Directeuren van (academische) opleidingsscholen. Zwolle, april Betreft: Opleidingen in het kader van Opleiden in de School.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Directeuren van (academische) opleidingsscholen. Zwolle, april Betreft: Opleidingen in het kader van Opleiden in de School."

Transcriptie

1 Aan: Directeuren van (academische) opleidingsscholen Zwolle, april 2015 Betreft: Opleidingen in het kader van Opleiden in de School Beste collega, In het studiejaar 2015/2016 worden wederom de opleidingen aangeboden die ervoor zorgen dat Opleiden in de School binnen de opleidingsscholen goed vormgegeven kan worden. Het kan zijn dat u deze brief ontvangt als opleidingsschool. Dan is de informatie met betrekking tot de opleiding tot Opleider in de School (OIS) voor u van belang en kunt u gebruik maken van het inschrijfformulier voor de opleiding OIS 1, OIS 2 en/of OIS 3. Bent u directeur van een academische opleidingsschool, is óók de informatie met betrekking tot de opleiding tot onderzoekscoördinator voor u van belang en kunt ook daarvoor iemand opgeven via het inschrijfformulier. Opleidingsscholen Opleidingsscholen hebben binnen hun team iemand die is opgeleid tot Opleider in de School, die niet alleen de stageleergroep begeleidt, maar tevens ervoor zorgt dat het team samen leert op het gebied van de stage, de stagebegeleiding en de beoordeling. Na het succesvol afronden van leerjaar 1, 2 en 3 ontvangt de deelnemer het certificaat voor de gehele opleiding. Dit certificaat wordt uitgereikt, wanneer de deelnemer van OIS 1 80% en van OIS 2 en OIS 3 75% van de bijeenkomsten heeft gevolgd. Na afronding van de opleiding, volgt de Opleider in de School de jaarlijkse, verplichte terugkommiddagen. Opleidingsscholen met Academische Kop Academische opleidingsscholen hebben naast de Opleider in de School nog een specifiek daartoe opgeleide onderzoekscoördinator. De onderzoekscoördinator begeleidt niet alleen de vierdejaars student in het doen van ontwerpgericht onderzoek, maar participeert ook in het doen van onderzoek in relatie tot de schoolontwikkelingsvraag en wordt zelf ook opgeleid in het doen van onderzoek. De onderzoekscoördinator levert een bijdrage aan de visieontwikkeling van de academische opleidingsschool. Na het succesvol afronden van leerjaar 1, 2 en 3 ontvangt de deelnemer het certificaat voor de gehele opleiding. Dit certificaat wordt uitgereikt, wanneer de deelnemer van AOS 1 80% en van AOS 2 en AOS 3 75% van de bijeenkomsten heeft gevolgd. Na afronding van de opleiding, volgt de onderzoekscoördinator de jaarlijkse, verplichte terugkommiddagen. Zowel de opleiding tot Opleider in de School (OIS) als de opleiding tot onderzoekscoördinator (AOS) worden in 2015/2016 in de volle breedte aangeboden, van leerjaar 1 t/m leerjaar 3. Het staat scholen vrij om naast de al aanwezige Opleider in de School en/of onderzoekscoördinator, nog iemand uit het team hiertoe op te laten leiden.

2 De opleidingen en terugkommiddagen vinden plaats op woensdagen van uur op de. We willen u vragen het inschrijfformulier volledig in te vullen, zodat duidelijk is wie van uw school de opleidingen gaat volgen. Data opleiding OIS OIS 1 OIS 2 OIS 3 Terugkommiddag OIS (ovb) (ovb) Data opleiding AOS AOS 1 AOS 2 AOS 3 Terugkommiddag AOS (ovb) (ovb) Voor vragen kunt u contact opnemen met projectleider Opleiden in de School Edith ten Berge Tel: / e.berge@kpz.nl Graag ontvangen wij het volledig ingevulde en ondertekende formulier in een envelop zonder postzegel uiterlijk woensdag 1 juli 2015 retour op onderstaand adres: Antwoordnummer 3020 (postzegel is niet nodig) Met vriendelijke groet, Joost Kieft Opleidingsmanager Bijlage: Inschrijfformulier

3 Inschrijfformulier cursus OIS-1 Ik schrijf me in voor de cursus OIS-1 U kunt het formulier vóór woensdag 1 juli 2015 volledig ingevuld in een envelop zonder postzegel terugsturen naar:

4 Inschrijfformulier cursus OIS-2 Ik heb de cursus OIS-1 afgerond en schrijf me in voor de cursus OIS-2 U kunt het formulier vóór woensdag 1 juli 2015 volledig ingevuld in een envelop zonder postzegel terugsturen naar:

5 Inschrijfformulier cursus OIS-3 Ik heb de cursus OIS-2 afgerond en schrijf me in voor de cursus OIS-3 De volgende gegevens worden gebruikt voor het certificaat Opleiden in de School Volledige voornamen (Meisjes)achternaam Geboortedatum Geboorteplaats U kunt het formulier vóór woensdag 1 juli 2015 volledig ingevuld in een envelop zonder postzegel terugsturen naar:

6 Inschrijfformulier cursus AOS-1 Ik schrijf me in voor de cursus AOS-1 Naam van de student die u gaat begeleiden U kunt het formulier vóór uiterlijk woensdag 1 juli 2015 volledig ingevuld in een envelop zonder postzegel terugsturen naar:

7 Inschrijfformulier cursus AOS-2 Ik heb cursus AOS-1 afgerond en schrijf me in voor cursus AOS-2. Naam van de student die u gaat begeleiden U kunt het formulier vóór uiterlijk woensdag 1 juli 2015 volledig ingevuld in een envelop zonder postzegel terugsturen naar:

8 Inschrijfformulier cursus AOS-3 Ik heb cursus AOS-2 afgerond en schrijf me in voor cursus AOS-3. Naam van de student die u gaat begeleiden De volgende gegevens worden gebruikt voor het certificaat AOS-3: Volledige voornamen (Meisjes)achternaam Geboortedatum Geboorteplaats U kunt het formulier vóór uiterlijk woensdag 1 juli 2015 volledig ingevuld in een envelop zonder postzegel terugsturen naar:

9 Inschrijfformulier terugkommiddagen OIS / AOS Ik heb met goed gevolg de cursus OIS-3 afgerond en schrijf me in voor de terugkommiddagen van OIS Ik heb met goed gevolg de cursus AOS-3 afgerond en schrijf me in voor de terugkommiddagen van AOS U kunt het formulier vóór uiterlijk woensdag 1 juli 2015 volledig ingevuld in een envelop zonder postzegel terugsturen naar:

Directeuren van (academische) opleidingsscholen. Zwolle, april Betreft: Opleidingen in het kader van Opleiden in de School.

Directeuren van (academische) opleidingsscholen. Zwolle, april Betreft: Opleidingen in het kader van Opleiden in de School. Aan: Directeuren van (academische) opleidingsscholen Zwolle, april 2016 Betreft: Opleidingen in het kader van Opleiden in de School Beste collega, In het studiejaar 2016/2017 worden wederom de opleidingen

Nadere informatie

Opleiden in de school Catent/KPZ

Opleiden in de school Catent/KPZ Opleiden in de school Catent/KPZ Startbijeenkomst Steunpunt (Academische) Opleidingsscholen PO-VO 10 juni 2014 Samen sparren, samen bedenken, samen doen 1 Agenda 1. Toelichting op Opleiden in de School:

Nadere informatie

Opleidingsplan. Academische Opleidingsschool. KBS De Vlieger

Opleidingsplan. Academische Opleidingsschool. KBS De Vlieger Opleidingsplan Academische Opleidingsschool KBS De Vlieger Inhoudsopgave 1. Inleiding blz. 2 2. Richtlijnen voor verankering van de Academische Opleidingsschool blz. 3 3. Visie op leren blz. 4 en 5 4.

Nadere informatie

1. Inleiding blz Richtlijnen voor verankering van de Academische Opleidingsschool blz Visie op leren blz. 5 en 6

1. Inleiding blz Richtlijnen voor verankering van de Academische Opleidingsschool blz Visie op leren blz. 5 en 6 Opleidingsplan 2015-2016 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding blz. 3 2. Richtlijnen voor verankering van de Academische Opleidingsschool blz. 4 3. Visie op leren blz. 5 en 6 4. Inrichting stagebegeleiding blz.

Nadere informatie

Deficiëntiecursus 2014-2015. (instroom 2015-2016) Wiskunde B. Opleidingen van Techniek

Deficiëntiecursus 2014-2015. (instroom 2015-2016) Wiskunde B. Opleidingen van Techniek Deficiëntiecursus 2014-2015 (instroom 2015-2016) Wiskunde B Opleidingen van Techniek september 2014 Deficiëntiecursus Wiskunde B 2014-2015 Doelgroep Aankomend studenten van de Hogeschool van Amsterdam.

Nadere informatie

Accent en de opleidingsschool Versie maart 2013. ACCENT en de opleidingsschool

Accent en de opleidingsschool Versie maart 2013. ACCENT en de opleidingsschool 1 ACCENT en de opleidingsschool Visie op opleiden Accentscholen staan midden in een dynamische samenleving. Van de medewerkers in de scholen wordt verwacht dat ze blijvend inzetbaar zijn. Accent voert

Nadere informatie

(instroom 2015-2016) Cursus Wiskunde B

(instroom 2015-2016) Cursus Wiskunde B (instroom 2015-2016) Cursus Wiskunde B Opleidingen van Techniek september 2014 Cursus Wiskunde B 2014-2015 Doelgroep Aankomend studenten van de Hogeschool van Amsterdam. 21+-toelatingsexamenkandidaten

Nadere informatie

Centrum voor Thuisbeademing Maastricht

Centrum voor Thuisbeademing Maastricht Cursus Zorgvaardigheden Centrum voor Thuisbeademing Maastricht Cursusinformatie Inhoud van de scholing Voorbereidingsopdracht Programma van de scholing Thuistoets Praktijkleeropdrachten Certificaat Verrijkingsliteratuur

Nadere informatie

Wiskunde B voor Techniek

Wiskunde B voor Techniek Wiskunde B voor Techniek Wanneer is deze cursus voor jou van toepassing? Als je een opleiding wilt volgen waarvoor Wiskunde B vereist is, maar je hebt niet het juiste profiel. Met deze cursus kun je een

Nadere informatie

Informatiebijeenkomsten hartrevalidatie Data en aanmelding

Informatiebijeenkomsten hartrevalidatie Data en aanmelding Informatiebijeenkomsten hartrevalidatie 2019 Data en aanmelding Aanmelden informatiebijeenkomsten Het voorlichtingsprogramma bestaat uit vijf info-modules die worden behandeld in drie bijeenkomsten. Wij

Nadere informatie

Wiskunde A. Deficiëntiecursus 2014-2015. (instroom 2015-2016)

Wiskunde A. Deficiëntiecursus 2014-2015. (instroom 2015-2016) Deficiëntiecursus 2014-2015 (instroom 2015-2016) Wiskunde A Amsterdam Fashion Institute Communicatie Communication and Multimedia Design Opleidingen van Economie en Management Toegepaste Psychologie september

Nadere informatie

Inschrijf set Werknemer - Opdrachtgever

Inschrijf set Werknemer - Opdrachtgever Inschrijf set Werknemer - Opdrachtgever Beste werknemer, Om u in te schrijven bij Pe-Roll Holland, hebben wij de onderstaande formulieren en documenten nodig. Formulieren: Inschrijfformulier werknemer

Nadere informatie

Inschrijving Toppoolleague seizoen 2014-2015

Inschrijving Toppoolleague seizoen 2014-2015 Inschrijving Toppoolleague seizoen 2014-2015 Beste, Hierbij ontvangt u de inschrijfformulieren voor deelname aan de Top Pool League seizoen 2014-2015. De TPL heeft vorig seizoen een aanzienlijke groei

Nadere informatie

Inschrijf set Buitenlandse werknemer - Opdrachtgever

Inschrijf set Buitenlandse werknemer - Opdrachtgever Inschrijf set Buitenlandse werknemer - Opdrachtgever Beste werknemer, Om u in te schrijven bij Pe-Roll Holland, hebben wij de onderstaande formulieren en documenten nodig. Formulieren: Inschrijfformulier

Nadere informatie

Voor de afhandeling van de overlijdensclaim vragen wij u de volgende documenten aan te tonen:

Voor de afhandeling van de overlijdensclaim vragen wij u de volgende documenten aan te tonen: Credit Life AG, Burgemeester Stramanweg 101, 1101 AA Amsterdam Behandelingstraject Callas Group Postbus 75916 1070 AX Amsterdam Onderwerp: aangifte overlijden Kredietbeschermer Geachte heer, mevrouw, U

Nadere informatie

Regeling Certificeringen 2015

Regeling Certificeringen 2015 Groningen, 21/01/2015 Versie 1 Regeling Certificeringen 2015 Kenmerk: RegCertEHBDu15.docx Van: Dr J Krul, landelijk opleider EHBDu E-mail: educare@home.nl Telefoon: 050 3120283 Mussengang 13 9711RP Groningen

Nadere informatie

Management & Organisatie

Management & Organisatie Deficiëntiecursus 2014-2015 instroom 2015-2016 Management & Organisatie Economie en Management opleidingen Media, Informatie en Communicatie (DMCI) Logistiek en Economie (Techniek) september 2014 Deficiëntiecursus

Nadere informatie

Postgraduate opleiding Public Auditing. het Zijlstra Center for Public Control and Governance

Postgraduate opleiding Public Auditing. het Zijlstra Center for Public Control and Governance het Zijlstra Center for Public Control and Governance De postgraduate opleiding tot Public Auditor van het Zijlstra Center (VU) richt zich specifiek op het auditing proces in de publieke sector. Deze academische

Nadere informatie

Inschrijfformulier gastouder

Inschrijfformulier gastouder Inschrijfformulier gastouder Met dit formulier kunt u zich aanmelden als gastouder bij de Kinderkoepel. Dit formulier is uitsluitend bedoeld voor intern gebruik bij de Kinderkoepel. De hierin verstrekte

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 5 september 2014 INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 5 september 2014 INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 5 september 2014 INFO 1 IN DEZE INFO Teamontwikkeling Inschrijven op school Informatie-avonden Afstemmingsgesprekken

Nadere informatie

STAGEBOEKJE NEGENDAAGSE SNUFFELSTAGE

STAGEBOEKJE NEGENDAAGSE SNUFFELSTAGE STAGEBOEKJE NEGENDAAGSE SNUFFELSTAGE In de periode van: 11 21 april 2016 Willem van Oranje College Wijk en Aalburg Tel: 0416-691722 INLEIDING Van 11 tot en met 21 april 2016 ga jij 9 dagen stage lopen.

Nadere informatie

STAGEBOEKJE ZEVENDAAGSE SNUFFELSTAGE In de periode van:

STAGEBOEKJE ZEVENDAAGSE SNUFFELSTAGE In de periode van: STAGEBOEKJE ZEVENDAAGSE SNUFFELSTAGE In de periode van: 14 24 april 2014 Willem van Oranje College Wijk en Aalburg Tel: 0416-691722 Inleiding Van 14 tot en met 24 april 2014 ga jij 7 dagen stage lopen.

Nadere informatie

STAGEBOEKJE VIERDAAGSE SNUFFELSTAGE

STAGEBOEKJE VIERDAAGSE SNUFFELSTAGE STAGEBOEKJE VIERDAAGSE SNUFFELSTAGE In de periode van: 16 19 april 2018 Willem van Oranje College Wijk en Aalburg Tel: 0416-691722 INLEIDING Van 16 tot en met 19 april 2018 ga jij 4 dagen stage lopen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Inhoudsopgave 2018 Ook in het afgelopen jaar hebben we weer gemerkt dat het samen opleiden van leerkrachten basisonderwijs ons steeds weer voor nieuwe uitdagingen plaatst. En

Nadere informatie

EDNAH Ervarings- Deskundigheid Niet-Aangeboren Hersenletsel

EDNAH Ervarings- Deskundigheid Niet-Aangeboren Hersenletsel HAN-0190 EDNAH Ervarings- Deskundigheid Niet-Aangeboren Hersenletsel EDNAH Ervaringsdeskundigheid Niet- Aangeboren Hersenletsel WAAROM CURSUSSEN ERVARINGSDESKUNDIGHEID? In de gezondheidszorg is er een

Nadere informatie

STAGEBOEKJE DRIEDAAGSE SNUFFELSTAGE

STAGEBOEKJE DRIEDAAGSE SNUFFELSTAGE STAGEBOEKJE DRIEDAAGSE SNUFFELSTAGE In de periode van: 15 17 april 2019 Willem van Oranje College Wijk en Aalburg Tel: 0416-691722 INLEIDING Van 15 tot en met 17 april 2019 ga jij 3 dagen stage lopen.

Nadere informatie

Complete set aanmeldingsformulieren

Complete set aanmeldingsformulieren Complete set aanmeldingsformulieren Post HBO Contextuele Hulpverlening Basis / Specialisatie Gelieve alle formulieren te ondertekenen en pasfoto bij te voegen. 1 Aanmeldingsformulier Post hbo basis / specialisatie*

Nadere informatie

Handleiding. voor het invullen van het: Wijzigingsformulier Inkomstenformulier Statusformulier. Orionis Walcheren werkt met u

Handleiding. voor het invullen van het: Wijzigingsformulier Inkomstenformulier Statusformulier. Orionis Walcheren werkt met u Handleiding voor het invullen van het: Orionis Walcheren werkt met u 1 Orionis Walcheren bepaalt het recht op en de hoogte van uw uitkering, aan de hand van een groot aantal gegevens. Een aantal gegevens

Nadere informatie

Aanvraag subsidie ESF 2010-2011

Aanvraag subsidie ESF 2010-2011 Aanvraag subsidie ESF 2010-2011 Met dit formulier kunt u subsidie aanvragen voor opleidingen die door het A&O Fonds Grafimediabranche zijn geselecteerd. Dit document bestaat uit vier delen: - Algemene

Nadere informatie

Aan meneer/ mevrouw, Amsterdam, Geachte heer/ mevrouw. Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moeders Schoot B.V.

Aan meneer/ mevrouw, Amsterdam, Geachte heer/ mevrouw. Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moeders Schoot B.V. Aan meneer/ mevrouw, Amsterdam, Geachte heer/ mevrouw Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moeders Schoot B.V. Als bijlage treft u een overzicht van de procedure voor de aanmelding

Nadere informatie

STAGEBOEKJE VIJFDAAGSE SNUFFELSTAGE

STAGEBOEKJE VIJFDAAGSE SNUFFELSTAGE STAGEBOEKJE VIJFDAAGSE SNUFFELSTAGE In de periode van: 8 11 OKTOBER 2018 Willem van Oranje College Wijk en Aalburg Tel: 0416-691722 INLEIDING Van 8 tot en met 11 oktober 2018 ga jij 5 dagen stage lopen.

Nadere informatie

Ervaringsprofiel (EVP)

Ervaringsprofiel (EVP) Ervaringsprofiel (EVP) Ervaringsprofiel Wilt u graag richting geven aan uw carrière, maar weet u niet wat voor u een logische vervolgstap is? Bij EVC Centrum Nederland kunt u een Ervaringsprofiel (EVP)

Nadere informatie

Toelichting ESF op Rijopleidingen voor bedrijven

Toelichting ESF op Rijopleidingen voor bedrijven Toelichting ESF op Rijopleidingen voor bedrijven Inhoudsopgave Inleiding.. pagina 2 Belangrijkste kenmerken. pagina 3 Voorwaarden voor de werkgever pagina 5 Het waarmerken van documenten.. pagina 6 Stappenplan

Nadere informatie

BPV werkboek. Technicus elektrotechnische industriële installaties en systemen niveau 4 BBL Crebonummer: BPV-werkboek 25262/versie sept.

BPV werkboek. Technicus elektrotechnische industriële installaties en systemen niveau 4 BBL Crebonummer: BPV-werkboek 25262/versie sept. BPV werkboek Technicus elektrotechnische industriële installaties en systemen niveau 4 BBL Crebonummer: 25262 Naam student: BPV-werkboek 25262/versie sept. 16 1 Inhoudsopgave 1 Algemeen...3 1.1 Begin en

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Het Zwanenbos

Aanmeldingsformulier Het Zwanenbos Aanmeldingsformulier Het Zwanenbos Kerkenbos 24-26 2716 PH Zoetermeer Tel. 079-3517688 Geachte ouders of wettige vertegenwoordigers Wilt u dit aanmeldingsboekje zo volledig mogelijk invullen en ondertekenen.

Nadere informatie

Bijlage 1 Instructie verpleegkundigen die familieleden en andere naasten om medewerking vragen aan het onderzoek Naasten op de Intensive Care

Bijlage 1 Instructie verpleegkundigen die familieleden en andere naasten om medewerking vragen aan het onderzoek Naasten op de Intensive Care Bijlage 1 Instructie verpleegkundigen die familieleden en andere naasten om medewerking vragen aan het onderzoek Naasten op de Intensive Care Oktober 2014 Vraag Wanneer informeer ik naasten? Welke personen

Nadere informatie

Aanvraag regeling chronisch zieken en gehandicapten

Aanvraag regeling chronisch zieken en gehandicapten Aanvraag regeling chronisch zieken en gehandicapten U kunt het ingevulde formulier naar het gemeentehuis brengen of zonder postzegel terugzenden naar: Gemeente Wijdemeren Afdeling Sociaal Domein Antwoordnummer

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Peuterspeelzaal Vechtkroost

Inschrijfformulier. Peuterspeelzaal Vechtkroost IBAN rekeningnummer: NL70 INGB 0310 6241 26 Email: mail@vechtkroost.nl Website: www.vechtkroost.nl Inschrijfformulier (Per kind 1 formulier invullen) Voornaam Roepnaam Achternaam Geboortedatum Adres Postcode

Nadere informatie

A. Persoonlijke gegevens

A. Persoonlijke gegevens Windesheim, Gesprek op afstand Zelfevalutie/feedbackformulier Beste (aankomende) student, Hartelijk dank voor het invullen en versturen van het Intakeformulier Afstandsleren School of Education. Per e-mail

Nadere informatie

Sollicitatieprocedure opleiding interne geneeskunde OOR Noord- en Oost-Nederland

Sollicitatieprocedure opleiding interne geneeskunde OOR Noord- en Oost-Nederland Sollicitatieprocedure opleiding interne geneeskunde R Noord- en ost-nederland Geachte collega, Naar aanleiding van uw sollicitatie naar een opleidingsplaats interne geneeskunde binnen de R Noord- en ost-nederland

Nadere informatie

Stappenplan (zij-)instroom kleuters

Stappenplan (zij-)instroom kleuters Stappenplan (zij-)instroom kleuters Betrokken partijen (intern) - directeur Sylvio Noël - leerlingadministratie Martha Mataheru - (onder)bouwcoördinator (Tamara Verschoor) - nieuwsbriefopsteller Karla

Nadere informatie

Bijlesnetwerk B.V Handboek Zomerschool 2018 Nijmegen

Bijlesnetwerk B.V Handboek Zomerschool 2018 Nijmegen Bijlesnetwerk B.V. www.bijlesnetwerk.nl zomerschool@bijlesnetwerk.nl 085-7325830 Handboek Zomerschool 2018 Nijmegen Inhoudsopgave Inleiding... 1 Tijdpad Zomerschool... 2 Procedure Warme Overdracht en Nazorg...

Nadere informatie

Wiskunde B voor Techniek

Wiskunde B voor Techniek Wiskunde B voor Techniek Wanneer is deze cursus voor jou van toepassing? Als je een opleiding wilt volgen waarvoor Wiskunde B vereist is, maar je hebt niet het juiste profiel. Met deze cursus kun je een

Nadere informatie

Begeleidende brief bij het inschrijfformulier

Begeleidende brief bij het inschrijfformulier Begeleidende brief bij het inschrijfformulier Geachte ouders / verzorgers, U wordt vriendelijk verzocht om op bijgaand inschrijfformulier alle gegevens zo volledig mogelijk in te vullen. De school is bij

Nadere informatie

Aanmelden op het Stedelijk Gymnasium

Aanmelden op het Stedelijk Gymnasium Aanmelden op het Stedelijk Gymnasium Wij vragen u vriendelijk onderstaand aanmeldings-/inschrijfformulier digitaal in te vullen en daarna uit te printen. Met dit formulier kunt u uw zoon of dochter persoonlijk

Nadere informatie

Gegevens ouder(s)/verzorgers:

Gegevens ouder(s)/verzorgers: Gegevens ouder(s)/verzorgers: Achternaam: Ouder/verzorger 1 Ouder/verzorger 2 Tevens de contractant Voorletters: m/v* m/v* Voornaam: Geboortedatum: Telefoon thuis: Telefoon werk: Telefoon mobiel: Werkgever:

Nadere informatie

Mbo Verpleegkunde leerjaar 3 BOL cohort: crebo: Stageperiode: Consortiumopdrachten in de BPV Bezoek door BPV docent :

Mbo Verpleegkunde leerjaar 3 BOL cohort: crebo: Stageperiode: Consortiumopdrachten in de BPV Bezoek door BPV docent : Mbo Verpleegkunde leerjaar 3 BOL cohort: 2016 crebo: 25480 Stageperiode: Stageperiode: 2x 20 weken stage van 3 dagen per week do en vrijdag 3-9-2018 t/m 12-7-2019 (POK graag zo snel mogelijk getekend inleveren

Nadere informatie

EducareGroningen.nl ONDERZOEK/EDUCATIE

EducareGroningen.nl ONDERZOEK/EDUCATIE Certificering EHBDu A Voorwaarden De cursus is toegankelijk voor horeca- en veiligheidspersoneel en politie. De cursus wordt gegeven door een gecertificeerde trainer EHBDu A of B. De cursus wordt aangemeld

Nadere informatie

Voorbereidende cursus 2014 (instroom ) Voorbereidende cursus Wiskunde B

Voorbereidende cursus 2014 (instroom ) Voorbereidende cursus Wiskunde B Voorbereidende cursus 2014 (instroom 2014-2015) Voorbereidende cursus Wiskunde B april 2014 Voorbereidende cursus Wiskunde B 2014 Doelgroep Aspirant-studenten van de Hogeschool van Amsterdam. Havo/vwo-diploma

Nadere informatie

EXAMEN en TENTAMEN REGLEMENT KABER GROEP

EXAMEN en TENTAMEN REGLEMENT KABER GROEP EXAMEN en TENTAMEN REGLEMENT KABER GROEP 2016 Kaber Groep 1 INHOUDSOPGAVE 1. Definities 2. Studentendossier 3. Onderdelen tentamens 4. Algemene indeling toets, evaluatie en ontwikkelingsmomenten 5. Tentamen

Nadere informatie

Geachte ouder, verzorger, voogd,

Geachte ouder, verzorger, voogd, Geachte ouder, verzorger, voogd, Hartelijk dank voor uw belangstelling voor deze school van de VCPO Noord-Groningen. Hopelijk heeft u een goede indruk gekregen. Als u uw kind voor deze school wilt aanmelden,

Nadere informatie

Natuurkunde voor Techniek

Natuurkunde voor Techniek Natuurkunde voor Techniek Wanneer is deze cursus voor jou van toepassing? Als je een opleiding wilt volgen waarvoor Natuurkunde vereist is, maar je hebt niet het juiste profiel. Met deze cursus kun je

Nadere informatie

Overzicht Aanmaken van een account... 2 Tijdens de stage... 3 Doelevaluatie invullen... 4 Stagebeoordeling invullen... 5 Stage afronden...

Overzicht Aanmaken van een account... 2 Tijdens de stage... 3 Doelevaluatie invullen... 4 Stagebeoordeling invullen... 5 Stage afronden... PMT-handleiding voor Professionals (stagebegeleiders) Door gebruik te maken van de stagewebsite kunt u direct inzien wat de stagiair heeft ingevuld bij zijn/haar leerdoel en dagverslagen. Hierdoor kunt

Nadere informatie

SOOB-ESF Toelichting werkwijze

SOOB-ESF Toelichting werkwijze SOOB-ESF Toelichting werkwijze Voor werkgevers 2010 Tip: bewaar dit exemplaar bij uw administratie Inhoudsopgave 1. Inleiding pag. 3 2. Belangrijkste kenmerken pag. 4 3. Stappenplan ESF-subsidie pag. 5

Nadere informatie

Windesheim Schoolleidersopleidingen po/v(s)o 2015-2016

Windesheim Schoolleidersopleidingen po/v(s)o 2015-2016 Windesheim Schoolleidersopleidingen po/v(s)o 2015-2016 (niet zelf invullen) Inschrijfnummer: Datum binnenkomst: Voor welke opleiding schrijft u in: O Oriëntatie op leidinggeven O Leidinggeven I O Leidinggeven

Nadere informatie

Reglement subsidieregeling toekomstige leraren Achterhoek VO (studie 1 e graads leraar)

Reglement subsidieregeling toekomstige leraren Achterhoek VO (studie 1 e graads leraar) Reglement subsidieregeling toekomstige leraren Achterhoek VO (studie 1 e graads leraar) - - Inleiding Dit reglement gaat over de subsidieregeling voor oud-leerlingen van Achterhoek VO die de Master Lerarenopleiding

Nadere informatie

Werkveld Datum Instemming/Advies GMR Vastgesteld CvB

Werkveld Datum Instemming/Advies GMR Vastgesteld CvB Werkveld Datum Instemming/Advies GMR Vastgesteld CvB Personeel 28 maart 2014 a 16 juni 2014 3.18 Opleidingsscholen Aves Personeel/Opleidingsscholen Aves Inhoudsopgave 1. Samenwerking met Pabo s 3 1.1 Terminologie

Nadere informatie

Aanvraag subsidie ESF 2009

Aanvraag subsidie ESF 2009 Het ESF investeert in Aanvraag subsidie ESF 2009 Met dit formulier kunt u subsidie aanvragen voor opleidingen die door het A&O-fonds Grafimediabranche zijn geselecteerd. Dit document bestaat uit vier delen:

Nadere informatie

Aanmelden op het Stedelijk Gymnasium

Aanmelden op het Stedelijk Gymnasium Aanmelden op het Stedelijk Gymnasium Wij vragen u vriendelijk onderstaand aanmeldings-/inschrijfformulier digitaal in te vullen en daarna uit te printen. Met dit formulier kunt u uw zoon of dochter persoonlijk

Nadere informatie

WIS Academie Manager - Handboek docent -

WIS Academie Manager - Handboek docent - WIS Academie Manager - Handboek docent - versie 19 december 2012 Inhoud 1. Inloggen... 2 2. Tabblad Home... 3 3. Tabblad Academie-aanbod... 4 4. Tabblad Conferentie Aanbod... 5 5. Tabblad Mijn Academie...

Nadere informatie

Dr. Hauschka Producttrainingen

Dr. Hauschka Producttrainingen Dr. Hauschka Producttrainingen 2014 Training Gezichtsverzorging Basis Training Gezichtsverzorging Intensief Training Lichaamsverzorging Verdiepingstrainingen Training Product- en Verkooptips Inleiding

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER NIEUWE LEERLING

AANMELDINGSFORMULIER NIEUWE LEERLING AANMELDINGSFORMULIER NIEUWE LEERLING GEGEVENS LEERLING: Achternaam kind: Voornamen kind: Roepnaam kind: Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoonnummer thuis: Geheim; ja/nee* Geslacht: jongen/meisje * Nationaliteit:

Nadere informatie

Een goede basis. Tweedaagse training Vertrouwenswerk in het primair onderwijs

Een goede basis. Tweedaagse training Vertrouwenswerk in het primair onderwijs Een goede basis Tweedaagse training Vertrouwenswerk in het primair onderwijs Werkt u als interne of externe vertrouwenspersoon of contactpersoon in het primair onderwijs? En wilt u meer zijn dan een wegwijzer?

Nadere informatie

Schrijven: formulieren 2

Schrijven: formulieren 2 OPDRACHTKAART www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. U kunt ook veel oefeningen

Nadere informatie

Inschrijfformulier Persoonsgegevens Adresgegevens

Inschrijfformulier Persoonsgegevens Adresgegevens Inschrijfformulier U kunt zich inschrijven via dit formulier. Neem deze ingevuld, geprint en getekend mee naar de praktijk. Vergeet uw zorgverzekeringspas en ID kaart niet mee te nemen! Aan de balie kunt

Nadere informatie

Procedures bij de opleiding Tropische Gezondheidszorg per 1 januari 2011.

Procedures bij de opleiding Tropische Gezondheidszorg per 1 januari 2011. Procedures bij de opleiding Tropische Gezondheidszorg per 1 januari 2011. Artsen die de tropenopleiding willen volgen, kunnen zich hiervoor het gehele jaar schriftelijk opgeven bij the secretariaat van

Nadere informatie

Geregeld, periodiek voor onze opleidingspartners

Geregeld, periodiek voor onze opleidingspartners Geregeld Instituut Theo Thijssen Februari 2014, jaargang 4, nr. 3. Website voor de schoolopleiders: http://www.voorbedrijven.hu.nl/ los/instituut%20theo%20thijsse n.aspx Agenda 19 maart: masterclass 16

Nadere informatie

Geachte Ouders 1 Jaarkalender, petten, schoolgids, informatiebulletins

Geachte Ouders 1 Jaarkalender, petten, schoolgids, informatiebulletins Geachte Ouders Welkom op Tabitha! Het schooljaar 2016-2017 is begonnen en ik hoop van harte dat u met uw gezin een fijne vakantie hebt gehad. Fijn dat alle kinderen, ouders en leerkrachten weer gezond

Nadere informatie

stevige Vierdaagse training Vertrouwenswerk in het vo en mbo

stevige Vierdaagse training Vertrouwenswerk in het vo en mbo Een stevige basis Vierdaagse training Vertrouwenswerk in het vo en mbo Bent u vertrouwenspersoon en werkzaam in het voortgezet onderwijs of het middelbaar beroepsonderwijs? Dan is de vierdaagse training

Nadere informatie

Handleiding aanmelden 2015 Laat jezelf zien

Handleiding aanmelden 2015 Laat jezelf zien www.landstedembo.nl/aanmelden Handleiding aanmelden 2015 Laat jezelf zien 2 Handleiding aanmelden 2015 Handleiding aanmelden bij Landstede MBO voor decanen/mentoren/leerlingbegeleiders Deze handleiding

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Stichting Pulsar Academie. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op al onze diensten en producten.

Algemene voorwaarden Stichting Pulsar Academie. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op al onze diensten en producten. Algemene voorwaarden Stichting Pulsar Academie Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op al onze diensten en producten. In de Pulsarvisie ben je zelf het instrument voor echte verandering.

Nadere informatie

Beste ouders/ verzorgers,

Beste ouders/ verzorgers, Beste ouders/ verzorgers, Voor u ligt het digitale inschrijfformulier van OBS et Buut. Wij vragen u naar een aantal gegevens van uw kind en van u als ouders/verzorgers. Alle verstrekte informatie valt

Nadere informatie

SOOB-ESF Toelichting werkwijze

SOOB-ESF Toelichting werkwijze SOOB-ESF Toelichting werkwijze Voor werkgevers Tip: bewaar dit exemplaar bij uw administratie 1. Inleiding Werk en meer mogelijk maken voor iedereen Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Belangrijkste kenmerken

Nadere informatie

Inschrijfformulier voor het aanmelden als gastouder / opvangouder. Postcode en woonplaats:.. Telefoon nr: mobiel nr:. adres : Geboortedatum:

Inschrijfformulier voor het aanmelden als gastouder / opvangouder. Postcode en woonplaats:.. Telefoon nr: mobiel nr:.  adres : Geboortedatum: Inschrijfformulier voor het aanmelden als gastouder / opvangouder GEGEVENS VAN DE GAST / OPVANGOUDER Naam: Adres: Postcode en woonplaats:.. Telefoon nr: mobiel nr:. E-mailadres : Geboortedatum: Burgerlijke

Nadere informatie

U kunt het ingevulde formulier naar het gemeentehuis brengen of zonder postzegel terugzenden naar:

U kunt het ingevulde formulier naar het gemeentehuis brengen of zonder postzegel terugzenden naar: Onderwerp: Aanvraag regeling chronisch zieken en gehandicapten U kunt het ingevulde formulier naar het gemeentehuis brengen of zonder postzegel terugzenden naar: Gemeente Wijdemeren Afdeling Sociaal Domein

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2018

Nieuwsbrief april 2018 april 2018 Online systeem Eind april gaat GO Kidz werken met het online urenregistratiesysteem Portabase. Het is een gebruiksvriendelijk systeem en geeft gastouders en ouders toegang tot een online portaal

Nadere informatie

Naar aanleiding van uw verzoek zend ik u bijgaand het formulier voor een aanvraag individuele inkomenstoeslag.

Naar aanleiding van uw verzoek zend ik u bijgaand het formulier voor een aanvraag individuele inkomenstoeslag. Uw kenmerk: Uw brief van: Ons kenmerk: Datum: 16 januari 2018 Behandelend ambtenaar: Algemeen nummer: Bijlagen Verzonden: 14035 Onderwerp: Aanvraag individuele inkomenstoeslag Geachte mevrouw/meneer, Naar

Nadere informatie

Officieel vrijstellingsverzoek HBO Bacheloropleidingen. Instructies. In dit document vindt u het volgende:

Officieel vrijstellingsverzoek HBO Bacheloropleidingen. Instructies. In dit document vindt u het volgende: In dit document vindt u het volgende: Instructies Instructies voor het invullen van het aanvraagformulier; Het aanvraagformulier; Een voorbeeld van een ingevuld aanvraagformulier. Bijlage aanvragen gewaarmerkte

Nadere informatie

IMPROVE. Helpt u mee het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker vrouwvriendelijker te maken?

IMPROVE. Helpt u mee het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker vrouwvriendelijker te maken? Kan de zelfafnameset het uitstrijkje vervangen? IMPROVE Helpt u mee het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker vrouwvriendelijker te maken? Uitnodiging voor deelname aan wetenschappelijk onderzoek. www.hpvzelfafname.nl

Nadere informatie

Plan onderzoek OS Boss po Bijlage 7. Kenniscentrum Talentontwikkeling

Plan onderzoek OS Boss po Bijlage 7. Kenniscentrum Talentontwikkeling Plan onderzoek OS Boss po Bijlage 7 Kenniscentrum Talentontwikkeling Visie op Onderzoek in Opleidingsschool BOSS po Binnen OS BOSS po streven we ernaar om leerkrachten op te leiden die onderzoekend, intentioneel

Nadere informatie

Inschrijfformulier Locatie Kleine Veer Project van Loostad (2018) Lees eerst de toelichting!

Inschrijfformulier Locatie Kleine Veer Project van Loostad (2018) Lees eerst de toelichting! Inschrijfformulier Locatie Kleine Veer Project van Loostad (2018) Lees eerst de toelichting! in te vullen door gemeente: Starter / Senior / Doorstarter / Eigenaren Nummer: Persoonlijke gegevens Aanvrager

Nadere informatie

SCHENKINGSOVEREENKOMST (lees eerst de toelichting op pagina 4 en 5)

SCHENKINGSOVEREENKOMST (lees eerst de toelichting op pagina 4 en 5) Hierbij verklaar ik (ondergetekende/schenker) dat ik periodiek een gift schenk aan Stichting De Luisterpost Bralectah (LPB media). 1. Mijn schenking bestaat uit een vaste en gelijkmatige gift van: (jaarbedrag

Nadere informatie

Aanvraagformulier erkenning opleiders Directiechauffeur CCV-D2

Aanvraagformulier erkenning opleiders Directiechauffeur CCV-D2 Aanvraagformulier erkenning opleiders Directiechauffeur CCV-D2 Als u nog geen registratienummer heeft, dient u zich eerst als opleidingsinstituut te registreren bij CCV. U kunt dit per e-mail aanvragen

Nadere informatie

Cursus en activiteiten programma voor mensen met een beperking 2015-2016

Cursus en activiteiten programma voor mensen met een beperking 2015-2016 Cursus en activiteiten programma voor mensen met een beperking 2015-2016 yoga Yoga Je leert de basis van Yoga. Het is meer dan alleen maar een uurtje ontspannen. Met yoga leer je de balans vinden tussen

Nadere informatie

Projectmatig werken voor de secretaresse

Projectmatig werken voor de secretaresse Nationale Secretaresse Dag 2009 www.secretary.nl/officemanagement Schriftelijke cursus in vijf lessen met twee bijeenkomsten Startdatum 9 april 2009 Projectmatig werken voor de secretaresse Postzegel niet

Nadere informatie

Inschrijfformulier Stichting Baasis

Inschrijfformulier Stichting Baasis Inschrijfformulier Stichting Baasis OBS Ter Borch Borchsingel 41 9766 PP Eelderwolde *Let op: De items met een sterretje zijn verplichte gegevens. Zonder deze kunnen wij uw kind niet inschrijven. Wij houden

Nadere informatie

INSTITUUT VOOR INTERDISCIPLINAIRE STUDIES bacheloropleiding Bèta-gamma

INSTITUUT VOOR INTERDISCIPLINAIRE STUDIES bacheloropleiding Bèta-gamma INSTITUUT VOOR INTERDISCIPLINAIRE STUDIES bacheloropleiding Bèta-gamma Intakeformulier 1. Persoonsgegevens Naam Adres Postcode & plaats Telefoon E-mail adres Geboortedatum Svp invullen, uitprinten en terugsturen

Nadere informatie

Verbeteren van processen in industriële organisaties

Verbeteren van processen in industriële organisaties Verbeteren van processen in industriële organisaties met Lean Six Sigma Black Belt voor de Industrie Praktische opleiding van The Lean Six Sigma Company Wat doet een Black Belt voor de Industrie? Een goed

Nadere informatie

Jaar 1 (2012-2013) Programma cursusdagen

Jaar 1 (2012-2013) Programma cursusdagen - Inhoud Startende leraar die begeleid wordt in de dagelijkse praktijk van het lesgeven, waardoor er een praktische professionalisering plaatsvindt. Als net afgestudeerde word je geconfronteerd met de

Nadere informatie

lidmaatschap HKH aansluiting KHH (alleen i.c.m. lidmaatschap HKH) deelnemer / waarnemer SMASH 1. Altijd invullen Achternaam.. m/v

lidmaatschap HKH aansluiting KHH (alleen i.c.m. lidmaatschap HKH) deelnemer / waarnemer SMASH 1. Altijd invullen Achternaam.. m/v Aanmeldingsformulier Hierbij meldt ondergetekende zich aan voor: lidmaatschap HKH aansluiting KHH (alleen i.c.m. lidmaatschap HKH) deelnemer / waarnemer SMASH A. Algemene gegevens 1. Altijd invullen Achternaam

Nadere informatie

Verjaardagen van kinderen: Specifieke informatie voor ouders en verzorgers: Nieuwsbrief : 1 Datum: 28 augustus 2015

Verjaardagen van kinderen: Specifieke informatie voor ouders en verzorgers: Nieuwsbrief : 1 Datum: 28 augustus 2015 Nieuwsbrief : 1 Datum: 28 augustus 2015 Verjaardagen van kinderen: De komende 14 dagen vieren de volgende leerlingen hun verjaardag. Te beginnen in groep 1/2 B, daar is Tijn binnenkort het feestvarken.

Nadere informatie

Complete set aanmeldingsformulieren

Complete set aanmeldingsformulieren Complete set aanmeldingsformulieren Master Contextuele Hulpverlening Gelieve alle formulieren te ondertekenen en pasfoto bij te voegen. 1 Aanmeldingsformulier Master Contextuele Hulpverlening Ondergetekende

Nadere informatie

BELANGRIJKE INFORMATIE OVER DE HERZIENE RICHTLIJN RADIOLOGIE 2013

BELANGRIJKE INFORMATIE OVER DE HERZIENE RICHTLIJN RADIOLOGIE 2013 BELANGRIJKE INFORMATIE OVER DE HERZIENE RICHTLIJN RADIOLOGIE 2013 cursus tandheelkundige radiologie voor assistenten CENTRAAL BRABANT AMSTERDAM HAARLEM e.o. HOLLAND NOORD e-mail: afdeling@ziggo.nl Beste

Nadere informatie

Alvast bedankt voor het invullen van het formulier. Als u vragen hebt, neem gerust contact op.

Alvast bedankt voor het invullen van het formulier. Als u vragen hebt, neem gerust contact op. Hallo ouder(s) en/of verzorger(s), Van harte welkom op de Koningin Julianaschool Voor het eerst naar de basisschool. Voor ieder kind is dit een hele stap. Maar ook voor de ouder(s)/verzorger(s) is het

Nadere informatie

Type cursus Datum Groep Aanvang. 2015 Vrijdag 20 februari 2015 t/m 27 maart 2015

Type cursus Datum Groep Aanvang. 2015 Vrijdag 20 februari 2015 t/m 27 maart 2015 Persoonlijke informatie deelnemer Volledige naam Roepnaam Huisadres Telefoon thuis Mobiele telefoon Fax thuis E-mailadres thuis Geboortedatum (DD/MM/JJJJ) Zakelijke informatie (indien van toepassing) Bedrijf

Nadere informatie

Natuurkunde voor Techniek

Natuurkunde voor Techniek Natuurkunde voor Techniek Wanneer is deze cursus voor jou van toepassing? Als je een opleiding wilt volgen waarvoor Natuurkunde vereist is, maar je hebt niet het juiste profiel. Met deze cursus kun je

Nadere informatie

Van onze zijde kunnen er redenen zijn om NIET tot de acceptatie van een stoffelijk overschot over te gaan. Deze redenen tot afwijzing zijn:

Van onze zijde kunnen er redenen zijn om NIET tot de acceptatie van een stoffelijk overschot over te gaan. Deze redenen tot afwijzing zijn: Medische Biologie, sectie Klinische Anatomie & Embryologie Zeer geachte mevrouw/heer, In overeenstemming met het bepaalde in artikel 1 van de Wet op de Lijkbezorging kan iemand tijdens zijn of haar leven

Nadere informatie

SCHOOLVOETBALTOERNOOI 2015 ZUTPHEN

SCHOOLVOETBALTOERNOOI 2015 ZUTPHEN Aan de directie / schoolleiding van de basisscholen in Zutphen Zutphen, februari 25 Betreft : schoolvoetbaltoernooi 25 Bijlagen : inschrijfformulieren jongensteams/meisjesteams groepen 5 en 6 Geachte directie,

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Amsterdam, Geachte, Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moedersschoot.

Inschrijfformulier. Amsterdam, Geachte, Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moedersschoot. Inschrijfformulier Aan : Amsterdam, Geachte, Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moedersschoot. Als bijlage treft u een overzicht van de procedure voor de aanmelding van uw

Nadere informatie