PROGRAMMA Juni Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PROGRAMMA Juni Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit"

Transcriptie

1 PROGRAMMA Juni 2017 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Juni is mogelijk vanaf 22 Mei 2017 per telefoon: op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per mail: We zien u graag op één van onze uitstapjes! Initiatiefnemers BoodschappenPlusBus Etten-Leur Juniorkamer Etten-Leur Lionsclub Etten-Leur e.o. Lionsclub De Vryeheydt Etten Ronde Tafel 157 Etten-Leur Rotaryclub Etten-Leur e.o. Sponsoren BoodschappenPlusBus Etten-Leur

2 Boodschappen PlusBus Etten Leur Juni 2017 Donderdag 1 juni Vrijdag 2 juni Zaterdag 3 juni Jenever museum + uitleg branderij Bij een bezoek aan het Jenevermuseum stap je letterlijk in de wereld van de jeneverindustrie. Je maakt kennis met de ontstaansgeschiedenis van jenever: van medicinaal drankje tot hippe gin. En met de export en de rol van de VOC. Ook zie je hoe jenever invloed uitoefende op de glasindustrie en de grafische sector. Veel bijzondere etiketten en affiches zijn bewaard gebleven! Bekijk tot slot de reclamefilmpjes uit de tijd dat de Bokma bij thuiskomst koud moest staan. Van 13:00 uur 18:00 uur Kosten 21,00 De Tinteltuin in Eersel (inclusief entree museum en uitleg over de branderij) Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan genieten van bloemen, want bloemen maken blij. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat bloemen een positief effect hebben op mensen. Door naar bloemen te kijken kunnen gevoelens van stress en verdriet verzacht worden en positieve gevoelens versterkt worden. Het is daarom ook dat al eeuwen bij de belangrijke gebeurtenissen in het leven bloemen gebruikt worden. In de Tinteltuin kan iedereen de weldadige invloed van bloemen aan den lijve ervaren. Na het bezoekje aan de prachtige bloemen tuin doen we gezellig een bakje koffie met wat lekkers. Kosten 20,00 (inclusief koffie met wat lekkers en entree) Stada Stores Breda / Boodschappen bij de grootste Jumbo Het volledig overdekte winkelcentrum bevat 11 grote winkels met een zeer gevarieerd aanbod. Door de diversiteit aan winkels kun je al je inkopen in één keer doen. Da s mooi lekker makkelijk! Ook bezoeken we Jumbo foodmarkt die dagelijks allerlei verse producten aanbieden. Na afloop kan er ook nog lekker koffie met gebak gedaan worden. 12:00 uur Kosten 4,00 (exclusief consumpties) Zondag 4 juni (Eerste Pinksterdag) Bezoek aan kloostergaard, koffie en optreden Weerrijskoor Tijdens de koffie inloop op het Kloostergaard kunt u onder het genot van een bakje koffie genieten van de meezing liedjes van het Weerrijskoor uit Rijsbergen. Het eerste bakje koffie is gratis! Van 13:00uur 17:00 uur Kosten 3,00 Eerste kopje koffie gratis! ( overige consumpties voor eigen rekening.)

3 Maandag 5 juni (Tweede Pinksterdag) Landelijke dag van het kasteel, bezoek aan het kasteel Bouvigne + diner bij Bouvigne paradijs Nassaudag en landelijke dag van de kastelen wordt op maandag 5 juni in Breda gevierd, op deze dag is het prachtige kasteel Bouvigne geopend voor groot publiek. Het landgoed dateert uit de vijftiende eeuw en bestaat uit een sprookjesachtig kasteel omgeven door drie bijzondere tuinen en een boomgaard. Aansluitend vertrekken we naar het restaurant Bouvigne paradijs. Al meer dan twintig jaar is Bouvigne Paradijs een begrip in Bourgondisch Breda. Wij heten u dan ook graag welkom aan boord en nemen u mee op reis door de wonderbaarlijke wereld van de Oosterse keuken. Neem de tijd! Want bij Bouvigne Paradijs kunt u nog echt onbeperkt genieten van een ongekende hoeveelheid Chinese, Japanse en Indische specialiteiten. Van 14:00 uur 20:00 uur Kosten 35,00 (Inclusief diner en bezoek kasteel, exclusief consumpties) Dinsdag 6 juni Woensdag ochtend 7 juni Bezoek Berkenhof tropical zoo In de Kwadendamse mini jungle van Berkenhof Tropical Zoo valt er een hoop te beleven! Met meer dan 50 tropische dieren en een prachtige vlindertuin is het zeker een bezoekje waard. Van 10:00 uur Kosten 27,00 (inclusief entree) Winkelcentrum Etten-Leur/boodschappen/markt We brengen vanochtend een bezoek aan het winkelcentrum waar u vrijblijvend kunt rondkijken. Tevens kunt u aan het eind van de ochtend nog boodschappen doen bij Albert Heijn. Een bezoek aan de weekmarkt is ook mogelijk. Er is gelegenheid om samen koffie te drinken. 12:00 uur Kosten 3,00 (exclusief consumpties, inclusief vervoer en begeleiding) Woensdag 7 juni Eetpunt locatie Kloostergaard Een driegangen keuze menu met een kopje koffie of thee na. U kunt komen dineren bij het Eetpunt in het sfeervolle Warm Hart van locatie Kloostergaard. U hoeft niet in Kloostergaard te wonen om van het Eetpunt gebruik te maken. Van 17:00 uur 20:30 uur Kosten 17,00 (exclusief consumptie)

4 Donderdag 8 juni Maritiem museum In het Maritiem Museum Rotterdam ontdek je de enorme invloed van de maritieme wereld op ons dagelijks leven. Ga mee op reis door ons maritieme heden en verleden in eigentijdse tentoonstellingen voor grote én kleine avonturiers. Luister naar verhalen, bewonder topstukken uit onze vooraanstaande collectie of doe mee aan een van de vele activiteiten. Het museum ligt in de oudste en grootste museumhaven van Nederland waar je op historische schepen en kranen beleeft hoe de wereldhaven Rotterdam op déze plek begon. Kosten 26,00 (inclusief entree) Vrijdag 9 juni Zaterdag 10 juni Bedevaartplaats Kevelaer (Neem geldig identiteitsbewijs mee) In de binnenstad van Kevelaer bepalen ongeveer 200 monumentale panden het stadsbeeld. Nederrijn Kevelaer. Vraagt men in Kevelaer de jaarlijks ongeveer één miljoen bezoekers naar hun beweegredenen om naar Kevelaer af te reizen, dan zijn de antwoorden zeer divers. Zo is er het attractieve stedenbouwkundige bedevaartcentrum met genadekapel en de bijbehorende Mariabasiliek en kaarsenkapel. Daarnaast zijn er ongeveer 200 monumentaal beschermde huizen en de schilderachtige straatjes en hoekjes die vele internationale bezoekers naar Kevelaer trekken. Van 08:30 uur Kosten 17,50 (exclusief lunch) Bezoek aardbeien feesten + braderie Zundert Een gezellige middag met o.a. braderie, kermis, exposities, markten, terrassen en muziekoptredens. We zullen eerst buiten een rondje braderie doen en na afloop gaan we naar de Willaert voor een bakje koffie met uiteraard aardbeiengebak. Kosten 7,50 (inclusief koffie met gebak) Zondag 11 juni Bakkermolen in Essen de Wildert Meerijden met de stoomtrein zoals het vroeger was bij de Bakkersmolen in Essen. (Niet rolstoeltoegankelijk). Een kijkje nemen in de molen en gezellig samen genieten op terras, brood kopen wat in de molen vers gebakken is. Van 13:00 uur Kosten 7,50 (inclusief vervoer en begeleiding) Maandag 12 juni Bezoek winkelcentrum Wijnegem (Neem geldig identiteitsbewijs mee) We brengen deze dag een bezoek aan het prachtige winkelcentrum Wijnegem. Met wel 250 winkels kan u vrijblijvend rondkijken. Er is ook gelegenheid om samen te lunchen of koffie te drinken. Van 10:00 uur 16:00 uur Kosten 10,00 (Inclusief vervoer en begeleiding)

5 Dinsdag 13 juni Waterliniemuseum in het fort bij vechten Fort bij Vechten is het op één na grootste fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Een waterlinie is een uniek en typisch Nederlands verdedigingssysteem, waarbij de verdediger gebruik maakt van aaneengesloten onder water gezette polders. We brengen ook een bezoek bij het waterlinie museum. In het museum is van alles te beleven. Middenin het bijzondere museumgebouw vind je een 50 meter lange openlucht maquette van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Kosten 19,00 (exclusief consumpties, inclusief entree) Woensdag 14 juni Donderdag 15 juni Vrijdag 16 juni Zaterdag 17 juni Vaartocht Biesbosch met een Bever lunch (minimale deelname 6 pers.) U bekijkt vanuit een verwarmde boot of buiten op het dek de schitterende omgeving van de Biesbosch. Gedurende een tocht van 2 uur kunt u een stukje van het natuurgebied ontdekken en krijgt u een lunch aangeboden. Van 10:00 uur Kosten Bezoek kaasmarkt Gouda 31,50 (Inclusief boottocht en lunch) Wie kaas zegt, zegt Gouda! Goudse kaas is een van de bekendste en meest gegeten kaassoorten ter wereld. GOUDA KAAS dankt zijn naam aan het feit dat deze Hollandse kaas al eeuwenlang in de stad Gouda wordt verhandeld. De beroemde GOUDA KAAS wordt nog altijd op ambachtelijke wijze in de polders rondom de stad gemaakt. Daar staan de koeien die dagelijks hun melk geven voor de kaas. Vanuit de polder brengen de boeren de kazen naar de binnenstad van Gouda, waar ze op de kaasmarkt verhandeld worden. Na het bezoek aan de kaasmarkt kunnen we aansluitend een wandeling doen door de pittoreske straatjes of neer strijken op een gezellig terrasje van Gouda. Kosten 15,00 (inclusief rit en begeleiding) Dagje Hellevoetsluis Een rijke historie, een groot en gezellig winkelcentrum, terrasjes aan het water, volop restaurants, bars, musea én evenementen. Hellevoetsluis biedt het allemaal. Vooral in het zomerseizoen is Hellevoetsluis een bruisende vestigingsstad. De terrasjes aan het water in de historische vesting zijn dan een aanrader! Van 9:00 uur Kosten 12,00 (exclusief consumpties) Pannenkoeken eten en wandelen op De Pier in Scheveningen Gelegen op het uiterste puntje van de Pier, boven de zee, ligt ons sfeervolle pannenkoeken restaurant. Het compleet gerestaureerde en gerenoveerde pand is op zich al een uitje om te komen. De gezelligheid kom je tegemoet. De Pier Pannenkoeken beschikt ook over een groot zonneterras. Van 09:00 uur 17:00 uur Kosten 12,50 (exclusief pannenkoeken)

6 Zondag 18 juni Maandag 19 juni Dinsdag 20 juni Bergse reuzenstoet In 2017 organiseren de Bergse Stadsreuzen weer een Internationale Reuzenstoet in het historische centrum van Bergen op Zoom. Deze editie zal reuzin Trui van de Toren in de schijnwerpers staan. Op zondag 18 juni zal de stoet met het thema 'Sint Gertrudis, bron van inspiratie' door de Bergse straten trekken onder leiding van vele bandjes. Vanaf de zijlijn zullen we meekijken naar de bijzondere reuzen in het bourgondische Bergen op Zoom. Van uur uur Kosten 8,00 (inclusief rit en begeleiding) Vogelpark Avifauna in Alphen aan de rijn Loop door de tropische jungle van de Filipijnenhal en kijk hoeveel verschillende losvliegende vogels je kunt tellen. Sommige zitten goed verstopt tussen het groen. Bekijkde sierlijke flamingo's van héél dichtbij in het Cubaanse brakwatermoeras. Wandel langs de grote kolonie Rode flamingo's die hier samenleven met roze lepelaars, steltkluten en rode en zwarte ibissen. Bij de vogeldemonstraties laten de verschillende vogels gedrag zien dat zij ook in de natuur vertonen. En de verzorgers vertellen er de leukste weetjes bij. Kosten 37,50 (inclusief entree) De achtertuin. Deze middag is het genieten in De Achtertuin van de magische kunsten van onze goochelaar. Natuurlijk met een bakje koffie/thee en iets lekkers. Van 12:30 uur Kosten 17,00 (inclusief koffie/thee met iets lekkers) Woensdag 21 juni Rondje Zeeland De Grevelingen vormde vroeger met ander zeearmen, zoals Haringvliet en Oosterschelde de uitmonding van Rijn< Maas en Waal in de Noordzee. We rijden binnendoor naar de Grevelingen waar we stoppen voor de lunch, daarna rijden we door naar Goes waar we gaan winkelen en voor een koffiestop. Kosten 15,00 (inclusief vervoer en begeleiding) Donderdag 22 april Eetpunt locatie Het Anbarg Een driegangen keuze menu met een kopje koffie of thee na. U kunt komen dineren bij het Eetpunt in het sfeervolle Grand Café van locatie Het Anbarg. U hoeft niet in Het Anbarg te wonen om van het Eetpunt gebruik te maken. Van 17:30 uur 20:30 uur Kosten 17,00 (exclusief consumpties)

7 Vrijdag 23 juni Strandrups Zou u ook graag nog een keer naar het strand willen? Dat kan met de strandrups. Tijdens de rit kunt u genieten van wat er op het strand te zien is. Een bijzondere ervaring, hierna zullen we aansluitend lunchen bij strandrestaurant Nederzandt. Van 10:00 uur Kosten 37,50 (Inclusief lunch en rit met de strandrups) Zaterdag 24 juni Zondag 25 juni Maandag 26 juni Dinsdag 27 juni Bezoek paleis Soestdijk Een bezoek aan Paleis Soestdijk is een unieke belevenis. Het bezoek zelf voert vooral door het officiële en eveneens oudste gedeelte van het paleis: de representatieve stijlkamers. Ook ziet u enkele privé vertrekken van de laatste bewoners. Bovendien leert u Paleis Soestdijk kennen waarin prins Bernhard en prinses Juliana lange tijd hebben gewoond. De originele sfeer is zoveel mogelijk behouden gebleven. Van 11:30 uur 18:00 uur Kosten 30,00 Harmonie, het Zunderts toneel (inclusief entree tuin + paleis, begeleiding & de rit) In 2017 bestaat de Koninklijke Harmonie Nut & Vermaak uit Zundert 175 jaar en Het Zunderts Toneel 70 jaar. Beide dorpsverenigingen vieren hun bijzondere jubileum in een unieke coproductie: Harmonie. Harmonie toont een van de mooiste middelen van de mens om het leven weerstand te bieden: muziek. Van 19:30 uur uur Kosten 25,00 (inclusief entree optreden, exclusief consumpties) Bezoek Veere en rondvaart Veerse meer Veere is betoverend, historisch, authentiek, waterrijk, heeft een rijk verleden, indrukwekkend, bruizend, gezellig en staat bol van cultuurhistorie en natuur. We zullen deze dag een wandeling doen in Veere waar we o.a. een bezoekje kunnen brengen aan het bekende oma s snoepwinkeltje en de prachtige havens. Aansluitend zullen we een rondvaart doen over het Veerse meer. Deze vaartocht gaat langs de prachtige natuureilanden, laten u de wilde paarden aan de waterkant zien en natuurlijk, al die boten en jachtjes om u heen maken deze rondvaart tot een ware belevenis. Van 10:00uur Kosten 29,00 (inclusief rondvaart, rit en begeleiding) Pannenkoeken eten bij Het Smokkelaartje in Strijbeek Het Smokkelaartje ligt in het midden van een prachtig natuurgebied met vennen, heide en bos. Een uitgelezen locatie voor wandelaars, fietsers, ruiters en andere recreanten om wat te drinken en/of te eten in een schitterend gerenoveerde boerderij uit Gaat u mee gezellig een pannenkoek eten en genieten van de mooie omgeving? Van 10:30 uur 14:30 uur Kosten 5,50 (exclusief pannenkoeken)

8 Woensdag 28 juni Donderdag 29 juni Vrijdag 30 juni High tea + bezoek tuincentrum de Bosrand Rijsbergen In onze gloednieuwe winkel kunt u terecht voor een keur aan sfeer- en cadeauartikelen, dierbenodigdheden en vooral een groot assortiment aan levend groen. U kunt hierbij denken aan kamerplanten, buitenplanten, bomen en heesters en een ruime keuze aan verse snijbloemen. Het vernieuwde en uitgebreide tuincentrum is sfeervol ingericht met verschillende shop-in-shops van diverse interieurmerken, zoals PTMD, en Riverdale. Ook kunt u bij ons terecht voor een ruim assortiment tuinmeubelen. Na een wandeling door de prachtige winkel zullen we aansluitend High tea en met allerlei heerlijke hapjes. Kosten 25,00 (inclusief High Tea) Bezoek aan Volendam Bekende zangers, souvenirs winkeltjes, klompen, klederdracht je heb het allemaal in Volendam. Heerlijk slenteren over de dijk, een lekker visje eten en een terrasje pakken dit kan allemaal in Volendam. Kosten 15,00 (exclusief consumpties) Hoek van Holland stranddag We wandelen langs de boulevard van Hoek van Holland, genieten van het mooie weer en gezellig slenteren langs de boulevard. We gaan genieten van het strand en de zee. Van 10:00 uur 16:00uur Kosten 13,50 (inclusief vervoer en begeleiding)

PROGRAMMA Augustus 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA Augustus 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA Augustus 2015 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Augustus is mogelijk vanaf 27 juli 2015 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per mail:

Nadere informatie

PROGRAMMA Juli 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 23 juni 2015

PROGRAMMA Juli 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 23 juni 2015 PROGRAMMA Juli 2015 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Juli is mogelijk vanaf 23 juni 2015 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per mail: plusbus@avoord.nl

Nadere informatie

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016 PROGRAMMA Maart 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Maart is mogelijk vanaf dinsdag 23 Februari 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of

Nadere informatie

PROGRAMMA Februari 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 26 Januari 2016

PROGRAMMA Februari 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 26 Januari 2016 PROGRAMMA Februari 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Februari is mogelijk vanaf dinsdag 26 Januari 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur

Nadere informatie

PROGRAMMA Juni Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA Juni Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA Juni 2018 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Juni is mogelijk vanaf 24 mei 2018 per telefoon: 076-53 25 042 076 51 35 111 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of

Nadere informatie

PROGRAMMA Juli Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA Juli Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA Juli 2017 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Juli is mogelijk vanaf (LET OP ANDERE DAG) donderdag 22 juni 2017 per telefoon: 076 5325042 op werkdagen van 09:00 tot

Nadere informatie

PROGRAMMA April en Mei 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA April en Mei 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA April en Mei 2015 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor APRIL en MEI is mogelijk vanaf 25 maart 2015 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 of

Nadere informatie

PROGRAMMA April 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 29 maart 2016

PROGRAMMA April 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 29 maart 2016 PROGRAMMA April 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor APRIL is mogelijk vanaf 29 maart 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per mail:

Nadere informatie

PROGRAMMA Januari 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 21 December 2015

PROGRAMMA Januari 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 21 December 2015 PROGRAMMA Januari 2015 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Januari is mogelijk vanaf 21 December 2015 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus. Programma Juli Opgeven vanaf dinsdag 27 en 28 Juni. tussen 9:00 en 12:00 uur. Zandacademie Den Haag

BoodschappenPlusBus. Programma Juli Opgeven vanaf dinsdag 27 en 28 Juni. tussen 9:00 en 12:00 uur. Zandacademie Den Haag BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juli 2017 Opgeven vanaf dinsdag 27 en 28 Juni tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Zandacademie Den Haag Service centrum Maartensdijk Maertensplein 96 3738GR

Nadere informatie

PROGRAMMA juni Aanmelden voor de uitstapjes in juni. bellen WOENSDAG 30 mei, UUR. Daarna op ALLE werkdagen

PROGRAMMA juni Aanmelden voor de uitstapjes in juni. bellen WOENSDAG 30 mei, UUR. Daarna op ALLE werkdagen PROGRAMMA juni 2018 We zijn er weer, het programma voor de maand juni. Hopelijk kunnen we alle uitstapjes gaan rijden, omdat u met velen inschrijft. Deze maand een aantal bezoeken aan mooie tuinen, Een

Nadere informatie

PROGRAMMA Mei Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA Mei Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA Mei 2017 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor is mogelijk vanaf 24 april 2017 per telefoon: 076 513 5042 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per mail: plusbus@avoord.nl

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER ARRANGEMENTEN persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER WELKOM BIJ T ANKER In Hotel t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma juni 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma juni 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma juni 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor de

Nadere informatie

Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015

Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015 Opgeven vanaf dinsdag 23 Juni tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Katwijk aan zee Een dagje aan het strand, met de mogelijkheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Februari 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Februari 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Februari 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Maart 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Maart 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Maart 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus Amersfoort. Maandprogramma 5 februari 15 maart 2013

BoodschappenPlusBus Amersfoort. Maandprogramma 5 februari 15 maart 2013 BoodschappenPlusBus Amersfoort Maandprogramma 5 februari 15 maart 2013 BoodschappenPlusBus Amersfoort: samen er op uit. Graag brengen wij de spelregels onder uw aandacht: Voor alle activiteiten geldt:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Mei 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Mei 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Mei 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor de

Nadere informatie

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL PROGRAMMA JUNI 2019 RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL We hebben weer leuke uitjes in het programma staan! Voor ieder wat wils. Wij horen graag op de beldag (of daarna) van

Nadere informatie

PROGRAMMA Januari Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA Januari Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA Januari 2017 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor januari is mogelijk vanaf 19 December 2016 per telefoon: 076 513 51 11 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per

Nadere informatie

PROGRAMMA BOODSCHAPPENPLUSBUS Van 1 september t/m 31 oktober 2011. De feestdag van het 1-jarig bestaan was erg geslaagd!

PROGRAMMA BOODSCHAPPENPLUSBUS Van 1 september t/m 31 oktober 2011. De feestdag van het 1-jarig bestaan was erg geslaagd! PROGRAMMA BOODSCHAPPENPLUSBUS Van 1 september t/m 31 oktober 2011 De feestdag van het 1-jarig bestaan was erg geslaagd! Beste mensen. Leest u deze brief a.u.b. aandachtig door. En toen was het alweer

Nadere informatie

De PlusBus Weesp. Programma oktober, november en december 2018 U kunt bellen voor de activiteiten:

De PlusBus Weesp. Programma oktober, november en december 2018 U kunt bellen voor de activiteiten: 1 e jaargang nr. 1 De PlusBus Weesp Wij kunnen gaan starten!! oktober 2018 Programma oktober, november en december 2018 U kunt bellen voor de activiteiten: Vanaf maandag 17 september tussen 10-12 uur voor

Nadere informatie

Boodschappen PlusBus Haarlem. Samen Er Op Uit. Reserveren voor maart en april is mogelijk. vanaf 01 Maart per telefoon:

Boodschappen PlusBus Haarlem. Samen Er Op Uit. Reserveren voor maart en april is mogelijk. vanaf 01 Maart per telefoon: Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit Reserveren voor maart en april is mogelijk vanaf 01 Maart 2018 per telefoon: +31 (0)23 2052319 op werkdagen van 09:00 tot en van 13:00-16:00 uur of per mail:

Nadere informatie

Boodschappen PlusBus Haarlem. Samen Er Op Uit. Reserveren voor juli en augustus is mogelijk. vanaf 4 juli per telefoon:

Boodschappen PlusBus Haarlem. Samen Er Op Uit. Reserveren voor juli en augustus is mogelijk. vanaf 4 juli per telefoon: Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit Reserveren voor juli en augustus is mogelijk vanaf 4 juli 2018 per telefoon: +31 (0)23 2052319 op werkdagen van 13:30-15:30 uur of per mail: info@haarlemsjopper.nl

Nadere informatie

Programma September 2017

Programma September 2017 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma September 2017 Beldagen zijn 22 en 23 augustus tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Service centrum Maartensdijk Maertensplein 96 3738GR Maartensdijk 0346 214195

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 September: herfstmaand ook wel fruitmaand genoemd. De dagen worden weer korter en s-nachts wordt het weer frisser. Vaak biedt september ons nog een heerlijke nazomer. Daar gaan

Nadere informatie

Uitstapjes 2013. District Rijnland

Uitstapjes 2013. District Rijnland Uitstapjes 2013 District Rijnland Uitstapjes 2013 District Rijnland Het Rode Kruis, district Rijnland, organiseert groepss speciaal voor mensen die er zelf niet gemakkelijk opuit gaan. Geldt dat ook voor

Nadere informatie

PROGRAMMA JULI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds

PROGRAMMA JULI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds PROGRAMMA JULI 2017 Ook voor de maand juli hebben wij weer geprobeerd een leuk programma Te bedenken voor SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss Deze maand gaan we, daar waar de chauffeur ons brengt. Ook paleis

Nadere informatie

PROGRAMMA MEI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds

PROGRAMMA MEI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds PROGRAMMA MEI 2017 Voor u ligt het programma voor MEI van de SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss We gaan weer op pad voor de boodschappenritten en er zijn ook weer diverse leuke uitstapjes. Alvast veel leesplezier

Nadere informatie

Di. 1 september Boodschappen doen in Borger en bezoek RABO bank

Di. 1 september Boodschappen doen in Borger en bezoek RABO bank Programma Boodschappen PlusBus Borger Odoorn September en oktober 2015 Di. 1 september Boodschappen doen in Borger en bezoek RABO bank Met de mogelijkheid om naast de RABO bank ook de dinsdagmarkt te bezoeken.

Nadere informatie

Programma December 2017

Programma December 2017 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma December 2017 Beldagen zijn 28 en 29 November tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Service centrum Maartensdijk Maertensplein 96 3738GR Maartensdijk 0346 214195

Nadere informatie

Mededeling. Beste heer/mevrouw,

Mededeling.  Beste heer/mevrouw, www.tomindebuurt.nl Mededeling Beste heer/mevrouw, Op dit moment staat u in ons adressenbestand om de nieuwsbrief van de Tombus te ontvangen. Om ons adressenbestand up-to-date te houden willen wij u vragen

Nadere informatie

Volendam Juni 2018

Volendam Juni 2018 Volendam Juni 2018 Heleen Dennis Ludolf Steffi Ben Robin Rein en Shirley Vrijdag 15 Juni Rond 12:00 uur zijn we vanuit Arnhem vertrokken richting Veenendaal samen met Steffi en Heleen, en onder begeleiding

Nadere informatie

VAKANTIEKRANT SAMEN-UITBUS

VAKANTIEKRANT SAMEN-UITBUS VAKANTIEKRANT SAMEN-UITBUS PROGRAMMA JULI en AUGUSTUS 2018 juli en augustus Dat betekent voor veel Nederlanders: Zon Zee en Strand En voor onze SUB deelnemers betekent dat: Zon Zien en Samen uit Met deze

Nadere informatie

PROGRAMMA SEPTEMBER 2018

PROGRAMMA SEPTEMBER 2018 PROGRAMMA SEPTEMBER 2018 WOENSEL DE BETUWE DE GLAZEN BOERDERIJ De vakantietijd ligt weer achter ons. Wat is het een prachtige zomer geweest. Sommige dagen wel erg warm. Zo warm zelfs dat we ritten afgezegd

Nadere informatie

PROGRAMMA Augustus Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA Augustus Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA Augustus 2017 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Augustus is mogelijk vanaf Donderdag 20 Juli 2017 per telefoon: 076 5352042 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur

Nadere informatie

Programma Februari 2017

Programma Februari 2017 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Februari 2017 Opgeven vanaf dinsdag 24 en 25 januari tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Mauritshuis Den Haag SPELREGELS Samen boodschappen doen, genieten

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

PROGRAMMA. PlusBus KOLLUMERLAND. Aanmelden:0511-700207. maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207

PROGRAMMA. PlusBus KOLLUMERLAND. Aanmelden:0511-700207. maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207 PROGRAMMA PlusBus KOLLUMERLAND Aanmelden:0511-700207 maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207 oktober november december 2013 Dinsdag 1 oktober Vaartocht op het Wad en het Lauwersmeer is een

Nadere informatie

Programma maand mei 2013.

Programma maand mei 2013. Programma maand mei 2013. Wij bieden 55plussers uit de gehele gemeente Barneveld onder meer begeleiding, zowel individueel als in groepsverband, bij het doen van boodschappen, het bezoeken van voorzieningen,

Nadere informatie

PROGRAMMA Juni / Juli 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 30 mei 2016

PROGRAMMA Juni / Juli 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 30 mei 2016 PROGRAMMA Juni / Juli 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor juni en juli is mogelijk vanaf 30 mei 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of

Nadere informatie

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief.

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. Gewoon gezellig, lekker actief! Met de activiteiten van Savant Zorg kunt u samen met anderen veel plezier beleven.

Nadere informatie

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 Veel vakanties lopen in de maand augustus al weer op hun eind. Maar wij gaan nog even door en hebben weer enkele leuke uitstapjes gepland. Deze maand gaan we, daar waar de chauffeur

Nadere informatie

Namens alle medewerkers van de Tombus wensen wij u hele prettige feestdagen en een gelukkig nieuw jaar!

Namens alle medewerkers van de Tombus wensen wij u hele prettige feestdagen en een gelukkig nieuw jaar! www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Januari 2017 Namens alle medewerkers van de Tombus wensen wij u hele prettige feestdagen en een gelukkig nieuw jaar! De Tom-bus biedt ouderen begeleiding

Nadere informatie

Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Programma uitstapjes Vivium De Bolder

Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Programma uitstapjes Vivium De Bolder Programma uitstapjes Vivium De Bolder Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 Najaar 2017 Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Vivium helpt u verder Uitstapjes Najaar 2017 Gaat u mee? Het Uitbureau

Nadere informatie

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 20 januari 2014

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 20 januari 2014 Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 20 januari 2014 Programma 1 februari - 16 maart 2014 Welkom bij de BoodschappenPlusBus! Het nieuwe jaar ligt voor ons; namens alle vrijwilligers van de BoodschappenPlusBus

Nadere informatie

Programma Oktober 2016

Programma Oktober 2016 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Oktober 2016 Opgeven vanaf dinsdag 27 september Of Woensdag 28 september tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 NIEUWE SPELREGELS Samen boodschappen doen, genieten

Nadere informatie

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon:

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon: Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit Reserveren voor december is mogelijk vanaf 29 november 2017 per telefoon: +31 (0)23 2052319 op werkdagen van 09:00 tot en van 13:00-16:00 uur of per mail: info@haarlemsjopper.nl

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15 Activiteiten Walcheren September 15 zon 30aug Rondje fietsen op Walcheren Zou je best eens een mooie fietstocht willen maken, maar doe je dat liever niet alleen? Fiets dan mee! We gaan een tocht maken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma April 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma April 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma April 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus. Programma Mei Opgeven vanaf dinsdag 25 en 26 April. tussen 9:00 en 12:00 uur.

BoodschappenPlusBus. Programma Mei Opgeven vanaf dinsdag 25 en 26 April. tussen 9:00 en 12:00 uur. BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Mei 2017 Opgeven vanaf dinsdag 25 en 26 April tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Service centrum Maartensdijk Maertensplein 96 3738GR Maartensdijk 0346 214195

Nadere informatie

TE HUUR. Kazernestraat 31 C 2514 CR Den Haag p.m. ex.

TE HUUR. Kazernestraat 31 C 2514 CR Den Haag p.m. ex. TE HUUR Kazernestraat 31 C 2514 CR Den Haag 1.450 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 1.450 p.m. ex. Postcode 2514 CR Ligging In centrum Woningtype Portiekflat Woonruimte 84m² Inhoud 210m³ Kamers 3 Oplevering per

Nadere informatie

PROGRAMMA April Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA April Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA April 2018 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor April is mogelijk vanaf 22 maart 2018 per telefoon: 076-53 25 042 076 51 35 111 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur

Nadere informatie

Nieuwsblad van de PlusBus

Nieuwsblad van de PlusBus Nieuwsblad van de PlusBus De Ronde Venen Jaargang 9, nummer 12 december 2015 Aanmelden Vanaf maandag 23 november én op alle werkdagen daarna kunt u aanmelden tussen 10:00 en 12:00 uur via telefoonnummer

Nadere informatie

Zomeractiviteiten

Zomeractiviteiten 1 Zomerprogramma VTV Delft 2017! Iedereen kijkt er al hals reikend naar uit, en hier is ie dan! Het zomerprogramma van 2017! Een zomer genieten met elkaar! Het is zomervakantie van maandag 10 juli t/m

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus. Programma Juni 2016. Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei. tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195. Jachtlust Bilthoven

BoodschappenPlusBus. Programma Juni 2016. Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei. tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195. Jachtlust Bilthoven BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juni 2016 Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Jachtlust Bilthoven Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9.00-12.00 uur. Spelregels

Nadere informatie

Hulst Vestingstad. De vos Reynaerde. De H. Willibrordus Basiliek, het Stadhuis en de vele andere monumentale panden maken de vestingstad compleet.

Hulst Vestingstad. De vos Reynaerde. De H. Willibrordus Basiliek, het Stadhuis en de vele andere monumentale panden maken de vestingstad compleet. Hulst Vestingstad Hulst, de meest Vlaamse Vestingstad van Nederland ligt in het uiterste zuidwesten van Nederland. Het is Zeeuws-Vlaanderen op zijn best, het Zeeuwse stukje van Vlaanderen, waar de tradities

Nadere informatie

Activiteiten bij De Helderse Vallei - juli 2019

Activiteiten bij De Helderse Vallei - juli 2019 De Helderse Vallei is een natuurcentrum op loopafstand van het Noordzeestrand. Bekijk de natuurexpositie, doe mee met een excursie of struin in de gezellige winkel. Vanaf De Helderse Vallei zijn er wandel,

Nadere informatie

een perfect dagje uit in de culturele Hoofdstad

een perfect dagje uit in de culturele Hoofdstad een perfect dagje uit in de culturele Hoofdstad Niets is wat het lijkt Vrijdag 22 & zaterdag 23 juni 2018 Hoofdfoto M.C. Escher s Dag en Nacht the M.C. Escher Company B.V. All rights reserved. www.mcescher.com

Nadere informatie

Uitstapjes 2011. District Rijnland. Voorhout. Bollenstreek. Noordwijk. Hillegom Heemstede. Lisse. De Kaag. Valkenburg Wassenaar. Ter Aar.

Uitstapjes 2011. District Rijnland. Voorhout. Bollenstreek. Noordwijk. Hillegom Heemstede. Lisse. De Kaag. Valkenburg Wassenaar. Ter Aar. Uitstapjes 2011 District Rijnland Voorhout Bollenstreek Noordwijk Valkenburg Wassenaar Hillegom Heemstede Lisse Ter Aar De Kaag Scheveningen Rotterdam Leiden Alphen aan den Rijn Katwijk Gouda Den Haag

Nadere informatie

Hulst Vestingstad. De vos Reynaerde. De H. Willibrordus Basiliek, het Stadhuis en de vele andere monumentale panden maken de vestingstad compleet.

Hulst Vestingstad. De vos Reynaerde. De H. Willibrordus Basiliek, het Stadhuis en de vele andere monumentale panden maken de vestingstad compleet. Hulst Vestingstad Hulst, de meest Vlaamse Vestingstad van Nederland ligt in het uiterste zuidwesten van Nederland. Het is Zeeuws-Vlaanderen op zijn best, het Zeeuwse stukje van Vlaanderen, waar de tradities

Nadere informatie

Augustus 2014 P R O G R A M M A B O O D S C H A P P E N P L U S B U S V L E U T E N - D E M E E R N & L E I D S C H E R I J N

Augustus 2014 P R O G R A M M A B O O D S C H A P P E N P L U S B U S V L E U T E N - D E M E E R N & L E I D S C H E R I J N Augustus 2014 P R O G R A M M A B O O D S C H A P P E N P L U S B U S V L E U T E N - D E M E E R N & L E I D S C H E R I J N Pagina 2 De BoodschappenPlusBus Als u graag andere mensen wilt ontmoeten, behoefte

Nadere informatie

Tips Food and drinks Shopping Bars Sightseeing Evenementen. Jouw stadsgids voor. Gouda

Tips Food and drinks Shopping Bars Sightseeing Evenementen. Jouw stadsgids voor. Gouda Tips Food and drinks Shopping Bars Sightseeing Evenementen Jouw stadsgids voor Introductie, de stad die bekend staat om de kaas, stroopwafels en kaarsen. Deze stad in de provincie Zuid-Holland heeft een

Nadere informatie

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond!

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Voor de 3 e keer organiseren we de Nationale Diabetes Challenge in de gemeente Heumen, Mook & Middelaar. Samen met andere diabetespatiënten én zorgverleners

Nadere informatie

JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA

JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA Ontdek Hanzestad Zwolle Programma U wordt opgehaald door een touringcar van Deiman Winschoten. 08.00 uur: Vertrek vanaf de parkeerplaats Hotel vd Valk Zuidbroek

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober Bootvakantie 2017 8 oktober t/m 13 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus Amersfoort

BoodschappenPlusBus Amersfoort BoodschappenPlusBus Amersfoort Maandprogramma 16 september - 31 oktober 2013 Welkom bij de BoodschappenPlusBus! De zomer loopt helaas al op een einde, maar in dit nieuwe maandprogramma treft u nog leuke

Nadere informatie

PROGRAMMA Mei 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 26 april2016

PROGRAMMA Mei 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 26 april2016 PROGRAMMA Mei 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor mei is mogelijk vanaf 26 april2016 per telefoon: 076 532 50 42 op van 09:00 tot of per mail: plusbus@avoord.nl We zien

Nadere informatie

DagjeWeg.NL Stedengids Baarn

DagjeWeg.NL Stedengids Baarn www.dagjeweg.nl 13 leuke uitstapjes in Baarn! DagjeWeg.NL Stedengids Baarn www.dagjeweg.nl www.luxevakantiehuizen.nl 02-10-2017 Bekijk ze allemaal vanaf pagina 2 >> Pagina 1 van 5 - DagjeWeg.NL Stedengids

Nadere informatie

Programma April 2017

Programma April 2017 , BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma April 2017 Opgeven vanaf dinsdag 28 en woensdag 29 maart tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Service centrum Maartensdijk Maertensplein 96 3738GR Maartensdijk

Nadere informatie

Bus. arrangementen. Bremerbergse Hoek. Suggesties voor de koffie/thee

Bus. arrangementen. Bremerbergse Hoek. Suggesties voor de koffie/thee Suggesties voor de koffie/thee 1 x Koffie/thee met cake 2 x Koffie/the met cake 1 x Koffie/thee met appeltaart. 2 x Koffie/thee met appeltaart. 1 x Koffie/thee met gesorteerd gebak. 2 x Koffie/thee met

Nadere informatie

Nieuwsblad van de PlusBus

Nieuwsblad van de PlusBus MEENEEMEXEMPLAAR Nieuwsblad van de PlusBus De Ronde Venen Jaargang 10, nummer 12 december 2016 Aanmelden uitjes en boodschappen Vanaf maandag 28 november én op alle werkdagen daarna kunt u aanmelden tussen

Nadere informatie

Op algemene aanvraag plannen wij een toeristische vakantie naar Noord Holland en verblijven er nog eens in het uniek gelegen strandhotel Het Hoge Duin

Op algemene aanvraag plannen wij een toeristische vakantie naar Noord Holland en verblijven er nog eens in het uniek gelegen strandhotel Het Hoge Duin Op algemene aanvraag plannen wij een toeristische vakantie naar Noord Holland en verblijven er nog eens in het uniek gelegen strandhotel Het Hoge Duin Het is een volledig nieuw programma maar we zullen

Nadere informatie

Dagtochten Rode Kruis Hof van Twente

Dagtochten Rode Kruis Hof van Twente Dagtochten 2016 Rode Kruis Hof van Twente 2 Voorwoord en informatie Voor het 4 e achtereenvolgende jaar hebben we opnieuw een programma kunnen samenstellen met reizen voor elk wat wils. Hieronder zijn

Nadere informatie

Restaurant De Koningshoff

Restaurant De Koningshoff Restaurant De Koningshoff Ervaar de gastvrijheid In restaurant De Koningshoff bieden we kwaliteit met een glimlach. De keukenbrigade en de gastvrouwen doen er alles aan om het u naar de zin te maken. Omdat

Nadere informatie

PROGRAMMA Februari Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA Februari Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA Februari 2017 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor februari is mogelijk vanaf 16 Januari 2017 per telefoon: 076 51 35 111 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per

Nadere informatie

Buiten worden we opgewacht door Hazel de eigenaresse van ons appartement. We gaan met drie ruime auto s naar Lagos. Het is bijna een uurtje rijden.

Buiten worden we opgewacht door Hazel de eigenaresse van ons appartement. We gaan met drie ruime auto s naar Lagos. Het is bijna een uurtje rijden. Verslag SRG vakantie Lagos Donderdag om 14:00 uur verzamelen we met z n allen op Eindhoven Airport. Iedereen is mooi op tijd en kunnen we door naar de incheck. Dit gaat allemaal erg voorspoedig en ook

Nadere informatie

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA Maart 2017 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor maart is mogelijk vanaf 20 Februari 2017 per telefoon: 076 513 51 11 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur Vanaf 24 februari

Nadere informatie

Ambthuis. Hedendaags wonen met historie. Wonen Zorg Welzijn

Ambthuis. Hedendaags wonen met historie. Wonen Zorg Welzijn Ambthuis Hedendaags wonen met historie Wonen Zorg Welzijn Verzorgd wonen in historisch Bredevoort Zo lang mogelijk zelfstandig wonen, maar wel met de benodigde zorg en voorzieningen binnen handbereik.

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen.

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen. Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 13 juli t/m zondag 23 augustus. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Het VTV organiseert in de zomervakantie

Nadere informatie

PROGRAMMA Oktober Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA Oktober Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA Oktober 2017 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor oktober is mogelijk vanaf 28 september 2017 per telefoon: 076 5325042 076-5135111 op werkdagen van 09:00 tot 12:00

Nadere informatie

Boodschappen PlusBus Haarlem. Samen Er Op Uit. Reserveren voor Januari en februari is mogelijk. vanaf 8 januari 2018.

Boodschappen PlusBus Haarlem. Samen Er Op Uit. Reserveren voor Januari en februari is mogelijk. vanaf 8 januari 2018. Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit Reserveren voor Januari en februari is mogelijk vanaf 8 januari 2018 per telefoon: +31 (0)23 2052319 op werkdagen van 09:00 tot en van 13:00-16:00 uur of per

Nadere informatie

w i l h e l m i n a o o r d BIJZONDER PUUR

w i l h e l m i n a o o r d BIJZONDER PUUR wilhelmina oord BIJZONDER PUUR BIJZONDER VERGADEREN BIJZONDER KOKEN BIJZONDER ETEN BIJZONDERE TEAMBUILDING BIJZONDERE PRODUCTEN BIJZONDERE MENSEN BIJZONDERE CONGRESSEN BIJZONDER GENIETEN WILHELMINAOORD

Nadere informatie

HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG!

HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG! HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG! It s the most wonderful time of the year! En zeker bij Bleyenberg. Speciaal voor jou hebben wij verschillende arrangementen samengesteld deze feestdagen. December.

Nadere informatie

PROGRAMMA NOVEMBER 2017

PROGRAMMA NOVEMBER 2017 PROGRAMMA NOVEMBER 2017 November, elfde maand van het jaar in de Gregoriaanse kalender. De naam komt van het Latijnse novem wat negen betekent. November was oorspronkelijk de negende maand van het jaar

Nadere informatie

Dwarsgracht.... de best bewaarde verrassing!

Dwarsgracht.... de best bewaarde verrassing! Dwarsgracht... de best bewaarde verrassing! Alles wat U van Giethoorn verwacht vindt U ook in Dwarsgracht en bovendien rust, ruimte en in het seizoen juist gezellige drukte. Café Restaurant De Otterskooi,

Nadere informatie

Vakantie in Irishof. In Juni organiseert Irishof voor de 12e keer de wandel3daagse, dit is tevens de aftrap van ons zomerprogramma!

Vakantie in Irishof. In Juni organiseert Irishof voor de 12e keer de wandel3daagse, dit is tevens de aftrap van ons zomerprogramma! Vakantie in Irishof In Juni organiseert Irishof voor de 12e keer de wandel3daagse, dit is tevens de aftrap van ons zomerprogramma! In de maanden Juli en Augustus heeft Irishof een speciaal zomerprogramma

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. Het programma is leuk, uitdagend, spannend, sportief

Nadere informatie

SAIL 2015 Zaandam-Amsterdam

SAIL 2015 Zaandam-Amsterdam SAIL 2015 Zaandam-Amsterdam Eens in de vijf jaar is het tijd voor Sail Amsterdam. Tientallen tallships en honderden andere zeilschepen zijn dan in Amsterdam te gast voor een van de grootste nautische zeilspektakels.

Nadere informatie

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder Evenementenkalender Vivium De Bolder Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 en Najaar winter 2017 Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Vivium helpt u verder Concerten & evenementen > De Bolder

Nadere informatie

Programma Oktober 2017

Programma Oktober 2017 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Oktober 2017 Beldagen zijn dinsdag 26 September of 27 september tussen 9:00 en 12:00 uur 0346 214195 Boekvouwkunst Maartensdijk Service centrum Maartensdijk

Nadere informatie

Mei Wandel driedaagse. Het fiets seizoen is weer begonnen!

Mei Wandel driedaagse. Het fiets seizoen is weer begonnen! Mei 2019 Voor (wijk)bewoners en medewerkers van Cardia locatie Onderwatershof - 2 e jaargang nr. 5 Het fiets seizoen is weer begonnen! Op woensdag 20 maart hebben we het begin van de lente gevierd in Onderwatershof

Nadere informatie

Buffet aan huis. Warme maaltijden, bij u thuis geserveerd

Buffet aan huis. Warme maaltijden, bij u thuis geserveerd Buffet aan huis Warme maaltijden, bij u thuis geserveerd Wordt het elke dag bereiden van een warme maaltijd u te veel? Bent u tijdelijk niet in staat om te koken of kiest u af en toe graag voor gemak?

Nadere informatie

Het jaar 2013. 81 x boodschappen 114 x uitjes 968 x recreatie 70 x medisch 25 x overige

Het jaar 2013. 81 x boodschappen 114 x uitjes 968 x recreatie 70 x medisch 25 x overige Het jaar 2013 Het jaar 2014 is alweer een maand oud. Dat wil ook zeggen dat de BoodschappenPlusBus bijna een jaar operationeel is. In 2013 hebben wij met de BpB verschillende soorten ritten uitgevoerd.

Nadere informatie

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY & GOLF Zijn de Healey en golf uw passie? Wij willen deze twee combineren in de eerste Healey golfreis. In vier dagen tijd spelen wij op drie prachtige golfbanen

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Schouwen Duiveland. Oktober 2018

Vrije tijd. Activiteiten Schouwen Duiveland. Oktober 2018 Activiteiten Schouwen Duiveland Oktober 2018 2 Programma Wanneer Wat Bijzonderheden Kosten Dinsdag 2 oktober Eethuis Inloop Groentesoep, Kipschnitzel met chiliboontjes, gemengde salade en gebakken krieltjes

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017.

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017. Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017. 1 2 Open Inloop. Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen uit Baarlo. Een gemeenschapsruimte,

Nadere informatie