Nieuwsbrief ma. 22 febr. t/m vr. 26 febr. 16

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief ma. 22 febr. t/m vr. 26 febr. 16"

Transcriptie

1 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z KS Emmer-Compascuum triangel@viviani.nl week(nr) 8 Nieuwsbrief ma. 22 febr. t/m vr. 26 febr. 16 Zendingsproject Gambia: 10,75 Op maandagochtend mogen de kinderen een (vrijwillige) bijdrage meenemen. Deze opbrengst is bestemd voor onze sponsorschool Bojang school in Gambia (Serrekunda). Meer informatie kunt u vinden op onze website en Facebookpagina van de Triangel : AGENDA dag datum groep activiteit maandag 22 februari Oud papier inzameling Zie *1 24 februari Julian groep 4 26 februari Jonell groep 8 Bijbelverhalen onderbouw: Goedmaken In sprookjes gaat het ook vaak over goed en kwaad, zoals in de wolf en de zeven geitjes. Het kwaad wordt daarin hard afgestraft. Met de kinderen kijken we juist hoe je op een goede manier met onenigheid om kunt gaan. Kom je wel voor je zelf op en zeg je tegen de ander wat je niet prettig vindt? En hoe kun je een ruzie stoppen? Het is belangrijk om samen weer verder te kunnen. Wat is daarvoor nodig? In de Bijbelverhalen geeft Jezus de mensen om hem heen een goede raad: kijk ook naar je eigen aandeel! Bijbelverhalen midden-/bovenbouw: consequenties van kwaad Je kunt je ogen ervoor sluiten, maar kwaad bestaat en blijft niet zonder gevolgen. Het heeft consequenties: voor de slachtoffers, voor de omgeving, voor de daders. Eén van de kwalijke dingen die het kwaad oproept, is de mogelijkheid dat het zich verergert en vermeerdert. Een verkeerd woord leidt tot een klap en eindigt in een massale vechtpartij. Het is juist deze geweldsspiraal die Jezus aan de kaak stelt met zijn uitspraken over het toekeren van de andere wang, wanneer iemand jou op de ene wang geslagen heeft. In plaats van oog om oog stelt hij het liefhebben van je vijand centraal. Om zo op een verrassende manier de escalatie van geweld te doorbreken. *1 Oud papier inzameling Maandag 22 februari staat de oud-papier container weer op ons schoolplein. (tot dinsdagochtend uur) U kunt hier uw oud-papier deponeren! Helpt u ook mee inzamelen ten bate van onze school? Krentenbaard: Er is bij ons op school Krentenbaard geconstateerd. (meer informatie en tips: Schoolfruit week 8/9 ( 22 t/m 26 febr en 29 t/m 4 maart ) In verband met de voorjaarsvakanties vinden er in week 8 en 9 (22 februari t/m 4 maart) geen groente- en fruitleveringen plaats. Scholen op de kaart: De zoektocht van groep 8-leerlingen en hun ouders naar een geschikte middelbare school is in volle gang. De PO-Raad, VO-raad en het ministerie van OCW besteden daarom in deze periode extra aandacht aan de website Hier hebben immers ook alle middelbare scholen een eigen pagina met informatie over de school en open dagen. Fokke en Sukke hebben speciaal voor deze campagne cartoons ontworpen die ouders aansporen op tijd te beginnen met zoeken. De PO-raad en VO-raad wensen alle groep 8-leerlingen en hun ouders veel succes bij hun middelbare schoolkeuze!

2 Voorstelling verkeer groep 5 en 6: oversteken in het wild De voorstelling ging over 4 mensen die de kinderen naar school gingen brengen. En daarover kregen ze ruzie: wie moest het doen?? Sjaak: die moest snel naar z n werk Esther: zij was heel moe en wilde naar bed. Toen gingen Sjaak en Esther toch allebei de kinderen brengen. Wij moesten kijken wat er goed of fout ging. Er ging heel veel fout. Wij moesten zeggen hoe ze het goed moesten doen. Toen gingen ze het doen zoals wij het hadden verteld en toen ging het helemaal goed. Daarna moesten de andere ouders. Deze ouders kregen ook ruzie over wie het kind naar school moest brengen. Heleen moest naar Boetiek en de andere mevrouw moest naar tennis. We hebben ervoor gekozen dat Heleen de kinderen moest brengen. Ook Heleen deed het eerst fout. Wij moesten haar helpen. Het was heel leuk. Er was nog bijna een botsing en toen ging het blieb blieb. Dat hoorde je steeds als het fout ging. We hebben geleerd dat je altijd heel goed moet uitkijken in het verkeer. Ook als je het druk hebt om naar je werk te gaan. Verslag van Roemer en Amanda (groep 6) De foto s van deze voorstelling komen binnenkort op de groepspagina van onze website. PBS-groepsbeloningen: Wat de PBS-groepsbeloningen voor deze week zijn en wanneer ze gedaan worden in de groepen kunt u lezen op de groepspagina s van onze website en Facebookpagina van de Triangel. PBS les 3: Gymzaal We gaan oefenen hoe we ons moeten gedragen in de kleedkamer. Wat zijn ook alweer de regels die gelden in de kleedkamer? Ja, inderdaad, dat zijn: * Ik ben een teamspeler en moedig dat bij anderen aan. * Ik houd me aan de spelregels en wacht op mijn beurt. *Ik volg de aanwijzingen van juf/meester op.

3 Website: Er zijn interessante updates van onderstaande links. Deze zijn ook te vinden op onze website: -probeer nu 7Days: de weekkrant voor kinderen -8 lessen van het moederschap & Druk kind? Leuk! Scholen op de kaart: De zoektocht van groep 8-leerlingen en hun ouders naar een geschikte middelbare school is in volle gang. De PO-Raad, VO-raad en het ministerie van OCW besteden daarom in deze periode extra aandacht aan de website Hier hebben immers ook alle middelbare scholen een eigen pagina met informatie over de school en open dagen. Fokke en Sukke hebben speciaal voor deze campagne cartoons ontworpen die ouders aansporen op tijd te beginnen met zoeken. De PO-raad en VO-raad wensen alle groep 8-leerlingen en hun ouders veel succes bij hun middelbare schoolkeuze! Op 20 februari start er een voor Nederland uniek project: Geef Mij Maar Een Boek! Boekverkopers van Nederland hebebn de handen ineen geslagen om alle kinderen van Nederland, rijk en arm, in staat te stellen om hun eigen bibliotheek op te bouwen. Ieder kind zjn eigen boekenplankje thuis. Dat boekenplankje moet gevuld gaan worden met de allermooiste jeugdboeken die er ooit in Nederland zijn verschenen. Boeken om te hebben, te houden en te koesteren. Dat wens je toch ieder kind toe? Boekhandelaren willen dat alle kinderen van Nederland opgroeien tussen de boeken. De mooiste boeken. Zij gaan ieder jaar een jeugdboekenklassieker aanbieden voor maar 1,00 Het eerste boek is het beroemde boek Oorlogswinter van Jan Terlouw. Een prachtig boek om j e een voorstelling te maken van hoe het was om in de hongerwinter jongere te zijn. Een boek over moed en verraad, over twijfel en doorzettingsvermogen. Een boek om zelf te lezen, maar ook om klassikaal te lezen en te praten over de Tweede Wereldoorlog. Oorlogswinter is vanaf 20 februari te koop in iedere boekhandel. Maar ook met meer dan exemplaren is de voorraad beperkt. En de belangstelling is groot.

4 Voorschoolse peutergroep:

5 BSO: locatie Triangel

6

7 Uitnodiging Themamiddag (Moes)tuinieren & Gezond Zondag 21 februari uur, bibliotheek Emmen, toegang is gratis Een kleine twintig organisaties doen mee onder andere: - Bijenhoudersvereniging, Tuinverenigingen, - Rineke Dijkinga (boeken), Natuurwinkel, Omaserveert, Proeverij - Eetbare wilde planten, Kookworkshop, Leefstijlcoach - Kwekerijtje 'De Kwakel', Tea Loves Spices, Gemeente - En meer De middag is bedoeld voor een breed publiek; volwassenen en kinderen. Lezing door Rineke Dijkinga: Je hormonen in balans Woensdag 23 maart uur, bibliotheek Emmen, toegang is gratis Met vriendelijke groeten, Stichting Biotuin Lokaal, Wim Gorter.

8

Nieuwsbrief ma. 14 mrt. t/m vr. 18 mrt. 16

Nieuwsbrief ma. 14 mrt. t/m vr. 18 mrt. 16 4454r week(nr) 11 Nieuwsbrief ma. 14 mrt. t/m vr. 18 mrt. 16 C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl Blz. 1-5 Zendingsproject

Nadere informatie

Nieuwsbrief ma. 8 febr. t/m vr. 12 febr. 16

Nieuwsbrief ma. 8 febr. t/m vr. 12 febr. 16 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 6 Nieuwsbrief ma. 8 febr. t/m vr. 12 febr. 16 Zendingsproject Gambia:

Nadere informatie

week(nr) 48 Nieuwsbrief maandag 23 t/m vrijdag 27 november 15

week(nr) 48 Nieuwsbrief maandag 23 t/m vrijdag 27 november 15 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 48 Nieuwsbrief maandag 23 t/m vrijdag 27 november 15 Zendingsproject Gambia:

Nadere informatie

week(nr) 51 Nieuwsbrief maandag 14 t/m vrijdag 18 december 15

week(nr) 51 Nieuwsbrief maandag 14 t/m vrijdag 18 december 15 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 51 Nieuwsbrief maandag 14 t/m vrijdag 18 december 15 Zendingsproject Gambia:

Nadere informatie

*1 MR/Klankbordgroep: Maandag 16 november is er om uur een vergadering van de MR/Klankbordgroep in school.

*1 MR/Klankbordgroep: Maandag 16 november is er om uur een vergadering van de MR/Klankbordgroep in school. 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 47 Nieuwsbrief maandag 16 t/m vrijdag 20 november 15 Zendingsproject Gambia:

Nadere informatie

Blz. 1 t/m 5 week(nr) 18 Nieuwsbrief ma. 27 apr. t/m vr. 1 mei. 15 Zendingsproject Gambia: opbrengst van afgelopen maandag: 11,37

Blz. 1 t/m 5 week(nr) 18 Nieuwsbrief ma. 27 apr. t/m vr. 1 mei. 15 Zendingsproject Gambia: opbrengst van afgelopen maandag: 11,37 4454r week(nr) 18 Nieuwsbrief ma. 27 apr. t/m vr. 1 mei. 15 Zendingsproject Gambia: opbrengst van afgelopen maandag: 11,37 Op maandagochtend mogen de kinderen een (vrijwillige) bijdrage meenemen. Deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief maandag 9 november t/m vrijdag 13 november 15

Nieuwsbrief maandag 9 november t/m vrijdag 13 november 15 4454r week(nr) 46 C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl Nieuwsbrief maandag 9 november t/m vrijdag 13 november 15 Zendingsproject

Nadere informatie

week(nr) 49 Nieuwsbrief maandag 30 t/m vrijdag 4 december 15

week(nr) 49 Nieuwsbrief maandag 30 t/m vrijdag 4 december 15 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 49 Nieuwsbrief maandag 30 t/m vrijdag 4 december 15 Zendingsproject Gambia:

Nadere informatie

week(nr) 46 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 14 nov. t/m vr.18 nov. 2016

week(nr) 46 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 14 nov. t/m vr.18 nov. 2016 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 46 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 14 nov. t/m vr.18 nov. 2016 Zendingsproject

Nadere informatie

week(nr) 3 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 16 januari t/m vr. 20 januari 2017

week(nr) 3 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 16 januari t/m vr. 20 januari 2017 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 3 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 16 januari t/m vr. 20 januari 2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. belangrijke mededelingen. Kalender. jaargang 11 - nummer 3-11 februari 2016

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. belangrijke mededelingen. Kalender. jaargang 11 - nummer 3-11 februari 2016 Nieuwsbrief jaargang 11 - nummer 3-11 februari 2016 Thema s Trefwoord Week 7 Thema: Wat is Het kwade? Kwaad bestaat. Niet de emotie kwaad (boos), maar het opzettelijk toebrengen van leed. Waar denken de

Nadere informatie

week(nr) 28 Nieuwsbrief ma. 11 juli t/m vr.15 juli 16

week(nr) 28 Nieuwsbrief ma. 11 juli t/m vr.15 juli 16 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 28 Nieuwsbrief ma. 11 juli t/m vr.15 juli 16 Zendingsproject Gambia: 5,85

Nadere informatie

week(nr) 41 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 10 okt. t/m vr. 14 okt. 2016

week(nr) 41 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 10 okt. t/m vr. 14 okt. 2016 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 41 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 10 okt. t/m vr. 14 okt. 2016 Zendingsproject

Nadere informatie

Voorjaarsvakantie: maandag 23 t/m vrijdag 27 febr.

Voorjaarsvakantie: maandag 23 t/m vrijdag 27 febr. 4454r week(nr) 10 Nieuwsbrief ma. 2 mrt. t/m vr. 6 mrt. 15 Zendingsproject Gambia: opbrengst van afgelopen maandag: 15,15 Op maandagochtend mogen de kinderen een (vrijwillige) bijdrage meenemen. Deze opbrengst

Nadere informatie

week(nr) 6 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 6 februari t/m vr. 10 februari 2017

week(nr) 6 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 6 februari t/m vr. 10 februari 2017 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 6 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 6 februari t/m vr. 10 februari 2017

Nadere informatie

week(nr) 40 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 3 okt. t/m vr. 7 okt. 2016

week(nr) 40 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 3 okt. t/m vr. 7 okt. 2016 4454r week(nr) 40 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 3 okt. t/m vr. 7 okt. 2016 C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl ma.3 t/m

Nadere informatie

week(nr) 5 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 30 januari t/m vr. 3 februari 2017

week(nr) 5 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 30 januari t/m vr. 3 februari 2017 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 5 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 30 januari t/m vr. 3 februari 2017

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 8+9

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 8+9 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 8+9 Belangrijke data in maart: Di. 01/03: maandviering om 8.40u Do. 03/03: optreden MIK gr. 5 om 11.30u Vr. 04/03: groep 1/2 B vrij Vr. 11/03: groep 1/2

Nadere informatie

Nieuwsbrief ma. 4 jan. t/m vr. 8 jan. 16

Nieuwsbrief ma. 4 jan. t/m vr. 8 jan. 16 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 1 Nieuwsbrief ma. 4 jan. t/m vr. 8 jan. 16 Zendingsproject Gambia: opbrengst

Nadere informatie

Nieuwsbrief maandag 2 nov. t/m vrijdag 6 november. 15

Nieuwsbrief maandag 2 nov. t/m vrijdag 6 november. 15 4454r week(nr) 45 Nieuwsbrief maandag 2 nov. t/m vrijdag 6 november. 15 C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl Zendingsproject

Nadere informatie

4454r. Blz. 1 t/m 5. AGENDA dag datum groep activiteit. Jarigen: datum: naam groep 20 mei Wiljan 8

4454r. Blz. 1 t/m 5. AGENDA dag datum groep activiteit. Jarigen: datum: naam groep 20 mei Wiljan 8 4454r week(nr) 21 Nieuwsbrief ma. 18 mei. t/m vr. 22 mei. 15 Zendingsproject Gambia: opbrengst van afgelopen maandag: 12,10 Op maandagochtend mogen de kinderen een (vrijwillige) bijdrage meenemen. Deze

Nadere informatie

week(nr) 24 Nieuwsbrief ma. 13 juni t/m vr. 17 juni 16

week(nr) 24 Nieuwsbrief ma. 13 juni t/m vr. 17 juni 16 Er wordt C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer Compascuum 0591 351570 triangel@viviani.nl www.cbs detriangel.nl week(nr) 24 Nieuwsbrief ma. 13 juni t/m vr. 17 juni 16 Zendingsproject Gambia:

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 10

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 10 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 10 Belangrijke data in maart: Vr. 11/03: groep 1/2 A vrij Vr. 18/03: groep 1/2 B vrij Do. 24/03: studiemiddag, vanaf 12.00u vrij Vr. 25/03: Goede vrijdag,

Nadere informatie

Nieuwsbrief ma. 1 juni. t/m vr. 5 juni. 15. Methode Speel je Wijs (Irma Smegen) 4454r. Blz. 1 t/m 6. AGENDA dag datum groep activiteit

Nieuwsbrief ma. 1 juni. t/m vr. 5 juni. 15. Methode Speel je Wijs (Irma Smegen) 4454r. Blz. 1 t/m 6. AGENDA dag datum groep activiteit 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer Compascuum 0591 351570 triangel@viviani.nl www.cbs detriangel.nl week(nr) 23 Nieuwsbrief ma. 1 juni. t/m vr. 5 juni. 15 Blz. 1 t/m 6 AGENDA dag

Nadere informatie

week(nr) 49 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 5 december t/m vr. 9 december 2016

week(nr) 49 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 5 december t/m vr. 9 december 2016 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 49 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 5 december t/m vr. 9 december 2016

Nadere informatie

Geef Mij Maar Een Boek! Op 10 februari start er voor de tweede keer een voor Nederland uniek project: Geef Mij Maar Een Boek!

Geef Mij Maar Een Boek! Op 10 februari start er voor de tweede keer een voor Nederland uniek project: Geef Mij Maar Een Boek! Weekjournaal nr. 12 2016-2017 Geef Mij Maar Een Boek! Op 10 februari start er voor de tweede keer een voor Nederland uniek project: Geef Mij Maar Een Boek! Boekhandelaren willen dat alle kinderen in Nederland

Nadere informatie

Nieuwsbrief di. 17 t/m vr. 20 mei 16

Nieuwsbrief di. 17 t/m vr. 20 mei 16 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 20 Nieuwsbrief di. 17 t/m vr. 20 mei 16 Zendingsproject Gambia: 1,65 Op

Nadere informatie

week(nr) 39 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 26 sept. t/m vr. 30 sept. 2016

week(nr) 39 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 26 sept. t/m vr. 30 sept. 2016 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 39 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 26 sept. t/m vr. 30 sept. 2016 Zendingsproject

Nadere informatie

4454r. Blz. 1 t/m 4. AGENDA dag datum groep activiteit. Jarigen: datum: naam groep 17 dec. Milan 5 18 dec. Bram 3

4454r. Blz. 1 t/m 4. AGENDA dag datum groep activiteit. Jarigen: datum: naam groep 17 dec. Milan 5 18 dec. Bram 3 4454r week(nr) 51 Nieuwsbrief ma. 15 dec. t/m vr. 19 dec. 14 Zendingsproject Gambia: opbrengst van afgelopen maandag: 7,40 Op maandagochtend mogen de kinderen een (vrijwillige) bijdrage meenemen. Deze

Nadere informatie

week(nr) 37 Nieuwsbrief ma. 14 september t/m vr. 18 september 15

week(nr) 37 Nieuwsbrief ma. 14 september t/m vr. 18 september 15 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer Compascuum 0591 351570 triangel@viviani.nl www.cbs detriangel.nl week(nr) 37 Nieuwsbrief ma. 14 september t/m vr. 18 september 15 Zendingsproject

Nadere informatie

Nieuwsbrief ma. 5 oktober t/m vr.9 oktober. 15

Nieuwsbrief ma. 5 oktober t/m vr.9 oktober. 15 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 41 Nieuwsbrief ma. 5 oktober t/m vr.9 oktober. 15 Zendingsproject Gambia:

Nadere informatie

Bascule nieuws. Nieuwsbrief van OBS De Bascule. Een school in balans. 1 februari 2019 Jaargang 16 nummer 18. Belangrijke data. In dit nummer o.a.

Bascule nieuws. Nieuwsbrief van OBS De Bascule. Een school in balans. 1 februari 2019 Jaargang 16 nummer 18. Belangrijke data. In dit nummer o.a. Sportlaan 85 7833 CH Nieuw-Amsterdam 0591-552042 Postbus 68 7833 ZH Nieuw-Amsterdam www.obs-bascule.nl Bascule nieuws Een school in balans 1 februari 2019 Jaargang 16 nummer 18 Nieuwsbrief van OBS De Bascule

Nadere informatie

week(nr) 45 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 7 nov. t/m vr.11 nov. 2016

week(nr) 45 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 7 nov. t/m vr.11 nov. 2016 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 45 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 7 nov. t/m vr.11 nov. 2016 Zendingsproject

Nadere informatie

week(nr) 40 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 2 okt. t/m vr. 6 okt. 2017

week(nr) 40 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 2 okt. t/m vr. 6 okt. 2017 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 40 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 2 okt. t/m vr. 6 okt. 2017 Weekopbrengst

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorleeskampioen

Nieuwsbrief. Voorleeskampioen Nieuwsbrief IN DIT NUMMER: Voorleeskampioen Februari 2017 Afgelopen zaterdag 21 januari streden 17 kandidaten om de titel voorleeskampioen tijdens de lokale voorronde van de Nationale Voorleeswedstrijd

Nadere informatie

23 DECEMBER 2016 / NUMMER

23 DECEMBER 2016 / NUMMER WEEKBRIEF 23 DECEMBER 2016 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Dit is de laatste nieuwsbrief van 2016. U hebt er dit jaar zo n 40 stuks ontvangen en daardoor kunnen meeleven met het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 d.d

Nieuwsbrief 10 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 10 d.d. 22-01-2019 Dinsdag 22 januari 2019 Nieuwsbrief 10 Woensdag 23 januari 2019 Voorleesontbijt groep ½ t/m 8 Donderdag 24 januari 2019 Theatermiddag groep 5 en 7 GEANNULEERD

Nadere informatie

4454r. Bijlagen: 1. Stuur een brief aan Sinterklaas. AGENDA datum groep activiteit

4454r. Bijlagen: 1. Stuur een brief aan Sinterklaas. AGENDA datum groep activiteit 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer Compascuum 0591 351570 triangel@viviani.nl www.cbs detriangel.nl week(nr) 48 Nieuwsbrief ma. 24 nov. t/m vr. 28 nov. 14 Zendingsproject Gambia:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Trefpunt van de G.J. van der Ploegschool

Trefpunt van de G.J. van der Ploegschool Trefpunt van de G.J. van der Ploegschool Ieder zijn talent, samen het resultaat Februari 2017 In dit nummer: Schoolnieuws en verjaardagen 2 Agenda en kleurplaat 3 Groep A 4 Natte gymles groep B 5 Winter

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Samen met de kinderen van de Voorschool.. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Woensdag Gezond eten TAAL THUIS Wonderlijk gemaakt, les 1 Taalgebruik

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS "De Schutse" 2.0 Plezier, ontwikkeling, professioneel

Nieuwsbrief CBS De Schutse 2.0 Plezier, ontwikkeling, professioneel Nieuwsbrief CBS "De Schutse" 2.0 Plezier, ontwikkeling, professioneel 201 6-02- 19 Jaargang 105,nummer 15 M.R.Tetelepta Nieuwsb Inhoud Paas-creamorgen 1 Nieuws uit de groepen 2 Nieuws uit de groepen 3

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF nr. 11 d.d. 19 februari 2016. Tel: 013-4689466 e-mail: obs.de.blaak@opmaat-scholen.nl Website: www.obsdeblaak.nl

INFORMATIEBRIEF nr. 11 d.d. 19 februari 2016. Tel: 013-4689466 e-mail: obs.de.blaak@opmaat-scholen.nl Website: www.obsdeblaak.nl INFORMATIEBRIEF nr. 11 d.d. 19 februari 2016 Tel: 013-4689466 e-mail: obs.de.blaak@opmaat-scholen.nl Website: www.obsdeblaak.nl Beste ouders / verzorgers, In deze informatiebrief: Studiedag 7 maart 2016

Nadere informatie

Nummer 24 19 februari 2016. 19 februari 2016 2015. Open 20142014november. september 2014

Nummer 24 19 februari 2016. 19 februari 2016 2015. Open 20142014november. september 2014 Agenda Nummer 24 19 februari 2016 19 februari 2016 2015 23 februari Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een 19.30 uur-20.30 uur schoolkeuze moeten maken 25 februari Open 20142014november

Nadere informatie

Nieuwsbrief OBS De Dennenkamp No. 6 maart 2016

Nieuwsbrief OBS De Dennenkamp No. 6 maart 2016 Nieuwsbrief OBS De Dennenkamp No. 6 maart 2016 Beste ouder / verzorger, De dagen beginnen nu stevig te lengen. We starten iedere schooldag al weer met daglicht (soms zelfs met zonneschijn!). De voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10

Wegwijzertje. Website:  Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Wegwijzertje Geachte ouders, Aanstaande woensdag hebben we als team een cursus-/vergaderdag.

Nadere informatie

Zand erover. verzoeningsviering voor de tweede graad. VAN IN 2013 Tuin van Heden.nu - Viering

Zand erover. verzoeningsviering voor de tweede graad. VAN IN 2013 Tuin van Heden.nu - Viering Zand erover verzoeningsviering voor de tweede graad Zand erover Verzoeningsviering voor de tweede graad Vooraf in de klas Wat heb je nodig? - twee grote bladen papier, schrijf op het eerste blad het kernwoord

Nadere informatie

4454r. Blz. 1 t/m 6. AGENDA dag datum groep activiteit

4454r. Blz. 1 t/m 6. AGENDA dag datum groep activiteit 4454r week(nr) 17 Nieuwsbrief ma. 20 apr. t/m vr. 24 apr. 15 Zendingsproject Gambia: opbrengst van afgelopen maandag: 3,00 Op maandagochtend mogen de kinderen een (vrijwillige) bijdrage meenemen. Deze

Nadere informatie

3 april. Trefwoord. No 15 3 april

3 april. Trefwoord. No 15 3 april No 15 3 april C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl 3 april In alle groepen werken we naar het paasfeest toe. Pasen is een

Nadere informatie

Nieuwsflits 04- november 2016

Nieuwsflits 04- november 2016 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Op dinsdag 1 november is er een studiedag. Deze studiedag gebruiken we om op bezoek te gaan bij andere daltonscholen. Zo gaan er diverse

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS t Kompas Vrijdag 5 juni 2015 nummer 21

Nieuwsbrief CBS t Kompas Vrijdag 5 juni 2015 nummer 21 Trefwoord Week 24; 8 t/m 12 juni Is het overgekomen? ( onderbouw ) Bijbelverhalen: Paulus in de gevangenis (Handelingen 16, 16-40); Paulus geneest een man (Handelingen 14, 8-10). Paulus is geraakt door

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Opening schooljaar. Fancy fair. Schooljaar 2014/2015. Fietsen. Nieuwe gezichten. Informatieavond

Immanuël-Nieuws. Opening schooljaar. Fancy fair. Schooljaar 2014/2015. Fietsen. Nieuwe gezichten. Informatieavond Schooljaar 204/205 Fietsen Juf Barbara en juf Herma hebben deze week het plaatsen van de fietsen goed geregeld. Iedereen heeft zijn of haar fiets keurig neergezet en er blijkt ineens meer plek te zijn.

Nadere informatie

Nieuwsbrief maandag 28 september t/m vrijdag 2 oktober 15

Nieuwsbrief maandag 28 september t/m vrijdag 2 oktober 15 4454r week(nr) 40 Nieuwsbrief maandag 28 september t/m vrijdag 2 oktober 15 C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl Zendingsproject

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, maart 2015.

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, maart 2015. Bonifax Wassenaar, maart 2015. Beste ouders/verzorgers, Deze Bonifax is voor de maand maart 2015. Deze maand staat grotendeels in het teken van de projectweken met als afsluiting de open-huis-avond op

Nadere informatie

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Infobulletin September 2013 Kalender Zondag 1 september juf Irma Jansen jarig Dinsdag 3 september 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Woensdag 4 september juf Irma Groothuis jarig Donderdag

Nadere informatie

Kinder Woord Dienst van Oase. Elke keer dat je komt, krijg je een Bijbel verhaal, Verzamel ze en je hebt je eigen Bijbel!

Kinder Woord Dienst van Oase. Elke keer dat je komt, krijg je een Bijbel verhaal, Verzamel ze en je hebt je eigen Bijbel! Kinder Woord Dienst van Oase Elke keer dat je komt, krijg je een Bijbel verhaal, Verzamel ze en je hebt je eigen Bijbel! Vredesweek Kennen we elkaar? Wat weet je van de ander? Droomt de ander ook van vrede?

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest TAAL THUIS Gezond op school Plastificeren van nieuwe boeken Vanuit groep 1/2 En verder.. Kalender

Nadere informatie

Weeknieuws 24 cursus februari Beste ouders/verzorgers,

Weeknieuws 24 cursus februari Beste ouders/verzorgers, Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Zie in dit weeknieuws de uitnodiging

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school:

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: NL38 RABO 0163899010 Agenda 29 feb. Aanvang voorjaarsvakantie 4 maart Einde voorjaarsvakantie Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8 Bijbelverhalen Week 8/9:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 november Agenda

Nieuwsbrief 2 november Agenda Nieuwsbrief 2 november 2018 Agenda 8 november: Nationaal Schoolontbijt 12 november: Start oudergesprekken 12 november: Opvoedspreekuur om 08.45 uur 22 november: Vergadering MR start 18.30 uur 23 november:

Nadere informatie

Kalender. Nr. 12, 6 maart 2019

Kalender. Nr. 12, 6 maart 2019 Nr. 12, 6 maart 2019 Kalender Vrijdag 15 maart: stakingsdag, alle leerlingen vrij Week van 18-22 maart: ouders op bezoek in de groepen Maandag 25 maart: start schoolproject Woensdag 27 maart: studiedag,

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 4 (14-01 t/m 08-03)

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 4 (14-01 t/m 08-03) Nr. 10 schooljaar 2018-2019 Opbrengst Jantje Beton 2018 Verslag koffieochtend Verslag ouderavond inspectie en personele wisselingen Kunst op 5 Opbrengst zendingsgeld Te vroeg of te laat? Schoolkerkdienst

Nadere informatie

OUDERTEVREDENHEIDSPEILING

OUDERTEVREDENHEIDSPEILING 19 februari 2016 Agenda 22-26/02 Voorjaarsvakantie 29/02-31/03 Schoolbreed project beroepen 29/02 Start 2 e taalklas 02/03 Hoofdluiscontrole 04/03 Schoolmaatschappelijk werk aanwezig 08:30 09:30 uur 09/03

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 13

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 13 Nieuwsbrief Donderdag 26 maart 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 13 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Ik houd van jou. Maria van Magdala is anders. Op een dag

Nadere informatie

9 maart 2018

9 maart 2018 1386 www.clarafabriciusschool.nl 9 maart 2018 5 maart 15 maart Project Water 12, 19 en 26 maart Schooltennis groep 3 en 4 15 maart Afsluiting project 17.00-19.00 uur Milou Hendriksen geboren Zusje van

Nadere informatie

Kind Op Maandag. Onderwijzend

Kind Op Maandag. Onderwijzend Nr. 13 schooljaar 2015-2016 Deze week geen schoolfruit De Picardtschool laat zich zien Drentse kinderjury Margedag en voorjaarsvakantie Koffieochtend Kind Op Maandag Op school werken wij met Kind Op Maandag

Nadere informatie

Kind op maandag. Nr Gouden weken en PBS Eerste schooldag Startactiviteit AC Ouders op school in september en oktober

Kind op maandag. Nr Gouden weken en PBS Eerste schooldag Startactiviteit AC Ouders op school in september en oktober Nr.1 2019-2020 Gouden weken en PBS Eerste schooldag Startactiviteit AC Ouders op school in en oktober CBS Dr. Picardt 0524-51 21 48 Van Pallandtlaan 7-9 info@drpicardt.nl 7742 WJ Coevorden www.drpicardt.nl

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Kind op maandag. Week Periode-overzicht nr. 3 (03-12 t/m 11-01)

Kind op maandag. Week Periode-overzicht nr. 3 (03-12 t/m 11-01) Nr. 7 schooljaar 2018-2019 PBS Sollicitatieronde gestart Edukans Voorleeskampioen Sinterklaas Oud papier Wachtplek bij uitgang grote plein Groep 7 en 8 naar ontdekhoek Zwolle Kind op maandag Week Periode-overzicht

Nadere informatie

INFO. 25 augustus 2015

INFO. 25 augustus 2015 INFO 25 augustus 2015 Obs de Regenboog Algemeen De school is weer begonnen; de zomervakantie ligt alweer achter ons. Ik hoop dat iedereen fijne vakantieweken achter de rug heeft. Wij hebben er weer zin

Nadere informatie

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print Sportlaan 85 Postbus 68 7833 CH Nieuw-Amsterdam 7833 ZH Nieuw-Amsterdam Tel: 0591-552042 www.obs-bascule.nl Jaargang 13 nummer 5 vrijdag 5 februari 2016 Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief No

Nieuwsbrief No Nieuwsbrief No. 6 08-11-2013 Cursusjaar 2013-2014 Inhoud: - Belangrijke data - IPC nieuws - Gezinsviering de Kwakel 1 Belangrijke data: 12 november: Schoolmaatschappelijk werk (11.30-13.00) 15 november:

Nadere informatie

Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) Maandag 22 februari Deze week zijn de rapportgesprekken

Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) Maandag 22 februari Deze week zijn de rapportgesprekken obs De Phoenix Week 6-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De toetsweken zijn achter de rug en morgen zullen we met het gehele team de opbrengsten analyseren. Volgende week krijgen alle kinderen op vrijdag

Nadere informatie

Gedrag van de week schooljaar

Gedrag van de week schooljaar Gedrag van de week schooljaar 2019-2020 Binnen naar buiten 19 augustus Ik loop rustig naar binnen. Respect voor allen Samen verantwoordelijk Veiligheid voor ieder Ik ben vriendelijk voor klein en groot

Nadere informatie

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN Gruiten Fruitlevering week 7 (15 t/m 17 februari) 1. Mineola (woensdag) 2. Sinaasappel(donderdag)

Nadere informatie

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print Sportlaan 85 Postbus 68 7833 CH Nieuw-Amsterdam 7833 ZH Nieuw-Amsterdam Tel: 0591-552042 www.obs-bascule.nl Jaargang 12 nummer 12 vrijdag 13 november 2015 Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november Vernieuwing mailsysteem.

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november Vernieuwing mailsysteem. Basisschool Pius X Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november 2015 Jordaansingel 20, 781 GP, Haaksbergen. Tel. 053-5721396. Directie@piusx.eu Vernieuwing mailsysteem. Binnenkort gaan we ons mailsysteem

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8, vrijdag 20 januari 2017

Nieuwsbrief 8, vrijdag 20 januari 2017 Nieuwsbrief 8, vrijdag 20 januari 2017 Agenda 2 februari papier container staat bij school 13 februari 10 minuten gesprekken 14 februari 10 minuten gesprekken 18 tot 26 februari voorjaarsvakantie 27 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26 november 2018

Nieuwsbrief 26 november 2018 Nieuwsbrief 26 november 2018 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Studiedag 21 november Vorige week hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 11: begin juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Het is misschien nog niet te geloven, maar over een maand hebben we alweer zomervakantie. Maar voordat het zover

Nadere informatie

Bijbelverhalen middenbouw: Week 7: Ik houd van verhalen (Matteüs 13, en Lucas 15, 1-10); Blind, of zo (Marcus 10, 46-52).

Bijbelverhalen middenbouw: Week 7: Ik houd van verhalen (Matteüs 13, en Lucas 15, 1-10); Blind, of zo (Marcus 10, 46-52). No 12 13 februari C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl 13 februari Morgen 14 februari is het Valentijnsdag. Juf Agnes van

Nadere informatie

Meenedelingen 163 1 november 2015

Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS Daltonschool de Meene - Frans Halsstraat 25 7021 DL Zelhem Tel. 0314-622 002 - info@cbsdemeene.nl - www.cbsdemeene.nl Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS "De Meene" - Frans Halsstraat 25-7021 L Zelhem

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie weekinfo Datum: vrijdag 16 februari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De dochter van Jaïrus, Marcus 5:21-43 Jezus stuurt zijn discipelen erop uit, Marcus 6:6b-13 Vijf broden en twee vissen, Marcus

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 februari 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 februari 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 6 februari 2017 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Kunst Muziek (1) Muziek (2) Excursie Spreekavond / rapporten Kleding Letterherhaling Gezond eten TAAL THUIS opdrachten Speelgoedmiddag!

Nadere informatie

Nr. 8 6 maart Agenda. Zie het Lam! Welkom. Gedragsregels. Groepsnieuws

Nr. 8 6 maart Agenda. Zie het Lam! Welkom. Gedragsregels. Groepsnieuws Beste ouder(s), Na de voorjaarsvakantie zijn we weer met nieuwe energie aan het werk gegaan. De komende tijd staat in het teken van de voorbereiding van de biddagviering, terwijl we ook op weg zijn naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3. informatieavond kleuters en groep 3: uur. kennismakingsgesprekken. kennismakingsgesprekken

WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3. informatieavond kleuters en groep 3: uur. kennismakingsgesprekken. kennismakingsgesprekken WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Afgelopen woensdag stond in mijn krant een pagina groot artikel over onderzoek naar de Kanjertraining. Ik heb een foto

Nadere informatie

Infobulletin o.b.s. De Vlonder Nummer 15 www.obs-vlonder.nl 2 april 2015

Infobulletin o.b.s. De Vlonder Nummer 15 www.obs-vlonder.nl 2 april 2015 Aan de ouders/verzorgers We hadden deze week hoog bezoek. Wethouder Arends en afdelingsmanager onderwijs mevrouw Boxem bezochten op 1 april De Vlonder. Ik mocht het gezelschap rondleiden. De wethouder,

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 13 van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 13 van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief 13 van CBS De Tarissing 2018-2019 Jouw vooruitgang verwondert! Maart 11 Start projectweek 13 leerling parlement. 16 NL Doet 20 Open dag voor nieuwe ouders 22 De school overmeestert!

Nadere informatie

AGENDA nr. 9 JARIG NIEUWS. Kind op maandag Opbrengst collecte Tjeko Herhaling hulp bij de schoolbibliotheek Gastlessen Liliane fonds

AGENDA nr. 9 JARIG NIEUWS. Kind op maandag Opbrengst collecte Tjeko Herhaling hulp bij de schoolbibliotheek Gastlessen Liliane fonds AGENDA nr. 9 Dinsdag 17 januari GMR-vergadering Woensdag 25 januari MR-SR-vergadering Donderdag 26 januari nieuwsbrief 10 Vrijdag 27 januari studiedag: alle leerlingen vrij JARIG Moos Slingerland 15-01

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 19 oktober 2018 Dag van de leerkracht Wat hebben jullie ons allemaal verwend, 5 oktober, op de dag van de leerkracht! Namens alle collega s en studenten wil

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 5 (11-03 t/m 19-04)

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 5 (11-03 t/m 19-04) Nr. 14 schooljaar 2018-2019 Opening Wereldwijs 27 oud papier 29 peuterochtend Open dag 14 Groep 3 naar bibliotheek op 19 Kind op maandag Periode-overzicht nr. 5 (11-03 t/m 19-04) We lezen deze weken uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 3

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 3 Nieuwsbrief Donderdag, 21 januari 2016 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 3 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Koninklijk Koning David is oud. Wie zal na hem koning

Nadere informatie

Open Dag Vraag en Antwoord O4NT Vraag Antwoord

Open Dag Vraag en Antwoord O4NT Vraag Antwoord Dinsdagkrant Hoofdlocatie: Locatie: Jaargang 22 nr. 25 Everlo 12 Welgelegen 6 dinsdag 7 maart 2017 7608 BW Almelo 7608 JZ Almelo tel. 0546 491969 internet: www.telgenborch.nl email: directie@telgenborch.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Simone Dreierink Wat gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018

Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018 Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018 Nieuws van de directie Beste ouders/verzorgers. Ik had gehoopt al iets meer over de formatie van volgend jaar te kunnen zeggen. Dit is helaas niet het geval. Zodra

Nadere informatie