Papillon-Rudyco-Janatrans Cycling Team

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Papillon-Rudyco-Janatrans Cycling Team"

Transcriptie

1 Papillon-Rudyco-Janatrans Cycling Team Onze sponsors 2015 Hallo, Janatrans Antoreti Het zomert volop en onze renners en rensters doen de temperatuur nog verder stijgen. Het lijstje met overwinningen, ereplaatsen ed is zo lang geworden, dat we verwijzen naar onze site om alle exploten te volgen. In de volgende nieuwsbrief maken we zeker nog eens een round-up/ We maken 1 uitzondering voor onze dames, en meer specifiek de Belgische titel van Marjon Claus. Marjon, die de hele jeugdwerking binnen de club al heeft doorlopen, beleefde eind juli haar moment de gloire door naar de titel te sprinten, de eerste Belgische wegtitel voor de club. Ze sluit zich aan bij het imposante rijtje kampioenentruidragers en medaillewinnaars, waarvan je in deze nieuwsbrief ook een overzicht krijgt. Verder zetten we in deze editie de vele internationale mogelijkheden eens in de schijnwerpers, die onze renners aangeboden krijgen. Met de club of via het ITD Team kunnen onze renners van een aanbod genieten dat gerust naast dat van de prestatie clubs mag staan. BNP Paribas Fortis Grembergen Reizen De Munter Tot slot geven we, met enige trots, ook nog de resultaten van onze jaarlijkse clubenquete mee. Met 97% (heel) tevreden leden, mogen we fier zijn op het werk dat onze medewerkers verrichten. Het belet ons uiteraard niet om nog verder te werken om de jeugdrenners zo goed mogelijk te begeleiden. Veel leesplezier! Signmedia Chris tentenverhuur Woningbouw Freddy Vermeulen Sportieve groeten, Bestuur Papillon-Rudyco-Janatrans Cycling Team Taverne Durmedroom Caféspelen Marcel Begrafenissen Koen Van Damme, Zele Decoratiewerken Van De Velde Frederik Biezestraat 38 Hamme - rudycocyclingteam@hotmail.com website: Ondernemingsnummer vzw: Stamnummer WBV: Bankrekeningnummer:

2 Primeur: eerste Belgische kampioene op de weg! Sinds het oprichten van de jeugdafdeling in 2008, hebben we al heel wat successen mogen vieren. Belgische titels in het MTB, op de piste Op de weg was dit tot eind juli nog niet gebeurd. In hooglede-gits bracht Marjon Claus daar verandering in, door bij de meisjesnieuwelingen naar de titel te sprinten. Proficiat! Nog bij de dames werd Lize Struyf knap 2e op het BK MTB, een extra medaille op haar indrukwekkende erelijst. En last but not least was er Lotte Rotman, geselecteerd voor de Europese Jeugd Olympische Spelen in Georgië. In de tijdrit werd Lotte mooi 25e van 70 deelnemers. In de wegrit kaapte ze in een massasprint een 7e plaats weg, en mocht ze niet ingesloten gezeten hebben zat er nog veel meer in. Een schitterend resultaat dus, waarmee Lotte bewijst dat ze niet alleen in België top is maar ook internationaal zich met de besten kan meten. Met oa deze 3 kanjers nemen we eind augustus deel aan de 2-daagse rittenwedstrijd te Zottegem. We kijken er alvast naar uit!

3 Medaillestand sept 2014 aug 2015 Gezien de recente successen, hebben we onze medaillestand van de voorbije 12 maanden alweer kunnen updaten. Een indrukwekkend lijstje. Bij de dames-jeugd rijden inmiddels 3 van de 8 rensters met een kampioenentrui rond, ongezien! Marjon Claus, Belgisch kampioene weg dames-nieuwelingen Lize Struyf, Belgisch kampioene keirin dames-junioren. Quinten Dalving, Provinciaal kampioenschap tijdrijden Antwerpen aspiranten 12j. Lotte Rotman, Provinciaal kampioenschap tijdrijden Antwerpen dames-nieuwelingen. Lize Struyf, Provinciaal kampioenschap weg Oost-Vlaanderen dames-junioren. Gerben Van Houte, Provinciaal kampioenschap weg Oost-Vlaanderen nieuwelingen. Benny De Bock, Provinciaal kampioenschap cyclocross Masters. + klassieker: Arjan Poleij: winst mini Paris-Roubaix, aspiranten 14j Lize Struyf, Belgisch kampioenschap MTB dames-junioren Lize Struyf, Belgisch kampioenschap sprint piste dames-junioren. Lize Struyf, Belgisch kampioenschap scratch piste dames-junioren. Lize Struyf, Belgisch kampioenschap puntenkoers piste dames-junioren. Lize Struyf, Belgisch kampioenschap 500m piste dames-junioren. Quinten Dalving, Belgisch kampioenschap omnium aspiranten 12j. Quinten Dalving, provinciaal kampioenschap piste aspiranten 12j Lotte Rotman, Belgisch kampioenschap tijdrijden, dames-nieuwelingen. Reinoud Rottiers, Provinciaal kampioenschap cyclocross aspiranten 12j Jado Bleyenberg, Provinciaal kampioenschap cyclocross aspiranten 13j Marjon Claus, Provinciaal kampioenschap tijdrijden Oost-Vlaanderen dames-nieuwelingen. Reinoud Rottiers, Provinciaal kampioenschap tijdrijden Oost-Vlaanderen aspiranten 12j. Lize Struyf, Provinciaal kampioenschap tijdrijden Oost-Vlaanderen dames-junioren Jeff Van Pelt, provinciaal kampioenschap piste, aspiranten 12j

4

5 Resultaten clubenquete Elk jaar houdt onze een club een tevredenheidsenquete bij de leden. Voor ons is dit een belangrijk feedbackmoment, die ons toelaten de club nog verder af te stemmen op de noden en wensen van de leden met het oog op Met een 70-tal antwoorden reageerden de leden massaal, waarvoor dank. 50% vind de clubwerking zeer goed, en nog eens 47% goed. 97% tevreden leden dus, en daar kunnen wij als clubmedewerkers ook alleen maar heel blij mee zijn. 3% tot slot vond de werking middelmatig, niemand was (zeer) ontevreden. Uiteraard zijn de antwoorden een sterke stimulans om verder te werken aan onze sterktes en bij te sturen op de verbeterpunten. Deze werden intussen al besproken met de medewerkers. De leden zullen hier de komende maanden en ook in 2016 de vruchten van plukken. Nogmaals dank aan de leden voor het invullen van de enquete en de waardering van het werk van alle actoren (medewerkers, sponsors, )! Links: grafiek van de algemene resultaten Rechts: medewerkers Freddy Moortgat en Pascal Pauwels op bezoek bij Bioracer om de samenwerking 2016 nog verder te optimaliseren.

6

7 U13 en U15 teams in Kids Tour Berlijn Van 14 tot en met 16 augustus nemen we met 8 aspiranten deel aan de Kids Tour in Berlijn, de kleine tour de France (in Duitsland) voor U15. Meer dan 10 nationaliteiten komen aan de start in teams van 4 om zich te meten in 4 disciplines. Voor de U13 zullen Quinten Dalving, Sophie Tierolf, Reinoud Rottiers en Jeff Van Pelt de Papillon-Rudyco- Janatrans Cycling Team kleuren verdedigen. Bij de U15 zijn dat Arjan Poleij, Sybren Van Houte, Kai Pauwels en Thomas Vercauteren. We trainden alvast op het ploegentijdrijden en zagen dat het goed was, ze deden het super. Veel succes in Berlijn en geniet vooral van de ervaring! De slotrit is op de Kurfurstendam, de Champs Elysees van Berlijn. Videos van enkele aspecten van de ploegentijdrittraining kan je zien op Youtube via volgende links: Aflossen, start U13 en start U15.

8

9 Wie op Facebook het ITD Team volgt (zoek op Talents Development ), die heeft al gemerkt dat ook onze partnerteams het uitstekend doen. Zowel de Franse, Deense als Belgische partners gooien hoge ogen. Zo was Avia oa de beste in de Ronde Van Vlaanderen en kon je de Riwall beloften volgen tijdens de profronde van Denemarken. Ook de Fransen haalden regionale en nationale selecties. Hieronder enkele sfeerbeelden uit de Ster der Vlaamse Ardennen. Ook in Alencon kwamen we met een mix van Fransen, Aviatoren en onze renners aan de start. In beide wedstrijden werden puike resultaten behaald.

10 In augustus richten we ons vooral op de nieuwelingen. Eerst vormen we met 2 clubrenners en 4 Denen ploeg voor de Vattenfalls Cyclassics, een 3-daagse rittenkoers in Hamburg. Begin september rijden we met 2 clubrenners, 2 Fransen en 2 Denen het Criterium Europeen in Luxemburg. 2 wedstrijden met een internationaal deelnemersveld waar onze renners zich verder kunnen ontwikkelen. Met onze Oost-Vlaamse kampioen Gerben Van Houte en de Picardische kampioen Théo Lejeune hebben we alvast sterke ijzers in het vuur. Succes!

11 Grembergen

12 Wist je dat Brian Symoens door gezondheidsproblemen een tijdje de fiets aan de kant moet laten. We wensen Brian alvast veel beterschap! Wie hem kent die weet wat voor een wielerfreak hij is. op 8 september is er de jaarlijkse info-avond van de club over de werking in Iedereen is welkom en de bestaande renners ontvangen nog een uitnodiging. Wie interesse heeft, kan zich aanmelden via de site op donderdag 17 september heeft de club dan weer de piste afgehuurd voor een specifieke training. Ook deze zomer zijn we uitgebreid actief op de zomerpistes, zoals je op onze site al kon lezen. op zaterdag24 oktober is er de jaarlijkse Vedettenavond, ook al een datum die genoteerd kan worden ;-). de moeite om eens een kijkje te nemen: Enkele wielerfreaks met het hart voor de jeugd op de goede plaats bouwden dit prachtige initiatief op. Je kan er oa filmpjes bekijken en je inschrijven voor hun nieuwsbrief.

13 Blijf op de hoogte via onze website Wekelijks een overzicht van de uitschieters op sportief vlak En via Facebook natuurlijk.

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Papillon-Rudyco-Janatrans Cycling Team Onze sponsors 2017 Nieuwsbrief september 2017 Hallo, Janatrans Antoreti Het wegseizoen loopt stilaan naar het einde toe. Vooraleer we vooruitblikken op 2018, kijken

Nadere informatie

Papillon-Rudyco-Janatrans Cycling Team. Ploegvoorstelling 2015

Papillon-Rudyco-Janatrans Cycling Team. Ploegvoorstelling 2015 Ploegvoorstelling 2015 1 Welkom! Ploegvoorstelling 2015 2 Club Sponsors Renners Special guests 3 Club 2015 4 Groei naar volwassenheid Sterke groei 0 -> 75 jeugdleden, 108 renners, +30 medewerkers Groeipijnen

Nadere informatie

Papillon-Rudyco-Janatrans Cycling Team. Club Sponsors Renners Medewerkers

Papillon-Rudyco-Janatrans Cycling Team. Club Sponsors Renners Medewerkers Ploegvoorstelling 2016 Club Sponsors Renners Medewerkers 2 Club 2016 3 Zo was het vorig jaar Groei naar volwassenheid Sterke groei Groeipijnen Transfers, evenwichten zoeken Doorzetten Nieuwe initiatieven,

Nadere informatie

Royal Cureghem Sportief vzw Nieuwsbrief

Royal Cureghem Sportief vzw Nieuwsbrief Royal Cureghem Sportief vzw Nieuwsbrief 2016-6 Overwinningen Bram Deschuyffeleer won te Tollembeek bij de 14 jarige aspiranten Te Rossignol behaalde Kristof Wielfaert de zege bij de U23/elites Dylan Neetens

Nadere informatie

Categorie indeling 2016, wie mag starten in welke wedstrijd + inschrijvingsgeld

Categorie indeling 2016, wie mag starten in welke wedstrijd + inschrijvingsgeld Type wedstrijden Toegelaten renners Uit welke ploegen Inschrijvingsgeld 1.12 individueel - Eliterenners zonder - Renners U 23 -Amateurs en Masters met vergunning WBV FCWB onder bepaalde voorwaarden in

Nadere informatie

Categorie indeling 2015, wie mag starten in welke wedstrijd + inschrijvingsgeld

Categorie indeling 2015, wie mag starten in welke wedstrijd + inschrijvingsgeld Type wedstrijden Toegelaten renners Uit welke ploegen Inschrijvingsgeld 1.12 individueel - Eliterenners zonder contract - Renners U 23 - Belgische en buitenlandse clubploegen (met toelating van hun federatie)

Nadere informatie

-Newsflash- KONINKLIJKE BELGISCHE WIELRIJDERSBOND

-Newsflash- KONINKLIJKE BELGISCHE WIELRIJDERSBOND ROUND-UP EK PISTE SINT-PETERSBURG Onze beloften hebben vorige maand in het Russische Sint-Petersburg schitterende resultaten neergezet op het EK Piste (10-15 september). Ze brachten maar liefst 6 medailles

Nadere informatie

Categorie indeling 2018, wie mag starten in welke wedstrijd + inschrijvingsgeld

Categorie indeling 2018, wie mag starten in welke wedstrijd + inschrijvingsgeld Type wedstrijden Toegelaten renners Uit welke ploegen Inschrijvingsgeld 1.12 A individueel - Eliterenners zonder contract - Belgische en buitenlandse (met toelating van hun federatie) Afst: 120 140 km

Nadere informatie

Categorie indeling 2018 Wie mag starten in welke wedstrijd + inschrijvingsgeld

Categorie indeling 2018 Wie mag starten in welke wedstrijd + inschrijvingsgeld Type wedstrijden Toegelaten renners Uit welke ploegen Inschrijvingsgeld 1.12 A individueel Afst: 120 140 km 810 (30) 1150 (30) - Belgische en buitenlandse clubploegen (met toelating van hun federatie)

Nadere informatie

Categorie indeling 2017, wie mag starten in welke wedstrijd + inschrijvingsgeld

Categorie indeling 2017, wie mag starten in welke wedstrijd + inschrijvingsgeld Type wedstrijden Toegelaten renners Uit welke ploegen Inschrijvingsgeld 1.12 A individueel Afst: 120 140 km 810 (30) 1150 (30) 1.12 B individueel Afst: 100 120 km 600 (20) 700 (20) -Amateurs en Masters

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni. Lars is tevreden over de koers die hij gereden heeft, met uitzondering van de tijdrit:

Nieuwsbrief Juni. Lars is tevreden over de koers die hij gereden heeft, met uitzondering van de tijdrit: Nieuwsbrief Juni Hallo wielervrienden, Na een ontzettend koud en nat voorseizoen zijn eindelijk betere tijden aangebroken. Ook voor ouders en begeleiders is het nu weer een stuk prettiger langs de kant.

Nadere informatie

Finale weekend club competitie

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Start ging

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Grote Prijs Etienne De Wilde

Grote Prijs Etienne De Wilde 2012 Grote Prijs Etienne De Wilde VZW Sportclub Laarne Wielervrienden SPONSORDOSSIER 27-5-2012 Inhoudstafel Voorwoord voorzitter 2 Grote Prijs Etienne De Wilde, een voorstelling. 3 o Wie zijn wij? 4 o

Nadere informatie

Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd.

Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd. Beste stijlleden, beste ouders Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd. Waarom een nieuwsbrief? Als stijlmeesters vinden we het belangrijk dat alles duidelijk

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10 Nieuwsbrief nr. 93 jaargang 9 februari 2013 Hallo allemaal, In deze uitgave aandacht voor de algemene ledenvergadering. Iedereen is van harte harte welkom! In de bijlage staan de notulen van vorig jaar.

Nadere informatie

Royal Cureghem Sportief vzw Nieuwsbrief

Royal Cureghem Sportief vzw Nieuwsbrief Royal Cureghem Sportief vzw Nieuwsbrief 2017-8 Enkele prestaties van onze renners Miniemen Ielan Meert werd 2 e bij de 9 jarige miniemen te Hoegaarden. Ook te Hoegaarden eindigde Mathias Vanpée op de 6

Nadere informatie

Op 3 en 4 november organiseerden we de provinciale kampioenschappen masters voor de 15+ skippers in Ertvelde.

Op 3 en 4 november organiseerden we de provinciale kampioenschappen masters voor de 15+ skippers in Ertvelde. Sleins Skip Nieuwsbrief november 2018 1. Eerste nieuwsbrief. Beste ouders en skippers, Onze eerste nieuwsbrief is een feit! We hebben een drukke start achter de rug. We waren aanwezig op de sportboem in

Nadere informatie

De hoofdredactie is in handen van Brecht Toelen die samen met een groep enthousiaste vrijwilligers het veldrijden bij de jeugd wil promoten.

De hoofdredactie is in handen van Brecht Toelen die samen met een groep enthousiaste vrijwilligers het veldrijden bij de jeugd wil promoten. SPONSORMAP ONTSTAAN De jeugd speelt een belangrijke rol in de toekomst van het veldrijden. Ook de grote veldritteams speelden daar afgelopen seizoen erg sterk op in door een hele reeks opleidingsploegen

Nadere informatie

De échte klassieker, de Vlaamse Druivencross Overijse

De échte klassieker, de Vlaamse Druivencross Overijse www.desportvriendenoverijse.be desportvriendenoverijse@skynet.be NIEUWSBRIEF > 10 NOVEMBER 2011 INHOUD 11 December > Vlaamse Druivencross VIP & Hospitality 8 December 2011 > Gespreksavond met Michel Wuyts

Nadere informatie

Sleins Skip. Nieuwsbrief april Inleiding. 1. Vakantieregeling Paasvakantie. Beste ouders,

Sleins Skip. Nieuwsbrief april Inleiding. 1. Vakantieregeling Paasvakantie. Beste ouders, Sleins Skip Nieuwsbrief april 2015 Inleiding Beste ouders, Via deze weg informeren we ouders en skippers over het reilen en zeilen in onze club. Ook deze nieuwsbrief staat vol met nuttige informatie en

Nadere informatie

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven.

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)er, Heb je het ook gemerkt? Het was meer dan 20 graden

Nadere informatie

Tot eind augustus zijn jullie allemaal iedere vrijdag welkom om een balletje te slaan en/of voor een babbel aan de toog.

Tot eind augustus zijn jullie allemaal iedere vrijdag welkom om een balletje te slaan en/of voor een babbel aan de toog. TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be Beste leden, tijdens de vakantiemaanden is het elke vrijdagavond gezellig in ons lokaal. Op 3 augustus werd zelfs het wereldkampioenschap vrije tijd van

Nadere informatie

LOTTO-TOPCOMPETITIE NIEUWELINGEN REGLEMENT 2016

LOTTO-TOPCOMPETITIE NIEUWELINGEN REGLEMENT 2016 LOTTO-TOPCOMPETITIE NIEUWELINGEN REGLEMENT 2016 1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-TOPCOMPETITIE NIEUWELINGEN Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit, die zijn parcours wijzigt, moet uiterlijk

Nadere informatie

Hier is die dan de allereerste Nieuwsbrief van 2012!!!

Hier is die dan de allereerste Nieuwsbrief van 2012!!! Nieuwsbrief 2 Hier is die dan de allereerste Nieuwsbrief van 2012!!! De schoolvakanties zijn binnenkort achter de rug. Wij hopen dat jullie een heerlijke vakantie hebben gehad. Wij hebben als brigade niet

Nadere informatie

Wielerteam Waasland VZW. Nieuwsbrief. Inleiding. Wielerstage. Beste WTW -er,

Wielerteam Waasland VZW. Nieuwsbrief. Inleiding. Wielerstage. Beste WTW -er, Wielerteam Waasland VZW Nieuwsbrief Inleiding Beste WTW -er, Het wielerseizoen is een drietal maanden ver. Velen onder jullie zullen al eens een eerste balans hebben opgemaakt. Werden de verwachtingen

Nadere informatie

ROYAL ANTWERP HOCKEY CLUB SPONSORDOSSIER GALABAL 2016

ROYAL ANTWERP HOCKEY CLUB SPONSORDOSSIER GALABAL 2016 ROYAL ANTWERP HOCKEY CLUB SPONSORDOSSIER GALABAL 2016 Pagina 1 van 6 Geachte Heer, Mevrouw, Op zaterdag 5 maart 2016 bundelen enkele leden van Royal Antwerp Hockey Club hun krachten om een spetterend galabal

Nadere informatie

INHOUD. 201.000 Algemene organisatie 2 202.000 Weg 5 212.000 Tucht 11. Versie 20150119 1

INHOUD. 201.000 Algemene organisatie 2 202.000 Weg 5 212.000 Tucht 11. Versie 20150119 1 REGLEMENT INHOUD 201.000 Algemene organisatie 2 202.000 Weg 5 212.000 Tucht 11 Versie 20150119 1 201.000 ALGEMENE ORGANISATIE CATEGORIEËN RENNERS 1 Renners De REGLEMENTERING BETREFFENDE DE RENNERS VANAF

Nadere informatie

N-ROU-DP-12003-121121-RN-BEKER VAN BELGIE JUNIOREN 2013

N-ROU-DP-12003-121121-RN-BEKER VAN BELGIE JUNIOREN 2013 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours uiterlijk drie maanden voor het evenement te laten keuren

Nadere informatie

Overijsselse c.q. districtskampioenschappen weg jaar categorie coureur 1966 nieuwelingen Willy Wissink 1970 amateurs Hennie Kuiper 1972 nieuwelingen

Overijsselse c.q. districtskampioenschappen weg jaar categorie coureur 1966 nieuwelingen Willy Wissink 1970 amateurs Hennie Kuiper 1972 nieuwelingen KAMPIOENEN OWC Vanaf de heroprichting van de OWC in september 1965 waren de coureurs van onze vereniging al vrij snel succesvol. Na ruim een half jaar werd bijv. Willy Wissink al gehuldigd als provinciaal

Nadere informatie

WOENSDAG 30/11/2016 JEUGD CROSSINITATIE ONDERBEGELEIDING VAN EX-VELDRIJDER ZATERDAG 03/12/2016 CYCLOCROSS WEDSTRIJD MINIEMEN - DORPELINGEN ASPIRANTEN

WOENSDAG 30/11/2016 JEUGD CROSSINITATIE ONDERBEGELEIDING VAN EX-VELDRIJDER ZATERDAG 03/12/2016 CYCLOCROSS WEDSTRIJD MINIEMEN - DORPELINGEN ASPIRANTEN VELDRITTEN TE BOORTMEERBEEK WOENSDAG 30/11/2016 JEUGD CROSSINITATIE ONDERBEGELEIDING VAN EX-VELDRIJDER ZATERDAG 03/12/2016 CYCLOCROSS WEDSTRIJD MINIEMEN - DORPELINGEN ASPIRANTEN ZONDAG 04/12/2016 CYCLOCROSS

Nadere informatie

t Gymwaasken Hierbij wil ik iedereen van harte bedanken die dit alles mogelijk maken.

t Gymwaasken Hierbij wil ik iedereen van harte bedanken die dit alles mogelijk maken. t Gymwaasken WOORDJE VAN onze Voorzitter Aan iedere Gymwaaslander in de ruimste zin van het woord, wens ik een fantastisch 2010. Moge je genieten van een ijzersterke gezondheid en gespaard blijven van

Nadere informatie

Sleins Skip. Nieuwsbrief juni Seizoen loopt stilaan naar zijn einde. Beste skippers, beste ouders,

Sleins Skip. Nieuwsbrief juni Seizoen loopt stilaan naar zijn einde. Beste skippers, beste ouders, Sleins Skip Nieuwsbrief juni 2016 1. Seizoen 2015-2016 loopt stilaan naar zijn einde Beste skippers, beste ouders, Het seizoen voor onze recreanten loopt op zijn einde. Op zaterdag 4 juni zal de laatste

Nadere informatie

20u00: Welkom door voorzitter sportraad: Marc Deweer. 20u10: Huldiging deel 1: Jeugd en volwassenen. 20u40: Intermezzo : optreden Steven Gabriëls

20u00: Welkom door voorzitter sportraad: Marc Deweer. 20u10: Huldiging deel 1: Jeugd en volwassenen. 20u40: Intermezzo : optreden Steven Gabriëls 20u00: Welkom door voorzitter sportraad: Marc Deweer 20u10: Huldiging deel 1: Jeugd en volwassenen 20u40: Intermezzo : optreden Steven Gabriëls 21u10: Huldiging deel 2: Sportclubs 21u25: Voorstellen en

Nadere informatie

BELGISCHE KAMPIOENSCHAPPEN

BELGISCHE KAMPIOENSCHAPPEN BELGISCHE KAMPIOENSCHAPPEN CYCLOCROSS OP 07 EN 08 JANUARI 2012 DIENSTENCENTRUM GID(T)S EN HET PROVINCIAAL DOMEIN DE WAAIBERG HOOGLEDE-GITS NIEUWELINGEN, JUNIOREN, DAMES ELITE EN JEUGD BELOFTEN U23 EN ELITE

Nadere informatie

PASSEURKE Maart 2015. Jaargang 7 - Editie 5

PASSEURKE Maart 2015. Jaargang 7 - Editie 5 PASSEURKE Maart 2015 Jaargang 7 - Editie 5 1 In dit Passeurke Bloemeké Hoe was de smashdance? Komende leuke tornooien Aspirant curcus Scheidsrechters nodig! Ploegverantwoordelijke gezocht Melk, appelsiensap

Nadere informatie

Turnen AGH Belgisch kampioenschap: zilver Internationale wedstrijd landenteam: 5 de plaats Interland België-Nederland- Roemenie-Zwitserland: 2 de plaats Vlaams kampioenschap: 2 de plaats Streefdoel 2016:

Nadere informatie

CYCLING VLAANDEREN - STARTRECHT WIELERWEDSTRIJDEN 2019 WIE MAG STARTEN IN WELKE INDIVIDUELE WEDSTRIJD?

CYCLING VLAANDEREN - STARTRECHT WIELERWEDSTRIJDEN 2019 WIE MAG STARTEN IN WELKE INDIVIDUELE WEDSTRIJD? - STARTRECHT WIELERWEDSTRIJDEN 2019 WIE MAG STARTEN IN WELKE INDIVIDUELE WEDSTRIJD? Via organisator TYPE WEDSTRIJD AFSTAND TOEGELATEN RENNERS UIT WELKE PLOEGEN? VOORWAARDEN? BEDRAG INSCHRIJVING*** 1.12

Nadere informatie

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2016

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2016 LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2016 1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 3-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, Vlak voor de zomervakantie hebben we toch weer genoeg te melden, dus hierbij de derde nieuwsbrief. De afgelopen maanden is ons ledenaantal flink

Nadere informatie

Jeugd Info 2015 / 2016

Jeugd Info 2015 / 2016 Jeugd Info 2015 / 2016 Provinciaal label Jeugd Visie Jeugdwerking! Degelijke voetbalopleiding voor jeugdvoetballers met als einddoel doorstroming naar eigen fanionteam! Lokaal karakter! Voertaal : Nederlands,!

Nadere informatie

zaterdag 27 mei 2017

zaterdag 27 mei 2017 TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be zaterdag 27 mei 2017 vanaf 19u00 in ons lokaal Programma: 19u00: Receptie aangeboden door de club 19u30: Voorstelling kampioenen 20u30: Demonstratiewedstrijd

Nadere informatie

VELDRITTEN TE BOORTMEERBEEK

VELDRITTEN TE BOORTMEERBEEK VELDRITTEN TE BOORTMEERBEEK WOENSDAG 14 NOVEMBER 2018 JEUGD VELDRIT INITIATIE ONDER BEGELEIDING VAN EEN EX VEDETTE-VELDRIJDER ZATERDAG 17 NOVEMBER 2018 AMATEURS & MASTERS - NIEUWELINGEN & JUNIOREN DAMES

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Dinsdag 03 april Recreawedstrijd Kieldrecht 24-25/02. Beste lezer. In deze nieuwsbrief vindt u het laatste nieuws over VTS GYM.

NIEUWSBRIEF. Dinsdag 03 april Recreawedstrijd Kieldrecht 24-25/02. Beste lezer. In deze nieuwsbrief vindt u het laatste nieuws over VTS GYM. NIEUWSBRIEF Dinsdag 03 april 2018 Beste lezer In deze nieuwsbrief vindt u het laatste nieuws over VTS GYM. Sportieve groeten VTS GYM Recreawedstrijd Kieldrecht 24-25/02 Prachtige resultaten voor onze tumblingafdeling

Nadere informatie

SPONSORDOSSIER 2019 BMX WIZARDS

SPONSORDOSSIER 2019 BMX WIZARDS SPONSORDOSSIER 2019 BMX WIZARDS Uw contactpersonen Inhoud Voorwoord De Wizards van Wilrijk Een beetje achtergrond Voorstelling van het project Wizards Sponsoring van de club Sponsormogelijkheden Meer informatie:

Nadere informatie

Volg ons op: Zesdaagse. voor Beginners

Volg ons op:   Zesdaagse. voor Beginners M A N A G E M E N T AHOY - Rotterdam Volg ons op: 5-10 JANUARI 2012 www.zesdaagserotterdam.nl Hoe werkt een? Een aantal bezoekers aan de zal voor het eerst kennismaken met dit fenomeen. Voor hen leggen

Nadere informatie

1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE BEKER VAN BELGIË

1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE BEKER VAN BELGIË 1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE BEKER VAN BELGIË Een wedstrijd kan alleen in aanmerking komen voor de Beker van België indien elk parcours gunstig geëvalueerd werd na keuring uitgevoerd door een technisch

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Hallo allemaal, De redactie van de nieuwsbrief wil jullie allemaal een goed, gezond en sportief 2013 wensen. We verwachten dat al jullie goede voornemens uit

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief van mei Heren 3 de provinciale zijn kampioen Proficiat Heren!!!

In deze nieuwsbrief van mei Heren 3 de provinciale zijn kampioen Proficiat Heren!!! In deze nieuwsbrief van mei 2018 Onze lente BBQ van vrijdag 20 april was een succes! Dank je wel aan alle helpende handen en jullie aanwezigheid. Heren 3 de provinciale zijn kampioen Proficiat Heren!!!

Nadere informatie

Topsport en ondernemen. Presentatie: Thijs van Amerongen

Topsport en ondernemen. Presentatie: Thijs van Amerongen Topsport en ondernemen. ` Presentatie: Thijs van Amerongen - Thijs van Amerongen - Woonachtig in Vorden - 24 jaar - Opleiding: MTS Bouwkunde - Werkervaring maatschappelijk: 2 jaar - Huidig beroep: Zelfstandige

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f a u g u s t u s

N i e u w s b r i e f a u g u s t u s N i e u w s b r i e f a u g u s t u s 2 0 1 4 Junior Team Golf Puyenbroeck Lieve leden van het Junior Team en ouders, De zomervakantie zit er bijna op en dit sluiten we mooi af met ons campingweekend:

Nadere informatie

GRIMMBROS International Volleyball Breda 2009 Nieuwsbrief Tournament Partners

GRIMMBROS International Volleyball Breda 2009 Nieuwsbrief Tournament Partners GRIMMBROS International Volleyball Breda 2009 Nieuwsbrief Tournament Partners Veelbelovend vrijdagavond programma Schrijf je nu nog in voor de clinic zitvolleybal! Voorzitter Arno van Gerven zei het eerder

Nadere informatie

WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011

WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011 WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011 Van de Jeugdcommissie Aan alle WMHC junioren, hun ouders en de vrijwilligers. WMHC Jeugd Centraal is de plek waar wij jullie centraal willen stellen en dus de

Nadere informatie

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2015

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2015 LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2015 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours

Nadere informatie

Eerste sponsoravond is een feit!

Eerste sponsoravond is een feit! Subscribe Share Past Issues Tra Voor jullie ligt alweer een nieuwe nieuwsbrief. Je zou deze nieuwsbrief een special kunnen noemen. We zijn goed bezig binnen de club, we worden steeds professioneler. Daarbij

Nadere informatie

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2014

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2014 LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2014 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours

Nadere informatie

Persmap. Cyclocross Elite zonder Contract

Persmap. Cyclocross Elite zonder Contract Patattencross Persmap nossegem, 12 oktober 2014 Cyclocross Elite zonder Contract Voorwoord VZW Sport & Steun Nossegem is zeer verheugd u de 6de editie van de Patattencross te mogen voor-stellen die zal

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief van juni 2018

In deze nieuwsbrief van juni 2018 In deze nieuwsbrief van juni 2018 Bestuursleden & verantwoordelijke met hun functie Lieven van Wijk Voorzitter Email: voorzitter@bevogeetbets.be Lieven van Wijk Verantwoordelijke Dames Email: dames@bevogeetbets.be

Nadere informatie

Planning tot en met december online: Bekijk nu de planning tot en met december 2017 op

Planning tot en met december online: Bekijk nu de planning tot en met december 2017 op René Smaal update december 2017: Planning tot en met december online: Bekijk nu de planning tot en met december 2017 op www.renesmaal.nl/nieuws Terugblik november De Grote Clubactie. Winnaars bekend Midden

Nadere informatie

PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP ASPIRANTEN BEVEREN-WAAS ZONDAG 3 JUNI 2018

PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP ASPIRANTEN BEVEREN-WAAS ZONDAG 3 JUNI 2018 PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP ASPIRANTEN BEVEREN-WAAS ZONDAG 3 JUNI 2018 ORGANISERENDE CLUB: Van Moer Logistics Cycling Team (WT Waasland) stamnummer 72006024 plaats: BEVEREN-WAAS datum: zondag 3 juni 2018

Nadere informatie

Noteer deze data alvast in uw agenda!!

Noteer deze data alvast in uw agenda!! VOORWOORD We sluiten een succesvol winterseizoen af met tal van persoonlijke records indoor en ook in het veld zagen we regelmatig Westelaars winnen of op het podium staan. Met het zomeruur en het bezoek

Nadere informatie

JUNI 2013 JAAR 2013 NUMMER 2. In dit nummer. Bestellen kan nog tot 15 juli. 1 Clubkleding WV Snits. 2 Egbert. 3 Wat doet die man?? 4 Enquête WV Snits

JUNI 2013 JAAR 2013 NUMMER 2. In dit nummer. Bestellen kan nog tot 15 juli. 1 Clubkleding WV Snits. 2 Egbert. 3 Wat doet die man?? 4 Enquête WV Snits JAAR 2013 NUMMER 2 JUNI 2013 In dit nummer 1 Clubkleding WV Snits 2 Egbert 3 Wat doet die man?? 4 Enquête WV Snits 5 Trainingsweekeind Limburg 6 Enquête KNWU 7 Kleding bestellen via de webshop 8 Poiesz

Nadere informatie

Sponsordossier Sipiro

Sponsordossier Sipiro Sponsordossier Sipiro Wie zijn wij? Sipiro vzw is een rope skippingclub in Gent. Onze club is sinds 1996 actief in zowel recreatieve als competitieve rope-skipping. Sipiro vzw telt meer dan 250 leden van

Nadere informatie

De wedstrijden mogen niet georganiseerd worden op dezelfde dag van een manche van de Lotto-Cycling Cup.

De wedstrijden mogen niet georganiseerd worden op dezelfde dag van een manche van de Lotto-Cycling Cup. 1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË Een wedstrijd kan alleen in aanmerking komen voor de Lotto-Beker van België indien elk parcours gunstig geëvalueerd werd na keuring uitgevoerd door

Nadere informatie

Kampioenenviering

Kampioenenviering TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be Kampioenenviering 2018-19 zaterdag 25 mei 2019 vanaf 19u00 in ons lokaal Programma: 19u00: Receptie aangeboden door de club 19u30: Voorstelling kampioenen

Nadere informatie

ZOMERKALENDER 2015 BENJAMINS PUPILLEN MINIEMEN

ZOMERKALENDER 2015 BENJAMINS PUPILLEN MINIEMEN ZOMERKALENDER 2015 BENJAMINS PUPILLEN MINIEMEN Beste A.C.G ers, ouders, sympathisanten, April 2015 Na een fantastisch winterseizoen, willen wij jullie langs deze weg onze zomerkalender voorstellen. Wij

Nadere informatie

MINI DIGI SHUTTLE. Start van het nieuwe seizoen. Beste leden Badmintonvereniging Veenshuttle,

MINI DIGI SHUTTLE. Start van het nieuwe seizoen. Beste leden Badmintonvereniging Veenshuttle, NAAM BEDRIJF MINI DIGI SHUTTLE Start van het nieuwe seizoen Nieuwsbrief 6 2015 Mijdrecht 20-08-2015 Beste leden Badmintonvereniging Veenshuttle, Het Badminton seizoen 2015 2016 start weer op 27 augustus

Nadere informatie

NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN WEGWIELRENNEN NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN WEG

NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN WEGWIELRENNEN NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN WEG NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN WEGWIELRENNEN NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN WEG ALGEMEEN In geel zijn enkele kleine aanpassingen weergegeven ten opzichte van de Jaarlijkse Besluiten 2018 In 2018 zullen er, met

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden!

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden! NIEUWSFLITS Augustus 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer augustus 2015, de zomervakantie vliegt voorbij. En wat is er een hoop gebeurd in de afgelopen weken. Wij hebben afscheid genomen

Nadere informatie

I UITRUSTING WEGWEDSTRIJDEN

I UITRUSTING WEGWEDSTRIJDEN I UITRUSTING WEGWEDSTRIJDEN Editie 2013 I PUBLICITAIRE BEPALINGEN Afmetingen Voorzijde Achterzijde Trui Wereldkampioen hoogte boven de regenboogkleuren hoogte boven de regenboogkleuren Continentaal kampioen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2013-2014. Nieuwsbrief 2, oktober 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, De eerste weken van het seizoen zijn voorbij gevlogen. Er is volop getraind. Er zijn nieuwe mijlpalen bereikt. Wedstrijddag 1

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1/2 Jaarkalender Belangrijke data 3 Barbezetting 13 April 3 Oproep 3 Jij komt toch ook 4.

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1/2 Jaarkalender Belangrijke data 3 Barbezetting 13 April 3 Oproep 3 Jij komt toch ook 4. NIEUWSBRIEF Nummer 48, 06 april 2019 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1/2 Jaarkalender Belangrijke data 3 Barbezetting 13 April 3 Oproep 3 Jij komt toch ook 4 Van het bestuur Het einde van het seizoen is

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Eerder hadden we met de rensters die voor deze wereldbeker geselecteerd waren, het parcours al verkend

Nieuwsbrief. Eerder hadden we met de rensters die voor deze wereldbeker geselecteerd waren, het parcours al verkend Nieuwsbrief Mascha Pijnenborg Uitgave 3, 2012 Ronde van Vlaanderen Eerder hadden we met de rensters die voor deze wereldbeker geselecteerd waren, het parcours al verkend En zondag 1 april was het zover!

Nadere informatie

Nieuwsbrief jeugd: februari

Nieuwsbrief jeugd: februari Nieuwsbrief jeugd: februari Belangrijke data 4 feb. Provinciaal kampioenschap veldloop Bornem 18 feb. veldloop Lommel 24 feb. Indoor Herentals 25 feb. Belgisch kampioenschap veldloop in Brussel 4 maart

Nadere informatie

Reglement LOTTO-BEKER VAN BELGIE JUNIORS

Reglement LOTTO-BEKER VAN BELGIE JUNIORS 1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit tellende voor de Lotto-Beker van België Juniors dient zijn parcours uiterlijk vier maanden voor het

Nadere informatie

VVG. GolfVlaanderen.be. slagkrachtig & doelgericht. VVG Junior Golf. Bijlage - Analyse van jeugdgolf in Vlaanderen

VVG. GolfVlaanderen.be. slagkrachtig & doelgericht. VVG Junior Golf. Bijlage - Analyse van jeugdgolf in Vlaanderen Vlaamse Vereniging voor Golf VVG GolfVlaanderen.be slagkrachtig & doelgericht VVG Junior Golf Bijlage - Analyse van jeugdgolf in Vlaanderen INHOUD inleiding statistieken jeugdleden conclusies p3 p4 p??

Nadere informatie

Zalige kerstdagen en een spetterend 2018 gewenst!

Zalige kerstdagen en een spetterend 2018 gewenst! Digitale jaargang 2 December 2017 Zalige kerstdagen en een spetterend 2018 gewenst! De lesgevers, trainers, vrijwilligers en bestuursleden wensen iedereen een schitterend en sportief 2018! In 2018 staan

Nadere informatie

Reglement LOTTO-BEKER VAN BELGIE NIEUWELINGEN

Reglement LOTTO-BEKER VAN BELGIE NIEUWELINGEN 1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit tellende voorde Lotto-Beker van België Nieuwelingen dient zijn parcours uiterlijk vier maanden

Nadere informatie

WV De Vrije Coureur Opgericht in 1972. Nieuwsbrief, 2 juli 2013. www.wielerverenigingdevrijecoureur.nl

WV De Vrije Coureur Opgericht in 1972. Nieuwsbrief, 2 juli 2013. www.wielerverenigingdevrijecoureur.nl WV De Vrije Coureur Opgericht in 1972. Nieuwsbrief, 2 juli 2013 www.wielerverenigingdevrijecoureur.nl 10x Jarig in juli Joost Oomen, 1-7-1976. Berry Thielen, 3-7-1961. Menno Grootjans, 4-7-1958. Cees Marijnissen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 5, februari 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met het laatste bowling- nieuws. Er is veel gebeurd de laatste weken. Veel leesplezier. Informatie Voor de scores van onze eigen

Nadere informatie

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014.

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Dit jaar wordt het Zilveren Trawler toernooi in Katwijk gehouden en niet in IJmuiden. vv Katwijk en IJ.V.V.

Nadere informatie

Beste sportvissers / Leden en bezoekers,

Beste sportvissers / Leden en bezoekers, Beste sportvissers / Leden en bezoekers, Na het succes van onze eerste nieuwsbrief die is verschenen op 1 mei 2008 waar we trouwens veel leuke reacties over hebben ontvangen, zijn we aan onze 2 e editie

Nadere informatie

Royal Cureghem Sportief vzw Nieuwsbrief

Royal Cureghem Sportief vzw Nieuwsbrief Royal Cureghem Sportief vzw Nieuwsbrief 2018-4 Enkele prestaties van onze renners Aspiranten Rune Duflo werd kampioen van Vlaams-Brabant tijdrijden bij de 13 jarigen Te Wemmel eindigde Rune Duflo op de

Nadere informatie

Flash 07/ juni ste DRUYTS Lenny. 2de BEX Nathalie. 3 de PALM Eva Maria

Flash 07/ juni ste DRUYTS Lenny. 2de BEX Nathalie. 3 de PALM Eva Maria Flash 07/2015 17 juni 2015 Inhoud BK dames juniores Antwerpse wielersprokkels Tour de France in Antwerpen BK tijdrijden in Mol Provinciale kampioenschappen aspiranten in Meerhout, Borsbeek en Herslet Plenaire

Nadere informatie

JEUGD WEDSTRIJDEN 2013

JEUGD WEDSTRIJDEN 2013 JEUGD WEDSTRIJDEN 2013 Categorie: Handicap Tee # holes Opmerking: De start handicap is : 54 Kids U12 (= t/m 2001) 54-53 wit 6 korte Ouders beschikbaar voor begeleiding Doe de theoretische proef en je krijgt

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f m a a r t 2019

N i e u w s b r i e f m a a r t 2019 N i e u w s b r i e f m a a r t 2019 Knalprestatie van de maand Op het BK jeugd won Florian Van Acker de zilveren medaille in de reeks -21. Hij verloor de finale na een spannende belle. Proficiat! Zaterdag

Nadere informatie

Je kunt bij turnen de kleren aandoen zoals een T shirt met een broekje een turnpakje of een dun T shirtje zonder mauwen met een dunne lange broek.

Je kunt bij turnen de kleren aandoen zoals een T shirt met een broekje een turnpakje of een dun T shirtje zonder mauwen met een dunne lange broek. Ik doe mijn spreekbeurt over turnen. Turnen is voor meisjes en jongens. De meisjes hebben veel verschillende toestellen sprong, brug, balk en vloer zijn voor de wedstrijden van de selectie`s en verder

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 2-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, Dit is de tweede nieuwsbrief die jullie ontvangen van R&TC Buitenlust. Het jaar is al bijna 3 maanden oud en is er al weer het één en ander gebeurd.

Nadere informatie

Persmap Belgische kampioenschappen +20 6 november 2010

Persmap Belgische kampioenschappen +20 6 november 2010 Persmap Belgische kampioenschappen +20 6 november 2010 Inhoudsopgave 1. Voorwoord: woord van de voorzitter KBJB 2. Belgische kampioenschappen Judo 3. Judoclub Samoerai Ronse 4. Programma 5. Enkele kanshebbers

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mascha Pijnenborg. Strandrace Scheveningen. Test Sport Assistance Breda. December 2011

Nieuwsbrief. Mascha Pijnenborg. Strandrace Scheveningen. Test Sport Assistance Breda. December 2011 Nieuwsbrief Mascha Pijnenborg December 2011 Strandrace Scheveningen Sinds jaren rijd ik samen met ons pap de Rabo Beachchallenge, een strandrace met start en finish in Scheveningen. Vorig jaar stond ik

Nadere informatie

Net als vorig jaar krijg je een aangename beloning voor het invullen van de vragenlijst!

Net als vorig jaar krijg je een aangename beloning voor het invullen van de vragenlijst! Welkom! Beste ouders, spelers, afgevaardigden en medewerkers, Ook dit jaar zijn wij geïnteresseerd in jouw mening! Met onze jaarlijkse enquête proberen we zo veel mogelijk gegevens te verzamelen om onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Kledij

Nieuwsbrief 2. Kledij ARTEMIS- SCHOTEN KORFBALCLUB VZW Nieuwsbrief 2 Upcoming events: 25/06/2011 Kampioenenviering 02/07/2011 Grote Kuis Week 11/07/2011 sportkamp jeugd Weekend 11/11/11 recreantenweekend In dit nummer: Kledij

Nadere informatie

Bestuur. Voorzitter: Tom CALLEWAERT 32 jaar, wonende te Kruishoutem Boekhouder bij Betafence Zwevegem.

Bestuur. Voorzitter: Tom CALLEWAERT 32 jaar, wonende te Kruishoutem Boekhouder bij Betafence Zwevegem. AFDELING OOST-VLAANDEREN De Wielervrienden van de Zandvlooi in samenwerking met Sportcomité Kruishoutem presenteren Zondag 11 mei 2014 Provinciale Kampioenschappen e e Heren Nieuwelingen 1 en 2 jaar Bestuur

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2014

Nieuwsbrief December 2014 Nieuwsbrief December 2014 Beste leden, 2015 is in zicht dus tijd voor wat nieuws. Het afgelopen jaar is het me niet gelukt om regelmatig een clubblad uit te geven, redenen waarom zijn er genoeg maar een

Nadere informatie

MAXIMUM AANTAL DEELNEMERS PER PROEF. Afhankelijk van het aantal. startplaatsen en het vaardigheidsniveau van de. deelnemers 7 JAAR 25

MAXIMUM AANTAL DEELNEMERS PER PROEF. Afhankelijk van het aantal. startplaatsen en het vaardigheidsniveau van de. deelnemers 7 JAAR 25 Micro s (5-7 jaar) CATEGORIE LEEFTIJD MAXIMUM DEELNEMERS PER PROEF WEDSTRIJDEN PER WEEK WEDSTRIJDEN PER JAAR Micro s Jongens en meisjes 5 JAAR Afhankelijk van het aantal 6 JAAR startplaatsen en het vaardigheidsniveau

Nadere informatie

sponsor worden van hc eemvallei Kansen voor bedrijven, kansen voor spelers!

sponsor worden van hc eemvallei Kansen voor bedrijven, kansen voor spelers! worden van hc eemvallei Kansen voor bedrijven, kansen voor spelers! HC Eemvallei, de hockeyclub van Vathorst! HC Eemvallei, de hockeyclub van Vathorst! In de wijk Vathorst, ten Noorden van Amersfoort,

Nadere informatie

Als voorzitter van Inline Team Brugge wil ik jullie in eerste instantie bedanken om zo

Als voorzitter van Inline Team Brugge wil ik jullie in eerste instantie bedanken om zo Goedenavond iedereen Als voorzitter van Inline Team Brugge wil ik jullie in eerste instantie bedanken om zo talrijk aanwezig te zijn en een speciale dank gaat naar alle oud-leden die massaal op dit jubileum

Nadere informatie

Aqua ski Geel gaat nogmaals voor een European cup en gaat met zijn programma de kaap van 15000 toeschouwers trachten naar Geel te halen

Aqua ski Geel gaat nogmaals voor een European cup en gaat met zijn programma de kaap van 15000 toeschouwers trachten naar Geel te halen Printed by Aqua ski Geel gaat nogmaals voor een European cup en gaat met zijn programma de kaap van 15000 toeschouwers trachten naar Geel te halen Sinds een zevental jaar richt onze club Aqua ski Geel

Nadere informatie