Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Reis- en Passagebureau Van Maren B.V.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Reis- en Passagebureau Van Maren B.V."

Transcriptie

1 Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Reis- en Passagebureau Van Maren B.V. Inzake : Reis- en Passagebureau Van Maren B.V., kantoorhoudende te (3316 EA) Dordrecht aan de Calandstraat nr. 26 Insolventienummer : C/10/13/974 F Datum faillissement : 18 september 2013 Rechter-commissaris : Mr. A.M. van Kalmthout Curator : Mr. J.P.M. Borsboom Borsboom & Hamm Advocaten Postbus AD BARENDRECHT tel.: / fax: Eigen aangifte/op verzoek : eigen aangifte Datum verslag : 18 oktober 2013 Verslagperiode : 18 september 2013 t/m 17 oktober 2013 Bijlagen bij papieren : - verslag

2 - 2-1 FORMELE GEGEVENS VAN DE VENNOOTSCHAP 1.1 De failliete vennootschap, Reis- en Passagebureau Van Maren B.V. ("Van Maren"), is op 29 juni 1992 opgericht, en is voor het eerst ingeschreven in het handelsregister op 30 juni De onderneming bestaat al veel langer. Van Maren is statutair gevestigd te Dordrecht, en het hoofdkantoor feitelijk te (3316 EA) Dordrecht aan de Calandstraat Van Maren oefent de feitelijke werkzaamheden uit vanuit vijf vestigingen: - P.A. de Kokplein 169, 3318 JW Dordrecht; - Admiraalsplein 67, 3317 BC Dordrecht; - Hof van Holland 68, 3332 EH Zwijndrecht; - Van Eesterenplein 81, 3315 KT Dordrecht; - Van Hogendorpweg 12, 2953 AS Alblasserdam. 1.3 Het geplaatste en gestorte kapitaal bedraagt EUR ,01. Het is de curator niet bekend of de aandelen daadwerkelijk zijn volgestort. Aangezien sedert de oprichtingsdatum meer dan vijf jaren zijn verstreken, is volstorting - indien dit niet is geschied - niet meer afdwingbaar. 1.4 De bedrijfsactiviteiten, zoals geregistreerd in het handelsregister luiden: "De exploitatie van een reisbureau", wat overeenstemt met feitelijke activiteiten van Van Maren. De bedrijfsactiviteiten zijn omstreeks de faillissementsdatum gestaakt. 1.5 Enig aandeelhouder van Van Maren is Van Maren Holding B.V., gevestigd te Dordrecht. De bestuurder is T.E.G. van Maren Holding B.V. De bestuurder van T.E.G. van Maren Holding B.V. is de heer T.E.G. van Maren, wonende te Dordrecht. 1.6 Op de faillissementsdatum had Van Maren 20 personen in dienst. De curator heeft de werknemers bij brief van 23 september 2013 met machtiging van de rechter-commissaris ontslag aangezegd. Het UWV heeft het ontslag en de loonaanspraken van de werknemers in behandeling. Het personeel heeft voor het laatst op 7 september 2013 salaris ontvangen.

3 Van Maren houdt rekeningen aan bij ING Bank N.V., ABN AMRO Bank N.V. en Deutsche Bank N.V. Zij beschikt niet over een kredietfaciliteit. Op de faillissementsdatum was sprake van creditsaldi tot een totaalbedrag van ruim EUR , Van Maren vormt met Van Maren Holding B.V. een fiscale voor de omzetbelasting en de vennootschapsbelasting. De fiscale eenheid voor de omzetbelasting is met ingang van 18 september 2013 verbroken. 2. ACHTERGRONDEN / OORZAKEN FAILLISSEMENT 2.1 Van Maren heeft het eigen vermogen, de (netto)omzet, het resultaat (na belastingen) en het balanstotaal als volgt zien ontwikkelen (bron: jaarstukken 2010/2011 en 2011/2012): jaar eigen vermogen netto-omzet resultaat balanstotaal 2010/ / / / / / De curator heeft de actuele(re) cijfers bij de bestuurder opgevraagd. Het boekjaar loopt van 1 november t/m 31 oktober. 2.2 Op 17 september 2013 is aangifte gedaan van het faillissement. Dezelfde dag is het aandeelhoudersbesluit ondertekend. Bij de aangifte van het faillissement is de faillissementssituatie als volgt toegelicht: "De reden voor de aanvraag van het faillissement komt door tegenvallende omzetresultaten vanwege de crisis. Klanten boeken goedkopere vakanties of stellen hun vakantie uit. Er worden derhalve véél minder vakanties geboekt door de crisis. Veelvuldig horen wij de opmerking, wanneer wij klanten bellen waarom ze hun vakantie nog niet hebben geboekt, dat vanwege de onzekere tijden zij hun vakantie nog even niet boeken, omdat ze denken het geld misschien later hard nodig te hebben. Daarnaast zijn de werkzaamheden die gepaard gaan met het boeken van een vakantie alleen maar toegenomen".

4 Deze verklaring stemt overeen met de naderhand door de (indirecte) bestuurder gegeven toelichting. Hij heeft daarnaast nog aangegeven dat voorafgaand aan het faillissement getracht is een activatransactie voor te bereiden, waartoe zich twee gegadigden hadden gemeld. Toen beide gegadigden afhaakten, restte niets anders dan het faillissement van Van Maren aan te vragen. 2.4 Voorafgaand aan het faillissement is bij het Stichting Garantiefonds Reisgelden ("SGR") melding gedaan van financieel onvermogen. 3. ACTIVA 3.1 Op de faillissementsdatum is aan activa aangetroffen: a) vorderingen; b) roerende zaken (inventaris, voertuigen); c) liquide middelen; d) 10 aandelen in de vennootschap Veluwegroep B.V. Ad a) 3.2 De openstaande vorderingen bedragen ruim EUR ,--. Dit betreffen vorderingen op natuurlijke personen in verband met bij diverse reisorganisaties geboekte, maar niet nog niet (volledig) betaalde reizen. De vorderingen zijn oninbaar. De betrokken reisorganisaties zijn door het SGR over het faillissement geïnformeerd, en zij hebben de consumenten inmiddels rechtstreeks tot betaling aangesproken. De curator zal nog onderzoeken of voor de geboekte reizen nog aanspraak bestaat op commissies. Ad b) 3.3 De roerende zaken bestaan uit kantoorinventaris en voertuigen. Deze zaken zijn - met toestemming van de rechter-commissaris - onderhands verkocht voor een totaalbedrag van EUR ,-- (EUR ,-- incl. BTW).

5 - 5 - De curator heeft de roerende zaken voorafgaand laten taxeren door een taxateur, verbonden aan FDR & Associés B.V. te Amsterdam. De koopsom benadert de liquidatiewaarde. Ad c) 3.4 De banksaldi van de bij Deutsche Bank N.V. en ING Bank N.V. aangehouden rekeningen zijn aan de curator afgedragen, en op de faillissementsrekening overgemaakt. Dit betrof een totaalbedrag van EUR ,42 (EUR ,14 van ING Bank N.V. en EUR ,28 van Deutsche Bank N.V.). ABN AMRO Bank N.V. heeft een totaalbedrag van EUR 2.433,55 aan de curator afgedragen. Dat bedrag moet nog op de faillissementsrekening worden overgemaakt. Deutsche Bank N.V. heeft de curator verzocht en bedrag van ERU ,13 terug te betalen vanwege nog niet afgewikkelde bankgaranties. Dat bedrag zou ten onrechte aan de curator zijn afgedragen. De curator heeft aan het betalingsverzoek niet voldaan. Hij heeft jegens Deutsche Bank N.V. het standpunt ingenomen dat de betalingen niet kunnen worden aangemerkt als zgn. onverschuldigde betalingen (HR 5 september 1997, NJ 1998/437 (Ontvanger/Hamm q.q.), en dus dat de betalingen niet kwalificeren als preferente boedelvorderingen. Ad d) 3.5 De Veluwegroep B.V. is opgericht om de gemeenschappelijke bedrijfsbelangen van haar aandeelhouders, 24 reisbureaus, te behartigen. De curator onderzoekt de mogelijkheid om de aandelen te gelde te maken. 4. ACTIVATRANSACTIE Na de faillissementsdatum is de curator door enkele geïnteresseerden in overname van de activa en de activiteiten van Van Maren benaderd. Zij hebben een verkoopmemorandum ontvangen, met het verzoek een bieding op de daarin beschreven activabestanddelen uit te brengen. Geen van de gegadigden heeft een bieding uitgebracht.

6 PASSIVA 5.1 Bij de faillissementsaangifte is opgave gedaan van een bedrag van circa EUR ,00 aan handelscrediteuren. 5.2 De curator heeft de haar bekende crediteuren over het faillissement geïnformeerd. 6. BOEKHOUDING / JAARSTUKKEN 6.1 De curator heeft de financiële administratie bij de (indirecte bestuurder) opgevraagd. 6.2 De laatst gedeponeerde jaarstukken zijn de jaarstukken over Deze zijn op 6 september 2013 openbaar gemaakt. De jaarstukken over de voorgaande jaren zijn ook steeds tijdig openbaar gemaakt. 7. DUUROVEREENKOMSTEN 7.1 De curator heeft de huurovereenkomsten betreffende het bedrijfspand aan de Calandstraat 26 te Dordrecht en de vijf vestigingen- met machtiging van de rechtercommissaris - opgezegd. 7.2 Overige duurovereenkomsten zullen niet gestand worden gedaan. 8. LOPENDE PROCEDURES Het is de curator niet gebleken dat Van Maren betrokken is bij lopende procedures. 9. PAULIANEUZE TRANSACTIES 10. BESTUURDERSAANSPRAKELIJKHEID In onderzoek. 11. GARANTSTELLINGREGELING Vooralsnog niet van toepassing.

7 VOORUITZICHTEN VOOR CREDITEUREN Uitgaande van de thans beschikbare gegevens zullen de concurrente crediteuren geen uitkering ontvangen. 13. BOEDELACTIEF / FAILLISSEMENTSREKENING 13.1 Het boedelactief bedraagt EUR ,97 (incl. BTW) Het saldo van de faillissementsrekening bedraagt voornoemd bedrag van EUR ,42. Een bedrag van EUR 2.433,55 moet nog op de faillissementsrekening worden overgemaakt. 14. NOG TE VERRICHTEN WERKZAAMHEDEN / GEWERKTE UREN 14.1 Nog te verrichten werkzaamheden/gewerkte uren: - inventarisatie schuldpositie; - onderzoek boekhouding op onder andere paulianeuze transacties; - onderzoek verzekeringsportefeuille; - onderzoek aanspraken op commissies e.d.; - onderzoek verkoop aandelen Veluwegroep B.V. - onderzoek bestuurdersaansprakelijkheid In de verslagperiode zijn 42 uren en 10 minuten door de curator en (een) medewerk(st)er(s) van de curator besteed Aan dit faillissement zullen nog ten minste uren moeten worden besteed. Aan dit globale verslag kunnen geen rechten worden ontleend. Barendrecht, 18 oktober 2013 J.P.M. Borsboom, curator

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van PENK Holding B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van PENK Holding B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van PENK Holding B.V. Inzake : PENK Holding B.V., kantoorhoudende te (3231 BG)

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CHALLENGE

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van MaxRos Holding B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van MaxRos Holding B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van MaxRos Holding B.V. Inzake : MaxRos Holding B.V., statutair gevestigd te Maassluis,

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Notarispraktijk Mr. P. van der Stoep B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Notarispraktijk Mr. P. van der Stoep B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Notarispraktijk Mr. P. van der Stoep B.V. Inzake Notarispraktijk Mr. P. van

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van EQC Holding B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van EQC Holding B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van EQC Holding B.V. Inzake de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Sensa Sunprotection B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Sensa Sunprotection B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Sensa Sunprotection B.V. Inzake Sensa Sunprotection B.V. handelend onder de

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van IND Holding B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van IND Holding B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van IND Holding B.V. Inzake de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D&G

Nadere informatie

Derde openbare verslag ex artikel 73a van de Faillissementswet in het faillissement van MAASDAM TRANSPORT B.V.

Derde openbare verslag ex artikel 73a van de Faillissementswet in het faillissement van MAASDAM TRANSPORT B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Derde openbare verslag ex artikel 73a van de Faillissementswet in het faillissement van MAASDAM TRANSPORT B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid P. VAN

Nadere informatie

Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van Bouwraad B.V.

Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van Bouwraad B.V. papieren versie is identiek aan digitale versie Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van Bouwraad B.V. inzake : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap RZW ASBESTSANERING B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap RZW ASBESTSANERING B.V. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap RZW ASBESTSANERING B.V. inzake : de besloten vennootschap RZW Asbestsanering B.V., statutair gevestigd

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van VERMEER EEMHAVEN BEHEER B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van VERMEER EEMHAVEN BEHEER B.V. papieren versie is identiek aan digitale versie Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van VERMEER EEMHAVEN BEHEER B.V. inzake : de besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NOVELTIES

Nadere informatie

Vierde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van VERMEER EEMHAVEN BEHEER B.V.

Vierde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van VERMEER EEMHAVEN BEHEER B.V. papieren versie is identiek aan digitale versie Vierde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van VERMEER EEMHAVEN BEHEER B.V. inzake : Vermeer Eemhaven Beheer B.V., statutair

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van HOOGERDIJK BARENDRECHT B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van HOOGERDIJK BARENDRECHT B.V. papieren versie is identiek aan digitale versie Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van HOOGERDIJK BARENDRECHT B.V. inzake : de besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf "De Combi" Utrecht B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Utrecht B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf "De Combi" Utrecht B.V. Inzake Insolventienummer : Aannemersbedrijf

Nadere informatie

Derde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Notarispraktijk Mr. P. van der Stoep B.V.

Derde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Notarispraktijk Mr. P. van der Stoep B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Derde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Notarispraktijk Mr. P. van der Stoep B.V. Inzake : Notarispraktijk Mr. P. van

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Bruidshuis Sonja Rotterdam B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Bruidshuis Sonja Rotterdam B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Bruidshuis Sonja Rotterdam B.V. Inzake : Bruidshuis Sonja Rotterdam B.V., statutair

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN AUTOCENTRALE TULAN B.V.

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN AUTOCENTRALE TULAN B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN AUTOCENTRALE TULAN B.V. inzake : de besloten vennootschap met

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van VISSER PLANT SELECT B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van VISSER PLANT SELECT B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van VISSER PLANT SELECT B.V. inzake faillissementsnummer : de besloten

Nadere informatie

Achtste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Bruidshuis Sonja Rotterdam B.V.

Achtste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Bruidshuis Sonja Rotterdam B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Achtste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Bruidshuis Sonja Rotterdam B.V. Inzake : Bruidshuis Sonja Rotterdam B.V.,

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van De Combi Rotterdam B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van De Combi Rotterdam B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van De Combi Rotterdam B.V. Inzake Insolventienummer : De Combi Rotterdam B.V.,

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de vennootschap Scarpa Moto Rotterdam - Den Haag B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de vennootschap Scarpa Moto Rotterdam - Den Haag B.V. Borsboom & Hamm Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de vennootschap Scarpa Moto Rotterdam - Den

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Amsterdam B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Amsterdam B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Amsterdam B.V. Inzake Insolventienummer : Aannemersbedrijf

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Den Haag B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Den Haag B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Den Haag B.V. Inzake : Aannemersbedrijf De Combi

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN WILLIAM VAN DROM B.V.

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN WILLIAM VAN DROM B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN WILLIAM VAN DROM B.V. inzake : de besloten vennootschap met

Nadere informatie

DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE BEHEER B.V.

DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE BEHEER B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE BEHEER B.V. inzake de besloten

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Visions Entertainment Group B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Visions Entertainment Group B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Visions Entertainment Group B.V. Inzake : Visions Entertainment Group B.V.,

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de vennootschap onder firma V.O.F. De Soezen, en van de beide

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN WILLIAM VAN DROM HOLDING B.V.

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN WILLIAM VAN DROM HOLDING B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN WILLIAM VAN DROM HOLDING B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van MKB TRANSPORT B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van MKB TRANSPORT B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van MKB TRANSPORT B.V. inzake : MKB Transport B.V., statutair gevestigd

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ALLEWELT BENELUX B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ALLEWELT BENELUX B.V. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ALLEWELT BENELUX B.V. inzake : de besloten vennootschap Allewelt Benelux B.V., statutair gevestigd

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van De Combi Groep B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van De Combi Groep B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van De Combi Groep B.V. Inzake : De Combi Groep B.V., gevestigd te Heerhugowaard,

Nadere informatie

inzake : Mozaïek Meubels R-West B.V., statutair gevestigd te Rotterdam, kantoorhoudende te (3082 EC) Rotterdam aan de Maximiliaanstraat 30B.

inzake : Mozaïek Meubels R-West B.V., statutair gevestigd te Rotterdam, kantoorhoudende te (3082 EC) Rotterdam aan de Maximiliaanstraat 30B. Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MOZAIEK MEUBELS R- WEST B.V. inzake : Mozaïek Meubels R-West B.V.,

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Lelystad B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Lelystad B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Lelystad B.V. Inzake Insolventienummer : Aannemersbedrijf

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN SCHILDERSBEDRIJF W.C. FASOL B.V.

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN SCHILDERSBEDRIJF W.C. FASOL B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN SCHILDERSBEDRIJF W.C. FASOL B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van De Combi Rotterdam B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van De Combi Rotterdam B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van De Combi Rotterdam B.V. Inzake Insolventienummer : De Combi Rotterdam B.V.,

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN ZANDOKAN LTD.

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN ZANDOKAN LTD. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN ZANDOKAN LTD. inzake faillissementsnummer : private limited

Nadere informatie

: 04/257 F (Rechtbank Rotterdam) en 04/214 F (Rechtbank Arnhem);

: 04/257 F (Rechtbank Rotterdam) en 04/214 F (Rechtbank Arnhem); Tiende openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap Stam Educatief B.V., handelend onder de naam Stam Studieboeken inzake faillissementsnummer : de

Nadere informatie

DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE B.V.

DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

Derde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van De Combi Rotterdam B.V.

Derde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van De Combi Rotterdam B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Derde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van De Combi Rotterdam B.V. Inzake Insolventienummer : De Combi Rotterdam B.V.,

Nadere informatie

Zesde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap EERBOT B.V.

Zesde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap EERBOT B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Zesde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap EERBOT B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

Zesde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ROOS BOUW & VASTGOED B.V.

Zesde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ROOS BOUW & VASTGOED B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Zesde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ROOS BOUW & VASTGOED B.V. inzake : de

Nadere informatie

Zesde openbare verslag ex artikel 73a van de Faillissementswet in het faillissement van MAASDAM TRANSPORT B.V.

Zesde openbare verslag ex artikel 73a van de Faillissementswet in het faillissement van MAASDAM TRANSPORT B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Zesde openbare verslag ex artikel 73a van de Faillissementswet in het faillissement van MAASDAM TRANSPORT B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Den Haag B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Den Haag B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Den Haag B.V. Inzake : Aannemersbedrijf De Combi

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 1 september2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 1 september2011 Identiek aan het digitaal ingediende verslag FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 1 september2011 Gegevens onderneming: : de besloten vennootschap Bell Marketing Holding B.V., statutair gevestigd te

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 06-09-018 Insolventienummer F.10/18/60 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000065:F001 Datum uitspraak 06-0-018 R-C

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van HOOGERDIJK BARENDRECHT B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van HOOGERDIJK BARENDRECHT B.V. papieren versie is identiek aan digitale versie Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van HOOGERDIJK BARENDRECHT B.V. inzake : de besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf "De Combi" Heerhugowaard B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Heerhugowaard B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf "De Combi" Heerhugowaard B.V. Inzake Insolventienummer : Aannemersbedrijf

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW IN HET FAILLISSEMENT VAN TRESSUNT PAYROLL B.V.

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW IN HET FAILLISSEMENT VAN TRESSUNT PAYROLL B.V. EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW IN HET FAILLISSEMENT VAN TRESSUNT PAYROLL B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap TRESSUNT PAYROLL B.V. statutair gevestigd te (1061AX)

Nadere informatie

Veertiende openbare verslag ex artikel 73a Faillissemeiitswet in het faillissement van MKB TRANSPORT B.V. Mr. A. Lablans (voorheen: Mr. W.

Veertiende openbare verslag ex artikel 73a Faillissemeiitswet in het faillissement van MKB TRANSPORT B.V. Mr. A. Lablans (voorheen: Mr. W. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Veertiende openbare verslag ex artikel 73a Faillissemeiitswet in het faillissement van MKB TRANSPORT B.V. inzake MKB Transport B.V., statutair

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf "De Combi" Deventer B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Deventer B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf "De Combi" Deventer B.V. Inzake Insolventienummer : Aannemersbedrijf

Nadere informatie

Derde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Intermezzo Mastering, Music & Multi-Media B.V.

Derde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Intermezzo Mastering, Music & Multi-Media B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Derde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Intermezzo Mastering, Music & Multi-Media B.V. Inzake : Intermezzo Mastering,

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van VISSER PLANT SELECT B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van VISSER PLANT SELECT B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van VISSER PLANT SELECT B.V. inzake : de besloten vennootschap met

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE B.V.

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW IN HET FAILLISSEMENT VAN TRESSUNT PAYROLL B.V.

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW IN HET FAILLISSEMENT VAN TRESSUNT PAYROLL B.V. DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW IN HET FAILLISSEMENT VAN TRESSUNT PAYROLL B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap TRESSUNT PAYROLL B.V. statutair gevestigd te (1061AX)

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van NIHECO PLANONTWIKKELING B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van NIHECO PLANONTWIKKELING B.V. papieren versie is identiek aan digitale versie Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van NIHECO PLANONTWIKKELING B.V. inzake : Niheco Planontwikkeling B.V., mede

Nadere informatie

TWEEDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN SCHILDERSBEDRIJF W.C. FASOL B.V.

TWEEDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN SCHILDERSBEDRIJF W.C. FASOL B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. TWEEDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN SCHILDERSBEDRIJF W.C. FASOL B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

VIERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN P.C. LAP BEHEER B.V.

VIERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN P.C. LAP BEHEER B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. VIERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN P.C. LAP BEHEER B.V. inzake : De besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/15/476 NL:TZ:0000000520:F001 07-07-2015 mr. S.A. Hattink mr. J.C.A.T. Frima Algemeen Gegevens onderneming It's Art Keukens B.V.

Nadere informatie

Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap SPOORFLEX SAFETY FIRST B.V.

Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap SPOORFLEX SAFETY FIRST B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap SPOORFLEX SAFETY FIRST B.V. inzake :

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/16/88 NL:TZ:0000002990:F001 09-02-2016 mr. A.R.J. Borsboom mr. J van Spengen Algemeen Gegevens onderneming Esen Trading B.V. is

Nadere informatie

DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN MEDITERRANEAN CARGO SERVICE LOGISTICS B.V.

DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN MEDITERRANEAN CARGO SERVICE LOGISTICS B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN MEDITERRANEAN CARGO SERVICE LOGISTICS B.V. inzake : de besloten

Nadere informatie

Vijfde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Zuiddiepjes Holding B.V.

Vijfde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Zuiddiepjes Holding B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Vijfde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Zuiddiepjes Holding B.V. Inzake : Zuiddiepjes Holding B.V., statutair gevestigd

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN ARGENTUS SELECT B.V.

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN ARGENTUS SELECT B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN ARGENTUS SELECT B.V. inzake : de besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 9 maart 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 9 maart 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 9 maart 2016 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Solinox Rotterdam B.V., statutair gevestigd te Denekamp en kantoorhoudende

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN BORN DIGITAL B.V. h.o.dn. Usbtoys.nl

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN BORN DIGITAL B.V. h.o.dn. Usbtoys.nl EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN BORN DIGITAL B.V. h.o.dn. Usbtoys.nl Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap VEROLME IJSSELMONDE SERVICES B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap VEROLME IJSSELMONDE SERVICES B.V. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap VEROLME IJSSELMONDE SERVICES B.V. Inzake : de besloten vennootschap Verolme IJsselmonde Services

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN MEDITERRANEAN CARGO SERVICE LOGISTICS B.V.

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN MEDITERRANEAN CARGO SERVICE LOGISTICS B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN MEDITERRANEAN CARGO SERVICE LOGISTICS B.V. inzake : de besloten

Nadere informatie

Achtste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ALLEWELT BENELUX B.V.

Achtste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ALLEWELT BENELUX B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Achtste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ALLEWELT BENELUX B.V. inzake : de

Nadere informatie

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN BOUWBEDRIJF ROAP B.V.

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN BOUWBEDRIJF ROAP B.V. TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN BOUWBEDRIJF ROAP B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BOUWBEDRIJF ROAP

Nadere informatie

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG TEVENS EINDVERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG TEVENS EINDVERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET 1 van 7 TWEEDE OPENBAAR VERSLAG TEVENS EINDVERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van de besloten vennootschap AAA Bouw B.V., statutair gevestigd te Dronten, kantoorhoudende te (1058

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: Datum: 08-03-2016 F. 10/16/88 NL:TZ:0000002990:F001 09-02-2016 mr. A.R.J. Borsboom mr. J van Spengen Algemeen Gegevens onderneming

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Intermezzo Mastering, Music & Multi-Media B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Intermezzo Mastering, Music & Multi-Media B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Intermezzo Mastering, Music & Multi-Media B.V. Inzake : Intermezzo Mastering,

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN UNKAN FASHION B.V.

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN UNKAN FASHION B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN UNKAN FASHION B.V. inzake : de besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van All Set Graphics B.V., h.o.d.n. All Set D&CC

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van All Set Graphics B.V., h.o.d.n. All Set D&CC Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van All Set Graphics B.V., h.o.d.n. All Set D&CC Inzake : All Set Graphics B.V.,

Nadere informatie

Derde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf "De Combi" Deventer B.V.

Derde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Deventer B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Derde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf "De Combi" Deventer B.V. Inzake Insolventienummer : Aannemersbedrijf

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap 123-Group B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap 123-Group B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap 123-Group B.V. inzake de besloten vennootschap

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Visions Entertainment Group B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Visions Entertainment Group B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Visions Entertainment Group B.V. Inzake : Visions Entertainment Group B.V.,

Nadere informatie

DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET

DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van Kinderdagverblijf The Rainbow Holding B.V. statutair gevestigd te Almere, feitelijk gevestigd te (1339 BJ) Almere aan de Okerstraat

Nadere informatie

F. 10/16/486. NL:TZ: :F mr. J.P.M. Borsboom mr. A.M. van Kalmthout

F. 10/16/486. NL:TZ: :F mr. J.P.M. Borsboom mr. A.M. van Kalmthout Openbaar faillissementsvi Nummer: 1 Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: rslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Datum: 19-10-2016 F. 10/16/486 NL:TZ:0000008076:F001 20-09-2016

Nadere informatie

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN ACA COMMUNICATIEADVIESBUREAU B.V.

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN ACA COMMUNICATIEADVIESBUREAU B.V. TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN ACA COMMUNICATIEADVIESBUREAU B.V. Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACA

Nadere informatie

Derde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Visions Entertainment Group B.V.

Derde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Visions Entertainment Group B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Derde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Visions Entertainment Group B.V. Inzake : Visions Entertainment Group B.V.,

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag nsolventienummer Toezichtzaaknummer Datum uitspraak 2 F.0/8/23 NLTZ:00000527:F003 20-03-208 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: F. 10/16/406 Toezichtzaaknummer: NL:TZ:0000007486:F001 Datum uitspraak: 28-07-2016 Curator: R-C: mr. A.R.J. Borsboom mr. de Winkel Algemeen Gegevens onderneming Sudfruit B.V. (hierna:

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van ZONWERING ROTTERDAM B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van ZONWERING ROTTERDAM B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van ZONWERING ROTTERDAM B.V. inzake : de besloten vennootschap met

Nadere informatie

Vierde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van ZONWERING ROTTERDAM B.V.

Vierde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van ZONWERING ROTTERDAM B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Vierde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van ZONWERING ROTTERDAM B.V. inzake : de besloten vennootschap met

Nadere informatie

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DAX-SIERRA B.V.

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DAX-SIERRA B.V. TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DAX-SIERRA B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap DAX-Sierra B.V., statutair gevestigd te Amsterdam en

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Stichting Kinderopvang Hoeksche Waard Oost

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Stichting Kinderopvang Hoeksche Waard Oost Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Stichting Kinderopvang Hoeksche Waard Oost Inzake : Stichting Kinderopvang

Nadere informatie

Negende openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de

Negende openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Negende openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ALLEWELT BENELUX B.V. inzake : de

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de vennootschap onder firma V.O.F. De Soezen, en van de beide

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Vijfde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de vennootschap onder firma V.O.F. De Soezen, en van de beide

Nadere informatie

Volgens opgave van de bestuurders is er vanaf 2008 tot en met 2014 geen omzet gerealiseerd.

Volgens opgave van de bestuurders is er vanaf 2008 tot en met 2014 geen omzet gerealiseerd. EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Belastingvriendin B.V., statutair gevestigd te s-gravenhage en kantoorhoudende

Nadere informatie

Activiteiten onderneming : schildersbedrijf Omzetgegevens : netto-omzet 2003: 404.000,- netto-omzet 2004: 350.000,- Personeel gemiddeld aantal : 4

Activiteiten onderneming : schildersbedrijf Omzetgegevens : netto-omzet 2003: 404.000,- netto-omzet 2004: 350.000,- Personeel gemiddeld aantal : 4 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 29 juli 2005 Gegevens onderneming : Schildersbedrijf R. DE WILD B.V., statutair gevestigd te Hilversum, zaakdoende te (1216 SL) Hilversum aan de Franciscusweg 345B

Nadere informatie

Openbaar verslag nr. 15 ex artikel 73a Faillissementswet

Openbaar verslag nr. 15 ex artikel 73a Faillissementswet Openbaar verslag nr. 15 ex artikel 73a Faillissementswet Inzake : De besloten vennootschap Constructiewerkplaats De Vries B.V., tot 20 januari 2000 genaamd De Vries Robbé Gevelbouw B.V., gevestigd te Gorinchem

Nadere informatie