Papillon-Rudyco-Janatrans Cycling Team

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Papillon-Rudyco-Janatrans Cycling Team"

Transcriptie

1 Papillon-Rudyco-Janatrans Cycling Team Onze sponsors 2015 Hallo, Janatrans Antoreti Het zomert volop en onze renners en rensters doen de temperatuur nog verder stijgen. Het lijstje met overwinningen, ereplaatsen ed is zo lang geworden, dat we verwijzen naar onze site om alle exploten te volgen. In de volgende nieuwsbrief maken we zeker nog eens een round-up/ We maken 1 uitzondering voor onze dames, en meer specifiek de Belgische titel van Marjon Claus. Marjon, die de hele jeugdwerking binnen de club al heeft doorlopen, beleefde eind juli haar moment de gloire door naar de titel te sprinten, de eerste Belgische wegtitel voor de club. Ze sluit zich aan bij het imposante rijtje kampioenentruidragers en medaillewinnaars, waarvan je in deze nieuwsbrief ook een overzicht krijgt. Verder zetten we in deze editie de vele internationale mogelijkheden eens in de schijnwerpers, die onze renners aangeboden krijgen. Met de club of via het ITD Team kunnen onze renners van een aanbod genieten dat gerust naast dat van de prestatie clubs mag staan. BNP Paribas Fortis Grembergen Reizen De Munter Tot slot geven we, met enige trots, ook nog de resultaten van onze jaarlijkse clubenquete mee. Met 97% (heel) tevreden leden, mogen we fier zijn op het werk dat onze medewerkers verrichten. Het belet ons uiteraard niet om nog verder te werken om de jeugdrenners zo goed mogelijk te begeleiden. Veel leesplezier! Signmedia Chris tentenverhuur Woningbouw Freddy Vermeulen Sportieve groeten, Bestuur Papillon-Rudyco-Janatrans Cycling Team Taverne Durmedroom Caféspelen Marcel Begrafenissen Koen Van Damme, Zele Decoratiewerken Van De Velde Frederik Biezestraat 38 Hamme - website: Ondernemingsnummer vzw: Stamnummer WBV: Bankrekeningnummer:

2 Primeur: eerste Belgische kampioene op de weg! Sinds het oprichten van de jeugdafdeling in 2008, hebben we al heel wat successen mogen vieren. Belgische titels in het MTB, op de piste Op de weg was dit tot eind juli nog niet gebeurd. In hooglede-gits bracht Marjon Claus daar verandering in, door bij de meisjesnieuwelingen naar de titel te sprinten. Proficiat! Nog bij de dames werd Lize Struyf knap 2e op het BK MTB, een extra medaille op haar indrukwekkende erelijst. En last but not least was er Lotte Rotman, geselecteerd voor de Europese Jeugd Olympische Spelen in Georgië. In de tijdrit werd Lotte mooi 25e van 70 deelnemers. In de wegrit kaapte ze in een massasprint een 7e plaats weg, en mocht ze niet ingesloten gezeten hebben zat er nog veel meer in. Een schitterend resultaat dus, waarmee Lotte bewijst dat ze niet alleen in België top is maar ook internationaal zich met de besten kan meten. Met oa deze 3 kanjers nemen we eind augustus deel aan de 2-daagse rittenwedstrijd te Zottegem. We kijken er alvast naar uit!

3 Medaillestand sept 2014 aug 2015 Gezien de recente successen, hebben we onze medaillestand van de voorbije 12 maanden alweer kunnen updaten. Een indrukwekkend lijstje. Bij de dames-jeugd rijden inmiddels 3 van de 8 rensters met een kampioenentrui rond, ongezien! Marjon Claus, Belgisch kampioene weg dames-nieuwelingen Lize Struyf, Belgisch kampioene keirin dames-junioren. Quinten Dalving, Provinciaal kampioenschap tijdrijden Antwerpen aspiranten 12j. Lotte Rotman, Provinciaal kampioenschap tijdrijden Antwerpen dames-nieuwelingen. Lize Struyf, Provinciaal kampioenschap weg Oost-Vlaanderen dames-junioren. Gerben Van Houte, Provinciaal kampioenschap weg Oost-Vlaanderen nieuwelingen. Benny De Bock, Provinciaal kampioenschap cyclocross Masters. + klassieker: Arjan Poleij: winst mini Paris-Roubaix, aspiranten 14j Lize Struyf, Belgisch kampioenschap MTB dames-junioren Lize Struyf, Belgisch kampioenschap sprint piste dames-junioren. Lize Struyf, Belgisch kampioenschap scratch piste dames-junioren. Lize Struyf, Belgisch kampioenschap puntenkoers piste dames-junioren. Lize Struyf, Belgisch kampioenschap 500m piste dames-junioren. Quinten Dalving, Belgisch kampioenschap omnium aspiranten 12j. Quinten Dalving, provinciaal kampioenschap piste aspiranten 12j Lotte Rotman, Belgisch kampioenschap tijdrijden, dames-nieuwelingen. Reinoud Rottiers, Provinciaal kampioenschap cyclocross aspiranten 12j Jado Bleyenberg, Provinciaal kampioenschap cyclocross aspiranten 13j Marjon Claus, Provinciaal kampioenschap tijdrijden Oost-Vlaanderen dames-nieuwelingen. Reinoud Rottiers, Provinciaal kampioenschap tijdrijden Oost-Vlaanderen aspiranten 12j. Lize Struyf, Provinciaal kampioenschap tijdrijden Oost-Vlaanderen dames-junioren Jeff Van Pelt, provinciaal kampioenschap piste, aspiranten 12j

4

5 Resultaten clubenquete Elk jaar houdt onze een club een tevredenheidsenquete bij de leden. Voor ons is dit een belangrijk feedbackmoment, die ons toelaten de club nog verder af te stemmen op de noden en wensen van de leden met het oog op Met een 70-tal antwoorden reageerden de leden massaal, waarvoor dank. 50% vind de clubwerking zeer goed, en nog eens 47% goed. 97% tevreden leden dus, en daar kunnen wij als clubmedewerkers ook alleen maar heel blij mee zijn. 3% tot slot vond de werking middelmatig, niemand was (zeer) ontevreden. Uiteraard zijn de antwoorden een sterke stimulans om verder te werken aan onze sterktes en bij te sturen op de verbeterpunten. Deze werden intussen al besproken met de medewerkers. De leden zullen hier de komende maanden en ook in 2016 de vruchten van plukken. Nogmaals dank aan de leden voor het invullen van de enquete en de waardering van het werk van alle actoren (medewerkers, sponsors, )! Links: grafiek van de algemene resultaten Rechts: medewerkers Freddy Moortgat en Pascal Pauwels op bezoek bij Bioracer om de samenwerking 2016 nog verder te optimaliseren.

6

7 U13 en U15 teams in Kids Tour Berlijn Van 14 tot en met 16 augustus nemen we met 8 aspiranten deel aan de Kids Tour in Berlijn, de kleine tour de France (in Duitsland) voor U15. Meer dan 10 nationaliteiten komen aan de start in teams van 4 om zich te meten in 4 disciplines. Voor de U13 zullen Quinten Dalving, Sophie Tierolf, Reinoud Rottiers en Jeff Van Pelt de Papillon-Rudyco- Janatrans Cycling Team kleuren verdedigen. Bij de U15 zijn dat Arjan Poleij, Sybren Van Houte, Kai Pauwels en Thomas Vercauteren. We trainden alvast op het ploegentijdrijden en zagen dat het goed was, ze deden het super. Veel succes in Berlijn en geniet vooral van de ervaring! De slotrit is op de Kurfurstendam, de Champs Elysees van Berlijn. Videos van enkele aspecten van de ploegentijdrittraining kan je zien op Youtube via volgende links: Aflossen, start U13 en start U15.

8

9 Wie op Facebook het ITD Team volgt (zoek op Talents Development ), die heeft al gemerkt dat ook onze partnerteams het uitstekend doen. Zowel de Franse, Deense als Belgische partners gooien hoge ogen. Zo was Avia oa de beste in de Ronde Van Vlaanderen en kon je de Riwall beloften volgen tijdens de profronde van Denemarken. Ook de Fransen haalden regionale en nationale selecties. Hieronder enkele sfeerbeelden uit de Ster der Vlaamse Ardennen. Ook in Alencon kwamen we met een mix van Fransen, Aviatoren en onze renners aan de start. In beide wedstrijden werden puike resultaten behaald.

10 In augustus richten we ons vooral op de nieuwelingen. Eerst vormen we met 2 clubrenners en 4 Denen ploeg voor de Vattenfalls Cyclassics, een 3-daagse rittenkoers in Hamburg. Begin september rijden we met 2 clubrenners, 2 Fransen en 2 Denen het Criterium Europeen in Luxemburg. 2 wedstrijden met een internationaal deelnemersveld waar onze renners zich verder kunnen ontwikkelen. Met onze Oost-Vlaamse kampioen Gerben Van Houte en de Picardische kampioen Théo Lejeune hebben we alvast sterke ijzers in het vuur. Succes!

11 Grembergen

12 Wist je dat Brian Symoens door gezondheidsproblemen een tijdje de fiets aan de kant moet laten. We wensen Brian alvast veel beterschap! Wie hem kent die weet wat voor een wielerfreak hij is. op 8 september is er de jaarlijkse info-avond van de club over de werking in Iedereen is welkom en de bestaande renners ontvangen nog een uitnodiging. Wie interesse heeft, kan zich aanmelden via de site op donderdag 17 september heeft de club dan weer de piste afgehuurd voor een specifieke training. Ook deze zomer zijn we uitgebreid actief op de zomerpistes, zoals je op onze site al kon lezen. op zaterdag24 oktober is er de jaarlijkse Vedettenavond, ook al een datum die genoteerd kan worden ;-). de moeite om eens een kijkje te nemen: Enkele wielerfreaks met het hart voor de jeugd op de goede plaats bouwden dit prachtige initiatief op. Je kan er oa filmpjes bekijken en je inschrijven voor hun nieuwsbrief.

13 Blijf op de hoogte via onze website Wekelijks een overzicht van de uitschieters op sportief vlak En via Facebook natuurlijk.

De digitale Curler. April 2013

De digitale Curler. April 2013 De digitale Curler April 2013 Om te beginnen Dit is echt de laatste (digitale) Curler. Hierin vind je de nieuwe plannen van het bestuur, nieuws van de Curlingbaan Zoetermeer, van drie van de vier curlingclubs

Nadere informatie

Nieuwsbrief AV Holten

Nieuwsbrief AV Holten Nieuwsbrief AV Holten Om alle leden op de hoogte te houden van wat er zoal in onze club gebeurt, is er deze digitale nieuwsbrief van de AV Holten. Bestuur en pr coördinator streven ernaar om de nieuwsbrief

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: oktober 2013, Jaargang 2 nr. 3

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: oktober 2013, Jaargang 2 nr. 3 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: oktober 2013, Jaargang 2 nr. 3 Van de redactie: De redactionele beschouwing op de afgelopen maanden en een vaak ietwat kritische

Nadere informatie

www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be

www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be Kalender LARUMSE RAAK Oktober 2011 (Nr. 406) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be Vanaf 2 oktober : Start mountainbike verlof 8 oktober : Dagreis 21 oktober : Ledenfeest 25 oktober : Inschrijvingsavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindercentrum Yggdrasil Juli 2015

Nieuwsbrief Kindercentrum Yggdrasil Juli 2015 Nieuwsbrief Kindercentrum Yggdrasil Juli 2015 Beste ouders en verzorgers. Hierbij weer een nieuwe nieuwsbrief met de ontwikkelingen binnen ons kindercentrum en wat de komende periode ons weer gaat brengen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2015

Nieuwsbrief juli 2015 Nieuwsbrief juli 2015 Beste ouders en verzorgers, Bij deze de nieuwsbrief van de maand juli. Tijdens deze laatste schoolweken staan er nog enkele momenten op de planning die voor u als ouders belangrijk

Nadere informatie

RUGBYCLUB ETTEN-LEUR. SCRUMPIE november 2013. Scrumpie, 42 te jaargang, nummer 2

RUGBYCLUB ETTEN-LEUR. SCRUMPIE november 2013. Scrumpie, 42 te jaargang, nummer 2 RUGBYCLUB ETTEN-LEUR SCRUMPIE november 2013 Scrumpie, 42 te jaargang, nummer 2 Colofon WWW.RUGBYCLUBETTENLEUR.NL Het Scrumpie is het clubblad van Rugbyclub Etten-Leur, opgericht 14 juni 1971 Bestuur Rugbyclub

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oud Vidar

Nieuwsbrief Oud Vidar Nieuwsbrief Oud Vidar Oud-ledenvereniging der T.S.R. Vidar Maart 2014 Van het Bestuur Peter van der Sterren Het jaar 2014 is sportief goed op stoom voor. De prestaties van de TSR Vidar op de eerste nationale

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gabriëlschool-Harnaschpolder

Nieuwsbrief Gabriëlschool-Harnaschpolder Nieuwsbrief Gabriëlschool-Harnaschpolder november december 2014 In deze nieuwsbrief leest u onder andere over: * het Sinterklaasfeest * het Kerstfeest * het speelgoedmuseum van groep ¾ * het gedragsprotocol

Nadere informatie

www.olomega.be september 2010 1

www.olomega.be september 2010 1 BELGIE-BELGIQUE PB 3290 DIEST 2/2685 Maandelijks tijdschrift Afgiftekantoor DIEST VU: Frans Van de Moortel Grasbos 40, 3290 Diest Omega VZW www.olomega.be september 2010 1 Oriëntatieclub OMEGA: bestuur

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering 24 maart 2015

Notulen jaarvergadering 24 maart 2015 30 aanwezigen Notulen jaarvergadering 24 maart 2015 1. Opening Mark opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom. Mededeling vooraf -> Het financieel verslag dat verzorgt wordt door Miranda zal

Nadere informatie

RAAKJE KWB ARDOOIE. September 2010

RAAKJE KWB ARDOOIE. September 2010 RAAKJE KWB ARDOOIE September 2010 Na twee maanden vakantie, is KWB Ardooie terug. We stellen u dan ook graag ons nieuwe jaarprogramma voor. Je zult zien, het is een rijkgevuld programma. Misschien dat

Nadere informatie

MOSSELFESTIJN. Zaal CRUTZENHOF, Oude Kuringerbaan 93, Hasselt

MOSSELFESTIJN. Zaal CRUTZENHOF, Oude Kuringerbaan 93, Hasselt Koninklijke Orly Hasselt vzw I N F O K R A N T VBL Stamnummer 0570 Verantw. uitg.: VZW Koninklijke Orly Hasselt nr 7079/70 4-maandelijkste Infokrant September 2011 Oplage: 2.500 exemplaren 19de jaargang

Nadere informatie

Stukje van de voorzitter

Stukje van de voorzitter 7 www. spivo.nl 1 Stukje van de voorzitter Beste Spivo volleyballers, leden en vrijwilligers. Ik moet er nog even aan wennen om een stukje voor het Spivo nieuws op tijd bij de redactie in te leveren, dus

Nadere informatie

Judo: voor elk wat wils

Judo: voor elk wat wils Auteur: VJF Judo: voor elk wat wils Judo is niet enkel een sport om competitief te beoefenen. Ook recreatief komt men ruimschoots aan zijn trekken in de judosport. De grote waaier aan verschillende judotechnieken

Nadere informatie

Nieuwsbrief arbitrage regio Noord 2013 / 2014 nummer 3 maart 2014

Nieuwsbrief arbitrage regio Noord 2013 / 2014 nummer 3 maart 2014 Info redactie De 'Nieuwsbrief' is een uitgave met informatie voor scheidsrechters en wordt uitgegeven door het regiokantoor Noord in opdracht van de stuurgroep Arbitrage. De stuurgroep hoopt dat dit communicatiemiddel

Nadere informatie

SPONSORDOSSIER KONINKLIJKE HOCKEYCLUB BRUGGE

SPONSORDOSSIER KONINKLIJKE HOCKEYCLUB BRUGGE SPONSORDOSSIER KONINKLIJKE HOCKEYCLUB BRUGGE Koninklijke Hockeyclub Brugge in volle expansie! Hockeyclub Brugge staat in de steigers! De komst van het 2 de hockeyveld heeft onze club een nieuwe dimensie

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2013 nr.95 Pagina 1 van 18. Sponsor All In. Opbrengst mrt 20.97

Nieuwsbrief april 2013 nr.95 Pagina 1 van 18. Sponsor All In. Opbrengst mrt 20.97 Nieuwsbrief nr. 95 jaargang 9 April 2013 Hallo allemaal, De Algemene ledenvergadering is geweest, de competitie is bekend, en we zijn klaar om het seizoen te beginnen! Ondanks dat de winter voorbij is

Nadere informatie

Nieuwsbrief Club van 100

Nieuwsbrief Club van 100 Nieuwsbrief Club van 100 Nr.8 /april 2015 Initiatiefnemers Club van 100 Kees Ruyter Adrie Droste Peter Vissie Paul Schroder Henk van Briemen ================================================================

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vadercentrum Adam, November 2014

Nieuwsbrief Vadercentrum Adam, November 2014 Centrum Jonckbloetplein Jonckbloetplein 24 2523 AR Den Haag www.haagsevaders.nl Nieuwsbrief Vadercentrum Adam, November 2014 In deze editie: Vaderbetrokkenheid bij de basisscholen / Voorlichtingsbijeenkomst

Nadere informatie

Sportexperience. bij asvuvv,

Sportexperience. bij asvuvv, Sportexperience asv UVV bij asvuvv, de bedrijfsdagen van nu! Naast een algemene sportvereniging voor het hele gezin, kunnen ook organisaties voor hun sportieve prestaties bij ons terecht. Bedrijfsuitjes,

Nadere informatie

AGILITAS POST. SvZ Seizoen 2011-2012. Van de redactie ARNHEMSE VOLLEYBALVERENIGING

AGILITAS POST. SvZ Seizoen 2011-2012. Van de redactie ARNHEMSE VOLLEYBALVERENIGING AV agilitas AGILITAS POST ARNHEMSE VOLLEYBALVERENIGING de CMV jeugd speelt nu in nieuwe shirtjes gesponsord door Welling Bij deze bodembalk object hadden we achteraf liever een effen blauw vlak gehad,

Nadere informatie

Ambassadors Club Nieuwsbrief #2

Ambassadors Club Nieuwsbrief #2 Ambassadors Club Nieuwsbrief #2 Beste leden, In de eerste nieuwsbrief hebben jullie kunnen lezen hoe de Ambassadors Club tot stand is gekomen, hoe de ledenstructuur eruit ziet en wat de voordelen zijn

Nadere informatie

25 Ideeën om de Waardering op je Werk. te vergroten

25 Ideeën om de Waardering op je Werk. te vergroten 25 Ideeën om de Waardering op je Werk te vergroten Januari 2014 Dorien Ketel / Sinds 1979 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze publicatie mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd

Nadere informatie

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was.

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was. Datum: 9 januari 2015 Jaargang: 25 Nummer: 6 @pcbdebranding Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen om sommige nieuwszaken niet te vermelden.

Nadere informatie

Seizoensluiting. J a a r g a n g 1 8 N u m m e r 2 o k t o b e r 2 0 1 2

Seizoensluiting. J a a r g a n g 1 8 N u m m e r 2 o k t o b e r 2 0 1 2 Seizoensluiting J a a r g a n g 1 8 N u m m e r 2 o k t o b e r 2 0 1 2 Nieuws uit de groepen Groep 1-2A De afgelopen periode hebben we gewerkt over het thema eten. We hebben geleerd wat gezond en ongezond

Nadere informatie

GRAAG STELLEN WIJ ONS AAN U VOOR

GRAAG STELLEN WIJ ONS AAN U VOOR GRAAG STELLEN WIJ ONS AAN U VOOR Altijd al gezocht naar een trainingsconcept voor uw medewerkers waar je meteen van zegt: GewoonDoen! Nu is deze kans eindelijk aanwezig en wel voor een deelnameprijs van

Nadere informatie