Nieuwsbrief. Geachte ouders.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. Geachte ouders."

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Donderdag 17 september 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 38 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Kom, kijk! Wie goed naar Jezus kijkt, ziet hoe bijzonder Hij is. Als Hij mensen aanraakt gebeurt er iets. Het dochtertje van Jaïrus staat op, een vrouw geneest en twee blinde mannen kunnen zien! De verhalen die we vertellen zijn: Het dochtertje van Jaïrus, Mattheus 9: Jezus is in de stad en er komen velen naar Hem toe. Ook Jaïrus. Hij heeft verdriet want zijn dochter is gestorven. Toch vraagt hij of Jezus bij hem wil komen kijken. Blinde mensen gaan zien, Mattheus 9: Kom mee naar Jezus, zegt Bram tegen Chaim. En Jezus zegt: Omdat jullie geloven dat ik kan helpen, gebeurt het. En meteen kunnen ze zien. Belangrijke data september: De Zo gaan we met elkaar om week 23 september: Start Kinderpostzegelactie 04 oktober: Dierendag 06 oktober: Studiemiddag, alle leerlingen zijn vrij 07 oktober: Start Kinderboekenweek. Thema: Raar maar waar. 17 t/m 25 oktober: Herfstvakantie

2 Nieuws uit de groepen De informatie avonden van de groepen zijn weer ingepland. Groepen 1 en 2: er is een inloop ochtend op woensdag 30 september. U krijgt hiervoor nog een uitnodiging. Groep 3: de informatie avond is gepland op maandagavond 21 september. U heeft de uitnodiging ontvangen. De groepen 4, 5, en 6: De informatie avond is op donderdagavond 1 oktober. De uitnodiging volgt. Groep 7 en 8 combineren de informatie avond. De datum wordt nog vastgesteld. Groep 1: juf Ankie heeft maandag a.s. haar vrije dag. Wie er voor haar invalt is op dit moment nog niet bekend. Mobiele telefoons Steeds meer kinderen zijn in het bezit van een mobiele telefoon. Erg handig natuurlijk, maar op onze school is het meenemen en gebruik van mobiele telefoons door leerlingen niet toegestaan en ook niet nodig. Op verzoek kan en mag een leerling (zo nodig) altijd met de vaste telefoon van school naar huis bellen. Schoolbibliotheek De groepen kunnen ruilen op de volgende dagen: 1 en 15 oktober: de groepen 5, 6 en 7 24 september en 8 oktober: de groepen 4 en 8 De groepen 1 tot en met 3 lenen elke vrijdagochtend. Groep 1 mag samen met de ouders om 8.20u. naar de bibliotheek om te lenen. Zo gaan we met elkaar om Hoewel we veel tijd besteden aan de sociaal emotionele ontwikkeling/vorming van onze leerlingen stond het thema deze week (14- t/m 18 september) toch wat extra in de schijnwerpers: Hoe gaan we met elkaar om? Wat zijn onze spelregels in de klas? En op het plein? Wat is het verschil tussen plagen en pesten? Hoe kun je daarop het beste reageren? enz. enz. Alle leerlingen moeten zich bij ons op school, zowel in de groep als op het plein, veilig en geborgen weten. Overblijven Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kunnen de kinderen tussen de middag overblijven. Om uw kind gebruik te kunnen laten maken van de tussenschoolse opvang kunt u uw kind hiervoor structureel opgeven maar ook als u eens een enkele dag opvang nodig hebt is dit ook mogelijk. U kunt uw kind per dag opgeven door een envelop of zakje met vergoeding, naam en groep van uw kind(eren) te deponeren in één van de kastjes bij de ingangen van de school. Deze kastjes worden door de opvangouders om geleegd zodat ze kunnen zien welke kinderen er die dag, naast de structurele ook overbijven.

3 Wilt u uw kind op één of meerdere dagen per week voor vast opgegeven? Dan dit graag persoonlijk aan één van de overblijfmoeders doorgeven. Imca Steringa of Elly de Boer. Wanneer zich wijzigingen voor doen dit ook graag even doorgeven. Wanneer uw kind onverwacht bij ziekte o.i.d. niet bij de tussenschoolse opvang komt wilt u dit dan ook even telefonisch doorgeven aan de overblijfmoeders. Dit geldt uiteraard alleen voor de kinderen die van tevoren zijn opgegeven voor vaste dagen. Eventueel vooruit betaalde vergoeding wordt dan later weer verrekend. De vergoeding voor het overblijven tussen de middag is 2,- per kind per dag. Wanneer uw kinderen meerdere dagen per week op school verblijft mag dit ook op de eerste overblijfdag in één keer worden betaald. Week van de opvoeding Week van de Opvoeding 2015 van 5 tot 11 Oktober Op de koffie bij het CJG De Week van de Opvoeding draait om ontmoeting en uitwisseling tussen ouders, medeopvoeders, kinderen en jongeren. Het CJG organiseert in deze week een Open Inloopochtend voor ouders met kinderen 0-10 jaar. Het motto is 'Geef me de vijf omdat je het zo goed doet. Daarbij staat een positieve benadering voorop. Opvoeden: het is misschien wel de meest uitdagende baan die er is. Het daagt je uit en geeft voldoening. Het kan je heel blij, maar ook heel moe maken. Vaak is het geweldig. En soms geweldig ingewikkeld. Positieve benadering is hierin belangrijk richting je kind. Onderwerpen die o.a. aan de orde komen zijn; weerbaarheid, spelwaarde ouder kind, straffen en belonen, belang van bewegen en sporten, grenzen stellen. Voor Wie? Ouders van kinderen 0-10 jaar. Mogelijkheid tot het spreken en vragen te stellen aan de medewerkers van het Centrum Jeugd en Gezin waaronder gezinswerkers van het Jeugdteam en de JGZ. De kinderen kunnen natuurlijk mee komen op deze ochtend. Datum Tijdstip Locatie 5 Oktober Inloop 8.30 De Poppestien tot Kinderwoud

4 WM Oppedijk van Veenweg 7 Burgum 5 Oktober Inloop 8.30 tot Locatie BSO Kraaienest Tiko Via schoolpad Langelaan 4a Surhuisterveen Pubers Opvoeden een uitdaging? De Week van de Opvoeding draait om ontmoeting en uitwisseling tussen ouders, medeopvoeders, kinderen en jongeren. Daarbij staat een positieve benadering voorop. In 2015 wordt de Week van de Opvoeding voor de vijfde keer georganiseerd. Het motto is 'Geef me de vijf Voor ouders met kinderen in de puberleeftijd is het niet altijd even gemakkelijk om goed in contact te blijven met je zoon of dochter. Kinderen in de puberleeftijd hebben te maken met vele invloeden en staan soms behoorlijk onder druk. Ben ik als ouder te streng? Waarom wil mijn dochter niks kwijt over wat ze op Facebook doet? Hoe krijg ik mijn kind uit de zesjesmentaliteit? En waarom is mijn zoon opeens van een enthousiaste jongen veranderd in een gesloten boek? Onderwerpen die o.a. op deze avond aan de orde zullen komen, zijn: Digitaal pesten, gebruik van sociale media, middelen gebruik, groepsdruk. Vraag van vele ouders is hoe met je puber dochter of zoon hierover in gesprek te blijven en hoe doe je dit dan? Mogelijkheid tot het spreken en vragen te stellen aan de medewerkers van het Centrum Jeugd en Gezin waaronder gezinswerkers van het Jeugdteam en de JGZ. Ouders kunnen van elkaar horen en in gesprek gaan wat wel en niet werkt. Datum Tijdstip Locatie 6 Oktober Inloop Start tot Singelland Schoolstraat 101 Burgum 6 October Inloop Start tot It Koartling Schoolstraat NE Buitenpost Graag vooraf een mail naar info@cjgachtkarspelen.nl voor opgave en de locatie benoemen waar u wenst te komen. De koffie of thee staat klaar. Voor meer informatie over het CJG en de Jeugdteams zie Tot zover deze nieuwsbrief. Voor meer informatie en foto s verwijzen wij u naar: Met een vriendelijke groet namens het team, W. Verberne-Huizenga Hieronder ziet u de bijdrage van groep 4.

5 Nieuws uit groep 4 Wat hebben we de afgelopen tijd gedaan in groep 4? Soemokaarten. Wij hebben het de afgelopen tijd in groep 4 gehad over Oorzaak en gevolg. Bijvoorbeeld: 1. Je fietst zonder licht in het donker. Wat kan het gevolg zijn? 2. Je bent helemaal nat. Wat was de oorzaak? 3. Je laat je jas op school hangen. Wat was de oorzaak? Wat kan het gevolg zijn? Rekenen. Wij hebben net de tafels geïntroduceerd in groep 4. Om duidelijk te maken dat je van een lange optelsom beter een keer som kunt maken, gaan we dat duidelijk maken aan de hand van praktische voorbeelden. Bijvoorbeeld: 5 kinderen voor de klas. Ze hebben elk 2 potloden in de hand. Wat is de som die hierbij hoort? Dat is dus: Maar omdat dit een lange som is kun je hem korter maken door er een keer som van te maken: Hoeveel kinderen? 5. Hoeveel potloden heeft elk? 2. Dan is de keer som: 5x2=10 De kinderen gaan deze week de tafel van 2 leren. Wie hem thuis goed geoefend heeft mag hem bij juf opzeggen en verdient een sticker. Spelling. Om woorden goed te kunnen schrijven moet je vaak weten hoe je dit schrijft. De woorden zijn verdeeld in klankwoorden, weetwoorden en regelwoorden. Klankwoorden: je schrijft de klanken die je hoort b.v. de oo of de eu. Weetwoorden zijn moeilijker, je hoort aan de klank niet welke letter (klank) je moet schrijven b.v. de ei (ij) of de ou (au). Regelwoorden: voor het schrijven van deze woorden gebruik je een regel b.v. hoor je aan het eind van een klankgroep (lettergreep) een aa (lange klank), dan schrijf je een a (korte klank). Deze week hebben we onder andere weetwoorden geschreven met een ou. Je kunt het verschil met de au niet horen je moet het dus weten!

6 Woordenschat is beschikken over kennis van de wereld: kennis die nodig is om te kunnen communiceren. Je hebt een goede woordenschat nodig om te begrijpen wat je hoort, te kunnen spreken, te begrijpen wat je leest en om te kunnen schrijven. Beschikken over een goede woordenschat is vooral fundamenteel voor begrijpend lezen en het onderwijs in de kennisgebieden. Deze week hebben we het over gevoelens gehad naar aanleiding van het thema Zo gaan we met elkaar om Spreekbeurt Een van de kinderen vroeg of je in groep 4 ook iets mocht vertellen. Natuurlijk mag dat en natuurlijk moet zoiets gestimuleerd. De aanvraag is al heel groot!! Vanaf nu mogen de kinderen op dinsdagmiddag iets vertellen. Maar alleen als ze dit zelf aangeven en willen. Het mag ook samen, zoals Yanouk en Angelina hebben gedaan. De spits werd door Paulus Jan afgebeten, vorige week. Petje af! Wie dat dus wil mag in groep 4 iets vertellen. Het kan gaan over een hobby, een huisdier, een sport of een verzameling.

Schoolarts voor groep 7. Kinderboekenweek

Schoolarts voor groep 7. Kinderboekenweek C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 25 september 2015 Schoolarts voor groep 7 Op dinsdag 29 september is Joke

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Nieuwsbrief Donderdag 12 februari 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Liefde is alles! Februari is een maand waarin we extra

Nadere informatie

mogelijk overloop te hebben. Mocht u liever niet willen dat dit met uw kind gebeurt, laat dat dan even aan de leerkracht weten.

mogelijk overloop te hebben. Mocht u liever niet willen dat dit met uw kind gebeurt, laat dat dan even aan de leerkracht weten. Belangrijke data: - Maandag 19 en woensdag 21 februari: tienminuten-gesprekken - Vrijdag 23 februari: groep 5 t/m 8 continurooster tot 14.00 uur. Zelf brood en drinken meenemen! - Vrijdag 23 februari:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders.

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Nieuwsbrief Donderdag 5 november 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 45 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Dit kan echt niet! Sara krijgt een kind. Een oude vrouw

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief:

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief: In deze Nieuwsbrief: Nieuws over meester René Communicatie: DigiDuif Kinderboekenweek Algemene info avond dinsdag 3 oktober Hulpouders gevraagd! Jarige Bosrankers Leuke activiteiten buiten school Activiteiten

Nadere informatie

Taal/spelling Themaweek 7 is gaat volgende week van start. Voor groep 6 heet het thema boeken en voor groep 7 heet het thema Verzamelingen.

Taal/spelling Themaweek 7 is gaat volgende week van start. Voor groep 6 heet het thema boeken en voor groep 7 heet het thema Verzamelingen. Bossestraat 8b 5374 HT Schaijk Postbus 111 5374 ZJ Schaijk e-mail: dir.denomgang@optimusonderwijs.nl tel: 0486-461283 Groepsnieuwsbrief groep 6-7 nummer 6, 11 april 2014 De zesde nieuwsbrief Taal/spelling

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Weer aanwezig. Schoolfruit. Belangrijke data:

Nieuwsbrief. Weer aanwezig. Schoolfruit. Belangrijke data: Nieuwsbrief Nr. 2 27 september Belangrijke data: Weer aanwezig Na 2 weken weinig fysiek op school aanwezig te zijn geweest, zal ik er volgende week weer meer zijn. Ons gezin heeft vorige week een pittige

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2019

Nieuwsbrief september 2019 Beste ouders en verzorgers, De eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. Deze nieuwsbrief bevat veel belangrijke data en informatie voor het komende schooljaar. In deze nieuwsbrief: Welkom Belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Donderdag 18 september 2014

Donderdag 18 september 2014 Donderdag 18 september 2014 Informatieavonden op de Vroonhoeve Beste ouders en verzorgers, de leden van de MR en de AC nodigen u bij deze van harte uit voor de informatieavonden van a.s. maandag (onderbouw)

Nadere informatie

25 september Met vriendelijke groet, Namens het team, J.H. Top

25 september Met vriendelijke groet, Namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 25 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week waren er opnieuw informatieochtenden voor ouders voor de kleutergroepen. Fijn

Nadere informatie

Nieuws uit het Onderwijs.

Nieuws uit het Onderwijs. Nr. 1 augustus 2018. Nummer 01 Nieuw schooljaar. Nieuws uit het Onderwijs. Vandaag zijn we gestart met het nieuwe schooljaar. Een andere klas, een andere juf of meester of zelfs helemaal nieuw op school

Nadere informatie

Welkom Yano en Naéli worden volgende week 4 jaar en komen dan bij ons in groep 1. We wensen Yano, Naéli en hun ouders veel plezier bij ons op school!

Welkom Yano en Naéli worden volgende week 4 jaar en komen dan bij ons in groep 1. We wensen Yano, Naéli en hun ouders veel plezier bij ons op school! OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2019-2020, nr. 3, 13 september 2019. Welkom Yano en Naéli worden volgende week

Nadere informatie

Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018

Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018 Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018 Beste ouders, Inmiddels liggen de echte warme dagen achter ons en is het schooljaar in volle gang. De herfstkleuren laten zich voorzichtig zien en over twee weken

Nadere informatie

Groep 1/2 Groep 1/2 heeft afgelopen periode gewerkt aan het thema dieren. Welke dieren leven in de dierentuin en welke op de kinderboerderij?

Groep 1/2 Groep 1/2 heeft afgelopen periode gewerkt aan het thema dieren. Welke dieren leven in de dierentuin en welke op de kinderboerderij? Het schooljaar is weer begonnen. Dit jaar zijn we gestart met groep 1 tot en met 5. Het was eerst voor iedereen even wennen, maar het gaat nu heel erg goed! Groep 1/2 Groep 1/2 heeft afgelopen periode

Nadere informatie

Gym. Studiedag Beelddenken vrijdag 29 september. Beste ouders, Allemaal een fijn weekend! Vriendelijke Groeten, Team Weemewereld

Gym. Studiedag Beelddenken vrijdag 29 september. Beste ouders, Allemaal een fijn weekend! Vriendelijke Groeten, Team Weemewereld Nieuwsbrief 4 maandag 25 vrijdag 29 september Beste ouders, 4 Allemaal een fijn weekend! Vriendelijke Groeten, Team Weemewereld Gym We hebben al een aantal keer gegymd in de sportzaal en merken dat nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 13

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 13 Nieuwsbrief Donderdag 26 maart 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 13 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Ik houd van jou. Maria van Magdala is anders. Op een dag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03 Nieuwsbrief 2 2014 2014-2015 nr. 03 Beste ouders/ verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij allemaal geschrokken van de bekladding van de muur bij de ingang. Samen met de politie en de gemeente gaan wij De

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

okt Geachte ouders,

okt Geachte ouders, okt. 2016 www.finnjol.nl Geachte ouders, Enkele mededelingen: 1. Team: Uit de sollicitatieprocedure voor groep 5/6 en 7/8 is helaas nog geen geschikte kandidaat naar voren gekomen. Wij zoeken samen met

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie

Beste ouders, Met vriendelijke groet ook namens het team, Linda Westerik. Kind op Maandag

Beste ouders, Met vriendelijke groet ook namens het team, Linda Westerik. Kind op Maandag Beste ouders, Wat staat onze school toch op een prachtig plekje! Vorige week zagen we dat maar weer eens toen Juf Ilse met Unit 2 ijsbellen ging blazen op de bevroren tennistafel op ons plein en de zon

Nadere informatie

Wist je dat? Week

Wist je dat? Week Week 21 24-05-2019 Wist je dat? - We alweer begonnen zijn aan blok 12 van rekenen en dit het laatste blok is! - We de aankomende weken druk bezig zullen zijn met de CITO toetsen. Graag geen afspraken plannen!

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Nieuwsbrief 3 19 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * PCBO Academy * Open avond Op 4 oktober is s avonds onze open avond in het kader van de week van het christelijk onderwijs. We hopen natuurlijk

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 18 september 2015 De nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. Samen goed voor elkaar! In deze nieuwsbrief Belangrijke data Intern begeleiders Inloopochtenden Opa & oma dag Zand- en watertafel

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni 2017 Jaargang:

Nieuwsbrief Juni 2017 Jaargang: Nieuwsbrief Juni 2017 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in juni en juli Juni Juli 1 juni Sportdag ( gr. 1 t/m 4 vrij ) 3 juli Schoolreis groep 1 t/m 7 2 juni Margedag, leerlingen vrij 4 juli Maandopening

Nadere informatie

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl nieuwsbrief Schooljaar 2015 2016 1 oktober 2015 nr. 6 Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl GAANDEWEG Opnieuw beginnen; een prachtig cadeau om elkaar te geven en elkaar te gunnen!

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Agenda: oktober/november UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag oktober 19 Start herfstvakantie 12

Nadere informatie

ALGEMEEN: Maandag 10 oktober - Kinderboekenmarkt ( , in aula). Donderdag 27 oktober - Studiedag (alle leerlingen zijn deze dag vrij).

ALGEMEEN: Maandag 10 oktober - Kinderboekenmarkt ( , in aula). Donderdag 27 oktober - Studiedag (alle leerlingen zijn deze dag vrij). ARTikel is de nieuwsbrief van IKC De Ark. Oktober 2016, nr. 31 Kalender belangrijke data: ALGEMEEN: Kinderopvang: Maandag 17 t/m vrijdag 21 oktober - Herfstvakantie. Woensdag 26 oktober - Studiedag juffen

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS Agenda: oktober 2016 ma di wo do vr za zo 3 4 Dierendag 5 Dag van de leraar Start Kinderboekenweek 6 7 8 9 8.30 Inloopuurtje

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Koninginfo. Woensdag 30 september leerlingen vrij. Schoolverpleegkundige groep 7 IN DIT NUMMER. Onderwijs aan meer- en hoogbegaafde leerlingen

Koninginfo. Woensdag 30 september leerlingen vrij. Schoolverpleegkundige groep 7 IN DIT NUMMER. Onderwijs aan meer- en hoogbegaafde leerlingen Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 25 september 2015 Jaargang 22 nr. 4 IN DIT NUMMER 1.

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 31 20 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor groep acht. Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk.

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk. Welkom op school in groep 1 en 2 schooljaar 2015-2016. Middels deze brief geven wij u weer informatie over het reilen en zeilen van onze groep. Wie werkt wanneer? dag ochtend middag maandag Juf Ineke Juf

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Alg. Bijz. Basisschool Luberti Brink AH De Koog - Texel Tel.: Nieuwsbrief oktober

Alg. Bijz. Basisschool Luberti Brink AH De Koog - Texel Tel.: Nieuwsbrief oktober Alg. Bijz. Basisschool Luberti Brink 29 1796 AH De Koog - Texel Tel.: 0222-317 778 Nieuwsbrief oktober Lubertitheater Inmiddels hebben al bijna alle groepen een Lubertitheater verzorgd. Vrijdag 4 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 4 30 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week starten we met de Kinderboekenweek. Er staan de komende twee weken veel activiteiten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

Nieuwsbrief september t/m 4 oktober 2019

Nieuwsbrief september t/m 4 oktober 2019 Nieuwsbrief 05 30 september t/m 4 oktober 2019 BELANGRIJKE DATA 7 t/m 11 oktober Omgekeerde oudergesprekken Maandag 14 oktober Studiedag, alle leerlingen vrij 21 t/m 25 oktober Herfstvakantie Studiedag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 10 oktober nr. 07

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 10 oktober nr. 07 10 oktober 2016 2016-2017 nr. 07 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Leerlingenraad Na de herfstvakantie gaan we weer van start met de vergaderingen van de leerlingenraad. De leerlingen hebben een briefje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016

Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016 Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016 Welkom in groep 3! Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van het schooljaar. Door middel van de nieuwsbrief willen we u op de hoogte houden van de gang van zaken in

Nadere informatie

Nieuws vanuit groep 4

Nieuws vanuit groep 4 Nieuws vanuit groep 4 De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met de winter. Tijdens de natuurlessen hebben we gesproken over verschillende weersoorten en de vorming van sneeuw en ijs. We hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) september 2017

Nieuwsbrief (1) september 2017 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) september 2017 Op 12 en 14 september 2017 zijn er contactmiddagen voor alle groepen (15.15-17.30 uur). U ontvangt een aparte

Nadere informatie

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen.

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen. 1 0 5 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. De informatieavond (middag) van vorige week donderdag is met groot enthousiasme ontvangen.

Nadere informatie

De eerste activiteiten op het plein

De eerste activiteiten op het plein Nieuwsbrief Agenda week 20 t/m 21 vrijdag 13 mei 2016 nummer 371 week 19 16 mei tweede Pinksterdag-de school is gesloten 17 mei inloopochtend (9.00-10.00 en van 10.15-11.15) ********************************************************************

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen!

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 28-09-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 28-09-2016 In dit nummer: Continurooster 1 1 MR 2 Vakantiespelen Hengelo Sport Buitenschoolse

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2017

Nieuwsbrief mei 2017 Nieuwsbrief 19 23 mei 2017 Schoolagenda Ma 22 mei- vrij16 juni Ma 29 mei-do 1 juni Ma 5 vrij 9 juni Vrij 16 juni Projectweken, thema Sprookjes Avondvierdaagse Pinkstervakantie Schoolfeest (later meer info)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 d.d

Nieuwsbrief 15 d.d Belangrijke data Dinsdag 9 mei 2017 Nieuwsbrief 16 Dinsdag 9 mei 2017 Dinsdag 9 mei 2017 Schoolfotograaf Nieuwsbrief 15 d.d. 09-05-2017 Ouderavond Relaties en Seksualiteit 15 mei 2 juni 2017 Project Kriebels

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept Een nieuw schooljaar. Artikelen in deze nieuwsbrief. Informatieavond.

Nieuwsbrief. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept Een nieuw schooljaar. Artikelen in deze nieuwsbrief. Informatieavond. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept. 2017 Nieuwsbrief Artikelen in deze nieuwsbrief Nieuw schooljaar Informatieavond Parkeren Agenda Gymnastiek Schoolreisgeld Foto s Activiteiten ladder Noordenveld Schoolreis

Nadere informatie

Wijzernieuws. Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht. September 2017 Jaargang 4, Nr. 2 Inhoud. Een laatste groet. Voor in uw agenda:

Wijzernieuws. Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht. September 2017 Jaargang 4, Nr. 2 Inhoud. Een laatste groet. Voor in uw agenda: Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht Wijzernieuws September 2017 Jaargang 4, Nr. 2 Inhoud Personele zaken pg. 2 Intervisie voor ouders pg. 2 Staking pg. 2 Brede school circuit pg. 2 Buurtteam pg.

Nadere informatie

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers,

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers, Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013 Geachte ouders / verzorgers, Zending Elke maandag mogen de kinderen zendingsgeld meenemen naar school. Dit geld gaat naar een aantal

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 Agenda: 12 oktober 11.30 overleg overblijfmoeders 15 oktober 15.15 uur overleg dankdagcommissie 18 oktober 11.00 uur peuteruurtje Jarig: Deze week geen jarigen op

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Welkom allemaal!! Pauzeruimte Vreedzame school Geboorte en zwangerschap Groepen verdeling- Leerkrachten en onderwijsassistenten Verjaardagen ASS avond Opvoedweek

Nadere informatie

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis nummer 1 vrijdag 4 september 2015 Geachte ouders, verzorgers, Hierbij gaan de eerste mededelingen. De nieuwsbrief komt uit op de laatste schooldag van de maand. En

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders.

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Nieuwsbrief Donderdag 19 november 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 47 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Waar ben ik thuis? Genesis 23, 24, 25:1-11 Net als vorige

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Hilversum, 6 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober Dinsdagavond 6 oktober. Lezing Geef me de 5

Hilversum, 6 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober Dinsdagavond 6 oktober. Lezing Geef me de 5 Hilversum, 6 oktober 2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober 2015. Dinsdagavond 6 oktober Lezing Geef me de 5 Het is de week van de opvoeding, daarom is er vanavond een lezing

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 7 15 februari 2017

Nieuwsbrief nummer 7 15 februari 2017 R.K.B asisschool directie@triangel-almelo.nl www.triangel-almelo.nl Locatie Aalderinkshoek Locatie Bosrand Apollolaan 1b Bosrand 6 7604 EH Almelo 7602 CH Almelo Telefoon: 0546-81 93 48 Telefoon: 0546-86

Nadere informatie

Over de Brug. zijn de belangrijkste weken voor het neerzetten van een goede basis voor een fijne sfeer in de klas. We gebruiken hiervoor onder andere

Over de Brug. zijn de belangrijkste weken voor het neerzetten van een goede basis voor een fijne sfeer in de klas. We gebruiken hiervoor onder andere Ja de kop is er weer af. Welkom allemaal en vooral de nieuwe linderen en ouders op De Brug. De verhalen over de vakantie zijn verteld. De kinderen hebben kennis gemaakt met de nieuwe juf en/of meester.

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen

AGENDA. Bijbelverhalen maandag 17 augustus woensdag 19 augustus OPA AGENDA 02 juli 2015 jaargang 17 nr. 40 1e schooldag, u bent hartelijk welkom om uw kind(eren) in de klas te brengen, zodat u een kijkje in de klas kunt nemen

Nadere informatie

Bijpraatbrief oktober 2014

Bijpraatbrief oktober 2014 Terugkijkend op een zeer geslaagde en mooie juf- en meesterdag al weer de nieuwe bijpraatbrief. Bijpraatbrief oktober 2014 Belangrijke data: 1 10 okt. : Kinderboekenweek 6 okt. : CBO Meilandag Groep 1

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 4, december 2015

30 ste jaargang nr. 4, december 2015 30 ste jaargang nr. 4, december 2015 Fietsenkeuring Op 6 november zijn de fietsen van onze leerlingen gekeurd. Van de 89 fietsen zijn 56 fietsen goedgekeurd. Een goede verlichting op de fiets is heel belangrijk!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 4 3 oktober 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 4 3 oktober 2017 NIEUWSBRIEF nr. 4 3 oktober 2017 In deze nieuwsbrief: Staking = school gesloten Cadeaukeuze en oproep inpakouders Start kinderboekenweek en boekenruilmarkt Keuze goed doel Opbrengst Het Vergeten Kind Gevraagd:

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Het Licht. Als vonk van vertrouwen. Sprankelend of heel klein. Geboren in een stal. Het oude nieuwe verhaal. Om mee op weg te gaan.

Het Licht. Als vonk van vertrouwen. Sprankelend of heel klein. Geboren in een stal. Het oude nieuwe verhaal. Om mee op weg te gaan. Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Het Licht Als vonk van vertrouwen Sprankelend of heel klein Geboren in een stal Het oude nieuwe verhaal Om mee op weg te gaan. We wensen elkaar fijne Kerstdagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 11 maart 2014 Groepen

Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 11 maart 2014 Groepen Belangrijke data: Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 11 maart 2014 Groepen Donderdag 13 maart van 15.30 uur tot 17.00 uur: Inloopspreekuur. U kunt bij de leerkracht(en) van uw kind(eren) terecht met vragen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 174 December 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s),

NIEUWSBRIEF. 174 December 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s), Geachte ouder(s), De laatste nieuwsbrief van 2015 is gereed en wordt u hierbij aangeboden. December is een drukke, maar gezellige maand. Een tijd waarin we elkaar op verschillende wijzen ontmoeten. Voel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015

Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015 Heerlen, dinsdag 6 oktober 2015 Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015 Beste ouders/verzorgers, In deze 3 e nieuwsbrief van schooljaar 2015-2016 leest u over : - Dag van de leraar - Ouderbijdrage - Ouderparticipatie

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Alweer de eerste weekbrief van het schooljaar 2016-2017. Ook dit schooljaar zullen we u middels de weekbrief op de hoogte houden van wat er in

Nadere informatie

Enkhuizen, 30 november 2017 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar:

Enkhuizen, 30 november 2017 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar: www.tweemaster-enkhuizen.nl Enkhuizen, 30 november 2017 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar: info@tweemaster-enkhuizen.nl Beste ouders en verzorgers Afgelopen dinsdag werd ik s middags opgewacht

Nadere informatie

Inhoud. Algemeen. Eerste paal De Fliert. Troelstralaan LK Twello

Inhoud. Algemeen. Eerste paal De Fliert. Troelstralaan LK Twello Troelstralaan 3 7391LK Twello T (0571) 27 24 00 @ info@deoase-twello.nl nummer: 2016/2017-04 W www.deoase-twello.nl Inhoud Algemeen... 1 Eerste paal De Fliert... 1 Afscheid juf Joukje... 2 Pesten plagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Agenda

Nieuwsbrief 3. Agenda Agenda vrijdag 6 oktober maandag 9 oktober Nieuwsbrief 3 11.00 uur: leerlingenraad 08.30 uur: inloopochtend 19.30 uur: GMR 19.30 uur: informatieavond lezen groep 3 dinsdag 10 oktober Rode Kruis op bezoek

Nadere informatie

Kansenkrant JANUARI 11, JAARGANG 2, NUMMER 10. Overblijven bij Kober kinderopvang

Kansenkrant JANUARI 11, JAARGANG 2, NUMMER 10. Overblijven bij Kober kinderopvang Kansenkrant JANUARI 11, 20199 JAARGANG 2, NUMMER 10 In deze nieuwsbrief: - Beste wensen - Nieuws peuteropvang Hummelhoeve - Op tijd op school - Thema-avonden over scheiden - Carnaval - Kijktas - Ontruimingsoefening

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

De huiskamer van WIJ Ouder en Kind, is dé plek in de wijk voor ouders van kinderen van - 9 mnd tot 23 jaar. Een overzicht van de openingstijden:

De huiskamer van WIJ Ouder en Kind, is dé plek in de wijk voor ouders van kinderen van - 9 mnd tot 23 jaar. Een overzicht van de openingstijden: WIJ Korrewegwijk Wat staat er op de agenda bij WIJ Ouder en Kind? De huiskamer van WIJ Ouder en Kind, is dé plek in de wijk voor ouders van kinderen van - 9 mnd tot 23 jaar. Een overzicht van de openingstijden:

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Bijbelse geschiedenis Volgende week worden onderstaande verhalen in de groep verteld. Genesis 6:9-7:9 Genesis 7:10-8:5 Genesis 8:6-9:17 Noach bouwt

Nadere informatie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie weekinfo Datum: vrijdag 16 februari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De dochter van Jaïrus, Marcus 5:21-43 Jezus stuurt zijn discipelen erop uit, Marcus 6:6b-13 Vijf broden en twee vissen, Marcus

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 11 21 november 2017 Deze week: * Schoolfruit * Sinterklaas * Kerst * We vinden het fijn om dit jaar Kerst met de ouders en kinderen te vieren. Het kerstfeest staat gepland op

Nadere informatie

19.30 u Welkom en start door Richard Bertram Schoolmaterialen -> artikel nieuwsbrief Pestprotocol van De Twijn Continurooster gelijke schooldagen

19.30 u Welkom en start door Richard Bertram Schoolmaterialen -> artikel nieuwsbrief Pestprotocol van De Twijn Continurooster gelijke schooldagen Programma: 19.15 u Koffie en thee: 19.30 u Welkom en start door Richard Bertram Schoolmaterialen -> artikel nieuwsbrief Pestprotocol van De Twijn Continurooster gelijke schooldagen 20.00 u Reactie op de

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 7 JUNI 2019

NIEUWSBRIEF 7 JUNI 2019 MARNIXSCHOOL SCHIMMELPENNINCKSTRAAT 2 2221 EP KATWIJK Tel.: 071-4080215 E-mail: info.marnixschool@prohles.nl Website: www.marnixschool.net / Twitter: @marnixschool NIEUWSBRIEF 7 JUNI 2019 PINKSTEREN Komend

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl.

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl. 4 maart 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 8 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Noordendijk 10 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Volkerakweg 24 maart paasviering 25 maart goede

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief 14 14 maart 2017 Schoolagenda Maandag 27 maart Zondag 2 april Maandag 3 april De volgende nieuwsbrief verschijnt 16.30 uur: KSG dienst MR vergadering Nieuws uit het kantoortje. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Beste ouders, Hierbij de nieuwsbrief nr 2. Met de nieuwtjes voor de komende weken. De buitenlessen

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 3

Informatieboekje Groep 3 Informatieboekje Groep 3 Schooljaar 2014-2015 Markelo, september 2014 Beste ouder(s) en verzorger(s), Voor u ligt het informatieboekje van groep 3 van Oecumenische Basisschool Ichthus. In dit boekje vindt

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen,

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen, OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 09-12-2016 Agenda Wo. 14-12: Kerst-knutsel ochtend, komt u helpen? Wo. 14-12: Speluitleen bibliotheek 12.00 uur tot 12.30 uur

Nadere informatie