Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat Nummer 2 September 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat Nummer 2 September 2017"

Transcriptie

1 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat Nummer 2 September 2017 Stagiaires op onze school Stagiaires geven een meerwaarde aan het onderwijs op school. Daarbij vinden we het een voorrecht om onze kennis en kunde door te geven aan anderen die ook graag het onderwijs in willen. Daarom is ook voor dit seizoen besloten tot het aannemen van stagiaires. In dit cursusjaar loopt Hanna Hameeteman haar stage op de maandagen in groep 3. Daarnaast zal Hanna ook wel eens in de andere groepen de lessen observeren en activiteiten uitvoeren. Hanna woont op ons eiland, zit op de PABO en is afkomstig van Hogeschool Zeeland in Vlissingen Nienke van den Dool volgt de opleiding als Onderwijs Assistent bij het Hoornbeeck College in Rotterdam en moet daarbij stage lopen. Zij heeft er voor gekozen om dat te doen op haar oude school. Leuk dat Nienke zulke goede herinneringen heeft aan onze school, zodat ze voor onze school gekozen heeft. Nienke zal in het eerste halfjaar haar stage lopen in de groepen 4/5 en 5/6. Daarnaast assisteert Nienke ook de andere leerkrachten van onze school. Op dit moment is nog niet duidelijk welke stagiaire van PABO de Driestar bij ons stage komt lopen. We wensen Hanna en Nienke een goede stagetijd toe op onze school.

2 Oudergesprekken Op maandag 25 september en dinsdag 26 september hielden we onze oudergesprekken. Deze keer heeft u als ouder(s) / verzorger(s) via Parnassys een voorkeur op kunnen geven over het tijdstip van het oudergesprek. Fijn dat we van bijna iedereen hun voorkeursdatum konden honoreren. Nieuw was ook het tijdstip van de gesprekken: al in september in plaats van november. We hopen door een vroege kennismaking met elkaar de gesprekslijnen met thuis en school kort te houden. We zijn blij met de vele open gesprekken die er zijn gevoerd. We kunnen er ons voordeel mee doen bij de ontwikkeling van uw kind. Dierendag D.V. woensdag 4 oktober is het weer dierendag. Het lijkt ons weer een goed en leuk idee om daar ook dit jaar met de hele school bij stil te staan net als voorgaande jaren. Op deze woensdagmorgen mogen er dieren vanaf 11:30 uur (tot uur) van thuis op school worden gebracht. Aan u als ouder/ verzorger de vraag om de dieren zelf te brengen en er ook bij te blijven om er voor te zorgen. De dieren kunnen dan buiten op het grote schoolplein blijven. Dit in verband met allergie van kinderen. Er mogen geen dieren op school zijn, zonder begeleiding van een volwassene. Alle kinderen van de school hebben de tijd om op het schoolplein rond te lopen en de dieren te bekijken. Omdat het buiten is, kan deze activiteit helaas niet doorgaan als het regent.

3 Voor alle duidelijkheid : Het kleuterhek is tijdens dit evenement dicht. Om uur gaat het hek weer open zodat u uw kind ( eren) daar kunt ophalen. We hopen dat het ook dit jaar weer een geslaagd dierenmoment mag zijn. Staking op 5 oktober #poinactie en CBS De Hoeksteen Op donderdag 5 oktober wordt de landelijke stakingsdag Primair Onderwijs gehouden. Veel scholen zijn die dag gesloten en de leerkrachten trekken massaal naar Den Haag om hun stem te laten horen ten aanzien van de werkdruk in het basisonderwijs en de grote ongelijkheid in salariëring. De kwalitatieve ondersteuning die aan kinderen op school geboden moet worden, staat onder hele grote druk. Om ons heen zien wij dat leerkrachten door die grote druk voor korte of lange tijd niet in staat zijn om les te geven. Als school willen, net als bij de prikactie in juni, verklaren dat we achter de bezorgdheid staan die er heerst binnen het Primair Onderwijs. Onze kinderen moeten gekwalificeerd onderwijs ontvangen door betrokken docenten. Op onze school is deze actie ook intensief met elkaar besproken. We voelen allen aan dat wanneer er in de politiek gehandeld wordt naar aanleiding van deze acties, wij als leerkrachten en school zullen delen in de gevolgen van de aandacht die de staking krijgt. Echter, we voelen ook aan dat een staking een erg heftig instrument is en dat er onder ons ook verschillend over staken wordt gedacht. Daarom hebben wij als school (team, MR en bestuur) besloten om deze dag de school niet te sluiten. In de morgen zullen de leerkrachten, net als op de andere ochtenden, les geven in de vakken die op die momenten gepland zijn.

4 In de middag zullen de lessen misschien een iets ander karakter krijgen, want het is die dag ook de dag van de leraar! Kinderboekenweek (deze informatie is eerder verschenen) Volgende week starten wij met de Kinderboekenweek. Het thema van de Christelijke Kinderboekenweek is Bibbers in je buik. Rondom dit thema zullen er in de klassen diverse activiteiten plaatsvinden. Er worden ook schoolbrede activiteiten georganiseerd, waarvan we u op deze manier op de hoogte willen brengen. Voorstelling Ik ben niet bang op 2 oktober. Op maandagmiddag 2 oktober wordt er op onze school voor de groepen 1 t/m 4 een voorstelling gegeven. Ik ben niet bang is een interactieve voorstelling die speciaal voor de christelijke kinderboekenmaand is geschreven. Deze voorstelling wordt gegeven door kinderboekenschrijfster Willemijn de Weerd en violiste Marieke Booy. Kleedjesmarkt op dinsdag 10 oktober. Misschien herkent u dit wel. In de kast of op zolder staan veel oude boeken die nooit meer worden gelezen. Jammer, want misschien is iemand anders er wel in geïnteresseerd. Op dinsdag 10 oktober bieden wij daar een oplossing voor, we houden een kleedjesmarkt! De kinderen van groep 3 t/m 8 mogen tussen en uur hun oude boeken verkopen. Daarvoor moeten zij zelf een kleedje of handdoek meenemen om op te kunnen zitten. De kleedjesmarkt vindt plaats in de grote zaal en het speellokaal. Bij mooi weer zal de kleedjesmarkt buiten plaatsvinden. We stellen daarvoor de vaste prijs van 50 cent per boek of 5 Duckies voor 50 cent. Het is de bedoeling dat de kinderen zelf hun boeken verkopen. Al kunt u er als ouder natuurlijk wel bij zijn. Het geld dat de kinderen hiermee verdienen, is natuurlijk voor henzelf. Misschien om weer een nieuw boek te kopen.

5 We geven u wel het volgende aandachtspunt: Boeken die in strijd zijn met de identiteit van onze school, mogen niet worden verkocht op onze kleedjesmarkt. De leerkrachten zullen hier op toe zien. De boeken, die niet worden toegelaten, worden weer mee naar huis gegeven. Er zal deze middag ook een boekenkraam van Boekhandel vd Boom aanwezig zijn. Hier worden nieuwe, goedkopere boeken verkocht, maar ook de allernieuwste boeken van bekende series zullen te koop zijn. 10 % van de opbrengst van de verkoop van de boekenkraam is voor onze eigen school. Voorleeswedstrijd Op donderdagmiddag 12 oktober zal de finale van de voorleeswedstrijd plaatsvinden. De kinderen van groep 4 t/m 8 zijn op dit moment al druk bezig met de voorrondes. Tijdens de finale zullen de winnaars van groep 4, 5 en 6 het tegen elkaar opnemen en ook de winnaars van groep 7 en 8 zullen hun uiterste best doen om te winnen. De winnaar van groep 7 of 8 wordt namelijk de voorleeskampioen van onze school en gaat door naar de volgende ronde. We houden u op de hoogte! KinderzwerfboekStation Stichting Kinderzwerfboek wil het lezen voor kinderen zo leuk en aantrekkelijk mogelijk maken. Ze vinden het heel belangrijk om gelezen boeken te laten zwerven. Wij willen als school graag een kinderzwerfboekstation starten. Wat zijn Kinderzwerfboeken? Dit zijn boeken die zwerven van kind naar kind. Je vindt ze op school, in de wachtkamer, op de kinderboerderij, in de trein, in een KinderzwerfboekStation of waar dan ook.

6 Zwerfboeken hebben een zwerfsticker op de kaft van het boek. Ook aan de binnenkant van het boek zit een sticker. Hierop staat de zwerfcode. Zo herken je een zwerfboek. Zwerfboeken zwerven door heel Nederland. Dat betekent dat boeken uit het ene KinderzwerfboekStation gehaald worden en in een ander Station teruggelegd kunnen worden. Wat zijn KinderzwerfboekStations? Dit zijn kasten vol zwerfboeken! Je kan hier een boek brengen dat een ander kind mag lezen. Én je kan een zwerfboek uitzoeken om zelf te lezen. U vindt de adressen op Er zijn al meer dan KinderzwerfboekStations in Nederland! Het lijkt ons als school erg leuk om ook een kinderzwerfboekstation te zijn. We zijn daarvoor op zoek naar gelezen boeken. Tips voor goede boeken: - het boek is bestemd is voor kinderen t/m 12 jaar - het boek ziet er aantrekkelijk uit - het boek is tijdloos (Pluk van de Petteflet) of redelijk recent (van na 2001). - het boek sluit aan bij de identiteit van onze school Helpt u mee aan de inzameling van kinderboeken, zodat wij een eigen Station kunnen starten? Misschien dat u na de verkoop op de kleedjesmarkt de niet verkochte boeken niet meer mee naar huis wil nemen. Wij zouden het erg leuk vinden als we deze boeken mogen hebben om ons eigen KinderzwerfboekStation te starten. Of misschien komt u in de loop van de tijd nog meer kinderboeken in huis tegen die niet meer gelezen worden. U mag ze ten allen tijde meenemen naar school voor het KinderzwerfboekStation. Inleveren mag bij Juf Lian, zij zal de boeken voorzien van een zwerfsticker. U mag de boeken uiteraard ook inleveren bij de leerkracht van uw eigen kind.

7 Appels plukken door de kinderen van groep 3 Maandag 25 september zijn de kinderen van groep 3 op excursie geweest naar de appel boomgaard van fruitkwekerij van de Water. Terwijl de zon heerlijk scheen, hebben de kinderen veel geleerd over de fruitkwekerij. Waar de appels groeien, hoe de appels geplukt worden en hoe het fruit vervoerd wordt. Zelf hebben we ook in een kar door de boomgaard gereden. Natuurlijk hebben we ook appels mogen proeven. Het was een fijne en leerzame middag. Via deze nieuwsbrief willen we de familie van de Water bedanken voor de mogelijkheid om hun bedrijf te bezoeken. Korfbaltoernooi Woensdag 20 september hebben veel kinderen van groep 8 meegedaan aan het schoolkorfbaltoernooi van de korfbalvereniging Good Luck in Middelharnis. Dit jaar was het al de vijfde keer dat onze school aan het toernooi mee mocht doen.

8 Onder schitterende weersomstandigheden en met een enthousiaste supportersschare uit Ooltgensplaat speelden de kinderen hun wedstrijden tegen andere basisscholen uit Sommelsdijk / Middelharnis. Na een vermoeiende maar zeer sportieve middag werden we uiteindelijk vierde in de poule! Een schitterend resultaat dat de kinderen bereikt hebben met hun enthousiasme en doorzettingsvermogen. Zeker de laatste wedstrijd zal ons als kinderen, supporters en begeleiding bij blijven. Al met al een geweldige middag! Voor foto s van deze middag kunt u HIER klikken. Via deze info willen we de supporters, de ouders die de kinderen gebracht en gehaald hebben, Monique v.d. Weijden (onze korfbaltrainster tijdens de gymlessen) en meester Jan Willem bedanken.

9 Herfstvakantie Vrijdagmiddag 13 oktober begint om uur de herfstvakantie. We willen, net als de vorige schooljaren, de vrijdag voor de vakantie anders inrichten. Wanneer u zorgt voor een lunchpakketje en lunchdrinken voor uw kind(eren), dan kunnen we de schooldag laten lopen van 8:30 uur tot uur. We eten dan met elkaar op school. Voor de kinderen begint vanaf uur de herfstvakantie. Ouderbijdrage Hieronder vindt u een brief over de vrijwillige ouderbijdrage. We slagen er als school in om de bijdrage laag te houden (informeer maar eens bij andere scholen), maar dan is het wel van belang dat zoveel mogelijk ouders hun bijdrage geven. We doen dus een oproep aan u om de bijdrage niet te vergeten! Aan de ouder(s)/ verzorger(s) van de kinderen die bij ons op school zitten. Vrijwillige ouderbijdrage 2017/2018 Geachte ouder/verzorger, Hierbij ontvangt u een verzoek tot betaling van de vrijwillige ouderbijdrage 2017/2018. De ouderbijdrage is bedoeld voor extra activiteiten zoals projecten, excursies, attenties, paasmaaltijd, drinken bij evenementen enzovoort. Er worden dus heel veel extra dingen van betaald zonder dat we telkens bij u om een bijdrage vragen. Per kind vragen wij een bijdrage van 15 per schooljaar. Wij vragen u vriendelijk dit bedrag over te maken op rekeningnummer NL42RABO t.n.v. ouderbijdrage chr. Basisschool. Met vriendelijke groet, het schoolbestuur en team van CBS De Hoeksteen. Data komende tijd

10 D.V oktober Kinderboekenweek 2 oktober Voorstelling groep 1 tot en met 4 4 oktober Dierendag 10 oktober Kleedjesmarkt 11 oktober NIO-toets in groep 8 12 oktober Voorleeswedstrijd 13 oktober Om 14:00 uur start de vakantie, alle kinderen blijven op school eten oktober Herfstvakantie 23 oktober 8:30 start de school na de herfstvakantie 30 november Studiemiddag, de kinderen zijn vrij

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat Oktober16 Nummer 02

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat Oktober16 Nummer 02 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat Oktober16 Nummer 02 Algemeen Het gonst van activiteiten in en rond school. Nu de Kinderboekenweek en het project samenvallen, geeft het veel gezellige drukte

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat November 18 Nummer 04

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat November 18 Nummer 04 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat November 18 Nummer 04 Ontwikkelingen in de schoolorganisatie In de krant heeft u kunnen zien dat wij een vacature hebben voor onderwijsassistentie in de groepen

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat Oktober 2015 Nummer 5. 10 minutengesprekken. Anti-pest morgen week van het respect

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat Oktober 2015 Nummer 5. 10 minutengesprekken. Anti-pest morgen week van het respect Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat Oktober 2015 Nummer 5 10 minutengesprekken Vorige week heeft u via uw kind / kinderen een brief gehad over de tijden van de 10-minutengesprekken. We hebben

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Uit het team Juf Suzan moet helaas op doktersadvies de komende weken rust houden en zal dus in het jaar 2018 niet meer bij ons in groep

Nadere informatie

Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier

Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier. September 2018 nummer 2 Hieronder volgen belangrijke data voor de komende periode: 14 september Bijbomen met de Hazelaars 14 september

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 18 september 2015 De nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. Samen goed voor elkaar! In deze nieuwsbrief Belangrijke data Intern begeleiders Inloopochtenden Opa & oma dag Zand- en watertafel

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door.

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 2 13 e jaargang Vrijdag 18 september 2015 Lekkage In

Nadere informatie

2017/2018 no.2 Inleiding 1. Kinderpostzegelactie 2. Dierendag

2017/2018 no.2 Inleiding 1. Kinderpostzegelactie 2. Dierendag 2017/2018 no.2 Inleiding In de eerste drie weken van dit nieuwe schooljaar hebben alle leerlingen, juffen, meesters en ook de Vliegerklas hun draai op school weer gevonden. Het is fijn om te zien en te

Nadere informatie

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 27-9-2016 Vierde nieuwsbrief Honden op het plein. Bij het halen en brengen van de kinderen naar school komen regelmatig honden mee. Terwijl de kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 4 3 oktober 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 4 3 oktober 2017 NIEUWSBRIEF nr. 4 3 oktober 2017 In deze nieuwsbrief: Staking = school gesloten Cadeaukeuze en oproep inpakouders Start kinderboekenweek en boekenruilmarkt Keuze goed doel Opbrengst Het Vergeten Kind Gevraagd:

Nadere informatie

Nieuws. Flits 16 oktober 2013 Jaargang 04 NieuwsFlits 04

Nieuws. Flits 16 oktober 2013 Jaargang 04 NieuwsFlits 04 16 oktober 2013 Jaargang 04 Nieuws 04 Herfstvakantie We zien overal om ons heen de prachtige kleuren in de natuur. Het is echt herfst geworden! Volgende week mogen we genieten van de herfstvakantie. We

Nadere informatie

DapperKlapper 1-8 september 2017

DapperKlapper 1-8 september 2017 DapperKlapper 1-8 september 2017 Belangrijke data woensdag 6 september start schooljaar 2017-2018 vrijdag 29 september woensdag 4 oktober donderdag 5 oktober vrijdag 20 oktober tot en met maandag 30 oktober

Nadere informatie

CBS 26, 3842 EH ; 4, 3842 CS

CBS 26, 3842 EH ; 4, 3842 CS CBS de Schakel; Vondellaan 26, 3842 EH Harderwijk; tel.: 0341-416557; Busken Huetlaan 4, 3842 CS Harderwijk, tel.: 0341-416722. Website: www.cbs-deschakel.nl; email: info@cbs-deschakel.nl Email ouderraad:

Nadere informatie

Zet alvast in uw agenda: Donderdag 12 oktober: Afsluiting kinderboekenweek. Inloop van uur voor kinderen met hun ouder(s), verzorger(s)

Zet alvast in uw agenda: Donderdag 12 oktober: Afsluiting kinderboekenweek. Inloop van uur voor kinderen met hun ouder(s), verzorger(s) Nr. 06 maandag 02 oktober 2017 Belangrijke data Maandag 2 oktober: Afname NIO groep 8a Donderdag 5 oktober: Alle kinderen vrij, studieochtend en SKPO- middag voor alle teamleden. (tevens is donderdag 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Wat staat waar? Beste StationsChef,

Wat staat waar? Beste StationsChef, Beste StationsChef, Super dat je een KinderzwerfboekStation bent begonnen! Deze Wegwijzer geeft je tips en trucs om er een succes van te maken. Lees het op je gemak door en bewaar het goed! Binnenkort

Nadere informatie

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 24 september dinsdag 25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2, 15 september 2017

Nieuwsbrief 2, 15 september 2017 Nieuwsbrief 2, 15 september 2017 Data om te onthouden: Week van 18 september: oudergesprekken Gouden weken Woensdag 27 september: sportdag Woensdag 27 september: start kinderpostzegels Maandag 2 oktober:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 15 maart 2017

Nieuwsbrief 7 15 maart 2017 Nieuwsbrief 7 15 maart 2017 Beste ouders/verzorgers, In het afgelopen weekend hebben we heerlijk kunnen genieten van het mooie weer. De lentekriebels komen weer tot leven! Het wordt tijd om buiten te zijn,

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Juf Elsemiek trouwde met haar Wouter.

Juf Elsemiek trouwde met haar Wouter. 29 sept.2017 Nieuwsbrief 2 Schooljaar 2017-2018 Inloopkwartier Maandagmorgen 2 oktober is het inloopkwartier in alle groepen van 8.15 tot 8.30 uur en kunt u bij ons terecht om het werk van uw zoon of dochter

Nadere informatie

Belangrijke data

Belangrijke data MATTHIAS NIEUWS 1-6-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data Juni 2018 04-06 08:45-10:30 uur Ouderkamer 05-06 Hele dag Schoolfotograaf.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud:

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Vreemde dieren/otto Daniëls Uitnodiging Herfst Nieuws van de MR Stakingsnieuws Kalender september Kalender oktober Wist u dat???? Alle kinderen volgende week werken aan het

Nadere informatie

Bijbomen. September - oktober 2018 nummer 3. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier

Bijbomen. September - oktober 2018 nummer 3. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier. September - oktober 2018 nummer 3 Hieronder volgen belangrijke data voor de komende periode: 1 oktober, studiedag. Alle leerlingen zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Groeigesprekken. Stagiaires

Nieuwsbrief. Agenda. Groeigesprekken. Stagiaires Nieuwsbrief Nr 2 22-09-2017 Groeigesprekken Zoals u op de informatie-avond heeft vernomen worden er in alle groepen de komende periode gesprekken gepland met ouders en hun kind(eren). Deze groeigesprekken

Nadere informatie

Nieuws vanuit de school

Nieuws vanuit de school Blauwe Distelstraat 31 3252 LA Havenhoofd Tel 0187 492535 - email ehs@cbs-ebenhaezer.nl 21 september 2016 Nieuws vanuit de school Beste ouders/verzorgers, Alle kinderen zijn alweer gewend aan hun nieuwe

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer 06 08 november 2016 Kalender 09-11: Studiedag. Alle leerlingen vrij! 10-11: Nationaal schoolontbijt 14-11: Inloopochtend

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer januari 2017

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer januari 2017 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer 09 24 januari 2017 Kalender 25-01: Inloopochtend 08.30 08.40u 27-01: Speelgoedochtend 31-01: Open ochtend 09.00 12.00u 02-01:

Nadere informatie

In verband met de staking op donderdag 5 oktober komt er die dag geen nieuwsbrief uit. De landelijke stakingsdag op donderdag 5 oktober gaat door.

In verband met de staking op donderdag 5 oktober komt er die dag geen nieuwsbrief uit. De landelijke stakingsdag op donderdag 5 oktober gaat door. Nr.5 28 september 2017 schooljaar 2017-2018 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Sinterklaas. schooljaar aflevering 07. In deze Nieuwsflits: Sinterklaas. Kerst Oudergesprekken Voorstellen Wist je dat?

Sinterklaas. schooljaar aflevering 07. In deze Nieuwsflits: Sinterklaas. Kerst Oudergesprekken Voorstellen Wist je dat? schooljaar 2016-2017 aflevering 07 Sinterklaas Kerst Oudergesprekken Voorstellen Wist je dat? In deze Nieuwsflits: Sinterklaas Donderdag 1 december komen de Pieten weer Pietengym geven. Groep 1 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Oktober 2017 Deze maand 2 t/m 6 okt Week van de opvoeding Di 17 okt Gespreksmiddag en avond Do 19 okt Gespreksmiddag en avond 23 t/m 27 okt Herfstvakantie Ma 30 okt Lijsten speculaasactie mee

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Bezoek schoolbestuur Op dinsdag 3 oktober hoopt een delegatie van het schoolbestuur bij ons op school aanwezig te zijn. Ze hopen verschillende lessen

Nadere informatie

Jaargang 2017/ nr september 2017

Jaargang 2017/ nr september 2017 NIEUWSBRIEF Jaargang 2017/2018 - nr. 6-26 september 2017 Kind op maandag Kijk dan naar me! Genesis 29: 21-35 en Genesis 30: 1-24 Na de bruiloft blijkt dat Lea de plaats van haar jongste zus heeft ingenomen.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: Hegedyk 44 DATUM: GV Luxwoude MAIL:

NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: Hegedyk 44 DATUM: GV Luxwoude MAIL: NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: 4 2018-2019 Hegedyk 44 DATUM: 12-10-2018 8405 GV Luxwoude MAIL: directeur@hoekstien.nl Tel: 0513-529555 WEBSITE: www.hoekstien.nl Agenda Maandag 15 oktober Nascholing

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3 Schooljaar

Nieuwsbrief Nr. 3 Schooljaar Nieuwsbrief Nr. 3 Schooljaar 2016-2017 www.obsprinsesmarijkeschool.nl marijkeschool@ogperspecto.nl Openbare Basisschool Prinses Marijke Marijkestraat 1 4571 VW Axel 0115 561806 directeur: Ingeborg Burm

Nadere informatie

Allereerst wil ik u en de kinderen heel fijne feestdagen wensen en een leerzaam en gezellig 2018!!!

Allereerst wil ik u en de kinderen heel fijne feestdagen wensen en een leerzaam en gezellig 2018!!! In deze Nieuwsbrief: PO in actie Bibliotheekmoeders Bedankt lieve hulpouders!! Krantenbericht Jarigen december en januari Belangrijke data januari Beste ouders en verzorgers, Allereerst wil ik u en de

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

28 september Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend. Weekend. Do 28 Vr 29.

28 september Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend. Weekend. Do 28 Vr 29. 28 september 2017 Agenda Do 28 Vr 29 Ma 2 Di 3 Weekend Wo 4 Opening Kinderboekenweek voor de kinderen op de tribune. Alle kinderen mogen griezelig verkleed naar school. Gruitdag. Do 5 Landelijke staking.

Nadere informatie

Op dinsdagmiddag 7 oktober hebben de kinderen vrij i.v.m. een studiemiddag!

Op dinsdagmiddag 7 oktober hebben de kinderen vrij i.v.m. een studiemiddag! Nieuwsbrief 3 03-10-2014 Op dinsdagmiddag 7 oktober hebben de kinderen vrij i.v.m. een studiemiddag! Kiss en Ride In verband met de veiligheid van uw en onze kinderen wordt de parkeerstrook voor de school

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr.11

Nieuwsbrief Nr.11 Nieuwsbrief 2018 2019 Nr.11 Beste ouders, verzorgers, Hier nieuwsbrief nr. 11. We zijn bezig in de laatste periode van 10 schoolweken van dit schooljaar. Daarin wordt flink gewerkt. Naast het schoolse

Nadere informatie

Cbs De Akker. informatie groep 7 / 8

Cbs De Akker. informatie groep 7 / 8 Cbs De Akker informatie groep 7 / 8 2015-2016 INFORMATIE van groep 7/8 In dit boekje willen we u informatie geven over het werken in de combinatiegroep 7/8. Verschillende praktische zaken komen hierin

Nadere informatie

Bouwen & Bewaren Nieuwsflits

Bouwen & Bewaren Nieuwsflits Bouwen & Bewaren Nieuwsflits Nummer 13 Juni 2016 Geachte ouders/verzorgers, U ontvangt Nieuwsflits B&B nummer 13. Dit keer informatie over de CITO-Eindtoets en nog veel meer. Veel leesplezier gewenst.

Nadere informatie

Vrijwillige ouderbijdrage De ouderbijdrage is een vrijwillige, jaarlijkse bijdrage van de ouders aan de school. Met dit geld organiseren en

Vrijwillige ouderbijdrage De ouderbijdrage is een vrijwillige, jaarlijkse bijdrage van de ouders aan de school. Met dit geld organiseren en nieuwsbrief 4 oktober 2014 Agenda 6 oktober dag van de leraar! 9 oktober informatieavond met verschillende workshops 10 oktober studiedag: alle kinderen zijn vrij! 11 t/m 19 oktober herfstvakantie Kijk

Nadere informatie

Groep 8 leest voor aan de kleuters

Groep 8 leest voor aan de kleuters Groep 8 leest voor aan de kleuters Zegveld, 12 februari 2018 Beste ouder(s), verzorger(s) van onze Jorai leerlingen, Hierbij ontvangt u de nieuwe maandbrief van Jorai. De Heere onderwijst! We mogen vertrouwen

Nadere informatie

Agenda. Kinderboekenweek

Agenda. Kinderboekenweek 9 oktober 2017 - nummer 4 Kinderboekenweek Geachte ouders, Tijdens een algemene informatieavond hebben de collega's u geïnformeerd over het reilen en zeilen in de groep, over methoden en regels en afspraken.

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

29 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

29 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 3 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Onderwijsinhoudelijk

Nadere informatie

Agenda Maandag 11 april uur Culturele voorstelling groep 5/6. Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!) Finale schoolvoetbal

Agenda Maandag 11 april uur Culturele voorstelling groep 5/6. Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!) Finale schoolvoetbal Nieuwsbrief nr. 16 8 april 2016 Agenda Maandag 11 april 13.30 uur Culturele voorstelling groep 5/6 Dinsdag 12 april Finale schoolvoetbal Woensdag 13 april Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!)

Nadere informatie

t Wiekendje Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2.

t Wiekendje  Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. Maandag 3 oktober: erfgoedproject Kort en Klein Dinsdag 4 oktober: dierendag Dinsdag 4 oktober: GMR-vergadering Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3. Kinderboekenweek. Van 4 tot 15 oktober is het Kinderboekenweek. Het thema van dit jaar is

Nieuwsbrief Nr. 3. Kinderboekenweek. Van 4 tot 15 oktober is het Kinderboekenweek. Het thema van dit jaar is Nieuwsbrief Nr. 3 Belangrijke data 21-9 t/m 1/10 - Week van de eenzaamheid 5 oktober- Leerkrachten staken. School is dicht! 11 oktober - Inloopochtend 27 september- Start verkoop Kinderpostzegels 4 t/m

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 8 6 oktober 2015 Deze week: * Zendingsproject * Schoolfotograaf * Opa en omadagen * Doppen-spaar-actie * Kies traject Een paar weken geleden heeft u in de bijlage van de nieuwsbrief

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar!

30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! @-mail 30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl www.qindscholen.nl

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

Belangrijke data. Startgesprekken. Staking a.s. donderdag 5 oktober. Nieuws uit het team

Belangrijke data. Startgesprekken. Staking a.s. donderdag 5 oktober. Nieuws uit het team NUMMER 2 JAARGANG 32 september 2017 Belangrijke data 2-6 oktober 2017 Deze week startgesprekken groep 3 t/m 7 en voorlopig adviesgesprekken groep 8 revius@sintbavoschool.nl oudervereniging@sintbavoschool.nl

Nadere informatie

Belangrijke data. Algemeen

Belangrijke data. Algemeen Ziekmelden kan via: afwezigdommeldal@eenbes.nl. Telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 5 oktober 2017 nummer 6 Belangrijke data 5

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat Juni 2016 Nummer 15

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat Juni 2016 Nummer 15 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat Juni 2016 Nummer 15 Schoolfotograaf Aanstaande maandagmorgen, 6 juni, komt de schoolfotograaf weer langs. Deze keer worden er alleen groepsfoto s gemaakt (

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas De kop is er af! We zijn volop en enthousiast aan de slag gegaan. De zomervakantie lijkt alweer lang geleden. Het is altijd ontroerend hoe kinderen van groep 3 zo na de zomervakantie

Nadere informatie

12 oktober Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Herfstvakantie.

12 oktober Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Herfstvakantie. 12 oktober 2017 Agenda Do 12 Afsluiting Kinderboekenweek van 18.30 20.00 uur. Alle kinderen mogen vanavond griezelig verkleed naar school. Vr 13 Prijsuitreiking van de schrijf- en tekenwedstrijd voor de

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Kinderboekenweek: Bibbers in je buik!

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Kinderboekenweek: Bibbers in je buik! Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 18 september 2017 Jaargang 24 nr. 3 IN DIT NUMMER 1.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2018/ Nummer: 03. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen. - Kinderboekenweek

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2018/ Nummer: 03. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen. - Kinderboekenweek HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2018/2019 18-09-2018 Nummer: 03 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Kinderboekenweek Agenda 2017-2018 24 en 26 september 2018 Omgekeerde oudergesprekken

Nadere informatie

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen.

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen. Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 22 Baarn, 13 juli 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 10 3 t/m 9 maart 2019 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 10 3 t/m 9 maart 2019 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 10 3 t/m 9 maart 2019 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Belangrijke data Woensdag 13 maart: openschooldag. Vrijdag 15 maart: onderwijsstaking,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 mei 2015 Nr 9

Nieuwsbrief 20 mei 2015 Nr 9 Nieuwsbrief 20 mei 2015 Nr 9 Gevonden voorwerpen Bij de conciërge liggen de gevonden voorwerpen. Deze kunnen tot en met volgende week opgehaald worden en daarna gaan ze weg. Schooluitje 23 juni 2015 Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

jaargang nummer 3 27 september 2017

jaargang nummer 3 27 september 2017 jaargang 2017-2018 nummer 3 27 september 2017 Belangrijke data 25/09 t/m 29/09 meekijkweek 29/09 Bibittheater groep 8 Daisy, groep 4/5 Roland, groep 8 Sanne 03/10 studiedag, alle kinderen zijn vrij 05/10

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie!

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Kind op Maandag Vanaf dit schooljaar werken we weer met Kind

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

PBS les van de week. De les die vanaf komende maandag centraal staat en waarop door middel van de muntjes extra zal worden bekrachtigd is:

PBS les van de week. De les die vanaf komende maandag centraal staat en waarop door middel van de muntjes extra zal worden bekrachtigd is: Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 13 okt 2017. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf komende maandag

Nadere informatie

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s),

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s), Kwekkeveld nieuws Beste ouder(s), verzorger(s), De start van het schooljaar is weer een feit. Na bijna 2 weken school lijkt het alsof we niet op vakantie geweest zijn. Alle zaken zijn zo n beetje opgestart

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 1

Schooljaar 2018/2019 nr. 1 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Hopelijk heeft u met uw kind(eren) genoten van een fijne vakantie en was iedereen weer uitgerust voor de start van 2018-2019. Als het

Nadere informatie

De 3 winnaars hebben inmiddels een prijsje in ontvangst mogen nemen. De winnaars zijn: Benthe Bolhaar. Linde Bathoorn. Quintin van Ravesteijn

De 3 winnaars hebben inmiddels een prijsje in ontvangst mogen nemen. De winnaars zijn: Benthe Bolhaar. Linde Bathoorn. Quintin van Ravesteijn 18 september extra vrije dag leerlingen 21 en 23 september kennismakingsgesprekken 29 september schoolfotograaf (de gymlessen gaan deze dag niet door) 13 oktober M.R. vergadering 14 oktober leerlingen

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou Riemslootnieuws 712 21-09-2017 Jaargang 17 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

Afsluiting schooljaar Op maandag 3 en dinsdag 4 juli vinden de meeste oudergesprekken plaats.

Afsluiting schooljaar Op maandag 3 en dinsdag 4 juli vinden de meeste oudergesprekken plaats. Juni 2017 schooljaar 2016-2017 Afsluiting schooljaar 2016-2017 Nog maar 2 weken, en dan is het schooljaar al ten einde! De rapportzijn al mee naar huis. In de volgende week zijn de oudergesprekken en in

Nadere informatie

Woensdag 7 oktober 2015

Woensdag 7 oktober 2015 04 Woensdag 7 oktober 2015 Agenda: Donderdag 8 oktober: Studiedag: kinderen vrij Maandag 12 oktober: Intekenen voor de oudergesprekken na de herfstvakantie Donderdag 15 oktober: Kinderboekenmarkt op de

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

INFO VOOR NIEUWE LEERLINGEN GOES - KLEIN FRANKRIJK

INFO VOOR NIEUWE LEERLINGEN GOES - KLEIN FRANKRIJK INFO VOOR NIEUWE LEERLINGEN GOES - KLEIN FRANKRIJK Hallo jongens en meisjes, 2 Naar een nieuwe school gaan is leuk, maar er verandert heel wat voor je. We kunnen ons best voorstellen dat je nog veel vragen

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

Regel van de maand: Respect is een heel moeilijk woord, het vertelt iets over hoe het hoort.

Regel van de maand: Respect is een heel moeilijk woord, het vertelt iets over hoe het hoort. Kalender Kalender 30 september Studiedag Alle kinderen 5 oktober Start kinderboekenweek 13 oktober Oudergesprekken Gr. 1 t/m 7 18 oktober Oudergesprekken Gr. 1 t/m 7 24 t/m 28 oktober Herfstvakantie Alle

Nadere informatie

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016 NIEUWSKRANT Juni/Juli 2016 Voetbaltoernooi Woensdag 13 april was het weer zover: het scholenvoetbaltoernooi. Van onze school waren er weer twee teams die gestreden hebben op dit toernooi. Punten voor gewonnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari

Nieuwsbrief februari Nieuwsbrief februari Beste ouder(s)/verzorger(s), Er is hard gewerkt en veel geleerd in de groepen de afgelopen maanden. Deze maand ontvangen de kinderen hun eerste rapport en bent u van harte welkom op

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Nummer februari 2019

Nummer februari 2019 Nummer 20 28 februari 2019 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl Kijk daar ook voor de vakanties en de vrije dagen. Maandag 03 juni onderwijsdag, leerlingen vrij Dinsdag 11 juni teamdag,

Nadere informatie

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s)

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s) 18 december 2017 7 Geachte ouder(s), verzorger(s) Bij deze de laatste, korte, Nieuwsbrief van het jaar 2017. Nog één week en dan is het Kerstfeest: we vieren de geboorte van Jezus. In een wereld waarin

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015 Kalender: 4 okt Regenboogdienst in NH-kerk, 10.00-11.00 uur 5 okt Dag van de Leerkracht 6 okt Verjaardag juf Karin 7 okt Verjaardag juf Samira 7 okt Start Kinderboekenweek,

Nadere informatie

Feestweek 150 jaar Christelijk onderwijs in de Hoeksche Waard

Feestweek 150 jaar Christelijk onderwijs in de Hoeksche Waard 6 WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & BELANGSTELLENDEN Schooljaar 2014 2015 6 oktober 2014 www.deregenbooghn.csgdewaard.nl 0186-601983 s.brauckman@csgdewaard.nl Feestweek 150 jaar Christelijk onderwijs

Nadere informatie

De teams uit groep 3 en 4 die mee hebben gedaan aan het scholen korfbaltoernooi zijn eerste geworden. Gefeliciteerd!

De teams uit groep 3 en 4 die mee hebben gedaan aan het scholen korfbaltoernooi zijn eerste geworden. Gefeliciteerd! Directiewisseling Agenda Zoals u ongetwijfeld al vernomen heeft, gaat directeur Marjolein Triest onze school verlaten. Ze heeft per 1 oktober een baan op een andere school aanvaard. Heel jammer is het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEFNIEUWSBRIEFNIEUWSBRIEFNIEUWSBRIEFNIEUWSBRIEFNIEUWSBRIEF

NIEUWSBRIEFNIEUWSBRIEFNIEUWSBRIEFNIEUWSBRIEFNIEUWSBRIEFNIEUWSBRIEF NIEUWSBRIEFNIEUWSBRIEFNIEUWSBRIEFNIEUWSBRIEFNIEUWSBRIEFNIEUWSBRIEF schooljaar 2018-2019 Oktober 2018 Beste ouders en verzorgers Het schooljaar is alweer 6 weken op weg en de kinderen zijn al aardig gewend.

Nadere informatie