Meander West Pauwenburg TA Lelystad tel: Jaarvergadering MR en voorlichting over het Portfolio

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Meander West Pauwenburg TA Lelystad tel: Jaarvergadering MR en voorlichting over het Portfolio"

Transcriptie

1 Openbare Daltonbasisschool De Meander jaargang nummer: eind september Meander West Pauwenburg TA Lelystad tel: Meander Oost Bingerden AT Lelystad tel: meander@stichtingschool.nl Meandernieuws Agenda Oktober t/m 13 oktober Kinderboekenweek Donderdag 5 oktober 2017 Studiedag; groep 1 t/m 8 vrij Woensdag 18 oktober 2017 Jaarvergadering MR en voorlichting over het Portfolio maandag 23 t/m vrijdag 27 oktober Herfstvakantie Nieuwe leerkracht: Tess Ik ben Tess en kom dit jaar werken op de Meander. Sommige leerlingen van Oost kennen mij al vanwege mijn stages. Ik heb Meester Mark geholpen met de gymlessen, Juf Saskia in groep 8 en ook heb ik Juf Lidewey in groep 1+2 geholpen. Ik kom juf Nienke vervangen wanneer zij met zwangerschapsverlof is. Ik ga 2 dagen op Oost werken in groep 5 en 1 dag in groep 7 op West. Ik kijk er enorm naar uit om jullie allemaal te ontmoeten en er een leuk jaar van te maken! Tess Middendorp Doorgeven van nieuwe telefoonnummer(s) en/of adreswijzigingen We hebben deze maand al een aantal malen ouders thuis moeten bellen, omdat hun kind ziek was. In dat geval vragen wij ouders om het kind op te halen. In enkele gevallen waren ouders niet bereikbaar, omdat ze het nieuwe telefoonnummer niet hadden doorgegeven. Het is van groot belang, dat we altijd een telefoonnummer hebben om ouders (soms met spoed) te kunnen bereiken. Geef wijzigingen meteen door aan de leerkracht: het liefst op papier of via MaxClass. Logopedie op school Op iedere basisschool in Lelystad komt een logopedist. Zij komt op afspraak op onze school. De logopedist houdt zich bezig met de mondelinge communicatie: taal, spraak, stem, mondgedrag, vloeiendheid, auditieve vaardigheden en gehoor. In het dagelijks leven is communiceren onmisbaar. Een goede spraak- en taalontwikkeling is een belangrijke basis voor het leerproces. Soms verloopt de spraak- en/of taalontwikkeling niet vanzelf. Het opsporen van kinderen met logopedische problemen gebeurt door middel van de logopedische screening. Deze is erop gericht kinderen te selecteren die risico lopen in de verdere spraaken/of taalontwikkeling.

2 De screening Alle leerlingen worden door de logopedist op school gescreend in het schooljaar dat ze vijf jaar worden. Ouders krijgen in het begin van het schooljaar een toestemmingsformulier via de leerkracht. Dit formulier moet ingevuld en ondertekend bij de leerkracht ingeleverd worden. Als de logopedist op school is neemt zij kinderen 1 voor 1 mee uit de klas om de screening uit te voeren. De ouders zijn hier niet bij aanwezig. Over de uitslag worden zowel ouders als leerkracht geïnformeerd, per brief of in een persoonlijk gesprek. Wanneer ouders, leerkrachten of anderen twijfelen over het spreken van een leerling, dan kunnen zij de logopedist raadplegen. Als blijkt dat er iets aan de hand is zijn er de volgende mogelijkheden: - controle op korte of langere termijn - adviezen voor ouders en leerkrachten - indien nodig nader onderzoek (beperkt aantal) - verwijzing naar logopedist in de vrije vestiging. Als u contact wilt opnemen met de logopedist dan kunt u dat via de leerkracht van uw kind doen. Meer informatie is te vinden op Opvoeden & Zo Kinderen opvoeden is leuk, maar soms ook moeilijk. Iedere ouder heeft weleens behoefte aan steun of advies. Daarom organiseert Kans Centrum Jeugd en Gezin Lelystad binnenkort weer een cursus Opvoeden & Zo. Opvoeden & Zo kan u helpen om samen met andere ouders oplossingen voor uw vragen te vinden. Ons aanbod Opvoeden & Zo is een praktische cursus gericht op alledaagse opvoedsituaties. U leert een aantal vaardigheden die kunnen helpen het opvoeden makkelijker te maken. De vaardigheden zijn gericht op een plezieriger contact tussen ouder en kind. Opvoeden & Zo bestaat uit vijf bijeenkomsten van ongeveer 2 uur waarin de verschillende opvoedvaardigheden aan de orde komen. Het programma is als volgt: Aandacht geven en prijzen Verbieden of nee zeggen Straffen Negeren Apart Zetten Data Dinsdag: 31 okt, 7 nov, 14 nov, 21 nov, en 28 nov. Tijd: uur (inloop vanaf uur) Plaats GGD-gebouw, Noorderwagenstraat 2, Lelystad (nabij het Lelycenter) Aanmelden Deelname is gratis. Voor meer informatie en aanmelding (aanmelden kan tot 24 okt.) kunt u contact opnemen met: Fiona Zwarteveen f.zwarteveen@ggdflevoland.nl Telefoon:

3 Open Inloopdagen Freestyle gitaarles 2017/2018. Ik heb vlak voor de zomervakantie op Maxclass een aankondiging gedaan over Freestyle gitaarles op de Meander. Het is nieuw in Lelystad en wij zijn de eerste basisschool die freestyle gitaarles gaat geven. En wel vanaf dit schooljaar. Erg leuk om dit te mogen doen. Hoe meer aanmeldingen des te gezelliger! Wil je meer weten wat freestyle gitaarspelen eigenlijk is? Kom dan naar de Open Inloopdagen 2017/2018, die plaats gaan vinden op de Meander Oost en West. Wanneer en waar? Dinsdag 31 oktober a.s. op Oost van 14:00u tot 15:30u Woensdag 01 november a.s. op West van 14:00u tot 15:30u. Je kunt op deze dagen zelf het Freestyle gitaarspelen uitproberen op een van de gitaren die er staan. Heb je vragen, stel ze dan aan me. Ik ben er klaar voor. Heb je zelf al een gitaar? Neem die gerust mee, Ik kan je wat freestyle-tips uitleggen. Samen maken we er twee interessante dagen van. Ik heet van jullie harte welkom op de Open Inloopdagen voor Freestyle gitaarles, seizoen 2017/2018. Oh ja, neem je jouw ouders, opa s en oma s etc ook mee? Ik zie je dan! Mario Lauterslager Freestyle gitaarcoach Onze school gaat opnieuw gratis groenten en fruit eten in de ochtendpauze! Gedurende schooljaar doet onze school mee met het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma. Dit is een Europees voorlichtingsprogramma dat de nadruk legt op het eten van voldoende groenten en fruit. Door EU-Schoolfruit leren kinderen spelenderwijs om verschillende soorten groenten en fruit te eten. Dat is niet alleen gezond, maar ook gezellig! Kinderen hebben veel te winnen bij gezonde eetgewoonten. Want kinderen die genoeg groenten en fruit eten en elke dag actief bewegen zitten lekkerder in hun vel, krijgen minder snel griep, zijn minder snel verkouden, voelen zich fitter, beleven meer plezier aan sport en spel en leren makkelijker. Wat de leerlingen eten, is de verantwoordelijkheid van ouder(s)/verzorger(s), maar met het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma kan de school kinderen helpen om gezonder te leren eten en zo de basis te leggen voor een gezond leven. De praktijk heeft uitgewezen dat dit werkt!

4 Het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma is een initiatief van de Europese Unie, het Ministerie van Economische Zaken, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, het Steunpunt EU-Schoolfruit & Smaaklessen en sponsors uit de groente- en fruitsector. Het programma wordt ondersteund door Stichting Voedingscentrum Nederland. U kunt hierover meer lezen op de website Kern van het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma is het gezamenlijk eten van groenten en fruit in de klas. De kinderen krijgen op drie vaste dagen in de week gedurende twintig weken een portie groente of fruit uitgereikt tijdens de ochtendpauze om gezamenlijk in de klas op te eten. Deze groente- en fruitverstrekkingen worden gefinancierd door de Europese Unie. Onze drie vaste groente- en fruitdagen worden woensdag, donderdag en vrijdag. Op deze dagen hoeft u dus geen pauzehap mee te geven. Er zijn voor ouder(s)/verzorger(s) géén kosten verbonden aan deze groente- en fruitverstrekkingen. De gratis verstrekkingen loopt van 15 november tot en met 20 april. Wij zien in het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma een waardevolle investering in de gezondheid van de leerlingen nu én later als ze groot zijn. Het gezamenlijk in de klas eten van groenten en fruit is een effectieve, en voor de kinderen vooral een gezellige én leuke manier om ze daarbij te helpen. Wij hopen dat u dat óók vindt. Douchen na de gym Op de Meander hebben wij als beleid, dat we zorgen voor netheid en hygiëne. Na de gymles vinden wij het belangrijk dat uw kind zich even goed opfrist. Douchen is verplicht in de groepen 3 t/m 8! Het is namelijk erg prettig wanneer alle kinderen na de gymles weer fris en opgewekt terugkomen in de klas. Alleen indien er medische problemen zijn kunnen kinderen ontheffing krijgen. Dat moet u bij de directie aanvragen. De ontheffing moet ieder schooljaar opnieuw worden besproken met directie en leerkracht. Op woensdag 18 oktober is de Algemene Ouderavond met als thema: HET PORTFOLIO en de portfolio gesprekken (voorheen de 10 minuten gesprekken) Wat is een portfolio? Een portfolio is in de eerst plaats een verzameling werk van uw kind dat het zelf heeft gekozen. Met deze keuze geeft uw kind aan wat zijn/haar vorderingen zijn geweest in de afgelopen periode. U kunt zowel zien wat het eindresultaat is, als de manier waarop die is bereikt. Waarom werken we met een portfolio? Het portfolio past in de weg die we zijn ingeslagen met ons onderwijs waarbij we in toenemende mate leerlingen leren, als burger van de 21e eeuw, zelf verantwoordelijkheid te dragen voor wat het wil/moet kennen en kunnen. Immers, de moderne mens zal niet meer alleen op school leren, maar zijn hele leven aan het leren blijven. Daarbij passen andere vaardigheden dan het traditionele onderwijs aanbiedt. Door het werken met een portfolio hopen wij bij de kinderen zelfverantwoordelijkheid en initiatief te bevorderen waardoor het kind ook beter gemotiveerd raakt en meer zelfvertrouwen krijgt.

5 Uw kind werkt gedurende een bepaalde periode bewust aan doelen die het zichzelf, met behulp en in overleg met de leerkracht, heeft gesteld. Door middel van het portfolio en het tienminutengesprek vertelt het u daarover. Daarmee maken wij de leerlingen eigenaar van wat het wil en kan leren. Wij hebben het vertrouwen dat doelen die door de leerling zelf worden gesteld grotere kans van slagen hebben, dan doelen die door de leerkracht worden gesteld. De taak van de leerkracht is het kind te ondersteunen door het aan te moedigen en feedback te geven, door zich te richten op positief gedrag en door goed te luisteren en goede vragen te stellen. Wat zit er in het portfolio? Naast het door de leerling gekozen werk en de doelen, vindt u in het portfolio ook de Cito-toetsgegevens, het rapport van het bewegingsonderwijs en een rapport m.b.t. de sociale vaardigheden van uw kind. Daarmee kan het portfolio het oude rapport vervangen. Is het portfolio hiermee helemaal vastgesteld? Het portfolio is in ontwikkeling. De afgelopen maanden is het team druk geweest met het nadenken over de vorm en de inhoud. Echter, wij zijn ook heel benieuwd wat u ervan vindt en wij staan zeker open voor uw opmerkingen en suggesties. Op de Algemene Ouderavond zullen wij informatie geven over het gebruikt van het portfolio op de Meander, over de portfolio gesprekken tussen ouder en kind en kunt u voorbeelden zien van onze portfolio s. Ons 15 jarig jubileumfeest Tadaa Een groot succes. Dankzij de vele hulpouders! Oost Foto s zullen binnenkort op MaxClass staan.

6 West De foto s staan al op MaxClass

Theatergroep Frisse Wind presenteert Vette Shit

Theatergroep Frisse Wind presenteert Vette Shit Beste kinderen, ouders en verzorgers, Dit schooljaar zijn we enthousiast gestart met ons gezonde beleid. Via deze weg wil ik jullie bedanken voor de medewerking. We vragen van jullie om elke dag fruit

Nadere informatie

Schoolnieuws De Achtsprong

Schoolnieuws De Achtsprong De Brink 126 7206 KD Zutphen T 0575 524213 h.hendriks@skbg.nl www.deachtsprong.nl 31-10-2016 Schoolnieuws De Achtsprong In dit nummer: -vervolg schoolfruit -open dag -meester en juffen dag -gevraagd (spijker)

Nadere informatie

KBS De Borgh Nieuwsbrief november NB 2016 Nr 5

KBS De Borgh Nieuwsbrief november NB 2016 Nr 5 Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Borgh Nieuwsbrief november NB 2016 Nr 5 Inhoudsopgave: Leerplein Kijkochtenden Snappet, veiligheidshesjes Schoolfruit NB Het Nationaal Schoolontbijt,

Nadere informatie

ROFFELTJE. Directie. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo,

ROFFELTJE. Directie. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, ROFFELTJE > Ik speel, ik dans, Ik spreek, ik zwijg, zing af en toe een lied en als ik niets te spelen krijg speel ik een poosje niet. Maar ergens buiten mijn verstand, erboven of eronder, ben ik een kleine

Nadere informatie

Meander West Pauwenburg TA Lelystad tel:

Meander West Pauwenburg TA Lelystad tel: Openbare Daltonbasisschool De Meander jaargang 2018-2019 nummer: oktober Meander West Pauwenburg 4 8226 TA Lelystad tel: 0320-240521 Meander Oost Bingerden 41 8219 AT Lelystad tel: 0320-219317 www.demeander.eu

Nadere informatie

belangrijke data... 4 november 2016 nr. 9

belangrijke data... 4 november 2016 nr. 9 belangrijke data..... 4 november 2016 nr. 9 Maa 14 november GGD 10-jaar onderzoek Din 15 november GGD 10-jaar onderzoek Woe 16 november Ko ouderbijeenkomst thema Speel je mee en IPC-thema Winkelen Woe

Nadere informatie

In het meegestuurde verslag kunt u de uitslagen van het Tevredenheidsonderzoek lezen.

In het meegestuurde verslag kunt u de uitslagen van het Tevredenheidsonderzoek lezen. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 06-09-2013 Nr. 02 Inhoud week 36 1. Buut berichten 2. Schoolfruit 3. Fiets gezocht met kinderzitje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Kinderboekenweek Alles in 1 afsluiting

Nadere informatie

PRIKBORD 3. 3 september 2014. 22 oktober 2015. Nieuws van de directie

PRIKBORD 3. 3 september 2014. 22 oktober 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 3 3 september 2014 22 oktober 2015 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 1 2 3 3 Verjaardagen 3 Kasverslag OR Informatie van derden 4 5 Agenda 6 de directie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 8 november 2016 Nr. 9

Nieuwsbrief Dinsdag 8 november 2016 Nr. 9 Nieuwsbrief Dinsdag 8 november 2016 Nr. 9 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Dinsdag 8 november 19.30 21.00 uur Ouderavond Woensdag 9 november 08.15 09.00 uur Inloopochtend

Nadere informatie

Voorlezen groep Start week media wijsheid t/m 25 november

Voorlezen groep Start week media wijsheid t/m 25 november Nieuwsbrief Donderdag 3 november 2016 CBS de Welle Schoolstraat 10 9111 HH Burdaard 0519-332525 www.de-welle.nl welle@pcbo-ferwerderadiel.nl Waarnemend directeur: T.Weijer 31-10 14-11 01-11 15-11 02-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie

... 1... 2... 2... 2... 3... 4... 4... 4... 4... 5... 5... 5... 6 De kinderen van groep 4, 5 en 6 lezen twee keer per week in ons Leesplein. Zij mogen boeken lenen uit de schoolbibliotheek en lekker vrij

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. De Bijbel open

In deze nieuwsbrief. De Bijbel open In deze nieuwsbrief De Bijbel open Jarig De Typetuin Schoolfruit & groente Compassion Schoolontbijt Groep 3 & 4 vrij Oud papier Tuinonderhoud Agenda Routekaartje oud papier Informatiebrief Typetuin Informatiebrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Speerpunt taal. Nieuwe leesmethode in groep 3

Nieuwsbrief 2. Speerpunt taal. Nieuwe leesmethode in groep 3 17 september 2017 Nieuwsbrief 2 Speerpunt taal Tijdens de ouder-informatie-avond hebben wij veel enthousiaste ouders mogen verwelkomen. Wij zijn blij met deze hoge opkomst, samen maken we het verschil!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. november Agenda

Nieuwsbrief. november Agenda Nieuwsbrief november 2016 Weusthagstraat 3 7556 ZA Hengelo Tel: (074) 256 61 86 www.stiepel.nl Email: info@stiepel.nl Agenda Datum Tijden Activiteit 1 november Zwemmen groepen 7 en 8 2 november Schaatsen

Nadere informatie

Troubadourtje CARNAVAL. Prins- en Prinsesverkiezing. Agenda:

Troubadourtje CARNAVAL. Prins- en Prinsesverkiezing. Agenda: Troubadourtje Informatiekrant Katholieke basisschool De Troubadour Jaargang: 2015-2016 Datum: 29-01-2016 Inhoud: Carnaval Prins en Prinsesverkiezing Ouderbijdrage St. Leergeld EU-fruit groep 3 groep 6

Nadere informatie

Meander West Pauwenburg TA Lelystad tel: Start Kinderboekenweek, thema Vriendschap. Herfstvakantie

Meander West Pauwenburg TA Lelystad tel: Start Kinderboekenweek, thema Vriendschap. Herfstvakantie Openbare Daltonbasisschool De Meander jaargang 2017-2018 nummer: juni Meander West Pauwenburg 4 8226 TA Lelystad tel: 0320-240521 Meander Oost Bingerden 41 8219 AT Lelystad tel: 0320-219317 www.demeander.eu

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 7: 16.10.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 7: 16.10.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 7: 16.10.2015 Belangrijke data: 16 oktober oud papier 22 oktober fietsverlichtingscontrole 23 oktober studiedag 26-30 oktober herfstvakantie 2 november vanaf deze week start schoolfruit

Nadere informatie

WolderWeetje. Fruitdagen: Damtoernooi Maandag 12 november Woensdag donderdag vrijdag

WolderWeetje. Fruitdagen: Damtoernooi Maandag 12 november Woensdag donderdag vrijdag WolderWeetje Maandag 12 november 2018 B ELANGRIJKE DATA Damtoernooi 2018 Informatie avond groep 8 VO 19 november 2018 dinsdag 20 november (groep 5 t/m 8 ochtend wel naar school) Dinsdag 11 december Zaterdag

Nadere informatie

Molenvlietsedijk HS

Molenvlietsedijk HS Nieuwsbrief Molenvlietsedijk 3 4691 HS 0166-603310 cnsderegenboog@vpcotholen.nl Schooljaar 2018-2019 Oktober 2018 Beste ouder(s), verzorger(s), Donderdagavond 25 oktober hebben we met elkaar tijdens de

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. - Themaweek Veiligheid. - Staking 5 oktober. - Inloopmiddag. - GGD Even voorstellen. Nieuws vanuit de. Overblijfcommissie

In deze nieuwsbrief. - Themaweek Veiligheid. - Staking 5 oktober. - Inloopmiddag. - GGD Even voorstellen. Nieuws vanuit de. Overblijfcommissie In deze nieuwsbrief In deze nieuwsbrief - Themaweek Nationaal Veiligheid schoolontbijt - Staking 5 oktober Lopathon - Inloopmiddag Voorleeskampioen - Nieuws Rekentuin/Taalzee vanuit de - GGD Even voorstellen

Nadere informatie

Week 40 1 t/m 5 oktober. Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Agenda

Week 40 1 t/m 5 oktober. Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Agenda Leerlingenraad Maandag 24 september was het zover, het eerste overleg met de nieuwe leerlingenraad. Uit elke groep 5 t/m 8 is er een kind gekozen die de groep in de leerlingenraad mag vertegenwoordigen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. November 2015. Nieuwsbrief. Oktober 2014. Beste ouders,

Nieuwsbrief. November 2015. Nieuwsbrief. Oktober 2014. Beste ouders, November Beste ouders, In deze nieuwsbrief stelt onze gymleerkracht zich nader aan u voor. Juf Zita had het bij ons niet naar haar zin. Dit heeft gelukkig niets te maken met de kinderen en het team; zij

Nadere informatie

OBS de Tjalk ; school voor Daltononderwijs

OBS de Tjalk ; school voor Daltononderwijs OBS de Tjalk ; school voor Daltononderwijs Hoofdlocatie: Tjalk 29-41 Tjalk 22-45 8232 LT Lelystad 8232 MA Lelystad tel.: 0320 250445 TJALKPOST jaargang 26 2015/2016 Agenda 04 december 2015 Maandag 7 december

Nadere informatie

Nieuws van Alex november 2018

Nieuws van Alex november 2018 School Alex Prins Willem Alexander Park 600 3905 DR Veenendaal 0318-514015 info@schoolalex.nl www.schoolalex.nl Beste ouders/verzorgers, Hoewel het volop herfst is en de blaadjes vallen, voelt het buiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief week

Nieuwsbrief week Nieuwsbrief week 44-2016 Agenda 2 november dankdag/ / Dorcasactie 11 november groep 1 en 2 vrij 13 november dienst Kerk en School Verjaardagen: Milan Pierik is 31 oktober jarig. Milan zit in groep 4 en

Nadere informatie

Isa van Lieshout uit groep 4/5 heeft haar zwemdiploma C gehaald. Van harte gefeliciteerd Isa! Knappe prestatie!

Isa van Lieshout uit groep 4/5 heeft haar zwemdiploma C gehaald. Van harte gefeliciteerd Isa! Knappe prestatie! BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Do 3-11 Oudergesprekken groep 3 t/m 8 Vr 4-11 Ma 7-11 Di 8-11 Wo 9-11 Do 10-11 Vr 11-11 Ma 14-11 MR-vergadering Di 15-11 OR-vergadering Wo 16-11 Do 17-11 HIEPERDEPIEP In de

Nadere informatie

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Vr 26-10 Ma 30-10 Deze week: oudergesprekken Di 31-10 Wo 1-11 Do 2-11 Vr 3-11 Ma 6-11 Deze week: oudergesprekken Di 7-11 Wo 8-11 Do 9-11 HIEPERDEPIEP In de periode tot en met

Nadere informatie

Wij lossen problemen samen op! Agenda: Uitlachen en pesten vinden wij naar, daarom zijn wij aardig voor elkaar!

Wij lossen problemen samen op! Agenda: Uitlachen en pesten vinden wij naar, daarom zijn wij aardig voor elkaar! Schooljaar 2014-2015 Nr. 09 Oudergesprekken Maandag 27 en dinsdag 28 oktober vinden er oudergesprekken plaats schooljaar 2010-2011 voor alle leerlingen. Voor de herfstvakantie zijn de uitnodigingen mee

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 02 november 2017

Nieuwsbrief 5 02 november 2017 Nieuwsbrief 5 02 november 2017 GROEPSACTIVITEITEN Sinterklaas op De Toorts Dinsdag 5 december is het weer zover. We hopen dat de Sint onze school weer komt bezoeken. Deze dag is er geen inloop. We verwelkomen

Nadere informatie

21 oktober 2016 nummer 4. AGENDA Herfstvakantie, 21 t/m 30 okt. Start schoolfruit, alle kinderen krijgen drie keer in de week fruit

21 oktober 2016 nummer 4. AGENDA Herfstvakantie, 21 t/m 30 okt. Start schoolfruit, alle kinderen krijgen drie keer in de week fruit 21 oktober 2016 nummer 4 zat 21 okt. Ma 7 nov AGENDA Herfstvakantie, 21 t/m 30 okt. Start schoolfruit, alle kinderen krijgen drie keer in de week fruit Vanaf maandag 31 oktober starten de voortgangsgesprekken.

Nadere informatie

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Wo 14-10 Knutselen kleuters Do 15-10 Vr 16-10 Afsluiting Kinderboekenweek Ma 19-10 Di 20-10 Wo 21-10 Studiemorgen: alle kinderen vrij Do 22-10 Vr 23-10 12.30 uur Begin Herfstvakantie

Nadere informatie

7556 WS Hengelo T:

7556 WS Hengelo   T: Nieuwsbrief november 2018 Wilbertschool Ruysdaelstraat 45 7556 WS Hengelo directie.wilbertschool@primatohengelo.nl www.wilbertschool.nl T:074-2914499 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief

Nadere informatie

Christelijke basisschool. Geachte ouders/verzorgers,

Christelijke basisschool. Geachte ouders/verzorgers, Christelijke basisschool Geachte ouders/verzorgers, U ontvangt hierbij de eerste nieuwsbrief van dit nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief dit keer alleen wat informatie van de directie. Stukjes uit de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5, vrijdag 4 november 2016

Nieuwsbrief 5, vrijdag 4 november 2016 Nieuwsbrief 5, vrijdag 4 november 2016 Agenda 10 november nationaal schoolfruit 14 november 10-minuten gesprekken 15 november 10 minuten gesprekken 1 december container 5 december sinterklaasfeest, kinderen

Nadere informatie

ROFFELTJE. Mag ik dan... Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, 0341-552284. De knuffel weg. Het huis is weg. De straat, de school, de winkel weg.

ROFFELTJE. Mag ik dan... Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, 0341-552284. De knuffel weg. Het huis is weg. De straat, de school, de winkel weg. ROFFELTJE > Mag ik dan... De knuffel weg. Het huis is weg. De straat, de school, de winkel weg. Pappa zegt: We gaan. Langs stoffige wegen gaan we. Over hoge golven. Tegengehouden door muren van prikkeldraad.

Nadere informatie

De vierde editie van de nieuwsbrief

De vierde editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 4 Jaargang 7 04-11-2016 www.olivijn.almere-speciaal.nl De vierde editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 7 november: studiedag, alle leerlingen vrij 9 en 11 november:

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Jaargang 33, nummer 5 Datum 2 november 2018 Volgende nieuwsbrief 16 november 2018 Belangrijke dagen 5 t/m 8 november oudergesprekken 6 november nationaal schoolontbijt 12 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Schooljaar okt 2018 GROEPSACTIVITEITEN

Nieuwsbrief 4. Schooljaar okt 2018 GROEPSACTIVITEITEN Nieuwsbrief 4 Schooljaar 18-19 GROEPSACTIVITEITEN 4 okt 2018 Groepen 1/2/3 Centrale prentenboek Na de herfstvakantie starten we weer met het Centrale prentenboek. In de klas zijn er die week allerlei activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018 KBS Op e Terp Dierendag op het schoolplein.

Nieuwsbrief november 2018 KBS Op e Terp Dierendag op het schoolplein. Nieuwsbrief november 2018 KBS Op e Terp Dierendag op het schoolplein. Trefwoord De Bijbelverhalen gaan in deze periode over: Verfraaien Week 42, 43, 44, 45 (15 oktober t/m 9 november) Inhoud: Over mooi

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: info@obs-apollo.nl 28 oktober Koffie morgen vanaf 8.30

Nadere informatie

OBS De Finnjol. Jol GR Lelystad oktober 2017

OBS De Finnjol. Jol GR Lelystad oktober 2017 20 oktober 2017 OBS De Finnjol Jol 2454 8243 GR Lelystad 0320-243424 finnjol@stichtingschool.nl www.finnjol.nl Wat leest u in deze nieuwsbrief? Mijn start op de Finnjol (inspectie) Brandoefening Afscheid

Nadere informatie

Kalender: Jarigen: Jaargang: 33, schooljaar: , nr.: 5-1 november 2018

Kalender: Jarigen: Jaargang: 33, schooljaar: , nr.: 5-1 november 2018 Jaargang: 33, schooljaar: 2018-2019, nr.: 5-1 november 2018 Kalender: 05-11: Mad Sciense show 06-11: Kinderraad 07-11: info-avond gr 7 en 8 FACULTATIEVE OUDERGESPREKKEN In augustus heeft u als ouder een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst! Juf Eva Na de herfstvakantie zal juf Eva ook op vrijdagmorgen weer in groep 3b gaan werken. Juf Lydia

Nadere informatie

Meander West Pauwenburg TA Lelystad tel:

Meander West Pauwenburg TA Lelystad tel: Openbare Daltonbasisschool De Meander Meander West Pauwenburg 4 8226 TA Lelystad tel: 0320-240521 Meander Oost Bingerden 41 8219 AT Lelystad tel: 0320-219317 www.demeander.eu meander@stichtingschool.nl

Nadere informatie

AGENDA nr. 4 JARIG NIEUWS. Dinsdag 25 oktober luizencontrole Dinsdag 25 oktober OR-vergadering

AGENDA nr. 4 JARIG NIEUWS. Dinsdag 25 oktober luizencontrole Dinsdag 25 oktober OR-vergadering AGENDA nr. 4 Dinsdag 25 oktober luizencontrole Dinsdag 25 oktober OR-vergadering Vrijdag 28 oktober inloopochtend Maandag 31 oktober oudergesprekken Vrijdag 4 november nieuwsbrief 5 JARIG Ronan Gonzalez

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Op stoom! De herfstvakantie ligt kort achter ons. Goed om even een pas op de plaats te maken en terug en vooruit te kijken.

Nieuwsbrief. Op stoom! De herfstvakantie ligt kort achter ons. Goed om even een pas op de plaats te maken en terug en vooruit te kijken. Nieuwsbrief Jaargang 21 Nr. 2: november 2015 CBS De Zevensprong Appelstraat 2 4413 ET Krabbendijke zevensprong@alphascholengroep.nl www.cbsdezevensprong.nl In dit nummer o.a. Van de redactie Jarigen Dankdag

Nadere informatie

we ook dit jaar weer aandacht aan besteden.

we ook dit jaar weer aandacht aan besteden. woensdag 11 september 2013 Onderwerpen in deze nieuwsbrief: - Nieuwe schooljaar - Regel van de week - Jarig - Geboren I - Geboren II - Schoolgids - Folder cito - Verschillende papieren - Leerlingenzorg

Nadere informatie

Meandernieuws. Agenda Juli Afscheid van juf Ester. liefs juf Ester. Openbare Daltonbasisschool De Meander

Meandernieuws. Agenda Juli Afscheid van juf Ester. liefs juf Ester. Openbare Daltonbasisschool De Meander Openbare Daltonbasisschool De Meander Meander West Pauwenburg 4 8226 TA Lelystad tel: 0320-240521 Meander Oost Bingerden 41 8219 AT Lelystad tel: 0320-219317 www.demeander.eu meander@stichtingschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief Spilcentrum Achtse Barrier Zuid

Nieuwsbrief Spilcentrum Achtse Barrier Zuid Nieuwsbrief Spilcentrum Achtse Barrier Zuid Nieuwsbrief jaargang 18 nummer 3 12-11-2018 Agenda: 12 nov - Medezeggenschapsraad 2 (19.00 21.00 uur) 16 nov - Lesvrije dag (studiedag) 23 nov - Podium groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Nieuwsbrief oktober 2018 Oktober 1 Nieuwsbrief 1 MR bijeenkomst 1 t/m 4 Oud papier actie 1 t/m 5 Kennismakingsgesprekken 3 t/m 14 Kinderboekenweek 2018 4 Dierendag 19 Herfstdag 22 t/m 26 Herfstvakantie

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

Vrijdag 07 september 2012

Vrijdag 07 september 2012 Vrijdag 07 september 2012 Begonnen!! Maandagochtend was het dan eindelijk zover. We mochten gaan lesgeven in het nieuwe schoolgebouw. En was is het mooi geworden! Dat ging niet vanzelf. In de eerste week

Nadere informatie

ROFFELTJE. Het verwondert me

ROFFELTJE. Het verwondert me ROFFELTJE > Het verwondert me Een herder, die begeleidt een kudde schapen. Hij loopt erachter en ziet elk dier gaan. En als bij nacht de kudde weer gaat slapen. dan maakt hij vuur en blijft oplettend staan.

Nadere informatie

In Vlindervlucht. In Vlindervlucht 3 `16-`17

In Vlindervlucht. In Vlindervlucht 3 `16-`17 In Vlindervlucht Kinderboekenweek De Kinderboekenweek is woensdag 5 oktober gezamenlijk geopend. Alle kinderen hebben gedanst op `Voor altijd jong` van Kinderen voor kinderen. In de hal bij groep 7/8 en

Nadere informatie

VERJAARDAGEN NOVEMBER 14 Levai Schra Donna Borst 6 22 Juf Petra Luuk Bloemert 8 24 Meester Jan 53

VERJAARDAGEN NOVEMBER 14 Levai Schra Donna Borst 6 22 Juf Petra Luuk Bloemert 8 24 Meester Jan 53 AGENDA SCHOOLJOURNAAL OBS de Berkenhorst Staphorster Kerkweg 40 Staphorst :0522 461359 : :deberkenhorst@stichtingpromes.nl website: http://www.deberkenhorst.nl 3 november 2017 Scholing juf Carien, juf

Nadere informatie

Meander West Pauwenburg TA Lelystad tel: Let op: volgende week gewoon les van maandag t/m donderdag. vakantietijden

Meander West Pauwenburg TA Lelystad tel: Let op: volgende week gewoon les van maandag t/m donderdag. vakantietijden Openbare Daltonbasisschool De Meander jaargang 2017-2018 nummer: april Meander West Pauwenburg 4 8226 TA Lelystad tel: 0320-240521 Meander Oost Bingerden 41 8219 AT Lelystad tel: 0320-219317 www.demeander.eu

Nadere informatie

Bijlage: Rooster Dick

Bijlage: Rooster Dick Belangrijke data november: 01 november 1 jarig bestaan van het Kwartet 02 november start schoolfruit 04 november info avond, ouders groep 3,4 en 5. 04 november nio onderzoek groep 8 08 november juf Anita

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 november 2015 Week 47. Halen en brengen van leerlingen per auto.

Nieuwsbrief 20 november 2015 Week 47. Halen en brengen van leerlingen per auto. Halen en brengen van leerlingen per auto. Graag uw aandacht voor de verkeerssituatie rond onze school. Met dit slechte weer zijn er meer kinderen die door hun ouders/verzorgers met de auto naar school

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 juli

Nieuwsbrief 8 juli Nieuwsbrief 8 juli 2015-2016 Data: 9 juli: Oud Papier: succes deze laatste keer van het schooljaar! 11 juli: Tour de Funbus van 10.00-12.00 op school Prijs voor winnaar Fiets- en Loopweken! En dat is De

Nadere informatie

Kom voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfus helemaal top! Agenda:

Kom voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfus helemaal top! Agenda: Schooljaar 2014-2015 Nr. 17 Een nieuw jaar, een frisse start! Na de kerstvakantie gaan we gevoelsmatig het tweede half jaar van schooljaar het schooljaar 2010-2011 in. Voor de leerlingen betekent dit dat

Nadere informatie

Hoeveel dingen worden niet beschouwd als onmogelijk totdat zij daadwerkelijk zijn bereikt. Kerstgedachte 2011. In dit nummer: Beste ouders,

Hoeveel dingen worden niet beschouwd als onmogelijk totdat zij daadwerkelijk zijn bereikt. Kerstgedachte 2011. In dit nummer: Beste ouders, Nummer: 365 25 November 2011 Wij zorgen voor elkaar Interessante informatie: 23 DECEMBER ALLE LEERLINGEN VRIJ OM 1200u 31 december juf Ellen jarig 06 januari meester Léon jarig 16 januari algemene ouderavond

Nadere informatie

Hoera! De Voorleeswedstrijd komt er weer aan!!! woensdag 9 november

Hoera! De Voorleeswedstrijd komt er weer aan!!! woensdag 9 november de TamTam De leerlingenraad Amira Lahlou 6a Layan Al-Mosul 6b Alicia Wallace 6c Luvario Jozefzoon 7a Harold Poeder 7/8 Shannon Oruru 8a Jessey Sprado 8b Verslag 2eerste vergadering door : Alicia en Layan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3 30 E JAARGANG MAANDAG 10 oktober 2016

NIEUWSBRIEF 3 30 E JAARGANG MAANDAG 10 oktober 2016 CBS DE 7-SPRONG POSTBUS 31 9665 ZG OUDE PEKELA 0597-612560 www.cbs-7sprong.picto.nl directiecbsde7sprong@vcomog.nl NIEUWSBRIEF 3 30 E JAARGANG MAANDAG 10 oktober 2016 Bezoekadres: CBS DE 7-SPRONG BURG.

Nadere informatie

Vrijdag 9 november Studiedag, alle leerlingen vrij Nr. 5, donderdag 1 november 2018

Vrijdag 9 november Studiedag, alle leerlingen vrij Nr. 5, donderdag 1 november 2018 Agenda Vrijdag 2 november Luizencontrole Dinsdag 6 november Inloopochtend groepen 3 t/m 8 Donderdag 8 november Inloopochtend groepen 3 t/m 8 NIEUWSBRIEF Vrijdag 9 november Studiedag, alle leerlingen vrij

Nadere informatie

Belangrijke data oktober/november. 30 oktober 31 oktober 02 november 005 november 222 november

Belangrijke data oktober/november. 30 oktober 31 oktober 02 november 005 november 222 november Belangrijke data oktober/november 30 oktober 31 oktober 02 november 005 november 222 november NIO afname (locatie Dennenkamp) Luizencontrole + her controle fiets Afsluiting Kunstweken Start nieuw thema

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr Nieuws uit de middenbouw. We zijn de laatste periode van dit jaar ingegaan en de voorbereidingen voor de verschillende feesten zijn alweer in volle gang. Naast deze voorbereidingen zijn we ook aan het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 9 november 2018

Nieuwsbrief 5 9 november 2018 Nieuwsbrief 5 9 november 2018 Agenda 16 november 2018 Versieren Sint Oudercafé 21 november 2018 Schoonmaakavond 23 november 2018 Nieuwsbrief 6 30 november 2018 Open dag 5 december 2018 Sinterklaasviering

Nadere informatie

www.wendakker.nl Wend(d)ingen september 2012

www.wendakker.nl Wend(d)ingen september 2012 www.wendakker.nl Wend(d)ingen september 2012 September 2012 zaterdag 1 Zomervakantie zondag 2 Zomervakantie maandag 3 Weer naar school/ Introductieweek t/m vrijdag 07-09 dinsdag 4 Adoptie woensdag 5 Luizencontrole

Nadere informatie

DATUM: 07 november 2016

DATUM: 07 november 2016 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

jaargang 22 november 2016 nummer 4

jaargang 22 november 2016 nummer 4 jaargang 22 november 2016 nummer 4 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

Start Kinderboekenweek

Start Kinderboekenweek Obs De Sleutel Bakkerskamp 4 7433 EL Schalkhaar Tel. 0570-621511 E-mail: desleutel@obs-desleutel.nl Website: www.obs-desleutel.nl Agenda Ma 5 okt Dag van de leraar / Start kind-oudergesprekken (tot 20

Nadere informatie

Havelter Schapendrift 22, 7971 BC Havelte tel: 0521-349171 e-mail: bosrank@talentwesterveld.nl

Havelter Schapendrift 22, 7971 BC Havelte tel: 0521-349171 e-mail: bosrank@talentwesterveld.nl November 2015 Nieuwsbrief Havelter Schapendrift 22, 7971 BC Havelte tel: 0521-349171 e-mail: bosrank@talentwesterveld.nl Agenda 03-11 Voorstelling De Wenteltoren groep 3 t/m 5 03-11 Scholeninformatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 28 september 2016

Nieuwsbrief nummer 2 28 september 2016 Woensdag 28 september 2016 R.K.B asisschool directie@triangel-almelo.nl www.triangel-almelo.nl Locatie Aalderinkshoek Locatie Bosrand Apollolaan 1b Bosrand 6 7604 EH Almelo 7602 CH Almelo Telefoon: 0546-81

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 4 november 2016

Nieuwsbrief 5 4 november 2016 Nieuwsbrief 5 4 november 2016 Agenda 09 november 11 november 15 november 15 november 18 november 18 november Start schoolfruit-en groenteprogramma OV/ ouders versiering Sint Studiedag, kinderen vrij OV

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 7. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 7. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2016-2017 Nr. 7 Open Huis Op donderdag 20 oktober zwaaien vanaf 18.00 uur de schooldeuren wijd open zodat u de gelegenheid hebt om een kijkje te nemen in de klas(sen) van uw kind(eren). Daarnaast

Nadere informatie

school voor speciaal basisonderwijs

school voor speciaal basisonderwijs school voor speciaal basisonderwijs activiteitenkalender voor het schooljaar 1-1 Schoolkalender 1-1 Een nieuw schooljaar, een nieuwe kalender! Deze schoolkalender is een aanvulling op onze schoolgids.

Nadere informatie

Leefstijl. Zending. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Leefstijl. Zending. Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de maandbrief van november. In deze maand vinden er naast ons reguliere lesprogramma een tal van andere activiteiten plaats. De maand november kunnen we dan ook

Nadere informatie

Gebruik de talenten die je hebt. In het bos zou het heel stil zijn als alleen de best zingende vogels te horen waren.

Gebruik de talenten die je hebt. In het bos zou het heel stil zijn als alleen de best zingende vogels te horen waren. Agenda komende weken Ma 02-11 Oudergesprekken groep 8 Ma 16-11 Infobrief 6 Di 03-11 Oudergesprekken groep 8 Di 24-11 Oudergesprekken groep 1-7 Do 05-11 LET OP! Leerlingen vanaf 12.00 uur Do 26-11 Oudergesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kinderpostzegels. Schoolreis. AVG op school. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kinderpostzegels. Schoolreis. AVG op school. In dit nummer: 12 september 2017 Nieuwsbrief Kinderpostzegels Woensdag 26 september a.s. start de verkoop van Kinderpostzegels. De kinderen van de groepen 7 en 8 mogen dan om 12.00 uur van school om te starten met de

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-4-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data April 2018 17-04 Ochtend IEP- toets groep 8 18-04 Ochtend Iep- toets groep

Nadere informatie

JANUARI/ FEBRUARI 2019 NUMMER 4 JAARGANG 24. Hierbij de nieuwsbrief voor de maand februari met belangrijk nieuws. Graag uw aandacht hiervoor.

JANUARI/ FEBRUARI 2019 NUMMER 4 JAARGANG 24. Hierbij de nieuwsbrief voor de maand februari met belangrijk nieuws. Graag uw aandacht hiervoor. JANUARI/ FEBRUARI 2019 NUMMER 4 JAARGANG 24 Hierbij de nieuwsbrief voor de maand februari met belangrijk nieuws. Graag uw aandacht hiervoor. Nieuwe leerlingen Mark heten we van harte welkom bij ons op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 21 September 2015

Nieuwsbrief 2 21 September 2015 Heerlen, maandag 21 september 2015 Nieuwsbrief 2 21 September 2015 Beste ouders/verzorgers, In deze 2 e nieuwsbrief van schooljaar 2015-2016 leest u achtereenvolgens : - Algemene Ledenvergadering Oudervereniging

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 41. Kinderboekenweek

WEEKBULLETIN. Week 41. Kinderboekenweek WEEKBULLETIN Week 41 Belangrijke data in oktober: Vr 10/10: groep 1/2 B vrij Di 14/10: studiemiddag, groep 1 t/m 8 vrij Vr 17/10: groep 1/2 A vrij Ma 20/10 t/m Vr 24/10: herfstvakantie Vr 31/10: groep

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 3 nov 2016

CBS Nije-Kroost 3 nov 2016 CBS Nije-Kroost 3 nov 2016 www.cbsnijekroost.nl Nieuwe leerlingen In groep 1/2a: Steven Welkom op Nije-Kroost! We wensen je een fijne tijd op onze school! Afsluiting kinderboekenweek Voor altijd jong Na

Nadere informatie

KBS De Loofhut. Nieuwsbrief 3 Schooljaar Beste ouder(s), verzorger(s),

KBS De Loofhut. Nieuwsbrief 3 Schooljaar Beste ouder(s), verzorger(s), KBS De Loofhut Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2018-2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Wellicht heeft u in de wandelgangen al gehoord dat wij momenteel te maken hebben met afwezige leerkrachten. En dat het heel

Nadere informatie

2master. express WELKOM BIJ ONS MUSEUM VAN BRILJANTE UITVINDINGEN!! Kalender: Verjaardag:

2master. express WELKOM BIJ ONS MUSEUM VAN BRILJANTE UITVINDINGEN!! Kalender: Verjaardag: Kalender: Tot 18 oktober Kinderboekweek 12 t/m 16 oktober Coachgesprekken 16 oktober afsluiting Kinderboekenweek musical groep 5/6 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 30 oktober Nieuwsbrief 5 30 oktober speelgoedmid.

Nadere informatie

Voor beide afdelingen Over drie weken lente!

Voor beide afdelingen Over drie weken lente! Nieuwsbrief 5 28 februari 2019 Voor beide afdelingen Over drie weken lente! Voor u ligt de nieuwsbrief voor maart en april. Het eerste zonnige weekend hebben we al gehad en de voorjaarsvakantie is aantocht.

Nadere informatie

Clemensnieuws. Woord Vooraf: Dit is een uitgave van de St. Clemensschool Nummer 1 Oktober 2016

Clemensnieuws. Woord Vooraf: Dit is een uitgave van de St. Clemensschool Nummer 1 Oktober 2016 Clemensnieuws Dit is een uitgave van de St. Clemensschool Nummer 1 Oktober 2016 AGENDA: 2 november groep 1-2 dansworkshop 3 november spelletjesmiddag groep 1-2 7 november contactavond 9 november contactavond

Nadere informatie

Ik hoop dat het morgen een feestelijke dag wordt, met mooi weer!

Ik hoop dat het morgen een feestelijke dag wordt, met mooi weer! Belangrijke data: 5 september: Kleuterfeest en Schoolreisjes 8 september Laatste werkdag Thea Jongbloed 1 oktober Informatieavond groep 1-; OR-vergadering 3 oktober: Start Kinderboekenweek 5 oktober Dag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 9 jaargang

Nieuwsbrief Nummer 9 jaargang CBS De Twatine Boeyengastraat 18 8627 SG Gauw tel. : 0515-521596 fax : 0515-521132 e-mail : schoolleider@twatine.nl website: www.twatine.nl Nieuwsbrief Nummer 9 jaargang 2016-2017 Agenda: Maart 1 Studiedag

Nadere informatie

Dag van de Leraar. Innen ouderbijdrage. Dinsdag 07 okt 2014

Dag van de Leraar. Innen ouderbijdrage. Dinsdag 07 okt 2014 R.K. BASISSCHOOL OP T HWAGVELD Past. Dom. Hexstraat 16 6231 HG MEERSSEN Telefoon 043 3642813 info.hwagveld@innovo.nl Dinsdag 07 okt 2014 Dag van de Leraar De meesters en juffen waren erg verrast door de

Nadere informatie

MAANDMEMO augustus 2016

MAANDMEMO augustus 2016 MAANDMEMO augustus 2016 Welkom allemaal! Na hopelijk een heerlijke zomervakantie zullen de schooldeuren aanstaande maandag weer opengaan. Afgelopen week hebben de medewerkers alles in de school klaar gezet

Nadere informatie

Jaargang 29 - nr. 02 Nieuwsbrief 23 september 2016

Jaargang 29 - nr. 02 Nieuwsbrief 23 september 2016 Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 info@leadasbergschool.nl www.leadasbergschool.nl Jaargang 29 - nr. 02 Nieuwsbrief 23 september 2016 In deze editie: Kalender Bewegingsonderwijs groep 3

Nadere informatie

november 2018 Beste ouder, verzorger

november 2018 Beste ouder, verzorger Beste ouder, verzorger Nieuwe leerling Bentley Hardebol wordt binnenkort 4 jaar en is nu aan het wennen in de klas. We wensen Bentley veel plezier en een leuke, leerzame tijd bij ons op school. Reminder

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS Agenda: oktober 2016 ma di wo do vr za zo 3 4 Dierendag 5 Dag van de leraar Start Kinderboekenweek 6 7 8 9 8.30 Inloopuurtje

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie