Schoolfotograaf. Jaargang 25 Nummer 7 23 maart Let op! Vrijdag 27 mei: Margedag, alle kinderen zijn vrij!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schoolfotograaf. Jaargang 25 Nummer 7 23 maart Let op! Vrijdag 27 mei: Margedag, alle kinderen zijn vrij!"

Transcriptie

1 Jaargang 25 Nummer 7 23 maart 2016 Agenda Donderdag 24 maart Paasontbijt Vrijdag 25 maart Goede vrijdag = vrij Maandag 28 maart 2 e Paasdag = vrij Woensdag 30 maart 9.45 groep 4a schooltuinen; groep 4b schooltuinen leerlingenraad Vrijdag 1 april en winkel open, verkoop product groep 4b Dinsdag 5 april Start schooltuinen groep 5/6b en 6a Woensdag 6 april 9.45 groep 3a schooltuinen, groep 3b schooltuinen Woensdag 6 april Referendum (school is verkiezingslokaal) Donderdag 7 april Techniektoernooi Vrijdag 8 april en winkel open, verkoop product groep 1/2d Maandag 11 april Medezeggenschapsraad Dinsdag 12 april Ouderraad Woensdag 13 april Groepen 2 naar de schooltuinen Dynamo s Vrijdag 15 april MARGEDAG = ALLE KINDEREN VRIJ Woensdag 20 april Groep 2 naar de schooltuinen Vrijdag 22 april Winkel gesloten Dinsdag 26 april Koningsspelen Woensdag 27 april t/m vrijdag 6 mei Meivakantie Woensdag 11 mei Luizencontrole koffieconcert Let op! Vrijdag 27 mei: Margedag, alle kinderen zijn vrij! Schoolfotograaf Ca. 2 weken geleden zijn de inlogkaarten voor het bestellen van de schoolfoto s in alle groepen uitgedeeld. We zijn benieuwd wat u dit jaar van de foto s vond. Zou u uw reactie willen mailen naar post@brederoschool.o2g2.nl.?

2 Nieuw telefoonnummer Met ingang van 14 maart jl. heeft de Brederoschool een nieuw telefoonnummer: Het oude telefoonnummer wordt tot het eind van dit schooljaar nog doorgeschakeld en daarna wordt het oude nummer buiten gebruik gesteld. Winkelraad en winkeltje Heeft u nog mooie tweedehands spullen die u anders weg zou doen, maar waar iemand anders nog iets aan kan hebben, breng ze dan naar de Brederoschool. U kunt ze in de rode bak die voor het winkeltje staat doen. We hebben al heel wat mensen blij kunnen maken met onze zeer betaalbare tweedehands producten. Lustrumfeest De voorbereidingen voor het lustrumfeest zijn in volle gang. Hier volgt een aantal data en tijdstippen: Lustrumweek: 23 t/m 27 mei : in deze week vinden allerlei feestelijke activiteiten plaats. Maandagochtend 23 mei, 8.45 uur.: opening lustrumweek Woensdagavond 25 mei: reünie 50 jaar Brederoschool voor oud-leerlingen en oud-medewerkers Donderdag 26 mei: (na diverse feestelijke momenten in de dagen ervoor) grote feestdag voor kinderen en ouders. Onder schooltijd voor de kinderen en vanaf tot uur voor alle kinderen en hun ouders. Onderdeel van dit programma is een spectaculair optreden van alle kinderen. Daarom is het belangrijk dat iedereen deze tijd vrijhoudt en meefeest! Vrijdag 27 mei: feestelijk vrij: margedag. De lustrumcommissie en de reüniecommissie, bestaande uit medewerkers van de Brederoschool en een aantal ouders, is druk bezig met de voorbereidingen en als er meer informatie is krijgt u dat van ons te horen. Leuk om te weten Tennislessen groepen 3 Maandag 21 maart hebben de groepen 3 tennisles gehad van een leraar van de tennisclub GHTB. De les vond plaats op het tennisveld aan de Vestdijklaan. Evan schrijft: Ik vond het leuk. We gingen naar de tennisles en dat was heel leuk. Je moest met een bal op het tennisracket en toen moest je met de tennisracket omhoog en omlaag. Lize heeft geschreven: We zijn naar de tennisbaan gelopen en daar gingen we tennissen. We hadden tennisles en we gingen spelletjes doen. Dat was heel erg leuk.

3 Koffieconcert Afgelopen zondag hebben we genoten van een prachtig koffieconcert. Dit keer waren er 11 optredens en traden 20 kinderen op, van groep 1 t/m groep 8. Het optreden werd afgesloten met een gezamenlijk liedje; alle artiesten zongen het liedje Happy. Het was een groot succes. In de pauze kreeg iedereen een heerlijk kopje koffie/thee/ranja en en een lekkere koek erbij. Kleuters op bezoek bij de brandweerkazerne Op 25 februari brachten de kleuters van groep 1/2c en 1/2d een bezoek aan de brandweerkazerne in Groningen. De vader van Cas (Wout) van 1/2d is brandweerman en heeft dit bezoek mogelijk gemaakt. De kinderen werkten al een aantal weken aan het thema de brandweer. Brandweerman Wout kwam op school om de kinderen te vertellen over zijn werk. Hij verwelkomde op de kazerne de kinderen samen met zijn collega s. In de kazerne mochten ze overal rondkijken en vragen stellen. Eén van de brandweerauto s werd ingezet voor een brandmelding. De kinderen zagen de brandweermannen en vrouwen van de glijpaal naar beneden komen, zich vliegensvlug aankleden en in de brandweerauto stappen. De auto reed met de sirene aan de kazerne uit. De brandweer kan de stoplichten op rood zetten, zodat de auto snel weg kan rijden. Achter de brandweerkazerne mochten alle kinderen met de brandspuit oefenen. En ze mochten allemaal in een brandweerauto zitten. Ze hebben nog een brandweerlied gezongen voor de commandant. Op school hebben ze tekeningen gemaakt om de brandweer te bedanken voor het prachtige bezoek.

4 Schoolplein Vrijdag 12 maart zijn 4 leerlingen samen met meester Bas en juf Marike naar De Semmelstee aan de Semmelweijsstraat geweest om een presentatie te geven over de inrichting van een avontuurlijk, op eigen energiewerkend schoolplein. Yana schrijft hierover: Vrijdag 11 maart gingen Amma en Stijn (7b), Youssef (8a), Yana (7a), juf Marike en meester Bas naar de presentaties van Wijken voor jeugd. Er werden verschillende projecten uit de wijk gepresenteerd. Amma, Stijn, Youssef en Yana gingen ook een presentatie houden over ons toekomstige schoolplein en nieuwe speeltoestellen. Daar hadden we heel goed voor geoefend. De presentaties gingen heel goed! Als alles doorgaat dan krijgen we een heel gaaf schoolplein! Presentatie praktijkonderzoek Engels Enkele jaren geleden is de Brederoschool begonnen met het geven van Engelse les in groep 1 t/m 8. We merken dat de kinderen het vak Engels bijzonder leuk vinden, maar we zijn natuurlijk ook nieuwsgierig naar de effecten van het Engels vanaf groep 1. De Brederoschool is een Academische Basisschool. Eén van de doelstellingen van de Academische Basisschool is het monitoren van onderwijs middels onderzoek. De verbinding was snel gelegd. Daarom zijn we vorig jaar met een 3-jarig praktijkonderzoek naar de effecten van de Engelse les op de mondelinge taalvaardigheid gestart. Vorige week woensdag heeft de Brederoschool landelijk een tussenpresentatie gegeven (het onderzoek loopt nu 1,5 jaar). De tussenresultaten zijn bijzonder enthousiast ontvangen door alle genodigden waaronder mensen van de PO-raad. Bent u geïnteresseerd? In gebouw 3 hangt een poster waarop de tussenevaluatie samengevat te lezen is.

5 Presentatie over duurzaamheid en energie Op maandag 7 maart hebben kinderen uit de bovenbouw een presentatie gegeven voor Nienke Homan, gedeputeerde van de gemeente Groningen en voor wethouders van verschillende gemeentes uit de provincie Groningen, 18 mensen in het totaal. Maud en Femke uit groep 7b hebben een verslag geschreven: Op maandag 7 maart gingen 26 leerlingen uit de groepen 7 en 8 een presentatie over duurzaamheid houden aan allemaal belangrijke mensen van verschillende gemeentes. s Ochtends gingen we oefenen in de teamkamer en later op het podium. Daarna ging Marike ons de hele school laten zien en vertelde er van alles bij. s Middags was de echte presentatie voor allemaal belangrijke mensen in pak. Het verloop van de presentatie ging als volgt: - Een filmpje van vorig jaar - Iedereen ging iets vertellen over duurzaamheid en energie en hoe wij hier op school mee omgaan. - Een filmpje van dit jaar van de Energy Challenges - De kinderen van de Dynamo s gingen een rondleiding geven. We vonden het heel erg leuk om te doen, want we deden voor mensen in pak en dat vonden we een hele grote eer! Voorstelling groep 1/2c, 3a en 6a Vrijdag 26 februari gaven de groepen 1/2c van juf Mireille, groep 3a van juf Yvonne/juf Anneke en groep 6a van juf Barbara een voorstelling in het Trefpunt. Isabel uit groep 6a schrijft hierover: Als eerste ging groep 6a. Ze gingen een modeshow doen. Ze hadden van vuilniszakken kleding gemaakt en iedereen droeg een vuilniszakken-jurk. Ze liepen het podium op en ging daar een dansje doen. Daarna kwam groep 1/2 c en ze gingen een liedje zingen over een brandweerkazerne, want zij zijn daar naar toe geweest. Ze vonden het heel leuk, maar opeens ging het alarm af want de brandweer moest naar een echte brand. Daarvoor mochten ze ook in een echte brandweerauto. Dus daarover gingen ze een liedje en een dansje doen. Als laatste kwam groep 3a op het podium. Eerst gingen ze een liedje zingen over alle woorden die ze in groep 3 geleerd hadden. Daarna deden ze een Engels liedje zingen over pinguïns. Ze deden er ook een dansje bij. Toen ging Lola vader Jakob spelen op haar joekelille en ze zong er ook bij. Als laatste zongen ze nog een Engels liedje over een noodstop van een trein. Ik vond dat de groepen het allemaal heel goed hebben gedaan en de vuilniszakkenjurken vond ik heel origineel!

6 Informatie folders Regelmatig krijgt de school informatie-folders verstrekt van allerlei instellingen, zoals bijv. de GGD, verschillende BSO s, de bibliotheek enz. Deze folders liggen op een speciaal ingerichte tafel in de hal van gebouw 3. De afgelopen weken zijn de volgende folders binnengekomen: - Programma Groninger Forum 25 t/m 28 maart: het fantastisch kinderfilm festival - Kidsweek in de klas: informatie over thuisgebruik Kidsweek Digitaal Luizencontrole Woensdag 9 maart hebben we weer een luizencontrole gehad. In 5 groepen hebben we luizen/neten aangetroffen en de ouders van de betreffende kinderen zijn daarvan telefonisch op de hoogte gesteld of u krijgt een mail van de leerkracht. Als er luizen/neten gevonden worden, worden er rode alarmbriefjes uitgedeeld in de betreffende groep. Twee weken na de luizencontrole wordt er opnieuw een luizencontrole gedaan in de groepen waar luizen/neten gevonden zijn. Woensdag 11 mei is er weer een grote luizencontrole. Koffieconcert 2016

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

Agenda. Kerst. Jaargang 25 Nummer 4 9 december 2015

Agenda. Kerst. Jaargang 25 Nummer 4 9 december 2015 Jaargang 25 Nummer 4 9 december 2015 Agenda Vrijdag 11 december Kerstdoemarkt 8.15-8.45 winkel en 12.15-12.45 (het Gloeipunt) open, verkoop artikel groep 5a en 5/6b Donderdag 17 december 18.00-19.00 Kerstdiner

Nadere informatie

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 17 mei Spreekuur jeugdverpleegkundige 18 mei sportdag 21 mei 2e Pinksterdag, leerlingen vrij 22 mei Screening GGD groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 18 december Het licht is gekomen. Zo klein als een kind. Zo groot als de hemel.

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 18 december Het licht is gekomen. Zo klein als een kind. Zo groot als de hemel. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 8 13 e jaargang Vrijdag 18 december 2015 Het licht

Nadere informatie

nieuwsbrief Opvang: Gevonden Schilderwerk dagopvang en peutergroep Het team van Kindcentrum het wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017!

nieuwsbrief Opvang: Gevonden Schilderwerk dagopvang en peutergroep Het team van Kindcentrum het wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017! 2016 2017 editie januari 2017 Het team van Kindcentrum het P@rk wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017! Met in deze editie onder meer: OPVANG : Gevonden Schilderwerk ONDERWIJS: Contactmiddagen/avonden

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld. schooljaar nummer 14, donderdag 24 maart

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld. schooljaar nummer 14, donderdag 24 maart Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2015-2016 nummer 14, donderdag 24 maart Pasen Het Paasontbijt traditioneel met iedereen in pyjama is

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders,

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders, Nieuwsbrief 5 Vrijdag 7 oktober 2016 Beste ouders, Een volle nieuwsbrief dit keer. Wij zijn inmiddels zes weken aan de gang en klaar met onze gouden weken waarin we ons met de groepsvorming hebben bezig

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Wilt u wijzigingen in uw persoonlijke gegevens doorgeven via: Het school adres is:

Wilt u wijzigingen in uw persoonlijke gegevens doorgeven via: Het school  adres is: Maandag 1 april 2019 Inhoud Aanwezigheid directie 1 Welkom op school nieuwe leerlingen 1 Lief en leed 2 Audit 4 april 2 Afsluiting Akkertalent kunst 2 Ouderavond met workshops 2 De Akker Anders 3 Koningsdag

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 31 13 april 2016 Nieuwe website Met trots melden wij u dat vanaf morgen (donderdag) 18.00 uur de nieuwe website gelanceerd wordt! In dit nummer: Nieuwe website DOK12 in de krant!

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk.

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk. Welkom op school in groep 1 en 2 schooljaar 2015-2016. Middels deze brief geven wij u weer informatie over het reilen en zeilen van onze groep. Wie werkt wanneer? dag ochtend middag maandag Juf Ineke Juf

Nadere informatie

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode: April 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief april BSO Hansweert Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De paasdagen zitten er op en we zijn alweer bezig met

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur Schooljaar 2018-2019 Datum: 19-04-2019 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Maandag 22 april tm vrijdag 3 mei Maandag 6 mei Woensdag 8 mei Maandag 13 mei Woensdag 15 mei Donderdag

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 15

JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Afscheid Maas van Beek Afgelopen vrijdag 29 maart hebben we afscheid genomen van meneer Maas. s Ochtends hebben we hem in de speelzaal met de gehele school toegezongen.

Nadere informatie

WEEKBRIEF 26 JANUARI 2018

WEEKBRIEF 26 JANUARI 2018 WEEKBRIEF 26 JANUARI 2018 Geachte ouders. De eerste weekbrief is goed ontvangen. Een aantal ouders liet weten dat zij blij zijn met deze wijze van informatievoorziening. We gaan er dus mee door. Tijdens

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Welkom op de Prins Clausschool

Welkom op de Prins Clausschool schoolkalender 2016-2017 Welkom op de Prins Clausschool september 2016 35 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 - into-gesprekken groep 3-8 2 3 4 36 5 - into-gesprekken groep 3-8

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juli 2016

Nieuwsbrief nr juli 2016 Nieuwsbrief nr. 21 6 juli 2016 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data 2. Bezetting onderbouw 3. Afscheid Alma Smand 4. Montessoridiploma 5. Enquête over het rooster 6. Afscheid groep 8 7. Lustrumfeest 8. Verkeerslessen

Nadere informatie

Agenda. Nieuwe leerlingen. Posters Kinderboekenweek. Jaargang 23 Nummer 5 11 december 2013

Agenda. Nieuwe leerlingen. Posters Kinderboekenweek. Jaargang 23 Nummer 5 11 december 2013 Jaargang 23 Nummer 5 11 december 2013 Agenda Vrijdag 13 december 8.15 8.45 uur en 12.15 12.45 uur Gloeipunt open Groep 6a artikelen in de verkoop Laatste keer dat het Gloeipunt in 2013 open is. Woensdag

Nadere informatie

Info week

Info week Info week 36 04-09-2014 Een nieuw schooljaar Het schooljaar 2014-2015 is begonnen. Alle kinderen en ouders kwamen maandag uitgerust en vrolijk de school binnen. Aan iedereen was te zien dat ze er veel

Nadere informatie

Scheepsjournaal Tonneband

Scheepsjournaal Tonneband Scheepsjournaal Tonneband Informatiebulletin Openbare Basisschool De Driemaster Meerscholendirecteur: A.J. van Deutekom Adjunct directeur: L. van der Meijden-Boer, M. Groeneveld. Jaargang 11, nummer 18

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Agenda. Vrijdag 12 april Vrijdag 12 april Koningsspelen. Maandag 15 april Groep 1A gaat naar Drang studio

Agenda. Vrijdag 12 april Vrijdag 12 april Koningsspelen. Maandag 15 april Groep 1A gaat naar Drang studio Agenda Vrijdag 12 april Vrijdag 12 april Koningsspelen Maandag 15 april Groep 1A gaat naar Drang studio Dinsdag 16, woensdag 17 en donderdag 18 april CITO eindtoets voor groep 8 Donderdag 18 april Paasontbijt

Nadere informatie

Schooljaar 2019/2020 nr. 1

Schooljaar 2019/2020 nr. 1 30 augustus 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), De zomervakantie zit er bijna op. Hopelijk kunt u terug kijken op ontspannen momenten met elkaar. Het team is heerlijk bijgekomen en inmiddels druk bezig met

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

t Broedertje 51 e jaargang

t Broedertje 51 e jaargang Kerkraderweg 7 6416CC Heerlen t Broedertje 51 e jaargang 045-571.61.41 * info@broederschool.nl nr. 5 april 2019 Gezonde school- waterbeleid Via ISY hebben we u al geïnformeerd m.b.t. het uitbreiden van

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Ankeveen, april 2018 Belangrijke data - Maandag 7 mei t/m woensdag 9 mei: studiedagen, school is gesloten - Donderdag 10 en vrijdag 11 mei: Hemelvaart, school is gesloten - Vrijdag

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar OUDERKALENDER Schooljaar 2018-2019 Augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 8 19 20 21 22 23 24 25 26 27 1 e schooldag 28 29 30 31 September 2018 1 2 3 Deze week: luizencontrole 4 Start

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 9, mei 2016

30 ste jaargang nr. 9, mei 2016 30 ste jaargang nr. 9, mei 2016 Schoolfruit We hebben genoten van de 21 weken gratis schoolfruit. Vooral de tomaatjes, appels en paprika s waren populair. Na de meivakantie nemen we weer zelf fruit en

Nadere informatie

De leerlingen van de onderstaande groepen doen een optreden in de aula.

De leerlingen van de onderstaande groepen doen een optreden in de aula. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 19-04-2013 Nr. 32 Inhoud week 16 1. Project Theater 2. Gezonde School 3. De verjaardag van de juffen

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afgelopen maandag hebben we inspectiebezoek

Nadere informatie

Voor meer informatie over judo op IKC Floriant kunt u altijd binnen lopen tijdens de judolessen op maandag tussen

Voor meer informatie over judo op IKC Floriant kunt u altijd binnen lopen tijdens de judolessen op maandag tussen RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Donderdag 11 oktober = Oudergesprekken groep 3 t/m 7 Dinsdag 16 oktober = Oudergesprekken

Nadere informatie

Week van de mediawijsheid

Week van de mediawijsheid Jaargang 10 Nummer 7 16 november 2018 Agenda Maandag 19 - vrijdag 23 november Dinsdag 20 november Dinsdag 20 november Woensdag 21 november Donderdag 22 november Woensdag 28 november Donderdag 29 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Informatieavond nieuwe stijl 21 september uur

Informatieavond nieuwe stijl 21 september uur +- Jaargang 15, nummer 1 Vrijdag 04-09-2015 Informatieavond nieuwe stijl 21 september 18.30-20uur Niet de juf of de meester verzorgt komend schooljaar de informatieavond, maar de kinderen zelf vertellen

Nadere informatie

Herfstvakantie van 11 t/m 19 oktober

Herfstvakantie van 11 t/m 19 oktober O.B.S. Beukenlaan Beukenlaan 42 9674 CC WINSCHOTEN NIEUWSBRIEF T: 0597 414294 E: mail@obsbeukenlaan.nl I: www.obsbeukenlaan.nl 20e jaargang nr. 1 donderdag 28 augustus 2014 Agenda: Donderdag 28 augustus

Nadere informatie

Datum: donderdag 26 april 2018

Datum: donderdag 26 april 2018 Datum: donderdag 26 april 2018 Populierenblaadje Algemeen: 27 april t/m 11 mei Vakantie: Morgen hebben we allemaal meivakantie. We zien alle kinderen weer op 14 mei op school. Fijne vakantie! Koningsspelen

Nadere informatie

Kind op Maandag. Afscheid. Pensioen

Kind op Maandag. Afscheid. Pensioen Kind op Maandag. Ik zie meer. Jezus vertelt over het koninkrijk van de hemel. Het lijkt op een mosterdzaadje, op een schat in een akker, op een kostbare parel. Bijbelrooster: Het mosterdzaadje, Matteüs

Nadere informatie

30 januari 2015 Nummer 10

30 januari 2015 Nummer 10 30 januari 2015 Nummer 10 Inhoud: Daltondag Schoolfoto s Carnaval 2015 De Optochtroute Continurooster Komt dat zien! Komt dat zien! Ingekomen stuk: Carnaval voor de jeugd Ingekomen stuk: Jeugdpronkzitting

Nadere informatie

Nummer Algemeen

Nummer Algemeen Mededelingenblad voor ouder(s) / verzorger(s) Nummer 6 21-12-2018 Algemeen Belangrijke data: 1 24-12 t/m 04-01: Kerstvakantie 2 18-01: Open podium groep 3, 5 en 7 (11:15-12:00) 3 23-01: Start nationale

Nadere informatie

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT Maandag 31 augustus 19.00 uur Ouderavonden groepen 8 19.30 uur Ouderavonden groepen 1/2, 3 en 6 Dinsdag 1 september Meester Tim s ochtends afwezig Juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief In mei leggen alle vogels een ei..

Nieuwsbrief In mei leggen alle vogels een ei.. 2013-2014 Nieuwsbrief 1314-10 In mei leggen alle vogels een ei.. Nog enkele weken en dan.zit het schooljaar er al weer op. Op school zijn we al druk bezig om te plannen voor het nieuwe schooljaar: de eerste

Nadere informatie

Nijsbrief Jaargang 15, Nummer 3, november 2014 Website: Belangrijke data Brandoefening. Kijkavond

Nijsbrief  Jaargang 15, Nummer 3, november 2014 Website: Belangrijke data Brandoefening. Kijkavond Nijsbrief Jaargang 15, Nummer 3, november 2014 E-mail: gielguorde@gearhing.net Website: www.gielguordemantgum.nl Hierbij de derde nijsbrief van het nieuwe schooljaar die natuurlijk ook weer op de website

Nadere informatie

Voor actueel nieuws en foto s verwijs ik u graag naar onze schoolwebsite

Voor actueel nieuws en foto s verwijs ik u graag naar onze schoolwebsite Jaargang 17 Nummer 5 Vr 20 november 2015 Voor actueel nieuws en foto s verwijs ik u graag naar onze schoolwebsite www.cyriacus.nl Deze nieuwsflits bevat de volgende onderwerpen: - Agenda/ activiteiten

Nadere informatie

Wanneer de maand Ramadan voorbij is en er dus één maand gevast is, wordt deze maand traditioneel afgesloten met het Suikerfeest.

Wanneer de maand Ramadan voorbij is en er dus één maand gevast is, wordt deze maand traditioneel afgesloten met het Suikerfeest. Jaargang 7 nummer 6 juni 2019 Schoolleider: Wilma Veldman De Sirene wordt elke eerste maandag van de maand verstuurd per Digiduif of meegegeven aan het oudste kind uit een gezin en is te lezen op de website.

Nadere informatie

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S)

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) JAARKALENDER 2018 2019 VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) WELKOM OP HET KRIJT! Voor u ligt een nieuw overzicht van activiteiten van KC Het Krijt. We hopen hiermee zo volledig mogelijk te zijn, maar het kan zijn

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

JANUARI 2016 NOTITIES. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28. Nieuwjaarsdag 53 4

JANUARI 2016 NOTITIES. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28. Nieuwjaarsdag 53 4 JANUARI 0 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 0 NOTITIES Kerstvakantie Kerstvakantie Kerstvakantie Kerstvakantie Kerstvakantie/ Kerstvakantie Kerstvakantie Nieuwjaarsdag 9 0 Weer

Nadere informatie

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december telefoon: 035-6939582 e-mail: info@stvitusschool.nl Jaargang : 19, nummer 7, 7 december 2012 Nieuws van de directie Website De nieuwe website van de school

Nadere informatie

INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11

INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11 INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11 Geachte ouder(s), beste leerlingen, schooljaar 2017 2018 Ongetwijfeld heeft u gelezen dat Bas van der Zanden vertrekt als directeur van de Van Hasseltschool. Uiteraard vinden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 d.d

Nieuwsbrief 17 d.d Belangrijke data Dinsdag 22 mei 2018 Nieuwsbrief 17 Donderdag 24 mei 2018 Dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni Schoolfotograaf Avondvierdaagse Nieuwsbrief 17 d.d. 22-05-2018 Woensdag 30 mei Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

Kinderen van de Heerdstee

Kinderen van de Heerdstee 17 april 2019 (4 blz.) Inhoud: kinderen op De Heerdstee, jaarplanning, Klasbordapp, OR (Avondvierdaagse), MR (besproken punten), gratis kinderfiets laten maken, ouders gevraagd wijkvernieuwing, uitnodiging

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 27 28e jaargang 5 t/m 12 april 2019 Voorstelling groep 6b Koop nu snel je bestie! Verkeersexamen

Nieuwsbrief Nummer 27 28e jaargang 5 t/m 12 april 2019 Voorstelling groep 6b Koop nu snel je bestie! Verkeersexamen Nummer 27 28 e jaargang 5 t/m 12 april 2019 8 april Jeroen Oosterhof voorpoort 9 april Groentour van de ROVA- groep 7 12 april Koningsspelen voor alle groepen. Alle leerlingen zijn om 12.30 uur vrij. 16

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Het Tangram nieuwsbrief

Het Tangram nieuwsbrief Katholieke Dalton Basisschool Jaargang 2013-2014 Nummer 7 28 februari 2014 Van de directie Olifanten De eerste week na de voorjaarsvakantie is alweer voorbij. De kinderen en leerkrachten zijn allen afgelopen

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9 Belangrijke data Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 8 januari 1 e schooldag na de kerstvakantie: Inloop vanaf 8.15 uur en ontmoetingsmoment voor ouders/verzorgers in de hal. 8 januari Start thema

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Op donderdag 7 maart is er een margedag. Alle kinderen zijn op deze dag vrij!!

Nieuwsbrief. Op donderdag 7 maart is er een margedag. Alle kinderen zijn op deze dag vrij!! Jaargang 23 nummer 12 Vrijdag 01 maart 2019 Artikelen in deze nieuwsbrief Agenda Margedag Teamdag Kleutergroepen Valkhof Gymnastiek Ouderbijdrage Even voorstellen... Op het Valkhof Nationale schoonmaakdag

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Agenda 6 september Verkiezing leerlingenraad 12 september Ouderavond 19.00-20.00 uur 12 september Informatie overgang naar VO leerlingen groep 8, 19.30 uur 20 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 14 september 2016

Nieuwsbrief 1 14 september 2016 Nieuwsbrief 1 14 september 2016 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Hier is de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2016-2017. Ik hoop dat iedereen een hele fijne vakantie heeft gehad en weer

Nadere informatie

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016 Uithoornse Spelen! Agenda Uithoornse Spelen groepen 7 en 8 woensdag 1 juni 2016 Avondvierdaagse ma. 6

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2016

Nieuwsbrief april 2016 Basisschool St Gerlachus Nieuwsbrief april 2016 VAN DE DIRECTIE 19, 20, 21 april centrale eindtoets CITO 22 april Koningspelen 1 mei Eerste Heilige communie 25 april- 9 mei meivakantie 10 mei Survival

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Onderwijsprijs Ouderbijdrage

Onderwijsprijs Ouderbijdrage November 2018 Onderwijsprijs U kon er al eerder over lezen dat we reusachtig trots zijn op onze nominatie voor de Onderwijsprijs. Als de Reiger staan we voor vooruitstrevend onderwijs met een grote betrokkenheid

Nadere informatie

Vogelvlucht. Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, 18 december 2015

Vogelvlucht. Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, 18 december 2015 Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, 18 december 2015 Wij wensen u gezellig feestdagen en een fantastisch 2016! Agenda Kerstvakantie vrijdag 18 dec. t/m

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april.

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april. NIEUWSBRIEF April 2016 Belangrijke data Paasviering * Cito eindtoets groep 8: 19-20-21 april * Koningsspelen: 22 april Belangrijke info * Afmelden * Denkt u eraan dat u ons vóór half negen laat weten wanneer

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Kalender 02-02: Facultatieve oudergesprekken Open middag 08-02: Mr vergadering Koffiemiddag 14.15 15.00u

Nadere informatie

SJOALNUUTS AGENDA. Kinderboekenweek 2014. 25 november oudergesprekken 27 november oudergesprekken 04 december Sinterklaasfeest

SJOALNUUTS AGENDA. Kinderboekenweek 2014. 25 november oudergesprekken 27 november oudergesprekken 04 december Sinterklaasfeest SJOALNUUTS AGENDA 25 november oudergesprekken 27 november oudergesprekken 04 december Sinterklaasfeest 10 december studiedag groepen 1 t/m 8 17 december 18.00 uur lichtjestocht leerlingen en ouders 18

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr Pasen Gisteren hebben we met de hele school het paasfeest gevierd. We hebben samen heerlijk gegeten en aandacht besteed aan het paasverhaal. Ook hebben we samen paasliedjes gezongen. Fijn dat leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief maart 2017 Beste ouders en verzorgers, Je zult maar juf of meester zijn in het basisonderwijs. Elke dag te mogen werken met kinderen geeft veel voldoening. Het is goed om dat te zien in De

Nadere informatie

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 2 t/m 17 mei Meivakantie (incl. Hemelvaart) 4 mei Leerlingen doen mee aan de Nationale herdenking 25 mei Pinksteren Donderdag 21 mei Sportdag

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

Het Erasmusje 6. Hoera! Schoolfeest! Thema: Alle kleuren van de Regenboog!!

Het Erasmusje 6. Hoera! Schoolfeest! Thema: Alle kleuren van de Regenboog!! OBS de Erasmus voor openbaar en vrolijk onderwijs! Het Erasmusje 6 maandag 26-10-2015 Hoera! Schoolfeest! Thema: Alle kleuren van de Regenboog!! 1 OBS de Erasmus viert feest! Dinsdag 27 oktober 2015!!

Nadere informatie

VANUIT HET KAMERTJE: Journaal april OBS De Tweemaster tel.: Petersburg 52, 1393 PT Nigtevecht

VANUIT HET KAMERTJE: Journaal april OBS De Tweemaster tel.: Petersburg 52, 1393 PT Nigtevecht Activiteiten deze maand: 03 Creacircuit 04 Boekpromotie: Esther 06 Praktisch Verkeersexamen groep 7/8 06 Optreden Leerorkest groep 5/6 07 Bibliotheekbezoek groep 5/6 10 Paastafette 12 Bezoek gemeentehuis

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 7. Voorwoord KALENDER INHOUD. Mei/ juni 2017

Nieuwsbrief nr. 7. Voorwoord KALENDER INHOUD. Mei/ juni 2017 Nieuwsbrief nr. 7 Mei/ juni 2017 KALENDER Voorwoord 1 22 tot en met 24 mei Schoolkamp groepen 8 24 mei Kleding inzameling 25 en 26 mei Vrij in verband met hemelvaart 1 juni Schoolreisje groepen 3 t/m 7

Nadere informatie

WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018

WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018 WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018 Geachte ouders. Deze brief verschijnt als de voorjaarsvakantie al begonnen is. Wij wensen u en de kinderen een hele fijne vakantie toe en hopen alle kinderen weer op de gewone

Nadere informatie

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag Fluitenbergstraat 6 2545 NL Den Haag 070 3099066 www.tamarschool.nl - info@tamarschool.nl Rekeningnr. NL 58 INGB 0000 0829 78 tnv School met de Bijbel (het) Woord vooraf De afgelopen weken werden we opgeschrikt

Nadere informatie

Info 13. Datum: 20-05-2016. Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Talentenshow de Waterkant

Info 13. Datum: 20-05-2016. Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Talentenshow de Waterkant Info 13 Datum: 20-05-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Inmiddels hebben we de uitslag van de CITO-eindtoets binnen gekregen. De kinderen hebben het prima gedaan, we scoren (gemiddeld)

Nadere informatie

2 april 2015. Ouderavond

2 april 2015. Ouderavond 2 april 2015 Ouderavond Elke 4 jaar moet de school een schoolplan vaststellen. Dat is een plan waarin staat wat we de komende 4 jaar op de Flevoparkschool allemaal gaan doen op het gebied van onderwijs

Nadere informatie

bericht Belangrijke data: Tweede Wereldoorlog project stukjes geschreven door leerlingen uit groep 7

bericht Belangrijke data: Tweede Wereldoorlog project stukjes geschreven door leerlingen uit groep 7 bericht Info : 30 Jaargang 14 : 08-04-2016 Redactie : Monique Bos E-mail redactie : m.bos@westerwijs.nl Belangrijke data: 16 april Oud papier groep 4a 20 april Spelsportdag groep 3 en 4 in sporthal Quicksilver

Nadere informatie

Jaargang nummer 19 Donderdag 29 juni :00: Start zomervakantie t/m 20 aug.

Jaargang nummer 19 Donderdag 29 juni :00: Start zomervakantie t/m 20 aug. Jaargang 2016-2017 nummer 19 Donderdag 29 juni 2017 AGENDA Week 26 Oudergesprekken Woensdag 28 juni Doorschuifochtend Dinsdag 4 juli: Afscheidstheater groep 8 Woensdag 5 juli: Picknick / Afscheid meester

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 13 09-03-2016 In dit nummer: Uitnodiging Violenverkoop Debattoernooi

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 25 januari 2019 Agenda Nummer 19 maandag 28 januari Screening groep 7 schoolarts

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER

o.b.s. DE EGLANTIER o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 Nieuwsbrief 15 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie