Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag."

Transcriptie

1 Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NOVELTIES B.V. inzake faillissementsnummer : Novelties B.V., statutair gevestigd te Berkel en Rodenrijs, en kantoorhoudende te (2650 AG) Berkel en Rodenrijs aan de Industrieweg 112 : C/10/14/826 F datum faillissement : 23 september 2014 rechter-commissaris curator : Mr. R. Kruisdijk : Mr. S.A. Hattink Borsboom & Hamm Advocaten Postbus AG ROTTERDAM tel.: ; fax: eigen aangifte/op verzoek : eigen aangifte datum verslag : 10 oktober 2014 verslagperiode : 23 september 2014 tot en met 9 oktober 2014 Bijlagen bij het papieren verslag: - 1. FORMELE GEGEVENS VAN DE VENNOOTSCHAP 1.1 De failliete vennootschap, Novelties B.V. ("Novelties"), is op 12 januari 1998 opgericht en is voor het eerst ingeschreven in het Handelsregister op 16 januari De onderneming bestaat echter al langer, namelijk sedert 30 maart 1994.

2 Novelties bestond tot voor kort uit drie zelfstandige vennootschappen: Novelties Holding B.V., Novelties Business Gifts B.V. en Novelties Christmas Gifts B.V. Op 30 januari 2014 is Novelties Holding B.V. (als verkrijgende vennootschap) gefuseerd met de vennootschappen Novelties Christmas Gifts B.V. en Novelties Business Gifts B.V. (als verdwijnende vennootschappen). De naam van Novelties Holding B.V. is toen gewijzigd in Novelties B.V. 1.3 Novelties is statutair gevestigd te Berkel en Rodenrijs en houdt aldaar kantoor aan de Industrieweg Het geplaatst en gestort kapitaal bedraagt EUR ,00. Het is de curator niet bekend of de aandelen daadwerkelijk zijn volgestort. Aangezien sedert de oprichtingsdatum meer dan vijf jaren zijn verstreken, is volstorting - indien dit niet is geschied - niet meer afdwingbaar. 1.5 Novelties houdt zich bezig met de volgende van elkaar te onderscheiden activiteiten op het gebied van relatiegeschenken in de ruimste zin van het woord: - online keuzepakket kadoklikken.nl; - kerstpakketten; - loyalties en incentives; - relatiegeschenken en premiums (business gifts); - noodpakket.nl. In het Handelsregister zijn de volgende bedrijfsactiviteiten geregistreerd: "Het ontwerpen van, de handel in, de im- en export van relatiegeschenken, give-aways, kerst- en cadeaupakketen en overige geschenken." 1.6 De bestuurder van Novelties is mevrouw J.C. Koedood, wonende te Schipluiden. Novelties heeft twee aandeelhouders. Grootaandeelhouder is de vennootschap J.C. Koedood Beheer B.V. 1.7 Op de faillissementsdatum had Novelties 13 personen in dienst. De curator heeft de werknemers bij brief d.d. 25 september met machtiging van de rechter-commissaris - ontslag aangezegd. Het UWV heeft dit ontslag en de loonaanspraken van de werknemers in behandeling. Het salaris was tot en met de maand augustus 2014 betaald.

3 Novelties had een kredietfaciliteit bij Rabobank Zuid-Holland Midden ("de Rabobank"). Ongeveer een week na faillissementsdatum heeft de Rabobank een vordering ingediend van toen circa EUR ,00, bestaande uit een rekeningcourantkrediet (restant hoofdsom ad circa EUR ,00) en een verstrekte bankgarantie van EUR ,00. Op de faillissementsdatum was de schuld aan de Rabobank aanzienlijk hoger. De zekerheid van de Rabobank bestaat uit: - verpanding van bedrijfsinventaris, voorraden en vorderingen. Daarnaast beschikt de Bank over door derden verstrekte zekerheden. 2. ACHTERGRONDEN / OORZAKEN FAILLISSEMENT 2.1 Novelties is op eigen aangifte in staat van faillissement verklaard. Daartoe is op 18 september 2014 een verzoekschrift bij Rechtbank Rotterdam ingediend. In het verzoekschrift is de faillissementssituatie als volgt toegelicht: "Als gevolg van de marktomstandigheden in de afgelopen periode heeft Novelties zich geconfronteerd gezien met een dalende omzet en een teruglopende marge. Het is niet gelukt om de kosten tijdig voldoende te saneren. Hierdoor is er een schuldenlast en zijn er acute liquiditeitsproblemen ontstaan. Novelties is gelet op de verhouding omzet/doorlopende kosten en opgelopen schuldenlast niet in staat om haar crediteuren te blijven voldoen." 2.2 Deze toelichting stemt overeen met de naderhand door de bestuurder genoemde redenen om het faillissement van Novelties aan te vragen. Zij heeft daarbij de lage marges met name genoemd. 2.3 Bij de aangifte is opgave gedaan van een bedrag van EUR ,00 aan schulden. Daarnaast zouden er schulden aan de Belastingdienst zijn van circa EUR , ACTIVA 3.1 Aangetroffen activa op de faillissementsdatum: a. vorderingen; b. roerende zaken; c. onderhanden werk; d. goodwill.

4 - 4 - De vorderingen en de roerende zaken zijn verpand aan de Rabobank. Ten aanzien van de bedrijfs- en kantoorinventaris geldt dat het bodemrecht van de fiscus ex artikel 21 Invorderingswet 1990 boven het stil pandrecht van Rabobank prevaleert. De voorrangspositie van de fiscus wordt door de curator op de voet van artikel 57 lid 3 Fw geldend gemaakt. De curator heeft met de Rabobank afgesproken dat zij de zekerheden voor de bank zal uitwinnen tegen een door de Rabobank te betalen boedelbijdrage van 10% van de opbrengst, te vermeerderen met BTW. Naar verwachting zal de schuld aan de Rabobank binnen afzienbare termijn uit het incasso van de debiteuren worden afgelost. Ad a 3.2 Op de faillissementsdatum bedroegen de openstaande vorderingen circa EUR ,00. Naar de omvang van de debiteurenportefeuille wordt onderzoek verricht. Ad b 3.3 De roerende zaken bestaan uit: voorraden, kantoorinventaris, een voertuig en overige roerende zaken. Deze zaken zijn in opdracht van de curator getaxeerd door een taxateur, verbonden aan FDR & Associés B.V. Hij kwam tot de volgende taxatiewaarden: Liquidatiewaarde onderhandse verkoopwaarde bij gelijkblijvende locatie en gebruik Inventaris EUR ,00 EUR ,00 Voorraad EUR ,00 EUR ,00 Voertuig (incl. BTW) EUR 5.000,00 EUR 6.500,00 Totaal EUR ,00 EUR , De auto is met toestemming van de rechter-commissaris onderhands verkocht voor een bedrag van EUR 6.000,00 incl. BTW. De koopsom is na aftrek van de boedelbijdrage van 10% aan de Rabobank afgedragen. De boedelbijdrage ad EUR 726,00 is op de faillissementsrekening overgemaakt.

5 - 5 - Ad b, c en d 3.5 Zie verder onder activatransactie 4. ACTIVATRANSACTIE / DOORSTART 4.1 Kort na de faillissementsdatum is de curator door verschillende geïnteresseerden in een doorstart of aankoop van activa en activiteiten van Novelties B.V. benaderd. Zij hebben op 26 september 2014 een verkoopmemorandum met bijlagen ontvangen. Op 28 september 2014 zijn indicatieve biedingen ontvangen, waarna gesprekken hebben plaatsgevonden met de partijen die de meest gunstige biedingem hadden uitgebracht. 4.2 Kort nadien heeft de curator met twee partijen overeenstemming bereikt over de aankoop van de activa en activiteiten van Novelties B.V. c.q. over de daarop uitgebrachte biedingen, te weten met Tintelingen B.V. te 's-hertogenbosch en met Compacon B.V. te Barendrecht. De aankoop c.q. de koopsommen is (zijn) vervolgens voorgelegd aan de rechter-commissaris en de Rabobank, die daarop hun akkoord hebben gegeven. 4.3 De hoofdlijnen van de met Tintelingen B.V. gesloten activaovereenkomst zijn de volgende: a. Tintelingen neemt de volgende activiteiten van Novelties over: - online keuzepakket kadoklikken.nl; - kerstpakketten; - loyalties en incentives; - noodpakket.nl. b. voor de goodwill en OHW betaalt Tintelingen B.V. een koopsom van EUR ,00; c. de voorraden worden overgenomen voor een bedrag van EUR ,00, zijnde de liquidatiewaarde + 10%; d. de inventaris wordt overgenomen voor een bedrag van EUR ,00, zijnde de liquidatiewaarde + 10%. De met Tintelingen B.V. gesloten activaovereenkomst voorziet derhalve in betaling aan de boedel een totaalbedrag van EUR ,00, te vermeerderen met EUR 4.420,00 + BTW aan boedelbijdrage. Betaling heeft op 6 en 7 oktober 2014 plaatsgevonden.

6 Compacon B.V. heeft de overblijvende activiteiten (goodwill en OHW) uit de boedel gekocht, te weten de relatiegeschenken en premiums (business gifts) voor een totaalbedrag van EUR ,00. Betaling heeft op 6 oktober 2014 plaatsgevonden. 5. PASSIVA 5.1 De concurrente schuldeisers hebben circa EUR ,00 te vorderen. De grootste schuldeiser is de Belastingdienst, die volgens de bestuurder een bedrag van circa EUR ,00 te vorderen heeft. 5.2 De curator heeft de haar bekende schuldeisers over het faillissement geïnformeerd. 6. BOEKHOUDING / JAARSTUKKEN 6.1 De curator heeft de financiële administratie in ontvangst genomen. Een onderzoek moet nog plaatsvinden. 6.2 De jaarstukken zijn over de voorafgaande jaren steeds tijdig openbaar gemaakt. Novelties heeft een gebroken boekjaar. 6.3 De jaarrekening 2012/2013 van Novelties Holding B.V. bevat de cijfers van Novelties Holding B.V., Novelties Business Gifts B.V. en Novelties Christmas Gifts B.V.: jaar eigen vermogen netto-omzet resultaat balanstotaal 2011/ / / / De cijfers tot september 2014 resulteren in een verlies van circa EUR , DUUROVEREENKOMSTEN 7.1 Het bestaan van duurovereenkomsten wordt geïnventariseerd. Deze zullen niet gestand worden gedaan. 7.2 De curator heeft de huurovereenkomst betreffende het pand aan de Industrieweg 112 te Berkel en Rodenrijs - met machtiging van de rechter-commissaris - opgezegd.

7 LOPENDE PROCEDURES Niet van toepassing. 9. PAULIANEUZE TRANSACTIES In onderzoek. 10. BESTUURDERSAANSPRAKELIJKHEID In onderzoek. 11. GARANTSTELLINGREGELING Vooralsnog niet van toepassing. 12. BOEDELACTIEF 12.1 Het boedelactief bedraagt EUR Dit bedrag moet nog op de faillissementsrekening worden overgemaakt. Daartoe is wel al opdracht gegeven. 13. NOG TE VERRICHTEN WERKZAAMHEDEN 13.1 Nog te verrichten werkzaamheden: - inventarisatie schuldpositie; - incasso debiteuren; - onderzoek van de boekhouding op onder andere paulianeuze transacties; - onderzoek bestuurdersaansprakelijkheid In deze verslagperiode zijn 69 uren en 30 minuten door de curator en (een) medewerk(st)er(s) van de curator besteed.

8 Aan dit faillissement zullen nog ten minste uren moeten worden besteed. Aan dit globale verslag kunnen geen rechten worden ontleend. Rotterdam, 10 oktober 2014 S.A. Hattink, curator

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D&G

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CHALLENGE

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid P. VAN

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van PENK Holding B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van PENK Holding B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van PENK Holding B.V. Inzake : PENK Holding B.V., kantoorhoudende te (3231 BG)

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Notarispraktijk Mr. P. van der Stoep B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Notarispraktijk Mr. P. van der Stoep B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Notarispraktijk Mr. P. van der Stoep B.V. Inzake Notarispraktijk Mr. P. van

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Sensa Sunprotection B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Sensa Sunprotection B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Sensa Sunprotection B.V. Inzake Sensa Sunprotection B.V. handelend onder de

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van IND Holding B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van IND Holding B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van IND Holding B.V. Inzake de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van MaxRos Holding B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van MaxRos Holding B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van MaxRos Holding B.V. Inzake : MaxRos Holding B.V., statutair gevestigd te Maassluis,

Nadere informatie

Derde openbare verslag ex artikel 73a van de Faillissementswet in het faillissement van MAASDAM TRANSPORT B.V.

Derde openbare verslag ex artikel 73a van de Faillissementswet in het faillissement van MAASDAM TRANSPORT B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Derde openbare verslag ex artikel 73a van de Faillissementswet in het faillissement van MAASDAM TRANSPORT B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Reis- en Passagebureau Van Maren B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Reis- en Passagebureau Van Maren B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Reis- en Passagebureau Van Maren B.V. Inzake : Reis- en Passagebureau Van Maren

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Den Haag B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Den Haag B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Den Haag B.V. Inzake : Aannemersbedrijf De Combi

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf "De Combi" Utrecht B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Utrecht B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf "De Combi" Utrecht B.V. Inzake Insolventienummer : Aannemersbedrijf

Nadere informatie

Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van Bouwraad B.V.

Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van Bouwraad B.V. papieren versie is identiek aan digitale versie Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van Bouwraad B.V. inzake : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van MKB TRANSPORT B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van MKB TRANSPORT B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van MKB TRANSPORT B.V. inzake : MKB Transport B.V., statutair gevestigd

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Amsterdam B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Amsterdam B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Amsterdam B.V. Inzake Insolventienummer : Aannemersbedrijf

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van De Combi Rotterdam B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van De Combi Rotterdam B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van De Combi Rotterdam B.V. Inzake Insolventienummer : De Combi Rotterdam B.V.,

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Bruidshuis Sonja Rotterdam B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Bruidshuis Sonja Rotterdam B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Bruidshuis Sonja Rotterdam B.V. Inzake : Bruidshuis Sonja Rotterdam B.V., statutair

Nadere informatie

Veertiende openbare verslag ex artikel 73a Faillissemeiitswet in het faillissement van MKB TRANSPORT B.V. Mr. A. Lablans (voorheen: Mr. W.

Veertiende openbare verslag ex artikel 73a Faillissemeiitswet in het faillissement van MKB TRANSPORT B.V. Mr. A. Lablans (voorheen: Mr. W. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Veertiende openbare verslag ex artikel 73a Faillissemeiitswet in het faillissement van MKB TRANSPORT B.V. inzake MKB Transport B.V., statutair

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van De Combi Rotterdam B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van De Combi Rotterdam B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van De Combi Rotterdam B.V. Inzake Insolventienummer : De Combi Rotterdam B.V.,

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Lelystad B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Lelystad B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Lelystad B.V. Inzake Insolventienummer : Aannemersbedrijf

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de vennootschap Scarpa Moto Rotterdam - Den Haag B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de vennootschap Scarpa Moto Rotterdam - Den Haag B.V. Borsboom & Hamm Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de vennootschap Scarpa Moto Rotterdam - Den

Nadere informatie

Derde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Notarispraktijk Mr. P. van der Stoep B.V.

Derde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Notarispraktijk Mr. P. van der Stoep B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Derde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Notarispraktijk Mr. P. van der Stoep B.V. Inzake : Notarispraktijk Mr. P. van

Nadere informatie

inzake : Mozaïek Meubels R-West B.V., statutair gevestigd te Rotterdam, kantoorhoudende te (3082 EC) Rotterdam aan de Maximiliaanstraat 30B.

inzake : Mozaïek Meubels R-West B.V., statutair gevestigd te Rotterdam, kantoorhoudende te (3082 EC) Rotterdam aan de Maximiliaanstraat 30B. Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MOZAIEK MEUBELS R- WEST B.V. inzake : Mozaïek Meubels R-West B.V.,

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap RZW ASBESTSANERING B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap RZW ASBESTSANERING B.V. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap RZW ASBESTSANERING B.V. inzake : de besloten vennootschap RZW Asbestsanering B.V., statutair gevestigd

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Den Haag B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Den Haag B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Den Haag B.V. Inzake : Aannemersbedrijf De Combi

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van HOOGERDIJK BARENDRECHT B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van HOOGERDIJK BARENDRECHT B.V. papieren versie is identiek aan digitale versie Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van HOOGERDIJK BARENDRECHT B.V. inzake : de besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE BEHEER B.V.

DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE BEHEER B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE BEHEER B.V. inzake de besloten

Nadere informatie

VIERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN P.C. LAP BEHEER B.V.

VIERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN P.C. LAP BEHEER B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. VIERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN P.C. LAP BEHEER B.V. inzake : De besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de vennootschap onder firma V.O.F. De Soezen, en van de beide

Nadere informatie

DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE B.V.

DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van De Combi Groep B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van De Combi Groep B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van De Combi Groep B.V. Inzake : De Combi Groep B.V., gevestigd te Heerhugowaard,

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE B.V.

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

Derde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van De Combi Rotterdam B.V.

Derde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van De Combi Rotterdam B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Derde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van De Combi Rotterdam B.V. Inzake Insolventienummer : De Combi Rotterdam B.V.,

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van EQC Holding B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van EQC Holding B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van EQC Holding B.V. Inzake de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf "De Combi" Heerhugowaard B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Heerhugowaard B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf "De Combi" Heerhugowaard B.V. Inzake Insolventienummer : Aannemersbedrijf

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/15/476 NL:TZ:0000000520:F001 07-07-2015 mr. S.A. Hattink mr. J.C.A.T. Frima Algemeen Gegevens onderneming It's Art Keukens B.V.

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN AUTOCENTRALE TULAN B.V.

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN AUTOCENTRALE TULAN B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN AUTOCENTRALE TULAN B.V. inzake : de besloten vennootschap met

Nadere informatie

Vierde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van VERMEER EEMHAVEN BEHEER B.V.

Vierde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van VERMEER EEMHAVEN BEHEER B.V. papieren versie is identiek aan digitale versie Vierde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van VERMEER EEMHAVEN BEHEER B.V. inzake : Vermeer Eemhaven Beheer B.V., statutair

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van VISSER PLANT SELECT B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van VISSER PLANT SELECT B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van VISSER PLANT SELECT B.V. inzake faillissementsnummer : de besloten

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van ZONWERING ROTTERDAM B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van ZONWERING ROTTERDAM B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van ZONWERING ROTTERDAM B.V. inzake : de besloten vennootschap met

Nadere informatie

Zesde openbare verslag ex artikel 73a van de Faillissementswet in het faillissement van MAASDAM TRANSPORT B.V.

Zesde openbare verslag ex artikel 73a van de Faillissementswet in het faillissement van MAASDAM TRANSPORT B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Zesde openbare verslag ex artikel 73a van de Faillissementswet in het faillissement van MAASDAM TRANSPORT B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

Zesde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap EERBOT B.V.

Zesde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap EERBOT B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Zesde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap EERBOT B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ALLEWELT BENELUX B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ALLEWELT BENELUX B.V. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ALLEWELT BENELUX B.V. inzake : de besloten vennootschap Allewelt Benelux B.V., statutair gevestigd

Nadere informatie

Achtste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Bruidshuis Sonja Rotterdam B.V.

Achtste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Bruidshuis Sonja Rotterdam B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Achtste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Bruidshuis Sonja Rotterdam B.V. Inzake : Bruidshuis Sonja Rotterdam B.V.,

Nadere informatie

Vierde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van ZONWERING ROTTERDAM B.V.

Vierde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van ZONWERING ROTTERDAM B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Vierde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van ZONWERING ROTTERDAM B.V. inzake : de besloten vennootschap met

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van NIHECO PLANONTWIKKELING B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van NIHECO PLANONTWIKKELING B.V. papieren versie is identiek aan digitale versie Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van NIHECO PLANONTWIKKELING B.V. inzake : Niheco Planontwikkeling B.V., mede

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN ARGENTUS SELECT B.V.

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN ARGENTUS SELECT B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN ARGENTUS SELECT B.V. inzake : de besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN WILLIAM VAN DROM HOLDING B.V.

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN WILLIAM VAN DROM HOLDING B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN WILLIAM VAN DROM HOLDING B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN ZANDOKAN LTD.

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN ZANDOKAN LTD. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN ZANDOKAN LTD. inzake faillissementsnummer : private limited

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/18/44 NL:TZ:0000024884:F001 30-01-2018 mr J.A. Breeman mr. J van Spengen Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN WILLIAM VAN DROM B.V.

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN WILLIAM VAN DROM B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN WILLIAM VAN DROM B.V. inzake : de besloten vennootschap met

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de vennootschap onder firma V.O.F. De Soezen, en van de beide

Nadere informatie

F. 10/16/486. NL:TZ: :F mr. J.P.M. Borsboom mr. A.M. van Kalmthout

F. 10/16/486. NL:TZ: :F mr. J.P.M. Borsboom mr. A.M. van Kalmthout Openbaar faillissementsvi Nummer: 1 Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: rslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Datum: 19-10-2016 F. 10/16/486 NL:TZ:0000008076:F001 20-09-2016

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van VERMEER EEMHAVEN BEHEER B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van VERMEER EEMHAVEN BEHEER B.V. papieren versie is identiek aan digitale versie Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van VERMEER EEMHAVEN BEHEER B.V. inzake : de besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: Datum: 08-03-2016 F. 10/16/88 NL:TZ:0000002990:F001 09-02-2016 mr. A.R.J. Borsboom mr. J van Spengen Algemeen Gegevens onderneming

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/16/88 NL:TZ:0000002990:F001 09-02-2016 mr. A.R.J. Borsboom mr. J van Spengen Algemeen Gegevens onderneming Esen Trading B.V. is

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf "De Combi" Deventer B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Deventer B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf "De Combi" Deventer B.V. Inzake Insolventienummer : Aannemersbedrijf

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW IN HET FAILLISSEMENT VAN TRESSUNT PAYROLL B.V.

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW IN HET FAILLISSEMENT VAN TRESSUNT PAYROLL B.V. EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW IN HET FAILLISSEMENT VAN TRESSUNT PAYROLL B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap TRESSUNT PAYROLL B.V. statutair gevestigd te (1061AX)

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap EERBOT B.V. Mr. Drs. J.C.A.T.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap EERBOT B.V. Mr. Drs. J.C.A.T. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap EERBOT B.V. inzake de besloten vennootschap

Nadere informatie

TWEEDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN SCHILDERSBEDRIJF W.C. FASOL B.V.

TWEEDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN SCHILDERSBEDRIJF W.C. FASOL B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. TWEEDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN SCHILDERSBEDRIJF W.C. FASOL B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

VIERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN WILLIAM VAN DROM HOLDING B.V.

VIERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN WILLIAM VAN DROM HOLDING B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. VIERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN WILLIAM VAN DROM HOLDING B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

Tiende openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf "De Combi" Utrecht B.V.

Tiende openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Utrecht B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tiende openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf "De Combi" Utrecht B.V. Inzake Insolventienummer : Aannemersbedrijf

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 10 juli 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 10 juli 2015 Identiek aan het digitaal ingediende verslag FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 10 juli 2015 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid C.C. van der Wel Holding

Nadere informatie

EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET

EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET Naam gefailleerde : Fruit Lounge Studio s B.V. Faillissementsnummer : 08/94 F Datum uitspraak : 12 februari 2008 Datum verslag : 31 maart 2008 Curator

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Vijfde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de vennootschap onder firma V.O.F. De Soezen, en van de beide

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Intermezzo Mastering, Music & Multi-Media B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Intermezzo Mastering, Music & Multi-Media B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Intermezzo Mastering, Music & Multi-Media B.V. Inzake : Intermezzo Mastering,

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap VEROLME IJSSELMONDE SERVICES B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap VEROLME IJSSELMONDE SERVICES B.V. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap VEROLME IJSSELMONDE SERVICES B.V. Inzake : de besloten vennootschap Verolme IJsselmonde Services

Nadere informatie

Derde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Intermezzo Mastering, Music & Multi-Media B.V.

Derde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Intermezzo Mastering, Music & Multi-Media B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Derde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Intermezzo Mastering, Music & Multi-Media B.V. Inzake : Intermezzo Mastering,

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.15/16/38 NL:TZ:0000002497:F001 26-01-2016 mr. D. Winters mr. M.M. Kruithof Algemeen Gegevens onderneming Gegevens onderneming : Ting

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F. 10/16/88 NL:TZ:0000002990:F001 09-02-2016 mr. A.R.J. Borsboom mr. J van Spengen Algemeen Gegevens onderneming Esen Trading B.V.

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Visions Entertainment Group B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Visions Entertainment Group B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Visions Entertainment Group B.V. Inzake : Visions Entertainment Group B.V.,

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GRAFISCH

Nadere informatie

Negende openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf "De Combi" Heerhugowaard B.V.

Negende openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Heerhugowaard B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Negende openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf "De Combi" Heerhugowaard B.V. Inzake Insolventienummer :

Nadere informatie

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN BOUWBEDRIJF ROAP B.V.

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN BOUWBEDRIJF ROAP B.V. TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN BOUWBEDRIJF ROAP B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BOUWBEDRIJF ROAP

Nadere informatie

Veldhuijzen & Nuiten Advocaten Postbus BB Dordrecht tel: fax:

Veldhuijzen & Nuiten Advocaten Postbus BB Dordrecht tel: fax: Eerste openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Aveha Office Products B.V., gevestigd te (3262 XE) Oud-Beijerland

Nadere informatie

activiteiten onderneming : verkoop van beeldschermen voor professioneel gebruik

activiteiten onderneming : verkoop van beeldschermen voor professioneel gebruik Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN MED-MAR LCD MONITORS B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

Zesde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ROOS BOUW & VASTGOED B.V.

Zesde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ROOS BOUW & VASTGOED B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Zesde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ROOS BOUW & VASTGOED B.V. inzake : de

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN SCHILDERSBEDRIJF W.C. FASOL B.V.

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN SCHILDERSBEDRIJF W.C. FASOL B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN SCHILDERSBEDRIJF W.C. FASOL B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) 06072016 Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: RC: F.10/16/296 NL:TZ:0000006433:F001 31052016 mr. S.A. Hattink mr. A.M. van Kalmthout Algemeen Gegevens onderneming Stichting

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN UNKAN FASHION B.V.

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN UNKAN FASHION B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN UNKAN FASHION B.V. inzake : de besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW IN HET FAILLISSEMENT VAN TRESSUNT PAYROLL B.V.

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW IN HET FAILLISSEMENT VAN TRESSUNT PAYROLL B.V. DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW IN HET FAILLISSEMENT VAN TRESSUNT PAYROLL B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap TRESSUNT PAYROLL B.V. statutair gevestigd te (1061AX)

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 14 juni Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 14 juni Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte Identiek aan het digitaal ingediende verslag FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 14 juni 2013 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid C.C. van der Wel Holding

Nadere informatie

Veldhuijzen & Nuiten Advocaten Postbus BB Dordrecht tel: fax:

Veldhuijzen & Nuiten Advocaten Postbus BB Dordrecht tel: fax: Eerste openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dosvas Vastgoedonderhoud B.V., gevestigd te (3047 BJ) Rotterdam

Nadere informatie

De digitale versie is gelijk aan de papieren versie van dit verslag.

De digitale versie is gelijk aan de papieren versie van dit verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GPS Marine Service B.V. De digitale versie is gelijk aan de papieren

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 9 maart 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 9 maart 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 9 maart 2016 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Solinox Rotterdam B.V., statutair gevestigd te Denekamp en kantoorhoudende

Nadere informatie

Borsboom & Hamm advocaten Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm advocaten Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Vierde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D&G

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) 29042016 Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: RC: F.10/16/171 NL:TZ:0000004947:F001 29032016 mr. J.P.M. Borsboom mr. de Winkel Algemeen Gegevens onderneming (Designed by) Erick

Nadere informatie

Borsboom & Hamm advocaten Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm advocaten Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Vierde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D&G

Nadere informatie

DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN MEDITERRANEAN CARGO SERVICE LOGISTICS B.V.

DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN MEDITERRANEAN CARGO SERVICE LOGISTICS B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN MEDITERRANEAN CARGO SERVICE LOGISTICS B.V. inzake : de besloten

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap VEROLME IJSSELMONDE SERVICES B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap VEROLME IJSSELMONDE SERVICES B.V. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap VEROLME IJSSELMONDE SERVICES B.V. Inzake : de besloten vennootschap Verolme IJsselmonde Services

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van HOOGERDIJK BARENDRECHT B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van HOOGERDIJK BARENDRECHT B.V. papieren versie is identiek aan digitale versie Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van HOOGERDIJK BARENDRECHT B.V. inzake : de besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Negende openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GRAFISCH

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN VILLA PAUL B.V.

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN VILLA PAUL B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN VILLA PAUL B.V. inzake : De besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van All Set Graphics B.V., h.o.d.n. All Set D&CC

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van All Set Graphics B.V., h.o.d.n. All Set D&CC Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van All Set Graphics B.V., h.o.d.n. All Set D&CC Inzake : All Set Graphics B.V.,

Nadere informatie

TWEEDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN ARGENTUS SELECT B.V.

TWEEDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN ARGENTUS SELECT B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. TWEEDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN ARGENTUS SELECT B.V. inzake : de besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie