PROGRAMMA Juni / Juli Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 30 mei 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PROGRAMMA Juni / Juli 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 30 mei 2016"

Transcriptie

1 PROGRAMMA Juni / Juli 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor juni en juli is mogelijk vanaf 30 mei 2016 per telefoon: op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per mail: plusbus@avoord.nl We zien u graag op één van onze uitstapjes! Initiatiefnemers BoodschappenPlusBus Etten-Leur Juniorkamer Etten-Leur Lionsclub Etten-Leur e.o. Lionsclub De Vryeheydt Etten Ronde Tafel 157 Etten-Leur Rotaryclub Etten-Leur e.o. Sponsoren BoodschappenPlusBus Etten-Leur

2 Boodschappen PlusBus Etten Leur 1 juni Donderdag 2 juni 3 juni Eetpunt locatie Kloostergaard Een driegangen keuze menu met een kopje koffie of thee na. U kunt komen dineren bij het Eetpunt in het sfeervolle Grand Café van locatie Kloostergaard. U hoeft niet in Kloostergaard te wonen om van het Eetpunt gebruik te maken. Van 17:30 uur Tot 20:30 uur Kosten 15,00 (exclusief consumpties) Gerrits Verrassingsrondje (beide dagen dezelfde rit) Een verrassende rit door de omgeving. Waar u naartoe gaat en wat u gaat doen dat blijft een verrassing. Gaat u mee op deze rit die vol met gezelligheid zit? Van 13:00 uur Kosten Juni/juli ,50 ( inclusief 1 consumptie) We gaan samen boodschappen doen bij Albert Heijn Pollemans. In de bus ontvangt u een bon voor een gratis gebakje bij de koffie bij Lunchroom FAMILY. Bij 15,= aan boodschappen ontvangt u gratis een pak Albert Heijn koffie van 250 gram. Zondag 5 juni 6 juni High Tea bij BRASSERIE OVERSTAG Brasserie Overstag is een warm en gezellig restaurant, gelegen aan jachthaven de Waterkant in Dinteloord. Inclusief een high tea met diverse smaken thee, een glas prosecco en een aantal heerlijke versnaperingen. Van scones, diverse sandwiches en belegde broodjes tot bladerdeeghapjes, petit fours, Van 13:00 uur Kosten 27,50 ( inclusief High Tea ) Bezoek aan de Bosrand en het Aardbeienterras Beleef de wereld der zomerkoninkjes Sinds 1995 kunt u op ons binnen/buitenterras genieten van de heerlijke en milieubewust geteelde aardbeien en de hieraan gerelateerde hapjes en drankjes. Natuurlijk kunt u ook een kijkje nemen op de kwekerij. Van 12:30 uur Kosten 12,50 (inclusief consumptie en een pondje aardbeien)

3 Dinsdag 7 juni Nostalgische familie kermis Een nostalgische familiekermis op het Kasteelplein en een klein deel van het park Valkenberg. Kleinschalige attracties en straattheater kenmerken de kermis. Van 13:30 uur Kosten 5,00 (exclusief consumpties) 8 juni Donderdag 9 juni Lunch bij Villa Augustus en bezoek aan museum Huis van Gijn in Dordrecht Sinds 2007 is in de watertoren en het naastgelegen pompgebouw een hotel-restaurant gevestigd genaamd Villa Augustus. Rond de watertoren is een moestuin aangelegd, een boomgaard en tuinkamers. Er bevindt zich ook een markt waar u groente en fruit van het seizoen kan kopen. Huis Van Gijn is een museum in twee monumentale panden aan de Nieuwe Haven te Dordrecht met als hoofdgebouw de voormalige woning van de naamgever. Van Tot 10:00 uur 17:00 uur Kosten 35,00 (inclusief lunch en 1 consumptie en entree museum) Bezoek Zaanse Schans met een Hollandse koffietafel De Zaanse Schans is een uniek woon-werkbuurt met de meest houten Zaanse woonhuizen, musea, molens, winkels, restaurants. in restaurant de Kraai gaan we genieten van een Hollandse koffietafel. Kosten 33,00 (inclusief Hollandse koffietafel) 10 juni Zaterdag 11 juni Friet eten in Café De Vlist en een bezoek aan het Zilvermuseum in Schoonhoven. Café de Vlist is van oudsher een pleisterplaats voor natuurliefhebber. Langs het riviertje de Vlist, de Bonrepas waar Napoleon vroeger is geweest, gelegen tussen de zilverstad Schoonhoven, de heksenwaag stad Oudewater en de kaasstad Gouda, staan tal van mooie boerderijen en o.a. de wipwatermolen de Bachtenaar en de Bonrepas molen. Een bezoek aan het nieuwe Nederlands Zilvermuseum in Schoonhoven betekent een leuk, interactief en leerzaam uitje voor jong en oud. Bezoekers zien, voelen, ruiken en horen zilver en ontdekken nog veel meer over dit veelzijdige edelmetaal in de Wereld van Zilver. Kosten 31,00 (inclusief friet met snack en entree museum) We gaan samen boodschappen doen bij Albert Heijn Pollemans. In de bus ontvangt u een bon voor een gratis gebakje bij de koffie bij Lunchroom FAMILY. Bij 15,= aan boodschappen ontvangt u gratis een pak Albert Heijn koffie van 250 gram.

4 Zaterdag 11 juni 13 juni Aardbeienfeest in Zundert We gaan naar de Zundert waar u heerlijke zomerkoninkjes kunt kopen een gezellige braderie. Daarna gaan we samen koffie drinken. Van 13:00 uur Tot 16:30 uur Kosten 7,50 (inclusief 1 consumpties) Stranddag Hoek van Holland We wandelen langs de boulevard van Hoek van Holland en gaan gezamenlijk lunchen bij Beachclub Bing. We gaan genieten van het strand en de zee. Tot 16:00 uur Kosten 13,50 (exclusief lunch, exclusief consumptie) 15 juni Donderdag 16 juni Ontmoet Holland in Kinderdijk Op de Lage Boezem van de Overwaard varen twee verschillende rondvaartboten. Vanaf het water heeft u een prachtig zicht op onze molens en ons gebied. Met de Canal Hopper Prins Friso kunt u varen en op- en afstappen bij vier van onze bezoekpunten. De fluisterboot start bij het Bezoekerscentrum Wisboomgemaal en vaart vervolgens naar het Parkeerterrein, Museummolen Nederwaard, Museummolen Blokweer en vaart dan weer naar het Bezoekerscentrum Wisboomgemaal. Deze Prins Friso is een open terrasboot. Hij vaart een rondje van 30 minuten en is bovendien geschikt voor rolstoelen. Van 10:00 uur Tot 13:00 uur Kosten 25,00 (inclusief entree museums en rondvaart met de Hopper) Bezoek Zaanse Schans met een Hollandse koffietafel De Zaanse Schans is een uniek woon-werkbuurt met de meest houten Zaanse woonhuizen, musea, molens, winkels, restaurants. in restaurant de Kraai gaan we genieten van een Hollandse koffietafel. Kosten 33,00 (inclusief Hollandse koffietafel) 17 juni We gaan samen boodschappen doen bij Albert Heijn Pollemans. In de bus ontvangt u een bon voor een gratis gebakje bij de koffie bij Lunchroom FAMILY. Bij 15,= aan boodschappen ontvangt u gratis een pak Albert Heijn koffie van 250 gram. Kosten 3,00 (inclusief gebak en Albert Heijn koffie 250 gram)

5 Zaterdag 18 juni Rondleiding en wijnproeverij op aspergeboerderij De Santspuy Kom proeven en laat u verrassen door onze wijn van eigen grond. Natuurlijk passen de Santspuy wijnen uitstekend bij onze asperges. Naast wijn maken wij verrassende likeuren van seizoenfruit, zalige advocaat en een bijzondere port. Van 12:30 uur Tot 16:30 uur Kosten 19,50 (inclusief koffie met appelcake, rondleiding en wijnen likeurproeverij) Zondag 19 juni 20 juni Dinsdag 21 juni Bezoek Euromast met aansluitend onbeperkt pannenkoeken eten op de boot Een dagje Rotterdam is niet compleet zonder een bezoek aan de Euromast! Met de Pannenkoekenboot zie je de stad vanaf het water en wanneer je de Euromast op gaat, bekijk je Rotterdam ook nog eens van grote hoogte. De Pannenkoekenboot ligt aan de voet van de Euromast. Dus naast voordelig, is een combinatie ook nog eens bijzonder makkelijk en goed te organiseren. Van 12:00 uur Tot 19:00 uur Kosten 30,00 Deltapark Neeltje Jans (inclusief entree Euromast, onbeperkt pannenkoeken eten en 75 minuten rondvaart) Exposities, films en de bezichtiging van de dam geven je een indruk van de enorme kracht van het water. Zelfs vanuit Amerika komen de gasten de Stormvloedkring bezoeken. Het leukste waterpark van Nederland. Tot 16:00 uur Kosten 40,00 (inclusief entree) Zandsculpturen Festival Oss Bijna 1 miljoen kilogram speciaal beeldenzand wordt omgetoverd tot een indrukwekkende tentoonstelling van zandsculpturen tot wel 8 meter hoog. Extra in deze derde editie is dat er, in het jaar dat de beroemde Bossche schilder Jeroen Bosch precies 500 jaar geleden overleed, een speciale 'Tuin der Lusten' route door Oss wordt gemaakt. Van 12:30 uur Kosten 15,00 (inclusief entree) 22 juni Uitje met de Strandrups Zou u ook graag nog een keer naar het strand willen? Dat kan met de strandrups. Tijdens de rit kunt u genieten van wat er op het strand te zien is. Een bijzondere ervaring met na afloop een heerlijke lunch bij strandrestaurant Nederzandt. Van 10:00 uur Kosten 35,00 (inclusief lunch en rit met strandrups)

6 Donderdag 23 juni Kersenkwekerij De Lieshof (gaat alleen door bij een volle bus) U komt alles te weten over het kweken van kersen onder glas tijdens een rondleiding op deze kwekerij. Daarnaast gaan we genieten van koffie/thee met kersengebak Van 13:00 uur Kosten 10,00 (inclusief rondleiding en koffie met gebak) 24 juni We gaan samen boodschappen doen bij Albert Heijn Pollemans. In de bus ontvangt u een bon voor een gratis gebakje bij de koffie bij Lunchroom FAMILY. Bij 15,= aan boodschappen ontvangt u gratis een pak Albert Heijn koffie van 250 gram. Van 9:00 uur Kosten 3,00 (inclusief gebak en Albert Heijn koffie 250 gram) 27 juni Diergaarde Blijdorp Blijdorp is een van den mooiste dierentuinen van Europa waar veel te beleven valt. In het Oceanium loopt je letterlijk tussen de vissen door. Kosten 43,00 (exclusief consumptie, u kunt zelf iets meenemen om te eten of in de dierentuin lunchen) Dinsdag 28 juni Vaartocht Biesbosch met een Bever lunch (minimale deelname 6 pers.) U bekijkt vanuit een verwarmde boot of buiten op het dek de schitterende omgeving van de Biesbosch. Gedurende een tocht van 2 uur kunt u een stukje van het natuurgebied ontdekken en krijgt u een lunch aangeboden. Van 11:00 uur Kosten 26,00 (Inclusief boottocht en lunch) 29 juni Bezoek aan Volendam Bekende zangers, souvenirs winkeltjes, klompen, klederdracht je heb het allemaal in Volendam. Kosten 15,00 (exclusief consumpties)

7 Donderdag 30 juni 1 juli Zaterdag 2 juli 4 juli Dinsdag 5 juli Gerrits Verrassingsrondje (beide dagen dezelfde rit) Een verrassende rit door de omgeving. Waar u naartoe gaat en wat u gaat doen dat blijft een verrassing. Gaat u mee op deze rit die vol met gezelligheid zit? Van 13:00 uur Kosten 12,50 (inclusief 1 consumptie) We gaan samen boodschappen doen bij Albert Heijn Pollemans. In de bus ontvangt u een bon voor een gratis gebakje bij de koffie bij Lunchroom FAMILY. Bij 15,= aan boodschappen ontvangt u gratis een pak Albert Heijn koffie van 250 gram. Bezoek eiland Tien Gemeten Ontdek het kleinste bewoonde eiland van Nederland. Vol natuur, weidsheid, rust en wildernis. Beleef de weemoed in de Oude Polder, begroet onverstoorbare grazers op de slikken in het Haringvliet. Ervaar het unieke Tiengemeten. Hier staat de tijd even stil. Bezoek zowel het landbouwmuseum als het museum van Rien Poortvliet. Er is gelegenheid voor pannenkoeken eten bij Helene. Van 9:00 uur Tot 17:00 uur Kosten 23,50 Tuinen van Appeltern (inclusief overvaart met pont, bezoek Rien Poorvliet museum en landbouwmuseum, exclusief lunch) De Tuinen van Appeltern is hét tuininspiratie park van Nederland. Niet alleen bieden wij u interessante informatie over tuinieren, tuinaanleg en tuintrends, wij bieden u ook een gezellig dagje uit. Ons park is ongeveer 22 hectare groot en wij hebben inmiddels meer dan 200 verschillende voorbeeldtuinen. De meeste hebben wij zelf bedacht maar er zijn ook veel tuinen van bekende tuinarchitecten en/of landschapsarchitecten. De Tuinen van Appeltern verandert elke dag. Steeds worden weer nieuwe tuinen aangelegd en worden nieuwe producten en planten toegepast. Tot 16:00 uur Kosten 32,50 (inclusief entree) Bezoek Zaanse Schans met Hollandse koffietafel De Zaanse Schans is een uniek woon-werkbuurt met de meest houten Zaanse woonhuizen, musea, molens, winkels, restaurants. in restaurant de Kraai gaan we genieten van een Hollandse koffietafel. Kosten 33,00 (inclusief Hollandse koffietafel)

8 6 juli Donderdag 7 juli 8 juli Zaterdag 9 juli Eetpunt locatie Kloostergaard Een driegangen keuze menu met een kopje koffie of thee na. U kunt komen dineren bij het Eetpunt in het sfeervolle Grand Café van locatie Kloostergaard. U hoeft niet in Kloostergaard te wonen om van het Eetpunt gebruik te maken. Van 17:30 uur Tot 20:30 uur Kosten 15,00 (exclusief consumpties) Boottocht naar Vestingstadje Heusden We varen vanuit Engelen met de boot naar het vestingstadje Heusden. Op de boot genieten we van een lunch. Boven op de vestingwallen van vestingstad Heusden heb je een mooi uitzicht over het Brabantse en Gelderse landschap, de Bergsche Maas en de gerestaureerde stad. Wandelend door de schilderachtige straatjes en smalle steegjes ontdek je tal van eeuwenoude, goed bewaarde panden en gevels met mooie gevelstenen. Kosten 35,00 (inclusief boottocht en lunch) Ontmoet Holland in Kinderdijk Op de Lage Boezem van de Overwaard varen twee verschillende rondvaartboten. Vanaf het water heeft u een prachtig zicht op onze molens en ons gebied. Met de Canal Hopper Prins Friso kunt u varen en op- en afstappen bij vier van onze bezoekpunten. De fluisterboot start bij het Bezoekerscentrum Wisboomgemaal en vaart vervolgens naar het Parkeerterrein, Museummolen Nederwaard, Museummolen Blokweer en vaart dan weer naar het Bezoekerscentrum Wisboomgemaal. Deze Prins Friso is een open terrasboot. Hij vaart een rondje van 30 minuten en is bovendien geschikt voor rolstoelen. Van 10:00 uur Tot 13:00 uur Kosten 25,00 (inclusief entree museums en rondvaart met de Hopper) We gaan samen boodschappen doen bij Albert Heijn Pollemans.In de bus ontvangt u een bon voor een gratis gebakje bij de koffie bij Lunchroom FAMILY. Bij 15,= aan boodschappen ontvangt u gratis een pak Albert Heijn koffie van 250 gram. 11 juli Stranddag Hoek van Holland We wandelen langs de boulevard van Hoek van Holland en gaan gezamenlijk lunchen bij Beachclub Bing. We gaan genieten van het strand en de zee. Tot 16:00 uur Kosten 13,50 (exclusief lunch, exclusief consumptie)

9 Dinsdag 12 juli Safaripark De Beekse Bergen Aapjes kijken altijd leuk, gaat u mee?? Kosten 32,50 (inclusief entree exclusief consumpties) 13 juni Donderdag 14 juli Woonboulevard Poortvliet Bezoek aan woonboulevard Poortvliet. Met een showroom van ruim m2 en ruim artikelen is Woonboulevard Poortvliet XXL de grootste woonboulevard van de Benelux met alles onder 1 dak. Van lamp tot compleet interieur en van klassiek tot design, wij bieden een totaal beleving in wonen en slapen. Van 12:30 uur Kosten 7,50 Bezoek aan de Bosrand en het Aardbeienterras Beleef de wereld der zomerkoninkjes Sinds 1995 kunt u op ons binnen/buitenterras genieten van de heerlijke en milieubewust geteelde aardbeien en de hieraan gerelateerde hapjes en drankjes. Natuurlijk kunt u ook een kijkje nemen op de kwekerij. Van 12:30 uur Kosten 12,50 (inclusief consumptie en een pondje aardbeien) 15 juli 18 juli We gaan samen boodschappen doen bij Albert Heijn Pollemans.In de bus ontvangt u een bon voor een gratis gebakje bij de koffie bij Lunchroom FAMILY. Bij 15,= aan boodschappen ontvangt u gratis een pak Albert Heijn koffie van 250 gram. Stoomtrein Goes Borsele + een bezoek aan de Vlindertuin in Kwadendamme. We vertrekken om uur vanuit Goes met de stoomtrein naar Kwadendamme daar brengen we een bezoek aan de Vlindertuin om uur rijden we door naar Hoendekenskerke daar blijven we tot en dan stappen we weer op de stoomtrein naar Goes daarna weer naar huis. Kosten 42,00 (inclusief entree stoomtrein en entree Vlindertuin)

10 Dinsdag 19 juli 20 juli Donderdag 21 juli Historisch openluchtmuseum Eindhoven Er was eens een dorpje dat Eversdam heette, ongeveer op de plaats waar nu Eindhoven ligt. En dat dorpje is helemaal na gebouwd. Samen met de middeleeuwse stadje Endehoven. Dwalend door allerlei straatjes komt het verleden ineens dichtbij. Gaat u mee? Van 10:00 uur Kosten 20,00 (inclusief entree) Bezoek aan Volendam Bekende zangers, souvenirs winkeltjes, klompen, klederdracht je heb het allemaal in Volendam. Kosten 15,00 (exclusief consumpties) Madurodam en een bezoek aan de Boulevard van Scheveningen In Madurodam ziet u heel Nederland in het klein, daarna gaan we in de middag richting de boulevard van Scheveningen om lekker uit te waaien of te genieten van het terras. Kosten 32,00 (inclusief entree exclusief consumpties) 22 juli Zaterdag 23 juli Bezoek Boerenbondmuseum in Gemert Het Boerenbondsmusuem Gemert biedt een unieke combinatie van bezienswaardigheden die u nergens in Nederland binnen één museum vindt. Authentieke gebouwen, levende have, ambachten. Het Boerenbondsmuseum leeft. Ons museum herbergt twee originele boerderijen, verschillende ambachtshuisjes, een handkrachtzuivelfabriek, een veldkapel en een replica van oude stoomtram: De Goede Moordenaar. In de boerderij zijn levende have gehuisvest zoals rond Er zijn permanente en wisselende tentoonstellingen te zien over vooral het leven aan begin vorige eeuw en er is een sfeervol dorpspleintje. Kosten 30,00 (inclusief entree, lunch) We gaan samen boodschappen doen bij Albert Heijn Pollemans.In de bus ontvangt u een bon voor een gratis gebakje bij de koffie bij Lunchroom FAMILY. Bij 15,= aan boodschappen ontvangt u gratis een pak Albert Heijn koffie van 250 gram.

11 Zondag 24 juli Bakkermolen in Essen de Wildert Meerijden met de stoomtrein zoals het vroeger was bij de Bakkersmolen in Essen. (Niet rolstoeltoegankelijk). Een kijkje nemen in de molen en gezellig samen lunchen. Van 11:00 uur Tot 15:00 uur Kosten 27,50 (inclusief kempische broodmaaltijd) 25 juli Uit eten bij Chinees Indisch restaurant Bouvingne Paradijs In het chinees-indisch restaurant Bouvingne gelegen in het mastbos kunt u heerlijk eten. Het is een lopend buffet dus kunt u kiezen uit verschillende voor-hoofd-en nagerechten, deze kunt u zelf gaan halen en is onbeperkt. Bent u geen liefhebber van de indische keuken kunt u ook kiezen voor iets Hollands van de bakplaat. Van 17:00 uur Tot 20:00 uur Kosten 21,00 (exclusief drankjes) Dinsdag 26 juli 27 juli Donderdag 28 juli Dagje naar De Heen en Nieuw Vossemeer met biljartgolf en spidergrillen Merijntje Gijzen wie kent hem niet, bij de benedensas gaan we kijken waar de opnames zijn gemaakt. Daarna rijden we naar Nieuw Vossemeer om een bezoek te brengen aan het A.M. de Jong museum. Daarna vertrekken we naar het Wagenhuis waar we gaan biljart golfen, de regels zijn simpel: Probeer met zo min mogelijk stoten het balletje in de hole te krijgen. In onze beschutte terrastuin werkt u in circa anderhalf uur tijd een parcours van 18 holes af. U speelt met een biljartkeu en doordat de banen op tafelhoogte staan hoeft u niet door de knieën. Als afsluiten van de dag gaan we spidergrillen, zelf alles bakken op de gril zittend aan tafel. Van 12:00 uur Tot 20:30 uur Kosten 30,00 Uitje met de Strandrups (inclusief entree museum, biljartgolf en spidergrillen met 2 consumpties) Zou u ook graag nog een keer naar het strand willen? Dat kan met de strandrups. Tijdens de rit kunt u genieten van wat er op het strand te zien is. Een bijzondere ervaring met na afloop een heerlijke lunch bij strandrestaurant Nederzandt. Van 10:00 uur Kosten 35,00 (inclusief lunch en rit met strandrups) Boottocht naar Vestingstadje Heusden We varen vanuit Engelen met de boot naar het vestingstadje Heusden. Op de boot genieten we van een lunch. Boven op de vestingwallen van vestingstad Heusden heb je een mooi uitzicht over het Brabantse en Gelderse landschap, de Bergsche Maas en de gerestaureerde stad. Wandelend door de schilderachtige straatjes en smalle steegjes ontdek je tal van eeuwenoude, goed bewaarde panden en gevels met mooie gevelstenen. Kosten 35,00 (inclusief boottocht en lunch)

12 29 juli Zaterdag 30 juli Zondag 31 juli Grote warenmarkt in Breda op de grote Markt Grote warenmarkt waar u van alles tegenkomt, of u nu kaas, vis of stof nodig heeft, U vindt het hier allemaal. Gezamenlijk uitrusten met een kopje koffie of thee in 1 van de vele horecagelegenheden die de Grote Markt heeft. Tot 12:30 uur Kosten 5,00 (exclusief consumpties) We gaan samen boodschappen doen bij Albert Heijn Pollemans.In de bus ontvangt u een bon voor een gratis gebakje bij de koffie bij Lunchroom FAMILY. Bij 15,= aan boodschappen ontvangt u gratis een pak Albert Heijn koffie van 250 gram. Bezoek Euromast met aansluitend onbeperkt pannenkoeken eten op de boot Een dagje Rotterdam is niet compleet zonder een bezoek aan de Euromast! Met de Pannenkoekenboot zie je de stad vanaf het water en wanneer je de Euromast op gaat, bekijk je Rotterdam ook nog eens van grote hoogte. De Pannenkoekenboot ligt aan de voet van de Euromast. Dus naast voordelig, is een combinatie ook nog eens bijzonder makkelijk en goed te organiseren. Van 12:30 uur Tot 19:00 uur Kosten 30,00 (inclusief entree Euromast, onbeperkt pannenkoeken eten en 75 minuten rondvaart)

PROGRAMMA Augustus 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA Augustus 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA Augustus 2015 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Augustus is mogelijk vanaf 27 juli 2015 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per mail:

Nadere informatie

PROGRAMMA Mei 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 26 april2016

PROGRAMMA Mei 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 26 april2016 PROGRAMMA Mei 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor mei is mogelijk vanaf 26 april2016 per telefoon: 076 532 50 42 op van 09:00 tot of per mail: plusbus@avoord.nl We zien

Nadere informatie

PROGRAMMA Juli 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 23 juni 2015

PROGRAMMA Juli 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 23 juni 2015 PROGRAMMA Juli 2015 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Juli is mogelijk vanaf 23 juni 2015 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per mail: plusbus@avoord.nl

Nadere informatie

PROGRAMMA Februari 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 26 Januari 2016

PROGRAMMA Februari 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 26 Januari 2016 PROGRAMMA Februari 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Februari is mogelijk vanaf dinsdag 26 Januari 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur

Nadere informatie

PROGRAMMA April 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 29 maart 2016

PROGRAMMA April 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 29 maart 2016 PROGRAMMA April 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor APRIL is mogelijk vanaf 29 maart 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per mail:

Nadere informatie

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016 PROGRAMMA Maart 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Maart is mogelijk vanaf dinsdag 23 Februari 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of

Nadere informatie

PROGRAMMA Augustus Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA Augustus Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA Augustus 2017 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Augustus is mogelijk vanaf Donderdag 20 Juli 2017 per telefoon: 076 5352042 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur

Nadere informatie

PROGRAMMA Augustus Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA Augustus Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA Augustus 2018 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Augustus is mogelijk vanaf donderdag 19 juli 2018 per telefoon: 076-53 25 042 076 51 35 111 op werkdagen van 09:00

Nadere informatie

PROGRAMMA Januari 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 21 December 2015

PROGRAMMA Januari 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 21 December 2015 PROGRAMMA Januari 2015 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Januari is mogelijk vanaf 21 December 2015 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per

Nadere informatie

Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015

Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015 Opgeven vanaf dinsdag 23 Juni tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Katwijk aan zee Een dagje aan het strand, met de mogelijkheid

Nadere informatie

PROGRAMMA April en Mei 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA April en Mei 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA April en Mei 2015 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor APRIL en MEI is mogelijk vanaf 25 maart 2015 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 of

Nadere informatie

PROGRAMMA Juni Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA Juni Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA Juni 2017 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Juni is mogelijk vanaf 22 Mei 2017 per telefoon: 076 5325042 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per mail: plusbus@avoord.nl

Nadere informatie

PROGRAMMA juni Aanmelden voor de uitstapjes in juni. bellen WOENSDAG 30 mei, UUR. Daarna op ALLE werkdagen

PROGRAMMA juni Aanmelden voor de uitstapjes in juni. bellen WOENSDAG 30 mei, UUR. Daarna op ALLE werkdagen PROGRAMMA juni 2018 We zijn er weer, het programma voor de maand juni. Hopelijk kunnen we alle uitstapjes gaan rijden, omdat u met velen inschrijft. Deze maand een aantal bezoeken aan mooie tuinen, Een

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Maart 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Maart 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Maart 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

Bus. arrangementen. Bremerbergse Hoek. Suggesties voor de koffie/thee

Bus. arrangementen. Bremerbergse Hoek. Suggesties voor de koffie/thee Suggesties voor de koffie/thee 1 x Koffie/thee met cake 2 x Koffie/the met cake 1 x Koffie/thee met appeltaart. 2 x Koffie/thee met appeltaart. 1 x Koffie/thee met gesorteerd gebak. 2 x Koffie/thee met

Nadere informatie

PROGRAMMA Juli Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA Juli Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA Juli 2017 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Juli is mogelijk vanaf (LET OP ANDERE DAG) donderdag 22 juni 2017 per telefoon: 076 5325042 op werkdagen van 09:00 tot

Nadere informatie

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL PROGRAMMA JUNI 2019 RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL We hebben weer leuke uitjes in het programma staan! Voor ieder wat wils. Wij horen graag op de beldag (of daarna) van

Nadere informatie

Musea op Tiengemeten

Musea op Tiengemeten Overzicht arrangementen: MAANDAG GESLOTEN 1. Dagje Tiengemeten basic. 8,-- 2. Dagje Tiengemeten basic +. 10,50 3. Dagje musea Tiengemeten. 14,-- 4. Nostalgische dagje uit Tiengemeten 38,20 5. Schoolreisje

Nadere informatie

Jeroen Bosch 2016. Groepsarrangementen bij Artisan. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch

Jeroen Bosch 2016. Groepsarrangementen bij Artisan. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch Jeroen Bosch 2016 Groepsarrangementen bij Artisan Vinoloog van de wijnacademie Bib Gourmand van Michelin Restaurant en Wijnhandel Artisan Restaurant & Wijnhandel Artisan ambachtelijke & biologische keuken

Nadere informatie

PROGRAMMA BOODSCHAPPENPLUSBUS Van 1 september t/m 31 oktober 2011. De feestdag van het 1-jarig bestaan was erg geslaagd!

PROGRAMMA BOODSCHAPPENPLUSBUS Van 1 september t/m 31 oktober 2011. De feestdag van het 1-jarig bestaan was erg geslaagd! PROGRAMMA BOODSCHAPPENPLUSBUS Van 1 september t/m 31 oktober 2011 De feestdag van het 1-jarig bestaan was erg geslaagd! Beste mensen. Leest u deze brief a.u.b. aandachtig door. En toen was het alweer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma juni 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma juni 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma juni 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor de

Nadere informatie

PROGRAMMA. PlusBus KOLLUMERLAND. Aanmelden:0511-700207. maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207

PROGRAMMA. PlusBus KOLLUMERLAND. Aanmelden:0511-700207. maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207 PROGRAMMA PlusBus KOLLUMERLAND Aanmelden:0511-700207 maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207 oktober november december 2013 Dinsdag 1 oktober Vaartocht op het Wad en het Lauwersmeer is een

Nadere informatie

Nieuwsbrief PlusBus augustus 2017, nummer 08

Nieuwsbrief PlusBus augustus 2017, nummer 08 Nieuwsbrief PlusBus augustus 2017, nummer 08 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en minder validen in Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Amstelhoek, Waverveen en De Hoef. Voor zelfstandig

Nadere informatie

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 Veel vakanties lopen in de maand augustus al weer op hun eind. Maar wij gaan nog even door en hebben weer enkele leuke uitstapjes gepland. Deze maand gaan we, daar waar de chauffeur

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus. Programma Juli Opgeven vanaf dinsdag 27 en 28 Juni. tussen 9:00 en 12:00 uur. Zandacademie Den Haag

BoodschappenPlusBus. Programma Juli Opgeven vanaf dinsdag 27 en 28 Juni. tussen 9:00 en 12:00 uur. Zandacademie Den Haag BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juli 2017 Opgeven vanaf dinsdag 27 en 28 Juni tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Zandacademie Den Haag Service centrum Maartensdijk Maertensplein 96 3738GR

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus. Programma Juni 2016. Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei. tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195. Jachtlust Bilthoven

BoodschappenPlusBus. Programma Juni 2016. Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei. tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195. Jachtlust Bilthoven BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juni 2016 Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Jachtlust Bilthoven Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9.00-12.00 uur. Spelregels

Nadere informatie

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon:

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon: Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit Reserveren voor december is mogelijk vanaf 29 november 2017 per telefoon: +31 (0)23 2052319 op werkdagen van 09:00 tot en van 13:00-16:00 uur of per mail: info@haarlemsjopper.nl

Nadere informatie

Programma September 2017

Programma September 2017 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma September 2017 Beldagen zijn 22 en 23 augustus tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Service centrum Maartensdijk Maertensplein 96 3738GR Maartensdijk 0346 214195

Nadere informatie

Dwarsgracht.... de best bewaarde verrassing!

Dwarsgracht.... de best bewaarde verrassing! Dwarsgracht... de best bewaarde verrassing! Alles wat U van Giethoorn verwacht vindt U ook in Dwarsgracht en bovendien rust, ruimte en in het seizoen juist gezellige drukte. Café Restaurant De Otterskooi,

Nadere informatie

Programma Oktober 2016

Programma Oktober 2016 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Oktober 2016 Opgeven vanaf dinsdag 27 september Of Woensdag 28 september tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 NIEUWE SPELREGELS Samen boodschappen doen, genieten

Nadere informatie

Arrangementen.

Arrangementen. Arrangementen www.dewittehoeve.nl Arrangementen zijn vanaf 10 personen (m.u.v arrangementen met fluisterboot dit kan vanaf 4 Arrangement nummer 1 Ontvangst bij de Witte hoeve met onbeperkt kfie / thee

Nadere informatie

PROGRAMMA SEPTEMBER 2018

PROGRAMMA SEPTEMBER 2018 PROGRAMMA SEPTEMBER 2018 WOENSEL DE BETUWE DE GLAZEN BOERDERIJ De vakantietijd ligt weer achter ons. Wat is het een prachtige zomer geweest. Sommige dagen wel erg warm. Zo warm zelfs dat we ritten afgezegd

Nadere informatie

Volendam Juni 2018

Volendam Juni 2018 Volendam Juni 2018 Heleen Dennis Ludolf Steffi Ben Robin Rein en Shirley Vrijdag 15 Juni Rond 12:00 uur zijn we vanuit Arnhem vertrokken richting Veenendaal samen met Steffi en Heleen, en onder begeleiding

Nadere informatie

JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA

JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA Ontdek Hanzestad Zwolle Programma U wordt opgehaald door een touringcar van Deiman Winschoten. 08.00 uur: Vertrek vanaf de parkeerplaats Hotel vd Valk Zuidbroek

Nadere informatie

PROGRAMMA JULI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds

PROGRAMMA JULI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds PROGRAMMA JULI 2017 Ook voor de maand juli hebben wij weer geprobeerd een leuk programma Te bedenken voor SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss Deze maand gaan we, daar waar de chauffeur ons brengt. Ook paleis

Nadere informatie

horeca.orveltermarke@landal.com

horeca.orveltermarke@landal.com BANQUETMAP 2012 Landal Landschapspark Orveltermarke Mr. J.B. Kanweg 3 9439 TD Witteveen 0593-564103 horeca.orveltermarke@landal.com www.flinthoes.nl ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN 4-UURSVERGADERARRANGEMENT 14,50

Nadere informatie

Dagtochten 2011. Dagtocht 6. Drenthe / Groningen

Dagtochten 2011. Dagtocht 6. Drenthe / Groningen Dagtochten 2011. Dagtocht 6. Drenthe / Groningen s Morgens brengen wij eerst een bezoek aan het gevangenismuseum in Veenhuizen. Hier worden wij ontvangen met koffie en koek en krijgen hier onder leiding

Nadere informatie

Vaartochten Halve Maen (bouwsteen 1)

Vaartochten Halve Maen (bouwsteen 1) Vaartochten Halve Maen (bouwsteen 1) De Halve Maen beschikt over 84 zitplaatsen in de salon en nog eens 56 op het bovendek en is volledig toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Let u wel op dat één

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars)

4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars) 4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars) Het was weer de 4 e keer dat wij een internationale weekendmeeting organiseerde, ditmaal in het weekend van 10 t/m 12 juni, een

Nadere informatie

Uitstapjes 2015. van de afdelingen. Duin- en Bollenstreek en Katwijk

Uitstapjes 2015. van de afdelingen. Duin- en Bollenstreek en Katwijk Uitstapjes 2015 van de afdelingen Duin- en Bollenstreek en Katwijk Het Rode Kruis Uitstapjes 2015 Van de afdelingen Duin- en Bollenstreek en Katwijk Het Rode Kruis in de Duin- en Bollenstreek en Katwijk

Nadere informatie

PlusBus. in de gemeente Barneveld. (0342)

PlusBus. in de gemeente Barneveld. (0342) PlusBus in de gemeente Barneveld (0342) 745 845 bpb@welzijnbarneveld.nl Programmaboekje juni - juli 2019 Beste mensen, Voor de maanden juni en juli 2019 is er weer een divers pakket aan uitstapjes. Het

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. Het programma is leuk, uitdagend, spannend, sportief

Nadere informatie

PROGRAMMA Januari Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA Januari Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA Januari 2017 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor januari is mogelijk vanaf 19 December 2016 per telefoon: 076 513 51 11 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per

Nadere informatie

Buiten worden we opgewacht door Hazel de eigenaresse van ons appartement. We gaan met drie ruime auto s naar Lagos. Het is bijna een uurtje rijden.

Buiten worden we opgewacht door Hazel de eigenaresse van ons appartement. We gaan met drie ruime auto s naar Lagos. Het is bijna een uurtje rijden. Verslag SRG vakantie Lagos Donderdag om 14:00 uur verzamelen we met z n allen op Eindhoven Airport. Iedereen is mooi op tijd en kunnen we door naar de incheck. Dit gaat allemaal erg voorspoedig en ook

Nadere informatie

december 2018, nummer 12 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en mindervaliden in Mijdrecht, Wilnis, NOVEMBER 2016, nr 1

december 2018, nummer 12 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en mindervaliden in Mijdrecht, Wilnis, NOVEMBER 2016, nr 1 Nieuwsbrief PlusBus december 2018, nummer 12 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en mindervaliden in Mijdrecht, Wilnis, NOVEMBER 2016, nr 1 Vinkeveen, Amstelhoek, Waverveen en De Hoef.

Nadere informatie

Geachte gast, Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u uitgewerkt.

Geachte gast, Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u uitgewerkt. Geachte gast, Graag dagen wij onszelf uit om voor u een ultiem moment te creëren vol culinair avontuur in een ontspannen sfeer. Ook willen we u een functionele ambiance bieden voor een succesvolle zakelijke

Nadere informatie

De PlusBus Weesp. Programma oktober, november en december 2018 U kunt bellen voor de activiteiten:

De PlusBus Weesp. Programma oktober, november en december 2018 U kunt bellen voor de activiteiten: 1 e jaargang nr. 1 De PlusBus Weesp Wij kunnen gaan starten!! oktober 2018 Programma oktober, november en december 2018 U kunt bellen voor de activiteiten: Vanaf maandag 17 september tussen 10-12 uur voor

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15 Activiteiten Walcheren September 15 zon 30aug Rondje fietsen op Walcheren Zou je best eens een mooie fietstocht willen maken, maar doe je dat liever niet alleen? Fiets dan mee! We gaan een tocht maken

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond!

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Voor de 3 e keer organiseren we de Nationale Diabetes Challenge in de gemeente Heumen, Mook & Middelaar. Samen met andere diabetespatiënten én zorgverleners

Nadere informatie

Hotel Schimmelpenninck Huys

Hotel Schimmelpenninck Huys Hotel Schimmelpenninck Huys Het Schimmelpenninck Huys In het hart van Groningen is het voormalig patriciërshuis, Hotel Schimmelpenninck Huys, gevestigd. Te midden van het bruisende uitgaansleven en shoppingcentra

Nadere informatie

Di. 1 september Boodschappen doen in Borger en bezoek RABO bank

Di. 1 september Boodschappen doen in Borger en bezoek RABO bank Programma Boodschappen PlusBus Borger Odoorn September en oktober 2015 Di. 1 september Boodschappen doen in Borger en bezoek RABO bank Met de mogelijkheid om naast de RABO bank ook de dinsdagmarkt te bezoeken.

Nadere informatie

PROGRAMMA MEI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds

PROGRAMMA MEI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds PROGRAMMA MEI 2017 Voor u ligt het programma voor MEI van de SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss We gaan weer op pad voor de boodschappenritten en er zijn ook weer diverse leuke uitstapjes. Alvast veel leesplezier

Nadere informatie

Uitstapjes 2013. District Rijnland

Uitstapjes 2013. District Rijnland Uitstapjes 2013 District Rijnland Uitstapjes 2013 District Rijnland Het Rode Kruis, district Rijnland, organiseert groepss speciaal voor mensen die er zelf niet gemakkelijk opuit gaan. Geldt dat ook voor

Nadere informatie

Onze vloot. Programma 2015. De steigers van de Zilvermeeuw: de beste plaats om uw dag in de Biesbosch te beginnen! Kijk ook eens op www.zilvermeeuw.

Onze vloot. Programma 2015. De steigers van de Zilvermeeuw: de beste plaats om uw dag in de Biesbosch te beginnen! Kijk ook eens op www.zilvermeeuw. Onze vloot Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw DRIMMELEN BV Programma 2015 Zilvermeeuw 2 Catharinaplaat Zilvermeeuw 5 Zilvermeeuw 6 De steigers van de Zilvermeeuw: de beste plaats om uw dag in de Biesbosch te

Nadere informatie

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen.

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen. Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 13 juli t/m zondag 23 augustus. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Het VTV organiseert in de zomervakantie

Nadere informatie

Golfweek SPORTIEF. Culinair. genieten UITNODIGING & INFORMATIE

Golfweek SPORTIEF. Culinair. genieten UITNODIGING & INFORMATIE Golfweek UITNODIGING & INFORMATIE & 2015 SPORTIEF Culinair genieten In de week van maandag 31 augustus tot en met zaterdag 5 september kunt u deelnemen aan de wedstrijden voor het goede doel tijdens onze

Nadere informatie

VAKANTIEKRANT SAMEN-UITBUS

VAKANTIEKRANT SAMEN-UITBUS VAKANTIEKRANT SAMEN-UITBUS PROGRAMMA JULI en AUGUSTUS 2018 juli en augustus Dat betekent voor veel Nederlanders: Zon Zee en Strand En voor onze SUB deelnemers betekent dat: Zon Zien en Samen uit Met deze

Nadere informatie

Arrangementen Heerencompagnie 2019

Arrangementen Heerencompagnie 2019 Arrangementen Heerencompagnie 2019 Broodmaaltijd Heerencompagnie - Kop huisgemaakte soep - Warme snack - Koude vissoorten (zalm en makreel) - Koude vleessoorten (ham, schenk en nagelholt) - Diverse soorten

Nadere informatie

Oceanium. Haaienzaal EAUditorium Caraïbisch Café. Noord -en Zuid Amerika. OMSCHRIJVING: PERSONEN: BESCHIKBAAR: feest diner theater

Oceanium. Haaienzaal EAUditorium Caraïbisch Café. Noord -en Zuid Amerika. OMSCHRIJVING: PERSONEN: BESCHIKBAAR: feest diner theater Blijdorp Happenings Heeft u ooit geluncht met uitzicht op een Maleise tijgerkreek? Of in een Afrikaanse Lodge? Heeft u tijdens een vergadering wel eens oog in oog gestaan met een zwartpunthaai? Of gedineerd

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

Activiteiten bij De Helderse Vallei - juli 2019

Activiteiten bij De Helderse Vallei - juli 2019 De Helderse Vallei is een natuurcentrum op loopafstand van het Noordzeestrand. Bekijk de natuurexpositie, doe mee met een excursie of struin in de gezellige winkel. Vanaf De Helderse Vallei zijn er wandel,

Nadere informatie

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY & GOLF Zijn de Healey en golf uw passie? Wij willen deze twee combineren in de eerste Healey golfreis. In vier dagen tijd spelen wij op drie prachtige golfbanen

Nadere informatie

Boodschappen PlusBus Haarlem. Samen Er Op Uit. Reserveren voor juli en augustus is mogelijk. vanaf 4 juli per telefoon:

Boodschappen PlusBus Haarlem. Samen Er Op Uit. Reserveren voor juli en augustus is mogelijk. vanaf 4 juli per telefoon: Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit Reserveren voor juli en augustus is mogelijk vanaf 4 juli 2018 per telefoon: +31 (0)23 2052319 op werkdagen van 13:30-15:30 uur of per mail: info@haarlemsjopper.nl

Nadere informatie

Kook en Proefstudio Den Haag

Kook en Proefstudio Den Haag Geachte heer/mevrouw, Via deze weg willen wij ons graag aan u voorstellen. De Kook en Proefstudio Den Haag is dé gelegenheid waar collega's, vrienden en familie samen aan de slag gaan. Samen koken, samen

Nadere informatie

VOORDEELARRANGEMENTEN VOOR TOURINGCARBEDRIJVEN 2019

VOORDEELARRANGEMENTEN VOOR TOURINGCARBEDRIJVEN 2019 VOORDEELARRANGEMENTEN VOOR TOURINGCARBEDRIJVEN 2019 Geachte touringcarondernemer, Het seizoen 2019 staat weer voor de deur en naast onze programma s die uitgebreid omschreven staan in onze brochures hebben

Nadere informatie

Mei 2014. Programmaboekje. Te boeken vanaf: 22 april

Mei 2014. Programmaboekje. Te boeken vanaf: 22 april Kerkenbosplaats 1 5043RX Tilburg Bereikbaar: op dinsdag en donderdag van 09.00-12.00 uur op telefoonnr. 013-5728389 Uitsluitend om te annuleren: 06-34344948 Programmaboekje Mei 2014 Te boeken vanaf: 22

Nadere informatie

MEDIAPARK HILVERSUM. Informatie Mediapark Hilversum

MEDIAPARK HILVERSUM. Informatie Mediapark Hilversum MEDIAPARK HILVERSUM Het Nederlands instituut voor Beeld en Geluid is een van de grootste audiovisuele archieven van Europa; het unieke gebouw op het Media Park in Hilversum herbergt ruim 800.000 uur aan

Nadere informatie

TE HUUR. Schaapskooi 24 personen

TE HUUR. Schaapskooi 24 personen TE HUUR Schaapskooi 24 personen Een unieke accommodatie, wonen en slapen apart maar toch bij elkaar. De schaapskooi bestaat uit 3 woningen te weten een woon-en twee slaapgedeelten. De woningen staan haaks

Nadere informatie

Het jaar 2013. 81 x boodschappen 114 x uitjes 968 x recreatie 70 x medisch 25 x overige

Het jaar 2013. 81 x boodschappen 114 x uitjes 968 x recreatie 70 x medisch 25 x overige Het jaar 2013 Het jaar 2014 is alweer een maand oud. Dat wil ook zeggen dat de BoodschappenPlusBus bijna een jaar operationeel is. In 2013 hebben wij met de BpB verschillende soorten ritten uitgevoerd.

Nadere informatie

Condoleance informatie

Condoleance informatie Condoleance informatie Landgoed Westerlee In het oosten van Groningen, in het prachtige Oldambt, ligt Landgoed Westerlee. 25 minuten van de stad Groningen en te midden van een schitterend onontdekt stukje

Nadere informatie

Programma April 2017

Programma April 2017 , BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma April 2017 Opgeven vanaf dinsdag 28 en woensdag 29 maart tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Service centrum Maartensdijk Maertensplein 96 3738GR Maartensdijk

Nadere informatie

Groepen & arrangementen

Groepen & arrangementen Groepen & arrangementen Kasteel Ammersoyen is een leuke bestemming voor een groepsuitje Volg een rondleiding door het kasteel met uw vereniging, collega's, familie of vrienden Of kies uit een van onze

Nadere informatie

Vakantie-Dag-Activiteiten 2018

Vakantie-Dag-Activiteiten 2018 Vakantie-Dag-Activiteiten 2018 De Klup organiseert van 20 t/m 24 augustus 2018 de jaarlijkse Vakantie-Dag-Activiteiten (VDA) voor mensen met een verstandelijke beperking. Voor deelname aan de VDA hoef

Nadere informatie

PROGRAMMA Juni Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA Juni Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA Juni 2018 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Juni is mogelijk vanaf 24 mei 2018 per telefoon: 076-53 25 042 076 51 35 111 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of

Nadere informatie

Delfshaven, uw persoonlijke keuze. laurens DELFSHAVEN

Delfshaven, uw persoonlijke keuze. laurens DELFSHAVEN Delfshaven, uw persoonlijke keuze laurens DELFSHAVEN Delfshaven Laurens Delfshaven is een modern woonzorgcentrum voor ouderen in de bruisende deelgemeente Delfshaven. Er heerst een gemoedelijke en gezellige

Nadere informatie

Arrangementen Heerencompagnie 2018

Arrangementen Heerencompagnie 2018 Arrangementen Heerencompagnie 2018 Broodmaaltijd Heerencompagnie 14,50 p.p. - Kop huisgemaakte soep - Warme snack - Koude vissoorten (zalm en makreel) - Koude vleessoorten (ham, schenk en nagelholt) -

Nadere informatie

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Als in Nederland de herfst z n intrede doet, vieren wij nog even de Spaanse zomer. Met gemiddeld 23 graden is Andalusië een heerlijke najaarsbestemming. We gaan 8 dagen

Nadere informatie

Studiereisverslag Star Clipper

Studiereisverslag Star Clipper Studiereisverslag Star Clipper 14 t/m 18 augustus 2005, aangeboden door VCK Zeereizen. 1 Een geweldig zeilavontuur! U hoeft niet zelf te helpen, maar het mag wel! Informele sfeer, geen formele avonden.

Nadere informatie

WAAR GAAN WE NAARTOE?

WAAR GAAN WE NAARTOE? WAAR GAAN WE NAARTOE? De familie Janssens wil op uitstap. Maar vader, moeder en de kinderen hebben hun eigen wensen! Kan je de familie helpen? Bekijk de brochures. Welke uitstap is goed voor iedereen?

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN MUSEUMMOLEN DE WALVISCH, JENEVERMUSEUM EN BRANDERIJ 2019

ARRANGEMENTEN MUSEUMMOLEN DE WALVISCH, JENEVERMUSEUM EN BRANDERIJ 2019 ARRANGEMENTEN MUSEUMMOLEN DE WALVISCH, JENEVERMUSEUM EN BRANDERIJ 2019 Versie 3-2019 Arrangementen en prijzen zijn geldig tot en met 31 december 2019 1 INLEIDING Het Nationaal Jenevermuseum Schiedam bevindt

Nadere informatie

Medemblik. Medemblik: water... en nog veel meer. Gemak dient de mens. www.inmedemblik.nl. In deze flyer vindt u vijf ideearrangementen

Medemblik. Medemblik: water... en nog veel meer. Gemak dient de mens. www.inmedemblik.nl. In deze flyer vindt u vijf ideearrangementen Medemblik foto: Rianne Broeze-Noordegraaf Medemblik: water... en nog veel meer Een fantastische ligging aan de IJsselmeerkust, het beste zeilwater van Nederland, de spectaculaire Delta Lloyd Regatta, het

Nadere informatie

Zelfstandig, onafhankelijk & onderscheidend

Zelfstandig, onafhankelijk & onderscheidend Welkom aan boord! Beleef en ervaar een luxe rondvaart met Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft aan boord van het Varend Monument "Oriënt". De Salonboot is overdekt en verwarmd, waardoor u het hele jaar

Nadere informatie

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: 381995 of 06.34204870 of 06.43753307 fietsdagtocht donderdag 27 juni wandeltocht woensdag 10 juli opening de Achtertuin

Nadere informatie

Hotel Schimmelpenninck Huys

Hotel Schimmelpenninck Huys Hotel Schimmelpenninck Huys Het Schimmelpenninck Huys In het hart van Groningen is het voormalig patriciërshuis, Hotel Schimmelpenninck Huys, gevestigd. Te midden van het bruisende uitgaansleven en shoppingcentra

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 14

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 14 Activiteiten Walcheren September 14 zon 7 sept Rondje fietsen op Walcheren Zou u best mooie fietstochten willen maken, maar doet u dat liever niet alleen? Fiets dan mee met 'Fietsen op Walcheren'. Dit

Nadere informatie

Harmelen NIEUW IN DE VERHUUR - 4 APPARTEMENTEN. Appartementencomplex Oude Rijnstaete

Harmelen NIEUW IN DE VERHUUR - 4 APPARTEMENTEN. Appartementencomplex Oude Rijnstaete NIEUW IN DE VERHUUR - 4 APPARTEMENTEN Appartementencomplex Oude Rijnstaete Harmelen Op een van de mooiste locaties van Harmelen zijn net 4 prachtige en volledig gerenoveerde appartementen opgeleverd en

Nadere informatie

Kortom, Art & Dining is dé ideale ontmoetingsplaats in Dordrecht.

Kortom, Art & Dining is dé ideale ontmoetingsplaats in Dordrecht. ART & DINING Art & Dining - gevestigd in het Dordrechts Museum In Art & Dining kom je met vrienden bijeen om te genieten van eten en drinken. Deze nieuwe toplocatie biedt een ontspannen sfeer en een authentiek

Nadere informatie

Met trots presenteert de afdeling Vrije Tijd:

Met trots presenteert de afdeling Vrije Tijd: Met trots presenteert de afdeling Vrije Brabants Walfestival met Corry Konings Vrijdagmiddag 25 april 33,00 inclusief entree en 2 consumpties Woensdrecht 1 vrijwilliger per 3 deelnemers Dagtochtennummer:721403

Nadere informatie

Trouwen bij Beachclub LEEF. Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag

Trouwen bij Beachclub LEEF. Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag Trouwen bij Beachclub LEEF Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag Beachclub LEEF Bedankt voor je interesse in Beachclub LEEF! Trouwen bij Beachclub LEEF betekent de dag van je leven op

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch

Groepsontvangsten.  Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten www.glk.nl Kasteel Cannenburch 2017 Groepsontvangsten Dé locatie in de omgeving van Apeldoorn om samen met familie, vrienden, collega s of uw vereniging een onvergetelijke dag door te

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

BARCELONA AVOND SPECIAL & MAGISCHE FONTEINEN

BARCELONA AVOND SPECIAL & MAGISCHE FONTEINEN BARCELONA AVOND SPECIAL & MAGISCHE FONTEINEN Vertrek vanuit Salou ± 14.00 h. 23.00 h. Bij binnenkomst in Barcelona rijden we langs het FC Barcelona Camp Nou stadion, indien mogelijk maken we een korte

Nadere informatie

Aan tafel bij Crimpert Salm

Aan tafel bij Crimpert Salm Stichting H.E.L.D. Verzorgt dag uit voor vrijwilligers Familiehuis Daniel Den Hoed Rotterdam Deze dag is mogelijk gemaakt door schenkingen van duivenliefhebbers uit Nederland en België De bus klaar voor

Nadere informatie

Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Programma uitstapjes Vivium De Bolder

Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Programma uitstapjes Vivium De Bolder Programma uitstapjes Vivium De Bolder Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 Najaar 2017 Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Vivium helpt u verder Uitstapjes Najaar 2017 Gaat u mee? Het Uitbureau

Nadere informatie

Restaurant en Grand-café Ter Valcke Restaurant Erasmuspark Grand-café Poelwijck

Restaurant en Grand-café Ter Valcke Restaurant Erasmuspark Grand-café Poelwijck Restaurant en Grand-café Ter Valcke Restaurant Erasmuspark Grand-café Poelwijck Iets te vieren? Neem deze folder met ons aanbod mee! Iets te vieren? Neem deze folder met ons aanbod mee Heeft u iets te

Nadere informatie

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 ZELDZAAM FEESTEN Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 INDELINGEN EN OPSTELLINGEN Er zijn diverse mogelijkheden op

Nadere informatie

High Wine is de hartige variant van High Tea, een gezellige aangeklede borrel.

High Wine is de hartige variant van High Tea, een gezellige aangeklede borrel. High wine in Grand Café Borg Nienoord High Wine is de hartige variant van High Tea, een gezellige aangeklede borrel. In de sfeervolle tuinkamer, een elegante zaal in jugendstil met een ruim terras aan

Nadere informatie