Afdeling Asse-Bekkerzeel-Kobbegem

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Afdeling Asse-Bekkerzeel-Kobbegem"

Transcriptie

1 Afdeling Asse-Bekkerzeel-Kobbegem Asse, september 2016 Beste Bondsleden, De vakantie zit er weer op. Ook de Gezinsbond herneemt haar activiteiten. In deze circulaire vind je meer informatie over de komende activiteiten: September: begin van een nieuw sportseizoen: zwemen, tennis, R-tennis, kleuterbeweging 17/09: kaasavond in het Gildenhof 02/10: tweedehandsbeurs in t Jass 15/10: spellenavond in de feestzaal in Walfergem 20/11: kinderzangfeest in t Jass??/12 : sinterklaasgebeuren Eind 2016 zijn er bestuursverkiezingen voorzien: meer informatie volgt. Ook in 2017 zijn al een aantal activiteiten gepland: 19/02: tweedehandsbeurs 18/03: tweedehandsbeurs alleen voor dameskledij 21/05: gezond ontbijt 08/10: tweedehandsbeurs Voor meer informatie en inschrijvingsformulieren van de sportclubs verwijs ik je naar onze website: Wil je op de hoogte blijven van ons aanbod? Geef dan je adres door aan de secretaris: secretariaat@gezinsbond-asse.be Of volg ons via facebook via: Wil je ook in 2017 genieten van de voordelen van de Gezinsbond: hernieuw dan je lidmaatschap voor eind Een uitnodiging tot betaling zal via de Gezinsbond nationaal verstuurd worden. Hopelijk zien we elkaar op onze activiteiten. Josée De Hauwere Voorzitter

2 Gezinsbond Asse-Bekkerzeel-Kobbegem Het bestuur van de gezinsbond Nodigt je gezin en je vrienden uit op de Zaterdag 17 september 2016, vanaf 17 uur Zaal Het Gildenhof, Gildenhof 4, 1730 Asse Je kan kiezen uit : Gevarieerde kaasschotel Croque Monsieur Wafels Koffie en gebak Wijnen, bieren frisdranken Alles wordt je aangeboden aan gezinsvriendelijke prijzen! Bij voorbaat hartelijk dank voor je aanwezigheid!

3 Gezinsbond Afdeling Asse Bekkerzeel Kobbegem Sportclub THOF Asse Tennis vzw Secretariaat: Pastinakenstraat 122, 1730 Asse Tel (na 18u30) . ROLSTOEL (R-)TENNIS De Gezinsbond Asse organiseert komende winter opnieuw rolstoeltennis, of kortweg R-tennis. We richten ons hierbij zowel tot beginnende als al meer gevorderde R-tennissers. Hierbij is het doel om op eigen tempo recreatief te sporten. Maar het moet vooral fun zijn. Wat is R-tennis precies? Op zich wijken de spelregels van R-tennis nauwelijks af van die van klassieke tennis. Het belangrijkste verschil is dat de R-tennisser de bal een tweede keer mag laten stuiten. De eerste stuit moet dan wel binnen het speelveld zijn. Waar? In de Sportloods van Asse (achter het zwembad, ingang via parking Pastinakenstraat), waar we beschikken over een makkelijk wendbare multi sport ondergrond. De tennisterreinen zijn makkelijk toegankelijk (ook met de wagen) langs de achterkant van de loods. Wanneer gaan de lessen/trainingen door? Wekelijks op dinsdagavond van 19u30 tot 22u00. De reeks start vanaf 19 september 2016, maar instappen is steeds mogelijk. Deze reeks loopt tot aan de paasvakantie 31 maart Tijdens de schoolvakanties worden er evenwel geen trainingen gegeven.

4 Wie komt in aanmerking voor R-tennis? Een rolstoeltennisser heeft een fysieke beperking omwille van permanent functieverlies ter hoogte van de onderste ledematen. Personen vanaf 10 jaar die mobiliteitsproblemen ondervindt. Wat nodig? Het materiaal is heel specifiek en persoonlijk. De club heeft verschillende sportrolstoelen ter beschikking. Er is mogelijkheid tot gratis gebruik van een tennisrolstoel, tennisrackets en ander materiaal. Verder bekijken we samen met jou welke noden je hebt en welke mogelijkheden en oplossingen we kunnen bieden. Prijs? In totaal worden 23 lessen voorzien van telkens 1,5 uur. Leden van de Gezinsbond: voor de kinderen van 10 tot 12 jaar; zowel initiatie als gevorderden 160 voor jongeren tussen 12 en 18 jaar; zowel initiatie als gevorderden 185 voor volwassen zowel initiatie als gevorderden 235 Niet-leden van de Gezinsbond: U betaalt 20 euro per persoon op de bovenvermelde prijzen; uiteraard kan u zich nog steeds aansluiten via de website. Ben ik verzekerd? Ja, de verzekering bij Recreas vzw van 12 euro, dient eenmalig per jaar betaald te worden en is geldig voor 1 jaar. Nieuwsgierig maar nog vragen? Aarzel niet ons telefonisch te contacteren of via het bovenstaand e- mailadres. Hoe kan je inschrijven? Alle gegevens in onderstaande inschrijvingsstrook R-tennislessen/trainingen doormailen naar tennis.gezinsbond.asse@gmail.com. En geef er alvast een mep op!

5 Inschrijvingsstrook voor R-tennislessen Gezin:.. Adres:... Lidkaartnr. Gezinsbond:. Tel:. Gsm:. . Schrijft in voor: VOORNAAM ACHTERNAAM. Geboortedatum: Rijksregisternummer Tennisniveau: Beginner / matig / gevorderd (schrappen a.u.b.) Ik tennis reeds meer dan 5 jaar Bij tennisclub: (naam club) (Indien van toepassing) (schrappen a.u.b.).. Ik beschik wel/niet over een sportrolstoel. (schrappen a.u.b.) Ik wens geen / meer informatie voor de huur van een tennisrolstoel. (schrappen a.u.b.)

6 Gezinsbond Afdeling Asse-Bekkerzeel-Kobbegem Sportclub THOF Tennis GSF vzw Secretariaat: Pastinakenstraat 122, 1730 Asse Tel: (na 18u30) WINTERTENNIS Ben je al een tennisser? Wil je de racket terug opnemen? Of ben je een prille beginner? Voor elke leeftijd en elk niveau biedt de Gezinsbond tennislessen aan. De winterperiode is voor tennissers het ideale seizoen om nieuwe technieken aan te leren of verder aan te scherpen. Voor de jongsten gebeurt het tennissen op een speelse wijze, voor de gevorderden komt ook spel- en tactisch inzicht aan bod. De tennislessen worden gegeven op maandagavond, dinsdagavond of donderdagavond. Voor de jongste kinderen vanaf 6 jaar gaan de lessen door tussen 18 en 20 uur. De jongeren zijn aan de beurt na de kinderen tijdens dezelfde uren of later, afhankelijk van de bezetting. De volwassenen spelen later op de avond tot 22 uur. Waar? In de Sportloods van Asse (achter het zwembad): Potaarde 14, 1730 Asse. Wanneer? Vanaf 19 september 2016 tot aan de paasvakantie 30 maart De trainingen gaan niet door tijdens de schoolvakanties en tijdens de week van 20 februari Hoe? Door in te schrijven voor 4 september via onderstaande inschrijvingsstrook, of per mail natuurlijk. Wat nodig? Sportschoenen zijn essentieel! Voor beginnende kidstennissers zijn er tennisrackets beschikbaar. Groepsindeling? De grootte van de groepen is beperkt tot 4 personen per terrein. Echter, voor de jonge kinderen / beginners, kan de groep vergroten tot maximaal 6 per terrein. Prijs? In totaal worden 23 lessen voorzien van telkens 1 uur. De exacte individuele data volgen na inschrijving begin september.

7 Leden van de Gezinsbond: voor de kinderen jonger dan 12 jaar; zowel initiatie als gevorderden 160 voor jongeren tussen 12 en 18 jaar; zowel initiatie als gevorderden 185 voor volwassen zowel initiatie als gevorderden 235 KORTING voor gezinnen: Het 3 de (jongste) gezinslid geniet van 30% korting, het 4 de gezinslid van 40% en de volgende gezinsleden van 50% korting. Niet-leden van de Gezinsbond: U betaalt 20 euro per persoon op de bovenvermelde prijzen; uiteraard kan u zich nog steeds aansluiten via de website. Betaling? Bij de indeling van de groepen begin september ontvangt u een uitnodiging tot betaling. Voor instappende tennissers is er mogelijkheid tot 2 kennismakingslessen. Gelieve dit te vermelden op de inschrijving. Ben ik verzekerd? Ja, de verzekering bij de Gezinssportfederatie, dient eenmalig betaald te worden per jaar en is geldig voor elke sport (zwemmen, turnen, ) georganiseerd via GSF tot Voor jongeren tot 18 jaar kost deze verzekering 7,00 euro, vanaf 18 jaar is dit 9,00 euro per persoon. Nieuwsgierig maar nog vragen? Aarzel niet ons telefonisch te contacteren of via het bovenstaand e- mailadres. Om een goede planning van de lessen te kunnen opstellen, dien je de inschrijvingsstrook voor 4 september te mailen naar tennis.gezinsbond.asse@gmail.com, of per post. Weet dat wie tijdig inschrijft ook prioriteit krijgt bij de groepsindeling. Wie na deze datum inschrijft, heeft minder keuze in de lesuren en groepen. Alvast veel tennisplezier! Het trainersteam PS: Nieuw en sociaal! Via onze Facebook groep Tennis Gezinsbond Asse (gesloten) houden we je op de hoogte van de nieuwtjes in de tenniswereld, de trainingen en foto s natuurlijk.

8 Inschrijvingsstrook voor tennislessen Gezin:.. Adres:... Lidkaartnummer Gezinsbond:. Tel:. Gsm:. . Schrijft in voor: Achternaam Voornaam Geboortedatum Tennisniveau 1.. Beginner / matig / gevorderd Ik tennis >5 jaar (schrappen) bij tennisclub: (naam club). 2.. Beginner / matig / gevorderd Ik tennis >5 jaar (schrappen) bij tennisclub: (naam club). 3.. Beginner / matig / gevorderd Ik tennis >5 jaar (schrappen) bij tennisclub: (naam club). 4.. Beginner / matig / gevorderd Ik tennis >5 jaar (schrappen) bij tennisclub: (naam club).

9 Zwemmen met de Gezinsbond. Vanaf 20 september start de zwemclub THOF van de Gezinsbond een nieuw jaar met watergewenning, zwemlessen, conditiezwemmen en recreatief zwemmen. De onderstaande voorwaarden zijn alleen geldig voor zwemmen op dinsdagavond van 19u15 tot 20.15u, lessen in het kleine bad: 30 min. In het grote bad: 45 min. Aanbod: watergewenning voor kleuters vanaf 4 jaar, zwemlessen voor kleuters en kinderen tot 12 jaar, conditiezwemmen vanaf 12 jaar, zwemlessen voor volwassenen, vrij zwemmen voor volwassenen en kinderen (kinderen jonger dan 12 jaar moeten begeleid zijn van een volwassene). Voorwaarde: lid zijn van de Gezinsbond. Voor 40 per jaar kan je genieten van alle voordelen van de Gezinsbond. Tarieven: 1. verzekering: per deelnemer éénmaal per jaar te betalen en voor één sportclub. Kinderen tot 18 jaar: 7,00 Volwassenen: 9,00 2. inkom: Kinderen tot 12 jaar: 0,50 Volwassenen: 1,00 10-beurten kaart: respectievelijk 5,00 en 10,00 euro. 3. watergewenning en zwemlessen: Kinderen (klein bad): 60,00 per jaar (inkom inbegrepen) Kinderen (groot bad): 75 per jaar (inkom inbegrepen) Volwassenen: 75,00 per jaar (inkom inbegrepen) 4. conditiezwemmen Kinderen tussen 12 en 18 jaar: per jaar (inkom inbegrepen) Volwassenen: 90 per jaar (inkom inbegrepen) 5. blanco kaart voor kleerkastje (facultatief): 5,00 garantie. Deze kaart kan alleen gebruikt worden voor het kleerkastje, probeer je hiermee binnen te gaan dan wordt de kaart ingeslikt. Bij teruggave van de kaart krijg je de 5,00 terugbetaald. 6. badmuts van de Gezinsbond : 2,00 (verplicht) De eerst lessenreeks start op 20 september De lessen worden voor een heel jaar betaald. Opgelet : tijdens de schoolvakanties zijn er geen activiteiten van de zwemclub! Je kan inschrijven via het inschrijvingsformulier of via onze website: Het verschuldigde bedrag kan je overschrijven op rekening: BE van Zwemclub THOF, Nerviërsstraat 32/1, Asse. Heb je twijfels of vragen? Bel Josée De Hauwere (liefst in de namiddag of avond).

10 Inschrijvingsformulier Zwemclub THOF zwemjaar Terug te bezorgen aan Josée De Hauwere, Nerviërsstraat 32/1, 1730 Asse. Gezin:... Adres... Lidnummer Gezinsbond... Telefoon:... adres :.. Vul in de tabel bovenaan naam en geboortedatum van de deelnemers in, en daaronder in elk vakje het bedrag van elke faciliteit waarvan de deelnemers zullen gebruik maken. Familienaam Voornaam Geboortedatum Verzekering Watergewenning Zwemlessen Conditiezwemmen 10-beurtenkaart Kleerkastje Badmuts Totaal bedrag per deelnemer Totaal bedrag, dat wordt overgeschreven op rekening BE van Zwemclub THOF

11 Gezinsbond Asse-Bekkerzeel-Kobbegem organiseert TWEEDEHANDSBEURS Zondag 2 oktober 2016 van 14u00 tot 15u30 't Jass (jeugddienst)!! Asphaltcosite Asse (dichtbij het treinstation van Asse) Speelgoed Boeken Fietsen Baby-uitzet Kledij van 0 jaar tot 14 jaar Inschrijven en afhalen van de lijsten: Donderdag 22 september 2016 "Vrije Kleuterschool" Gemeenteplein Asse Van 18.30u tot 20.00u Inlichtingen Martine Vertommen 02/ Greet Van den Winkel 052/ en

12 Familiecafé - Spellenavond Zin om nog eens scrabble, monopoly,... of met de kaarten te spelen? Kom dan naar onze gezellige spelavond op zaterdag 15 oktober in de feestzaal van Walfergem (baantje achter Aldi) ben je welkom vanaf 17uur. Voor de spellen zorgen wij, als spelers brengen jullie mee : familie, vrienden, buren, en... Wij voorzien ook drank en broodjes. Alles tegen gunstige prijzen. Tot dan??

13

14 Even vooruitblikken naar /02: tweedehandsbeurs 18/03: tweedehandsbeurs alleen voor dameskledij 21/05: gezond ontbijt 08/10: tweedehandsbeurs Voor meer informatie en inschrijvingsformulieren van de sportclubs verwijs ik je naar onze website:

GEZINSBOND Afdeling Asse-Bekkerzeel-Kobbegem

GEZINSBOND Afdeling Asse-Bekkerzeel-Kobbegem September 2014 GEZINSBOND Afdeling Asse-Bekkerzeel-Kobbegem Beste Bondsleden, De vakantie is voorbij en we hernemen onze activiteiten voor de tweede helft van het jaar. Bijgevoegd vind je meer informatie

Nadere informatie

Meer informatie op: www.gezinsbond-asse.be

Meer informatie op: www.gezinsbond-asse.be Afdeling augustus 2009 Asse-Bekkerzeel-Kobbegem Beste Bondsleden, Na een hopelijk deugddoende vakantie hernemen we onze activiteiten van de Gezinsbond. Met je Gezinsspaarkaart kan je nu ook korting krijgen

Nadere informatie

Asse-Bekkerzeel-Kobbegem. Hier zijn we weer met nieuws van de Gezinsbond uit onze afdeling.

Asse-Bekkerzeel-Kobbegem. Hier zijn we weer met nieuws van de Gezinsbond uit onze afdeling. Afdeling april 2009 Asse-Bekkerzeel-Kobbegem Beste Bondsleden, Hier zijn we weer met nieuws van de Gezinsbond uit onze afdeling. In bijlage vind je uitnodigingen voor enkele komende activiteiten: 7 en

Nadere informatie

Inhoud p.2 Infodag Jeugdwerking

Inhoud p.2 Infodag Jeugdwerking april 19- maart 20 Inhoud p.2 Infodag Jeugdwerking p.3 Kleutertennis van 4-5 jaar Jeugdprogramma 2019! p.7 Info jeugd van 6-8 jaar p.11 Info jeugd vanaf 9 jaar p.16 Jeugd in de kijker! p.18 Lidmaatschap

Nadere informatie

Het OCMW stimuleert sport in de buurt en motiveert intussen haar personeel en dat van haar verenigingen tot het beoefenen ervan.

Het OCMW stimuleert sport in de buurt en motiveert intussen haar personeel en dat van haar verenigingen tot het beoefenen ervan. Beste lezer Hierbij de NIEUWE info brochure van TC Sofoco Het OCMW stimuleert sport in de buurt en motiveert intussen haar personeel en dat van haar verenigingen tot het beoefenen ervan. De tennisclub

Nadere informatie

LENTE TENNIS CLUB YPER TENNISSCHOOL. 10 Weken - Start na de paasvakantie. Groepslessen instructie Matchtrainingen Privelessen

LENTE TENNIS CLUB YPER   TENNISSCHOOL. 10 Weken - Start na de paasvakantie. Groepslessen instructie Matchtrainingen Privelessen LENTE TENNISSCHOOL 2018 10 Weken - Start na de paasvakantie Groepslessen instructie Matchtrainingen Privelessen Jeugd P.2 Competitiespelers P.3 Volwassenen P.4 (Jeugd en Volwassenen) TENNIS CLUB Y WWW.AUGUSTIJNENPARK.COM

Nadere informatie

LOODGIETER THEUNS KRIS

LOODGIETER THEUNS KRIS ZOMER 2015 Beste KidsTennisser, Beste ouders, Ken je mij al? Ik ben Kastaar. Ik ben de mascotte van alle KidsTennissers. Heb je al eens goed rondgekeken op de club? Dan zie je zeker een affiche van mij!

Nadere informatie

Tennisclub Sofoco. Infogids

Tennisclub Sofoco. Infogids Tennisclub Sofoco Infogids 2017-2018 Wat is TC Sofoco? TC Sofoco is de tennisclub van Sofoco. Sofoco is de personeelsvereniging van het OCMW Brugge, het AZ Sint-Jan AV: campus Brugge, SFX Brugge en H.

Nadere informatie

LEDENBRIEF afdeling Petegem 6/2015

LEDENBRIEF afdeling Petegem 6/2015 LEDENBRIEF afdeling Petegem 6/2015 oktober 2015 Beste leden, op zaterdag 10 oktober vertrekken vanuit ons gewest 4 bussen naar Toverland, waarvan 32 personen uit onze afdeling. Hoeveel leden rechtstreeks

Nadere informatie

Tennisclub Sofoco. Infogids

Tennisclub Sofoco. Infogids Tennisclub Sofoco Infogids 2015-2016 Wat is TC Sofoco? TC Sofoco is de tennisclub van Sofoco, en van het OCMW Brugge. Sofoco is de personeelsvereniging van het OCMW Brugge, het AZ Sint-Jan AV, campi Brugge,

Nadere informatie

SPORT LESSEN. programma 2015/2016. stedelijke sportdienst SPORT

SPORT LESSEN. programma 2015/2016. stedelijke sportdienst SPORT SPORT LESSEN programma 2015/2016 SPORT stedelijke sportdienst Babyzwemmen voor baby s vanaf 6 maanden ism de Gezinsbond elke zondagvoormiddag van 9 tot 9.30 uur start: september 2015 - januari 2016 - april

Nadere informatie

WINTER TENNIS CLUB YPER TENNISSCHOOL. 20 Weken Start in de week van. 24 september

WINTER TENNIS CLUB YPER   TENNISSCHOOL. 20 Weken Start in de week van. 24 september WINTER TENNISSCHOOL 20182019 20 Weken Start in de week van 24 september Groepslessen instructie Matchtrainingen Privelessen Jeugd P.2 Competitiespelers P.4 Volwassenen P.6 (Jeugd en Volwassenen) TENNIS

Nadere informatie

Even uw aandacht voor volgende afspraken:

Even uw aandacht voor volgende afspraken: MTC-Leopoldsburg Beste ouders, tennisliefhebber, Half september starten we opnieuw met onze reeks herfst/winterlessen. Zoals vorig jaar blijven de aangeboden lessen een uur en een kwartier duren, wat toelaat

Nadere informatie

stedelijke sportdienst Sport

stedelijke sportdienst Sport stedelijke sportdienst Sport 2 sportlessen Zwembad Babyzwemmen voor baby s vanaf 6 maanden ism de Gezinsbond Elke zondagvoormiddag van 9 tot 9.30 uur Start: september 2012 - januari 2013 - april 2013 Info

Nadere informatie

SPORT LESSEN. programma 2014/2015. stedelijke sportdienst SPORT

SPORT LESSEN. programma 2014/2015. stedelijke sportdienst SPORT SPORT LESSEN programma 2014/2015 SPORT stedelijke sportdienst LANDEN Babyzwemmen voor baby s vanaf 6 maanden ism de Gezinsbond elke zondagvoormiddag van 9 tot 9.30 uur start: september 2014 - januari 2015

Nadere informatie

1. Vriendjesdag: zaterdag 24 juni 2017

1. Vriendjesdag: zaterdag 24 juni 2017 1. Vriendjesdag: zaterdag 24 juni 2017 Wat houdt de vriendjesdag in? 1 uur zwemmen waarvan 30 minuten les en 30 minuten vrij zwemmen Elke zwemmer mag 1 of 2 vriendjes uitnodigen. Gratis toegang voor de

Nadere informatie

Tennis Koningshofbaan Aalst-Hofstade. Winterseizoen

Tennis Koningshofbaan Aalst-Hofstade. Winterseizoen Tennis 2000 Koningshofbaan 36 9308 Aalst-Hofstade Winterseizoen 2017-2018 Beste tennisliefhebber, Het winterseizoen start op maandag 25 september en eindigt op zondag 1 april. Tennis 2000 heeft 3 indoorterreinen,

Nadere informatie

nieuw! nieuw! nieuw! ONLINE INSCHRIJVEN nieuw! nieuw! nieuw!

nieuw! nieuw! nieuw! ONLINE INSCHRIJVEN nieuw! nieuw! nieuw! nieuw! nieuw! nieuw! ONLINE INSCHRIJVEN nieuw! nieuw! nieuw! Gym-harop v.z.w. gaat mee met z n tijd! We gaan vanaf dit turnjaar gebruik maken van de online tool van Gymfed voor de inschrijvingen. M.a.w.

Nadere informatie

Tennis Club Sofoco. Infogids 2012

Tennis Club Sofoco. Infogids 2012 Tennis Club Sofoco Infogids 2012 Wat is TC Sofoco? TC Sofoco is de tennisclub van Sofoco, en van het OCMW Brugge. Sofoco is de personeelsvereniging van het OCMW Brugge, het AZ Sint-Jan AV, SFX vzw, de

Nadere informatie

SPORT LESSEN. programma 2016/2017. stedelijke sportdienst SPORT

SPORT LESSEN. programma 2016/2017. stedelijke sportdienst SPORT SPORT LESSEN programma 2016/2017 SPORT stedelijke sportdienst LANDEN Babyzwemmen voor baby s vanaf 6 maanden in samenwerking met de Gezinsbond elke zondagvoormiddag van 9 tot 9.30 uur start: september

Nadere informatie

Afdeling augustus 2011 Asse-Bekkerzeel-Kobbegem Beste Bondsleden, In 2011 waren er 6-jaarlijkse bestuursverkiezingen in de plaatselijke afdeling van de Gezinsbond. Louiza Drabs, Christiane Lemaire en Ann

Nadere informatie

Triphon De Smetstraat Temse 03/ App TC De Vallei O.l.v. Rik Catthoor ( )

Triphon De Smetstraat Temse 03/ App TC De Vallei O.l.v. Rik Catthoor ( ) Triphon De Smetstraat 5 9140 Temse tcdevallei2012@gmail.com 03/296.49.90 www.tcdevallei.be App TC De Vallei O.l.v. Rik Catthoor (+32 486 30 13 38) I. JEUGD 1. KENNISMAKING 14 september: kennis maken met

Nadere informatie

VZW T.C. KEY POINT LOTELINGSTRAAT 5 BIS 2812 MUIZEN TEL 015/ Rek.nr. BE

VZW T.C. KEY POINT LOTELINGSTRAAT 5 BIS 2812 MUIZEN TEL 015/ Rek.nr. BE VZW T.C. KEY POINT LOTELINGSTRAAT 5 BIS 2812 MUIZEN TEL 015/41.50.95 E-MAIL : tennisschool@keypointtennis.be Rek.nr. BE 56 1430 8880 2288 WWW.KEYPOINTTENNIS.BE LENTE (SEPTEMBER - APRIL) reeks van 22 lessen

Nadere informatie

4.Verjaardagsfeestjes, bedrijfssportdagen, recepties, personeelsfeesten

4.Verjaardagsfeestjes, bedrijfssportdagen, recepties, personeelsfeesten 3. Zaterdagavondtennis. Op zaterdagavond kan je de drie indoorterreinen reserveren van 18u tot 19u ( 41,- ) of van 18u tot 19u30 ( 57,- ). Voor grotere groepen (minimaal 20 personen) staan de 3 indoorterreinen

Nadere informatie

april& 17*&maart& 18

april& 17*&maart& 18 april& 17*&maart& 18 Inhoud' p.2&infodag&jeugdwerking&& p.3&lentecup&vanaf&7&jaar& p.4&kleutertennis&van&4*5&jaar& p.8&info&jeugd&van&6*8&jaar& p.12&info&jeugd&vanaf&9&jaar& p.16&jeugd&in&de&kijker!& p.18&lidmaatschap&

Nadere informatie

Winterlessen 2015 2016

Winterlessen 2015 2016 Winterlessen 2015 2016 Jeugdwerking Waregem Gaver Tennisclub Puur Sport VZW verzorgt de volledige jeugdwerking van Waregem Gaver tennisclub. Interclub, tornooitjes, begeleid tennis en tenniskampen zijn

Nadere informatie

Algemene voorwaarden groepslessen Progress

Algemene voorwaarden groepslessen Progress Algemene voorwaarden groepslessen Progress Inhoudstabel Algemene voorwaarden Bokslessen 2 Algemene voorwaarden bootcamp 4 Algemene voorwaarden abonnement 6 1 Algemene voorwaarden Bokslessen De algemene

Nadere informatie

Recreantenbrochure Ontdek badminton bij Rita Serveert

Recreantenbrochure Ontdek badminton bij Rita Serveert 2013-2014 Recreantenbrochure Ontdek badminton bij Rita Serveert www.rita-serveert.be 1. Doelstelling Rita Serveert is zowel een recreatieve als competitieve badmintonclub met voor ieder uitgebreide mogelijkheden

Nadere informatie

LEDENBRIEF afdeling Petegem 4/2017

LEDENBRIEF afdeling Petegem 4/2017 LEDENBRIEF afdeling Petegem 4/2017 juli/augustus 2017 Beste leden, bij het begin van de vakantiemaanden, bieden wij u volgende agendapunten aan: - petanque, elke donderdagavond in juli en augustus - stedelijke

Nadere informatie

TC SOC. Tennisschool & Jeugdwerking o.l.v. gediplomeerde lesgevers. Tennisclub SOC Bredabaan 1157 BRASSCHAAT

TC SOC. Tennisschool & Jeugdwerking o.l.v. gediplomeerde lesgevers. Tennisclub SOC Bredabaan 1157 BRASSCHAAT TC SOC 2018 Tennisschool & Jeugdwerking o.l.v. gediplomeerde lesgevers Dankzij de organisatie van alle jeugdactiviteiten en de inzet van onze lesgevers en heel het soc jeugdteam zijn we zeer fier dat we

Nadere informatie

BOND_IG Met als inhoud : Voorwoord Even voorstellen Start to sport Kleuterturnen Omnisport Start van de 84ste zwemreeks voor kinderen Foto s

BOND_IG Met als inhoud : Voorwoord Even voorstellen Start to sport Kleuterturnen Omnisport Start van de 84ste zwemreeks voor kinderen Foto s GEZINSBOND ELEWIJT juli 2010 BOND_IG Met als inhoud : Voorwoord Even voorstellen Start to sport Kleuterturnen Omnisport Start van de 84ste zwemreeks voor kinderen Foto s Voorwoord Even een terugblik op

Nadere informatie

Swimming Club Zaventem vzw!

Swimming Club Zaventem vzw! Welkom in de zwemschool van Swimming Club Zaventem vzw! INFORMATIEBROCHURE 03/12/2015 www.scz.be 0 Inhoud 1. Welkom! 2 2. Hoe inschrijven? 2 3. De zwemuren 3 4. Hoe verloopt de eerste les? 3 5. Het zwemseizoen

Nadere informatie

WINTER TENNIS CLUB YPER TENNISSCHOOL. 20 Weken - Start in de week van 16 september

WINTER TENNIS CLUB YPER   TENNISSCHOOL. 20 Weken - Start in de week van 16 september WINTER TENNISSCHOOL 2019-2020 20 Weken - Start in de week van 16 september Groepslessen instructie Matchtrainingen Blessurepreventie Privelessen Jeugd P.2 Competitiespelers (Jeugd en Volwassenen) P.4 Volwassenen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gezinsbond Retie

Nieuwsbrief. Gezinsbond Retie april 2015 Beste leden van de Bond Met deze Nieuwsbrief willen wij jullie informeren over wat de volgende maanden op ons programma staat. Bovendien willen we graag enkele praktische tips en enkele aandachtspunten

Nadere informatie

Infobrochure tennisschool TC t Lobbeke

Infobrochure tennisschool TC t Lobbeke Infobrochure tennisschool TC t Lobbeke Tennisplezier voor alle leeftijden en niveaus! Zowel jeugd als volwassenen kunnen terecht bij onze tennisschool om in de beste omstandigheden te sporten. We bieden

Nadere informatie

NIEUWSBRONNEKE. 15 de jaargang nr. 3 INHOUD BLAD 1 INHOUDSOPGAVE BLAD 2 SPORTIEF MET GSF: BADMINTON VERVOLG BADMINTON

NIEUWSBRONNEKE. 15 de jaargang nr. 3 INHOUD BLAD 1 INHOUDSOPGAVE BLAD 2 SPORTIEF MET GSF: BADMINTON VERVOLG BADMINTON 1 15 de jaargang nr. 3 NIEUWSBRONNEKE INHOUD BLAD 1 INHOUDSOPGAVE BLAD 2 SPORTIEF MET GSF: BADMINTON BLAD 3 VERVOLG BADMINTON BLAD 4 ONTBIJTDAG BLAD 5 KINDEROPPASDIENST SINT-MAARTENSHAPPENING 2008 MA-KE-TIS-MEE-WEEKEND

Nadere informatie

LENTE TENNIS CLUB YPER TENNISSCHOOL. 10 Weken Start na paasvakantie

LENTE TENNIS CLUB YPER   TENNISSCHOOL. 10 Weken Start na paasvakantie LENTE TENNISSCHOOL 2019 10 Weken Start na paasvakantie Groepslessen instructie Matchtrainingen Blessurepreventie Privelessen Jeugd P.2 Competitiespelers (Jeugd en Volwassenen) P.4 Volwassenen P.6 TENNIS

Nadere informatie

Tennisclub Sofoco. Infogids

Tennisclub Sofoco. Infogids Tennisclub Sofoco Infogids 2013-2014 Wat is TC Sofoco? TC Sofoco is de tennisclub van Sofoco, en van het OCMW Brugge. Sofoco is de personeelsvereniging van het OCMW Brugge, het AZ Sint-Jan AV, campi Brugge,

Nadere informatie

VAKANTIEWERKING GEETBETS. Speelplein Uitstappen Sportweken

VAKANTIEWERKING GEETBETS. Speelplein Uitstappen Sportweken De Openbare Bibliotheek Geetbets is open tijdens de vakantieperiode! Kom langs met je bibkaart! Leen gratis boeken! VAKANTIEWERKING GEETBETS 2013 Openingsuren dinsdag: 18-20u woensdag: 14-16u donderdag:

Nadere informatie

VZW T.C. KEY POINT LOTELINGSTRAAT 5 BIS 2812 MUIZEN TEL 015/ Rek.nr. BE

VZW T.C. KEY POINT LOTELINGSTRAAT 5 BIS 2812 MUIZEN TEL 015/ Rek.nr. BE VZW T.C. KEY POINT LOTELINGSTRAAT 5 BIS 2812 MUIZEN TEL 015/41.50.95 E-MAIL : tennisschool@keypointtennis.be Rek.nr. BE 56 1430 8880 2288 WWW.KEYPOINTTENNIS.BE LENTE (SEPTEMBER - APRIL) reeks van 22 lessen

Nadere informatie

LEDENBRIEF afdeling Petegem

LEDENBRIEF afdeling Petegem LEDENBRIEF afdeling Petegem februari 2017 Beste leden, Onze startactiviteit van dit jaar, het uitgebreid ontbijt in Kids Adventure, kon 90 deelnemers bijeenbrengen: gezellige babbels, veel speelplezier

Nadere informatie

Jeugdbrochure Rita Serveert Badminton voor de middelbare school

Jeugdbrochure Rita Serveert Badminton voor de middelbare school 2015-2016 Jeugdbrochure Rita Serveert Badminton voor de middelbare school www.rita-serveert.be 1. Doelstelling De jeugd is de toekomst! Voor jongeren is Rita Serveert een recreatieve badmintonclub met

Nadere informatie

9. Vragenlijst tevredenheid gebruikers zwembad

9. Vragenlijst tevredenheid gebruikers zwembad 9. Vragenlijst tevredenheid gebruikers zwembad I. Identificatiegegevens Zwembad: Leeftijd: jaar Beroep: O Arbeider O Bediende O Zelfstandige O Werkloos O Gepensioneerde O Student O Anders, nl.: Geslacht:

Nadere informatie

Gezinsbond Elewijt juli 2011 B ND IG

Gezinsbond Elewijt juli 2011 B ND IG Gezinsbond Elewijt juli 2011 B ND IG Beste bondsleden, Zoals steeds sluiten we dit werkjaar af met een dikke zomer BOND-IG, met in het midden heel wat informatie over onze sportwerking. Zo wordt ons sportaanbod

Nadere informatie

WELKOM IN DE WATERWERELD

WELKOM IN DE WATERWERELD WELKOM IN DE WATERWERELD ZWEMMEN RECREATIEF ZWEMMEN Zwemmen voor jong & oud! 12.00-13.00 uur* 14.00-15.30 uur (speciaal tarief) 12.00-13.00 uur* Zondag 14.00-16.00 uur Er is voldoende speel- en drijfmateriaal

Nadere informatie

VGC-sportkamp Herfstvakantie Schaarbeek. VGC-sportkamp Herfstvakantie Koekelberg. Circuskamp Circus Zonder Handen

VGC-sportkamp Herfstvakantie Schaarbeek. VGC-sportkamp Herfstvakantie Koekelberg. Circuskamp Circus Zonder Handen VGC-sportkamp Herfstvakantie Schaarbeek begeleiding. De kleuters vullen sport aan met crea-activiteiten in een bepaald thema. OPGELET! Woensdag 1 en donderdag 2 november GEEN sportkamp! 36 Voor wie: 4-12

Nadere informatie

INSCHRIJVEN? LENTE- EN ZOMERPROGRAMMA Enkele aandachtspunten

INSCHRIJVEN? LENTE- EN ZOMERPROGRAMMA Enkele aandachtspunten LENTE- EN ZOMERPROGRAMMA 2019 Graag presenteert de jeugdwerking van T.C. Lummen het lesaanbod voor de komende lente- en zomerlessen. Net zoals afgelopen winter hebben we een recreatie en een competitie

Nadere informatie

BROCHURE WINTER #wijzijnyoung.

BROCHURE WINTER #wijzijnyoung. BROCHURE WINTER 2018-2019 #wijzijnyoung www.facebook.com/excelsiorhasselt www.facebook.com/rhychasselt VOORWOORD Beste tennisliefhebbers, In 2018 hebben we al verschillende records gebroken. Met veel trots

Nadere informatie

We hebben ook een specifiek zomeraanbod met een stage en een tweede reeks Start to Tennis. Inschrijven voor het zomeraanbod kan vanaf 1 juni 2019.

We hebben ook een specifiek zomeraanbod met een stage en een tweede reeks Start to Tennis. Inschrijven voor het zomeraanbod kan vanaf 1 juni 2019. PROGRAMMA VOLWASSENEN 2019 Graag presenteert T.C. Lummen het lesaanbod voor het komende outdoorseizoen. Als familieclub richten we tennislessen in voor zowel competitiespelers, die zich willen voorbereiden

Nadere informatie

IBO kerstvakantie. Vrij zwemmen voor vrouwen Brussel. Splash vrij zwemmen voor mama's en kids

IBO kerstvakantie. Vrij zwemmen voor vrouwen Brussel. Splash vrij zwemmen voor mama's en kids IBO kerstvakantie Jeej, vakantie! Zijn je mama en/of papa niet zo'n gelukzakken als jij? Kom dan spelen, sporten, ontdekken, knutselen en vooral veel plezier maken. De kinderen van de lagere school gaan

Nadere informatie

WINTERTRAINING

WINTERTRAINING WINTERTRAINING 2017-2018 Tenniscenter Wimbledon Zoutleeuwsesteenweg 120 3803 Wilderen Tel: +32 11 68 00 65 E-mail: info@wimbledon.be Website: www.wimbledon.be Voorwoord Beste ouders en jeugdspelers, Onze

Nadere informatie

Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015

Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015 Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015 Voorwoord Hallo jeugdlid van T.V. Frankrijk, Leuk dat jij in 2015 gaat tennissen bij onze vereniging T.V. Frankrijk. Een vereniging die al lang bestaat en waar

Nadere informatie

WINTERTRAINING

WINTERTRAINING WINTERTRAINING 2018-2019 Tenniscenter Wimbledon Zoutleeuwsesteenweg 120 3803 Wilderen Tel: +32 11 68 00 65 E-mail: info@wimbledon.be Website: www.wimbledon.be Voorwoord Beste ouders en jeugdspelers, Onze

Nadere informatie

Winterlessen 2014-2015. Puur Sport VZW. Jeugdwerking Waregem Gaver Tennisclub

Winterlessen 2014-2015. Puur Sport VZW. Jeugdwerking Waregem Gaver Tennisclub Winterlessen 2014-2015 Puur Sport VZW Jeugdwerking Waregem Gaver Tennisclub Puur Sport: Speel tennis op je eigen ritme Puur Sport VZW verzorgt de volledige jeugdwerking van Waregem gaver tennisclub: tennislessen,

Nadere informatie

Tennisclub Sofoco. Infogids

Tennisclub Sofoco. Infogids Tennisclub Sofoco Infogids 2014-2015 Wat is TC Sofoco? TC Sofoco is de tennisclub van Sofoco, en van het OCMW Brugge. Sofoco is de personeelsvereniging van het OCMW Brugge, het AZ Sint-Jan AV, campi Brugge,

Nadere informatie

Winterleute > Speelberge Film Vragenlijst

Winterleute > Speelberge Film Vragenlijst Winterleute 24.12.12 > 4.01.13 Speelberge Film Vragenlijst Speelberge De Sportdoze, Groenestraat 117, 8370 Blankenberge T 050 42 52 38 G 0473 30 00 65 E speelberge@blankenberge.be Wanneer Maandag 24 december

Nadere informatie

LEDENBRIEF afdeling Petegem zesde ledenbrief november/december 2011

LEDENBRIEF afdeling Petegem zesde ledenbrief november/december 2011 LEDENBRIEF afdeling Petegem zesde ledenbrief november/december 2011 Beste bondsleden, Oktober was een heel drukke bondsmaand met veel activiteiten. Cijfers zeggen wel niets over de inhoud van de activiteiten,

Nadere informatie

Watergewenning. Zwemmen (groep 2)

Watergewenning. Zwemmen (groep 2) Je zocht op: Zoekterm: Zwemmen Watergewenning Kleuters komen in deze cursus op een speelse manier in contact met water en krijgen een basis om nadien te leren zwemmen. 45 Voor wie: 3-6 jaar Taalniveau:

Nadere informatie

55 Voor wie: 12 jaar Wanneer: 11/1/ /2/2018 op Donderdag van 19:30 tot 20:30

55 Voor wie: 12 jaar Wanneer: 11/1/ /2/2018 op Donderdag van 19:30 tot 20:30 http://www.brusselbazaar.be/ Je zocht op: Zoekterm: zwemmen IBO kerstvakantie Jeej, vakantie! Zijn je mama en/of papa niet zo'n gelukzakken als jij? Kom dan spelen, sporten, ontdekken, knutselen en vooral

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gezinsbond Zelzate februari 2012 ZWEMLESSEN

Nieuwsbrief Gezinsbond Zelzate februari 2012 ZWEMLESSEN Nieuwsbrief Gezinsbond Zelzate februari 2012 ZWEMLESSEN Data zwemlessen - noteer in uw agenda : februari 2012 : 4-11 en 18 maart 2012: 3-10 - 17-24 en 31 april 2012: 21 mei 2012: 5-12 - 19 en 26 juni 2012:

Nadere informatie

Het ganse jaar DIRECTE KASSAKORTINGEN met de MPC kortingskaart www.mpc.be

Het ganse jaar DIRECTE KASSAKORTINGEN met de MPC kortingskaart www.mpc.be Het ganse jaar DIRECTE KASSAKORTINGEN met de MPC kortingskaart www.mpc.be Nieuwsbrief 12 December 2011 indien de mail niet leesbaar is click hier Geachte leden, nieuwslezers of handelaars, met onze maandelijkse

Nadere informatie

VZW T.C. KEY POINT LOTELINGSTRAAT 5 BIS 2812 MUIZEN TEL 015/ Rek.nr. BE

VZW T.C. KEY POINT LOTELINGSTRAAT 5 BIS 2812 MUIZEN TEL 015/ Rek.nr. BE VZW T.C. KEY POINT LOTELINGSTRAAT 5 BIS 2812 MUIZEN TEL 015/41.50.95 E-MAIL : tennisschool@keypointtennis.be Rek.nr. BE 56 1430 8880 2288 WWW.KEYPOINTTENNIS.BE WINTER (SEPTEMBER - APRIL) reeks van 22 lessen

Nadere informatie

TENNISTOPS VOOR VOLWASSENEN

TENNISTOPS VOOR VOLWASSENEN TENNISTOPS VOOR VOLWASSENEN TennisTops biedt voor alle volwassenen een gepast aanbod, van beginnend tot gevorderd en van recreant tot de prestatieve tennisser. Voor de periode tussen oktober en Maart 2019

Nadere informatie

Info jeugd. Kempisch Triatlon Team

Info jeugd. Kempisch Triatlon Team Info jeugd Kempisch Triatlon Team 1. Algemeen 2. Jeugdwerking 3. Lidgeld 4. Trainingen 5. Materiaal 6. Contactgegevens 1. Algemeen Het Kempisch Triatlon Team is één van de grootste triatlonclubs uit de

Nadere informatie

Sportactiviteiten. voorjaar voor alle leeftijden

Sportactiviteiten. voorjaar voor alle leeftijden Sportactiviteiten voorjaar 2019 voor alle leeftijden -18 Kleutersport Omnisport -18 Laat jouw kleuter op een speelse manier kennismaken met allerlei sporten en spelen. De Wil je nieuwe sporten leren kennen?

Nadere informatie

Beste leden, sympathisanten,

Beste leden, sympathisanten, Beste leden, sympathisanten, Met trots stellen we u ons Europees kampioenschap voor! Op zondag 3 mei 2015 organiseert IKF Integrated Karate Federation haar eerste Europees kampioenschap. Dit is een intelligent

Nadere informatie

Nieuwe Seizoen! Er is een uitgebreid aanbod aan speelmomenten. Hierbij een overzichtje:

Nieuwe Seizoen! Er is een uitgebreid aanbod aan speelmomenten. Hierbij een overzichtje: Seizoen 2016 2017 Nieuwe Seizoen! Onze badmintonclub is er voor iedereen die houdt van een brok leuke ontspanning en beweging. We spelen recreatief badminton en er is gelegenheid om af en toe een tornooitje

Nadere informatie

Wedstrijdgroep ACRO INFOBROCHURE SEIZOEN

Wedstrijdgroep ACRO INFOBROCHURE SEIZOEN Wedstrijdgroep ACRO INFOBROCHURE SEIZOEN 2016-2017 Misschien turn je al jaren bij de wedstrijdgroep ACRO van Gym Westerlo, of misschien ben je net nieuw. We wensen je in ieder geval van harte welkom en

Nadere informatie

TC SOC. Tennisschool & Jeugdwerking o.l.v. gediplomeerde lesgevers. Tennisclub SOC Bredabaan 1157 BRASSCHAAT

TC SOC. Tennisschool & Jeugdwerking o.l.v. gediplomeerde lesgevers. Tennisclub SOC Bredabaan 1157 BRASSCHAAT TC SOC 2016 Tennisschool & Jeugdwerking o.l.v. gediplomeerde lesgevers Dankzij de organisatie van nog meer jeugdactiviteiten en de inzet van alle trainers en medewerkers zijn we zeer fier dat we het label

Nadere informatie

dat ouders vaak afspraken maken om hun kinderen bij elkaar thuis te laten spelen.

dat ouders vaak afspraken maken om hun kinderen bij elkaar thuis te laten spelen. CP7 Vrije tijd In Nederland zijn veel kinderen lid van een sportclub of een andere club zoals bijvoorbeeld een knutselclu Maar het is ook heel gewoon dat kinderen na schooltijd bij elkaar thuis spelen.

Nadere informatie

Winterlessen

Winterlessen Winterlessen 2017 2018 Jeugdwerking Waregem Gaver Tennisclub Puur Sport VZW verzorgt de volledige jeugdwerking van Waregem Gaver tennisclub. Interclub, tornooitjes, begeleid tennis en tenniskampen zijn

Nadere informatie

WANNEER GAAN WE ZWEMMEN?

WANNEER GAAN WE ZWEMMEN? Je wil met je collega gaan zwemmen in het zwembad van de universiteit. Je neemt je agenda en spreekt een dag af. Wat moet je doen? 1. Lees de vragen op blad 2. Zoek de antwoorden in de teksten op blad

Nadere informatie

Op zoek naar een uitdagende en geschikte sport voor uw zoon of dochter? Dan is waterpolo misschien wel iets voor uw kind.

Op zoek naar een uitdagende en geschikte sport voor uw zoon of dochter? Dan is waterpolo misschien wel iets voor uw kind. BASISPRINCIPES VAN DE EEKLOSE JEUGDWERKING: Waterpolo in Eeklo: Een toffe sport in een familiale vereniging + SOLIDARITEIT: Iedereen traint met elkaar: jongens en meisjes, supertalent of recreant. + GEDIPLOMEERDE

Nadere informatie

Winterlessen 2016 2017

Winterlessen 2016 2017 Winterlessen 2016 2017 Jeugdwerking Waregem Gaver Tennisclub Puur Sport VZW verzorgt de volledige jeugdwerking van Waregem Gaver tennisclub. Interclub, tornooitjes, begeleid tennis en tenniskampen zijn

Nadere informatie

ZOMER 2016 LESSEN & STAGES

ZOMER 2016 LESSEN & STAGES ZOMER 2016 LESSEN & STAGES INFO ZOMERLESSEN - 10 lesweken Tennisschool Jongerenverbond vzw en haar gediplomeerde lesgevers biedt tennislessen aan op basis van het kleurensysteem van het KidsTennis project.

Nadere informatie

Welkom bij KABAD (KAsterlee - BADminton)

Welkom bij KABAD (KAsterlee - BADminton) Onthaalbrochure Welkom bij KABAD (KAsterlee - BADminton) Wij zijn blij je te mogen ontmoeten in onze badmintonclub. Steeds meer mensen in Vlaanderen en in de rest van de wereld kiezen voor badminton als

Nadere informatie

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen!

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Welkom van onze voorzitter Open dag & Openingstoernooi Trainingen Jan de Rook Nieuwe tennispasjes Nieuwe website Welkom Op 28 maart is het nieuwe tennisseizoen

Nadere informatie

KERN INFOBROCHURE

KERN INFOBROCHURE KERN INFOBROCHURE 2018-2019 BELANGRIJKE DATA SEIZOEN 2018-2019 Inschrijvingen wedstrijdgroepen: zaterdag 8 september van 10u tot 12u verplichte ledenvergadering (datum volgt eind augustus) > de ouders

Nadere informatie

VZW T.C. KEY POINT LOTELINGSTRAAT 5 BIS 2812 MUIZEN TEL 015/41.50.95 E-MAIL

VZW T.C. KEY POINT LOTELINGSTRAAT 5 BIS 2812 MUIZEN TEL 015/41.50.95 E-MAIL Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag Zondag 18/apr 19/apr 20/apr 21/apr 22/apr 23/apr 24/apr 25/apr 26/apr 27/apr 28/apr 29/apr 30/apr 1/mei 2/mei 3/mei 4/mei 5/mei 6/mei 7/mei 8/mei 9/mei

Nadere informatie

WINTER 2015/ 2016. Langbaanvelden 70-2100 Deurne - O.N. 0833.215.647

WINTER 2015/ 2016. Langbaanvelden 70-2100 Deurne - O.N. 0833.215.647 WINTER 2015/ 2016 Langbaanvelden 70-2100 Deurne - O.N. 0833.215.647 WINTER (20 WEKEN) Tennisschool Jongerenverbond vzw en haar gediplomeerde lesgevers biedt tennislessen aan op basis van het progressief

Nadere informatie

LEDENBRIEF afdeling Petegem 2/2017

LEDENBRIEF afdeling Petegem 2/2017 LEDENBRIEF afdeling Petegem 2/2017 maart 2017 Beste leden, Vooreerst kunnen we u de geboorte melden van de facebookpagina van onze afdeling. Te vinden via: www.facebook.be/gezinsbondpetegem. Volg ons...

Nadere informatie

Informatie (voor)verkoop abonnementen Burg. Kruijffbad Steenderen 2016

Informatie (voor)verkoop abonnementen Burg. Kruijffbad Steenderen 2016 Informatie (voor)verkoop abonnementen Burg. Kruijffbad Steenderen 2016 Steenderen, 22 februari 2016 Geachte abonnee, Het zwembadseizoen 2016 is in aantocht en start per 16 april aanstaande. Onze medewerkers

Nadere informatie

1. Volwassenen. Niet-leden: + 45 (in mindering van je lidgeld als je nadien aansluit) (1)

1. Volwassenen. Niet-leden: + 45 (in mindering van je lidgeld als je nadien aansluit) (1) 7) Tennislessen en stages 1. Volwassenen De lessen staan onder leiding van Alain Van den Nest: - opleiding Trainer A ( = hoogste opleidingsniveau ); - pedagogisch diploma; - meer dan 30 jaar ervaring als

Nadere informatie

LENTETRAININGEN K. Excelsior Hasselt Tennisclub Oude Kuringerbaan 125, 3500 Hasselt

LENTETRAININGEN K. Excelsior Hasselt Tennisclub Oude Kuringerbaan 125, 3500 Hasselt LENTETRAININGEN 2019 K. Excelsior Hasselt Tennisclub Oude Kuringerbaan 125, 3500 Hasselt 011 21 25 84 inschrijvingyoung@gmail.com VOORWOORD Beste tennisliefhebbers Excelsior behaalde in 2018 het label

Nadere informatie

Zwemshorts zijn niet toegelaten in het zwembad. Een badmuts is verplicht en kan ter plaatse worden uitgeleend.

Zwemshorts zijn niet toegelaten in het zwembad. Een badmuts is verplicht en kan ter plaatse worden uitgeleend. 1. Zwembad Openingstijden van het overdekte zwembad: - maandag / woensdag / zaterdag van 15 tot 17 u - dinsdag / donderdag / vrijdag van 19 u 30 tot 21 u 30 - zondag + feestdagen van 10 tot 12 u Tarieven:

Nadere informatie

Zwemshorts zijn niet toegelaten in het zwembad. Een badmuts is verplicht en kan ter plaatse worden uitgeleend.

Zwemshorts zijn niet toegelaten in het zwembad. Een badmuts is verplicht en kan ter plaatse worden uitgeleend. 1. Zwembad Openingstijden van het overdekte zwembad: - maandag / woensdag / zaterdag van 15 tot 17 u - dinsdag / donderdag / vrijdag van 19 u 30 tot 21 u 30 - zondag van 10 tot 12 u Tarieven: Volwassenen:

Nadere informatie

Bossche ZwemVereniging

Bossche ZwemVereniging Bossche ZwemVereniging Februari 2015 Heb jij een nieuwtje voor de nieuwsbrief mail hem naar secretariaat@bzv.nl en wie weet staat hij volgende maand in deze nieuws brief. Onze nieuwsbrief Onze nieuwsbrief

Nadere informatie

Wedstrijdgroep ACRO INFOBROCHURE SEIZOEN

Wedstrijdgroep ACRO INFOBROCHURE SEIZOEN Wedstrijdgroep ACRO INFOBROCHURE SEIZOEN 2017-2018 BELANGRIJKE DATA SEIZOEN 2017-2018 Try-out turnen en rope skipping: zaterdag 2 september 2017 inschrijvingen selectiegroepen: zaterdag 2 september 2017

Nadere informatie

TENNISTOPS VOOR VOLWASSENEN

TENNISTOPS VOOR VOLWASSENEN TENNISTOPS VOOR VOLWASSENEN TennisTops biedt voor alle volwassenen een gepast aanbod, van beginnend tot gevorderd en van recreant tot de prestatieve tennisser. Voor de periode tussen april en september

Nadere informatie

Winterlessen

Winterlessen Winterlessen 2018 2019 Jeugdwerking Waregem Gaver Tennisclub Puur Sport VZW verzorgt de volledige jeugdwerking van Waregem Gaver tennisclub. Interclub, tornooitjes, begeleid tennis en tenniskampen zijn

Nadere informatie

Activiteiten najaar Coming soon nieuwe website volg ons op Facebook

Activiteiten najaar Coming soon nieuwe website  volg ons op Facebook Destelbergen Bondig Nieuws Activiteiten najaar 2016 Gezinsfietstocht... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Tweedehandsbeurs...2-5 Om naar uit te kijken : Sinterklaas!... 6 Kerstfilm mét popcorn.. 6 Contactgegevens...

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.6 25 Mei 2018 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

Infobrochure 2015-2016

Infobrochure 2015-2016 Infobrochure 2015-2016 www.gskvolhardingvzw.be gskvolhardingvzw@gmail.com Basisgymnastiek Jazzdans Jazzdans volwassenen Bodyfit Volksdans Welkom Welkom bij GSK Volharding vzw Wuustwezel of kortweg GSK.

Nadere informatie

AFDELING ARDOOIE. KALENDER juli augustus - september + vooruitblik oktober, november & december. * zondag 9 september : tweedehandsbeurs

AFDELING ARDOOIE. KALENDER juli augustus - september + vooruitblik oktober, november & december. * zondag 9 september : tweedehandsbeurs AFDELING ARDOOIE KALENDER juli augustus - september + vooruitblik oktober, november & december * zondag 9 september : tweedehandsbeurs * zaterdag 22 september : start kleuterturnen + omni- ropeskipping

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

Def Zwemlijnfolder.indd 2 7/11/15 08:07

Def Zwemlijnfolder.indd 2 7/11/15 08:07 n j i l wem Z Def Zwemlijnfolder.indd 1 7/11/15 08:07 Def Zwemlijnfolder.indd 2 7/11/15 08:07 ZWEMLIJN SPORTDIENST NIJLEN Algemene informatie Wie kan zwemmen, doet met veel plezier mee aan alle mogelijk

Nadere informatie

Gezinsbond Elewijt december 2010 B ND IG

Gezinsbond Elewijt december 2010 B ND IG Gezinsbond Elewijt december 2010 B ND IG Een tuin in Elewijt, december 2010 onze wens voor 2011: veel lieve, kleine zaken negeer ze niet, vergaar ze maar, zodat die kleine dingen samen t grootste maken

Nadere informatie

Vakantiewerking Geetbets Maandag 3 14 juli. Maandag 31 juli 25 augustus

Vakantiewerking Geetbets Maandag 3 14 juli. Maandag 31 juli 25 augustus Vakantiewerking Geetbets 2017 Maandag 3 14 juli Maandag 31 juli 25 augustus HET SPEELPLEIN De Poel Voor kinderen van 4 tot 14 jaar. 5 hele dag, 3 halve dag In de Poel, Vijverstraat 37 te Grazen van 9u

Nadere informatie

Info jeugd. Kempisch Triatlon Team. Peeters, Hilde

Info jeugd. Kempisch Triatlon Team. Peeters, Hilde Info jeugd Kempisch Triatlon Team Peeters, Hilde 1. Algemeen 2. Jeugdwerking 3. Lidgeld 4. Trainingen 5. Materiaal 6. Contactgegevens 1. Algemeen Het Kempisch Triatlon Team is één van de grootste triatlonclubs

Nadere informatie

Gemeenschapslaan 12 1200 Brussel Tel. 02/ 705 32 42

Gemeenschapslaan 12 1200 Brussel Tel. 02/ 705 32 42 Gemeenschapslaan 12 1200 Brussel Tel. 02/ 705 32 42 Tennis Taverne bar - Restaurant www.batd.eu INHOUD PAGINA DE CLUB Voorstelling 2 Online reservering van de terreinen 3-4 Lente - Zomer 2015 Summer Pass

Nadere informatie