JUNI 2013 JAAR 2013 NUMMER 2. In dit nummer. Bestellen kan nog tot 15 juli. 1 Clubkleding WV Snits. 2 Egbert. 3 Wat doet die man?? 4 Enquête WV Snits

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "JUNI 2013 JAAR 2013 NUMMER 2. In dit nummer. Bestellen kan nog tot 15 juli. 1 Clubkleding WV Snits. 2 Egbert. 3 Wat doet die man?? 4 Enquête WV Snits"

Transcriptie

1 JAAR 2013 NUMMER 2 JUNI 2013 In dit nummer 1 Clubkleding WV Snits 2 Egbert 3 Wat doet die man?? 4 Enquête WV Snits 5 Trainingsweekeind Limburg 6 Enquête KNWU 7 Kleding bestellen via de webshop 8 Poiesz sponsoractie Thomas, bedankt! 10 Vakantieperiode wielerbaan 11 Nieuwe berging 12 Nieuwe juryauto voor WV Snits 13 wedstrijdkalender 2013 Clubkleding WV Snits Al enige tijd kunt u via onze webshop, clubkleding bestellen. Dit systeem hebben wij opgezet om nieuwe leden de kans te bieden om kleding te bestellen en om bestaande leden de mogelijkheid te geven om een optionele set aan te schaffen. Tot op heden is gebleken dat er nog niet veel gebruik is gemaakt van deze mogelijkheid. Een shirt met korte mouw is te bestellen voor 27,50, met lange mouw voor 37,00 en een korte broek met bretels voor 43,50. Naast deze kledingstukken kunt u ook arm- en beenwarmers bestellen. Over de gehele bestelling komt eenmalig 0,50 voor de transactiekosten. De kleding van WV Snits is van het merk Bioracer. Dit is een bekend merk op wielergebied. Een shirt van dit merk kost normaliter al snel 70,00. Dankzij onze sponsoren en scherpe inkoopprijzen kunnen wij de kleding tegen zo'n laag bedrag aan onze leden aanbieden. Bestellen kan nog tot 15 juli. De bestelling gaat 16 juli naar de leverancier en het zal een aantal maanden duren voordat er weer een mogelijkheid is om kleding te bestellen. De minimale besteleenheid is namelijk 10 stuks. De vereniging gaat een beperkt aantal pakketten kleding aanschaffen voor onze jeugdleden. Als je als jeugdlid ook zelf nog iets wil bestellen kan dit ook tot 15 juli. Wanneer er verder nog vragen zijn omtrent de kleding, kunt u contact opnemen door een te sturen naar: talmeul@ziggo.nl. 14 komende evenementen Bestellen kan nog tot 15 juli.

2 PAGINA 2 WV SNITS Egbert "Onze" Egbert staat, naast zijn vele werkzaamheden voor onze vereniging, iedere maandag- en dinsdagavond op onze wielerbaan om onze clubcompetitie in goede banen te leiden. En dat doet hij altijd met veel plezier. Daar mogen wij hem best wel eens een compliment voor geven. Bij deze Egbert! Egbert in actie op de wielerbaan in Sneek. Wat doet die man?? Wat doet onze voorzitter daar op dat hek bij de wielerbaan met zijn ipad in zijn hand? Laat het ons weten op website@wvsnits.nl en onder de leukste en origineelste inzenders verloten wij een leuke fietsattentie. Enquête WV Snits De afgelopen jaren is een afname te zien in de deelname aan criteriums en omlopen welke door WV Snits worden georganiseerd. Deze afname is zowel te merken bij leden van WV Snits als bij niet-leden. De vereniging wil middels een enquête er achter komen wat de oorzaak hiervan is. Aan de hand van de resultaten kan de vereniging bekijken op welke manier de wedstrijden aantrekkelijker gemaakt kunnen worden zodat de wedstrijden weer druk bezocht worden. Er is een enquête voor leden van de vereniging en een enquête voor de niet-leden. Wat doet die man?? De enquête is te vinden door middel van de onderstaande link: Bij de vraag of u lid bent wordt u automatisch naar de goede enquête verwezen. Bij deze enquête hoort een wachtwoord waardoor alleen genodigden de enquête kunnen invullen. Het wachtwoord is wvsnits (aan elkaar dus). Het wachtwoord is wvsnits (aan elkaar dus). Wij stellen het zeer op prijs wanneer jullie deelnemen aan deze enquête. Het kost slechts ca. 5 minuten van je tijd.

3 WV SNITS PAGINA 3 Enquête KNWU Naast WV Snits heeft de KNWU ook een enquête. Wellicht dat onze wedstrijdrijders deze ook in willen vullen. Beste lezer, De KNWU krijgt de laatste jaren steeds diverse op- en/of aanmerkingen over de wedstrijden voor Amateurs en Sportklasse renners. Om te onderzoeken wat de mening is van de huidige wedstrijdrijder in de categorie Amateurs of Sportklasse op het gebied van o.a. indeling, niveau, geld en (reis)afstand is er een enquête opgesteld. Aan de hand van open en gesloten vragen wil de KNWU erachter komen waar verbeterpunten liggen en wat de algemene opinie is binnen het wielerpeloton. Het doel is om de sport voor iedereen naar een hoger niveau te tillen. Om erachter te komen welke factoren daarin een belangrijke rol spelen en hoe we dit het beste kunnen aanpakken is dit onderzoek opgezet. Het invullen van deze enquête kost maximaal 5 minuten van uw tijd. Klik op de volgende link om de enquête te starten: 7moJtZlP24SL9CdloHUF1Ae-kKlY8c/viewform?pli=1 We danken u alvast voor uw medewerking! Met vriendelijke groet, KNWU Afdeling Wegsport Poiesz sponsor actie 2013 Allereerst wil ik alle leden bedanken voor het meedoen en het inleveren van de munten. In april is er in Leeuwarden een feestavond gehouden waarbij de Wielervereniging werd verrast met een bedrag van 739,00. Dit bedrag zal worden besteed aan fietskleding voor de jeugd en nog wat andere kleine dingen voor de jeugdgroep. De jeugdtrainers Chris Kuipers en Harm Kamstra zijn blij met de besteding van het bedrag. De jeugd + begeleiding van Sneek met de cheque van Poiesz. Nogmaals hartelijk dank voor het meedoen aan de actie. Groeten, Hylke van der Meulen Nogmaals hartelijk dank voor het meedoen aan de actie.

4 PAGINA 4 WV SNITS Thomas, bedankt! Thomas Wobma lid van onze WV Snits heeft namens Cycle Trend uit Drachten sprint premies beschikbaar gesteld in de vorm van 20 binnenbanden met lang ventiel en 1 wielershirt korte mouw. Heel hartelijk dank daarvoor Thomas! Vakantieperiode wielerbaan Competitie/wedstrijden De maandag- en dinsdagcompetitie op de baan gaat door t/m week 29. In de bouwvak ( week ) is er geen competitie op de baan, vanaf week 33 gaat de competitie weer door. Trainingen woensdag en donderdag De woensdag- en donderdagtrainingen gaan door t/m week 29. Harm Kamstra neemt op de woensdag in week 29 de jeugdtraining over i.v.m. de vakantie van Chris Kuipers. In de bouwvak ( week ) is er geen training op woensdag en donderdag, in week 33 worden de trainingen weer hervat. Het bestuur wenst alle Snitsers een fijne vakantie toe. Nieuwe berging Sicco Jellema en Harm Kamstra hebben onlangs in onze berging op het Schuttersveld een fraaie kast getimmerd. Hierdoor kunnen wij alle materialen, die wij gebruiken voor de wedstrijden, netjes en overzichtelijk opbergen. Ook onze bladblazers zijn nu netjes opgeborgen. Heren, hartstikke bedankt! Nieuwe juryauto voor WV Snits We hebben er lang naar gezocht, maar sinds 4 weken is WV Snits de trotse eigenaar van een jurywagen. Dit betreft een Iveco Daily bj: 2004 (B-rijbewijs)met een opbouw van 4,20 mtr. lang en met een eigen stroomvoorziening. Op dit moment worden er 4 grote ramen gemonteerd en het digitale ronde geplaatst. Dit gebeurt bij Jos Visser Carrosserie in Drachten. Na deze werkzaamheden wordt de auto door het poetsbedrijf van Marco Ottens gereinigd en gepoetst. Daarna wordt de auto bestickerd. We hopen de juryauto vanaf augustus in te kunnen zetten.

5 WV SNITS PAGINA 5 Wedstrijdkalender 2013 Onderstaand treft u de wedstrijdkalender van WV Snits aan voor het resterende deel van het seizoen aan. Voor meer informatie zie Wist u dat de Vuelta in 2015 helaas niet meer naar Nederland komt? JUNI Komende evenementen Do. 27 juni Criterium Bolsward Start Tour de France (Frankrijk) PK tijdrijden Schokland, org. FTC-Marknesse Omloop Workum Zo. 21 juli Finish Tour de France (Frankrijk) Za. 27 juli Clásica San Sebastian (Spanje) augustus Eneco Tour, (NL + België) Vr. 23 augustus Dutch Food Valley Classic (NL) Za. 24 augustus Omloop Balk Za. 24 augustus Start Vuelta a Espana (Spanje) Di. 27 augustus Tijdrit Zurich (Nederland) augustus World Ports Classic (NL + België) Za. 31 augustus Omloop Folsgare Zo. 8 september Koppeltijdrit Stavoren Za. 14 september Omloop Oudemirdum Zo. 15 september Ploegentijdrit Marknesse Zo. 15 september Finish Vuelta a Espana (Spanje) Za. 21 september Chessabokaal Zo. 22 september WK Ploegentijdrit (Italië) Wo. 25 september WK individuele tijdrit (Italië) Zo. 29 september WK wegwedstrijd (Italië) JULI AUGUSTUS

Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd

Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Contact 3. Ik vind wielrennen heel leuk hoe nu verder? 4. Trainingen 5. Huisregels 6. Jeugdcategorieën 7. Materiaal 8.

Nadere informatie

Kampioenen... Meiden van Jeugd MB1, van harte gefeliciteerd met het Kampioenschap 2015. We zijn trots op jullie.

Kampioenen... Meiden van Jeugd MB1, van harte gefeliciteerd met het Kampioenschap 2015. We zijn trots op jullie. Flyer nr. 18 1 13 e Jaargang nummer 18 Verschijnt 2x per maand 24-04-2015 Voorzitter: Gert van Kalsbeek Tel: 5282065 e-mail: gertvankalsbeek@gmail.com Penningmeester en Secretariaat: Rene Akerboom Tel:

Nadere informatie

Jarig in juni. 09-06-1964 Ronald Joosen. 12-06 -1934 Frans Hultermans. 21-06-1980 Sander Gulickx. 28-06-1949 Aert van Beuzekom.

Jarig in juni. 09-06-1964 Ronald Joosen. 12-06 -1934 Frans Hultermans. 21-06-1980 Sander Gulickx. 28-06-1949 Aert van Beuzekom. WV De Vrije Coureur Opgericht in 1972. NL 27 RABO 0145 1025 48 Nieuwsbrief, 7 mei 2015 www.wielerverenigingdevrijecoureur.nl Jarig in mei. 3-5-1959 Peter van Dongen. 4-5-1961 Wil Eelants. 9-5 -1962 Hans

Nadere informatie

D.W.V. Klein Verzet. Wedstrijdinformatie

D.W.V. Klein Verzet. Wedstrijdinformatie D.W.V. Klein Verzet Wedstrijdinformatie 2016 Inhoudsopgave Inleiding KNWU licentie Soort licentie Licentie aanvragen Medische keuring Chip Trainingen Wedstrijdkalender Wedstrijdsubsidies Pagina 3 Pagina

Nadere informatie

Beste, Namens het bestuur een nieuwsbrief met de nieuws van de vereniging. Inhoud:

Beste, Namens het bestuur een nieuwsbrief met de nieuws van de vereniging. Inhoud: Beste, Namens het bestuur een nieuwsbrief met de nieuws van de vereniging. Inhoud: Website Nog niet betaald Contributie 2018 Dinsdagavond trainingen Ploegentijdrit Gilze 9 juni Ronde van de Leren Zool

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21-01-2014

Nieuwsbrief 21-01-2014 Nieuwsbrief 21-01-2014 Beste ouders, De Inspirerende leeromgeving In de brief van 16 januari heeft u kunnen lezen over de Inspirerende Leeromgeving en de plannen die er liggen om verbetering in ons schoolgebouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief Waterpolo juli 2014

Nieuwsbrief Waterpolo juli 2014 Nieuwsbrief Waterpolo juli 2014 Beste waterpoloërs, Met deze nieuwsbrief willen wij jullie op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen en informatie geven m.b.t. het nieuwe poloseizoen 2014-2015.

Nadere informatie

Nieuw-Vennep, juni 2013. Beste Ouders,

Nieuw-Vennep, juni 2013. Beste Ouders, Nieuw-Vennep, juni 1 Beste Ouders, Middels deze speciale nieuwsbrief van de MR willen we u nogmaals bedanken voor het invullen van de enquete. U heeft goed gehoor gegeven met als resultaat dat de response

Nadere informatie

Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd

Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Contact 3. Ik vind wielrennen heel leuk hoe nu verder? 4. Trainingen 5. Huisregels 6. Jeugdcategorieën 7. Materiaal 8.

Nadere informatie

Handboek voor de jeugdtrainingen Cycling Lemelerveld

Handboek voor de jeugdtrainingen Cycling Lemelerveld Handboek voor de jeugdtrainingen Cycling Lemelerveld INLEIDING Cycling Lemelerveld is van oudsher een vriendenclub, opgericht door oud voorzitter Gerrit Stappenbelt. Momenteel heeft de club zo'n 125 leden.

Nadere informatie

Het NCK is terug in Dronten

Het NCK is terug in Dronten 1 2 Het NCK is terug in Dronten Na een afwezigheid van 10 jaar is het Nederlands Club Kampioenschap weer op de plek waar het hoort. In de polder. Wielervereniging de IJsselstreek is een langdurige samenwerking

Nadere informatie

Clubreglement de Pedaalridders Lansingerland

Clubreglement de Pedaalridders Lansingerland Clubreglement de Pedaalridders Lansingerland 1. Algemeen 2. Kleding 3. Fietshuur a. Racefietsen b. Veldfietsen (m.i.v. seizoen 2014 / 2015 niet meer van toepassing) c. Baanfietsen d. Tijdrijfietsen 4.

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Jeugdplan. Versie 1.0. Maart 2012

Jeugdplan. Versie 1.0. Maart 2012 Jeugdplan 2012 Versie 1.0 Maart 2012 Inhoudsopgave Blz. Hoofdstuk 1 - Inleiding... 3 Hoofdstuk 2 - De verantwoordelijkheid met betrekking tot de jeugd... 4 Hoofdstuk 3 - Werving nieuwe leden... 4 Hoofdstuk

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 3-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, Vlak voor de zomervakantie hebben we toch weer genoeg te melden, dus hierbij de derde nieuwsbrief. De afgelopen maanden is ons ledenaantal flink

Nadere informatie

We hopen de ingeslagen weg te vervolgen en in de volgende sponsornieuwsbrief weer over het groeiende ledenaantal te kunnen berichten.

We hopen de ingeslagen weg te vervolgen en in de volgende sponsornieuwsbrief weer over het groeiende ledenaantal te kunnen berichten. Het wielerseizoen is al weer bijna op de helft: De hoogste tijd voor een update! Via de sponsornieuwsbrief, de naam zegt het al, willen we alle betrokken sponsoren op de hoogte brengen over het wel en

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

19 februari 2016 jaargang 24 nummer 24

19 februari 2016 jaargang 24 nummer 24 19 februari 2016 jaargang 24 nummer 24 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De

Nadere informatie

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven.

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste Bar End(st)er, De laatste maand van het jaar is begonnen, feestdagen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 OBS De Lytse Mienskip Haulsterweg 2a 8506 BJ Haskerhorne Tel: 0513-416730 Mailadres: delytsemienskip@ogprimus.nl Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 No: 02 september Opbrengst flessen actie De opbrengst tot

Nadere informatie

Clubreglement de Pedaalridders Lansingerland

Clubreglement de Pedaalridders Lansingerland Clubreglement de Pedaalridders Lansingerland 1. Algemeen 2. Kleding 3. Fietshuur a. Racefietsen b. Veldfietsen c. Baanfietsen d. Tijdrijfietsen 4. Zomertraining ( Jeugd) 5. Wintertraining 6. Inschrijven

Nadere informatie

Iedereen krijgt zijn eigen uitdagingen. De manier waarop we er mee omgaan, maakt het verschil.

Iedereen krijgt zijn eigen uitdagingen. De manier waarop we er mee omgaan, maakt het verschil. Agenda komende weken Ma 16-11 Infobrief 6 Vr 04-12 Sinterklaasviering Di 17-11 Uitnodiging oudergesprekken Ma 14-12 Infobrief 8 Di 24-11 Oudergesprekken groep 1-7 Do 17-12 Les tot 12.30 uur, leerlingen

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 18 september 2015

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 18 september 2015 C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 18 september 2015 Terugkijken op de informatie-inloopavond Op dinsdagavond

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Wo 18-11 Do 19-11 Vr 20-11 Ma 23-11 Kinderraad MR vergadering Di 24-11 Wo 25-11 Knutselen kleuters Do 26-11 Vr 27-11 Ma 30-11 Di 1-12 HIEPERDEPIEP In de periode tot en met

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 3 december 2015

Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Geplande evenementen 4-12-2015 Sinterklaasviering www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, 1. Pepernoten bakken Afgelopen maandag begon de Sinterklaasweek

Nadere informatie

22 oktober 2015, Wetenswaardigheid 4. Beste ouders en verzorgers, lieve kinderen,

22 oktober 2015, Wetenswaardigheid 4. Beste ouders en verzorgers, lieve kinderen, 22 oktober 2015, Wetenswaardigheid 4 Beste ouders en verzorgers, lieve kinderen, Het project raar maar waar was erg geslaagd. De kinderen hebben genoten van alle leuke, andere lessen op school en ook buiten

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vliegende Bal februari 2016 blad 1

Nieuwsbrief De Vliegende Bal februari 2016 blad 1 februari 2016 blad 1 Algemene ledenvergadering op woensdag 17 februari Op deze ledenvergadering blikken we terug op 2015 en geven we u de nodige informatie over het nieuwe tennisseizoen. De commissies

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

Finale weekend club competitie

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Start ging

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

Inschrijving Toppoolleague seizoen 2014-2015

Inschrijving Toppoolleague seizoen 2014-2015 Inschrijving Toppoolleague seizoen 2014-2015 Beste, Hierbij ontvangt u de inschrijfformulieren voor deelname aan de Top Pool League seizoen 2014-2015. De TPL heeft vorig seizoen een aanzienlijke groei

Nadere informatie

Vrijdag 18 december 2015. Dolleman, Barbé, Kamper Maandag 21 december tot vrijdag 1 januari Kerstvakantie

Vrijdag 18 december 2015. Dolleman, Barbé, Kamper Maandag 21 december tot vrijdag 1 januari Kerstvakantie Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 18 december 2015 Zaterdag 19 december Ophalen oud papier. Lopers zijn: Wijnker, Dolleman, Barbé, Kamper Maandag

Nadere informatie

1 Ben jij geïnteresseerd in Wielrennen? Als je interesse hebt om te gaan wielrennen dan kan je dit gaan doen bij Wielervereniging JvR de Batauwers. In dit informatie boekje hebben we veel onderwerpen voor

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Informatiefolder jeugdwielrennen

Informatiefolder jeugdwielrennen WTC DE AMSTEL Informatiefolder jeugdwielrennen Seizoen 2011 1-3-2011 Welkom bij de WTC de Amstel Uw zoon/dochter heeft belangstelling om te gaan wielrennen. Als wedstrijdwielervereniging zijn wij daar

Nadere informatie

AGENDA. Ma 24 augustus informatieavond 1 / 2 : 19.00 uur 3 / 4 : 20.00 uur. Di 25 augustus informatieavond 5/6 : 19.00 uur 7/8 : 20.

AGENDA. Ma 24 augustus informatieavond 1 / 2 : 19.00 uur 3 / 4 : 20.00 uur. Di 25 augustus informatieavond 5/6 : 19.00 uur 7/8 : 20. Vrijdag 21 augustus 2015 week 34 AGENDA Ma 24 augustus informatieavond 1 / 2 : 19.00 uur 3 / 4 : 20.00 uur Di 25 augustus informatieavond 5/6 : 19.00 uur 7/8 : 20.00 uur Wo 26 augustus verkoop polo s 8.30

Nadere informatie

Tenniskids. Jaarcongres - 26 november 2016 Iris Smulders

Tenniskids. Jaarcongres - 26 november 2016 Iris Smulders Tenniskids Jaarcongres - 26 november 2016 Iris Smulders Vandaag: Warming up Set 1 Set 2 Set 3 Set 4 Terugblik 2016 Wijzigingen 2017 Ontwikkelingen Wat kan ik doen als vereniging? Cooling down Warming up

Nadere informatie

Eisen KNWU 2014 Baan-DUUR mannen nationale selectie

Eisen KNWU 2014 Baan-DUUR mannen nationale selectie Eisen Baan-DUUR mannen nationale selectie Leeftijd 17-17 18 NK tijdrijden - NK tijdrijden nieuwelingen top-6 -NK tijdrijden junioren top-3 (van alle eerstejaars) - NK tijdrijden junioren top-3 (alle NK

Nadere informatie

Ouderavond. Digitaal rapport

Ouderavond. Digitaal rapport Vlindernieuws Belangrijke data 6 februari Doe avond Carnaval 7 februari SVOV vergadering 14 februari Adviesgesprekken groep 8 24 februari Carnavalsfeest 27 februari 3 maart Voorjaarsvakantie Geboorte nieuws

Nadere informatie

Informatiefolder Jeugdwielrennen

Informatiefolder Jeugdwielrennen RTV de Zwaluwen Fabriekstraat 47 7005 AP Doetinchem KVK 40119634 KNWU 20370 NTFU 105167 Website rtvdezwaluwen.nl Email info@rtvdezwaluwen.nl Rek. Nr. 3843.99.231 Informatiefolder Jeugdwielrennen Welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vee tentoonstelling Donderdag 11 september gaan wij naar de Vee tentoonstelling op de koemarkt.

Nieuwsbrief. Vee tentoonstelling Donderdag 11 september gaan wij naar de Vee tentoonstelling op de koemarkt. Datum nieuwsbrief Obs Willem Eggert Jan v Egmondstraat 14 1441 HM Purmerend 0299 421385 info@willemeggertschool.nl www.willemeggertschool.nl Agenda: 10 september Sportdag gr 1 t/m 8 Locatie: Sportpark

Nadere informatie

KNWU wedstrijdrijden in Nederland. De MYLAPS Cycle ProChip (Transponder) Wedstrijdkalender. Inleveren wedstrijdkalender / inschrijven wedstrijden

KNWU wedstrijdrijden in Nederland. De MYLAPS Cycle ProChip (Transponder) Wedstrijdkalender. Inleveren wedstrijdkalender / inschrijven wedstrijden KNWU wedstrijdrijden in Nederland Deelneming aan wielerwedstrijden in Nederland gebeurd over het algemeen door voorinschrijving. Het inschrijven van renners van KNWU wedstrijden kan gebeuren door verenigingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Vanuit de directie Gevonden voorwerpen In de ruimte naast de voordeur staat een bak met gevonden voorwerpen. In deze bak liggen jassen, shirtjes, broodtrommels, bekers etc.

Nadere informatie

Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND EEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM DE KRIEBELDAMMER

Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND EEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM DE KRIEBELDAMMER Iedereen die volgende week niet terug komt een hele fijne vakantie toegewenst! VAKANTIE Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND Vandaag extra veel tekeningen van de

Nadere informatie

INFORMATIEBLAD JEUGDWIELRENNEN

INFORMATIEBLAD JEUGDWIELRENNEN INFORMATIEBLAD JEUGDWIELRENNEN W.V. DE JONGE RENNER 2019 V19.1 1. Voorwoord... 1 2. Contact... 1 3. Ik vind wielrennen heel leuk, maar hoe nu verder?... 2 Jeugdlid... 2 Wedstrijden... 2 Kleding... 2 4.

Nadere informatie

Jeugdcommissie Golfvereniging Golfhorst. Welkom bij de Jeugdcommissie van Golfvereniging Golfhorst. Inhoudsopgave 2012 :

Jeugdcommissie Golfvereniging Golfhorst. Welkom bij de Jeugdcommissie van Golfvereniging Golfhorst. Inhoudsopgave 2012 : Jeugdcommissie Golfvereniging Golfhorst Welkom bij de Jeugdcommissie van Golfvereniging Golfhorst. Inhoudsopgave 2012 : 1. Samenstelling van de jeugdcommissie. 2. Taakverdeling van de jeugdcommissie. 3.

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 22 juni 2017

Ouderinfo donderdag 22 juni 2017 Ouderinfo donderdag 22 juni 2017 Geplande evenementen www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, Pagina 1 t/m 5 27 juni: Prikactie 26-27-28 juni: Musical uitvoering -- Inhoudsopgave: 1.

Nadere informatie

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsoren bij de Mixed Hockey Club Leeuwarden. Dat is zakelijk en sportief scoren! MHCL is in de loop der jaren uitgegroeid naar een

Nadere informatie

MAANDAG 30 mei. DINSDAG 31 mei. WOENSDAG 1 juni. DONDERDAG 2 juni

MAANDAG 30 mei. DINSDAG 31 mei. WOENSDAG 1 juni. DONDERDAG 2 juni WEEKKAART 30 mei 3 juni 2016 www.prinsesirene.nl teamvergadering MAANDAG 30 mei DINSDAG 31 mei Ouderavond WOENSDAG 1 juni DONDERDAG 2 juni VRIJDAG 3 juni Jaarstudiedag - Alle kinderen zijn vrij!!! Start

Nadere informatie

Het platform gaat binnenkort commerciële trainingen aanbieden, speciaal voor masseurs die een succesvolle praktijk willen starten.

Het platform gaat binnenkort commerciële trainingen aanbieden, speciaal voor masseurs die een succesvolle praktijk willen starten. Beste masseur, Masseursnetwerk Nederland is het nieuwe platform voor professionele masseurs en zij die dat willen worden. Je vindt er informatie over producten, cursussen, evenementen en diensten. Het

Nadere informatie

Sponsor Prospectus Lorenzo van Riet karting

Sponsor Prospectus Lorenzo van Riet karting Sponsor Prospectus Lorenzo van Riet karting Betreft: Sponsoring Lorenzo van Riet Karting. Beste ondernemer, familie, vrienden en kennissen. Mijn naam is Lorenzo van Riet en ben op dit moment 13 jaar. Mijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel!

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel! Nieuwsbrief 18 Beste leden, www.bcscarabee.nl w oord van de v o o r z itter In de laatste nieuwsbrief van dit seizoen een tevreden voorzitter. We kunnen terug kijken op een mooi jubileumjaar, waarin we

Nadere informatie

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors U kunt ons helpen! Gymnastiekvereniging ALDO Missie Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort stimuleert zoveel mogelijk mensen om zijn of haar sportieve

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

WV De Vrije Coureur Opgericht in 1972. Nieuwsbrief, 2 juli 2013. www.wielerverenigingdevrijecoureur.nl

WV De Vrije Coureur Opgericht in 1972. Nieuwsbrief, 2 juli 2013. www.wielerverenigingdevrijecoureur.nl WV De Vrije Coureur Opgericht in 1972. Nieuwsbrief, 2 juli 2013 www.wielerverenigingdevrijecoureur.nl 10x Jarig in juli Joost Oomen, 1-7-1976. Berry Thielen, 3-7-1961. Menno Grootjans, 4-7-1958. Cees Marijnissen,

Nadere informatie

Meridiaantje nr. 18 22-05-2015

Meridiaantje nr. 18 22-05-2015 Meridiaantje nr. 18 22-05-2015 Kalender ma. 25 mei Pinksteren (alle kinderen vrij) 26, 27, 28, 29 mei 25-jarig Lustrum di. 26 mei 14.45 uur: presentatie op het plein met Fort van de Verbeelding vrij 29

Nadere informatie

Overstekers. Communicatie met de ouderraad

Overstekers. Communicatie met de ouderraad Beste ouders, Bijgaand vindt u een enquête met de vraag of u deze wil invullen en aan ons wil terug bezorgen voor 2 april. Wij zijn als ouderraad het contact tussen alle ouders (leerlingen) en de school.

Nadere informatie

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Op donderdag 9 juli hebben we het schooljaar dan echt afgesloten. We kunnen terugkijken op een goed schooljaar met veel activiteiten

Nadere informatie

PROGRAMMA SPONSOR

PROGRAMMA SPONSOR 2017 - PROGRAMMA 2017 - SPONSOR NOS Studio Sport Alle reguliere uitzendingen in 2017 NOS Sportjournaal Alle reguliere uitzendingen in 2017 Noorderslag Uitzending 14 januari, NPO 3 NOS Sport Schaatsen World

Nadere informatie

DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN

DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN 2018-2019 Beste Kieviten - mini s, Het nieuwe seizoen staat weer op het punt te beginnen. Na een heerlijke zomerperiode staan jullie natuurlijk

Nadere informatie

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6.

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 19-07-2013 Nr. 43 Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 3 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Hij volgt erg snel op de tweede nieuwsbrief. Dat doe ik om even digiduif te testen

Nadere informatie

2Nieuwsbrief nr. 14 26 november 2014

2Nieuwsbrief nr. 14 26 november 2014 2Nieuwsbrief nr. 14 26 november 2014 Beste ouders, Wilt u meer weten over de dingen die op de nieuwsbrief staan? Kom dan gerust even langs op school. ` *Bijbelverhalen: Tel de dagen is het thema van de

Nadere informatie

De evenementen die Sk8-Depot zal organiseren zullen aantrekkelijk zijn en publieke aandacht trekken.

De evenementen die Sk8-Depot zal organiseren zullen aantrekkelijk zijn en publieke aandacht trekken. Sk8-Depot is een brand new indoor SKATE, BMX en ROLLERBLADE park gelegen op een goed bereikbare locatie in Antwerpen, goed bereikbaar met de auto, openbaar vervoer en de fiets. Sk8-Depot bied sponsors

Nadere informatie

Sponsorplan Triathlon Team H.O.P.E.

Sponsorplan Triathlon Team H.O.P.E. Sponsorplan Triathlon Team H.O.P.E. 2014-2016 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Wie zijn wij en wat doen wij... 4 Contactgegevens Team H.O.P.E.... 4 Logo en shirt Team H.O.P.E.... 4 Sponsoring bij Team H.O.P.E....

Nadere informatie

In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken.

In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken. Nieuwsbrief maart 2019 Beste leden en ouders van leden, In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken. Bestuurlijk nieuws Zoals gemeld

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 7 november 2013 nr. 5 -------------------------------------------------------

NIEUWSBRIEF. 7 november 2013 nr. 5 ------------------------------------------------------- NIEUWSBRIEF 7 november 2013 nr. 5 ------------------------------------------------------- IN DEZE NIEUWSBRIEF: Stand van zaken Herinnering: inleveren sponsorloop-geld Uitnodiging 10-minutengesprekken 19

Nadere informatie

WV de IJsselstreek en Stichting Wielerevenementen de IJsselstreek

WV de IJsselstreek en Stichting Wielerevenementen de IJsselstreek WV de IJsselstreek en Stichting Wielerevenementen de IJsselstreek Koersen en organiseren. WV IJsselstreek 08 November 2014 Presentation name / Author Pagina 1 Wie zijn wij? Wielervereniging de IJsselstreek

Nadere informatie

Sportnieuws Ventilatie Ondersteuning

Sportnieuws Ventilatie Ondersteuning 26 november In deze week oudergesprekken groep 3 05 december Sinterklaasfeest 14 december Nieuwsbrief/Portfolio 20 december Kerstfeest Groep 1 t/m 4 s middags vrij. Groep 5 t/m 8 om 14.30 uur vrij 21 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 9 oktober 2015 Agenda Ma 12 Di 13 Wo 14 Weekend Gruitdag. Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 Ma 26 Di 27 Wo 28 Herfstvakantie Luizencontrole in alle groepen. Gruitdag.

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

ZOMERFEEST NIEUWLAND

ZOMERFEEST NIEUWLAND ZOMERFEEST NIEUWLAND vr. 3 en za. 4 september 2010 www.dvnieuwland.nl Stichting Zomerfeesten Nieuwland HEROPENING DORPSHUIS NIEUWLAND Feestelijke heropening van het Dorphuis op Zaterdag 4 september Tijdens

Nadere informatie

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven.

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)er, Heb je het ook gemerkt? Het was meer dan 20 graden

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4. Kick off Wist je dat? Club van 100 Nieuwe spelregels jeugd

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4. Kick off Wist je dat? Club van 100 Nieuwe spelregels jeugd Easterlittens, oktober 2017 Beste vrienden van VV Oosterlittens, Het voetbalseizoen 2017-2018 is voor de meesten van jullie al weer begonnen. Enkele teams hebben de eerste bekerwedstrijden alweer gespeeld.

Nadere informatie

Musicalweek. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

Musicalweek. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Recreatiebospark De Reehorst Enzerinckweg 12 7251 KA Vorden tel (0575) 551582 www.dereehorst.nl info@dereehorst.nl SPORT EN SPEL Musicalweek Iedere dag (m.u.v. maandag) leuke

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2013

Nieuwsbrief September 2013 Nieuwsbrief September 2013 Door: Esther Koevoets Arnold Lexmond 1 Van de voorzitter Hoi allemaal, De vakantie is voorbij en de trainingen zijn weer begonnen. De teamindelingen zijn bekend en ook dit jaar,

Nadere informatie

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! Selectiecriteria baanwielrennen 2015

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! Selectiecriteria baanwielrennen 2015 PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! Selectiecriteria baanwielrennen 2015 Eisen KNWU 2015 Baan-DUUR mannen nationale selectie Leeftijd 17-17 18 - nieuwelingen top-6 - junioren top-3 (van alle eerstejaars)

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni 2015 View this email in your browser Nieuwsbrief juni 2015 Voorjaarscompetitie afgesloten met een barbecue Hier een foto-impressie van de barbecue en klik hier voor de definitieve eindstand van de Voorjaarscompetitie

Nadere informatie

G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL TERWEEWEG 106 2341 CV OEGSTGEEST TEL. (071) 565 24 32 e-mail: gdtinfo@gdterwee.nl website : www.gdterwee.

G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL TERWEEWEG 106 2341 CV OEGSTGEEST TEL. (071) 565 24 32 e-mail: gdtinfo@gdterwee.nl website : www.gdterwee. G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL TERWEEWEG 106 2341 CV OEGSTGEEST TEL. (071) 565 24 32 e-mail: gdtinfo@gdterwee.nl website : www.gdterwee.nl Een gezamenlijke tweewekelijkse uitgave van de Ouderraad en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Mei 2017 Kent u hem nog? Uw kind (straks) wel! Deze maand 15-18 mei Avond4daagse Do 25 mei Hemelvaartsdag (vrij) Vr 26 mei Vrij Wo 31 mei Schoolfotograaf Do 1 juni OJW-tentoonstelling Ma 5

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 17 december 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Vlierpraatjes

Vlierpraatjes Vlierpraatjes 5. 10-11 - 2016 Mededelingen van de school Het Nationaal Schoolontbijt Afgelopen dinsdag hebben we deelgenomen aan het Nationaal Schoolontbijt. Het belang van een goed ontbijt hebben we met

Nadere informatie

Wielervereniging Team Brabant 2000. Wielercafé Vlijmen 14 augustus 2013

Wielervereniging Team Brabant 2000. Wielercafé Vlijmen 14 augustus 2013 Wielervereniging Team Brabant 2000 Wielercafé Vlijmen 14 augustus 2013 1 Agenda Wielervereniging Team Brabant 2000 Profiel en doelstelling Geschiedenis Prominente leden en resultaten Verenigingsactiviteiten

Nadere informatie

Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor

Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor 5 Advertentie sponsor 5 Kleedkamer sponsor 6 Ballen

Nadere informatie

Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014

Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014 Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014 Agenda: Ma 03-02 Rapport mee Wo 05-02 Studiedag; alle kinderen zijn vrij Ma 10-02 OR vergadering 19.30 uur Ma t/m vr 24-02 t/m 28-02 Voorjaarsvakantie Wo 19-03 Verkiezingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni. Lars is tevreden over de koers die hij gereden heeft, met uitzondering van de tijdrit:

Nieuwsbrief Juni. Lars is tevreden over de koers die hij gereden heeft, met uitzondering van de tijdrit: Nieuwsbrief Juni Hallo wielervrienden, Na een ontzettend koud en nat voorseizoen zijn eindelijk betere tijden aangebroken. Ook voor ouders en begeleiders is het nu weer een stuk prettiger langs de kant.

Nadere informatie

Agenda. NB. De kinderopvang voor nog niet schoolgaande kinderen is open tijdens het zaalprogramma bij juf Myrthe.

Agenda. NB. De kinderopvang voor nog niet schoolgaande kinderen is open tijdens het zaalprogramma bij juf Myrthe. Agenda Di 16 jul Oudste kleuteruitje tot 14:30 Wo 17 juli Toneelstuk klas 5-6 Afscheidsavond Vr 19 jul Laatste schooldag tot 12:00 Za 20 jul t/m zo 1 sep Zomervakantie Fonteintje wk 27 Directie aanwezig:

Nadere informatie

OPROEP. Uitnodiging. Even bijpraten. Januari Nieuwjaarsborrel. Geslaagde klus. Onze sponsors:

OPROEP. Uitnodiging. Even bijpraten. Januari Nieuwjaarsborrel. Geslaagde klus. Onze sponsors: Uitnodiging Januari 2012 Even bijpraten Met de allerbeste wensen voor 2012 openen we de tweede officiële nieuwsbrief van SDO Tafeltennis. Deze bevat al veel meer informatie dan de eerste. Alle begin is

Nadere informatie

Lidmaatschap en abonnementsaanvraag Seizoen 2012-2013

Lidmaatschap en abonnementsaanvraag Seizoen 2012-2013 Lidmaatschap en abonnementsaanvraag Seizoen 2012-2013 Kudelstaart, 31 mei 2012, Beste STG VZOD leden, Het is weer zover! De ijsbanen maken zich alweer op voor het seizoen 2012-2013. Ook wij treffen onze

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie