Nieuwsbrief van De Stjep...

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief van De Stjep..."

Transcriptie

1 Nieuwsbrief van De Stjep... Schoolregels Op school bespreken we geregeld met de leerlingen de schoolregels. Omdat het goed is om als school, leerlingen en ouders op elkaar afgestemd te zijn geven we de belangrijkste regels bij deze nieuwsbrief mee als bijlage. Onze 3 schoolbrede hoofdregels zijn: We hebben zorg voor elkaar We hebben zorg voor de omgeving We hebben zorg voor het materiaal Al onze schoolregels zijn hiervan afgeleid. Per groep zijn er daarnaast groepsafspraken, die samen met de groep zijn gemaakt. Een regel die we even extra willen benadrukken is de volgende: Tussen de middag zijn de leerlingen die geen gebruik maken van de TSO pas vanaf 13:00 weer welkom op het plein. Dit omdat er anders niet voldoende overzicht is voor de begeleider van de TSO. Om 13:00 gaat het schoolplein weer open voor iedereen. Zakelijke ouderavond Hierbij nodigt de OR iedere ouder uit voor de "zakelijke ouderavond" op dinsdag 4 november. De OR presenteert kort haar jaarverslag en financieel verslag. Daarna volgt er een presentatie van Jeroen van Denderen over de nieuwste aanwinsten op school: de tablets. Sinterklazemearke IBS De Stjelp Jaargang 28, nr. 4 Woensdag 29 oktober Interessante informatie: Schoolregels + bijlage Zakelijke ouderavond Sinterklazemearke Ouderkring Wie is Wie? Leesbevordering Ek dit jier gean we mei groep 4 o/m 8 nei it Sinteklaze mearke yn Winsum. Wy wurde ferwachte op tiisdei te middei 25 novimber. Hjir foar sykje wy riders. We gean om 13:15 fuort en ferwachtsje rûn healwei fjouweren wer werom te wêzen. Riders kinne harren melde by de learkrêften. Ouderkring Op woensdagochtend 12 november organiseren we voor het eerst een ouderkring op de Stjelp. Het idee hiervan is dat ouders deze ochtend mee kunnen doen in de ochtendkring. In iedere groep is een activiteit. Heeft u kinderen in meerdere groepen? Geen nood, later dit schooljaar organiseren we nog eens een ouderkring. We gaan samen aan de slag met de tablets en worden geïnformeerd over de mogelijkheden. De avond start om uur. We sluiten af om uur. Graag tot dan, OR De Stjelp (Anke, Ans, Elbrich, Elze, Reinata, Renske)

2 Sinds de zomer- en herfstvakantie lopen er heel wat nieuwe koppen rond op de Stjelp. Hoogtijd voor een wie is wie! Ik ben Geertje Stornebrink, 23 jaar en wonend in Marsum. Na de herfstvakantie ben ik gestart als leerkracht van groep 6,7&8. Op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag sta ik voor deze gezellige groep! Naast de lesgevende taken, doe ik een master tot interne begeleiding. Mijn vrije tijd vul ik verder in met koken, films kijken en zit ik in de hoofdleiding van Spulwike (Littens). Wanneer je meer wilt weten kun je altijd even aankloppen, wellicht tot ziens! Geertje Even voorstellen: Aan het begin van dit schooljaar ben ik begonnen op IBS De Stjelp. Eerst in de groepen 3/4/5 en nu in de groepen 1/2. Ik werk met veel plezier op IBS De Stjelp en heb het erg naar mijn zin met de kinderen en collega s. Samen met mijn vriend Marcel, dochter Eke van 9 en zoon Tijl van 7 woon ik in Wergea. In dit leuke, actieve dorp hebben wij 6 jaar geleden een boerderijachtig huisje gekocht, dat grondig verbouwd moest worden. In mijn vrije tijd lees en wandel ik graag. Daarnaast volleybal ik en zit ik sinds een aantal weken op gitaarles. Gerlinda de Vries Goedendag, ik ben Hennie de Jong. Na de zomervakantie ben ik gestart als onderwijsassistente op de Stjelp, alwaar ik een gedeelte op maandag, dinsdag en woensdag in groep 5 & 7 assisteer in het lesgeven. Na mijn veertigste heb ik de opleiding onderwijsassistente gevolgd en sinds 2005 ben ik altijd in het onderwijs werkzaam geweest, o.a. in Langweer, Joure, Aldeboarn en Wirdum. Op donderdag ben ik te vinden op de Akker in Heerenveen.Samen met mijn man Sipke en onze zoon Henk wonen we in Aldeboarn. Henk, 20 jaar volgt in Sneek een watersportopleiding en Lisa, 23 jaar woont op kamers en is net geslaagd voor haar PABO examen. Tot nu toe reis ik met veel plezier naar Winsum en Baard om de kinderen, waar nodig extra ondersteuning te bieden. Met vriendelijke groeten, Juf Hennie Hoi allemaal, Ik ben Erica Boersma en ben 21 jaar. Wonend in Bolsward en derdejaars PABO student op het NHL. Dat is ook de reden dat ik op de Stjelp ben! Ik loop stage op maandag en dinsdag in groep 1/2. Binnenkort verhuis ik naar de middenbouw, waar ik ook erg veel zin in heb! Naast school en stage vind ik het leuk om te fotograferen en leuke dingen te doen met vriend (innen) en familie. Tot ziens!

3 Even yn e kunde komme Myn namme is Lodewijk Riedhorst, ik bin 63 jier en wenje mei myn frou Baukje en dochter Renske(17) op it Mantgumerhúske oan e Swette. Baukje pielt, njonken de húshâlding, in protte yn har pottebakkers-atelier om. Renske giet alle dagen op e fyts nei it fuortsetûnderwiis yn Ljouwert en ik bin yn myn frije tiid in protte oan it klussen en regissearje sa út en troch in toanielferiening. Yn 1972 bin ik as skoalmaster yn Easterwierrum begûn, dêrnei as hoofd der school yn Weidum en yn 2007 waard ik as direkteur beneamd oan in grutte skoalle yn Drylts. It wie myn doel it yn Drylts oant Myn funksje is no interim adjunct direkteur (ja in hiele mûle fol ) fan alle 29 Gearhingskoallen. Lykas jim witte binne dizze skoallen sûnt 1 augustus 2012 ferdield yn 7 ûnderwiistiims. Myn taak is om de direkteur fan sa n ûnderwiistiim wat wurk út hannen te nimmen, wannear t dêr ferlet fan is. Ik bin tenei 1 dei (meastentiids op moandei) op de Stjelp oanwêzich en bin benammen dwaande mei de tarieding fan de ynspeksjebesite d.d. 9 desimber Oh ja.elk wa t wend is Nederlands te spreken..geen probleem! Hallo, Mijn naam is Anna Marie Hiemstra. Wij hebben twee dochters Trisjeanne van zes en Germaine wordt bijna vier jaar. Wij wonen nu nog in Bolsward maar zijn druk aan het klussen in ons nieuwe huis in Harlingen. Sinds mei werk ik als administratief medewerker op 10 scholen binnen Gearhing. Tussen deze scholen rouleer ik. Ik ben ongeveer 1 keer in de twee/ drie weken op een school. Dit is ook het geval op De Stjelp. Wie weet komen we mekaar eens tegen... Tot ziens. Leesbevordering Graag willen we het lezen op onze school stimuleren door het creëren van een rijke leesomgeving! Een omgeving die uitnodigt tot lezen. Dit is nl. ontzettend belangrijk voor plezier en zin hebben in lezen. De leesomgeving is niet alleen maar een plek waar je kunt lezen, maar ook de veel ruimere omgeving waarin tot lezen aangezet kan worden. In zo n omgeving worden kinderen omringd door boeken; overal komen de kinderen als het ware boeken tegen. Door het scheppen van een prikkelende leesomgeving worden kinderen bewust en onbewust met boeken en allerlei zaken die met boeken te maken hebben, geconfronteerd. Veel verschillende boeken voor kinderen, de manier en plaats waar deze zijn neergezet en de aanwezigheid van andere zaken die met boeken te maken hebben, kunnen de leesomgeving prikkelen en inspireren.

4 Om deze rijke omgeving te bewerkstelligen vinden er de komende weken verschillende activiteiten plaats, nl.: We creëren in de school een leerrijke leesomgeving door het herinrichten van de middenruimte. We verzamelen heel veel leesboeken. Maandelijks stelt een jury (ouder en leerlingen uit gr. 5 t/m 8) de top tien boekenlijst samen voor De Stjelp. 1x in de veertien dagen bespreekt een leerling zijn/haar lievelingsboek en dit boek wordt 2 weken lang tentoongesteld in de middenruimte. We creëren na de pauze een extra leesmoment waarbij groep 1 t/m 8 in een leessfeer wordt ondergedompeld. Iedereen leest of juf leest voor (gr. 1 & 2) of legt het technisch lezen uit (gr. 3). En natuurlijk zou het fijn zijn dat u als ouder het lezen thuis stimuleert door een moment op de dag te creëren voor het voorlezen. Dit kan bv. aan tafel of voor het naar bed gaan zijn. Luisteren, maar ook meelezen, vervullen een belangrijke rol in het ontwikkelen van woordbegrip, dat vervolgens weer van waarde is voor de woordenschat en het tekstbegrip. Leespromotie.daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen!!! Bijlage Schoolregels Voorlezen.een knipoog naar meer leesplezier!!! Gedrag en omgang We gaan op een plezierige manier met elkaar om. Behandel een ander zoals je zelf ook behandeld wilt worden. Ruzie lossen we samen op met woorden. Voor schooltijd s Ochtends inloop van 8:30 tot 8:45, geen pleinwacht. s Middags geen inloop, plein open en pleinwacht vanaf 13:00. In de pauze zijn alle leerkrachten op het plein. Wanneer een leerling iets bijzonders heeft meegenomen mag dat naar binnen gebracht worden. Zorg voor een nette hal: (schoenen op de plank, jas in de luizenzak, petten aan de kapstok. Iets ophangen in de hal bij de voordeur mag. Bij regen geeft de pleinwacht aan dat de kinderen naar binnen mogen. Wees voorzichtig met het (kleuter)speelmateriaal. Gebruik materiaal en speeltoestellen zoals het bedoeld zijn. Fietsen worden in het fietsenhok geplaatst. Gebruikt speelmateriaal wordt weer opgeruimd. Voetballen met een grote bal mag alleen op de kamp. Sneeuwballen gooien mag alleen in de speeltuin. De ijsbaan pas betreden als de leerkracht toestemming heeft gegeven. Aan het hek hangt een rood stopteken als de leerlingen niet op de kamp mogen komen.

5 Verjaardagen Tijdens de fruiteetpauze mag de jarige trakteren: kleine traktatie; leerkracht krijgt hetzelfde, geen lolly s. De jarige mag twee kinderen uitkiezen om voor de pauze bij de klassen langs te gaan. Allerlei Iedereen loopt rustig in de school. Het afval doen we in de prullenbak. Tijdens het uitgaan lopen de leerkrachten mee naar de hal en het plein. Geen schietspeelgoed en gewelddadige gameboy spelletjes mee naar school. Foto s maken mag niet zonder toestemming van de leerkracht. Mobiele telefoons mogen mee naar school worden genomen, maar niet tijdens de lesuren worden gebruikt. Meebrengen van speelgoed is op eigen verantwoording, tenzij de leerkracht er expliciet om gevraagd heeft. In de fruitkring eten de kinderen fruit en eventueel een gezond tussendoortje. In de klas De voertaal is Nederlands in de groepen 3 t/m 8. Fries wordt gesproken tijdens informele momenten.

Ziekmelding leerling? Schoolregels. Pleinregels: voor de kinderen:

Ziekmelding leerling? Schoolregels. Pleinregels: voor de kinderen: Geachte ouder(s), verzorger(s), Ziekmelding leerling? Graag telefonisch doorgeven tussen 08.00 en 08.20 uur. Voor u ligt de schoolkalender van schooljaar 2016-2017. In deze kalender staan belangrijke data

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF juli 2018 Staat voor onderwijs dat meegroeit!

NIEUWSBRIEF juli 2018 Staat voor onderwijs dat meegroeit! AGENDA JULI SEPTEMBER 2018 Vrijdag 13 juli Woensdag 18 juli Donderdag 19 juli Donderdag 19 juli Vrijdag 20 juli Zomervakantie Eerste schooldag Eindmusical groep 8 : Spookie! Rapport mee De kinderen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2017

Nieuwsbrief januari 2017 Nieuwsbrief nummer 5 Rydwei 3 9021 CT Easterwierrum A new year. First of all, we, as a team of Fôlefinne, wish everyone the best for 2017. The Christmas holiday is behind us and we hope that everyone is

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Informatie boekje voor ouders/verzorgers: Broodje Knapzak tussenschoolse opvang. O.b.s. de Flierefluiter Bosgouw 235 1352 GW Almere Tel: 036-5312332

Informatie boekje voor ouders/verzorgers: Broodje Knapzak tussenschoolse opvang. O.b.s. de Flierefluiter Bosgouw 235 1352 GW Almere Tel: 036-5312332 Informatie boekje voor ouders/verzorgers: Broodje Knapzak tussenschoolse opvang. O.b.s. de Flierefluiter Bosgouw 235 1352 GW Almere Tel: 036-5312332 Dit boekje heeft u als ouder van onze school ontvangen

Nadere informatie

*We zouden graag zien dat kinderen in de pauzes iets nuttigen wat gezond is. Uiteraard is een traktatie voor een verjaardag een uitzondering.

*We zouden graag zien dat kinderen in de pauzes iets nuttigen wat gezond is. Uiteraard is een traktatie voor een verjaardag een uitzondering. Belangrijke data: 28 augustus: Inloop groep 4-8 1 september: Triskentijd 2 september: informatieavond gr. 1-2 en 3 16 en 17 september: omgekeerde 10 minuten gesprekken 23 september studiedag team, alle

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Welkom op Het Krijt. Informatie voor ouders van de leerlingen van groep 1 en 2

Welkom op Het Krijt. Informatie voor ouders van de leerlingen van groep 1 en 2 Welkom op Het Krijt Informatie voor ouders van de leerlingen van groep 1 en 2 Welkom bij ons op Het Krijt In dit boekje hebben we de belangrijkste informatie voor de groepen 1 en 2 voor u op een rijtje

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 1, 30 augustus 2019

Schooljaar Nummer 1, 30 augustus 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 1, 30 augustus 2019 Kalender: 2-6 sept Ambitiegesprekken, u ontvangt hiervoor een uitnodiging via Parro 5 en 6 sept Schoolfotograaf 6 sept Voorlezen met (groot)ouders in de

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 9 jaargang

Nieuwsbrief Nummer 9 jaargang CBS De Twatine Boeyengastraat 18 8627 SG Gauw tel. : 0515-521596 fax : 0515-521132 e-mail : schoolleider@twatine.nl website: www.twatine.nl Nieuwsbrief Nummer 9 jaargang 2016-2017 Agenda: Maart 1 Studiedag

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 schooljaar 2017 2018 Geachte ouder(s), beste leerlingen, Vanmorgen hebben de ouders van de leerlingen van groep 6,7 en 8 het volgende bericht gekregen: Juf Else gaat de

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juli 2016

Nieuwsbrief nr juli 2016 Nieuwsbrief nr. 21 6 juli 2016 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data 2. Bezetting onderbouw 3. Afscheid Alma Smand 4. Montessoridiploma 5. Enquête over het rooster 6. Afscheid groep 8 7. Lustrumfeest 8. Verkeerslessen

Nadere informatie

Welkom op De Gooilandschool. Dit boekje is van:

Welkom op De Gooilandschool. Dit boekje is van: Welkom op De Gooilandschool Dit boekje is van:. Een dag bij ons in de klas Hieronder ziet u de activiteiten die plaatsvinden in groep 1 en 2. 08.20 uur De deur van de kleuteringang gaat open. U kunt vanaf

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Personele zaken: - We nemen afscheid van onze onderwijsassistent juf Joyce. Ze was elke dinsdag op school

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September 2017 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 3 Beste ouders, verzorgers,

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September 2017 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 3 Beste ouders, verzorgers, Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 3 September 2017 info Kalender: Agenda Vrijdag 15 december Groep 2 vrij Woensdag 20 december Kerstavond Vrijdag 22 december 12.15 uur start van de Kerstvakantie

Nadere informatie

Lestijden maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmorgen: maandag-, dinsdag-, donderdagmiddag:

Lestijden maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmorgen: maandag-, dinsdag-, donderdagmiddag: Informatieboekje groep 1/2 2018-2019 Welkom bij ons op school! Uw kind komt binnenkort bij ons in groep 1/2 op school, welkom op De Lichtboei! Dit boekje is bedoeld om u praktische informatie te geven

Nadere informatie

Informatieboekje groep

Informatieboekje groep Informatieboekje groep 6 2018-2019 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Dit jaar nodigen we u aan het begin van het schooljaar uit voor een kennismakingsgesprek, dit o.a. ter vervanging van de informatieavond

Nadere informatie

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Voor het eerst naar school Kennismaken met groep 1 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wat fijn dat we u en uw kind mogen verwelkomen op onze school De Opdracht. We hopen natuurlijk dat hij of zij het snel naar

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus De Sterappel SCHOOLJAAR Kalender Maandag 02 september Start schooljaar

Nieuwsbrief augustus De Sterappel SCHOOLJAAR Kalender Maandag 02 september Start schooljaar Nieuwsbrief augustus 2019 De Sterappel SCHOOLJAAR 2019-2020 Kalender Maandag 02 september Start schooljaar 2019-2020 Donderdag 12 september Ouderavond Kanjertraining Maandag 16 t/m woensdag 18 september

Nadere informatie

Kleuters van school halen. Juf José gaat op vakantie! Super Schoolreisjes - Juf Jose op reis

Kleuters van school halen. Juf José gaat op vakantie! Super Schoolreisjes - Juf Jose op reis Page 1 of 5 Hofbode 5-31 oktober 2012 Kleuters van school halen Na de zomervakantie hebben wij gemerkt, dat ouders, steeds vroeger op het schoolplein staan. Daarom een vriendelijk verzoek achter het hek

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.20 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Ichthusnieuws. schooljaar 2014-2015 Nieuwsbrief nummer 1, 22-08-2014 www.deichthusschool.nl

Ichthusnieuws. schooljaar 2014-2015 Nieuwsbrief nummer 1, 22-08-2014 www.deichthusschool.nl Ichthusnieuws schooljaar 2014-2015 Nieuwsbrief nummer 1, 22-08-2014 www.deichthusschool.nl Agenda: 25 augustus Start schoolzwemmen groepen 5 9 september Informatieavond voor groep 1 t/m 8 vanaf 19.00 uur

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld:

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Zonnewijzer Vakantierooster schooljaar 2019-2020 Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Nummer 7 Maart 2019 Vakantie Schoolreisje De data voor de schoolreisjes van dit jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je naar school. Eerst mag je een paar ochtenden komen kijken.

Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je naar school. Eerst mag je een paar ochtenden komen kijken. Hoera! Wat leuk dat je bij ons naar school mag. Je wilt vast graag weten wat we allemaal gaan doen. Daarom staat dit boekje op de website van school. Hier staan heel veel belangrijke dingen die handig

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee.

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee. N A A M B E D R I J F Nieuwsbrief 1 Openbare Basisschool Kinheim 4 1161 AP Zwanenburg Tel. 020-4974285 www.aldoende.org aldoende@sopoh.nl Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee 9 september

Nadere informatie

OBS Heidepark ds. A.J.W. Vogelaarstraat AN Lemelerveld tel

OBS Heidepark ds. A.J.W. Vogelaarstraat AN Lemelerveld tel OBS Heidepark ds. A.J.W. Vogelaarstraat 22 8151 AN Lemelerveld tel. 0572 371850 info-heidepark@ooz.nl www.obsheidepark.nl Inleiding Binnenkort start uw kind op obs Heidepark met de wendagen. Spannend voor

Nadere informatie

Veel leesplezier, De Redactie. Wij mogen deze keer geen nieuwe leerlingen welkom heten.

Veel leesplezier, De Redactie. Wij mogen deze keer geen nieuwe leerlingen welkom heten. 13 februari 2014, jaargang 22. nr. 10 Voor jullie ligt de digitale BargerBabbel zoals we die op school verspreiden (ook apart onder de ouders van aangemelde leerlingen die nog niet op school zitten, en

Nadere informatie

Teamvergadering uur. AGENDA WEEK 37 maandag 9 september Startgesprekken (leerling-ouder-leerkracht) Start thema 1 Wij gaan op reis dinsdag

Teamvergadering uur. AGENDA WEEK 37 maandag 9 september Startgesprekken (leerling-ouder-leerkracht) Start thema 1 Wij gaan op reis dinsdag Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 36 Zaterdag 31 augustus Oud Papier maandag 2 september Startgesprekken (leerling-ouder-leerkracht)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 augustus 2017

Nieuwsbrief 22 augustus 2017 Nieuwsbrief 22 augustus 2017 Beste ouder(s) verzorger(s), Komende maandag start het nieuwe schooljaar voor alle kinderen op onze school. We hopen dat iedereen genoten heeft van de vakantie en dat de kinderen

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum het IJzeren Kind oudereditie

Nieuwsbrief Kindcentrum het IJzeren Kind oudereditie Nieuwsbrief Kindcentrum het IJzeren Kind oudereditie Jaargang 2, no 2 09 september 2015 Beste ouders en verzorgers van kindcentrum het IJzeren Kind, Het nieuwe schooljaar is begonnen. Het is fijn om iedereen

Nadere informatie

Informatie over groep 1-2 van basisschool de Duinsprong. Beste ouders,

Informatie over groep 1-2 van basisschool de Duinsprong. Beste ouders, Beste ouders, Uw kind zit, of gaat bijna beginnen in groep 1-2 van basisschool De Duinsprong. Wij willen in deze brief wat informatie over onze klas geven die u later altijd nog eens rustig kunt teruglezen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk.

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk. Welkom op school in groep 1 en 2 schooljaar 2015-2016. Middels deze brief geven wij u weer informatie over het reilen en zeilen van onze groep. Wie werkt wanneer? dag ochtend middag maandag Juf Ineke Juf

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

Agenda 15 september 2014 Schoolfotograaf 16 september 2014 Ouderavond VSO 23 september 2014 Ouderavond SO 24 september 2014 Koffieochtend OR

Agenda 15 september 2014 Schoolfotograaf 16 september 2014 Ouderavond VSO 23 september 2014 Ouderavond SO 24 september 2014 Koffieochtend OR Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Algemeen: Personeel Algemeen: Nieuwe collega s Algemeen: Nieuwe stagiaires Algemeen: Toestemmingsformulier Algemeen: Schoolfotograaf Algemeen: Gym Algemeen: Vooraankondiging

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02 05 september 2016 2016-2017 nr. 02 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Onze nieuwe collega s stellen zich aan u voor. Even kennismaken.. Hallo allemaal! Graag wil ik mij even aan u voorstellen. Mijn naam

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer:

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer: KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 03-02-2016 In dit nummer: Rapport en voortgangsgesprekken Bericht

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017

In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017 In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017 Beste ouders en verzorgers, Welkom en even voorstellen.

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 018-019 Geachte ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de schoolkalender van schooljaar 018-019. In deze kalender staan belangrijke data voor Bloei. Iedere maand komt onze nieuwsbrief uit, houdt

Nadere informatie

Fruit van de week: Woensdag: druiven (500 gr voor 7 kinderen) Donderdag: sinaasappel Vrijdag: appel (Elstar)

Fruit van de week: Woensdag: druiven (500 gr voor 7 kinderen) Donderdag: sinaasappel Vrijdag: appel (Elstar) Leeuwarden, 31 maart 2017 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Fruit van de week: Woensdag: druiven (500 gr voor 7 kinderen) Donderdag:

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Goudvink nr. 4 - schooljaar 2019/ oktober 2019

Nieuwsbrief o.b.s. De Goudvink nr. 4 - schooljaar 2019/ oktober 2019 Nieuwsbrief o.b.s. De Goudvink nr. 4 - schooljaar 2019/2020 4 oktober 2019 Belangrijke data 9 oktober Start weerbaarheidstraining, groep 8 10 oktober Oud papier 15 oktober Ouderavond weerbaarheidstraining,

Nadere informatie

WELKOM OP OBS VUURVOGEL

WELKOM OP OBS VUURVOGEL WELKOM OP OBS VUURVOGEL Informatieboekje kleuters Uw kind zit of komt misschien binnenkort bij ons op school in groep 1. De werkwijze bij de kleuters is toch heel anders dan in de hogere groepen. We willen

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Kindercentrum Juultje tso Theo Thijssen p/a Van Steenbergenlaan 30 4531 HK TERNEUZEN --------------------------------------------------------------------------------------------------- Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Informatieboekje groep /2020

Informatieboekje groep /2020 Informatieboekje groep 3 2019/2020 Beste ouder(s), Voor u ligt een informatieboekje van de groepen 3 van basisschool EigenWijs. Wij hebben dit boekje gemaakt om u op de hoogte te brengen van de gang van

Nadere informatie

Harkje, lêze en útspraak

Harkje, lêze en útspraak Les1 Om te begjinnen Jonge kinderen leren spelenderwijs met gemak twee of drie talen tegelijk. Volwassenen moeten er vaak wat meer moeite voor doen. Dat neemt niet weg dat ook volwassenen in staat zijn

Nadere informatie

Voor de ouders. Personeel. Kinderboekenweek. No.2-02 oktober 2018

Voor de ouders. Personeel. Kinderboekenweek. No.2-02 oktober 2018 No.2-02 oktober 2018 CBS Mijndert v.d. Thijnen 0524-51 32 83 Jan van Scorelstraat 11 info@mvdthijnenschool.nl 7741 XM Coevorden www.mvdthijnenschool.nl Voor de ouders De tweede nieuwsbrief van dit schooljaar

Nadere informatie

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Digi Info 12 Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Welkom We heten Maxime van harte welkom in groep 1-2 en wensen hem een fijne en leerzame tijd toe. Van Harte! Komende weken zijn de volgende leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenlevingsschool Bloei Terkaple/Terherne mei 2018

Nieuwsbrief Samenlevingsschool Bloei Terkaple/Terherne mei 2018 Nieuwsbrief Nijsbrief Newsletter Locatie Terherne Buorren 21 8493 LC Terherne Tel.: 0566-689500 Locatieaanspreekpunt: f.zijlstra@cbo-meilan.nl Locatie Terkaple Buorren 32 8542 AB Terkaple Tel.: 0566-689333

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER

SCHOOLKALENDER WE ZIJN WEER VAN START!! Het schooljaar 2017-2018 is van start gegaan en dus hoort daar ook weer een kalender bij met de belangrijkste activiteiten voor u op een rijtje. Daarnaast vindt u praktische informatie

Nadere informatie

Herfstvakantie: 15 t/m 23 oktober 25-10: Jelle (2004) teamvergadering 27-10: signaaldictee blok 2 bovenbouw (proefdictee)

Herfstvakantie: 15 t/m 23 oktober 25-10: Jelle (2004) teamvergadering 27-10: signaaldictee blok 2 bovenbouw (proefdictee) Oktober 2011: 3-10: luizencontrole: de tweede ronde oud papier: Auke, Marius, Wouter, Jappie 5-10: informatieavond start Kinderboekenweek (5 t/m 15 oktober) Meester Tjitte viert zijn verjaardag 6-10: eerste

Nadere informatie

7 juli 2017

7 juli 2017 1360 www.clarafabriciusschool.nl 7 juli 2017 11 juli s Middags gaat groep 1 t/m 7 naar de musical kijken 11 juli 19.00 uur Afscheidsmusical Niet te filmen! 13 juli De kinderen van groep 3 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

Regeling en reglement

Regeling en reglement Regeling en reglement 1.1 Regeling van de TSO op de Vennegötte te Lochem 1.2 Inleiding De overheid heeft wettelijk vastgelegd dat de Tussen Schoolse Opvang (TSO) vanaf 1 augustus 2006 onder de verantwoording

Nadere informatie

Info. Enquête kennismakingsgesprekken

Info. Enquête kennismakingsgesprekken Enquête kennismakingsgesprekken In de afgelopen weken hebben alle kennismakingsgesprekken plaatsgevonden. Wij willen graag in kaart brengen wat goed ging en waar we deze gesprekken kunnen verbeteren. Zou

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2015-16 september nummer 2

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2015-16 september nummer 2 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en)

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 21 augustus - nummer 1 Het Vijfblaadje Kalender Augustus en September 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 6 september s middags muziekatelier 11, 12 en 13

Nadere informatie

Gebruik de talenten die je hebt. In het bos zou het heel stil zijn als alleen de best zingende vogels te horen waren.

Gebruik de talenten die je hebt. In het bos zou het heel stil zijn als alleen de best zingende vogels te horen waren. Agenda komende weken Ma 02-11 Oudergesprekken groep 8 Ma 16-11 Infobrief 6 Di 03-11 Oudergesprekken groep 8 Di 24-11 Oudergesprekken groep 1-7 Do 05-11 LET OP! Leerlingen vanaf 12.00 uur Do 26-11 Oudergesprekken

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

BOEM Nummer: 328 APRIL Het schoolplein

BOEM Nummer: 328 APRIL Het schoolplein BOEM Nummer: 328 APRIL 2016 Inhoud: Mededeling van directie: Schoolplein, TSO(Tussen Schoolse Opvang) Andere schooltijden, Grootte van de school en vakantierooster. Een robot in de groep van Tessa Klassenbal

Nadere informatie

Informatieboe kje groep

Informatieboe kje groep Informatieboekje groep 6-7 2018-2019 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Ook dit jaar nodigen we u aan het begin van het schooljaar uit voor een kennismakingsgesprek, dit o.a. ter vervanging van de informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief 13 15 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Sportdag; informatie Op woensdag 25 april verwachten we alle kinderen in een oranje getinte outfit tussen 8.30u en 8.35u (niet eerder!) op sportpark De Nevelhorst.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Titus Brandsma 19 augustus 2015

Nieuwsbrief Titus Brandsma 19 augustus 2015 Nieuwsbrief Titus Brandsma 19 augustus 2015 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl Een nieuw schooljaar De vakantie is weer voorbij en het

Nadere informatie

PBS les van de week. De les die vanaf komende maandag centraal staat en waarop door middel van de muntjes extra zal worden bekrachtigd is:

PBS les van de week. De les die vanaf komende maandag centraal staat en waarop door middel van de muntjes extra zal worden bekrachtigd is: Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 13 okt 2017. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf komende maandag

Nadere informatie

Coöperatieve werkvorm Zoek de valse, Tweevergelijking

Coöperatieve werkvorm Zoek de valse, Tweevergelijking Mmmmm In dit nummer: - Jarigen - Update nieuwbouw - Tevredenheidsonderzoek - Kijkmiddag - Coöperatieve werkvorm - Kerst 2014 - Informatie over Kies - Even voorstellen - Agenda Elke eerste maandag van de

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes Jaargang 15 / nr. 01 31 augustus 2018 De volgende WiekenWeetjes verschijnt op 28 september 2018. Berichten voor de volgende WiekenWeetjes uiterlijk 26 september 2018 mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2015

Nieuwsbrief 3 november 2015 Pr. Marijkeweg 7a, 8463 VJ Rotsterhaule Tel : 0513-552022 deschakel@ogprimus.nl Nieuwsbrief 3 november 2015 Directie De eerste periode van schooljaar 2015-2016 zit er al bijna weer op. Juf Diana en Juf

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing Schoolreisje 2018-2019 Juni 20 Schoonmaakavond 21 Schoolfotograaf 24 Oudergesprekken 25 Oudergesprekken Juli 4 Musical groep 8 5 Nieuwe groepen ochtend

Nadere informatie

nieuwsbrief Oud papier (herhaling)

nieuwsbrief Oud papier (herhaling) Inhoud Oud papier Schoonmaakmiddag Juf Andrea ziek Even voorstellen Open dag Fruitdagen Schooltijden Visite Rapporten Volgende nieuwsbrief Agenda nieuwsbrief Oud papier (herhaling) De datum voor het ophalen

Nadere informatie

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!!

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!! Augustus 2018 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033-4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Nieuws vanuit het team 5 gelijke dagen rooster Belangrijke data Uitnodiging informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

jaargang nummer 3 27 september 2017

jaargang nummer 3 27 september 2017 jaargang 2017-2018 nummer 3 27 september 2017 Belangrijke data 25/09 t/m 29/09 meekijkweek 29/09 Bibittheater groep 8 Daisy, groep 4/5 Roland, groep 8 Sanne 03/10 studiedag, alle kinderen zijn vrij 05/10

Nadere informatie

hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep

hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons op school, De Petteflet. Jouw juffen zijn juf Jolanda en juf Anja of juf Nicole en juf Alcesta. Dit boekje

Nadere informatie

Nieuwsbrief september t/m 4 oktober 2019

Nieuwsbrief september t/m 4 oktober 2019 Nieuwsbrief 05 30 september t/m 4 oktober 2019 BELANGRIJKE DATA 7 t/m 11 oktober Omgekeerde oudergesprekken Maandag 14 oktober Studiedag, alle leerlingen vrij 21 t/m 25 oktober Herfstvakantie Studiedag

Nadere informatie

Nutsschool Hertogin Johanna. Locatie V. 5342 AJ Oss Vianenstraat 106 REGELS EN AFSPRAKEN. Nutsschool Hertogin Johanna. Locatie V 2013-2014

Nutsschool Hertogin Johanna. Locatie V. 5342 AJ Oss Vianenstraat 106 REGELS EN AFSPRAKEN. Nutsschool Hertogin Johanna. Locatie V 2013-2014 Nutsschool Hertogin Johanna Locatie V. 5342 AJ Oss Vianenstraat 106 Regels en afspraken REGELS EN AFSPRAKEN Nutsschool Hertogin Johanna Locatie V 2013-2014 Regels en afspraken NHJ loc. V versie 2013-2014

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X Informatieboekje Onderbouw 2018 Samen school zijn! Pius X 2 Voorwoord Van harte welkom op basisschool Pius X! In dit boekje vindt u praktische zaken die voor u en uw kind in groep 1-2 belangrijk zijn.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora

Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora Van harte welkom op Aurora! In dit boekje kunt u lezen hoe het er aan toe gaat op onze school Aurora. Veel leesplezier gewenst! Naar school gaan: De kinderen mogen

Nadere informatie

Hallo nieuwe leerling, Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons in de klas.

Hallo nieuwe leerling, Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons in de klas. Welkom in groep 1-2 Hallo nieuwe leerling, Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons in de klas. Dit boekje gaat over onze school, dan weet je alvast een beetje wat er allemaal gebeurt. Kijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer: 30 augustus 2016 Nieuwsbrief Welkom! Graag heet ik alle leerlingen en ouders weer van harte welkom op school! Op de eerste dag zijn de kinderen altijd benieuwd naar hun nieuwe lokaal en hun nieuwe juf(fen)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 14 september 2016

Nieuwsbrief 1 14 september 2016 Nieuwsbrief 1 14 september 2016 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Hier is de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2016-2017. Ik hoop dat iedereen een hele fijne vakantie heeft gehad en weer

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing 2018 Groeidag Juli 5 Musical groep 8 6 Nieuwe groepen ochtend 19 Laatste schooldag September 3 Eerste schooldag Wat hebben we genoten van Groeidag. De klimwand

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 11 september 2014

Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Van de directie Studiedag Donderdag 18 september vindt de eerste studiedag van dit schooljaar plaats. Dit betekent dat alle leerlingen die dag vrij zijn. De leerkrachten

Nadere informatie

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel:

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel: Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494 Jaargang 22 nummer 9: 21 april 2017 Nieuwe leerlingen Wij heten drie nieuwe leerlingen van harte

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

We vinden het fijn dat uw kind bij ons op school komt en heten hem/haar dan ook van harte welkom.

We vinden het fijn dat uw kind bij ons op school komt en heten hem/haar dan ook van harte welkom. We vinden het fijn dat uw kind bij ons op school komt en heten hem/haar dan ook van harte welkom. In dit boekje vindt u informatie over de groepen 1 en 2 van Kiezel en Kei. Op dit moment hebben we drie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Beste ouder(s) / verzorger(s) van de Stjelp,

Nieuwsbrief. Agenda. Beste ouder(s) / verzorger(s) van de Stjelp, Nieuwsbrief 21-12-2016 Beste ouder(s) / verzorger(s) van de Stjelp, We willen iedereen een hele fijne kerstvakantie en een goede jaarwisseling toewensen. We hopen iedereen in goede gezondheid terug te

Nadere informatie