Gebruiksaanwijzing LET OP: Voor levering vanaf 1 Maart geldt de app H Band in plaats van Hey Band

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gebruiksaanwijzing LET OP: Voor levering vanaf 1 Maart geldt de app H Band in plaats van Hey Band"

Transcriptie

1 Gebruiksaanwijzing LET OP: Voor levering vanaf 1 Maart geldt de app H Band in plaats van Hey Band 1. App Downloaden - Scan de QR-code om de app H Band te downloaden of zoek in de App Store of Google Play Store naar H Band Geschikt voor ios 7 & Android 4.4 en hoger. Notitie: Eerst 2 uur opladen voor eerste gebruik voor batterij kalibratie. 2. Dragen - Sluit de band aan naar een gewenste maat - Zorg dat de sensor tegen de huid zit en voorkom beweging van de sensor. - Het scherm zal aangaan bij beweging

2 3. Verbinden Zet de Bluetooth aan op je telefoon, open de applicatie H Band en klik op verbindend De armband wordt nu door de applicatie gezocht om verbinding te maken. Als deze niet gevonden wordt, klik op Nieuwe Zoekopdracht 4. Gebruik - Houd de touch knop op het scherm ingedrukt - Om van menu te wisselen kan je een simpele tik op het scherm geven - Om gebruik te maken van de functies houdt u de optie langer ingedrukt (Hartslagmeter, Bloeddruk of Camera)

3 5. Display Houd de pols omhoog, of druk op het scherm om het horloge wakker te maken. - Houd de menu opties langer ingedrukt om er gebruik van te maken zoals de; o Hartslag o Bloeddruk o Camera o Stappen o Verbrande Calorieën o Afstand - De Slaapfunctie wordt automatisch opgeslagen, hiervoor wordt er geen actie gevergd. - De Homepage heeft 3 stijlen die je kan aanpassen onder Universele Instellingen 6. Opladen - Houd de band met de oplader in de directie zoals afgebeeld op de foto. - Zorg dat de pin volledig contact maakt het de aansluiting

4 7. Functies Je kan in de applicatie H Band alle statistieken bijhouden door het dragen van de Watch. Dit levert altijd leuke inzichten op voor verbetering van je vitale functies. 8. Veel gestelde vragen Wat te doen wanneer de smart-band de tijdinterface niet weergeeft? Download de H Band-app op uw mobiele telefoon, open de APP-zijbalk apparaat beheer apparaat reset, selecteer apparaat reset en werk vervolgens naar behoren nadat de smartband is gereset. Wat als de APP de smartband niet kan vinden of binden? Controleer allereerst of de smartband stroom heeft, of het scherm verlicht kan worden en of de batterij te laag is. Ten tweede sluit u de handring op de mobiele telefoon en schakelt u vervolgens het scherm van de smartband in. Als het niet werkt na de bovenstaande handelingen, probeer dan de Bluetooth van een mobiele telefoon om te schakelen of de telefoon opnieuw op te starten. Een aantal tips: Voor de iphone-gebruikers: Koppel uw smartband niet rechtstreeks aan het bluetooth-systeem. Ten eerste kun je de slimme band zoeken en binden via de APP. Vervolgens worden automatisch de overeenkomende prompts weergegeven en moet u de koppeling bevestigen. Als u een overeenkomst hebt om de slimme band opnieuw te verbinden, controleer dan de apparatuur in de voorbeeldtabelinformatie van de mobiele telefoon van het bluetoothsysteem, klik en negeer deze apparatuur en start dan opnieuw de switch van uw mobiele telefoon bluetooth of start opnieuw, op dit moment kunt u zoeken in de APP en bindende slimme band. Voor de Android-telefoongebruikers: Zorg ervoor dat het Bluetooth-systeem van uw telefoon niet is gekoppeld met dit apparaat. Als je al gekoppeld bent, zal je misschien merken dat je in de APP naar een armband kunt zoeken, maar je kunt het niet binden. Controleer de apparatenlijst in het Bluetooth-systeem van uw telefoon, klik en negeer het apparaat. Ga akkoord met alle toestemmingen voor APP-toepassing. Moet instemmen met het vinden van machtigingen.

5 Zorg ervoor dat de Bluetooth- en GPS-positioneringsfuncties van uw mobiele telefoon zijn ingeschakeld wanneer de APP het apparaat scant. Waarom wordt de verbinding tussen de Android-telefoon en de smartband voortdurend verbroken? Om het brongebruik en het stroomverbruik te optimaliseren, zal het Android-systeem regelmatig de toepassing of service recyclen die naar de achtergrond is geplaatst, maar het biedt gebruikers ook de methode om handmatig bescherming toe te voegen: Aan de onderkant van de telefoon bevinden zich drie knoppen: sneltoetsen, Startpagina (terugkeren naar de desktop) en terugkeren. 1. Start de H Band 2. Klik op de snelkoppeling en de applicatielijst en andere snelkoppelingsinstellingen verschijnen. 3. Besteed aandacht aan de applicatielijst, elke applicatie kan ingesteld worden om het slot te beschermen, Vind H Band en voeg beschermingsvergrendeling toe. Het beveiligingsslot kan de Bluetooth-verbinding tussen APP en smartband aanzienlijk verbeteren en de gebruiker van de Android-telefoon moet dit instellen. Hoe lang duurt het voordat de batterij van de Smart-band is opgeladen? En hoe lang kun je na een volledige lading? Het duurt ongeveer 2,5-3 uur om op te laden als de Smart Band-batterij volledig is voltooid. U kunt het percentage stroom in de smartband controleren via het batterijpictogram van de hoofdinterface of de H Band APP-beheerinterface. En in het algemeen kunt u het vijftien dagen na een volledige lading gebruiken Of andere bluetooth-apparaten kunnen worden aangesloten nadat de smartband is aangesloten? Of de telefoon op andere bluetooth-apparaten kan worden aangesloten, is gerelateerd aan de Bluetooth-kenmerken van de mobiele telefoon en wordt niet beïnvloed door de smartband.

6 Hoe gegevens synchroniseren? Bij het synchroniseren van gegevens, hoe om te gaan met de synchronisatie-time-out? 1) wanneer u de H Band-app opent, wordt deze automatisch gesynchroniseerd. Je kunt de berichtenlijst ook synchroniseren onder de hoofdinterface van de H Band APP. 2) probeer de volgende methoden als de synchronisatietijd is verstreken: Ten eerste kunnen we de pull-down-synchronisatie opnieuw proberen; Ten tweede, sluit de H Band-app en voer deze opnieuw in. Als dit niet het geval is, schakelt u over naar bluetooth of start u uw telefoon opnieuw op. Is het nodig om je bluetooth aan te houden wanneer we de smartband dragen? Het is niet nodig dat die drie functies van tellen, slapen en alarm in de cellijn blijven. De functie van alarmklok: Stel de alarmfunctie in bij het instellen van de APP, we hoeven de bluetooth niet verbonden te houden met de telefoon via het gebruik van de wekker. Oproep om te herinneren, zoek de slimme band, Deze twee functies moeten de bluetooth van de mobiele telefoon openen en de verbinding met de telefoon onderhouden. Wanneer de telefoon niet in de buurt is, kan de smartband de opgeslagen gegevens opslaan? Hoe lang kan het deze gegevens opslaan? De slimme band kan gegevens afzonderlijk opslaan en kan maximaal 30 dagen bewegingsgegevens bevatten. Gegevens die met de H Band APP zijn gesynchroniseerd, worden automatisch naar de cloud geüpload voor opslag. Als u een nieuwe telefoon wijzigt, bindt u de vorige account aan de smartband in de nieuwe telefoon, zodat u de gegevens van de cloud naar de nieuwe telefoon kunt synchroniseren.

7 Waarom meet de slimme band niet als ik begin te lopen? Voor de eerste keer dat gebruik wordt gemaakt van (of langdurige uitschakeling), moet de smart-band eerst worden gesynchroniseerd met de APP, de synchronisatietijd kan worden vastgelegd en de handring van de niet-gesynchroniseerde tijd kan niet worden gebruikt voor de functie van de opnamestap. Of, als de smartband een bepaalde tijd stationair is, zal deze automatisch in slaap vallen en stopt de smartband. In de slaapstand hoeft u alleen de smart-band te dragen om 1-2 minuten normaal te lopen, de smart-band wordt automatisch wakker uit de slaapstand en herstelt de stappen. Wanneer begint de slimme band de nachtrust te registreren? Ziet de slimme band zich als slaap wanneer we hem op tafel leggen? In een slaap opname identificeert de smartband de conditie door de optische detectie. Wanneer de smartband in een statische positie wordt geplaatst, moeten we voorkomen dat de onderkant van de optische detectiesensor (groen licht) in de richting van de tafel of andere obstakels, om de identificatie van de conditie-toestand niet te beïnvloeden. In normale conditie, de slimme band zal automatisch identificeren of de gebruiker in de slaaptoestand is volgens de bewegingskarakteristieken van de gebruiker. De gebruiker van een kleine hoeveelheid beweging voor en na het slapen, kan schommelingen opleveren met de tijd om in slaap te vallen. Gebruikers lezen bijvoorbeeld voordat ze naar bed gaan en gaan dan onmiddellijk slapen, omdat er weinig beweging is in het lezen van het boek en ze mogelijk verkeerd beoordeeld worden als in een slaaptoestand. Op dezelfde manier kan een persoon die weinig beweegt van een gebruiker is geweest en slechts een kleine hoeveelheid beweging heeft, worden aangezien voor een slaaptoestand. Het kan worden gebruikt om de beoordeling van de slaaptoestand te optimaliseren door de arm voor en na het slapen te schudden en de slimme band de bewegingstoestand te laten herkennen. Vanwege het onvermogen om onderscheid te maken tussen verschillende gebruiksscenario's, gaat de smartband gedurende de dag niet in de staat van de opgenomen slaap.

8 Waarom is mijn hartslagtest mislukt? Bij het meten van de hartslag moeten we ervoor zorgen dat de persoon in een statische toestand blijft en de onderkant van de slimme band zonder zichtbare opening op de pols aansluit. Schud de arm niet tijdens de meting. Waarom kan mijn Smart Band geen notificatie ontvangen? Voor Android-telefoongebruikers: 1. Zorg ervoor dat de smartband met de telefoon is verbonden (de APP kan de kracht van de ring aflezen en een bluetooth-pictogram op de smartband hebben). 2. Bevestig dat de knop voor herinneringsbericht is ingeschakeld en open de modus niet. 3.H Band APP heeft toegang tot het bericht. 4. De berichtenbalk van de mobiele telefoon kan berichtinhoud weergeven. 5. Als het nog steeds niet getoond wordt, betekent dit dat de autorisatie van de mobiele telefoon niet succesvol is en opnieuw moet worden gestart nadat de telefoon opnieuw is opgestart. Voor iphone-gebruikers: 1. Controleer of de smart-band is gebonden door APP en is gekoppeld met bluetooth. 2. Bevestig Berichten, WeChat, QQ en andere meldingsinstellingen en alle herinneringen zijn geopend.

! Smart Band AT300. Smart armband 1. Haal het apparaat uit het bandje

! Smart Band AT300. Smart armband 1. Haal het apparaat uit het bandje Smart Band AT300 Smart armband 1. Haal het apparaat uit het bandje apparaat polsband 2. Plaats het apparaat in het bandje 3. De armband wordt het best net boven het polsgewricht gedragen Processus styloides

Nadere informatie

Smart Band AT500. Smartband dragen

Smart Band AT500. Smartband dragen ! Smart Band AT500 Smartband dragen Draag de band bij voorkeur achter de styloideus ulnae en plaats de sensor dicht bij de huid, vermijd beweging. App installeren op je mobiele telefoon Scan de volgende

Nadere informatie

Snelstartgids Model: Denver SW-160

Snelstartgids Model: Denver SW-160 Versie: 2018-09-25 Snelstartgids Model: Denver SW-160 Overzicht 1. Scherm 2. Functietoetsen 3. Hartslagsensor 4. Laadcontact Het product opladen 1. Steek de meegeleverde laadkabel in de USB-poort van uw

Nadere informatie

Fitness Tracker Nederlandse Handleiding

Fitness Tracker Nederlandse Handleiding Fitness Tracker Nederlandse Handleiding www.fitness-tracker.nl Inhoudsopgave 1. Voordat u begint... 2 1.1 Waarschuwing... 2 1.2 Smartphone ondersteuning... 2 1.3 Opladen... 2 2. Koppelen met uw smartphone...

Nadere informatie

Fashionable Fitness Tracker Nederlandse Handleiding

Fashionable Fitness Tracker Nederlandse Handleiding Fashionable Fitness Tracker Nederlandse Handleiding Inhoudsopgave 1. Voordat u begint...3 1.1 Waarschuwing...3 1.2 Smartphone ondersteuning...3 1.3 Opladen...3 2. Koppelen met uw smartphone...3 1.1 De

Nadere informatie

Smart Activity Tracker 2+ Nederlandse Handleiding

Smart Activity Tracker 2+ Nederlandse Handleiding Smart Activity Tracker 2+ Nederlandse Handleiding Inhoudsopgave 1 Voordat u begint... 3 1.1 Waarschuwing... 3 1.2 Smartphone ondersteuning... 3 1.3 Opladen... 3 1.4 Vervangen van de bandjes... Error! Bookmark

Nadere informatie

Round NEDERLANDS OPLADEN 86 INSTELLEN SLAAPANALYSE MIJN TELEFOON ZOEKEN CAMERA-AFSTANDSBEDIENING APPS MUZIEK INSTELLINGEN TECHNISCHE SPECIFICATIES

Round NEDERLANDS OPLADEN 86 INSTELLEN SLAAPANALYSE MIJN TELEFOON ZOEKEN CAMERA-AFSTANDSBEDIENING APPS MUZIEK INSTELLINGEN TECHNISCHE SPECIFICATIES Round NEDERLANDS OPLADEN 86 INSTELLEN 87 OPROEPEN 89 OPROEPHISTORIE/SMS 91 MELDINGEN 92 STEMBEDIENING 93 ACTIVITEIT 94 SLAAPANALYSE MIJN TELEFOON ZOEKEN CAMERA-AFSTANDSBEDIENING APPS MUZIEK INSTELLINGEN

Nadere informatie

Bluetooth Fitness Armband

Bluetooth Fitness Armband Bluetooth Fitness Armband User's Manual DENVER BFA-10 ALL RIGHTS RESERVED.COPYRIGHT DENVER ELECTRONICS A/S. www.denver-electronics.com DENVER BFA-10 Slimme Armband Gebruikershandleiding - Nederlands [Verenigbaarheid]

Nadere informatie

Smart Fit 360 Nederlandse Handleiding

Smart Fit 360 Nederlandse Handleiding Smart Fit 360 Nederlandse Handleiding Inhoudsopgave 1 Voordat u begint... 3 1.1 Waarschuwing... 3 1.2 Smartphone ondersteuning... 3 1.3 Opladen... 3 1.4 Beschermlagen/folie... 3 2. Koppelen met uw smartphone...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Activity Tracker. MyFit

Gebruikershandleiding Activity Tracker. MyFit Gebruikershandleiding Activity Tracker MyFit V1.2 juni 2017 Starten Inhoud van de doos: - J-Style MyFit activity tracker - USB kabel - Polsband - Riemclip - Gebruiksaanwijzing Om de batterij te sparen,

Nadere informatie

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING CAMERA

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING CAMERA HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING CAMERA Inhoudsopgave 1. Smart Home Beveiliging app... 2 1.1 Installatie... 2 1. Smart Home Beveiliging Camera... 3 2.2 Gebruik... 6 1. Smart Home Beveiliging app Met

Nadere informatie

Welkom bij payleven. Bovenop Magneetstriplezer. Voorkant. Bluetooth-symbool. Batterij indicator. USBpoort. Aan/uit

Welkom bij payleven. Bovenop Magneetstriplezer. Voorkant. Bluetooth-symbool. Batterij indicator. USBpoort. Aan/uit Welkom bij payleven Samen met onze gratis app en uw eigen smartphone of tablet bent u nu klaar om pin- en creditcardbetalingen te accepteren. Hier volgt een uitleg van de verschillende mogelijkheden en

Nadere informatie

Smart Watch Gebruikershandleiding

Smart Watch Gebruikershandleiding Smart Watch Gebruikershandleiding Lees deze handleiding goed door voor het in gebruik nemen van de smartwatch. Voor het gebruik van de smartwatch is een mobiele telefoon(android) vereist! Veiligheidswaarschuwing!

Nadere informatie

Aan de slag. Deze snelgids is voor de ClickToPhone software versie 83 of hoger.

Aan de slag. Deze snelgids is voor de ClickToPhone software versie 83 of hoger. Aan de slag Deze snelgids omschrijft hoe de ClickToPhone software moet worden geïnstalleerd, de Bluetooth hardware met de telefoon moet worden gekoppeld en hoe een gebruikersniveau moet worden gekozen.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Smartwatch SW15

Gebruikershandleiding Smartwatch SW15 Gebruikershandleiding Smartwatch SW15 1. Functies Gezondheid en lichaamsbeweging - Stappenteller De ingebouwde versnellingsmeter controleert en registreert uw sporttijden, vetverbranding, temperatuur,

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014 Handleiding Opslag Online voor Android Versie februari 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Opslag Online downloaden via QR-code 4 2.2 Opslag Online downloaden via

Nadere informatie

GPS Horloge Kobra. Handleiding. Basis parameters

GPS Horloge Kobra. Handleiding. Basis parameters GPS Horloge Kobra Handleiding Basis parameters Frequentie band: GSM 2G 850 /900/1900/2100 WCDMA 3G 2100/900 Systeem: Android 5.1 CPU: MT6580 Scherm: 1.54 IPS display scherm Resolutie 240 * 240 Touchscreen:

Nadere informatie

Verbindingsgids (voor COOLPIX)

Verbindingsgids (voor COOLPIX) Verbindingsgids (voor COOLPIX) In dit document wordt de procedure beschreven voor het gebruik van de SnapBridge-app (versie 2.0) voor het tot stand brengen van een draadloze verbinding tussen een ondersteunde

Nadere informatie

Fen activity tracker - Met hartslagmeter - Slaaptracker Special edition 2.0

Fen activity tracker - Met hartslagmeter - Slaaptracker Special edition 2.0 Fen activity tracker - Met hartslagmeter - Slaaptracker Special edition 2.0 Systeembenodigdheden De Fen activity tracker werkt op zowel ios als Androidsystemen, daarnaast dient u over een bluetooth verbinden

Nadere informatie

Verbindingsgids (voor D-SLR-camera s) Nl

Verbindingsgids (voor D-SLR-camera s) Nl SB7J01(1F)/ 6MB4121F-01 Verbindingsgids (voor D-SLR-camera s) Nl Inhoudsopgave Inleiding...2 De interface...2 Problemen met verbinden?...2 Meer over SnapBridge...2 Wat heeft u nodig...3 Wat SnapBridge

Nadere informatie

Opladen Opmerkingen Vragen?... 11

Opladen Opmerkingen Vragen?... 11 Aanwezigheidsregistratie Release 1 2018 1 e kwartaal Model: X-9200B Inhoudsopgave Activiteiten aanmaken... 2 Hoe werkt het registratieproces?... 4 Aan de slag: Draadloos scannen met een smartphone, tablet

Nadere informatie

Voornaamste functies 1 BACK ( ) Toebehoren

Voornaamste functies 1 BACK ( ) Toebehoren 210 Aan de slag m Rider 210 De Rider 210 is voorzien van een barometer die de hoogte in real time weergeeft. Dit apparaat heeft drie toetsen die voor meerdere functies worden gebruikt. Voornaamste functies

Nadere informatie

Handleiding voor testers

Handleiding voor testers Handleiding voor testers Voor vragen Tel: 0642134908 Email: bente@watcherenterprises.com Inhoud 1 Wat kan de Vlinder (Pagina 3) 2 Functies op de Vlinder (Pagina 4) 3 Display (Pagina 5) 4 Laadstation (Pagina

Nadere informatie

Smart Watch Phone. Handleiding. Lees de instructies voor gebruik.

Smart Watch Phone. Handleiding. Lees de instructies voor gebruik. Smart Watch Phone Handleiding Lees de instructies voor gebruik. 1. Veiligheidsadviezen De informatie in dit document kan niet worden gewijzigd of uitgebreid in overeenstemming met enig andere mededeling.

Nadere informatie

Handleiding. helloo watch. Handleiding 1

Handleiding. helloo watch. Handleiding 1 Handleiding helloo watch Handleiding 1 Allereerst dank voor de aanschaf en interesse in helloo. De leukste Gadget voor je kind. Wat heb je nodig? Een helloo horloge Een simkaart Een smartphone De helloo

Nadere informatie

iphone app - Roll Call

iphone app - Roll Call iphone app - Roll Call Roll Call - iphone App Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie 5.1 of hoger

Nadere informatie

CJB1JM0LCAEA. Snelstartgids

CJB1JM0LCAEA. Snelstartgids CJB1JM0LCAEA Snelstartgids Uw horloge leren kennen Luidspreker Oplaadpoort Aan/uit-toets Druk hier 3 seconden op om uw horloge in of uit te schakelen. Druk hier 10 seconden op om uw horloge opnieuw op

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014 Handleiding Opslag Online voor Windows Phone 8 Versie augustus 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Downloaden van KPN Opslag Online QR Code 4 2.2 Downloaden van KPN

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Pagina 2 van 11

Inhoudsopgave. Pagina 2 van 11 Kubi Handleiding Inhoudsopgave Wat is Kubi... 3 Kubi Control... 4 Kubi Animatie... 6 Videobellen... 7 Bereid uw device voor... 7 Bedien de Kubi... 7 Videobellen en de Kubi... 7 Kubi stap voor stap gids...

Nadere informatie

SMARTWATCH U8-PLUS GEBRUIKSAANWIJZIG

SMARTWATCH U8-PLUS GEBRUIKSAANWIJZIG SMARTWATCH U8-PLUS GEBRUIKSAANWIJZIG Bedankt voor uw keuze van de smartwatch U8-Plus. Deze smartwatch is functioneel na bluetooth verbinding met zowel Android als IOS toestellen. BELANGRIJKSTE FUNCTIES

Nadere informatie

Handleiding voor de mobiele apps

Handleiding voor de mobiele apps Handleiding voor de mobiele apps Onderstaande handleiding beschrijft hoe u de drie verschillende apps op uw mobiele telefoon kunt downloaden. Zorg ervoor dat u hetzelfde e-mailadres voor alle drie de apps

Nadere informatie

ParkinsonThuis. Korte handleiding

ParkinsonThuis. Korte handleiding ParkinsonThuis Korte handleiding INTRODUCTIE Als onderdeel van deelname aan deze studie wordt u gevraagd het Pebble horloge om uw pols te dragen en de Fox Inzicht App op uw smartphone te gebruiken voor

Nadere informatie

Handleiding. GSM/GPS/WiFi polshorloge

Handleiding. GSM/GPS/WiFi polshorloge Handleiding GSM/GPS/WiFi polshorloge 1 Product Beschrijving 1.1 Product Afbeelding Het AnaBell GSM/GPS Polshorloge is de nieuwste generatie van GSM telefonie gecombineerd met GPS technologie. Het is een

Nadere informatie

Van start gaan. Inhoudsopgave. Quick User Guide - Nederlands

Van start gaan. Inhoudsopgave. Quick User Guide - Nederlands Van start gaan Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRIScan TM Anywhere Wifi. Lees deze handleiding aandachtig door voor u deze scanner en de bijbehorende software in gebruik

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Z3 www.pettorway.com Laad de batterij op Uw Z3 wordt geleverd met één batterij aangesloten en het opladen adapter. USB Het opladen van de batterij Sluit de Z3 met de oplader via een

Nadere informatie

Parkinson Thuis. Gebruikershandleiding

Parkinson Thuis. Gebruikershandleiding Parkinson Thuis Gebruikershandleiding FOX INZICHT APP Presentation Title Gebruik maken van de app Zorg ervoor dat uw Pebble horloge gekoppeld is met uw telefoon en dat u de Fox Inzicht App op uw smartphone

Nadere informatie

NEDERLANDS. Laden Koppelen Schermen Oproepen Meldingen SMS Stembediening

NEDERLANDS. Laden Koppelen Schermen Oproepen Meldingen SMS Stembediening NEDERLANDS Laden... 106 Koppelen... 107 Schermen... 110 Oproepen... 112 Meldingen... 113 SMS... 113 Stembediening... 114 Activiteit...115 Slaap...116 Portemonnee...117 Doelstellingen en Herinneringen...118

Nadere informatie

A1 Gebruikershandleiding

A1 Gebruikershandleiding 目錄 示 明 說明 02 03 04 05 08 09 09 A1 Gebruikershandleiding Versie1.0 Brise Care B.V. Poortweg 4 A 2612 PA Delft The Netherlands T: +31(0)15-8000 240 BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES Voor uw veiligheid :

Nadere informatie

model BFQS-4 versie 1.2

model BFQS-4 versie 1.2 model BFQS-4 versie 1.2 Eén, productbeschrijving Productinstructies 0.96OLED Contact punten Sensor Touch gebied Hologe bandje Sluiting 2,Inhoud verpakking *Activity Tracker *USB Kabel 3,Eerste gebruik

Nadere informatie

BFH-14 FITNESSBAND. Gebruiksaanwijzing. NEDERLANDS.

BFH-14 FITNESSBAND. Gebruiksaanwijzing.   NEDERLANDS. BFH-14 FITNESSBAND Gebruiksaanwijzing www.denver-electronics.com www.facebook.com/denverelectronics NEDERLANDS 1. Functies 0,96" 96x64 LCD-kleurendisplay Ingebouwde HS-sensor, houd uw hartslag in de gaten

Nadere informatie

SP-1101W/SP-2101W Quick Installation Guide

SP-1101W/SP-2101W Quick Installation Guide SP-1101W/SP-2101W Quick Installation Guide 05-2014 / v1.0 1 I. Productinformatie I-1. Inhoud van de verpakking Smart Plug Switch Snelstartgids CD met snelle installatiegids I-2. Voorzijde Power LED Switch

Nadere informatie

Verbindingsgids (voor COOLPIX)

Verbindingsgids (voor COOLPIX) Verbindingsgids (voor COOLPIX) In dit document wordt de procedure beschreven voor het gebruik van de SnapBridge-app (versie 2.5) voor het tot stand brengen van een draadloze verbinding tussen een ondersteunde

Nadere informatie

Handleiding Sens MyAir

Handleiding Sens MyAir Handleiding Sens MyAir Introductie Sens MyAir is een fijnstof sensor welke PM1, PM2.5 en PM10 meet. De data van deze sensor wordt uitgelezen door een app die u kunt installeren op uw smartphone. Deze data

Nadere informatie

RSC+ app for Android. AMAX panel 2100 AMAX panel 3000 AMAX panel 3000 BE AMAX panel Bediening/Gebruiker handleiding

RSC+ app for Android. AMAX panel 2100 AMAX panel 3000 AMAX panel 3000 BE AMAX panel Bediening/Gebruiker handleiding RSC+ app for Android AMAX panel 2100 AMAX panel 3000 AMAX panel 3000 BE AMAX panel 4000 nl Bediening/Gebruiker handleiding RSC+ app for Android Inhoudsopgave nl 3 Inhoudsopgave 1 Beknopte informatie 4

Nadere informatie

Hallo, laten we beginnen. Sound Rise Draadloze Speaker & Wekkerklok

Hallo, laten we beginnen. Sound Rise Draadloze Speaker & Wekkerklok Hallo, laten we beginnen. Sound Rise Draadloze Speaker & Wekkerklok Welkom bij uw nieuwe Sound Rise! Wij hebben Sound Rise ontwikkeld voor muziekliefhebbers zoals u. Begin de dag met uw favoriete muziek,

Nadere informatie

Erratum Tablet beveiligen, back-uppen en onderhouden

Erratum Tablet beveiligen, back-uppen en onderhouden 1 Erratum Tablet beveiligen, back-uppen en Overzicht van de verschillen tussen het boek Tablet beveiligen, back-uppen en (eerste druk) en de besturingssystemen ios 12 van Apple en Android 8 In dit aanvullende

Nadere informatie

Handleiding GBS-portal

Handleiding GBS-portal Handleiding GBS-portal Versie 1.0 18 januari 2019 Inhoud 1. De eerste keer inloggen... 3 Stap 1: Voorkeursoptie kiezen... 3 Stap 2: Gegevens invullen... 3 Telefoonnummer... 3 Koppelen van de app... 3 2.

Nadere informatie

Stand-bytijd De polsband gebruikt duurzame, oplaadbare batterijen met een capaciteit voor 5 tot 7 dagen. Voor ios: Eigenschappen van de polsband

Stand-bytijd De polsband gebruikt duurzame, oplaadbare batterijen met een capaciteit voor 5 tot 7 dagen. Voor ios: Eigenschappen van de polsband Stand-bytijd De polsband gebruikt duurzame, oplaadbare batterijen met een capaciteit voor 5 tot 7 dagen Voor ios: Eigenschappen van de polsband Wanneer u de gegevens van de polsband synchroniseert, zal

Nadere informatie

RSC+ app for ios. AMAX panel 2100 AMAX panel 3000 AMAX panel 3000 BE AMAX panel Bediening/Gebruiker handleiding

RSC+ app for ios. AMAX panel 2100 AMAX panel 3000 AMAX panel 3000 BE AMAX panel Bediening/Gebruiker handleiding RSC+ app for ios AMAX panel 2100 AMAX panel 3000 AMAX panel 3000 BE AMAX panel 4000 nl Bediening/Gebruiker handleiding RSC+ app for ios Inhoudsopgave nl 3 Inhoudsopgave 1 Beknopte informatie 4 2 Systeemoverzicht

Nadere informatie

FIT COACH HR MANUAL 1

FIT COACH HR MANUAL 1 FIT COACH HR MANUAL 1 Gefeliciteerd met de aankoop van uw Guardo Fit Coach HR! Jouw ultieme assistent in het analyseren van je gezondheid met de hartritme-monitor, stappenteller en slaap-monitor! STAP-PER-STAP:

Nadere informatie

1.1 Het downloaden van de applicatie Om de ehealth applicatie te downloaden zoekt u in ofwel de Google Play Store of de App Store naar ehealth.

1.1 Het downloaden van de applicatie Om de ehealth applicatie te downloaden zoekt u in ofwel de Google Play Store of de App Store naar ehealth. Handleiding E-Health 1.1 Het downloaden van de applicatie Om de ehealth applicatie te downloaden zoekt u in ofwel de Google Play Store of de App Store naar ehealth. 1.2 Account aanmaken of inloggen Klik

Nadere informatie

Handleiding handleiding. Watch-Phone-GPS

Handleiding handleiding. Watch-Phone-GPS Handleiding handleiding Watch-Phone-GPS www.helloo.me 2 helloo, Je bent nu in het bezit van de Coolste, Stoerste en Leukste Watch-Phone. Jullie gaan er heel veel plezier en gemak aan beleven! Team helloo

Nadere informatie

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP Inhoudsopgave Inleiding... 3 1 Inloggen... 4 2. Startscherm... 5 2.1 Apparaat menu... 5 2.2 Mijn menu... 6 3. Video weergave scherm... 8 3.1 Live video weergave...

Nadere informatie

NEDERLANDS Snelstartgids

NEDERLANDS Snelstartgids NEDERLANDS Snelstartgids OVERZICHT... 34 OPLADEN... 35 KOPPELEN... 36 TECHNISCHE SPECIFICATIES... 38 OVERZICHT AANRAAKSCHERM OPLAADKLEMMEN i 34 APPARAAT ACTIVEREN I Op het aanraakscherm dubbeltikkenn I

Nadere informatie

1 Product beschrijving

1 Product beschrijving 1 Product beschrijving Lens LED lamp Deurbel knop Indicator Buzzer Buiten apparaat Schermresolutie: 480X320 Bereik: 30 meter Afbeelding sensor: 1/4 CMOS Night vision modus: 1pc white light Lens: 98.5,

Nadere informatie

bezig met de microfoon op te laden afwisselend rood en groen knipperend: zowel basisstation als microfoon worden opgeladen alles is opgeladen

bezig met de microfoon op te laden afwisselend rood en groen knipperend: zowel basisstation als microfoon worden opgeladen alles is opgeladen OPLADEN Voordat de Swivl operationeel is, moet hij eerst opgeladen worden. Stop de adapter in het 220V stopcontact en verbindt de kabel met het basisstation. Er gaat nu een rood lampje schijnen. De status

Nadere informatie

EN Versie: 1.0. H.264 Handleiding

EN Versie: 1.0. H.264 Handleiding EN Versie: 1.0 H.264 Handleiding Inhoud Hardware... 2 ios View... 2 Android View... 5 PC View... 9 Contact... 11 1 Hardware verbindingen 1. Schroef de antenne in de achterkant van de camera en draai rechtop.

Nadere informatie

Waarneming.nl. Waarnemingen invoeren. met een smartphone. iobs voor ios (iphone) WinObs voor Windows ObsMapp voor Android

Waarneming.nl. Waarnemingen invoeren. met een smartphone. iobs voor ios (iphone) WinObs voor Windows ObsMapp voor Android Waarneming.nl Waarnemingen invoeren met een smartphone iobs voor ios (iphone) WinObs voor Windows ObsMapp voor Android Wat kunt u met de Waarneming.nl-apps Invoeren in het veld Datum en tijdstip automatisch

Nadere informatie

Handleiding Zero-wire

Handleiding Zero-wire AEV VOCHTEN - MYLLE SECURITY NV 18-2-2018 Handleiding Zero-wire Bediening alarmsysteem met App Inhoud 1. Downloaden van de app.... 2 2. Eerste gebruik.... 2 3. Personaliseren van uw account... 3 4. Uw

Nadere informatie

Pomp-app Veelgestelde vragen

Pomp-app Veelgestelde vragen Pomp-app Veelgestelde vragen De volgende secties leiden u door de verschillende schermen van de app, waaronder het scherm Pompstatus. Opmerking: De app verzendt en ontvangt alleen gegevens wanneer de app

Nadere informatie

Fen activity tracker - Hartslagmeter - Bloeddrukmeter - Slaaptracker - Kleurenscherm - zwart

Fen activity tracker - Hartslagmeter - Bloeddrukmeter - Slaaptracker - Kleurenscherm - zwart Fen activity tracker - Hartslagmeter - Bloeddrukmeter - Slaaptracker - Kleurenscherm - zwart Systeembenodigdheden De Fen activity tracker werkt op zowel ios als Androidsystemen, daarnaast dient u over

Nadere informatie

SPA ACTIVITY TRACKER

SPA ACTIVITY TRACKER SPA ACTIVITY TRACKER Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave P. 3 P. 3 P. 4 P. 4/5 P. 5 P. 6 P. 6 P. 7 P. 8 P. 8 P. 9 P. 10 P. 10 P. 10 P. 11 P. 11 1. INLEIDING Dit is de SPA Activity Tracker Inhoud verpakking

Nadere informatie

Procedure activeren van de MFA applicatie op een mobiele telefoon

Procedure activeren van de MFA applicatie op een mobiele telefoon Procedure activeren van de MFA applicatie op een mobiele telefoon Benodigdheden: - Mobiele telefoon. o Sta push berichten of meldingen, gebruik van de camera en dergelijke toe. Dit kun je onder instellingen

Nadere informatie

1 TERUG/STOP ( 2 OK/RONDE ( 3 AAN of UIT/ACHTERLICHT ( 4 OMLAAG/MENU ( 5 OMHOOG (

1 TERUG/STOP ( 2 OK/RONDE ( 3 AAN of UIT/ACHTERLICHT ( 4 OMLAAG/MENU ( 5 OMHOOG ( 1 TERUG/STOP ( Druk hierop om naar de vorige pagina terug te keren of een handeling te annuleren. Druk tijdens de opname hierop om de opname te pauzeren. 2 OK/RONDE ( Druk in Menu om een selectie te maken

Nadere informatie

Touch Beyond Your Thought. Smart Mini Vibe. Handleiding. Powered by SmartVibe www.smartvibe.nl

Touch Beyond Your Thought. Smart Mini Vibe. Handleiding. Powered by SmartVibe www.smartvibe.nl Touch Beyond Your Thought Smart Mini Vibe Handleiding Powered by SmartVibe www.smartvibe.nl In het pakket 1x Smart mini Vibe 1x opberghoes 1x handleiding Aan/ uit knop Reset knop LED Verbinding knop Aan

Nadere informatie

Handleiding. Start met accepteren van pin- en creditcardbetalingen

Handleiding. Start met accepteren van pin- en creditcardbetalingen Handleiding Start met accepteren van pin- en creditcardbetalingen PIN-reader Bovenkant Magneetstriplezer Voorkant Bluetooth-symbool Batterij-indicator 0-knop (verbindingsknop) Annuleren Terug Bevestigen

Nadere informatie

dit stappenplan samengesteld waarin wordt uitgelegd hoe je via je telefoon verbinding maakt met de Nikon Keymission 360.

dit stappenplan samengesteld waarin wordt uitgelegd hoe je via je telefoon verbinding maakt met de Nikon Keymission 360. Met de Nikon Keymission 360 maak je eenvoudig 360 foto- en videopanorama s. Bij de lancering van het product bleek al snel dat er bij veel gebruikers problemen ontstonden bij het maken van verbinding via

Nadere informatie

Download de WAE Music app

Download de WAE Music app NEDERLANDS 3 5 12 2 6 1 8 7 9 10 11 13 4 1. Laad de speaker volledig op voor eerste gebruik Laad de WAE Outdoor 04Plus FM speaker volledig op voordat u hem de eerste keer gebruikt. Sluit de micro-usb connector

Nadere informatie

iphone app - Rapporten

iphone app - Rapporten iphone app - Rapporten Rapporten - iphone App Net2 AN1114-NL Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Xperia SmartTags NT1/NT2 Inhoudsopgave Inleiding...3 Aan de slag...4 De NFC-functie inschakelen...4 NFC-detectiegebied...4 Smart Connect gebruiken om labels te beheren...4 Xperia

Nadere informatie

ednet.power Korte installatiehandleiding ednet.power Startkit (1x centrale WiFi-eenheid + 1x smart plug binnenshuis)

ednet.power Korte installatiehandleiding ednet.power Startkit (1x centrale WiFi-eenheid + 1x smart plug binnenshuis) ednet.power Korte installatiehandleiding 84290 84291 84292 84290 ednet.power Startkit (1x centrale WiFi-eenheid + 1x smart plug binnenshuis) Centrale WiFi-eenheid Smart plug binnenshuis 84291 Smart plug

Nadere informatie

MAAK KENNIS MET DE X5-EVO

MAAK KENNIS MET DE X5-EVO MAAK KENNIS MET DE X5-EVO Inhoud van de verpakking Slimme videofietscomputer X5-Evo Micro-USB-kabel Garantiekaart Hartslagsensor (optioneel) OPMERKING: - Gebruik uitsluitend goedgekeurde accessoires. -

Nadere informatie

Voorbeelden en mogelijkheden rondom het delen van bestanden/foto s

Voorbeelden en mogelijkheden rondom het delen van bestanden/foto s Voorbeelden en mogelijkheden rondom het delen van bestanden/foto s Versie 21 april 2017 Er zijn tegenwoordig steeds meer mogelijkheden als het gaat om het delen van bestanden en foto s met anderen, waarbij

Nadere informatie

Handleiding HBO GO V.2

Handleiding HBO GO V.2 Handleiding HBO GO V.2 Inhoudsopgave: Inhoudsopgave 2 Ophalen HBO GO Ipad applicatie in de App Store. 3 Ophalen HBO GO Android Tablet applicatie in de Google Play Store.. 4 HBO GO Registreren en Inloggen..

Nadere informatie

Ga met uw telefoon naar de onderstaande link om de Xmeye app te downloaden of zoek in de app store naar Xmeye.

Ga met uw telefoon naar de onderstaande link om de Xmeye app te downloaden of zoek in de app store naar Xmeye. Download met uw telefoon of tablet de Xmeye app: Ga met uw telefoon naar de onderstaande link om de Xmeye app te downloaden of zoek in de app store naar Xmeye. Xmeye: Xmeye app voor Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobile.myeye&hl=nl

Nadere informatie

Onze netwerk camera, DVR, NVR serie product en mobiele telefoon app ondersteunt P2P functie.

Onze netwerk camera, DVR, NVR serie product en mobiele telefoon app ondersteunt P2P functie. Welkom Bedankt voor het gebruik van onze P2P functie! Deze handleiding is ontworpen om u te helpen met de verbinding via P2P Lees alstublieft de volgende aanwijzingen voorzichtig door. * Voor de werking,

Nadere informatie

Mobiele App voor VERSA alarmsystemen Versa_control_qs_nl 07/16. Configuratie handleiding

Mobiele App voor VERSA alarmsystemen Versa_control_qs_nl 07/16. Configuratie handleiding VERSA CONTROL Mobiele App voor VERSA alarmsystemen Versa_control_qs_nl 07/16 Configuratie handleiding Het VERSA, VERSA IP en VERSA Plus alarmsysteem kan ook worden bediend vanaf een mobiel apparaat (Smartphone

Nadere informatie

SW-450 SMARTWATCH. Gebruiksaanwijzing. NEDERLANDS.

SW-450 SMARTWATCH. Gebruiksaanwijzing.   NEDERLANDS. SW-450 SMARTWATCH Gebruiksaanwijzing www.denver-electronics.com www.facebook.com/denverelectronics NEDERLANDS Let op - lees dit goed door! Maak de smartwatch niet open. Stel de smartwatch niet bloot aan

Nadere informatie

Handleiding BitweenFit

Handleiding BitweenFit Handleiding BitweenFit 01-07-2019, Bitween Vooraf Voordat u deze handleiding leest, dienen wij er u op te wijzen dat deze handleiding geschreven is voor Androidgebruikers. De applicatie genaamd BitweenFit

Nadere informatie

Automatische Medicijn Dispenser

Automatische Medicijn Dispenser Automatische Medicijn Dispenser WMD1201 Handleiding Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Introductie... 2 1.1 Systeemvereisten... 2 Hoofdstuk 2. Hardware Overzicht... 3 Hoofdstuk 3. Automatische Medicijn Dispenser

Nadere informatie

BT APP INSTELLINGEN : ANDROID PROGRAMMATIE HANDLEIDING

BT APP INSTELLINGEN : ANDROID PROGRAMMATIE HANDLEIDING 4.2019 99101BT APP INSTELLINGEN : ANDROID PROGRAMMATIE HANDLEIDING Index 1. Installatie van de APP Ksmart 3 2. Registreren 3 3. Toevoegen van codeklavier en instellen van de master gebruiker 3 4. Toevoegen

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing GPS car cam

Gebruiksaanwijzing GPS car cam Gebruiksaanwijzing GPS car cam productomschrijving Dit product is ontwikkeld met de nieuwste wetenschap en technologie om een high- definition camcorder te ontwerpen. Het wordt niet alleen gebruikt als

Nadere informatie

Professionele woningbeveiliging. X-serie Alarm Scan App Gebruikershandleiding

Professionele woningbeveiliging. X-serie Alarm Scan App Gebruikershandleiding Professionele woningbeveiliging X-serie Alarm Scan App Gebruikershandleiding Inhoud 1. Inleiding: X-serie Alarm Scan App in één oogopslag 2. De app starten 3. Uw contactgegevens invoeren in servicerapporten

Nadere informatie

Windows 8 bijwerken naar Windows Voordat je begint. Hoe ziet Microsoft het?

Windows 8 bijwerken naar Windows Voordat je begint. Hoe ziet Microsoft het? Windows 8 bijwerken naar Windows 8.1 Hierna vind je een kopie van de website van Microsoft. Daarna geef ik enkele opmerkingen en vermeld ik hoe je uw gebruiker terug kan ontkoppelen van uw Microsoft account.

Nadere informatie

Handleiding - Vivago Mobile

Handleiding - Vivago Mobile Handleiding - Vivago Mobile Installatie Vivago Mobile applicatie Vereisten Vivago Mobile App : Android Smartphone > Android versie 4.0.3. of hoger Iphone > ios versie 9.0 of nieuwer Download de Vivago

Nadere informatie

Instructies voor gebruik

Instructies voor gebruik Instructies voor gebruik Introductie van het product..3 Voorzorgsmaatregelen. 3 Inhoud 3 Onderdelen en functies.4 Deurbel installeren 5 Muziek toon..6 App Downloaden 7 Het product is gebaseerd op het Wi-Fi-netwerk

Nadere informatie

Start de applicatie op om naar het inlogscherm te gaan. Onthoudt mijn gegevens

Start de applicatie op om naar het inlogscherm te gaan. Onthoudt mijn gegevens iphone app - Users Users - iphone App Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie 5.1 of hoger en is uitgevoerd

Nadere informatie

Aanvullend bestand Meer doen met uw Samsung Galaxy Tab

Aanvullend bestand Meer doen met uw Samsung Galaxy Tab 1 Aanvullend bestand Meer doen met uw Samsung Galaxy Tab In dit aanvullende PDF-bestand staat een overzicht van wijzigingen van het boek in combinatie met een Samsung Galaxy tablet met Android 5 1 Foto

Nadere informatie

Beknopte handleiding

Beknopte handleiding Beknopte handleiding Wat zit er in de verpakking Welkom Gefeliciteerd met je keuze voor Arlo. Je kunt direct aan de slag. 100% draadloze camera Magnetische wandbevestiging 123-lithiumbatterijen Bevestigingsschroef

Nadere informatie

IRISPen Air 7. Verkorte handleiding. (Android)

IRISPen Air 7. Verkorte handleiding. (Android) IRISPen Air 7 Verkorte handleiding (Android) Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRISPen Air TM 7. Lees deze handleiding aandachtig door voor u deze scanner en de bijbehorende

Nadere informatie

GPS Majesta Horloge Handleiding

GPS Majesta Horloge Handleiding GPS Majesta Horloge Handleiding Attentie 1. Gebruik de Majesta niet als deze is ondergedompeld in water. 2. Houd de Majesta weg van open vuur. Hoge temperaturen kunnen schadelijk zijn voor het product.

Nadere informatie

Erratum Tablet beveiligen, back-uppen en onderhouden

Erratum Tablet beveiligen, back-uppen en onderhouden 1 Erratum Tablet beveiligen, back-uppen en Overzicht van de verschillen tussen het boek Tablet beveiligen, back-uppen en (eerste druk) en de besturingssystemen ios 11 van Apple en Android 6 en 7 In dit

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor toegang tot Gasport

Gebruikershandleiding voor toegang tot Gasport Gebruikershandleiding voor toegang tot Gasport 1. Inleiding In deze handleiding staat beschreven hoe u kunt inloggen op de GTS webapplicatie Gasport via Multi-Factor Authentication (MFA). Voordat u kunt

Nadere informatie

Monitor/Deur-raam sensor. Handleiding

Monitor/Deur-raam sensor. Handleiding Monitor/Deur-raam sensor Handleiding 1 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Introductie... 2 1.1 Systeemvereisten... 3 Hoofdstuk 2. Hardware Overzicht... 4 Hoofdstuk 3. Sensor Setup... 5 3.1 Zet het apparaat aan...

Nadere informatie

Draadloos Smart Glucosemeetsysteem Snelstarthandleiding

Draadloos Smart Glucosemeetsysteem Snelstarthandleiding EN Draadloos Smart Glucosemeetsysteem Snelstarthandleiding WELKOM Welkom bij uw ihealth Draadloos Smart Glucosemeetsysteem (het ihealth-systeem). Met dit systeem, dat is ontworpen voor gebruik in combinatie

Nadere informatie

Internet Video Deurbel. SNELSTART Gebruikersopties Handleiding voor de App

Internet Video Deurbel. SNELSTART Gebruikersopties Handleiding voor de App Internet Video Deurbel SNELSTART Gebruikersopties Handleiding voor de App In deze handleiding worden alle functies uitgelegd om u wegwijs te maken van ons product. Door middel van foto s proberen we alles

Nadere informatie

De Woning-app op de iphone, ipad en ipod touch gebruiken

De Woning-app op de iphone, ipad en ipod touch gebruiken De Woning-app op de iphone, ipad en ipod touch gebruiken Met de Woning-app kunt u veilig de producten bij u thuis bedienen vanaf uw ios-apparaat. Met de Woning-app kunt u veilig elk accessoire met het

Nadere informatie

IRISPen Air 7. Verkorte handleiding. (ios)

IRISPen Air 7. Verkorte handleiding. (ios) IRISPen Air 7 Verkorte handleiding (ios) Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRISPen TM Air 7. Lees deze handleiding aandachtig door voor u deze scanner en de bijbehorende software

Nadere informatie

Handleiding Vuzix Smart Glass en Netgear kastje

Handleiding Vuzix Smart Glass en Netgear kastje Handleiding Vuzix Smart Glass en Netgear kastje In deze handleiding wordt uitgelegd hoe de Vuzix Smart Glass werkt en hoe deze gebruikt kan worden voor het inbellen met de applicatie Genzõ. Deel I: In

Nadere informatie

DB Alerts vernieuwde app voor Android gebruikers

DB Alerts vernieuwde app voor Android gebruikers DB Alerts vernieuwde app voor Android gebruikers De DB Alerts app voor Android is volledig vernieuwd. Naast de bekende functionaliteiten uit de vorige versie (bekijken van waarnemingen en het invoeren

Nadere informatie