Gro ot Ho o Gwaak No ordwijk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gro ot Ho o Gwaak No ordwijk"

Transcriptie

1 Gro ot Ho o g wa a k No ordw i j k

2

3 No ordwijk en Gro ot Ho o gwaak Groot Hoogwaak is een toonaangevende zorgaanbieder in Noordwijk en beschikt over een goed geoutilleerd woon- zorgcentrum aan de voet van de duinen in Noordwijk aan Zee en een thuiszorgorganisatie die onder de naam ThuisSupport zorg en in Noordwijk diensten aan huis biedt. De organisatie bestaat uit de stichtingen Zorgcentrum en Wooncentrum Groot Hoogwaak. Beide stichtingen hebben een christelijke identiteit, hetgeen het uitgangspunt is voor de zorgverlening. Groot Hoogwaak ziet het als haar maatschappelijke taak om nu, maar ook in de toekomst een goede organisatie te zijn op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Dat laatste betekent een continue aandacht voor de groei van de zorgvraag en het inspelen daarop. Groot Hoogwaak werkt uitsluitend in de gemeente Noordwijk met een vast en hecht team van medewerkers en vrijwilligers, waarbij voor aanpakken wel en voor afschuiven geen plaats is. Dat vereist een actief beleid met het oog op de uitbreiding van zorgappartementen in Noordwijk. Bij voorkeur met een kleinschalig karakter, met oog voor de mensen. Waar personeel en cliënten geen nummers zijn, maar mensen elkaar persoonlijk kennen. Dat betekent dat het personeel een open houding heeft voor de wensen van de cliënten, benaderbaar zijn, wat voor een ander over hebben en afspraken nakomen. Dat is wat cliënten van ons kunnen verwachten!

4 Zorgvisie De zorgvisie van Groot Hoogwaak is het best samen te vatten in één zin: Met en voor elkaar. In de praktijk betekent dit: Afwezigheid van onnodige managementla(a)g(en) Zo maximaal mogelijk handen aan het bed Cliënten hoeven niet te verhuizen als men dat niet wenst: de zorg wordt geboden ongeacht de woonomgeving van de cliënt Gemotiveerd personeel en vrijwilligers Het vanzelfsprekend leveren van een hoge kwaliteit van zorg, onder andere door behoud van een kwaliteitskeurmerk voor de zorg. Aan welzijn wordt veel aandacht besteed. Dit komt tot uiting in de services en de sociale en culturele activiteiten.

5 Wo onmo gelijkheden Groot Hoogwaak bestaat uit een complex met verschillende woonvarianten: koop- en huurappartementen, zorg- en verpleegappartementen, waarvan een aantal met een speciale bestemming. In 2009 is de afdeling Kleinschalig wonen voor dementerende ouderen aan het bestaande verzorgingshuis toegevoegd. De appartementen en woonruimtes zijn modern vormgegeven, waarbij veel aandacht is besteed aan de afwerking, de ruime badkamers en het uitzicht. Maar ook in details is rekening gehouden met de eisen die aan hedendaagse seniorenwoningen mogen worden gesteld. De koopappartementen zijn ondergebracht in een Vereniging van Eigenaren. Alle eigenaren zijn geabonneerd op het basisdienstenpakket en in principe lid van de Coöperatie Groot Hoogwaak. Voor de huurappartementen geldt dat gegadigden met een zorgindicatie voorrang hebben op inschrijving. De huurders zijn geabonneerd op het basisdienstenpakket en lid van de Coöperatie Groot Hoogwaak. De servicekosten die betrekking hebben op het onderhoud van het appartement worden geïnd door Groot Hoogwaak. Op basis van inkomenstoetsing is er een wachtlijst voor de huurappartementen. Voor de inschrijving en jaarlijkse verlenging op de wachtlijst wordt een financiële bijdrage gevraagd. Zorgverlening Het verzorgingshuis In het verzorgingshuis kan men terecht voor algehele verzorging met verblijf. Deze zorg wordt vergoed door de AWBZ. Kortdurende opname Hiervoor kan men in aanmerking komen na bijvoorbeeld een ziekenhuisopname.

6 Kleinschalig wonen voor dementerenden Voor dementerende ouderen zijn er twee woongroepen met elk zeven cliënten. Ook hier geldt een AWBZ-indicatie. Het bieden van een huiselijke omgeving en begeleiding staat hier centraal. Koop- of huurappartementen Er zijn op het complex verschillende soorten serviceappartementen te koop en te huur. In het eigen appartement kan men in principe dezelfde zorg ontvangen als in het verzorgingshuis. Daar is een AWBZ en/of WMO-indicatie voor nodig. Ook is het mogelijk om particulier zorg te ontvangen, bijvoorbeeld als men meer zorg wenst dan de indicatie aangeeft. Bijna altijd is het mogelijk om direct te worden geholpen. ThuisSupport In Noordwijk biedt Groot Hoogwaak thuiszorg. Ook hier geldt een AWBZ en/of WMO-indicatie. ThuisSupport kan eveneens particulier worden ingezet voor mensen die geen zorgindicatie hebben of meer zorg willen dan hun indicatie aangeeft. Het is meestal mogelijk om direct te worden geholpen, uiterlijk binnen twee werkdagen.

7 S e rv i c e s e n fac i l i t e i t e n Alarmering Alle cliënten van Groot Hoogwaak en ThuisSupport zijn of kunnen worden aangesloten op het alarmeringssysteem van Groot Hoogwaak. In geval van nood kan men gebruik maken van hulpverlening van Groot Hoogwaak/ThuisSupport en wordt eerste hulp verleend tot het moment dat overdracht plaatsvindt naar bijvoorbeeld familie of professionele zorg. In noodgevallen is een kortdurende opname in het verzorgingshuis mogelijk. Bibliotheek De bibliotheek is 1x per week geopend. Het gebruik van boeken is kosteloos. Logeeraccommodatie Voor gasten beschikt Groot Hoogwaak over een logeerruimte voor twee volwassenen. Gebruik van de interne telefoon is gratis. Gasten kunnen ontbijt, lunch en diner bestellen Veiligheid Alle toegangsdeuren van het hoofdgebouw zijn na uur slechts toegankelijk met sleutel of via aanmelding. Tussen 8.30 uur en uur is er een receptioniste. Dag en nacht is er personeel aanwezig, waar bij nood een beroep op kan worden gedaan. Het hoofdgebouw is voorzien van een automatisch werkend brandalarmsysteem. Dit systeem is niet aanwezig in de koop- en huurappartementen. Alle koopappartementen zijn voorzien van een videotoegangssysteem. Het terrein wordt bewaakt door enkele videocamera s. Restaurant en maaltijden De informele sfeer en attente bediening maken het restaurant tot de favoriete ontmoetingsruimte. In het restaurant is de gehele dag koffie, thee en andere drankjes verkrijgbaar. Er is een ontbijtbuffet en men kan er een warme maaltijd nuttigen. Daarbij kan worden gekozen uit diverse menu s. Warme maaltijden

8 kunnen ook worden afgehaald of bezorgd. Dit laatste kan zowel in het appartement in Groot Hoogwaak als in Noordwijk. Voor feestjes, jubilea etc. is een ruimte in het restaurant beschikbaar. Groot Hoogwaak verzorgt de catering. Linnenservice Wasgoed, exclusief handwas en stoomgoed, kan compleet door Groot Hoogwaak worden verzorgd. Binnen twee werkdagen wordt het wasgoed weer thuisbezorgd. In het verzorgingshuis is het reinigen van linnengoed en ondergoed inbegrepen. Kap- en schoonheidssalon, pedicure, fitness In het centrum is een dames- en herenkapsalon gevestigd. In de salon is enkele dagen per week een schoonheidsspecialiste en een pedicure voor behandelingen. In het souterrain is een fitnessruimte met diverse apparatuur ingericht. Hiervan kan gratis gebruik worden gemaakt. Winkel De winkel is diverse dagdelen per week geopend. Het assortiment is het best te omschrijven als kleine boodschappen. (Rolstoel)bus Groot Hoogwaak beschikt over een eigen bus. Deze bus wordt benut voor uitstapjes en kan worden gebruikt voor boodschappenpendeldienst. Ontspanning Alle cliënten kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten. Een greep uit de mogelijkheden: sociaal-culturele activiteiten, gymoefeningen, fitness, bridgen, schilderskring, rolstoelwandelen, wandelen, handwerken, bingo, filmvoorstellingen, spelactiviteiten en muziek optredens. Voor sommige activiteiten wordt een kleine financiële bijdrage gevraagd. Voor alle services en faciliteiten kunt u de tarievenlijst opvragen bij de receptie, of via de website.

9 Feiten en cijfers Woonmogelijkheden Aantal app. Oppervlakte p/app. Bijzonderheden Verzorgingshuis tot 38 m 2 Kortdurende 8 ongeveer 30 m 2 maximaal 6 weken, opname mogelijkheid tot verlenging Kleinschalig Wonen 14 ongeveer 25 m 2 2 woongroepen voor dementerenden van 7 bewoners Huurappartementen 45 Duin- 60 tot 80 m 2 twee- en driekamer appartementen appartementen 66 Nortgho- 65 tot 71 m 2 tweekamer appartementen appartementen, enkele driekamerappartementen Koopappartementen 14 Résidence eventueel op te t Hooghe Duyn 100 tot 130 m 2 vragen bij eigenaar 14 Résidence of makelaar Oranje 100 tot 130 m 2 14 Résidence Nassau 100 tot 130 m 2 15 Duin- 60 tot 80 m 2 appartementen Beschermd Wonen 20 van GGZorganisatie Rivierduinen

10 Aantal clienten (2010) Binnen Groot Hoogwaak: 300 Buiten het complex: 300 Personeel (2010) 120 in zorgcentrum en ondersteunende diensten 50 in wooncentrum 70 in ThuisSupport Vrijwilligers (2010) 120 Parkeerfaciliteiten Parkeergarage 57 gereserveerde parkeerplaatsen in voor eigenaren Residence Hooghe Duijn, Oranje en Nassau 5 parkeerplaatsen in vrije huur Groot Hoogwaak Parkeerterrein Ruime parkeerfaciliteiten: vrij en gereserveerd

11 Abonnement basisdienstenpakket Aansluiting op alarmering Zorgverlening bij acute nood Advies en voorlichting Gebruik restaurant en maaltijden Gebruik kapsalon, schoonheidsalon, pedicure en fitness Linnenservice Ontspanningsactiviteiten Bibliotheek Logeeraccommodatie Huisblad Schepnet Gebruik (rolstoel)bus Lidmaatschap Coöperatie Tuin- en terreinonderhoud Beveiliging en buitenverlichting Bewegwijzering Receptie Overige zaken van gemeenschappelijk belang Bereikbaarheid Noordwijk heeft goede busverbindingen met Haarlem, Leiden en Den Haag en het busstation ligt pal naast Groot Hoogwaak. De bussen rijden elk half uur via de winkelgebieden naar het Transferium bij de A44 en de NS-stations in Leiden of Voorhout. Met de auto is Groot Hoogwaak goed bereikbaar en er is volop gratis parkeer gelegenheid.

12 Woon-zorgcentrum Groot Hoogwaak Groot Hoogwaak TG Noordwijk aan Zee Tel: Fax: info@groothoogwaak.nl ThuisSupport locatie de Wieken Wassenaarsestraat RD Noordwijk-Binnen Tel: Lokaal Loket Tel: CON (Coördinatie Ouderen Noordwijk) Tel: CIZ (Centraal Indicatieorgaan Zorg) tel: CAK-BZ (Centraal Administratiekantoor Bijzondere Ziektekosten) Informatienummer:

ThuissupporT Thuiszorg in No ordwijk

ThuissupporT Thuiszorg in No ordwijk Thuissupport thuiszo rg IN NO O RDW IJK No ordwijk en THUISSUPPORT Groot Hoogwaak is een organisatie die verschillende zorgvormen en diensten biedt. In deze brochure wordt uitgelegd wat de thuiszorg van

Nadere informatie

Wonen en ko rt d u r e n d verblijf in het

Wonen en ko rt d u r e n d verblijf in het Wonen en ko rt d u r e n d verblijf in het verzorg i n g s h u i s No ordwijk en wo onzorgcentrum Gro ot Ho o gwaak Groot Hoogwaak is een organisatie die verschillende zorgvormen en diensten biedt. Deze

Nadere informatie

kleinschalig wonen vo o r ouderen met dementie

kleinschalig wonen vo o r ouderen met dementie kleinschalig wonen vo o r ouderen met dementie No ordwijk en wo onzorgcentrum Gro ot Ho o gwaak Groot Hoogwaak is een organisatie die verschillende zorgvormen en diensten biedt. Deze brochure geeft een

Nadere informatie

Samen beter in Transwijk Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Kanaleneiland

Samen beter in Transwijk Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Kanaleneiland Samen beter in Transwijk Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Kanaleneiland Elke week leest mevrouw Vervoort de weekbladen in de lounge van Transwijk. Met een kopje koffie erbij, is dat een echt ontspannen

Nadere informatie

De Pol. Woonzorgcentrum

De Pol. Woonzorgcentrum Woonzorgcentrum De Pol In het nieuwe en eigentijdse woonzorgcentrum De Pol staat comfortabel wonen voorop! Met mogelijkheden om anderen te ontmoeten of om de rust te zoeken. Alleen of met uw naaste, familie

Nadere informatie

Wonen met zorg. Een warm thuisgevoel in een luxe, comfortabele en veilige woonomgeving

Wonen met zorg. Een warm thuisgevoel in een luxe, comfortabele en veilige woonomgeving Wonen met zorg Een warm thuisgevoel in een luxe, comfortabele en veilige woonomgeving Het creëren van een luxe en comfortabele woonomgeving voor de bewoners waarbij het thuisgevoel en de persoonlijke (zorg)wensen

Nadere informatie

De Molenberg. Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling

De Molenberg. Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling De Molenberg Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in De Molenberg In het centrum van Groenlo, nabij parken en winkels, ligt

Nadere informatie

Kijk, het fijne van Daalhof is dat je. echt je eigen gang kunt gaan, alles is in. de buurt. En als het nodig is of je hebt

Kijk, het fijne van Daalhof is dat je. echt je eigen gang kunt gaan, alles is in. de buurt. En als het nodig is of je hebt actief wonen actief wonen ons aanbod In zorglocatie Daalhof ligt het accent op zelfstandig en betaalbaar wonen met zorgvoorzieningen binnen handbereik. Gemak staat voorop. Ondanks de hoge graad van zelfstandigheid

Nadere informatie

Kennismaking met Woonzorgcentrum

Kennismaking met Woonzorgcentrum Kennismaking met Woonzorgcentrum Hof van Batenstein Hof van Batenstein, dicht bij u in de buurt In Vianen kunt u zorg krijgen die bij u past. Dit kan bij u thuis zijn of in Hof van Batenstein, in uw eigen

Nadere informatie

koop appartementen Hospitality - Comfort - Service De servicekosten, u krijgt er veel voor terug

koop appartementen Hospitality - Comfort - Service De servicekosten, u krijgt er veel voor terug 32 koop appartementen Hospitality - Comfort - Service De servicekosten, u krijgt er veel voor terug www.nij-nijlanstate.nl SERVICE EN VEILIGHEID Servicekosten voor appartementen in Nij Nijlânstate liggen

Nadere informatie

Samen beter in Ewoud Wonen, welzijn en zorg in IJsselstein

Samen beter in Ewoud Wonen, welzijn en zorg in IJsselstein Samen beter in Ewoud Wonen, welzijn en zorg in IJsselstein Bij de dierenweide van Ewoud is altijd wat te zien, voor jong en oud. Heerlijk genieten van de dieren en de mensen om je heen. Welkom bij Vecht

Nadere informatie

modern en uitnodigend

modern en uitnodigend modern en uitnodigend modern en uitnodigend ons aanbod Het is hier prachtig. Zo nieuw, groot en Eigentijds van uitstraling en de allerbeste zorg. Dat is Scharwyerveld. Een historische naam voor een moderne

Nadere informatie

Comfortabel wonen. Basis+ Comfort+ Comfort. voor senioren in Amaris Theodotion. Zorg met aandacht

Comfortabel wonen. Basis+ Comfort+ Comfort. voor senioren in Amaris Theodotion. Zorg met aandacht Comfortabel wonen voor senioren in Amaris Theodotion Zorg met aandacht Comfort+ Comfort Basis+ Comfortabel wonen Welkom bij Amaris Theodotion! Heeft u het wonen in een appartement van ons woonzorgcentrum

Nadere informatie

Jeu de boules spelen in de zomer. Sjiek. vind ik dat. Lekker in het zonnetje. Praten met wat kameraden en flauwekul. maken. En als het te warm wordt,

Jeu de boules spelen in de zomer. Sjiek. vind ik dat. Lekker in het zonnetje. Praten met wat kameraden en flauwekul. maken. En als het te warm wordt, zorgeloos wonen zorgeloos wonen ons aanbod Campagne ligt aan een prachtig park in de gelijknamige villawijk. Wonen en zorg op stand in een aangename sfeer en ingericht naar de eisen van deze tijd. U legt

Nadere informatie

mensen hebben mensen nodig

mensen hebben mensen nodig mensen hebben mensen nodig mensen hebben mensen nodig Dat vinden we bij Mosae Zorggroep. Vanuit vijf locaties en een eigen thuiszorgorganisatie. Met ruim 600 mensen in dienst en 300 vrijwilligers verzorgen

Nadere informatie

Zorgcentrum Symfonie, Boxmeer

Zorgcentrum Symfonie, Boxmeer Zorgcentrum Symfonie, Boxmeer Uniek gelegen locatie met stijlvolle uitstraling Voelt beter Uniek gelegen locatie met stijlvolle uitstraling Zorgcentrum Symfonie in Boxmeer trekt mensen vanuit alle omliggende

Nadere informatie

Verpleegunit Avondzon. U bent van harte welkom

Verpleegunit Avondzon. U bent van harte welkom Verpleegunit Avondzon U bent van harte welkom Inhoud Welkom in de verpleegunit in Avondzon 3 Het ontstaan van de verpleegunit in Avondzon 4 Wonen in de verpleegunit in Avondzon 5 Faciliteiten 7 Adres-

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo

Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Herinckhave Hengelo

Woonzorgcentrum Herinckhave Hengelo Woonzorgcentrum Herinckhave Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter Wonen met zorg Gemeente Gennep Voelt beter Wonen met zorg Zorgcentrum Norbertushof in Gennep besteedt veel aandacht aan een aangename, huiselijke woonomgeving voor haar bewoners. Welzijn, persoonlijke

Nadere informatie

Compleet wonen in woonzorgcentrum Schavenweide

Compleet wonen in woonzorgcentrum Schavenweide Compleet wonen in woonzorgcentrum Appartementen gebouw B, C & D Woonzorgcentrum In november 2013 is het nieuwe geopend: een eigentijds woonzorgcentrum dat van alle gemakken is voorzien. Voor senioren een

Nadere informatie

Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef

Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef Welkom bij De Goede Zorg Zelf zorg kiezen Bij De Goede Zorg kiest u zelf de zorg of hulp die u nodig heeft. Onze dienstverlening is erop gericht dat u zo lang mogelijk zelfstandig

Nadere informatie

VERSIE 2.0/februari

VERSIE 2.0/februari VERSIE 2.0/februari 2012 2 Welkom in Weber U bent van harte welkom in verpleegunit Weber. Ondanks dat we nooit uw thuis kunnen vervangen, stellen wij alles in het werk om uw verblijf in onze verpleegunit

Nadere informatie

Zelfstandig Zorgwonen

Zelfstandig Zorgwonen Zelfstandig zorgwonen, dat was precies wat ik zocht Zelfstandig Zorgwonen Dat is zelfstandig wonen met de gerustheid van zorg en services dichtbij. Ewoud. Uw nieuwe vertrouwde thuis. www.vechtenijssel.nl

Nadere informatie

Weber. U bent van harte welkom

Weber. U bent van harte welkom Weber U bent van harte welkom Inhoud Welkom in Weber 3 Weber en ligging 4 Wegwijs in Weber 5 Faciliteiten 7 Adres- en contactgegevens 10 Tot slot 11 2 Welkom in Weber U bent van harte welkom in verpleegunit

Nadere informatie

Algemene informatie. Appartementen huren in zorgcentrum De Schutse

Algemene informatie. Appartementen huren in zorgcentrum De Schutse Algemene informatie Appartementen huren in zorgcentrum De Schutse Sint-Annaland, februari 2015 Inhoud Inleiding... 3 Zorgvisie... 4 Aanmelding en toewijzing... 5 Tarieven... 7 Huurtoeslag... 9 Verzekeringen...

Nadere informatie

Zorgcentrum Aldenhorst, Mill

Zorgcentrum Aldenhorst, Mill Zorgcentrum Aldenhorst, Mill Gemoedelijkheid in een gastvrije omgeving Voelt beter Gemoedelijkheid in een gastvrije omgeving Zorgcentrum Aldenhorst in Mill ligt aan de rand van de dorpskern en biedt een

Nadere informatie

Uit zorg voor elkaar

Uit zorg voor elkaar Informatiegids Uit zorg voor elkaar Oprechte aandacht voor elkaar en zorg uit een goed hart. Zo zullen veel bewoners hun ervaringen met Westerkim en Horizon samenvatten. Voor de meesten van hen was de

Nadere informatie

t Hamersveld Woonzorgcentrum

t Hamersveld Woonzorgcentrum Woonzorgcentrum t Hamersveld In t Hamersveld staan openheid, toegankelijkheid en de uitnodigende sfeer voorop. U vindt er vele ontmoetingsplekken, zoals het fantastische restaurant en het Grand Café. Uw

Nadere informatie

Woonzorgcentrum St. Elisabeth Delden

Woonzorgcentrum St. Elisabeth Delden Woonzorgcentrum St. Elisabeth Delden 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

De Berkhof. Wonen Welzijn Zorg. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen

De Berkhof. Wonen Welzijn Zorg. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen De Berkhof Dagcentrum Woonzorgcentrum Groepswonen Wonen Welzijn Zorg Welkom in De Berkhof Nabij het centrum van Winterswijk en landelijk gelegen door het aangrenzende park ligt woonzorgcentrum De Berkhof.

Nadere informatie

woonzorgcentrum Verhuur woningen

woonzorgcentrum Verhuur woningen woonzorgcentrum Verhuur woningen [2] Verhuur woningen Algemeen Woonzorgcentrum Rosengaerde beheert en exploiteert woningen op een aantal locaties. Het betreffen de navolgende woonzorgcomplexen: Schoolstraat

Nadere informatie

Wonen met zorg en gezelligheid in het centrum van Rotterdam

Wonen met zorg en gezelligheid in het centrum van Rotterdam Wonen met zorg en gezelligheid in het centrum van Rotterdam Atrium biedt professionele, persoonlijke zorg, begeleiding en ondersteuning aan iedereen die dat nodig heeft. Onze zorg en diensten zijn afgestemd

Nadere informatie

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter Wonen met zorg Gemeente Gennep Voelt beter Wonen met zorg Zorgcentrum Norbertushof in Gennep besteedt veel aandacht aan een aangename, huiselijke woonomgeving voor haar bewoners. Welzijn, persoonlijke

Nadere informatie

Cardia Landscheiding. Comfort en veiligheid voor senioren, ook in de wijk

Cardia Landscheiding. Comfort en veiligheid voor senioren, ook in de wijk Cardia Landscheiding Comfort en veiligheid voor senioren, ook in de wijk Woonzorgcentrum Cardia Landscheiding is verbouwd. Er zijn nieuwe voorzieningen gekomen om bewoners en mensen in de wijk nog beter

Nadere informatie

Kennismaking met Verpleeghuis De Geinsche Hof

Kennismaking met Verpleeghuis De Geinsche Hof Kennismaking met Verpleeghuis De Geinsche Hof De Geinsche Hof, dicht bij u in de buurt In Nieuwegein kunt u zorg krijgen die bij u past. Dit kan in verpleeghuis De Geinsche Hof of bij u thuis, in de vorm

Nadere informatie

Zorgcentrum Huize Loôn, Overloon

Zorgcentrum Huize Loôn, Overloon Zorgcentrum Huize Loôn, Overloon Knusse omgeving met sterke binding Voelt beter Knusse omgeving met sterke binding Zorgcentrum Huize Loôn in Overloon biedt haar bewoners door haar kleinschaligheid een

Nadere informatie

Intramurale Zorg. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied

Intramurale Zorg. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Intramurale Zorg Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Intramurale zorg Zorgcentrum Mennistenerf Meer dan wat ook is van belang dat elke bewoner zich thuis, welkom en goed verzorgd voelt. Daarom zet

Nadere informatie

Vredense Hof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagopvang speciaal. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen

Vredense Hof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagopvang speciaal. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen Vredense Hof Dagopvang speciaal Woonzorgcentrum Appartementen te huur Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in de Vredense Hof Aan de oostelijke rand van Winterswijk nabij weilanden en de

Nadere informatie

Mooi wonen met alle zorg die u wenst. Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg

Mooi wonen met alle zorg die u wenst. Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg Mooi wonen met alle zorg die u wenst Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg Zo zorgen we voor elkaar in de Achterhoek Comfortabel

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Aangenaam actief blijven 2. Appartementencomplex Loerick III 4. Wonen met zorg 5. Wonen met extra dienstverlening 6.

Inhoudsopgave. Aangenaam actief blijven 2. Appartementencomplex Loerick III 4. Wonen met zorg 5. Wonen met extra dienstverlening 6. Inhoudsopgave Aangenaam actief blijven 2 Appartementencomplex Loerick III 4 Wonen met zorg 5 Wonen met extra dienstverlening 6 Plattegronden 8 Contact 15 Loerick III - 1 Aangenaam actief blijven Houten

Nadere informatie

Stichting Waardeburgh

Stichting Waardeburgh CLIËNTINFORMATIE Informatie over de locaties van Stichting Waardeburgh Verpleeghuis zorg Verzorgingshuis zorg Kortdurend verblijf Versie: 1 december 2015 - 2 WELKOM BIJ STICHTING WAARDEBURGH De verhuizing

Nadere informatie

Intramurale Zorg. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied

Intramurale Zorg. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Intramurale Zorg Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Intramurale zorg Zorgcentrum Mennistenerf Meer dan wat ook is van belang dat elke bewoner zich thuis, welkom en goed verzorgd voelt. Daarom zet

Nadere informatie

Niet kunnen zien heeft zijn voor- en. nadelen. Ik ben eraan gewend. Ik zie. andere dingen. Maar nu ik wat ouder. word, is het wel zo prettig dat ik

Niet kunnen zien heeft zijn voor- en. nadelen. Ik ben eraan gewend. Ik zie. andere dingen. Maar nu ik wat ouder. word, is het wel zo prettig dat ik bijzondere zorg bijzondere zorg ons aanbod Met warmte omgeven. Dat horen we vaak over Licht & Liefde. En een bijzondere zorglocatie. Want volledig gespecialiseerd in zorg aan blinden en slechtzienden.

Nadere informatie

Assenrade. De naam Assenrade is een afgeleide van de naam van de voormalige burgemeesterswoning in Brummen.

Assenrade. De naam Assenrade is een afgeleide van de naam van de voormalige burgemeesterswoning in Brummen. VERSIE 2.0/februari 2012 2 Welkom Assenrade U bent van harte welkom in verpleegunit Assenrade. Ondanks dat we nooit uw thuis kunnen vervangen, stellen wij alles in het werk om uw verblijf in onze verpleegunit

Nadere informatie

Groot Hoogwaak 104 NOORDWIJK Prijs: ,- kosten koper

Groot Hoogwaak 104 NOORDWIJK Prijs: ,- kosten koper Groot Hoogwaak 104 NOORDWIJK Prijs: 549.000,- kosten koper Parallel Boulevard 180 2202 HS Noordwijk Zh www.damenmakelaars.nl info@damenmakelaars.nl Noordwijk, Groot Hoogwaak 104 In het luxe en gezellige

Nadere informatie

Wonen in een woonzorgcomplex in Nijkerk. Wat moet ik hiervoor doen?

Wonen in een woonzorgcomplex in Nijkerk. Wat moet ik hiervoor doen? Wonen in een woonzorgcomplex in Nijkerk. Wat moet ik hiervoor doen? Als 55 plusser denkt u misschien al na over hoe u zou willen wonen als u bijvoorbeeld wat slechter ter been bent. U woont nu nog in een

Nadere informatie

d zorgcentrum De Riethorst

d zorgcentrum De Riethorst d039-03-11 zorgcentrum De Riethorst Wie in zorgcentrum De Riethorst binnenkomt, ervaart meteen de huiselijke en gemoedelijke sfeer die hier aanwezig is. Bewoners, medewerkers en vrijwilligers kennen elkaar

Nadere informatie

De Deuderick. De naam De Deuderick is een afgeleide van een bekende boerderij in Brummen.

De Deuderick. De naam De Deuderick is een afgeleide van een bekende boerderij in Brummen. VERSIE 4.0/januari 2014 2 Welkom De Deuderick U bent van harte welkom in verpleegunit De Deuderick. Ondanks dat we nooit uw thuis kunnen vervangen, stellen wij alles in het werk om uw verblijf in onze

Nadere informatie

Wonen met zorg. Gemeente Boxmeer. Voelt beter

Wonen met zorg. Gemeente Boxmeer. Voelt beter Wonen met zorg Gemeente Boxmeer Voelt beter Wonen met zorg Zorgcentra Pantein besteedt veel aandacht aan een aangename, huiselijke woonomgeving voor haar bewoners. Welzijn, persoonlijke aandacht en wederzijds

Nadere informatie

Wonen in De IJsvogel

Wonen in De IJsvogel Wonen in De IJsvogel Inhoud Wonen in De IJsvogel 3 In vertrouwde handen 3 Verzorgd wonen 4 Huishouden, maaltijden en was Welzijnsactiviteiten Aanmelding verzorgd wonen Beschermd wonen 6 Woongroep Wonen,

Nadere informatie

Contact Warande Wooncentrum In de Dennen Arnhemse Bovenweg 20-78, Zeist

Contact Warande Wooncentrum In de Dennen Arnhemse Bovenweg 20-78, Zeist Contact Warande Wooncentrum In de Dennen Arnhemse Bovenweg 20-78, Zeist T 030 693 80 29 E info@warandeweb.nl W www.warandeweb.nl Meer informatie of aanmelden Voor meer informatie en eventueel een rondleiding

Nadere informatie

te huur! samenwonen In De Hooghe Clock Huurappartementen 55+ s-hertogenbosch

te huur! samenwonen In De Hooghe Clock Huurappartementen 55+ s-hertogenbosch te huur! samenwonen In De Hooghe Clock Huurappartementen 55+ s-hertogenbosch PAGINA 3 INHOUD PAGINA 03 ligging 04 Faciliteiten 05 Zorg door Vivent 06 appartementen 07 parkeren 07 Veiligheid 08 type A 09

Nadere informatie

Ambthuis. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen

Ambthuis. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen Ambthuis Woonzorgcentrum Appartementen te huur Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in het Ambthuis In het centrum van het stadje Bredevoort staat het Ambthuis. Wonen in het Ambthuis betekent

Nadere informatie

Zorg in onze huizen. Zorg in onze huizen

Zorg in onze huizen. Zorg in onze huizen Zorg in onze huizen 1 Zorg in onze huizen 2 Zorg in onze huizen Zorg in onze huizen 3 Zorg en aandacht voor elkaar Wanneer u naar een verpleeghuis verhuist, is dit een grote verandering voor u en de mensen

Nadere informatie

Samen beter in Transwijk Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Kanaleneiland

Samen beter in Transwijk Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Kanaleneiland Samen beter in Transwijk Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Kanaleneiland Met kleinzoon Stijn trekt meneer Zijlstra er vroeg op uit. Samen vangen ze die snoekbaars wel. Wonen bij Vecht en IJssel betekent

Nadere informatie

Groot Hoogwaak 225 NOORDWIJK Prijs: ,- kosten koper

Groot Hoogwaak 225 NOORDWIJK Prijs: ,- kosten koper Groot Hoogwaak 225 NOORDWIJK Prijs: 450.000,- kosten koper Parallel Boulevard 180 2202 HS Noordwijk Zh www.damenmakelaars.nl info@damenmakelaars.nl Noordwijk, Groot Hoogwaak 225 In het gebouw 'Nassau'

Nadere informatie

Assenrade. U bent van harte welkom

Assenrade. U bent van harte welkom Assenrade U bent van harte welkom Inhoud Welkom in Assenrade 3 Assenrade en ligging 4 Wonen in Assenrade 5 Faciliteiten 7 Adres- en contactgegevens 10 Tot slot 11 2 Zorggroep Apeldoorn en omstreken Welkom

Nadere informatie

Informatiebrochure Aanbod zorg-en dienstverlening

Informatiebrochure Aanbod zorg-en dienstverlening Informatiebrochure Aanbod zorg-en dienstverlening Sint-Annaland, Annaland,maart 20152012 2 Inhoud Doel... 4 Aanbod zorg-en dienstverlening De Schutse... 6 Verstrekkingen en eigen bijdrage... 9 Visie op

Nadere informatie

De Meander. Nieuwerkerk aan de IJssel

De Meander. Nieuwerkerk aan de IJssel De Meander Nieuwerkerk aan de IJssel Welkom bij De Meander Heeft u na een ziekenhuisopname medische nazorg nodig? Dan bent u van harte welkom in ons zorghotel. Bent u niet meer in staat zelfstandig thuis

Nadere informatie

Prijslijst Dienstverlening voor Wijkbewoners

Prijslijst Dienstverlening voor Wijkbewoners Prijslijst 2019 Dienstverlening voor Wijkbewoners We leveren de volgende dienstverlening voor wijkbewoners: Eten en drinken U bent dagelijks van harte welkom bij onze restaurants voor een kop koffie, een

Nadere informatie

Expertisecentrum Madeleine, Boxmeer

Expertisecentrum Madeleine, Boxmeer Expertisecentrum Madeleine, Boxmeer Intensieve zorg in huiselijke sfeer Voelt beter Intensieve zorg in huiselijke sfeer Het eigentijdse Madeleine in Boxmeer biedt als expertisecentrum uitgebreide faciliteiten

Nadere informatie

Voor het beste van elk moment

Voor het beste van elk moment Woning huren U wilt het liefst zo lang mogelijk zelfstandig in uw eigen huis blijven wonen. Maar soms lukt dat niet meer of voelt u zich niet meer prettig of veilig in uw woning. In dat geval kan Marga

Nadere informatie

De Lichtenberg. Woonzorgcentrum

De Lichtenberg. Woonzorgcentrum Woonzorgcentrum De Lichtenberg In een bosrijke en rustige omgeving in Amersfoort staat woonzorgcentrum De Lichtenberg. Rondom het woonzorgcentrum zijn de paden rolstoel- en rollatortoegankelijk. Zitjes

Nadere informatie

warme aandacht voor mensen Informatiebrochure Locatie Liefkenshoek - Heteren Locatie De Hoge Hof - Herveld

warme aandacht voor mensen Informatiebrochure Locatie Liefkenshoek - Heteren Locatie De Hoge Hof - Herveld warme aandacht voor mensen Informatiebrochure Locatie Liefkenshoek - Heteren Locatie De Hoge Hof - Herveld 3 6 8 10 3 over stichting samen zorgen locatie hoge hof locatie liefkenshoek welzijn en zorg Welkom

Nadere informatie

Laurens Stadzicht. Leven zoals u gewend bent. meer dan zorg

Laurens Stadzicht. Leven zoals u gewend bent. meer dan zorg Laurens Stadzicht Leven zoals u gewend bent meer dan zorg Stadzicht Laurens Stadzicht is een gespecialiseerde woonzorglocatie voor ouderen met dementie. De locatie is gelegen in een parkachtige omgeving

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens De Tuinen

uw persoonlijke keuze laurens De Tuinen De Tuinen, uw persoonlijke keuze laurens De Tuinen De Tuinen Laurens De Tuinen is een modern woonzorgcentrum voor ouderen in Bleiswijk. De locatie kenmerkt zich door de gemoedelijke en open sfeer. Door

Nadere informatie

Inleunwoningen. Woonzorgcentrum De Honinghoeve

Inleunwoningen. Woonzorgcentrum De Honinghoeve Inleunwoningen Woonzorgcentrum De Honinghoeve Inleiding Wilt u zelfstandig wonen, maar gebruik maken van voorzieningen die voor u het leven veiliger, comfortabeler en gezelliger maken? Woonzorgcentrum

Nadere informatie

Woonruimte huren bij Berghorst

Woonruimte huren bij Berghorst Zelfstandig wonen met alle gemakken Voorzieningen en mogelijkheden Abonnementen voor huurders Welzijnsactiviteiten Vanaf 1 januari 2015 biedt Atlant appartementen voor particuliere verhuur aan op Woonzorgcentrum

Nadere informatie

Laurens De Wilgenborgh. Sfeervolle locatie met reactiveringsafdeling. meer dan zorg

Laurens De Wilgenborgh. Sfeervolle locatie met reactiveringsafdeling. meer dan zorg Laurens De Wilgenborgh Sfeervolle locatie met reactiveringsafdeling meer dan zorg De Wilgenborgh Laurens De Wilgenborgh is een woonzorglocatie voor ouderen aan de ringdijk in de wijk Schiebroek. De Wilgenborgh

Nadere informatie

Wonen met zorg. Gemeente Cuijk. Voelt beter

Wonen met zorg. Gemeente Cuijk. Voelt beter Wonen met zorg Gemeente Cuijk Voelt beter Wonen met zorg Zorgcentra Pantein besteedt veel aandacht aan een aangename, huiselijke woonomgeving voor haar bewoners. Welzijn, persoonlijke aandacht en wederzijds

Nadere informatie

Laurens Borgsate. Er heerst een open en hartelijke sfeer. Veel groen, ruime lanen en veel singels. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens Borgsate. Er heerst een open en hartelijke sfeer. Veel groen, ruime lanen en veel singels. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Borgsate Veel groen, ruime lanen en veel singels Er heerst een open en hartelijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Borgsate Woonzorglocatie voor ouderen Laurens Borgsate is een woonzorglocatie

Nadere informatie

Beth San. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen. Uitleenbalie hulpmiddelen

Beth San. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen. Uitleenbalie hulpmiddelen Beth San Dagcentrum Woonzorgcentrum Groepswonen Uitleenbalie hulpmiddelen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in Beth San Op loopafstand van het centrum van Aalten, vlakbij het station, ligt Beth

Nadere informatie

Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht

Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht De lounge van restaurant Het Goede van Zuylenstede is een gezellig ontmoetings punt. Mevrouw Achterberg komt er graag. Welkom bij

Nadere informatie

Kennismaking met Woonzorgcentrum

Kennismaking met Woonzorgcentrum Kennismaking met Woonzorgcentrum Vreeswijk Vreeswijk, dicht bij u in de buurt In Nieuwegein kunt u de zorg krijgen die bij u past. Dit kan bij u thuis of op uw eigen appartement in het woonzorgcentrum

Nadere informatie

Prijslijst. Dienstverlening voor Wijkbewoners

Prijslijst. Dienstverlening voor Wijkbewoners Prijslijst Dienstverlening voor Wijkbewoners Stichting Zorgorganisatie NiKo bezoek- en correspondentieadres: De Nieuwpoort Prins Alexanderstraat 25 1814 XK Alkmaar Tel. 072-518 50 00. info@stichtingniko.com.

Nadere informatie

Wonen met zorg midden in het centrum van Wijchen. St. Jozef. Woonzorgcentrum

Wonen met zorg midden in het centrum van Wijchen. St. Jozef. Woonzorgcentrum Wonen met zorg midden in het centrum van Wijchen St. Jozef Woonzorgcentrum Het is fijn dat mijn kinderen en kleinkinderen in de buurt wonen. Meneer van de Vondervoort woont zijn hele leven al in Wijchen.

Nadere informatie

Wonen met zorg op maat. Oog voor wat telt

Wonen met zorg op maat. Oog voor wat telt Wonen met zorg op maat Oog voor wat telt Maison Gaspard de Coligny Maison Gaspard de Coligny is een kleine, sfeervolle en servicegerichte woonzorgvoorziening. Wonen met zorg dichtbij, altijd. Zelfstandig

Nadere informatie

foto s Reinout van den Bergh Wonen

foto s Reinout van den Bergh Wonen foto s Reinout van den Bergh Wonen 400 Missie De Leystroom is een kleinschalig verpleeg- en verzorgingshuis waar de kwaliteit van uw leven voorop staat. Naastenliefde, wederkerigheid en veiligheid staan

Nadere informatie

Alle medewerkers zijn professioneel en erg vriendelijk.

Alle medewerkers zijn professioneel en erg vriendelijk. Wonen Thuis Expert WONEN THUIS EXPERT Alle medewerkers zijn professioneel en erg vriendelijk. De RSZK biedt zorg en diensten aan mensen die vanwege hun leeftijd, ziekte of een beperking in meer of mindere

Nadere informatie

De Hassinkhof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Appartementen te huur. Woonzorgcentrum. Tijdelijke zorg. Groepswonen

De Hassinkhof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Appartementen te huur. Woonzorgcentrum. Tijdelijke zorg. Groepswonen De Hassinkhof Appartementen te huur Woonzorgcentrum Tijdelijke zorg Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in De Hassinkhof De Hassinkhof ligt in het kloppend hart van Beltrum en is onderdeel

Nadere informatie

Compleet wonen in Schavenweide

Compleet wonen in Schavenweide Compleet wonen in Wonen in In november 2013 is het nieuwe geopend: een eigentijds woonzorgcentrum dat van alle gemakken is voorzien. Voor senioren een prachtige en veilige plek om te wonen. bestaat uit

Nadere informatie

De Deuderick. U bent van harte welkom

De Deuderick. U bent van harte welkom De Deuderick U bent van harte welkom Inhoud Welkom in De Deuderick 3 De Deuderick 4 Wonen in De Deuderick 5 Faciliteiten 8 Adres- en contactgegevens 10 Tot slot 11 2 Zorggroep Apeldoorn en omstreken Welkom

Nadere informatie

Samen beter in Ewoud Wonen, welzijn en zorg in IJsselstein

Samen beter in Ewoud Wonen, welzijn en zorg in IJsselstein Samen beter in Ewoud Wonen, welzijn en zorg in IJsselstein Meneer Zijlstra krijgt vaak bezoek van zijn kleinzoon Stijn. Samen voeren zij de dieren in de dierenweide. Wonen bij Vecht en IJssel betekent

Nadere informatie

Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht

Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht Mevrouw Somers en meneer De Bruijn oefenen samen de passen. Morgen is er een dansavond met buurtgenoten. Wonen bij Vecht en IJssel

Nadere informatie

Begeleiding op maat in uw eigen omgeving

Begeleiding op maat in uw eigen omgeving Begeleiding op maat in uw eigen omgeving Verzorgingshuis De Bettekamp in Varsseveld Informatie voor cliënten en familie De zorg waar u zich het beste bij voelt Ouder worden is niet voor iedereen hetzelfde.

Nadere informatie

Borgsate, uw persoonlijke keuze. laurens Borgsate

Borgsate, uw persoonlijke keuze. laurens Borgsate Borgsate, uw persoonlijke keuze laurens Borgsate Borgsate Laurens Borgsate is een woonzorglocatie voor ouderen, gelegen in de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek. De locatie kenmerkt zich door de open

Nadere informatie

Huize Sint Jozef. Woonzorgcentrum

Huize Sint Jozef. Woonzorgcentrum Woonzorgcentrum Huize Sint Jozef Huize Sint Jozef is een woonzorgcentrum dat midden in het centrum van Nijkerk staat. Met winkels, een park, de bibliotheek en verschillende kerken op loopafstand. Er zijn

Nadere informatie

Zorg aan huis. Een vertrouwd gezicht

Zorg aan huis. Een vertrouwd gezicht Zorg aan huis Een vertrouwd gezicht Zorg aan huis Een vertrouwd gezicht Kunt u nog zelfstandig wonen maar hebt u wél de hulp van een zorgverlener nodig? Dan zult u Zorg aan huis van De Wittenberg zeker

Nadere informatie

Woonzorgvoorziening Zorghotel De Gouden Leeuw Zelhem b.v. Burgemeester Rijpstrastraat 3-5 7021 CP Zelhem

Woonzorgvoorziening Zorghotel De Gouden Leeuw Zelhem b.v. Burgemeester Rijpstrastraat 3-5 7021 CP Zelhem Woonzorgvoorziening Zorghotel De Gouden Leeuw Zelhem b.v. Burgemeester Rijpstrastraat 3-5 7021 CP Zelhem Correspondentieadres De Gouden Leeuw Groep b.v. Postbus 607 7000 AP Doetinchem T 0314-38 07 99 F

Nadere informatie

ZORGCENTRUM MOERZICHT

ZORGCENTRUM MOERZICHT ZORGCENTRUM MOERZICHT pagina 5: Ik heb het hier nog steeds erg naar mijn zin en ik hoop dit werk nog lang te mogen doen! Zorggroep Ter Weel Service verlenen op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Dat

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Nieuw Clarenberg. Waar hulp dichtbij is!

Woonzorgcentrum Nieuw Clarenberg. Waar hulp dichtbij is! Woonzorgcentrum Nieuw Clarenberg Waar hulp dichtbij is! Inhoud 1. Wonen in Nieuw Clarenberg 3 Eigen sfeer 3 Vormen van wonen 3 2. Welzijn en voorzieningen 5 Eten en drinken 5 Diensten 5 Ontspanning en

Nadere informatie

All-inclusive wonen zelfstandig en beschermd wonen in De Vlasgaard

All-inclusive wonen zelfstandig en beschermd wonen in De Vlasgaard All-inclusive wonen zelfstandig en beschermd wonen in De Vlasgaard All-inclusive wonen Inhoud Wonen zonder zorgindicatie Appartementen Huurtarieven Genieten in de beleeftuin Locatie Meer weten? 5 5 9 10

Nadere informatie

Mariënhof. Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling

Mariënhof. Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling Mariënhof Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in Mariënhof Mariënhof ligt aan de Lievelderweg in Lichtenvoorde. Naast Mariënhof staan woningen en in de buurt zijn bedrijven gevestigd.

Nadere informatie

Algemene informatie. Goede zorg die vertrouwd voelt. Wonen in Mariahof en Scholtenhof. De aanleunwoning: zelfstandig met zorg wonen

Algemene informatie. Goede zorg die vertrouwd voelt. Wonen in Mariahof en Scholtenhof. De aanleunwoning: zelfstandig met zorg wonen Wonen in Mariahof en Scholtenhof De aanleunwoning: zelfstandig met zorg wonen ThuisZorg en plusdiensten Algemene informatie Goede zorg die vertrouwd voelt 1 2 Inhoud Goede zorg die vertrouwd voelt 5 1.

Nadere informatie

Verzorgingshuis Zonnewiede

Verzorgingshuis Zonnewiede Verzorgingshuis Zonnewiede Inhoud 1. Wonen in Zonnewiede 3 1.1 Eigen sfeer 3 1.2 Vragen 3 2. Hoe komt u in aanmerking? 4 2.1 Eigen bijdrage 4 2.2 Wachtlijst 4 3. Zorg en begeleiding 5 3.1 Eerstelijns (zorg)diensten

Nadere informatie

Zorgeloos wonen Vivium Johanneshove. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder

Zorgeloos wonen Vivium Johanneshove. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen Vivium Johanneshove Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen in Johanneshove In Johanneshove huurt u uw eigen appartement, om

Nadere informatie