.C.Z.

Nadere informatie

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER ALV: 18 november Nieuws vanuit de mini s Foto uit de oude doos Activiteitencommissie Standenlijst ALV MAANDAG 18 NOVEMBER Op maandag 18 november om 21:15 uur is de algemene ledenvergadering in de kantine

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data December 5 wel jeugdtraining geen seniorentraining! 12 trekking Grote Club Actie

Nadere informatie

Wedstrijdprogramma Volleybalvereniging Rolde Seizoen

Wedstrijdprogramma Volleybalvereniging Rolde Seizoen Vrijdag 30 september 30-09-2011 19:00:00 TFM/DOK MC 1 vv Rolde/SVDB MC 1 Sporthal Dwingeloo 3 MCTB IC 30-09-2011 20:30:00 E.M.O.S. DS 1 vv Rolde DS 2 Sportcentrum Leek, Leek 4 D4A HD 30-09-2011 21:45:00

Nadere informatie

Datum Tijd Team thuis Team uit Locatie Veld Poule Code :00 vv Rolde MC 2 Annen MC 2 De Boerhoorn, Rolde 3 MCJD CK :00 vv

Datum Tijd Team thuis Team uit Locatie Veld Poule Code :00 vv Rolde MC 2 Annen MC 2 De Boerhoorn, Rolde 3 MCJD CK :00 vv Datum Tijd Team thuis Team uit Locatie Veld Poule Code 2012-09-22 14:00 vv Rolde MC 2 Annen MC 2 De Boerhoorn, Rolde 3 MCJD CK 2012-09-22 16:00 vv Rolde MC 1 DIO/Bedum MC 1 De Boerhoorn, Rolde 1 MCHA CJ

Nadere informatie

seizoen 2015-2016 INFORMATIE boekje www.flashnieuwleusen.nl info@flashnieuwleusen.nl

seizoen 2015-2016 INFORMATIE boekje www.flashnieuwleusen.nl info@flashnieuwleusen.nl seizoen 2015-2016 INFORMATIE boekje www.flashnieuwleusen.nl info@flashnieuwleusen.nl Langs deze weg heten wij u van harte welkom binnen onze vereniging. Onze vereniging is, onder de naam volleybalvereniging

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Technische Commissie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Technische Commissie SPORTVERENIGING D.I.O Pagina 1 NIEUWSBRIEF Beste DIO Volleyballers, Het seizoen 2015/2016 zit er al weer op. We hebben een succesvol jaar gehad, met een aantal kampioensteams. De laatste trainingen zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

Indien je input hebt mag je deze altijd delen met Joukje Deinum. Dames 5. Nieuwsbrief Volleybalvereniging LVC Lemmer

Indien je input hebt mag je deze altijd delen met Joukje Deinum. Dames 5. Nieuwsbrief Volleybalvereniging LVC Lemmer Voorwoord: Hierbij de laatste nieuwsbrief van LVC volleybalvereniging van dit speelseizoen. Het seizoen hebben we afgesloten met een knal feest georganiseerd door onze heren 1 waar heel RIO bij aanwezig

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO ACTUEEL Zo eindelijk hebben jullie weer een voor jullie. Het bestuur heeft 3x vergaderd. En dan werd er o.a. gevraagd of mijn email adres het niet deed, maar sorry het ontbrak mij even aan de tijd. Let

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen.

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen. En dan nu vakantie! Jaargang 6,nummer 5 In dit nummer: Vakantie!!! Vacatures 1 2 Volleybal bij t Schrijverke 2 Zaalindeling 16-17 Oud papier Jeugdkamp Sponsors bedankt 3 4 4 5 Zoals in de algemene ledenvergadering

Nadere informatie

MEPPELER HOCKEY VERENIGING

MEPPELER HOCKEY VERENIGING Nieuwsbrief mei Het schiet al weer aardig op met het seizoen. Voor een paar teams (o.a. dames 1) breekt een cruciale fase aan in de competitie. Kampioen of niet?? Natuurlijk kijken we met z n allen ook

Nadere informatie

Het bestuur wenst iedereen fijne feestdagen en een. sportieve 2 e helft van het seizoen. Van de bestuurstafel

Het bestuur wenst iedereen fijne feestdagen en een. sportieve 2 e helft van het seizoen. Van de bestuurstafel Nieuwsbrief Nummer 19 Datum: 14 december 2012 Volleybal vereniging LANGHENKEL-H.E.C. Van de bestuurstafel Er zijn nieuwe netten, dat blijkt nog even wennen. Als we elkaar helpen, is iedereen het opzetten

Nadere informatie

Informatie voor nieuwe (jeugd) leden, ouders, verzorgers en overige belangstellenden

Informatie voor nieuwe (jeugd) leden, ouders, verzorgers en overige belangstellenden Ledenadministratie Versie: 1 mei 2015. Informatie voor nieuwe (jeugd) leden, ouders, verzorgers en overige belangstellenden Hallo nieuw (jeugd)lid en beste ouders en belangstellenden. Je hebt je misschien

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 1 Seizoen

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 1 Seizoen Nummer 1 Seizoen 2015-2016 2015-2016-1 In deze nieuwsbrief 1 Inleiding 2 Terugblikken 3 Pupillen van de week 4 Agenda 5 Afspraken 6 Competitie CMV 7 Weetjes 8 Overig nieuws 9 Digitale info 10 Voor de ouders

Nadere informatie

Even bijpraten 4. Notulen ledenvergadering 31 mei 2007 5. Notulen extra ledenvergadering 13 december 2007 7. Beste leden, Verslag laatste wedstrijd 8

Even bijpraten 4. Notulen ledenvergadering 31 mei 2007 5. Notulen extra ledenvergadering 13 december 2007 7. Beste leden, Verslag laatste wedstrijd 8 Even bijpraten 4 Notulen ledenvergadering 31 mei 2007 5 Beste leden, Hierbij nodigen we jullie uit voor de ledenvergadering van volleybalvereniging WIJHKO op donderdag 29 mei 2008 in de kantine van sporthal

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Van de bestuurstafel. Nieuwe privacywet. Agenda. Bijeenkomst beleidsplan mei Ledenbijeenkomst beleids plan

NIEUWSBRIEF. Van de bestuurstafel. Nieuwe privacywet. Agenda. Bijeenkomst beleidsplan mei Ledenbijeenkomst beleids plan NIEUWSBRIEF 27 mei 2018 Van de bestuurstafel We houden het praatje van het bestuur kort dit keer. Er staat de komende weken namelijk veel te gebeuren en er is dan ook weer genoeg informatie te delen. Daar

Nadere informatie

1. Bestuurszaken. Samenstelling bestuur 2017

1. Bestuurszaken. Samenstelling bestuur 2017 Inhoudsopgave 1. Bestuurszaken... 3 2. Leden... 5 3. Deelname aan zaal- en veldcompetitie... 6 4. Trainers, begeleiders en coaches... 7 5. Scheidsrechters... 9 6. Accommodaties...10 7. PR en Sponsoring...11

Nadere informatie

Play offs. Schipholfonds. Dames starten vrijdag met play offs. Alle stemmers bedankt!

Play offs. Schipholfonds. Dames starten vrijdag met play offs. Alle stemmers bedankt! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 11 mei 2016 (nummer 20, seizoen 2015-2016) Play offs Dames starten vrijdag met play offs Dit weekend gaan de play offs van start. De senioren bijten de spits af en spelen vrijdag

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden!

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden! Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober 2013 Aanwezig bestuur: Dick Hein, Geert Bosscher, Eric Oosterhof (vz), Ina van Goor, Muriël Daal, Jetta Boer en Marit Schoemaker-Ruinemans Afwezig bestuur: Ilse

Nadere informatie

2. Mededelingen en ingekomen stukken Jan de Vries wordt de nieuwe penningmeester. Vervanger van Dick Hein die nu bij de TC zit.

2. Mededelingen en ingekomen stukken Jan de Vries wordt de nieuwe penningmeester. Vervanger van Dick Hein die nu bij de TC zit. Algemene ledenvergadering VCZ 06 november 2017 Het bestuur nodigt alle leden van VCZ uit voor de algemene ledenvergadering welke wordt gehouden op maandag 06 november om 20.00 uur in de kantine van de

Nadere informatie

Kampioenen... Meiden van Jeugd MB1, van harte gefeliciteerd met het Kampioenschap 2015. We zijn trots op jullie.

Kampioenen... Meiden van Jeugd MB1, van harte gefeliciteerd met het Kampioenschap 2015. We zijn trots op jullie. Flyer nr. 18 1 13 e Jaargang nummer 18 Verschijnt 2x per maand 24-04-2015 Voorzitter: Gert van Kalsbeek Tel: 5282065 e-mail: gertvankalsbeek@gmail.com Penningmeester en Secretariaat: Rene Akerboom Tel:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Januari 2018

Nieuwsbrief Januari 2018 Nieuwsbrief Januari 2018 Van de VoorzitterOm te beginnen Om te beginnen. Beste leden, We zitten alweer in het tweede halfjaar van de competitie. Dit is dan zo n moment om te kijken hoe het alle teams vergaat.

Nadere informatie

Nieuwsbrief julil 2014 Editie 11

Nieuwsbrief julil 2014 Editie 11 Nieuwsbrief julil 2014 Editie 11 Van de Bestuurstafel Vlak voor de vakantie een nieuwsbrief. Dat heeft een reden. Die reden is dat er nieuws te melden is. Volgende week, 10 juli, ontvangen we FC Twente

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2013

Nieuwsbrief September 2013 Nieuwsbrief September 2013 Door: Esther Koevoets Arnold Lexmond 1 Van de voorzitter Hoi allemaal, De vakantie is voorbij en de trainingen zijn weer begonnen. De teamindelingen zijn bekend en ook dit jaar,

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering. TiVoC

Algemene ledenvergadering. TiVoC Algemene ledenvergadering TiVoC Agenda Extra algemene ledenvergadering Het bestuur stelt zich voor Stemming nieuwe bestuursleden Presentatie Beleidsplan 2015-2020 Borrel Even voorstellen Voorzitter Harald

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Met in deze nieuwsbrief een bijdrage van een aantal aanvoerders. Belangrijke Data April 12 Bedrijven

Nadere informatie

Vacature ledenadministratie of penningmeesterschap. Johan Gerards heeft aangegeven een stapje terug te willen doen.

Vacature ledenadministratie of penningmeesterschap. Johan Gerards heeft aangegeven een stapje terug te willen doen. Nieuwsbrief Nummer 21 Datum: 3 maart 2013 Volleybal vereniging Vacature ledenadministratie of penningmeesterschap Johan Gerards heeft aangegeven een stapje terug te willen doen. Volley vereniging Hierbij

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER (s.v.p. invullen in blokletters)

AANMELDINGSFORMULIER (s.v.p. invullen in blokletters) PERSOONSGEGEVENS AANMELDINGSFORMULIER ACHTERNAAM : M/V VOORNAMEN VOLUIT : ROEPNAAM : STRAAT EN HUISNUMMER : POSTCODE EN WOONPLAATS : TELEFOONNUMMER (VAST) : TELEFOONNUMMER (MOBIEL) : E-MAILADRES : GEBOORTEDATUM

Nadere informatie

JEUGD-INFOBOEKJE Seizoen 2013-2014

JEUGD-INFOBOEKJE Seizoen 2013-2014 JEUGD-INFOBOEKJE Seizoen 2013-2014 De trainingstijden zijn: Maandag Kerkpolder MC1 & JC1: MC2 & MA1: JA1 : Mini s: 17:00-18:30 uur 18:00-19:30 uur 18:30 20:00 uur 17:00 18:00 uur Woensdag Grotius College

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 29 Jaargang: 7, nummer 12

Nieuwsbrief april 29 Jaargang: 7, nummer 12 Nieuwsbrief april 29 Jaargang: 7, nummer 12 Beste leden van AMVJ Martinus, Koningsdag hebben we gevierd en de meivakantie staat voor de deur. Graag willen wij jullie aandacht vragen voor een aantal belangrijke

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE JEUGD

INFORMATIEBOEKJE JEUGD INFORMATIEBOEKJE JEUGD Seizoen 2015-2016 1 Welkom! Hallo, hartelijk welkom bij ISALA 77! We vinden het erg leuk dat je in volleybal geïnteresseerd bent, of misschien al voor volleybal bij ISALA 77 hebt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 december 2016

Nieuwsbrief 23 december 2016 Volleybalvereniging Clam Dycke Nieuwsbrief 23 december 2016 Toen was het alweer kerst.! En maken we langzaam maar zeker de balans op van het oude jaar 2016. Wat ging er goed, minder goed, hoogte- en dieptepunten.

Nadere informatie

MAALTIJD AS. ZATERDAG

MAALTIJD AS. ZATERDAG Praatpaal jaargang 21 2 28-05-2013 MAALTIJD AS. ZATERDAG 1 juni: Middellandse sferen in restaurant Het Middelpunt Zaterdag 1 juni is het al de laatste zaterdag van het seizoen - en ODO 1 speelt gezellig

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

Zaterdag 29 september September Wedstrijdsecretaris: Tanja van den Bosch. Hal: 2. Zaalwacht: eind: Tanja van den Bosch D5 en Karlijn Knol

Zaterdag 29 september September Wedstrijdsecretaris: Tanja van den Bosch. Hal: 2. Zaalwacht: eind: Tanja van den Bosch D5 en Karlijn Knol Zaterdag 29 september September 2018 Hal: 2 Wedstrijdsecretaris: Tanja van den Bosch 12.45-eind: Tanja van den Bosch D5 en Karlijn Knol 13:30 Flash Nieuwleusen MB1 VCO 72 MB1 1 Jennelien Reuvers D2 Ingrid

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief geven we voor nu de belangrijkste punten weer. Via Facebook en de website volgt er later meer.

In deze nieuwsbrief geven we voor nu de belangrijkste punten weer. Via Facebook en de website volgt er later meer. Voorwoord: YES! Het volleybalseizoen gaat weer van start! Na een lange zomerstop gaat het dan eindelijk weer van start. Heb je ook aan beach toernooien meegedaan? Of misschien heb je wel lekker niks gedaan

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen

Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen 2015 2016. De samenstelling: De TC heeft het afgelopen seizoen uit de volgende leden bestaan: Niesko Veenker : Dames afdeling Koos van Delden: Jeugd en CMV.

Nadere informatie

Reglement Jeugd. Volleybal vereniging Wijhko.

Reglement Jeugd. Volleybal vereniging Wijhko. Reglement Jeugd Volleybal vereniging Wijhko. In dit reglement: Algemene regels Wedstrijden spelen Training of wedstrijd afzeggen Activiteiten voor de jeugd Positief Coachen Algemene Regels Vervoer Bij

Nadere informatie

FLAMINGO S 56. Januari 2019

FLAMINGO S 56. Januari 2019 FLAMINGO S 56 Januari 2019 AGENDA Waarom hier en wie zijn wij? Essentie vorige vergadering Wat hebben we als adviescommissie gedaan? Onze ideeën over hoe en wat NU! Kwaliteit en kwantiteit Organogram Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

Versie 3.0 (definitief), 2 september Werkplan Volvera

Versie 3.0 (definitief), 2 september Werkplan Volvera Versie 3.0 (definitief), 2 september 2012 Werkplan Volvera 2012-2013 1. Werkplan 2012-2013 1.1. Inleiding Voor u ligt het tweede werkplan met activiteiten voor het seizoen 2012-2013. Dit werkplan bevat

Nadere informatie

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 24 september 2014 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Anne Veenker (bestuurslid Jeugd), Gert- Jan Kloppenburg (tc)

Nadere informatie

Beleidsplan volleybalvereniging De Zwaluwen

Beleidsplan volleybalvereniging De Zwaluwen Beleidsplan volleybalvereniging De Zwaluwen Inleiding Voor u ligt het beleidsplan van Volleybalvereniging De Zwaluwen. Dit plan beoogt het beleid voor de jaren 2017-2019 te beschrijven passend bij de visie

Nadere informatie

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D)

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D) NIEUWSBRIEF SEPTEMBER Seizoen 2015-2016 Hallo allemaal! De eerste weken zitten er weer op en alles draait weer alsof het nooit vakantie is geweest! Iedereen is lekker uitgerust in de vakantie en we kunnen

Nadere informatie

Structuur VOREO 2012-2013

Structuur VOREO 2012-2013 Structuur VOREO 2012-2013 In dit document is de structuur van volleybalvereniging VOREO vastgelegd, is de bemensing van bestuur en commissies weergegeven en zijn de taken omschreven. Naast het bestuur

Nadere informatie

Aantal treinen op het traject Zwolle - Emmen v.v. (1938 heden)

Aantal treinen op het traject Zwolle - Emmen v.v. (1938 heden) Aantal treinen op het traject v.v. (1938 heden) Bijgewerkt: 11-1-215 Hieronder treft u voor het traject v.v. het aantal treinen per richting aan. Speciale feestdagen en bijzondere treinen zijn buiten beschouwing

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016

NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016 NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016 Welkom allemaal, Graag laten we u kennis maken met de nieuwsbrief van BC Bever. De nieuwsbrief is bedoeld om jullie op de hoogte te houden van activiteiten binnen onze club,

Nadere informatie

Jaarverslag Pegasus Volleybal

Jaarverslag Pegasus Volleybal Jaarverslag Pegasus Volleybal 2013 2014. Op 26 augustus wordt na een lange vakantie de training hervat. Iedereen heeft er weer zin in en de opkomst is dus prima. Heren 1 en Jongens A worden getraind door

Nadere informatie

www.vsts.nl TopJeugdToernooi_2008.indd 1 15-12-2008 19:04:36

www.vsts.nl TopJeugdToernooi_2008.indd 1 15-12-2008 19:04:36 e TopJeugdtoernooi 15 www.vsts.nl TopJeugdToernooi_2008.indd 1 15-12-2008 19:04:36 15 e TopJeugdToernooi Dit jaar organiseert alweer voor de 15 e keer het Topjeugdtoernooi. Dit toernooi is bedoeld als

Nadere informatie

Welkom bij Basketballvereniging De Kikkers

Welkom bij Basketballvereniging De Kikkers Welkom bij Basketballvereniging De Kikkers BBV De Kikkers is een vereniging met ongeveer 150 leden verdeeld over 8 in competitie spelende jeugdteams, 3 competitie spelende seniorenteams en 3 senioren recreatieteams.

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

Uitslagen openingsdag 6 september

Uitslagen openingsdag 6 september Volleybalvereniging Clam Dycke Nieuwsbrief 8 september 2015 Wat een geslaagde Openingsdag afgelopen zondag in het Trias, waar 10 Clam Dycke teams hun eerste partijtjes speelden in het kader van de voorbereiding

Nadere informatie

Volleybalvereniging Kidang - Bemmel w. www.kidang.nl e. info@kidang.nl

Volleybalvereniging Kidang - Bemmel w. www.kidang.nl e. info@kidang.nl Volleybalvereniging Kidang - Bemmel w. www.kidang.nl e. info@kidang.nl Nieuwsbrief Kidang - November De nieuwsbrief met alle informatie over de vereniging. In deze nieuwsbrief komen veel verschillende

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Badminton Vereniging Doesburg. Van de voorzitter. Van de voorzitter. Nummer Interessante informatie: In dit nummer:

Nieuwsbrief. Badminton Vereniging Doesburg. Van de voorzitter. Van de voorzitter. Nummer Interessante informatie: In dit nummer: Nummer 3 Nieuwsbrief 16-17 15-5-2017 Badminton Vereniging Doesburg Interessante informatie: Donderdag 9 juni Ouder Junior toernooi. Donderdag 22 juni Afsluitingsavond. In dit nummer: Voorwoord 1 Competitie

Nadere informatie

Het bestuur bestond bij aanvang van het seizoen uit de volgende personen:

Het bestuur bestond bij aanvang van het seizoen uit de volgende personen: Verslag secretariaat Haaften Kwiek seizoen 2014-2015 Het bestuur bestond bij aanvang van het seizoen uit de volgende personen: Vacature Jan Poppelier Angela de Best Alie van der Moore John van der Meer

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018 Beste ouders/verzorgers, Deze nieuwsbrief heeft wat langer op zich laten wachten dan u van ons gewend bent. Hij staat weer vol met allerlei interessante

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MHCW 2017 nr. 11

NIEUWSBRIEF MHCW 2017 nr. 11 NIEUWSBRIEF MHCW 2017 nr. 11 In deze nieuwsbrief onder andere: Uitnodiging nieuwjaarsborrel; Nieuwe secretaris, even voorstellen; Penningmeester gezocht; Lustrumcommissie gevuld. Agenda 9 januari start

Nadere informatie

Z.S.V. ZIDEWINDE DECEMBER 2017

Z.S.V. ZIDEWINDE DECEMBER 2017 Z.S.V. ZIDEWINDE DECEMBER 2017 Dagelijks bestuur Website: www.zsvzidewinde.nl Voorzitter Secretaris Penningmeester & Ledenadministratie Leden van bestuur Vice-voorzitter Badminton Judo Tafeltennis Clubblad

Nadere informatie

Vereniging Plaats Poule Sleen Sleen MB07 Emmen 95 Emmen MB07 LEDnovate Esch Stars Vasse MB07 Volco Ommen MB07 Smash (Beilen) Beilen MB07

Vereniging Plaats Poule Sleen Sleen MB07 Emmen 95 Emmen MB07 LEDnovate Esch Stars Vasse MB07 Volco Ommen MB07 Smash (Beilen) Beilen MB07 Vereniging Plaats Poule Sleen Sleen 07 Emmen 95 Emmen 07 LEDnovate Esch Stars Vasse 07 Volco Ommen 07 Smash (Beilen) Beilen 07 Kuipers Flevoll Fleringen 08 Springendal Set-Up '65 Ootmarsum 08 Twente '05

Nadere informatie

Volleybalvereniging AMstelveen

Volleybalvereniging AMstelveen Nieuwsbrief Jaargang: 2, Nr. 28 De week van: 10 t/m 17 maart 2013 De Nieuwsbrief verschijnt (bijna) elke week en wordt gestuurd naar (jeugd)leden die competitie spelen en ouders van jeugdleden. Wil je

Nadere informatie

De Noordooster. Van de voorzitter. Ledenaantallen. Het WSV-bestuur. De Noordooster Maart 2016 Editie 3

De Noordooster. Van de voorzitter. Ledenaantallen. Het WSV-bestuur. De Noordooster Maart 2016 Editie 3 De Noordooster Van de voorzitter Het seizoen 2015-2016 is al weer over de helft en de tijd vliegt voorbij. Van de plannen die wij in de ALV van 2014 op tafel hebben gelegd wordt steeds meer gerealiseerd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Mededelingen van het Bestuur 6 Strippenkaart Het bestuur heeft besloten de 6 strippenkaart te introduceren, met name voor oud leden die nog een keer willen spelen

Nadere informatie

Van de bestuurstafel. Algemene ledenvergadering. Gymnastiek en Turnvereniging Tiga Leek Nieuwsbrief. September 2017

Van de bestuurstafel. Algemene ledenvergadering. Gymnastiek en Turnvereniging Tiga Leek Nieuwsbrief. September 2017 Gymnastiek en Turnvereniging Tiga Leek Nieuwsbrief www.tigaleek.nl September 2017 Van de bestuurstafel Het afgelopen jaar is een jaar geweest met veranderingen. We hebben helaas afscheid moeten nemen van

Nadere informatie

Informatiebrochure. Auteur: Bestuur K.V. Elko. Datum van uitgifte: November 2013. Informatiebrochure 2013-1 -

Informatiebrochure. Auteur: Bestuur K.V. Elko. Datum van uitgifte: November 2013. Informatiebrochure 2013-1 - Informatiebrochure Auteur: Bestuur K.V. Elko Datum van uitgifte: November 2013 Informatiebrochure 2013-1 - Inhoudsopgave: Inhoudsopgave:...2 Inleiding:...3 De besturen:...5 Bestuur:...5 Technische Commissie:...6

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van volleybal

Huishoudelijk Reglement van volleybal Huishoudelijk Reglement van volleybal Geplaatst op 20 december 2017 door ineke Chris Huishoudelijk Reglement Irene Volleybal, Bilthoven Vastgesteld d.d. 29 november 2017. Waar in dit reglement hij staat,

Nadere informatie

Bekerpoule - dames BD1C 1 A.N.O. - Oosthem 31 Staveren - Stavoren 2 A.V.C. ' Akkrum 32 Staveren 2 - Stavoren 3 A.V.C.

Bekerpoule - dames BD1C 1 A.N.O. - Oosthem 31 Staveren - Stavoren 2 A.V.C. ' Akkrum 32 Staveren 2 - Stavoren 3 A.V.C. Bekerpoule - dames BD1A 1 Animo'68 - Assen 32 Kroton - Groningen 63 S.N.V.V. 2 - Sint Nicolaasga 2 Annen - Annen 33 Leevoc - Leeuwarden 64 Steevast - Steenwijk 3 A.V.C. '69 - Akkrum 34 Leevoc 3 - Leeuwarden

Nadere informatie

Trainingstijden. Hieronder vind je de trainingsdagen+tijden per team.

Trainingstijden. Hieronder vind je de trainingsdagen+tijden per team. Date Competitieblad 2e deel veldseizoen 2014/2015 2 Trainingstijden De veldtrainingen beginnen op de volgende dagen: - OEC 1: start op woensdag 11 maart - OEC 2: start op dag 13 maart - Recreanten: start

Nadere informatie

SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn)

SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn) Beste leden, Bijgaand treffen jullie weer een nieuwsbrief aan. Veel leesplezier gewenst! SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn)

Nadere informatie

Optie 1 Optie 2 Optie 3

Optie 1 Optie 2 Optie 3 NIEUWSBRIEF VOLLEYBALVERENIGING T HE SETFIGHTERS 3-2016 Inhoud: Nieuwe clublijn Setfightersapp Dress to Impress Bekendmaking teams verjaardagen Algemene ledenvergadering Mappen en ballen Gratis meetrainen

Nadere informatie

Informatie Oer t Net. Bestuur Oer t Net. Sporthal kantine De Trime. Secretaris. Voorzitter. Trainer. Penningmeester. Competitiecoördinator.

Informatie Oer t Net. Bestuur Oer t Net. Sporthal kantine De Trime. Secretaris. Voorzitter. Trainer. Penningmeester. Competitiecoördinator. Bestuur Oer t Net Informatie Oer t Net Voorzitter Anne Drent Erasmusstraat 17 8561 BW Balk 0514 602461 voorzitter@oertnet.nl Secretaris Hendrik Mulder Pypsterstikke 3 8561 AW Balk 0514 602841 secretaris@oertnet.nl

Nadere informatie

Informatieboekje. voor. nieuwe leden. Jeugdcombinatie s.c. Lutten en v.v. EMMS

Informatieboekje. voor. nieuwe leden. Jeugdcombinatie s.c. Lutten en v.v. EMMS Informatieboekje voor nieuwe leden Jeugdcombinatie s.c. Lutten en v.v. EMMS (versie 1.2) Informatieboekje voor nieuwe leden JCLE JCLE stelt dit boekje met de uiterste zorg samen. Het kan echter voorkomen

Nadere informatie

Eindstand in de poule: 3 e plaats. Eindstand in de poule: 2 e plaats. Eindstand in de poule: 4 e plaats. Competitie resultaten en verslagen week 18.

Eindstand in de poule: 3 e plaats. Eindstand in de poule: 2 e plaats. Eindstand in de poule: 4 e plaats. Competitie resultaten en verslagen week 18. Competitie resultaten en verslagen week 18. De laatste week alweer, de competitie is weer voorbij. Nu de jeugd nog. Het was een behoorlijk slagveld de afgelopen 2 weken voor de Veldzijde teams, alle teams

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

HET BESTUUR Het bestuur bestaat uit:

HET BESTUUR Het bestuur bestaat uit: Voorwoord, Dit boekje is speciaal gemaakt voor alle nieuwe leden van de korfbalvereniging DES (Door Eendracht Sterk). Hier kan je informatie over onze vereniging in vinden. Sinds de oprichting in 1958

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 2012-2013

Notulen Algemene Ledenvergadering 2012-2013 Notulen Algemene Ledenvergadering 2012-2013 Opening Algemene ledenvergadering op 11 juni 2013 bij Dekker Glascultures. Afwezig met afbericht: Patricia, Mariska, Willeke, Henry, Minko, Sharon, Sam en Henk.

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie