Hoeveel dingen worden niet beschouwd als onmogelijk totdat zij daadwerkelijk zijn bereikt. Kerstgedachte In dit nummer: Beste ouders,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hoeveel dingen worden niet beschouwd als onmogelijk totdat zij daadwerkelijk zijn bereikt. Kerstgedachte 2011. In dit nummer: Beste ouders,"

Transcriptie

1 Nummer: November 2011 Wij zorgen voor elkaar Interessante informatie: 23 DECEMBER ALLE LEERLINGEN VRIJ OM 1200u 31 december juf Ellen jarig 06 januari meester Léon jarig 16 januari algemene ouderavond 20.00u Beste ouders, Ik wil u namens ons allen hele fijne feestdagen toewensen. Feestdagen die warm, gezellig en sfeervol zijn. Verder wensen wij u natuurlijk een heel goed, gezond en gelukkig 2012 toe. 17 januari juf Trees jarig 18 januari Voorleesontbijt groep 3 t/m 8 In het belang van de ontwikkeling van uw kind is het goed dat we op een goede manier met elkaar samenwerken, dat we vertrouwen hebben in elkaars intenties en dat we van elkaar weten dat het welzijn en het leren van het kind voor ons allemaal op de eerste plaats komt. Voor het komende jaar wens ik ons allen toe we elkaar helpen, adviseren en kunnen inspireren om dat mooie doel ook daadwerkelijk te realiseren. In dit nummer: kerstwens 1 Tot slot wil ik u allen bedanken voor de goede samenwerking en het vertrouwen in het afgelopen jaar. Team obs de Carrousel kerstgedachte 1 Voorleesontbijt groep 3 t/m 8 2 Juf Alice 2 Schoolgruiten 3 Kerstgedachte 2011 Inspirerende spreuk van Plinius de Oudere,, romeins schrijver Ouderavond 16 januari Verkiezingen oudergeleding MR 3 4 Hoeveel dingen worden niet beschouwd als onmogelijk totdat zij daadwerkelijk zijn bereikt. Ik spreek de hoop uit dat we het komende jaar de wijsheid en de moed hebben om te gaan voor de dingen die voor elk van ons afzonderlijk de moeite waard zijn.

2 Pagina 2 Woensdag 18 januari hebben we weer ons jaarlijkse voorleesontbijt voor groep 3 t/m 8 op school In elke groep komt een gast die de kinderen voorleest. De kinderen eten op dat moment een gezond ontbijt. Op deze manier willen we het lezen van boeken stimuleren. Alle kinderen dienen zelf een bord, beker en brood mee te nemen. De school vult het ontbijt aan met een mandarijntje en een plakje peperkoek Er is voor alle kinderen ook iets te drinken. De meesters en juffen zorgen voor een speciale inrichting van de klas. Een gezellige omgeving is de basis voor sfeer en saamhorigheid. We proberen die sfeer te koppelen aan lezen in de hoop dat kinderen hier profijt van hebben en thuis ook op zoek gaan naar momenten om lekker te lezen. De kleuters gaan zoals elk jaar in die periode naar de bibliotheek. Ze worden daar voorgelezen door gastlezers. De leerkrachten brengen de ouders van de kleuters op de hoogte van het precieze tijdstip. Lezen is heel belangrijk voor de ontwikkeling van woordenschat en het begrijpen van teksten. Als ouders kunt u hieraan een belangrijke bijdrage leveren. Stimuleer door vooral veel voor te lezen, het goede voorbeeld te geven. Als u erin slaagt voorlezen te koppelen aan sfeer en gezelligheid zorgt voor een extra impuls. Lezen is goed, lezen moet Juf Alice gaat bijna met zwangerschapsverlof. In februari gaat ze bevallen van haar tweede kindje. Na de meivakantie is de juf hopelijk weer fit genoeg om te komen werken. we wensen haar en Ruben en Tess een heel gezellige periode toe. ANWB lidmaatschapskaarten Voor iedere 100 ingeleverde lidmaatschapskaarten schenkt de ANWB een Victor Veilig aan Veilig Verkeer Nederland. Deze felgroene pop met vlag waarschuwt weggebruikers voor spelende kinderen. Lever uw kaart in en help spelende kinderen. Wellicht krijgen wij een Viktor veilig voor onze school.

3 Nummer: 365 Pagina 3 SCHOOLGRUITEN In de periode van week 3 tot en met week 13 in het nieuwe jaar doet onze school mee met het EU-Schoolfruitprogramma, een Europees programma dat het eten van voldoende groenten en fruit stimuleert. Door EU-Schoolfruit leren kinderen spelenderwijs verschillende soorten groenten en fruit te eten. Dat is niet alleen gezond, maar ook gezellig! Kinderen hebben veel te winnen bij gezonde eetgewoonten. Kinderen die genoeg groenten en fruit eten en elke dag actief bewegen, zitten lekkerder in hun vel, krijgen minder snel griep, zijn minder snel verkouden, voelen zich fitter, beleven meer plezier aan sport en spel en leren makkelijker. Kern van het EU-Schoolfruitprogramma is het gezamenlijk eten van groenten en fruit in de klas: het zgn. gruiten. De kinderen krijgen 2 á 3 dagen in de week (de gruitdagen ) gedurende 10 schoolweken een portie groenten of fruit uitgereikt om gezamenlijk in de klas op te eten. Er zijn voor ouders géén kosten verbonden aan deze groente- en fruitverstrekkingen. De school ziet in het EU-Schoolfruitprogramma een waardevolle investering in de gezondheid van de leerlingen nu én later als ze groot zijn. Kom naar onze ouderavond 23 december zijn alle leerlingen om 1200u vrij. Thema ouderavond 16 januari aanvang om 20.00u Elk schooljaar organiseren wij in januari een thema ouderavond. Dit jaar vindt die avond plaats op maandag 16 januari. De avond begint om 20.00u. Het thema van dit jaar is het beoordelen van de prestaties van de leerlingen. We hopen dat het thema uw aandacht trekt en we met velen zijn. Het doel van de avond is om u in eerste instantie te informeren over de manier waarop wij leerlingen beoordelen. Welke beoordelingsinstrumenten hebben we? Wat is het verschil tussen de CITO resultaten en de resultaten die bij de methode horen? Op dit moment zijn we volop bezig met het samenstellen van een nieuw verslag We zouden van u willen weten welke tips u kunt aanreiken als het gaat om de presentatie van de ideeën achter het beoordelen. Wat zou u als ouder graag in een rapport opgenomen willen zien? Wij nodigen u van harte uit.

4 Tussen jdse verkiezingen oudergeleding MR 16 januari 2012 In onze Medezeggenschapsraad (MR) zitten 4 ouders en 4 teamleden. In de oudergeleding ontstaat met ingang van volgend schooljaar een vacature. Daarom houden we een tussentijdse verkiezing. Er zijn twee ouders die zich kandidaat hebben gesteld. Hieronder stellen zij zich zelf voor. De verkiezing wordt gehouden tijdens de algemene ouderavond van 16 januari Elke ouder die dan aanwezig is kan een stem uitbrengen. De stembiljetten worden ter plekke uitgereikt. Graag stel ik mij aan u voor als kandidaat MR-lid voor de OBS De Carrousel. Ik ben Mandy Veltstra, moeder van zoon Lucas uit groep 3 en dochter Marit uit groep 1. Ik ben getrouwd, woon in Landgraaf en werk parttime als secretaresse. Vanwaar mijn interesse in de MR: Aangezien ik met enthousiasme betrokken ben bij de ontwikkelingen van mijn kinderen en een waardevolle bijdrage wil leveren binnen het onderwijs dat zij genieten, en aangezien ik een pedagogische opleiding heb genoten en graag overleg en communiceer met de school waar mijn kinderen naar toe gaan. Mede gezien de roerige tijd die we de laatste maanden van het afgelopen schooljaar hebben meegemaakt, ben ik van mening dat er op dit moment behoefte is aan rust en continuïteit. Als lid van de medezeggenschapsraad wil ik dan ook graag meedenken over het beleid van de school en namens de ouders een stem uitbrengen bij belangrijke beslissingen, om zo te streven naar een zo goed mogelijke kwaliteit van onderwijs binnen een prettige omgeving. Lidmaatschap van de MR betekent voor mij: Dat ik mij voor jullie zal inzetten en een aanspreekpunt wil zijn om de levende vraagstukken van jullie kenbaar te maken, om zo de Carrousel de plaats te laten zijn waar jullie, jullie kind en de leerkrachten met een fijn gevoel naar toe gaan.

5 Langs deze weg wil ik me voorstellen en verkiesbaar stellen voor de medezeggenschapsraad van de Carrousel. Mijn naam is Imre Vanthoor, getrouwd met Raymond en moeder van Jesse van groep 1/2. Ik ben reeds 13 jaar werkzaam als (senior) accountspecialist bij een grote uitzendorganisatie en mijn vrije tijd besteed ik het liefst met mijn gezin, naaste familie en vrienden. Daarnaast heb ik als hobbies: jazzdance en concerten bezoeken. Vanuit mijn werkervaring heb ik interesse in een orgaan als de MR, waarbij je nauw betrokken bent bij allerlei schoolontwikkelingen en deze ondersteunt in het belang van alle betrokkenen. Naast mijn reguliere werkzaamheden van het bemiddelen en begeleiden van medewerkers bij opdrachtgevers heb ik de afgelopen jaren ook deelgenomen aan een klankbordgroep en heb ik me gespecialiseerd in kwaliteit, dit heeft weer raakvlakken met het werk van een MR. Persoonlijk heb ik daarnaast ook een 'band' met het onderwijs, ik ben opgegroeid in een gezin met vader als leerkracht middelbare school en moeder als leerkracht speciaal onderwijs, de appel valt niet ver van de boom! Bij OBS de Carrousel probeer ik zoveel mogelijk betrokken te zijn bij de activiteiten die plaatsvinden, met name in de klas van mijn zoontje. Oók met carnaval vind ik het erg leuk om mee te helpen met de voorbereidingen en om mee te lopen in de tocht. Dit is in het kort wie ik ben, hopelijk mag ik jullie beter leren kennen als oudervertegenwoordiger van de medezeggenschapsraad!

'Medezeggenschapsraad', ik vond het lang een beetje een abstract begrip.

'Medezeggenschapsraad', ik vond het lang een beetje een abstract begrip. Zeven MR-kandidaten stellen zich aan u voor. Mijn naam is Naima Rahouani-Boultam. Ik ben moeder van Selma uit groep 4MN en Ilias die op de middelbare school zit (heeft ook op de Jonge Wereld gezeten).

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone) 13-06-2014 Agenda Nieuwe leerlingen 16 t/m 19-06 Avondvierdaagse 17-06 MR-vergadering 18-06 weekviering groep 8B 20-06 talentenkijker in gr. 6, 6/7 en 7 Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Kinderboekenweek Alles in 1 afsluiting

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Schoolnieuws De Achtsprong

Schoolnieuws De Achtsprong De Brink 126 7206 KD Zutphen T 0575 524213 h.hendriks@skbg.nl www.deachtsprong.nl 31-10-2016 Schoolnieuws De Achtsprong In dit nummer: -vervolg schoolfruit -open dag -meester en juffen dag -gevraagd (spijker)

Nadere informatie

PRIKBORD 3. 3 september 2014. 22 oktober 2015. Nieuws van de directie

PRIKBORD 3. 3 september 2014. 22 oktober 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 3 3 september 2014 22 oktober 2015 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 1 2 3 3 Verjaardagen 3 Kasverslag OR Informatie van derden 4 5 Agenda 6 de directie

Nadere informatie

Troubadourtje CARNAVAL. Prins- en Prinsesverkiezing. Agenda:

Troubadourtje CARNAVAL. Prins- en Prinsesverkiezing. Agenda: Troubadourtje Informatiekrant Katholieke basisschool De Troubadour Jaargang: 2015-2016 Datum: 29-01-2016 Inhoud: Carnaval Prins en Prinsesverkiezing Ouderbijdrage St. Leergeld EU-fruit groep 3 groep 6

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 8 november 2016 Nr. 9

Nieuwsbrief Dinsdag 8 november 2016 Nr. 9 Nieuwsbrief Dinsdag 8 november 2016 Nr. 9 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Dinsdag 8 november 19.30 21.00 uur Ouderavond Woensdag 9 november 08.15 09.00 uur Inloopochtend

Nadere informatie

MR-Verkiezing: Welke enthousiaste ouder neemt zitting in de MR? maandag 9 mei tussen 16.30 en 18.00 uur

MR-Verkiezing: Welke enthousiaste ouder neemt zitting in de MR? maandag 9 mei tussen 16.30 en 18.00 uur MR-Verkiezing: Welke enthousiaste ouder neemt zitting in de MR? In het vorige Lindeblad heeft de medezeggenschapsraad een oproep geplaatst voor een enthousiaste, betrokken ouder die de oudergeleding wil

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Theatergroep Frisse Wind presenteert Vette Shit

Theatergroep Frisse Wind presenteert Vette Shit Beste kinderen, ouders en verzorgers, Dit schooljaar zijn we enthousiast gestart met ons gezonde beleid. Via deze weg wil ik jullie bedanken voor de medewerking. We vragen van jullie om elke dag fruit

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Beste ouders De afgelopen maanden hebben er heel wat leuke en leerzame activiteiten plaatsgevonden op de Voorschool. In het kader van Koningsdag hebben de kinderen

Nadere informatie

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers,

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers, JAARGANG 2018-2019 NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) editie Engelandlaan Agenda Woensdag 10 juli Zomeruitje kleuterklas 1 Donderdag 11 juli Laatste schooldag tot 12:00uur Vrijdag 12 juli start

Nadere informatie

Helen Parkhurst Ouder Info

Helen Parkhurst Ouder Info Helen Parkhurst Ouder Info Schooljaar 2012-2013 Nummer 18 Datum: 27 mei 2013 Agenda juni 2012 7 juni: Studiemiddag, alle leerlingen vrij Locatie GL vanaf 11.45 uur Locatie GS vanaf 11.55 uur 10 juni: GMR

Nadere informatie

Vrijdag 07 september 2012

Vrijdag 07 september 2012 Vrijdag 07 september 2012 Begonnen!! Maandagochtend was het dan eindelijk zover. We mochten gaan lesgeven in het nieuwe schoolgebouw. En was is het mooi geworden! Dat ging niet vanzelf. In de eerste week

Nadere informatie

Nr. 5 5 november 2015 www.laurentiusschool.com

Nr. 5 5 november 2015 www.laurentiusschool.com Nr. 5 5 november 2015 www.laurentiusschool.com WIJ FELICITEREN: Hessel Broekman uit groep 6 was op 4 november jarig en werd 9 jaar! Aniek Polman uit groep 4 is op 9 november jarig en wordt 8 jaar! Fijne

Nadere informatie

Jaargang 21 Nummer 22 Nieuwsbrief 28 januari 2014

Jaargang 21 Nummer 22 Nieuwsbrief 28 januari 2014 Klimop 2 9301 PK Roden 050-5017172 info@obsdetandemroden.nl www.obsdetandemroden.nl Jaargang 21 Nummer 22 Nieuwsbrief 28 januari 2014 Belangrijke data 18 februari Studiemiddag, alle leerlingen vrij 21

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2015

Nieuwsbrief 3 november 2015 Pr. Marijkeweg 7a, 8463 VJ Rotsterhaule Tel : 0513-552022 deschakel@ogprimus.nl Nieuwsbrief 3 november 2015 Directie De eerste periode van schooljaar 2015-2016 zit er al bijna weer op. Juf Diana en Juf

Nadere informatie

Bijlage: Rooster Dick

Bijlage: Rooster Dick Belangrijke data november: 01 november 1 jarig bestaan van het Kwartet 02 november start schoolfruit 04 november info avond, ouders groep 3,4 en 5. 04 november nio onderzoek groep 8 08 november juf Anita

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Voorlezen groep Start week media wijsheid t/m 25 november

Voorlezen groep Start week media wijsheid t/m 25 november Nieuwsbrief Donderdag 3 november 2016 CBS de Welle Schoolstraat 10 9111 HH Burdaard 0519-332525 www.de-welle.nl welle@pcbo-ferwerderadiel.nl Waarnemend directeur: T.Weijer 31-10 14-11 01-11 15-11 02-11

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Paasviering

In deze Nieuwsflits: Paasviering schooljaar 2014-2015 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Paasviering Goede Vrijdag en Tweede Paasdag Studiemiddag dinsdag 21 april 2015 Koningsspelen Moestuinproject kleuters MR/Kwaliteitsgroep zoekt versterking

Nadere informatie

belangrijke data... 4 november 2016 nr. 9

belangrijke data... 4 november 2016 nr. 9 belangrijke data..... 4 november 2016 nr. 9 Maa 14 november GGD 10-jaar onderzoek Din 15 november GGD 10-jaar onderzoek Woe 16 november Ko ouderbijeenkomst thema Speel je mee en IPC-thema Winkelen Woe

Nadere informatie

Vossenburch Informatie november 23 oktober 2015

Vossenburch Informatie november 23 oktober 2015 Vossenburch Informatie november 23 oktober 2015 Geachte ouder(s)/verzorger(s) Schoolfoto s Maandag na de herfstvakantie ontvangt u een brief met informatie over het bestellen van de schoolfoto s. Controle

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Koetkrant. Woensdag 5 april 2018

Koetkrant. Woensdag 5 april 2018 Koetkrant Woensdag 5 april 2018 Agenda 17, 18 april 2018 : IEP-eindtoets groep 8 18 april 2018 : MR-vergadering 16.00 uur 27 april 2018 : Koningsdag - vrij 30 april t/m 11 mei 2018 : meivakantie Onderwerpen

Nadere informatie

Even voorstellen Eugenie Steens. Even voorstellen: Greet Maaswinkel. Hofbode 2 - Voorstellen, Gymrooster, Schoolreisje

Even voorstellen Eugenie Steens. Even voorstellen: Greet Maaswinkel. Hofbode 2 - Voorstellen, Gymrooster, Schoolreisje Page 1 of 5 Hofbode 02-19 september 2012 Even voorstellen: Greet Maaswinkel Hallo, ik ben Greet Maaswinkel en 60 jaar. Ruim 40 jaar ben ik al werkzaam in het onderwijs. Als kleuterleidster, hoofdleidster

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 7: 16.10.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 7: 16.10.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 7: 16.10.2015 Belangrijke data: 16 oktober oud papier 22 oktober fietsverlichtingscontrole 23 oktober studiedag 26-30 oktober herfstvakantie 2 november vanaf deze week start schoolfruit

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 07: 01 april 2016 Wat staat

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Koningsspelen 2015. Interessante informatie: April 2015. Jaargang 5, nr. 8. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Koningsspelen 2015. Interessante informatie: April 2015. Jaargang 5, nr. 8. In dit nummer: April 2015 Jaargang 5, nr. 8 Nieuwsbrief In dit nummer: Koningsspelen 2015 Konings spelen 1 Ik in de MR? 2 Onze nieuwe conciërge 4 Op de ochtend van 24 april, de laatste vrijdag voor Koningsdag, vinden

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: info@obs-apollo.nl 28 oktober Koffie morgen vanaf 8.30

Nadere informatie

oktober 2018 Belangrijke data: Luizenteam

oktober 2018 Belangrijke data: Luizenteam oktober 2018 Belangrijke data: Herfstvakantie van maandag 22-10-2018 tot maandag 29-10-2018 dinsdag 06-11-2018 margedag alle groepen donderdag 08-11-2018 lampionnenfeest 16.00 uur tot 17.00 uur vrijdag

Nadere informatie

Agenda. Bedankt!!!! 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf.

Agenda. Bedankt!!!! 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf. Agenda 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf. Bedankt!!!! Voor het poetsen, opruimen, tuintje bijhouden, het maken van de nieuwsbrief, ramen zemen, hulp bij Sinterklaas,

Nadere informatie

ROFFELTJE. Mag ik dan... Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, 0341-552284. De knuffel weg. Het huis is weg. De straat, de school, de winkel weg.

ROFFELTJE. Mag ik dan... Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, 0341-552284. De knuffel weg. Het huis is weg. De straat, de school, de winkel weg. ROFFELTJE > Mag ik dan... De knuffel weg. Het huis is weg. De straat, de school, de winkel weg. Pappa zegt: We gaan. Langs stoffige wegen gaan we. Over hoge golven. Tegengehouden door muren van prikkeldraad.

Nadere informatie

KBS De Borgh Nieuwsbrief november NB 2016 Nr 5

KBS De Borgh Nieuwsbrief november NB 2016 Nr 5 Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Borgh Nieuwsbrief november NB 2016 Nr 5 Inhoudsopgave: Leerplein Kijkochtenden Snappet, veiligheidshesjes Schoolfruit NB Het Nationaal Schoolontbijt,

Nadere informatie

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016 Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!!! Op de peuteropvang is de lente 1 van de favoriete thema s van de peuters en pedagogisch medewerkers.

Nadere informatie

ROFFELTJE. Directie. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo,

ROFFELTJE. Directie. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, ROFFELTJE > Ik speel, ik dans, Ik spreek, ik zwijg, zing af en toe een lied en als ik niets te spelen krijg speel ik een poosje niet. Maar ergens buiten mijn verstand, erboven of eronder, ben ik een kleine

Nadere informatie

Wij lossen problemen samen op! Agenda: Uitlachen en pesten vinden wij naar, daarom zijn wij aardig voor elkaar!

Wij lossen problemen samen op! Agenda: Uitlachen en pesten vinden wij naar, daarom zijn wij aardig voor elkaar! Schooljaar 2014-2015 Nr. 09 Oudergesprekken Maandag 27 en dinsdag 28 oktober vinden er oudergesprekken plaats schooljaar 2010-2011 voor alle leerlingen. Voor de herfstvakantie zijn de uitnodigingen mee

Nadere informatie

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen.

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. Kringgesprek Vanavond afscheid van Juf Nielza Wijks! op 20 december rond 18.30 uur Nummer 8 2012-2013 2013 Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. ruim

Nadere informatie

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's.

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's. 24 september 2015 kalender Maandag 28 september Informatieavond groepen 1 Dinsdag 29 september Informatieavond groepen 6 Woensdag 30 september Informatieavond groepen 7 Voorlezen bij de kleuters In oktober

Nadere informatie

Meander West Pauwenburg TA Lelystad tel: Jaarvergadering MR en voorlichting over het Portfolio

Meander West Pauwenburg TA Lelystad tel: Jaarvergadering MR en voorlichting over het Portfolio Openbare Daltonbasisschool De Meander jaargang 2017-2018 nummer: eind september Meander West Pauwenburg 4 8226 TA Lelystad tel: 0320-240521 Meander Oost Bingerden 41 8219 AT Lelystad tel: 0320-219317 www.demeander.eu

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Optreden Comboband. April 2018 Nummer 7

Nieuwsbrief. Optreden Comboband. April 2018 Nummer 7 Nieuwsbrief Adres: Old Hickoryplein 100, 6224 AZ Maastricht Tel.: 043-3623796 Website: www.deletterdoes-bs.nl Facebook: https://nl-nl.facebook.com/pages/bs-de-letterdoes/478379175587984 April 2018 Nummer

Nadere informatie

Schooljaar 2013-2014 Nieuwsbrief nr. 09 10 januari 2014

Schooljaar 2013-2014 Nieuwsbrief nr. 09 10 januari 2014 PCBS De Rank J. van Goyenstraat 4 3181 HE Rozenburg 0181-214972 www.pcbsderank.nl info@pcbsderank.vcodekring.nl Schooljaar 2013-2014 Nieuwsbrief nr. 09 10 januari 2014 De nieuwsbrief wordt voortaan digitaal

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

Wij zullen Wolmet niet vergeten en koesteren mooie herinneringen aan een fijne, betrokken en vrolijke collega. Yvonne Penne

Wij zullen Wolmet niet vergeten en koesteren mooie herinneringen aan een fijne, betrokken en vrolijke collega. Yvonne Penne Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 17 Nummer 8 Belangrijke data: 26 t/m 30-01-2015 Week

Nadere informatie

Nieuwsbrief. November 2015. Nieuwsbrief. Oktober 2014. Beste ouders,

Nieuwsbrief. November 2015. Nieuwsbrief. Oktober 2014. Beste ouders, November Beste ouders, In deze nieuwsbrief stelt onze gymleerkracht zich nader aan u voor. Juf Zita had het bij ons niet naar haar zin. Dit heeft gelukkig niets te maken met de kinderen en het team; zij

Nadere informatie

In het meegestuurde verslag kunt u de uitslagen van het Tevredenheidsonderzoek lezen.

In het meegestuurde verslag kunt u de uitslagen van het Tevredenheidsonderzoek lezen. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 06-09-2013 Nr. 02 Inhoud week 36 1. Buut berichten 2. Schoolfruit 3. Fiets gezocht met kinderzitje

Nadere informatie

Zomervakantie t/m 31 augustus, maandag 1 september hopen we iedereen weer op school te mogen verwelkomen.

Zomervakantie t/m 31 augustus, maandag 1 september hopen we iedereen weer op school te mogen verwelkomen. e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186 Nieuwsbrief 17 27 juni schooljaar 2013-2014 AGENDA 2 juli studiedag team, alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Koningsspelen

Nieuwsbrief. Koningsspelen N A A M B E D R I J F Nieuwsbrief In deze nieuwsbrief: - de Koningsspelen - de citotoets zit er op! - verkeersexamen groep 7 - voorstelronde van de kandidaten voor de MR - in de bijlage een uitnodiging

Nadere informatie

KLEINE MENSEN GROTE WENSEN

KLEINE MENSEN GROTE WENSEN KLEINE MENSEN GROTE WENSEN Voor de betere kinderopvang DOOR DE OGEN VAN KINDEREN Dit boekje laat je kinderopvang zien door de ogen van kinderen. Een praktische gids voor iedereen die nadenkt over de opvang

Nadere informatie

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September Overzicht activiteiten september 2012 De nieuwsbrief van 7 september 2012 Datum Activiteit Voor wie September Di. 11-09 Aangekondigde BHV oefening Gr 1-8 Di. 11-09 Informatie-ochtend Ouders van potentiële

Nadere informatie

Nieuws vanuit het team

Nieuws vanuit het team 17-09-2015 Nr 2. Nieuws vanuit het team Beste ouders, We zitten inmiddels al weer in de 3 e schoolweek van het nieuwe schooljaar. De kinderen zijn grotendeels al gewend aan hun nieuwe groep en natuurlijk

Nadere informatie

Mei 2019, Nieuwsbrief 9

Mei 2019, Nieuwsbrief 9 Mei 2019, Nieuwsbrief 9 VOORWOORD Beste ouders/verzorgers en kinderen van de Kennedyschool, Twee weken meivakantie! Ze zijn voorbij gevlogen. Alle juffen zijn klaar voor het laatste deel van het schooljaar.

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

DATUM: 07 november 2016

DATUM: 07 november 2016 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

www.wendakker.nl Wend(d)ingen september 2012

www.wendakker.nl Wend(d)ingen september 2012 www.wendakker.nl Wend(d)ingen september 2012 September 2012 zaterdag 1 Zomervakantie zondag 2 Zomervakantie maandag 3 Weer naar school/ Introductieweek t/m vrijdag 07-09 dinsdag 4 Adoptie woensdag 5 Luizencontrole

Nadere informatie

Enquête stichting Parentes Zoetermeer

Enquête stichting Parentes Zoetermeer Enquête stichting Parentes Zoetermeer In de afgelopen weken hebt u de mogelijkheid gehad om d.m.v. onze enquête uw stem te laten horen over diverse punten die spelen binnen onze stichting Parentes. In

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Vakantierooster & studiedagen komend cursusjaar Hieronder ziet u het vastgestelde vakantierooster voor komend cursusjaar 2016-2017: Nr 16:

Vakantierooster & studiedagen komend cursusjaar Hieronder ziet u het vastgestelde vakantierooster voor komend cursusjaar 2016-2017: Nr 16: Nr 16: 17 juni 2016 Inleiding De afgelopen periode hebben we hard gewerkt aan de voorbereidingen voor volgend cursusjaar. In deze nieuwsbrief krijgt u daar dan ook veel informatie over. Onder andere het

Nadere informatie

Gebruik de talenten die je hebt. In het bos zou het heel stil zijn als alleen de best zingende vogels te horen waren.

Gebruik de talenten die je hebt. In het bos zou het heel stil zijn als alleen de best zingende vogels te horen waren. Agenda komende weken Ma 02-11 Oudergesprekken groep 8 Ma 16-11 Infobrief 6 Di 03-11 Oudergesprekken groep 8 Di 24-11 Oudergesprekken groep 1-7 Do 05-11 LET OP! Leerlingen vanaf 12.00 uur Do 26-11 Oudergesprekken

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 04

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 04 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 04 Belangrijke data in januari/februari: Vrij 29/01: groep 1/2 B vrij Ma. 01/02: maandviering Do. 04/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 05/02: studiedag,

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Tops Veel aandacht voor het individuele kind Aandacht voor het kind Juffen denken goed mee met "probleem" leerlingen (bijv.

Tops Veel aandacht voor het individuele kind Aandacht voor het kind Juffen denken goed mee met probleem leerlingen (bijv. Tops Veel aandacht voor het individuele kind Aandacht voor het kind Juffen denken goed mee met "probleem" leerlingen (bijv. dyslexie) Persoonlijk: juffen ondersteunend persoon, kennen de kinderen, zijn

Nadere informatie

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015 Zeilen 1 mei 2015 Na de vakantie, op maandag 11 mei, gaat groep 6B zeilen, groep 6A gaat op woensdag 13 mei zeilen. We vertrekken om 9.00 uur vanaf school, de kinderen moeten gewoon om 8.30 uur op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 9 28 e jaargang 9 tot 16 november 2018

Nieuwsbrief. Nummer 9 28 e jaargang 9 tot 16 november 2018 Nummer 9 28 e jaargang 9 tot 16 november 2018 11 november Sint Maarten 12 november Beverwedstrijd 13 november Voorstelling groep 1 14 november Start schoolfruit 14 november OR vergadering 15 november Voorlichtingsavond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

Wielewoelewool, ik ga naar school! Toelichting

Wielewoelewool, ik ga naar school! Toelichting Zwijsen Wielewoelewool, ik ga naar school! Toelichting Inhoud Inleiding 3 Materialen 3 Voor het eerst naar school 4 Doelstelling 4 Opbouw prentenboek en plakboek 4 Werkwijze 5 Ouders 5 2 Inleiding Voor

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015 Kalender: 11 april Voorjaarsmarkt 17 april Moerdijk Schoon, voor groep 4, 5, 6 en 8 20 april Groep 8 op bezoek bij de RK-kerk 20 april Entreetoets groep 7

Nadere informatie

Resultaten Enquête Continurooster

Resultaten Enquête Continurooster Resultaten Enquête Continurooster 1. Hoeveel Enquêtes zijn er ingevuld en op school ingeleverd? 51 van de 60 gezinnen. 2. Met de volgende verdeling van de kinderen over de groepen: groep 1-2 33 kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 26 maart 2013

Nieuwsbrief. 26 maart 2013 Nieuwsbrief LJK: 075 6400214 Jachtenlaan: 075 6219267 26 maart 2013 G E E N A N D E R E S C H O O L T I J D E N Eerder hebben we u gevraagd om te reageren op het voorstel over aangepaste schooltijden.

Nadere informatie

De leerlingen van de onderstaande groepen doen een optreden in de aula.

De leerlingen van de onderstaande groepen doen een optreden in de aula. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 19-04-2013 Nr. 32 Inhoud week 16 1. Project Theater 2. Gezonde School 3. De verjaardag van de juffen

Nadere informatie

Duolezen. De Babbelaar 33e jaargang - week 20

Duolezen. De Babbelaar 33e jaargang - week 20 De Babbelaar 33e jaargang - week 20 L4 Duolezen In leerjaar 4 zijn we donderdag begonnen met duolezen! Kijk maar eens hoe goed dat in onze groep al lukt! Koorlezen, om de beurt voorlezen, elkaar complimenten

Nadere informatie

Infobulletin: Jaargang 8 nr. 68 / 24-04-2015.

Infobulletin: Jaargang 8 nr. 68 / 24-04-2015. Infobulletin: Jaargang 8 nr. 68 / 24-04-2015. - Agenda. - Afscheid Jacky van de Ven - Ouderbetrokkenheid - Schoolfotograaf - Spelinloop - Vakantierooster - Techniekproject gr 1-2-3 - Verkeersexamen - Wandel4Daagse

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

Inhoud. Vanuit de directie: Vanuit het team: Bieb-nieuws Kalender: Activiteiten in de buurt: Vanuit de directie

Inhoud. Vanuit de directie: Vanuit het team: Bieb-nieuws Kalender: Activiteiten in de buurt: Vanuit de directie 13-04-2018 Inhoud Vanuit de directie: Vanuit het team: Bieb-nieuws Kalender: Activiteiten in de buurt: Vanuit de directie Gisteravond was er een interessante ouderavond op In `t Veld. Veel enthousiaste

Nadere informatie

nieuwsbrief Dit leest u in deze nieuwsbrief:

nieuwsbrief Dit leest u in deze nieuwsbrief: nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 05-02-2016 U leest de nieuwsbrief van februari. De nieuwsbrief die nét voor de krokusvakantie uitkomt. Vandaag stond in het teken van carnaval. En wat was het een leuk

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 31 januari 2017 Nr. 19

Nieuwsbrief Dinsdag 31 januari 2017 Nr. 19 Nieuwsbrief Dinsdag 31 januari 2017 Nr. 19 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Woensdag 1 februari Sleuteltheater Vrijdag 3 februari Groepen 1/2 vrij Dinsdag 7 februari 14.30

Nadere informatie

GEZOCHT: NIEUWE LEDEN VOOR DE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

GEZOCHT: NIEUWE LEDEN VOOR DE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD 26-03-2015 Nr.13 AGENDA Woensdag 1 april Donderdag 2 april Vrijdag 3 april Open school Paasviering studiedag Alle leerlingen zijn vrij Maandag 6 april 2 e paasdag Alle leerlingen vrij GEZOCHT: NIEUWE LEDEN

Nadere informatie

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 19 september 2013 Uw hulp gevraagd Kent u ouders bij ons in de wijk met jonge kinderen?

Nadere informatie

Het info Uiltje. oktober 2015

Het info Uiltje. oktober 2015 Het info Uiltje oktober 2015 Voor u ligt alweer het tweede info uiltje van dit schooljaar. Dit info uiltje verschijnt iets eerder dan jullie van ons gewend zijn. Natuurlijk heeft dit alles te maken met

Nadere informatie

Met een hartelijke groet bedankt Margareth iedereen voor de fijne samenwerking en voor de mooie tijd waar ze als juf van heeft genoten.

Met een hartelijke groet bedankt Margareth iedereen voor de fijne samenwerking en voor de mooie tijd waar ze als juf van heeft genoten. Lemborgher Jaargang 20 Nummer 1 4 september 2013 Schooljaar 2013-2014 heet u van harte welkom. De eerste weken van het nieuwe schooljaar zitten er weer op. Inmiddels heeft u op school of d.m.v. een informatieavond

Nadere informatie

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel CC-tje WEEK 37-2013 Vorige week donderdag is onder grote belangstelling van familie, vrienden, collega s, ouders en kinderen onze meester Ed gecremeerd. De nabestaanden hebben laten weten enorm veel steun

Nadere informatie

Weer naar school koffieochtend maandag 1 september

Weer naar school koffieochtend maandag 1 september 16 juli 2013 Agenda van deze week Do 17 Vr 18 12.30 uur start zomervakantie. Zomervakantie t/m zondag 1 september Ma 1 1 e schooldag Weer naar school koffieochtend Di 2 Wo 3 Gruitdag Do 4 Vr 5 Beste ouders

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Een volgende keer zal ik u in de nieuwsbrief iets vertellen over ons nieuwe leerlingvolgsysteem voor sociaalemotionele

Een volgende keer zal ik u in de nieuwsbrief iets vertellen over ons nieuwe leerlingvolgsysteem voor sociaalemotionele Nieuws van. 8 november 2013, jaargang 16, nr. 5 Schooljaar 2013-2014 Ik heb in eerdere nieuwsbrief met betrekking tot de schoolontwikkeling geschreven dat ik terug zou komen op nieuwe ontwikkelingen op

Nadere informatie

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze DE STROOM JAARGANG 3 NUMMER 17 Inhoud: Bezoek aan de markt groep 3 MB Even voorstellen: Floor Open Dagen VO Agenda en bijlagen 14 JANUARI 2016 Informatieblaadje Basisschool de Beerze Bezoek aan de markt

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

Training - Begeleiding - Coaching BALANS DE BAAS VOOR VROUWEN DIE MAMA ZIJN OF WORDEN

Training - Begeleiding - Coaching BALANS DE BAAS VOOR VROUWEN DIE MAMA ZIJN OF WORDEN Training - Begeleiding - Coaching BALANS DE BAAS VOOR VROUWEN DIE MAMA ZIJN OF WORDEN HERKEN JE DIT? Heb je steeds het gevoel het net niet goed genoeg te doen voor iedereen? Zijn de dagen te kort voor

Nadere informatie

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Afgelopen dinsdag was er directieberaad van JongLeren. Daar is de strategische beleidsagenda vastgesteld. De uitgangspunten

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje vrijdag 2 oktober 2015 jaargang 13 nr. 4 agenda: 5 oktober Opening Kinderboekenweek 6 oktober Ouderraad boekenruilmarkt

Nadere informatie

Jaarverslag MR De Nieuwe Wiel 2014-2015

Jaarverslag MR De Nieuwe Wiel 2014-2015 Jaarverslag MR De Nieuwe Wiel 2014-2015 Inleiding Voor u ligt het jaarverslag van de medezeggenschapsraad (MR) van De Nieuwe Wiel voor het schooljaar 2014 2015. In dit jaarverslag beschrijft de MR in hoofdlijnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS t Kompas Vrijdag 3 juli 2015 nummer 23

Nieuwsbrief CBS t Kompas Vrijdag 3 juli 2015 nummer 23 Welkom Na de zomervakantie zien we een nieuw gezicht in groep 2, we heten Sietze Sietzema van harte welkom bij ons op school. We wensen je heel veel plezier in groep 2. Daarnaast heten we juf Margo Rottier

Nadere informatie