Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen s meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen s meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven."

Transcriptie

1 Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen s meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)er, We hopen dat voor alle leden het nieuwe jaar goed begonnen is! De eerste nieuwsbrief van 2013 en meteen een bomvolle! Voor Bar End wordt het een mooi jaar met veel goede ontwikkelingen binnen de club. Naast nieuws over deze ontwikkelingen, vind je in deze nieuwsbrief items over: Ontwikkelingen toertocht, jonge Bar Ender op NK baan, Buitenland weekend 2013, nieuwe bestuursleden én vacatures. Veel leesplezier! Heb je vragen of opmerkingen over de nieuwsbrief? mail ze naar PR & Communicatie We horen ze graag, TOERTOCHT ZONDAG 10 FEBRUARI Namens de TEC Na een 'beetje' teleurstellende deelnemers opkomst de afgelopen toertocht in november, hebben we onze pijlen meteen gericht op Er liepen al een aantal plannen om de toertocht nog verder te verbeteren én we waren het er over eens dat we de route opnieuw wilden bekijken. De bestaande route is immers al weer een aantal jaren oud. De TEC heeft dus niet stil gezeten. We kunnen trots vermelden dat in overleg met Staatsbosbeheer en Gelderslandschap we een echt uniek parcours mogen neerleggen. De nieuwe route krijgt zeker een duim omhoog!

2 Een aantal belangrijke wijzigingen: +) Scan en Go doet zijn intrede. +) Om de jeugd te stimuleren mogen zij gratis mee t/m 12 jaar. +) De routes zijn in de afstanden 35, 55 en 75 kilometer. +) Meer singletracks, mits het weer het toelaat. We respecteren de natuur. +) Alle routes gaan nu richting de schitterende monumentale zendmast te Hoog Buurlo. +) Schaapjes tellen bij de schaapskooi +) Toegang tot uniek gebied* +) Aanvraag voor 2 sterrentocht (liefst 3 :) *Staats Bos Beheer heeft aangegeven, dat sommige delen van de vaste route ter hoogte van Hoog Buurlo in de toekomst wellicht afgesloten gaan worden voor recreatie. Dus deze route gaat ook een beetje uniek worden. Grijp je kans om er nu nog te fietsen! We zijn voor diverse taken nog op zoek naar een aantal vrijwilligers. Heb je een uurtje over? Zowel op zaterdag als op zondag is er nog hulp nodig. Aanmelden kan via deze link UPDATE BRAINSTORM EN TOEKOMST BAR END Namens het bestuur Ti jdens de ALV is een voorstel aangenomen om met behulp van een externe adviseur een traject in te zetten om de toekomstvisie van Bar End te bepalen. Dit traject is inmiddels in volle gang. Hierbij een update:

3 3 december Onder begeleiding van verandercoach Wim Schuurman, is door een grote groep leden (zo n 40 in totaal, een fantastische opkomst die een hoge betrokkenheid bij de club weergeeft!) een Brainstorm gehouden over de toekomst van de club. Geen idee was te gek, alles mocht genoemd worden. Daarna is er door middel van stickers plakken een voorkeur voor de beste ideeën uitgesproken. 7 en 21 januari De uitkomsten van de Brainstorm zijn door Dhr. Schuurman samengevat en in 2 sessies met een Klankbordgroep besproken en verder uitgewerkt tot een concrete ambitie en verenigingsdoelen. In de klankbordgroep zitten 8 mensen uit alle afdelingen van de club (Jeugd, Toer, Sport) en (bewust) geen leden van het hoofdbestuur. Zo zorgen we ervoor dat de ideeën echt vanuit de club zelf komen. (een van de volgeschreven vellen met ideeën en de geplakte stickers!) Er wordt dus flink vooruitgang geboekt! Hoe nu verder? Het is nu tijd om de geformuleerde doelen te toetsen onder alle leden. Het gaat immers om de toekomst van jullie club. Daarnaast moet er op een aantal gebieden een 0-meting plaatsvinden ( hoe tevreden zijn de leden eigenlijk over het huidige Bar End? ) OPROEP: gezocht iemand met ervaring in het opstellen van enquêtes! Omdat een goede enquête opstellen niet eenvoudig is, doen we een beroep op de leden. Heb je ervaring in het opstellen van goede enquêtes en wil je je club helpen? Laat het ons weten. Stuur een mail naar de voorzitter Het is het streven om tijdens de ALV in het voorjaar het traject afgerond te hebben en de volledige uitkomsten aan de leden te kunnen presenteren. BUITENLAND WEEKEND september Breaking News!-

4 Namens de TEC Na de afgelopen jaren de Ardennen en het Sauerland bezocht te hebben, is het dit jaar de beurt aan de Eifel! Zet de datum alvast in je agenda want het belooft weer een superleuk weekend te worden. Enkele van de highlights voor dit jaar: +) Prachtig hotel net buiten Daun, dé MTB hotspot van de Eifel +) Mogelijkheid (voor wie dat wil) om op zaterdag 14 september deel te nemen aan de Vulcan Bike Radmarathon +) Fietsroutes (met GPS) op alle niveaus (beginner tot expert), starten vanaf het hotel! +) 2 overnachtingen met ontbijt én avondeten voor minder dan 100 pp (De exacte prijs volgt ZSM) Deelname op volgorde van aanmelding. Max 26 deelnemers (totaal 30 inclusief de 4 organisatoren). Aanmelden en meer info (zodra beschikbaar) op het Forum Klik hier JONGE BAR-ENDER OP NK BAAN Namens de redactie Dat Bar Enders niet alleen in het bos te vinden zijn, bleek tijdens het afgelopen NK Baanwielrennen in het Omnisport. Vanaf de tribune viel een jonge Bar End renner meteen op. We vroegen ons af, wie het was en waarom hij op de baan fietst. Hij vertelt het zelf: "Ik ben Danyck Plas en ben 13 jaar. Ik fiets in april al 4 jaar, toen ik het MTB'en ontdekte ben ik meteen lid van Bar-End geworden. Ik ben op de baan gaan rijden doordat Rob Gambon mij een keer uitnodigde om te kijken, toen was Teun Mulder er ook. Ik vond het erg gaaf en het is goed om in de winter een beetje conditie bij te houden. Eerst waren er meer Bar-Enders, nu ben ik de enige van Bar-End die nog op de baan rijd. Ik doe aan zoveel mogelijk wedstrijden mee. Duurwedstrijden vind ik het leukst, dat komt omdat ik een MTB'er ben. Het leukste moment op de baan was dat ik mocht fietsen tijdens het NK, leuk

5 tussen de echte profs. Helemaal leuk als je dan ook nog eens gespot wordt. Ik hoop dat er meer Bar-Enders op de baan komen, het is echt leuk, helemaal bij de jeugd". Danyck in actie VACATURES Namens het bestuur Ti jdens de afgelopen ALV hebben Reinder Torenbeek (Toer en Evenementen Commissie) en Lucia Nouwens (secretariaat) kenbaar gemaakt hun bestuursfuncties neer te leggen. Ze laten 2 goed beheerde portefeuilles achter waarvoor we gemotiveerde opvolgers zoeken! Dus, heb jij goede ideeën en heb je zin om er iets nog mooiers van te maken? Versterking van de TEC We zijn dus op zoek naar een vervanger, of vervangers van Reinder. Reinder vervulde altijd een aantal rollen tegelijk. Deze rollen zijn prima te behappen door ze te verdelen onder meerdere mensen. (Maar alles tegelijk mag natuurlijk ook!) Om een kort verhaal lang te maken: om de TEC op sterkte te krijgen hebben we nieuwe mensen nodig voor verschillende taken. Zodoende valt de hoeveelheid werk per persoon reuze mee! De vacante functies zijn: - Algemeen trekker van het kernteam voor de organisatie van de Toertochten. Dit betreft: algemene coördinatie, aanmelding tochten bij de NTFU, aanvraag vergunningen. - Trekker van de ploeg die de startlocatie van de toertochten verzorgt. Dit betreft: inrichting van de startlocatie, afpuitplaats, contact met Landal. Inschrijftafel, EHBO. - Trekker van het kernteam voor het dinsdagavondfietsen. Dit betreft: maken van een jaarplanning voor het dinsdagavondfietsen een aanverwante activiteiten (zondagse tochten, sleutelavonden, etc) en voorbereiding daarvan; voorbereiding en organisatie van de voorrijdersavond. - Voorzitter van de TEC. Dit betreft: bijwonen bestuursvergaderingen, aansturen van de diverse trekkers en kernteams per activiteit. - Penningmeester TEC. Dit betreft: verrichten van betalingen, inkoop wisselgeld en afstorten geld van de toertochten en maken van een financieel jaaroverzicht en begroting.

6 De eerste drie functies betreft deelname binnen een groepje. Je hoeft dus niet alle taken zelf uit te voeren, maar kunt ze binnen het groepje verdelen. Goed om te weten: er is altijd te praten over verdeling van taken en inhoud van functies. Heb je een idee over wat je wil doen? Laat het ons weten! Als je belangstelling hebt of meer informatie over de functies wilt, bel gerust met Reinder: , of stuur een mail Opvolging in het Secretariaat Een overzicht van de uit te voeren activiteiten komt zsm beschikbaar, maar spreekt redelijk voor zich. En leuke vacature waarbij je direct in het hart van de club actief bent! Meer weten? Stuur een mail Vele handen maken licht werk.. Nieuwe mensen en nieuwe ideeën; actief en gezamenlijk; versterking van het clubgevoel. Daar zijn we naar op zoek! INGEVULDE VACATURES De vacature PR & Communicatie is ingevuld! Inge Brands en André Poorterman hebben samen deze taak op zich genomen en zijn enthousiast aan de slag. Er wordt achter de schermen gewerkt aan een nieuwe website en ook deze lekker gevulde nieuwsbrief heeft er al iets mee te maken.. Verder lopen ze over van de ideeën en zijn ze heel positief over al het enthousiasme dat er uit de verschillende afdelingen komt! Organiseer je een clubactiviteit?, vraag ze dan te helpen bij de PR en Communicatie van jouw activiteit. Ze helpen je graag om je activiteit tot een succes te maken! Heb je deelgenomen aan een clubactiviteit, een leuk idee, of wil je iets anders kwijt in de nieuwsbrief? Laat het ze weten

7

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven.

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste Bar End(st)er, De laatste maand van het jaar is begonnen, feestdagen,

Nadere informatie

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven.

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)ers, De zomer zit erop maar het fietsseizoen is nog

Nadere informatie

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven.

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)er, Heb je het ook gemerkt? Het was meer dan 20 graden

Nadere informatie

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste Bar End(st)ers, Alweer is er een maand voorbij, maar een maand

Nadere informatie

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste Bar End(st)er, De eerste maand van het nieuwe jaar zit er al

Nadere informatie

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)ers, De eerste weken van het nieuwe seizoen zijn al

Nadere informatie

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven.

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)ers, De wintertijd is ingegaan maar dit is geen reden

Nadere informatie

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)ers, Het wordt al weer langer licht, de temperatuur

Nadere informatie

20 January 2016 Jaargang 3 nummer 1. Van de redactie

20 January 2016 Jaargang 3 nummer 1. Van de redactie Van de redactie Zondag is het weer zover. De weersverwachtingen zijn gunstig, het parcours ligt er goed bij en de voorbereidingen zijn getroffen. Nu nog dit weekend met zijn allen de schouders er onder

Nadere informatie

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste Bar End(ster)ers, De zomer is begonnen en voor velen is dit

Nadere informatie

voor 29% was gezelligheid de aanleiding makkelijk als iemand weg weet zegt 4% 2% wil als sponsor betrokken zijn 2% werd lid vanwege onze clubkleding

voor 29% was gezelligheid de aanleiding makkelijk als iemand weg weet zegt 4% 2% wil als sponsor betrokken zijn 2% werd lid vanwege onze clubkleding Enquêtevragen Aantal verwerkte lijsten Antwoorden 55 ontvangen antwoorden, is 50% van onze leden 1. aantal jaren lid van club leden die geantwoord hebben zijn gemiddeld 10,7 jaren lid 2. waarom lid geworden

Nadere informatie

WTC NijeRieders. Informatiegids WTC NijeRieders

WTC NijeRieders. Informatiegids WTC NijeRieders WTC NijeRieders Informatiegids 2017 WTC NijeRieders Bedankt voor interesse in onze vereniging WTC NijeRieders. Om een beeld te geven wat je van ons kunt verwachten hebben wij dit informatieboekje opgesteld.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 Maart 2019, jaargang 7 nummer 7. Vanuit het bestuur

Nieuwsbrief 6 Maart 2019, jaargang 7 nummer 7. Vanuit het bestuur Erevoorzitter: Jan Mulder Ereleden: Ineke Beijers-Holders, Joop Doornheim, Joop Beijers, Wim Hoogland, Franklin Vlam en Wim Navis Bondspenning: Lien Hoogland en Joop Beijers Bondsspeld: Wim Hoogland Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief. United Facebook! Augustus September 2016 Jaargang 11. Like en volg ons op Facebook! Facebook

Nieuwsbrief. United Facebook! Augustus September 2016 Jaargang 11. Like en volg ons op Facebook! Facebook Nieuwsbrief Augustus September 2016 Jaargang 11 United Facebook! Like en volg ons op Facebook! Facebook Macey Kessels Ingrid Keijsers Silke Seuren Caroline van Bergen Loek Meekel Esther Laumen Kacper Donda

Nadere informatie

Handboek voor de jeugdtrainingen Cycling Lemelerveld

Handboek voor de jeugdtrainingen Cycling Lemelerveld Handboek voor de jeugdtrainingen Cycling Lemelerveld INLEIDING Cycling Lemelerveld is van oudsher een vriendenclub, opgericht door oud voorzitter Gerrit Stappenbelt. Momenteel heeft de club zo'n 125 leden.

Nadere informatie

De voordelen van de NTFU

De voordelen van de NTFU De voordelen van de NTFU Waarom zijn we lid? Wellicht popt ook bij jullie binnen de club soms de vraag op waarom je als vereniging eigenlijk lid bent van de NTFU. In deze brochure leggen we je graag uit

Nadere informatie

TrainingsCoach. Hard work, magic moments: starting now! TrainingsCoach Kenya Classic

TrainingsCoach. Hard work, magic moments: starting now! TrainingsCoach Kenya Classic TrainingsCoach Hard work, magic moments: starting now! TrainingsCoach Kenya Classic De Kenya Classic voert door open savannegebied en dichte bergketens, steeds met uitzicht op paden van steenslag, zand

Nadere informatie

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)er, De klok is verzet, de temperatuur loopt op, blaadjes

Nadere informatie

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)ers, Hierbij de laatste nieuwsbrief van een zeer sportief

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

Jaarverslag CRT-Ren 2016

Jaarverslag CRT-Ren 2016 Jaarverslag CRT-Ren 2016 Het jaar 2016 heeft in het teken gestaan van het werven van nieuwe leden. In 2015 zagen wij, net als de trend landelijk ook liet zien, een terugloop in het aantal leden. Door zeer

Nadere informatie

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND ds Januari 2014 30 Nieuwsbrief www.aquapoldro.nl Bij de afdeling wedstrijdzwemmen van Aquapoldro kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen aan wedstrijden. Of je nu ambities hebt om deel te nemen aan Gelderse

Nadere informatie

Conclusie Enquête Werkgroep Nascholingen

Conclusie Enquête Werkgroep Nascholingen Conclusie Enquête Werkgroep Nascholingen 2 april 206 . Ik heb behoefte aan nascholingen met betrekking tot: (meerdere keuzes mogelijk): Taal- & Tolkvaardigheden 0 Attitude 6 Doelgroepen 9 Behoefte Categorie

Nadere informatie

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden,

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden, Nieuwsbrief, Oktober 2018 Beste leden, Met een prachtige zomer laten we een geslaagd zonnig seizoen weer achter ons. De herfst laat zich zien in de natuur en hoe mooi is het dat wij op onze club hier gewoon

Nadere informatie

Bijlagen: - Aanmeldformulier - Flyers: NK schaken, Bike Challange, sportteam SWG, bezoek wedstrijd Nederlands elftal onder 19 jaar en EHBO- cursus.

Bijlagen: - Aanmeldformulier - Flyers: NK schaken, Bike Challange, sportteam SWG, bezoek wedstrijd Nederlands elftal onder 19 jaar en EHBO- cursus. Berg en Dal, 4-3- 16 Betreft: nieuwsbrief 6 Bijlagen: - Aanmeldformulier - Flyers: NK schaken, Bike Challange, sportteam SWG, bezoek wedstrijd Nederlands elftal onder 19 jaar en EHBO- cursus. Beste ouders,

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2018

Nieuwsbrief februari 2018 E-mail: secretariaat@tcwilhelmina.nl Redactie: Adriaan Umans Nieuwsbrief februari 2018 Rekeningnummer T.C. Wilhelmina NL83INGB0004456840 Voorwoord Nog even en dan start het nieuwe wielerseizoen alweer.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DOK TOER Oktober 2013

NIEUWSBRIEF DOK TOER Oktober 2013 Inleiding In ons wegprogramma hebben wij nog twee tochten staan voor de maand oktober. De Sluitingstocht is in hetzelfde weekeinde als de eerste ATB-tocht van de gezamenlijke verenigingen in de Kop van

Nadere informatie

Evonik Antwerpen Motor Vrienden

Evonik Antwerpen Motor Vrienden Van harte welkom op onze algemene ledenvergadering 01 april 2019 Het bestuur van EAMV was op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Dit jaar zullen er 3 bestuursleden hun vaandel door willen geven aan anderen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

CK TRA Last Gear J a a r g a n g 1 0 - n r. 6 6 m a a r t 2 0 1 2

CK TRA Last Gear J a a r g a n g 1 0 - n r. 6 6 m a a r t 2 0 1 2 TRACK Last Gear Jaargang 10 - nr. 66 maart 2012 Voorwoord 2 door: Hedwig de Leeuw den Bouter (voorzitter) 3 Bestuursinformatie BESTUUR Dagelijks bestuur Algemeen bestuur COMMISSIES CONTACTPERSOON MAILADRES

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora.

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis  Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. Nieuwsbrief nr.8 SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. De nieuwsbrief verschijnt als er nieuws is. VOOR IN JE AGENDA: Elke dinsdag v.a. 19.30 uur

Nadere informatie

Great adventure, magic moments: starting now! Fietscoach special edition Kenya Classic

Great adventure, magic moments: starting now! Fietscoach special edition Kenya Classic TRAININGS COACH Great adventure, magic moments: starting now! Fietscoach special edition Kenya Classic De Kenya Classic voert over open savannegebied, steeds met uitzicht op steenslag, zand en stof: 350

Nadere informatie

Daarnaast zijn er ontwikkelingen in de parkbeheercommissie, waardoor er enige personen voor langere of kortere tijd zijn uitgevallen.

Daarnaast zijn er ontwikkelingen in de parkbeheercommissie, waardoor er enige personen voor langere of kortere tijd zijn uitgevallen. Nieuwsbrief 5 - Mei 2019 In dit nummer: Van de voorzitter TOZ clubkampioenschappen (tennis en padel) Open dag padel TOZ Trianon SeniorPlus toernooi TOZ VACATURES bij commissies binnen onze tennisvereniging

Nadere informatie

Algemeen Beleidsplan BC Iduna 2015-2019. Versie 12 maart 2015

Algemeen Beleidsplan BC Iduna 2015-2019. Versie 12 maart 2015 Algemeen Beleidsplan BC Iduna 2015-2019 Versie 12 maart 2015 1 Algemeen Beleidsplan BC Iduna 2015-2019 1. Financieel gezond en betaalbaar 2. Gezelligheid 3. Sportieve ambitie 4. Voldoende zaalcapaciteit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, april 2015, SFC Westerkwartier.

Nieuwsbrief 4, april 2015, SFC Westerkwartier. !! Nieuwsbrief 4, april 2015, SFC Westerkwartier. Beste fietsvrienden en vriendinnen, De openingstocht Volgens de jarenlange traditie is in maart de openingstocht weer gereden. Om negen uur die ochtend

Nadere informatie

Oproepen en mededelingen

Oproepen en mededelingen Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste Barend(st)ers, De zomer staat voor de deur, de temperatuur schiet

Nadere informatie

NTFU Mediakit 2015 75.000. mountainbikers per maand! Bereik meer dan. racefietsers en. Digitale mediamogelijkheden voor het bereiken van de NTFU leden

NTFU Mediakit 2015 75.000. mountainbikers per maand! Bereik meer dan. racefietsers en. Digitale mediamogelijkheden voor het bereiken van de NTFU leden NTFU Mediakit 2015 Bereik meer dan 75.000 racefietsers en mountainbikers per maand! Digitale mediamogelijkheden voor het bereiken van de NTFU leden Inhoud Inhoud Mediakit Spelregels - www.ntfu.nl - www.ntfu.nl/kalender

Nadere informatie

Red met jouw klas de wereld! Handleiding van het digitale educatiepakket bij de voorstelling: Wij redden de wereld

Red met jouw klas de wereld! Handleiding van het digitale educatiepakket bij de voorstelling: Wij redden de wereld Red met jouw klas de wereld! Handleiding van het digitale educatiepakket bij de voorstelling: Wij redden de wereld Kom op, trek je jas aan. 't Is tijd dat er een stap wordt gezet. In regen en zonnestralen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 seizoen Secretaris:

Nieuwsbrief 4 seizoen Secretaris: Beste Leden, Het seizoen zit er weer op. Op de valreep nog een afsluitende nieuwsbrief van dit seizoen. Wegens omstandigheden iets korter dan u gebruikelijk van ons gewend bent. Echter zijn er toch nog

Nadere informatie

Jaarverslag 2015 Cross-, Ren- en Toervereniging CRT Raalte

Jaarverslag 2015 Cross-, Ren- en Toervereniging CRT Raalte Jaarverslag 2015 Cross-, Ren- en Toervereniging CRT Raalte Uit de afdelingen CRT is een multidisciplinaire fietsvereniging met 4 afdelingen waarin verschillende takken van de wielersport worden bedreven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geslaagd en gezellig jeugdtoernooi in Roermond. Mei Jaargang 9

Nieuwsbrief. Geslaagd en gezellig jeugdtoernooi in Roermond. Mei Jaargang 9 Nieuwsbrief Mei 2016 Jaargang 9 Siem Verberkt Martin Timp Marij Hectors Leon Welten Chris Stoot Linda Hendriks Roel van Geffen 17 juni 18 juni 22 juni 23 juni 25 juni 25 juni 29 juni Geslaagd en gezellig

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Wie heeft er goede ideeën? 5 e jaargang - juli-aug nr. 6-7 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Workshops en ideeën.

NIEUWSBRIEF. Wie heeft er goede ideeën? 5 e jaargang - juli-aug nr. 6-7 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Workshops en ideeën. NIEUWSBRIEF 5 e jaargang - juli-aug. 2017 - nr. 6-7 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Workshops en ideeën. Zowel vanuit de begeleiding als vanuit de deelnemers leven ideeën om workshops te

Nadere informatie

Indien je input hebt mag je deze altijd delen met Joukje Deinum. Dames 5. Nieuwsbrief Volleybalvereniging LVC Lemmer

Indien je input hebt mag je deze altijd delen met Joukje Deinum. Dames 5. Nieuwsbrief Volleybalvereniging LVC Lemmer Voorwoord: Hierbij de laatste nieuwsbrief van LVC volleybalvereniging van dit speelseizoen. Het seizoen hebben we afgesloten met een knal feest georganiseerd door onze heren 1 waar heel RIO bij aanwezig

Nadere informatie

Nieuwsbrief Simius Hircus Februari 2017

Nieuwsbrief Simius Hircus Februari 2017 Nieuwsbrief Simius Hircus Februari 2017 Beste leden, Ook al mag het eigenlijk niet meer, alsnog de beste wensen voor 2017 aan iedereen! Een nieuw jaar om weer heerlijk te trainen en allerlei leuke dingen

Nadere informatie

8.1 JAARSTUKKEN. Geldig tot: juli Functionaris Naam Paraaf Voorzitter Geert van Poelgeest wg. Secretaris Cor Nonhof wg

8.1 JAARSTUKKEN. Geldig tot: juli Functionaris Naam Paraaf Voorzitter Geert van Poelgeest wg. Secretaris Cor Nonhof wg Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging KNNV afdeling Delfland Postbus 133 2600 AC DELFT afdelingdelfland@knnv.nl www.knnv.nl/afdelingdelfland twitter: KNNVafdDelfland facebook: KNNV-afdeling-Delfland

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Welkom op de 1 e Algemene Ledenvergadering van:

Welkom op de 1 e Algemene Ledenvergadering van: Welkom op de 1 e Algemene Ledenvergadering van: AGENDA Opening Doel oprichten OWsome bikers, wielervereniging IJsselland Benoemen bestuursleden Huishoudelijk reglement Verslag penningmeester Sponsorplan

Nadere informatie

Nieuwsbrief MHCU. November 2017

Nieuwsbrief MHCU. November 2017 Nieuwsbrief MHCU November 2017 Van de penningmeester De afgelopen weken, maanden en jaren blijkt dat niet alleen MHCU maar ook andere verenigingen en stichtingen moeite hebben met het vinden van vrijwilligers.

Nadere informatie

Altijd al meer willen weten over wat er in leeft in de Noordzee en aanspoelt op onze stranden?

Altijd al meer willen weten over wat er in leeft in de Noordzee en aanspoelt op onze stranden? Terugblik ledenfeest Zondagmiddag 18 juni jl. vierden wij ons veertigjarig bestaan met een ledenfeest. Het was zoals bekend prachtig weer. De ongeveer zestig deelnemers lieten zich de koffie met gebak

Nadere informatie

MSV SPIJKENISSE. Nieuwsbrief December 2013

MSV SPIJKENISSE. Nieuwsbrief December 2013 MSV SPIJKENISSE Nieuwsbrief December 2013 Nieuwsbrief December 2013 Voorwoord Hierbij treft u de eerste (nieuwe) nieuwsbrief van MSV Spijkenisse. Na de realisatie van de nieuwe website is het geen eenvoudige

Nadere informatie

Wilt u geen s meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven.

Wilt u geen  s meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste Bar End(st)ers, De zomertijd is ingegaan, het mooie weer komt eraan! dit biedt veel leuke uitdagingen, ga jij ze samen

Nadere informatie

- 2 - De activiteiten die tijdens dit festival georganiseerd worden zijn: zaterdag 1 september: - 6 uurs MTB race in teamverband of Individueel

- 2 - De activiteiten die tijdens dit festival georganiseerd worden zijn: zaterdag 1 september: - 6 uurs MTB race in teamverband of Individueel FESTIVAL INFORMATIE - 2 - In het weekend van 1 en 2 september 2018 wordt voor de 6de keer het Bike Festival Brabant georganiseerd. Dit zal wederom plaatsvinden bij vakantiepark Herperduin en Horeca Centrum

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De jaarlijkse paaseierenactie komt er weer aan! Januari Jaargang 5

Nieuwsbrief. De jaarlijkse paaseierenactie komt er weer aan! Januari Jaargang 5 Nieuwsbrief Januari 2016 Jaargang 5 Margaret Gerrits Math Scherjon Julia Fetisov Elisa Pardoel Jan van Heijster Anouk Eulenpesch 1 februari 7 februari 19 februari 20 februari 22 februari 26 februari De

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 1 - maart 2017

Nieuwsbrief Nummer 1 - maart 2017 Nieuwsbrief Nummer 1 - maart 2017 www.tcveloce.nl Opgave voor verschillende activiteiten De winter is bijna afgelopen en het zomer fietsseizoen komt er aan, met een hele batterij aan activiteiten. Voor

Nadere informatie

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste Barend(st)ers, Weer een maand voorbij, en is er veel gebeurd?

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de vierde muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze muis : Kick-Off (woensdagavond 28 augustus, clubhuis) keeperskasten : toe aan vervanging

Nadere informatie

TRAININGSCOACH AFRICA CLASSIC

TRAININGSCOACH AFRICA CLASSIC TRAININGSCOACH AFRICA CLASSIC Hard work, magic moments: starting now! Africa Classic voert over glooiende paden van steenslag, zand en stof. In zes dagen leg je in de hitte veel kilometers en hoogtemeters

Nadere informatie

Update bestuur Badminton Club t Gooi

Update bestuur Badminton Club t Gooi Update bestuur Badminton Club t Gooi April 201 7 Martin Warmelink Voorzitter EN NU EVEN SERIEUS: WIE WORDT ONZE NIEUWE VOORZITTER?? Nog een maand of 2, dan zit het badminton-seizoen er weer op. We zijn

Nadere informatie

Toerweekend 10 t/m 13 Juni

Toerweekend 10 t/m 13 Juni Toerweekend 10 t/m 13 Juni Het toerweekend staat in 2010 gepland van donderdagavond 10 t/m zondag 13 juni. Dit jaar heb ik als toerbestemming m n oog laten vallen op de vulkaaneifel. In tegenstelling tot

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 2-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, Dit is de tweede nieuwsbrief die jullie ontvangen van R&TC Buitenlust. Het jaar is al bijna 3 maanden oud en is er al weer het één en ander gebeurd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. ONK Spa Francorchamps

Nieuwsbrief. ONK Spa Francorchamps Nieuwsbrief 10, 12 augustus 2013 Nieuwsbrief ONK Spa Francorchamps Spa Francorchamps is een van de lievelingscircuits van Kevin. De ligging is prachtig, 7 kilometer door de natuur en mooie vloeiende bochten

Nadere informatie

Nieuwsbrief wijkvereniging inschuytgraaf - september Sprookjesfestival

Nieuwsbrief wijkvereniging inschuytgraaf - september Sprookjesfestival 1 van 5 21-11-2018 13:33 Bekijk deze email in je browser Nieuwsbrief wijkvereniging inschuytgraaf - september 2018 Welkom bij onze vernieuwde nieuwsbrief! Wijkvereniging inschuytgraaf houdt je graag op

Nadere informatie

Nieuwsbrief MHCU. Oktober 2017

Nieuwsbrief MHCU. Oktober 2017 Nieuwsbrief MHCU Oktober 2017 Van de voorzitter Gelukkig nieuwjaar voor alle MHCUleden en betrokkenen! Dat klinkt misschien vreemd, maar het is een nieuw hockeyjaar en daar horen ook goede voornemens bij.

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

Nieuwsbrief december e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief december e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief december 2015 40e jaargang nr. 1 In deze nieuwsbrief Vacatures: Voorzitter Voorzitter parkcommissie Voorzitter technische commissie Ledenadministratie Opzeggen lidmaatschap Oliebollentoernooi

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016

NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016 NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016 Welkom allemaal, Graag laten we u kennis maken met de nieuwsbrief van BC Bever. De nieuwsbrief is bedoeld om jullie op de hoogte te houden van activiteiten binnen onze club,

Nadere informatie

WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011

WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011 WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011 Van de Jeugdcommissie Aan alle WMHC junioren, hun ouders en de vrijwilligers. WMHC Jeugd Centraal is de plek waar wij jullie centraal willen stellen en dus de

Nadere informatie

TRAININGSCOACH AFRICA CLASSIC

TRAININGSCOACH AFRICA CLASSIC TRAININGSCOACH AFRICA CLASSIC Hard work, magic moments: starting now! Africa Classic voert over glooiende paden van steenslag, zand en stof. In zes dagen leg je in de hitte veel kilometers en hoogtemeters

Nadere informatie

Zevenklap 2 september 2015 Na een lange zomer is hij eindelijk weer terug van weggeweest: De Zevenklap!. Veel leesplezier!

Zevenklap 2 september 2015 Na een lange zomer is hij eindelijk weer terug van weggeweest: De Zevenklap!. Veel leesplezier! Zevenklap 2 september 2015 Na een lange zomer is hij eindelijk weer terug van weggeweest: De Zevenklap!. Veel leesplezier! Mededelingen 2 Open trainingen........................................ 2 Inspiratieavond

Nadere informatie

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis.

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis. Algemeen aanleiding In aanloop naar het WK Triathlon, wat van 14-17 september in Rotterdam plaats vindt, organiseren de Gemeente Rotterdam en de Nederlandse Triathlon Bond enkele kleinschalige triathlon-evenementen

Nadere informatie

Onze sponsoren: Van onze voorzitter: Nummer 1, maart Beste Motovatiërs,

Onze sponsoren: Van onze voorzitter: Nummer 1, maart Beste Motovatiërs, Onze sponsoren: Nummer 1, maart 2018 Van onze voorzitter: Beste Motovatiërs, Hier is-ie dan; de eerste MTC Motovatie Nieuwsbrief! Alle bestuursleden hebben hun zegje gedaan in deze nieuwsbrief; we hopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Inschrijving competitie. Toernooien. Maart Jaargang 7

Nieuwsbrief. Inschrijving competitie. Toernooien. Maart Jaargang 7 Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang 7 Inschrijving competitie Anouk Engelen Evie Vaessen Stan vd Homberg Czeslaw Kobylko Frans van Geesink Sanne van Geffen Max Zonnevijlle Casper van Rens Marco Hezel Stef

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 3-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, Vlak voor de zomervakantie hebben we toch weer genoeg te melden, dus hierbij de derde nieuwsbrief. De afgelopen maanden is ons ledenaantal flink

Nadere informatie

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)ers, Het einde van het jaar nadert al weer en naast

Nadere informatie

Van de redactie. En ook aandacht voor de oproep van Jan van Geelkerken om vrijwilligers voor de Ronde van Uden.

Van de redactie. En ook aandacht voor de oproep van Jan van Geelkerken om vrijwilligers voor de Ronde van Uden. Afgelopen zaterdag: zo leuk kan voorrijden zijn, korte pauze op de 42 km met weercijfer 10, mooier kunnen we het niet maken! Van de redactie Dit is een extra nieuwsbrief vanwege de aankondiging van de

Nadere informatie

Van het bestuur / Wolkje, zonnetje, Hel / Activiteiten

Van het bestuur / Wolkje, zonnetje, Hel / Activiteiten Juni 2015 Van het bestuur / Wolkje, zonnetje, Hel / Activiteiten En toen was het alweer juni. Korte broeken, lange avonden. De avondtrainingen tellen al bijna meer kilometers dan de zondagochtendritten.

Nadere informatie

Juli Marcel Kersten

Juli Marcel Kersten Juli 2019 De vakantieperiode staat voor de deur. Wat is er veel gebeurd de afgelopen maanden! Op alle fronten is Koprol springlevend. De kanjers van Koprol s Aqua Unique zetten zich volop in voor de actie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hengelaarsclub Sassenhein. Jaargang: maart 2014 Nr. 6. HC Sassenhein Postbus 39 9750 AA Haren (Gn)

Nieuwsbrief Hengelaarsclub Sassenhein. Jaargang: maart 2014 Nr. 6. HC Sassenhein Postbus 39 9750 AA Haren (Gn) Het nieuwe seizoen De dagen beginnen al weer langer te worden, we gaan op weg naar de lente. Voor de meeste leden begint het al weer aardig te kriebelen. Hopelijk wordt het een mooi voorjaar met wat warme

Nadere informatie

Draaiboek voorbereidende bijeenkomst, startsituatie team in kaart brengen en traject uitwerken

Draaiboek voorbereidende bijeenkomst, startsituatie team in kaart brengen en traject uitwerken Draaiboek voorbereidende bijeenkomst, startsituatie team in kaart brengen en traject uitwerken Inhoud document Hulpmiddel om een bijeenkomst met het team te organiseren om de startsituatie van het team

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief van mei Heren 3 de provinciale zijn kampioen Proficiat Heren!!!

In deze nieuwsbrief van mei Heren 3 de provinciale zijn kampioen Proficiat Heren!!! In deze nieuwsbrief van mei 2018 Onze lente BBQ van vrijdag 20 april was een succes! Dank je wel aan alle helpende handen en jullie aanwezigheid. Heren 3 de provinciale zijn kampioen Proficiat Heren!!!

Nadere informatie

UDI/EMPELLA. bij UDI 19! U KOMT TOCH OOK? vrijdag 1 & zaterdag 2 maart 2013. Op vrijdag 1 maart en zaterdag 2 maart zal de kantine van

UDI/EMPELLA. bij UDI 19! U KOMT TOCH OOK? vrijdag 1 & zaterdag 2 maart 2013. Op vrijdag 1 maart en zaterdag 2 maart zal de kantine van uitspanning door inspanning sinds 1919 UDI/EMPELLA WIELEREVENT vrijdag 1 & zaterdag 2 maart 2013 EEN nieuw evenement bij UDI 19! Op vrijdag 1 maart en zaterdag 2 maart zal de kantine van UDI 19 worden

Nadere informatie

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen.

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen. En dan nu vakantie! Jaargang 6,nummer 5 In dit nummer: Vakantie!!! Vacatures 1 2 Volleybal bij t Schrijverke 2 Zaalindeling 16-17 Oud papier Jeugdkamp Sponsors bedankt 3 4 4 5 Zoals in de algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Jaarvergadering. TOS 19 januari 2018

Jaarvergadering. TOS 19 januari 2018 Jaarvergadering TOS 19 januari 2018 TOS Jaarvergadering Programma 1. Opening 2. Notulen vorige vergadering 3. Jaaroverzicht 2017 4. Financieel verslag 2017 5. Sponsoren 6. Verkiezing bestuursleden 7. Ritten

Nadere informatie

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste Bar-End(st)ers, Alweer een maand voorbij, tussen de harde wind

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief geven we voor nu de belangrijkste punten weer. Via Facebook en de website volgt er later meer.

In deze nieuwsbrief geven we voor nu de belangrijkste punten weer. Via Facebook en de website volgt er later meer. Voorwoord: YES! Het volleybalseizoen gaat weer van start! Na een lange zomerstop gaat het dan eindelijk weer van start. Heb je ook aan beach toernooien meegedaan? Of misschien heb je wel lekker niks gedaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2014

Nieuwsbrief MTC december 2014 Nieuwsbrief MTC december 2014 Afscheid van een tennisvriend Op 8 december 2014 is helaas veel te vroeg, ons sympathieke en altijd vrolijke tennislid Fred Koster overleden. Wij bewaren mooie herinneringen

Nadere informatie

Handleiding tochtopgaven kalender seizoen 2017

Handleiding tochtopgaven kalender seizoen 2017 Handleiding tochtopgaven kalender seizoen 2017 Inloggen Ga naar www.ntfu.nl Inloggen Vereniging/commissie vul je lidnummer (= verenigingsnummer) en wachtwoord in. (Wachtwoord kwijt? Klik dan op Wachtwoord

Nadere informatie

Improving peoples lives!

Improving peoples lives! Improving peoples lives! Opdrachtomschrijving zie ook http://philips.braintrigger.nl Improving peoples lives betekent verbeter het leven van mensen. Daar gaat deze opdracht ook over. Maar meer specifiek:

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5 Nieuwsbrief nr. 68 jaargang 7 januari 2011 Hallo allemaal, Om te beginnen wil de redactie van de nieuwsbrief jullie een goed, gezond en sportief 2011 wensen. We hopen dat alle goede voornemens uit gaan

Nadere informatie

DE TOEKOMST VAN KATWIJK. Verslag Meet-up #4. Burgt Rijnsburg. detoekomstvankatwijk.nl

DE TOEKOMST VAN KATWIJK. Verslag Meet-up #4. Burgt Rijnsburg. detoekomstvankatwijk.nl Verslag Meet-up #4 19-februari 2019 @de Burgt Rijnsburg detoekomstvankatwijk.nl Meet-up #4 Dit was alweer de vierde meet-up van de Toekomst van Katwijk! Deze keer waren alle inwoners, ondernemers en organisaties

Nadere informatie

Welkom! 23 april 2017 Kick-Off van het zomerseizoen

Welkom! 23 april 2017 Kick-Off van het zomerseizoen Welkom! 23 april 2017 Kick-Off van het zomerseizoen sporten Wat gaan we doen Wanneer Waar 23 april Start inline-skaten jeugd en senioren De Struyck of DTS Iedere zondag 10:30uur Helm verplicht schone wielen

Nadere informatie

Verslag bestuursvergadering de Pedaleur d.d. 15/01/2018

Verslag bestuursvergadering de Pedaleur d.d. 15/01/2018 Verslag bestuursvergadering de Pedaleur d.d. 15/01/2018 Aanwezig: Afwezig: Locatie: Jan van Gerven Bea Liebregts Henny van Beers Rob van Overbeek Cees Stofmeel Priemeind 1, Best Opening door de voorzitter

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017 In deze nieuwsbrief 1. Woord van de voorzitter 2. Belangrijke data 3. Nieuwe leden 4. Vacatures 5. Grote Club Actie 6. TC 7. Notulen ALV 8. Sponsorcommissie 9. Overige zaken Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017

Nadere informatie

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 11 Maandag - 10 november Dinsdag - Woensdag - Donderdag

Nadere informatie

In deze eerste nieuwsbrief vele onderwerpen, leuk en informatief!

In deze eerste nieuwsbrief vele onderwerpen, leuk en informatief! Ouderkerk aan de Amstel, 18 september 2015 Nieuwsbrief 1, seizoen 2015-2016 Beste ouders/verzorgers en overige leden, We zijn weer begonnen! In deze eerste nieuwsbrief vele onderwerpen, leuk en informatief!

Nadere informatie

Uitslag enquête Sociaal Culturele Dag

Uitslag enquête Sociaal Culturele Dag 1 Uitslag enquête Sociaal Culturele Dag ja nee ja nee ja nee Totaal Antwoorden ja ontvangen Antwoorden nee ontvangen van totaal 125 van totaal 125 van het aantal antwoorden van het aantal antwoorden vraag

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

Nieuwsbrief Trampolinespringen

Nieuwsbrief Trampolinespringen Nieuwsbrief Trampolinespringen November 2018 Inhoud Voorwoord Goedgekeurd reglement trampoline Aangepaste oefenstof vanuit de FIG Plaatsing NK synchroon Eredivisie Opnieuw inschrijven voor komende 3 plaatsingswedstrijden

Nadere informatie

Resultaat MEE op Weg 2015 MEE IJsseloevers

Resultaat MEE op Weg 2015 MEE IJsseloevers Resultaat MEE op Weg 2015 MEE IJsseloevers In dit verslag staan de resultaten van de MEE op Weg-trajecten die in 2015 zijn afgesloten in de gemeenten in het werkgebied van MEE IJsseloevers. Bij deze trajecten

Nadere informatie

NIEUWSFLITS December 2011

NIEUWSFLITS December 2011 NIEUWSFLITS December 2011 Beste tennisvrienden, Nog een paar nachtjes slapen en dan starten we een nieuw jaar. Een jaar waarin TCV haar 75-jarige bestaan viert. In het weekend van 15 t/m 17 juni vieren

Nadere informatie