Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat Juni 2016 Nummer 15

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat Juni 2016 Nummer 15"

Transcriptie

1 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat Juni 2016 Nummer 15 Schoolfotograaf Aanstaande maandagmorgen, 6 juni, komt de schoolfotograaf weer langs. Deze keer worden er alleen groepsfoto s gemaakt ( dus óók geen broer/zus foto s). Over enkele weken ontvangt ieder kind vrijblijvend de gemaakte groepsfoto en mag u de keus maken om het tegen betaling te houden of het terug te geven. Sportweek Volgende week doen we als school mee met de sportweek. Let op de soms gewijzigde tijden en locaties! In de brief die al eerder is verstuurd kunt u de info hierover nog eens teruglezen. We sturen deze brief nogmaals mee. Let op: de gewone gymlessen vervallen deze week. Ter attentie voor de eerste dagen: Maandagmiddag worden alle kinderen om uur bij het parkeerterrein van het Centrum verwacht. Daar worden ze vanaf 13:00 uur opgewacht door de leerkrachten en beginnen we- als start van de sportweek- aan een wandeltocht die eindigt bij De Hoeksteen. In de sportweek info stond het zo verwoord: De startactiviteit op maandag is een wandeltocht vanaf de parkeerplaats bij de tennisvereniging / voetbalvereniging op maandagmiddag. Om 13:15 uur starten we vanaf de parkeerplaats bij het voetbalveld met de tocht. Leerkrachten zullen daar om13:00 uur zijn zodat de kinderen op eigen gelegenheid naar die parkeerplaats kunnen komen. Na het gezamenlijke begin lopen we, in verschillende afstanden, door ons dorp richting de school. We zouden het fijn vinden dat, als u kunt, u ons en onze kinderen wilt vergezellen tijdens dit wandelen. De verdere begeleiding van de kinderen wordt vanuit school geregeld. De wandeltocht eindigt bij onze school.

2 Dinsdag is de skeelerdag. Dit keer op het parkeerterrein aan de Dorpsweg. Wilt u alstublieft zorgen voor goede bescherming wanneer u die heeft? Begeleiding is er door de eigen leerkrachten en het sportteam GO. Bent u in de gelegenheid om te helpen: graag! Geef het even door aan ons. In de sportweekinfo stond er over deze dag het volgende geschreven: Dinsdag zal de skeelerdag zijn voor de groepen 3 tot en met 8. Na het enorme succes van vorige jaar hebben wij ons er hard voor gemaakt om het skeeleren in het programma op te nemen. Dit skeeleren gebeurt op verschillende tijden. Goed om te weten is, dat wij als school richting het parkeerterrein aan de Dorpsweg lopen, en daar gaan skeeleren. Ook dit jaar worden er weer skeelers gehuurd en voor helmen en andere bescherming gezorgd. Als de kinderen deze zaken thuis hebben, dan mogen ze die natuurlijk meenemen. Omdat deze activiteit voor groep 3 en 4 lastig kan zijn, mogen zij ook gebruik maken van hun eigen step. Let op: alleen voor deze groepen. En een step, dus geen spacescooter of wheely s. Let op dat groep 5 als laatst in de morgen stopt bij het parkeerterrein. De kinderen van groep 5 kunnen dan vanaf die locatie naar huis, of met de juf mee voor de overblijf. Groep 6 begint bij het parkeerterrein. Zij mogen daar zelf naar toe om te starten, MAAR NIET EERDER DAN 12:55 uur! Dit in verband met de afwezigheid van de begeleiding. Groep 8 stopt op het einde van de middag bij het parkeerterrein. Vanaf die plaats mogen de kinderen zelfstandig naar huis. Woensdag is het de voetbaldag op ons schoolplein. Op het schoolplein zal een pannakooi staan en zullen er ook veldjes uitgezet worden waar de kinderen kunnen voetballen. Omdat de activiteit op het meester Van Puttenplein is, proberen we zo weinig mogelijk overlast te veroorzaken voor de overige groepen. Na half 3 (14:30) zal de pannakooi verhuizen naar de parkeerplaats van de tennisvereniging / voetbalvereniging. Daar kunnen de kinderen dan verder voetballen. In de sportweek info hadden we het als volgt verwoord:

3 Woensdag is de voetbal pannadag op ons schoolplein voor de groepen 5 tot en met 8. Voor deze activiteit zijn verder geen bijzonderheden, omdat deze activiteit op ons schoolplein wordt gehouden. Na schooltijd blijven de voetbalspullen staan op het plein tot ongeveer 14:00 uur, zodat ook de kinderen van de andere groepen kunnen voetballen. Politieke lessenreeks CBS De Hoeksteen groep 8 ten einde. Tekst van het persbericht dat in de lokale media staat (zie onder andere: Met een bezoek op woensdag1 juni aan de Tweede Kamer is de lessenreeks van CBS De Hoeksteen over politiek afgesloten. Omdat de politiek zo ver bij de kinderen van groep 8 afstaat, hebben de leerkrachten van groep 8 van CBS De Hoeksteen besloten om de politiek naar de kinderen te halen door middel van klassenbezoeken en een excursie. Als brede Christelijke dorpsbasisschool wilden we ons niet vastleggen aan een bepaalde christelijke politieke partij, maar wilden we graag verschillende christelijke politieke geluiden laten horen aan de kinderen, aldus meester Jan Willem van de Werken, groepsleerkracht van groep 8. Zodoende zijn verschillende politiek betrokken personen langs geweest om over hun werk te komen vertellen. De politiek staat niet ver bij de meester vandaan. Sinds zijn 18e is hij al op verschillende manieren betrokken geweest bij de politiek. Dit brengt hij over bij de kinderen, door bijvoorbeeld op ieder stemmoment dat er is met de kinderen van zijn groep te gaan stemmen. Op het stembureau wordt dan door de voorzitter van het stembureau uitgelegd hoe het stemmen verloopt en brengen de kinderen de stem van de meester uit. Ook dit jaar hebben de kinderen, samen met juf Ina en meester Jan Willem, hun stem uitgebracht tijdens het referendum over de Oekraïne. Dit stemmen was het begin van de lessenreeks. Als eerste kwam raadslid Ron de Rover van de ChristenUnie naar Ooltgensplaat om te vertellen over zijn werk als raadslid. Ook vertelde hij over zijn werk als vertegenwoordiger van de bewoners van Goeree-Overflakkee. Mooi was dat hij van de kinderen ook een vraag mee kreeg om tijdens de gemeenteraad te stellen. Dit was een reden voor de groep 8 kinderen om het verslag van die raadsvergadering te bekijken en zo naar het antwoord van wethouder Markwat te beluisteren. De tweede persoon die in de groep kwam, was lid van de Provinciale Staten en waarnemend burgermeester Servaas Stoop van de SGP. Hij heeft de

4 kinderen veel verteld over het werk als lid van de Provinciale Staten en als vervanger van de Commissaris van de koning. Natuurlijk waren de kinderen ook erg nieuwsgierig naar zijn werk als waarnemend burgermeester van de gemeente Korendijk. Meneer Stoop nam uitgebreid de tijd om alle vragen te beantwoorden. Zo zijn we bijvoorbeeld te weten gekomen dat een burgemeestersketen twee kanten heeft. De laatste kennismaking met een christelijke partij vond buiten het eiland plaats. Op uitnodiging van CDA Tweede Kamerlid Michel Rog hebben groep 8, hun leerkrachten en verschillende ouders een bezoek gebracht aan de Tweede Kamer. Een geweldige ervaring, om zo door het gebouw te lopen waar de besluiten over ons land worden genomen. Groep 8 is zelfs in de vergaderzaal van de Tweede Kamer geweest waar normaal de 150 leden zitten. Michel Rog, onderwijsman van het CDA, nam de tijd om alle vragen te beantwoorden over het werk als kamerlid. Directeur K. Knoester van CBS De Hoeksteen is erg blij dat dit project zo positief is ontvangen bij de ouders en de kinderen. Het is buitengewoon belangrijk om kinderen op vroege leeftijd al bij te brengen hoe de politiek in elkaar zit. Zij zijn immers de kiezers van de toekomst. Dit project zal zeker in de toekomst een vervolg krijgen op onze basisschool, aldus directeur Knoester.

5 Schoolreizen De komende weken staan ook de schoolreisjes en het kamp van groep 8 op het programma. Op maandag 13 juni gaan groep 1 en groep 2 zoals gebruikelijk naar de speeltuin in Roosendaal. De dag erna, dinsdag 14 juni, gaan de leerlingen van groep 3 t/m 7 op schoolreis naar Rijswijk waar we Drievliet bezoeken. We hopen op fijne en zinvolle dagen, alles natuurlijk bij leven en welzijn. Via het schooltwitteraccount zullen we u op de hoogte houden van de aankomsttijd: (ook te lezen op uw computer als u geen twitter heeft). Schoolkamp Over enkele weken gaat groep 8 op kamp. Maandag 27 juni, dinsdag 28 juni en woensdag 29 juni zullen zij naar de kamplocatie in Burgh- Haamstede gaan. De groep ontvangt binnenkort een kampboekje met allerlei informatie over het kamp, wat er mee moet, telefoonnummers, kampthema, thema van de Bijbellezingen enzovoort. De kosten van het schoolkamp bedragen, net als de afgelopen 3 jaren, 65,- (all-in, dus inclusief eten, drinken, excursies, zwemmen). Graag zo spoedig mogelijk inleveren bij meester Knoester of meester Jan Willem.

6 Formatie volgend cursusjaar In het dorp worden we regelmatig ondervraagd over de formatie van het volgende schooljaar. Hoewel we daar in de schoolkrant op terug komen, willen we aan de vraagstellers tegemoet komen en alvast globaal de formatie (onder voorbehoud) bekend maken. Groep 1 heeft volgend schooljaar juf Petra en juf Carja als leerkrachten. Juf Lienke en juf Alice zullen de leerkrachten zijn van groep 2. Groep 3 heeft juf Elza en juf Karin als leerkrachten. Juf Maatje en juf Jolanda Parhan zijn de leerkrachten van groep 4. Groep 5 heeft juf Lian en juf Marjolein als leerkrachten. In groep 6 zullen juf Marieke en juf Marleen les geven. Doordat juf Marieke Iber blijft en 1 dag een extra opleiding gaat doen, zal juf Marleen 2 dagen de groep hebben. De andere dagen heeft juf Marieke de groep. Juf Gerda geeft ook volgend schooljaar groep 7 les. Juf Ina en meester Jan Willem zullen les geven aan groep 8. Bij het verhaal van groep 8 hoort een toelichting: - De meester gaat een dag ouderschapsverlof opnemen en hij krijgt een dag geen groep om zijn directietaken te vervullen. - Zodoende is hij 2 dagen niet in de groep en wordt de eindverantwoordelijkheid gedeeld met juf Ina die deze 2 dagen aan groep 8 zal lesgeven. - Deze keuze heeft ook geen verstrekkende gevolgen voor de andere leerkrachten, anders hadden veel collega s moeten ruilen van groep. Dit geeft rust in het team. We zijn blij dat de meester en de juf beide akkoord zijn gegaan met dit voorstel en dat ze zo beiden nog een jaar groep 8 willen doen. Algemene ledenvergadering Ter herinnering: De jaarlijkse ledenvergadering is op D.V. maandag 20 juni. De leden hebben hiervoor al een uitnodiging gekregen. Rectificatie schoolschoonmaak. In tegenstelling tot wat in de schoonmaakbrief stond, is de schoonmaakavond van groep 5 op woensdag 15 juni gepland, samen met de schoonmaak van groep 6.

7 Data D.V. 6 juni-11 juni Sportweek (normale gymlessen vervallen) 6 juni Schoolfotograaf in de ochtend voor alleen de groepsfoto 9 juni Havendag groep 7 en 8 13 juni Schoolreis 1 en 2 14 juni Schoolreis 3 7

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Uit het team Juf Suzan moet helaas op doktersadvies de komende weken rust houden en zal dus in het jaar 2018 niet meer bij ons in groep

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat November 18 Nummer 04

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat November 18 Nummer 04 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat November 18 Nummer 04 Ontwikkelingen in de schoolorganisatie In de krant heeft u kunnen zien dat wij een vacature hebben voor onderwijsassistentie in de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat Oktober 2015 Nummer 5. 10 minutengesprekken. Anti-pest morgen week van het respect

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat Oktober 2015 Nummer 5. 10 minutengesprekken. Anti-pest morgen week van het respect Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat Oktober 2015 Nummer 5 10 minutengesprekken Vorige week heeft u via uw kind / kinderen een brief gehad over de tijden van de 10-minutengesprekken. We hebben

Nadere informatie

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl nr: 14 3 juli 2015 CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl Voorwoord Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van de Prins Mauritsschool. Terwijl Nederland

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 2018 / 2019 21 Offerfeest 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 10.00 groep 3/4 bezoek

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

MEI / JUNI 2013 IDENTITEITSBEWIJS MEE! KLEUTERFEEST NIEUWE LEERLINGEN

MEI / JUNI 2013 IDENTITEITSBEWIJS MEE! KLEUTERFEEST NIEUWE LEERLINGEN IDENTITEITSBEWIJS MEE! Beste ouders/verzorgers, Zoals wij u hebben meegedeeld is het met ingang van dit schooljaar verplicht om bij schoolreizen de identiteitsbewijzen van de kinderen mee te nemen. Dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Bezoek schoolbestuur Op dinsdag 3 oktober hoopt een delegatie van het schoolbestuur bij ons op school aanwezig te zijn. Ze hopen verschillende lessen

Nadere informatie

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 1 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016 Schoolstraat 32 7694 AX Kloosterhaar tel. 0523-241473 e-mail: directie@cantecleerkloosterhaar.nl Schooljaar 2015-2016 NIEUWSBRIEF Nummer 39. 24 juni 2016 woensdag = gezonddag Formatie Eindelijk is het

Nadere informatie

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief:

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief: In deze Nieuwsbrief: Nieuws over meester René Communicatie: DigiDuif Kinderboekenweek Algemene info avond dinsdag 3 oktober Hulpouders gevraagd! Jarige Bosrankers Leuke activiteiten buiten school Activiteiten

Nadere informatie

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 10 september Informatieavond Rots en Water voor ouders van kinderen in groep 7/8 13 september Training Rots en

Nadere informatie

Christelijke basisschool. Voorwoord. Geachte ouders/verzorgers,

Christelijke basisschool. Voorwoord. Geachte ouders/verzorgers, Christelijke basisschool Voorwoord Geachte ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u het informatieboekje. Hierin vindt u zaken die betrekking hebben op het schooljaar 2015 die elk jaar anders zijn. Het is

Nadere informatie

t Kuierjournaal 12 e jaargang no. 18: AVG Studiedag Eindtoets CITO Doordraaiochtend

t Kuierjournaal 12 e jaargang no. 18: AVG Studiedag Eindtoets CITO Doordraaiochtend 1 t Kuierjournaal 12 e jaargang no. 18: 15-06-18 Studiedag AVG De kinderen hebben woensdag 20 juni geen school. Er is voor de leerkrachten een studiedag. Er wordt teruggekeken op dit schooljaar en er worden

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 18 10-06-2014 In dit nummer: Website Facebook Informatieavond Personele

Nadere informatie

Sportweek Ooltgensplaat 12 t/m 17 juni 2017 GO!

Sportweek Ooltgensplaat 12 t/m 17 juni 2017 GO! Sportweek Ooltgensplaat 12 t/m 17 juni 2017 GO! Voorwoord Van maandag 12 juni tot en met zaterdag 17 juni wordt er in het dorp Ooltgensplaat een Sportweek georganiseerd. Deze week bestaat uit sportieve

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017 Nr. 14 maandag 4 december 2017 Belangrijke data Maandag 4 december: uithalen schoen door ouder(s), verzorger(s) op beide locaties. Maandag 4 december: groepen 5 t/m 8 surprises mee naar school Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 Schooltijden In onderstaand schema de schooltijden voor komend schooljaar. Op vrijdag gaan we dit jaar een half uurtje langer door. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF mei 2016 Deze maand Ma 16 mei Tweede Pinksterdag: iedereen vrij Di 17 mei Studiedag: alle leerlingen vrij Wo 18 mei Schoolreis groepen 3 t/m 7 30 mei t/m 2 jun Avond4daagse Zaterdag 11 juni

Nadere informatie

Weekinfo. 26 april Dertiende jaargang C.B.S De Evenaar Nummer 32. Beste ouders,

Weekinfo. 26 april Dertiende jaargang C.B.S De Evenaar Nummer 32. Beste ouders, Weekinfo Dertiende jaargang C.B.S De Evenaar Nummer 32 26 april 2010 Beste ouders, Tien minuten gesprekken Deze week zijn er toen minuten gesprekken Voor de leerlingen van de groepen 3 t/m 8. Als u als

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD

NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD Obs Den Boogerd Donkerstraat 17 5308 KB Aalst info@obsdenboogerd.nl www.obsdenboogerd.nl In dit nummer o.a.: Start schooljaar Pagina 1 Luizen pluizen Pagina 1 Algemene informatie

Nadere informatie

Schooljaar 2017/2018 nr. 8

Schooljaar 2017/2018 nr. 8 Beste ouder(s)/verzorger(s), De tijd vliegt en de zomervakantie komt eraan. Aan het einde van het schooljaar zijn er nog veel dingen te regelen en ook thuis bent u mogelijk al bezig met uw vakantieplannen.

Nadere informatie

Obs de Regenboog. 09 april 2015

Obs de Regenboog. 09 april 2015 INFO 09 april 2015 Obs de Regenboog Beste ouder(s) verzorger(s) Vandaag kregen wij een nieuwe brief van de Oranje vereniging. Daarin staan een aantal kleine wijzigingen. Als u mee wilt helpen en of mee

Nadere informatie

Algemene informatie. SOS formulieren Verzoek de SOS formulieren deze week te retourneren zodat data verwerkt kan worden!

Algemene informatie. SOS formulieren Verzoek de SOS formulieren deze week te retourneren zodat data verwerkt kan worden! Datum: 10-09-2018 Nieuwsbrief: 02 Algemene informatie Info verbouwing De ouders van school maar ook de inwoners van Aadorp zijn benieuwd naar de plannen van bouw en verbouw aan de Albardastraat. Ook Tubantia

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat April 2016 Nummer 13

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat April 2016 Nummer 13 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat April 2016 Nummer 13 Cito In de afgelopen week heeft ook onze school meegedaan aan de Eindcito toets. Het waren drie zware morgens voor de kinderen in groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 januari 2017

Nieuwsbrief 20 januari 2017 Nieuwsbrief 20 januari 2017 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de negende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. 2016 2017 Inmiddels zijn wij met nieuwe energie en enthousiasme

Nadere informatie

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Irenesirene maandag 6 juni 2016 nr. 15 Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 -groep 1-2 a Saskia van Wijnen -groep 1-2 b Carla Markensteijn -groep 1-2 c Marieke de Jong (ma,di) en Marjolein Minderhoud (wo,do,vrij)

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Za 10 juni Schoolkorfbal 12 t/m 16 juni Kamp groep 8

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Za 10 juni Schoolkorfbal 12 t/m 16 juni Kamp groep 8 NIEUWSBRIEF Juni 2017 Deze maand Za 10 juni Schoolkorfbal 12 t/m 16 juni Kamp groep 8 Di 4 juli Musical groep 8 Do 6 juli Spelletjes dag Vr 7 juli 12.00 uur zomervakantie Ma 21 aug Eerste schooldag nieuwe

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Voor op de kalender. Schoolfotograaf. 8-9-10 juni 2015 schoolkamp groep 8 groep 1 en 2 vrij

Nieuwsbrief. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Voor op de kalender. Schoolfotograaf. 8-9-10 juni 2015 schoolkamp groep 8 groep 1 en 2 vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Mei 2015 Voor op de kalender Schoolfotograaf Gym groep 3 en 4 Zwemmen Overblijfoverleg Schoolreis Schoolkamp groep 8 Groepen schooljaar 2015-2016 Nieuwe fietshesjes en

Nadere informatie

Jarigen. Agenda. Week t/m 16 juni. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zevensprong Zwolle, 14 juni 2017

Jarigen. Agenda. Week t/m 16 juni. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zevensprong Zwolle, 14 juni 2017 Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zevensprong Zwolle, 14 juni 2017 Betreft: nieuwe directeur Geachte ouders en verzorgers, De benoemingsadviescommissie bestaande uit vertegenwoordigers

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

Beste ouders, Mijn knuffel kan niet slapen Hij heeft verdriet Wat moet ik doen? Ik weet het niet.

Beste ouders, Mijn knuffel kan niet slapen Hij heeft verdriet Wat moet ik doen? Ik weet het niet. Nieuwsbrief 34 16-20 mei Beste ouders, Mijn knuffel kan niet slapen Hij heeft verdriet Wat moet ik doen? Ik weet het niet. 34 Mijn knuffel moet steeds huilen En ik huil mee Het kussen wordt een tranenzee.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 13. Pasen

Nieuwsbrief Nr. 13. Pasen Nieuwsbrief Nr. 13 Belangrijke data 30 maart Goede vrijdag ( alle kinderen vrij!) 2 april 2 e paasdag 5 april Groep 7: Theoretisch verkeersexamen 9 12 april Buurtsportcoaches op ons plein 12 april Schoolreis

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Vaderdag. Zwangerschapsverlof juf Steenbergen. Formatie schooljaar Zorgen en ziekte. Vanuit het bestuur. Schoolkamp

Vaderdag. Zwangerschapsverlof juf Steenbergen. Formatie schooljaar Zorgen en ziekte. Vanuit het bestuur. Schoolkamp Vaderdag Week 24; 16 juni 2017 Lieve papa, kom eens even met je hoofd heel dicht bij mij ik wil je graag een kusje geven en je krijgt er nog iets bij t is geen zakdoek en geen dasje t is een heel ander

Nadere informatie

Waarom komt er een leerlingenraad (LR)? Wat is een leerlingenraad? Wat doet de leerlingenraad? Waarover kan een leerlingenraad beslissen?

Waarom komt er een leerlingenraad (LR)? Wat is een leerlingenraad? Wat doet de leerlingenraad? Waarover kan een leerlingenraad beslissen? Waarom komt er een leerlingenraad (LR)? Wat is een leerlingenraad? Wat doet de leerlingenraad? Waarover kan een leerlingenraad beslissen? Welke onderwerpen zijn er zoal? Hoe komt de leerlingenraad aan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. We zijn begonnen en we hebben er zin in! In deze editie: Gym, zwem en muzieklesroosters. Verlof aanvragen. Maandag en dinsdag

NIEUWSBRIEF. We zijn begonnen en we hebben er zin in! In deze editie: Gym, zwem en muzieklesroosters. Verlof aanvragen. Maandag en dinsdag NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief basisschool Helmgras schooljaar 2015-2016 20-8-2015 We zijn begonnen en we hebben er zin in! Beste ouders en verzorgers, Afgelopen maandag zijn we als nieuwe school van start gegaan.

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuwsbrief CBS De Fontein M e i 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 9 Nieuws van de directie Beste ouders, Inhoud Beste ouders 1 Personeel/schoolzwemmen 2 Groepsverdeling 3 Ouder-koffie-ochtenden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juli 2017 Voor op de kalender Musical groep 8 Doorstroom groep 8 Uitnodiging Feestelijk Overblijven Feestje gemist? En de keuze is gevallen op Vakantiebieb Groepsindeling

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 11: begin juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Het is misschien nog niet te geloven, maar over een maand hebben we alweer zomervakantie. Maar voordat het zover

Nadere informatie

bericht Belangrijke data: Tweede Wereldoorlog project stukjes geschreven door leerlingen uit groep 7

bericht Belangrijke data: Tweede Wereldoorlog project stukjes geschreven door leerlingen uit groep 7 bericht Info : 30 Jaargang 14 : 08-04-2016 Redactie : Monique Bos E-mail redactie : m.bos@westerwijs.nl Belangrijke data: 16 april Oud papier groep 4a 20 april Spelsportdag groep 3 en 4 in sporthal Quicksilver

Nadere informatie

INFO VOOR NIEUWE LEERLINGEN GOES - KLEIN FRANKRIJK

INFO VOOR NIEUWE LEERLINGEN GOES - KLEIN FRANKRIJK INFO VOOR NIEUWE LEERLINGEN GOES - KLEIN FRANKRIJK Hallo jongens en meisjes, 2 Naar een nieuwe school gaan is leuk, maar er verandert heel wat voor je. We kunnen ons best voorstellen dat je nog veel vragen

Nadere informatie

Praompraot. Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer. 29 e jaargang nr.39 vrijdag 24 juni 2016, week 25. Algemene informatie

Praompraot. Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer. 29 e jaargang nr.39 vrijdag 24 juni 2016, week 25. Algemene informatie Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 29 e jaargang nr.39 vrijdag 24 juni 2016, week 25 Algemene informatie 27 juni MR vergadering 4 en 5 juli Kindbesprekingen 29 juni Groep 7/8 Excursie Rioolzuiveringsinstallatie

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

N U M M E R 3 1. We starten om uur. Opgeven kan vanaf volgende week via het prikbord van MijnSchool. Vele handen maken licht werk!

N U M M E R 3 1. We starten om uur. Opgeven kan vanaf volgende week via het prikbord van MijnSchool. Vele handen maken licht werk! Nieuwsbrief N U M M E R 3 1 9 M E I 2 0 1 9 Vooraankondiging: Schoonmaakavond kleutergroepen I N D E Z E N I E U W S B R I E F Op 12 juni organiseren we in de kleutergroepen de jaarlijkse schoonmaakavond.

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers. Pasen. Schooljaar t/m 14 april. Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt.

Beste ouders/verzorgers. Pasen. Schooljaar t/m 14 april. Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt. Schooljaar 2016-2017 10 t/m 14 april Agenda: Ma - Di - Groep 7 fietsexamen Wo - Schoolvoetbaltoernooi Beste ouders/verzorgers Pasen Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt.

Nadere informatie

T.: E.: W.:

T.: E.: W.: Algemene informatie Personele informatie In aanvulling op het informatiepakket dat u afgelopen week ontvangen hebt, willen we u laten weten dat Veldvestcollega Karin Meijsen vanuit de mobiliteitsronde

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), De laatste weken zijn alweer aangebroken. wat vliegt de tijd toch! Maandagavond hebben we een hele fijne en zinvolle ouderavond gehad. Deze avond werd verzorgd door Henk de

Nadere informatie

ONS - NIEUWS. 15 september Agenda: 16 september: schoolreis kleuters Luistergesprekken 20 september: biebactiviteit groep 7

ONS - NIEUWS. 15 september Agenda: 16 september: schoolreis kleuters Luistergesprekken 20 september: biebactiviteit groep 7 15 september 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 16 september: schoolreis kleuters Luistergesprekken 20 september: biebactiviteit groep 7 Bijlage: x Startpunt Startpunt is onze methode voor Bijbelse geschiedenis.

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat Nummer 2 September 2017

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat Nummer 2 September 2017 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat Nummer 2 September 2017 Stagiaires op onze school Stagiaires geven een meerwaarde aan het onderwijs op school. Daarbij vinden we het een voorrecht om onze kennis

Nadere informatie

Agenda 3 oktober Circus groep 1 t/m 5 3 oktober Schoolreisje Unit 3 7 t/m 11 oktober De week van de gezonde pauzehap 11 oktober Boekenmarkt

Agenda 3 oktober Circus groep 1 t/m 5 3 oktober Schoolreisje Unit 3 7 t/m 11 oktober De week van de gezonde pauzehap 11 oktober Boekenmarkt Woensdag 2 oktober 2019 Agenda 3 oktober Circus groep 1 t/m 5 3 oktober Schoolreisje Unit 3 7 t/m 11 oktober De week van de gezonde pauzehap 11 oktober Boekenmarkt Privacy voorkeuren doorgeven via Parro

Nadere informatie

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. december 2018/januari 2019

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. december 2018/januari 2019 MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON december 2018/januari 2019 De Bombardon ma, di, do, vr van 8.15 u tot 16.30 u en woe van 8.15 u tot 15.30 u tel. 036-5373560 e-mail:administratie@bombardon.asg.nl website: www.bombardon.asg-almere.nl

Nadere informatie

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan schooljaar 2014-2015 nr. 21-3 juli 2015 KOMENDE ACTIVITEITEN datum Dinsdag 14 juli 2015 Woensdag 15

Nadere informatie

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 PBS/Dalton De week van 6 mei staat verantwoordelijkheid centraal: Zet je

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwe leerlingen

Nieuwsbrief. Nieuwe leerlingen Jaargang 25 Nr. 16 18 mei 2017 Nieuwsbrief Belangrijke data: 23 mei 17 - Schoolreis groep 1 t/m 6 25 en 26 mei 17 - Leerlingen vrij hemelvaart 31 mei 17 - Schoolvoetbaltoernooi 5 en 6 juni 17-2 e pinksterdag

Nadere informatie

Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018

Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018 Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Ouderkamer > Medezeggenschapsraad > Raadpleging schooltijden > Rooster > Schoolstart: regels en afspraken

Nadere informatie

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2017-2018 aflevering 02 In deze Nieuwsflits: Informatieavond Studiedag Staking Overblijvers gevraagd! Overblijfreis Vervoer gevraagd! Kinderboekenweek vervoer Hoofdluis Meer Moerdijk Korte berichten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 juli

Nieuwsbrief 8 juli Nieuwsbrief 8 juli 2015-2016 Data: 9 juli: Oud Papier: succes deze laatste keer van het schooljaar! 11 juli: Tour de Funbus van 10.00-12.00 op school Prijs voor winnaar Fiets- en Loopweken! En dat is De

Nadere informatie

INFO. Jaargang 23, Nummer 37,

INFO. Jaargang 23, Nummer 37, INFO Jaargang 23, Nummer 37, 20-6-2017 Deze week: Erfgoedproject Het Bruine Goud Maandag 19 juni Bezoek Veenpark gr. 5 t/m 8 Directie s ochtens aanwezig Dinsdag 20 juni Directie aanwezig Woensdag 21 juni

Nadere informatie

Cbs De Akker. informatie groep 7 / 8

Cbs De Akker. informatie groep 7 / 8 Cbs De Akker informatie groep 7 / 8 2015-2016 INFORMATIE van groep 7/8 In dit boekje willen we u informatie geven over het werken in de combinatiegroep 7/8. Verschillende praktische zaken komen hierin

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus

Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus Nieuwsbrief 1 keer op papier De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd via

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juni 2017

Nieuwsbrief nr juni 2017 Nieuwsbrief nr. 18 2 juni 2017 De volgende nieuwsbrief verschijnt op 23 juni. 17. Datum Activiteit ma/vr 5/9 juni Pinkstervakantie ma 19 juni 19:30 u. MR/Schoolcommissie vergadering wo/do/vr 21, 22, 23

Nadere informatie

schooljaar nummer 2.

schooljaar nummer 2. O.B.S. De Gezellehoek Rodenbachlaan 31 4707 NH ROOSENDAAL T: 0165-540358 E: basisschool@gezellehoek.nl --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s),

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s), NIEUWSBRIEF BASISSCHOOL GROENLO Biss. Philip Roveniusstraat 8 7141 KS Groenlo Tel.: 0544-461336 Fax: 0544-467328 Internet: www.hoeksteen.com E-mail: info@hoeksteen.com Interessante informatie 2 t/m 4 juni

Nadere informatie

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school:

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school: Bladzijde 1 Geachte Ouders 28 mei 2014 Geachte Ouders Nieuwe leerlingen Verkiezingen Bladzijde 2 Verkiezingen Akkefietjes Avondvierdaagse Bladzijde 3 Fotograaf Verkeersdiploma Bladzijde 4 Verkeersdiploma

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni

Nieuwsbrief juni Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Agenda juni Nieuwsbrief juni 2017-2018 4 Zwemles (groep 5-6) 2 Zwemles (groep

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender Uilenbrink levert maatwerk. nummer: Opening van het schooljaar 2017 de Uilenbrink levert maatwerk.

Uiltje gemist? kalender Uilenbrink levert maatwerk. nummer: Opening van het schooljaar 2017 de Uilenbrink levert maatwerk. 31 augustus 2017 Jaargang 10- nummer 1 kalender Uilenbrink levert maatwerk Opening van het schooljaar 2017 de Uilenbrink levert maatwerk. Woensdag 13 september Vergadering Ouderraad (20.00 uur) 1 2 3 4

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 39. Belangrijke data: Actie onderwijs. Onderwijs op De Windroos: Verlof vragen

ICBS De Windroos WEEKINFO 39. Belangrijke data: Actie onderwijs. Onderwijs op De Windroos: Verlof vragen WEEKINFO 39 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 30-6-2017 Zomerfeest! Beste ouders/verzorgers, In deze info: Onderwijs op De Windroos: verlof

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Belangrijke data Maandag 11 juli: Extra uitvoering musical groep 8 voor de opa s en oma s van de kinderen uit groep 8. Maandag 11 en dinsdag 12 juli: Schoolkamp groep 7 Dinsdag

Nadere informatie

Inhoud. Algemeen. Bericht directeur. Buiten spelen. Vacatures. Jachtlustplein 30a 7391 BW Twello

Inhoud. Algemeen. Bericht directeur. Buiten spelen. Vacatures. Jachtlustplein 30a 7391 BW Twello Jachtlustplein 30a 7391 BW Twello T (0571) 27 24 00 @ info@deoase-twello.nl nummer: 2017/2018-15 W www.deoase-twello.nl datum: 25 mei 2018 Inhoud Algemeen... 1 Bericht directeur... 1 Buiten spelen... 1

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11

INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11 INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11 Geachte ouder(s), beste leerlingen, schooljaar 2017 2018 Ongetwijfeld heeft u gelezen dat Bas van der Zanden vertrekt als directeur van de Van Hasseltschool. Uiteraard vinden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 7 4 december 2015. In deze Nieuwsbrief: Andere schooltijden. Wachten

NIEUWSBRIEF. NUMMER 7 4 december 2015. In deze Nieuwsbrief: Andere schooltijden. Wachten NIEUWSBRIEF NUMMER 7 4 december 2015 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Kerstvieringen Opening schoolplein Personele zaken Andere schooltijden Kindcentrum Julianaschool Wijziging in de jaarplanning

Nadere informatie

Datum: donderdag 22 juni 2017

Datum: donderdag 22 juni 2017 Datum: donderdag 22 juni 2017 Populierenblaadje Algemeen: Formatie nieuwe schooljaar: Vandaag hebben de kinderen van groep 5 en 2 te horen gekregen in welke stamgroep ze volgend jaar komen. Maar welke

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR 2018-201 DE WEEK NA DE VOORJAARSVAKANTIE KALENDER De week van 25 t/m 1 maart Maandag 25 februari Klassenschoonmaak avond groep 1 en 2 Dinsdag 26 februari Annet afwezig i.v.m.

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Informatieavond maandag 19 september

In deze Nieuwsflits: Informatieavond maandag 19 september schooljaar 2016-2017 aflevering 01 In deze Nieuwsflits: Informatieavond maandag 19 september Nieuw lesrooster Ouderraad de Klaverhoek Mededelingen van het team Gymtijden 2016-2017 S.O.S.-formulieren Overblijfreglement

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

de werkgroep Projectweken, die ons een geweldig Smeltfeest in het vooruitzicht stelt. OPENBARE BASISSCHOOL

de werkgroep Projectweken, die ons een geweldig Smeltfeest in het vooruitzicht stelt. OPENBARE BASISSCHOOL OPENBARE BASISSCHOOL PBS Positive Behaviour Support. De regel voor de komende week is: Een grote pluim voor. de werkgroep Projectweken, die ons een geweldig Smeltfeest in het vooruitzicht stelt. Ons Project:

Nadere informatie

13 sept 2019 Donkerbroek

13 sept 2019 Donkerbroek Info 1 13 sept 2019 Donkerbroek Even voorstellen Inmiddels is het schooljaar al een tijdje onderweg en heb ik al vele handen kunnen schudden. Zowel bij school als op het voetbalveld. Toch dacht ik dat

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen:

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen: Belangrijke data: 14 april: Goede Vrijdag 17 april: 2 e paasdag 18 t/m 20 april: spreekweek 20 april: Koningsspelen + continurooster 21 april t/m 28 april: meivakantie Jarigen deze week: 20 april: Elso

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 33 28e jaargang 7 t/m 14 juni 2019 Formatie volgend schooljaar Personele wijzigingen

Nieuwsbrief Nummer 33 28e jaargang 7 t/m 14 juni 2019 Formatie volgend schooljaar Personele wijzigingen Nummer 33 28 e jaargang 7 t/m 14 juni 2019 10 juni 2 e pinksterdag extra vrije dag. 11 juni Jeroen Oosterhof tot 14.30 uur afwezig ivm directie overleg 12 juni Tussenevaluatie met ouders over de SOVA training

Nadere informatie

23 maart 2017 Belangrijke data

23 maart 2017 Belangrijke data 23 maart 2017 Belangrijke data 24 maart :Studiedag 27 maart : OR 20.00 uur 28 maart : Spreekuur groepen 1 t/m 7 29 maart : Oversteekproject groepen 1 en 2 30 maart : MR 20.00 uur 3 april: Groep 8 A vertrekt

Nadere informatie