OPROEPEN EN MEDEDELINGEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OPROEPEN EN MEDEDELINGEN"

Transcriptie

1 Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen s meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste Bar-End(st)ers, Alweer een maand voorbij, tussen de harde wind en de regenbuien door zijn weer weer heel aktief geweest om het mountainbiken op de kaart te zetten. Lees verder wat er allemaal leeft! OPROEPEN EN MEDEDELINGEN ALGEMENE LEDENVERGADERING De planning is om een algemene ledenvergadering te houden op maandag 14 april aanstaande, zaal open 19.30uur, aanvang 20.00uur. Lokatie wordt nog bekend gemaakt, hou de website in de gaten! ZONDAGOCHTENDFIETSEN Afgelopen zondag zijn er de groepsindelingsbordjes; Basic, Medium, Sport, SportPlus en Extreme weer opgehangen. De opkomst was met 14! voor de eerste keer zeker een succes te noemen, ze zijn onder begeleiding van enthoustiaste voorrijders in twee groepen het bos in gegaan. Het verschil tussen de dinsdagavond en de zondagochtend is hiermee opgeheven en wij gaan er van uit dat hierdoor de opkomst verder zal toenemen. De volgende stap zal zijn dat de jeugd gaat fietsen met maximaal 2 volwassenen per groep als begeleiding (1 voor en 1 achter) en dat de ouders zich voegen bij de overige volwassenen. Kom dus ook naar het clubhuis op zondagochtend! vertrek: 9.30uur.

2 OUDE CLUBKLEDING We zoeken oude clubkleding, met name de shirts. Het idee is om elk shirt die gedragen is vanaf de oprichting van Bar-End in te lijsten en op te hangen in het clubhuis. Heb je nog een shirt liggen (vanaf 1997 tot nu) die je wilt afstaan, neem dan contact op met John Warrink: of Gerrit Doeve of Henk de Keijzer: BEZOEK VAN ETC ZUTPHEN Op zaterdag 15 maart krijgt de Jeugd van Bar End bezoek van onze vrienden van ETC uit Zutphen. Met onze Jeugd gaan wij gezamenlijk fietsen in de omgeving, zoals we dat altijd op zondag doen. Met onze begeleiders en jullie maken we er een leuke ontvangst van en zullen we ongetwijfeld een keer bij hen op bezoek gaan in Zutphen. Noteer dit dus in je agenda! EUROPEES KAMPIOENSCHAP MOUNTAINBIKE VOOR DE JEUGD. Evenals voorgaande jaren zal Bar End met twee jeugdteams deelnemen aan het Europees kampioenschap voor de jeugd in Graz (Oostenrijk). Deelname aan dit toernooi past in de ontwikkeling van de jeugd en bij de ambitie die Bar End heeft. Een prachtig evenement waar ruim 300 kinderen uit vele Europese landen aan deelnemen, waar 5 dagen lang in allerlei vormen wedstrijden worden gereden. De technische en fysieke vaardigheden van de kinderen worden op de proef gesteld, maar er wordt ook een beroep gedaan op samenwerking, fairplay en sportiviteit. Het kampioenschap vindt plaats van 11 t/m 15 augustus 2014 voor de volgende categorieën: U15: jongens en meisjes geboortejaar 2000 en 2001 U17: jongens en meisjes geboortejaar 1998 en 1999 Ieder team bestaat uit twee jongens en één meisje. De renners die voldoen aan de volgende criteria worden geselecteerd: Team U15 1. De renner heeft de nationale en regionale wedstrijden in Nederland, waaraan hij/zij deel heeft genomen, in Bar End clubkleding verreden.

3 2. De renners met de meeste punten uit 4 van de 6 JMW wedstrijden per Bij een gelijk puntenaantal wordt degene geselecteerd met het beste onderlinge resultaat 4. De renner moet redelijkerwijs in staat zijn om de technische moeilijkheidsgraad van het EK parcours aan te kunnen. Dit is ter beoordeling van de technische commissie. Team U17 1. De renner heeft de nationale en regionale wedstrijden in Nederland, waaraan hij/zij deel heeft genomen, in Bar End clubkleding verreden. 2. De renners met het beste resultaat in de volgende kwalificatie wedstrijden: a. Topcompetitie Nieuwkuijk (zondag 20-4) b. Nationale wedstrijd Havelte (zondag 27-4) 3. Bij twijfel wordt een beslissing genomen waarbij het resultaat van een klimtijdrit bekeken wordt tijdens het Bar End trainingsweekend dat plaatsvindt van 23 t/m 26 mei. 4. De renner moet redelijkerwijs in staat zijn om de technische moeilijkheidsgraad van het EK parcours aan te kunnen. Dit is ter beoordeling van de technische commissie. Uiterlijk 1 juni zal de definitieve selectie bekend gemaakt worden. De technische commissie gaat in gesprek met de ouders van renners die gezien hun leeftijd en gestelde criteria in aanmerking komen voor selectie, maar waarover reeds twijfel bestaat of deze het zeer hoge prestatieniveau en hoge moeilijkheidsgraad van het parcours aankunnen. Dit om teleurstellingen bij de kinderen te voorkomen. Als er binnen de club geen renners zijn om een team te completeren, zal de club buiten de vereniging op zoek gaan naar een gastrijder of rijdster. PRESTATIEOVEREENKOMST WEDSTRIJDRIJDERS Het nieuwe wedstrijdseizoen staat voor de deur. Voor de jeugd begint het as. zaterdag al met de eerste wedstrijd in Oldebroek. De vereniging biedt voor wedstrijdrijders extra faciliteiten en voordelen, hier staan ook een aantal verplichtingen tegenover. Als je gebruik wilt maken van deze voordelen moet je een prestatieovereenkomst tekenen. In deze prestatieovereenkomst is vastgelegd waar je aanspraak op kunt maken. Bijvoorbeeld korting bij Stappenbelt Specialized Concept Store, korting op wedstrijdtrainingen (zie hieronder) en korting op clubkleding. De overeenkomsten zijn voor zowel jeugdrijders tot 14 jaar beschikbaar als voor rijders ouder dan 14 jaar. Er is ruimte op trainingen voor renners ouder dan 14 jaar voor maximaal 30 renners, waarbij renners met een Bar End prestatieovereenkomst voorrang hebben, in het geval het maximum aantal rijders wordt gehaald. Je kunt uiteraard ook een prestatieovereenkomst tekenen zonder dat je deel wilt nemen aan de wedstrijdtrainingen.

4 De prestatieovereenkomsten kun je opvragen via Sjohn Bouwmeester hierbij ontvang je tevens een incassoformulier voor deelname aan de trainingen. Vermeld bij opgave of het gaat om een prestatieovereenkomst tot 14 jaar of een overeenkomst voor 14 jaar en ouder. De prestatieovereenkomsten dien je voor 1 april 2014 getekend retour te sturen. Wedstrijdgerichte trainingen Vanaf april starten er weer wedstrijdgerichte trainingen, deze trainingen zijn toegankelijk voor alle Bar End leden. Dus zowel voor marathonrijders als crosscountry rijders. Voor deze trainingen wordt een extra bijdrage gevraagd: Tot 14 jaar met prestatieovereenkomst 30,- per jaar Vanaf 14 jaar en ouder met prestatie overeenkomst 60,- per jaar (tweemaal per week training) 30,- per jaar (eenmaal per week training) Vanaf 14 jaar en ouder zonder prestatie overeenkomst 80,- per jaar (tweemaal per week training) 40,- per jaar (eenmaal per week training) Je dient je op te geven voor de trainingen via Sjohn Bouwmeester (STC@Bar-end.nl) De bedragen worden geïnd via een incasso die je ontvangt bij opgave. Het formulier ontvang je dan via en dien je voor 1 april 2014 getekend retour te sturen. Mocht je vragen hebben over wedstrijden rijden, wedstrijdgerichte trainingen of prestatieovereenkomsten, neem dan gerust even telefonisch contact op met Marcel Kramer ( ). BUITENLAND WEEKEND VOL! - update! We zijn aangenaam verrast door het grote aantal aanmeldingen voor het buitenland weekend. Naast de 44 beschikbare plekken, is er inmiddels een wachtlijst van 11 personen. Hiermee zijn we vol, aanmelden kan daarom niet meer. We hebben een optie op 4 extra

5 bedden, vlakbij het hotel. De organisatie zal alle mensen die zich hebben aangemeld, hier spoedig over informeren. Vanwege de bevestiging van het hotel, is een spoedige betaling gewenst. Houdt je mail dus goed in de gaten, dan kunnen we de boeking spoedig definitief rondmaken. Alle informatie zal ook gedeeld worden in de speciale Facebook groep voor het buitenland weekend. Deze vind je hier, link buitenland groep: WIE IS DE SPONSOR Naam Sponsor: Hamer Wie ben je: Colette van Boxtel (Communicatie & Marketing) / Fons Jans (directeur/eigenaar) op foto: Mirjam Wassink (accountmanager) Wat doet Hamer? Hamer is een familiebedrijf, bestaat al sinds 38 en is een totaalaanbieder van installatieoplossingen voor klanten in de utiliteit, industrie, automative, brandstofvoorziening, chemie en voedingsindustrie. In 95 nam clubsponsor Fons Jans de leiding over van Jans Sr. Door de jaren heen groeide het bedrijf flink; er ontstonden 5 Hamer vestigingen onder de Foja Groep en er werken inmiddels ruim 350 mensen. Veel mensen kennen Hamer natuurlijk van de imposante Dakar Truck! Wat is er bijzonder aan je bedrijf? De bedrijfscultuur, dat is wat Hamer uniek maakt. Ondanks de grootte die het bedrijf tegenwoordig heeft, is er nog steeds een niet lullen maar poetsen cultuur. Samen aan het werk en iets over hebben voor elkaar. Colette van Boxtel: laatst zei iemand tegen me Hamer gaat in je hart zitten, dat vond ik erg treffend en een prachtig compliment. Waarom sponsor je Bar-End?

6 Hamer vindt het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Onze mensen werken hard, daar hoort ook ontspanning bij en daar dragen we graag aan bij. Waarom dan Bar End? Bar End past zeker goed bij ons; nuchter en sportief, beide een echte Apeldoornse club, dat typeert zowel Hamer als Bar End. Daarnaast zijn er diverse Hamer collega s lid bij Bar End Wat heb je zelf eigenlijk met MTB? Dat het leiden van een bedrijf als Hamer geen part-time job is spreekt voor zich, hard werken dus. Het mountainbiken is daarbij voor Fons een goede manier om te ontspannen. Daarnaast rijdt Fons de Dakar truck, een geweldig avontuur, maar fysiek erg zwaar. Mountainbiken is perfecte training. dus in de aanloop naar een nieuw Dakar avontuur, zie we deze ondernemer zeker veel in het bos Wat wil je dat alle leden van Bar End weten over Hamer? We hebben een wederzijds maatschappelijk belang; een gezonde club en gezonde werknemers. Goed om te weten; ook in deze tijden hebben wij veel vacatures. Kijk daarom eens op: of ACTIVITEITEN TOERTOCHT(terugblik) Zondag 9 februari j.l. is de internetjongens toertocht georganiseerd, veel enthousiaste vrijwilligers en de startplaats de Ruggestee maakten het mogelijk dat ca. 800 deelnemers over 3 fantastische maar loodzware met modder bedekte routes konden rijden. Het was weer een succes en voor herhaling vatbaar wat we in november dan ook weer zullen doen!

7 CLUBKLEDING-PASAVOND (terugblik) Nadat tijdens de oliebollentocht de nieuwe clubkleding werd gepresenteerd, was er op donderdag 16 januari j.l. bij Stappenbelt Concept-Store een mogelijkheid deze dan daadwerkelijk aan te trekken en mee te nemen. Velen van jullie maakten gebruik van deze mogelijkheid, de jeugd eerst om 19.00uur, daarna om 20.00uur de volwassenen. Doordat de opkomst zo geweldig was, heeft niet iedereen de gewenste kleding mee kunnen nemen. Er is een nieuwe voorraad besteld en deze komt naar verwachting begin maart binnen, hiervan houden we je op de hoogte. FIETSONDERHOUD-MIDDAG Kennismaken met onze sponsors, waar kan je dat beter doen dan bij Stappenbelt, de winkel waar je goed terecht kunt voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte bike. Wij zijn uitgenodigd om met onze Jeugdrijders en - rijdsters vanaf 10 jaar, op woensdagmiddag 12 maart van tot uur te gast te zijn aan Kanaal Noord om kennis te maken en om door echte deskundigen te worden verteld wat jij moet doen om je fiets in optimale conditie te houden. Gert Stappenbelt en Simon Krukkert gaan jullie wat vertellen en laten zien. Dit is alleen voor jullie, dus je mag je ouders bij de voordeur uitzwaaien! (Peter de Ruiter en Hans Snijder zijn er wel bij) Wij willen Roelien Stappenbelt graag vooraf opgeven met hoeveel wij komen, dus meldt je gauw aan op Jeugd@Bar-End.nl Direkt doen! GEEF DE PEN DOOR AAN...

8 Wie ben je? Anita Amptmeijer Leeftijd Iets met een 5 Waar woon je? Dagelijks leven Lid van Bar End sinds Mijn bike (s) Wat ik doe bij Bar End Mooiste fietservaring Apeldoorn Getrouwd, 3 kids, zelstandig grafisch ontwerper,docent art & design 2010 Specialized MTB en Racer Lekker fietsen, gezelligheid en grenzen verleggen Dat zijn er meerdere. Een dagje met Rob Engelhart en mannen van het forum naar Limburg met free-stylebikers, een weekend Eifel met gids. Ardennes Trophy en vorig jaar een week met een groep Bar-enders naar Zell am See, waar we wel heel uitdagende routes hebben gefietst. Fiets droom? Ben niet zo n dromer ;) Leuk aan fietsen bij Bar End? Verbeterpunt Bar End Mijn fietsdoel 2014 Ik kreeg de pen van Ik geef de pen door aan Gezellige club, voor ieder niveau is er een passende groep Weet er zo niet een te noemen. Dat is dus een compliment Mijn eerste 4-daagse rijden in de Alpen met Laurence Metelli, Bas Hurenkamp en Richard Rook. Tessa van der Meer van Houtum Laurence Metelli

9

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven.

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)er, Heb je het ook gemerkt? Het was meer dan 20 graden

Nadere informatie

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste Bar End(st)ers, Alweer is er een maand voorbij, maar een maand

Nadere informatie

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven.

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)ers, De wintertijd is ingegaan maar dit is geen reden

Nadere informatie

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven.

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste Bar End(st)er, De laatste maand van het jaar is begonnen, feestdagen,

Nadere informatie

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)ers, De eerste weken van het nieuwe seizoen zijn al

Nadere informatie

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven.

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)ers, De zomer zit erop maar het fietsseizoen is nog

Nadere informatie

Oproepen en mededelingen

Oproepen en mededelingen Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste Barend(st)ers, De zomer staat voor de deur, de temperatuur schiet

Nadere informatie

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)ers, Het wordt al weer langer licht, de temperatuur

Nadere informatie

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)ers, Hierbij de laatste nieuwsbrief van een zeer sportief

Nadere informatie

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)er, De klok is verzet, de temperatuur loopt op, blaadjes

Nadere informatie

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste Bar End(st)er, De eerste maand van het nieuwe jaar zit er al

Nadere informatie

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste Bar End(ster)ers, De zomer is begonnen en voor velen is dit

Nadere informatie

Wilt u geen s meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven.

Wilt u geen  s meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste Bar End(st)ers, De zomertijd is ingegaan, het mooie weer komt eraan! dit biedt veel leuke uitdagingen, ga jij ze samen

Nadere informatie

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste Bar End(st)ers, Het is lente! en dat betekend een nieuw fiets-seizoen

Nadere informatie

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)ers, Het einde van het jaar nadert al weer en naast

Nadere informatie

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste Bar End(st)ers, Het is weer langer licht en we kunnen dus veel

Nadere informatie

CK TRA Last Gear J a a r g a n g 1 0 - n r. 6 6 m a a r t 2 0 1 2

CK TRA Last Gear J a a r g a n g 1 0 - n r. 6 6 m a a r t 2 0 1 2 TRACK Last Gear Jaargang 10 - nr. 66 maart 2012 Voorwoord 2 door: Hedwig de Leeuw den Bouter (voorzitter) 3 Bestuursinformatie BESTUUR Dagelijks bestuur Algemeen bestuur COMMISSIES CONTACTPERSOON MAILADRES

Nadere informatie

Oproepen en Mededelingen

Oproepen en Mededelingen Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)ers, Het zomerseizoen is van start gegaan deze maand,

Nadere informatie

Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd

Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Contact 3. Ik vind wielrennen heel leuk hoe nu verder? 4. Trainingen 5. Huisregels 6. Jeugdcategorieën 7. Materiaal 8.

Nadere informatie

Jaarverslag CRT-Ren 2016

Jaarverslag CRT-Ren 2016 Jaarverslag CRT-Ren 2016 Het jaar 2016 heeft in het teken gestaan van het werven van nieuwe leden. In 2015 zagen wij, net als de trend landelijk ook liet zien, een terugloop in het aantal leden. Door zeer

Nadere informatie

OPROEPEN & MEDEDELINGEN

OPROEPEN & MEDEDELINGEN Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste Bar End(st)er, De herfstvakantie zit er weer op en we zijn met

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2014

Nieuwsbrief MTC december 2014 Nieuwsbrief MTC december 2014 Afscheid van een tennisvriend Op 8 december 2014 is helaas veel te vroeg, ons sympathieke en altijd vrolijke tennislid Fred Koster overleden. Wij bewaren mooie herinneringen

Nadere informatie

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND ds Januari 2014 30 Nieuwsbrief www.aquapoldro.nl Bij de afdeling wedstrijdzwemmen van Aquapoldro kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen aan wedstrijden. Of je nu ambities hebt om deel te nemen aan Gelderse

Nadere informatie

Alles onder de knie? 1 Herhalen. Intro. Met de docent. 1 Werk samen. Lees het begin van de gesprekjes. Maak samen de gesprekjes af.

Alles onder de knie? 1 Herhalen. Intro. Met de docent. 1 Werk samen. Lees het begin van de gesprekjes. Maak samen de gesprekjes af. Intro Met de docent Wat ga je doen in dit hoofdstuk? 1 Herhalen: je gaat herhalen wat je hebt geleerd in hoofdstuk 7, 8 en 9. 2 Toepassen: je gaat wat je hebt geleerd gebruiken in een situatie over werk.

Nadere informatie

Handboek voor de jeugdtrainingen Cycling Lemelerveld

Handboek voor de jeugdtrainingen Cycling Lemelerveld Handboek voor de jeugdtrainingen Cycling Lemelerveld INLEIDING Cycling Lemelerveld is van oudsher een vriendenclub, opgericht door oud voorzitter Gerrit Stappenbelt. Momenteel heeft de club zo'n 125 leden.

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

LEIDEN LIONS IJSHOCKEYSCHOOL

LEIDEN LIONS IJSHOCKEYSCHOOL IJshockeyschool Leiden Lions Welkom op onze ijshockeyschool! Voor veel kinderen is dit de eerste kennismaking met ijshockey... Voor sommigen zelfs de eerste kennismaking met ijs! IJshockey is een geweldige

Nadere informatie

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste Barend(st)ers, Weer een maand voorbij, en is er veel gebeurd?

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers, Fiets

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers, Fiets Nieuwsbrief nummer 1, 5 februari 2015. Beste volgers, Met trots mail ik jullie hierbij mijn 1 e nieuwsbrief ter voorbereiding op mijn avontuur. Op 4 juni aanstaande ga ik samen met Dennis van Berkel en

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATUMS VERJAARDAGEN GROEPSTIJDEN

BELANGRIJKE DATUMS VERJAARDAGEN GROEPSTIJDEN BELANGRIJKE DATUMS Vrijdag 10 september Start seizoen Zondag 10 oktober Open dag Vrijdag 22 t/m zondag 24 oktober Leidingweekend Zaterdag 30 oktober Kerstkaartenactie Zaterdag 6 november Spokentocht Dinsdag

Nadere informatie

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken.

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Weekschema maken Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Leer en oefen: Neem samen me de docent/assistent het fotoboek de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni. Lars is tevreden over de koers die hij gereden heeft, met uitzondering van de tijdrit:

Nieuwsbrief Juni. Lars is tevreden over de koers die hij gereden heeft, met uitzondering van de tijdrit: Nieuwsbrief Juni Hallo wielervrienden, Na een ontzettend koud en nat voorseizoen zijn eindelijk betere tijden aangebroken. Ook voor ouders en begeleiders is het nu weer een stuk prettiger langs de kant.

Nadere informatie

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D)

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D) NIEUWSBRIEF SEPTEMBER Seizoen 2015-2016 Hallo allemaal! De eerste weken zitten er weer op en alles draait weer alsof het nooit vakantie is geweest! Iedereen is lekker uitgerust in de vakantie en we kunnen

Nadere informatie

TENNISVERENIGING TER AAR. Nieuwsflitsen April 2016

TENNISVERENIGING TER AAR. Nieuwsflitsen April 2016 TENNISVERENIGING TER AAR Nieuwsflitsen April 2016 Van de voorzitter. Beste tennisvrienden, Het seizoen is weer op weg en er wordt weer volop getennist. Voorafgaand is er op baan 1, 2 & 3 groot onderhoud

Nadere informatie

Informatiefolder jeugdwielrennen

Informatiefolder jeugdwielrennen WTC DE AMSTEL Informatiefolder jeugdwielrennen Seizoen 2011 1-3-2011 Welkom bij de WTC de Amstel Uw zoon/dochter heeft belangstelling om te gaan wielrennen. Als wedstrijdwielervereniging zijn wij daar

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

Mascha Pijnenborg. Naast een nieuwe outfit, hoort daar ook een natuurlijk ook nieuwe fiets bij. Deze fiets kon ik begin januari op gaan halen!

Mascha Pijnenborg. Naast een nieuwe outfit, hoort daar ook een natuurlijk ook nieuwe fiets bij. Deze fiets kon ik begin januari op gaan halen! Nieuwsbrief Mascha Pijnenborg Uitgave 1, 2011 Nieuw jaar, nieuwe ploeg, nieuwe fiets Een nieuw jaar is begonnen! Mijn oude ploeg bestaat nu écht niet meer en ik start nu officieel bij het nieuwe Dolmans

Nadere informatie

Loopgroep René van AVGM in Best

Loopgroep René van AVGM in Best Loopgroep René van AVGM in Best Inhoud Profiel... 1 Regels en afspraken... 3 Adviezen... 4 Contactgegevens... 5 Profiel Dit is een loopgroep met een vrij rustig tempo. De afstanden en trainingsduur zijn

Nadere informatie

AVONTURENKAART. Reflectieopdrachten

AVONTURENKAART. Reflectieopdrachten AVONTURENKAART Reflectieopdrachten Je hebt aangegeven dat je het niet weet; je hangt niet erg aan je huidige baan maar hebt ook niet de ambitie om naar een andere baan op zoek te gaan. Geef hieronder kort

Nadere informatie

Wat kan ik voor u doen?

Wat kan ik voor u doen? 139 139 HOOFDSTUK 9 Wat kan ik voor u doen? WOORDEN 1 1 Peter is op vakantie. Hij stuurde mij een... uit Parijs. a brievenbus b kaart 2 Ik heb die kaart gisteren.... a ontvangen b herhaald 3 Bij welke...

Nadere informatie

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers,

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers, Beste Unitassers, FEBRUARI 2014 Met deze nieuwsbrief willen we jullie op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief, mail dan naar publicrelations@unitas63.nl.

Nadere informatie

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal,

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal, Nieuws update eind november 2014 Programma editie 2014: Fietsdagen: Vrijdag 19 december, zaterdag 20 december en zondag 21 december, met maandag 22 december gezamenlijk Serious Breakfast en het aanbieden

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

We hebben de foto s bekeken en ze zijn heel mooi geworden!! We zijn er heel blij mee.

We hebben de foto s bekeken en ze zijn heel mooi geworden!! We zijn er heel blij mee. BRUIDSFOTOGRAFIE Wij hebben zojuist de slideshow bekeken en WOWWWWW wat zijn de foto s mooi geworden! Wij zijn er echt heel blij mee!! 1000000x dank dat jij de mooiste dag uit ons leven vast hebt willen

Nadere informatie

JEUGDIGEN. Hulp na seksueel misbruik. vooruitkomen +

JEUGDIGEN. Hulp na seksueel misbruik. vooruitkomen + > vooruitkomen + Hulp na seksueel misbruik JEUGDIGEN Heb jij seksueel misbruik meegemaakt of iemand in jouw gezin, dan kan daarover praten helpen. Het kan voor jou erg verwarrend zijn hierover te praten,

Nadere informatie

WORKSHOPS. (met uitzondering van de zeillessen en de zwemlessen). Buitenschoolse opvang op een unieke locatie

WORKSHOPS. (met uitzondering van de zeillessen en de zwemlessen). Buitenschoolse opvang op een unieke locatie WORKSHOPS Beste ouders, lieve kids van BSO Kids & Go, De workshops Voetbal en Streetdance zijn alweer afgelopen. Het was ontzettend leuk, leerzaam en sportief! We waren voornemens de voetbalworkshops voort

Nadere informatie

Samen actief in de blauw-groene gemeente Drimmelen

Samen actief in de blauw-groene gemeente Drimmelen Samen actief in de blauw-groene gemeente Drimmelen Auteur: Corine Polak Datum: 24-11-2014 Telefoon: 06 222 41 090 Email: corine@corinepolak.nl Versie: 1.0 definitief Besproken met: Sjoerd van Dijk, Catharina

Nadere informatie

Parkinson Café Delft en omstreken Nieuwsbrief van de maand November

Parkinson Café Delft en omstreken Nieuwsbrief van de maand November Parkinson Café Delft en omstreken Nieuwsbrief van de maand November Parkinson Café Delft en omstreken website: Sophia Revalidatie (sportkantine), www.parkinsoncafedelfteo.nl Reinier de Graafweg 1, email:

Nadere informatie

Sportweetje. Het Katwijkse. sportieve toekomst! naar een. Nieuws, trends en tips voor een gezond en sportief verenigingsleven

Sportweetje. Het Katwijkse. sportieve toekomst! naar een. Nieuws, trends en tips voor een gezond en sportief verenigingsleven Het Katwijkse Sportweetje Nieuws, trends en tips voor een gezond en sportief verenigingsleven digitale nieuwsbrief voor het verenigingsleven editie 2015.1 klik en lees het artikel van uw interesse volg

Nadere informatie

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen s meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven.

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen  s meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)er, We hopen dat voor alle leden het nieuwe jaar goed

Nadere informatie

Voor informatie over verblijf, entree, side events en verdere EK informatie up dates kan je terecht op de website van www.fccwheels.

Voor informatie over verblijf, entree, side events en verdere EK informatie up dates kan je terecht op de website van www.fccwheels. Beste EK deelnemer, Van harte gefeliciteerd met je kwalificatie voor het Europees Kampioenschap BMX 2015! Jij mag samen met ruim 1500 andere rijders deelnemen aan een van de belangrijkste wedstrijd van

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 3 April 2014 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar: Cliëntzeggenschap,

Nadere informatie

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013 Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013 Voor iedereen die ons een warm hart toedraagt. Hier is de tiende nieuwsbrief van HCOIJ, de laatste van 2013. Boordevol leuke nieuwtjes, foto s, mededelingen

Nadere informatie

Handleiding Invullen Bardiensten 2016

Handleiding Invullen Bardiensten 2016 Inleiding Deze handleiding dient als hulp voor de leden van de Nijkerkse Tennis Club (NTC) bij het zelf invoeren van de bardiensten voor het jaar 2016. Het invoeren wordt online via internet op de website

Nadere informatie

Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden. Wieler Tourclub Dinxperlo. -[Geef tekst op] - 1 -

Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden. Wieler Tourclub Dinxperlo. -[Geef tekst op] - 1 - Wieler Tourclub Dinxperlo Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden -[Geef tekst op] - 1 - Inhoudsopgave Welkom bij de WTC Dinxperlo---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Concreet: laad het paard af om te rijden, geen contact met andere paarden, ook de ruiter niet en na het rijden rechtstreeks terug naar de trailer.

Concreet: laad het paard af om te rijden, geen contact met andere paarden, ook de ruiter niet en na het rijden rechtstreeks terug naar de trailer. Beste leden, Voor jullie weer een nieuwe nieuwsbrief, met nieuws en ouds! Rhinopneumonie Zoals jullie allemaal wellicht al weten hebben we de lessen hervat nadat de KNHS meldde dat er na zaterdag 3 maart

Nadere informatie

SAMEN DE GRENZEN VERLEGGEN

SAMEN DE GRENZEN VERLEGGEN SAMEN DE GRENZEN VERLEGGEN CLIËNTEN GAAN SURVIVALLEN IN DE ARDENNEN in dit artikel: > rinkelend belletje > weekend Ardennen > stuk sterker geworden > iedereen geweldig bijgedragen Al een aantal jaren worden

Nadere informatie

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen!

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Welkom van onze voorzitter Open dag & Openingstoernooi Trainingen Jan de Rook Nieuwe tennispasjes Nieuwe website Welkom Op 28 maart is het nieuwe tennisseizoen

Nadere informatie

voor 29% was gezelligheid de aanleiding makkelijk als iemand weg weet zegt 4% 2% wil als sponsor betrokken zijn 2% werd lid vanwege onze clubkleding

voor 29% was gezelligheid de aanleiding makkelijk als iemand weg weet zegt 4% 2% wil als sponsor betrokken zijn 2% werd lid vanwege onze clubkleding Enquêtevragen Aantal verwerkte lijsten Antwoorden 55 ontvangen antwoorden, is 50% van onze leden 1. aantal jaren lid van club leden die geantwoord hebben zijn gemiddeld 10,7 jaren lid 2. waarom lid geworden

Nadere informatie

November & December 2015

November & December 2015 November & December 2015 Talentontwikkeling op de Veste Eigen & Wijzer Beste ouders, Hierbij ontvangt u het nieuwe activiteitenboekje voor de komende periode. Nu het buiten koud is gaan we allemaal leuke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 3-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, Vlak voor de zomervakantie hebben we toch weer genoeg te melden, dus hierbij de derde nieuwsbrief. De afgelopen maanden is ons ledenaantal flink

Nadere informatie

Informatiefolder Jeugdwielrennen

Informatiefolder Jeugdwielrennen RTV de Zwaluwen Fabriekstraat 47 7005 AP Doetinchem KVK 40119634 KNWU 20370 NTFU 105167 Website rtvdezwaluwen.nl Email info@rtvdezwaluwen.nl Rek. Nr. 3843.99.231 Informatiefolder Jeugdwielrennen Welkom

Nadere informatie

Wieler Tourclub Dinxperlo. Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden [Geef tekst op]

Wieler Tourclub Dinxperlo. Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden [Geef tekst op] Wieler Tourclub Dinxperlo Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden - 0 -[Geef tekst op] Inhoudsopgave Welkom bij WTC Dinxperlo...- 2 - Lid zijn van de WTC...- 2 - Algemene informatie...-

Nadere informatie

Van het bestuur. Nederlands Kampioenschappen. 7e jaargang, nummer 30 13 januari 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00

Van het bestuur. Nederlands Kampioenschappen. 7e jaargang, nummer 30 13 januari 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00 Belangrijke telefoonnummers. Trainingstijden en locatie. Boomtoppers mobiel: 06-37221619 Wij trainen in de gymzaal van de Focus. Annie Hart (voorzitter) 072-5744377 Umbriëllaan 1, 1702 AJ, Heerhugowaard.

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE 22 EN 23 JUNI 2013. www.trec-raalte.nl

PROGRAMMABOEKJE 22 EN 23 JUNI 2013. www.trec-raalte.nl PROGRAMMABOEKJE 22 EN 23 JUNI 2013 www.trec-raalte.nl Welkom bij de eerste editie van TREC Raalte! De locatie van deze wedstrijd is het terrein van manegebedrijf Stal t Reelaer in Raalte. Een mooie uitvalsbasis

Nadere informatie

Sportkaart Zelhem INFORMATIE

Sportkaart Zelhem INFORMATIE Sportkaart Zelhem INFORMATIE INTRODUCTIE KLEURPLAAT Beste ouders, verzorgers en kinderen van t Loo, Naar het idee van korfbalvereniging S.E.V Zelhem gaan we in Zelhem starten met een Sportkaart. Door deze

Nadere informatie

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Als jij voetbal ook geweldig vindt, dan kun je al vanaf 4 jaar bij onze mini-f spelen en dat is gratis. De contributie voor de hele jeugd is door sponsoring zo

Nadere informatie

Hockeyen op Cartouche. Voorburgse Mixed Hockeyclub Cartouche. Welkom

Hockeyen op Cartouche. Voorburgse Mixed Hockeyclub Cartouche. Welkom Hockeyen op Cartouche Welkom Zondag Jeugd Hockey Hockeyen op Cartouche Algemeen Cartouche is een familieclub voor breedte en topsport in de gemeente Leidschendam-Voorburg, die draait op vrijwilligers.

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd

Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Contact 3. Ik vind wielrennen heel leuk hoe nu verder? 4. Trainingen 5. Huisregels 6. Jeugdcategorieën 7. Materiaal 8.

Nadere informatie

Sport - instuif De Haveling

Sport - instuif De Haveling Prinses Julianaplein 1 3211 XX GEERVLIET Telefoon 0181-661330 Sport - instuif De Haveling 17 en 19 oktober 2011 In de komende herfstvakantie organiseert het bestuur van het SGKa (De Haveling) in samenwerking

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering. Clubdag 10 mei

Algemene ledenvergadering. Clubdag 10 mei Let op! 26 april a.s. (koningsdag) worden er geen trainingen gegeven. Algemene ledenvergadering april 2014 Het bestuur nodigt hierbij alle leden uit voor de algemene ledenvergadering op maandag avond 12

Nadere informatie

Inhoudsopgave Onderwerp Pagina s Introductie 1 Achtergrond van vereniging 2-6 Details enquêtes 7 Conclusies enquête licentiehouders 8-13 Waarom wordt

Inhoudsopgave Onderwerp Pagina s Introductie 1 Achtergrond van vereniging 2-6 Details enquêtes 7 Conclusies enquête licentiehouders 8-13 Waarom wordt Inhoudsopgave Onderwerp Pagina s Introductie 1 Achtergrond van vereniging 2-6 Details enquêtes 7 Conclusies enquête licentiehouders 8-13 Waarom wordt er gefietst? 8 Trainingen 8-9 Activiteiten 10-11 MTB

Nadere informatie

t Gymwaasken WOORDJE VAN Hallo allemaal,

t Gymwaasken WOORDJE VAN Hallo allemaal, t Gymwaasken WOORDJE VAN Hallo allemaal, Wie nu een kijkje gaat nemen in één van onze lessen, krijgt een heel ander beeld dan tijdens de rest van het jaar. Het is namelijk de laatste week voor onze turnshow.

Nadere informatie

Hoofdstuk 5 Extra spreekopdrachten 1, 2, 3, 4 en 5

Hoofdstuk 5 Extra spreekopdrachten 1, 2, 3, 4 en 5 Hoofdstuk 5 Extra spreekopdrachten 1, 2, 3, 4 en 5 Uw antwoorden bij de opdrachten 1 tot en met 5 moeten kort zijn. U hebt 20 seconden spreektijd. Soms staan er plaatjes of een stukje tekst bij de opdracht.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Herhalingsles van het thema Op zoek naar werk

Herhalingsles van het thema Op zoek naar werk http://www.edusom.nl Herhalingsles van het thema Op zoek naar werk Les 11. Herhaling Inleiding Deze les is een herhalingsles van de vier gesprekken van les 7 tot en met 10. Wat leert u in deze les? Vragen

Nadere informatie

Kindervakantieweek THE STARS

Kindervakantieweek THE STARS Kindervakantieweek 20-22 juli 2015 THE STARS Hutten bouwen Dit jaar zijn onze hutten ook ons «decor» want wij zijn echte «Sterren» Pagina 2 Theater en Musical We leren acteren en muziek maken als echte

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF FEBRUARI Club Agenda. U kunt inschrijven voor een wedstrijd via Proware.

NIEUWSBRIEF FEBRUARI Club Agenda. U kunt inschrijven voor een wedstrijd via Proware. NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2018 Club Agenda Do 15 Senioren Winterwedstrijd 10.30 u Di 20 Dames Krokuswedstrijd 10.30 u Wo21 [Business Club Wintercompetitie] 14.00 u [ ] op uitnodiging U kunt inschrijven voor

Nadere informatie

Van het bestuur. 7e jaargang, nummer 31 30 november 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00

Van het bestuur. 7e jaargang, nummer 31 30 november 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00 Belangrijke telefoonnummers. Trainingstijden en locatie. Boomtoppers mobiel: 06-37221619 Wij trainen in de gymzaal van de Focus. Annie Hart (voorzitter) 072-5744377 Umbriëllaan 1, 1702 AJ, Heerhugowaard.

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen. Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015

Programma Betuwe Binnen. Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015 Programma Betuwe Binnen Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015 Openingstijden Bakkerij met verse broodjes Ook te bestellen via www.betuwebinnen.nl/winkel of via het bestelformulier (verkrijgbaar bij de

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn Het om-de-week-bericht van openbare basisschool Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni 2015

de Oehoe de Tamboerijn Het om-de-week-bericht van openbare basisschool Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni 2015 de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni

Nadere informatie

UITNODIGING TOT INSCHRIJVING

UITNODIGING TOT INSCHRIJVING UITNODIGING TOT INSCHRIJVING Datum: 10-03-2016 Beste leerling slager, Wij hebben ontzettend leuk nieuws voor jou! SHH Productions produceert in opdracht van Verstegen Spices & Sauces en de Koninklijke

Nadere informatie

Topsport. Talentschool. het veluws college helpt jou (top)sport en school succesvol te combineren

Topsport. Talentschool. het veluws college helpt jou (top)sport en school succesvol te combineren Topsport Talentschool het veluws college helpt jou (top)sport en school succesvol te combineren Sport je veel en graag? En doe je dit zelfs op hoog niveau? Dan kun je in de knel komen met je schoolwerk

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR COACHES

INFORMATIE VOOR COACHES INFORMATIE VOOR COACHES JONGSTE JEUGD SEIZOEN 2012-2013 Inhoud 1. Speeldagenrooster Jongste Jeugd 2012-2013 pag. 2 2. Het wedstrijdprogramma pag. 2 3. Rijrooster pag. 3 4. Barrooster pag. 3 5. Digitaal

Nadere informatie

In deze informatiebrief de volgende onderwerpen:

In deze informatiebrief de volgende onderwerpen: Je ontvangt deze email omdat wij elkaar persoonlijk kennen. Stel je deze informatief niet op prijs, meld je dan af via de daarvoor bestemde link. Is dit e-mailadres niet correct? Mail ons dan even, alvast

Nadere informatie

Belgisch Kampioenschap BMX 2014

Belgisch Kampioenschap BMX 2014 Belgisch Kampioenschap BMX 2014 06 juli 2014 Massenhoven ONZE CLUBSPONSORS 2014 Een woord vooraf In 2011 was Massenhoven voor de tweede maal gastheer voor het Belgisch kampioenschap BMX. Een bijzonder

Nadere informatie

WTC NijeRieders. Informatiegids WTC NijeRieders

WTC NijeRieders. Informatiegids WTC NijeRieders WTC NijeRieders Informatiegids 2017 WTC NijeRieders Bedankt voor interesse in onze vereniging WTC NijeRieders. Om een beeld te geven wat je van ons kunt verwachten hebben wij dit informatieboekje opgesteld.

Nadere informatie

Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus

Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus kindvriendelijkgoor@gmail.com www.kindvriendelijkgoor.nl kindvriendelijkgoor.facebook.com mei/juni 2015 Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus Is er weer jullie leukste week van het jaar het kinderkamp!!!

Nadere informatie

OP KOERS NAAR 25 OKTOBER 2015

OP KOERS NAAR 25 OKTOBER 2015 4 E EDITIE! Wedstrijd- & Recreantenloop Bedrijvenloop G-loop Sponsor Kidsrun Kidsrun OP KOERS NAAR DELFZIJL www.smitsport.nl 2 3 Blijf op de hoogte Kijk regelmatig op onze website www.zeemijlenloopdelfzijl.nl

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10 Nieuwsbrief nr. 93 jaargang 9 februari 2013 Hallo allemaal, In deze uitgave aandacht voor de algemene ledenvergadering. Iedereen is van harte harte welkom! In de bijlage staan de notulen van vorig jaar.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 4: Nieuwsbrief 1 (januari 2015) In deze nieuwsbrief aandacht voor:

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 4: Nieuwsbrief 1 (januari 2015) In deze nieuwsbrief aandacht voor: Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching Jaargang 4: Nieuwsbrief 1 (januari 2015) In deze nieuwsbrief aandacht voor: Terugblik Kinderyoga Rots & Water De Sterrenplukmachine Theaterweek Thema avond (hoog)gevoeligheid

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 25 februari 2016

Ouderinfo donderdag 25 februari 2016 Ouderinfo donderdag 25 februari 2016 www.antoniusbest.nl 0499-371250 Pagina 1 t/m 5 Geplande evenementen [Datum] 29-02-2016 Start muziekweek 11-11-2015 11-03-2016 Boeken- en spelletjesmarkt 18-03-2016

Nadere informatie

20 January 2016 Jaargang 3 nummer 1. Van de redactie

20 January 2016 Jaargang 3 nummer 1. Van de redactie Van de redactie Zondag is het weer zover. De weersverwachtingen zijn gunstig, het parcours ligt er goed bij en de voorbereidingen zijn getroffen. Nu nog dit weekend met zijn allen de schouders er onder

Nadere informatie

Gelukskoffercoaching. Ik kan in drie woorden vertellen wat ik geleerd heb: I love me. Wael, 11 jaar. Gelukkig zijn kun je leren!

Gelukskoffercoaching. Ik kan in drie woorden vertellen wat ik geleerd heb: I love me. Wael, 11 jaar. Gelukkig zijn kun je leren! Gelukkig zijn kun je leren! Gelukskoffercoaching Missie GELUKKIG ZIJN KUN JE LEREN Gelukskoffercoaching wil kinderen op jonge leeftijd positief ondersteunen in hun individuele emotionele ontwikkeling.

Nadere informatie