week(nr) 49 Nieuwsbrief maandag 30 t/m vrijdag 4 december 15

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "week(nr) 49 Nieuwsbrief maandag 30 t/m vrijdag 4 december 15"

Transcriptie

1 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z KS Emmer-Compascuum triangel@viviani.nl week(nr) 49 Nieuwsbrief maandag 30 t/m vrijdag 4 december 15 Zendingsproject Gambia: opbrengst van afgelopen maandag: 17,71 Op maandagochtend mogen de kinderen een (vrijwillige) bijdrage meenemen. Deze opbrengst is bestemd voor onze sponsorschool Bojang school in Gambia (Serrekunda) AGENDA dag datum groep activiteit maandag 30 nov. Oud-papier container Zie *1 vrijdag 4 dec. 1 t/m 8 Sinterklaasfeest Zie *2 vrijdag 4 dec. 1 t/m 8 Bibliobus Zie *3 Jarigen: 4 december Jarno groep 7 (11 jaar) 5 december Sinterklaas (?? jaar) Bijbelverhalen onderbouw: Kleding moet prettig voelen Naäman is genezen en hij is daar zo blij mee dat hij profeet Elisa wil bedanken in de vorm van dure cadeaus, waaronder kleding. Als Elisa die afslaat, grijpt Gechazi zijn kans en gaat hij zijn beloning incasseren. Maar de knecht van de profeet zou beter moeten weten We sluiten het thema af met kleding waar je je prettig in voelt. Hebben de kinderen weleens ervaren dat dat niet het geval was? Een stralende ster - Matteüs 2,1 Bijbelverhalen midden-/bovenbouw: Kleding mag niet alles zeggen Kleding is belangrijk en vertelt veel maar mag niet het laatste woord hebben. We behoren elkaar immers niet te beoordelen op ons uiterlijk. Een sjofele of sjieke outfit zegt nog niets over hoe we als mens zijn. En mag zekerr niet leiden tot discriminatie of uitsluiting. Een van de gedachten achter het uniform is dat het mensen gelijk maakt en daarmee gelijkwaardig. Dat je uiterlijk en aanzien niet moet overwaarderen blijkt uit het slot van het Bijbelverhaal over de officier Naäman. De profeet Elisa weigert de beloning die Naäman hem wil geven voor diens genezing. Elisa s knecht Gechazi wil die dankbaarheid echter wel verzilveren: daarmee denkt hij zich ook het aanzien van de officier te verwerven. Maar het venijn zit hier in de staart: met het geld krijgt Gechazi namelijk (gratis en voor niets) ook de huidziekte van de generaal! Gechazi wil Naämans kleding en positie - 2 Koningen 5,15-27 *1 Oud-papier container: Maandag 30 november staat de oud-papier container weer op ons schoolplein. (tot dinsdagochtend uur) U kunt hier uw oud-papier deponeren! Helpt u ook mee inzamelen ten bate van onze school? *2 Sinterklaasfeest: Zoals u in de vorige nieuwsbrief al hebt kunnen lezen, hopen we op vrijdagochtend 4 december rond half 9 Sinterklaas en zijn Pieten op ons schoolplein te mogen begroeten. Uiteraard bent u hierbij van harte welkom! Alle kinderen komen op de gewone tijd op school. Groep 3 en 4 gaan dus niet naar de gymzaal (Kavels) Later op de ochtend hebben zij een leuke Pietengymles met meester Kjeld bij ons op school in het speellokaal. Ze hoeven hiervoor geen gymkleding mee te nemen. Groep 5 t/m 8 gaan wel naar de gymzaal en nemen dus hun gymkleding mee! Om uur zijn alle kinderen weer bij school terug om van hieruit naar huis te gaan.

2 Bibliobus *3 Bibliobus: In verband met het Sinterklaasfeest komt de bibliobus niet op vrijdag 4 december! Inspectiebezoek: Donderdag 10 december krijgt onze school een kwaliteitsonderzoek van de Onderwijsinspectie. Altijd een spannende dag, die als het goed is eenmaal per vier jaar wordt gepland. Maar het is ook een dag die uitloopt op kansen en aanbevelingen om mee aan de slag te gaan! Wanneer de inspecteur een school voldoende beoordeelt, kan een school weer in haar eigen tempo en met schooleigen accenten haar ontwikkeling voortzetten. Dit is het basisarrangement van de Inspectie zoals wij het altijd hebben gehad. Is een school zwak of zeer zwak, dan volgt een verscherpt toezicht door de Inspectie en moet de school eerst bepaalde onderdelen op orde krijgen, mogelijk met een plan van aanpak hierop. Twee inspecteurs gaan van 8.00 tot uur onderzoek doen naar de kwaliteit van ons onderwijs. Naast eindopbrengsten (Eindtoets groep 8) en tussenopbrengsten (toetsen Cito LOVS groep 1 t/m 7) beoordeelt de inspectie allerlei zgn. indicatoren. Deze indicatoren worden onderzocht door het bestuderen van schooldocumenten, maar zeker ook door gesprekken te voeren met leerlingen, ouders en leerkrachten van de school. We houden u van de ontwikkelingen op de hoogte. Schoolfruit week 49 (30 t/m 4 dec.) Deze week worden de volgende groenten/fruit aangeboden in de groepen: dinsdag: appel woensdag: Kiwi-gold donderdag: mandarijn Gezonde pauzehap : Tijdens de MR/Klankbordgroep vergadering kwam het onderwerp: gezonde pauzehap aan de orde. Er is het volgende besloten: vanaf a.s. maandag willen we u vragen om geen ongezonde pauzehap meer aan uw kind(eren) mee te geven naar school. Op dinsdag, woensdag en donderdag krijgen de kinderen fruit van school. Deze goede, gezonde gewoonte willen we op deze manier stimuleren! Lust uw kind het fruit van die dag niet, dan is er altijd nog fruit van de vorige dag op school aanwezig. Op maandag en vrijdag nemen de kinderen zelf fruit of een broodje mee van huis. Een ongezonde hap gaat in de tas mee terug naar huis en uw kind kan daarvoor in de plaats een gezonde hap van de fruitschaal nemen in de hal. Mochten er vragen over zijn, stel ze dan gerust! Kinderpostzegels: De kinderen in Nederland hebben dit jaar 9,5 miljoen aan bestellingen en donaties opgehaald. Een prachtig resultaat! Met de opbrengst bieden ze kwetsbare kinderen in Nederland en het buitenland ontwikkelingskansen voor een betere toekomst. De stichting Kinderpostzegels bedanken alle kinderen voor de inzet en als blijk van waardering krijgen ze een vrolijk Snoopy-stickervel.

3 PBS-groepsbeloningen: Wat de PBS-groepsbeloningen voor deze week zijn en wanneer ze gedaan worden in de groepen kunt u lezen op de groepspaginas van onze website. PBS les 1: Gangen We gaan oefenen hoe we ons moeten gedragen in de gang. Wat zijn ook alweer de regels die gelden in de gang? Dat zijn: Loop rustig Houd handen en voeten bij jezelf Praat met een zachte stem. Website: Er zijn interessante updates van onderstaande links. Deze zijn ook te vinden op onze website: -Winnen! BungalowS.nl deelt prijzen uit -Smile! Zo laat je je kind lachen & Goed verwennen; het kan! - -Zo leert je kind beter begrijpend lezen - Surprises maken - Beter begrijpend lezen - 10-minutengesprek - Winactie! -Hoe gaat het nou toch op school

4

5 Iep! 7+ / Joke van Leeuwen Ottolien Boeschoten en Gerold Guthman Winnaar van de Woutertje Pieterse Prijs, de Gouden Uil en de Zilveren Griffel Warre en Tine maken houten vogelhuisjes in alle maten; van puttertje tot zeearend. Dat doen ze aan de keukentafel en dat doen ze al jaren. Daar zijn ze heel tevreden mee. Op een dag vindt Warre onder een struik iets vreemds. Hij weet niet of het een vogel is in de vorm van een meisje, of een meisje in de vorm van een vogel. Zijn vrouw Tine wil het houden, alsof het haar eigen kind is. Maar het heeft vleugels. Op zeker moment is Viegeltje - zoals ze haar hebben genoemd - gevlogen. Tine wil haar zoeken. Ze is bezorgd dat haar meisje het niet redt in haar eentje. Wat kan haar allemaal wel niet overkomen? Misschien zijn er wel kinderen die denken dat ze speelgoed is. Of een spook. Of een wonderlijk diertje dat opgesloten moet worden. Warre denkt dat dit bijzondere vogeltje haar weg wel zal vinden. Maar wie heeft er gelijk? In de voorstelling roepen twee acteurs met eenvoudige materialen uit hun werkplaats het vogelmeisje tot leven, waarbij Tine s Viegeltje jurkjes draagt en rode lakschoentjes en Warre s Viegeltje grote vleugels heeft en insecten eet. Iep! is een familievoorstelling voor kinderen, ouders en grootouders. Over verlangen, liefde en loslaten. Na afloop staat er voor de kinderen een gratis glaasje limonade klaar.

week(nr) 48 Nieuwsbrief maandag 23 t/m vrijdag 27 november 15

week(nr) 48 Nieuwsbrief maandag 23 t/m vrijdag 27 november 15 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 48 Nieuwsbrief maandag 23 t/m vrijdag 27 november 15 Zendingsproject Gambia:

Nadere informatie

*1 MR/Klankbordgroep: Maandag 16 november is er om uur een vergadering van de MR/Klankbordgroep in school.

*1 MR/Klankbordgroep: Maandag 16 november is er om uur een vergadering van de MR/Klankbordgroep in school. 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 47 Nieuwsbrief maandag 16 t/m vrijdag 20 november 15 Zendingsproject Gambia:

Nadere informatie

week(nr) 51 Nieuwsbrief maandag 14 t/m vrijdag 18 december 15

week(nr) 51 Nieuwsbrief maandag 14 t/m vrijdag 18 december 15 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 51 Nieuwsbrief maandag 14 t/m vrijdag 18 december 15 Zendingsproject Gambia:

Nadere informatie

Nieuwsbrief ma. 14 mrt. t/m vr. 18 mrt. 16

Nieuwsbrief ma. 14 mrt. t/m vr. 18 mrt. 16 4454r week(nr) 11 Nieuwsbrief ma. 14 mrt. t/m vr. 18 mrt. 16 C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl Blz. 1-5 Zendingsproject

Nadere informatie

Nieuwsbrief ma. 8 febr. t/m vr. 12 febr. 16

Nieuwsbrief ma. 8 febr. t/m vr. 12 febr. 16 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 6 Nieuwsbrief ma. 8 febr. t/m vr. 12 febr. 16 Zendingsproject Gambia:

Nadere informatie

Nieuwsbrief maandag 9 november t/m vrijdag 13 november 15

Nieuwsbrief maandag 9 november t/m vrijdag 13 november 15 4454r week(nr) 46 C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl Nieuwsbrief maandag 9 november t/m vrijdag 13 november 15 Zendingsproject

Nadere informatie

Nieuwsbrief ma. 22 febr. t/m vr. 26 febr. 16

Nieuwsbrief ma. 22 febr. t/m vr. 26 febr. 16 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 8 Nieuwsbrief ma. 22 febr. t/m vr. 26 febr. 16 Zendingsproject Gambia:

Nadere informatie

Blz. 1 t/m 5 week(nr) 18 Nieuwsbrief ma. 27 apr. t/m vr. 1 mei. 15 Zendingsproject Gambia: opbrengst van afgelopen maandag: 11,37

Blz. 1 t/m 5 week(nr) 18 Nieuwsbrief ma. 27 apr. t/m vr. 1 mei. 15 Zendingsproject Gambia: opbrengst van afgelopen maandag: 11,37 4454r week(nr) 18 Nieuwsbrief ma. 27 apr. t/m vr. 1 mei. 15 Zendingsproject Gambia: opbrengst van afgelopen maandag: 11,37 Op maandagochtend mogen de kinderen een (vrijwillige) bijdrage meenemen. Deze

Nadere informatie

week(nr) 46 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 14 nov. t/m vr.18 nov. 2016

week(nr) 46 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 14 nov. t/m vr.18 nov. 2016 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 46 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 14 nov. t/m vr.18 nov. 2016 Zendingsproject

Nadere informatie

Nieuwsbrief maandag 2 nov. t/m vrijdag 6 november. 15

Nieuwsbrief maandag 2 nov. t/m vrijdag 6 november. 15 4454r week(nr) 45 Nieuwsbrief maandag 2 nov. t/m vrijdag 6 november. 15 C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl Zendingsproject

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 november

Nieuwsbrief 27 november Nieuwsbrief 27 november Trefwoord In deze nieuwsbrief Trefwoord 1 Visitaties 2 Actie schoenmaatje 3 Voorleeswedstrijd 4 OPROEP OUDERS 5 Week 47 t/m 49 (16 november t/m 4 december): Kleren maken de man

Nadere informatie

Voorjaarsvakantie: maandag 23 t/m vrijdag 27 febr.

Voorjaarsvakantie: maandag 23 t/m vrijdag 27 febr. 4454r week(nr) 10 Nieuwsbrief ma. 2 mrt. t/m vr. 6 mrt. 15 Zendingsproject Gambia: opbrengst van afgelopen maandag: 15,15 Op maandagochtend mogen de kinderen een (vrijwillige) bijdrage meenemen. Deze opbrengst

Nadere informatie

Nieuwsbrief ma. 4 jan. t/m vr. 8 jan. 16

Nieuwsbrief ma. 4 jan. t/m vr. 8 jan. 16 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 1 Nieuwsbrief ma. 4 jan. t/m vr. 8 jan. 16 Zendingsproject Gambia: opbrengst

Nadere informatie

Nieuwsbrief ma. 1 juni. t/m vr. 5 juni. 15. Methode Speel je Wijs (Irma Smegen) 4454r. Blz. 1 t/m 6. AGENDA dag datum groep activiteit

Nieuwsbrief ma. 1 juni. t/m vr. 5 juni. 15. Methode Speel je Wijs (Irma Smegen) 4454r. Blz. 1 t/m 6. AGENDA dag datum groep activiteit 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer Compascuum 0591 351570 triangel@viviani.nl www.cbs detriangel.nl week(nr) 23 Nieuwsbrief ma. 1 juni. t/m vr. 5 juni. 15 Blz. 1 t/m 6 AGENDA dag

Nadere informatie

week(nr) 5 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 30 januari t/m vr. 3 februari 2017

week(nr) 5 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 30 januari t/m vr. 3 februari 2017 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 5 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 30 januari t/m vr. 3 februari 2017

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Huiswerk. Jarigen t/m 20 november

Huiswerk. Jarigen t/m 20 november Vrijdag 13 november 2015, 1 ste jaargang Nummer 12, week 46 Jarigen t/m 20 november 14 nov Hylke Agenda 17 nov 18 nov 19 nov 20 nov 24 nov Informatieavond groep 8 Tijd 19.00 uur tot 20.00 uur Schoen zetten

Nadere informatie

week(nr) 3 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 16 januari t/m vr. 20 januari 2017

week(nr) 3 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 16 januari t/m vr. 20 januari 2017 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 3 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 16 januari t/m vr. 20 januari 2017

Nadere informatie

week(nr) 49 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 5 december t/m vr. 9 december 2016

week(nr) 49 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 5 december t/m vr. 9 december 2016 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 49 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 5 december t/m vr. 9 december 2016

Nadere informatie

week(nr) 28 Nieuwsbrief ma. 11 juli t/m vr.15 juli 16

week(nr) 28 Nieuwsbrief ma. 11 juli t/m vr.15 juli 16 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 28 Nieuwsbrief ma. 11 juli t/m vr.15 juli 16 Zendingsproject Gambia: 5,85

Nadere informatie

administratie@obswheermolen.nl

administratie@obswheermolen.nl W jaargang 17 nummer 3 Tips en reacties: administratie@obswheermolen.nl Dinsdag 6 oktober 2015 RAAR MAAR WAAR KINDERBOEKENWEEK 2015 Komende woensdag begint de 61 e Kinderboekenweek. Ook op school zullen

Nadere informatie

Volgende week zullen we in de groepen aandacht besteden aan de regel:

Volgende week zullen we in de groepen aandacht besteden aan de regel: In deze nieuwsbrief Regel van de week Agenda Hand geven in de groepen 1 tot en met 8 Pesten Nieuws van de intern begeleiders: dyslexie Op handen en voeten Schoolfruit Digiduif: contact opnemen met school

Nadere informatie

4454r. Bijlagen: 1. Stuur een brief aan Sinterklaas. AGENDA datum groep activiteit

4454r. Bijlagen: 1. Stuur een brief aan Sinterklaas. AGENDA datum groep activiteit 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer Compascuum 0591 351570 triangel@viviani.nl www.cbs detriangel.nl week(nr) 48 Nieuwsbrief ma. 24 nov. t/m vr. 28 nov. 14 Zendingsproject Gambia:

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 4 van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 4 van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief 4 van CBS De Tarissing 2018-2019 Studiedag November 9 Appeltaarten bakken, dankdag 9 Groep 5 In the Spotlight 12 Weekopening groep 4 December We hebben vandaag een prachtige studiedag

Nadere informatie

Nieuwsbrief ma. 5 oktober t/m vr.9 oktober. 15

Nieuwsbrief ma. 5 oktober t/m vr.9 oktober. 15 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 41 Nieuwsbrief ma. 5 oktober t/m vr.9 oktober. 15 Zendingsproject Gambia:

Nadere informatie

4454r. Blz. 1 t/m 5. AGENDA dag datum groep activiteit. Jarigen: datum: naam groep 20 mei Wiljan 8

4454r. Blz. 1 t/m 5. AGENDA dag datum groep activiteit. Jarigen: datum: naam groep 20 mei Wiljan 8 4454r week(nr) 21 Nieuwsbrief ma. 18 mei. t/m vr. 22 mei. 15 Zendingsproject Gambia: opbrengst van afgelopen maandag: 12,10 Op maandagochtend mogen de kinderen een (vrijwillige) bijdrage meenemen. Deze

Nadere informatie

week(nr) 39 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 26 sept. t/m vr. 30 sept. 2016

week(nr) 39 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 26 sept. t/m vr. 30 sept. 2016 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 39 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 26 sept. t/m vr. 30 sept. 2016 Zendingsproject

Nadere informatie

week(nr) 49 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 4 dec. t/m vr. 8 dec. 2017

week(nr) 49 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 4 dec. t/m vr. 8 dec. 2017 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 49 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 4 dec. t/m vr. 8 dec. 2017 Weekopbrengst

Nadere informatie

week(nr) 6 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 6 februari t/m vr. 10 februari 2017

week(nr) 6 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 6 februari t/m vr. 10 februari 2017 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 6 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 6 februari t/m vr. 10 februari 2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 45 4 t/m 10 november 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 45 4 t/m 10 november 2018 Nieuwsbrief Week 45 4 t/m 10 november 2018 Van de directie Afgelopen week kreeg ik een telefoontje van Peter Heidema, wethouder gemeente Ten Boer. Hij liet mij weten dat voor de Wieken i.p.v. de geplande

Nadere informatie

week(nr) 40 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 3 okt. t/m vr. 7 okt. 2016

week(nr) 40 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 3 okt. t/m vr. 7 okt. 2016 4454r week(nr) 40 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 3 okt. t/m vr. 7 okt. 2016 C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl ma.3 t/m

Nadere informatie

24 maart 2017

24 maart 2017 1346 www.clarafabriciusschool.nl 24 maart 2017 27 maart Juf Leoni groep 7, juf Anne heeft andere taken 28 maart Aanbieden cheque aan stichting Oke 29 maart Voorlichting over het nieuwe goede doel 30 maart

Nadere informatie

Meenedelingen 163 1 november 2015

Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS Daltonschool de Meene - Frans Halsstraat 25 7021 DL Zelhem Tel. 0314-622 002 - info@cbsdemeene.nl - www.cbsdemeene.nl Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS "De Meene" - Frans Halsstraat 25-7021 L Zelhem

Nadere informatie

4454r. Blz. 1 t/m 4. AGENDA dag datum groep activiteit. Jarigen: datum: naam groep 17 dec. Milan 5 18 dec. Bram 3

4454r. Blz. 1 t/m 4. AGENDA dag datum groep activiteit. Jarigen: datum: naam groep 17 dec. Milan 5 18 dec. Bram 3 4454r week(nr) 51 Nieuwsbrief ma. 15 dec. t/m vr. 19 dec. 14 Zendingsproject Gambia: opbrengst van afgelopen maandag: 7,40 Op maandagochtend mogen de kinderen een (vrijwillige) bijdrage meenemen. Deze

Nadere informatie

Ke rst. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014

Ke rst. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014 Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014 In dit nummer: Kerst Schoolkerkdienst Kerstlunch Wonderlijk gemaakt Welkom Instroomgroep Jeugdsportfonds Schoolfruit Foto s kerstviering Collecte Agenda Ke rst We mogen

Nadere informatie

23 e jaargang, nr nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen

23 e jaargang, nr nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen 23 e jaargang, nr. 10 13-11-2015 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener Algemeen Welkom Deze week hebben we Debora Weldedetenseae Simon mogen verwelkomen in groep 3. Debora komt uit Eritrea en woont sinds

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

INFOS. Juf Wendy directieberaad, s middags aanwezig. 1 e advent

INFOS. Juf Wendy directieberaad, s middags aanwezig. 1 e advent INFOS Facebook: Nicolaasschool.Schoonebeek Schooljaar 2015-2016, Infos nummer 7 week 46 2015 De volgende Infos verschijnt 26 november Twitter: Nicolaasschool_ Berichten van de schoolleiding -Met juf Simone

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar 2018-2019 agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 dec 4 Juf Femma jarig 4 Sinterklaasfeest op school 6 Studiedag gr 1 t/m 8 vrij 6 Mad Science start de cursus voor ingeschreven

Nadere informatie

week(nr) 24 Nieuwsbrief ma. 13 juni t/m vr. 17 juni 16

week(nr) 24 Nieuwsbrief ma. 13 juni t/m vr. 17 juni 16 Er wordt C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer Compascuum 0591 351570 triangel@viviani.nl www.cbs detriangel.nl week(nr) 24 Nieuwsbrief ma. 13 juni t/m vr. 17 juni 16 Zendingsproject Gambia:

Nadere informatie

29 november 2018 jaargang 5-7

29 november 2018 jaargang 5-7 h 29 november 2018 jaargang 5-7 Lied van de week Groep Lied 1 t/m 3 Simson 4A en 4B Droom maar raak 5 Als alle deuren open gaan 6 t/m 8 Simson Kind op Maandag Week 49 Elk jaar brengen mensen in de tempel

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

Beste ouders, Maar nu eerst lekker weekend vieren! Fijne dagen, Team Weemewereld. Geef ze vrij baan... Agenda deze week: Maandag 20 november

Beste ouders, Maar nu eerst lekker weekend vieren! Fijne dagen, Team Weemewereld. Geef ze vrij baan... Agenda deze week: Maandag 20 november Nieuwsbrief 11 Beste ouders, maandag 20 vrijdag 24 november Deze week waren er alle (aangevraagde) gesprekken met ouders én de voorlopige-advies-gesprekken met de leerlingen van groep 8 (en hun ouders).

Nadere informatie

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 27 nov. 2017

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 27 nov. 2017 Maandkalender & bulletin Jaargang: 21-07 datum: 27 nov. 2017 november 27 nieuwsbrief 7 28 29 30 1 4 5 Sinterklaas op school 6 9.30 uur start school 7 8 11 20.00 uur MR Padland 12 Aanschuiftafel locatie

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 14 3 december 2015 INHOUD: opening schoolplein, voorbereiding Sinterklaasfeest, vers van de pers: aankomst Sinterklaas en opening schoolplein,

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

Reminder: Vrijdag 14 april (Goede Vrijdag) is een vrije dag!

Reminder: Vrijdag 14 april (Goede Vrijdag) is een vrije dag! Nieuwsbrief jaargang 2016-2017 Nieuwsbrief nr. 8 --april2017 Reminder: Vrijdag 14 april (Goede Vrijdag) is een vrije dag! Buitenspeeldag Dinsdag 11 april 2017 doet de Rietkraag mee aan de Nationale Buitenlesdag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 7 november Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 7 november Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wennen Lievelingsboek Oudermorgens Gezond eten! Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 7 november 2016 Beste ouders

Nadere informatie

Kompasnieuws Vrijdag 19 oktober 2018

Kompasnieuws Vrijdag 19 oktober 2018 Kompasnieuws Vrijdag 19 oktober 2018 Agenda: 22 t/m 26 oktober Herfstvakantie Di. 30 oktober Oudergesprekken Wo. 31 oktober Groep 1 en 2 VRIJ! (juffen hebben studiedag) Vr. 2 november Kompasnieuws Zo.

Nadere informatie

Weekbrief. 7 11 december 2015

Weekbrief. 7 11 december 2015 Sinterklaas op de Leer Afgelopen vrijdag bracht de Sint met zijn Pieten een bezoek aan onze school. Het werd een heerlijke sfeervolle dag. De kinderen genoten van de geweldige surprises die de knutselpieten

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

week(nr) 41 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 10 okt. t/m vr. 14 okt. 2016

week(nr) 41 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 10 okt. t/m vr. 14 okt. 2016 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 41 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 10 okt. t/m vr. 14 okt. 2016 Zendingsproject

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13 Informatieblad Schooljaar 2015-2016 Maandag 30 november, nr.13 Bericht van de ouderraad Sinterklaas komt vrijdag 4 december weer op bezoek. Dit gaat gepaard met iets lekkers. Wij weten dat er kinderen

Nadere informatie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie September 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Voor de zomer vakantie is Kelvin Zwart begonnen in groep 1, in groep 2 is Henk Schaefer na

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017 PAULUSPRAAT 3 Januari 2017 Inhoudsopgave - Van de directie - Even voorstellen Nieuwe leerkrachten in groep 3 - Even voorstellen Nieuwe leerkracht in de taalklas - Even voorstellen Jeugdteam IJsselstein

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

week(nr) 45 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 7 nov. t/m vr.11 nov. 2016

week(nr) 45 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 7 nov. t/m vr.11 nov. 2016 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 45 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 7 nov. t/m vr.11 nov. 2016 Zendingsproject

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Agenda Datum Activiteit 11 nov. Lootjes trekken Sinterklaas 28 nov. Surprise, gedicht en cadeautjes mee naar school 29 nov. Maandviering bovenbouw 5 dec. Sinterklaas:

Nadere informatie

12 november 2018 schooljaar nieuwsbrief 06. Agenda

12 november 2018 schooljaar nieuwsbrief 06. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 12 november 2018 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 06 Van de Directie Het thema Cultuur en Geloof is gestart en er wordt al flink aan gewerkt.

Nadere informatie

Week 12: 20 t/m 24 maart Bidden, Lucas 11:1-13 De vogels in de hemel, Lucas 12:22-34 De gelijkenis van de verontschuldigingen, Lucas 14:15-24

Week 12: 20 t/m 24 maart Bidden, Lucas 11:1-13 De vogels in de hemel, Lucas 12:22-34 De gelijkenis van de verontschuldigingen, Lucas 14:15-24 Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 30 e jaargang nr.26 donderdag 16 maart 2017, week 11 Algemene informatie 22 maart Gastles jeugdcriminaliteit Halt groep 7/8 27 maart Luizencontrole 6 april

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

4454r. Blz. 1 t/m 6. AGENDA dag datum groep activiteit

4454r. Blz. 1 t/m 6. AGENDA dag datum groep activiteit 4454r week(nr) 17 Nieuwsbrief ma. 20 apr. t/m vr. 24 apr. 15 Zendingsproject Gambia: opbrengst van afgelopen maandag: 3,00 Op maandagochtend mogen de kinderen een (vrijwillige) bijdrage meenemen. Deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 06. Woensdag 30 november:

Nieuwsbrief 06. Woensdag 30 november: Nieuwsbrief 06 Woensdag 23 november 2016 Agenda: Vrijdag 25 november: Excursie groepen 1-4 naar Bakkerijmuseum 11.15-15.15 uur Maandag 5 december Sinterklaasfeest op school Dinsdag 6 december: Mogen de

Nadere informatie

Vrijdagsbrief. 25 november november Goede doelen - Voorlichting over stichting Oké

Vrijdagsbrief.  25 november november Goede doelen - Voorlichting over stichting Oké Vrijdagsbrief 1330 www.clarafabriciusschool.nl 25 november 2016 30 november Goede doelen - Voorlichting over stichting Oké Schoolfruit Volgende week De kinderen krijgen drie keer per week, op woensdag,

Nadere informatie

AGENDA nr. 9 JARIG NIEUWS. Kind op maandag Opbrengst collecte Tjeko Herhaling hulp bij de schoolbibliotheek Gastlessen Liliane fonds

AGENDA nr. 9 JARIG NIEUWS. Kind op maandag Opbrengst collecte Tjeko Herhaling hulp bij de schoolbibliotheek Gastlessen Liliane fonds AGENDA nr. 9 Dinsdag 17 januari GMR-vergadering Woensdag 25 januari MR-SR-vergadering Donderdag 26 januari nieuwsbrief 10 Vrijdag 27 januari studiedag: alle leerlingen vrij JARIG Moos Slingerland 15-01

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Sinterklaas Wat was het een feest met cadeaus, surprises, sinterklaas en de pieten! Iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 februari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Herkeuring fietsencontrole Bestelling ophalen speculaasactie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Herkeuring fietsencontrole Bestelling ophalen speculaasactie NIEUWSBRIEF November 2017 Tja.. Deze maand In deze uitgave Wo 1 nov Wo 1 nov Wo 1 nov Wo 29 nov Dankdag Luizen pluizen Herkeuring fietsencontrole Bestelling ophalen speculaasactie Schoolfruit Dankdag Speculaasactie

Nadere informatie

Geplande evenementen. Cito-toetsen en 10-minutengesprekken

Geplande evenementen. Cito-toetsen en 10-minutengesprekken Cito-toetsen en 10-minutengesprekken In de week van 21 januari starten de Cito-toetsen. De groepen 7 en 8 zijn al gestart in de week van 14 januari. Als school bereiden wij de kinderen hier zo optimaal

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 11 21 november 2017 Deze week: * Schoolfruit * Sinterklaas * Kerst * We vinden het fijn om dit jaar Kerst met de ouders en kinderen te vieren. Het kerstfeest staat gepland op

Nadere informatie

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X Informatieboekje Onderbouw 2018 Samen school zijn! Pius X 2 Voorwoord Van harte welkom op basisschool Pius X! In dit boekje vindt u praktische zaken die voor u en uw kind in groep 1-2 belangrijk zijn.

Nadere informatie

PBS les van de week. Toiletten

PBS les van de week. Toiletten Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 08 dec 2017. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf 4 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Samen met de kinderen van de Voorschool.. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Woensdag Gezond eten TAAL THUIS Wonderlijk gemaakt, les 1 Taalgebruik

Nadere informatie

S c h o o l j o u r n a a l

S c h o o l j o u r n a a l E n g e l e n b u r g s c h o o l S c h o o l j o u r n a a l 27 januari 2012 Jaargang 1, nr. 1 P r i j s v r a a g I n d i t n u m m e r : 1. Prijsvraag 2. Nieuwe nieuwsbrief 3. Personeel 4. Sing-inn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 02 november 2017

Nieuwsbrief 5 02 november 2017 Nieuwsbrief 5 02 november 2017 GROEPSACTIVITEITEN Sinterklaas op De Toorts Dinsdag 5 december is het weer zover. We hopen dat de Sint onze school weer komt bezoeken. Deze dag is er geen inloop. We verwelkomen

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Kerstfeest en Nieuwjaar

Kerstfeest en Nieuwjaar Datum: 10 december 2015 Jaargang 16 nr. 8 E-mailadres: meandernieuws@outlook.com Kerstfeest en Nieuwjaar Jezus kwam op aarde, zo kwetsbaar en zo klein. Hij kwam als kleine baby om ons tot Licht te zijn.

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Afscheid juf Carlijn Pasen Voetbaltoernooi Klusjesdag Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen Vervoer gezocht Koningsdag Afscheid juf Carlijn

Nadere informatie

JUF Marlous Dit schooljaar zitten de kinderen in de klas bij Marlous Graafmans

JUF Marlous Dit schooljaar zitten de kinderen in de klas bij Marlous Graafmans NAAR GROEP 3 Dit schooljaar zit uw kind in groep 3. De groep is dit jaar gecombineerd met groep 4. Wat voor sommige ouders allemaal heel gewoon is, is voor sommigen een nieuwe stap. Wie is hun nieuwe juf,

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Informatieavond 14 september 2015. Welkom. Fijn dat u er bent. Welkom in de klas van uw zoon/dochter Kijk gerust in alle methode boeken en schriften

Informatieavond 14 september 2015. Welkom. Fijn dat u er bent. Welkom in de klas van uw zoon/dochter Kijk gerust in alle methode boeken en schriften Informatieavond 14 september 2015 Welkom 1 Fijn dat u er bent. Welkom in de klas van uw zoon/dochter Kijk gerust in alle methode boeken en schriften Programma Welkom Doel van de avond De klas PBS, OASE

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 november Agenda

Nieuwsbrief 30 november Agenda Nieuwsbrief 30 november 2018 Agenda 3 december: Surprises inleveren groep 6-7-8 4 december: Tentoonstelling surprises 5 december: Sinterklaasfeest op school 10 december: Opvoedspreekuur van 8.45-9.45 uur

Nadere informatie

Nummer 11 6 november 2015

Nummer 11 6 november 2015 Nummer 11 6 november 2015 Agenda 9 november MR-vergadering 20.00 uur op school 11 november Sint Maarten 16 t/m 19 november De 10-minutengesprekken 19 november 9:00-12:30 groep 8 bezoekt Kamp Westerbork

Nadere informatie

Over de Brug. De kinderen van groep 8 werken aan de eindmusical voor hun afscheidsavond op donderdag 11 juli aanstaande.

Over de Brug. De kinderen van groep 8 werken aan de eindmusical voor hun afscheidsavond op donderdag 11 juli aanstaande. Zonder water zal het niet gaan mijn wortels moeten in aarde staan met licht als zekering voor mijn leven dan pas kan ik bloemen geven die kleur die ik ooit mocht ontvangen als antwoord op mijn diepst verlangen

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Vrijdagsbrief. 4 november 2016

Vrijdagsbrief.  4 november 2016 Vrijdagsbrief 1327 www.clarafabriciusschool.nl 4 november 2016 4 november 19.00 uur Oranjevereniging organiseert een herfst-lampionnenoptocht 7 november Juf Anne heeft andere werkzaamheden, juf Leoni vervangt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Hallo kinderen, leerkrachten en ouders, Het schooljaar 2019-2020 is afgelopen maandag weer gestart. Na een heerlijke zomervakantie was het fijn om iedereen weer gezond en

Nadere informatie

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel.

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel. nov 2016 45 maandag 7 dinsdag 8 woensdag 9 donderdag 10 vrijdag 11 zaterdag 12 Aankomst Sint zondag 13 s nov 2016 46 maandag 14 dinsdag 15 woensdag 16 donderdag 17 vrijdag 18 zaterdag 19 zondag 20 s nov

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 3, november 2015

30 ste jaargang nr. 3, november 2015 30 ste jaargang nr. 3, november 2015 Tuin winterklaar Op zaterdagochtend 14 november van 10.00 uur tot 12.00 uur willen we de binnentuin winterklaar maken. Het zou fijn zijn als er veel ouders zijn die

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 d.d

Nieuwsbrief 10 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 10 d.d. 22-01-2019 Dinsdag 22 januari 2019 Nieuwsbrief 10 Woensdag 23 januari 2019 Voorleesontbijt groep ½ t/m 8 Donderdag 24 januari 2019 Theatermiddag groep 5 en 7 GEANNULEERD

Nadere informatie

Trefwoord. No 7 22 november 2017

Trefwoord. No 7 22 november 2017 No 7 22 november 2017 C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl Woensdag 22 november Sinterklaas is in het land. Wat een feest!.

Nadere informatie

JLS NIJS December 2017

JLS NIJS December 2017 JLS NIJS December 2017 Surhuizum, 12 december 2017 Het einde en een nieuw begin. (2017-2018) Het jaar 2017 zit er bijna op, een moment van bezinning en reflectie is dan op zijn plaats. In het afgelopen

Nadere informatie