BECO Grondverzetkipwagens

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BECO Grondverzetkipwagens"

Transcriptie

1 BECO Grondverzetkipwagens

2 BECO Grondverzet kipwagens De BECO grondverzet kipwagens zijn een begrip in de GWW-sector. BECO heeft bij de ontwikkeling van dit type kipwagen altijd een voortrekkersrol gespeeld en was één van de eerste fabrikanten die zich bezig hield met de ontwikkeling en productie van kipwagens specifiek bedoeld voor het tranport van zware bouwmaterialen. De huidige generatie grondverzet kipwagens is dan ook een mix van 35 jaar ervaring in deze sector en van de ervaringen van onze klanten en dealers. BECO producten kenmerken zich door hun hoge kwaliteit, goede afwerking, complete standaard uitrusting en functioneren uitstekend onder de zwaarste omstandigheden. Laadbak: glad voor optimale los eigenschappen Als eerste fabrikant verraste BECO de sector met de ontwikkeling van een nieuw type laadbak zonder verstijvingen in de wand. Deze vorm van construeren geeft grote voordelen ten opzichte van de traditionele constructie. Door het ontbreken van verticale verstijving en lassen blijft de wand vlakker en dat, in combinatie met de tapse laadbak van slijtvast staal, zorgt voor optimale loseigenschappen en een zeer lange levensduur. Chassis: de basis Een belangrijk kenmerk van de BECO kipwagens is een degelijk en torsie-stijf chassis. Veel aandacht is besteed aan een gladde afwerking. Enkele andere belangrijke kenmerken zijn: een cardanische ophanging van de kipcilinder om zijdelingse krachten op de cilinder te vermijden, een zeer compacte, traploos in hoogte verstelbare, rubber geveerde, dissel (optioneel hydraulisch geveerd) en een gesmeed trekoog. Door het disselontwerp is een grote bodemvrijheid gerealiseerd en is een zeer grote stuurhoek mogelijk. De sleepvoet is verzonken in de dissel aangebracht en wordt bediend met een dubbelwerkende cilinder en gestuurde terugslagklep zodat onverhoedse bediening is uitgesloten. Aan de achterzijde is het chassis voorzien van een volgtrekhaak.

3 Type Tandem TANDEM: BECO pendeltandem Tandemas BECO kipwagens worden standaard geleverd met het unieke, zeer licht trekkende, pendeltandem welke standaard is voorzien van BPW-assen met een grote remcapaciteit. Het BECO pendeltandem is voorzien van een ruim gedimensioneerde hoofdas en lagering en heeft een excentrisch geplaatst draaipunt. Door het excentrische draaipunt draagt de vooras circa 48% van het gewicht en de achteras 52%. Deze kenmerken zorgen voor een optimale compensatie tussen de assen en een reductie van de benodigde trekkracht. U komt hiermee dus verder in moeilijk begaanbaar terrein en bespaart brandstof. Behalve gereduceerde trekkracht biedt het BECO pendeltandem ook maximale stabiliteit tijdens het rijden, maar vooral ook bij het kippen. Beremming: veiligheid voorop Standaard zijn de BECO kipwagens hydraulisch geremd op alle wielen. Als optie is het mogelijk om te kiezen voor luchtberemming of een combinatie van lucht-en hydraulische beremming. Eventueel gecombineerd met een ALR-ventiel (= Automatisch Lastafhankelijk Remkrachtregel ventiel). Banden: goede banden reduceren trekkracht Uiteenlopende omstandigheden zoals bodemgesteldheid, draagvermogen en gewenste snelheid vragen extra aandacht om tot een juiste bandenkeuze te komen. BECO kipwagens kunnen worden uitgevoerd met banden van diverse merken en in allerlei breedtes, profielen en diameters. Laat u uitgebreid informeren over de mogelijkheden door uw BECO-dealer. Duurzaamheid BECO kipwagens zijn bekend om hun duurzaamheid. Een belangrijke argument voor een economisch verantwoorde investering is een lange levensduur. Een aantal in het oog springende kenmerken willen wij daarom graag toelichten. De lasnaden van de laadbak worden volledig doorlopend gelast. Hiermee worden het risico van inwerking door vocht in holle ruimte en roestvorming voorkomen. De draaipunten zijn ruim gedimensioneerd en voorzien van goed bereikbare smeerpunten. Dit vereenvoudigt het onderhoud en beperkt de slijtage. Verder is de verlichting volledig uitgevoerd met LED-lampen waardoor de zichtbaarheid en veiligheid belangrijk is verbeterd. Ook de conservering is bij BECO in goede handen. Alle onderdelen worden volledig gestraald en in 2-componenten primer en aflak gespoten.

4 Type Tridem De 3-assige BECO kipwagens worden standaard voorzien van een hydraulisch compenserende triangel asophanging met BPW assen. Deze unieke asophanging is ook een ontwikkeling van BECO en heeft het ook mogelijk gemaakt om 3-assers in te zetten voor grondverzet hetgeen door de capaciteitsverhoging economische voordelen biedt. De BECO 3-assers zijn standaard voorzien van een uniek hydraulisch gedwongen stuursysteem op de voorste en achterste as zodat de weerstand bij het manoeuvreren zeer gering is. Het BECO stuursysteem kenmerkt zich door eenvoud, degelijkheid en een grote wieluitslag. De stuurcilinders zijn goed beschermd gemonteerd onder de kipwagen waardoor de kans op beschadiging tot een minimum is beperkt.

5 Standaard uitvoering tandem kipwagens: Hoogwaardige afwerking. Tapse laadbak zonder rongen geheel vervaardigd uit 6mm slijtvast staal. Verhoogde voorwand d.m.v. demontabele opzet. Dubbelwerkende hydraulische achterklep nastelbaar en voorzien van gestuurde terugslagklep en vanghaken. Rubbergeveerde dissel, traploos verstelbaar. Slanggeleiding op dissel. Dubbelwerkende sleepvoet met terugslagklep en handpomp (of naar keuze via 3-weg kranen in systeem van achterklep). Draaibaar trekoog. BECO-pendeltandem met verwisselbare lagering. BPW assen met grote remcapaciteit. Hydraulische remmen op alle wielen. Telescoopcilinder opgehangen in cardanring. Slangbreukventiel op telescoopcilinder. Grote kiphoek. Volgtrekhaak. Spoorbreedte 1.900mm (kan afhankelijk zijn van gekozen maat banden). Verlichting volledig in LED-uitvoering (incl. breedtelampen aan voor-en achterzijde). Volledig gestraald en gespoten in 2-componenten primer en aflak. Standaard uitvoering tridem kipwagens: Hydraulisch compenserende triangel asophanging. Hydraulisch gedwongen besturing op as 1 en as 3. Spoorbreedte 2.050mm (kan afhankelijk zijn van gekozen maat banden).

6 Opties voor tandem kipwagens: K-80 kogeltrekoog. Hydraulische disselvering. Hydraulisch compenserende triangel asophanging op tandem. Hydraulisch gedwongen besturing. Elektrisch bediende uitlijning besturing. K-50 kogeltrekoog t.b.v. commandostang besturing. Luchtremmen. ALR-ventiel. Trap met anti-slip treden op voorwand. Doorkijk in vooropzet. Schopsteun. Gereedschapskist (kunststof). Werklamp(en) aan voor- of achterzijde chassis. Zwaailamp aan achterzijde chassis. Hardhouten balk op rand van laadbak. Afdekluiken (aluminium). Opzetschotten of silageopbouw. Baggeropzet met schuifluik. Achterklepafdichting en schroefknevels. Hydraulisch sluitmechanisme voor achterklep. Laadbak wisselsysteem. Kunststof spatschilden bevestigd aan chassis. Gespoten in bedrijfskleur. PVG of TÜV-keuring. Automatische smering. Autolaadkraan. Veiligheidspakket (bestaande uit: zijafscherming, onderrijbeveiliging en contourmarkering). Eigen hydraulisch systeem (naar keuze via aftakas of d.m.v. motor-/pompcombinatie). Specifieke opties naar wens van de klant in overleg. Opties voor tridem kipwagens: Semi-automatische hoogteregeling. Automatische hoogte-/waterpasregeling. Aslift.

7 Hydraulisch gedwongen besturing Een veel gekozen optie is de gedwongen besturing. Deze besturing is bij een 2-asser aangebracht op de achteras van het tandem en bij een 3-asser op de voorste en de achterste as. Deze besturing werkt zowel bij het vooruit als achteruit rijden. Hoewel het principe van een hydraulisch gedwongen besturing relatief eenvoudig is, zit het verschil in de details. Zo is de beveiliging van het BECO stuursysteem uitgevoerd met overdrukventiel(en) waardoor ook bij hoge snelheden en grote belasting een veilig en stabiel stuurgedrag wordt gerealiseerd. Bovendien zijn alle cilinders in het stuursysteem voorzien van ontluchtingsnippels waardoor het systeem zeer eenvoudig kan worden ontlucht. Voor het uitlijnen van de BECO stuursystemen zijn twee mogelijkheden namelijk door middel van een handpomp en kogelkranen (standaard) of met behulp van een elektrische bediening vanuit de cabine van de trekker (optie). Hydraulische triangel as ophanging Dit type onderstel is ook een hydraulisch compenserende asophanging, maar wordt gekenmerkt door het ontbreken van veerbladen. Dit geeft het systeem een aantal unieke eigenschappen. De belangrijkste hiervan is de ongeëvenaarde bodemaanpassing met zeer grote wieluitslag. Verder wordt door de volledig onafhankelijke ophanging de wieldruk optimaal verdeeld ongeacht hoe ver het betreffende wiel ook in of uit moet pendelen. Dit geeft een sterke trekkrachtreductie. Ook de stabiliteit is een belangrijke succesfactor van dit type onderstel. Door de kruislingse stabilisatie in combinatie met het hoge rolcentrum worden zeer stabiele en comfortabele rijeigenschappen gerealiseerd. Verder is dit onderstel volledig onderhoudsvrij door toepassing van speciale kogelkoppen uit de automotive sector. Met behulp van de optionele (semi-)automatische hoogteregeling kan men vanuit de cabine bovendien de hoogte van het chassis regelen of het voertuig vlakstellen bij het kippen. Tevens is het middels een druk op de knop mogelijk om de standaard rijhoogte weer in te stellen. Laadbak wisselsysteem Om de inzetmogelijkheden van uw grondverzet kipwagen nog verder te vergroten, biedt BECO de optie van een laadbak wisselsysteem aan. Dit systeem biedt u de mogelijk om ook een ander type laadbak of opbouw op uw onderstel te monteren (bijv. silagebak, baggerbak of een tank). Dankzij een relatief kleine aanpassing aan chassis en de kipcilinder-bevestiging is het wisselen met behulp van de meegeleverde set poten en de optionele hydraulische disselvering snel en eenvoudig uit te voeren. Met deze optie levert uw investering u nog meer rendement op en komen de unieke eigenschappen van het BECO onderstel (en de eventuele opties) op deze manier bij meerdere activiteiten tot hun recht.

8 Lading afdekken In navolging van snelverkeer worden de grondverzet kipwagens steeds vaker uitgerust met een afdeksysteem. Meestal wordt gekozen voor aluminium afdekluiken van het type vouwkap en geschikt voor zowel 2-en 3-assige kipwagens. Deze aluminiumluiken kenmerken zich door hun compacte wijze van opvouwen waardoor de luiken in geopende positie niet boven of onder de laadbak uitsteken en zo de kans op beschadiging tot een minimum beperken. Bovendien is dit type luik ook zeer goed te combineren met lagere laadbakken zodat de laadhoogte beperkt kan blijven. Een ander voordeel is de mogelijkheid om een relatief grote kop te laden waarbij de luiken toch volledig sluiten. Onze kipwagens en haakarmcarriers zijn optioneel uit te rusten met hulpaandrijving hetgeen de inzetmogelijkheden aanzienlijk vergroot. Informeert u bij ons naar de mogelijkheden. Technische specificaties Maxxim serie Techn. draag- Afmeting Laadbak In mm Inh. Laadbak Inh. Kipcilinder vermogen (kg.) lengte breedte hoogte (SAE1:1,5) (ltr.) MAXXIM ,2m³ 19 MAXXIM ,9m³ ,9m³ 24 MAXXIM ,6m³ ,3m³ 29 MAXXIM ,3m³ ,9m³ 33 MAXXIM ,4m³ ,1m³ 35 MAXXIM ,2m³ ,0m³ 37 MAXXIM ,2m³ ,4m³ 40 MAXXIM ,2m³ 49 MAXXIM ,2m³ 49 MAXXIM ,6m³ ,0m³ 62 MAXXIM ,5m³ ,9m³ 65 Opmerking: * Laadbakken zijn taps uitgevoerd * Inwendige laadbakbreedte 2300 mm = uitwendig 2550 mm * Technische gegevens zijn vrijblijvend B.V. Beco, De Limiet 18, 4131 NR, Postbus 158, 4130 ED, Vianen (NL), Tel.: +31 (0) , Fax: +31 (0) , info@beco-vianen.nl, Website: Facebook: Twitter:

BECO Haakarmcarriers

BECO Haakarmcarriers BECO Haakarmcarriers BECO Haakarmcarriers De BECO haakarmcarriers zijn uniek in de sector. Zo op het oog lijken alle systemen op elkaar, er zijn veel manieren om een haakarmcarrier te bouwen, echter er

Nadere informatie

BECO Landbouwkipwagens

BECO Landbouwkipwagens BECO Landbouwkipwagens BECO Landbouwkipwagens De BECO landbouwkipwagens zijn de ultieme mix van onze jarenlange ervaring in ontwikkeling en fabricage van kipwagens. Vanzelfsprekend zijn in het ontwerp

Nadere informatie

Nederlands ZANDKIPWAGENS. ZK 14 ZK 18-2 ZK 18-2 alu ZK 22-2 ZK 22-2 alu ZK 30 ZK 30-2 ZK 30-2 alu KLASSE IN CAPACITEIT

Nederlands ZANDKIPWAGENS. ZK 14 ZK 18-2 ZK 18-2 alu ZK 22-2 ZK 22-2 alu ZK 30 ZK 30-2 ZK 30-2 alu KLASSE IN CAPACITEIT Nederlands ZANDKIPWAGENS ZK 14 ZK 18-2 ZK 18-2 alu ZK 22-2 ZK 22-2 alu ZK 30 ZK 30-2 ZK 30-2 alu KLASSE IN CAPACITEIT KLASSE IN CAPACITEIT Van Ginkel Machines is gespecialiseerd in het maken van kipwagens

Nadere informatie

Nederlands LANDBOUWKIPWAGENS LK 14 LK 16 LK 18 LK 22 SK 22 KLASSE IN CAPACITEIT

Nederlands LANDBOUWKIPWAGENS LK 14 LK 16 LK 18 LK 22 SK 22 KLASSE IN CAPACITEIT Nederlands LANDBOUWKIPWAGENS LK 14 LK 16 LK 18 LK 22 SK 22 KLASSE IN CAPACITEIT KLASSE IN CAPACITEIT Van Ginkel Machines is gespecialiseerd in het maken van kipwagens voor zowel landbouw, grondverzet als

Nadere informatie

Bobeco kipwagens, als u kiest voor duurzaamheid en veiligheid!

Bobeco kipwagens, als u kiest voor duurzaamheid en veiligheid! Bobeco kipwagens, als u kiest voor duurzaamheid en veiligheid! Leverbaar uitvoering met 18 en 22 ton laadvermogen. Standaard zeer compleet Pagina 1 Chassis Assen BPW kwaliteits assen met paraboolveren

Nadere informatie

grondverzetkipwagens ton laadvermogen Doordacht. Duurzaam.

grondverzetkipwagens ton laadvermogen Doordacht. Duurzaam. grondverzetkipwagens 14-36 ton laadvermogen Doordacht. Duurzaam. Slimme ondernemers rekenen op BECO MAXXIM grondverzetkipwagens: Maximale prestaties in alle omstandigheden Minimale gebruikskosten Maximale

Nadere informatie

grondverzetkipwagens ton laadvermogen Doordacht. Duurzaam.

grondverzetkipwagens ton laadvermogen Doordacht. Duurzaam. grondverzetkipwagens 16-36 ton laadvermogen Doordacht. Duurzaam. Slimme ondernemers rekenen op BECO MAXXIM grondverzetkipwagens: Maximale prestaties in alle omstandigheden Minimale gebruikskosten Maximale

Nadere informatie

landbouwkipwagens ton laadvermogen Doordacht. Duurzaam.

landbouwkipwagens ton laadvermogen Doordacht. Duurzaam. landbouwkipwagens 12-26 ton laadvermogen Doordacht. Duurzaam. Slimme ondernemers rekenen op BECO SUPER landbouwkipwagens: Maximale prestaties in alle omstandigheden Minimale gebruikskosten Maximale levensduur

Nadere informatie

landbouwkipwagens ton laadvermogen Doordacht. Duurzaam.

landbouwkipwagens ton laadvermogen Doordacht. Duurzaam. landbouwkipwagens 12-26 ton laadvermogen Doordacht. Duurzaam. Slimme ondernemers rekenen op BECO SUPER landbouwkipwagens: Maximale prestaties in alle omstandigheden Minimale gebruikskosten Maximale levensduur

Nadere informatie

haakarm carrier ton laadvermogen Doordacht. Duurzaam.

haakarm carrier ton laadvermogen Doordacht. Duurzaam. haakarm carrier 20-30 ton laadvermogen Doordacht. Duurzaam. Slimme ondernemers rekenen op BECO MAGNA haakarm carriers: Maximale prestaties in alle omstandigheden Minimale gebruikskosten Maximale levensduur

Nadere informatie

haakarm carrier ton laadvermogen Doordacht. Duurzaam.

haakarm carrier ton laadvermogen Doordacht. Duurzaam. haakarm carrier 20-30 ton laadvermogen Doordacht. Duurzaam. Slimme ondernemers rekenen op BECO MAGNA haakarm carriers: Maximale prestaties in alle omstandigheden Minimale gebruikskosten Maximale levensduur

Nadere informatie

Trans-KTP HARDOX. www.joskin.com GRONDVERZET- KIPWAGENS. Kracht uit ervaring. Inhoud 22 en 27 T. Conische monocoque laadbak volledig uit HARDOX

Trans-KTP HARDOX. www.joskin.com GRONDVERZET- KIPWAGENS. Kracht uit ervaring. Inhoud 22 en 27 T. Conische monocoque laadbak volledig uit HARDOX Trans-KTP HARDOX www.joskin.com GRONDVERZET- KIPWAGENS Conische monocoque laadbak volledig uit HARDOX Inhoud 22 en 27 T Kracht uit ervaring J98761151 JOSKIN Trans-KTP: EEN LICHTE, JOSKIN brengt een grondverzetkipwagen

Nadere informatie

& PROFILINE. degelijk duurzaam

& PROFILINE. degelijk duurzaam ECOFarm, ecovac, & PROFILINE degelijk duurzaam Capaciteit degelijkheid VEENHUIS De Ecofarm, Ecovac en Profiline zijn tanks met de kwaliteit waar Veenhuis voor staat, van een basis machine tot luxe bemestingstank.

Nadere informatie

Shuttle. Shuttle Groot volume opraap-silagewagen

Shuttle. Shuttle Groot volume opraap-silagewagen Shuttle Shuttle Groot volume opraap-silagewagen Shuttle Hoogwaardige veevoeders professioneel op transport Optimale gewasdoorvoer zonder vernauwing in het kanaal vanaf de pick-up met extra kortgewasrol

Nadere informatie

Info: Verkoop:

Info: Verkoop: Wij bouwen landbouwwagens in de ruimste zin Landbouwwagens Veewagens Diepladers Oogstwagens Kippers Speciaalbouw Landbouwwagens bouwen wij naar wens van de klant: Standaard voorzien van: Tranenplaat laadvloer

Nadere informatie

VN/ECE Reglement nr. 73 zijafscherming

VN/ECE Reglement nr. 73 zijafscherming VN/ECE Reglement nr. 73 zijafscherming VN/ECE Reglement nr. 73 zijafscherming 2.1 2.2 2.3 2.4 R 2,5 min 25 max 150 max 250 min 30 max Buitenzijde laadeenheid 1.3 1.2 3.1 3.2 5.2 Zijaanzicht 2.1 2.2 2.3

Nadere informatie

MAAKT LADEN, LOSSEN & VERVOEREN EENVOUDIGER

MAAKT LADEN, LOSSEN & VERVOEREN EENVOUDIGER TLS KIEPSYSTEMEN WANNEER WELKE UITVOERING? TLS kiepsystemen staan al vele jaren garant voor een goede basis voor een kiepsysteem op elk gewenst chassis. In onderstaand overzicht ziet u snel welk systeem

Nadere informatie

Een ijzersterke combinatie

Een ijzersterke combinatie Boottrailers NL Een ijzersterke combinatie Conver biedt u keuze uit trailers voor langzaam en snelverkeer. Het zijn speciale trailers om maaiboten te transporteren, te water te laten en uit het water

Nadere informatie

MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING

MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-seRie MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-seRie Iedere achterlader van Geesinknorba biedt u drie krachtige voordelen: uitstekende, betrouwbare werkprestaties, hogere efficiëntie van uw

Nadere informatie

CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT

CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT 28 29 CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT Iedere Brian James Trailer is ontworpen met maar één doel voor ogen: de klant het beste product te leveren. De ervaringen van onze klanten zijn meegenomen

Nadere informatie

2 elements-zwadharken

2 elements-zwadharken 2 elements-zwadharken Zijafleg- en middenafleg-harken Middenafleg-harken - driepuntsophanging R 655 DS - een middenafleg-hark met driepuntsaanbouw Driepuntsophanging Beweegbare elementophanging -- De harkelementen

Nadere informatie

4 ASSIGE SEMI TRAILER// MULTI INZETBAAR // 4 ASSEN HYDRAULISCHE GESTUURD // UITSCHUIFBAAR 14,8m // 43 T LAADVERMOGEN//2 koppelhoogtes 1250 & 1150 mm

4 ASSIGE SEMI TRAILER// MULTI INZETBAAR // 4 ASSEN HYDRAULISCHE GESTUURD // UITSCHUIFBAAR 14,8m // 43 T LAADVERMOGEN//2 koppelhoogtes 1250 & 1150 mm Ref nr: 103247 MCOS-58-04V 1-5 4 ASSIGE SEMI TRAILER// MULTI INZETBAAR // 4 ASSEN HYDRAULISCHE GESTUURD // UITSCHUIFBAAR 14,8m // 43 T LAADVERMOGEN//2 koppelhoogtes 1250 & 1150 mm Ref nr: 103247 MCOS-58-04V

Nadere informatie

>01/2015-NL 406042-05

>01/2015-NL 406042-05 >01/2015-NL 406042-05 1 2 EEN RONDUIT INDRUKWEKKENDE SERIE XT 100 XT 130 XT 160 XT 160H XT 210H XT 240H De nieuwe generatie XT verlegt de grenzen van het prestatievermogen. Deze getrokken kunstmeststrooiers

Nadere informatie

4061/A 4061/TA. Technische gegevens. Sterk Betrouwbaar Uitstekend

4061/A 4061/TA. Technische gegevens. Sterk Betrouwbaar Uitstekend Technische gegevens 4061/A Motor: Rijaandrijving: Banden: Perkins 4 cilinder dieselmotor, cilinderinhoud 2216 ccm, 45kW/61 pk bij 2800 omw/min Automotive hydrostatische aandrijving met INCH-pedaal. Systeemdruk

Nadere informatie

premium line degelijk duurzaam

premium line degelijk duurzaam premium line degelijk duurzaam Capaciteit degelijkheid Veenhuis Denkt u aan mest? Dan denkt u aan Veenhuis! Veenhuis Machines heeft ruim 75 jaar ervaring in het ontwikkelen en bouwen van landbouwmachines

Nadere informatie

CARGO SHIFTER EEN COMPROMISLOZE STERKE ALLESKUNNER

CARGO SHIFTER EEN COMPROMISLOZE STERKE ALLESKUNNER 36 37 CARGO SHIFTER EEN COMPROMISLOZE STERKE ALLESKUNNER Brian James Trailers heeft naar ieder detail gekeken om een trailer te produceren voor ultieme prestaties en vele operationele voordelen. Sterk

Nadere informatie

Driezijdige kipper HKD 302-S / TKD 302-S

Driezijdige kipper HKD 302-S / TKD 302-S Driezijdige kipper HKD 302-S / TKD 302-S 2 3 Maximaal transportvermogen. De driezijdige kipper wordt dankzij de hydraulisch openende zijwand een echte allrounder. Dit betekent dat zelfs slecht glijdende

Nadere informatie

DE ZWAARSTE WERKZAAMHEDEN

DE ZWAARSTE WERKZAAMHEDEN KTP 17-22 - 27 T JOSKIN 2014. Dit is een niet-contractueel document. Alle gegevens kunnen zonder voorafgaande kennisgeving veranderd worden. De afbeeldingen zijn niet noodzakelijk standaard modellen. Ref.:

Nadere informatie

Greentec Stobbenfrezen

Greentec Stobbenfrezen Greentec Stobbenfrezen Greentec 660 stobbenfrees Uitgekiende freeswielkap: Goede lossing en weinig morsen Zeer compacte, aftakas aangedreven stobbenfrees voor het professionele werk. Direkte aandrijflijn

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution.

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution. Frontloader systems Inhoudsopgave Overzicht modellen Serie Evolution Technische specificaties Serie Evolution Opties Serie Evolution Serie 00 Technische specificaties Serie 00 Opties Serie 00 Werktuigprogramma

Nadere informatie

GINAF TRUCKS IN BEELD PRODUCTPROGRAMMA

GINAF TRUCKS IN BEELD PRODUCTPROGRAMMA GINAF TRUCKS IN BEELD PRODUCTPROGRAMMA Geavanceerde chassistechniek, uitgebreid voertuigprogramma, de hoogste wettelijke laadvermogens in elke klasse, ruime technische reserve HPVS, EVS en TRIDEM : Toppers

Nadere informatie

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie De N2 Serie is geschikt voor een snelle en efficiënte inzameling van huishoudelijk afval en recyling materialen. De N2 Serie heeft een opbouw met een

Nadere informatie

SUPERIEURE BEMESTERS. degelijk duurzaam

SUPERIEURE BEMESTERS. degelijk duurzaam SUPERIEURE BEMESTERS degelijk duurzaam KRACHT DUURZAAMHE VEENHUIS Een bemester bouwen kunnen er meer. Maar een GOEDE bemester bouwen, daar is ervaring voor nodig Veenhuis ontwikkelt landbouwtechniek sinds

Nadere informatie

Steekwagens. Werkplaatsuitrusting - mobiel. 428 www.vynckier.biz

Steekwagens. Werkplaatsuitrusting - mobiel. 428 www.vynckier.biz Steekwagens Metalworks. SHC150-300. Platformwagen. Laadblad in geperste staalplaat met kunststof beschermingslaag. Zacht-vinyl beschermingsboord rondom het laadplatform. Met 2 vaste en 2 draaibare harde

Nadere informatie

SIWA Silagewagen VOEDERWINNING

SIWA Silagewagen VOEDERWINNING SIWA Silagewagen VOEDERWINNING Schuitemaker Machines BV is in 1919 ontstaan en produceert machines voor de agrarische en voor de industriële sector. Door jarenlange ervaring heeft Schuitemaker inmiddels

Nadere informatie

CARGO DIGGER PLANT ROBUUST SLIM EN FUNCTIONEEL

CARGO DIGGER PLANT ROBUUST SLIM EN FUNCTIONEEL 60 61 CARGO DIGGER PLANT ROBUUST SLIM EN FUNCTIONEEL Het innovatieve ontwerp maakt de CarGO Digger Plant een handzame betrouwbare machinetransporter voor o.a graafmachines. Compact, laag en licht bieden

Nadere informatie

FLoor F-LINE. V l a k k e O p l e g g e r s SOLID AS A ROCK M E M B E R O F T H E N O O T E B O O M G R O U P

FLoor F-LINE. V l a k k e O p l e g g e r s SOLID AS A ROCK M E M B E R O F T H E N O O T E B O O M G R O U P FLoor F-LINE V l a k k e O p l e g g e r s FLoor F-LINE FLO-18-27 3-assige vlakke oplegger De Floor F-LINE vlakke oplegger is de ideale transportoplossing voor vervoerders die zowel zware deelbare lading

Nadere informatie

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 KUBOTA WIELLADER KRACHTIG, SOEPEL EN VEELZIJDIG Kubota heeft een nieuwe lijn wielladers in het assortiment van 1000 tot 2800. Deze nieuwe RT-serie is ontworpen

Nadere informatie

MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING

MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-SERIE Iedere achterlader van Geesinknorba biedt u drie krachtige voordelen: uitstekende, betrouwbare werkprestaties, hogere efficiëntie van uw

Nadere informatie

n3-serie KRACHTIG GenoeG VooR De ZWAARSTe RoUTeS

n3-serie KRACHTIG GenoeG VooR De ZWAARSTe RoUTeS n3-serie KRACHTIG GenoeG VooR De ZWAARSTe RoUTeS n3-serie Iedere achterlader van Geesinknorba biedt u drie krachtige voordelen: uitstekende, betrouwbare werkprestaties, hogere efficiëntie van uw werkzaamheden

Nadere informatie

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner TM 3215/3265 Uw professionele veelzijdige partner Krachtig & betrouwbaar Bij de tractoren van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: de ISEKI TM serie bestaat uit twee modellen met hydrostatische

Nadere informatie

Maak van afval energie. CO 2 neutrale energie

Maak van afval energie. CO 2 neutrale energie Chipper Combi Maak van afval energie Jaarlijks komt er veel snoeihout vrij uit bossen, stadsparken en woonwijken. Tijdens het groeien heeft de plant of boom energie opgeslagen in de vorm van hout. Wanneer

Nadere informatie

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard Kioti Mechron, wat gaan we doen vandaag? MECHRON HET 4 X 4 WERKPAARD Dit is de alleskunner, de Kioti Mechron. Hij staat klaar om je mee te nemen waar jij maar wil. De Mechron is de transporter van een

Nadere informatie

CARGO ALL PLANT UW PARTNER IN TRANSPORT

CARGO ALL PLANT UW PARTNER IN TRANSPORT 44 45 CARGO ALL PLANT UW PARTNER IN TRANSPORT De CarGO All Plant van Brian James Trailers is het bewijs van transportoplossingen en het aangaan van uitdagingen. Niets is overbodig bij deze trailer, maar

Nadere informatie

SMARTRAC SMARTRAC. Zelfrijdende voermengwagen. Trioliet. Ontwikkelt voor ú.

SMARTRAC SMARTRAC. Zelfrijdende voermengwagen. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. SMARTRAC SMARTRAC Zelfrijdende voermengwagen Trioliet. Ontwikkelt voor ú. SMARTRAC Nieuwe generatie zelfrijdende voermengwagens De factor tijd wordt steeds belangrijker in de moderne landbouw. Bovendien

Nadere informatie

ECOLINE, BASICLINE & PROFILINE. degelijk duurzaam

ECOLINE, BASICLINE & PROFILINE. degelijk duurzaam ECOLINE, BASICLINE & PROFILINE degelijk duurzaam Capaciteit degelijkheid VEENHUIS De Basicline, Ecoline en Profiline zijn tanks met de kwaliteit waar Veenhuis voor staat, van een basis machine tot luxe

Nadere informatie

TIMBERMAX & MORE TRANSPORTOPLOSSINGEN VOOR DE BOSBOUW

TIMBERMAX & MORE TRANSPORTOPLOSSINGEN VOOR DE BOSBOUW TIMBERMAX & MORE TRANSPORTOPLOSSINGEN VOOR DE BOSBOUW TIMBERMAX & MORE FAYMONVILLE biedt transportoplossingen aangepast aan de specifieke noden van de houtsector Bij Faymonville kent het domein houttransport

Nadere informatie

Een ijzersterke combinatie

Een ijzersterke combinatie Boottrailers NL Een ijzersterke combinatie Conver biedt u keuze uit trailers voor langzaam en snelverkeer. Het zijn speciale trailers om maaiboten te transporteren, te water te laten en uit het water te

Nadere informatie

Indeling. 1. Algemeen K.17.02 2. Tweedelige scharnier K.17.03 2.1. Algemeen, afmetingen 2.2. Uitvoeringen

Indeling. 1. Algemeen K.17.02 2. Tweedelige scharnier K.17.03 2.1. Algemeen, afmetingen 2.2. Uitvoeringen K.17 Deuren OPBOUW DEURSCHARNIEREN Indeling 1. Algemeen K.17.02 2. Tweedelige scharnier K.17.03 2.1. Algemeen, afmetingen 2.2. Uitvoeringen 3. Driedelige scharnier K.17.04 3.1. Algemeen, afmetingen 3.2.

Nadere informatie

De GM-serie is zowel in vorm als inhoudelijk vernieuwd en is klaar om de uitdaging aan te gaan met een moderne markt in de vermogensklasse tot 55 pk.

De GM-serie is zowel in vorm als inhoudelijk vernieuwd en is klaar om de uitdaging aan te gaan met een moderne markt in de vermogensklasse tot 55 pk. De toegevoegde waarde in termen van technische eigenschappen komt van de nieuwe 3- en 4-cilinder Yanmar motoren met vermogen van 35 tot 54 pk, die worden gemonteerd in de 40-45-50-55 modellen. Het 55 model

Nadere informatie

Containerchassis, 3 assen, 9 ton/as, star, lengte 30", 40" (2x20"), 45", koppelhoogte mm

Containerchassis, 3 assen, 9 ton/as, star, lengte 30, 40 (2x20), 45, koppelhoogte mm Pagina 1 / 5 Assen en Banden: Luchtgeveerde assen met schijfreen. Draagvermogen 9 ton. Met hef- en dalenventiel. Banden enkellucht 385/65R 22,5" op stalen wielen. Merkkeuze van assen en banden door Tracon

Nadere informatie

Nooteboom BALLASTTRAILER

Nooteboom BALLASTTRAILER Nooteboom Voor het vervoer van kraanballast en zware ladingen T r e n d s e t t e r s i n T r a i l e r s Nooteboom De Nooteboom Ballasttrailer is speciaal ontworpen voor het vervoer van kraanballast en

Nadere informatie

KIPPERS. BAKMAAT TYPE S (200 x 115 x 30) Art-code Omschrijving Prijs. A = 125 cm. D = 305 cm. C= 200 cm. E = 35 cm F= 94/100 cm G= 64/70 cm UK-1.

KIPPERS. BAKMAAT TYPE S (200 x 115 x 30) Art-code Omschrijving Prijs. A = 125 cm. D = 305 cm. C= 200 cm. E = 35 cm F= 94/100 cm G= 64/70 cm UK-1. Art-code Omschrijving Prijs BAKMAAT TYPE S (200 x 115 x 30) A = 125 cm B = 30 cm C= 200 cm D = 305 cm E = 35 cm F= 94/100 cm G= 64/70 cm UK-1.0-AS 50-7005 1000 kg. Bakmaat: 200x115x30 cm 20x8-10-6ply /

Nadere informatie

Voor zware toepassingen in het bos

Voor zware toepassingen in het bos Voor zware toepassingen in het bos Gebouwd voor de zware toepassingen in het bos De in Zweden gebouwde Moheda uitrijwagens zijn ontworpen voor de zware klussen in het bos. De speciale omstandigheden in

Nadere informatie

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties Handpallettruck 2,5 (1.0) ton Handpallettruck De handpallettruck is ongetwijfeld het meest eenvoudige, maar essentiële, hulpmiddel voor intern

Nadere informatie

Voorzetapparatuur. Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu

Voorzetapparatuur. Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Voorzetapparatuur Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Vermijd lekke banden! Permanente magneet Verwijdert ijzer- en staal-afval van de werkvloer, in magazijnen,

Nadere informatie

Voermengwagen. Verti-Mix Double

Voermengwagen. Verti-Mix Double Voermengwagen Verti-Mix Double D e voermengwagens Verti-Mix Double hebben een grote inhoud met compacte afmetingen (hoogte en breedte). Op basis van de al bestaande verticaal mengende voermengwagens, die

Nadere informatie

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Citroën Jumpy dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Standaard dubbele cabine 6 Luxe dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

Kwaliteit. Kippers, Containers & Bandlossers. Vossebelt is onderdeel van:

Kwaliteit. Kippers, Containers & Bandlossers. Vossebelt is onderdeel van: Kwaliteit Kippers, Containers & Bandlossers Vossebelt is onderdeel van: Bedrijfsprofiel Vossebelt heeft al zo n 40 jaar ervaring met het produceren van afzetcontainers en kippers in Nederland. Van engineering

Nadere informatie

G-serie GeC industrieel. KRACHTIG GenoeG VooR De ZWAARSTe RoUTeS

G-serie GeC industrieel. KRACHTIG GenoeG VooR De ZWAARSTe RoUTeS G-serie GeC industrieel KRACHTIG GenoeG VooR De ZWAARSTe RoUTeS G-serie De betrouwbare G-Serie kan alle soorten afval verwerken, zoals rest-, huishoudelijk afval en grofvuil. ongeëvenaarde FLeXIBILITeIT

Nadere informatie

Eisen te stellen aan tractie

Eisen te stellen aan tractie Bijlage 2 Eisen te stellen aan tractie A: Eisen voor vrachtauto s (kipper/container) die worden ingezet voor het (nat)zoutstrooien en eventueel sneeuwruimen met brede sneeuwploegen. Voor het (nat)zoutstrooien.

Nadere informatie

IN L A A D S IT U A T IE

IN L A A D S IT U A T IE Hoekrongen bij uitgeklapte boordwanden Als optie verkrijgbare huif, kan van achteren omhoog worden gerold Als optie met 350 mm hoge opsteekbare zijborden mogelijk IN L A A D S IT U A T IE 15 S E R IE 3

Nadere informatie

Technische beschrijving MGV-LB 125/100 FD. op aanhangwagen

Technische beschrijving MGV-LB 125/100 FD. op aanhangwagen Mobiele Ventilatie Unit M V U op aanhangwagen Technische beschrijving MGV-LB 125/100 FD op aanhangwagen B.S. Belüftungs-GmbH Etn. P. Vanassche & Cie N.V. Am Hungerwiesgraben 10 Brugsesteenweg 2 D-89429

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

LAMBOX? LAMBOX staat voor: Innovatief & Hoogwaardig

LAMBOX? LAMBOX staat voor: Innovatief & Hoogwaardig LAMBOX? LAMBOX staat voor: Innovatief & Hoogwaardig Innovatief ontwerp Aërodynamisch, dus brandstofbesparend Geavanceerde technologie Prestigieus design Zeer hoogwaardige materialen Onderscheidend Gebruiksvriendelijk

Nadere informatie

Rapide Siwa. opraapwagens silagewagens VOEDERWINNING

Rapide Siwa. opraapwagens silagewagens VOEDERWINNING Rapide Siwa opraapwagens silagewagens VOEDERWINNING Schuitemaker Machines BV is in 1919 ontstaan en produceert machines voor de agrarische en voor de industriële sector. Door jarenlange ervaring heeft

Nadere informatie

BOUW- AANHANGWAGENS GECONSTRUEERD VOOR DE HARDSTE UITDAGINGEN. Bouwaanhangwagens BOUW- AANHANGWAGENS by HUMBAUR GmbH KENMERKEN

BOUW- AANHANGWAGENS GECONSTRUEERD VOOR DE HARDSTE UITDAGINGEN. Bouwaanhangwagens BOUW- AANHANGWAGENS by HUMBAUR GmbH KENMERKEN Bouwaanhangwagens GECONSTRUEERD VOOR DE HARDSTE UITDAGINGEN. Flexibele speciale oplossingen Gelaste en thermisch verzinkte frameconstructies Uitwerking van voor de klant specifieke eisen Robuuste bouwwijze

Nadere informatie

ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN

ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN John Deere 4-cilinder, 4.5 liter, 140 PK: PREMIER/FEEDSTAR 110-120-140 4-cilinder, 4.5 liter, 177 PK: PREMIER/FEEDSTAR 170-200 6-cilinder, 6.8 liter, 225 PK: PREMIER

Nadere informatie

300.9D. Hydraulische minigraafmachine

300.9D. Hydraulische minigraafmachine 300.9D Hydraulische minigraafmachine Motor Vermogen 13,7 kw 18,6 pk Gewicht Transportgewicht zonder veiligheidsframe 935 kg Transportgewicht met veiligheidsframe 985 kg Compacte afmetingen Eenvoudige terreintoegang

Nadere informatie

GROOTPAKKENWIKKELAAR. zéér compact voor zéér grote prestaties

GROOTPAKKENWIKKELAAR.   zéér compact voor zéér grote prestaties 998 GROOTPAKKENWIKKELAAR www.mchale.net zéér compact voor zéér grote prestaties Ontwor Grootpakkenwikkelaar met een enorme kapaciteit De McHale grootpakkenwikkelaar is de universele oplossing voor het

Nadere informatie

PERSLUCHTGEREEDSCHAP VOOR BOUW EN INDUSTRIE

PERSLUCHTGEREEDSCHAP VOOR BOUW EN INDUSTRIE PERSLUCHTGEREEDSCHAP VOOR BOUW EN INDUSTRIE VOEGENHAMERS Spytze MP1 - Compacte lichtgewicht hamer - Gewicht slechts 1,4 kg. - Zeer snelle slag - Ideaal voor lichte hakwerkzaamheden. Spytze MD16 - Directe

Nadere informatie

Silagewagen Giga-Trailer

Silagewagen Giga-Trailer Silagewagen Giga-Trailer 2 Slagvaardige transporttechniek Hakselaars met een grote capaciteit en zware trekkers vereisen een betrouwbare transporttechniek. Betrouwbaarheid, gering onderhoud, lichtlopend

Nadere informatie

FIFTH WHEEL BE Autotransporter Editie 2016

FIFTH WHEEL BE Autotransporter Editie 2016 FIFTH WHEEL BE Autotransporter Editie 2016 Revolutionair De nieuwe Fifth Wheel autotransporter is revolutionair te noemen. De oplegger kan worden bevestigt in de laadvloer van een pick-up, of op een chassis-cabine.

Nadere informatie

MANUBAL V MANUBAL C MANUBAL L MANUBAL V40 MANUBAL V50 MANUBAL V60 MANUBAL V500 MANUBAL W500 MANUBAL V7000 MANUBAL C40 MANUBAL L40 MANUBAL L500

MANUBAL V MANUBAL C MANUBAL L MANUBAL V40 MANUBAL V50 MANUBAL V60 MANUBAL V500 MANUBAL W500 MANUBAL V7000 MANUBAL C40 MANUBAL L40 MANUBAL L500 MANUBAL V B al e n k l e m MANUBAL V40 MANUBAL V50 MANUBAL V60 MANUBAL V500 MANUBAL W500 MANUBAL V7000 MANUBAL C F O L I E B al e n k l e m MANUBAL C40 MANUBAL L B al e n v o r k MANUBAL L40 MANUBAL L500

Nadere informatie

opraapwagens silagewagens VOEDERWINNING

opraapwagens silagewagens VOEDERWINNING Rapide Siwa opraapwagens silagewagens VOEDERWINNING Schuitemaker Machines BV is in 1919 ontstaan en produceert machines voor de agrarische en voor de industriële sector. Door jarenlange ervaring heeft

Nadere informatie

Kracht uit ervaring! Transportgamma. www.joskin.com. Ref: 2098761825

Kracht uit ervaring! Transportgamma. www.joskin.com. Ref: 2098761825 JOSKIN 2013. Non-contractual document. Data can change without notice. The pictures do not necessary correspond to standard equipment. Ref: 2098761825 NL Transportgamma www.joskin.com Kracht uit ervaring!

Nadere informatie

Klant Besteknummer Onderdeel Opening offerte VUILNISWAGEN ITM T-SERIE

Klant Besteknummer Onderdeel Opening offerte VUILNISWAGEN ITM T-SERIE Klant Besteknummer Onderdeel Opening offerte VUILNISWAGEN ITM T-SERIE ALGEMEEN De vuilniswagen kan gebruikt worden voor: het wegnemen van sluikstortingen het ophalen van marktvuil het ophalen van vuilnis

Nadere informatie

Fanex CompactLine Schudders

Fanex CompactLine Schudders Fanex Schudders Fanex 463 523 604 CompactLine Schudders Overzicht Fanex 463 523 523 T 604 Fanex Werkbreedte Rotors/Tanden per Rotor Gewicht 463 4.60m 4/6 500 kg 523 5.20m 4/6 530 kg 523T 5.20m 4/6 410

Nadere informatie

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K LADER 2120/A 2126/A 2131/K 2138/K De - knikladers met systeem, we hebben begrepen wat U nodig hebt. Universeel Betrouwbaar Uitstekend 2120/A 2126/A Bediening Eénhendelbediening van de ventielen zorgt voor

Nadere informatie

RAPIDE SIWA. opraapsnijwagens silagewagens VOEDERWINNING

RAPIDE SIWA. opraapsnijwagens silagewagens VOEDERWINNING RAPIDE SIWA opraapsnijwagens silagewagens VOEDERWINNING Schuitemaker Machines BV is in 1919 ontstaan en produceert machines voor de agrarische en voor de industriële sector. Door jarenlange ervaring heeft

Nadere informatie

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K LADER 2120/A 2126/A 2131/K 2138/K De - knikladers met systeem, we hebben begrepen wat U nodig hebt. Universeel Betrouwbaar Uitstekend 2120/A 2126/A Bediening Eénhendelbediening van de ventielen zorgt voor

Nadere informatie

Type systeem : VAKOvouwkap Versie: 3.0 stuurarm voorzijde. Opbouw Instructie VAKO Vouwkap

Type systeem : VAKOvouwkap Versie: 3.0 stuurarm voorzijde. Opbouw Instructie VAKO Vouwkap Type systeem : VAKOvouwkap Versie: 3.0 stuurarm voorzijde Opbouw Instructie VAKO Vouwkap Inhoudsopgave 1. Algemene informatie... 3 2. Kopschot... 4 3. Aandrijfkasten en Lagerblokken... 5 4. Cilinders en

Nadere informatie

Domicare is de Nederlandse importeur voor huisliften van een Engelse producent met ruim 40 jaar

Domicare is de Nederlandse importeur voor huisliften van een Engelse producent met ruim 40 jaar Domicare huisliften Domicare is de Nederlandse importeur voor huisliften van een Engelse producent met ruim 40 jaar ervaring, circa 900 liften per jaar verlaten de fabriek. Onze plateauliften en huisliften

Nadere informatie

CARROSSERIE LEMEIRE BVBA ( ) VOORSTELLING AANHANGWAGEN KG MET EU-TYPEGOEDKEURING E6*2007/46*0104*00

CARROSSERIE LEMEIRE BVBA ( ) VOORSTELLING AANHANGWAGEN KG MET EU-TYPEGOEDKEURING E6*2007/46*0104*00 (052 47 05 48) VOORSTELLING AANHANGWAGEN 12.000KG MET EU-TYPEGOEDKEURING E6*2007/46*0104*00 Pagina 1 VOORSTELLING AANHANGWAGEN 12.000kg - LEMEIRE R.A.12000 (LAGE VLOER CHASSIS met schijfremmen) e6*2007/46*0104*00

Nadere informatie

TEBBE. universeel precisie breedstrooier

TEBBE. universeel precisie breedstrooier Nederlandse importeurs voor het noordoosten en zuiden voor de westen en het midden LMC Gennep bv. JAMO bv. Hoogveld 3 Polderweg oost 8 6598 BL Heijen L 2973 AN Molenaarsgraaf (ZH) Tel. 0485 511605 b.g.g.:

Nadere informatie

Totaalgewicht in kg. Laadvermogen

Totaalgewicht in kg. Laadvermogen Bestelling Totaalgewicht Laadvermogen Laadhoogte in mm Banden (inchmaat) incl. 8025 Actie MTKA 153622 1.500 817 640 13 4.613,00 5.581,73 Totale afmetingen: 5.100 x 2.305 x 1.690 mm, Oprijhoek 12 Allcomfort

Nadere informatie

Universeelstrooier VS 2403

Universeelstrooier VS 2403 Universeelstrooier VS 2403 2 Sterk tot in het detail De firma Strautmann heeft op het gebied van de productie van mestwagens meer dan 50 jaar ervaring en biedt vandaag de dag een keuze die loopt van BE

Nadere informatie

In veilige handen. Ifor Williams Trailers

In veilige handen. Ifor Williams Trailers Ifor Williams Trailers In veilige handen Sedert 1958 stellen mensen vertrouwen in onze trailers: vraag het maar aan een eigenaar, ze zijn niet moeilijk te vinden. Als specialisten in ontwerp en constructie,

Nadere informatie

BESCHRIJVING F800 F850 F853 F853H F853HS F853HSL

BESCHRIJVING F800 F850 F853 F853H F853HS F853HSL knikladers SERIE De F800 serie van FUCHS is de kleinste in de lijn. De machines onderscheiden zich in motor vermogen en aandrijving. De F800 t/m F853 hebben twee tandwielpompen. Eén voor het rijden en

Nadere informatie

DRIEWIELFIETSEN. voor kinderen en volwassenen

DRIEWIELFIETSEN. voor kinderen en volwassenen DRIEWIELFIETSEN voor kinderen en volwassenen VROLIJKE FIETSEN VOOR VROLIJKE KINDEREN Beginnen met fietsen en dan tot de ontdekking komen dat een gewone fiets niet helemaal voldoet aan de stabiliteit en

Nadere informatie

Lichter Lager Modulair

Lichter Lager Modulair Hét chassis voor de carrosseriebouwer Lichter Lager Modulair Maatwerk chassis voor diverse doelgroepen Coxx bouwt sinds 1994 het lage vloer chassis. Inspelend op de markt is het chassis continu doorontwikkeld,

Nadere informatie

Voertuigen met verwijderbare opbouw. Algemene informatie over voertuigen met verwijderbare opbouw PGRT

Voertuigen met verwijderbare opbouw. Algemene informatie over voertuigen met verwijderbare opbouw PGRT Algemene informatie over voertuigen met verwijderbare opbouw Algemene informatie over voertuigen met verwijderbare opbouw worden beschouwd als torsiesoepele constructies. Bij voertuig met verwijderbare

Nadere informatie

4-Serie CNG. ravo4.com

4-Serie CNG. ravo4.com 4-Serie CNG ravo4.com De schoonste in zijn soort met de grootste capaciteit ravo 4-serie s werelds eerste compacte CNG veegmachine Waarom CNG? Steeds meer gemeenten ontdekken de voordelen van CNG ten opzichte

Nadere informatie

TwinTrailer KIPPER TRANSPORTER. TRANSPORTER én KIPPER in

TwinTrailer KIPPER TRANSPORTER. TRANSPORTER én KIPPER in KIPPER TwinTrailer TRANSPORTER én KIPPER in 1 TRANSPORTER TRANSPORTER én KIPPER in 1 Geen kantelmoment met rupsbanden Geen gedoe met oprijplaten De laadvoer laat zich elektro-hydraulisch kantelen terwijl

Nadere informatie

TH 4295/4335/4365. Flexibele en betrouwbare compacttrekkers

TH 4295/4335/4365. Flexibele en betrouwbare compacttrekkers TH 4295/4335/4365 Flexibele en betrouwbare compacttrekkers De Iseki TH serie bestaat uit twee modellen met hydrostatische rijaandrijving en drie modellen met mechanische rijaandrijving. Kortom, voor iedere

Nadere informatie

Compact en krachtvol Arriva verhuislift

Compact en krachtvol Arriva verhuislift Compact en krachtvol Arriva verhuislift De Arriva Verhuislift van Böcker Het werkbeest onder de verhuisliften extra sterk en robuust Krachtige transport van ladingen tot 400 kg bij compacte constructie

Nadere informatie

"Strooien in de ruime zin" 5 gamma's 22 modellen

Strooien in de ruime zin 5 gamma's 22 modellen Ref: 2098761661 NL programma stalmeststrooiers JOSKIN 2013. Dit is een niet-contractueel document. Alle gegevens kunnen zonder voorafgaande kennisgeving veranderd worden. De afbeeldingen zijn niet noodzakelijk

Nadere informatie

Kippers & Transporters

Kippers & Transporters Veelzijdige aanhangers tot 3,5 t Kippers & Transporters Achterwaartse en driezijdige kipper / bouwmachinetransporter HUMBAUR PKW AANHANGWAGENS Serie 3000/3500 humbaur.com /3500 Info Ik ben een aanhanger!

Nadere informatie

VERSPREIDINGSBOOM MET SLEUFKOUTERS

VERSPREIDINGSBOOM MET SLEUFKOUTERS De nieuwe JOSKIN PENDISLIDE PRO verspreidingsboom verhoogt de verspreidingsprecisie door het reliëf van het terrein perfect te volgen en de bladeren opzij te zetten. D.m.v. zijn slijtvaste ertalon sleufkouters

Nadere informatie