Opening van de dag door Anne Cor Groeneveld Speech CEO INCONTROL Louis Schijve Paradigmashift door simulatie software?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "10.00 10.45 Opening van de dag door Anne Cor Groeneveld Speech CEO INCONTROL Louis Schijve Paradigmashift door simulatie software?"

Transcriptie

1 PROGRAMMA Subject: Programma Symposium Paradigmashift door simulatie software? Date: Location: PROGRAMMA Ontvangst gasten Technology informatiemarkt (eerste verdieping) Opening van de dag door Anne Cor Groeneveld Speech CEO INCONTROL Louis Schijve Paradigmashift door simulatie software? Efteling Welkom en project rondom Aquanura Feyenoord Veiligheid rondom De Rotterdamse Kuip Korte pauze ProRail Simulatie in Gaming omgevingen bij ProRail Amsterdam Arena Advisory Veiligheid en beveiliging binnen stadions wereldwijd Panel discussie Lunch DHL Simulatie als ondersteuning bij terughaalacties Zero Emissie Busvervoer Total cost of ownership simulatie Gemeente Amsterdam Bezoekerssimulatie rondom troonswisseling Korte pauze Politie Academie Innovatie bij de Politie; Professional Gaming Panel discussie Afsluiting van de dag door Anne Cor Groeneveld Borrel

2 PRESENTATIE EN SPREKERS Dagvoorzitter Anne Cor Groeneveld - >> Dutch Aviation Group << Anne Cor Groeneveld is sinds 2000 voorzitter van de Dutch Aviation Group en bekleedt daarnaast diverse bestuurlijke, toezichthoudende en adviserende functies. Met een kritische noot, een lach en een snelle interactie zal hij deze dag coördineren. Efteling ->> Ed van Luijpen, Beleidsmanager Veiligheid << Ed van Luijpen is Beleidsmanager Veiligheid bij de Efteling. In zijn presentatie zal hij vertellen over alle uitdagingen rondom de onlangs geopende attractie van de Efteling, Aquanura. Een spetterende watershow die aan het eind van de dag aan de bezoeker wordt getoond. Om alle bezoekersstromen rondom de attractie in goede (en veilige) banen te leiden heeft de Efteling samen met INCONTROL verschillende simulatiestudies uitgevoerd. Verschillende scenario s zijn vergeleken om uiteindelijk het veiligste scenario te kiezen en te gebruiken. Als klap op de vuurpijl, zal ook u de watershow bewonderen aan het eind van deze dag en kunt u met eigen ogen aanschouwen hoe de oplossingen van INCONTROL hebben geleid tot een betrouwbaar en veilig resultaat. Feyenoord - >> Bernard Gerritsma, Safety & Security Manager Feyenoord << Bernard Gerritsma is al 10 jaar Safety & Security Manager bij Feyenoord. In deze functie is hij continu bezig om de veiligheid bij nationale en Europese wedstrijden in de Kuip te garanderen en te verbeteren. In zijn presentatie zal de heer Gerritsma vertellen over een project dat onlangs is afgerond. Het project betrof de veiligheid op de Stadiontribune aan de noordzijde van de Kuip. In dit project, waar veel partijen bij betrokken waren, is simulatie software toegepast om de mate van veiligheid te kwantificeren. ProRail - >>Dick Middelkoop, Programmamanager Modelontwikkeling ProRail << Dick Middelkoop is sinds 1985 werkzaam in de spoorsector. Hij is actief geweest bij de ontwikkeling van infrastructuur, materieelpark en dienstregelingen. Daarna heeft hij gewerkt bij de Innovatie-afdeling voor het ontwikkelen van SIMONE, een netwerksimulator waarmee de dienstregeling op landelijke schaal kan worden doorgerekend. Momenteel is hij verantwoordelijk voor een programma modelontwikkeling. Het spoorwegnetwerk in Nederland behoort tot de drukst bereden netwerken van de wereld. De opgave is om de verwachte groei in reizigers en goederenstromen mogelijk te maken. Daarom moet er gezocht worden naar oplossingen waarin het spoor efficiënt benut wordt. In deze presentatie wordt een blik in deze gereedschapskist geboden.

3 Amsterdam ArenA Advisory - >> Reinout Huisman, Project manager << Reinout Huisman is gespecialiseerd in stadionontwikkeling, masterplanning, ontwerpanalyse en het bepalen van technische vereisten voor stadions op basis van hun verwachte, toekomstige gebruik. Bij Amsterdam ArenA heeft Reinout gewerkt aan verschillende projecten wereldwijd, waaronder het nieuwe Nationale Stadion in Casablanca, Arena Fonte Nova en Arena das Dunas (Brazilië) en de aanbesteding voor het ontwerp van het nieuwe nationale stadion in Tokio (Japan). Logistiek binnen stadions is dynamisch en complex. Tijdens voetbalwedstrijden loopt het aantal bezoekers in een stadion op ter grootte van een kleine stad. Veiligheid en beveiliging van de bezoekers is de nummer één prioriteit. Daarom maakt Amsterdam Arena tijdens de ontwerpfase van een nieuwe locatie en voorafgaand aan een groot evenement gebruikt van simulatie software. Reinout vertelt u in een vogelvlucht wat er allemaal komt kijken om veiligheid te garanderen binnen stadions. DHL - >> Peter Philippens, Project Manager gespecialiseerd in terughaalacties << DHL ->> Gerard van Dobben, Business Consultant gespecialiseerd in terughaalacties << Peter Philippens is een belangrijke deskundige in één van de grootste en meest complexe terughaalactie van de laatste 10 jaar. Op basis van zijn kennis en ervaring werd hij gevraagd door DHL om te helpen bij de ontwikkeling van de DHL Recall Solution, een klant oplossing waarin kennis, ervaring, organisatie, logistieke expertise en een state-of-the-art IT-oplossing worden gecombineerd. In 2009 was Gerard van Dobben als Senior Vice President Supply Operations verantwoordelijk voor de grootste (+/- 7 miljoen stuks) en meest complexe terughaalactie van een groot consumptiegoederen bedrijf. Deze terughaalactie verliep succesvol en werd door de Europese Commissie aangewezen als een toonbeeld van een goed georganiseerde terughaalactie. In dit project fungeerde DHL als logistiek partner. Later in 2010 werd Gerard door DHL gevraagd om gezamenlijk DHL Recall Solution te ontwikkelen, met een speciale focus op de klantenervaring. Terughaalacties zijn vaak grootschalige en logistiek complexe uitdagen. Om deze terughaalacties beter te beheersen heeft DHL een zogenaamd Recall Management System (RMS) geïmplementeerd. Het RMS stelt DHL in staat snel en adequaat de complete logistiek rondom een terughaalactie te managen. Als onderdeel van het RMS heeft INCONTROL een zogenaamde Solution Design Simulator ontwikkeld voor DHL. Met deze simulatieapplicatie is DHL in staat vooraf alle mogelijke terughaalscenario s door te rekenen en zo een optimale oplossing te ontwerpen. In deze presentatie vertelt DHL over de uitdagingen rondom terughaalacties en hoe het RMS en simulatie hen hierin ondersteunt.

4 Zero Emissie Busvervoer - >> Dirk Jan van Swaay, Managing Director ING << Dirk Jan van Swaay is managing Director bij ING Commercial Banking en verantwoordelijk voor klantrelaties en business development voor bedrijven die actief zijn in hernieuwbare energie. Elektrisch aangedreven voertuigen en aanverwante mogelijkheden dragen in belangrijke mate bij aan ING Renewable Energy Strategy om samen met klanten een reductie van de Green House Gas-uitstoot en de onafhankelijkheid van fossiele brandstoffen te bewerkstelligen. Hij begon zijn bancaire carrière in Dirk Jan heeft in verschillende landen functies bekleedt in gebieden als structured finance, asset management en risk management. Gemeente Amsterdam - >> Daniël van Motman, Senior Advisor Traffic Management << Daniël van Motman is Senior Advisor Traffic Management bij de gemeente Amsterdam. Binnen deze functie was hij verantwoordelijk voor het ontwerp van de verkeersstromen en bezoekersstromen rondom de Troonswisseling op 30 April 2013 in Amsterdam. De complexiteit, tijdsdruk en politieke druk zorgden ervoor dat dit een zeer uitdagend project was. In zijn presentatie geeft hij inzicht in de aanpak en resultaten van zijn project. Bovendien geeft hij aan hoe simulatie software het projectteam heeft ondersteund bij belangrijke beslissingen ten aanzien van het crowd management. Politie Academie - >> Wim Broer, Programmadirecteur Professional Gaming << Wim Broer is commissaris van politie en heeft gedurende 30 jaar gewerkt in diverse korpsen in de Randstad. Vanaf 2000 is hij verbonden aan de Politieacademie waar hij in de rol van Directeur Kennisnetwerk aan de wieg heeft gestaan van het Politie Kennis Net en een aantal andere kennisdiensten op (inter)nationaal niveau. De afgelopen jaren heeft hij zich toegelegd op het programmamanagement van innovatieve concepten. Op dit moment betreft dat het programma Professional Gaming. Dit programma heeft twee sporen: het ontwikkelen van een multi-user netwerkgame voor de Basisteams van het nationale politiekorps en het opzetten van een backbone als conceptueel fundament voor een ecosysteem waarmee veiligheidsdiensten op een veelzijdige manier gebruik kunnen maken van games van verschillende partijen. Daarmee wordt duurzaamheid nagestreefd doordat bronnen en componenten kunnen worden hergebruikt met als ambitie dat er gaandeweg een alternate reality zal ontstaan waar kan worden geleerd en geëxperimenteerd. Wim Broer neemt u tijdens zijn presentatie mee in de interessante, innovatieve concepten waar de politieacademie mee werkt. Benieuwd hoe simulatie software in deze trainingsomgevingen is verwerkt? Mis de presentatie niet!

5 Technology Informatiemarkt De ontwikkelaars van onze eigen software zijn uiteraard aanwezig om u te informeren over de ontwikkelingen van onze producten. Enterprise Dynamics 9.0; What s new? ED9 is gereleased en onze ontwikkelaars vertellen u graag over de nieuwe mogelijkheden en features. Pedestrian Dynamics 2.0; Innovatie in bezoekersstroomsimulatie. Het simuleren van bezoekersstromen is niet nieuw maar heeft de laatste jaren aan terrein gewonnen. Veiligheid en beveiliging van bezoekers zijn belangrijke onderwerpen geworden tijdens grootschalige evenementen en complexe infrastructuren. Hoe speelt Pedestrian Dynamics hier op in? EDX; Een nieuw platform! Al jaren is INCONTROL bezig met innovatie rondom simulatie. EDX is een compleet nieuwe simulatieplatform dat geschikt zal zijn voor de nieuwe generatie software producten. Belangrijke eigenschappen zijn het Multiplatform, Multi- formalism en Multi-processor karakter van de software. Benieuwd? Bezoek onze ontwikkelaars. Universiteit Utrecht De Universiteit van Utrecht laat u graag zien wat de nieuwste technologie ten aanzien van voetgangerssimulatie is. De simulatie software die hiervoor wordt gebruikt, berekent iedere stap van tienduizenden mensen, waarbij een stap van de één ook de bewegingsruimte van de ander beïnvloedt. Hoe is dit mogelijk? Ga het gesprek aan met de Universiteit van Utrecht op de Technology Informatiemarkt.

Programma The Social Enterprise

Programma The Social Enterprise Programma The Social Enterprise Ingeborg Bosch Ingeborg.bosch@heliview.nl +31 (0)76 548 40 67 08.15 Ontvangst en registratie 09.00 Opening door dagvoorzitter Wim de Gier 09.15-09.45 Openingskeynote Collective

Nadere informatie

TOL, TUNNELS & EXPLOITATIE

TOL, TUNNELS & EXPLOITATIE TOL, TUNNELS & EXPLOITATIE Presentatie COB congres Version 1.0 23-11-2016 1 INTRODUCTIE 23-11-2016 2 Introduction Henry van der Pluym Senior advisor/project manager and director of NedMobiel. Experienced

Nadere informatie

Zelfsturing in de praktijk een masterclass met ervaringsdeskundigen uit industrie en dienstverlening

Zelfsturing in de praktijk een masterclass met ervaringsdeskundigen uit industrie en dienstverlening Masterclass 21 mei 2015 DSM Sinochem Pharmaceuticals, Delft Zelfsturing in de praktijk een masterclass met ervaringsdeskundigen uit industrie en dienstverlening Zelfsturing in de praktijk Invulling geven

Nadere informatie

Bedrijfsprofiel. Constant Jurgens

Bedrijfsprofiel. Constant Jurgens Bedrijfsprofiel Het succes van een bedrijf wordt gecreëerd door de mensen die er werken. Hun ideeën, motivatie en vaardigheden, hun normen en waarden, maar ook hun persoonlijkheden zijn de belangrijkste

Nadere informatie

ASIS Benelux - VBN Nieuwjaarsbijeenkomst

ASIS Benelux - VBN Nieuwjaarsbijeenkomst 8 Februari 2018 @Natlab André Bos Business Development Manager Netherlands Petra Swinnen Business Development Manager Belux Even Voorstellen Over Sony Video Security driven by Bosch Visie van het Top

Nadere informatie

Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy

Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy Finding the optimal solution is An our open standard mind comes standard... Burdock is de verbindende schakel tussen opdrachtgevers

Nadere informatie

Welkom. Dit seminar is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen:

Welkom. Dit seminar is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen: Welkom Dit seminar is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen: DataManagement Professionals Of het nu gaat om uw Data & Informatie Management, Storage of Virtualisatie; DataManagement Professionals

Nadere informatie

Factsheet CLOUD MIGRATIE Managed Services

Factsheet CLOUD MIGRATIE Managed Services Factsheet CLOUD MIGRATIE Managed Services CLOUD MIGRATIE Managed Services We regelen een snelle en zorgeloze overstap naar een flexibele, veilige en stabiele cloud-omgeving. Een succesvol digitaal platform

Nadere informatie

ZET UW TALENT IN BEWEGING

ZET UW TALENT IN BEWEGING LEREN & WERKEN BIJ VAN DEN BOSCH TRANSPORTEN ZET UW TALENT IN BEWEGING Bent u op zoek naar een uitdagende internationale leeromgeving waarin theorie en praktijk samenkomen? Wilt u uw studenten praktijkervaring

Nadere informatie

Congres Vastgoedbeheer door regio s

Congres Vastgoedbeheer door regio s Congres Vastgoedbeheer door regio s Benchmarking van vastgoed en facilities September 2017 Onbegonnen werk bij de veiligheidsregio s? Facility Management Consultancy De Colliers Real Estate & Facility

Nadere informatie

360 video in Operations Management onderwijs

360 video in Operations Management onderwijs 1 360Factories 360 video in Operations Management onderwijs Wout van Wezel, Jon Hummel University of Groningen Faculty of Economics and Business Department of Operations w.m.c.van.wezel@rug.nl 050-3637181

Nadere informatie

MANAGING DIRECTOR GENERAL MANAGEMENT #VACATURE

MANAGING DIRECTOR GENERAL MANAGEMENT #VACATURE #VACATURE GENERAL MANAGEMENT MANAGING DIRECTOR De energietransitie is hot in binnen- en buitenland. In Nederland zal het energieverbruik van 7 miljoen woningen aangepast moeten worden. Veel woningeigenaren

Nadere informatie

GOED BESTUUR VANUIT DRIE PERSPECTIEVEN

GOED BESTUUR VANUIT DRIE PERSPECTIEVEN NVZD najaarscongres 25 november 2015, Nyenrode Business Universiteit, Breukelen GOED BESTUUR VANUIT DRIE PERSPECTIEVEN Naar permanente leiderschapsontwikkeling Ambitie De NVZD wil met dit congres onderstrepen

Nadere informatie

Philips gebruikt CRM-oplossing voor efficiënt beheer van wereldwijd verkoopnetwerk

Philips gebruikt CRM-oplossing voor efficiënt beheer van wereldwijd verkoopnetwerk Philips gebruikt CRM-oplossing voor efficiënt beheer van wereldwijd verkoopnetwerk De organisatie Philips Enabling Technologies Group levert diensten op het gebied van high-end productietechnologie, product-

Nadere informatie

Algemene presentatie. Informatiebijeenkomst Adviseurs Openbaar Vervoer Rotterdam, 13 maart 2011

Algemene presentatie. Informatiebijeenkomst Adviseurs Openbaar Vervoer Rotterdam, 13 maart 2011 Informatiebijeenkomst Adviseurs Openbaar Vervoer Rotterdam, 13 maart 2011 Algemene presentatie Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot deze presentatie berusten bij de Stichting Zero Emissie

Nadere informatie

DRIVING THE BUSINESS CASE OF IoT

DRIVING THE BUSINESS CASE OF IoT I28NSEPTEMBER T E R T2017 H E 3DTMAKERS H I NZONE G S HAARLEM 2017 DRIVING THE BUSINESS CASE OF IoT Initiated, organized and powered by: What s next. INTERTHETHINGS.COM Het volgende decennium gaat over

Nadere informatie

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant Hoe kun je de race tegen de klok winnen? HOE KUN JE DE RACE TEGEN DE KLOK WINNEN? PTV. The Mind of Movement De PTV Group levert software en consultancy diensten voor transport, logistiek en geomarketing.

Nadere informatie

IBM Cognos Performance 2010

IBM Cognos Performance 2010 IBM Cognos Performance 2010 Smart Decisions. Better Results. De Meervaart, Amsterdam Woensdag 10 november 2010 09.30-18.15 uur Kom naar IBM Cognos Performance 2010 op 10 november in Amsterdam 33% meer

Nadere informatie

Vier goede redenen om over te stappen naar de cloud

Vier goede redenen om over te stappen naar de cloud Managed Services Managed Services We regelen een snelle en zorgeloze overstap naar een flexibele, veilige en stabiele cloud-omgeving. Een succesvol digitaal platform is continu in beweging. Daarom is een

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Cursus Controlling & Accounting De cursus Controlling & Accounting duurt ongeveer 2 maanden en omvat 5 colleges van 3 uur. U volgt de cursus met ongeveer 10-15 studenten op een van onze opleidingslocaties

Nadere informatie

Copyright Stork N.V. 1

Copyright Stork N.V. 1 Management, een praktisch framework Taking up the challenge of optimizing your asset performance Stork Management Solutions Global Expertise Partner Complete, end-to-end solution Dedicated professionals

Nadere informatie

Factsheet SECURITY CONSULTANCY Managed Services

Factsheet SECURITY CONSULTANCY Managed Services Factsheet SECURITY CONSULTANCY Managed Services SECURITY CONSULTANCY Managed Services We adviseren u over passende security-maatregelen voor uw digitale platform. Zo helpen we u incidenten als datadiefstal

Nadere informatie

Factsheet CLOUD CONSULTANCY Managed Services

Factsheet CLOUD CONSULTANCY Managed Services Factsheet CLOUD CONSULTANCY Managed Services CLOUD CONSULTANCY Managed Services We geven gedegen advies over ontwerp, integratie, bouw en beheer van schaalbare platformen op basis van cloud-technologie.

Nadere informatie

UITNODIGING. 5 juni 2012: CORPORATE UNIVERSITY EVENT 5 JUNI ROTTERDAM SCHOOL OF MANAGEMENT ERASMUS UNIVERSITY SAVE THE DATE

UITNODIGING. 5 juni 2012: CORPORATE UNIVERSITY EVENT 5 JUNI ROTTERDAM SCHOOL OF MANAGEMENT ERASMUS UNIVERSITY SAVE THE DATE ROTTERDAM SCHOOL OF MANAGEMENT ERASMUS UNIVERSITY EXECUTIVE EDUCATION AND ORGANISATIONAL DEVELOPMENT SAVE THE DATE 5 JUNI 14:00-17:30 RSM Open Programmes UITNODIGING 5 juni 2012: CORPORATE UNIVERSITY EVENT

Nadere informatie

VENTURN. > Instroom: Het zorgen voor de juiste persoon op de juiste plaats; > Doorstroom: De ontwikkeling van mensen en het inzetten van kennis;

VENTURN. > Instroom: Het zorgen voor de juiste persoon op de juiste plaats; > Doorstroom: De ontwikkeling van mensen en het inzetten van kennis; VENTURN Venturn is actief met mensen in de scheepvaart, transport en logistieke sector. De klanten van Venturn zijn veelal havengebonden bedrijven. Wij ondersteunen onze relaties met diensten en kennis

Nadere informatie

VACATURE. Technisch consultant

VACATURE. Technisch consultant VACATURE Technisch consultant 2016 TECHNISCH CONSULTANT ServiceNow 2 Paphos Group zoekt Gedreven Technisch Consultants die affiniteit hebben met Service Management Tooling en zich graag (verder) willen

Nadere informatie

Uitnodiging #AMC, werken- bij websites, video s, Layar; Relevante Tips & Meer Sessie

Uitnodiging #AMC, werken- bij websites, video s, Layar; Relevante Tips & Meer Sessie Uitnodiging #AMC, werken- bij websites, video s, Layar; Relevante Tips & Meer Sessie Doelgroep: ArbeidsmarktcommunicaFe professionals, HR- professionals verantwoordelijk voor W&S, (MarkeFng)communicaFeprofessionals

Nadere informatie

Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services

Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services E COMMERCE BEHEER Managed Services We zorgen voor een gegarandeerd stabiel, snel en schaalbaar e-business platform. Efficiënt beheer is cruciaal voor de continuïteit

Nadere informatie

FINANCE DIRECTOR EMEA

FINANCE DIRECTOR EMEA #VACATURE Finance FINANCE DIRECTOR EMEA Wavin is één van de meest innovatieve spelers op het gebied van leidingsystemen voor bijvoorbeeld drinkwater, riolering, gas, elektro en telecom. Daarmee voorziet

Nadere informatie

Masterclass IT Savvy. Impact van trends

Masterclass IT Savvy. Impact van trends Masterclass IT Savvy Impact van trends Regelmatig komen onderzoeksbureaus zoals Gartner en McKinsey met rapporten waarin nieuwe trends worden aangekondigd. Belangrijke vraag, en niet eenvoudig te beantwoorden,

Nadere informatie

Vvg. Kansen zien, kansen pakken! Leven in de stad van de toekomst. 13 november 2013

Vvg. Kansen zien, kansen pakken! Leven in de stad van de toekomst. 13 november 2013 Kansen zien, kansen pakken! Vvg 13 november 2013 Leven in de stad van de toekomst Louis Bekker City Account Manager Programma manager Onderwijs (PO/MO) Smart Concurrentie Leefbaar Groen Samenwerking Onze

Nadere informatie

Vragen. Andrew Switzer. SRMT Project 2: Het bevorderen van verdichting rondom knooppunten

Vragen. Andrew Switzer. SRMT Project 2: Het bevorderen van verdichting rondom knooppunten SRMT Project 2: Het bevorderen van verdichting rondom knooppunten Andrew Switzer Vragen Beoordeling geplande RO rondom knooppunt Bleizo Hoe zou ruimtelijke ontwikkeling rondom het knooppunt bevorderd kunnen

Nadere informatie

Mobile Device Security

Mobile Device Security Masterclass met 14 sprekers! Masterclass Mobile Device Security Krijg inzicht in risico s en kwetsbaarheden bij beveiliging van Next Generation Smartphones & Tablets Speerpunten Benut de mogelijkheden

Nadere informatie

Avondseminar. Making Testing Matter Simulatie en Model-Based Testen. Nspyre nodigt u uit voor het Technology Seminar:

Avondseminar. Making Testing Matter Simulatie en Model-Based Testen. Nspyre nodigt u uit voor het Technology Seminar: Avondseminar Nspyre nodigt u uit voor het Technology Seminar: Making Testing Matter Simulatie en Model-Based Testen Dinsdag 27 maart 2012 - Auditorium Einstein High Tech Campus Eindhoven Avondseminar over

Nadere informatie

Toekomst HR in logistiek

Toekomst HR in logistiek Toekomst HR in logistiek Seminar 13 februari 2012 Bart Banning, Sector Banker Transport en Logistiek Logistieke arbeidsmarkt, úw uitdaging! uw meest waardevolle asset is sterk in beweging ABN AMRO Sectorrapport

Nadere informatie

Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy. Continuous effort is our standard

Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy. Continuous effort is our standard Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy Continuous effort is our standard Burdock lost kennis- en capaciteitsvraagstukken op bij opdrachtgevers in de civiele techniek, infrastructuur,

Nadere informatie

Willem van Ansem, Manager Consulting AOS Studley

Willem van Ansem, Manager Consulting AOS Studley AOS Studley en NFC organiseren een bijzonder evenement voor alle benchmarkklanten! Bij BENCHMARK XL staan kennis delen, leren van elkaar en verbeteren centraal - op veler verzoek nu met een brede groep

Nadere informatie

Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People

Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People Onze experts brengen u digitale kennis en ervaring op locatie. Om voortdurend in te kunnen spelen op veranderende

Nadere informatie

Zoek geen beren, zoek de weg

Zoek geen beren, zoek de weg KIEN Knooppunt Innovatie Elektrotechniek Nederland Wanda Kruijt wandakruijt@stichtingkien.nl Zoek geen beren, zoek de weg Programma 9:00 9:30 Ontvangst met koffie of thee 9:30 9:40 Welkom (Adrie van Duijne)

Nadere informatie

ATLANTIS GAMES BV. Frank Zijlmans, Managing Director. Innovatie en cross sectorale samenwerking door City of Imagineers

ATLANTIS GAMES BV. Frank Zijlmans, Managing Director. Innovatie en cross sectorale samenwerking door City of Imagineers ATLANTIS GAMES BV Frank Zijlmans, Managing Director Innovatie en cross sectorale samenwerking door City of Imagineers ATLANTIS GAMES BV Spin off van de NHTV op het gebied van game development, onderdeel

Nadere informatie

Dit is MMP. MMP boekt al jaren prima resultaten met partners als Euretco.

Dit is MMP. MMP boekt al jaren prima resultaten met partners als Euretco. just smarter... Dit is MMP. MMP boekt al jaren prima resultaten met partners als Euretco. Voor een eerste offshore traject met MMP in India waren onze ambities behoorlijk hoog. Maar alle deadlines werden

Nadere informatie

Security Management Solution INNOVATORS IN SECURITY

Security Management Solution INNOVATORS IN SECURITY Security Management Solution INNOVATORS IN SECURITY Geïntegreerde Oplossingen Security Management Inbraak Detectie Camera Bewaking Inhoud 1. Wie zijn wij? 2. Onze beveiligingsoplossing 3. Marktsegmenten

Nadere informatie

Programmaboek Seminar. Vrijdag 11 mei 2012 te slot Zeist

Programmaboek Seminar. Vrijdag 11 mei 2012 te slot Zeist Programmaboek Seminar Vrijdag 11 mei 2012 te slot Zeist Welkom Dit seminar is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen: DataManagement Professionals Of het nu gaat om uw Data & Informatie Management,

Nadere informatie

GETTING THE BEST OUT OF YOUR SOURCE CODE MODERNISEREN MET UNIFACE

GETTING THE BEST OUT OF YOUR SOURCE CODE MODERNISEREN MET UNIFACE GETTING THE BEST OUT OF YOUR SOURCE CODE MODERNISEREN MET UNIFACE 2 OMNEXT IN HET KORT Broncode als bron van informatie Gevestigd in NL, UK en USA Kennis van meer dan 40 diverse technologieën Verschillende

Nadere informatie

Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy. The perfect match is our standard

Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy. The perfect match is our standard Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy The perfect match is our standard Burdock is de verbindende factor tussen opdrachtgevers en technische specialisten in de procesindustrie.

Nadere informatie

STRATEGY MANAGER. Consulting Exit #VACATURE

STRATEGY MANAGER. Consulting Exit #VACATURE Consulting Exit #VACATURE STRATEGY MANAGER De meeste mensen kennen Exact als één van de partners van Formule 1-coureur Max Verstappen. Maar Exact is ook en vooral de nummer 1 aanbieder van business software

Nadere informatie

Twee afstudeeropdrachten:

Twee afstudeeropdrachten: Twee afstudeeropdrachten: 1. Ontwikkelen van dynamische verkeers- en crowd-management modellen voor het verbeteren van de doorstroming op grootschalige evenementen zoals bijvoorbeeld de TT-Assen en voetbalwedstrijden

Nadere informatie

Innoveren maakt het verschil

Innoveren maakt het verschil Innoveren maakt het verschil De logistieke dienstverlener van vandaag bestaat niet meer in 2020! Pascal van Beek Supply chain strategie ontwikkeling & implementatie Business development Customer focussed

Nadere informatie

Stageopdracht Benchmarking Arbeidsmarktcommunicatie

Stageopdracht Benchmarking Arbeidsmarktcommunicatie Stageopdracht Benchmarking Arbeidsmarktcommunicatie (Meewerkstage / Afstudeerstage) Bright Cubes B.V. 1 Bright Cubes B.V. High Tech Campus 32 5656 AE Eindhoven Beste student, Zijn jouw ideeën eigenwijs

Nadere informatie

Medical device software

Medical device software Medical device software Medical device software Software ontwikkeling voor de medische wereld Nspyre Herculesplein 24 3584 AA Utrecht T 088-827 50 00 F 088-827 50 99 www.nspyre.nl Medical devices zijn

Nadere informatie

IAS SYMPOSIUM VAN DURBAN NAAR AMSTERDAM AMSTERDAM 22 JULI 2016 MEETING PROSPECTUS DEZE WORKSHOP WORDT GEZAMENLIJK GEORGANISEERD DOOR:

IAS SYMPOSIUM VAN DURBAN NAAR AMSTERDAM AMSTERDAM 22 JULI 2016 MEETING PROSPECTUS DEZE WORKSHOP WORDT GEZAMENLIJK GEORGANISEERD DOOR: IAS SYMPOSIUM VAN DURBAN NAAR AMSTERDAM AMSTERDAM 22 JULI 2016 MEETING PROSPECTUS DEZE WORKSHOP WORDT GEZAMENLIJK GEORGANISEERD DOOR: INHOUD Introductie... 3 Beschrijving bijeenkomst... Achtergrond...4

Nadere informatie

De studenten consultancy op het gebied van social enterprises en non-profits

De studenten consultancy op het gebied van social enterprises en non-profits SOCIAL IMPACT CONSULTING De studenten consultancy op het gebied van social enterprises en non-profits INFORMATIEBROCHURE 2017-2018 WORD STUDENTCONSULTANT BIJ SOLVE UTRECHT! WAT IS SOLVE? Stichting SOLVE

Nadere informatie

Wordt een Innovatieve Organisatie

Wordt een Innovatieve Organisatie Wordt een Innovatieve Organisatie Waarom innovatie door samenwerking?! Omdat ideeën leiden tot groei en tot meer betrokkenheid. Ideeën leiden tot groei en betrokkenheid 75 procent van de managers zijn

Nadere informatie

Factsheet CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services

Factsheet CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services Factsheet CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services We zorgen voor een gegarandeerd stabiel, snel en schaalbaar digitaal platform. Efficiënt beheer

Nadere informatie

LEARNING LAB. Training: Ontwerp een onderwijskundig sterke e-learningervaring. donderdag 20 oktober van uur

LEARNING LAB. Training: Ontwerp een onderwijskundig sterke e-learningervaring. donderdag 20 oktober van uur LEARNING LAB Training: Ontwerp een onderwijskundig sterke e-learningervaring donderdag 20 oktober van 10.00 17.30 uur Training: Ontwerp een onderwijskundig sterke e Learningervaring Marcel de Leeuwe verzorgt

Nadere informatie

MASTERCLASS AGILE MANAGEMENT

MASTERCLASS AGILE MANAGEMENT MASTERCLASS AGILE MANAGEMENT SNEL EN WENDBAAR WERKEN AAN CONTINUE VERBETERING IN ORGANISATIES LEADERSHIP, ENTREPRENEURSHIP, STEWARDSHIP NYENRODE. A REWARD FOR LIFE INDEX Inleiding 3 Masterclass Agile Management

Nadere informatie

Factsheet SECURITY DESIGN Managed Services

Factsheet SECURITY DESIGN Managed Services Factsheet SECURITY DESIGN Managed Services SECURITY DESIGN Managed Services We ontwerpen solide security-maatregelen voor de bouw en het gebruik van digitale platformen. Met onze Security Management diensten

Nadere informatie

DE CIO VAN DE TOEKOMST

DE CIO VAN DE TOEKOMST MIC 2015 DE CIO VAN DE TOEKOMST 30 oktober 2015 Mark van der Velden principal adviseur, interim manager EVEN VOORSTELLEN ONDERWERPEN De complexiteit van ICT in de zorg ICT ontwikkeling in drie stappen

Nadere informatie

Parallelsesssie "Lean bij Aon Nederland"

Parallelsesssie Lean bij Aon Nederland Parallelsesssie "Lean bij Aon Nederland" Lean succesvol implementeren zonder grootscheeps veranderprogramma!! Peter Dijkstra, Senior Business Consultant, @PDleanAon Rob de Bruin, Managing Director Afdeling

Nadere informatie

Jaarcongres 'Singularity is near' op Curacao

Jaarcongres 'Singularity is near' op Curacao Jaarcongres 'Singularity is near' op Curacao Details Cursusduur 2 dagen Datum en locatie 2, 3 november 2017 - Willemstad Tijd 12:30-18:00, 08:30-13:15 Prijs 390,00 (leden) / 390,00 (niet-leden) Kennisgebied

Nadere informatie

VisualVest Testimonial

VisualVest Testimonial VisualVest Testimonial November 2018 1 Ortec Finance adviseert VisualVest sinds 2015 over de belangrijkste aspecten van de customer journey voor vermogensplanning. VisualVest is een digitale vermogensbeheerder,

Nadere informatie

Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services

Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services CLOUD DESIGN Managed Services We ontwerpen flexibele en kosteneffectieve cloud-architecturen als fundament voor uw digitale platform(en). De ontwikkelingen binnen

Nadere informatie

Supply Chain Day 12 april Interface Nederland B.V.

Supply Chain Day 12 april Interface Nederland B.V. Supply Chain Day 12 april 2017 @ Interface Nederland B.V. Over Fabory Toonaangevende Europese distributeur van bevestigingsartikelen en aanverwante artikelen: Sinds 2011 onderdeel van Amerikaanse beursgenoteerde

Nadere informatie

Reiswerk Masterclasses Focus op de Klant, Focus op Verandering (winter 2014)

Reiswerk Masterclasses Focus op de Klant, Focus op Verandering (winter 2014) REISWERK MASTERCLASSES FOCUS OP DE KLANT, FOCUS OP VERANDERING Reiswerk en hebben een serie masterclasses ontwikkeld rondom het thema Focus op de Klant, Focus op Verandering, die de reisprofessioneel op

Nadere informatie

SIS FINANCE. voor professionals door professionals. consulting. interim management. finance professionals SIS. finance

SIS FINANCE. voor professionals door professionals. consulting. interim management. finance professionals SIS. finance FINANCE consulting interim management professionals over sis... duurzame relaties met onze opdrachtgevers gebaseerd op kennis van zaken, commitment en oplossingsgerichtheid. Finance is een middelgroot

Nadere informatie

DYNAMIC INFRASTRUCTURE Helping build a smarter planet

DYNAMIC INFRASTRUCTURE Helping build a smarter planet Ronald.geuze@nl.ibm.com, Ronald.vanteeffelen@nl.ibm.com Consolidatie en Virtualisatie van Intel en UNIX platformen de praktijk 18/03/2009 DYNAMIC INFRASTRUCTURE Helping build a smarter planet 2009 IBM

Nadere informatie

CASE STAR-MDC. Think.Pink. Star-MDC schept ruimte voor innovatie door partnership met Pink Elephant.

CASE STAR-MDC. Think.Pink. Star-MDC schept ruimte voor innovatie door partnership met Pink Elephant. CASE STAR-MDC Star-MDC schept ruimte voor innovatie door partnership met Pink Elephant Think.Pink STAR-MDC Star-MDC heeft een geplande technology refresh aangegrepen om zijn IT-infrastructuur grotendeels

Nadere informatie

Risico gestuurd rail asset management

Risico gestuurd rail asset management Asset Management Control Seminar 2015 Vliegbasis Woensdrecht, 5 november 2015 Risico gestuurd rail asset management Jan Swier, Adviseur AM, ProRail. Thema presentatie: verbeteren prestaties (& prijs) Verdeling

Nadere informatie

OV-Café: Betalen in het OV 3.0

OV-Café: Betalen in het OV 3.0 Programmaboekje OV-Café: Betalen in het OV 3.0 Hoe gaan we in de toekomst betalen in het OV? Datum: Vrijdag 26 september 2014 13.45-17.00 Locatie: Hotel Haarhuis, Stationsplein 1, Arnhem Programma 13:15

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Cursus Inkoopmanagement & Procurement De cursus Inkoopmanagement & Procurement duurt ongeveer 2 maanden en omvat 5 colleges van 3 uur. U volgt de cursus met ongeveer 10-15 studenten op een van onze opleidingslocaties

Nadere informatie

Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy. knowledge comes is our standard...

Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy. knowledge comes is our standard... Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy Delivering An expert open mind knowledge comes is our standard... Burdock biedt project management, recruitment en consultancy in

Nadere informatie

New Business Development Programma s

New Business Development Programma s New Business Development Programma s Leer de business van morgen te creëren Incompany Portfolio 2017 Ons Verhaal. Incompany Portfolio 2017 TimeLabz We leven in bijzondere tijden. De snelle opkomst en adoptie

Nadere informatie

Healthy Urban Living Slim, Gezond en Groen

Healthy Urban Living Slim, Gezond en Groen SMART CITY UTRECHT Healthy Urban Living Slim, Gezond en Groen Brigitte Hulscher Program Manager Smart Cities, Marketing & Innovation Utrecht Jong en hoog opgeleid 334.862 inwoners, 20 % < 17, 18% 18-26,

Nadere informatie

28 JUNI 2017 VAN DER VALK HOTEL APELDOORN DE CANTHAREL

28 JUNI 2017 VAN DER VALK HOTEL APELDOORN DE CANTHAREL Uitnodiging FSIN Zomercongres 2017 - GEWIJZIGD PROGRAMMA - FOOD < = > LIFE Over de betekenis van food als lifestyle voor alle schakels in de keten 28 JUNI 2017 VAN DER VALK HOTEL APELDOORN DE CANTHAREL

Nadere informatie

We helpen u security-incidenten te voorkomen

We helpen u security-incidenten te voorkomen Managed Services Managed Services We adviseren u over passende security-maatregelen voor uw digitale platform. Zo helpen we u incidenten als datadiefstal te voorkomen en behoeden we u voor imagoschade.

Nadere informatie

Duurzaam groeien en vernieuwen

Duurzaam groeien en vernieuwen Symposium Duurzaam groeien en vernieuwen 05 02 13 Wat leert de Monitor Duurzaam Nederland en hoe kan Nederland werken aan duurzame groei? Dinsdag 5 februari 2013, 13.30-18.00 uur Centraal Bureau voor de

Nadere informatie

Typo3 Usergroep bijeenkomst Skillsontwikkeling in Typo3 community. - Luuk Roovers - www.vicus.nl info@vicus.nl

Typo3 Usergroep bijeenkomst Skillsontwikkeling in Typo3 community. - Luuk Roovers - www.vicus.nl info@vicus.nl Typo3 Usergroep bijeenkomst Skillsontwikkeling in Typo3 community - Luuk Roovers - www.vicus.nl info@vicus.nl Agenda Even voorstellen Vicus ebusiness Solutions Geluiden uit de markt Belangrijke verschillen

Nadere informatie

We stemmen uw cloud-verbruik automatisch af op de vraag

We stemmen uw cloud-verbruik automatisch af op de vraag Managed Services Managed Services We geven gedegen advies over ontwerp, integratie, bouw en beheer van schaalbare platformen op basis van cloud-technologie. Cloud computing vormt het fundament van elk

Nadere informatie

De studenten consultancy op het gebied van sociale ondernemingen en non-profits.

De studenten consultancy op het gebied van sociale ondernemingen en non-profits. SOCIAL IMPACT CONSULTING De studenten consultancy op het gebied van sociale ondernemingen en non-profits. INFORMATIEBROCHURE 2018 2019 WORD STUDENTCONSULTANT BIJ SOLVE CONSULTING! WAT IS SOLVE? Stichting

Nadere informatie

Samenvatting Pilootproject INNOS. Herdenkingsplechtigheid 28/10. Toepassing van een commandopost ad hoc in de politiezone Westkust

Samenvatting Pilootproject INNOS. Herdenkingsplechtigheid 28/10. Toepassing van een commandopost ad hoc in de politiezone Westkust October 28 th 2014 Samenvatting Pilootproject INNOS Herdenkingsplechtigheid 28/10. Toepassing van een commandopost ad hoc in de politiezone Westkust Op 28 juli 2014 werd de vzw Innovatiecentrum voor Veiligheid

Nadere informatie

DATAMANAGEMENT MET OPEN SOURCE

DATAMANAGEMENT MET OPEN SOURCE DATAMANAGEMENT MET OPEN SOURCE Bart Hansen Solution Architect bij TUI Jacob Hoeflaken Technology Leader bij Axians 1 WIE ZIJN WIJ? Jacob Hoeflaken Technology Leader Axians Integrated Solutions Bart Hansen

Nadere informatie

IT-GIDS VOOR DE ZORG

IT-GIDS VOOR DE ZORG IT-GIDS VOOR DE ZORG IT als drijvende kracht achter betere zorgverlening Wij hoeven u niet uit te leggen dat achter de beste zorg een hele organisatie schuilt. Digitalisering heeft de manier van werken

Nadere informatie

Maturiteitsmodel financieel professional 2022:

Maturiteitsmodel financieel professional 2022: Maturiteitsmodel financieel professional 2022: hoe blijf ik toekomstbestendig? 23 april 2019 NBA Profielen financieel professional: hoofdactiviteiten en primaire rollen Welkom bij deze bijeenkomst Jasper

Nadere informatie

DataManagement Professionals. Programmaboek vrijdag 28 september 2012

DataManagement Professionals. Programmaboek vrijdag 28 september 2012 DataManagement Professionals Programmaboek vrijdag 28 september 2012 Welkom Dit seminar is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen CommVault en DataManagement Professionals. DataManagement Professionals

Nadere informatie

Een Smart Industry is een industrie met (productie)faciliteiten die een maximale flexibiliteit realiseren met betrekking tot:

Een Smart Industry is een industrie met (productie)faciliteiten die een maximale flexibiliteit realiseren met betrekking tot: Jac. Gofers 16 april 2015 1 Smart Industry Een Smart Industry is een industrie met (productie)faciliteiten die een maximale flexibiliteit realiseren met betrekking tot: de productvraag (specificaties,

Nadere informatie

OPZET WORKSHOP PAGINA 3 VAN

OPZET WORKSHOP PAGINA 3 VAN OPZET WORKSHOP Voetbal in Nederland Schets landelijke aanpak en uitgangspunten Wet- en regelgeving Landelijke beleidsafstemming Voetbalveiligheidssamenwerking op lokaal niveau: het Rotterdamse voorbeeld

Nadere informatie

Change. Making Change Happen!

Change. Making Change Happen! Change MANaGEMENT Making Change Happen! 2 Uw organisatie verandert. Vaak onder druk van de markt, aandeelhouders of belanghebbenden. Maar soms gewoon omdat u zelf gelooft dat het beter kan. Het merendeel

Nadere informatie

NAF Insight ArchiMate. 8 maart 2012

NAF Insight ArchiMate. 8 maart 2012 NAF Insight ArchiMate 8 maart 2012 Programma 14:00 14:30 Opening en introductie Marc Lankhorst, Novay en NAF-bestuur 14:30 16:45 Parallelsessies 1 & 2 16:45 18:00 Netwerken en eten 18:00 19:10 Open Space

Nadere informatie

Enquête + Vragenlijst + Onderzoek + Panel = thesistools.com 15-01-13 10:43 Adoptie van BIM Geacht lid, Bouwend Nederland voert onderzoek uit naar de adoptie van BIM onder haar leden. Hiervoor is een enquête

Nadere informatie

Enkele klanten. Copyright 2012 IP Bank BV

Enkele klanten. Copyright 2012 IP Bank BV CGE Risk Management Solutions B.V. 1 Methods & Training Research Building concepts 2 Software Standard tools Industry leading 3 4 Development Projects Capturing industry expertise Partners Training Consultancy

Nadere informatie

Welkom bij de r-meeting

Welkom bij de r-meeting Welkom bij de r-meeting 25 januari 2017 Voor deelname aan de stellingen en paneldiscussie, log aub alvast in op www.menti.com met code 33 33 1 Programma 17:30 uur Opening. Marc Schmitz, Executive Director

Nadere informatie

Presentatie Asbuilt Construction Groupware @ Virtueel Bouwen

Presentatie Asbuilt Construction Groupware @ Virtueel Bouwen Presentatie Asbuilt Construction Groupware @ Virtueel Bouwen Dirk Cornette 1 3 mei 2007 Agenda 1. Voorstelling Fujitsu/AsBuilt 2. AsBuilt Groupware 3. Wanneer is een groupware succesvol? 4. Q&A 2 Mei 2007

Nadere informatie

STAND VAN ZAKEN VAN DE DIGITALE VAARDIGHEDEN IN BELGIË. 13 November 2012

STAND VAN ZAKEN VAN DE DIGITALE VAARDIGHEDEN IN BELGIË. 13 November 2012 STAND VAN ZAKEN VAN DE DIGITALE VAARDIGHEDEN IN BELGIË 13 November 2012 De ICT-sector neemt een belangrijke plaats in de economie Toegevoegde waarde 14 miljard EUR Aandeel werkgelegenheid (in % van de

Nadere informatie

Strategisch en tactisch advies van hoog niveau

Strategisch en tactisch advies van hoog niveau Strategisch en tactisch advies van hoog niveau Mark Jenniskens MARK JENNISKENS, SENIOR CONSULTANT MOBILE ENTERPRISE M.Jenniskens@strict.nl 06-54 24 69 57 @markjenniskens www.linkedin.com/in/markjenniskens

Nadere informatie

DE IT-OMGEVING VAN DE TOEKOMST STAP AF VAN DURE, BEHEERINTENSIEVE ADHOC-OPLOSSINGEN EN GA VOOR KOSTENBESPARENDE EENVOUD MET HYPER-CONVERGED

DE IT-OMGEVING VAN DE TOEKOMST STAP AF VAN DURE, BEHEERINTENSIEVE ADHOC-OPLOSSINGEN EN GA VOOR KOSTENBESPARENDE EENVOUD MET HYPER-CONVERGED IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DE IT-OMGEVING VAN DE TOEKOMST STAP AF VAN DURE, BEHEERINTENSIEVE ADHOC-OPLOSSINGEN EN GA VOOR KOSTENBESPARENDE EENVOUD MET HYPER-CONVERGED POWERED BY Recent onderzoek toont

Nadere informatie

Master in de toegepaste economische wetenschappen: Handelsingenieur in de Beleidsinformatica

Master in de toegepaste economische wetenschappen: Handelsingenieur in de Beleidsinformatica 2018-2019 Master in de toegepaste economische wetenschappen: Handelsingenieur in de Beleidsinformatica WAAROM HANDELSINGENIEUR IN DE BELEISDSINFORMATICA STUDEREN AAN UHASSELT? JE KAN EEN ONDERNEMING INNOVEREN

Nadere informatie

Jaarverslag Executive Search. Interim Management. Techniek & Industrie. Nationaal & Internationaal

Jaarverslag Executive Search. Interim Management. Techniek & Industrie. Nationaal & Internationaal Jaarverslag 2016 Van de Groep & Olsthoorn 3 Jaarverslag 2016 Van de Groep & Olsthoorn heeft 2016 net als voorgaande jaren positief afgesloten. We vulden afgelopen jaar weer talloze management- en directieposities

Nadere informatie

DE WENDBARE ORGANISATIE

DE WENDBARE ORGANISATIE DE WENDBARE ORGANISATIE 16E BPUG SEMINAR 4 JUNI 2013 Het belang van dynamisch portfoliomanagement in een wendbare organisatie Een management game als instrument om het belang van portfoliomanagement en

Nadere informatie

Beleidsplan & aanpak Stichting Dutchtainables V4/1/2018

Beleidsplan & aanpak Stichting Dutchtainables V4/1/2018 Beleidsplan & aanpak Stichting Dutchtainables V4/1/2018 Wij zijn Dutchtainables https://vimeo.com/247181280 Ons doel Focus: 5 domeinen Focus: 5 domeinen Health for all, including happy and healthy ageing

Nadere informatie