Het jaar x boodschappen 114 x uitjes 968 x recreatie 70 x medisch 25 x overige

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het jaar 2013. 81 x boodschappen 114 x uitjes 968 x recreatie 70 x medisch 25 x overige"

Transcriptie

1 Het jaar 2013 Het jaar 2014 is alweer een maand oud. Dat wil ook zeggen dat de BoodschappenPlusBus bijna een jaar operationeel is. In 2013 hebben wij met de BpB verschillende soorten ritten uitgevoerd. Om u een inzicht te geven in het aantal klanten dat wij hebben vervoerd en het aantal ritten dat wij het afgelopen jaar hebben gereden, hebben wij onderstaand een overzicht gemaakt. In totaal hebben we 1258 klanten vervoerd, deze zijn verdeeld in de onderstaande ritten. 81 x boodschappen 114 x uitjes 968 x recreatie 70 x medisch 25 x overige We kunnen dus zeggen dat het project de BoodschappenPlusBus in het jaar 2013 een succes is geweest binnen de gemeente Zundert. Wij streven er dan ook na om het ook in 2014 weer een succes te laten worden. Het team van vrijwilligers staat ook in 2014 weer voor u klaar om u van A naar B te brengen en er voor te zorgen dat u een onvergetelijk uitje heeft.

2 Nieuwe dienst: Zelfstandig naar de bibliotheek De bibliotheek Zundert-Rucphen en Stichting Welzijn Zundert (SWZ) zijn een samenwerking opgestart. De samenwerking staat in het teken van dienstverlening aan de 50+ inwoners van Zundert. Op dit moment ervaart deze groep inwoners van Zundert het als een probleem om naar Rijsbergen te gaan om de bibliotheek te bezoeken. De partijen bieden de gelegenheid aan 50+ers die dat wensen, gebruik te maken van de BoodSchappenPlusbus om naar de bibliotheek te gaan. Elke oneven week zal op woensdagochtend tussen 10:30 uur en 12:00 uur die gelegenheid aanwezig zijn om collectief vanuit Zundert naar de Bibliotheek in Rijsbergen te gaan. Natuurlijk worden de bezoekers van de bibliotheek ook weer naar huis gebracht. Men kan ook individueel contact zoeken met SWZ om op een ander tijdstip de bibliotheek te bezoeken.

3 Gemeenteraadsverkiezingen Met de BoodschappenPlusBus naar het stembureau. De gemeente Zundert zorgt in samenwerking met de Stichting Welzijn Zundert ervoor dat Zundertse kiezers met een lichamelijke beperking of ouderen die slecht ter been zijn zelf kunnen gaan stemmen. Zij kunnen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 19 maart gratis gebruik maken van de BoodschappenPlusBus. De bus zal rijden tussen uur en tussen uur. De "BoodschappenPlusBus" haalt u volgens afspraak thuis op en brengt u na het stemmen weer naar huis. U moet de stempas én een identiteitsbewijs zoals een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs meenemen. Het identiteitsbewijs mag op 19 maart maximaal vijf jaar verlopen zijn. Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor vrijdag 14 maart bij mevrouw Jessica Nouws van de Stichting Welzijn Zundert, via telefoonnummer of j.nouws@swzundert.nl. Aan deze regeling zijn voor de kiezers geen kosten verbonden.

4 Activiteiten kalender Iedere maandagmiddag tussen is het boodschappenmiddag. Op deze dag kunt u gezamenlijk boodschappen doen bij de supermarkt gelegen in uw eigen dorpskern. Woensdag 12 maart uur Uitje Etten-Leur Op deze middag kunt u geheel op eigen gelegenheid gezellig in de stad Etten-Leur vertoeven. U wordt op een vaste plaats afgezet en opgehaald. 5,00 p.p. incl. vervoer, indien nodig begeleiding. (Consumpties zijn voor eigen rekening) Dinsdag 25 maart uur Streekmuseum t Oude Platteland In het streekmuseum krijgt u een 2 uur durende rondleiding wat u een uniek dat inzicht geeft in het leven rond 1900, met betrekking tot wonen en werken op t platteland. 11,50 p.p. incl. vervoer, entree, begeleiding en 1 consumptie (Overige consumpties zijn voor eigen rekening)

5 Woensdag 02 april uur Bezoek aan de Intratuin Halsteren Deze middag kunt u geheel op eigen gelegenheid gezellig in de Intratuin vertoeven. 11,00 p.p. incl. vervoer, indien nodig begeleiding. (Consumpties zijn voor eigen rekening) Dinsdag 15 april uur Uitje Oosterhout Op deze middag kunt u geheel op eigen gelegenheid gezellig in het winkelcentrum Arendshof Oosterhout vertoeven. U wordt op een vaste plaats afgezet en opgehaald. 10,00 p.p. incl. vervoer, indien nodig begeleiding. (Consumpties zijn voor eigen rekening)

6 Dinsdag 06 mei uur Uitje markt Breda (Grote Markt) Op deze ochtend brengen wij u naar de markt in Breda deze bevindt zich in het hartje van Breda. U wordt op een vaste plaats afgezet en opgehaald. 6,50 p.p. incl. vervoer, indien nodig begeleiding. (Consumpties zijn voor eigen rekening) Woensdag 21 mei uur 2 uur durende rondvaart door de Biesbosch met Brunchbuffet Om zal de boot gaat vertrekken voor een twee uur durende rondvaart dwars door het prachtige natuurgebied 'Nationaal Park De Biesbosch. Speciaal voor dit gebouwd schip brengt u op de mooiste plekjes. De gastvrije bediening verzorgt een heerlijke en uitgebreide brunch. In de bijlage kunt u zien wat de brunch inhoud. 45,00,- p.p. incl. vervoer, begeleiding, rondvaart en brunch. (Overige consumpties zijn voor eigen rekening).

7 Brunchbuffet Kopje groentesoep vanaf het buffet. Verschillende broodsoorten, wit, bruin, volkoren en prokorn Diverse harde en zachte mini broodjes, chocolade croissantjes, koffiebroodjes, krentenbrood en eierkoeken. IJslandse garnalen met een romige cocktailsaus omringt met een assorti van gerookte makreel. Fijne vleeswaren zoals gekookte achterham, kipfilet, Coburgerham, wijncervelaat varkensfricandeau. Jong belegen kaas, Komijnekaas, Boerenkruidenkaas, Brie, Nederlands Rode korst kaas (Kernhemmer). Authentieke rundvleessalade, boordevol lekker draadjesvlees gegarneerd met gevulde eitjes. Boereneiersalade met grove stukjes ei, bosui en bieslook. Milde kip/kerriesalade met stukjes ananas en rozijnen. Ambachtelijke gehakballetjes in de jus. Overheerlijke kipsaté stukjes in een satésaus met gefrituurde uitjes. Rauwkostsalade met o.a.: komkommer, tomaat, wortel, paprika etc. Vers fruit van het seizoen. Assortiment van bavarois. Jus d orange/koffie/thee/melk

8 Om de planning zo soepel mogelijk te laten verlopen willen wij u vragen tijdig aan te melden. Hier onder ziet u een schema met de datum van de activiteit en voor wanneer u aangemeld moet zijn. voor: Aanmelden Woensdag 03 maart 2014 Uitje Etten-Leur 25 februari 2014 Dinsdag 25 maart 2014 Streekmuseum t Oude Platteland 11 maart 2014 Woensdag 02 april 2014 Intratuin HalsterenRu 19 maart 2014 Dinsdag 15 april 2014 Uitje Oosterhout 01 april 2014 Dinsdag 06 mei 2014 Uitje Markt Breda 22 april 2014 Woensdag 21 mei 2014 Rondvaart Biesbosch 01 april 2014 De tijd dat u wordt opgehaald krijgt u van ons van te voren te horen. Dit is afhankelijk van het aantal aanmeldingen die er zijn. Vriendelijke verzoeken wij u de uitjes waar een sterretje bij staat 1 week van te voren te voldoen op onze rekening NL98 RABO onder vermelding van BpB uitje en datum van het uitje. Mochten er niet voldoende aanmeldingen zijn dan zal de geplande activiteit geannuleerd worden.

9 Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar!! Willeke Alberti Zo lang er maar liefde is Na de succesvolle musical De Jantjes gaat Willeke Alberti komend seizoen het theater met en reeks concerten onder de titel Willeke in Concerts, Zo lang er maar liefde is. Begeleid door haar live band vlindert zij langs de mooiste liedjes uit haar glansrijke carrière. Wanneer: Maandag 21 april 2014 Waar: Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur Tijd: uur (aanvang voorstelling uur) Kosten: 23,50 p.p. incl. entree, vervoer, indien nodig begeleiding. (Consumpties zijn voor eigen rekening) Wilt u dit niet missen dan kunt u zich alsnog aanmelden via het volgende telefoonnummer: of via de mail: info@swzundert.nl (Zoals gewoonlijk thuis opgehaald en weer afgezet)

10 Sponsors

11 suggesties- & en ideeënformulier Wij als Stichting Welzijn Zundert zijn continu bezig om onze dienstverlening (de BoodschappenPlusBus) te verbeteren. Daarvoor hebben wij uw hulp nodig. Heeft u suggestie en of ideeën ter verbetering van onze dienstverlening? Laat het ons weten door middel van onderstaand formulier. Naam :... Adres :... Postcode :... Woonplaats :... Telefoonnummer :... Tips m.b.t. uitjes : Overige suggesties/ ideeën :

12 De welborg 4, 4881 CZ, Zundert Tel:

Nieuw! Berkenhof voor bij u thuis!

Nieuw! Berkenhof voor bij u thuis! 0113-649729 www.tropicalzoo.nl Nieuw! Berkenhof voor bij u thuis! Binnenkort jarig? iets anders feestelijks te vieren? En geen zin om u uit te sloven in de keuken of om uw feestje buiten de deur te vieren?

Nadere informatie

Cateringgids. WWW.BRASSERIEZERNIKE.NL 050-5773618 brasseriezernike@home.nl

Cateringgids. WWW.BRASSERIEZERNIKE.NL 050-5773618 brasseriezernike@home.nl Cateringgids WWW.BRASSERIEZERNIKE.NL 050-5773618 brasseriezernike@home.nl 2 Koffie en thee In de ochtend of in de namiddag kunt u in informele sfeer in ons restaurant aan één van de grote tafels vergaderen

Nadere informatie

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 Veel vakanties lopen in de maand augustus al weer op hun eind. Maar wij gaan nog even door en hebben weer enkele leuke uitstapjes gepland. Deze maand gaan we, daar waar de chauffeur

Nadere informatie

prijzen & mogelijkheden Feesten & Partijen Coen Evers horecagelegenheid Keijenborgseweg 27-7021 LW - ZELHEM - www.coenevers.nl

prijzen & mogelijkheden Feesten & Partijen Coen Evers horecagelegenheid Keijenborgseweg 27-7021 LW - ZELHEM - www.coenevers.nl prijzen & mogelijkheden Feesten & Partijen Feest vieren bij Al onze arrangementen hebben een tijdsduur van 4 uur en zijn inclusief alle drankjes. Onderstaande arrangementen zijn suggesties. Arrangement

Nadere informatie

Cateringservice `t Noorden Brood & meer

Cateringservice `t Noorden Brood & meer Cateringservice `t Noorden Brood & meer Ontbijt - Brunches - Lunches High tea - Picknick Introductie: Ook voor een lunch op maat bent u bij ons op het juiste adres. Door de jaren heen is brood het basis

Nadere informatie

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 September: herfstmaand ook wel fruitmaand genoemd. De dagen worden weer korter en s-nachts wordt het weer frisser. Vaak biedt september ons nog een heerlijke nazomer. Daar gaan

Nadere informatie

PROGRAMMA JULI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds

PROGRAMMA JULI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds PROGRAMMA JULI 2017 Ook voor de maand juli hebben wij weer geprobeerd een leuk programma Te bedenken voor SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss Deze maand gaan we, daar waar de chauffeur ons brengt. Ook paleis

Nadere informatie

Lunch Terug moeten naar af

Lunch Terug moeten naar af Lunch Terug moeten naar af Deze belegde lunch is onze basislunch, uitermate geschikt om even snel bij te tanken en direct weer door te gaan. De lunch Terug moeten naar af bestaat uit het volgende: Dagsoep

Nadere informatie

PROGRAMMA Februari 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 26 Januari 2016

PROGRAMMA Februari 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 26 Januari 2016 PROGRAMMA Februari 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Februari is mogelijk vanaf dinsdag 26 Januari 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur

Nadere informatie

Lunchbuffet 14,95 p.p. Dinerbuffetten. We bieden u hierbij een assortiment van onze dinerbuffetten aan. Koud & Warm buffet I 19,95 p.

Lunchbuffet 14,95 p.p. Dinerbuffetten. We bieden u hierbij een assortiment van onze dinerbuffetten aan. Koud & Warm buffet I 19,95 p. Catering suggesties Lunchbuffet 14,95 p.p. Verse soep van het seizoen Wit- en bruinbrood en krentenbrood Diverse luxe witte- en bruine broodjes Diverse soorten luxe vleeswaren Diverse soorten kaas 2 gemengde

Nadere informatie

PROGRAMMA DECEMBER 2018 & JANUARI 2019

PROGRAMMA DECEMBER 2018 & JANUARI 2019 PROGRAMMA DECEMBER 2018 & JANUARI 2019 WE NADEREN ALWEER HET EINDE VAN HET JAAR! MET SINTERKLAAS, KERST EN OUD EN NIEUW MAAR OOK MET TOCH WEER ENKELE MOOIE RITTEN. OOK HET NIEUWE JAAR BEGINNEN WEER GOED.

Nadere informatie

PROGRAMMA OKTOBER 2016

PROGRAMMA OKTOBER 2016 PROGRAMMA OKTOBER 2016 Voor u ligt het programma voor oktober van de SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss Met de boodschappenritten en ook weer diverse leuke uitstapjes. Deze maand gaan we onder andere naar

Nadere informatie

Cateringservice `t Noorden 0318-512501 Brood & meer

Cateringservice `t Noorden 0318-512501 Brood & meer Cateringservice `t Noorden 0318-512501 Brood & meer Ontbijt- Brunches - Lunches- Picknick Introductie: Ook voor een lunch op maat bent u bij ons op het juiste adres. Door de jaren heen is brood het basis

Nadere informatie

Op een mooie zomeravond met een koel drankje in een ontspannen sfeer genieten van muziek. Een ontmoetingsplek voor jong en oud in de tuin van ons

Op een mooie zomeravond met een koel drankje in een ontspannen sfeer genieten van muziek. Een ontmoetingsplek voor jong en oud in de tuin van ons Op een mooie zomeravond met een koel drankje in een ontspannen sfeer genieten van muziek. Een ontmoetingsplek voor jong en oud in de tuin van ons prachtig verlicht middeleeuws kasteel. De rustgevende omgeving

Nadere informatie

Traditionele buffeten

Traditionele buffeten Traditionele buffeten T Bikse Buffet 20,00 per persoon (inclusief 9% btw) T Bikse Buffet is een koud buffet en is als volgt samengesteld: Gevulde tomaat met Hollandse garnaaltjes Borrelboutjes, warm geserveerd

Nadere informatie

t Coopmanshuys - Quality Catering Bedrijvenpark Twente 305 7602 KL Almelo +31 (0)546 570 698 info@quality-catering.nl PRIJSLIJST

t Coopmanshuys - Quality Catering Bedrijvenpark Twente 305 7602 KL Almelo +31 (0)546 570 698 info@quality-catering.nl PRIJSLIJST t Coopmanshuys - Quality Catering Bedrijvenpark Twente 305 7602 KL Almelo +31 (0)546 570 698 info@quality-catering.nl PRIJSLIJST 2016 Brunch Tomatensoep en Groentesoep Diverse harde/zachte bolletjes, pistolets,

Nadere informatie

Hartelijk dank voor uw aanvraag

Hartelijk dank voor uw aanvraag Hartelijk dank voor uw aanvraag In deze brochure staan de mogelijkheden voor een prachtig feest bij Brasserie Woods. In onze feestzaal zijn wij in de gelegenheid om aangeklede borrels, (bedrijf/familie)

Nadere informatie

Kerst 2012. Op tweede kerstdag is onze keuken gewoon van 17.00 uur tot 21.00 uur geopend voor a la carte. Reserveren is gewenst.

Kerst 2012. Op tweede kerstdag is onze keuken gewoon van 17.00 uur tot 21.00 uur geopend voor a la carte. Reserveren is gewenst. Kerst 2012 Kerst is een tijd van gezellig samen zijn en lekker eten. Hiervoor bent u bij Grand Café De Beurs aan het juiste adres! Tijdens aankomende kerst ziet ons programma er als volgt uit: Brunch Op

Nadere informatie

PROGRAMMA NOVEMBER 2017

PROGRAMMA NOVEMBER 2017 PROGRAMMA NOVEMBER 2017 November, elfde maand van het jaar in de Gregoriaanse kalender. De naam komt van het Latijnse novem wat negen betekent. November was oorspronkelijk de negende maand van het jaar

Nadere informatie

Partyservice. Slagerij en Partyservice Gelderblom De Komeny NC LEUSDEN Telefoonnummer:

Partyservice. Slagerij en Partyservice Gelderblom De Komeny NC LEUSDEN Telefoonnummer: Partyservice Slagerij en Partyservice Gelderblom De Komeny 7 3831 NC LEUSDEN Telefoonnummer: 033-4944210 www.leusden.slagerijgelderblom.nl Voorgerechten Aanvullende mogelijkheden Rundercarpaccio * 6.95

Nadere informatie

prijzen & mogelijkheden Cateringen Coen Evers horecagelegenheid Keijenborgseweg 27-7021 LW - ZELHEM - www.coenevers.nl

prijzen & mogelijkheden Cateringen Coen Evers horecagelegenheid Keijenborgseweg 27-7021 LW - ZELHEM - www.coenevers.nl prijzen & mogelijkheden Cateringen Cateringen Bij al onze buffetten worden borden, bestek en servetten meegeleverd. Drankarrangement Ook op locatie kunnen wij de drank voor uw feestje verzorgen. Wij plaatsen

Nadere informatie

PROGRAMMA OKTOBER 2017

PROGRAMMA OKTOBER 2017 PROGRAMMA OKTOBER 2017 Oktober wordt ook wel de wijnmaand genoemd en sinds de 16 e eeuw de rozenkransmaand. Jongeren weten misschien niet meer wat een rozenkrans is, maar onze lezers hebben meer ervaring

Nadere informatie

CATERINGLIJST `19 POSTCODE EN WOONPLAATS TELEFOONNUMMER DATUM EN TIJD

CATERINGLIJST `19 POSTCODE EN WOONPLAATS TELEFOONNUMMER DATUM EN TIJD CATERINGLIJST `19 NAAM ADRES POSTCODE EN WOONPLAATS TELEFOONNUMMER E-MAIL DATUM EN TIJD SOEPEN: Kippensoep Tomatensoep Groentesoep Champignonsoep 3,95 FEESTSCHOTEL A: FEESTSCHOTEL B: Rundvleessalade, gevulde

Nadere informatie

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL PROGRAMMA JUNI 2019 RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL We hebben weer leuke uitjes in het programma staan! Voor ieder wat wils. Wij horen graag op de beldag (of daarna) van

Nadere informatie

Van dagelijkse maaltijd tot feestelijke bijeenkomst

Van dagelijkse maaltijd tot feestelijke bijeenkomst Park Boswijk Catering Van dagelijkse maaltijd tot feestelijke bijeenkomst Park Boswijk B.V. ~ Park Boswijk 200 ~ 3956 AA Doorn 03 43-51 96 42 sdoornenbal@parkboswijk.nl Voorwoord De faciliteiten van Park

Nadere informatie

PROGRAMMA FEBRUARI 2018

PROGRAMMA FEBRUARI 2018 PROGRAMMA FEBRUARI 2018 De lentemaand is ook de carnavalsmaand. Daar valt niet aan te ontkomen, maar we hebben ook nog enkele leuke uitstapjes. Wij wensen u fijne dagen. UITSTAPJES MAAR 2018 PROEF INVOEGEN

Nadere informatie

Zakelijke arrangementen 2019

Zakelijke arrangementen 2019 ZAKELIJKE ARRANGEMENTEN Huur een zakelijke ruimte voor uw vergadering, workshop of andere gelegenheid. Of u nu een vergadering, training of een workshop wilt organiseren. Bij De Lachende Vis heeft ruim

Nadere informatie

SAMEN-UITBUS PROGRAMMA MAART Maart: ook, buienmaand, guldenmaand, dorremaand of lentemaand genoemd.

SAMEN-UITBUS PROGRAMMA MAART Maart: ook, buienmaand, guldenmaand, dorremaand of lentemaand genoemd. SAMEN-UITBUS PROGRAMMA MAART 2018 Maart: ook, buienmaand, guldenmaand, dorremaand of lentemaand genoemd. Nog een maandje en dan is het al weer Pasen! Maar voor het zover is hebben we nog een paar leuke

Nadere informatie

PROGRAMMA BOODSCHAPPENPLUSBUS Van 1 september t/m 31 oktober 2011. De feestdag van het 1-jarig bestaan was erg geslaagd!

PROGRAMMA BOODSCHAPPENPLUSBUS Van 1 september t/m 31 oktober 2011. De feestdag van het 1-jarig bestaan was erg geslaagd! PROGRAMMA BOODSCHAPPENPLUSBUS Van 1 september t/m 31 oktober 2011 De feestdag van het 1-jarig bestaan was erg geslaagd! Beste mensen. Leest u deze brief a.u.b. aandachtig door. En toen was het alweer

Nadere informatie

PRIJSLIJST. Behorend bij de vergaderlocatie Brandsen Rondeel, van Amerongenweg 3, te Barneveld Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

PRIJSLIJST. Behorend bij de vergaderlocatie Brandsen Rondeel, van Amerongenweg 3, te Barneveld Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. PRIJSLIJST Behorend bij de vergaderlocatie Brandsen Rondeel, van Amerongenweg 3, te Barneveld Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Vergaderzalen In het Rondeel bevinden zich twee vergaderzalen op

Nadere informatie

Prijslijst Bornsestraat KK Almelo Tel Belegde broodjes :

Prijslijst Bornsestraat KK Almelo Tel Belegde broodjes : Belegde broodjes : Prijslijst 2019 Stok Gezond Kaas Huzarensalade- Sla- Komkommer- Tomaat- Kaas- Ei- Kruiden. 3,00 Stok Gezond Ham Huzarensalade- Sla- Komkommer- Tomaat- Ham- Ei- Kruiden. 3,00 Stok Gezond

Nadere informatie

ZALEN IN DE MEERPAAL Passend voor iedereen

ZALEN IN DE MEERPAAL Passend voor iedereen ZALEN IN DE MEERPAAL Passend voor iedereen In kunt u terecht van 2 tot 2.000 personen. U kunt bijvoorbeeld meerdere zalen gebruiken om verschillende presentaties tegelijkertijd te tonen aan bezoekers.

Nadere informatie

Programmaboekje ** en ** 2017

Programmaboekje ** en ** 2017 Boodschappen PlusBus in de gemeente Haarlem +31 (0)23 2052319 Programmaboekje ** en ** 2017 LET OP: DIT IS EEN VOORBEELD PROGRAMMA!!!!!!! Geachte deelnemer, U ontvangt hierbij ons programma voor de maanden

Nadere informatie

Dwarsgracht.... de best bewaarde verrassing!

Dwarsgracht.... de best bewaarde verrassing! Dwarsgracht... de best bewaarde verrassing! Alles wat U van Giethoorn verwacht vindt U ook in Dwarsgracht en bovendien rust, ruimte en in het seizoen juist gezellige drukte. Café Restaurant De Otterskooi,

Nadere informatie

Zaalhuur per dagdeel ,=

Zaalhuur per dagdeel ,= Cateringmap 2017 Heeft u iets te vieren? Wij verzorgen graag uw verjaardag, jubileum of andere feestelijke dag. Naast de catering kunnen we ook de ruimte voor u regelen. In deze brochure treft u een aantal

Nadere informatie

Buffetten. Leekzicht natuurlijk beleven

Buffetten. Leekzicht natuurlijk beleven Buffetten. Buffet de Meid: 14,- p.p. - Gemarineerde beenhammetjes, heerlijk gegrild en overgoten met whisky en bruine suiker. - Gegratineerde aardappelen met verse room en kaas. - Huzaren salade gegarneerd

Nadere informatie

CATERINGLIJST POSTCODE EN WOONPLAATS TELEFOONNUMMER

CATERINGLIJST POSTCODE EN WOONPLAATS TELEFOONNUMMER CATERINGLIJST NAAM ADRES POSTCODE EN WOONPLAATS TELEFOONNUMMER E-MAIL DATUM SOEPEN:..Kippensoep..Tomatensoep..Groentesoep..Champignonsoep 3,75 FEESTSCHOTEL A: FEESTSCHOTEL B:..Rundvleessalade, gevulde

Nadere informatie

Informatie feestjes Ontvangst met koffie, thee, ranja en wat lekkers erbij.

Informatie feestjes Ontvangst met koffie, thee, ranja en wat lekkers erbij. Informatie feestjes De Ruimte is een prachtige natuurcamping in het oudste bos van Flevoland, vlakbij de Veluwe randmeren. Het is goed kamperen op De Ruimte, maar het sfeervolle restaurant De Boshut met

Nadere informatie

PARTY. banqueting map SUPPORT. februari 2016. Flevoland 11 1948 RH Beverwijk T 0251 218 727 E info@partysupport.nl W partysupport.

PARTY. banqueting map SUPPORT. februari 2016. Flevoland 11 1948 RH Beverwijk T 0251 218 727 E info@partysupport.nl W partysupport. PARTY SUPPORT IS EEN HANDELSNAAM VAN ESTHERON V.O.F. PARTY SUPPORT banqueting map februari 2016 Flevoland 11 1948 RH Beverwijk T 0251 218 727 E info@partysupport.nl W partysupport.nl B nl20 rabo 0307 2303

Nadere informatie

Paascatering sympathieke catering Reken gerust op een glimlach

Paascatering sympathieke catering Reken gerust op een glimlach Paascatering 2019 sympathieke catering Reken gerust op een glimlach Paashaas buffet De paashaas heeft zich lekker uit staan sloven om u te ontzorgen met Pasen. Geniet met uw familie met de service van

Nadere informatie

SAMEN-UITBUS PROGRAMMA JUNI Openlucht museum. Museum Toon Kortooms. Het Depot Wageningen JUNI

SAMEN-UITBUS PROGRAMMA JUNI Openlucht museum. Museum Toon Kortooms. Het Depot Wageningen JUNI SAMEN-UITBUS PROGRAMMA JUNI 2018 Openlucht museum. Museum Toon Kortooms. Het Depot Wageningen JUNI is de zomermaand of rozenmaand, genoemd naar de Romeinse godin Juno, de vrouw van Jupiter. In juni zien

Nadere informatie

Wind, water én heerlijk eten

Wind, water én heerlijk eten Totaalcateraar Welkom bij de Baai De Baai van Lemmer Wind, water én heerlijk eten U wilt een fantastisch personeelsfeest organiseren, een teamuitje of een spectaculair evenement voor uw relaties? Een

Nadere informatie

De Palatijn Op deze locatie beschikken we over een centraal gelegen restaurant, waar u terecht kunt voor een maaltijd of feestje.

De Palatijn Op deze locatie beschikken we over een centraal gelegen restaurant, waar u terecht kunt voor een maaltijd of feestje. Cateringmap 2018 Heeft u iets te vieren? Wij verzorgen graag uw verjaardag, jubileum of andere feestelijke dag. Naast de catering kunnen we ook de ruimte voor u regelen. In deze brochure treft u een aantal

Nadere informatie

KOFFIE ONTVANGSTEN SUPPLEMENTEN

KOFFIE ONTVANGSTEN SUPPLEMENTEN Basis Banquetingmap KOFFIE ONTVANGSTEN Al onze koffie en thee draagt het Fairtrade keurmerk en de thee is daarnaast ook nog eens biologisch. Wij schenken de biologische sappen van Schulp. Onbeperkt koffie

Nadere informatie

VAKANTIEKRANT SAMEN-UITBUS

VAKANTIEKRANT SAMEN-UITBUS VAKANTIEKRANT SAMEN-UITBUS PROGRAMMA JULI en AUGUSTUS 2018 juli en augustus Dat betekent voor veel Nederlanders: Zon Zee en Strand En voor onze SUB deelnemers betekent dat: Zon Zien en Samen uit Met deze

Nadere informatie

Horecamogelijkheden 2014 Verjaardagsfeest, zie laatste pagina

Horecamogelijkheden 2014 Verjaardagsfeest, zie laatste pagina Horecamogelijkheden 2014 Verjaardagsfeest, zie laatste pagina Minimale afname buffetten vanaf 20 personen, barbecue en lunch vanaf 15 personen Onbeperkt schenken consumpties is exclusief buitenlands gedistilleerd

Nadere informatie

Horeca. Arrangementen CONTACT:

Horeca. Arrangementen CONTACT: Je kunt kiezen uit een aantal standaard Horeca arrangementen. Uiteraard kunnen alle arrangementen op verzoek worden aangepast. Wij adviseren je graag over de vele mogelijkheden. Neem hiervoor contact op

Nadere informatie

Catering service. Barry s catering. Voor complete verzorging van:

Catering service. Barry s catering. Voor complete verzorging van: Barry s catering Voor complete verzorging van: Hors d oeuvre Warme en koude buffetten Borrelgarnituur Desserts e.a. Maaltijden Barbecues Haagweg 275a 4813 XA Breda www.barryscatering.nl info@barryscatering.nl

Nadere informatie

Catering service. Barry s catering. Voor complete verzorging van:

Catering service. Barry s catering. Voor complete verzorging van: Barry s catering Voor complete verzorging van: Hors d oeuvre Warme en koude buffetten Borrelgarnituur Desserts e.a. Maaltijden Barbecues Haagweg 277 4813 XA Breda www.barryscatering.nl info@barryscatering.nl

Nadere informatie

Catering service. Barry s catering. Voor complete verzorging van:

Catering service. Barry s catering. Voor complete verzorging van: Barry s catering Voor complete verzorging van: Hors d oeuvre Warme en koude buffetten Borrelgarnituur Gourmet Belegde broodjes Desserts e.a. Maaltijden Barbecues Haagweg 277 4813 XA Breda www.barryscatering.nl

Nadere informatie

Warme en koude buffetten De Oosterweide Pesse

Warme en koude buffetten De Oosterweide Pesse Warme en koude buffetten De Oosterweide Pesse Koud buffet Huzarensalade Zalmsalade Kipsalade Rauwkostsalade Paté, rollade, rosbief & kipfilet Brie, mosterdkaas, roomkaas & ananaskaas Diverse olijven Stokbrood

Nadere informatie

Kerstmis / Jaarwisseling 2015

Kerstmis / Jaarwisseling 2015 Kerstmis / Jaarwisseling 2015 Voorgerechten Kip cocktail 8,95 Garnalen cocktail 9,95 Runder carpaccio 9.95 Soepen Tomaten crème soep 6,95 Verse tomatensoep met room, gevuld met gehakt balletjes Groentesoep

Nadere informatie

Buffet Op z n akkers

Buffet Op z n akkers Menukaart 2015 Buffet Op z n akkers Vers afgebakken stokbrood Huisgemaakte kruidenboter Boerenrundvleessalade Tonijnsalade met kappertjes en rode ui Salade van tomaten uit de polder met mozzarella en vinaigrette

Nadere informatie

Waar staan wij voor?

Waar staan wij voor? Almere, juni 2015 De Stichting Vrienden van Archipel bestaat alweer bijna een jaar. In 2014 zijn we begonnen met het werven van donateurs en sponsors en gelukkig kunnen wij u melden dat we op de goede

Nadere informatie

De Vraagwijzer Maaltijdservice Weert

De Vraagwijzer Maaltijdservice Weert De Vraagwijzer Maaltijdservice Weert Informatie Gezond eten kan ook lekker zijn Gezond eten levert een belangrijke bijdrage aan een gezond leven. Kies bewust voor een gezonde voeding, maar geniet ook van

Nadere informatie

Prijscourant. St. Pieter

Prijscourant. St. Pieter Prijscourant St. Pieter 9 Welkom bij: Sint Pieter St. Pieter is gevestigd in Medemblik. Het pand is gebouwd in 1915 met als functie van parochiehuis. Vanuit de overleving wordt verteld dat mede door een

Nadere informatie

An Van Bedts Kok Traiteur Vonckstraat 54 2270 Herenthout an.vanbedts@skynet.be www.anvanbedts.be Tel: 014/ 51.76.27

An Van Bedts Kok Traiteur Vonckstraat 54 2270 Herenthout an.vanbedts@skynet.be www.anvanbedts.be Tel: 014/ 51.76.27 An Van Bedts Kok Traiteur Vonckstraat 54 2270 Herenthout an.vanbedts@skynet.be www.anvanbedts.be Tel: 014/ 51.76.27 Koude Buffetten 2015 In deze menuboek geven we verschillende mogelijkheden voor koude

Nadere informatie

KOUD en WARM BUFFET A: ( minimaal 30 personen )

KOUD en WARM BUFFET A: ( minimaal 30 personen ) KOUD en WARM BUFFET A: ( minimaal 30 personen ) - Huis gebraden rosbief - Gevulde komkommer met bieslook roomkaas - Rauwkost met witte koolsalade en walnoot - Brabantse rundvleessalade - stokbrood en kruidenboter

Nadere informatie

Catering Café-Zaal Bi-j Le-nie.

Catering Café-Zaal Bi-j Le-nie. Catering Café-Zaal Bi-j Le-nie. Indien u andere wensen heeft, kunt u dit aan ons aangeven. Samen bespreken we een passend buffet voor u. Wij zijn uiterst nauwkeurig in het kiezen van onze producten. Daardoor

Nadere informatie

St. NiKo locatie De Kooimeer Albertina Agnesstraat MD Alkmaar

St. NiKo locatie De Kooimeer Albertina Agnesstraat MD Alkmaar St. NiKo locatie De Kooimeer Albertina Agnesstraat 20 1814 MD Alkmaar 072-5122060 Deze geeft een overzicht van de mogelijkheden om een verjaardag, familiebijeenkomst, vergadering, lunch, diner, condoleance

Nadere informatie

BEDRIJFSCATERING (MINIMAAL 3 DAGEN VAN TE VOREN TE BESTELLEN)

BEDRIJFSCATERING (MINIMAAL 3 DAGEN VAN TE VOREN TE BESTELLEN) BEDRIJFSCATERING (MINIMAAL 3 DAGEN VAN TE VOREN TE BESTELLEN) Wij hebben verschillende mogelijkheden voor Catering: A.Ontbijtbuffet B. Lunchbuffet C.Lunchbuffet Deluxe D.Warm buffet E. Koud buffet (zelf

Nadere informatie

Cateringlijst Vrouwe Jannigje 2010

Cateringlijst Vrouwe Jannigje 2010 Cateringlijst Vrouwe Jannigje 2010 Ontbijt 1. Ontbijt Stuurboord Wit en bruin brood, krentenbol, boter, jonge kaas, cervelaat, achterham, jam, honing, 9,50 p.p. 2. Ontbijt Bakboord Molenwit, Schouws Donker,

Nadere informatie

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016 PROGRAMMA Maart 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Maart is mogelijk vanaf dinsdag 23 Februari 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of

Nadere informatie

Buffet I p.p.

Buffet I p.p. Buffet I Diverse soorten brood en broodjes Kruidenboter Gevulde eieren Rundvleessalade Aardappelsalade met spekjes Pastasalade Farmersalade Paté Asperges ingerold in ham Fruit ananas, perzik 19.25 p.p.

Nadere informatie

Informatiebrochure Buffet Service Didam

Informatiebrochure Buffet Service Didam Informatiebrochure Buffet Service Didam 2014-2015 Buffet Service Didam Lichtenhorststraat 19 6942 GS DIDAM Telefoon: 0316-224411 Mobiel: 06-51227044 Fax. 0316-295538 Email: info@buffetservicedidam.nl Website:

Nadere informatie

PROGRAMMA MEI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds

PROGRAMMA MEI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds PROGRAMMA MEI 2017 Voor u ligt het programma voor MEI van de SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss We gaan weer op pad voor de boodschappenritten en er zijn ook weer diverse leuke uitstapjes. Alvast veel leesplezier

Nadere informatie

Landgoed Warmelo. Verrassend Veelzijdig

Landgoed Warmelo. Verrassend Veelzijdig Landgoed Warmelo Verrassend Veelzijdig Inhoudsopgave De locatie 3 Het Koetshuis 5 De Orangerie 6 Lunch 7 High Tea 8 Hapjes tafel 9 Warm en koud buffet 11 Rijtuigtochten 14 2 De Locatie Landgoed Warmelo

Nadere informatie

VAN tot UUR

VAN tot UUR LUNCHKAART VAN 11.00 tot 17.00 UUR Soepen Weeksoep 5,75 Elke week een andere soep Paddenstoelensoep 6,50 Romige paddenstoelensoep met een kaas-spekcrouton* Koos groentensoep 6,00 Met balletjes, poulet,

Nadere informatie

Ontbijt. Bel offerte. Standaard buffet 12, 50 p.p. Deluxe buffet 18, 50 p.p.

Ontbijt. Bel offerte. Standaard buffet 12, 50 p.p. Deluxe buffet 18, 50 p.p. Ontbijt Standaard buffet 12, 50 p.p. - Gekookt ei - Jus d orange Comfort buffet 15, 50 p.p. - Ruim assortiment vers afgebakken broodjes en croissants, - 2 soorten kaas, 3 soorten vleeswaren - Gekookt ei

Nadere informatie

Lunch Terug moeten naar af

Lunch Terug moeten naar af Lunch Terug moeten naar af Deze belegde lunch is onze basislunch, uitermate geschikt om even snel bij te tanken en direct weer door te gaan. De lunch Terug moeten naar af bestaat uit het volgende: Vers

Nadere informatie

Voor informatie & boekingen: exito Beekbergen B.V. Lage Bergweg 10 7361 GT Beekbergen Tel. 055-505 12 82 Fax 055-505 12 56 www.exito.nl mail@exito.

Voor informatie & boekingen: exito Beekbergen B.V. Lage Bergweg 10 7361 GT Beekbergen Tel. 055-505 12 82 Fax 055-505 12 56 www.exito.nl mail@exito. Voor informatie & boekingen: exito Beekbergen B.V. Lage Bergweg 10 7361 GT Beekbergen Tel. 055-505 12 82 Fax 055-505 12 56 www.exito.nl mail@exito.nl Ontvangst - Lunch exito heeft de mogelijkheid om tijdens

Nadere informatie

Renate, Maurice & Dennis NL42 RABO 012 88 24 417 Burgemeester Pijlsstraat 5 KvK: 14091984 6365 CG Schinnen BTW nr: 817 543 442 B01

Renate, Maurice & Dennis NL42 RABO 012 88 24 417 Burgemeester Pijlsstraat 5 KvK: 14091984 6365 CG Schinnen BTW nr: 817 543 442 B01 Tevens voor verhuur van kleine en grote zalen. bv: Uw feest totaal verzorgd 50 personen voor 1300,- all-in Incl: consumpties onbeperkt(6 uur) en een koud buffet a 8,- p.p. Standaard Koud buffet: 8,- p.p.

Nadere informatie

Visspiegel met gepocheerde zalm of tonijn, gerookte zalm, makreel en garnaaltjes

Visspiegel met gepocheerde zalm of tonijn, gerookte zalm, makreel en garnaaltjes ARRANGEMENTENMAP Brunch Traditioneel (vanaf 25 personen) Vers afgebakken broodjes Wit-, bruin-, rozijnen- en suikerbrood Diverse soorten vlees-, kaas- en zoet beleg Roer ei met groenten Gekookte eieren

Nadere informatie

Lekker en eenvoudig. Huisgemaakte salades WWW.QUICKLUNCHSHOP.NL. Jonge kaas 3,00 Gesneden koude bal 3,75. Old Amsterdam 3,75 Gerookte zalm 4,50

Lekker en eenvoudig. Huisgemaakte salades WWW.QUICKLUNCHSHOP.NL. Jonge kaas 3,00 Gesneden koude bal 3,75. Old Amsterdam 3,75 Gerookte zalm 4,50 Lekker en eenvoudig Jonge kaas 3,00 Gesneden koude bal 3,75 Old Amsterdam 3,75 Gerookte zalm 4,50 Gekookte ham 3,00 Fricandeau 3,50 Ham met kaas 3,50 Rosbief 3,75 Wijncervelaat 3,50 Gesneden kipfilet 3,50

Nadere informatie

Feest! Graag tot snel!

Feest! Graag tot snel! Feest! Voor u ligt ons Feestboek. U kiest met In de Roos voor een bijzondere locatie, waar gewerkt wordt door bijzondere mensen; de juiste plaats dus als u iets te vieren heeft! Want behalve dat wij u

Nadere informatie

Banquetingmap Villa Dorrepaal

Banquetingmap Villa Dorrepaal Banquetingmap Villa Dorrepaal Voor u ligt onze banquetingmap voor het jaar 2015. In deze banquetingmap presenteren wij u een overzicht van de mogelijkheden waarmee wij u met onze banquetingservices van

Nadere informatie

Rundercarpaccio met rucola, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en een balsamicosiroop

Rundercarpaccio met rucola, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en een balsamicosiroop Diner kaart: Menu Poort van Brabant Keuze uit voorgerecht, soep en hoofdgerecht met een verrassingsdessert Menu 3 gangen 24,00 Menu 4 gangen 27,00 *meerprijs 2,50 Voorgerecht Rundercarpaccio met rucola,

Nadere informatie

Welkom. Proef het platteland! MENUKAART

Welkom. Proef het platteland! MENUKAART Welkom Proef het platteland! MENUKAART THEEHUIS Bij Kees&Sien Waar Kees ooit het hooi binnenhaalde en Sien de was deed, staat nu ons Theehuis Bij Kees&Sien. Geniet van vers gezette koffie en de onweerstaanbare

Nadere informatie

WARME EN KOUDE BUFFETTEN

WARME EN KOUDE BUFFETTEN WARME EN KOUDE BUFFETTEN PRIJSLIJST 2014 NEEM VOOR MEER INFORMATIE CONTACT OP MET: BERT WILLEMS 0031-620597547 KOUD BUFFET AMSTERDAM Rundvleessalade ( Limburgse koude schotel) Gevulde eieren Gevulde tomaten

Nadere informatie

Om uw evenement goed te beginnen zijn er verschillende opties met betrekking tot de ontvangst in onze Herberg.

Om uw evenement goed te beginnen zijn er verschillende opties met betrekking tot de ontvangst in onze Herberg. ARRANGEMENTEN Ontvangsten Om uw evenement goed te beginnen zijn er verschillende opties met betrekking tot de ontvangst in onze Herberg. * Koffie of thee 1,70 * Koffie of thee met een stuk echte Limburgse

Nadere informatie

Buffet A: 23,50. Salades. Huzarensalade Kip kerrie salade Aardappelsalade met uitgebakken spek Tomatensalade met pesto en olijfolie.

Buffet A: 23,50. Salades. Huzarensalade Kip kerrie salade Aardappelsalade met uitgebakken spek Tomatensalade met pesto en olijfolie. Buffet A: 23,50 Salades Huzarensalade Kip kerrie salade Aardappelsalade met uitgebakken spek Tomatensalade met pesto en olijfolie Vis: Gerookte- en pepermakreel Gevulde komkommer met zalmmousse Zoute haring,

Nadere informatie

Koude & Warme Buffetten Buffetten voor gezelschappen vanaf 20 personen

Koude & Warme Buffetten Buffetten voor gezelschappen vanaf 20 personen Dit is een selectie van verschillende buffetten die wij aanbieden. Heeft u een allergie? Meld het dan aan ons. Heeft u misschien iets anders in gedachten? Vertel het ons, wij zijn benieuwd! Koude & Warme

Nadere informatie

Brochure. Restaurant Bataviahaven Bataviahaven 1 8242 PR Lelystad 0320-260833 www.restaurantbataviahaven.nl info@restaurantbataviahaven.

Brochure. Restaurant Bataviahaven Bataviahaven 1 8242 PR Lelystad 0320-260833 www.restaurantbataviahaven.nl info@restaurantbataviahaven. Brochure Restaurant Bataviahaven Bataviahaven 1 8242 PR Lelystad 0320-260833 www.restaurantbataviahaven.nl info@restaurantbataviahaven.nl Welkom Uw bruiloftsfeest moet iets onvergetelijks worden, iets

Nadere informatie

VAN ZOGGEL CATERING. Uniek, Gastvrij & Ambachtelijk CREATIEF & COMPLEET

VAN ZOGGEL CATERING. Uniek, Gastvrij & Ambachtelijk CREATIEF & COMPLEET VAN ZOGGEL CATERING CREATIEF & COMPLEET 2013 2014 Uniek, Gastvrij & Ambachtelijk Warm en koud buffet Complete feestverzorging Vers vlees Brunches Party-service Barbecue Walking diner Gourmet Fondue Echte

Nadere informatie

Arrangementen in het Grand Café

Arrangementen in het Grand Café Voor bijzondere gelegenheden, gastvrijheid, dichtbij huis Arrangementen in het Grand Café Avoord Zorg en Wonen Zoals u het wenst 1 Voor bijzondere gelegenheden, gastvrijheid, dichtbij huis Welkom in het

Nadere informatie

Buffet Culinien natuurlijk

Buffet Culinien natuurlijk Buffet Culinien natuurlijk Koud: - Huzarensalade - Kipsalade - Stokbrood met kruidenboter en pesto Warm: - Gebakken aardappelen - Mix van groentes (bloemkool, broccoli, sperziebonen en paprika) - Pulled

Nadere informatie

Koffie en thee, per kopje 1,70. Koffie en thee per persoon per dagdeel 3,90. Melk, karnemelk 1,25. Vruchtensappen per glas 1,50

Koffie en thee, per kopje 1,70. Koffie en thee per persoon per dagdeel 3,90. Melk, karnemelk 1,25. Vruchtensappen per glas 1,50 Dranken Koffie en thee, per kopje 1,70 Koffie en thee per persoon per dagdeel 3,90 Melk, karnemelk 1,25 Vruchtensappen per glas 1,50 Frisdrank per glas 1,50 Frisdranken per flesje 1,70 Mineraalwater per

Nadere informatie

PROGRAMMA DECEMBER 2016

PROGRAMMA DECEMBER 2016 PROGRAMMA DECEMBER 2016 Voor u ligt het programma voor december van de SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss Met de boodschappenritten en ook weer diverse leuke uitstapjes. We gaan alweer de laatste maand

Nadere informatie

Activiteiten De Zes Molens

Activiteiten De Zes Molens Activiteiten De Zes Molens Ongedwongen & gezellige activiteiten in april 2019 Locatie De Zes Molens Activiteiten: meedoen en erbij horen P. 02 Afgelopen maand kon u deelnemen aan diverse activiteiten.

Nadere informatie

Arrangementen vanaf 5 personen: Training 12min, kwalificatie 12min, finale 12min, met gridstart Kwalificatie 12min, 30min, race met gridstart

Arrangementen vanaf 5 personen: Training 12min, kwalificatie 12min, finale 12min, met gridstart Kwalificatie 12min, 30min, race met gridstart Kart arrangementen Groepen die de strijd onderling willen aangaan en meer dan het rijden van losse heats alleen, kunnen zelf hun Grand-Prix samenstellen aan de hand van de volgende prijzen. Voor de betreffende

Nadere informatie

Arrangementen 2013. * Middagarrangement. 15.00 u. 18.00 u. per persoon 32,50

Arrangementen 2013. * Middagarrangement. 15.00 u. 18.00 u. per persoon 32,50 Arrangementen 2013 Middagarrangement 15.00 u. 17.30 u. per persoon 27,50 dranken van het binnenlands assortiment, Middagarrangement 15.00 u. 18.00 u. per persoon 32,50 dranken van het binnenlands assortiment,

Nadere informatie

Informatiebrochure 2015

Informatiebrochure 2015 Informatiebrochure 2015 - Borrelen - Recepties - Feesten- - Koffietafels - Vergaderingen - Meerbos 4 5658 LA Eindhoven Tel: 040 235 14 21 www.de-hangar.nl Inhoudsopgave Feesten & Partijen blz. 3 o Borrelarrangement

Nadere informatie

Boodschappen PlusBus Haarlem. Samen Er Op Uit. Reserveren voor juli en augustus is mogelijk. vanaf 4 juli per telefoon:

Boodschappen PlusBus Haarlem. Samen Er Op Uit. Reserveren voor juli en augustus is mogelijk. vanaf 4 juli per telefoon: Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit Reserveren voor juli en augustus is mogelijk vanaf 4 juli 2018 per telefoon: +31 (0)23 2052319 op werkdagen van 13:30-15:30 uur of per mail: info@haarlemsjopper.nl

Nadere informatie

Basis buffet grand bistro de rotonde

Basis buffet grand bistro de rotonde Buffetten Basis buffet grand bistro de rotonde - Vleessalade met verschillenden worst en vlees soorten zoals rauwe ham, beenham, rosbief en paté. - Vissalade met verschillende vissoorten zoals gerookte

Nadere informatie

Moederdagontbijt- buffet uur tot uur Prijs 15,50 per persoon Kinderen 4 tot 12 jaar 8,50 per persoon

Moederdagontbijt- buffet uur tot uur Prijs 15,50 per persoon Kinderen 4 tot 12 jaar 8,50 per persoon MOEDERDAG 12 MEI 2019 Een dag om je moeder te laten weten hoe bijzonder zij is. Verwen haar met een heerlijk ontbijt, brunch, high tea, lunch of diner. Maak aansluitend een wandeling in het prachtige Mastbos,

Nadere informatie

Kadetje. Brood & banket, kaas en fijne vleeswaren, pralines en chocolade, belegde broodjes en salades

Kadetje. Brood & banket, kaas en fijne vleeswaren, pralines en chocolade, belegde broodjes en salades Kadetje Brood & banket, kaas en fijne vleeswaren, pralines en chocolade, belegde broodjes en salades 2015-2016 Belegde broodjes GROOT KLEIN MINI (half stokbrood) (1/4 stokbrood) (broodje naar keuze) Belegde

Nadere informatie

Lijst. Arrangementen. Catering op locatie bezorgd

Lijst. Arrangementen. Catering op locatie bezorgd Lijst Arrangementen & Catering op locatie bezorgd Versie 1.0, november 2016 Luncharrangementen Arrangementen 6,00 Italiaanse bol gezond (kruidenkaas, sla, ham, kaas, tomaat, komkommer en ei) Belegd broodje

Nadere informatie

(1 ste verdieping) - Vleessalade met verschillenden worst en vlees soorten zoals rauwe ham, beenham, rosbief en paté.

(1 ste verdieping) - Vleessalade met verschillenden worst en vlees soorten zoals rauwe ham, beenham, rosbief en paté. Buffetten Basis buffet grand bistro de rotonde - Vleessalade met verschillenden worst en vlees soorten zoals rauwe ham, beenham, rosbief en paté. - Vissalade met verschillende vissoorten zoals gerookte

Nadere informatie

Luxe broodjeslunch 19,50

Luxe broodjeslunch 19,50 Luxe broodjeslunch 19,50 Een kop Ryckelijke soep Diverse ovenverse broodjes Etagères met: Luxe vleeswaren Kaassoorten uit het Groene Hart Gevulde wraps (maisrolletjes) Een warme snack; stukje vis of vlees

Nadere informatie

Rozijnen Rozijnen 4,95 Rozijnen met roomijs 5,95 Boerenjongens 5,95 Boerenjongens en roomijs 6,95

Rozijnen Rozijnen 4,95 Rozijnen met roomijs 5,95 Boerenjongens 5,95 Boerenjongens en roomijs 6,95 Pannenkoeken Naturel Naturel 4,50 Naturel met roomijs 4,95 Naturel met chocoladesaus 4,95 Naturel met chocoladesaus en roomijs 5,95 Naturel met butterscotch 4,95 Naturel met butterscotch en roomijs 5,95

Nadere informatie