week(nr) 40 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 3 okt. t/m vr. 7 okt. 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "week(nr) 40 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 3 okt. t/m vr. 7 okt. 2016"

Transcriptie

1 4454r week(nr) 40 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 3 okt. t/m vr. 7 okt C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z KS Emmer-Compascuum triangel@viviani.nl ma.3 t/m zo. 9 oktober: week van de opvoeding Zendingsproject Gambia: 6,67 Op maandagochtend mogen de kinderen een (vrijwillige) bijdrage meenemen. Deze opbrengst is bestemd voor onze sponsorschool Bojang school in Gambia (Serrekunda). Meer informatie kunt u vinden op onze website en Facebookpagina van de Triangel : AGENDA dag datum groep activiteit woensdag 5 oktober 4 en 5 Volleybaltoernooi Zie *1 woendag 5 oktober 1 t/m 8 Start Kinderboekenweek (zie Nieuwsbrief ) Zie *2 9 okt. Tristan groep 6 bijlage 1: Nieuwsbrief Voorschoolse peutergroep en BSO Sport & spel bijlage 2: Talentendag asv Dronten Bijbelverhalen onderbouw: De plek naast de juf.. Het kan lang duren voor een belofte wordt ingelost. Abraham en Sara zijn al een tijd in het beloofde land en toch kondigt zich nog een kind aan. God had hen toch een grote familie toegezegd? Sara kan niet langer wachten en besluit in te grijpen. Ze stelt voor dat Hagar, de slavin, dan maar een kind van Abraham moet krijgen. Hagar kan haar plaats innemen. Iedereen heeft graag een plek. Dat merk je al bij het spel stoelendans als er voor jou geen stoel meer over is. Dan sta je heel beteuterd te kijken. Het liefst hebben we ook een eigen stekkie. En wat is een favoriete plek? In de klas de stoel naast die van de juf of meester? Bijbelverhalen midden-/bovenbouw: Welke plaats heb jij? In de Bijbelverhalen van deze week gaat het over Sara en Hagar. Sara kan geen kinderen krijgen en neemt het heft in eigenhand: haar slavin Hagar krijgt een kind van Abraham. De posities veranderen: Hagar is nog steeds slavin, maar heeft iets wat Sara zelf had willen hebben. Hierdoor verandert haar houding. En Sara wordt jaloers *1 Volleybaltoernooi groep 4 en 5: De kinderen worden om uur, in sportkleren, verwacht in de sporthal. Na nog een uitleg van de regels willen we om uur starten met de wedstrijden. Het zal ongeveer duren tot uur. U bent allemaal van harte welkom om aan te moedigen. *3 VO informatieavond groep 8: Op donderdag 6 oktober wordt er om 19:00 uur voorlichting gegeven over het Voortgezet Onderwijs door het Carmelcollege en het Hondsrugcollege op de Triangel. Ouders en kinderen van groep 8 zijn hierbij van harte uitgenodigd! Eerst is er die avond een algemeen deel over het VO en daarna wordt er om de beurt iets verteld over beide scholen. Reintegratie juf Alie: Na de zomervakantie is juf Alie op reintegratiebasis begonnen in groep 4 en 5 (op maandag en dinsdag : bij juf Karin) met o.a het observeren van de groepen en het aandacht schenken aan individuele leerlingen. Dit werd uitgebreid met het lesgeven aan groep 4. De komende weken is ze op donderdag en vrijdag op school (i.p.v. maandag en dinsdag) Op donderdag (met juf Michelle) in groep 4 en 5 en op de vrijdagmiddag in groep 7. Juf Michelle is dan in groep 8. Op vrijdagochtend verricht ze andere werkzaamheden.

2 Geboren Vrijdag 24 september is juf Marja om uur de trotse moeder geworden van dochter Vera! Alles gaat gelukkig goed met moeder en Vera. We wensen de trotse ouders en haar zusje Eva heel veel geluk samen! FIJN! DE EERSTE SCHOENENDOOS IS WEER BINNEN!

3 Op woensdag 12 oktober organiseren we van uur tot uur een herfstmarkt op ons schoolplein. We hebben de tijd iets aangepast om ook werkende ouders in de gelegenheid te stellen om te komen. ( Tijdens de markt zal er een hapje en drankje te koop zijn. U hoeft dus niet thuis te eten. We maken er een gevarieerde markt van met verkoop van allerlei schoolspullen, eten en drinken en verschillende activiteiten om te doen. Er wordt een leuke herfstworkshop gegeven. De workshop wordt tijdens de markt twee keer gegeven; om uur en om uur. Daarvoor kunt u zich opgeven. Wees er snel bij, want er zijn beperkte plaatsen beschikbaar. Deelnemen kan voor 4,00 p.p. De workshop is geschikt voor kinderen en volwassenen. Aan het eind gaat u naar huis met een leuk herfststuk voor op tafel. Denkt u ook nog aan prijsjes voor de verloting? Tijdens de markt gaan we ook lekkere appelflappen bakken en verkopen. Maandag krijgen alle kinderen een lijst mee om appelflappen te verkopen aan familie, vrienden, buren. De flappen kosten 1,- per stuk en 4 voor 3,50. De appelflappen kunnen dan tijdens de markt worden afgehaald of een dag later op school. Iedereen is welkom op deze markt; ouders, grootouders, buren en andere belangstellenden. De opbrengst zal volledig besteed worden aan leuke materialen voor de kinderen op onze school. Voor vragen kunt u terecht bij Jannet A-S., Jannet H, Tamara, Renate B, Renate K, juf Anna en juf Karin. Verkeer: Op dinsdagavond, 28 september, kwam de verkeerscommissie bij elkaar. Er heeft een wisseling plaatsgevonden binnen de oudergroep. We bedanken Marlies, Gretha, Miranda en Charissa voor hun inzet van de afgelopen jaren. Fijn dat we deze plekken ook gelijk weer hebben kunnen opvullen. We verwelkomen Renate K, Jannet A-S, Sharon en Anke. De andere commissieleden zijn en blijven: Saskia, Agnes, Ingrid en juf Karin. We hebben de planning voor dit schooljaar besproken. Fiets Seef lessen, bijeenkomsten VVN, voorstellingen voor de kinderen, het fietsexamen voor de bovenbouw in april / mei en de fietskeuring. Hierover hoort u t.z.t meer. Afgelopen woensdag zijn we gestart met Fiets Seef op ons schoolplein. Het waren weer leuke, leerzame lessen.

4 Groep 3 en 4, Vandaag hebben wij tijdens de gymles een volleybal spel geoefend. Er stond welliswaar een les klaar met 4 activiteiten maar daar zijn we vandaag niet aan toe gekomen. De kinderen waren dol enthousiast en vonden het volleybal spel erg leuk. Het vangen van de bal is nog een aandachtspuntje en daar zullen we aan gaan werken! Groep 5 en 6, We zijn de les gestart met Blindentikkertje. Een leuk actief spelletje waarbij de kids niet weten wie de tikkers zijn. Vervolgens het volleybal spel geoefend. De les hebben we vandaag afgesloten met trefbal. Blijft voor de kinderen, net zoals voor de meester, een favoriet spelletje! Groep 7 en 8, De tweede judoles uit een reeks van 6. Na een succesvolle start van vorige week mochten de kids vandaag een judopak aan. Na een tijdje passen en meten heeft uiteindelijk iededeen een judopak aan. MATE! (stop) wordt er geroepen, de kinderen worden tot stilte geroepen door de judo leraar. Hij begint zijn les met de bekende groet. Herhaling, nieuwe spelletjes en nieuwe oefeningen stonden vandaag centraal. Er werd sportief en enthousiast gewerkt. Een top les van groep 7 en 8!

5 Nieuws uit.. In deze rubriek komen vermeldenswaardigheden uit de diverse groepen aan de orde. Nieuws uit groep Deze week zijn wij in de groep begonnen met het thema ziekenhuis. We zijn allemaal al bij de dokter geweest en zijn zelf dokter geweest. Ook hebben we bij de apotheker een drankje ingeschonken en pilletjes in de potjes gedaan. Op woensdag hebben we bij FietsSeef op het plein gefietst en hebben we geoefend met het opstappen op de fiets. De week hebben wij afgesloten met een voorstelling van Jinky: De grote opa en oma talentenshow. We hebben gelachen en gedanst. Bedankt Jinky. Nieuws uit groep 4 en 5: Dit was een week van toetsen. De kinderen hebben goed geleerd en hard gewerkt deze week, prima! Volgende week starten we met blok 2 van de methodes. Afgelopen woensdag hadden we weer de fiets seef lessen op het schoolplein. Het was een hele leuke les. We leerden om met 1 hand te fietsen. We oefenden een bocht naar links en naar rechts. Aan het eind deden we een spel op de fiets. Tijdens het fietsen moesten de kinderen een bekertje water van de tafel te pakken en aan het eind weer op de tafel terug te zetten. Prachtig!! Zie foto s facebook. Op woensdagmiddag, 5 oktober, is er een volleybaltoernooi voor de kinderen van groep 4 en 5 in de Klabbe. Angelique en Jessica regelen dit voor onze groep. Voor 1 oktober moeten de groepen doorgegeven zijn en daarna horen we meer. U wordt hierover zo spoedig mogelijk geinformeerd door Angelique en Jessica.

6 Nieuws uit groep 6 en 7: Deze week is er veel getoetst. De kinderen hebben hun best gedaan en zijn erg gemotiveerd. Maandag hadden ze een beloning verdiend voor PBS, omdat ze 40 kruisjes hadden verzameld. Buiten hebben ze met juf verstoppertje gespeeld. Woensdag hadden we een fiets Seef les van verkeer. Op het schoolplein hebben de kinderen gefietst en moesten daarbij opdrachten uitvoeren. Vrijdag heeft groep 7 een leuke judoles gehad! Groep 8: Deze week hebben we onze eerste rekentoets weer gehad. Wat hebben ze daar hard hun best op gedaan. Super! Ook hebben we onze eerste PBS beloning gehad dit jaar: Het spelletje dooie pier. En we hebben weer Fiets Seef gedaan. En natuurlijk zijn de kinderpostzegels weer van start gegaan. Wat zijn de kinderen daar fanatiek mee bezig. Geweldig! Al met al was het een drukke week, maar met veel leuke, andere dingen. Je weet nooit wat je kunt tot je het geprobeerd hebt! Over de Week van de Opvoeding De Week van de Opvoeding draait om ontmoeting en uitwisseling tussen ouders, medeopvoeders, kinderen en jongeren. Daarbij staat een positieve benadering voorop. In 2016 organiseren we de Week van de Opvoeding voor de zesde keer. De Week van de Opvoeding 2016 staat gepland van maandag 3 tot en met zondag 9 oktober Nieuwsbrieven (extern): Thuisinonderwijs.nl is een onafhankelijk webmagazine voor ouders met kinderen op de basisschool. Deze site geeft betrouwbare en objectieve informatie over allerlei onderwerpen waar je mee te maken krijgt als je kinderen hebt die op de basisschool zitten. Via de website: kunt u de nieuwsbrieven lezen, met deze keer de volgende thema s: - J/M is dé site voor ouders van kinderen tussen 4 en 16 jaar. Met actuele en interessante onderwerpen over opvoeden, ouderschap, onderwijs en gezondheid... Via de website: kunt u de nieuwsbrieven lezen, met deze keer de volgende thema s : - Help! Mijn kind zit te veel op de ipad

Nieuwsbrief ma. 14 mrt. t/m vr. 18 mrt. 16

Nieuwsbrief ma. 14 mrt. t/m vr. 18 mrt. 16 4454r week(nr) 11 Nieuwsbrief ma. 14 mrt. t/m vr. 18 mrt. 16 C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl Blz. 1-5 Zendingsproject

Nadere informatie

Nieuwsbrief ma. 8 febr. t/m vr. 12 febr. 16

Nieuwsbrief ma. 8 febr. t/m vr. 12 febr. 16 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 6 Nieuwsbrief ma. 8 febr. t/m vr. 12 febr. 16 Zendingsproject Gambia:

Nadere informatie

week(nr) 48 Nieuwsbrief maandag 23 t/m vrijdag 27 november 15

week(nr) 48 Nieuwsbrief maandag 23 t/m vrijdag 27 november 15 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 48 Nieuwsbrief maandag 23 t/m vrijdag 27 november 15 Zendingsproject Gambia:

Nadere informatie

week(nr) 41 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 10 okt. t/m vr. 14 okt. 2016

week(nr) 41 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 10 okt. t/m vr. 14 okt. 2016 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 41 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 10 okt. t/m vr. 14 okt. 2016 Zendingsproject

Nadere informatie

week(nr) 39 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 26 sept. t/m vr. 30 sept. 2016

week(nr) 39 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 26 sept. t/m vr. 30 sept. 2016 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 39 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 26 sept. t/m vr. 30 sept. 2016 Zendingsproject

Nadere informatie

week(nr) 3 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 16 januari t/m vr. 20 januari 2017

week(nr) 3 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 16 januari t/m vr. 20 januari 2017 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 3 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 16 januari t/m vr. 20 januari 2017

Nadere informatie

week(nr) 46 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 14 nov. t/m vr.18 nov. 2016

week(nr) 46 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 14 nov. t/m vr.18 nov. 2016 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 46 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 14 nov. t/m vr.18 nov. 2016 Zendingsproject

Nadere informatie

week(nr) 51 Nieuwsbrief maandag 14 t/m vrijdag 18 december 15

week(nr) 51 Nieuwsbrief maandag 14 t/m vrijdag 18 december 15 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 51 Nieuwsbrief maandag 14 t/m vrijdag 18 december 15 Zendingsproject Gambia:

Nadere informatie

week(nr) 28 Nieuwsbrief ma. 11 juli t/m vr.15 juli 16

week(nr) 28 Nieuwsbrief ma. 11 juli t/m vr.15 juli 16 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 28 Nieuwsbrief ma. 11 juli t/m vr.15 juli 16 Zendingsproject Gambia: 5,85

Nadere informatie

Blz. 1 t/m 5 week(nr) 18 Nieuwsbrief ma. 27 apr. t/m vr. 1 mei. 15 Zendingsproject Gambia: opbrengst van afgelopen maandag: 11,37

Blz. 1 t/m 5 week(nr) 18 Nieuwsbrief ma. 27 apr. t/m vr. 1 mei. 15 Zendingsproject Gambia: opbrengst van afgelopen maandag: 11,37 4454r week(nr) 18 Nieuwsbrief ma. 27 apr. t/m vr. 1 mei. 15 Zendingsproject Gambia: opbrengst van afgelopen maandag: 11,37 Op maandagochtend mogen de kinderen een (vrijwillige) bijdrage meenemen. Deze

Nadere informatie

week(nr) 6 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 6 februari t/m vr. 10 februari 2017

week(nr) 6 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 6 februari t/m vr. 10 februari 2017 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 6 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 6 februari t/m vr. 10 februari 2017

Nadere informatie

week(nr) 5 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 30 januari t/m vr. 3 februari 2017

week(nr) 5 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 30 januari t/m vr. 3 februari 2017 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 5 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 30 januari t/m vr. 3 februari 2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief ma. 22 febr. t/m vr. 26 febr. 16

Nieuwsbrief ma. 22 febr. t/m vr. 26 febr. 16 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 8 Nieuwsbrief ma. 22 febr. t/m vr. 26 febr. 16 Zendingsproject Gambia:

Nadere informatie

Nieuwsbrief maandag 9 november t/m vrijdag 13 november 15

Nieuwsbrief maandag 9 november t/m vrijdag 13 november 15 4454r week(nr) 46 C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl Nieuwsbrief maandag 9 november t/m vrijdag 13 november 15 Zendingsproject

Nadere informatie

*1 MR/Klankbordgroep: Maandag 16 november is er om uur een vergadering van de MR/Klankbordgroep in school.

*1 MR/Klankbordgroep: Maandag 16 november is er om uur een vergadering van de MR/Klankbordgroep in school. 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 47 Nieuwsbrief maandag 16 t/m vrijdag 20 november 15 Zendingsproject Gambia:

Nadere informatie

Nieuwsbrief ma. 5 oktober t/m vr.9 oktober. 15

Nieuwsbrief ma. 5 oktober t/m vr.9 oktober. 15 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 41 Nieuwsbrief ma. 5 oktober t/m vr.9 oktober. 15 Zendingsproject Gambia:

Nadere informatie

Nieuwsbrief maandag 2 nov. t/m vrijdag 6 november. 15

Nieuwsbrief maandag 2 nov. t/m vrijdag 6 november. 15 4454r week(nr) 45 Nieuwsbrief maandag 2 nov. t/m vrijdag 6 november. 15 C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl Zendingsproject

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar Nr.6 week 40

Nieuwsbrief schooljaar Nr.6 week 40 Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 Nr.6 week 40 Het thema van deze week is : Stoelendans; Welke plaats heb jij? Stoelendans is een leuk spelletje. Zeker als er genoeg stoelen zijn. Maar als er een stoel

Nadere informatie

week(nr) 45 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 7 nov. t/m vr.11 nov. 2016

week(nr) 45 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 7 nov. t/m vr.11 nov. 2016 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 45 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 7 nov. t/m vr.11 nov. 2016 Zendingsproject

Nadere informatie

week(nr) 49 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 5 december t/m vr. 9 december 2016

week(nr) 49 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 5 december t/m vr. 9 december 2016 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 49 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 5 december t/m vr. 9 december 2016

Nadere informatie

week(nr) 40 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 2 okt. t/m vr. 6 okt. 2017

week(nr) 40 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 2 okt. t/m vr. 6 okt. 2017 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 40 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 2 okt. t/m vr. 6 okt. 2017 Weekopbrengst

Nadere informatie

week(nr) 24 Nieuwsbrief ma. 13 juni t/m vr. 17 juni 16

week(nr) 24 Nieuwsbrief ma. 13 juni t/m vr. 17 juni 16 Er wordt C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer Compascuum 0591 351570 triangel@viviani.nl www.cbs detriangel.nl week(nr) 24 Nieuwsbrief ma. 13 juni t/m vr. 17 juni 16 Zendingsproject Gambia:

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 2. Vrijdag 23 september 2016, week 38. telefoon school:

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 2. Vrijdag 23 september 2016, week 38. telefoon school: CBS de Wegwijzer schooljaar 2016-2017 Nieuwsbrief nummer 2 Vrijdag 23 september 2016, week 38 telefoon school: 0597-531308 www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl Agenda Datum Activiteit 26 september s

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Nieuws uit het Onderwijs.

Nieuws uit het Onderwijs. Nr. 1 augustus 2018. Nummer 01 Nieuw schooljaar. Nieuws uit het Onderwijs. Vandaag zijn we gestart met het nieuwe schooljaar. Een andere klas, een andere juf of meester of zelfs helemaal nieuw op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief ma. 4 jan. t/m vr. 8 jan. 16

Nieuwsbrief ma. 4 jan. t/m vr. 8 jan. 16 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 1 Nieuwsbrief ma. 4 jan. t/m vr. 8 jan. 16 Zendingsproject Gambia: opbrengst

Nadere informatie

, # 2 / 23 september 2016

, # 2 / 23 september 2016 2016-2017, # 2 / 23 september 2016 Terugblik fusiefeest We kunnen terugblikken op een prachtig fusiefeest! Allereerst de opening door alle leerlingen van obs De Veenvlinder met de zogenaamde klapdans.

Nadere informatie

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 10 Maandag - 3 november Dinsdag Voortgangsgesprekken groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 4 okt. 2016 no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Onze jaarlijkse ontruimingsoefening verliep vorige week vlotjes. Binnen een paar minuten stond de hele

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Maart 2018 Deze maand Ma 12 mrt Informatieavond voor alle groepen Wo 14 mrt Uiterlijk paasactie lijsten inleveren Ma 19 mrt Studiedag: alle leerlingen vrij 19-23 mrt Week van de lentekriebels

Nadere informatie

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 27-9-2016 Vierde nieuwsbrief Honden op het plein. Bij het halen en brengen van de kinderen naar school komen regelmatig honden mee. Terwijl de kinderen

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

schooljaar nummer 2.

schooljaar nummer 2. O.B.S. De Gezellehoek Rodenbachlaan 31 4707 NH ROOSENDAAL T: 0165-540358 E: basisschool@gezellehoek.nl --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Jelle van der Meulen heeft een zusje gekregen, genaamd Treja. Wij wensen het gezin alle geluk toe, geniet van jullie kleine meisje!

Jelle van der Meulen heeft een zusje gekregen, genaamd Treja. Wij wensen het gezin alle geluk toe, geniet van jullie kleine meisje! C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 12 september 2016 Mededelingen, De website van onze school is vanaf vandaag

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F JULI 2011 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 15 NR. 7 Mededelingen van de directie 1. Via deze weg wil ik namens het team alle ouders heel hartelijk bedanken voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief ma. 1 juni. t/m vr. 5 juni. 15. Methode Speel je Wijs (Irma Smegen) 4454r. Blz. 1 t/m 6. AGENDA dag datum groep activiteit

Nieuwsbrief ma. 1 juni. t/m vr. 5 juni. 15. Methode Speel je Wijs (Irma Smegen) 4454r. Blz. 1 t/m 6. AGENDA dag datum groep activiteit 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer Compascuum 0591 351570 triangel@viviani.nl www.cbs detriangel.nl week(nr) 23 Nieuwsbrief ma. 1 juni. t/m vr. 5 juni. 15 Blz. 1 t/m 6 AGENDA dag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 17, donderdag 16 mei 2019

NIEUWSBRIEF. Nr. 17, donderdag 16 mei 2019 NIEUWSBRIEF Nr. 17, donderdag 16 mei 2019 Terugblik schoolreisjes Dát was genieten; een schoolreis met mooi weer op een leuke plek! De groepen 1 t/m 3 hebben een Agenda Donderdag 23 mei Sportdag groep

Nadere informatie

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016 Uithoornse Spelen! Agenda Uithoornse Spelen groepen 7 en 8 woensdag 1 juni 2016 Avondvierdaagse ma. 6

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 BRONNIEUWS 26 september 2014 * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 *zending Elk jaar spaart onze school voor een aantal zendingsprojecten. Daarvan willen we u graag op de hoogte houden. Daarom zullen

Nadere informatie

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag.

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. 26 september 2016 Nummer 3 (week 39) AGENDA 04 oktober 05 oktober 07 oktober 10 oktober 13 oktober 17 t/m 24 oktober Dierendag Groep 7 techniek 08.45-11.45 uur Dag van de leerkracht Groep 8 techniek 08.45-11.45

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Schooljournaal Algemeen nieuws:

Schooljournaal Algemeen nieuws: Schooljournaal Nummer 1 / 16-17 Woensdag 7 september 2016 Bij ons op school Algemeen nieuws: Staan onze leerlingen op de eerste plaats Is teamspirit erg belangrijk Heeft ieder zijn eigen kwaliteiten zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2019

Nieuwsbrief september 2019 Nieuwsbrief september 2019 Agenda: Maandag 9 sept. Informatie avond voor ouders van groep 1-4 Dinsdag 10 sept. Informatie avond voor ouders van groep 5 8 Maandag 16 sept. Inloopmoment (14.45u.) Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 September 2016

Nieuwsbrief 1 September 2016 Nieuwsbrief 1 September 2016 Inhoud deze maand: 1. Nieuwsbrief/schoolkrant 2. Kerkdienst opening schooljaar 3. Digiduif 4. Openingsfeest 2 september 5. Brandweerdag 6. Kinderpostzegelactie 7. Schoolgids,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 februari 2016

Nieuwsbrief 25 februari 2016 Nieuwsbrief 25 februari 2016 Ontruimingsoefening Op maandag 22 februari hebben wij met de hele school een geplande ontruimingsoefening gedaan. Het is heel goed verlopen en wij waren binnen 2.20 minuten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

week(nr) 49 Nieuwsbrief maandag 30 t/m vrijdag 4 december 15

week(nr) 49 Nieuwsbrief maandag 30 t/m vrijdag 4 december 15 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 49 Nieuwsbrief maandag 30 t/m vrijdag 4 december 15 Zendingsproject Gambia:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 11 september 2014

Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Van de directie Studiedag Donderdag 18 september vindt de eerste studiedag van dit schooljaar plaats. Dit betekent dat alle leerlingen die dag vrij zijn. De leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Algemene informatie week 23

Algemene informatie week 23 Algemene informatie week 23 Nieuwe website De nieuwe website is online! Neem maar eens een kijkje op www.stjozefuden.nl. (Niet verwarren met de oude site die ook nog een tijdje in de lucht zal zijn.) Kangoeroe

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 8 september 2014

Nieuwsbrief 3 8 september 2014 Nieuwsbrief 3 8 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De vossenjacht van afgelopen woensdag was erg leuk! Goed om elkaar ook eens op een andere

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF December (Sint) 2017 Tja.. Di 5 dec Do 21 dec Vr 22 dec Deze maand Sinterklaasviering 08.20 uur op schoolplein Normale lesdag dus tot 14.30 uur Kerstviering s avonds in Kruiskerk 12.00 uur

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

Kind op maandag. Nr Gouden weken en PBS Eerste schooldag Startactiviteit AC Ouders op school in september en oktober

Kind op maandag. Nr Gouden weken en PBS Eerste schooldag Startactiviteit AC Ouders op school in september en oktober Nr.1 2019-2020 Gouden weken en PBS Eerste schooldag Startactiviteit AC Ouders op school in en oktober CBS Dr. Picardt 0524-51 21 48 Van Pallandtlaan 7-9 info@drpicardt.nl 7742 WJ Coevorden www.drpicardt.nl

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee.

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee. N A A M B E D R I J F Nieuwsbrief 1 Openbare Basisschool Kinheim 4 1161 AP Zwanenburg Tel. 020-4974285 www.aldoende.org aldoende@sopoh.nl Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee 9 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2016

Nieuwsbrief Oktober 2016 Beste ouders, Het eind van de maand, dus weer een verse nieuwsbrief. De afgelopen maand hebben we elkaar al een aantal keren ontmoet en ook voor oktober staan er weer activiteiten op de rol waarbij u van

Nadere informatie

Week 40 Groep 1 t/m 5 : Thema Abraham luistert Lied Ps 6: 1 O Here, sla mij gade / Elly en Rikkert: Als je veel van iemand houdt.

Week 40 Groep 1 t/m 5 : Thema Abraham luistert Lied Ps 6: 1 O Here, sla mij gade / Elly en Rikkert: Als je veel van iemand houdt. Nieuwsbrief 26 september 2019 nr. 2 Agenda Week 40 30 sept t/m 4 okt Wo 2 Bezoek bieb gr. 1-5 Vr 4 Week 41 Dierendag 7 t/m 11 okt Ma 7 ROVA groentour gr. 6-8 Do 10 Open lesochtend 9-11 uur Week 42 14 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019

Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019 Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019 Voorwoord Juf Manja Flinterman afwezig door ziekte. Ongeveer twee weken voor de voorjaarsvakantie heb ik de ouders/verzorgers van de kinderen

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen Schooljaar 2015-2016 02-09-2015 Redactioneel Nieuwe start! Het nieuwe schooljaar is begonnen! Veel vrolijke gezichtjes op het speelplein. Allemaal vol verwachting van dat wat komen gaat. Een nieuwe groep,

Nadere informatie

Trefwoord Week 37 t/m 39: In beweging Inhoud: In beweging zijn, openstaan voor veranderingen, wat mensen motiveert.

Trefwoord Week 37 t/m 39: In beweging Inhoud: In beweging zijn, openstaan voor veranderingen, wat mensen motiveert. Nieuwsbrief woensdag 14 september 2016 In deze nieuwsbrief aandacht voor o.a.: Jantje Beton Excellente scholen Startactiviteit Oudervertelgesprekken Woensdag 14 september Vandaag begint de Jantje Beton

Nadere informatie

DE HELIOSCOOP. Laatste schooldag tot uur, daarna VAKANTIE!!!!!

DE HELIOSCOOP. Laatste schooldag tot uur, daarna VAKANTIE!!!!! Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.asg-almere.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 5 Nummer 13 13 juli 2016 Belangrijke

Nadere informatie

Trefwoord Week 39: In beweging Inhoud: In beweging zijn, openstaan voor veranderingen, wat mensen motiveert. Nieuwsbrief woensdag 28 september 2016

Trefwoord Week 39: In beweging Inhoud: In beweging zijn, openstaan voor veranderingen, wat mensen motiveert. Nieuwsbrief woensdag 28 september 2016 Nieuwsbrief woensdag 28 september 2016 In deze nieuwsbrief aandacht voor o.a.: jantje Beton kinderpostzegels koffieochtend oudervertelgesprekken Woensdag 28 september De herfst is officieel afgelopen donderdag

Nadere informatie

Jaargang 6. Nieuwsbrief 03 13-10 - 2015

Jaargang 6. Nieuwsbrief 03 13-10 - 2015 Jaargang 6 Nieuwsbrief 03 13-10 - 2015 Buitendorpstraat 1 2471 AW Zwammerdam T 0172-61 38 03 oranjenassau@scopescholen.nl www.oranjenassau.scopescholen.nl Agenda 12 16 oktober 19 23 oktober 26-30 oktober

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: Mail: 23 september 2016 Nieuwsbrief nummer 3

Wegwijzertje. Website:  Mail: 23 september 2016 Nieuwsbrief nummer 3 Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 23 september 2016 Nieuwsbrief nummer 3 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, In één van de vorige nieuwsbrieven hebben we onze

Nadere informatie

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. december 2016 en januari 2017

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. december 2016 en januari 2017 MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON december 2016 en januari 2017 De Bombardon ma, di, do, vr van 8.15 tot 17.00 uur en woe van 8.15 tot 15.30 uur tel. 036-5373560 e-mail:administratie@bombardon.asg-almere.nl

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

R.K. Basisschool t Ruimteschip De komende periode

R.K. Basisschool t Ruimteschip De komende periode Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 5, 28 september 2018 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip We zitten midden

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10

Wegwijzertje. Website:  Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Wegwijzertje Geachte ouders, Aanstaande woensdag hebben we als team een cursus-/vergaderdag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Borg. Vrijdag 8 maart 2019 Nummer 12. Facebook: CBS De Borg Haren Samen Groeien

Nieuwsbrief CBS De Borg. Vrijdag 8 maart 2019 Nummer 12. Facebook: CBS De Borg Haren Samen Groeien Nieuwsbrief CBS De Borg Vrijdag 8 maart 2019 Nummer 12 CBS De Borg Agenda Wederikweg 19 9753 AA Haren 7 september 050 534 81 90 Weekopening Lieveheersbeestjes 14 september E-mail: directie@cbsdeborg.nl

Nadere informatie

Vanaf 5 oktober tot aan de Herfstvakantie zijn we in de hele school met de Kinderboekenweek bezig.

Vanaf 5 oktober tot aan de Herfstvakantie zijn we in de hele school met de Kinderboekenweek bezig. Brede school Het DOK DATUM 30 september 2016 ONDERWERP Nieuwsbrief Omgeving van de school Op het memobord in de Centrale Hal hangen de nieuwste plannen van de omgeving van de school. Je krijgt door de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Oudervereniging Wilakkers

Oudervereniging Wilakkers Beste Ouders, Het jaar zit er al weer op, dankzij uw inzet is het weer een leuk, sportief en creatief jaar geworden voor de kinderen. Ik wil alle ouders die zich ingezet hebben bij de activiteiten hartelijk

Nadere informatie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie weekinfo Datum: vrijdag 16 februari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De dochter van Jaïrus, Marcus 5:21-43 Jezus stuurt zijn discipelen erop uit, Marcus 6:6b-13 Vijf broden en twee vissen, Marcus

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld

Voor de ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 6 Maandag 3 vrijdag 7 oktober Voor de ouders, De internationale Dag van de Leraar (jaarlijks op 5 oktober) valt in de nationale onderwijsweek en is een initiatief, bedoeld om alle ruim 350.000

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer mei 2016 (verschijnt 1x per twee weken) Jantje Beton. Schoolfoto s

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer mei 2016 (verschijnt 1x per twee weken) Jantje Beton. Schoolfoto s Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 18 20 mei 2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Jantje Beton Schoolfoto s Nieuws uit de groepen Aanmelden leerlingen Aanwezigheid directie

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2014

Nieuwsbrief september 2014 Nieuwsbrief september 2014 In deze nieuwsbrief: Gezond Schoolplein memoriam Tamara Ernst ouderavond gedragsweek PolitieKids en meer ROOkvrij Goed nieuws over het schoolplein Voor de Meivakantie heeft de

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week 10-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na een, voor de kinderen, lange voorjaarsvakantie met heerlijk voorjaars weer, zijn we deze week weer volop begonnen. De rapporten zijn mee en de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015 Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Maandag hebben alle leerlingen van PCBO Vroomshoop een vrije dag i.v.m. met de inspiratie

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen

schooljaar aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen schooljaar 2016-2017 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen!! (verkeersexamen groep 7 en 8) Pannenkoekdag Rekendag Vervoer gezocht

Nadere informatie

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon Oktober 2016 1 2 40 3 4 Dierendag OC 5 Dag vd leraar / start Kinderboekenweek MR 6 7 Kinderboekenbal 8 9 41 10 11 KNGF groep 4 / Dode hoeklessen groep 8 12 13 Logopedist bezoekt kleutergroepen 14 15 16

Nadere informatie

Personeel. Andere schooltijden. februari 2015

Personeel. Andere schooltijden. februari 2015 februari 2015 Personeel We feliciteren meester Niels Waanders en zijn vrouw Marloes met de geboorte van hun tweede dochter Eva! Eva is geboren op maandag 19 januari en moeder en kind maken het goed. We

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Welkom allemaal!! Pauzeruimte Vreedzame school Geboorte en zwangerschap Groepen verdeling- Leerkrachten en onderwijsassistenten Verjaardagen ASS avond Opvoedweek

Nadere informatie

ALGEMEEN: Maandag 10 oktober - Kinderboekenmarkt ( , in aula). Donderdag 27 oktober - Studiedag (alle leerlingen zijn deze dag vrij).

ALGEMEEN: Maandag 10 oktober - Kinderboekenmarkt ( , in aula). Donderdag 27 oktober - Studiedag (alle leerlingen zijn deze dag vrij). ARTikel is de nieuwsbrief van IKC De Ark. Oktober 2016, nr. 31 Kalender belangrijke data: ALGEMEEN: Kinderopvang: Maandag 17 t/m vrijdag 21 oktober - Herfstvakantie. Woensdag 26 oktober - Studiedag juffen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Oktober 2015 Voor op de kalender Oud papier Babynieuws Fietscontrole Wijziging datum schoolreis Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp Toezicht op het schoolplein Trakteren

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018 Beste ouders/verzorger(s), Met een mooie groep belangstellenden vierden we afgelopen donderdag het paasfeest. Het was mooi om dit met jullie samen te

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

9 maart 2018

9 maart 2018 1386 www.clarafabriciusschool.nl 9 maart 2018 5 maart 15 maart Project Water 12, 19 en 26 maart Schooltennis groep 3 en 4 15 maart Afsluiting project 17.00-19.00 uur Milou Hendriksen geboren Zusje van

Nadere informatie