Vox Novo Office. Communicatiesysteem zonder grenzen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vox Novo Office. Communicatiesysteem zonder grenzen"

Transcriptie

1 Vox Novo Office Communicatiesysteem zonder grenzen

2 Vox Novo Office De flexibele bedrijfscentrale Goede faciliteiten op het gebied van spraak-, data- en internetverkeer zijn een must geworden voor ieder modern bedrijf. Als kleine of middelgrote organisatie wilt u beschikken over een communicatienetwerk dat up-to-date is en aansluit bij de aard en omvang van uw business. Maar hoe realiseert u dit als uw bedrijf voortdurend in beweging is? KPN biedt u de oplossing met de flexibele Vox Novo Office. Een hypermoderne bedrijfscentrale voor al uw communicatieverkeer, die zich moeiteloos aanpast aan de wensen van uw organisatie. Waar zou u zijn zonder... Als moderne onderneming wilt u dat uw medewerkers gebruik kunnen maken van alle eigentijdse voorzieningen op het gebied van telefonie, internet en dataverkeer. In plaats van verschillende losse oplossingen biedt de Vox Novo Office u hiervoor een allesin-één systeem. Makkelijk en efficiënt want de verschillende communicatiestromen kunnen zo ook optimaal gecombineerd worden. Met één verbinding, één systeem en één investering regelt u al uw communicatieverkeer en geeft u een enorme positieve impuls aan de bereikbaarheid, klantvriendelijkheid, productiviteit en kosteneffectiviteit van uw organisatie. Investeren in wat u nodig heeft Met de Vox Novo Office van KPN beschikt u over de modernste technologie. U investeert echter alleen in toepassingen waar uw medewerkers in de praktijk daadwerkelijk gebruik van maken. Juist voor dynamische kleine en middelgrote bedrijven is de Vox Novo Office daarom een perfecte oplossing. Als uw bedrijf groeit of uw wensen toenemen, is het systeem eenvoudig uit te breiden met nieuwe faciliteiten. Ook de capaciteit van het systeem is uitermate flexibel. Door de modulaire opbouw van hard- en software wordt de reikwijdte in een handomdraai uitgebouwd van 4 tot 236 gebruikers. Betere telefonische bereikbaarheid De uitgebreide telefoniefaciliteiten van de Vox Novo Office zorgen voor een optimale bereikbaarheid. Van een breed scala aan comfortabele systeemtoestellen - al dan niet draadloos - tot en met een persoonlijke assistent en voic box voor al uw medewerkers. Efficiënte inzet van internet U kunt de Vox Novo Office direct of op een later tijdstip uitbreiden met snelle internettoegang, een geïntegreerde server en optimale beveiliging van al uw webverkeer. Gemakkelijk en voordelig. Slimme combinatie van spraak- en dataverkeer De integratie van spraak, data- en internetstromen heeft een direct positief effect op de efficiency en klantvriendelijkheid van uw organisatie. De Vox Novo Office brengt alle eigentijdse mogelijkheden zoals draadloos, thuiswerken, VoIP, CTI en Unified Messaging binnen uw bereik. De Vox Novo Office: geavanceerde oplossingen in spraak-, data- en internetcommunicatie.

3 Spraakmakende oplossingen De klant is koning, meer dan ooit. Klantvriendelijkheid en bereikbaarheid hebben vandaag de dag dan ook hoge prioriteit. De moderne telefoniefaciliteiten van de Vox Novo Office kunnen uw organisatie hierbij aanzienlijk ondersteunen. Dat zorgt voor meer tevreden klanten en medewerkers. De klant is altijd welkom Met de Vox Novo Office beschikken telefonistes en afdelingsecretaresses over alle faciliteiten voor het managen van binnenkomend gespreksverkeer. Kiest u voor geautomatiseerde gespreksopvang, dan zijn er diverse - meertalige - begroetingsteksten waarmee u uw telefonische ontvangst een persoonlijk stempel geeft. U kunt de beller diverse opties bieden ( Kies 1 voor... ), bijvoorbeeld automatische doorverbinding met een specifieke afdeling. Of u brengt zo een speciale actie onder zijn aandacht. Natuurlijk kunt u uw medewerkers en afdelingen ook voorzien van eigen telefoonnummers. Geavanceerd ingebouwd callcenter Met het Welcome Office Callcenter worden grote hoeveelheden telefoonverkeer automatisch verdeeld over groepen medewerkers, zodat uw bedrijf pieken in het telefoonverkeer goed kan verwerken. Inkomende gesprekken worden automatisch verdeeld over de agents. Als de agent bezet is, wordt de oproep in een wachtrij geplaatst en krijgt de beller een meldtekst te horen. De oproepen van belangrijke klanten kunnen vooraan in de wachtrij worden geplaatst waardoor u de dienstverlening voor deze klanten kunt optimaliseren. Verder ondersteunt het Welcome Office Callcenter een reeks toepassingen die een grote meerwaarde bieden: Agentassistent: biedt de agents ondersteuning en inzicht in het telefoonverkeer Supervisor: biedt realtime inzicht in het functioneren van het callcenter Statistiekmanager: voor het genereren van statistische rapporten en het optimaliseren van de prestaties van het callcenter Maximaal kunnen 32 medewerkers verdeeld over acht groepen worden ondersteund. Iedereen overal bereikbaar De medewerker die het gesprek af gaat handelen, is even niet op zijn werkplek. Met de Vox Novo Office is dit geen enkel probleem. Bevindt hij zich op het bedrijfsterrein, dan neemt hij het gesprek gewoon op zijn draadloze toestel aan. Is hij verder weg of komt het telefoontje niet gelegen, dan biedt de persoonlijke geautomatiseerde telefoonassistent van uw medewerker de beller maximaal vijf klantvriendelijke opties. Afhankelijk van hetgeen uw medewerker heeft ingesteld, kan de beller een voic bericht achterlaten, kiezen voor doorschakeling naar zijn GSM, of doorverbonden worden met de telefoniste of een - intern of extern - (mobiel) telefoonnummer. Deze unieke telefoonassistent verhoogt de persoonlijke bereikbaarheid en is een sluitende remedie tegen verdwalende telefoontjes. Efficiënte inzet van voic De Vox Novo Office geeft voic een nieuwe dimensie. Uw medewerkers kunnen (delen van) gesprekken opnemen en de opnames desgewenst kopiëren naar de voic box van de secretaresse of een andere collega.

4 Grensverleggend internetgemak Internet en telefonie, dat zijn toch twee aparte zaken? Met de Vox Novo Office behoort die scheiding definitief tot het verleden. Het alles-in-één systeem kan u behalve uitstekende telefoniefaciliteiten, ook internettoegang, een geïntegreerde server en optimaal beveiligd webverkeer bieden. Uw voordeel? Het beheer van uw gehele communicatienetwerk geïntegreerd in één systeem. Alles samen in één systeem Snelle toegang tot informatie Alleen al de enorme hoeveelheid informatie die er op het web te vinden is, heeft gezorgd voor een razendsnelle inburgering van internet in de zakelijke wereld. U wilt dus dat uw medewerkers de benodigde webgegevens snel kunnen vinden. De Vox Novo Office kan worden aangesloten op één breedband internettoegang waarover alle gerechtigde medewerkers toegang krijgen tot het internet. Internet als verbindende factor Als uw medewerkers regelmatig thuis werken of indien u meerdere vestigingen heeft, dan is het handig als bedrijfsinformatie vanaf een andere locatie veilig toegankelijk is. Met behulp van een LAN (Local Area Network) en een VPN (Virtual Private Network) kunnen ook uw medewerkers buiten de deur grote hoeveelheden informatie uitwisselen, databases raadplegen en multimediale applicaties gebruiken. Efficiënt én kostenbesparend. Gecontroleerd webverkeer Met de Vox Novo Office bepaalt u zelf welke medewerkers van uw bedrijf op hun eigen PC toegang hebben tot internet. Dat kan dus de hele organisatie zijn, maar ook alleen de systeembeheerder. De toegangsmogelijkheid - al dan niet gelimiteerd tot bepaalde tijden of internetadressen - is zeer eenvoudig in te stellen en te wijzigen. Veilige gegevensuitwisseling Heeft internet een volwaardige plaats in uw bedrijfsvoering, dan moet de veiligheid van het webverkeer natuurlijk perfect geregeld zijn. De ingebouwde firewall in de Vox Novo Office is bekroond met de West Coast Labs Checkmark. Deze onderscheiding is verleend na uitgebreide, onafhankelijke tests en wordt beschouwd als onomstotelijk bewijs dat de firewall Iedereen zijn eigen adres voldoet aan de desbetreffende beveiligingsnorm. Zo plaatst u uw organisatie veilig midden in het world wide web. Met iedere geeft uw bedrijf in feite een visitekaartje af. De Vox Novo Office biedt al uw medewerkers een eigen, individueel adres. Dat komt de productiviteit en de professionele uitstraling van uw bedrijf zeker ten goede.

5 Spraak en data: samen sterk Internet, telefoon- en datavoorzieningen vormen samen de drie pijlers van uw communicatienetwerk. KPN ziet deze informatiestromen met de Vox Novo Office niet los van elkaar. Juist hun combinatie en integratie zorgen voor slimme toepassingen en kostenbesparende opties die u niet wilt missen. Voice over IP Multisite-ondernemingen kunnen aanzienlijk besparen op de telefoonkosten als zij hun datanetwerk ook gebruiken voor het telefoonverkeer tussen de vestigingen. De Vox Novo Office biedt u die mogelijkheid met VoIP, oftewel telefonie over uw datanetwerk. Met name voor kleine nevenvestigingen is VoIP een Computer Telefoon Integratie De koppeling tussen computer en telefonie (CTI) geeft een enorme positieve impuls aan al uw gespreksverkeer. Onder de naam PIMphony biedt de Vox Novo Office verschillende CTI-varianten. Met de gratis PIMphony Basic kunnen al uw medewerkers al hun telefonische oproepen eenvoudig via de PC aannemen, doorverbinden en afsluiten. Zij hoeven bij hun werkzaamheden dus niet meer steeds te wisselen tussen toetsenbord, muis en systeemtoestel. Bij een binnenkomende oproep verschijnt het telefoonnummer van de beller in beeld, en ook zijn naam indien deze geregistreerd is in de Interne Telefoongids (2200 klant- en relatienummers). Eenvoudig en klantvriendelijk. PIMphony Pro PIMphony Pro legt de belangrijke verbinding met uw klantenbestand in Outlook. Uw medewerkers krijgen bij inkomend en uitgaand telefoonverkeer direct de bijbehorende klantgegevens op het scherm, waardoor zij klanten en partners veel efficiënter en persoonlijker te woord kunnen staan. Ook het uitbellen wordt makkelijker, want daarvoor hoeven alleen de beginletter(s) van de geadresseerde nog ingetoetst te worden. PIMphony Team De meest uitgebreide variant is PIMphony Team, waarmee uw medewerker een statusoverzicht tot zijn beschikking krijgt van al het gespreksverkeer in en vanuit uw bedrijf. Hij ziet op zijn PC-scherm niet alleen welke medewerkers telefonisch in gesprek zijn, maar ook welke medewerkers niet gestoord willen worden en welke toestellen staan doorgeschakeld. Een ideale rechterhand voor telefonistes en secretaresses. Alle berichten bij elkaar PIMphony Pro en Team geven u direct toegang tot het razendsnel populair geworden Unified Messaging. Een overzicht van alle berichten, of het nu s of voic s zijn, verschijnt hiermee bij iedere gebruiker in een mailbox op de PC. Met deze geavanceerde optie kunnen uw medewerkers hun berichten lezen, selecteren en verwerken op hun eigen werkplek. U maakt hierdoor het gebruik van alle moderne communicatiemedia zo eenvoudig en comfortabel mogelijk. aantrekkelijke optie. De toestellen van de collega s op de nevenvestiging gedragen zich als een volwaardig systeemtoestel van de bedrijfscentrale, waardoor de telefoniste van de hoofdvestiging ook alle diensten voor de nevenvestiging kan verrichten. De collega s kunnen ook probleemloos en veilig s of bestanden op het bedrijfsnetwerk raadplegen. Eenvoudig, slim, kostenbeparend

6 (Kosten)beheer in de hand De beheermodules van de Vox Novo Office sluiten aan bij het flexibele karakter van het systeem. Mutaties in uw software, noodzakelijk door personeelswijzigingen of groei, zijn zo gemakkelijk en goedkoop mogelijk. Bovendien bent u in staat de communicatiekosten in de hand te houden en te analyseren. Professionele ondersteuning Specialisten Uw Vox Novo Office wordt geïnstalleerd door gespecialiseerde monteurs. Zij leveren de centrale kant en klaar op. Dat houdt bijvoorbeeld in dat alle faciliteiten en toestelnummers volgens uw opgave zijn ingesteld. Opleidingen voor gebruikers en beheerders Efficiënt beheer op afstand (TeleMutatieSupport) Wijzigingen in uw personeelsbestand, interne verhuizingen, uitbreiding van faciliteiten...met de beheermodule van de Vox Novo Office kunt u mutaties geheel in eigen hand houden. Wilt u het gebruikersbeheer liever uitbesteden, dan biedt KPN u TeleMutatieSupport. Met deze dienst worden mutaties snel en efficiënt uitgevoerd. Het is niet nodig dat een monteur uw bedrijf bezoekt en dit scheelt tijd en geld! De eerste maand na installatie maakt u voor wijzigingen of aanvullende wensen zelfs gratis van deze dienst gebruik. Goed zicht op kosten Met het systeem Vox Account krijgt u direct stevig grip op de communicatiekosten. U kunt deze eenvoudig per toestel of per afdeling analyseren, ongeacht het type verkeer (spraak, data of fax). Gesprekken gevoerd in het kader van een project of klantactie, kunt u zo direct doorberekenen aan de betreffende afdeling of projectgroep. Via de Vox Account zijn de kosten van meerdere vestigingen bovendien centraal te beheren, waardoor het beheer op lokale basis aanzienlijk vereenvoudigd wordt. Ook voor bedieningsinstructies aan telefonistes en overige gebruikers kunt u KPN inschakelen. Voor systeembeheerders zijn er uitgebreidere opleidingen. Hierin worden alle programmeringsmogelijkheden van de apparatuur behandeld. Verder kunt u bij KPN terecht voor trainingen die niet direct verbonden zijn met uw bedrijfscentrale, zoals de training Klantgericht Telefoneren. Service - op locatie en op afstand KPN biedt ook uitstekende servicemogelijkheden waarmee u (financiële) risico s afdekt en de continuïteit van uw bedrijfscommunicatie waarborgt. Omdat storingen vaak een softwarematig karakter hebben, kunnen herstelwerkzaamheden vaak direct op afstand worden uitgevoerd waardoor er geen monteur hoeft langs te komen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om nadere afspraken vast te leggen in een servicecontract op maat. Voortvarend communicatiemanagement De Vox Novo Office geeft u met het kostenbeheersysteem Vox Account een perfect instrument voor communicatiemanagement in handen. U kunt te allen tijde fax- en telefoonstatistieken genereren, die op een overzichtelijke manier alle informatie geven die u nodig heeft. Al het in- en uitgaande telefoonverkeer, ook eventuele niet beantwoorde oproepen, worden geregistreerd op datum, tijd, herkomst en duur. U weet dus ook meteen hoe het gesteld is met uw telefonische bereikbaarheid. Meer informatie Voor meer informatie over de Vox Novo Office kunt u contact opnemen met uw adviseur van KPN. U kunt ook bellen met ( 0,10 per minuut) of bezoek trefwoord Vox Novo Office.

7 Voor nadere informatie kijk op trefwoord: Vox Novo Office

IP Services. De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk

IP Services. De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk IP Services De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk Voor wie opgroeit in deze tijd is het de grootste vanzelfsprekendheid. Je zet de computer aan en je kunt mailen, chatten, elkaar spreken

Nadere informatie

Optimale bereikbaarheid Service verhogend Thuiswerken Flexibiliteit Eenvoudig beheer Toekomstvaste technologie Dé complete IP telefonie oplossing

Optimale bereikbaarheid Service verhogend Thuiswerken Flexibiliteit Eenvoudig beheer Toekomstvaste technologie Dé complete IP telefonie oplossing Optimale bereikbaarheid Service verhogend Thuiswerken Flexibiliteit Eenvoudig beheer Toekomstvaste technologie Dé complete IP telefonie oplossing Wat is SwyxWare? SwyxWare is de perfecte communicatieoplossing

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar IndustriesConnect is uniek voor uw branche. Eén totaalconcept voor alle IT & Communicatie diensten. IndustriesConnect biedt u diensten en oplossingen van een gecertificeerd,

Nadere informatie

Zetacom Mobiel November 2014 Telefonie zetacom.nl

Zetacom Mobiel November 2014 Telefonie zetacom.nl Zetacom Mobiel November 2014 zetacom.nl 02 Zetacom Mobiel Wilt u een mobiel tenzij beleid invoeren en loopt u tegen beperkingen van techniek of de mobiele provider aan? Wilt u niet meer investeren in nieuwe

Nadere informatie

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend VoIP2Connect Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend ParkingsConnect is een uniek concept voor parkeergarages. Eén totaalconcept voor alle IT & Communicatie diensten binnen uw parkeergarage. ParkingsConnect

Nadere informatie

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend VoIP2Connect Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend SecurityConnect, een totaalconcept voor beveiligingsbedrijven. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanetwerk over DSL of glasvezel tot diensten als bijvoorbeeld

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar SchoolsConnect is een totaalconcept voor onderwijsinstellingen. Gemakkelijk internet en telefonie is altijd fijn op een school. Ook de veiligheid van eigendommen van

Nadere informatie

Whitepaper. ISDN naar VoIP

Whitepaper. ISDN naar VoIP Whitepaper ISDN naar VoIP VoIP als alternatief voor ISDN ISDN stopt. Wat nu? Een vraag die bij veel ondernemers speelt op dit moment. Communicatie wordt daarbij steeds digitaler; bellen via internet is

Nadere informatie

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend VoIP2Connect Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend Inhoudsopgave LawyerConnect brochure 1. Telephony2Connect 1.1. VoIP2Connect Pagina 2 1. Telephony2Connect Altijd bereikbaar Telefonie biedt u vele voordelen

Nadere informatie

OrganisationConnect your webbased telephone center

OrganisationConnect your webbased telephone center OrganisationConnect your webbased telephone center Optimaal telefonisch bereikbaar Eenvoudig te beheren Flexibel en schaalbaar Ook voor de thuiswerker Klaar voor de toekomst Oud wordt nieuw Bent u weer

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar HorecaConnect voor uw horeca onderneming. Wat biedt u dat? HorecaConnect biedt u het gemak van pinnen met IP pinnen, snel telefoneren met IP telefonie, een goede beveiliging

Nadere informatie

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend VoIP2Connect Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend StoreConnect is een totaalconcept voor alle IT & Communicatie diensten in uw winkel. Uw klant tevreden maken met het gemak van IP pinnen of gezellige

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar SportsConnect voor uw sportvereniging of sportkantine. Een aangename sfeer creëren met muziek of een sportwedstrijd live uitzenden in uw kantine, telefoneren intern/extern,

Nadere informatie

Met ISDN2, heeft u twee telefoonlijnen die geschikt zijn voor spraak, data, fax en beeld.

Met ISDN2, heeft u twee telefoonlijnen die geschikt zijn voor spraak, data, fax en beeld. Wat is ISDN2? Met ISDN2, heeft u twee telefoonlijnen die geschikt zijn voor spraak, data, fax en beeld. U kunt uw ISDN2 eenvoudig uitbreiden. Heeft u tot vijf ISDN2-lijnen nodig kies dan voor ISDN2 meervoudig.

Nadere informatie

Maak kennis met het nieuwe bellen!

Maak kennis met het nieuwe bellen! Maak kennis met het nieuwe bellen! Waar ik ook ben, je mag mij altijd storen voor echt belangrijk nieuws! U heeft de regie U heeft uw mobility zelf in de hand. Wij verzorgen het beheer voor u, zoals beveiligingsinstellingen,

Nadere informatie

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend VoIP2Connect Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend SportsConnect voor uw sportvereniging of sportkantine. Een aangename sfeer creëren met muziek of een sportwedstrijd live uitzenden in uw kantine, telefoneren

Nadere informatie

IP Businessmanager bedienpost

IP Businessmanager bedienpost IP Businessmanager bedienpost mobiel integratie total cost of ownership (tco) management rapportages netwerken en ict vm en hosted oplossingen business manager integratie bedrijfs applicaties voip telefonie

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar MPLconnect, een totaalconcept voor installatiebedrijven. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanet verbinding. Met een Alarm over IP oplossing (AoIP) verstuurt u veilig

Nadere informatie

MobielinBedrijf. Alle zakelijke telefonie op één toestel. Verkorte Handleiding

MobielinBedrijf. Alle zakelijke telefonie op één toestel. Verkorte Handleiding MobielinBedrijf Alle zakelijke telefonie op één toestel Verkorte Handleiding MobielinBedrijf van KPN Met MobielinBedrijf beschikt uw mobiele telefoon over de belangrijkste functies van een vaste telefoon.

Nadere informatie

CONNECTED SCHOOL voor een efficiënte, effectieve en een veilige leeromgeving

CONNECTED SCHOOL voor een efficiënte, effectieve en een veilige leeromgeving CONNECTED SCHOOL voor een efficiënte, effectieve en een veilige leeromgeving SAMENVATTING CONNECTED SCHOOL School Betere uitstroom (lees betere resultaten) Aantrekkelijk zijn en blijven voor leraren Thuiswerken

Nadere informatie

Beknopte Handleiding Managed VoIP

Beknopte Handleiding Managed VoIP Beknopte Handleiding Managed VoIP Inhoud Inleiding... 3 1. Gebruikersextensie... 4 2. Nummerplannen... 6 3. Systeemnummers... 7 4. Uitleg Gebruik Systeemnummers... 8 901 - Aanmelden... 8 903 - Aanmelden

Nadere informatie

Beknopte Handleiding Hosted VoIP

Beknopte Handleiding Hosted VoIP Beknopte Handleiding Hosted VoIP Inhoud Inleiding... 3 1. Gebruikersextensie... 4 2. Nummerplannen... 6 3. Systeemnummers... 7 4. Uitleg Gebruik Systeemnummers... 8 901 - Aanmelden... 8 903 - Aanmelden

Nadere informatie

WHITEPAPER IS HOSTED VOIP EEN OPLOSSING VOOR UW ORGANISATIE? TRITEL EIGENDOM Whitepaper: Is Hosted VoIP een oplossing voor uw organisatie?

WHITEPAPER IS HOSTED VOIP EEN OPLOSSING VOOR UW ORGANISATIE? TRITEL EIGENDOM Whitepaper: Is Hosted VoIP een oplossing voor uw organisatie? WHITEPAPER IS HOSTED VOIP EEN OPLOSSING VOOR UW ORGANISATIE? Inleiding Hosted VoIP oplossingen zijn de laatste jaren behoorlijk in opkomst. Hosted VoIP biedt bedrijven namelijk een bijoznder professioneel

Nadere informatie

YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL!

YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL! YES MOBIEL+ BRENGT VAST EN MOBIEL SAMEN IN ÉÉN FLEXIBELE OPLOSSING! Dé Business Provider YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL! Voor u als ondernemer kan een gemiste oproep cruciaal

Nadere informatie

COMMUNICATIONS ASSISTANT BROCHURE

COMMUNICATIONS ASSISTANT BROCHURE COMMUNICATIONS ASSISTANT BROCHURE VERBETER TEAM- SAMENWERKING Panasonic Communication Assistant is een reeks productiviteit verhogende UC-toepassingen (Unified Communication) waarbij zakelijke telefonie

Nadere informatie

SPECSHEET HOSTED VOIP

SPECSHEET HOSTED VOIP SPECSHEET HOSTED VOIP PC Consultance levert de volgende diensten: Systeembeheer Reparaties Telefonie Netwerken Consultancy Detachering ADSL Kabelinternet GSM Telefonie Wireless netwerken Verkoop Software

Nadere informatie

HIPPER Gebruikershandleiding

HIPPER Gebruikershandleiding HIPPER Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1 Installatie... 1 2 Configuratie... 1 3 Instellingen bereikbaarheid... 2 3.1 Niet storen (oftewel Do not Disturb)... 2 3.2 Doorschakelen... 3 3.2.1 Altijd Doorschakelen...

Nadere informatie

Cloud telephony. om zo. kostenbesparend en efficiënt mogelijk te werken. in samenwerking met

Cloud telephony. om zo. kostenbesparend en efficiënt mogelijk te werken. in samenwerking met Cloud telephony om zo kostenbesparend en efficiënt mogelijk te werken in samenwerking met cloud telephony Waarom OZMO cloud telephony? Om zo nooit voor verrassingen te komen staan U betaalt een vast bedrag

Nadere informatie

OSCS. OpenScapeCommunicationServer Telecommunicatie anno 2013. Maatwerk van kwaliteit, betaalbaar en zonder zorgen.

OSCS. OpenScapeCommunicationServer Telecommunicatie anno 2013. Maatwerk van kwaliteit, betaalbaar en zonder zorgen. OpenScapeCommunicationServer Telecommunicatie anno 2013. Maatwerk van kwaliteit, betaalbaar en zonder zorgen. Uw telecom-kosten altijd in de hand met OSCS vanaf 4,95 OSCS is dé oplossing voor bedrijven

Nadere informatie

Telefooncentrale. Voice over IP als basis van telefonie

Telefooncentrale. Voice over IP als basis van telefonie Telefooncentrale De VoIP centrale die we voorstellen is een gehoste versie van het type Clearvox Nexxt, gecombineerd met een SIP-trunk van X2Com. De telefooncentrale is een Nederlands fabricaat, afkomstig

Nadere informatie

Tritel HIPPER+ Anywhere Gebruikershandleiding

Tritel HIPPER+ Anywhere Gebruikershandleiding Tritel HIPPER+ Anywhere Gebruikershandleiding Inhoud 1 Introductie... 3 2 Afstandsbediening... 3 2.1 Instellingen... 3 3 Installatie... 4 3.1 Installeren HIPPER+ voor... 4 3.2 Installeren HIPPER+ voor...

Nadere informatie

Telecommunicatie op maat van uw onderneming.

Telecommunicatie op maat van uw onderneming. Telecommunicatie op maat van uw onderneming. Licom info@licom.be www.licom.be Industriezone Herdersbrug Pathoekeweg 9B 009 B-8000 Brugge T +32(0)50 45 78 00 Licom Z.1 Researchpark 310 B-1731 Zellik T +32(0)2

Nadere informatie

HIPPER. Gebruikershandleiding. Versie: 1.2 Datum: 5 oktober 2014

HIPPER. Gebruikershandleiding. Versie: 1.2 Datum: 5 oktober 2014 HIPPER Gebruikershandleiding Versie: 1.2 Datum: 5 oktober 2014 Inhoud 1 Introductie... 3 1.1 Afstandsbediening... 3 1.2 Instellingen... 3 2 Installatie... 5 2.1 Installeren HIPPER voor iphone... 5 2.2

Nadere informatie

Uw totale telecompartner

Uw totale telecompartner Zorgeloos communiceren Eén aanspreekpunt Jarenlange ervaring Uw totale telecompartner Totale telecom oplossingen 100% bereikbaar Teleservice is er trots op u een compleet portfolio op het gebied van telecom

Nadere informatie

HIPPER. Gebruikershandleiding. Versie: 1.2 Datum: 5 oktober 2014

HIPPER. Gebruikershandleiding. Versie: 1.2 Datum: 5 oktober 2014 HIPPER Gebruikershandleiding Versie: 1.2 Datum: 5 oktober 2014 Inhoud 1 Introductie... 3 1.1 Afstandsbediening... 3 1.2 Mobiliteit... 3 2 Installatie... 5 2.1 Installeren HIPPER voor iphone... 5 2.2 Installeren

Nadere informatie

Dienstbeschrijving KPN IP-VPN. Een dienst in KPN ÉÉN

Dienstbeschrijving KPN IP-VPN. Een dienst in KPN ÉÉN Dienstbeschrijving KPN IP-VPN Een dienst in KPN ÉÉN Versie : v1.0 Datum : 1 januari 2018 Inhoud 1 Dit is KPN IP-VPN 3 2 KPN IP-VPN varianten 4 2.1 Kenmerken 4 3 KPN IP-VPN 5 3.1 Technisch 5 3.2 Redundancy

Nadere informatie

KLEINE EN MIDDELGROTE ONDERNEMINGEN

KLEINE EN MIDDELGROTE ONDERNEMINGEN KLEINE EN MIDDELGROTE ONDERNEMINGEN Volledige communicatie voor uw bedrijf Alcatel OmniPCX Office SPRAAK, INTERNET DE COMMUNICATIEOPLOSSING ALLES WAT U NODIG HEEFT IN ÉÉN PAKKET U staat aan het hoofd van

Nadere informatie

Handleiding - HIPPER

Handleiding - HIPPER Handleiding - HIPPER Inhoudsopgave 1 Introductie...3 1.1 Afstandsbediening... 3 1.2 Mobiliteit... 3 2 Installatie...5 2.1 Installeren HIPPER voor iphone... 6 2.2 Installeren HIPPER voor Android... 6 2.3

Nadere informatie

Tritel HIPPER Anywhere Gebruikershandleiding

Tritel HIPPER Anywhere Gebruikershandleiding Tritel HIPPER Anywhere Gebruikershandleiding Inhoud 1 Introductie... 3 2 Afstandsbediening... 3 2.1 Instellingen... 3 3 Installatie... 4 3.1 Installeren HIPPER voor... 4 3.2 Installeren HIPPER voor...

Nadere informatie

Telefonie in de cloud met beide benen op de grond.

Telefonie in de cloud met beide benen op de grond. Telefonie in de cloud met beide benen op de grond. Powered by Cloud Telefonie is dé Cloud telefonie oplossing, gebaseerd op het MiCloud Office (Telepo) platform van Mitel. Het unieke communicatieplatform

Nadere informatie

Zetacom Mobiel 2016 Telefonie zetacom.nl

Zetacom Mobiel 2016 Telefonie zetacom.nl Zetacom Mobiel 2016 zetacom.nl 02 Zetacom Mobiel Wilt u een mobiel tenzij beleid invoeren en loopt u tegen beperkingen van techniek of de mobiele provider aan? Wilt u niet meer investeren in nieuwe vaste

Nadere informatie

Uw eigen telefooncentrale in de cloud. Cloud VoIP

Uw eigen telefooncentrale in de cloud. Cloud VoIP Uw eigen telefooncentrale in de cloud Cloud VoIP Telefonie en veel functies voor uw onderneming Met Cloud VoIP krijgt uw organisatie in één keer een professionele telefooncentrale met heel veel functies.

Nadere informatie

Handleiding Managed Telefonie

Handleiding Managed Telefonie Handleiding Managed Telefonie Inhoudsopgave Standaard gebruikersopties... 3 CALL PICKUP... 3 DOORVERBINDEN ZONDER RUGGESPRAAK... 3 DOORVERBINDEN MET RUGGESPRAAK... 3 GESPREK PARKEREN... 3 ANONIEM BELLEN...

Nadere informatie

Lync 2010 korte gebruikershandleiding

Lync 2010 korte gebruikershandleiding Lync 2010 korte gebruikershandleiding In deze korte handleiding worden de basishandelingen binnen Lync versie 2010 toegelicht. Op de TU/e wordt Lync 2010 beschikbaar gesteld om uniforme communicatie mogelijk

Nadere informatie

Xelion Phone System. Zo wil iederéén bellen

Xelion Phone System. Zo wil iederéén bellen Xelion Phone System Zo wil iederéén bellen Ultramoderne telefooncentrale met ultiem gebruiksgemak Xelion Phone System is een ultramoderne VoIP-telefooncentrale van Nederlandse bodem die met passie en

Nadere informatie

Mobile2connect. Ontzorgt security

Mobile2connect. Ontzorgt security Mobile2connect Ontzorgt security SecurityConnect, een totaalconcept voor beveiligingsbedrijven. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanetwerk over DSL of glasvezel tot diensten als bijvoorbeeld internet

Nadere informatie

KPN ÉÉN Zapper. Handleiding

KPN ÉÉN Zapper. Handleiding KPN ÉÉN Zapper Handleiding Inhoud 1 Introductie 3 1.1 De diverse schermen 4 1.2 Mobiliteit 5 2 Installatie 6 2.1 Installeren ZAPPER voor iphone 7 2.2 Installeren ZAPPER voor Android 8 2.3 Account informatie

Nadere informatie

Uw persoonlijke nummerplan

Uw persoonlijke nummerplan Uw persoonlijke nummerplan Inhoudsopgave Inleiding 3 Standaard functies 4 Extensies 4 Hoe wilt u uw extensies ingesteld hebben? 5 Telefoonnummers 6 Hoe wilt u uw telefoonnummers ingesteld hebben? 7 Voicemail

Nadere informatie

Gebruikershandleiding HIPPER

Gebruikershandleiding HIPPER Gebruikershandleiding HIPPER Controle over uw telefooncentrale, overal en te allen tijde Datum: 02 mei 2014 Versie: 1.0 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 1.1 Afstandsbediening... 3 1.2 Mobiliteit... 4 2.

Nadere informatie

Handleiding HIPPER. Pagina 1 van 18

Handleiding HIPPER. Pagina 1 van 18 Handleiding HIPPER Pagina 1 van 18 1 Inhoudsopgave 1 INHOUDSOPGAVE... 2 2 INTRODUCTIE... 3 2.1 AFSTANDSBEDIENING... 3 2.2 MOBILITEIT... 3 3 INSTALLATIE... 5 3.1 INSTALLEREN HIPPER VOOR IPHONE... 6 3.2

Nadere informatie

Starten met Skype voor Bedrijven

Starten met Skype voor Bedrijven Handleiding Skype voor Bedrijven (SvB) Starten met Skype voor Bedrijven Opstarten Skype voor Bedrijven draait lokaal. De eerste keer moet je Skype voor Bedrijven handmatig opstarten via het Startmenu.

Nadere informatie

Handleiding HIPPER. Document: Handleiding HIPPER Datum: 6 juli 2015 Versie: 1.1 Auteur: Ingrid de Bont

Handleiding HIPPER. Document: Handleiding HIPPER Datum: 6 juli 2015 Versie: 1.1 Auteur: Ingrid de Bont Handleiding HIPPER Document: Handleiding HIPPER Datum: 6 juli 2015 Versie: 1.1 Auteur: Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Introductie... 3 1.1 Afstandsbediening... 3 1.2 Mobiliteit... 4 2 Installatie... 5

Nadere informatie

Tritel HIPPER Anywhere Gebruikershandleiding

Tritel HIPPER Anywhere Gebruikershandleiding Tritel HIPPER Anywhere Gebruikershandleiding Inhoud 1 Introductie... 3 2 Afstandsbediening... 3 2.1 Instellingen... 3 3 Installatie... 4 3.1 Installeren HIPPER voor iphone... 4 3.2 Installeren HIPPER voor

Nadere informatie

Opera 20IP ISDN & VoIP Automatische Telefoniste Gebruiksaanwijzing

Opera 20IP ISDN & VoIP Automatische Telefoniste Gebruiksaanwijzing Opera 20IP ISDN & VoIP Automatische Telefoniste Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave Automatische-Telefoniste... 3 Voordelen... 3 1. Automatische Telefoniste Overzicht... 4 1.1 Bericht... 4 1.2 Code... 5 1.3

Nadere informatie

Cloud Telefonie. TSG Cloud Solutions. Al uw communicatie behoeften in één oplossing

Cloud Telefonie. TSG Cloud Solutions. Al uw communicatie behoeften in één oplossing Cloud Telefonie Solutions Al uw communicatie behoeften in één oplossing Cloud Telefonie Solutions is dé Cloud telefonie oplossing van Telecom Service Groep. Het unieke communicatieplatform bevat alle mogelijke

Nadere informatie

Beknopte Handleiding. Contact Connect

Beknopte Handleiding. Contact Connect Beknopte Handleiding Contact Connect Inhoud Inleiding... 3 Contact Connect... 4 Select-to-dial... 4 Minimale systeemeisen... 4 Installatie... 5 Gespreksherkenning... 6 HAAGCOM Pagina 2 van 6 2015 Inleiding

Nadere informatie

Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek

Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek U wilt maximale vrijheid in het inrichten van uw werkplek, zonder kopzorgen, maar wel betrouwbaar en veilig. Met

Nadere informatie

Enkele van onze klanten

Enkele van onze klanten Enkele van onze klanten Licom adviseert bedrijven sinds 1998 De telecomsector van vandaag staat niet stil. Om u ervan te verzekeren dat uw investering de juiste is, zorgen we er bij Licom steeds voor dat

Nadere informatie

NETWERKOPLOSSINGEN. IP Private Network. IPSEC Virtual Private Network. Metro Ethernet Connect

NETWERKOPLOSSINGEN. IP Private Network. IPSEC Virtual Private Network. Metro Ethernet Connect NETWERKOPLOSSINGEN IPSEC Virtual Private Network IP Private Network Metro Ethernet Connect Signet Netwerkoplossingen OP MAAT GEMAAKTE OPLOSSINGEN VOOR KLEINE, GROTE OF COMPLEXE NETWERKEN Wanneer u op zoek

Nadere informatie

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Baanbreke X2com X2com levert professionele telecom diensten aan bedrijven en instellingen. De organisatie is in 2008 in Nederland opgericht.

Nadere informatie

Vox Alliance. Handleiding standaardtoestellen, softwareversie 7

Vox Alliance. Handleiding standaardtoestellen, softwareversie 7 Vox Alliance Handleiding standaardtoestellen, softwareversie 7 Inhoud 1 Algemeen...................................... 3 1.1 Over deze handleiding............................. 3 1.2 Nummerplan toestellen.............................

Nadere informatie

Kenmerken: - Nummer herhalen - Het laatst gekozen nummer kan herhaald worden.

Kenmerken: - Nummer herhalen - Het laatst gekozen nummer kan herhaald worden. Met Managed VoIP kunt U gebruik maken van een volledig beheerde, digitale telefooncentrale, inclusief zero-touch provisioning van ondersteunde toestellen. Afgestemd op zakelijke, betrouwbare dienstverlening.

Nadere informatie

Mobile2connect. Ontzorgt maritieme organisaties

Mobile2connect. Ontzorgt maritieme organisaties Mobile2connect Ontzorgt maritieme organisaties MarineConnect is een totaalconcept voor schepen. MarineConnect biedt een totaalconcept met onder andere IP telefonie, IP beveiliging en internettoegang. Ook

Nadere informatie

Dennis de Borst directeur Febo. De alles-in-één communicatie oplossing bij FEBO. Vast Mobiel Vast Mobiel Integratie

Dennis de Borst directeur Febo. De alles-in-één communicatie oplossing bij FEBO. Vast Mobiel Vast Mobiel Integratie Dennis de Borst directeur Febo De alles-in-één communicatie oplossing bij Vast Mobiel Vast Mobiel Integratie Zakelijk slimmer werken Meer weten over slimmer communiceren? Bel 020-655 3000 www.intercityzakelijk.nl/orbit

Nadere informatie

Telefonie in de cloud met beide benen op de grond.

Telefonie in de cloud met beide benen op de grond. Telefonie in de cloud met beide benen op de grond. Powered by Cloud Telefonie is dé Cloud telefonie oplossing, gebaseerd op het MiCloud Office (Telepo) platform van Mitel. Het unieke communicatieplatform

Nadere informatie

Nummerplan voizxl. voizxl Nummerplan

Nummerplan voizxl. voizxl Nummerplan voizxl Nummerplan 1 inhoudsopgave 2 Inleiding 3 Standaard functies 4 Extensies 5 Hoe wilt u uw extensies ingesteld hebben? 6 Telefoonnummers 7 Hoe wilt u uw telefoonnummers ingesteld hebben? 8 Voicemail

Nadere informatie

Instructie hoofdbedientoestel ( advanced met of zonder keymodule) Doelgroep Telefonistes en zij die regelmatig met het hoofdbedientoestel werken.

Instructie hoofdbedientoestel ( advanced met of zonder keymodule) Doelgroep Telefonistes en zij die regelmatig met het hoofdbedientoestel werken. Instructie hoofdbedientoestel ( advanced met of zonder keymodule) Doelgroep Telefonistes en zij die regelmatig met het hoofdbedientoestel werken. De cursist bedient het hoofdtoestel efficiënt door training

Nadere informatie

support Wireless Office de vrijheid van mobiel, de mogelijkheden van vast

support Wireless Office de vrijheid van mobiel, de mogelijkheden van vast Wireless Office de vrijheid van mobiel, de mogelijkheden van vast support Auteursrechten 2006 Vodafone Libertel N.V. Uit deze uitgave mag niets worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel

Nadere informatie

Forum 3000 Voicemail Gebruiksaanwijzing

Forum 3000 Voicemail Gebruiksaanwijzing Forum 3000 Voicemail Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Voicemail faciliteiten...3 2.1 Begroeting...3 2.2 Wachtwoord...3 2.3 Doorschakelen naar voicemail...3 2.4 Doorverbinden naar voicemail...3

Nadere informatie

KPN MijnGesprek / Telfort BelAssistent. Technische documentatie

KPN MijnGesprek / Telfort BelAssistent. Technische documentatie KPN MijnGesprek / Telfort BelAssistent Technische documentatie Inhoud Inhoud... 2 1. Overzicht... 3 1.1. Voicemail... 3 1.2. Snel instellen... 3 1.3. Call control... 3 2. Recent... 4 2.1. Gesprekken...

Nadere informatie

Tijd om over te stappen naar. IP Telefonie. De toekomst van IP Telefonie begint hier!

Tijd om over te stappen naar. IP Telefonie. De toekomst van IP Telefonie begint hier! Ast i um Tijd om over te stappen naar IP Telefonie De toekomst van IP Telefonie begint hier! Astium Hogere klanttevredenheid, meer productiviteit en lagere kosten Meer flexibiliteit en gebruikersgemak

Nadere informatie

VCS VoIP. In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf VCS Automatisering

VCS VoIP. In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf VCS Automatisering In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf Uw telefooncentrale In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf De behoefte aan efficiëntie vraagt om een flexibele communicatieoplossing.

Nadere informatie

5 tips voor productievere medewerkers

5 tips voor productievere medewerkers 5 tips voor productievere medewerkers 5 tips voor productievere medewerkers In contact blijven is cruciaal om niets te missen, waar uw medewerkers ook zijn. Wanneer waren voor het laatst al uw medewerkers

Nadere informatie

BaseNet gekoppeld met OZMO cloud telephony

BaseNet gekoppeld met OZMO cloud telephony BaseNet gekoppeld met OZMO cloud telephony Eenvoudig. Efficiënt. Inzichtelijk. In samenwerking met BaseNet het meest gebruikte CRMsysteem voor de Advocatuur heeft OZMO een telefonie koppeling ontwikkeld.

Nadere informatie

De droom 5. Visie en missie 7. Mega innovatief 9. Super professioneel 11. Ultra flexibel 13. Puur persoonlijk 15. Vaste telefonie 17

De droom 5. Visie en missie 7. Mega innovatief 9. Super professioneel 11. Ultra flexibel 13. Puur persoonlijk 15. Vaste telefonie 17 W i t h i n r e a c h v o i c e w o r k s. c o m Inhoud De droom 5 Visie en missie 7 Mega innovatief 9 Super professioneel 11 Ultra flexibel 13 Puur persoonlijk 15 Vaste telefonie 17 Mobiele telefonie

Nadere informatie

IP TELEPHONY & UNIFIED COMMUNICATIONS

IP TELEPHONY & UNIFIED COMMUNICATIONS IP TELEPHONY & UNIFIED COMMUNICATIONS Nederlands GET IN TOUCH innovaphone AG Böblinger Str. 76 D-71065 Sindelfingen Tel. +49 7031 73009-0 Fax +49 7031 73009-9 info@innovaphone.com www.innovaphone.com UW

Nadere informatie

ONLINE COMMUNICATIE IN DE CLOUD

ONLINE COMMUNICATIE IN DE CLOUD ONLINE COMMUNICATIE IN DE CLOUD Welkom in de Cloud EÉN GEÏNTEGREERDE OPLOSSING VOOR ALLE COMMUNICATIE IN JE BEDRIJF Het Communicatie in de cloud portfolio biedt alle functies van vaste telefonie voor vast

Nadere informatie

Zakelijk VoIP bellen met Hosted VoIP via Koelewijn MKB-support ICT. Wat is Hosted VoIP? De voordelen van Hosted VoIP

Zakelijk VoIP bellen met Hosted VoIP via Koelewijn MKB-support ICT. Wat is Hosted VoIP? De voordelen van Hosted VoIP Zakelijk VoIP bellen met Hosted VoIP via Koelewijn MKB-support ICT Een besparing op uw huidige zakelijke telefoniekosten, geen investering in een dure telefooncentrale. Hosted VoIP via Koelewijn MKB-Support

Nadere informatie

Mobile2connect. Ontzorgt onderwijsinstellingen

Mobile2connect. Ontzorgt onderwijsinstellingen Mobile2connect Ontzorgt onderwijsinstellingen SchoolsConnect is een totaalconcept voor onderwijsinstellingen. Gemakkelijk internet en telefonie is altijd fijn op een school. Ook de veiligheid van eigendommen

Nadere informatie

KPN ÉÉN biedt eenvoud

KPN ÉÉN biedt eenvoud KPN ÉÉN ÉÉN KPN ÉÉN biedt eenvoud optimaal samenwerken en beter bereikbaar Eén factuur Eén contract Eén prijsplan Eén helpdesk Eén aanspreekpunt Eén online beheerportal Eén adresboek Eén telefoonnummer

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie Communicatiemogelijkheden nemen toe en groeien ook steeds meer naar elkaar toe. Dat biedt praktische voordelen en zakelijke kansen. Toegang tot de

Nadere informatie

Mitel MKB Bereikbaarheidsconcept

Mitel MKB Bereikbaarheidsconcept Mitel MKB Bereikbaarheidsconcept Betere bereikbaarheid, lagere kosten Goed en voordelig persoonlijk bereikbaar door: één persoonlijk nummer, voor uw vaste, mobiele en thuiswerktoestel slimme doorschakelingen,

Nadere informatie

Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard.

Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard. Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard. Online Dashboard is de nieuwe dienst van WeTalk Telecom gebaseerd op hosted PBX IP telefonie. Overstappen op VoIP is voor veel organisaties al snel lonend.

Nadere informatie

ZAKELIJK BELLEN MET EEN ONLINE TELEFOON CENTRALE

ZAKELIJK BELLEN MET EEN ONLINE TELEFOON CENTRALE ZAKELIJK BELLEN MET EEN ONLINE TELEFOON CENTRALE Carlo Konijn Chi Computers CHI COMPUTERS Stationsplein 99 222, 1703WE Heerhugowaard Inhoudsopgave Kantoor automatisering voor ZZPérs, klein zakelijk en

Nadere informatie

Geïntegreerde Xelion Softphone

Geïntegreerde Xelion Softphone Xelion 6 is VoIP telefooncentrale die standaard een volledig scala aan functies heeft om de klantcontacten van een organisatie optimaal af te handelen. Agents kunnen overal en altijd snel en productief

Nadere informatie

Handleiding Business Connect

Handleiding Business Connect Library and IT Services Handleiding Business Connect Deze handleiding is voor het grootste deel gebaseerd op een bestaande handleiding van Business Connect client (BCT) zelf, maar is herschreven voor de

Nadere informatie

handleiding gigaset N300A + C610H

handleiding gigaset N300A + C610H handleiding gigaset N300A + C610H Maak uw gigaset gebruiksklaar met de inloggegevens die u heeft ontvangen van Belcentrale. En ontdek de vele functies die dit toestel biedt. inhoudsopgave / 3 inleiding

Nadere informatie

dialplan opties Neem kennis van de diverse mogelijkheden voor het instellen van uw Managed PBX centrale.

dialplan opties Neem kennis van de diverse mogelijkheden voor het instellen van uw Managed PBX centrale. dialplan opties Neem kennis van de diverse mogelijkheden voor het instellen van uw Managed PBX centrale. inhoudsopgave / 3 inleiding / 4 standaard functies / 4 Extensies 5 Hoe wilt u dit in uw dialplan

Nadere informatie

Cloud Communicatie Hosted Voice powered by Detron Telecom Solutions

Cloud Communicatie Hosted Voice powered by Detron Telecom Solutions BROCHURE/CLOUD COMMUNICATIE Cloud Communicatie Hosted Voice powered by Detron Telecom Solutions Waarom Cloud Communicatie? Zeker Door inzet van proven technology van Mitel Zorgeloos Door de vergaande expertise

Nadere informatie

PANAS PREMIUM PARTNER

PANAS PREMIUM PARTNER Trotse partner van Ontdek de voordelen van een VoIP-telefooncentrale Met het 3CX Phone System kunt u bellen via Microsoft Windows op uw PC/laptop, uw bureautoestel of de mobiele app op uw smartphone. Vanaf

Nadere informatie

handleiding siemens gigaset

handleiding siemens gigaset handleiding siemens gigaset Maak uw Siemens gigaset gebruiksklaar met de inloggegevens die u heeft ontvangen van Belcentrale. En ontdek de vele functies die dit toestel biedt. inhoudsopgave / 3 inleiding

Nadere informatie

Hosted Telefonie als ideaal alternatief voor ISDN. ISDN stopt. Stap nú over.

Hosted Telefonie als ideaal alternatief voor ISDN. ISDN stopt. Stap nú over. Hosted Telefonie als ideaal alternatief voor ISDN ISDN stopt. Stap nú over. Hosted Telefonie als ideaal alternatief voor ISDN ISDN stopt. Stap nú over. Supersnel internet en de cloud hebben onze manier

Nadere informatie

Medical Glas. Wel zo zorgeloos

Medical Glas. Wel zo zorgeloos Medical Glas Wel zo zorgeloos MedicalConnect, een totaalconcept voor zorginstellingen. Internet is tegenwoordig onmisbaar, ook voor een zorginstelling. En voor uw klanten is het wel fijn om gemakkelijk

Nadere informatie

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Baanbreke X2com X2com levert professionele telecom diensten aan bedrijven en instellingen. Dat doen we via een sterk netwerk van meer dan

Nadere informatie

WHITEPAPER IS HOSTED VOIP EEN OPLOSSING VOOR UW ORGANISATIE? TRITEL EIGENDOM Whitepaper: Is Hosted VoIP een oplossing voor uw organisatie?

WHITEPAPER IS HOSTED VOIP EEN OPLOSSING VOOR UW ORGANISATIE? TRITEL EIGENDOM Whitepaper: Is Hosted VoIP een oplossing voor uw organisatie? WHITEPAPER IS HOSTED VOIP EEN OPLOSSING VOOR UW ORGANISATIE? Inleiding Hosted VoIP oplossingen zijn de laatste jaren behoorlijk in opkomst. En niet zonder reden. Hosted VoIP biedt bedrijven een bijzonder

Nadere informatie

School Glas. Wel zo zorgeloos

School Glas. Wel zo zorgeloos School Glas Wel zo zorgeloos SchoolsConnect is een totaalconcept voor onderwijsinstellingen. Gemakkelijk internet en telefonie is altijd fijn op een school. Ook de veiligheid van eigendommen van de school

Nadere informatie

Mobile2connect. Ontzorgt makelaars

Mobile2connect. Ontzorgt makelaars Mobile2connect Ontzorgt makelaars RealEstateConnect voor uw makelaarskantoor. In het totaalconcept dat RealEstateConnect biedt zit onder andere IP telefonie, internettoegang, websites en coaching voor

Nadere informatie

INTERNET TELEFONIE FLEXIBELE CONFIGURATIE EN KOSTENGUNSTIG

INTERNET TELEFONIE FLEXIBELE CONFIGURATIE EN KOSTENGUNSTIG INTERNET TELEFONIE FLEXIBELE CONFIGURATIE EN KOSTENGUNSTIG Hosted IP Telefonie (HIP Telefonie) is een systeem waarbij U gebruikt kunt maken van een internetverbinding om te telefoneren. De telefooncentrale

Nadere informatie