Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van de stichting STICHTING F.ACT, PARTICIPATIE FEIJENOORD, gevestigd te Rotterdam.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van de stichting STICHTING F.ACT, PARTICIPATIE FEIJENOORD, gevestigd te Rotterdam."

Transcriptie

1 Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Borsboom & Hamm Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van de stichting STICHTING F.ACT, PARTICIPATIE FEIJENOORD, gevestigd te Rotterdam. Inzake : Stichting F.act, Participatie Feijenoord, Crooswijksesingel 50 te (3034 CJ) Rotterdam, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer Insolventienummer : C/10/13/329 F Datum faillissement : 3 april 2013 Rechter-commissaris : Mr. W.J. Roos-van Toor Curator : Mr. J.P.M. Borsboom Borsboom & Hamm Advocaten Postbus AD BARENDRECHT tel.: fax: eigen aangifte/op verzoek : de rechtbank heeft de op 1 februari 2013 voorlopig verleende surseance van betaling, bekend onder insolventienummer S 10/13/4, op verzoek van de bewindvoerder bij beschikking d.d. 3 april 2013 ingetrokken en tegelijkertijd het faillissement uitgesproken Datum verslag : 1 mei 2013 Verslagperiode : 3 april 2013 tot en met 30 april 2013 Bijlagen : -

2 FORMELE GEGEVENS 1.1. Stichting F.Act is eind januari 2012 als zelfstandige entiteit ontstaan door juridische afsplitsing van Stichting Welzijn Feijenoord. Stichting Welzijn Feijenoord is onderdeel van de HEF-groep, een grote overkoepelende welzijnsorganisatie die actief is in verschillende delen van Rotterdam. Bij Stichting Welzijn Feijenoord waren tot voor kort 300 medewerkers actief en thans (exclusief Stichting F.Act) nog circa Stichting F.Act heeft ten doel de maatschappelijke activering van kwetsbare groepen en personen en van groepen en personen die zich in een achterstandssituatie bevinden, alsmede het bevorderen van de participatie van deze groepen en personen. Om dat doel te kunnen realiseren beheert en exploiteert Stichting F.Act een aantal buurthuizen, organiseert zij sociaal-culturele activiteiten en faciliteert zij zelforganisaties en bewonersinitiatieven Het bestuur van Stichting F.Act wordt gevormd door de heren W.P. Bekenkamp en I.G.A. Vaals. De directeur is mevrouw G.M. Berkien Bij Stichting F.Act zijn circa 40 medewerkers actief, waarvan 24 zogenaamde IDmedewerkers (gesubsidieerde banen). Voor deze groep ID-ers is ontslagvergunning gevraagd en verkregen in verband met het beëindigen van de doelsubsidie door de Gemeente Rotterdam per 1 april Daarnaast waren er zeven sociaal-cultureel werkers actief; van vijf is het dienstverband per 1 februari 2013 beëindigd. De curator heeft de resterende werknemers (circa 15) kort na faillissementsdatum - met machtiging van de rechter-commissaris - ontslag aangezegd. Het salaris was tot en met de maand maart 2013 betaald. Het UWV heeft de loonaanspraken van het personeel in behandeling. 1.5 Stichting F.Act hield bankrekeningen aan bij Rabobank Rotterdam. Op de faillissementsdatum was sprake van een creditsaldo van in totaal ruim EUR ,00.

3 ACHTERGRONDEN / OORZAKEN FAILLISSEMENT 2.1. Op 1 februari 2013 is bij de Rechtbank Rotterdam een verzoekschrift ingediend tot het verlenen van surseance van betaling. In het verzoekschrift is het verzoek als volgt toegelicht: "3. ( ) De financiële problemen bij F.Act zijn ontstaan, doordat de deelgemeente Feijenoord voor het jaar 2012 een lager bedrag aan subsidie heeft toegekend dan verzocht c.q. noodzakelijk en vervolgens nog een aanvullende bezuiniging heeft opgelegd betreffende het subsidiejaar F.Act heeft echter verplichtingen jegens werknemers, verhuurders van onroerende zaken en leveranciers, doch daar staan als gevolg van genoemde lagere subsidievaststelling en aanvullende bezuinigingen onvoldoende opbrengsten tegenover. 4. Als gevolg daarvan wordt F.Act geconfronteerd met een substantieel exploitatietekort over Een aanvullende subsidieaanvraag ad EUR ,00 om dit exploitatietekort gedeeltelijk uit te kunnen dekken, is op 16 januari 2013 door de deelgemeente Feijenoord afgewezen. Desalniettemin kan op voorhand niet worden uitgesloten dat de schuldeisers alsnog bevredigd kunnen worden, nu niet valt uit te sluiten dat de deelgemeente Feijenoord, na verlening van surseance van betaling, alsnog een aanvullende subsidie zal verstrekken en mogelijk een deel van de huidige activiteiten van F.Act tegen een vergoeding kan worden overgedragen aan derde partijen." 2.2. Op 1 februari 2013 is aan Stichting F.Act voorlopige surseance van betaling verleend voor de duur van anderhalf jaar. Daarbij werd Mr. J.P.M. Borsboom tot bewindvoerder aangesteld In het openbare verslag dat op 22 maart 2013 bij de rechtbank is ingediend zijn de bevindingen van de bewindvoerder als volgt weergegeven: 8.1 Duidelijk is dat de deelgemeente Feijenoord niet langer het geld over heeft voor de welzijnsactiviteiten die voorheen werden betaald. In 2010 werd aan Stichting Welzijn Feijenoord nog 16 miljoen euro subsidie betaald en dat is geleidelijk verminderd naar een subsidie van circa 6 miljoen voor Stichting F.Act heeft een subsidie van 1 miljoen gevraagd en kan, naar het zich laat aanzien, niet meer dan EUR ,00 verwachten op jaarbasis. Ook over 2012 was een fors

4 - 4 - bedrag gevraagd, terwijl in een vroeg stadium (2011) duidelijk was dat beduidend minder zou worden toegekend. In vervolg daarop is de afsplitsing tot stand gekomen. 8.2 De deelgemeente Feijenoord heeft ook besloten om per 1 oktober 2013 een aanbestedingstraject in te gaan voor het welzijnswerk. Alle contracten zijn tegen 1 oktober 2013 opgezegd. In de aanloop naar die datum zal een aanbestedingstraject gevolgd worden. 8.3 Stichting F.Act en Stichting Welzijn Feijenoord willen ook na 1 oktober 2013 graag door. Of dat realistisch is zal uit de aanbesteding blijken. Tot die tijd willen zij met minder mensen door op minder locaties. 8.4 Er wordt thans op negen locaties welzijnswerk verricht. Vier van die panden zijn eigendom van Stichting Welzijn Feijenoord, de andere worden gehuurd van StadsOntwikkeling (Gemeente Rotterdam). 8.5 Tussen de deelgemeente Feijenoord en Stichting F.Act is ook discussie welke panden bezet moeten blijven bij een verminderd niveau van dienstverlening. De deelgemeente heeft belang dat de huurpanden bemenst worden in verband met een garantie aan StadsOntwikkeling, en Stichting Welzijn Feijenoord heeft belang dat de eigen panden in gebruik blijven. 8.6 Inmiddels hebben na de surseance diverse besprekingen plaatsgevonden met de deelgemeente Feijenoord. Binnenkort zal duidelijk zijn of de surseance doorgezet kan worden of dat omzetting in een faillissement wordt gevraagd. 8.7 Over februari 2013 zijn de netto salarissen betaald Op verzoek van de bewindvoerder, welk verzoek door het bestuur van Stichting F.Act werd gesteund, is de surseance bij beschikking van 3 april 2013 omgezet in een faillissement. Gebleken is dat geen vooruitzicht bestond dat Stichting F.Act na verloop van tijd haar schuldeisers zal kunnen bevredigen, en handhaving van de voorlopig verleende surseance van betaling was niet langer wenselijk.

5 ACTIVA / ACTIVATRANSACTIE Activa 3.1 Tot de boedel behoort het creditsaldo bij Rabobank Rotterdam en enige inventariszaken. Het creditsaldo is op de faillissementsrekening overgemaakt. De curator zal de inventaris verkopen. 3.2 Stichting F.Act was (praktisch) volledig afhankelijk van subsidies. Er lopen nog aanspraken op subsidies (via bezwaar- en beroepschriften) over 2012 en Voortzetting activiteit 3.3 De deelgemeente Feijenoord had via een subsidiebeschikking beoogd Stichting F.Act tot 30 september 2013 in staat te stellen hun activiteiten te verrichten. Door het faillissement zal dat niet geëffectueerd kunnen worden. De deelgemeente Feijenoord zal een nieuw opgerichte stichting ondersteunen om de activiteiten tot en met 30 september Tussen de deelgemeente Feijenoord, Stichting F.Act en de nieuwe stichting zijn daar afspraken over gemaakt. 4. PASSIVA 4.1 De crediteuren van Stichting F.Act. betreffen vrijwel geheel "overheidscrediteuren". Per saldo is de Gemeente Rotterdam voor circa EUR ,00 niet betaald (huurpenningen), de achterstand bij de Belastingdienst bedraagt circa EUR ,00 en daarnaast is er een vordering van de HEF-groep (ook volledig afhankelijk van subsidie) van circa EUR , De curator heeft de hem bekende crediteuren over het faillissement geïnformeerd. 5. BOEKHOUDING / JAARSTUKKEN De boekhouding is volledig bijgewerkt, en oogt deugdelijk. Een onderzoek moet nog plaatsvinden.

6 LOPENDE PROCEDURES Er lopen bezwaar- en beroepschriften tegen (gedeeltelijk) afwijzende beschikkingen op subsidieverzoeken. Tussen de curator en de deelgemeente Feijenoord is vastgelegd dat gezocht wordt naar een minnelijke regeling omtrent deze kwesties. 7. DUUROVEREENKOMSTEN 7.1. De huurovereenkomsten voor de panden waarin de buurthuizen werden geëxploiteerd, zijn met machtiging van de rechter-commissaris opgezegd Eventueel nog lopende duurovereenkomsten zullen niet gestand worden gedaan. 8. BOEDELACTIEF / BOEDELREKENING 8.1. Aan boedelactief is tot en met heden gerealiseerd een bedrag van EUR , Het saldo van de boedelrekening bedraagt voornoemd bedrag ad EUR , NOG TE VERRICHTEN WERKZAAMHEDEN / GEWERKTE UREN 9.1. Nog te verrichten werkzaamheden: - onderzoek financiële administratie; - verkoop inventaris; - onderzoek subsidieaanspraken; - onderzoek afsplitsing Stichting Welzijn Feijenoord In de verslagperiode 27 uren en 5 minuten door de curator en (een) medewerk(st)er(s) van de curator besteed Aan dit faillissement zullen nog ten minste 30 uren moeten worden besteed. Aan dit globale verslag kunnen geen rechten worden ontleend. Barendrecht, 1 mei 2013 Mr. J.P.M. Borsboom, curator

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Notarispraktijk Mr. P. van der Stoep B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Notarispraktijk Mr. P. van der Stoep B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Notarispraktijk Mr. P. van der Stoep B.V. Inzake Notarispraktijk Mr. P. van

Nadere informatie

Derde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Notarispraktijk Mr. P. van der Stoep B.V.

Derde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Notarispraktijk Mr. P. van der Stoep B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Derde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Notarispraktijk Mr. P. van der Stoep B.V. Inzake : Notarispraktijk Mr. P. van

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van IND Holding B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van IND Holding B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van IND Holding B.V. Inzake de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van MKB TRANSPORT B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van MKB TRANSPORT B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van MKB TRANSPORT B.V. inzake : MKB Transport B.V., statutair gevestigd

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van MaxRos Holding B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van MaxRos Holding B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van MaxRos Holding B.V. Inzake : MaxRos Holding B.V., statutair gevestigd te Maassluis,

Nadere informatie

Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van Bouwraad B.V.

Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van Bouwraad B.V. papieren versie is identiek aan digitale versie Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van Bouwraad B.V. inzake : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

Vierde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van VERMEER EEMHAVEN BEHEER B.V.

Vierde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van VERMEER EEMHAVEN BEHEER B.V. papieren versie is identiek aan digitale versie Vierde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van VERMEER EEMHAVEN BEHEER B.V. inzake : Vermeer Eemhaven Beheer B.V., statutair

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ALLEWELT BENELUX B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ALLEWELT BENELUX B.V. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ALLEWELT BENELUX B.V. inzake : de besloten vennootschap Allewelt Benelux B.V., statutair gevestigd

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Bruidshuis Sonja Rotterdam B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Bruidshuis Sonja Rotterdam B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Bruidshuis Sonja Rotterdam B.V. Inzake : Bruidshuis Sonja Rotterdam B.V., statutair

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D&G

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van PENK Holding B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van PENK Holding B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van PENK Holding B.V. Inzake : PENK Holding B.V., kantoorhoudende te (3231 BG)

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van EQC Holding B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van EQC Holding B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van EQC Holding B.V. Inzake de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap RZW ASBESTSANERING B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap RZW ASBESTSANERING B.V. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap RZW ASBESTSANERING B.V. inzake : de besloten vennootschap RZW Asbestsanering B.V., statutair gevestigd

Nadere informatie

: 04/257 F (Rechtbank Rotterdam) en 04/214 F (Rechtbank Arnhem);

: 04/257 F (Rechtbank Rotterdam) en 04/214 F (Rechtbank Arnhem); Tiende openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap Stam Educatief B.V., handelend onder de naam Stam Studieboeken inzake faillissementsnummer : de

Nadere informatie

Zesde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap EERBOT B.V.

Zesde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap EERBOT B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Zesde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap EERBOT B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Sensa Sunprotection B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Sensa Sunprotection B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Sensa Sunprotection B.V. Inzake Sensa Sunprotection B.V. handelend onder de

Nadere informatie

eigen aangifte/op verzoek : de verleende surséance van betaling is op grond van artikel 242 Fw ingetrokken onder gelijktijdige faillietverklaring

eigen aangifte/op verzoek : de verleende surséance van betaling is op grond van artikel 242 Fw ingetrokken onder gelijktijdige faillietverklaring Negentiende openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap V.D.O. Voorlichtings- en Documentatiecentrum Onderwijs B.V., handelend onder de naam V.D.O.

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid P. VAN

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CHALLENGE

Nadere informatie

eigen aangifte/op verzoek : de verleende surséance van betaling is op grond van artikel 242 Fw ingetrokken onder gelijktijdige faillietverklaring

eigen aangifte/op verzoek : de verleende surséance van betaling is op grond van artikel 242 Fw ingetrokken onder gelijktijdige faillietverklaring Twintigste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap V.D.O. Voorlichtings- en Documentatiecentrum Onderwijs B.V., handelend onder de naam V.D.O.

Nadere informatie

Achtste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Bruidshuis Sonja Rotterdam B.V.

Achtste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Bruidshuis Sonja Rotterdam B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Achtste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Bruidshuis Sonja Rotterdam B.V. Inzake : Bruidshuis Sonja Rotterdam B.V.,

Nadere informatie

Veertiende openbare verslag ex artikel 73a Faillissemeiitswet in het faillissement van MKB TRANSPORT B.V. Mr. A. Lablans (voorheen: Mr. W.

Veertiende openbare verslag ex artikel 73a Faillissemeiitswet in het faillissement van MKB TRANSPORT B.V. Mr. A. Lablans (voorheen: Mr. W. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Veertiende openbare verslag ex artikel 73a Faillissemeiitswet in het faillissement van MKB TRANSPORT B.V. inzake MKB Transport B.V., statutair

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de vennootschap onder firma V.O.F. De Soezen, en van de beide

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van VERMEER EEMHAVEN BEHEER B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van VERMEER EEMHAVEN BEHEER B.V. papieren versie is identiek aan digitale versie Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van VERMEER EEMHAVEN BEHEER B.V. inzake : de besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de vennootschap Scarpa Moto Rotterdam - Den Haag B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de vennootschap Scarpa Moto Rotterdam - Den Haag B.V. Borsboom & Hamm Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de vennootschap Scarpa Moto Rotterdam - Den

Nadere informatie

Negende openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de

Negende openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Negende openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ALLEWELT BENELUX B.V. inzake : de

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Vijftiende openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap Stam Educatief B.V., handelend

Nadere informatie

Derde openbare verslag ex artikel 73a van de Faillissementswet in het faillissement van MAASDAM TRANSPORT B.V.

Derde openbare verslag ex artikel 73a van de Faillissementswet in het faillissement van MAASDAM TRANSPORT B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Derde openbare verslag ex artikel 73a van de Faillissementswet in het faillissement van MAASDAM TRANSPORT B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

Achtste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ALLEWELT BENELUX B.V.

Achtste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ALLEWELT BENELUX B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Achtste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ALLEWELT BENELUX B.V. inzake : de

Nadere informatie

DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE BEHEER B.V.

DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE BEHEER B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE BEHEER B.V. inzake de besloten

Nadere informatie

: F 04/279 (Rechtbank Rotterdam) en F 04/214 (Rechtbank Amsterdam);

: F 04/279 (Rechtbank Rotterdam) en F 04/214 (Rechtbank Amsterdam); Veertiende openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap Brinkman Educatief B.V., handelend onder de naam Brinkman Studieboeken inzake faillissementsnummer

Nadere informatie

VIJFDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FW IN HET FAILLISSEMENT VAN DE MAATSCHAP DEKKER NOTARISSEN

VIJFDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FW IN HET FAILLISSEMENT VAN DE MAATSCHAP DEKKER NOTARISSEN Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. VIJFDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FW IN HET FAILLISSEMENT VAN DE MAATSCHAP DEKKER NOTARISSEN Inzake : de maatschap Dekker Notarissen, kantoorhoudende

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf "De Combi" Utrecht B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Utrecht B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf "De Combi" Utrecht B.V. Inzake Insolventienummer : Aannemersbedrijf

Nadere informatie

Zestiende openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ALLEWELT BENELUX B.V.

Zestiende openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ALLEWELT BENELUX B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Zestiende openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ALLEWELT BENELUX B.V. inzake de

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN ZANDOKAN LTD.

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN ZANDOKAN LTD. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN ZANDOKAN LTD. inzake faillissementsnummer : private limited

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013 Gegevens failliet : Maashout Utrecht B.V., kantoorhoudende te Utrecht aan de Strijkviertel 35a; Kvknummer : 30157506 Faillissementsnummer

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van De Combi Rotterdam B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van De Combi Rotterdam B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van De Combi Rotterdam B.V. Inzake Insolventienummer : De Combi Rotterdam B.V.,

Nadere informatie

ACHTSTE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FW VAN DE BEVINDINGEN VAN DE CURATOR IN HET FAILLISSEMENT VAN DE STICHTING DELPHI OPBOUWWERK ROTTERDAM DELFSHAVEN

ACHTSTE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FW VAN DE BEVINDINGEN VAN DE CURATOR IN HET FAILLISSEMENT VAN DE STICHTING DELPHI OPBOUWWERK ROTTERDAM DELFSHAVEN ACHTSTE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FW VAN DE BEVINDINGEN VAN DE CURATOR IN HET FAILLISSEMENT VAN DE STICHTING DELPHI OPBOUWWERK ROTTERDAM DELFSHAVEN Dit faillissementsverslag is zowel digitaal als per post

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap EERBOT B.V. Mr. Drs. J.C.A.T.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap EERBOT B.V. Mr. Drs. J.C.A.T. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap EERBOT B.V. inzake de besloten vennootschap

Nadere informatie

Zesde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap SPOORFLEX SAFETY FIRST B.V.

Zesde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap SPOORFLEX SAFETY FIRST B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Zesde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap SPOORFLEX SAFETY FIRST B.V. inzake :

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Amsterdam B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Amsterdam B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Amsterdam B.V. Inzake Insolventienummer : Aannemersbedrijf

Nadere informatie

NEGENDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN FREE SHARED SERVICE CENTER B.V.

NEGENDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN FREE SHARED SERVICE CENTER B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. NEGENDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN FREE SHARED SERVICE CENTER B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

inzake : Mozaïek Meubels R-West B.V., statutair gevestigd te Rotterdam, kantoorhoudende te (3082 EC) Rotterdam aan de Maximiliaanstraat 30B.

inzake : Mozaïek Meubels R-West B.V., statutair gevestigd te Rotterdam, kantoorhoudende te (3082 EC) Rotterdam aan de Maximiliaanstraat 30B. Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MOZAIEK MEUBELS R- WEST B.V. inzake : Mozaïek Meubels R-West B.V.,

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Den Haag B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Den Haag B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Den Haag B.V. Inzake : Aannemersbedrijf De Combi

Nadere informatie

Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap SPOORFLEX SAFETY FIRST B.V.

Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap SPOORFLEX SAFETY FIRST B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap SPOORFLEX SAFETY FIRST B.V. inzake :

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/17/373 NL:TZ:0000014911:F001 08-08-2017 mr. J. Smael mr. J van Spengen Algemeen Gegevens onderneming FlowerAction B.V. Stationsweg

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van De Combi Groep B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van De Combi Groep B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van De Combi Groep B.V. Inzake : De Combi Groep B.V., gevestigd te Heerhugowaard,

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Lelystad B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Lelystad B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Lelystad B.V. Inzake Insolventienummer : Aannemersbedrijf

Nadere informatie

De vennootschap PARODONTOLIEPRAKTIJK ZEELAND B.V. Insolventienummer: F.02/15/487 F

De vennootschap PARODONTOLIEPRAKTIJK ZEELAND B.V. Insolventienummer: F.02/15/487 F OPENBAAR VERSLAG NR. 2 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET Faillissement: De vennootschap PARODONTOLIEPRAKTIJK ZEELAND B.V. Insolventienummer: F.02/15/487 F Curator: Mr. M.L. Huisman Rechter-commissaris:

Nadere informatie

NEGENDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN FREE RECORD SHOP B.V.

NEGENDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN FREE RECORD SHOP B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. NEGENDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN FREE RECORD SHOP B.V. inzake : de besloten vennootschap met

Nadere informatie

VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET TEVENS EINDVERSLAG

VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET TEVENS EINDVERSLAG VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET TEVENS EINDVERSLAG Naam gefailleerde : Zaza Stores B.V. Faillissementsnummer : 09/158 F Datum uitspraak : 10 maart 2009 Datum verslag : 11 februari

Nadere informatie

DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE B.V.

DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

DE INHOUD VAN HET BIJ DE RECHTBANK GEDEPONEERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG EN HET DIGITAAL INGEDIENDE FAILLISSEMENTSVERSLAG ZIJN GELIJK

DE INHOUD VAN HET BIJ DE RECHTBANK GEDEPONEERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG EN HET DIGITAAL INGEDIENDE FAILLISSEMENTSVERSLAG ZIJN GELIJK DE INHOUD VAN HET BIJ DE RECHTBANK GEDEPONEERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG EN HET DIGITAAL INGEDIENDE FAILLISSEMENTSVERSLAG ZIJN GELIJK FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 februari 2014 Onderneming :

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Reis- en Passagebureau Van Maren B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Reis- en Passagebureau Van Maren B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Reis- en Passagebureau Van Maren B.V. Inzake : Reis- en Passagebureau Van Maren

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Vijfde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de vennootschap onder firma V.O.F. De Soezen, en van de beide

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van De Combi Rotterdam B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van De Combi Rotterdam B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van De Combi Rotterdam B.V. Inzake Insolventienummer : De Combi Rotterdam B.V.,

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de vennootschap onder firma V.O.F. De Soezen, en van de beide

Nadere informatie

Zesde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ROOS BOUW & VASTGOED B.V.

Zesde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ROOS BOUW & VASTGOED B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Zesde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ROOS BOUW & VASTGOED B.V. inzake : de

Nadere informatie

ACHTSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN FREE RECORD SHOP (MEGA)STORE B.V.

ACHTSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN FREE RECORD SHOP (MEGA)STORE B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. ACHTSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN FREE RECORD SHOP (MEGA)STORE B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

TWEEDE VERSLAG. INZAKE de surseances van betaling van KINDEROPVANG RIVIERENLAND en STICHTING BEHEER KINDEROPVANG RIVIERENLAND

TWEEDE VERSLAG. INZAKE de surseances van betaling van KINDEROPVANG RIVIERENLAND en STICHTING BEHEER KINDEROPVANG RIVIERENLAND TWEEDE VERSLAG INZAKE de surseances van betaling van KINDEROPVANG RIVIERENLAND en STICHTING BEHEER KINDEROPVANG RIVIERENLAND Gegevens onderneming de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 maart 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 maart 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 maart 2011 Gegevens onderneming : Ton Donkelaar Containerservice BV, gevestigd te (3903 LG) Veenendaal aan de Kernreactorstraat 48, KvK Utrecht dossnr. 09139709

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE B.V.

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN WILLIAM VAN DROM HOLDING B.V.

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN WILLIAM VAN DROM HOLDING B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN WILLIAM VAN DROM HOLDING B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

VIERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN P.C. LAP BEHEER B.V.

VIERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN P.C. LAP BEHEER B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. VIERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN P.C. LAP BEHEER B.V. inzake : De besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG nummer: 1 datum: 28 mei 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG nummer: 1 datum: 28 mei 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG nummer: 1 datum: 28 mei 2015 Gegevens failliet: GUL Thuiszorg B.V. statutair gevestigd te Goor en kantoorhoudende te (7605 XX) Almelo aan de Spreeuwenstraat 70, ingeschreven in het

Nadere informatie

OPENBAAR VERSLAG EX ARTIKEL 73A DER FAILLISSEMENTSWET

OPENBAAR VERSLAG EX ARTIKEL 73A DER FAILLISSEMENTSWET Advocaten Notarissen OPENBAAR VERSLAG EX ARTIKEL 73A DER FAILLISSEMENTSWET Faillissement: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: Houten Vloeren B.V. Faillissementsnummer: 02.252 F Uitgesproken:

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NOVELTIES

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN AUTOCENTRALE TULAN B.V.

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN AUTOCENTRALE TULAN B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN AUTOCENTRALE TULAN B.V. inzake : de besloten vennootschap met

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN WILLIAM VAN DROM B.V.

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN WILLIAM VAN DROM B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN WILLIAM VAN DROM B.V. inzake : de besloten vennootschap met

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN ARGENTUS SELECT B.V.

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN ARGENTUS SELECT B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN ARGENTUS SELECT B.V. inzake : de besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Nummer: 2 Datum: 19 oktober 2015 Gegevens onderneming : NS Marketing & Sales Limited Faillissementsnummer : C/16/15/479 Datum uitspraak : 16 juni 2015

Nadere informatie

DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET. Datum uitspraak : 12 september 2007

DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET. Datum uitspraak : 12 september 2007 DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET Naam gefailleerde : Annavast B.V. Faillissementsnummer : 07/513 F Datum uitspraak : 12 september 2007 Curator : mr. L.I. Boes Rechter-Commissaris :

Nadere informatie

De vennootschap PARODONTOLIEPRAKTIJK ZEELAND B.V. Insolventienummer: F.02/15/487 F

De vennootschap PARODONTOLIEPRAKTIJK ZEELAND B.V. Insolventienummer: F.02/15/487 F OPENBAAR VERSLAG NR. 3 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET Faillissement: De vennootschap PARODONTOLIEPRAKTIJK ZEELAND B.V. Insolventienummer: F.02/15/487 F Curator: Mr. M.L. Huisman Rechter-commissaris:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 6 juni 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 6 juni 2014 Identiek aan het digitaal ingediende verslag FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 6 juni 2014 Gegevens onderneming: : de stichting Stichting Meldpunt Capelle/ Krimpen, gevestigd te (2900 AK) Capelle

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van HOOGERDIJK BARENDRECHT B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van HOOGERDIJK BARENDRECHT B.V. papieren versie is identiek aan digitale versie Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van HOOGERDIJK BARENDRECHT B.V. inzake : de besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW IN HET FAILLISSEMENT VAN TRESSUNT PAYROLL B.V.

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW IN HET FAILLISSEMENT VAN TRESSUNT PAYROLL B.V. EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW IN HET FAILLISSEMENT VAN TRESSUNT PAYROLL B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap TRESSUNT PAYROLL B.V. statutair gevestigd te (1061AX)

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8 (eind) Datum: 23 september 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8 (eind) Datum: 23 september 2015 Identiek aan het digitaal ingediende verslag FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8 (eind) Datum: 23 september 2015 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Triple Star Media

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Den Haag B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Den Haag B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Den Haag B.V. Inzake : Aannemersbedrijf De Combi

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 30--08 Insolventienummer F.0/8/7 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000060065:F00 Datum uitspraak 3-07-08 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.05/16/676 NL:TZ:0000008868:F001 01-11-2016 Mr. F. Daemen mr. Schippers Algemeen Gegevens onderneming de besloten vennootschap met

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG One Cleaning Services B.V. Nummer: 3 Datum: 28 oktober 2015

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG One Cleaning Services B.V. Nummer: 3 Datum: 28 oktober 2015 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ONE CLEANING SERVICES B.V., statutair gevestigd te Amsterdam, voorheen feitelijk gevestigd aan de Witte de Withstraat 123

Nadere informatie

DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN FAME MUSIC B.V.

DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN FAME MUSIC B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN FAME MUSIC B.V. inzake : de besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag -0-09 Insolventienummer F.0/8/8 Toezichtzaaknummer NL:TZ:00000788:F00 Datum uitspraak 7-0-08 R-C Curator

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN VILLA PAUL B.V.

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN VILLA PAUL B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN VILLA PAUL B.V. inzake : De besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer 6 Datum verslag 0-08-09 Insolventienummer F.0/8/8 Toezichtzaaknummer NL:TZ:00000788:F00 Datum uitspraak 7-0-08 R-C Curator

Nadere informatie

15-00002514 54312346 1 OPENBAAR VERSLAG NR. 1 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET

15-00002514 54312346 1 OPENBAAR VERSLAG NR. 1 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET OPENBAAR VERSLAG NR. 1 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET Faillissement: De besloten vennootschap HUISARTSENPRAKTIJK DUSSLIER B.V. Faillissementsnummer: F.02/15/181 Rechter-Commissaris: Mr. H.W.P.J. Hopmans

Nadere informatie

De digitale versie is gelijk aan de papieren versie van dit verslag.

De digitale versie is gelijk aan de papieren versie van dit verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GPS Marine Service B.V. De digitale versie is gelijk aan de papieren

Nadere informatie

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Nummer: 5 Datum: 11 augustus 2014 Gegevens onderneming Datum uitspraak : 25 juni 2013 Curator : mr. S.V. Hardonk Rechter-commissaris : mr. M.H.F. van Vugt

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw) Nummer: 2 Datum: 5 november 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw) Nummer: 2 Datum: 5 november 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw) Nummer: 2 Datum: 5 november 2012 Gegevens onderneming : Symbision B.V., statutair gevestigd te Amersfoort en kantoorhoudende te (3821 AD) Amersfoort aan de Printerweg

Nadere informatie

Derde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van De Combi Rotterdam B.V.

Derde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van De Combi Rotterdam B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Derde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van De Combi Rotterdam B.V. Inzake Insolventienummer : De Combi Rotterdam B.V.,

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN UNKAN FASHION B.V.

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN UNKAN FASHION B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN UNKAN FASHION B.V. inzake : de besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG ADVOCATEN I MEDIATORS Nummer 2 Datum 5 december 2014 Gegevens onderneming Handelsregister Adres Faillissementsnummer Datum uitspraak Curator Adres curator Telefoon Fax E-mail Rechter-commissaris

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 18 juni 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 18 juni 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 18 juni 2012 Gegevens onderneming : H. den Hartog Beheer B.V., statutair gevestigd te Maarssen en kantoorhoudende te (3607 AM) Maarssen aan de Duivenkamp

Nadere informatie

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement Shortstay Amsterdam B.V., tevens handelend onder de naam AAA Shortstay Amsterdam Apartments, statutair gevestigd en kantoorhoudende

Nadere informatie

Twaalfde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de

Twaalfde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Twaalfde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ALLEWELT BENELUX B.V. inzake : de

Nadere informatie