Op de nieuwe website klikt u rechts op het tegeltje Mijn Bergvliet

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Op de nieuwe website klikt u rechts op het tegeltje Mijn Bergvliet"

Transcriptie

1 Mijn Bergvliet Handleiding voor VGLB leden die met de nieuwe software van Proware willen inschrijven voor verenigingswedstrijden en hun Q-kaarten na afloop van een ronde thuis willen invoeren.

2 Op de nieuwe website klikt u rechts op het tegeltje Mijn Bergvliet

3 Daarna verschijnt een pagina met korte tekst en uitleg voor de bezoeker die zich afvraagt wat Mijn Bergvliet is. Als VGLB lid weet u dat al en kunt u direct doorklikken op klik hier om de portal Mijn Bergvliet in de cloud te activeren.

4 Via de button Mijn Bergvliet op de nieuwe website activeert u in een nieuw tabblad van uw browser de portal van Proware waarmee u persoonlijke gegevens kunt inzien en wijzigen, kunt zien voor welke starttijden en wedstrijden u heeft ingeschreven, voor nieuwe wedstrijden kunt inschrijven en uw scorekaarten kunt invoeren van rondes die u heeft gelopen op Bergvliet of op andere banen. In dat nieuwe tabblad van uw browser verschijnt onderstaande balk bovenaan in dat tabblad. Dit is de URL van pagina van de Proware software die op dat moment actief is tijdens uw gebruik van de portal Mijn Bergvliet De portal Mijn Bergvliet wordt geopend in een nieuw tabblad. Vanuit het oorspronkelijke tabblad kunt verder surfen op de nieuwe website. Gelijktijdig kunt u in het tabblad met de portal van Proware uw persoonlijke activiteiten uitvoeren i.r.t Bergvliet zoals inschrijven voor wedstrijden, Q-kaarten invoeren en uw persoonlijke gegevens wijzigen. De gemeenschappelijke website van VGLB en de stichting Landgoed Bergvliet en de Proware portal (Mijn Bergvliet) zijn op deze wijze met elkaar verbonden. De website is gebouwd door Clickr/Studio ibizz en Mijn Bergvliet door Proware Golf dat ook de ik ga golfen software heeft ontwikkeld waarmee u uw starttijden reserveert.

5 Nadat u op de website heeft gekozen voor Mijn Bergvliet omdat u een starttijd wilt reserveren, wilt deelnemen aan een wedstrijd of een scorekaart wilt invoeren, opent uw browser automatisch een nieuw tabblad waar het volgende scherm verschijnt om in te loggen. Jacques.Luytervelde@gmail.com Voer hier het adres in van het account die bij Bergvliet staat geregistreerd voor uw nieuwsbrieven, bevestigingen van starttijden en wedstrijdinschrijvingen. Voer daaronder het daarbij horende wachtwoord in en klik op de blauwe button inloggen. Als u het wachtwoord niet meer weet kunt u via de gele wachtwoord reset button een nieuw wachtwoord aanvragen dat even later in uw mailbox verschijnt.

6 Nadat u de gebruikersvalidatie overeenkomstig het vorige scherm correct heeft ingevoerd verschijnt het volgende scherm. Bovenin ziet u de door/voor u gereserveerde starttijden die nog openstaan omdat ze in de toekomst liggen. Daaronder ziet u de wedstrijden waarvoor u heeft ingeschreven. Nog verder onderin kunt u de voor u van belang zijnde mededelingen lezen

7 Als u meer wilt weten over een door u gereserveerde starttijd klikt u op die regel. Klik hier als u meer wilt weten over deze gereserveerde starttijd.

8 Als u meer wilt weten over een wedstrijd waarvoor u heeft ingeschreven klikt u op die regel. Klik hier als u meer wilt weten over deze wedstrijd waarvoor u heeft ingeschreven.

9 Uw Profiel aanpassen. Op de volgende pagina s krijgt u tekst en uitleg over het aanpassen van uw profiel.

10 Als u uw persoonlijke gegevens wilt wijzigen klikt u rechts op Uw account waarna een pulldown menu verschijnt met Profiel, Facturen en Backoffice en daaronder de mogelijkheid tot Uitloggen. De keuzemogelijkheden Facturen en Backoffice zijn niet bestemd voor gebruik door leden. U dient te klikken op Profiel. Klik hier op Profiel.

11 Nadat u op Profiel heeft geklikt verschijnt het hieronder volgende scherm. Deze functie werkt nog niet goed. Later meer info hierover. Jacques Luytervelde Dit gedeelte kunt u zelf niet veranderen. Uw handicap mag u zelf niet aanpassen dat gaat automatisch. Jacques.Luytervelde@gmail.com Deze gegevens kunt u zelf aanpassen. Als er iets in verandert dient u dat zelf hier te wijzigen, want deze informatie wordt gebruikt voor correspondentie en vanuit Bergvliet. Als u voortaan uw op een andere adres wilt ontvangen dan moet u dat hier veranderen. Het iban nummer mag u blanco laten.

12 Inschrijven voor een wedstrijd. Op de volgende pagina s krijgt u tekst en uitleg over het inschrijven voor een wedstrijd Let op: bij inloop wedstrijden zoals de WAC (Woensdag Avond Competitie) en de baronnen kunt u niet vooraf inschrijven. Ook voor sommige speciale wedstrijden zoals de Mixed Invitatie Dag kun je niet via de Proware portal Mijn Bergvliet inschrijven maar doe je dat met een speciaal daarvoor ontwikkeld inschrijfformulier dat je kunt downloaden vanaf de aankondiging (nieuwsbericht) en ingevuld moet insturen naar het in dat nieuwsbericht aangegeven adres.

13 Nu gaan we inschrijven voor een wedstrijd. In dit voorbeeld gaan we deelnemen aan de HERENDAG Driebal Stableford op maandag 8 augustus. Eerst klikt u hier op Wedstrijden. Dan verschijnt automatisch het tabblad van de actuele maand. U kunt ook op het tabblad van een andere maand klikken als u voor een toekomstige wedstrijd wilt inschrijven. Daarna klikt u op de wedstrijd van uw keuze..

14 We hebben op de herendag van 8 augustus geklikt en dan verschijnt onderstaand scherm Het linker knopje info is grijs en dat betekent dat alle informatie over die wedstrijd daaronder verschijnt.

15 We hebben op de herendag van 8 augustus uni geklikt en vervolgens op Spelers. Het knopje spelers is grijs en dat betekent dat alle spelers worden gepresenteerd die al ingeschreven hebben.

16 We hebben op de herendag van 8 augustus geklikt en vervolgens op Spelers. Het knopje inschrijven is grijs en dat betekent dat je hier zelf kunt inschrijven. Hier kunt u een opmerking voor de wedstrijdleiding invoeren zoals graag een Buggy of niet te vroeg starten. Door vervolgens op de groene knop inschrijven te klikken worden automatisch uw gegevens naar Proware verzonden en bent u dus direct ingeschreven voor de wedstrijd.

17 We hebben ingeschreven voor de herendag van 8 augustus. Het knopje inschrijven is nog steeds grijs maar er is een tweede knopje Uitschrijven bij gekomen en daar kunt u dus aan zien dat u bent ingeschreven. Door op de groene knop uitschrijven te klikken wordt uw inschrijving direct ongedaan gemaakt.

18 Voortaan kun je ook iemand anders toevoegen aan jouw inschrijving. Bijvoorbeeld je partner bij de senioren mix wedstrijden op dinsdag. De wedstrijdcommissie kan zien dat u iemand als Vriend(in) heeft toegevoegd en dat betekent dat u verantwoordelijk bent en blijft voor de toevoeging van de vriend(in). Het knopje Vriend(in) is grijs en dat betekent dat u iemand kunt toevoegen aan uw eigen inschrijving. Hier kunt u de achternaam invoeren en als u daarna op zoeken klikt wordt de persoon opgezocht. Daarna bevestigt u ook deze inschrijving door op de naam te klikken.

19 Scorekaart invoeren. Op de volgende pagina s krijgt u tekst en uitleg over het invoeren van scorekaarten.

20 Klik in de bovenste groene menubalk op handicap. Daarna verschijnt een lijst met al uw ingevoerde scorekaarten waarbij de jongste bovenaan staat met uw meest actuele exact handicap. U kunt op een ingevoerde scorekaart klikken om uw score te bekijken. Door hier op te klikken kunt u een nieuwe scorekaart invoeren. Door op een reeds ingevoerde scorekaart te klikken kunt u deze bekijken, met tabbladen voor het kleinste detail.

21 Klik in de bovenste groene menubalk op handicap. Daarna verschijnt een lijst met al uw ingevoerde scorekaarten waarbij de jongste bovenaan staat met uw meest actuele exact handicap. U kunt op een ingevoerde scorekaart klikken om uw score te bekijken. Door hier op te klikken kunt u een nieuwe scorekaart invoeren. Door op een reeds ingevoerde scorekaart te klikken kunt u deze bekijken, met tabbladen voor het kleinste detail.

22 Als u heeft gekozen voor Nieuwe scorekaart door op de betreffende knop te drukken verschijnt een scherm waar u de ronde die u heeft gelopen bekend moet maken. Keuze tussen qualifying of een wedstrijdkaart. Naam marker invoeren. Als u alles heeft bekend gemaakt klikt u onderaan op het witte knopje Aanmaken.

23 Zodra u op aanmaken heeft geklikt verschijnt een scherm waarin onder Mijn Bergvliet drie knopjes staat. Het meest linkse knopje Kaart is grijs en dat betekent dat u de reeds ingevoerde bekendmaking van de ronden kunt bekijken. Als er iets niet klopt kunt de invoer via deze knop helemaal verwijderen, waarna u opnieuw kunt beginnen.

24 Nadat u de ingevoerde gegevens over de rond heeft gecontroleerd en akkoord bevonden klikt u op Details voor het invoeren van het aantal slagen per hole. Zodra u de laatste hole heeft ingevoerd hoeft u niets meer te doen. Als u dan op het rechterknopje Kaarten drukt verschijnt het hierna volgende scherm. Via een pull down menuutje kiest u het aantal slagen per hole. De Stableford punten worden automatisch berekend.

25 Na dat u op het rechterknopje Kaarten klikte verscheen direct dit scherm en dat is uw handicap scherm waarop u kunt zien dat ook de jongste ronde keurig is verwerkt en u bent gezakt naar exact handicap 20,8.

26 Einde handleiding. Als u vragen heeft over deze handleiding kunt u contact opnemen met Harrie Gooskens.

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.1

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.1 ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.1 Inhoudsopgave Het ledenportaal... 3 Inloggen op het ledenportaal... 4 Wachtwoord opvragen of vergeten... 5 Inzien van uw handicap... 6 Wijzigen van uw e-mailadres...

Nadere informatie

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.5

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.5 ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.5 Inhoudsopgave Het ledenportaal... 3 Inloggen op het ledenportaal... 4 Wachtwoord opvragen of vergeten... 5 Inzien van uw handicap... 6 Inrichten van uw persoonlijke

Nadere informatie

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.2

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.2 ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.2 Inhoudsopgave Het ledenportaal... 3 Inloggen op het ledenportaal... 4 Wachtwoord opvragen of vergeten... 5 Inzien van uw handicap... 6 Inrichten van uw persoonlijke

Nadere informatie

Inloggen op het ledenportaal

Inloggen op het ledenportaal Inloggen op het ledenportaal Om toegang te krijgen tot het beveiligde deel van de website moet u inloggen. Voor het inloggen maakt u gebruik van uw e-mailadres en een wachtwoord. Beschikt u nog niet over

Nadere informatie

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.5

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.5 ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.5 Inhoudsopgave Het ledenportaal... 1 Inloggen op het ledenportaal... 2 Wachtwoord opvragen of vergeten... 3 Uitleg menubalk en beginscherm... 4 Inzien van uw

Nadere informatie

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.4

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.4 ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.4 Inhoudsopgave Het ledenportaal... 3 Inloggen op het ledenportaal... 4 Wachtwoord opvragen of vergeten... 5 Inzien van uw handicap... 6 Inrichten van uw persoonlijke

Nadere informatie

Handleiding leden Amsterdamse Golfclub

Handleiding leden Amsterdamse Golfclub Handleiding leden Amsterdamse Golfclub Maart 2014 1 Inhoudsopgave Inloggen op het beveiligde ledengedeelte van de website... 3 Mijn AGC... 3 Het ledenportaal... 3 Wachtwoord opvragen of vergeten... 4 Inzien

Nadere informatie

Leden handleiding Inhoudsopgave

Leden handleiding Inhoudsopgave Leden handleiding Inhoudsopgave De leden site...2 Inloggen...3 Wachtwoord opvragen of vergeten...4 Inzien handicap...6 Wijzigen emailadres...7 Scorekaart invoeren...8 Reserveren van een starttijd...9 Inzien

Nadere informatie

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.5

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.5 ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.5 Inhoudsopgave Het ledenportaal... 1 Inloggen op het ledenportaal... 2 Wachtwoord opvragen of vergeten... 3 Uitleg menubalk en beginscherm... 4 Inzien van uw

Nadere informatie

Handleiding leden Amsterdamse Golfclub

Handleiding leden Amsterdamse Golfclub Handleiding leden Amsterdamse Golfclub Maart 2014 bijgewerkt mei 2014 1 Inhoudsopgave Inloggen op het beveiligde ledengedeelte van de website... 3 Mijn AGC... 3 Het ledenportaal... 3 Onthouden inloggegevens

Nadere informatie

ProwareGolf Cloud Ledenportaal

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Handleiding ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.500 ProwareGolf is onderdeel van 1 Versie 2.500 - juli 2018 Bijgewerkt: juli 2018 Inhoudsopgave Ledenportaal Het Ledenportaal 03 Wachtwoord opvragen

Nadere informatie

Handleiding Mijn Golfpagina

Handleiding Mijn Golfpagina Handleiding Mijn Golfpagina De vernieuwde 'Mijn Golfpagina' In deze handleiding wordt uitgelegd wat er vernieuwd is aan 'Mijn Golfpagina' van de Herkenbosche en welke functionaliteiten, nu dan wel binnenkort,

Nadere informatie

Handleiding gebruik ledengedeelte website Amsterdamse Golf Club

Handleiding gebruik ledengedeelte website Amsterdamse Golf Club Handleiding gebruik ledengedeelte website Amsterdamse Golf Club Januari 2016 1 Inhoudsopgave Inloggen op het beveiligde ledengedeelte van de website... 3 Onthouden inloggegevens op computer... 5 Wachtwoord

Nadere informatie

Handleiding van Online Golf Systems: Tee time reserveren Inschrijven wedstrijden Profiel bekijken/aanpassen (Qualifying) kaart invoeren

Handleiding van Online Golf Systems: Tee time reserveren Inschrijven wedstrijden Profiel bekijken/aanpassen (Qualifying) kaart invoeren Handleiding van Online Golf Systems: Tee time reserveren Inschrijven wedstrijden Profiel bekijken/aanpassen (Qualifying) kaart invoeren 1 Inleiding Eind 2012 heeft Golfbaan Stippelberg het besluit genomen

Nadere informatie

Handleiding OGS Leden. Handleiding Online Golf Systems LEDEN. Golfclub De Hooge Rotterdamsche

Handleiding OGS Leden. Handleiding Online Golf Systems LEDEN. Golfclub De Hooge Rotterdamsche Handleiding Online Golf Systems Handleiding OGS Leden LEDEN Golfclub De Hooge Rotterdamsche 1 Inhoudsopgave 1 INLEIDING 3 2 INLOGGEN LEDEN 3 3 UW PERSOONLIJKE PAGINA 4 4 RESERVEREN STARTTIJDEN 5 4.1 BAAN,

Nadere informatie

ProwareGolf Cloud Ledenportaal ProwareGolf mobile app

ProwareGolf Cloud Ledenportaal ProwareGolf mobile app Handleiding ProwareGolf Cloud Ledenportaal ProwareGolf mobile app Versie 2.500 ProwareGolf is onderdeel van 1 Bijgewerkt: augustus 2018 Inhoudsopgave Ledenportaal Het Ledenportaal 05 Wachtwoord opvragen

Nadere informatie

ProwareGolf Cloud Ledeninformatie. Versie 3.0.0

ProwareGolf Cloud Ledeninformatie. Versie 3.0.0 ProwareGolf Cloud Ledeninformatie Versie 3.0.0 Inhoudsopgave De mijn pagina... 1 Inloggen op de mijn pagina... 2 Uw wachtwoord opnieuw instellen... 3 Het beginscherm... 5 Het inzien van uw persoonlijke

Nadere informatie

Handleiding Egolf4U zuil

Handleiding Egolf4U zuil Handleiding Egolf4U zuil Hoe werkt de zuil? De zuil is een zogenaamde touch screen. Dat betekent dat er geen toetsenboord is, maar dat u de keuzes op het scherm maakt door met uw vinger de juiste knoppen

Nadere informatie

Ledenhandleiding PPBN handicap- en registratiesysteem

Ledenhandleiding PPBN handicap- en registratiesysteem Ledenhandleiding PPBN handicap- en registratiesysteem Inhoud Website... 3 Inloggen... 3 Wachtwoord vergeten... 4 DashBoard... 5 Mijn wedstrijden... 5 1. Wedstrijden waarop ik ben ingeschreven... 5 2. Toon

Nadere informatie

Als lid heeft u een eigen persoonlijke pagina

Als lid heeft u een eigen persoonlijke pagina GOLFVERENIGING PRINS HENDRIK Als lid heeft u een eigen persoonlijke pagina maar hoe werkt dat? Handleiding voor In- en uitschrijven wedstrijden (Qualifying) kaart invoeren Uw profiel bekijken/aanpassen

Nadere informatie

Handleiding Online Golf Systems Handleiding OGS Ledenportal. Ledenportal

Handleiding Online Golf Systems Handleiding OGS Ledenportal. Ledenportal Handleiding Online Golf Systems Ledenportal 1 Inhoudsopgave 1 INLEIDING 3 2 INLOGGEN LEDEN 3 3 UW PERSOONLIJKE PAGINA 4 4 RESERVEREN STARTTIJDEN 5 4.1 STAP 1.1: BAAN, AANTAL SPELERS EN DATUM OPGEVEN 5

Nadere informatie

Ga naar de site van de Golfbaan: www.golfbaancrimpenerhout.nl

Ga naar de site van de Golfbaan: www.golfbaancrimpenerhout.nl Ga naar de site van de Golfbaan: www.golfbaancrimpenerhout.nl Klik vervolgens op de knop Vereniging Klik op de button: Inloggen E-Golf4U 1 Hier vult u uw persoonscode in welke U kunt vinden op uw NGF pasje

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013. Inhoud. 1. Inschrijven. 2. Oproep zoeken en erop reageren. 2.1 Inloggen

Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013. Inhoud. 1. Inschrijven. 2. Oproep zoeken en erop reageren. 2.1 Inloggen Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013 Inhoud 1. Inschrijven 2. Oproep zoeken en erop reageren 2.1 Inloggen 2.2 Twee manieren om oproepen te zoeken 2.2.1 Oproep zoeken per rubriek 2.2.2 Oproep

Nadere informatie

Ook is de website nog niet geschikt voor een smartphone. Daar wordt wel aan gewerkt.

Ook is de website nog niet geschikt voor een smartphone. Daar wordt wel aan gewerkt. Handleiding ledengedeelte website vanaf maart 2013 Algemeen Met de overgang naar de nieuwe software voor de ledenadministratie, handicapping, wedstrijden en facturering (ProwareGolf Cloud) verandert er

Nadere informatie

Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder

Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder Voor Ambulante handelaren en niet leden HOB: Algemene opmerking gehele website: U kunt pas klikken op een tekst

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal Korein

Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal versie 15 januari 2016 Pagina 1 Inhoud Inleiding... 3 1. Inloggen... 4 2. Tijdlijn... 5 2.1. Meldingen... 5 2.2. Kind aanmelden... 6 2.2.1. Dagopvang,

Nadere informatie

HANDLEIDING App voor ouders

HANDLEIDING App voor ouders HANDLEIDING App voor ouders Gebruik van de app Jouw kinderopvangorganisatie heeft gekozen voor Konnect! De app en portaal van Konnect stellen ouders in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen

Nadere informatie

Nieuwe manier van aanmelden via Konnect -app. Aanleiding. Wat betekent het voor u als ouder?

Nieuwe manier van aanmelden via Konnect -app. Aanleiding. Wat betekent het voor u als ouder? Nieuwe manier van aanmelden via Konnect -app Aanleiding Als organisatie streven we ernaar de opvang en de communicatie met ouders verder te optimaliseren. Om dit te kunnen realiseren, gaan we samenwerken

Nadere informatie

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding De Liemers Helpt Partner handleiding Je kunt de actuele versie van onze handleiding downloaden op: http://www.deliemershelpt.nl/partner-worden/partner-worden.html Registreren Om een account aan te maken

Nadere informatie

Handleiding Elektrocrack

Handleiding Elektrocrack Handleiding Elektrocrack Homepagina 2 Log in 3 Dashboard 4 Quiz aanmaken 5 Filter 6 Vragen 7 [i] Detail 8 Mijn Quiz 9 Dashboard 11 Documenten 12 Offline versie 13 Speel het spel 14 Spelvenster 15 Opties

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal Korein

Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal versie 15 januari 2016 Pagina 1 Inhoud Inleiding... 3 1. Inloggen... 5 2. Tijdlijn... 6 2.1. Meldingen... 6 2.2. Kind aanmelden... 7 2.2.1. Dagopvang,

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal

Handleiding Ouderportaal Handleiding Ouderportaal Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Inloggen... 4 3. Mijn Ouderportaal... 5 3.1 Tijdlijn... 5 3.1.1 Meldingen... 5 3.1.2 Kind aanmelden... 6 3.1.2.1 Opvangvorm; Dagopvang en Buitenschoolse

Nadere informatie

----- Handleiding -----

----- Handleiding ----- ----- Handleiding ----- Optering 1. Een account Voordat u een optie kunt nemen moet u een account aanmaken op nieuwbouwinschrijving.nl. Dit kunt u doen door op de knop Log in rechtsboven op het scherm

Nadere informatie

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen...

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen... Handleiding Mijn Atletiek Inhoudsopgave Inloggen...2 Wachtwoord vergeten?...4 Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5 Rechten geven aan de Gebruiker...6 Een Gebruiker verwijderen...6 Rapportages inzien...7

Nadere informatie

Handleiding GRAS App. Inhoudsopgave

Handleiding GRAS App. Inhoudsopgave Handleiding Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1. Inleiding... 2 1.1 Introductie... 2 2. Installeren van de app... 3 2.1. Installeren voor de iphone... 3 2.2 Installeren voor Android... 5 3. Functies van

Nadere informatie

HANDLEIDING DEEL1 ACCOUNT AANMAKEN. > Surf naar http://events.ucll.be/user/login. > Klik op nieuw account aanmaken, je krijgt het volgende scherm

HANDLEIDING DEEL1 ACCOUNT AANMAKEN. > Surf naar http://events.ucll.be/user/login. > Klik op nieuw account aanmaken, je krijgt het volgende scherm HANDLEIDING DEEL1 ACCOUNT AANMAKEN > Surf naar http://events.ucll.be/user/login > Klik op nieuw account aanmaken, je krijgt het volgende scherm > Vul een correct e-mailadres in, waarmee je later ook wil

Nadere informatie

SIS! - Studentenportaal - bpv Urenregistratie (UITGEBREID)

SIS! - Studentenportaal - bpv Urenregistratie (UITGEBREID) SIS! - Studentenportaal - bpv Urenregistratie (UITGEBREID) Beste student, hierbij de instructies om je bpv-uren te kunnen registreren op het studentenportaal van Albeda. Deze handleiding is bedoeld voor

Nadere informatie

HANDLEIDING App voor ouders

HANDLEIDING App voor ouders HANDLEIDING App voor ouders Gebruik van de app Uw kinderopvangorganisatie heeft gekozen voor Konnect! De app en portaal van Konnect stellen ouders in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen

Nadere informatie

Ikgagolfen.nl in combinatie met uw lidmaatschap bij de Golf & Country Club Winterswijk

Ikgagolfen.nl in combinatie met uw lidmaatschap bij de Golf & Country Club Winterswijk Ikgagolfen.nl in combinatie met uw lidmaatschap bij de Golf & Country Club Winterswijk Hoe log ik in op mijn ikgagolfen-account, gekoppeld aan Winterswijk? Om starttijden te reserveren bij Winterswijk,

Nadere informatie

Handleiding Plexus Portal

Handleiding Plexus Portal Handleiding Plexus Portal Update juni 2015 Belangrijke gegevens Het Collectebureau is bereikbaar tijdens kantoortijden via 033-3032661 (vanaf 29 juni 2015 tot eind november 2015) Of mail naar: collecte@alzheimer-nederland.nl

Nadere informatie

HANDLEIDING Belle Fleur Konnect APP

HANDLEIDING Belle Fleur Konnect APP HANDLEIDING Belle Fleur Konnect APP Gebruik van de Belle Fleur Konnect App Deze korte handleiding gaat specifiek over de werking van de Belle fleur Konnect App! De app is te downloaden in de Google Play

Nadere informatie

Cliënten handleiding PwC Client Portal

Cliënten handleiding PwC Client Portal Cliënten handleiding PwC Client Portal Mei 2011 (1) 1. Portal van de cliënt Deze beschrijving gaat ervan uit dat u beschikt over inloggegevens voor de portal en over de url van de portal website. Als u

Nadere informatie

1. De Kiosk aanzetten

1. De Kiosk aanzetten Kiosk Handleiding 1. De Kiosk aanzetten... 2 2. Inloggen... 3 3. Uw Exact handicap bekijken... 4 4. U wilt een Qualifying ronde spelen : Q-kaart aanmaken... 4 5. Q-kaart resultaten invoeren... 5 6. Komende

Nadere informatie

1. Kiezen van een cursus... 3. 2. Inloggen... 5 1. Inloggen bestaand account... 5 2. Registreren nieuw account... 6 3. Accountgegevens opvragen...

1. Kiezen van een cursus... 3. 2. Inloggen... 5 1. Inloggen bestaand account... 5 2. Registreren nieuw account... 6 3. Accountgegevens opvragen... Webshop 1 Inhoudsopgave 1. Kiezen van een cursus... 3 2. Inloggen... 5 1. Inloggen bestaand account... 5 2. Registreren nieuw account... 6 3. Accountgegevens opvragen... 7 3. Besteloverzicht en kortingscoupon

Nadere informatie

SSO handleiding. Inhoudsopgave

SSO handleiding. Inhoudsopgave SSO handleiding Inhoudsopgave Inloggen... 2 Wachtwoord vergeten... 2 Eenmaal ingelogd... 2 Wachtwoord wijzigen... 3 Uitloggen... 3 E-learning... 3 RIEsicotoer... 4 Leerlingen... 4 Overzicht leerlingen...

Nadere informatie

Uitleg webportal en handleiding invoeren declaraties diensten

Uitleg webportal en handleiding invoeren declaraties diensten Uitleg webportal en handleiding invoeren declaraties diensten Inloggen Log in met jouw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. De gebruikersnaam is jouw emailadres. Jouw persoonlijke wachtwoord heb

Nadere informatie

HANDLEIDING OUDER Versie: 28-01-2015

HANDLEIDING OUDER Versie: 28-01-2015 HANDLEIDING OUDER Versie: 28-01-2015 Inhoudsopgave 1 Snelstart...3 2 Inloggen...4 3 Wachtwoord vergeten?...5 4 Gastouderbureau...6 5 Wachtwoord aanpassen...6 6 Overzichten Informatie...7 7 Overzichten

Nadere informatie

Tetra Portaal Handleiding

Tetra Portaal Handleiding Tetra Portaal Handleiding Release Tetra B.V. 18-03-2015 Inhoudsopgave 1 Inloggen 3 1.1 Algemeen............................................... 3 1.2 Inloggen via Bricks Huisarts.....................................

Nadere informatie

Handleiding registratiesysteem

Handleiding registratiesysteem Handleiding registratiesysteem Deze handleiding geeft u uitleg over het registratiesysteem van Bas. De stappen die doorlopen moeten worden om via het klachtenformulier een klacht of vraag in te dienen

Nadere informatie

SSO handleiding. Inhoudsopgave

SSO handleiding. Inhoudsopgave SSO handleiding Inhoudsopgave Inloggen... 2 Wachtwoord vergeten... 2 Eenmaal ingelogd... 2 Wachtwoord wijzigen... 3 Uitloggen... 3 E-learning... 3 RIEsicotoer... 4 Leerlingen... 4 Overzicht leerlingen...

Nadere informatie

1. Inloggen op de Virtuele Vestiging... 3. 2. Declaraties... 4. 3. Facturen... 5. 5. Declaratiematrix... 5. 6. DeclaratieGoedkeuren...

1. Inloggen op de Virtuele Vestiging... 3. 2. Declaraties... 4. 3. Facturen... 5. 5. Declaratiematrix... 5. 6. DeclaratieGoedkeuren... Inhoudsopgave Inleiding...2 1. Inloggen op de Virtuele Vestiging... 3 2. Declaraties... 4 3. Facturen... 5 4. Loonafrekeningen...5 5. Declaratiematrix... 5 6. DeclaratieGoedkeuren... 7 7. DeclaratieStappen...

Nadere informatie

Handleiding. Meetingpoint DAK

Handleiding. Meetingpoint DAK Handleiding Meetingpoint DAK 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave 2 2. Inloggen 3 3. Aanvragen van polis 4 3.1 Invoeren van een nieuwe relatie 4 3.2 Relatie zoeken 6 3.3 Invoeren van een offerte of polis

Nadere informatie

HANDLEIDING App voor ouders

HANDLEIDING App voor ouders HANDLEIDING App voor ouders Gebruik van de app Jouw kinderopvangorganisatie heeft gekozen voor Konnect! De app en portaal van Konnect stellen ouders in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen

Nadere informatie

Handleiding Kickertje app voor ouders

Handleiding Kickertje app voor ouders Handleiding Kickertje app voor ouders Gebruik van de app Jouw kinderopvangorganisatie heeft gekozen voor Konnect! De app en portaal van Konnect stellen ouders in staat om op de hoogte te blijven van de

Nadere informatie

Handleiding Mechelenbon, shoppeninmechelen.be en platform Mechelen Winkelstad

Handleiding Mechelenbon, shoppeninmechelen.be en platform Mechelen Winkelstad Handleiding Mechelenbon, shoppeninmechelen.be en platform Mechelen Winkelstad Inhoudstabel A. Registreer je bedrijf... 2 B. Indienen van bonnen... 4 C. Bedrijfsgegevens aanpassen... 6 D. Mijn profiel op

Nadere informatie

Handleiding 2 e tijdvak SABA2.0. voor zorginstellingen

Handleiding 2 e tijdvak SABA2.0. voor zorginstellingen Handleiding 2 e tijdvak SABA2.0 voor zorginstellingen Versie 2: 5 juni 2018 Inhoud 1 Inloggen indien u nieuw bent op het portal... 2 2 Inloggen indien u zich in tijdvak 1 al geregistreerd heeft... 6 3

Nadere informatie

PersoneelsSysteem. Handleiding

PersoneelsSysteem. Handleiding PersoneelsSysteem Handleiding Inhoudsopgave 1. Algemeen 3 1.1 Account activeren 3 1.2 Inloggen 3 1.3 Wachtwoord vergeten 3 1.4 Uitloggen 3 2. Dashboard 4 3.1 Wachtwoord wijzigen 4 3.2 E-mailadres wijzigen

Nadere informatie

Werkinstructie MijnZZ Zakelijk

Werkinstructie MijnZZ Zakelijk Werkinstructie MijnZZ Zakelijk Werkinstructie gebruik MijnZZ Zakelijk Inloggen U kunt inloggen via www.zorgenzekerheid.nl/zakelijk. Rechtsboven is de link Inloggen MijnZZ Zakelijk te zien. Welke taken

Nadere informatie

HANDLEIDING. App voor ouders

HANDLEIDING. App voor ouders HANDLEIDING App voor ouders Door op de menuknop linksboven te klikken kunt u een menu openen waar u de keuzes in het menu te zien krijgt. Binnen dit menu kun je navigeren naar de diverse onderdelen van

Nadere informatie

Digitaal aanvragen Vierjarige regeling in het kader van het Kunstenplan 2017-2020

Digitaal aanvragen Vierjarige regeling in het kader van het Kunstenplan 2017-2020 Digitaal aanvragen Vierjarige regeling in het kader van het Kunstenplan 2017-2020 Inhoudsopgave Account aanmaken voor het aanvragen van Vierjarige subsidie 2017-2020... 2 Het aanvraagformulier openen...

Nadere informatie

HANDLEIDING App voor ouders. Gastouderopvang

HANDLEIDING App voor ouders. Gastouderopvang HANDLEIDING App voor ouders Gastouderopvang Gebruik van de app Jouw kinderopvangorganisatie heeft gekozen voor Konnect! Het ouderportaal van Konnect stelt ouders in staat om op de hoogte te blijven van

Nadere informatie

KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP

KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP HANDLEIDING OKTOBER 2018 INHOUD INLEIDING... 2 OUDERPORTAAL... 3 DE EERSTE KEER INLOGGEN... 3 DASHBOARD... 5 LOGBOEK... 5 PLANNING... 5 Extra opvang aanvragen via planning...

Nadere informatie

Handleiding otterportaal deelnemers

Handleiding otterportaal deelnemers Handleiding otterportaal deelnemers Versie 11 1 2018 Deze handleiding geeft uitleg over het invoerportaal van het NEM Verspreidingsonderzoek Otter. Inloggen Adres Het adres van het portaal is: www.otters.meetnetportaal.nl.

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 Datum: september 2014 Auteur: Intergrip Inhoud 1. VMBO verstrekt inloggegevens DDD aan de leerling... 3 2. Leerling vult Dossier in... 5 2.1 Activeren...

Nadere informatie

WIS Academie Manager -Handboek teamleider- Versie 19 december 2012

WIS Academie Manager -Handboek teamleider- Versie 19 december 2012 WIS Academie Manager -Handboek teamleider- Versie 19 december 2012 1. Inloggen Surf naar de website van de Academie Manager via: Kies rechts op de pagina voor het veld inloggen: Inlognaam:

Nadere informatie

BEKNOPTE HANDLEIDING NME-GIDS DE ULEBELT DEVENTER

BEKNOPTE HANDLEIDING NME-GIDS DE ULEBELT DEVENTER BEKNOPTE HANDLEIDING NME-GIDS DE ULEBELT DEVENTER U komt op de NME-gids via de startpagina van De Ulebelt (www.ulebelt.nl). Boven aan de pagina vindt u het tabblad NME-gids. U komt dan op de startpagina

Nadere informatie

Wedstrijdhandleiding PPBN handicap- en registratiesysteem

Wedstrijdhandleiding PPBN handicap- en registratiesysteem Wedstrijdhandleiding PPBN handicap- en registratiesysteem Inhoud Inloggen... 3 Wedstrijd aanmaken... 3 Indelen van de wedstrijd... 5 Toevoegen van spelers nadat de wedstrijdinschrijving is gesloten...

Nadere informatie

Eenvoudige handleiding Proware: inschrijven, startlijst en uitslagen

Eenvoudige handleiding Proware: inschrijven, startlijst en uitslagen Eenvoudige handleiding Proware: inschrijven, startlijst en uitslagen Deze handleiding is bedoeld voor leden die willen inschrijven voor wedstrijden, startlijsten willen raadplegen en de uitslagen van wedstrijden

Nadere informatie

Online inschrijven en de aanpassingen in het programma werken alleen als u Intramed Online met een Intramed PLUS licentie heeft.

Online inschrijven en de aanpassingen in het programma werken alleen als u Intramed Online met een Intramed PLUS licentie heeft. Hoofdstuk 1 Via een Intramed-web-applicatie kunnen patiënten zich via internet inschrijven bij uw praktijk. De patiënt opent de app en vult online een intake-vragenlijst in. Deze gegevens worden naar uw

Nadere informatie

HANDLEIDING App voor ouders

HANDLEIDING App voor ouders HANDLEIDING App voor ouders Gebruik van de app Jouw kinderopvangorganisatie heeft gekozen voor Konnect! De app en portaal van Konnect stellen ouders in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen

Nadere informatie

Handleiding app Sportlinked

Handleiding app Sportlinked Handleiding app Sportlinked Inhoud App installeren en downloaden... 2 Account aanmaken... 2 Menu... 5 Persoonlijke instellingen... 6 Team(s) als favoriet instellen... 6 Privacy instellingen aanpassen...

Nadere informatie

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers In deze handleiding leggen wij u stap voor stap uit hoe u van start gaat met my.tentoo voor opdrachtgevers. Inloggen Start via het internet de volgende website

Nadere informatie

Introductie tot IkGaGolfen 2.0

Introductie tot IkGaGolfen 2.0 Handleiding Introductie tot IkGaGolfen 2.0 Versie wachtwoord aanmaken 1 Laatst bijgewerkt: 4 juli 2018 Bijgewerkt: juli 2018 Inhoudsopgave Een wachtwoord aanmaken 04 Inloggen met uw IkGaGolfen account

Nadere informatie

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers (Holdingstructuur)

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers (Holdingstructuur) Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers (Holdingstructuur) In deze handleiding leggen wij u stap voor stap uit hoe u van start gaat met my.tentoo voor opdrachtgevers Inloggen Start via het internet de

Nadere informatie

HANDLEIDING App voor ouders

HANDLEIDING App voor ouders HANDLEIDING App voor ouders Gebruik van de app Kinderwoud heeft gekozen voor Konnect! De app en portaal van Konnect stellen ouders in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen op de

Nadere informatie

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen...

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen... Handleiding Mijn Atletiek Inhoudsopgave Inloggen...2 Wachtwoord vergeten?...4 Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5 Rechten geven aan de Gebruiker...6 Een Gebruiker verwijderen...6 Rapportages inzien...7

Nadere informatie

Handleiding NarrowCasting

Handleiding NarrowCasting Handleiding NarrowCasting http://portal.vebe-narrowcasting.nl september 2013 1 Inhoud Inloggen 3 Dia overzicht 4 Nieuwe dia toevoegen 5 Dia bewerken 9 Dia exporteren naar toonbankkaart 11 Presentatie exporteren

Nadere informatie

Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher

Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher De inhoud van Muismedia websites wordt ingevoerd en gewijzigd met behulp van een zogenaamd Content Management Systeem (CMS): de ContentPublisher.

Nadere informatie

Werkinstructie. Ga naar www.merces.nl Klik op de groene button Mijn Merces

Werkinstructie. Ga naar www.merces.nl Klik op de groene button Mijn Merces Doelstelling: Voor de eerste keer inloggen Mijn Merces en het aanmaken van een persoonlijk wachtwoord. Daarnaast willen wij u in het kort uitleggen hoe u het portaal dient te gebruiken. Begin Tip! Ga naar

Nadere informatie

SEOSHOP KLANTENSCORES.NL APP

SEOSHOP KLANTENSCORES.NL APP SEOSHOP KLANTENSCORES.NL APP INSTALLATIE HANDLEIDING V1.1 29-10-2013 info@klantenscores.nl www.klantenscores.nl Inhoud Gebruikers vereisten... 3 APP installatie in SEOSHOP... 3 inloggen SEOshop back office

Nadere informatie

Werkinstructie. Ga naar www.merces.nl Klik op de button Mijn Merces. Geschreven door: Servicedesk Merces@Work

Werkinstructie. Ga naar www.merces.nl Klik op de button Mijn Merces. Geschreven door: Servicedesk Merces@Work Doelstelling: Voor de eerste keer inloggen Mijn Merces en het aanmaken van een persoonlijk wachtwoord. Daarnaast willen wij u in het kort uitleggen hoe u het portaal dient te gebruiken. Begin Ga naar www.merces.nl

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE AGENDA GEMEENTE UTRECHT

HANDLEIDING ONLINE AGENDA GEMEENTE UTRECHT HANDLEIDING ONLINE AGENDA GEMEENTE UTRECHT BEWONERS WIJK LOMBOK Dank u wel voor het gebruik maken van de Online Agenda van Gemeente Utrecht. Via onze instructies helpen wij u digitaal een afspraak in te

Nadere informatie

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website Handleiding Talententicket Inhoudstabel Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website... 1 Registreren van je vereniging wanneer je al bent geregistreerd op de website...

Nadere informatie

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 1 (maart 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 1 (maart 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 KidsAdmin ouderportaal & ouderapp Handleiding versie 1 (maart 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 Inhoud INLEIDING... 3 OUDERPORTAAL... 3 DE EERSTE KEER INLOGGEN... 3 DASHBOARD... 4 PLANNING...

Nadere informatie

Instructies online reserveren Amstelpark losse verhuur

Instructies online reserveren Amstelpark losse verhuur Instructies online reserveren Amstelpark losse verhuur Account aanmaken Wanneer je als losse huurder voor de eerste keer sinds 1 april 2015 een baan gaat reserveren, dien je via Aanmelden een account aan

Nadere informatie

Handleiding invoeren dienstendeclaraties via de webportal

Handleiding invoeren dienstendeclaraties via de webportal Handleiding invoeren dienstendeclaraties via de webportal Via de website van SBOH (Pagina Formulieren onder uw opleidingspagina) of via URL: portal.sboh.nl kunt u inloggen op de beveiligde webportal van

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding I-Wise web portaal De weg naar informatie Gebruikershandleiding Inhoud 1. Algemeen... 2 2. Werkwijze schermen... 4 3. Beheer... 6 4. Filters... 9 5. Bestuurder gegevens wijzigen... 11 6. Kilometer verwerking...

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Werknemers

Handleiding Employ UrenOnline Werknemers Handleiding Employ UrenOnline Werknemers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 9 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Uren invoeren 6 3. Overige functionaliteiten Employ UrenOnline 9 4. Contactgegevens

Nadere informatie

Junior Golf Kampenhout Handleiding Website voor Leden

Junior Golf Kampenhout Handleiding Website voor Leden ss Junior Golf Kampenhout Handleiding Website voor Leden De nieuwe Junior Website biedt de mogelijkheid om in te schrijven voor allerhande activiteiten zoals lessen, wedstrijden,. Voorwaarde is dat je

Nadere informatie

Handleiding voor het gebruik van de community website van OBS t Padland

Handleiding voor het gebruik van de community website van OBS t Padland Handleiding voor het gebruik van de community website van OBS t Padland Versie: 1.1 Datum: 18 juli 2013 Geschreven door: ict@padland.nl 2013 OBS t Padland. Pagina 1 Inhoud Inleiding... 3 Padland Startpagina...

Nadere informatie

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 2 (april 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 2 (april 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 KidsAdmin ouderportaal & ouderapp Handleiding versie 2 (april 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 Inhoud INLEIDING... 3 OUDERPORTAAL... 3 DE EERSTE KEER INLOGGEN... 3 DASHBOARD... 4 PLANNING...

Nadere informatie

Medewerker handleiding Herenbos e-uur portaal

Medewerker handleiding Herenbos e-uur portaal Medewerker handleiding Herenbos e-uur portaal Versie 0.2.19102018 Almere (036) 5232214 Arnhem (026) 3764596 Nieuw-Vennep (0252) 622240 Purmerend (0229) 413484 Schagen (0224) 290190 Zoetermeer (079) 3162401

Nadere informatie

Handleiding backofficebureau Digitaal

Handleiding backofficebureau Digitaal Handleiding backofficebureau Digitaal Werknemers Versie 1.2 1 Inleiding Backofficebureau Digitaal is een systeem waarmee via het internet uren worden geadministreerd, werknemers en opdrachtgevers worden

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Inhoud 1. Voorwoord... 2 2. Inloggen op het cliëntportaal... 2 3. Mijn Afspraken... 4 4. Mijn Dossier... 6 5. Mijn Berichten... 8 6. Mijn Gegevens... 9 7.

Nadere informatie

2 CORRESPONDENTIEGEGEVENS

2 CORRESPONDENTIEGEGEVENS 2 CORRESPONDENTIEGEGEVENS Voorafgaande stappen: Inloggen Voor alle stappen waarbij wordt aangegeven welke keuze u in het menu moet maken, geldt dat bij gebruik van de mobiele versie of als u uw scherm

Nadere informatie

Neem in dat geval altijd contact op met het betreffende zwembad of zwemschool waar uw kind zwemt.

Neem in dat geval altijd contact op met het betreffende zwembad of zwemschool waar uw kind zwemt. Toelichting inloggen Persoonlijke pagina Kunt u niet inloggen? Neem in dat geval altijd contact op met het betreffende zwembad of zwemschool waar uw kind zwemt. U kunt ook onderstaande informatie lezen

Nadere informatie

Handleiding: inloggen op Klantportaal

Handleiding: inloggen op Klantportaal Handleiding: inloggen op Klantportaal 2015 Handleiding om uw order te kunnen volgen via onze nieuwe Klantportaal In deze handleiding leren wij u stap voor stap hoe onze Klantportaal werkt en hoe u er gebruik

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING Correspondentiegegevens. 2 Correspondentiegegevens. 2.1 Correspondentiegegevens wijzigen. Voorafgaande stappen: Inloggen

GEBRUIKERSHANDLEIDING Correspondentiegegevens. 2 Correspondentiegegevens. 2.1 Correspondentiegegevens wijzigen. Voorafgaande stappen: Inloggen 2 Voorafgaande stappen: Inloggen Wanneer u ingelogd bent in de webapplicatie komt u automatisch terecht in het scherm correspondentie gegevens. Hierin staat essentiële informatie welke van toepassing is

Nadere informatie

Aanmelden via MijnHOVO hoe werkt het?

Aanmelden via MijnHOVO hoe werkt het? Aanmelden via MijnHOVO hoe werkt het? Aanmelden voor een programma werkt in MijnHOVO anders dan voorheen. Als u zich wilt aanmelden, doorloopt u een proces. Bij iedere stap zal gevraagd worden gegevens

Nadere informatie