Veelgestelde vragen UA SpeedForm Gemini 2 RE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Veelgestelde vragen UA SpeedForm Gemini 2 RE"

Transcriptie

1 Veelgestelde vragen UA SpeedForm Gemini 2 RE 1. Wat is de UA SpeedForm Gemini 2 RE? De UA SpeedForm Gemini 2 RE (Record Equipped) is de eerste smartschoen van Under Armour. Voor deze smartschoen is dezelfde bekroonde technologie gebruikt als voor de UA SpeedForm Gemini 2, zoals de nauwsluitende bovenkant van de UA Speedform en Charged Cushioning voor een wendbaar effect. Daarnaast heeft deze schoen een geïntegreerde sensorchip die aansluit op UA MapMyRun. De sensor slaat alle hardloopgegevens op die voor jou belangrijk zijn, zodat jij precies weet hoe je nog beter kunt presteren. 2. Wat houdt ''Record Equipped'' in? Dit betekent dat dit product compatibel is met de UA Record-app. De work-outs en de gegevens die door deze schoen worden bijgehouden, worden automatisch getoond op je UA Record dasboard als je synchroniseert met UA MapMyRun. 3. Hoe werkt het? In de tussenzool van de rechterschoen is een kleine sensorchip geplaatst. Je voelt 'm niet als je aan het hardlopen bent, maar hij registreert automatisch al je prestatiegegevens, zoals snelheid, tempo, afstand en stappen. Open de doos, connect je schoenen met de UA MapMyRun-app en ga op pad. 4. Voor wie zijn deze schoenen bedoeld? Voor elke hardloper die zijn/haar prestatiegegevens wil bijhouden, opslaan en gebruiken. Met deze schoen en de MVP premium service van UA MapMyRun (inbegrepen bij de aankoop) krijg je toegang tot audio-coaching, die op maat is afgestemd op jouw tempo, zodat je nog beter kunt presteren. Met deze schoen kunnen hardlopers zonder tethering trainen. Met de Autostart/Autostop-functie kun je zonder je telefoon of andere apparaten hardlopen. Je hoeft niet meer te wachten totdat je telefoon een GPS-signaal opvangt of je af te vragen of je je apparaten wel hebt opgeladen. Doe gewoon je schoenen aan en ga lekker hardlopen. De schoen slaat automatisch je work-out op en importeert via bluetooth de gegevens naar UA MapMyRun (als je telefoon binnen bereik van je schoen is). 5. Welke prestatiegegevens worden bijgehouden? * Snelheid/Tempo: km/h * Gemiddeld tempo per km/mijl

2 * Gemiddelde lengte van de loopbeweging: de afstand tussen de hielafzet en de voet zelf tijdens het lopen * Afstand: hoe ver je hebt gelopen * Levensduur van de schoen: het aantal stappen dat je hebt gezet tijdens de levensduur van de schoen * Ritme: het aantal keren per minuut dat je voet de grond raakt * Overzichten van je trainingen, inclusief tijd, datum, duur en splits 6. Wordt er andere informatie verzameld? Ja. De schoen houdt ook zijn eigen levensduur bij, doordat elke stap die je zet en elke training worden bijgehouden. Als je er 650 km op hebt zitten, sturen we je een bericht dat het tijd wordt om je schoenen te vervangen. Hiermee voorkom je letsel door hardlopen op versleten schoenen. 7. Wat is de levensduur van deze schoenen? Hoewel de levensduur van elk paar schoenen verschilt, afhankelijk van het intensiteitsniveau en de soort activiteit, gaan we uit van een levensduur van ongeveer 650 km. 8. Waar gaan de gegevens naartoe die deze schoen opslaat? Alle gegevens die door de UA Speedform Gemini 2 RE worden verzameld, worden opgeslagen in de UA MapMyRun-app, die onderdeel is van het Under Armour Connected Fitness-platform. De Under Armour MapMyRun mobiele app is momenteel enkel in het Engels beschikbaar en kan gedownload worden in de Apple App Store of via de Google Play Store. Via de Under Armour Connected Fitness-apps kun je informatie over je work-out ook synchroniseren met UA Record. De gegevens worden ook een tijd lang lokaal bewaard op de chip in je schoen. 9. Kan de UA SpeedForm Gemini 2 RE informatie uitwisselen met de UA Armband? Binnenkort wel. We zijn hier nu druk mee bezig. Ons eerste doel is om realtime statistieken vanuit je schoen op je pols te krijgen. 10. Heeft UA deze schoen in samenwerking met een technologiebedrijf gemaakt? Under Armour heeft deze schoen intern ontworpen en we hebben met toonaangevende experts in verschillende disciplines samengewerkt om de technologie op de markt te brengen.

3 11. Wat is de prijs? De winkelprijs voor de UA SpeedForm Gemini 2 RE is 150, Wordt deze schoen met premium apps geleverd? De UA SpeedForm Gemini 2 RE wordt geleverd met 1 jaar gratis UA MapMyRun Premium Service. 13. Waar kun je de UA SpeedForm Gemini 2 RE kopen? Vanaf 29 februari 2016 is de UA Speedform Gemini 2 RE te koop via ua.com, bij onze Brand Houses in de V.S., Canada en Europa en bij geselecteerde retailers in de V.S. 14. Waarin verschilt de schoen van de UA SpeedForm Gemini 2? Het enige verschil tussen de UA SpeedForm Gemini 2 en de UA SpeedForm Gemini 2 RE is de sensor die in de zool van de schoen is geplaatst. Alle het andere is hetzelfde, zoals Charged Cushioning voor een wendbaar effect en de nauwsluitende bovenkant van de UA Speedform. De geïntegreerde chip zit volledig lucht- en waterdicht ingesloten en hoeft nooit te worden vervangen. Je ziet hem niet, je voelt hem niet en je hebt zelfs niet door dat hij er is als je aan het trainen bent. 15. Waar bevindt de sensor zich in de schoen? De sensor zit in de tussenzool van de rechterschoen. Op de afbeelding van het deksel van de schoenendoos kun je goed zien waar de sensor zit of kijk op ua.com/gemini2-record. 16. Zit er een sensor in beide schoenen? Nee, de sensor zit alleen in de rechterschoen. 17. Moet ik deze schoen recyclen omdat er een batterij inzit? Het verwijderen van elektronische apparaten wordt per stad, gemeente en land geregeld. Neem contact op met het afvalinzamelpunt van de gemeente om te informeren waar je je schoenen met een nietverwijderbare CR2032-batterij kunt inleveren. 18. Is het een GPS-sensor? Nee, het gaat hier om bewegingssensor met 3 assen.

4 19. Moet ik de batterij opladen? Nee, de batterij gaat langer mee dan de schoen en is niet vervangbaar. 20. Hoelang gaat de batterij mee? De batterij registreert ruim 650 km aan actieve training en gaat ruim 3 jaar mee. 21. Heeft de schoen een bluetooth-verbinding? De schoen is compatibel met elk apparaat met Bluetooth Smart Ready via apps als UA MapMyRun. 22. Is de batterij waterproof? De behuizing is waterproof en loopt geen schade op wanneer de schoen nat wordt. 23. Houd de batterij ook ''gewoon'' lopen bij? De schoen registreert elke stap die je zet. De stappen, snelheid en afstand kunnen via de app worden weergegeven voor gewoon lopen of hardlopen. 24. Hoeveel trainingen kunnen er in de schoen worden opgeslagen? De schoen slaat intern maximaal 5 hardloopsessies op. Daarna moet je je gegevens synchroniseren met UA MapMyRun. De maximumlimiet voor een trainingsbestand is 6 uur of 47 meeteenheden, dat wil zeggen 47 kilometer. 25. Hoelang kunnen de gegevens worden opgeslagen in de schoen? Er is geen tijdslimiet voor hoelang je gegevens kunnen worden opgeslagen. De schoen slaat net de laatste 5 trainingen op in zijn geheugen totdat de batterij leeg is. 26. Wat gebeurt er als ik voor de 6e keer ga hardlopen en ik mijn schoen nog niet via de app heb gesynchroniseerd? Als je je schoen voor je 6e hardloopsessie nog niet hebt gesynchroniseerd, wordt je eerste sessie verwijderd. Het principe is ''first in, first out''.

5 27. Hoe hard moet ik lopen voordat de schoen het registreert? Als je gewoon op Start drukt, kun je met elke companion-app zoals UA MapMyRun elke snelheid registreren. Om zonder telefoon of ondersteunend apparaat je trainingen te registreren (hardlopen zonder tethering) moet je 3 minuten lang in een tempo van 6,5 min/km lopen. 28. Wanneer weet de schoen dat ik ben gestopt met hardlopen? De schoen weet wanneer je gewoon loopt of hardloopt. Als je 3 minuten of langer gewoon loopt registreert de schoen het einde van je training op het moment dat je gewoon bent gaan lopen. Als je een companion-app gebruikt, moet je op je apparaat aangeven dat je klaar bent met je training. Voor de zekerheid sluit de schoen automatisch je trainingsbestand af na 5 minuten inactiviteit. 29. Werkt deze schoen ook voor intervaltraining? Zo ja, hoe? Je kunt de schoen voor een intervaltraining gebruiken als je een companion-app als UA MapMyRun gebruikt. We raden niet aan om de functie zonder tethering te gebruiken voor het verzamelen van gegevens tijdens een intervaltraining vanwege de tempowisselingen bij dit soort trainingen. 30. Waarom is de sensorchip geïntegreerd en niet verwijderbaar? Een volledig geïntegreerde, niet-verwijderbare sensor is nodig voor de nauwkeurigheid. Doordat de sensor van de UA Speedform Gemini 2 RE is geïntegreerd, analyseert de schoen alleen de loopbewegingen die op dat moment plaatsvinden en worden die meegenomen in de berekeningen. 31. Wat zijn de voordelen van dit product ten opzichte van producten van de concurrent? De sensors van concurrenten zijn vaak ''trillingssensoren'', wat leidt tot onjuiste en onnauwkeurige gegevens. UA streeft altijd naar het verbeteren van prestaties en de UA Speedform Gemini 2 RE geeft realtime, nauwkeurige en authentieke informatie. En wij kunnen ons systeem, in tegenstelling tot systemen van anderen, op afstand updaten. Hiermee kun je als je de schoen hebt aangeschaft, nog lang daarna functies toevoegen en je schoen verbeteren. 32. Kan ik via UA Record mijn hardloopsessies vastleggen? Op dit moment kun je je UA SpeedForm Gemini 2 RE hardloopschoen niet synchroniseren met UA Record. Als je je hardloopsessies echter in UA MapMyRun vastlegt, worden deze in UA Record als sessie geregistreerd. Dit geldt ook voor het synchroniseren van je Autostart-sessies vanuit de schoenen naar UA MapMyRun.

6 33. Waarom begint de schoen pas te registreren bij een tempo vanaf 6,5 min/km. We hebben gekozen voor een tempo van 6,5 min/km om de Autostart-functie te activeren, omdat we alleen echte trainingen willen vastleggen en geen ''valse starts'', zoals even een sprintje trekken om snel over te steken. Dit specifieke tempo houdt ook rekening met trage starts, variatie in gang en starttijd, wat nodig is voor het registreren van het verschil tussen hardlopen en gewoon lopen. De Autostopfunctie van de schoen heeft echter geen snelheidslimiet. Autostop markeert automatisch het moment dat je begint met lopen en beëindigt je work-out officieel als je drie minuten hebt uitgelopen. 34. Is de schoen waterproof en kan ik ermee in de regen hardlopen? De sensor van de schoen is volledig geïntegreerd en zit stevig in een waterproof behuizing. De technologie kan dus geen schade oplopen door hardlopen in de regen of door plassen of op oppervlakken met sneeuw of ijs.

The Nike+ SportWatch GPS Powered by TomTom

The Nike+ SportWatch GPS Powered by TomTom The Nike+ SportWatch GPS Powered by TomTom Overzicht Welkom bij de Nike+ SportWatch GPS ontworpen in samenwerking met TomTom. Het horloge werkt met GPS en een Nike+ Sensor om afstand, snelheid, verstreken

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Activity Tracker. MyFit

Gebruikershandleiding Activity Tracker. MyFit Gebruikershandleiding Activity Tracker MyFit V1.2 juni 2017 Starten Inhoud van de doos: - J-Style MyFit activity tracker - USB kabel - Polsband - Riemclip - Gebruiksaanwijzing Om de batterij te sparen,

Nadere informatie

Veelgestelde vragen (FAQ) over:

Veelgestelde vragen (FAQ) over: Veelgestelde vragen (FAQ) over: Soehnle Connect-App Ik kan de app niet vinden in de store Ga naar de appstore en zoek op Soehnle Connect. Als u de app zo niet kunt vinden, neem dan contact op met onze

Nadere informatie

! Smart Band AT300. Smart armband 1. Haal het apparaat uit het bandje

! Smart Band AT300. Smart armband 1. Haal het apparaat uit het bandje Smart Band AT300 Smart armband 1. Haal het apparaat uit het bandje apparaat polsband 2. Plaats het apparaat in het bandje 3. De armband wordt het best net boven het polsgewricht gedragen Processus styloides

Nadere informatie

Fashionable Fitness Tracker Nederlandse Handleiding

Fashionable Fitness Tracker Nederlandse Handleiding Fashionable Fitness Tracker Nederlandse Handleiding Inhoudsopgave 1. Voordat u begint...3 1.1 Waarschuwing...3 1.2 Smartphone ondersteuning...3 1.3 Opladen...3 2. Koppelen met uw smartphone...3 1.1 De

Nadere informatie

Fitness Tracker Nederlandse Handleiding

Fitness Tracker Nederlandse Handleiding Fitness Tracker Nederlandse Handleiding www.fitness-tracker.nl Inhoudsopgave 1. Voordat u begint... 2 1.1 Waarschuwing... 2 1.2 Smartphone ondersteuning... 2 1.3 Opladen... 2 2. Koppelen met uw smartphone...

Nadere informatie

Inhoud 2. Inleiding 3. Aan de slag 4. Onderdelen snelheidssensor 4. De snelheidssensor installeren 4. Koppelen 5. Belangrijke informatie 6

Inhoud 2. Inleiding 3. Aan de slag 4. Onderdelen snelheidssensor 4. De snelheidssensor installeren 4. Koppelen 5. Belangrijke informatie 6 GEBRUIKSAANWIJZING INHOUD Inhoud 2 Inleiding 3 Aan de slag 4 Onderdelen snelheidssensor 4 De snelheidssensor installeren 4 Koppelen 5 Belangrijke informatie 6 Onderhoud 6 Batterij 6 Veelgestelde vragen

Nadere informatie

Voornaamste functies 1 BACK ( ) Toebehoren

Voornaamste functies 1 BACK ( ) Toebehoren 210 Aan de slag m Rider 210 De Rider 210 is voorzien van een barometer die de hoogte in real time weergeeft. Dit apparaat heeft drie toetsen die voor meerdere functies worden gebruikt. Voornaamste functies

Nadere informatie

MYRUN TECHNOGYM improve your running

MYRUN TECHNOGYM improve your running MYRUN TECHNOGYM improve your running MYRUN TECHNOGYM Ontwikkeld door hardlopers voor hardlopers. MYRUN TECHNOGYM biedt u de ultieme hardloopervaring, dankzij trainingsprogramma's op maat en feedback over

Nadere informatie

Inhoud 2. Polar H10 hartslagsensor 3. Onderdelen hartslagsensor 3. De hartslagsensor dragen 3. Aan de slag 4. Koppelen met Polar Beat 4

Inhoud 2. Polar H10 hartslagsensor 3. Onderdelen hartslagsensor 3. De hartslagsensor dragen 3. Aan de slag 4. Koppelen met Polar Beat 4 GEBRUIKSAANWIJZING INHOUD Inhoud 2 Polar H10 hartslagsensor 3 Polar H10 hartslagsensor 3 Onderdelen hartslagsensor 3 De hartslagsensor dragen 3 Aan de slag 4 Koppelen met Polar Beat 4 Sensorgeheugen 5

Nadere informatie

Hardloop Apps met GPS routes vergeleken

Hardloop Apps met GPS routes vergeleken Hardloop Apps met GPS routes vergeleken Hardloop Apps met GPS routes vergeleken Getriggerd door een vergelijkende onderzoek van GPS horloges heb ik een vergelijking gedaan van drie apps voor hardlopers.

Nadere informatie

Fen activity tracker - Met hartslagmeter - Slaaptracker Special edition 2.0

Fen activity tracker - Met hartslagmeter - Slaaptracker Special edition 2.0 Fen activity tracker - Met hartslagmeter - Slaaptracker Special edition 2.0 Systeembenodigdheden De Fen activity tracker werkt op zowel ios als Androidsystemen, daarnaast dient u over een bluetooth verbinden

Nadere informatie

ParkinsonThuis. Korte handleiding

ParkinsonThuis. Korte handleiding ParkinsonThuis Korte handleiding INTRODUCTIE Als onderdeel van deelname aan deze studie wordt u gevraagd het Pebble horloge om uw pols te dragen en de Fox Inzicht App op uw smartphone te gebruiken voor

Nadere informatie

MAAK KENNIS MET DE X5-EVO

MAAK KENNIS MET DE X5-EVO MAAK KENNIS MET DE X5-EVO Inhoud van de verpakking Slimme videofietscomputer X5-Evo Micro-USB-kabel Garantiekaart Hartslagsensor (optioneel) OPMERKING: - Gebruik uitsluitend goedgekeurde accessoires. -

Nadere informatie

Veelgestelde vragen (FAQ) over:

Veelgestelde vragen (FAQ) over: Veelgestelde vragen (FAQ) over: Connected Fitness Tracker Fit Connect 300 HR 68102 Het apparaat werkt niet Zie vraag: Op het display van de fitnesstracker wordt niets getoond. Op het display van de fitnesstracker

Nadere informatie

Veelgestelde vragen (FAQ) over:

Veelgestelde vragen (FAQ) over: Veelgestelde vragen (FAQ) over: Connected Fitness Tracker Fit Connect 100 68100 Het apparaat werkt niet Zie vraag: Op het display van de fitnesstracker wordt niets getoond. Op het display van de fitnesstracker

Nadere informatie

Cookies SmartshopXL. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken.

Cookies SmartshopXL. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken. Cookies SmartshopXL Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken. Volgens de wet mogen wij cookies op uw apparaat opslaan als

Nadere informatie

EM6511 e-domotica afstandsbediening

EM6511 e-domotica afstandsbediening E EM6511 e-domotica afstandsbediening 2 NEDERLANDS EM6511 e-domotica afstandsbediening Waarschuwingen en aandachtspunten Het openen van het product en/of de producten kan leiden tot ernstige verwondingen!

Nadere informatie

Stand-bytijd De polsband gebruikt duurzame, oplaadbare batterijen met een capaciteit voor 5 tot 7 dagen. Voor ios: Eigenschappen van de polsband

Stand-bytijd De polsband gebruikt duurzame, oplaadbare batterijen met een capaciteit voor 5 tot 7 dagen. Voor ios: Eigenschappen van de polsband Stand-bytijd De polsband gebruikt duurzame, oplaadbare batterijen met een capaciteit voor 5 tot 7 dagen Voor ios: Eigenschappen van de polsband Wanneer u de gegevens van de polsband synchroniseert, zal

Nadere informatie

Forerunner 35 GPS Hardloophorloge

Forerunner 35 GPS Hardloophorloge PRODUCT AANKONDIGING Forerunner 35 GPS Hardloophorloge met ingebouwde Garmin Elevate TM hartslagmeting op de pols Blijf fit, blijf verbonden en deel je prestaties met de Forerunner 35. Dit stijlvolle,

Nadere informatie

Cookies SmartshopXL. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken.

Cookies SmartshopXL. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken. Cookies SmartshopXL Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken. Volgens de wet mogen wij cookies op uw apparaat opslaan als

Nadere informatie

Smart Band AT500. Smartband dragen

Smart Band AT500. Smartband dragen ! Smart Band AT500 Smartband dragen Draag de band bij voorkeur achter de styloideus ulnae en plaats de sensor dicht bij de huid, vermijd beweging. App installeren op je mobiele telefoon Scan de volgende

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing LET OP: Voor levering vanaf 1 Maart geldt de app H Band in plaats van Hey Band

Gebruiksaanwijzing LET OP: Voor levering vanaf 1 Maart geldt de app H Band in plaats van Hey Band Gebruiksaanwijzing LET OP: Voor levering vanaf 1 Maart geldt de app H Band in plaats van Hey Band 1. App Downloaden - Scan de QR-code om de app H Band te downloaden of zoek in de App Store of Google Play

Nadere informatie

RCX5 POLAR RCX5 TRAININGSCOMPUTER

RCX5 POLAR RCX5 TRAININGSCOMPUTER NIEUW: POLAR POLAR TRAININGSCOMPUTER POLAR DESIGN Grootformaat display: Goede afleesbaarheid De vlakke lens minimaliseert reflecties van zonlicht Ruimte voor 4 rijen informatie Aluminum frame Licht gewicht

Nadere informatie

ReValidate! Een serious game voor polsrevalidatie. Patiënt ID:

ReValidate! Een serious game voor polsrevalidatie. Patiënt ID: ReValidate! Een serious game voor polsrevalidatie Patiënt ID: U doet mee aan de ReValidate! studie en bent door loting in de spel groep terecht gekomen. U gaat uw pols revalideren met behulp van het ReValidate!

Nadere informatie

Q-APPLICATIE PRIVACYBELEID. B. Welke persoonlijke informatie verzamelen we en waar gebruiken we het voor?

Q-APPLICATIE PRIVACYBELEID. B. Welke persoonlijke informatie verzamelen we en waar gebruiken we het voor? Q-APPLICATIE PRIVACYBELEID A. Waar gaat dit privacybeleid over? Binnen Fossil Group, Inc. ("Fossil", "wij" of ons ) waarderen en beschermen wij uw privacyrechten. Dit privacybeleid beschrijft - welke persoonlijke

Nadere informatie

Handleiding Endomondo voor recreatieve ruiters en menners. Uitgave van RRZLV Mei 2014 Opgesteld door Anjo de Bruijckere

Handleiding Endomondo voor recreatieve ruiters en menners. Uitgave van RRZLV Mei 2014 Opgesteld door Anjo de Bruijckere Handleiding Endomondo voor recreatieve ruiters en menners. Uitgave van RRZLV Mei 2014 Opgesteld door Anjo de Bruijckere Welkom. Hallo iedereen, Voor je ligt de handleiding van Endomondo, de app die door

Nadere informatie

EW3595 Bluetooth hoofdtelefoon met FM radio en SD kaartlezer

EW3595 Bluetooth hoofdtelefoon met FM radio en SD kaartlezer EW3595 Bluetooth hoofdtelefoon met FM radio en SD kaartlezer 2 NEDERLANDS EW3595 Bluetooth hoofdtelefoon met FM radio en SD kaartlezer Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking...

Nadere informatie

Fluid Ergometer Computer V.8012

Fluid Ergometer Computer V.8012 Fluid Ergometer Computer V.8012 2 INDEX 3. Meeteenheden Computer 4. Programma's. Snelle Start. 5. Programma's. Pacer. 6. Programma's. Interval 7. Instellen en opslaan van trainingsparameters. 8. Computeropties.

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING CREATING TOMORROW

GEBRUIKSAANWIJZING CREATING TOMORROW GEBRUIKSAANWIJZING CREATING TOMORROW 3 Inhoud 1. Onderdelen 5 2. Opladen 5 3. Installeren persoonlijke Fitbit (op een smartphone) 8 4. Hoeveel stappen heb ik al gezet? (synchroniseren) 16 5. Moet ik mijn

Nadere informatie

Handleiding Ritty-App

Handleiding Ritty-App Handleiding Ritty-App Installatie: U kunt de Ritty-App eenvoudig installeren door de deze te downloaden in de Apple Store of de Google Playstore. Let op dat je je automatische updates aan hebt staan of

Nadere informatie

Activiteitentracker. Gebruikershandleiding

Activiteitentracker. Gebruikershandleiding Activiteitentracker Gebruikershandleiding Modelnummer IFLINK115.0 Modelnummer IFLINKWM15.0 Inhoudsopgave Belangrijke Voorzorgsmaatregelen.... 1 Nog Vragen?.... 2 Wat Bevindt Zich in de Doos......................................................................................

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Xperia SmartTags NT1/NT2 Inhoudsopgave Inleiding...3 Aan de slag...4 De NFC-functie inschakelen...4 NFC-detectiegebied...4 Smart Connect gebruiken om labels te beheren...4 Xperia

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING WATCHME SUPERIOR

GEBRUIKSAANWIJZING WATCHME SUPERIOR GEBRUIKSAANWIJZING WATCHME SUPERIOR Download de app Scan de onderstaande QR code om de app te downloaden en te installeren. Ondersteuning Android 4.4 en hoger Apple ios 8.0 en hoger Bluetooth 4.0 Scan

Nadere informatie

De nieuwste Bluetooth sportartikelen!

De nieuwste Bluetooth sportartikelen! De nieuwste Bluetooth sportartikelen! Meten is weten Om een steeds betere sportprestatie neer te kunnen zetten is alleen maar zweten niet genoeg. Want, 'Hoe snel bent u hersteld van die enorme inspanning?'

Nadere informatie

Snelstartgids Model: Denver SW-160

Snelstartgids Model: Denver SW-160 Versie: 2018-09-25 Snelstartgids Model: Denver SW-160 Overzicht 1. Scherm 2. Functietoetsen 3. Hartslagsensor 4. Laadcontact Het product opladen 1. Steek de meegeleverde laadkabel in de USB-poort van uw

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Camperstop-App Met de Camperstop-App reist u moeiteloos naar de mooiste camperstops.

Gebruiksaanwijzing Camperstop-App Met de Camperstop-App reist u moeiteloos naar de mooiste camperstops. Gebruiksaanwijzing Camperstop-App Met de Camperstop-App reist u moeiteloos naar de mooiste camperstops. Snel zoeken: Menu Camperstops bekijken Kaart Lijst Extra functie Pro-versie: Weer Camperstops zoeken

Nadere informatie

HANDLEIDING. 2010 VTech Printed in China 91-002483-004

HANDLEIDING. 2010 VTech Printed in China 91-002483-004 HANDLEIDING 2010 VTech Printed in China 91-002483-004 Beste ouders, Wij van VTech weten dat een kind tot grootse dingen in staat is. Daarom zijn al onze elektronische, educatieve producten speciaal ontworpen

Nadere informatie

Handleiding website stappenregistratietool 4/04/2018

Handleiding website stappenregistratietool 4/04/2018 www.10000stappen.be Handleiding website stappenregistratietool 4/04/2018 FAQ: veelgestelde vragen voor deelnemers Ik kan mij niet aanmelden en krijg de melding Je gebruikersgegevens zijn ongeldig. Je mailadres

Nadere informatie

www.motorolahome.com www.verve.life RIDER RIDER Lees mij Je draadloze oordopjes Dragen Voeding Statuslampje + _ / / Volume & Trackcontrole Oproepen, spraak & muziek Oproepen, spraak & muziek Je draadloze

Nadere informatie

Handleiding. Start met accepteren van pin- en creditcardbetalingen

Handleiding. Start met accepteren van pin- en creditcardbetalingen Handleiding Start met accepteren van pin- en creditcardbetalingen PIN-reader Bovenkant Magneetstriplezer Voorkant Bluetooth-symbool Batterij-indicator 0-knop (verbindingsknop) Annuleren Terug Bevestigen

Nadere informatie

Welkom bij payleven. Bovenop Magneetstriplezer. Voorkant. Bluetooth-symbool. Batterij indicator. USBpoort. Aan/uit

Welkom bij payleven. Bovenop Magneetstriplezer. Voorkant. Bluetooth-symbool. Batterij indicator. USBpoort. Aan/uit Welkom bij payleven Samen met onze gratis app en uw eigen smartphone of tablet bent u nu klaar om pin- en creditcardbetalingen te accepteren. Hier volgt een uitleg van de verschillende mogelijkheden en

Nadere informatie

www.motorolahome.com www.verve.life LOOP LOOP Lees mij eerst Je draadloze oordopjes Statuslampje Volume + Voeding, Bell & Muziek regelaar Volume _ Je draadloze oordopjes 1 Stap 1: Opladen & inschakelen

Nadere informatie

BFH-14 FITNESSBAND. Gebruiksaanwijzing. NEDERLANDS.

BFH-14 FITNESSBAND. Gebruiksaanwijzing.   NEDERLANDS. BFH-14 FITNESSBAND Gebruiksaanwijzing www.denver-electronics.com www.facebook.com/denverelectronics NEDERLANDS 1. Functies 0,96" 96x64 LCD-kleurendisplay Ingebouwde HS-sensor, houd uw hartslag in de gaten

Nadere informatie

Fladder & Leer Vlinder

Fladder & Leer Vlinder Fladder & Leer Vlinder 2011 VTech Printed in China 91-002537-003-006 Beste ouders, Wij van VTech weten dat een kind tot grootse dingen in staat is. Daarom zijn al onze elektronische, educatieve producten

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Smartwatch SW15

Gebruikershandleiding Smartwatch SW15 Gebruikershandleiding Smartwatch SW15 1. Functies Gezondheid en lichaamsbeweging - Stappenteller De ingebouwde versnellingsmeter controleert en registreert uw sporttijden, vetverbranding, temperatuur,

Nadere informatie

SPA ACTIVITY TRACKER

SPA ACTIVITY TRACKER SPA ACTIVITY TRACKER Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave P. 3 P. 3 P. 4 P. 4/5 P. 5 P. 6 P. 6 P. 7 P. 8 P. 8 P. 9 P. 10 P. 10 P. 10 P. 11 P. 11 1. INLEIDING Dit is de SPA Activity Tracker Inhoud verpakking

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Stralingsmeter PCE-EMF 823

GEBRUIKSAANWIJZING Stralingsmeter PCE-EMF 823 PCE Brookhuis Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 53 737 01 92 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pcebrookhuis.nl GEBRUIKSAANWIJZING Stralingsmeter PCE-EMF 823 Inhoudsopgave

Nadere informatie

SUUNTO COMFORT BELT Heart Rate Transmitter Belts

SUUNTO COMFORT BELT Heart Rate Transmitter Belts nl SUUNTO COMFORT BELT Heart Rate Transmitter Belts Gebruikershandleiding 1 Inleiding tot de Suunto Comfort Belt................................................. 3 2 Aan de slag met de Suunto Comfort Belt.............................................

Nadere informatie

TrackJack OTM 2.0. Handleiding

TrackJack OTM 2.0. Handleiding TrackJack SECURITY (V2) 02112012 Inhoud 1. Welkom 3 2. Inhoud van de verpakking 3 3. Inbouw 3 3.1. Zelf inbouwen 3.2. Laten inbouwen 3.3. Uitleg signaallichten 4. Aan de slag! 6 4.1. Account aanmaken 4.2.

Nadere informatie

Miles handleiding. Koeriers. Android & ios.

Miles handleiding. Koeriers. Android & ios. Miles handleiding Koeriers Android & ios www.miles.delivery Welkom bij Miles! Hoi, leuk dat je gebruik gaat maken van het meest moderne online koeriers platform van Nederland. Miles regelt koeriersopdrachten

Nadere informatie

FUNCTIES VAN HET BEDIENINGSPANEEL 2, Druk op de pijl-vormige knoppen. Druk op de pijl-vormige knoppen om de gegevens die u wilt weergeven te kiezen. Volg de naam van de bovenkant van het scherm in waarde.

Nadere informatie

Internet Video Deurbel. SNELSTART Gebruikersopties Handleiding voor de App

Internet Video Deurbel. SNELSTART Gebruikersopties Handleiding voor de App Internet Video Deurbel SNELSTART Gebruikersopties Handleiding voor de App In deze handleiding worden alle functies uitgelegd om u wegwijs te maken van ons product. Door middel van foto s proberen we alles

Nadere informatie

ReValidate! Een serious game voor polsrevalidatie. Patiënt ID:

ReValidate! Een serious game voor polsrevalidatie. Patiënt ID: ReValidate! Een serious game voor polsrevalidatie Patiënt ID: U doet mee aan de ReValidate! studie en bent door loting in de spel groep terecht gekomen. U gaat uw pols revalideren met behulp van het ReValidate!

Nadere informatie

Voorbeelden en mogelijkheden rondom het delen van bestanden/foto s

Voorbeelden en mogelijkheden rondom het delen van bestanden/foto s Voorbeelden en mogelijkheden rondom het delen van bestanden/foto s Versie 21 april 2017 Er zijn tegenwoordig steeds meer mogelijkheden als het gaat om het delen van bestanden en foto s met anderen, waarbij

Nadere informatie

SAMSUNG.COM/NL/SELFSERVICE

SAMSUNG.COM/NL/SELFSERVICE Bezoek ons online voor meer ondersteuning: SAMSUNG.COM/NL/SELFSERVICE GAAT JE BATTERIJ SNEL LEEG OF LAADT HIJ NIET OP? In deze informatiebrochure geven we je handige tips om de batterijduur van je smartphone

Nadere informatie

Wees gerust! We doen niets raars met jouw gegevens.

Wees gerust! We doen niets raars met jouw gegevens. Privacyverklaring Stichting Leer Zelf Online Wees gerust! We doen niets raars met jouw gegevens. 24 mei 2018 Je privacy is voor Leer Zelf Online van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet.

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. GARMIN FORERUNNER 10

Uw gebruiksaanwijzing. GARMIN FORERUNNER 10 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor GARMIN FORERUNNER 10. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de GARMIN FORERUNNER 10 in de gebruikershandleiding

Nadere informatie

1 TERUG/STOP ( 2 OK/RONDE ( 3 AAN of UIT/ACHTERLICHT ( 4 OMLAAG/MENU ( 5 OMHOOG (

1 TERUG/STOP ( 2 OK/RONDE ( 3 AAN of UIT/ACHTERLICHT ( 4 OMLAAG/MENU ( 5 OMHOOG ( 1 TERUG/STOP ( Druk hierop om naar de vorige pagina terug te keren of een handeling te annuleren. Druk tijdens de opname hierop om de opname te pauzeren. 2 OK/RONDE ( Druk in Menu om een selectie te maken

Nadere informatie

TomTom Hands-Free Car Kit Documentatiegids

TomTom Hands-Free Car Kit Documentatiegids TomTom Hands-Free Car Kit Documentatiegids Inhoud Overzicht 3 Wat zit er in de doos? 4 Wat zit er in de doos?... 4 Aan de slag 6 De TomTom Hands-Free Car Kit in de auto bevestigen... 6 De TomTom Hands-Free

Nadere informatie

psymate gebruikershandleiding PsyMate

psymate gebruikershandleiding PsyMate psymate gebruikershandleiding PsyMate Wat is de PsyMate app? Herstellen van psychose gaat met vallen en opstaan, de ene dag gaat beter dan de andere maar vaak weet je niet precies waarom. Dat kan komen

Nadere informatie

Van Hellemond Spinning Keiser M3i Installatie Handleiding App op de mobiele telefoon

Van Hellemond Spinning Keiser M3i Installatie Handleiding App op de mobiele telefoon Van Hellemond Spinning Keiser M3i Installatie Handleiding App op de mobiele telefoon Versie 1.0 Datum: 01 November 2018 Auteur : Peter Wijdenes Installatie op de mobiel Zorg dat de Bluetooth en Wifi aan

Nadere informatie

Bel de NESS L300 technische en klinische serviceafdeling als u vragen of problemen heeft.

Bel de NESS L300 technische en klinische serviceafdeling als u vragen of problemen heeft. Probleemoplossing Bel de NESS L300 technische en klinische serviceafdeling als u vragen of problemen heeft. 10 Als ik de L300 oplaad, hoe zal ik weten wanneer de batterijen volledig zijn opgeladen? Wanneer

Nadere informatie

DOWNLOADEN REGISTREREN

DOWNLOADEN REGISTREREN DOWNLOADEN De app Voetbal.nl kan worden gedownload in de Apple App Store en in de Google Play Store. Na installatie van de app op je telefoon, kun je deze starten via dit icoontje: REGISTREREN Na het starten

Nadere informatie

NEDERLANDS Snelstartgids

NEDERLANDS Snelstartgids NEDERLANDS Snelstartgids OVERZICHT... 34 OPLADEN... 35 KOPPELEN... 36 TECHNISCHE SPECIFICATIES... 38 OVERZICHT AANRAAKSCHERM OPLAADKLEMMEN i 34 APPARAAT ACTIVEREN I Op het aanraakscherm dubbeltikkenn I

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding 1.Het downloaden van de app Scan de QR code met je smartphone om de H Band app te downloaden, of zoek in de app-store op H Band. De app is beschikbaar voor: ios/iphone model 4S en

Nadere informatie

GPS Horloge Kobra. Handleiding. Basis parameters

GPS Horloge Kobra. Handleiding. Basis parameters GPS Horloge Kobra Handleiding Basis parameters Frequentie band: GSM 2G 850 /900/1900/2100 WCDMA 3G 2100/900 Systeem: Android 5.1 CPU: MT6580 Scherm: 1.54 IPS display scherm Resolutie 240 * 240 Touchscreen:

Nadere informatie

De voordelen van hardlopen

De voordelen van hardlopen Hardloop tips De voordelen van hardlopen Zodra het buiten lekker weer wordt zie je overal om je heen mensen in hun hardloopschoenen springen. Op een mooie lenteof zomerdag is het heerlijk om na het werk

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014 Handleiding Opslag Online voor Android Versie februari 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Opslag Online downloaden via QR-code 4 2.2 Opslag Online downloaden via

Nadere informatie

TTS is er trots op deel uit te maken van

TTS is er trots op deel uit te maken van Garantie & ondersteuning Dit product heeft een eenjarige garantie voor problemen die zich voordoen tijdens normaal gebruik. Het verkeerd gebruik van Sound Shuffle of het openen van de eenheid zullen de

Nadere informatie

Draadloos Smart Glucosemeetsysteem Snelstarthandleiding

Draadloos Smart Glucosemeetsysteem Snelstarthandleiding EN Draadloos Smart Glucosemeetsysteem Snelstarthandleiding WELKOM Welkom bij uw ihealth Draadloos Smart Glucosemeetsysteem (het ihealth-systeem). Met dit systeem, dat is ontworpen voor gebruik in combinatie

Nadere informatie

2.0 Een nieuwe RFID-tag aanmelden

2.0 Een nieuwe RFID-tag aanmelden EM8620 RFID-Tag 2 NEDERLANDS EM8620 RFID-Tag Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 2.0 Een nieuwe RFID-tag aanmelden... 2 3.0 RFID-tag... 3 4.0 Uitschakelen via de RFID-tag...

Nadere informatie

2015 Multizijn V.O.F 1

2015 Multizijn V.O.F 1 Dank u voor de aanschaf van de SJ4000 WIFI Camera. Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de camera gaat gebruiken en wij hopen dat u snel vertrouwd zal zijn met de camera en u veel spannende

Nadere informatie

NL GEBRUIKSAANWIJZING

NL GEBRUIKSAANWIJZING GEBRUIKSAANWIJZING NL 3.1 3.2 3.3! 4.1 4.3 4.5 4.7 4.9 4.2 4.4 4.6 4.8 4.10 PM AM C A NL Beschrijving van het toestel (A) Display module (C) Sensorknop (B) Řemínek na zápěstí (D) USB plug D B NL Productbeschrijving

Nadere informatie

Smart Activity Tracker 2+ Nederlandse Handleiding

Smart Activity Tracker 2+ Nederlandse Handleiding Smart Activity Tracker 2+ Nederlandse Handleiding Inhoudsopgave 1 Voordat u begint... 3 1.1 Waarschuwing... 3 1.2 Smartphone ondersteuning... 3 1.3 Opladen... 3 1.4 Vervangen van de bandjes... Error! Bookmark

Nadere informatie

EM8676 Binnen sirene met flitslamp

EM8676 Binnen sirene met flitslamp EM8676 Binnen sirene met flitslamp EM8676 - Binnen sirene met flitslamp 2 NEDERLANDS Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 2.0 Algemeen... 2 3.0 Functies... 3 4.0 Aanmelden op het alarmsysteem... 3 5.0 Gebruik

Nadere informatie

Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar. www.philips.com/welcome S10 S10A. Snelstartgids

Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar. www.philips.com/welcome S10 S10A. Snelstartgids Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar www.philips.com/welcome S10 S10A Snelstartgids 1 Aan de slag Het basisstation aansluiten 1 2 De telefoon opladen De telefoon configureren 1 Druk

Nadere informatie

Wanneer u vragen of zorgen hebt, belt u dan uw lokale distributeur of bezoek de website van Bioness op

Wanneer u vragen of zorgen hebt, belt u dan uw lokale distributeur of bezoek de website van Bioness op Probleemoplossing Wanneer u vragen of zorgen hebt, belt u dan uw lokale distributeur of bezoek de website van Bioness op www.bioness.com/landing.php?reset. Als ik het NESS L300 PLUS-systeem oplaad, hoe

Nadere informatie

JABRA CLASSIC. Handleiding. jabra.com/classic

JABRA CLASSIC. Handleiding. jabra.com/classic Handleiding jabra.com/classic INHOUD 1. WELKOM... 3 2. HEADSET OVERZICHT... 4 3. DRAGEN... 5 3.1 OORGELS VERWISSELEN 3.2 DE OORHAAK BEVESTIGEN 4. DE BATTERIJ OPLADEN... 7 5. VERBINDEN... 8 6. GEBRUIKEN...

Nadere informatie

Bee-Bot Oplaadbare, kindvriendelijk, programmeerbare vloerrobot

Bee-Bot Oplaadbare, kindvriendelijk, programmeerbare vloerrobot Bee-Bot Oplaadbare, kindvriendelijk, programmeerbare vloerrobot GEBRUIKERS- HANDLEIDING www.tts-shopping.com Bee-Bot is een bekroonde programmeerbare vloerrobot met een eenvoudige, kindvriendelijke lay-out,

Nadere informatie

Handleiding Anti-lost Smart alarm. Download de isearching app in de App Store of Google Play Store, of scan de QR code met je smartphone.

Handleiding Anti-lost Smart alarm. Download de isearching app in de App Store of Google Play Store, of scan de QR code met je smartphone. Handleiding Anti-lost Smart alarm Download de isearching app in de App Store of Google Play Store, of scan de QR code met je smartphone. Handleiding itag Dank u voor de aanschaf van het intelligente itag,

Nadere informatie

Deze gids bevat een gedetailleerde introductie voor een follow-up aanpassessie van Phonak Target met behulp van Phonak Remote Support.

Deze gids bevat een gedetailleerde introductie voor een follow-up aanpassessie van Phonak Target met behulp van Phonak Remote Support. Phonak Target 6.1 Phonak Remote Support-aanpasgids Phonak Remote Support is ontworpen als hulp bij de aanpassing bij de cliënt door op afstand follow-up aanpassingen van hoortoestellen mogelijk te maken.

Nadere informatie

EM8676 Binnen sirene met flitslamp

EM8676 Binnen sirene met flitslamp EM8676 Binnen sirene met flitslamp 2 NEDERLANDS EM8676 - Binnen sirene met flitslamp Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 2.0 Algemeen... 2 3.0 Functies... 3 4.0 Aanmelden op het alarmsysteem... 3 5.0 Gebruik

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014 Handleiding Opslag Online voor Windows Phone 8 Versie augustus 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Downloaden van KPN Opslag Online QR Code 4 2.2 Downloaden van KPN

Nadere informatie

HANDLEIDING. Tel & Leer Stofzuiger VTech Printed in China

HANDLEIDING. Tel & Leer Stofzuiger VTech Printed in China HANDLEIDING Tel & Leer Stofzuiger 2011 VTech Printed in China 91-002591-005 Beste ouders, Wij van VTech weten dat een kind tot grootse dingen in staat is. Daarom zijn al onze elektronische, educatieve

Nadere informatie

Handleiding Sens MyAir Gateway

Handleiding Sens MyAir Gateway Handleiding Sens MyAir Gateway Introductie Sens MyAir is een fijnstof sensor welke PM1, PM2.5 en PM10 meet. De data van deze sensor wordt uitgelezen door de gateway. Deze data kunt u vervolgens terugkijken

Nadere informatie

HANDLEIDING. Prinsessen Laptop. Vanaf 4 jaar. Disney Bezoek de Disney website op www.disneyprincess.com 2010 VTech Printed in China 91-002468-004-000

HANDLEIDING. Prinsessen Laptop. Vanaf 4 jaar. Disney Bezoek de Disney website op www.disneyprincess.com 2010 VTech Printed in China 91-002468-004-000 HANDLEIDING Prinsessen Laptop Vanaf 4 jaar Disney Bezoek de Disney website op www.disneyprincess.com 2010 VTech Printed in China 91-002468-004-000 Beste ouders, Wij van VTech weten dat een kind tot grootse

Nadere informatie

JABRA SPORT coach wireless

JABRA SPORT coach wireless JABRA SPORT coach wireless Handleiding jabra.com/sportcoachwireless 2015 GN Netcom A/S. Alle rechten voorbehouden. Jabra is een geregistreerd handelsmerk van GN Netcom A/S. Alle andere handelsmerken zijn

Nadere informatie

Handleiding. Het gebruik van Strava bij het trainen voor de HandbikeBattle. iphone

Handleiding. Het gebruik van Strava bij het trainen voor de HandbikeBattle. iphone Handleiding Het gebruik van Strava bij het trainen voor de HandbikeBattle iphone November 2016 Inhoudsopgave Wat is Strava? 3 Downloaden van de app Strava op een iphone 4 Aanmaken van een account op Strava

Nadere informatie

2015 Multizijn V.O.F 1

2015 Multizijn V.O.F 1 Dank u voor de aanschaf van de gloednieuwe SJ5000 Camera. Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de camera gaat gebruiken en wij hopen dat u snel vertrouwd zal zijn met de camera en u veel spannende

Nadere informatie

connect MAAKT FIETSEN SLIMMER

connect MAAKT FIETSEN SLIMMER connect MAAKT FIETSEN SLIMMER connect MAAKT FIETSEN SLIMMER Je fiets op slot zetten met een traditioneel slot zal altijd blijven, bij voorkeur zelfs met 2 verschillende sloten. Dit is de eerste bescherming

Nadere informatie

Handleiding uploaden naar Strava

Handleiding uploaden naar Strava Handleiding uploaden naar Strava Je kunt op vier manieren een rit uploaden naar Strava: Via een gps apparaat Van de harde schijf van laptop of pc Handmatig Via de smartphone In deze handleiding worden

Nadere informatie

TEELTREGISTRATIE HANDLEIDING

TEELTREGISTRATIE HANDLEIDING TEELTREGISTRATIE HANDLEIDING Dacom Farm Intelligence +31 88 3226600 KVK: 53188772 versie: April 2018 service@dacom.nl BTW: NL 850786290B01 www.dacom.nl 1 INHOUDSOPGAVE INLEIDING 3 DACOM ACCOUNT 3 WEBAPPLICATIE

Nadere informatie

HANDLEIDING. 2012 VTech Printed in China 91-001646-100

HANDLEIDING. 2012 VTech Printed in China 91-001646-100 HANDLEIDING 2012 VTech Printed in China 91-001646-100 Beste ouders, Wij van VTech weten dat een kind tot grootse dingen in staat is. Daarom zijn al onze elektronische, educatieve producten speciaal ontworpen

Nadere informatie

RS Digidown. Digitale Tachograaf Download Tool. Handleiding

RS Digidown. Digitale Tachograaf Download Tool. Handleiding Page 1 of 6 RS Digidown Digitale Tachograaf Download Tool Handleiding Page 2 of 6 Introductie De RS Digidown is compatibel met elk type digitale tachograaf. Hieronder ziet u de verschillende types. Op

Nadere informatie

POLAR CADENCE SENSOR. Model:Y6. Gebruiksaanwijzing

POLAR CADENCE SENSOR. Model:Y6. Gebruiksaanwijzing POLAR CADENCE SENSOR Model:Y6 Gebruiksaanwijzing 1 ID: A 2 A NEDERLANDS De Polar trapfrequentiesensor is ontworpen voor het meten van de trapfrequentie, d.w.z. de trapasomwentelingen per minuut tijdens

Nadere informatie

Fietskortingregeling Slim naar Antwerpen. Gebruikershandleiding Rittenteller Antwerpen app

Fietskortingregeling Slim naar Antwerpen. Gebruikershandleiding Rittenteller Antwerpen app Fietskortingregeling Slim naar Antwerpen Gebruikershandleiding Rittenteller Antwerpen app 1 Inleiding Om deel te nemen aan de fietskortingsregeling van Slim naar Antwerpen, en om in aanmerking te komen

Nadere informatie

Handleiding irunning+ Applicatie Download de irunning+ Applicatie. Verbind uw tablet met de loopband. Standaard programma s

Handleiding irunning+ Applicatie Download de irunning+ Applicatie. Verbind uw tablet met de loopband. Standaard programma s Handleiding irunning+ Applicatie Download de irunning+ Applicatie Ga met u ipad of Android tablet naar de Apple App Store of de Google Play store. Vervolgens gaat u in de Apple App Store of Google Play

Nadere informatie

innocent Cookie Beleid

innocent Cookie Beleid innocent Cookie Beleid Dit innocent Cookie Beleid beschrijft de verschillende typen cookies die mogelijk gebruikt worden met de website die eigendom is van, en beheerd wordt door, ons en vanaf welk jij

Nadere informatie