Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 6, 8 oktober 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 6, 8 oktober 2015"

Transcriptie

1 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 6, 8 oktober 2015 Algemeen Koersplan Eenbes Afgelopen maandag na schooltijd waren alle juffen en meesters van de 27 scholen binnen ons bestuur uitgenodigd voor de presentatie van het nieuwe Koersplan van Eenbes Basisonderwijs. De sub-titel van het Koersplan is Ga je mee op reis? Heel toepasselijk was deze bijeenkomst daarom op Eindhoven Airport. Dit is een uitnodiging aan iedereen om mee te gaan op weg naar nòg beter onderwijs uitgaand van talenten van leerlingen en leerkrachten. De boodschap hierbij is: we gaan samen op pad. Het is belangrijk dat we samen de koers uitzetten, koers houden, samen de weg leren inden en geregeld aan elkaar laten weten en horen dat je er bent met jouw leervraag en met jouw talent! Voor alle leerlingen is er deze dag een toepasselijk cadeautje uitgedeeld: een fietsbel met kompas. Het is namelijk belangrijk om te weten waar je naar toe gaat en dat kun je onderweg checken door je kompas in de gaten te houden. Je kunt met je fietsbel ook goed laten horen: Hallo, ik ben er! of ik heb een vraag of ik heb een idee! Het is een symbolisch cadeautje met een belangrijke boodschap: laat van je horen onderweg naar jouw toekomst! Ga je mee op reis? Veel plezier onderweg! Team De Raagten

2 MR-verkiezingen Met ingang van september zijn drie leden van de medezeggenschapsraad (MR) aftredend en herkiesbaar: uit de oudergeleding is dat Jeroen van der Linden en uit de personeelsgeleding Lucie van Gerwen en Martha Vlemmings. Als u interesse heeft om lid te worden van de MR verzoeken wij u dit uiterlijk 9 november 2015 kenbaar te maken via lucie.vangerwen@eenbes.nl. Ook voor meer informatie over de MR van onze school kunt u een berichtje sturen naar dit adres. Algemene informatie over het lidmaatschap van de MR vindt u in de folder: 'Ik in de MR?', die u kunt downloaden met de link: Kinderboekenweek (7-18 oktober) Afgelopen woensdag is de Kinderboekenweek weer begonnen! Natuurlijk besteden we hier op De Raagten veel aandacht aan. De onderbouw heeft genoten van het toneelstukje De vliegclub, over twee eekhoorns die wilden gaan vliegen, gespeeld door meneer Thijs, juf Lieneke en juf Wilma. Een gezellig begin van de Kinderboekenweek! In de bovenbouwgroepen is begonnen met het nieuwe lied van Kinderen voor Kinderen, Raar maar waar. Dit is het thema van De Kinderboekenweek 2015 en in het kader daarvan hebben alle groepen op donderdag van een geweldig leuke demo over robots genoten, verzorgd door studenten van de TU. In alle groepen wordt in deze weken extra vaak voorgelezen en in enkele bovenbouwgroepen worden zelf verhalen geschreven. In groep 4 en 5 krijgen we op woensdag 14 oktober zelfs bezoek van een medewerkster van de bibliotheek die de nieuwe bekroonde kinderboeken komt laten zien. Het is een aanrader om tijdens de Kinderboekenweek eens met uw kind de boekhandel of de bieb te bezoeken, waar ook allerlei extraatjes zijn in verband met de Kinderboekenweek. En was U toch al van plan een kinderboek te kopen, doe dat dan deze week, dan krijgt U er gratis het Kinderboekenweekgeschenk bij!! Dag van de duurzaamheid Op zaterdag 10 oktober is het de dag van de duurzaamheid. Ook op school besteden we hier aandacht aan en wel op vrijdag 9 oktober. In de onderbouw wordt een boek van Max en de toverstenen voor gelezen. In de bovenbouwgroepen wordt extra aandacht gegeven aan lessen van biologie die aansluiten bij dit thema. Dit alles om de kinderen er bewust van te maken dat het zuinig omgaan met energie van belang is voor iedereen. Keuze-uur Pitriet De kinderen zijn ijverig bezig geweest tijdens het keuze-uurtje Pitriet.

3 Groep Borre Hé, wie is dat? Is dat Borre? Ja, dat hebben jullie goed gezien! Vanaf vrijdag mag Borre namelijk weer ieder weekend bij een leerling uit groep A, groep B en uit groep 0-1- C gaan logeren. Op vrijdag gaat het koffertje met een leerling mee naar huis en op maandag komt het weer terug. In de koffer zitten drie Borreboeken, zodat er elke avond thuis kan worden voorgelezen. Qua lengte zijn de boeken ideaal als verhaaltje voor het slapengaan. Als school vinden wij het belangrijk dat er thuis goed voorgelezen wordt. Dit vergroot de woordenschat van de leerlingen en zij ontdekken het plezier van lezen en/of voorgelezen worden. Het is heel goed voor de taalontwikkeling van kinderen. We beginnen dit schooljaar bij de leerlingen uit groep 2. Daarna komen de leerlingen van groep 1 aan de beurt en als laatste de instromers. Het is fijn als u wat foto s maakt van de logeerpartij en deze stuurt naar het mailadres van de leerkracht van uw eigen kind. De leerling die het koffertje mee naar huis heeft gehad, mag daar op maandag dan iets over vertellen in de klas en het is leuk als dat wordt ondersteund door enkele foto s, dit is echter niet verplicht. Daarnaast mag er ook in het vriendenboekje geschreven worden. Zo heeft Borre op het einde van het schooljaar een leuk vriendenboekje om nog eens te kijken bij wie hij allemaal gelogeerd heeft. We vragen iedereen nadrukkelijk om zuinig met het koffertje om te gaan en de knuffel niet mee naar bed te nemen. Zo kan iedere leerling en ouder genieten van dit leuke logeerpartijtje! In de koffer zit ook nog een beschrijving van hoe het werkt en een aantal voorleestips. Wij wensen alle leerlingen van de groep alvast heel veel voorleesplezier! Tip: kijk eens op Letter van de week Aankomende vrijdag krijgen de kinderen weer een nieuwe letter van de week. Dit is de letter /o/ (uitspraak o, korte klank) van otter. Volgende week mogen de kinderen spulletjes verzamelen met deze letter en deze vanaf maandag meebrengen naar school. De afgelopen week is er al heel veel verzameld met de /h/ van herfst! Super fijn om te zien hoe iedereen zijn best doet! Themaviering Het duurt nog even, maar we willen u alvast laten weten dat we op dinsdagochtend 24 november weer een themaviering houden voor de kinderen van de peuterspeelzaal en het kinderdagverblijf en van de kleuters van onze school. De kinderen zullen dan per groep iets laten zien wat ze op school hebben geleerd m.b.t. het thema Sinterklaas. Alle ouders, opa s, opa s willen we hierbij uitnodigen om aanwezig te zijn bij deze themaviering. We beginnen om uur met de viering. Hopelijk tot dan! Juffrouw Lieneke Komende woensdag 14 oktober is juffrouw Lieneke niet in de klas. Zij is dan weer naar de opleiding voor Taalcoördinator toe. Juffrouw Miranda is die dag in de klas.

4 Contactouder groep 1 Beste ouders/verzorgers, Ik ben Ninke van Schijndel en ga dit jaar starten als contactouder van groep 1. Ik ben 27 lentes jong en ben de moeder van Jace Raaijmakers. Jace is dit schooljaar gestart op De Raagten in groep C bij Meneer Thijs en Juffrouw Wilma. Hij heeft het super naar zijn zin! 3 maanden geleden is Jace trotse grote broer geworden van zijn zusje Tess. Ik ben nog niet getrouwd maar al wel 11 jaar gelukkig samen met Harry. In mijn dagelijkse werk, naast het moederschap ;), ondersteun ik de activiteiten die binnen de Zorgboog regionaal plaatsvinden. Daarvoor heb ik jarenlang als Activiteitenbegeleidster gewerkt binnen dezelfde organisatie. Ik vind het erg leuk dat ik gekozen ben als contactouder en op deze manier mijn steentje bij kan dragen aan het organiseren van leuke activiteiten voor alle kinderen. Ik ben samen met Sylvia Muller, contactouder groep 2, actief voor alle 3 de kleuterklassen. Ik heb er heel veel zin in! Mochten jullie nog vragen hebben of meer willen weten, spreek me dan gerust even aan op het schoolplein. Groetjes Ninke van Schijndel Groep 3 Lettermuur De kinderen mogen kleine spulletjes of plaatjes mee brengen om in de vakjes van de lettermuur te stoppen. Dit hoort bij een bepaalde letter. Van kern 2 hangen nu de volgende letters: t-ee-n-b Bijvoorbeeld: bij de letter t kun je een theezakje stoppen etc. Het moeten wel kleine spulletjes of plaatjes zijn, want anders past het niet in de vakjes. Veel succes! Herfstblaadjes Willen jullie allemaal mooie gekleurde herfstblaadjes verzamelen en in een dik boek of iets zwaars bewaren? Over een tijdje gaan we daar iets leuks mee doen. Stagiaire Hallo, ik ben Vera Brugmans, 17 jaar oud en woon in Mariahout. Ik ben nu eerstejaars student op Pabo de Kempel en kom op de dinsdagen stage lopen in groep 3. Soms heb ik ook een stageweek en dan ben ik er van maandag t/m donderdag. In de klas geef ik soms lesjes of kleine activiteiten en help graag de kinderen met hun werk. We maken er samen een leuke tijd van. Groetjes Wilma en Miranda.

5 Groep 4 Kinderboekenweek Komende week besteden we aandacht aan de kinderboekenweek op school. Het thema dit jaar: Raar maar waar. De bibliotheek staat ook in het teken van dit thema. Een leuke week om samen met uw kind eens een bezoekje te brengen aan de bieb! Groep 5 Bibliotheek Op donderdag 22 oktober gaan we weer naar de bieb. Tafeltjes Op vrijdag 9 oktober moeten de kinderen de tafel van 4 op een rijtje kennen. Op vrijdag 16 oktober moeten de kinderen de tafel van 2, 4, 5 en 10 door elkaar van buiten kennen. Biologie Zodra we klaar zijn met de geschiedenisles gaan we op spinnenjacht. Prehistorisch dorp Op vrijdag 23 oktober gaan we naar het Prehistorisch dorp in Eindhoven. Omdat we niet om 12:00 uur terug zijn, moeten de kinderen een lunchpakketje meebrengen. Dansworkshop Afgelopen maandag hebben de kinderen deelgenomen aan een dansworkshop. Vol enthousiasme hebben de kinderen een half uur lekker gedanst. Onze hartelijke dank aan de dansdocente van dansschool BACK 2 BASICS.

6 Groep 6 Dansworkshop Afgelopen maandagochtend hebben we een dansworkshop gehad van dansschool Back 2 Basic. Die les werd gegeven voor dansjuffrouw Afra. In 45 minuten hebben we een hele dans geleerd! We hebben goed ons best gedaan en waren erg enthousiast. Het was leuk om mee te hebben mogen doen. Rekentoets Afgelopen maandag hebben we alweer de tweede toets van rekenen gehad. We hebben goed ons best gedaan en dat is ook te zien aan de punten. De toetsen zijn mee aan de kinderen gegeven om thuis te laten zien. Wanneer er een handtekening op is gezet, mag deze weer mee terug naar school. Toets Aardrijkskunde Donderdag 15 oktober krijgen we alweer onze eerste toets voor aardrijkskunde. De stof om te leren hebben we mee naar huis gekregen. Vooral de begrippen zijn erg belangrijk om te leren. Het zou fijn zijn wanneer de kinderen worden geholpen met het leren. Kinderboekenweek Woensdag 7 oktober is de Kinderboekenweek 2015 begonnen. Het thema van dit jaar is Raar maar Waar. De komende tijd zullen we er dan ook extra aandacht aan besteden. Groep 7 Installatie Jeugdgemeenteraad Afgelopen woensdag is Ruben van der Linden geïnstalleerd als lid van de Jeugdgemeenteraad. Wij wensen Ruben de komende twee jaar veel succes met zijn taak! Fijn dat er naast familie ook verschillende klasgenootjes aanwezig waren!

7 Student Pabo Beste ouders/verzorgers van groep 7. Ik ben Sara van der Pas en ik kom vanaf nu elke dinsdag stage lopen in groep 7. Ik ben 19 jaar, ik heb de opleiding onderwijsassistent gedaan en nu zit ik in het eerste jaar van de Pabo. Het kan zijn dat uw kind dit al verteld heeft, de kinderen kennen mij ook al omdat ik vorig jaar ook in deze klas stage gelopen heb. Ik heb heel veel zin in het komende half jaar! Groetjes, Sara van der Pas Topotoets Op maandag 12 oktober is het Topo toets deel 1. De kinderen zijn al volop aan het leren. Leer de landen, de hoofdsteden en je moet weten waar de landen liggen. Succes!! Aardrijkskundetoets Maandag 19 oktober is de eerste aardrijkskundetoets over de Europese Unie. De kinderen hebben een leersetje mee naar huis gekregen. Leer vooral de aantekeningen goed! Kinderboekenweek We zijn gestart met De Kinderboekenweek. Er wordt extra voorgelezen en natuurlijk dansen en zingen we mee met het liedje: Raar maar waar. Voorleeswedstrijd Op donderdag 15 oktober is de schoolronde voor de Voorleeswedstrijd. Wij zijn benieuwd welke leerling onze school gaat vertegenwoordigen in de Laarbeekse ronde. Groep 8 Geen mededelingen Nieuws van Fides Themaviering Het duurt nog even, maar we willen u alvast laten weten dat we op dinsdagochtend 24 november weer een themaviering houden voor de kinderen van de peuterspeelzaal en het kinderdagverblijf en van de kleuters van onze school. De kinderen zullen dan per groep iets laten zien wat ze op school hebben geleerd m.b.t. het thema Sinterklaas. Alle ouders, opa s, opa s willen we hierbij uitnodigen om aanwezig te zijn bij deze themaviering. We beginnen om uur met de viering. Hopelijk tot dan! PSZ en KDV Bij de peuterspeelzaal en het dagverblijf zijn we deze week gestart met het thema reuzen en kabouters. We hebben allemaal al een kaboutermuts gemaakt en sommige kinderen wilden geschminkt worden. Zo zagen we er allemaal uit als echte kabouters om zo de kabouterdans te doen! Verder hebben we veel herfstspulletjes in de groepen liggen, waar

8 we veel mee spelen. Als jullie spulletjes vinden in het bos of op straat, mogen jullie ook iets meebrengen. Afgelopen woensdag zijn we met de peuterspeelzaal gaan kijken bij de opening van de kinderboeken week, in de aula van school. Daar speelden de juf Lieneke, juf Wilma en meneer Thijs het verhaal van de vliegclub na. Het was een spannend verhaal over eekhoorns die wilden vliegen. Veel plezier allemaal tijdens de kinderboekenweek! Groetjes van de peuterspeelzaal.

9 Nieuws van buiten

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 35, 9 juni 2016 Algemeen Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 5, 6 oktober 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 5, 6 oktober 2016 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 5, 6 oktober 2016 Algemeen Plastic doppen Wat geweldig dat er al een hele tijd veel kinderen en ouders meesparen voor hulphonden door middel van plastic doppen. Er wordt

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober 2016 Algemeen Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober Studiedagen voor de groepen 1 t/m 4 Maandag 31 oktober en dinsdag 1 november zijn er voor de kinderen van de

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016 Algemeen Carnaval Eindelijk is het zover, morgen vieren we carnaval op school! We verwachten alle kinderen om 9.30 uur op school in hun mooiste carnavalsoutfit.

Nadere informatie

November Nieuwsbrief

November Nieuwsbrief November 2018 Nieuwsbrief November 2018 1 12 23 2 13 24 3 14 25 4 15 Elde doe dag groep 8 26 5 16 Mad Science 27 6 17 28 7 inloopuur 8.30-9.30 18 29 8 studiedag kinderen vrij 19 30 Maandinfo 9 20 31 10

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 3, 14 september Belangrijke data

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 3, 14 september Belangrijke data Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 3, 14 september 2017 Algemeen Belangrijke data Inloopavond: vanavond, donderdag 7 september: inloopavond 18.30 tot 19.30 uur voor alle kinderen èn hun (groot-)ouders/ verzorgers!

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Algemeen Inloopochtend nieuwe leerlingen Morgenochtend is de inloopochtend voor toekomstige leerlingen en hun ouders van 10.30 tot 12.00 uur. Kent u nog

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 7, 12 oktober 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 7, 12 oktober 2017 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 7, 12 oktober 2017 Algemeen Herfstvakantie Wij wensen alle kinderen een heel fijne herfstvakantie toe. Rust maar lekker uit en geniet van het herfstweer. Wij zien jullie

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018 Algemeen Carnavalsviering Het is nog wat vroeg, maar we willen dit alvast wel onder de aandacht brengen: Vrijdag 9 februari is het Carnaval op De Raagten.

Nadere informatie

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. 5 Koffie-uurtje uur. 4 Kinderfysio op school. Start kinderboeken week

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. 5 Koffie-uurtje uur. 4 Kinderfysio op school. Start kinderboeken week Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 Groep 3/4 Groep 5/6 2 3 Start kinderboeken week Groep 8 4 5 Koffie-uurtje 8.45-9.45 uur Dag van de leraar 6 7 8 Studiedag voor het team, alle

Nadere informatie

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Afgelopen dinsdag was er directieberaad van JongLeren. Daar is de strategische beleidsagenda vastgesteld. De uitgangspunten

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 23, 3 maart 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 23, 3 maart 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 23, 3 maart 2016 Algemeen Terugblik zinvolle studiedag Terwijl de kinderen afgelopen woensdag genoten van een extra dagje vrij, hadden de leerkrachten en pedagogisch medewerkers

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 13, 3 december 2015

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 13, 3 december 2015 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 13, 3 december 2015 Algemeen Hij komt, hij komt Morgen is de grote dag. Wij hopen Sinterklaas en zijn pieten om 8.35 uur buiten te kunnen ontvangen. Verderop in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 5, 28 september 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 5, 28 september 2017 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 5, 28 september 2017 Algemeen Belangrijke data 4 oktober: studiedag voor medewerkers Kindcentrum: alle kinderen vrij 5 oktober: Landelijke Stakingsdag: alle kinderen vrij

Nadere informatie

Studiedag Op dinsdag 28 juni zijn alle kinderen de hele dag vrij van school i.v.m. studiedag voor het team.

Studiedag Op dinsdag 28 juni zijn alle kinderen de hele dag vrij van school i.v.m. studiedag voor het team. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 36, 16 juni 2016 Algemeen Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Het is elk jaar weer even puzzelen om de groepsverdeling voor het nieuwe schooljaar rond te krijgen. Hoeveel

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016 Algemeen Vol verwachting kijken wij uit naar het grote feest van Sinterklaas. De school is prachtig versierd door de ouders van de ouderraad! Nu komen

Nadere informatie

Info. Enquête kennismakingsgesprekken

Info. Enquête kennismakingsgesprekken Enquête kennismakingsgesprekken In de afgelopen weken hebben alle kennismakingsgesprekken plaatsgevonden. Wij willen graag in kaart brengen wat goed ging en waar we deze gesprekken kunnen verbeteren. Zou

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Hilversum, 6 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober Dinsdagavond 6 oktober. Lezing Geef me de 5

Hilversum, 6 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober Dinsdagavond 6 oktober. Lezing Geef me de 5 Hilversum, 6 oktober 2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober 2015. Dinsdagavond 6 oktober Lezing Geef me de 5 Het is de week van de opvoeding, daarom is er vanavond een lezing

Nadere informatie

Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b:

Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b: Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b: Wij zijn de groep van juf Anne-Marie. Gr 1-2 b is gestart met 21 kinderen. Wij zijn: sjoerd - esmee - jindy - jace - seline - ilja - yelle - tijn - laura - tessa

Nadere informatie

Ouderavond Op donderdag 17 maart en dinsdag 22 maart zijn de ouderavonden n.a.v. het rapport. Alle ouders worden hiervoor uitgenodigd.

Ouderavond Op donderdag 17 maart en dinsdag 22 maart zijn de ouderavonden n.a.v. het rapport. Alle ouders worden hiervoor uitgenodigd. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 22, 25 februari 2016 Algemeen Studiedag Op woensdag 2 maart zijn alle leerlingen vrij van school. Er is dan een gezamenlijke studiedag voor de leerkrachten en pedagogisch

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B

NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B NR. 2 5 september 2019 (nr. 3 zal verschijnen op 19 september 2019) Beste ouders, NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Afgelopen weken is er volop gewerkt rondom "Ikke/ik". Wie ben ik, wat doe ik graag, wat

Nadere informatie

1 okt nr. BELANGRIJKE DATA

1 okt nr. BELANGRIJKE DATA 1 okt. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA Wo. 3 okt. Start kinderboekenweek Wo 10 t/m vr. 12 okt. Kamp groep 8 Vrij. 12 okt. Zwanenmeer 10.45-11.30 u. Ma. 15 t/m vr. 19 okt. Herfstvakantie Ma. 22 okt. Luizenkammen

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl Ma 8/10 Di 9/10 Woe 10/10 Do 11/10 Vrij 12/10 Za 13/10 AGENDA Einde Kinderboekenweek

Nadere informatie

SCHOOLJAAR NR 4

SCHOOLJAAR NR 4 ZUIDSTROOMNIEUWS!! SCHOOLJAAR 2018-2019 NR 4 Datum: 30 november 2018 ONTWIKKELINGEN Onderwijs op BS de Zuidstroom Enkele weken geleden is de vacature voor de nieuwe directeur uitgegaan. Ter ondersteuning

Nadere informatie

Kindcentrum Fellenoord, Hemelrijken 310, 5612 WS Eindhoven, ,

Kindcentrum Fellenoord, Hemelrijken 310, 5612 WS Eindhoven, , Beste ouders/verzorgers, We zijn dit schooljaar weer goed begonnen. In sommige groepen zien we ook nieuwe leerlingen. En we zien u ook weer! Fijn! Ook dit schooljaar gaan we ons best doen om u weer goed

Nadere informatie

Nr september 2018

Nr september 2018 Nr. 03 21 september 2018 Inhoud Nr. 03 21 september 2018... 1 ALGEMEEN... 1 Kennismakingsgesprekken en informatiemarkt... 1 Ouderhulp... 1 Brandbrief overblijf... 1 Studiedag... 2 Stagiaires... 3 GROEPSINFORMATIE...

Nadere informatie

Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1

Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1 Start schooljaar Op maandag 22 augustus zijn we met 301 leerlingen gestart aan een nieuw schooljaar. Vrijdag 26 augustus hebben we het jaar met elkaar feestelijk geopend.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 11, 16 november 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 11, 16 november 2017 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 11, 16 november 2017 Algemeen Sint op De Raagten Fluisterpiet is al vooruit gestuurd en hij heeft laten weten dat de Sint dit jaar met de luchtballon naar onze school wil

Nadere informatie

VALKJE 10 Schooljaar

VALKJE 10 Schooljaar 12 JULI 2018 VALKJE 10 Schooljaar 2017-2018 Formatie In de brief van het bestuur heeft u al gelezen dat het samenstellen van de formatie op de verschillende scholen een hele klus was. Zoals het er nu naar

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 3 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 6 Directiepraatje Kennismakingskamp: Afgelopen week hebben alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Nieuwsbrief oktober 2018 Belangrijke data in oktober Beste ouders en verzorgers, Wij zijn samen hard aan het werk op onze school. De kinderboekenweek brengt veel 1 t/m 12 Kinder- leesplezier en voorlees

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 oktober 2016

Nieuwsbrief 13 oktober 2016 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 13 oktober 2016 Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017 met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 4e nieuwsbrief, vrijdag 3 oktober 2014 Beste ouders, Het zal u niet ontgaan zijn: de Kinderboekenweek is begonnen!

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

De weekbrief van week 38 voor de ouders van de kinderen van groep 1, 2 en 3. Beste ouders,

De weekbrief van week 38 voor de ouders van de kinderen van groep 1, 2 en 3. Beste ouders, De weekbrief van week 38 voor de ouders van de kinderen van groep 1, 2 en 3. Beste ouders, Groep 1/ 2: Piramidethema: MENSEN ( allemaal mensen). Vorige week hebben de kinderen de letter U van UK aangeboden

Nadere informatie

Jarig Op vrijdag 29 september is Nova uit de onderbouw jarig. Alvast gefeliciteerd en we wensen je een fijne dag! Uit de groepen

Jarig Op vrijdag 29 september is Nova uit de onderbouw jarig. Alvast gefeliciteerd en we wensen je een fijne dag! Uit de groepen Weekbrief CBS De Til 25 september t/m 1 oktober 2017 Week 39 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Vanuit de directie Wat was het gezellig gisteren tijdens het zomerfeest!

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 9 oktober Nr 7. Jaargang 30

Het Jozef Journaal   datum: 9 oktober Nr 7. Jaargang 30 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 9 oktober 2018 Nr 7 Jaargang 30 Van de directie Talentontwikkeling in groep 1/2 Geel Verkeersveiligheid Wij willen aandacht vragen voor de veiligheid

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 1, 30 augustus 2019

Schooljaar Nummer 1, 30 augustus 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 1, 30 augustus 2019 Kalender: 2-6 sept Ambitiegesprekken, u ontvangt hiervoor een uitnodiging via Parro 5 en 6 sept Schoolfotograaf 6 sept Voorlezen met (groot)ouders in de

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

Populierenblaadje. Datum: vrijdag 23 november 2018

Populierenblaadje. Datum: vrijdag 23 november 2018 Datum: vrijdag 23 november 2018 Populierenblaadje Algemeen: Kijkweeksluiting: We hebben weer een fantastische keuzecursus met een breed aanbod. Volgende week vrijdag kunt u vanaf 14.10 uur komen kijken

Nadere informatie

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig Jaargang 16 nr. 2 InfOventje 12 september 2012 Ouderinformatie IN DEZE INFO Martien Wijdeven afwezig Ouderpanel Gruitdagen Belangrijke data Estafettelezen Stage Nieuws uit de groepen Formulier estafettelezen

Nadere informatie

Nieuws uit groep 6: P.B.S. beloningen

Nieuws uit groep 6: P.B.S. beloningen Nieuws uit groep 6: We hebben weer een leuke periode achter de rug, waarin we ook veel hebben gedaan. Hieronder kunt u mee lezen en genieten van al onze belevenissen! Wie ben jij? Het Wie ben jij spel

Nadere informatie

17 sept nr. BELANGRIJKE DATA. Week van de oudervertelmomenten. Ma 10 t/m vr. 12 okt. Kamp groep 8. Ma. 15 t/m vr. 19 okt. Herfstvakantie OP TIJD

17 sept nr. BELANGRIJKE DATA. Week van de oudervertelmomenten. Ma 10 t/m vr. 12 okt. Kamp groep 8. Ma. 15 t/m vr. 19 okt. Herfstvakantie OP TIJD 17 sept. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA Ma. 17 sep. Week van de oudervertelmomenten Wo. 3 okt. Start kinderboekenweek Ma 10 t/m vr. 12 okt. Kamp groep 8 Vrij. 12 okt. Zwanenmeer Ma. 15 t/m vr. 19 okt. Herfstvakantie

Nadere informatie

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen Weekbericht van 19-02-2018 Algemeen Even voorstellen Hallo allemaal, Mijn naam is Annemiek Molema. Naast mijn studie vind ik het erg leuk om te handballen. Daarnaast heb ik ook een webshop met baby en

Nadere informatie

Beste ouders, Maar nu eerst lekker weekend vieren! Fijne dagen, Team Weemewereld. Geef ze vrij baan... Agenda deze week: Maandag 20 november

Beste ouders, Maar nu eerst lekker weekend vieren! Fijne dagen, Team Weemewereld. Geef ze vrij baan... Agenda deze week: Maandag 20 november Nieuwsbrief 11 Beste ouders, maandag 20 vrijdag 24 november Deze week waren er alle (aangevraagde) gesprekken met ouders én de voorlopige-advies-gesprekken met de leerlingen van groep 8 (en hun ouders).

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 januari 2019 Ma 21/1 Di 22/1 Woe 23/1 Do 24/1 Vrij 25/1 Voorleesontbijt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 30 september 2016

Nieuwsbrief 2 30 september 2016 Heerlen, 30 september 2016 Nieuwsbrief 2 30 september 2016 Welkom Er zijn een aantal nieuwe leerlingen op onze school. Wij heten hen van harte welkom op De Wegwijzer: Het nieuwe logo Hailey Phoebe Davianna

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 5 jaargang 17 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 9 Directiepraatje: Beste ouders, Op 5 november hebben we een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders,

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders, Nieuwsbrief 5 Vrijdag 7 oktober 2016 Beste ouders, Een volle nieuwsbrief dit keer. Wij zijn inmiddels zes weken aan de gang en klaar met onze gouden weken waarin we ons met de groepsvorming hebben bezig

Nadere informatie

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 HET LEITJE Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 AGENDA Dinsdag 10 november: Donderdag 12 november: Zaterdag 14 november: 12.45 uur Inloopspreekuur Jeugdverpleegkundige 8.30 uur Studiedag

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Nieuws van de KDV. Jaargang 41 nr. 31, 24 mei 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Nieuws van de KDV. Jaargang 41 nr. 31, 24 mei 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 31, 24 mei 2018 Algemeen Gered Deze natuur-knappe kinderen wisten niet alleen de andere kinderen, maar ook de grote spin te redden! Tijdens het keuze-uur tekenen / schilderen

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Weekbrief 11-16 november Beste ouders en verzorgers, Aulamiddag Wat leuk om zoveel ouders te zien bij de aulamiddag van afgelopen maandag. En wat hebben de kinderen alles goed geregeld. Van de optredens

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 13 november Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 13 november Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 13 november 2015 Beste ouders, Gefeliciteerd Tipp de lange uit groep 1 wordt 18 november, 5 jaar! Sanne Zomerman uit groep 8 is 20 november jarig!

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe!

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe! NUMMER 1 JAARGANG 30 02-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 1 september Informatieavond groep 8 locatie Eem 6 september Schoolfotograaf individueel locatie Revius 7 september Schoolfotograaf groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019 Nummer 15 28 e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019 Week 52 en 1 Kerstvakantie t/m zondag 6 januari 2019 7 januari Eerste schooldag nieuwe kalenderjaar 7 januari Jeroen Oosterhof op de Voorpoort

Nadere informatie

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen.

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen. 1 0 5 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. De informatieavond (middag) van vorige week donderdag is met groot enthousiasme ontvangen.

Nadere informatie

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School 25 februari 2015, jaargang 5 nummer 12 Niet vergeten donderdag 26 februari ouderpanel maandag 2 maart start groep 2 maandag 2 maart start verkeerproject met de hele Brede School donderdag 5 maart creamiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 6. Weekbrief 02-10-2015. Informatieavond 01-10-2015

Paulus-Weekbrief 6. Weekbrief 02-10-2015. Informatieavond 01-10-2015 Paulus-Weekbrief 6 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 40 Weekbrief 02-10-2015

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

Kaleidoscoop Website: jaargang 8, nr..;21

Kaleidoscoop Website:     jaargang 8, nr..;21 Nieuwsbrief van Interconfessionele Basisschool Kaleidoscoop schooljaar 2017-2018, Website: www.icbkaleidoscoop.nl E-mail: info@icbkaleidoscoop.nl jaargang 8, nr..;21 INHOUD: 1. Agenda komende weken 2.

Nadere informatie

Welkom op de site van groep 1/2 a!

Welkom op de site van groep 1/2 a! Welkom op de site van groep 1/2 a! groep van juf Thijske Verdaasdonk Mocht u vragen of opmerkingen hebben; loop gerust even binnen. Ook kunt u natuurlijk mailen op het volgende e-mail adres: tverdaasdonk@bs-st-willibrordus.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2015

Nieuwsbrief november 2015 Personele zaken: Juf Sabine gaat met ingang van maandag 16 november met zwangerschapsverlof. Wij wensen haar een plezierig verlof. Juf Ellen ten Berge zal groep 6 overnemen op maandag t/m woensdag. Juf

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's.

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's. 24 september 2015 kalender Maandag 28 september Informatieavond groepen 1 Dinsdag 29 september Informatieavond groepen 6 Woensdag 30 september Informatieavond groepen 7 Voorlezen bij de kleuters In oktober

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 10, 12 november 2015

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 10, 12 november 2015 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 10, 12 november 2015 Algemeen Studiedag Op woensdag 18 november hebben alle juffen en meesters een studiedag. De kinderen zijn deze dag vrij. De juffen en meesters gaan

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 29, 14 april 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 29, 14 april 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 29, 14 april 2016 Algemeen Talentontwikkeling De kinderen van groepen 1 t/m 4 vinden de uitleg over allerlei beroepen op de beroepenmarkt van de projectgroep heel interessant.

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Facebook Onze facebookpagina heeft een andere naam gekregen. HKC Twente is Kindercentrum.nl geworden.

Facebook Onze facebookpagina heeft een andere naam gekregen. HKC Twente is Kindercentrum.nl geworden. KDV De Telgenkamp Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl en KDV De Telgenkamp. Facebook Onze facebookpagina heeft een

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 )

Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 ) Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 ) Beste ouders en leerlingen, Bijna vakantie. Veel leerlingen en leerkrachten hebben daar veel zin in. Op school begint het nu wat rommeliger te worden; er zijn schoonmaakacties

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 26 september 2014 Ma 29 Di 30 Woe 1 Do 2 Vrij 3 Za 4 AGENDA Start Kinderboekenweek

Nadere informatie

12 oktober Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Herfstvakantie.

12 oktober Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Herfstvakantie. 12 oktober 2017 Agenda Do 12 Afsluiting Kinderboekenweek van 18.30 20.00 uur. Alle kinderen mogen vanavond griezelig verkleed naar school. Vr 13 Prijsuitreiking van de schrijf- en tekenwedstrijd voor de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data:

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data: Nieuwsbrief Nr. 3 15 oktober 2018 Belangrijke data: Informatie avond Deze week wordt in iedere groep de informatie-avond georganiseerd. Tijdens deze avond, zal er belangrijke specifieke informatie worden

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 38, 30 juni 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 38, 30 juni 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 38, 30 juni 2016 Algemeen Schoolreisje Dankzij de ouders van de ouderraad hebben de kinderen van groep 1 t/m 7 weer een heerlijk schoolreisje gehad. Voor de groepen 1 t/m

Nadere informatie

Nr. 5 7 oktober 2016 ALGEMEEN

Nr. 5 7 oktober 2016 ALGEMEEN Nr. 5 7 oktober 2016 ALGEMEEN Afwezigheid Esther (I.B.er) Vanaf 12 oktober ben ik een periode afwezig i.v.m. een operatie aan mijn voet. Ik ga er van uit dat ik er vier weken niet ben. Daarna hoop ik mijn

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant Jaargang 10 Nummer 3 21 september 2018 Agenda Ma-di 24-25 sept Vrijdag 28 september Woensdag 3 oktober Vrijdag 5 oktober Woensdag 10 oktober Studiedagen alle leerlingen zijn vrij. Peuterwerk is open. Open

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 12, 23 november 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 12, 23 november 2017 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 12, 23 november 2017 Algemeen Staking Beste ouders/verzorgers, Zoals u mogelijk al uit de media heeft vernomen, hangt er voor 12 december a.s. wederom een staking in het

Nadere informatie

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers,

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers, 4 februari nr. 8 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, We zijn alweer gestart aan de tweede helft van het schooljaar. Er wordt in de klassen hard gewerkt en er gebeuren mooie dingen. Eén van die dingen is

Nadere informatie

15 oktober 2018 Nummer: 4

15 oktober 2018 Nummer: 4 15 oktober 2018 Nummer: 4 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, De eerste periode van het schooljaar zit er al weer bijna op. Ondanks dat het nog als zomer voelt, staat de herfstvakantie voor de deur.

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 7 Maandag 09 oktober - 06 oktober Dinsdag 10 oktober Directie

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders,

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders, Beste ouders, In de laatste weken zijn veel toetsen afgenomen. Iedere keer blijkt weer dat de LOVS-toetsen voor een heleboel kinderen behoorlijk pittig zijn. De vraagstelling is anders, de opdrachten zijn

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie