* Op maximaal twee kleuren gebaseerd, meer kleuren mogelijk in overleg. ** Zie regelement uitrusting bij punt 10 (Nevobo-regelement).

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "* Op maximaal twee kleuren gebaseerd, meer kleuren mogelijk in overleg. ** Zie regelement uitrusting bij punt 10 (Nevobo-regelement)."

Transcriptie

1 In dit document vind je meer informatie over de overstap naar de nieuwe kleding van AVV Keistad. Ontbreekt er informatie? Stuur je vraag naar en we passen het document zo spoedig mogelijk aan. Welke onderwerpen vind je in dit document? 1. Hoe ziet de nieuwe kleding er uit? 2. Wat kost de nieuwe kleding? 3. Wanneer en hoe gaan we over? (Aandacht voor senioren, jeugd en mini s.) 4. Wanneer kunnen we kleding passen en kopen? 5. Nieuw bij de vereniging: waar vind ik kleding voor de eerste wedstrijden? 6. Is er ook nieuwe kleding voor trainers en coaches? 7. Kan ik mijn huidige nummer houden? 8. Kan ik mijn shirts aanpassen? (Bv. lengte shirt of mouwen.) 9. Wat zijn die gunstige contractvoorwaarden precies? 10. Wat zijn precies de Nevoboregels voor wedstrijdkleding? 11. Bij wie kan ik terecht met vragen of opmerkingen? 1 Hoe ziet de kledinglijn er uit? In de loop van augustus ontvangen jullie een tweede nieuwsbericht waarin we een uitgebreid overzicht kunnen laten zien van de nieuwe wedstrijdkleding en alle andere mogelijkheden. De nieuwe shirts zijn speciaal gemaakt voor indoorsport en zijn uniseks (hetzelfde model voor mannen en vrouwen). De shirts zijn standaard langer en meer getailleerd dan onze huidige shirts. De nieuwe kledinglijn van AVV Keistad is samengesteld aan de hand van twee bijeenkomsten met een klankbordgroep. Tijdens deze bijeenkomsten zijn alle mogelijkheden uitgebreid besproken en de belangrijkste items zijn meer dan eens gepast. Bij het passen van de shirts is nadrukkelijk aandacht geweest voor de lengte van de shirts. Het nieuwe shirt heeft de armen-omhoog-test goed doorstaan. Voor de heren is er een bijpassende short beschikbaar. Voor dames is dat vooralsnog niet het geval. De bijpassende damesshort is nog niet leverbaar. Voordat we bepalen of dit short tot de verplichte kleding van AVV Keistad gaat behoren, willen we het eerst gezien hebben. Het damesshort is op z n vroegst begin 2014 leverbaar. Totdat er over het damesshort een keuze gemaakt is, volstaat het dames/meisjes om te spelen in een donkerblauw broekje. Dat mag dus ook het huidige wedstrijdbroekje zijn.

2 2 Wat kost de nieuwe kleding? Het nieuwe wedstrijdtenue is natuurlijk verplicht voor iedereen die in de Nevobo-competitie speelt. De overige artikelen (trainingspak, sweater, tas) zijn vrijblijvend. In onderstaande tabel vind je de kosten van de wedstrijdkleding. Binnenkort volgt een aanvulling voor de vrijblijvende opties. Onderstaande bedragen zijn inclusief de 10% van Telstar. Item Prijs Per Shirt 16,- Per shirt Verplicht Short heren 12,- Per short Verplicht Short dames Niet bekend Zie punt 1 Bedrukken vereniginglogo 3,50 Per item Verplicht Opmaakinstelkosten sponsorlogo * 42,- Per item Optioneel Opdrukken sponsorlogo per item 4,95 Per item Optioneel Bedrukken rugnummer ** 3,15 (inspeel)speelshirt Verplicht Bedrukken borstnummer ** 2,10 (inspeel)speelshirt Verplicht Bedrukken nummer op andere items 2,10 Per item Optioneel Bedrukken trainer of coach op polo 3,15 Per item Optioneel * Op maximaal twee kleuren gebaseerd, meer kleuren mogelijk in overleg. ** Zie regelement uitrusting bij punt 10 (Nevobo-regelement). 3 Wanneer en hoe gaan we over? We stappen over op de nieuwe kleding tussen 1 oktober 2013 en 1 januari Tot 1 oktober loopt het huidige kledingcontract. Dat betekent dat we de eerste wedstrijd(en) nog spelen in onze huidige kleding. De hele vereniging tegelijk over laten gaan naar de nieuwe kleding is niet haalbaar. Daarom krijgt ieder team de ruimte om tot 1 januari 2014 over te stappen. De enige voorwaarde daarbij is dat het team in z n geheel overstapt naar nieuwe kleding. Het is zowel vanuit de Nevobo als de vereniging niet toegestaan om binnen een team in verschillende shirts te spelen. Van ieder seniorenteam wordt de aanvoerder verantwoordelijk gesteld voor de overgang van zijn/haar team. De aanvoerder ontvangt begin september meer informatie over het overgangsproces. Ieder lid schaft zelf zijn/haar wedstrijdkleding (aan te vullen met diverse opties) aan. Kleding passen is mogelijk tijdens twee passessies in Midland of in de winkel van Telstar. Betaling en ontvangst van de gekochte kleding vindt plaats in de winkel.

3 Er vindt met de JTC nog nader overleg plaats over de overgang naar nieuwe kleding voor jeugdspelers. Voor spelers in de C-jeugd die vorig seizoen bij de mini s speelden, zijn met Nevobo speciale afspraken gemaakt. Deze spelers mogen, totdat hun team overgaat op nieuwe kleding, blijven spelen in hun minishirt. Dit is dus de enige uitzondering op de regel dat ieder team in dezelfde kleding moet spelen. Voor de mini s verandert er niets. De minishirts worden nu ook al geleverd door Telstar. De recreanten van AVV Keistad zijn vrij in hun keuze om over te stappen op nieuwe kleding. Ook voor de verdeling van nummers zijn er voor recreanten geen voorwaarden. Tenzij je meespeelt / gaat spelen met een competitie team. Houd dan rekening met de aangewezen nummering voor het betreffende team. 4 Wanneer kunnen we kleding passen en kopen? Vanaf 1 oktober kunnen leden nieuwe kleding aanschaffen. Kleding passen kan in tijdens twee pasmomenten in Midland of in de winkel van Telstar. Betaling en ontvangst van de gekochte kleding vindt plaats in de winkel. Op dinsdagavond 17 september (trainingsavond) en zaterdag 5 oktober (eerste thuisspeeldag H1) worden er pasmomenten georganiseerd. Kledingleverancier Telstar en de kledingcoördinator zijn dan aanwezig om jullie te helpen. Na het bestellen van je kleding hoor je van Telstar wanneer je de kleding kan afhalen (en betalen) in de winkel. Naast de pasmomenten in Midland en tijdens de reguliere openingstijden van de winkel, organiseert Telstar een clubnight. Alle leden van AVV Keistad ontvangen dan 10% korting op de kledinglijn voor AVV Keistad en 30% op de rest van het assortiment van Telstar Sports & Fashion. 5 Nieuw bij de vereniging: waar vind ik kleding voor de eerste wedstrijden? Nieuwe leden hebben twee mogelijkheden: Zij kunnen via hun nieuwe teamgenoten tijdelijk een Keistadshirt bemachtigen waarin ze kunnen spelen tot de aanschaf van nieuwe kleding een feit is. Zij wenden zich tot onze kledingcoördinator Karin Kuipers (kleding@avvkeistad.nl). o Nieuwe leden kunnen een shirt uit de oude voorraad lenen mits er een passend exemplaar beschikbaar is. Wel vragen we een borg van 15,- die uiteraard weer geretourneerd wordt als het shirt in goede staat terug komt bij Karin. o Keistadleden die recent bij de vereniging zijn vertrokken hebben we gevraagd of zij hun shirt willen verkopen of weggeven. Er wordt hoe dan ook voor ieder nieuw lid een zo goed mogelijke oplossing geboden.

4 6 Is er ook nieuwe kleding voor trainers en coaches? Voor trainers, coaches en andere leden die betrokken zijn bij een team hebben we een poloshirt in de catalogus opgenomen. Daarbij is rekening gehouden met de wens om COACH of TRAINER achterop het shirt te bedrukken. De bedrukkingskosten zijn gelijk aan die van de rug- en borstnummers. 7 Kan ik mijn huidige nummer houden? Dat is per persoon verschillend en afhankelijk van de nummers die jouw team toegewezen krijgt. (Indeling zie hieronder) Senioren-Dames: 1 t/m 48 voor D1 t/m D4 en D5 t/m 8. Senioren-Heren: 1 t/m 48 voor H1 t/m H4 en 1 t/m 36 voor H5 t/m H7. Jeugdteams spelen in nummers 1 t/m 60 per zes teams waarbij MB1 en MB2 in dezelfde groep zitten als MA1 en MA2. Seniorenteams Nummering D1 t/m D4 D5 t/m D8 H1 t/m H4 H5 t/m H D1 - D5 - H1 - H D2 - D6 - H2 - H D3 - D7 - H3 - H D4 - D8 - H Jeugdteams Nummering Meiden Meiden Meiden Jongens A1 - B3 - C3 - A A2 - B4 - C4 - B A3 - B5 - C5 - B B1 - C1 - C B2 - C2 - C Bij de verdeling van nummers hebben we ervoor gekozen om het invallen in andere teams gemakkelijker te maken. Minder kans op dubbele nummers en dus minder kans dat de welbekende stukjes tape nodig zijn om shirts van een ander nummer te voorzien. Krijgt jouw team dezelfde serie als je nu al hebt, dan kun je je eigen nummer houden. De verdeling van nummers wordt aan de teams zelf overgelaten.

5 8 Kan ik mijn shirts aanpassen? (Bv. lengte shirt of mouwen.) Vermaken van shirts kan in overleg met Telstar. De kosten voor het vermaken betaal je zelf. 9 Wat zijn die gunstige contractvoorwaarden precies? Elk seizoen wordt door Telstar een team geheel aangekleed in een tenue met het logo van Telstar erop. De eerste twee jaren zullen dit het Heren en Dames 1 team zijn. De jaren daarna zullen daar andere teams voor aangewezen worden. Als vereniging hoeven we geen voorraad meer aan te leggen. Zo vermijden we het risico dat we een voorraad opbouwen van kleding die we niet meer kwijtraken, maar waarvoor we als vereniging al wel betaald hebben. Op vertoon van een klantenpas van Telstar, ontvangen alle leden in de winkel van Telstar 10% korting op volleybal gerelateerde sportartikelen. Alle leden van AVV Keistad worden eens per kalenderjaar uitgenodigd voor een clubnight in de winkel van Telstar. Naast de gebruikelijke 10% korting op de kledinglijn van AVV Keistad, ontvang je dan ook 30% op de rest van het assortiment van Telstar Sports & Fashion. Elke mini van de week krijgt een Telstar volleybal. Hummel sponsort onze vereniging jaarlijks een winkelwaardecheque van 900,-. 10 Wat zijn precies de Nevoboregels voor wedstrijdkleding? De hoogte van de borstnummers moet ten minste 15cm zijn, die van de rugnummers ten minste 20cm. De breedte van het lint, waarvan de nummers zijn gemaakt, moet ten minste 2cm zijn. De kleur en het ontwerp van de shirts, korte broeken en sokken moeten per team tijdens de wedstrijd uniform (m.u.v. de Libero) en schoon zijn. indien de speelster aangeeft moslima te zijn. De lange broek moet voldoen aan de bestaande kledingvoorschriften(kleur en nummer) De shirts van de spelers moeten genummerd zijn van 1 tot en met 20 in de Eredivisie en de Topdivisie, er mag in een vereniging worden doorgenummerd om te voorkomen dat in één team twee spelers hetzelfde nummer hebben. Het is niet toegestaan hoger te nummeren dan 999. De nummers moeten aan de borst- en rugzijde midden op het shirt zijn aangebracht. De kleur en de helderheid van de nummers moeten contrasteren met de kleur en helderheid van de shirts. M.u.v. de Eredivisie is het nummer op de broek niet verplicht. In de Eredivisie moet het spelersnummer herhaald worden op één zijde van de broek. Het nummer moet 4-6cm hoog zijn en minimaal 1cm breed. M.u.v. de Eredivisie en Topdivisie is het markeringsstreepje onder het borstnummer van de aanvoerder niet verplicht.

6 Het is verboden kleding zonder de voorgeschreven nummers of met een van de andere spelers afwijkende kleur te dragen (uitgezonderd de Libero s). Het is voor de scheidsrechters en de tegenpartij erg onaangenaam wanneer spelers geen rug- en borstnummers hebben. In zo'n situatie moet dus worden geprobeerd hierin provisorisch te voorzien. Lukt dit niet dan moet de scheidsrechter (onder vermelding hiervan op het wedstrijdformulier) betrokkene(n) wel laten spelen. Heeft echter het gehele team geen rug- en borstnummers, dan moet dat team worden gesommeerd - op straffe van in gebreke te worden gesteld kleding mét nummers te dragen. Bovenstaand regelement is bekend bij Telstar. 11 Bij wie kan ik terecht met vragen of opmerkingen? Er zijn twee aanspreekpunten voor nieuwe kleding: Karin Kuipers (kledingcoördinator) en Renske Bakker (vanuit bestuur verantwoordelijk voor kleding). Beiden zijn bereikbaar op kleding@avvkeistad.nl.

KLEDINGPLAN vv Volta Lelystad

KLEDINGPLAN vv Volta Lelystad KLEDINGPLAN vv Volta Lelystad Datum : 10 januari 2016 Versie : 1.3 Status : Definitief Auteur(s) : Erik Rombout Inhoudsopgave 1. INLEIDING... 3 2. CLUBKLEDING... 4 2.1 RUIMTE VOOR SPONSORUITINGEN... 7

Nadere informatie

KLEDINGBELEID GIJS GRONINGEN

KLEDINGBELEID GIJS GRONINGEN 1. Kleding a. GIJS wil met haar kledingbeleid bewerkstelligen dat de gehele vereniging met een uniform outfit rondloopt. Dit geeft een correcte, verzorgde en professionele uitstraling. Ieder competitie

Nadere informatie

1. Het wedstrijdtenue bestaat uit shirt, sokken en broek. Alle overige wedstrijdkleding en (beschermend) materiaal valt hier niet onder.

1. Het wedstrijdtenue bestaat uit shirt, sokken en broek. Alle overige wedstrijdkleding en (beschermend) materiaal valt hier niet onder. KLEDINGBELEID GIJS GRONINGEN 1 Kleding 1. GIJS wil met haar kledingbeleid bewerkstelligen dat de gehele vereniging met een uniforme outfit rondloopt. Dit geeft een correcte, verzorgde en professionele

Nadere informatie

HOOFDSTUK 12 BEHEERGROEP KLEDING

HOOFDSTUK 12 BEHEERGROEP KLEDING HOOFDSTUK 12 BEHEERGROEP KLEDING 12.1 KLEDINGSPONSORING Shirtsponsoring, beter gezegd kledingsponsoring, is één van de sponsorvormen bij de s.v. Grol. In principe kan voor alle teams gewerkt worden met

Nadere informatie

KLEDINGBELEID S.V. AUDACIA

KLEDINGBELEID S.V. AUDACIA KLEDINGBELEID S.V. AUDACIA 1. Kleding a. Audacia wil met haar kledingbeleid bewerkstelligen dat de gehele vereniging met een uniform outfit rondloopt. Dit geeft een correcte, verzorgde en professionele

Nadere informatie

Volleybalvereniging HLB Van Daal / DS

Volleybalvereniging HLB Van Daal / DS Volleybalvereniging HLB Van Daal / DS (voorheen: Particolare / DS) MEMO : SPONSORCOMMISSIE, 29jan16 De Prijs van Kledingsponsoring Richtprijzen sponsors voor teamsponsoring (wedstrijdtenue s voor 1 team):

Nadere informatie

Jeugd B ( 14-17 jaar) Meisjes

Jeugd B ( 14-17 jaar) Meisjes Sponsorplan Voor u ligt het Sponsorplan van A.V.V. Merna voor het seizoen 2013-2014. In dit plan wordt inzicht verstrekt in de activiteiten van A.V.V. Merna, en de sponsormogelijkheden voor regionale bedrijven.

Nadere informatie

Badmintonclub Gilze. Reglement clubkleding informatie voor alle leden. (versie 18-11-2012)

Badmintonclub Gilze. Reglement clubkleding informatie voor alle leden. (versie 18-11-2012) Badmintonclub Gilze Reglement clubkleding informatie voor alle leden (versie 18-11-2012) Inleiding Clubkleding is bij Badmintonclub Gilze een gewone zaak. Alle leden hebben de mogelijkheid clubkleding

Nadere informatie

VOORWOORD. Heeft u een goede reden of twijfelt u? Dan nodigen wij u van harte uit deze flyer te bekijken!

VOORWOORD. Heeft u een goede reden of twijfelt u? Dan nodigen wij u van harte uit deze flyer te bekijken! VOORWOORD Er zijn wellicht honderd redenen om niet te sponsoren. Maar er is soms maar één reden nodig om het wel te doen. Voor een ieder verschillend en persoonlijk. Heeft u een goede reden of twijfelt

Nadere informatie

Kledingbeleid en Teamsponsoring Avanti Wilskracht - Afdeling Voetbal

Kledingbeleid en Teamsponsoring Avanti Wilskracht - Afdeling Voetbal Kledingbeleid en Teamsponsoring Avanti Wilskracht - Afdeling Voetbal 1. Algemeen 2. Wedstrijdtenue Avanti Wilskracht 3. Tenues, trainingspakken, tassen en andere voetbal gerelateerde items 4. Hoe om te

Nadere informatie

Kleding reglement. ement

Kleding reglement. ement Kleding reglement ement T.S.V. THEOLE 27 juni 2014 T.S.V. THEOLE KLEDINGREGLEMENT INHOUDSOPGAVE Artikel 1 - Kleding... 2 Artikel 2 - Wedstrijdtenue T.S.V. Theole... 2 Artikel 3 - Aanschaf sportkleding...

Nadere informatie

Stichting HandbalSchool Brabant, Tilburg

Stichting HandbalSchool Brabant, Tilburg Nieuwsbrief 31 oktober 2013 Stichting HandbalSchool Brabant, Tilburg Secretariaat: Linge 23 5172 DP Kaatsheuvel handbalschoolbrabant@gmail.com www.handbalschoolbrabant.nl Beste allemaal, Al weer snel een

Nadere informatie

REGLEMENT KLEDING KV SPARTA NIJKERK

REGLEMENT KLEDING KV SPARTA NIJKERK REGLEMENT KLEDING KV SPARTA NIJKERK Datum : september 2015 Voorwoord K.V, Sparta Nijkerk kent m.i.v. het jaar 2014 een kledingcontributie. Deze contributie stelt zich tot doel om elk team te voorzien van

Nadere informatie

Jeugdnieuwsbrief vv Goes editie mei 2015

Jeugdnieuwsbrief vv Goes editie mei 2015 Jeugdnieuwsbrief vv Goes editie mei 2015 Beste voetbalvrienden, Na enkele maanden dan eindelijk weer een nieuwsbrief. Vanwege onderbezetting heeft dit even op zich laten wachten. Maar nu dan een zeer uitgebreide

Nadere informatie

INFORMATIE NIEUWE LEDEN

INFORMATIE NIEUWE LEDEN INFORMATIE NIEUWE LEDEN vv Volta Lelystad Datum : 23 november 2014 Versie : 1.0 Status : definitief Auteur(s) : Erik Rombout Inhoudsopgave 1. INLEIDING... 3 2. DE VERENIGING... 4 2.1 BESTUUR... 4 2.2 COMMISSIES...

Nadere informatie

Win win voor de leden, de ouders, sponsoren en de smhc.

Win win voor de leden, de ouders, sponsoren en de smhc. Ref.: Uitgebreide toelichting op het kleding beleid van SMHC 09022013 Beste SMHC lid, SMHC heeft met ingang van seizoen 2013 2014 een kledingbeleid. Het kleding beleid bestaat uit vier onderdelen. Win

Nadere informatie

KLEDINGLIJN GIDS VOETBALVERENIGING

KLEDINGLIJN GIDS VOETBALVERENIGING STAPPENPLAN Stap 1 De elftalbegeleider dient zelf een sponsor aan te leveren. Indien dit niet naar wens verloopt dan kun je uiteraard contact opnemen met de sponsorcommissie. Stap 2 De sponsor en het betreffende

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN. Voor vragen kunt u terecht bij sponsorkleding@mhc-alliance.nl.

SPONSORMOGELIJKHEDEN. Voor vragen kunt u terecht bij sponsorkleding@mhc-alliance.nl. CLUBCOLLECTIE SPONSORMOGELIJKHEDEN MHC Alliance is een samenwerking aangegaan met Hockey Republic en STAG. Dit houdt in dat Hockey Republic de exclusieve leverancier is van het MHC Alliance wedstrijd tenue:

Nadere informatie

Kledingcollectie UNION Vragen en antwoorden Versie 2 juni 2017

Kledingcollectie UNION Vragen en antwoorden Versie 2 juni 2017 Kledingcollectie UNION Vragen en antwoorden Versie 2 juni 2017 De nieuwe UNION clubkleding is beschikbaar. Hoe gaat het in zijn werk? Hieronder de belangrijkste vragen en antwoorden. Staat je vraag er

Nadere informatie

De officiële korfbal (geel/blauw) is ook uit voorraad leverbaar in de winkel van Sport 2000 Bakker Zoetermeer.

De officiële korfbal (geel/blauw) is ook uit voorraad leverbaar in de winkel van Sport 2000 Bakker Zoetermeer. Najaar 2015 - Uitbreiding assortiment Met groot plezier presenteren wij de tweede uitgebreide versie van de nieuwe kledinglijn die Meervogels samen met Sport 2000 Bakker Zoetermeer heeft gerealiseerd.

Nadere informatie

Informatiefolder. Jeugdbeleid. Volleybalvereniging De Meeuwen Zuidhorn

Informatiefolder. Jeugdbeleid. Volleybalvereniging De Meeuwen Zuidhorn Informatiefolder Jeugdbeleid Volleybalvereniging De Meeuwen Zuidhorn De Meeuwen Seizoen 2015/2016 Inhoudsopgave 1. Algemene informatie... 3 2. Teamindeling... 4 3. Trainingen... 5 3.1. Trainers... 5 3.2.

Nadere informatie

PSV Poortugaal. Kledingvoorschrift en kledingprocedure

PSV Poortugaal. Kledingvoorschrift en kledingprocedure Kledingvoorschrift en kledingprocedure PSV Poortugaal 1. Kleding 2. Wedstrijdtenue PSV Poortugaal 3. Aanschaf sportkleding 4. Tenues en trainingspakken met sponsoruitdrukkingen 5. Sponsoring 6. Verantwoordelijkheden

Nadere informatie

Reglement Wedstrijdkleding VV Bok 2013

Reglement Wedstrijdkleding VV Bok 2013 Reglement Wedstrijdkleding VV Bok 2013 Wedstrijdkleding Artikel 1 1. De officiële wedstrijdkleding van de vereniging bestaat uit de volgende onderdelen: a. korte broek; b. wedstrijdshirt; c. sportsokken;

Nadere informatie

Introductie. Kledingcommissie RKVV Wilhelmina

Introductie. Kledingcommissie RKVV Wilhelmina Welkom! Introductie Kledingcommissie RKVV Wilhelmina Bennie Eerhart, Barry van t Hout, Jessica van der Horst, Marcel Brouwer, Nicole van de Westelaken, Sabine Haamans, Ingrid Helmink, Pierre Koolen en

Nadere informatie

Kledingbeleid en Teamsponsoring Avanti Wilskracht

Kledingbeleid en Teamsponsoring Avanti Wilskracht Kledingbeleid en Teamsponsoring Avanti Wilskracht 1. Algemeen 2. Wedstrijdtenue Avanti Wilskracht 3. Tenues, trainingspakken, tassen en andere voetbal gerelateerde items 4. Hoe om te gaan met de in bruikleen

Nadere informatie

Sponsor Brochure 2016/2017 VOLLVERIJS VOLLEYBALVERENIGING // : :

Sponsor Brochure 2016/2017 VOLLVERIJS VOLLEYBALVERENIGING //  : : 2016/2017 Sponsor Brochure Sporthal De Paasberg Het Veld 30 7061 DD Terborg Mail Web : sponsor@vollverijs.nl : www.vollverijs.nl VOLLEYBAL // WWW..NL VOLLEYBAL VOOR JONG EN OUD, MET ELKAAR VOOR ELKAAR

Nadere informatie

Kledingplan CVV Zwervers SPORTIEF EN MET PLEZIER PRESTEREN

Kledingplan CVV Zwervers SPORTIEF EN MET PLEZIER PRESTEREN Kledingplan CVV Zwervers Status Kledingplan Op de ledenvergadering van 1 juni 2018 is het kledingplan goedgekeurd. De goedgekeurde voorstellen zijn door de kledingcommissie verder uitgewerkt en er is implementatie-plan

Nadere informatie

Introductie spelregels kleding

Introductie spelregels kleding Introductie spelregels kleding De VV Ruurlo heeft de ambitie uitgesproken om op het gebied van kleding rondom wedstrijden één uitstraling te hebben. Tot 2024 gebeurt dit door middel van het merk Quick.

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL

SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL Sponsorpakket wedstrijdkleding jeugd ARC biedt u een exclusief sponsorpakket aan voor een gehele lettergroep. Op de voorzijde van de wedstrijdkleding van elk team komt uw

Nadere informatie

V.V. De Meern kledinglijn

V.V. De Meern kledinglijn V.V. De Meern kledinglijn Introductie Met ingang van seizoen 2016-2017 introduceren we een nieuwe kledinglijn van Quick en een nieuw kledingmodel. Na een lange en uitgebreide selectie, waarbij we met meer

Nadere informatie

V.V. De Meern kledinglijn

V.V. De Meern kledinglijn V.V. De Meern kledinglijn Introductie Met ingang van seizoen 2016-2017 introduceren we een nieuwe kledinglijn van Quick en een nieuw kledingmodel. Na een lange en uitgebreide selectie, waarbij we met meer

Nadere informatie

Sponsor mogelijkheden Kledingpakketten

Sponsor mogelijkheden Kledingpakketten Sponsor mogelijkheden Kledingpakketten 2016-2017 Alle wedstrijdshirts en tenues zijn inclusief drukwerkkosten (bedrijfs sponsor, Roosendaal en rugnummer). Het is niet toegestaan het Roosendaal te gebruiken

Nadere informatie

WELKOMBOEK LYCURGUS VERSIE APRIL 2018

WELKOMBOEK LYCURGUS VERSIE APRIL 2018 WELKOMBOEK LYCURGUS VERSIE APRIL 2018 *opmerkingen en suggesties kunnen gemaild worden naar jeugdcommissie@lycurgus.eu 1 Inhoud 1. Aanmelden... 3 2. Informatie & contact... 4 3. Wat verwachten we van ouders?...

Nadere informatie

Handleiding coachen ouders/verzorgers

Handleiding coachen ouders/verzorgers Handleiding coachen ouders/verzorgers Inleiding Door de toename van het aantal jeugdteams de afgelopen jaren, is er een tekort ontstaan aan begeleiders en coaches. De trainers van jeugdteams spelen vaak

Nadere informatie

Beste leden, ouders / verzorgers,

Beste leden, ouders / verzorgers, Beste leden, ouders / verzorgers, Namens het bestuur willen wij u graag nogmaals informeren over het kledingplan. Sommigen van u waren niet aanwezig bij de presentatie op 30 december jl., vandaar nog deze

Nadere informatie

Jeugdbeleidsplan 2015-2019

Jeugdbeleidsplan 2015-2019 Jeugdbeleidsplan 2015-2019 Hindri Hummel Matthys Baarsma Anne Groothoff JEUGDBELEIDSPLAN 2015 2019 Volleybalclub HARDEGARIJP 1 1 INLEIDING... 3 2 MISSIE... 3 3 VISIE... 3 4 DOELSTELLINGEN... 3 5 DOELGROEP...

Nadere informatie

sportcomplex de Zunnebargh sportcomplex de Zunnebargh Sponsorboekje Samenvatting vv Diepenveen

sportcomplex de Zunnebargh sportcomplex de Zunnebargh Sponsorboekje Samenvatting vv Diepenveen sportcomplex de Zunnebargh sportcomplex de Zunnebargh Sponsorboekje Samenvatting SPONSORmogelijkheden vv Diepenveen 1 Inhoudsopgave Samenvatting sponsormogelijkheden vv Diepenveen...4 Over DSC...5 Inleiding...6

Nadere informatie

Handleiding teamsamenstelling 1

Handleiding teamsamenstelling 1 Inleiding De teamsamenstelling dient voor de start van het seizoen door de verenigingen doorgegeven te zijn via www.nevobo.nl. Het invullen van de teamsamenstelling is van belang voor de Nevobo om te weten

Nadere informatie

Informatie Jongste Jeugd

Informatie Jongste Jeugd M.H.C.Rosmalen Minihockey seizoen 2013 2014 Informatie Jongste Jeugd Spelers van de 3-, 6- en 8-tal competitie Door: MiniCommissie MHC Rosmalen, september 2013 Beste ouders, Hierbij ontvangt u informatie

Nadere informatie

DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN

DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN 2018-2019 Beste Kieviten - mini s, Het nieuwe seizoen staat weer op het punt te beginnen. Na een heerlijke zomerperiode staan jullie natuurlijk

Nadere informatie

Kledingbeleid RKSV Mierlo-Hout

Kledingbeleid RKSV Mierlo-Hout Kledingbeleid RKSV Mierlo-Hout KLEDINGBELEID RKSV MIERLO-HOUT Doelstelling Rksv Mierlo-hout wil met haar kledingbeleid bewerkstelligen dat de gehele vereniging met een uniforme outfit rondloopt. Dit straalt

Nadere informatie

Handleiding Online opgave Teamsamenstelling

Handleiding Online opgave Teamsamenstelling Inleiding De teamsamenstelling dient voor de start van het seizoen door de verenigingen doorgegeven te zijn via www.nevobo.nl. Het invullen van de teamsamenstelling is van belang voor de Nevobo om te weten

Nadere informatie

Vanaf seizoen 2015-2016 allemaal in het zelfde tenue

Vanaf seizoen 2015-2016 allemaal in het zelfde tenue Vanaf seizoen 2015-2016 allemaal in het zelfde tenue Inleiding: De meeste elftallen zijn gewend om shirts van de club te krijgen. Tot nu toe stond daar meestal een sponsor naam op. Wanneer de kleding versleten

Nadere informatie

Aandachtspunten nieuwe leden:

Aandachtspunten nieuwe leden: Aandachtspunten nieuwe leden: Welkom bij Smash, Met elkaar proberen we zoveel mogelijk plezier te beleven aan het volleyballen. Daar heb je natuurlijk niet alleen een team voor nodig dat zowel in als buiten

Nadere informatie

Handbalvereniging HV Delta Sport

Handbalvereniging HV Delta Sport Handbalvereniging HV Delta Sport Sponsorbeleid 2015-2018 1. Algemeen Op 29 juni 1969 is handbalvereniging Delta Sport opgericht, in eerste instantie als handbalafdeling van sportvereniging Delta Sport.

Nadere informatie

Jeugd B ( 14-17 jaar) Meisjes

Jeugd B ( 14-17 jaar) Meisjes Sponsorplan Voor u ligt het Sponsorplan van A.V.V. Merna voor het seizoen 2013-2014. In dit plan wordt inzicht verstrekt in de activiteiten van A.V.V. Merna, en de sponsormogelijkheden voor regionale bedrijven.

Nadere informatie

REGLEMENT CLUBTENUE INHOUD. Tegelse Tafeltennis Club 1. INLEIDING... 2

REGLEMENT CLUBTENUE INHOUD. Tegelse Tafeltennis Club 1. INLEIDING... 2 Tegelse Tafeltennis Club REGLEMENT CLUBTENUE INHOUD 1. INLEIDING... 2 2. REGLEMENT... 3 2.1 BESTAANDE AFSPRAKEN EN REGLEMENTEN... 3 2.2 KLEDINGBIJDRAGE... 3 2.3 COMPETITIE... 3 2.4 TOERNOOIEN... 3 2.5

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

Aan : Ouder(s)/verzorger(s) spelende jeugdleden Sportlust 46

Aan : Ouder(s)/verzorger(s) spelende jeugdleden Sportlust 46 Aan : Ouder(s)/verzorger(s) spelende jeugdleden Sportlust 46 Van : J. den Boer Datum : 25 mei 2008 Betreft : brf kleding Leaseplan z.s.v. Sportlust '46 Geachte ouders, Al jaar en dag worden elftallen van

Nadere informatie

Sponsorpakket 2013/2015. V.V. Ruinen

Sponsorpakket 2013/2015. V.V. Ruinen Sponsorpakket 2013/2015 V.V. Ruinen www.vvruinen.nl Waarom sponsor van V.V. Ruinen? V.V. Ruinen is opgericht op 13 mei 1931. Onze vereniging bestaat dus al ruim 80 jaar! Plezier in voetbal staat voorop.

Nadere informatie

KLEDINGREGLEMENT v.v. MARIENBERG

KLEDINGREGLEMENT v.v. MARIENBERG KLEDINGREGLEMENT v.v. MARIENBERG Versie: 1 juli 2012 Beste leden, Naar aanleiding van opmerkingen binnen de club over hoe om te gaan met (sponsor) kleding en wie waar verantwoordelijk voor is heeft de

Nadere informatie

Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015

Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015 Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015 Het eerste jaar gelijk al een kampioensteam: de U14 Rev 1: Eerste officiële versie Datum: oktober 2014 Index 1 Geschiedenis Basketbal

Nadere informatie

Welkom nieuw lid. Naast trainen en spelen van wedstrijden organiseert TiVoC ieder jaar leuke activiteiten, zoals:

Welkom nieuw lid. Naast trainen en spelen van wedstrijden organiseert TiVoC ieder jaar leuke activiteiten, zoals: Welkom nieuw lid Leuk dat je lid bent geworden van TiVoC. Het bestuur heet je van harte welkom en we wensen je een leuke, sportieve tijd bij deze volleybalvereniging! We hopen dat je je snel thuis zult

Nadere informatie

Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys

Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys 2019-2020 1 Inhoud Voorwoord 1. ST Beilen/FitBoys 3 2. Technische Commissie 4 3. Visie 5 4. Het indelingsbeleid 6 4.1 ST. Dames 4.2 ST Meisjes 4.3 Selectiecriteria

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

Doorgroeien naar een hoger niveau

Doorgroeien naar een hoger niveau Technisch beleidsplan volleybal vereniging Vrivo Doorgroeien naar een hoger niveau Vrivo 8-2-2013 1 Doorgroeien naar een hoger niveau Inhoudsopgave 1 Inleiding pagina 2 2 Positie pagina 2 3 Technisch beleid

Nadere informatie

Voorbeelden van Sponsor-overeenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC

Voorbeelden van Sponsor-overeenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC Voorbeelden van Sponsor-overeenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC Hoofdsponsor v.v. ZNC Wie of wat is ZNC. Op 23 juni 1951 zijn de voetbalclubs uit Noord- en Zuidbroek een fusie aangegaan

Nadere informatie

VOOR WAT HOORT WAT WAT SPONSORING VAN FC ABCOUDE U OPLEVERT

VOOR WAT HOORT WAT WAT SPONSORING VAN FC ABCOUDE U OPLEVERT VOOR WAT HOORT WAT WAT SPONSORING VAN FC ABCOUDE U OPLEVERT 2 HET SPONSOREN BIJ EEN AMATEUR VOETBALCLUB WORDT VAAK GEZIEN ALS LIEFDEWERK OUD PAPIER. MAAR DAT ZIET DE BUSINESS CLUB ABCOUDE ANDERS. VOOR

Nadere informatie

een bloeiende vereniging

een bloeiende vereniging een bloeiende vereniging Waarom dit jaarplan? Waar willen we ook alweer naartoe? Wat zijn resultaten 2013-2014? Wat zijn de plannen 2014-2015? Bijlage: resultaten 2013-2014 in detail Waarom dit jaarplan?

Nadere informatie

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

Hoofdsponsor senioren

Hoofdsponsor senioren Hoofdsponsor senioren Bedrijfsnaam/ logo op shirts van 1 e elftal ZBVH Bedrijfsnaam/ logo op trainingspakken en sporttassen van 1 e elftal ZBVH Permanente vermelding op briefpapier en aanplakbiljetten/

Nadere informatie

Er zijn door deze commissie diverse merken uitgenodigd om een offerte uit te brengen: Masita Erea Macron Jako Patrick Hummel Kappa Mitre

Er zijn door deze commissie diverse merken uitgenodigd om een offerte uit te brengen: Masita Erea Macron Jako Patrick Hummel Kappa Mitre Verslag Bijzondere ledenvergadering RKSV Pancratius d.d. maandag 16 april 2012 Aanwezig: Harry den Arend, Henk Morsch, Dirk Louman, Rick Fenne, Gerloff Harte, Richard van Nieuwkuyk, Harold Lemmens, Pauline

Nadere informatie

Om deze dag soepel te laten verlopen, vragen wij u goede notie te nemen van de nu volgende gedragscode en aandachtspunten.

Om deze dag soepel te laten verlopen, vragen wij u goede notie te nemen van de nu volgende gedragscode en aandachtspunten. Van de organisatie Om het kwalificatietoernooi in goede banen te leiden, zijn de belangrijkste zaken op een rijtje gezet. Hieronder vinden jullie de gedragscode, aandachtspunten, deelname en reglement

Nadere informatie

Kledinglijn LRC Leerdam

Kledinglijn LRC Leerdam Kledinglijn LRC Leerdam De kledinglijn van LRC Leerdam bestaat uitsluitend uit kleding van het merk Quick. De collectie bestaat uit presentatie kleding, trainings- en warming up kleding, jassen, tassen

Nadere informatie

Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys 2018

Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys 2018 Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys 2018 1 Inhoud Voorwoord 1. ST Beilen/FitBoys 3 2. Technische Commissie 4 3. Visie 5 4. Het indelingsbeleid 7 4.1 ST. Dames 4.2 ST Meisjes 4.3 Selectiecriteria en

Nadere informatie

SMHC Club kleding Hierbij willen wij jullie verder informeren over het nieuwe clubtenue.

SMHC Club kleding Hierbij willen wij jullie verder informeren over het nieuwe clubtenue. Hierbij willen wij jullie verder informeren over het nieuwe clubtenue. Welke mogelijkheden om verandering van kleding door te voeren, heeft SMHC overwogen? Omdat het huidige TK-shirt uit de collectie liep,

Nadere informatie

Geen opmerkingen, worden definitief gemaakt.

Geen opmerkingen, worden definitief gemaakt. Notulen ledenvergadering WIJHKO 28 mei 2015 Aanwezig: 35 leden inclusief bestuur. Afwezig: Henny vanuit het bestuur en een aantal leden. Opening Moniek opent de vergadering Notulen vorige vergadering Geen

Nadere informatie

BELEIDSPLAN. Versie oktober 2015

BELEIDSPLAN. Versie oktober 2015 BELEIDSPLAN Versie oktober 2015 Op- of aanmerkingen op dit beleidsplan graag schriftelijk indienen bij het bestuur. Dit zal dan besproken worden in de bestuursvergadering. Na de volgende ledenvergadering

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

Coachavond u Trainerscommissie Annemarie Pollmann / Mark Lathouwers u Zaalhockey Tomas Schroder

Coachavond u Trainerscommissie Annemarie Pollmann / Mark Lathouwers u Zaalhockey Tomas Schroder Coachavond 10-9-14 20.00 u Introductie Bonne Biesma Plannen Breedte TC Spelregelwijzigingen Digitaal wedstrijdformulier Indelen scheidsrechters Invallers van andere teams Herindeling 1 e klasse en lager

Nadere informatie

Uw vereniging in een nieuwe unieke kledinglijn door het Balans Kledingfonds

Uw vereniging in een nieuwe unieke kledinglijn door het Balans Kledingfonds Uw vereniging in een nieuwe unieke kledinglijn door het Balans Kledingfonds Dit kan al voor slechts 1,= extra contributie per maand Uitleg van voordelen Balans Kledingfonds: 1. Voordelen vereniging en

Nadere informatie

Sponsorcommissie Juventa 12. Sponsormogelijkheden bij Juventa 12. Beste sponsoren en/of aspirant sponsoren, Bordsponsoring Hoofdveld

Sponsorcommissie Juventa 12. Sponsormogelijkheden bij Juventa 12. Beste sponsoren en/of aspirant sponsoren, Bordsponsoring Hoofdveld Sponsorcommissie Juventa 12 Beste sponsoren en/of aspirant sponsoren, Bordsponsoring Hoofdveld Wij willen u graag een beter inzicht geven over de sponsormogelijkheden van Juventa 12. We hebben meer dan

Nadere informatie

Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia

Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia Waarom een regelement? Plezier beleven aan de sport is het uitganspunt van handbal vereniging WPK/Westlandia, iedereen moet plezier hebben in zijn/haar activiteit,

Nadere informatie

KLEDINGCATALOGUS T.S.V. THEOLE

KLEDINGCATALOGUS T.S.V. THEOLE KLEDINGCATALOGUS T.S.V. THEOLE KLEDINGLEVERANCIER INTERSPORT TIEL Voor u ligt de Kledingcatalogus van T.S.V. Theole. In deze catalogus kunt u zien welke kledinglijn onze vereniging voert en welke kleding

Nadere informatie

Sponsoring KV De Meeuwen Sponsorcollectief

Sponsoring KV De Meeuwen Sponsorcollectief Sponsoring KV De Meeuwen 2018-2019 Reglement sponsorplan KV De Meeuwen Binnen KV De Meeuwen is er de mogelijkheid om te sponsoren en kleding te bestellen voor een team. Dit kan onder de volgende voorwaarden:

Nadere informatie

Deze handleiding geeft antwoord op de tien belangrijkste vragen over Volar en volleybal.

Deze handleiding geeft antwoord op de tien belangrijkste vragen over Volar en volleybal. Aan ouders/verzorgers en jeugdleden van VOLAR Enthousiasme, spelplezier, inzet, respect en begrip: Volar gevat in vijf woorden. Natuurlijk kun je er vele doelen en belevingen aan toevoegen, maar deze vijf

Nadere informatie

SPONSORBELEID EN MOGELIJKHEDEN RGHC TEMPO 34

SPONSORBELEID EN MOGELIJKHEDEN RGHC TEMPO 34 SPONSORBELEID EN MOGELIJKHEDEN RGHC TEMPO 34 INTRO Het sponsorbeleid van RGHC Tempo 34 geeft richtlijnen en duidelijkheid aan haar leden en sponsoren. Dit beleid is in seizoen 16/17 opgezet door de sponsorcommissie

Nadere informatie

Volleybal Vereniging Isala 77. Beleidsplan Jeugd 2014/2019

Volleybal Vereniging Isala 77. Beleidsplan Jeugd 2014/2019 Volleybal Vereniging Isala 77 Beleidsplan Jeugd 2014/2019 Door: Bestuur Isala Februari 2014 Inleiding Dit is het beleidsplan voor de jeugd. De basis voor dit beleidsplan is de visie van de vereniging.

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden Sponsormogelijkheden Sponsoren kunt u bij Hockey Club Souburgh op verschillende manieren. Als hoofdsponsor of als subsponsor (via shirtreclame bij een van de eerste teams), via een prachtig reclamebord

Nadere informatie

Beste spelers/ouders/verzorgers,

Beste spelers/ouders/verzorgers, Beste spelers/ouders/verzorgers, Na vele jaren de jeugdselectieteams van A.V.V. ALPHEN te hebben gesponsord, heeft HWI van Henk Wille aangegeven te stoppen. Wij danken namens de vele jeugdleden Henk Wille

Nadere informatie

Sponsorcommissie HATTEMER VOLLEYBAL VERENIGING

Sponsorcommissie HATTEMER VOLLEYBAL VERENIGING Sponsorcommissie HATTEMER VOLLEYBAL VERENIGING Inhoudsopgave Blz. Voorwoord 3 Bestuursleden Sponsorcommissie 4 Sponsorpakketten 5 Overige Sponsor mogelijkheden 9 Teams seizoen 2012 2013 10 2 Voorwoord

Nadere informatie

Meer spelplezier door wijziging (spel)regels!

Meer spelplezier door wijziging (spel)regels! Meer spelplezier door wijziging (spel)regels! De NeVoBo heeft voor het komende seizoen (2016-2017) wijzigingen aangebracht in de spelregels voor de topdivisie tot en met de regioklasse. Voor wie gelden

Nadere informatie

MOGELIJKHEDEN VOOR SPONSOREN

MOGELIJKHEDEN VOOR SPONSOREN SPONSORPLAN MOGELIJKHEDEN VOOR SPONSOREN 1 INHOUD VOORWOORD... 3 SPONSORMOGELIJKHEDEN... 4 SPONSORPAKKET V... 5 SPONSORPAKKET O... 6 SPONSORPAKKET S... 7 SPONSORPAKKET T... 8 SPONSORPAKKET A... 9 LOSSE

Nadere informatie

Sponsor Hand-out vcblox.sportlinkclubsites.nl

Sponsor Hand-out vcblox.sportlinkclubsites.nl Sponsor Hand-out 2017-2021 Sponsor@vcblox.nl vcblox.sportlinkclubsites.nl +31640850963 Inleiding In deze sponsor hand-out zie je wat de mogelijkheden zijn om onze club te sponsoren. We hebben enkele standaardpakketten

Nadere informatie

BELEIDSPLAN. Versie oktober 2013

BELEIDSPLAN. Versie oktober 2013 BELEIDSPLAN Versie oktober 2013 Op- of aanmerkingen op dit beleidsplan graag schriftelijk indienen bij het bestuur. Dit zal dan besproken worden in de bestuursvergadering. Na de volgende ledenvergadering

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE JEUGD

INFORMATIEBOEKJE JEUGD INFORMATIEBOEKJE JEUGD Seizoen 2015-2016 1 Welkom! Hallo, hartelijk welkom bij ISALA 77! We vinden het erg leuk dat je in volleybal geïnteresseerd bent, of misschien al voor volleybal bij ISALA 77 hebt

Nadere informatie

informatie voor jou...

informatie voor jou... informatie voor jou... hockey vereniging de westerduiven met elkaar! Welkom bij hockeyvereniging Westerduiven Hockey is een echte teamsport. Je gaat met elkaar voor het beste resultaat. Gedreven en met

Nadere informatie

Brochure sponsoren Zaalvoetbal Hasselt

Brochure sponsoren Zaalvoetbal Hasselt Brochure sponsoren Inhoudsopgave Inleiding 3 4 Oprichting Communicatie Toekomst Sponsormogelijkheden 5 Kleding en overige materialen Advertentiemogelijkheden 7 Contactinformatie 8 Bijlage: Intentieovereenkomst

Nadere informatie

Missie en Visie. Onze missie: Het bevorderen van (top)handbal binnen het NHV in het bijzonder Brabant en Zeeland door talentontwikkeling.

Missie en Visie. Onze missie: Het bevorderen van (top)handbal binnen het NHV in het bijzonder Brabant en Zeeland door talentontwikkeling. Missie en Visie Onze missie: Het bevorderen van (top)handbal binnen het NHV in het bijzonder Brabant en Zeeland door talentontwikkeling. Dit door het aanbieden van een opleidingsprogramma bestaande uit

Nadere informatie

Samenvatting informatie teaminstructiebijeenkomsten 7 en 10 september 2015

Samenvatting informatie teaminstructiebijeenkomsten 7 en 10 september 2015 Samenvatting informatie teaminstructiebijeenkomsten 7 en 10 september 2015 Commissies: - Taakverdeling en contactgegevens Commissie Wedstrijdzaken zie www.sliedrechtsport.nl/index.php?page=510 - Nieuwe

Nadere informatie

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

bij Tornado Laren Informatie over het volleyballen bij de jeugd

bij Tornado Laren Informatie over het volleyballen bij de jeugd bij Tornado Laren Informatie over het volleyballen bij de jeugd Inhoud 1. Welkom bij Tornado Laren... 3 2. Tornado Laren... 3 2.1. Het bestuur... 4 2.2. De jeugdcommissie... 4 3. Volleyballen bij Tornado

Nadere informatie

Sponsorbrochure RBC. Een unieke club, met een markante Historie. Vol ambitie, om door te groeien naar de top van het amateurvoetbal

Sponsorbrochure RBC. Een unieke club, met een markante Historie. Vol ambitie, om door te groeien naar de top van het amateurvoetbal Sponsorbrochure RBC Een unieke club, met een markante Historie. Vol ambitie, om door te groeien naar de top van het amateurvoetbal Seizoen 2017-2018 RBC Vroeger RBC is een unieke club, met een markante

Nadere informatie

Voorbeelden van Sponsorovereenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC. Hoofdsponsor v.v. ZNC

Voorbeelden van Sponsorovereenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC. Hoofdsponsor v.v. ZNC Voorbeelden van Sponsorovereenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC Hoofdsponsor v.v. ZNC Wie of wat is ZNC. Op 23 juni 1951 zijn de voetbalclubs uit Noord en Zuidbroek een fusie aangegaan

Nadere informatie

Sponsor Hockeyclub Berlicum!

Sponsor Hockeyclub Berlicum! Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Mei 2011 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

SPONSORCOMMISSIE SPONSORING

SPONSORCOMMISSIE SPONSORING SPONSORBROCHURE SPONSORCOMMISSIE Heeft u interesse in een van de pakketten, vragen of opmerkingen? Wij zijn bereikbaar via mailadres sponsoring@vctrivia.nl of website www.vctrivia.nl Robin Hagens 06 30

Nadere informatie

Tweede plaats B1 bij Spikertoernooi!!!

Tweede plaats B1 bij Spikertoernooi!!! VoBLABLA VoCASA jeugd nieuwsbrief Tweede plaats B1 bij Spikertoernooi!!! Tweede editie September 2015 In het weekend van 5 september heeft meisjes B1 meegedaan met het Spikertoernooi in Eerbeek. Om wat

Nadere informatie

Voetbalvereniging Terneuzen

Voetbalvereniging Terneuzen Voetbalvereniging Terneuzen Kledingbeleid 2013-2018 Bestuur... 4 Kledingcommissie... 4 Sponsorcommissie... 4 Penningmeester... 4 Kledingfonds... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Wedstrijdkleding...

Nadere informatie

Sponsorplan. Seizoen

Sponsorplan. Seizoen Sponsorplan Seizoen 2015-2016 Voorwoord Voor u ligt het sponsorplan van A.V.V. Merna voor het seizoen van 2015-2016. In dit plan wordt inzicht verstrekt in de activiteiten van A.V.V. Merna en de sponsormogelijkheden

Nadere informatie