PROGRAMMA Augustus Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PROGRAMMA Augustus Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit"

Transcriptie

1 PROGRAMMA Augustus 2017 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Augustus is mogelijk vanaf Donderdag 20 Juli 2017 per telefoon: op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per mail: We zien u graag op één van onze uitstapjes! Initiatiefnemers BoodschappenPlusBus Etten-Leur Juniorkamer Etten-Leur Lionsclub Etten-Leur e.o. Lionsclub De Vryeheydt Etten Ronde Tafel 157 Etten-Leur Rotaryclub Etten-Leur e.o. Sponsoren BoodschappenPlusBus Etten-Leur

2 Boodschappen PlusBus Etten Leur Augustus 2017 Dinsdag 1 augustus Woensdag ochtend 2 augustus Woensdag avond 2 augustus Donderdag 3 augustus Vrijdag 4 augustus Huifkartocht landelijke omgeving van Ulicoten Een gezellig uitstapje met uw gezelschap in de huifkar door de prachtige Brabantse natuur. Onder begeleiding van een gids rijdt u dwars door de Kempen. Al kijkend en kletsend en misschien wel zingend: En we gaan nog niet naar huis, vliegt de 2 uur durende tocht voorbij, zonder dat we er erg in hebben. Daarna gebruiken we een lunch bij De Kneut te Ulicoten. Van 08:30 uur Kosten 20,00 (inclusief huifkartocht exclusief lunch) Winkelcentrum Etten-Leur/boodschappen/markt We brengen vanochtend een bezoek aan het winkelcentrum waar u vrijblijvend kunt rondkijken. Tevens kunt u aan het eind van de ochtend nog boodschappen doen bij Albert Heijn. Een bezoek aan de weekmarkt is ook mogelijk. Er is gelegenheid om samen koffie te drinken. Tot 12:00 uur Kosten 3,00 (exclusief consumpties) Eetpunt locatie Kloostergaard Een driegangen keuze menu met een kopje koffie of thee na. U kunt komen dineren bij het Eetpunt in het sfeervolle Warm Hart van locatie Kloostergaard. U hoeft niet in Kloostergaard te wonen om van het Eetpunt gebruik te maken. Van 17:00 uur Tot 20:30 uur Kosten 17,00 (exclusief consumptie) Bezoek aan Volendam Bekende zangers, souvenirs winkeltjes, klompen, klederdracht je heb het allemaal in Volendam. Heerlijk slenteren over de dijk, een lekker visje eten en een terrasje pakken dit kan allemaal in Volendam. Kosten 15,00 (exclusief consumpties) Molen en Merentocht over de Kagerplassen Tijdens de Meren en Molentocht ontdekt u een prachtige omgeving. Geniet varend van o.a. de Kagerplassen en alles wat hier te doen is. In juli en augustus meren maken we een stop op het Kaageiland. Daar meren we aan bij restaurant het Kompas. Op het Kaageiland bevinden zich nog meer gezellige horecagelegenheden. Boerderijen vindt u er ook en het is leuk om er te wandelen Tot 19:00 uur Kosten 45,00 (inclusief vervoer en boottocht van 4,5 uur)

3 Zaterdag 5 augustus Snuffelmarkt / Rommelmarkt in Middelburg Op de markt in Middelburg gaan we een bezoek brengen aan de snuffelmarkt. Er staan ongeveer 100 kramen met antiek en curiosa. De markt is te bezoeken van 9 tot 17 uur. U kunt ook in Middelburg nog gezellig terrasje pakken, lunchen of winkelen. Kosten 12,50 (exclusief consumpties) Zondag 6 augustus Pasar Malam Oderkerkpark Een bezoek aan de oosterse Markt, waar u van live muziek en lekker hapjes kunt genieten. Van 13:30 uur Kosten 3,00 (exclusief entree) Maandag 7 augustus Stranduitje Kijkduin Nationaal Ouderenfonds Het Nationaal Ouderenfonds organiseert weer stranduitjes! Vorig jaar hebben we voor zo'n 3000 ouderen een onvergetelijke stranddag georganiseerd, voor dit jaar hebben we de ambitie om nog meer ouderen een mooie dag op het strand te bezorgen. Van uur Kosten 32,50 (inclusief koffie met gebak en lunch) Dinsdag 8 augustus Dagje Hellevoetsluis Een rijke historie, een groot en gezellig winkelcentrum, terrasjes aan het water, volop restaurants, bars, musea én evenementen. Hellevoetsluis biedt het allemaal. Vooral in het zomerseizoen is Hellevoetsluis een bruisende vestigingsstad. De terrasjes aan het water in de historische vesting zijn dan een aanrader! Van 9:00 uur Kosten 12,00 (exclusief consumpties) Woensdag 9 augustus Le Marie Marché in Scheveningen Le Marie Marché is de wekelijkse markt op de pier in Scheveningen. Elke woensdag kun je boven het water lopen, langs kraampjes vol heerlijke producten. Fruit, biologische zuivel, planten en bloemen, brood, zoete lekkernijen en mediterrane producten. Ook zijn er kraampjes met lifestyleproducten. Le Marie Marché is een unieke locatie om je boodschappen te doen, zo boven het Scheveningse strand. Combineer boodschappen met een strandwandeling of een kopje koffie bij een van de vele eettentjes op de Pier. Kosten 12,50 (exclusief consumpties)

4 Donderdag 10 augustus Vrijdag 11 augustus Zaterdag 12 augustus Zondag 13 augustus Stranddag Hoek van Holland We wandelen langs de boulevard van Hoek van Holland en gaan gezamenlijk lunchen bij Beachclub Bing. We gaan genieten van het strand en de zee. Van 09:30 uur Kosten 15,00 (exclusief lunch, exclusief consumptie) Bezoek aan Volendam Bekende zangers, souvenirs winkeltjes, klompen, klederdracht je heb het allemaal in Volendam. Heerlijk slenteren over de dijk, een lekker visje eten en een terrasje pakken dit kan allemaal in Volendam. Kosten 15,00 (exclusief consumpties) PlukTuin Akkerlust in Tholen Wij zijn al meer dan 25 jaar actief in de zomerbloemen teelt. Als uitbreiding zijn wij in 2014 begonnen met een pluktuin, wat veel positieve reactie opleverde. Naast de vaste/meerjarige planten worden er ook tientallen soorten gezaaid. De bloemen staan in bedden van ongeveer een meter breed, met daartussen paden. Bij elkaar is het meer dan een kilometer aan bloemen!!hoe werkt het? U krijgt een mand en een schaartje en kunt zoveel bloemen knippen als u wilt, en neem er gerust de tijd voor.. Als u genoeg heeft geplukt kunt u er, eventueel met wat hulp van ons, een mooi boeket van maken. Er staan emmers met water klaar, voor het geval dat u nog een kopje koffie of thee blijft drinken. Van 12:30 uur Tot 17:00 uur Kosten 17,50 Meersel Dreef (inclusief koffie met iets lekkers, en boeket bloemen) Vanmiddag rijden we via een bosrijke omgeving richting Meersel dreef en gaan we bij Taverne De Zevenster bij de paters in de tuin heerlijk op terras wat drinken. Ze hebben daar heerlijke appelflappen maar voor de liefhebber ook een lekker biertje. U bent ook in de gelegenheid om naar de beeldentuin te gaan. Van 13:00 uur Kosten 5,00 (exclusief drankjes) Maandag 14 augustus Diekdagen in Middelharnis Struin langs de kraampjes op zoek naar wat leuks en ontdek de meer dan 100 winkels van D'n Diek. Vermaak en vertier voor iedereen is er verder in de vorm van diverse kinderattracties, looporkesten en acts. Dankzij de samenwerking zijn dit groots opgezette braderieën. Het feest trekt altijd veel bezoekers, die genieten van het shoppen, het pakken van een terrasje aan de haven van Middelharnis of het kijken naar de diverse acts. Vorige edities waren er onder meer paardenacts en oldtimers. Wat de organisatie dit jaar in petto heeft, blijft tot op de dag zelf een verrassing! Van 10:00 uur Kosten 12,50 (inclusief vervoer, exclusief consumpties)

5 Dinsdag 15 augustus Woensdag 16 augustus Donderdag 17 augustus Vrijdag 18 augustus Zaterdag 19 augustus Kasteel Heeswijk Het Kasteel van Brabant bestaat bijna duizend jaar. De rijke geschiedenis van dit machtige monument kun je beleven in en rondom het kasteel. Prominent ligt Kasteel Heeswijk in het beekdal van de Aa nabij Den Bosch, indrukwekkend middelpunt van Landgoed Heeswijk. Vanaf hier bestuurden de heren van Heeswijk-Dinther hun domein. De laatste eigenaren, de baronnen Van den Bogaerde van Terbrugge, waren verbonden aan het Koninklijk Huis. Nu is het kasteel een museum. Kosten 25,00 (inclusief entree kasteel, MJK gratis) Bezoek Zaanse Schans en koffietafel De Zaanse Schans is een uniek woon-werkbuurt met de meest houten Zaanse woonhuizen, musea, molens, winkels, restaurants. in restaurant de Kraai gaan we genieten van een Hollandse koffietafel. Kosten 33,50 (inclusief koffietafel) Tuinen van Appeltern De Tuinen van Appeltern is hét tuininspiratie park van Nederland. Niet alleen bieden wij u interessante informatie over tuinieren, tuinaanleg en tuintrends, wij bieden u ook een gezellig dagje uit. Ons park is ongeveer 22 hectare groot en wij hebben inmiddels meer dan 200 verschillende voorbeeldtuinen. De meeste hebben wij zelf bedacht maar er zijn ook veel tuinen van bekende tuinarchitecten en/of landschapsarchitecten. De Tuinen van Appeltern verandert elke dag. Steeds worden weer nieuwe tuinen aangelegd en worden nieuwe producten en planten toegepast. Van 09:30 uur Kosten 32,50 (inclusief entree) Molen en Merentocht over de Kagerplassen Tijdens de Meren en Molentocht ontdekt u een prachtige omgeving. Geniet varend van o.a. de Kagerplassen en alles wat hier te doen is. In juli en augustus meren maken we een stop op het Kaageiland. Daar meren we aan bij restaurant het Kompas. Op het Kaageiland bevinden zich nog meer gezellige horecagelegenheden. Boerderijen vindt u er ook en het is leuk om er te wandelen Tot 19:00 uur Kosten 45,00 (inclusief vervoer en boottocht van 3,5 uur) Haarlemse hofjes We gaan onder begeleiding van een gids van het gilde van Haarlem de hofjes bezoeken. U wordt ontvangen met koffie en appelgebak in de oudste horeca gelegenheid van Haarlem. Daarna maken we onder begeleiding van een gids een hofjes wandeling. Als we dan terug komen staat er een hofjes lunch voor u klaar. In de middag kunt u nog genieten van de mooie stat Haarlem. Van 08:30 uur Kosten 45,00 (inclusief rondleiding met gids en lunch)

6 Zondag 20 augustus Citytour Breda Beleef de gezellige en mooie binnenstad van Breda met het milieuvriendelijke zonnetreintje (het toeristentreintje)bij regenachtig weer kan het toeristen treintje geheel afgesloten worden zodat u droog kan genieten van de mooie rondrit door Breda. Als de zon gaat schijnen kan de toeristentrein weer geheel open, zodat u heerlijk kunt genieten van de zon! Alle ritten worden begeleid door een stadsgids die onderweg de mooiste verhalen verteld over het historische Breda. Van 13:00 uur Kosten 15,00 (inclusief vervoer treintje) Maandag 21 augustus Dinsdag 22 augustus Woensdag 23 augustus Donderdagavond 24 augustus Dagje Domburg met een bezoek aan de Toeristen Markt Nog even na zomeren, we gaan in de ochtend naar Domburg waar we gezamenlijk lunchen en daarna naar de grote toeristenmarkt. Op de markt vind u altijd leuke aanbiedingen en seizoen specialiteiten. Op de markt zijn ook speciale producten uit de streek, kleding, sieraden en nog veel meer. Van 09:00 uur Tot 17:00 uur Kosten 14,00 (exclusief consumpties) Openlucht museum in Arnhem Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem vangt de geschiedenis. In authentieke gebouwen, voorwerpen en ware verhalen. We nemen je mee op een reis door de tijd. Van twee eeuwen geleden tot heel recent. Je komt er ogen te kort. De mensen van het museum lijken zo uit het verleden te zijn weggelopen. Trots op hun erfgoed, inspireren ze je met hun verhalen. Worden het poffertjes met poedersuiker, stevige huisgemaakte soep, of toch die verse krentenbol van de bakker? En hoe reizen we vandaag? Pak de historische tram of wandel door de tijd. Van 08:30 uur Kosten 45,00 (inclusief entree, MJK gratis) Kruidenhof in Meeuwen Al eeuwen gebruikt men kruiden als toevoeging of medicijn. Daarom vertelt Kruidenhof Meeuwen u graag meer over hun bijzondere eigenschappen. U krijgt een rondleiding met uitleg. Daarna is het mogelijk om zelf een speciaal bij u passende thee samen te stellen. Dit alles, rondleiding met advies, thee (of koffie kan ook hoor) met heerlijk gebak. U bent van harte welkom.!! Van 12:30 uur Kosten 12,50 (inclusief rondleiding thee/koffie met gebak) Eetpunt locatie Het Anbarg Een driegangen keuze menu met een kopje koffie of thee na. U kunt komen dineren bij het Eetpunt in het sfeervolle Grand Café van locatie Het Anbarg. U hoeft niet in Het Anbarg te wonen om van het Eetpunt gebruik te maken. Van 17:30 uur Tot 20:30 uur Kosten 17,00 (exclusief consumpties)

7 Vrijdag 25 augustus Friet eten in Café De Vlist en een bezoek aan het Zilvermuseum in Schoonhoven. Café de Vlist is van oudsher een pleisterplaats voor natuurliefhebber. Langs het riviertje de Vlist, de Bonrepas waar Napoleon vroeger is geweest, gelegen tussen de zilverstad Schoonhoven, de heksenwaag stad Oudewater en de kaasstad Gouda, staan tal van mooie boerderijen en o.a. de wipwatermolen de Bachtenaar en de Bonrepas molen. Een bezoek aan het nieuwe Nederlands Zilvermuseum in Schoonhoven betekent een leuk, interactief en leerzaam uitje voor jong en oud. Bezoekers zien, voelen, ruiken en horen zilver en ontdekken nog veel meer over dit veelzijdige edelmetaal in de Wereld van Zilver. Kosten 35,00 (inclusief friet met snack en entree museum) Zaterdag 26 augustus Renesse met bezoek aan de avondmarkt In de zomer is Renesse het bezoeken waard gezellige terrasjes en leuke winkeltjes. Op deze zaterdag is er vanaf uur een gezellige avondmarkt. De nachtmarkt is een grote publiekstrekker. We vertrekken wat later op de dag maar komen dan ook s avonds later thuis. Tip: Midden in Renesse staat een grote frietkraam waar u frietjes kunt gaan eten. Van 12:30 uur Tot 22:00 uur Kosten 15,00 (exclusief consumpties) Zondag 27 augustus Terrasconcert bij Toontje Schoen in Chaam De monumentale boerderij van Toontje Schoen bevindt zich in het prachtige buitengebied van Chaam, dichtbij de Strijbeekse heide. Het voormalige stalgedeelte is omgebouwd tot café en bierbrouwerij. Op het boerderijterras is het prima vertoeven. U kunt hier hoeve ijs en een heerlijk biertje van de brouwerij nuttigen. Vandaag geven muziekgroep De Borrelnoten een muziekoptreden, dit is de hofkapel van Alphen. Met u erbij, wordt het gegarandeerd een hele gezellige muziekmiddag. Van 13:00 uur Kosten 5,00 (exclusief consumptie) Zondag 27 augustus Brabantsedag in Heeze (let op staan plaatsen langs de weg eigen klapstoel kan worden meegenomen De cultuurhistorische optocht van de Brabantsedag start op de laatste zondag van augustus om uur vanaf de opstelplaatsen van de wagens aan het industrieterrein De Poortmannen.Het parcours loopt over de doorgaande weg van Heeze, vanaf industrieterrein De Poortmannen, over Ginderover, Jan Deckersstraat, Kapelstraat, Geldropseweg en eindigt in de Pastoor Spieringslaan en zorgt van begin tot het einde voor ruim 2 uur kijkplezier. Van 10:30 uur Kosten 28,00 (inclusief entree)

8 Dinsdag 29 augustus Bezoek Zaanse Schans en Pannenkoeken lunch De Zaanse Schans is een uniek woon-werkbuurt met de meest houten Zaanse woonhuizen, musea, molens, winkels, restaurants. in restaurant de Kraai gaan we genieten van een Hollandse koffietafel. Kosten 30,00 (inclusief pannenkoekenlunch) Woensdag 30 augustus Rondrit met de Parel Express in Oisterwijk Boswachter en natuurgids Frans Kapteijns van Natuurmonumenten neemt u mee in de PAREL Express, de Oisterwijkse toeristentrein. Liefhebbers van natuurschoon en een goed verhaal, worden uitgenodigd voor een heerlijke tour door het mooie Oisterwijk, met de unieke en hagelnieuwe Oisterwijkse Natuurtoer. De Natuurtoer omvat een rondrit van circa 2 uur; inclusief een tussenstop bij het Oisterwijkse Bezoekerscentrum Groot Speijck. Het gemak en de gezelligheid van een rondrit met de PAREL Express, gecombineerd met de bijna onuitputtelijke informatie over de Oisterwijkse natuur en haar recreatieve historie. Van 12:00 uur Kosten 17,50 (inclusief rondrit met de parelexpress) Donderdag 31 augustus Pannenkoeken eten en wandelen op De Pier in Scheveningen Gelegen op het uiterste puntje van de Pier, boven de zee, ligt ons sfeervolle pannenkoeken restaurant. Het compleet gerestaureerde en gerenoveerde pand is op zich al een uitje om te komen. De gezelligheid kom je tegemoet. De Pier Pannenkoeken beschikt ook over een groot zonneterras. Van 09:00 uur Tot 17:00 uur Kosten 12,50 (exclusief pannenkoeken)

PROGRAMMA Augustus 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA Augustus 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA Augustus 2015 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Augustus is mogelijk vanaf 27 juli 2015 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per mail:

Nadere informatie

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016 PROGRAMMA Maart 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Maart is mogelijk vanaf dinsdag 23 Februari 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of

Nadere informatie

PROGRAMMA Februari 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 26 Januari 2016

PROGRAMMA Februari 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 26 Januari 2016 PROGRAMMA Februari 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Februari is mogelijk vanaf dinsdag 26 Januari 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur

Nadere informatie

PROGRAMMA Juli 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 23 juni 2015

PROGRAMMA Juli 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 23 juni 2015 PROGRAMMA Juli 2015 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Juli is mogelijk vanaf 23 juni 2015 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per mail: plusbus@avoord.nl

Nadere informatie

PROGRAMMA Augustus Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA Augustus Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA Augustus 2018 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Augustus is mogelijk vanaf donderdag 19 juli 2018 per telefoon: 076-53 25 042 076 51 35 111 op werkdagen van 09:00

Nadere informatie

PROGRAMMA Januari 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 21 December 2015

PROGRAMMA Januari 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 21 December 2015 PROGRAMMA Januari 2015 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Januari is mogelijk vanaf 21 December 2015 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per

Nadere informatie

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 Veel vakanties lopen in de maand augustus al weer op hun eind. Maar wij gaan nog even door en hebben weer enkele leuke uitstapjes gepland. Deze maand gaan we, daar waar de chauffeur

Nadere informatie

PROGRAMMA September Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA September Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA September 2017 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor september is mogelijk vanaf 24 augustus 2017 per telefoon: 076 5325042 076-5135111 op werkdagen van 09:00 tot 12:00

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma juni 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma juni 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma juni 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor de

Nadere informatie

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL PROGRAMMA JUNI 2019 RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL We hebben weer leuke uitjes in het programma staan! Voor ieder wat wils. Wij horen graag op de beldag (of daarna) van

Nadere informatie

PROGRAMMA Juni / Juli 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 30 mei 2016

PROGRAMMA Juni / Juli 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 30 mei 2016 PROGRAMMA Juni / Juli 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor juni en juli is mogelijk vanaf 30 mei 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of

Nadere informatie

PROGRAMMA juni Aanmelden voor de uitstapjes in juni. bellen WOENSDAG 30 mei, UUR. Daarna op ALLE werkdagen

PROGRAMMA juni Aanmelden voor de uitstapjes in juni. bellen WOENSDAG 30 mei, UUR. Daarna op ALLE werkdagen PROGRAMMA juni 2018 We zijn er weer, het programma voor de maand juni. Hopelijk kunnen we alle uitstapjes gaan rijden, omdat u met velen inschrijft. Deze maand een aantal bezoeken aan mooie tuinen, Een

Nadere informatie

Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015

Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015 Opgeven vanaf dinsdag 23 Juni tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Katwijk aan zee Een dagje aan het strand, met de mogelijkheid

Nadere informatie

SAMEN-UITBUS PROGRAMMA JUNI Openlucht museum. Museum Toon Kortooms. Het Depot Wageningen JUNI

SAMEN-UITBUS PROGRAMMA JUNI Openlucht museum. Museum Toon Kortooms. Het Depot Wageningen JUNI SAMEN-UITBUS PROGRAMMA JUNI 2018 Openlucht museum. Museum Toon Kortooms. Het Depot Wageningen JUNI is de zomermaand of rozenmaand, genoemd naar de Romeinse godin Juno, de vrouw van Jupiter. In juni zien

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

Programma September 2017

Programma September 2017 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma September 2017 Beldagen zijn 22 en 23 augustus tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Service centrum Maartensdijk Maertensplein 96 3738GR Maartensdijk 0346 214195

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

PROGRAMMA Juli Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA Juli Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA Juli 2018 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Juli is mogelijk vanaf 28 juni 2018 per telefoon: 076-53 25 042 076 51 35 111 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus. Programma Juni 2016. Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei. tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195. Jachtlust Bilthoven

BoodschappenPlusBus. Programma Juni 2016. Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei. tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195. Jachtlust Bilthoven BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juni 2016 Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Jachtlust Bilthoven Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9.00-12.00 uur. Spelregels

Nadere informatie

PROGRAMMA April en Mei 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA April en Mei 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA April en Mei 2015 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor APRIL en MEI is mogelijk vanaf 25 maart 2015 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 of

Nadere informatie

Di. 1 september Boodschappen doen in Borger en bezoek RABO bank

Di. 1 september Boodschappen doen in Borger en bezoek RABO bank Programma Boodschappen PlusBus Borger Odoorn September en oktober 2015 Di. 1 september Boodschappen doen in Borger en bezoek RABO bank Met de mogelijkheid om naast de RABO bank ook de dinsdagmarkt te bezoeken.

Nadere informatie

PROGRAMMA Juli Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA Juli Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA Juli 2017 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Juli is mogelijk vanaf (LET OP ANDERE DAG) donderdag 22 juni 2017 per telefoon: 076 5325042 op werkdagen van 09:00 tot

Nadere informatie

PROGRAMMA April Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA April Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA April 2018 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor April is mogelijk vanaf 22 maart 2018 per telefoon: 076-53 25 042 076 51 35 111 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur

Nadere informatie

PROGRAMMA Januari Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA Januari Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA Januari 2017 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor januari is mogelijk vanaf 19 December 2016 per telefoon: 076 513 51 11 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per

Nadere informatie

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 September: herfstmaand ook wel fruitmaand genoemd. De dagen worden weer korter en s-nachts wordt het weer frisser. Vaak biedt september ons nog een heerlijke nazomer. Daar gaan

Nadere informatie

PROGRAMMA BOODSCHAPPENPLUSBUS Van 1 september t/m 31 oktober 2011. De feestdag van het 1-jarig bestaan was erg geslaagd!

PROGRAMMA BOODSCHAPPENPLUSBUS Van 1 september t/m 31 oktober 2011. De feestdag van het 1-jarig bestaan was erg geslaagd! PROGRAMMA BOODSCHAPPENPLUSBUS Van 1 september t/m 31 oktober 2011 De feestdag van het 1-jarig bestaan was erg geslaagd! Beste mensen. Leest u deze brief a.u.b. aandachtig door. En toen was het alweer

Nadere informatie

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond!

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Voor de 3 e keer organiseren we de Nationale Diabetes Challenge in de gemeente Heumen, Mook & Middelaar. Samen met andere diabetespatiënten én zorgverleners

Nadere informatie

Programma Oktober 2016

Programma Oktober 2016 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Oktober 2016 Opgeven vanaf dinsdag 27 september Of Woensdag 28 september tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 NIEUWE SPELREGELS Samen boodschappen doen, genieten

Nadere informatie

Mededeling. Beste heer/mevrouw,

Mededeling.  Beste heer/mevrouw, www.tomindebuurt.nl Mededeling Beste heer/mevrouw, Op dit moment staat u in ons adressenbestand om de nieuwsbrief van de Tombus te ontvangen. Om ons adressenbestand up-to-date te houden willen wij u vragen

Nadere informatie

PROGRAMMA JULI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds

PROGRAMMA JULI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds PROGRAMMA JULI 2017 Ook voor de maand juli hebben wij weer geprobeerd een leuk programma Te bedenken voor SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss Deze maand gaan we, daar waar de chauffeur ons brengt. Ook paleis

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Maart 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Maart 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Maart 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

PROGRAMMA Juni Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA Juni Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA Juni 2017 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Juni is mogelijk vanaf 22 Mei 2017 per telefoon: 076 5325042 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per mail: plusbus@avoord.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief PlusBus augustus 2017, nummer 08

Nieuwsbrief PlusBus augustus 2017, nummer 08 Nieuwsbrief PlusBus augustus 2017, nummer 08 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en minder validen in Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Amstelhoek, Waverveen en De Hoef. Voor zelfstandig

Nadere informatie

Boodschappen PlusBus Haarlem. Samen Er Op Uit. Reserveren voor juli en augustus is mogelijk. vanaf 4 juli per telefoon:

Boodschappen PlusBus Haarlem. Samen Er Op Uit. Reserveren voor juli en augustus is mogelijk. vanaf 4 juli per telefoon: Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit Reserveren voor juli en augustus is mogelijk vanaf 4 juli 2018 per telefoon: +31 (0)23 2052319 op werkdagen van 13:30-15:30 uur of per mail: info@haarlemsjopper.nl

Nadere informatie

BIERFABRIEK DELFT. Bierfabriek is een unieke combinatie van. Daarnaast werkt Bierfabriek zo

BIERFABRIEK DELFT. Bierfabriek is een unieke combinatie van. Daarnaast werkt Bierfabriek zo BIERFABRIEK DELFT Bierfabriek is een unieke combinatie van bierbrouwerij, café en restaurant in het historische hart van Delft. Ons concept biedt een ongedwongen sfeer waarin ambachtelijk huisgebrouwen

Nadere informatie

Augustus 2014 P R O G R A M M A B O O D S C H A P P E N P L U S B U S V L E U T E N - D E M E E R N & L E I D S C H E R I J N

Augustus 2014 P R O G R A M M A B O O D S C H A P P E N P L U S B U S V L E U T E N - D E M E E R N & L E I D S C H E R I J N Augustus 2014 P R O G R A M M A B O O D S C H A P P E N P L U S B U S V L E U T E N - D E M E E R N & L E I D S C H E R I J N Pagina 2 De BoodschappenPlusBus Als u graag andere mensen wilt ontmoeten, behoefte

Nadere informatie

PROGRAMMA OKTOBER 2016

PROGRAMMA OKTOBER 2016 PROGRAMMA OKTOBER 2016 Voor u ligt het programma voor oktober van de SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss Met de boodschappenritten en ook weer diverse leuke uitstapjes. Deze maand gaan we onder andere naar

Nadere informatie

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon:

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon: Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit Reserveren voor december is mogelijk vanaf 29 november 2017 per telefoon: +31 (0)23 2052319 op werkdagen van 09:00 tot en van 13:00-16:00 uur of per mail: info@haarlemsjopper.nl

Nadere informatie

PROGRAMMA April 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 29 maart 2016

PROGRAMMA April 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 29 maart 2016 PROGRAMMA April 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor APRIL is mogelijk vanaf 29 maart 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per mail:

Nadere informatie

Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier. Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke

Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier. Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke Vrijdag 5 september 2014. Vertrek 13.00 uur uit Arnhem met Pier en Marijke. In Veenendaal stappen Robert en Nel

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Mei 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Mei 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Mei 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor de

Nadere informatie

Zomer. www.np-zuidkennemerland.nl. Kom naar de. vergadering training bedrijfsuitje borrel excursie kinderpartijtje familiedag

Zomer. www.np-zuidkennemerland.nl. Kom naar de. vergadering training bedrijfsuitje borrel excursie kinderpartijtje familiedag Zomer Kom naar de vergadering training bedrijfsuitje borrel excursie kinderpartijtje familiedag De expositieruimte is vrij toegankelijk en biedt u informatie over dieren, planten en historie van de duinen.

Nadere informatie

SAMEN-UITBUS PROGRAMMA MAART Maart: ook, buienmaand, guldenmaand, dorremaand of lentemaand genoemd.

SAMEN-UITBUS PROGRAMMA MAART Maart: ook, buienmaand, guldenmaand, dorremaand of lentemaand genoemd. SAMEN-UITBUS PROGRAMMA MAART 2018 Maart: ook, buienmaand, guldenmaand, dorremaand of lentemaand genoemd. Nog een maandje en dan is het al weer Pasen! Maar voor het zover is hebben we nog een paar leuke

Nadere informatie

Volendam Juni 2018

Volendam Juni 2018 Volendam Juni 2018 Heleen Dennis Ludolf Steffi Ben Robin Rein en Shirley Vrijdag 15 Juni Rond 12:00 uur zijn we vanuit Arnhem vertrokken richting Veenendaal samen met Steffi en Heleen, en onder begeleiding

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER ARRANGEMENTEN persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER WELKOM BIJ T ANKER In Hotel t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma April 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma April 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma April 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

PROGRAMMA SEPTEMBER 2018

PROGRAMMA SEPTEMBER 2018 PROGRAMMA SEPTEMBER 2018 WOENSEL DE BETUWE DE GLAZEN BOERDERIJ De vakantietijd ligt weer achter ons. Wat is het een prachtige zomer geweest. Sommige dagen wel erg warm. Zo warm zelfs dat we ritten afgezegd

Nadere informatie

PROGRAMMA FEBRUARI 2018

PROGRAMMA FEBRUARI 2018 PROGRAMMA FEBRUARI 2018 De lentemaand is ook de carnavalsmaand. Daar valt niet aan te ontkomen, maar we hebben ook nog enkele leuke uitstapjes. Wij wensen u fijne dagen. UITSTAPJES MAAR 2018 PROEF INVOEGEN

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus. Programma Juli Opgeven vanaf dinsdag 27 en 28 Juni. tussen 9:00 en 12:00 uur. Zandacademie Den Haag

BoodschappenPlusBus. Programma Juli Opgeven vanaf dinsdag 27 en 28 Juni. tussen 9:00 en 12:00 uur. Zandacademie Den Haag BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juli 2017 Opgeven vanaf dinsdag 27 en 28 Juni tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Zandacademie Den Haag Service centrum Maartensdijk Maertensplein 96 3738GR

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Februari 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Februari 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Februari 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

PROGRAMMA MEI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds

PROGRAMMA MEI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds PROGRAMMA MEI 2017 Voor u ligt het programma voor MEI van de SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss We gaan weer op pad voor de boodschappenritten en er zijn ook weer diverse leuke uitstapjes. Alvast veel leesplezier

Nadere informatie

Passie voor Italië? En erg gecharmeerd van de Italiaanse keuken en wijnen? Dan is deze gastronomische verwen-tour waarschijnlijk iets voor u.

Passie voor Italië? En erg gecharmeerd van de Italiaanse keuken en wijnen? Dan is deze gastronomische verwen-tour waarschijnlijk iets voor u. Foodietour i vini Passie voor Italië? En erg gecharmeerd van de Italiaanse keuken en wijnen? Dan is deze gastronomische verwen-tour waarschijnlijk iets voor u. Een ontdekkingsreis naar de top-wijnen in

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15 Activiteiten Walcheren September 15 zon 30aug Rondje fietsen op Walcheren Zou je best eens een mooie fietstocht willen maken, maar doe je dat liever niet alleen? Fiets dan mee! We gaan een tocht maken

Nadere informatie

PROGRAMMA. PlusBus KOLLUMERLAND. Aanmelden:0511-700207. maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207

PROGRAMMA. PlusBus KOLLUMERLAND. Aanmelden:0511-700207. maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207 PROGRAMMA PlusBus KOLLUMERLAND Aanmelden:0511-700207 maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207 oktober november december 2013 Dinsdag 1 oktober Vaartocht op het Wad en het Lauwersmeer is een

Nadere informatie

De PlusBus Weesp. Programma oktober, november en december 2018 U kunt bellen voor de activiteiten:

De PlusBus Weesp. Programma oktober, november en december 2018 U kunt bellen voor de activiteiten: 1 e jaargang nr. 1 De PlusBus Weesp Wij kunnen gaan starten!! oktober 2018 Programma oktober, november en december 2018 U kunt bellen voor de activiteiten: Vanaf maandag 17 september tussen 10-12 uur voor

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus Amersfoort

BoodschappenPlusBus Amersfoort BoodschappenPlusBus Amersfoort Maandprogramma 16 september - 31 oktober 2013 Welkom bij de BoodschappenPlusBus! De zomer loopt helaas al op een einde, maar in dit nieuwe maandprogramma treft u nog leuke

Nadere informatie

Programmaboekje Juli 2015

Programmaboekje Juli 2015 Kerkenbosplaats 1 5043RX Tilburg Bereikbaar: op dinsdag en donderdag van 09.00-12.00 uur op telefoonnr. 013-5728389 Annuleren buiten bovenstaande tijden: zie pag. 3 Programmaboekje Juli 2015 Te boeken

Nadere informatie

PROGRAMMA DECEMBER 2018 & JANUARI 2019

PROGRAMMA DECEMBER 2018 & JANUARI 2019 PROGRAMMA DECEMBER 2018 & JANUARI 2019 WE NADEREN ALWEER HET EINDE VAN HET JAAR! MET SINTERKLAAS, KERST EN OUD EN NIEUW MAAR OOK MET TOCH WEER ENKELE MOOIE RITTEN. OOK HET NIEUWE JAAR BEGINNEN WEER GOED.

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Aan alle deelnemers van Stichting De Baan plus ouders, verzorgers, vrijwilligers en andere belangstellenden,

Aan alle deelnemers van Stichting De Baan plus ouders, verzorgers, vrijwilligers en andere belangstellenden, zomer uitstapjes Stichting d e Ba a n 20I0 Haarlem, april 2010 Aan alle deelnemers van Stichting De Baan plus ouders, verzorgers, vrijwilligers en andere belangstellenden, Ook dit jaar organiseert De Baan

Nadere informatie

Hulst Vestingstad. De vos Reynaerde. De H. Willibrordus Basiliek, het Stadhuis en de vele andere monumentale panden maken de vestingstad compleet.

Hulst Vestingstad. De vos Reynaerde. De H. Willibrordus Basiliek, het Stadhuis en de vele andere monumentale panden maken de vestingstad compleet. Hulst Vestingstad Hulst, de meest Vlaamse Vestingstad van Nederland ligt in het uiterste zuidwesten van Nederland. Het is Zeeuws-Vlaanderen op zijn best, het Zeeuwse stukje van Vlaanderen, waar de tradities

Nadere informatie

december 2018, nummer 12 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en mindervaliden in Mijdrecht, Wilnis, NOVEMBER 2016, nr 1

december 2018, nummer 12 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en mindervaliden in Mijdrecht, Wilnis, NOVEMBER 2016, nr 1 Nieuwsbrief PlusBus december 2018, nummer 12 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en mindervaliden in Mijdrecht, Wilnis, NOVEMBER 2016, nr 1 Vinkeveen, Amstelhoek, Waverveen en De Hoef.

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 14

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 14 Activiteiten Walcheren September 14 zon 7 sept Rondje fietsen op Walcheren Zou u best mooie fietstochten willen maken, maar doet u dat liever niet alleen? Fiets dan mee met 'Fietsen op Walcheren'. Dit

Nadere informatie

PROGRAMMA Juni Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA Juni Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA Juni 2018 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Juni is mogelijk vanaf 24 mei 2018 per telefoon: 076-53 25 042 076 51 35 111 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of

Nadere informatie

Hulst Vestingstad. De vos Reynaerde. De H. Willibrordus Basiliek, het Stadhuis en de vele andere monumentale panden maken de vestingstad compleet.

Hulst Vestingstad. De vos Reynaerde. De H. Willibrordus Basiliek, het Stadhuis en de vele andere monumentale panden maken de vestingstad compleet. Hulst Vestingstad Hulst, de meest Vlaamse Vestingstad van Nederland ligt in het uiterste zuidwesten van Nederland. Het is Zeeuws-Vlaanderen op zijn best, het Zeeuwse stukje van Vlaanderen, waar de tradities

Nadere informatie

*weet je dat. Stichting ZaaiGoed laat ouderen

*weet je dat. Stichting ZaaiGoed laat ouderen GROEN DOET GOED *weet je dat.. Stichting ZaaiGoed laat ouderen opbloeien! Met krasse ouderen, ouderen met dementie en/of een visuele beperking gaan we de natuur in en doen binnen aan de hand van de opgedane

Nadere informatie

Voor alle evenementen geldt dat het Ouderenfonds de volgende taken en verantwoordelijkheden heeft:

Voor alle evenementen geldt dat het Ouderenfonds de volgende taken en verantwoordelijkheden heeft: Geachte lezer, Met trots presenteren wij hierbij de evenementenmenukaart van het Nationaal Ouderenfonds. Het Ouderenfonds is een goed doel die alleen evenementen kan organiseren door middel van uw gift

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2016. Hotel Eureka ligt in het Montferland, een bosrijke omgeving met volop fiets- en wandelmogelijkheden,

Nadere informatie

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren.

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Juni Welkom bij Camping De Heldense Bossen Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Voor een aantal activiteiten kunt u zich inschrijven bij de receptie,

Nadere informatie

VAKANTIEKRANT SAMEN-UITBUS

VAKANTIEKRANT SAMEN-UITBUS VAKANTIEKRANT SAMEN-UITBUS PROGRAMMA JULI en AUGUSTUS 2018 juli en augustus Dat betekent voor veel Nederlanders: Zon Zee en Strand En voor onze SUB deelnemers betekent dat: Zon Zien en Samen uit Met deze

Nadere informatie

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: 381995 of 06.34204870 of 06.43753307 fietsdagtocht donderdag 27 juni wandeltocht woensdag 10 juli opening de Achtertuin

Nadere informatie

Mei 2014. Programmaboekje. Te boeken vanaf: 22 april

Mei 2014. Programmaboekje. Te boeken vanaf: 22 april Kerkenbosplaats 1 5043RX Tilburg Bereikbaar: op dinsdag en donderdag van 09.00-12.00 uur op telefoonnr. 013-5728389 Uitsluitend om te annuleren: 06-34344948 Programmaboekje Mei 2014 Te boeken vanaf: 22

Nadere informatie

Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013. Gonnie Maickle Bert

Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013. Gonnie Maickle Bert Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013 Gonnie Maickle Bert 1 Vrijdag 30-08 Eindelijk komt dan de bus van Tendens, Maickle stond al aan de poort te wachten hoi Bert. Even kennis maken en dan snel de koffers

Nadere informatie

PROGRAMMA OKTOBER 2017

PROGRAMMA OKTOBER 2017 PROGRAMMA OKTOBER 2017 Oktober wordt ook wel de wijnmaand genoemd en sinds de 16 e eeuw de rozenkransmaand. Jongeren weten misschien niet meer wat een rozenkrans is, maar onze lezers hebben meer ervaring

Nadere informatie

PROGRAMMA Oktober Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA Oktober Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA Oktober 2017 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor oktober is mogelijk vanaf 28 september 2017 per telefoon: 076 5325042 076-5135111 op werkdagen van 09:00 tot 12:00

Nadere informatie

Programma maand mei 2013.

Programma maand mei 2013. Programma maand mei 2013. Wij bieden 55plussers uit de gehele gemeente Barneveld onder meer begeleiding, zowel individueel als in groepsverband, bij het doen van boodschappen, het bezoeken van voorzieningen,

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld September 2017 Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

Geheel verzorgde week met excursies en koken

Geheel verzorgde week met excursies en koken Toe aan vakantie? Bijtanken in Salzburgerland! Herfstweek: zaterdag 18-25 oktober (in overleg kunnen we voor een groep de data verschuiven) Geheel verzorgde week met excursies en koken Excursies en koken:

Nadere informatie

Foodietour il tartufo. Truffelverwenweekend

Foodietour il tartufo. Truffelverwenweekend Foodietour il tartufo Truffelverwenweekend Wegens groot succes herhaald Voor het vijfde seizoen op een rij organiseren we voor de liefhebbers van truffels en la dolce vita Foodietour il Tartufo : het culinaire

Nadere informatie

4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars)

4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars) 4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars) Het was weer de 4 e keer dat wij een internationale weekendmeeting organiseerde, ditmaal in het weekend van 10 t/m 12 juni, een

Nadere informatie

Zie ook Programmaboekje voor de maand:

Zie ook  Programmaboekje voor de maand: Zie ook www.zenderexpress.nl Programmaboekje voor de maand: Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor u er niet meer zelfstandig op uit kunt gaan. De Zender Express is dan een uitkomst. Wij bieden 55-plussers

Nadere informatie

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 20 januari 2014

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 20 januari 2014 Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 20 januari 2014 Programma 1 februari - 16 maart 2014 Welkom bij de BoodschappenPlusBus! Het nieuwe jaar ligt voor ons; namens alle vrijwilligers van de BoodschappenPlusBus

Nadere informatie

Vrije tijd. Juni-Juli Activiteiten Schouwen Duiveland. 10vrijeJtijdASchouwen

Vrije tijd. Juni-Juli Activiteiten Schouwen Duiveland. 10vrijeJtijdASchouwen Activiteiten Schouwen Duiveland Juni-Juli 2019 10vrijeJtijdASchouwen A AR 10vrijeJtijdASchouwen A AR 2 Belangrijk!! De aanmeldstrookjes voor de activiteiten kon je altijd mailen naar de coördinator. Dit

Nadere informatie

Dagtochten Rode Kruis Hof van Twente

Dagtochten Rode Kruis Hof van Twente Dagtochten 2016 Rode Kruis Hof van Twente 2 Voorwoord en informatie Voor het 4 e achtereenvolgende jaar hebben we opnieuw een programma kunnen samenstellen met reizen voor elk wat wils. Hieronder zijn

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA Maart 2017 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor maart is mogelijk vanaf 20 Februari 2017 per telefoon: 076 513 51 11 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur Vanaf 24 februari

Nadere informatie

Zomervakantie. Zomervakantie

Zomervakantie. Zomervakantie Deze vakantie zijn we bij BSO Podium en omdat we deze ruimte nog niet zo goed kennen, gaan we vandaag rustig aan beginnen en de boel eens lekker verkennen. In de ochtend gaan we boodschappen doen, want

Nadere informatie

Koblenz. 12 tot en met 19 Juni 2015

Koblenz. 12 tot en met 19 Juni 2015 Koblenz 12 tot en met 19 Juni 2015 Vakantiegangers: Hannie, Jules, Sibolt, Christ en Lyanne Begeleiders: Harmke, Wilma en Thomas Vrijdag 12 Juni Om 11 uur in de ochtend vertrekken we vanuit Arnhem met

Nadere informatie

Activiteiten bij De Helderse Vallei - juli 2019

Activiteiten bij De Helderse Vallei - juli 2019 De Helderse Vallei is een natuurcentrum op loopafstand van het Noordzeestrand. Bekijk de natuurexpositie, doe mee met een excursie of struin in de gezellige winkel. Vanaf De Helderse Vallei zijn er wandel,

Nadere informatie

Mei Wandel driedaagse. Het fiets seizoen is weer begonnen!

Mei Wandel driedaagse. Het fiets seizoen is weer begonnen! Mei 2019 Voor (wijk)bewoners en medewerkers van Cardia locatie Onderwatershof - 2 e jaargang nr. 5 Het fiets seizoen is weer begonnen! Op woensdag 20 maart hebben we het begin van de lente gevierd in Onderwatershof

Nadere informatie

Groepsontvangsten van harte welkom!

Groepsontvangsten van harte welkom! Groepsontvangsten van harte welkom! 2016 www.glk.nl Kasteel Doorwerth Groepsontvangsten Kasteel Doorwerth is één van de mooiste kastelen van Nederland, prachtig gelegen in de uiterwaarden van de Rijn.

Nadere informatie

Baltische Landen: parels aan de Oostzee

Baltische Landen: parels aan de Oostzee Baltische Landen: parels aan de Oostzee Alle drie Baltische Landen hebben zich na hun onafhankelijkheid vanaf 1991 in sneltreinvaart ontwikkeld. In het statige Vilnius, ooit de hoofdstad van het Pools-

Nadere informatie

Prijs. e 95,00 per VVV gids e 4,00 p.p. entree Stratemakerstoren e 4,00 p.p. entree Nationaal Fietsmuseum Velorama e 4,95 p.p. koffie met Marikenbrood

Prijs. e 95,00 per VVV gids e 4,00 p.p. entree Stratemakerstoren e 4,00 p.p. entree Nationaal Fietsmuseum Velorama e 4,95 p.p. koffie met Marikenbrood Museum De Stratemakerstoren & Nationaal Fietsmuseum Velorama Het arrangement start aan de Waalkade waar u wordt opgehaald door een ervaren stadsgids. Onder begeleiding van de gids wandelt u langs de Waal

Nadere informatie

PROGRAMMA Februari Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA Februari Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA Februari 2017 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor februari is mogelijk vanaf 16 Januari 2017 per telefoon: 076 51 35 111 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per

Nadere informatie

Driedaagse Busreis naar Friesland en Texel

Driedaagse Busreis naar Friesland en Texel Beste Leden, KBO SAMBEEK Driedaagse Busreis naar Friesland en Texel Maandag 22 september t/m woensdag 24 september 2014 De KBO heeft in 2013 een enquête gehouden onder haar leden. 42% Van de leden die

Nadere informatie

BUITENGOED DE PANOVEN Zevenaar Beleef het Nederlands baksteen en dakpanmuseum

BUITENGOED DE PANOVEN Zevenaar Beleef het Nederlands baksteen en dakpanmuseum DE BASTEI Natuurmuseum, Nijmegen Van klei tot baksteen STIENEO Het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis Geschiedenis ontwikkeling baksteenindustrie in beeld BUITENGOED DE PANOVEN Zevenaar Beleef het Nederlands

Nadere informatie

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011 Zoetermeer 7 t/m 10 april 2011 Donderdag 7 april 185 km Heel - Zoetermeer Afgelopen dagen hebben we met belangstelling de weerberichten gevolgd voor aankomend weekend. We hebben zondag een verjaardagsfeest

Nadere informatie

Sint Annaland - Weekmarkt - kleine warenmarkt met 9 kramen - Adres: Havenplein, Sint Annaland

Sint Annaland - Weekmarkt - kleine warenmarkt met 9 kramen - Adres: Havenplein, Sint Annaland Page 1 of 30 Evenementenkalender donderdag 28 juni 2012 vrijdag 29 juni 2012 zaterdag 30 juni 2012 - Weekmarkt - De markt op dinsdag heeft allerlei kramen, op 10:00-14:00 - De enige biologische weekmarkt

Nadere informatie

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA Maart 2018 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Maart is mogelijk vanaf 22 februari 2018 per telefoon: 076 51 35 111 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per mail:

Nadere informatie