MEDIAPARK HILVERSUM. Informatie Mediapark Hilversum

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MEDIAPARK HILVERSUM. Informatie Mediapark Hilversum"

Transcriptie

1 MEDIAPARK HILVERSUM Het Nederlands instituut voor Beeld en Geluid is een van de grootste audiovisuele archieven van Europa; het unieke gebouw op het Media Park in Hilversum herbergt ruim uur aan radio, televisie, film en muziek. Sinds de opening van de experience, de publieksattractie van Beeld en Geluid, hebben al ruim 1 miljoen mensen een bezoek gebracht aan Beeld en Geluid. In de experience kun je uren genieten van je favoriete tvprogramma's. Er is al meer dan uur te zien en te horen. Liever zelf aan de slag? Neem een clip op in de POPstudio of presenteer het nieuws. In Beeld en Geluid ben jij de ster. BN'ers leiden je virtueel rond door de wereld van radio en tv! Informatie Mediapark Hilversum Woensdag 25 februari 2015 Hilversum Vertrek: ( tijden onder voorbehoud) Roosendaal u Oosterhout u Tilburg u Waalwijk u Waalwijk u Tilburg Stappegoor u Oosterhout Roosendaal u Wij raden het af om bij terugkomst gebruik te maken van de deeltaxi. Gezien het tijdstip van terugkomst ( spitsuur) kunnen we een juiste aankomsttijd niet garanderen. te kunnen kopen. Je moet zelf de bus in kunnen stappen met lichte ondersteuning. 85,00 Vervoer, begeleiding, entree, 1x koffie+gebak, lunch, 1 consumptie

2 DOLFINARIUM Een dagje dolfinarium is een ervaring vol ontdekkingen. Een dag die je nooit meer vergeet. Het dolfinarium is het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Nergens anders in Nederland zie je zoveel bijzondere zeezoogdieren bij elkaar. Je ontmoet bruinvissen, dolfijnen, walrussen, zeehonden, zeeleeuwen, roggen en haaien. In het dolfinarium leven veel dolfijnen, van jong tot oud. Je kunt ze bewonderen in de Dolfijnendelta en het Dolfijndomein. In het dolfinarium hoef je je nooit te vervelen. Er zijn meer dan 10 verschillende shows en voorstellingen, waarvan 5 overdekt. Informatie dagtocht Dolfinarium Vrijdag 27 maart 2015 Harderwijk Touringcar Vertrek vanaf: ( tijden onder voorbehoud) Roosendaal u Oosterhout u Tilburg Stappegoor 08.40u Waalwijk 09.00u : Waalwijk u Tilburg Stappegoor u Oosterhout 18.05u Roosendaal 18.40u We raden het af om bij terugkomst gebruik te maken van de deeltaxi. Gezien het tijdstip van terugkomst ( spitsuur) kunnen we een juiste aankomst tijd niet garanderen. Je moet zelf de bus in kunnen stappen met lichte ondersteuning. Inclusief met 1 consumptie. 90,00 Vervoer, begeleiding, 1x koffie, lunch met frisdrank, ijsje.

3 KEUKENHOF Keukenhof is het mooiste lentepark ter wereld! Het huidige park is 32 hectare groot en heeft in totaal 15 kilometer wandelpad. Keukenhof is verrassend voor jong en oud, een unieke belevenis waarbij jij je camera niet mag vergeten. Het park staat vol met bloeiende tulpen, hyacinten, narcissen en andere bolgewassen. In de paviljoens wisselen 30 bloemen- en plantenshows elkaar af. Ontdek de actuele trends in tuinieren. Vele kunstwerken komen goed tot hun recht tussen de bloemen. Informatie dagtocht Keukenhof Vrijdag 17 april 2015 Lisse Touringcar Vertrek vanaf: ( tijden onder voorbehoud) Roosendaal u Oosterhout u Tilburg Stappegoor u Waalwijk u Terug: (tijden onder voorbehoud) Waalwijk u Tilburg Stappegoor u Oosterhout u Roosendaal u We raden het af om bij terugkomst gebruik te maken van de deeltaxi. Gezien het tijdstip van terugkomst (spitsuur) kunnen we een juiste aankomsttijd niet garanderen. Iedereen neemt zelf een lunchpakket mee met voldoende drinken. Je moet zelf de bus in kunnen stappen met lichte ondersteuning. 70,00 Vervoer, begeleiding, entree, koffie+gebak, 1 consumptie.

4 WALIBI HOLLAND Hou je van pretparken, dan moet je zeker meegaan naar Walibi Holland. In Walibi Holland kan het avontuur beginnen. Het park heeft meer dan 40 attracties en shows. Om iedereen een uitdagende dag vol plezier te kunnen bieden, is er voor ieder wat wils. Er zijn attracties voor de hele familie, de waterfanaten, de waaghalzen en de stoere mannen en vrouwen onder ons. In het park vind je 6 spectaculaire achtbanen, maar ook 4 verschillende wildwaterbanen. Doe je het liever wat rustiger aan: Bezoek dan een leuke show, de kinderboerderij, zweefmolen, het reuzenrad of de familie achtbaan. Informatie Walibi Holland Vrijdag 29 mei 2015 Flevoland - Biddinghuizen Touringcar Vertrek: ( tijden onder voorbehoud) Roosendaal 07.00u Oosterhout 07.45u Tilburg Stappegoor 08.10u Waalwijk 08.30u Waalwijk 17.00u Tilburg Stappegoor 17.20u Oosterhout 18.05u Roosendaal 18.40u We raden het af om bij terugkomst gebruik te maken van de deeltaxi. Gezien het tijdstip van terugkomst ( spitsuur) kunnen we een juiste Aankomsttijd niet garanderen. Wij adviseren 25,- zakgeld mee te nemen om eventueel nog wat drinken of souvenirs Inclusief met 1 consumptie Je kunt extra drinken meenemen voor s middags Je moet zelf de bus in kunnen stappen met lichte ondersteuning. 83,00 Vervoer, begeleiding, entree, lunch met 1 consumptie.

5 RONDVAART+RONDWANDELING (WINKELEN) IN GORINCHEM De rondvaartboot vertrekt vanaf de aanlegplaats bij de vesting Heusden. Op de boot worden we ontvangen met een kopje koffie of thee met heerlijk appelgebak. De tocht die voert over de Maas en Andelse Maas, langs de dorpjes Wijk en Aalburg, Veen, Aalst en Andel. Rond lunchtijd zijn we in Gorinchem. Gorinchem heeft een historisch stadscentrum met gezellige winkelstraatjes en leuke terrassen. Daar gaan we lekker lunchen, wat rondlopen en natuurlijk winkelen. De boot vertrekt om uur vanuit Gorinchem, de aankomst in Heusden is omstreeks uur. Informatie Rondvaart Vrijdag 19 juni 2015 (datum onder voorbehoud) Heusden Vertrek: (tijden onder voorbehoud) Roosendaal uur Oosterhout uur Tilburg uur Waalwijk uur Terug: (tijden onder voorbehoud) Waalwijk uur Tilburg uur Oosterhout uur Roosendaal uur Wij adviseren 25,00 zakgeld mee te nemen om eventueel nog wat drinken of souvenirs Inclusief met 1 consumptie. Je moet zelf op de boot kunnen stappen met lichte ondersteuning. 90,00 Begeleiding, vervoer, rondvaart,1x koffie+gebak, lunch, 3 consumpties.

6 ANTWERPEN Antwerpen is 1 van de mooiste steden van België. Gezellige straten met terrasjes, oude gebouwen, de bekende grote markt, rondvaart op de Schelde en Belgische chocolade. Vanuit de diverse opstapplaatsen rijden we rechtstreeks naar Antwerpen. Hier beginnen we met een heerlijk kopje Belgische koffie met gebak. Daarna gaan we al wandelend door Antwerpen heen naar het eilandje. Ook is het mogelijk om het wereldberoemde MAS te bezoeken. Vanaf dit museum heb je een prachtig uitzicht over Antwerpen. Om maken we een 2 uur durende rondvaart over de Schelde met de pannenkoekenboot. Na de rondvaart gaan we Antwerpen centrum in om te winkelen of een terrasje te pakken. Aan het einde van middag stappen we rond weer in de bus. Terug in Nederland krijgen we eerst nog een 3 gangen diner voordat we weer terug worden gebracht naar onze opstapplaatsen. Informatie dagtrip Antwerpen vrijdag 18 september 2015 Antwerpen België Touringcar Vertrek: ( tijden onder voorbehoud) Waalwijk 07.30u Tilburg Stappegoor 07.50u Oosterhout 08.15u Roosendaal 09.00u Roosendaal 19.00u Oosterhout 19.45u Tilurg Stappegoor 20.10u Waalwijk 20.30u Lunch Pannenkoeken op de boot incl. 1 drankje Diner Diner incl. 1 drankje op de terugweg Kunnen helaas op deze dagtrip niet mee. 99,00 Vervoer, begeleiding, 1x koffie met gebak, rondvaart met pannenkoeken en 1 consumptie, 1 consumptie op terras, diner met 1 consumptie.

7 AVIODROME LELYSTAD-VLIEGTUIGMUSEUM Altijd al eens in een vliegtuig willen zitten? Ga dan mee naar het Aviodrome. Dit is het vliegtuigmuseum van Nederland. Er is van alles te zien en te doen. Ontdek meer dan 100 vliegtuigen, zoals de Boeing 747 en leer morseseinen in de radiokamer. Bezoek het vliegspektakel in het 4D theater of maak een vlucht in de vluchtsimulators. Ontdek de schatkamers van Schiphol Je kunt ook een rondvlucht maken boven het Aviodrome in een Cessna 172. De piloten van Special Air Services nemen je mee de lucht in om je bezoek helemaal compleet te maken. De rondvlucht is exclusief en kan bijgeboekt worden. Informatie Aviodrome donderdag 15 oktober 2015 Lelystad Vertrek: ( tijden onder voorbehoud) Roosendaal: 07.30u Oosterhout: 08.15u Tilburg Stappegoor 08.40u Waalwijk: 09.00u Waalwijk: 17.00u Tilburg Stappegoor: u Oosterhout: 18.05u Roosendaal: 18.40u 1vrijwilliger op 4 deelnemers Wij adviseren 25,- zakgeld mee te nemen om eventueel nog wat drinken of souvenirs Rolstoel: Je moet zelf de bus in kunnen stappen met lichte ondersteuning. Lunch Inclusief. Je kunt nog extra drinken meenemen. 85,00 Vervoer, begeleiding, entree, 1x koffie+gebak, lunch, 1 consumptie Exclusief: Rondvlucht in Cessna 172. Mocht je een rondvlucht willen maken, laat dit dan weten bij je aanmelding voor deze dagtocht. Eén persoon in een vliegtuig kost 140,00 Twee personen in een vliegtuig kost 80,00 p.p. Een rondvlucht duurt 20 minuten.

8 DIERENTUIN BLIJDORP Diergaarde Blijdorp in Rotterdam is een van de meest populaire attracties van Nederland. Bewonder de zeeleeuwen en haaien in het Oceanium. Op de nieuwe savanne sta je op ooghoogte met de giraffen. Ontmoet er ook de hyena s en struisvogels Wandel door het nieuwe Amazonica en bestudeer de verschillende vogelsoorten en fladderende vlinders. In de schaduw van de bomen stoeit Bokito met zijn gorilla-vrouwtjes en kleintjes. Regelmatig steekt er in Blijdorp een kangoeroe zijn kopje uit de buidel. Spectaculair zicht op de ijsberen, zowel boven als onder water... dichterbij durf je niet! Laat je verrassen door de vele diersoorten die met en tussen elkaar leven in Diergaarde Blijdorp. Informatie Blijdorp donderdag 19 november 2015 Rotterdam Touringcar Vertrek: (tijden onder voorbehoud) Waalwijk u Tilburg u Oosterhout u Roosendaal 09.30u Roosendaal u Oosterhout u Tilburg u Waalwijk 18.30u Inclusief. Je kunt zelf nog extra drinken meenemen. Je moet zelf de bus in kunnen stappen met lichte ondersteuning. 85,00 Vervoer, begeleiding, entree, koffie+gebak, lunch.

9 WINTER EFTELING Wanneer de dagen korter worden en de wind door de bomen waait, verandert de Efteling in een sprookjesachtige wereld van twinkelende lichtjes, ijspret en knisperende kampvuren. Maak een betoverende winterwandeling door het Sprookjesbos. Naast wonderlijke sprookjes en spannende avonturen zijn er veel speciale winterattracties te beleven. Wat dacht je van glijden van een echte sneeuwglijbaan, of een rit in een arrenslee? Het kan allemaal! En let goed op als het donker wordt, want dan veranderen drie attracties van gedaante en lijken gevels tot leven te komen. Maar er is nog meer! Laat je betoveren door de sensationele watershow Aquanura. Het jubileumspektakel van 60 jaar Efteling is extra betoverend tegen een gitzwarte winterhemel. Zo mag de winter eeuwig duren! Waar wacht je nog op? Trek je wanten aan, zet je warmste muts op en kom genieten in de Winter Efteling! Informatie Winter Efteling donderdag 17 december 2015 Kaatsheuvel Je komt zelf naar de Efteling Aanvang: uur Einde: uur Lunch Inclusief. Je kunt eventueel extra drinken meenemen.. Kunnen beperkt mee, mits vooraf aangemeld 85,00 (indien je een Efteling-abonnement hebt, is de prijs voor deze dag 50,00) Begeleiding, entree, 1x koffie+gebak, lunch, 2 consumpties.

NIEUWSBRIEF APRIL 2016 VAN DE VOORZITTER BELASTINGAANGIFTE 2015 CAPELSE ZOMERSCHOOL 2016

NIEUWSBRIEF APRIL 2016 VAN DE VOORZITTER BELASTINGAANGIFTE 2015 CAPELSE ZOMERSCHOOL 2016 NIEUWSBRIEF APRIL 2016 VAN DE VOORZITTER Het is weer voorjaar! Er breekt weer een fijne tijd aan voor velen van ons. Ons eerste busreisje van dit jaar naar het van Gogh museum was erg gezellig en smaakt

Nadere informatie

Vakantie-Dag-Activiteiten 2018

Vakantie-Dag-Activiteiten 2018 Vakantie-Dag-Activiteiten 2018 De Klup organiseert van 20 t/m 24 augustus 2018 de jaarlijkse Vakantie-Dag-Activiteiten (VDA) voor mensen met een verstandelijke beperking. Voor deelname aan de VDA hoef

Nadere informatie

Programma maand mei 2013.

Programma maand mei 2013. Programma maand mei 2013. Wij bieden 55plussers uit de gehele gemeente Barneveld onder meer begeleiding, zowel individueel als in groepsverband, bij het doen van boodschappen, het bezoeken van voorzieningen,

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Bus. arrangementen. Bremerbergse Hoek. Suggesties voor de koffie/thee

Bus. arrangementen. Bremerbergse Hoek. Suggesties voor de koffie/thee Suggesties voor de koffie/thee 1 x Koffie/thee met cake 2 x Koffie/the met cake 1 x Koffie/thee met appeltaart. 2 x Koffie/thee met appeltaart. 1 x Koffie/thee met gesorteerd gebak. 2 x Koffie/thee met

Nadere informatie

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen.

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen. Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 13 juli t/m zondag 23 augustus. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Het VTV organiseert in de zomervakantie

Nadere informatie

Touroperators 2014-2015

Touroperators 2014-2015 Touroperators 2014-2015 Blijdorp blijft verrassen. Diergaarde Blijdorp is een van de mooiste dierentuinen van Europa en met ruim 1,5 miljoen bezoekers de op twee na grootste publieksattractie van Nederland.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stadjerspas

Nieuwsbrief Stadjerspas Nieuwsbrief Stadjerspas Laat de zomervakantie maar beginnen! Pathé Naar de film bij Pathé Op vertoon van de Stadjerspas voor slechts 1 naar de film op woensdag 15 juli 2015. NB. Voor 3D-films moet 3,50

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 INFOOTJE NR. 17 Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 Agenda Maandag 8 juni OR-vergadering Woensdag 10 juni Alle leerlingen vrij i.v.m. studiedag Donderdag 11 juni 13.05 vertrek per fiets, IVN project,

Nadere informatie

PROGRAMMA Februari 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 26 Januari 2016

PROGRAMMA Februari 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 26 Januari 2016 PROGRAMMA Februari 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Februari is mogelijk vanaf dinsdag 26 Januari 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur

Nadere informatie

Programma Kindervakantiewerk Borgharen 2017

Programma Kindervakantiewerk Borgharen 2017 Programma Kindervakantiewerk 2017 OPGEVEN: woensdag middag 5 juli tussen 12.30 en 13.00 op het schoolplein. Neem bij het opgeven het volgende mee: Een emailadres zodat we veranderingen kunnen doorgeven

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2016. Hotel Eureka ligt in het Montferland, een bosrijke omgeving met volop fiets- en wandelmogelijkheden,

Nadere informatie

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016 PROGRAMMA Maart 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Maart is mogelijk vanaf dinsdag 23 Februari 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of

Nadere informatie

Hallo jongens en meisjes!

Hallo jongens en meisjes! Hallo jongens en meisjes! De zomervakantie staat weer voor de deur, tijd om weer leuke dingen samen te doen! We hebben allerlei leuke activiteiten in petto, hopelijk komen jullie allemaal weer, zodat we

Nadere informatie

PROGRAMMA April 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 29 maart 2016

PROGRAMMA April 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 29 maart 2016 PROGRAMMA April 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor APRIL is mogelijk vanaf 29 maart 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per mail:

Nadere informatie

PROGRAMMA April en Mei 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA April en Mei 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA April en Mei 2015 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor APRIL en MEI is mogelijk vanaf 25 maart 2015 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 of

Nadere informatie

Mannenweek Biddinghuizen

Mannenweek Biddinghuizen Mannenweek Biddinghuizen Tendens Vakanties 29 juli tm 5 augustus 2016 Vlnr op de foto; Piet, Ron, Rene, Robert,Wim, Thomas, Ludolf en Johan. Vrijdag 29 juli, Ron en Thomas zijn samen met Theo bij Tendens

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren Mei 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren Mei 15 Activiteiten Walcheren Mei 15 zat 9 mei Onze koks hebben weer een heerlijk menu bedacht: Voorgerecht : salade met spekjes en hardgekookte eieren Hoofdgerecht: ratatouille met Franse worstjes en stokbrood

Nadere informatie

Welkomstwoord. BAB-VIOS Touringcars Telefoon: 0174-315090 info@babviostouringcars.nl www.babviostouringcars.nl

Welkomstwoord. BAB-VIOS Touringcars Telefoon: 0174-315090 info@babviostouringcars.nl www.babviostouringcars.nl Welkomstwoord Zeer geachte meesters, juffen en andere schoolreisexperts, Het is ons een genoegen het schoolreisprogramma 2013 te presenteren. Misschien kent u ons nog van de voorgaande jaren; misschien

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen,

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen, Nieuwsbrief Gezelschapsbank maart 2015 Beste mensen, De dagen beginnen alweer langer te worden en we gaan op naar de zomer. Heerlijk om naar buiten te gaan en leuke dingen te ondernemen. De Gezelschapsbank

Nadere informatie

PROGRAMMA Juli 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 23 juni 2015

PROGRAMMA Juli 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 23 juni 2015 PROGRAMMA Juli 2015 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Juli is mogelijk vanaf 23 juni 2015 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per mail: plusbus@avoord.nl

Nadere informatie

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 September: herfstmaand ook wel fruitmaand genoemd. De dagen worden weer korter en s-nachts wordt het weer frisser. Vaak biedt september ons nog een heerlijke nazomer. Daar gaan

Nadere informatie

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL PROGRAMMA JUNI 2019 RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL We hebben weer leuke uitjes in het programma staan! Voor ieder wat wils. Wij horen graag op de beldag (of daarna) van

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma April 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma April 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma April 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

Zomeractiviteiten

Zomeractiviteiten 2 Zomerprogramma VTV Delft 2019 Iedereen kijkt er al hals reikend naar uit, en hier is ie dan! Het zomerprogramma van 2019. Een zomer genieten met elkaar! De zomervakantie is van maandag 22 juli t/m zondag

Nadere informatie

PROGRAMMA SEPTEMBER 2018

PROGRAMMA SEPTEMBER 2018 PROGRAMMA SEPTEMBER 2018 WOENSEL DE BETUWE DE GLAZEN BOERDERIJ De vakantietijd ligt weer achter ons. Wat is het een prachtige zomer geweest. Sommige dagen wel erg warm. Zo warm zelfs dat we ritten afgezegd

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Maart 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Maart 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Maart 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15 Activiteiten Walcheren September 15 zon 30aug Rondje fietsen op Walcheren Zou je best eens een mooie fietstocht willen maken, maar doe je dat liever niet alleen? Fiets dan mee! We gaan een tocht maken

Nadere informatie

Parkinformatie. Aan de rand van de bossen, een luxe caravan en een fantastisch zwembad!

Parkinformatie. Aan de rand van de bossen, een luxe caravan en een fantastisch zwembad! e r u h c o r b e i t n a k a V duinlust brochure camping.indd 1 19-4-2010 14:03:32 Aan de rand van de bossen, een luxe caravan en een fantastisch zwembad! Parkinformatie Welkom op Vakantiepark Duinlust,

Nadere informatie

Dagtochten programma 2015

Dagtochten programma 2015 Geachte klant, Allereerst willen wij ons bedrijf even voorstellen: Rijnders Reizen heeft zich gespecialiseerd in reizen voor ouderen en mindervaliden. Hiermee bedoelen wij het verzorgen van dagtochten

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

Juli - augustus 2011 - nr 335

Juli - augustus 2011 - nr 335 Juli - augustus 2011 - nr 335 Kijker nr 335 : zomer 2011 Voor sommigen zit het er misschien al bijna op. Voor anderen is het nog maar pas begonnen en voor nog anderen duurt het nog enkele weken. Eén ding

Nadere informatie

Even voorstellen: Ruud Ageeth Charly Gerwin Simone Remy Heidi Gerrit

Even voorstellen: Ruud Ageeth Charly Gerwin Simone Remy Heidi Gerrit 1 2 Even voorstellen: Ruud Ageeth Charly Gerwin Simone Remy Heidi Gerrit 3 -Vrijdag 28 juni Vandaag gaat onze vakantie dan echt beginnen. Onze groep bestaat uit Remy Smit, Gerwin van Beckhoven, Charly

Nadere informatie

PROGRAMMA Januari 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 21 December 2015

PROGRAMMA Januari 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 21 December 2015 PROGRAMMA Januari 2015 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Januari is mogelijk vanaf 21 December 2015 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per

Nadere informatie

Zomerprogramma 2014. Voorwoord. VTV regio Leiden presenteert: voor iedereen met een verstandelijke. beperking vanaf 18 jaar. Beste bezoekers van VTV,

Zomerprogramma 2014. Voorwoord. VTV regio Leiden presenteert: voor iedereen met een verstandelijke. beperking vanaf 18 jaar. Beste bezoekers van VTV, VTV regio Leiden presenteert: Zomerprogramma 2014 voor iedereen met een verstandelijke beperking vanaf 18 jaar Beste bezoekers van VTV, Voorwoord In dit programmaboekje vind je alle activiteiten van VTV

Nadere informatie

VTV Zomeractiviteiten 2013. Voor jeugd & volwassenen

VTV Zomeractiviteiten 2013. Voor jeugd & volwassenen VTV Zomeractiviteiten 2013 Voor jeugd & volwassenen Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 22 juli t/m zondag 1 september. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2015. We organiseren dit jaar 8 weekarrangementen met 3 bustochten, 1 boottocht en 1 huifkartocht.

Nadere informatie

WELZIJN BAARN REISPROGRAMMA VOOR HET JAAR

WELZIJN BAARN REISPROGRAMMA VOOR HET JAAR 1 WELZIJN BAARN REISPROGRAMMA VOOR HET JAAR 2016 2 Beste deelnemers reizen, Baarn, februari 2016 Ook het jaar 2015 was weer een groot succes. Ondanks de inzet op onze reizen van extra grote 63 personen

Nadere informatie

PROGRAMMA Augustus 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA Augustus 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA Augustus 2015 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Augustus is mogelijk vanaf 27 juli 2015 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per mail:

Nadere informatie

Dagtochten. ...genieten! Brochure 2015 Op Stap. familie en vrienden Op maat. Ook leuk voor. Aangepaste Dagjes weg. ondersteuning

Dagtochten. ...genieten! Brochure 2015 Op Stap. familie en vrienden Op maat. Ook leuk voor. Aangepaste Dagjes weg. ondersteuning Dagtochten Brochure 2015 Op Stap Aangepaste Dagjes weg Ook leuk voor familie en vrienden Op maat ondersteuning...genieten! Op Stap Dagtochten Op Stap Dagtochten zijn een onderdeel van Cello. Op Stap is

Nadere informatie

De BoodschappenPlusBus

De BoodschappenPlusBus Pagina 1 Pagina 2 De BoodschappenPlusBus Als u graag andere mensen wilt ontmoeten, behoefte heeft aan gezelschap of een dagje er tussenuit wilt, de winkels te ver of de boodschappen te zwaar zijn, u in

Nadere informatie

Activiteitenprogramma januari maart 2015 Dock, Sint Jacob, SHDH Contactgegevens vindt u onderaan dit document.

Activiteitenprogramma januari maart 2015 Dock, Sint Jacob, SHDH Contactgegevens vindt u onderaan dit document. Activiteitenprogramma januari maart 2015 Dock, Sint Jacob, SHDH Contactgegevens vindt u onderaan dit document. Vrijdags op stap met de Dock bus Opstapplaats: Dock, Wijkcentrum Europawijk of bij de Molenburg.

Nadere informatie

It s time to enjoy! Van 21 maart tot 31 mei 2015

It s time to enjoy! Van 21 maart tot 31 mei 2015 It s time to enjoy! Van 21 maart tot 31 mei 2015 LENTEACTIE Verzamel punten en maak uw keuze uit het ruime geschenkassortiment. Zo geniet u achteraf nog eens van uw voordelige aankoop! Spaaractie geldig

Nadere informatie

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 Veel vakanties lopen in de maand augustus al weer op hun eind. Maar wij gaan nog even door en hebben weer enkele leuke uitstapjes gepland. Deze maand gaan we, daar waar de chauffeur

Nadere informatie

Centrale thema. Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus.

Centrale thema. Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus. Centrale thema Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus. De zomervakantie begint weer en ook deze vakantie hebben we weer een vakantie programma. Het centrale thema is dit jaar Te land,

Nadere informatie

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: 381995 of 06.34204870 of 06.43753307 fietsdagtocht donderdag 27 juni wandeltocht woensdag 10 juli opening de Achtertuin

Nadere informatie

Dagtochten. Flyer 2017

Dagtochten. Flyer 2017 Dagtochten Flyer 2017 Op Stap Aangepaste dagjes weg Ook leuk voor familie en vrienden Op maat ondersteuning Op Stap Dagtochten Op Stap Dagtochten zijn een onderdeel van Cello. Op Stap is bestemd voor mensen

Nadere informatie

BELGIE P.B Aarschot 1 2/2932

BELGIE P.B Aarschot 1 2/2932 ZOMER BELGIE P.B. 3200 Aarschot 1 2/2932 2015 Pretparken Prijs inclusief vervoer en inkom Datum: maandag 20 juli Efteling, een wereld vol wonderen die je moet ontdekken! Maak kennis met de vier prachtige

Nadere informatie

Zomeractiviteiten

Zomeractiviteiten 1 Zomerprogramma VTV Delft 2017! Iedereen kijkt er al hals reikend naar uit, en hier is ie dan! Het zomerprogramma van 2017! Een zomer genieten met elkaar! Het is zomervakantie van maandag 10 juli t/m

Nadere informatie

West Zomer 2015 WEST. Kinder Vakantie Werk,West. Hallo jongens en meisjes.

West Zomer 2015 WEST. Kinder Vakantie Werk,West. Hallo jongens en meisjes. West Zomer 2015 Hallo jongens en meisjes. Ook deze zomervakantie zijn de Kluiverkes er weer! 6 weken lang staan de vrijwilligers van het team west klaar met leuke en afwisselende activiteiten voor kinderen

Nadere informatie

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon:

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon: Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit Reserveren voor december is mogelijk vanaf 29 november 2017 per telefoon: +31 (0)23 2052319 op werkdagen van 09:00 tot en van 13:00-16:00 uur of per mail: info@haarlemsjopper.nl

Nadere informatie

tijdens de Week van het Geluk 2017

tijdens de Week van het Geluk 2017 Schiedam Groenoord van 21 september t/m 1 oktober 2017 Schiedammers ma tijdens de Week van het Geluk 2017 Geluk zit in kleine dingen: een boodschapje meenemen, een arm om de schouder, een goed gesprek,

Nadere informatie

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond!

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Voor de 3 e keer organiseren we de Nationale Diabetes Challenge in de gemeente Heumen, Mook & Middelaar. Samen met andere diabetespatiënten én zorgverleners

Nadere informatie

Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015

Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015 Opgeven vanaf dinsdag 23 Juni tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Katwijk aan zee Een dagje aan het strand, met de mogelijkheid

Nadere informatie

Dagtochten. Gids Op Stap. familie en vrienden Op maat. Ook leuk voor. Aangepaste dagjes weg. ondersteuning

Dagtochten. Gids Op Stap. familie en vrienden Op maat. Ook leuk voor. Aangepaste dagjes weg. ondersteuning Dagtochten Gids 2018 Op Stap Aangepaste dagjes weg Ook leuk voor familie en vrienden Op maat ondersteuning Op Stap Dagtochten Op Stap Dagtochten zijn een onderdeel van Cello. Op Stap is bestemd voor mensen

Nadere informatie

JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA

JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA Ontdek Hanzestad Zwolle Programma U wordt opgehaald door een touringcar van Deiman Winschoten. 08.00 uur: Vertrek vanaf de parkeerplaats Hotel vd Valk Zuidbroek

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Programma zomervakantie

Programma zomervakantie Programma zomervakantie In de zomervakantie organiseert Praktijk de Regenboog opnieuw een vakantieprogramma. Het programma is bedoeld voor kinderen met een beperking en kinderen die extra aandacht en begeleiding

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden mogelijk) 46%

1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden mogelijk) 46% Relaxmomenten Een moment voor jezelf inplannen schiet er wel eens bij in. 50% 4 40% 3 30% 2 20% 1 10% 0% Toelichting: 17% 1. Dagje naar de spa 1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden

Nadere informatie

Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober

Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober Dit boekje is van: Beste leerlingen, Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis (Spanje). Dit boekje met het gehele programma van activiteiten

Nadere informatie

Goudhaantjes en Babbelaars

Goudhaantjes en Babbelaars Maandag 13-7-2015 Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Vandaag gaan wij een fietstocht maken door de Broekpolder, daar gaan wij een hele gezellige dag beleven. Zorg er in ieder geval voor dat je fiets klaar staat

Nadere informatie

De exclusieve New York City inspiratietour

De exclusieve New York City inspiratietour De exclusieve New York City inspiratietour Na de succesvolle inspiratietours in Madrid, Dublin, Boedapest en Athene is het tijd om de oversteek te maken naar de Big Apple. In samenwerking met het Heineken

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma BSO Droomeiland en Koraaleiland 6 t/m 13 jaar

Zomervakantieprogramma BSO Droomeiland en Koraaleiland 6 t/m 13 jaar Maandag 9 juli BSO Koraaleiland We starten deze vakantie met een spellendag! Levend stratego, buskruit, levend kwartet en nog veel meer! Misschien heb je zelf ook nog wel een leuk idee? Dinsdag 10 juli

Nadere informatie

Zomeruitstappen WVA vzw Rijselstraat Ieper tel: mail:

Zomeruitstappen WVA vzw Rijselstraat Ieper tel: mail: Zomeruitstappen 2016 WVA vzw Rijselstraat 98 8900 Ieper tel: 057 21 55 35 mail: info@wvavzw.be 1 Inhoud Kaft....1 Inhoud...2 Algemene informatie.3 Dinsdag 19 juli: Planckendael...... 4 Dinsdag 26 juli:

Nadere informatie

Arrangementen aanbod eerste kwartaal 2019 De Keet t Veld

Arrangementen aanbod eerste kwartaal 2019 De Keet t Veld Arrangementen aanbod eerste kwartaal 2019 De Keet t Veld Indien uw kind geen plaatsing heeft op de dag van het arrangement en u wilt hem/haar wel graag aanmelden, dan is het mogelijk om uw plaatsing deze

Nadere informatie

PROGRAMMA JULI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds

PROGRAMMA JULI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds PROGRAMMA JULI 2017 Ook voor de maand juli hebben wij weer geprobeerd een leuk programma Te bedenken voor SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss Deze maand gaan we, daar waar de chauffeur ons brengt. Ook paleis

Nadere informatie

Deelnemers lopen warm MEETING EVENTZ. Meeting Magazine Award: Leukste bedrijfsuitje 2015

Deelnemers lopen warm MEETING EVENTZ. Meeting Magazine Award: Leukste bedrijfsuitje 2015 MEETING EVENTZ Meeting Magazine Award: Leukste bedrijfsuitje 2015 Deelnemers lopen warm Voor het derde jaar op rij organiseert Meeting Magazine de Meeting Magazine Award: de zeer succesvolle verkiezing

Nadere informatie

12 ½ jaar getrouwd en daarom naar Disneyland resort Parijs.

12 ½ jaar getrouwd en daarom naar Disneyland resort Parijs. 12 ½ jaar getrouwd en daarom naar Disneyland resort Parijs. Zoals altijd maken wij weinig foto s, we genieten zo van alles om ons heen dat het vastleggen van die mooie momenten vergeten wordt. Het lukt

Nadere informatie

Activiteiten bij De Helderse Vallei - augustus 2015

Activiteiten bij De Helderse Vallei - augustus 2015 zaterdag 1 augustus: Watergeheimen zaterdag 1 augustus: Met de kippen op stok! 16.30 uur Elke middag brengen onze dierverzorgers de dieren naar hun stallen, stokken en hokken. Normaal gesproken gebeurt

Nadere informatie

Allurepark t Eekhoornnest 2015

Allurepark t Eekhoornnest 2015 Allurepark t Eekhoornnest 2015 Bij slecht weer kan het programma wijzigen. Deelname aan het programma is voor eigen risico. Voor vragen kunt u contact opnemen met de receptie. Alle activiteiten vinden

Nadere informatie

MundoRado reis naar Maleme, Kreta.

MundoRado reis naar Maleme, Kreta. MundoRado reis naar Maleme, Kreta. Op maandag 9 juni was het zover. We gingen op vakantie naar het mooie eiland Kreta en om precies te zijn, naar Maleme. Om 12.00 uur moesten wij ons verzamelen op Schiphol

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIEPLANNING BSO T SPEELVELD

ZOMERVAKANTIEPLANNING BSO T SPEELVELD Kom in de zomervakantie naar BSO t Speelveld! Maandag 1 juli Wij hebben hele leuke activiteiten voor alle leeftijden! Vandaag gaan we naar Billy Bird Hemelrijk. Binnen en buiten plezier voor iedereen.

Nadere informatie

Werkboekje Efteling Opdrachten en puzzels

Werkboekje Efteling Opdrachten en puzzels Werkboekje Efteling Opdrachten en puzzels Naam SCHOOLREISJE Elk jaar is het weer spannend voor de kinderen van de Regenboogschool in Leiden waar de schoolreis naar toe gaat. Ieder jaar mag namelijk een

Nadere informatie

WAAR GAAN WE NAARTOE?

WAAR GAAN WE NAARTOE? WAAR GAAN WE NAARTOE? De familie Janssens wil op uitstap. Maar vader, moeder en de kinderen hebben hun eigen wensen! Kan je de familie helpen? Bekijk de brochures. Welke uitstap is goed voor iedereen?

Nadere informatie

PROGRAMMA OKTOBER 2016

PROGRAMMA OKTOBER 2016 PROGRAMMA OKTOBER 2016 Voor u ligt het programma voor oktober van de SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss Met de boodschappenritten en ook weer diverse leuke uitstapjes. Deze maand gaan we onder andere naar

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

Nieuwsbrief ma. 1 juni. t/m vr. 5 juni. 15. Methode Speel je Wijs (Irma Smegen) 4454r. Blz. 1 t/m 6. AGENDA dag datum groep activiteit

Nieuwsbrief ma. 1 juni. t/m vr. 5 juni. 15. Methode Speel je Wijs (Irma Smegen) 4454r. Blz. 1 t/m 6. AGENDA dag datum groep activiteit 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer Compascuum 0591 351570 triangel@viviani.nl www.cbs detriangel.nl week(nr) 23 Nieuwsbrief ma. 1 juni. t/m vr. 5 juni. 15 Blz. 1 t/m 6 AGENDA dag

Nadere informatie

OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE.

OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE. OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE. DE VASTE ACTIVITEITEN PROBEREN WE ZO GOED MOGELIJK

Nadere informatie

Programma Kindervakantiewerk Borgharen 2018

Programma Kindervakantiewerk Borgharen 2018 Programma Kindervakantiewerk 2018 OPGEVEN: woensdagmiddag 4 juli tussen 12.30 en 13.00 uur op het schoolplein Neem bij het opgeven het volgende mee: Een emailadres zodat we veranderingen kunnen doorgeven

Nadere informatie

Op vrijdag 24 juni 2016 vindt onze jaarlijkse dagtocht plaats en wel naar De Biesbosch en Dordrecht.

Op vrijdag 24 juni 2016 vindt onze jaarlijkse dagtocht plaats en wel naar De Biesbosch en Dordrecht. Voor informatie 026 359 9007 Peter Evers 026 359 9802 vgpp@gelderland.nl www.vgpp.nl Uitnodiging Voor niet actieve leden van de V.G.P.P. Op vrijdag 24 juni 2016 vindt onze jaarlijkse dagtocht plaats en

Nadere informatie

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer!

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! 5-12 september 2014 Fun & Entertainment Zaterdag 6 september 2014 Natuurwandeling ( Gehele dag ) Bij de receptie ligt een leuke natuurtocht voor je

Nadere informatie

PROGRAMMA juni Aanmelden voor de uitstapjes in juni. bellen WOENSDAG 30 mei, UUR. Daarna op ALLE werkdagen

PROGRAMMA juni Aanmelden voor de uitstapjes in juni. bellen WOENSDAG 30 mei, UUR. Daarna op ALLE werkdagen PROGRAMMA juni 2018 We zijn er weer, het programma voor de maand juni. Hopelijk kunnen we alle uitstapjes gaan rijden, omdat u met velen inschrijft. Deze maand een aantal bezoeken aan mooie tuinen, Een

Nadere informatie

Programma Oktober 2016

Programma Oktober 2016 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Oktober 2016 Opgeven vanaf dinsdag 27 september Of Woensdag 28 september tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 NIEUWE SPELREGELS Samen boodschappen doen, genieten

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 PSV REIZEN Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 Dag 1: woensdag 5 november 2014 08:00 uur Inchecken voor uw vlucht naar Athene op Eindhoven Airport Voor

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief vraagt de DAF Personeelsvereniging uw aandacht voor het volgende:

In deze nieuwsbrief vraagt de DAF Personeelsvereniging uw aandacht voor het volgende: Hugo van der Goeslaan 1 Postbus 90065 5600 PT Eindhoven Tel.: 040-214 31 92 Fax: 040-214 43 25 Internet: www.dafpv.nl Eindhoven, december 2015 Beste leden, In deze nieuwsbrief vraagt de DAF Personeelsvereniging

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma BSO Koraaleiland en Vulkaaneiland 4 t/m 6 jaar

Zomervakantieprogramma BSO Koraaleiland en Vulkaaneiland 4 t/m 6 jaar programma Maandag 9 juli BSO Vulkaaneiland Wij starten deze vakantie met een dag vol spelletjes. Maar dan wel met Oudhollandse spelletjes. Wij gaan blik gooien, aardappel lopen, zak lopen, spijker poepen

Nadere informatie

Het jaar 2013. 81 x boodschappen 114 x uitjes 968 x recreatie 70 x medisch 25 x overige

Het jaar 2013. 81 x boodschappen 114 x uitjes 968 x recreatie 70 x medisch 25 x overige Het jaar 2013 Het jaar 2014 is alweer een maand oud. Dat wil ook zeggen dat de BoodschappenPlusBus bijna een jaar operationeel is. In 2013 hebben wij met de BpB verschillende soorten ritten uitgevoerd.

Nadere informatie

Arrangementen.

Arrangementen. Arrangementen www.dewittehoeve.nl Arrangementen zijn vanaf 10 personen (m.u.v arrangementen met fluisterboot dit kan vanaf 4 Arrangement nummer 1 Ontvangst bij de Witte hoeve met onbeperkt kfie / thee

Nadere informatie

vrijdag 22 april 2011 tot dinsdag 26 april 2011

vrijdag 22 april 2011 tot dinsdag 26 april 2011 vrijdag 22 april 2011 tot dinsdag 26 april 2011 1x toegang tot het Sprookjeshof Zuidlaren. Sprookjesachtig genieten met het hele gezin.!!! 60,50 *P.P. Op basis van 4 personen Het maakt helemaal niks meer

Nadere informatie

Dagtochten Rode Kruis Hof van Twente

Dagtochten Rode Kruis Hof van Twente Dagtochten 2016 Rode Kruis Hof van Twente 2 Voorwoord en informatie Voor het 4 e achtereenvolgende jaar hebben we opnieuw een programma kunnen samenstellen met reizen voor elk wat wils. Hieronder zijn

Nadere informatie

Maandag 20 juli tot en met vrijdag 24 juli 2015. Het Programma

Maandag 20 juli tot en met vrijdag 24 juli 2015. Het Programma Stichting Buurtbeheer Beersdal Rennemig organiseert ook dit jaar weer het kindervakantiewerk voor kinderen van de groepen 1 t/m 8 van de basisschool. Dit jaar is het thema Globetrotter. De hele week staat

Nadere informatie

PROGRAMMA. PlusBus KOLLUMERLAND. Aanmelden:0511-700207. maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207

PROGRAMMA. PlusBus KOLLUMERLAND. Aanmelden:0511-700207. maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207 PROGRAMMA PlusBus KOLLUMERLAND Aanmelden:0511-700207 maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207 oktober november december 2013 Dinsdag 1 oktober Vaartocht op het Wad en het Lauwersmeer is een

Nadere informatie

NL DOET bij Beweging 3.0

NL DOET bij Beweging 3.0 NL DOET bij Beweging 3.0 Op zaterdag 16 en 17 maart 2012 organiseerde het Oranje Fonds, samen met duizenden organisatie in het land, NL DOET: de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NL DOET zet de

Nadere informatie

Jongeren reis Senegal juli 2018

Jongeren reis Senegal juli 2018 Jongeren reis Senegal juli 2018 Praktische informatie Datum: Zaterdag 14 juli zondag 29 juli (datum kan, in overleg met de deelnemers, nog een beetje verschoven worden, afhankelijk van de vluchtprijzen.)

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus Amersfoort

BoodschappenPlusBus Amersfoort BoodschappenPlusBus Amersfoort Maandprogramma 16 september - 31 oktober 2013 Welkom bij de BoodschappenPlusBus! De zomer loopt helaas al op een einde, maar in dit nieuwe maandprogramma treft u nog leuke

Nadere informatie

VAKANTIEKRANT SAMEN-UITBUS

VAKANTIEKRANT SAMEN-UITBUS VAKANTIEKRANT SAMEN-UITBUS PROGRAMMA JULI en AUGUSTUS 2018 juli en augustus Dat betekent voor veel Nederlanders: Zon Zee en Strand En voor onze SUB deelnemers betekent dat: Zon Zien en Samen uit Met deze

Nadere informatie

Verslag fietsreis 2 Denemarken van 2 t/m 9 juli 2017

Verslag fietsreis 2 Denemarken van 2 t/m 9 juli 2017 Verslag fietsreis 2 Denemarken van 2 t/m 9 juli 2017 Keurig op tijd arriveert de bus in Tonden met hierin al de dames die in Zaltbommel zijn opgestapt. Na wisseling van de oprij-chauffeur en de koffers

Nadere informatie