Het oud papier wordt zaterdag 10 september vanaf 9.00 uur opgehaald!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het oud papier wordt zaterdag 10 september vanaf 9.00 uur opgehaald!"

Transcriptie

1 September 2016 Hier voor U ligt weer een nieuwe Verstoever. De Verstoever wordt in stand gehouden door een bijdrage van Plaatselijk Belang Stuifzand en onze adverteerders. De Verstoever wordt door vrijwilligers gemaakt en verspreid, dus echt een Stuifzands blaadje. Mochten er nog mensen zijn die een advertentie willen plaatsen dan is dat altijd mogelijk en ook zeer welkom. Ook voor de komende Verstoevers is kopij welkom. We doen ons best om de bezorging goed te laten verlopen, mocht U de Verstoever niet krijgen of te laat ontvangen horen we dat graag. tel Emmy. Groeten Het Verstoever Team. Mail : verstoever@live.nl of Kolkweg 10 B. OUD PAPIER Het oud papier wordt zaterdag 10 september vanaf 9.00 uur opgehaald! Wilt u uw oud papier in handzame dozen of papieren zakken verpakken en ervoor zorgen dat er geen plastic tussen zit! Volgende datum : 12 november 2017 : 14 januari, 18 maart, 20 mei en 15 juli. Alvast hartelijk dank voor Uw medewerking, Ouderraad O.B.S de Zandloper.

2 Komt u ook op afspraak? Wilt u langskomen bij de Gemeentewinkel, Werkplein of Zorgloket? Bijvoorbeeld voor de aanvraag van een paspoort of rijbewijs? Bepaal zelf het tijdstip waarop u aan de balie staat en maak een afspraak. Voordeel van een afspraak is dat u direct wordt geholpen en niet hoeft te wachten. Ga naar Daar kiest u zelf datum en tijd waarop u langskomt. Of bel met om een afspraak te maken. - Professionele verzorging voor uw voeten. Behandeling van de diabetisch/reumatische voet en nagelbeugeltechniek. Salon aan huis. Behandeling bij u thuis is ook mogelijk. Lida Valk van Dalsem Eisenweg 22, Stuifzand Tel: , mobiel: B.G.G. mogelijkheid inspreken voicemai

3 K.S.V.S. Kom ook eens gezellig een balletje gooien bij de klootschietvereniging Stuifzand. Elke week vanuit het Dorpshuis te Stuifzand. Tevens verhuren wij ook het materiaal, bijvoorbeeld een feestje, familiedag enzzz. Voor meer informatie neem contact op met Auke Heins tel: Elk jaar diverse datums kinderklootschieten vanaf 6 jaar BINGO Elke maandagavond organiseert K.S.V.S. een gezellige bingo in Ons Dorpshuis. Zaal open uur. Met mooie geldprijzen en een jackpot van 225,- aanvang bingo uur bingo kaartverkoop voor aanvang info@hondenherder.nl Tel: Diverse merken hondenvoer Diverse merken kattenvoer Snacks Kattenbakvulling Anti-wormmiddelen Anti-vlo middelen

4 GRATIS AAN HUIS GELEVERD!! Riekus & Ilonka Veninga Hoofdweg PD Stuifzand Tel: Mob: Koersballen in Stuifzand. Vanaf September iedere dinsdagmiddag van uur tot uur wordt er koersbal gespeeld in Ons Dorpshuis. Wilt U eens weten wat koersbal nu precies is of wilt U meer bewegen maar weet niets te verzinnen of wilt U gewoon eens lekker bijpraten met anderen Kom dan eens een kijkje nemen en probeer het gewoon!!

5 Handelsonderneming M. Pero inkoop, verkoop en reparatie van auto s inkoop, verkoop en reparatie van landbouwmachines inkoop, verkoop van uw tuin en park machines en onderhoud. M. Pero Molenweg 8a 7936 PB Tiendeveen

6 Uitvaartvereniging De Laatste Eer te Stuifzand Bij overlijden dient u contact op te nemen met uitvaartverzorging Peter van Slochteren, bereikbaar onder telefoonnummer: of/b.g.g. Elsje Otten tel Dag en nacht bereikbaar! Geboorten en nieuwe leden kunt u aanmelden bij de penningmeester, mevr. Erna Alssema-Hilberts. Zij is bereikbaar via dle-stuifzand@live.nl of tel na uur.

7 Zwartschaap 22, Stuifzand Telefoon Volg ons op Brand Bouwservice Zwartschaap PC Stuifzand Nieuwbouw,onderhoud, verbouw en recreatiebouw. Tel.: / Fax.: / Mob. Nr.:

8 Kaas uit eigen regio, Met zorg en duurzaam geproduceerd. Bezoek onze nieuwe site Biologische Kaasboerderij JUSTA Hoofdweg PD Stuifzand. Tel info@justakaas.nl Ambachtelijk gemaakt van rauwe melk.

9 Bereikbaarheid SWW / de Smederijen in de dorpen. Sinds begin 2013 zijn de wijkteams in alle dorpen samengevo egd tot één groot dorpenteam Smederijen. Dit houdt in dat alle woonconsulenten van de woningstichtingen, medewerkers van de gemeente (wijkbeheerder en handhaving), Stichting Welzijnswerk Hoogeveen (opbouwwerk, jongerenwerk, maatschappelijk werk) en de politie (wijkagenten) één vast adres hebben gekregen. Wanneer u contact zoekt met een van bovenstaande personen, kunt u terecht in het wijkkantoor van de Smederijen in Dorpshuis Het Anker in Hollandscheveld. De medewerkers zijn op wisselende momenten op het kantoor aanwezig. Voor uw financiële vragen (belastingen, schulden, betalingsregelingen, papieren invullen e.d.) kunt u terecht op het spreekuur van de vrijwilliger financiële hulp. Dit was altijd op de donderdagmorgen, maar zal per 8 januari 2014 naar de woensdagmorgen verschuiven. Openingstijden en contactgegevens Het kantoor is van maandag tot en met donderdag geopend van 9.00 tot uur, metuitzondering van de schoolvakanties. Op andere tijden is het kantoor niet altijd bezet door afspraken buiten de deur. Wilt u iemand in het bijzonder spreken of op een ander tijdstip, dan is het verstandig vooraf even te bellen voor een afspraak. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: (u kunt ook de voic inspreken en wordt dan teruggebeld) of te mailen naar welzijn.dorpen1@swwh.nl. Wilt u dringend een medewerker van de SWW spreken? Neemt u dan contact op met het centraal bureau van de SWW aan Het Haagje 119 te Hoogeveen, tel t:

10

11 nieuws van de activiteitencommissie achter ons ligt het stratenvolleybal toernooi wat op 26&27 augustus werd gehouden. we kijken terug op een super gezellig en sportief weekend. we willen alle deelnemers bedanken voor het mee doen. verder willen we henry stuifzand en jan post bedanken voor het sponsoren van de bloemen. de scheidsrechters/streepjeszetters bedankt voor jullie hulp! ook jullie zijn onmisbaar. op de foto van het winnende team staan johan hooge, roy marissen, melvin stuifzand annemarie hilbrink, debby olde en danielle de graaf. op de foto missen milan de graaf, chantalle langeraar, michel bening. sponsor henry stuifzand van combi sport coevorden mist ook op de foto. Foto André Weima.

12 cavaljeweg is wederom kampioen geworden. als 2e is geëindigd kolkweg 1, op de 3e plaats combi-schaap 2. 1 oktober is de spooktocht. we starten vanuit ons dorpshuis in stuifzand. je kunt je opgeven via de mail (raimondhuizing@live.nl) of je kunt je gewoon inschrijven in ons dorpshuis. let op: je komt dan te starten na de mensen die zich op gegeven hebben via de mail. kosten zijn 2.50 voor kinderen tot aan het basisonderwijs en 5 voor kinderen van het voortgezet onderwijs en volwassenen. we hopen op een grote opkomst en een gezellige en griezelige tocht. 19 oktober gaan we zwemmen met de kinderen van het dorp. kosten zijn 5 per kind. graag opgeven bij saskia of marjan. half 2 vertrekken we vanaf school. verdere programma volgt. groeten de activiteitencommissie

13 Wilt u ook adverteren in De Verstoever Wij plaatsen uw advertentie in elke uitgifte van de Verstoever. De Verstoever heeft een oplage van 280 stuks en bereikt hiermee alle gezinnen binnen en buiten de kom van Stuifzand. De Verstoever verschijnt 6 x per schooljaar en u advertentie komt dus hierdoor1680 maal in de picture. Hierbij de spelregels om te adverteren in de Verstoever: - De tarieven zijn voor ½ pagina 50,-- en hele pagina 100,-- per schooljaar. Dit zijn de standaard tarieven. Indien men een afwijken format wenst, neem dan contact op met de contactpersoon. - U geeft accoord voor de looptijd van adverteerperiode van minimaal 1 schooljaar - De factuurbedrag wordt per incasso geïnd en u krijgt een schiftelijk factuur - Indien men een eenmalige bijlage ter verspreiding bij de verstoever wenst aan te bieden zijn hiervoor de kosten Uw advertentie kunt u sturen naar verstoever@live.nl Contactpersoon als u wenst te adverteren is: Bert Bouwmeester Tel.nr bert.bouwmeester@planet.nl Kopy voor de volgende Verstoever moet UITERLIJK 3 november binnen zijn. Te laat wordt niet geplaatst!!! Willen de adverteerders nakijken of de advertentie die geplaatst is in de Verstoever de juiste is en willen de leden van de verenigingen even kijken of de adressen/contactpersonen en tele.nummers nog juist zijn? Mocht er iets niet goed zijn graag even een berichtje, mvg Emmy

14 Biljarttoernooi Krijt Ons Topje. Op 19 auguatus vonden de beslissingswedstrijden van dit seizoen plaats in Ons Dorpshuis. Dat wedstrijden en uitslagen heel anders kunnen verlopen dan verwacht of voorspeld bleek deze avond maar al te duidelijk. Auke Heins Jzn. had de beste resultaten van dit seizoen en eigenlijk had ook iedereen verwacht dat dit zo zou blijven, helaas bleek hij niet zo goed in vorm zoals gedurende de competitie. Na een paar beslissingswedstrijden bleken Harry Blokzijl en Huib van der Weide net iets scherper te zijn en bleef er voor Auke een derde plaats over. Er werd nog lange tijd nagepraat over deze onbegrijpelijke wending en iedereen was het er over eens dat het biljarten in deze competitive verdacht veel weg kreeg van de verwachtingen van de deelenemers aan de Olympische Spelen. Voor iedere deelnemer aan de competitite was er een rollade en voor de winnaars een Keurig verzorgde vleesschotel. 1. H.Blokzijl. 2. Huib v.d.weide. 3. A. Heins Jzn ( allen 16 pnt) T. Kroezen en A. Blokzijl ( 14 pnt) H. van Dalsem en J.Jonkers (12pnt) H.Jassies en E.Driessen ( 8 pnt)a.heins Azn. en J Kreeft ( 6 pnt) J.Gruppen (2 pnt poedel )

15 De 55+ aan tafel Het grote succes van de 55+ aan tafel gaan wij voortzetten Er is veel vraag naar dus wij gaan weer beginnen op dinsdag 27 september. Wij zullen deze avonden weer een 3 gangen menu serveren. De kosten voor deze maaltijd bedragen 10 euro per persoon 1x per 6 weken zal de 55+ aan tafel plaats vinden. Dit betekend dat de volgende datums zijn 8 november en 20 december een speciale kerst 55+ aan tafel. U moet zich van te voren wel even opgeven tel Verder is er 8 oktober de 3e editie van de Diva Bingo. Er zullen weer prachtige prijzen zijn, entertainment en natuurlijk ook weer mooie mannen. Het zal net als voorgaande keren een avondje uit worden voor vrouwen. Alle activiteiten gaan weer beginnen in september en er zijn vele activiteiten gepland van de activiteitencomissie en de kidsclub. Zo gaan de kinderen weer knutselen en is op 1 oktober de spooktocht. Voor de spooktocht aan om zal er in "ons dorpshuis" een horrorfilm gedraaid worden om alvast goed in de stemming te komen voor de tocht zelf. Uiteraard zijn er zowel voor als na de spooktocht mogelijkheden voor een hapje en een drankje.

16 25 september speciale pannenkoekdag! Ons Dorpshuis Alle pannenkoeken halve prijs U kunt kiezen uit diverse Pannenkoeken normaal/ aanbieding Kinderpannenkoek met kleurplaat 3,50 1,75 Pannenkoek naturel 5,50 2,75 Pannenkoek spek 6,00 3,00 Pannenkoek appel 6,00 3,00 Pannenkoek appel / boerenjongens 7,00 3,50 Pannenkoek kaas 6,00 3,00 Pannenkoek ham 6,00 3,00 Extra topping 1,00 0,50 Met verse melk, eieren en kaas direct van de Stuifzandse boeren

17 Voor je het weet is de zomer voorbij en gaan we weer van start met een nieuw seizoen Vrouwen van Nu. Het programma belooft weer veel interessante, leerzame en gezellige bijeenkomsten. We beginnen dit jaar met een bezoek aan de tuin van de Luie Tuinman. In september komt de heer F. Meek van het klompenmuseum uit Eelde ons van alles vertellen over het lopen op hout. In oktober krijgen we bezoek van Martha Hartlief. Martha houdt zich bezig met de stichting Hoogvliegers. Deze stichting zorgt er voor dat chronisch zieke kinderen een dag mee kunnen met een vliegtuig of een vrachtauto. In november hebben we twee bijeenkomsten. De koffieochtend staat in het teken van de orgaandonatie en tijdens de avondbijeenkomst komt hovenier Martijn Buld ons vertellen over zijn beroep.

18 En dan is het al weer december. Traditioneel wordt de Kerst verzorgd door een van de groepen en het blijft tot het laatst toe een verrassing wat we gaan doen. Nieuwjaar vieren we in januari 2017 met een etentje in het Alfa College te Hoogeveen. En eind januari komt oud huisarts dr. D.J. ten Hoopen in het Drents vertellen over zijn werkzame leven. In februari is de jaarvergadering, in maart de doe-avond en in maart ook een avond verzorgd door het ééndagsbestuur. Altijd spannend wat de vrouwen voor ons in petto hebben. In april sluiten we het seizoen af met een lezing over Kenia. Dan zijn er natuurlijk ook nog de fietstocht en de excursie. Er is dus genoeg te beleven bij Vrouwen van Nu Fluitenberg/Stuifzand. Lijkt het je leuk om eens een avond bij te wonen, dan ben je van harte welkom. We willen je graag ontmoeten in het Overschotje te Fluitenberg. De avondbijeenkomsten beginnen om uur. Voor de exacte data kun je contact opnemen met: Petra van Dijk: of Fien Oostingh: Fien Oostingh.

19 Woensdagmiddag 21 September! Thema knikkeren Voor kinderen uit Stuifzand en obs de zandloper t/m groep 6. Heb je een vriendje of vriendinnetje te spelen neem die dan gezellig mee! Aanvang 14.00u tot 15.30u. in het dorpshuis te stuifzand. Kosten 1.50 dit is incl. ranja en iets lekkers Graag een ouder of begeleider mee voor de kinderen die niet zelfstandig kunnen knutselen. Nog een plekje nodig voor maatschappelijke stage?? Graag contact opnemen met Sandra. Groetjes Sandra ( ) Volgende data; Woensdag 26 oktober thema Halloween Woensdag 14 december thema Kerst en knieperties verkoop ( opbrengst gaat naar de bioscoop middag in januari)

20 Woensdagmiddag 26 Oktober! Halloween Party De kinderen mogen verkleed komen!! Voor kinderen uit Stuifzand en obs de zandloper t/m groep 6. Heb je een vriendje of vriendinnetje te spelen neem die dan gezellig mee! Aanvang 14.00u tot 15.30u. in het dorpshuis te stuifzand. Kosten 1.50 dit is incl. ranja en iets lekkers Graag een ouder of begeleider mee voor de kinderen die niet zelfstandig kunnen knutselen. Groetjes Sandra ( ) Volgende data; Woensdag 14 december thema Kerst en knieperties verkoop, vrijwilligers gezocht om te bakken ( opbrengst gaat naar de bioscoop middag in januari)

21 Gymnastiekver. V.O.G. Mevr. J. van Slochteren tel Mevr. I.v.d Weide tel Vrouwen van NU Stuifzand/ Fluitenberg Penningmeester: Jannie Brand-Lowijs, telefoonnummer: Notuliist: Fien Oostingh-Brakel, telefoonnummer: Vereniging Ons Dorpshuis Ons Dorpshuis Hoofdweg 6 Stuifzand tel Ijsvereniging Ons Genoegen Dhr. J.Post tel Werktuigenvereniging Dhr. E. Bakker tel Vereniging Plaatselijk Belang info B. Bouwmeester tel Peuterspeelzaal Mevr. H.van Achteren tel Begrafenisvereniging De Laatste Eer Dhr. A. Blokzijl tel Mevr. M. Bening tel ( na uur) Activiteitencommissie Marjan Post, Feestcommissie F.I.S. Mevr. I. Strijker tel

22 Kaartclub Ons Dorpshuis Mevr. J. de Graaf tel ( jokeren) Kaartclub Ons Dorpshuis Dhr. H. Mulder tel ( klaverjassen) Dhr. Jt. De Groote tel De Kids-Club tel. Sandra : Toneelvereniging S.T.A.P. Roelof Post ( na uur) Klootschietvereniging K.S.V.S Dhr. A. Heins tel Koersbal : Iedere dinsdag van tot uur, kom eens kijken.in Ons Dorpshuis. Website Stuifzand.net Mevr. N. van Rij ( website) stuifzand.online@gmail.com Mevr. F.T.. Weessies tel ( Verstoever) Biljartclub t Kun Beter Dhr. R.Dolfing tel Dhr. G. Roffel tel Biljartclub De Doorzetters Dhr. P.van Slochteren tel Biljartclub : Krijt op Tijd Dhr. H. van Dalsem tel Biljartclub Ons Dorpshuis Dhr. H. Blokzijl tel Biljartclub Net Nie Dhr. E. Bremer tel Damesbiljartclub Over de Rooie tel Loes

Het oud papier wordt dinsdag 12 september vanaf uur opgehaald!

Het oud papier wordt dinsdag 12 september vanaf uur opgehaald! September 2017 De Verstoever wordt in stand gehouden door een bijdrage van Plaatselijk Belang Stuifzand en onze adverteerders. De Verstoever wordt door vrijwilligers gemaakt en verspreid, dus echt een

Nadere informatie

Het oud papier wordt dinsdag 16 januari vanaf uur opgehaald!

Het oud papier wordt dinsdag 16 januari vanaf uur opgehaald! Januari 2018 De Verstoever wordt in stand gehouden door een bijdrage van Plaatselijk Belang Stuifzand en onze adverteerders. De Verstoever wordt door vrijwilligers gemaakt en verspreid, dus echt een Stuifzands

Nadere informatie

Het oud papier wordt dinsdag 18 september vanaf uur opgehaald!

Het oud papier wordt dinsdag 18 september vanaf uur opgehaald! september 2018 De Verstoever wordt in stand gehouden door een bijdrage van Plaatselijk Belang Stuifzand en onze adverteerders. De Verstoever wordt door vrijwilligers gemaakt en verspreid, dus echt een

Nadere informatie

Het oud papier wordt dinsdag 13 maart vanaf uur opgehaald!

Het oud papier wordt dinsdag 13 maart vanaf uur opgehaald! Maart 2018 De Verstoever wordt in stand gehouden door een bijdrage van Plaatselijk Belang Stuifzand en onze adverteerders. De Verstoever wordt door vrijwilligers gemaakt en verspreid, dus echt een Stuifzands

Nadere informatie

Het oud papier wordt dinsdag 19 Maart vanaf uur opgehaald!

Het oud papier wordt dinsdag 19 Maart vanaf uur opgehaald! Maart 2019 De Verstoever wordt in stand gehouden door een bijdrage van Plaatselijk Belang Stuifzand en onze adverteerders. De Verstoever wordt door vrijwilligers gemaakt en verspreid, dus echt een Stuifzands

Nadere informatie

OUD PAPIER. Het oud papier wordt dinsdag 14 Mei vanaf uur opgehaald! Mei 2019

OUD PAPIER. Het oud papier wordt dinsdag 14 Mei vanaf uur opgehaald! Mei 2019 Mei 2019 De Verstoever wordt in stand gehouden door een bijdrage van Plaatselijk Belang Stuifzand en onze adverteerders. De Verstoever wordt door vrijwilligers gemaakt en verspreid, dus echt een Stuifzands

Nadere informatie

Het oud papier wordt zaterdag 18 maart vanaf 9.00 uur opgehaald!

Het oud papier wordt zaterdag 18 maart vanaf 9.00 uur opgehaald! Maart 2017 Hier voor U ligt weer een nieuwe Verstoever. De Verstoever wordt in stand gehouden door een bijdrage van Plaatselijk Belang Stuifzand en onze adverteerders. De Verstoever wordt door vrijwilligers

Nadere informatie

Het oud papier wordt zaterdag 15 juli vanaf 9.00 uur opgehaald!

Het oud papier wordt zaterdag 15 juli vanaf 9.00 uur opgehaald! Juli 2017 De laatste Verstoever voor de vakantieperiode. De Verstoever wordt in stand gehouden door een bijdrage van Plaatselijk Belang Stuifzand en onze adverteerders. De Verstoever wordt door vrijwilligers

Nadere informatie

Het oud papier wordt zaterdag 30 augustus vanaf 9.00 uur opgehaald!

Het oud papier wordt zaterdag 30 augustus vanaf 9.00 uur opgehaald! Augustus 2014 Hier voor U ligt de eerste Verstoever van dit schooljaar. We beginnen dit jaar weer met een Verstoever waar tijdens de vakantie ook genoeg kopij voor ingeleverd is. Ook voor de komende Verstoevers

Nadere informatie

Het oud papier wordt zaterdag 14 januari vanaf 9.00 uur opgehaald!

Het oud papier wordt zaterdag 14 januari vanaf 9.00 uur opgehaald! Januari 2017 Hier voor U ligt weer een nieuwe Verstoever. De Verstoever wordt in stand gehouden door een bijdrage van Plaatselijk Belang Stuifzand en onze adverteerders. De Verstoever wordt door vrijwilligers

Nadere informatie

Het oud papier wordt dinsdag 13 november vanaf uur opgehaald!

Het oud papier wordt dinsdag 13 november vanaf uur opgehaald! November 2018 De Verstoever wordt in stand gehouden door een bijdrage van Plaatselijk Belang Stuifzand en onze adverteerders. De Verstoever wordt door vrijwilligers gemaakt en verspreid, dus echt een Stuifzands

Nadere informatie

Het oud papier wordt zaterdag 29 augustus vanaf 9.00 uur opgehaald!

Het oud papier wordt zaterdag 29 augustus vanaf 9.00 uur opgehaald! Augustus 2015 Hier voor U ligt de 1e Verstoever van dit schooljaar. De Verstoever wordt in stand gehouden door een bijdrage van Plaatselijk Belang Stuifzand en onze adverteerders. De Verstoever wordt door

Nadere informatie

Het oud papier wordt zaterdag 20 mei vanaf 9.00 uur opgehaald!

Het oud papier wordt zaterdag 20 mei vanaf 9.00 uur opgehaald! Mei 2017 Hier voor U ligt weer een nieuwe Verstoever. De Verstoever wordt in stand gehouden door een bijdrage van Plaatselijk Belang Stuifzand en onze adverteerders. De Verstoever wordt door vrijwilligers

Nadere informatie

Het oud papier wordt dinsdag 15 mei vanaf uur opgehaald!

Het oud papier wordt dinsdag 15 mei vanaf uur opgehaald! Mei 2018 De Verstoever wordt in stand gehouden door een bijdrage van Plaatselijk Belang Stuifzand en onze adverteerders. De Verstoever wordt door vrijwilligers gemaakt en verspreid, dus echt een Stuifzands

Nadere informatie

OUD PAPIER. Het oud papier wordt a.s. zaterdag 17 maart vanaf 9.00 uur opgehaald!

OUD PAPIER. Het oud papier wordt a.s. zaterdag 17 maart vanaf 9.00 uur opgehaald! --------------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------- OUD PAPIER 2012 Maart Het oud

Nadere informatie

Kopij voor de volgende Verstoever graag inleveren voor 1 maart Alles blijft welkom, zodat we een mooie Verstoever kunnen maken.

Kopij voor de volgende Verstoever graag inleveren voor 1 maart Alles blijft welkom, zodat we een mooie Verstoever kunnen maken. Januari 2013 Voor U ligt de derde Verstoever van dit schooljaar. Deze keer is er niet zoveel kopij binnen gekomen, zodat de Verstoever iets dunner is dan afgelopen tijd. Het Verstoever-team wenst iedereen

Nadere informatie

Het oud papier wordt zaterdag 19 maart vanaf 9.00 uur opgehaald!

Het oud papier wordt zaterdag 19 maart vanaf 9.00 uur opgehaald! Maart 2016 Hier voor U ligt weer een nieuwe Verstoever. De Verstoever wordt in stand gehouden door een bijdrage van Plaatselijk Belang Stuifzand en onze adverteerders. De Verstoever wordt door vrijwilligers

Nadere informatie

Het oud papier wordt zaterdag 10 januari vanaf 9.00 uur opgehaald!

Het oud papier wordt zaterdag 10 januari vanaf 9.00 uur opgehaald! Januari 2015 Het vrijwilligersteam van de Verstoever wenst iedereen een heel goed en plezierig 2015!! Hier voor U ligt weer een nieuwe Verstoever, met veel nieuwtjes en ander dingen. De Verstoever wordt

Nadere informatie

Kopij voor de volgende Verstoever graag inleveren voor 25 oktober Alles blijft welkom, zodat we een mooie Verstoever kunnen maken.

Kopij voor de volgende Verstoever graag inleveren voor 25 oktober Alles blijft welkom, zodat we een mooie Verstoever kunnen maken. Augustus 2013 De schoolvakanties zijn weer voorbij, dus was het voor ons weer Verstoever- kopieer - tijd! Tijdens de zomerperiode kwam er weer genoeg kopy binnen en konden we de eerste Verstoever afgelopen

Nadere informatie

Het oud papier wordt zaterdag 5 juli vanaf 9.00 uur opgehaald!

Het oud papier wordt zaterdag 5 juli vanaf 9.00 uur opgehaald! Juli 2014 Hier voor U ligt de laatste Verstoever van dit schooljaar. We wensen iedereen een fijne zonnige zomer toe en na de vakantie zijn we er weer. Groeten Het Verstoever Team. Mail : verstoever@live.nl

Nadere informatie

Het oud papier wordt zaterdag 10 november vanaf 9.00 uur opgehaald!

Het oud papier wordt zaterdag 10 november vanaf 9.00 uur opgehaald! November 2014 Hier voor U ligt weer een nieuwe Verstoever, met veel nieuwtjes en ander dingen. De Verstoever wordt in stand gehouden door een bijdrage van Plaatselijk Belang Stuifzand en onze adverteerders,

Nadere informatie

Het oud papier wordt zaterdag 4 juli vanaf 9.00 uur opgehaald!

Het oud papier wordt zaterdag 4 juli vanaf 9.00 uur opgehaald! Juni 2015 Hier voor U ligt al weer de laatste Verstoever van dit schooljaar. De eerste Verstoever van het nieuwe schooljaar komt eind augustus weer uit.. De Verstoever wordt in stand gehouden door een

Nadere informatie

Het oud papier wordt zaterdag 28 mei vanaf 9.00 uur opgehaald!

Het oud papier wordt zaterdag 28 mei vanaf 9.00 uur opgehaald! Mei 2016 Hier voor U ligt weer een nieuwe Verstoever. De Verstoever wordt in stand gehouden door een bijdrage van Plaatselijk Belang Stuifzand en onze adverteerders. De Verstoever wordt door vrijwilligers

Nadere informatie

Kopij voor de volgende Verstoever (nov.. 2011), graag inleveren vóór 17-11-2011.

Kopij voor de volgende Verstoever (nov.. 2011), graag inleveren vóór 17-11-2011. September 2011 Voor U ligt de eerste Verstoever van dit schooljaar. Inmiddels is Loes Wemmenhove gestopt met het maken van het blad en heeft Henny Baas haar directeursfunctie op de Zandloper verruilt voor

Nadere informatie

Het oud papier wordt zaterdag 7 november vanaf 9.00 uur opgehaald!

Het oud papier wordt zaterdag 7 november vanaf 9.00 uur opgehaald! November 2015 Hier voor U ligt weer een nieuwe Versteover. Dit keer is er erg veel kopy binnen gekomen dat is een goed teken, want dat houdt in dat ons kleine dorpsblad nog steeds wordt gewaardeerd. De

Nadere informatie

OUD PAPIER Het oud papier wordt zaterdag 14 maart vanaf 9.00 uur opgehaald!

OUD PAPIER Het oud papier wordt zaterdag 14 maart vanaf 9.00 uur opgehaald! Maart 2015 Hier voor U ligt weer een nieuwe Verstoever, met veel nieuwtjes en ander dingen. De Verstoever wordt in stand gehouden door een bijdrage van Plaatselijk Belang Stuifzand en onze adverteerders,

Nadere informatie

Kopij voor de volgende Verstoever graag inleveren voor 10 april Alles blijft welkom, zodat we een mooie Verstoever kunnen maken.

Kopij voor de volgende Verstoever graag inleveren voor 10 april Alles blijft welkom, zodat we een mooie Verstoever kunnen maken. Maart 2013 Voor U ligt de vierde Verstoever van dit schooljaar. Deze keer is er gelukkig weer genoeg kopij binnegekomen zodat er weer een Verstoever gemaakt kon worden door de vrijwilligers..ook zijn er

Nadere informatie

Het oud papier wordt a.s. zaterdag 21 januari vanaf 9.00 uur opgehaald!

Het oud papier wordt a.s. zaterdag 21 januari vanaf 9.00 uur opgehaald! Januari 2012 Voor U ligt de derde Verstoever van dit schooljaar. Er is ook deze keer veel kopij doorgegeven zodat we weer een Verstoever konden vullen. De vrijwilligers van het Verstoever-team willen iedereen

Nadere informatie

Het oud papier wordt zaterdag 23 mei vanaf 9.00 uur opgehaald!

Het oud papier wordt zaterdag 23 mei vanaf 9.00 uur opgehaald! Mei 2015 Hier voor U ligt weer een nieuwe Verstoever, met veel nieuwtjes en ander dingen. De Verstoever wordt in stand gehouden door een bijdrage van Plaatselijk Belang Stuifzand en onze adverteerders,

Nadere informatie

We hebben deze keer erg veel kopy gekregen, dus pak een kop koffie of thee, griep de brille uut de la en gaot d r mar veur zitt n!!

We hebben deze keer erg veel kopy gekregen, dus pak een kop koffie of thee, griep de brille uut de la en gaot d r mar veur zitt n!! Juni 2013 Voor U ligt de laatste Verstoever van dit schooljaar. De Verstoever is van oorsprong een informatie boekje vanuit de basisschool, waar ook nieuwtjes van het dorp in geplaatst werden. De Verstoever

Nadere informatie

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur.

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur. Nieuwsbrief 33 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Voor u ligt de nieuwsbrief van de KBO afdeling Harderwijk van 20-02-2018. Uitnodiging: Informatiemiddag 12 maart in De Kiekmure, Tesselschadelaan

Nadere informatie

Kopij voor de volgende Verstoever graag inleveren voor 20 juni Alles blijft welkom, zodat we een mooie Verstoever kunnen maken.

Kopij voor de volgende Verstoever graag inleveren voor 20 juni Alles blijft welkom, zodat we een mooie Verstoever kunnen maken. April 2013 Voor U ligt de vijfde Verstoever van dit schooljaar. De Verstoever is van oorsprong een informatie boekje vanuit de basisschool, waar ook nieuwtjes van het dorp in geplaatst werden. In de afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 Dorpshuis de Utwyk M. Smitstraat 27, 9072 AL Nij Altoenae. Tel (0518)402753 Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 We staan weer voor een nieuw seizoen en als bestuur en activiteitencommissie kijken we

Nadere informatie

Groetjes Amber. BROK caravan verhuur. Info: Natasja Brok. Tel. 06-29586295. Camping De Moraine Moraineweg 20 9417 TB Spier

Groetjes Amber. BROK caravan verhuur. Info: Natasja Brok. Tel. 06-29586295. Camping De Moraine Moraineweg 20 9417 TB Spier Beste Moraine gasten! De zomer van 2015 komt er weer aan! Deze zomer kom ik, Amber Faber, van de opleiding Leisure & Hospitality (recreatie en toerisme) van het Noorderport college uit Groningen stage

Nadere informatie

Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2015

Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2015 Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2015 1 ANIMATIEPROGRAMMA RECREATIE INFO 2015 Beste gasten, Van harte welkom op camping/jachthaven de Maasterp! Het seizoensboekje met het

Nadere informatie

Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2016

Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2016 Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2016 1 ANIMATIEPROGRAMMA RECREATIE INFO 2016 Beste gasten, Van harte welkom op camping/jachthaven de Maasterp! Het seizoensboekje met het

Nadere informatie

Het Theeblaadje Juni 2015

Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theehuis is een wijklocatie van zorgorganisatie Het Spectrum. Het is een gezellig ontmoetingscentrum voor 55-plussers waar diverse activiteiten plaatsvinden. Het Theehuis

Nadere informatie

Woensdag 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten

Woensdag 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten Activiteitenkrant augustus 2015 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten Bij Pannenkoekenboerderij De Ponthoeve in Vianen Kijk voor meer informatie in deze krant. ZOMERMARKT 2015 GROOT SUCCES. Mooi

Nadere informatie

Het Tooropje Februari

Het Tooropje Februari Het Tooropje Februari 2017 www.chtoorop.nl Mededelingen Vrijwillige bijdrage In het verleden hebben we er vaker op gewezen hoe belangrijk de vrijwillige bijdrage is. Met de vrijwillige bijdrage kunnen

Nadere informatie

week maart 2019

week maart 2019 Nieuwsbrief Vrije Tijd week 11 15 maart 2019 Nieuws Agenda 15 maart NL Doet Zeist 29 maart Cinebartje Doorn ( nieuw) 30 maart De Hongerige Klant ( nieuw) 31 maart FC Utrecht- Feyenoord ( vol) 5 april De

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 10 06 maart 2018 Nieuws Agenda 9 mrt: NL doet in Zeist 16 mrt: Restaurant voor de doof/blinde woningen(vol) 23mrt: Optreden bigband Jazz-West 31 mrt: Hongerige klant (nieuw)

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Vrijdag 14 september is er Smashsoos. Smash treedt het eerste uur op. Daarna is er gewone soos.

Vrijdag 14 september is er Smashsoos. Smash treedt het eerste uur op. Daarna is er gewone soos. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 37 13 september 2018 Nieuws Agenda 15 sept : workshop Strandschilderij(vol) 16 sept : voetbal FC Utrecht- Emmen 28 sept : band Alleen maar Hollands 29 sept. : De Hongerige Klant

Nadere informatie

21, 22, 23 en 24 Juli 2019

21, 22, 23 en 24 Juli 2019 21, 22, 23 en 24 Juli 2019 Adverteerders bedankt Dankzij jullie bijdrage hebben wij dit boekje tot stand kunnen brengen Algemene informatie: 1. De kosten zijn 20, - per kind voor de hele week. Dit bedrag

Nadere informatie

ACTIVITEITEN RONDEDANS

ACTIVITEITEN RONDEDANS ACTIVITEITEN In de RONDEDANS Dienstencentrum Rondedans Julianastraat 74 2316 NZ Leiden Tel: 071-7074200 E-mail: g.zanda@radiuswelzijn.nl Dienstencentrum Rondedans Weekoverzicht vaste activiteiten Maandag

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

Even voorstellen: Sinds enkele weken werkt er een nieuwe leerkracht in groep 7/8 op donderdag en vrijdag. Hieronder stelt zij zich voor.

Even voorstellen: Sinds enkele weken werkt er een nieuwe leerkracht in groep 7/8 op donderdag en vrijdag. Hieronder stelt zij zich voor. Wiek-2-Date nieuwsbrief 9 De nieuwsbrief verschijnt gemiddeld eens per 3 weken. Op onze site wordt u doorlopend op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en van de activiteiten in de groepen. Agenda

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 11-07-2018 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Er zijn nog een aantal leuke activiteiten

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 juli

Nieuwsbrief 8 juli Nieuwsbrief 8 juli 2015-2016 Data: 9 juli: Oud Papier: succes deze laatste keer van het schooljaar! 11 juli: Tour de Funbus van 10.00-12.00 op school Prijs voor winnaar Fiets- en Loopweken! En dat is De

Nadere informatie

Agenda: Nieuwsbrief 35 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren

Agenda: Nieuwsbrief 35 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Nieuwsbrief 35 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Voor u ligt de nieuwsbrief van de KBO afdeling Harderwijk van 25-04-2018. Agenda: 11 mei: Eten bij Kok Experience aanmelden bij Erika

Nadere informatie

Belangrijke data. Op tijd, te laat, afwezig: hoe zit het ook alweer?

Belangrijke data. Op tijd, te laat, afwezig: hoe zit het ook alweer? NUMMER 3 JAARGANG 32 12 oktober 2017 Belangrijke data do. 19 oktober Verhalenverteller voor de groepen 1/2, 3/4, 5/6 en 7/8 vrij. 20 oktober Kabouterpad Herfst Kleuters vrij. 20 oktober Afsluiting Kinderboekenweek

Nadere informatie

VTV Zomeractiviteiten 2012

VTV Zomeractiviteiten 2012 VTV Zomeractiviteiten 2012 Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 t/m 20 jaar met een verstandelijke beperking. Mocht uw kind ouder of jonger zijn, maar wel

Nadere informatie

We zijn inmiddels weer een aantal weken verder sinds de vorige uitgave van het ABO- Nieuws. Hieronder vindt u het actuele nieuws van ABO.

We zijn inmiddels weer een aantal weken verder sinds de vorige uitgave van het ABO- Nieuws. Hieronder vindt u het actuele nieuws van ABO. We zijn inmiddels weer een aantal weken verder sinds de vorige uitgave van het ABO- Nieuws. Hieronder vindt u het actuele nieuws van ABO. Officiële start ABO Op 15 april 2016 is tijdens een receptie in

Nadere informatie

Seniorenvereniging. KBO Borkel & Schaft. Om te Weten april 2016 #4

Seniorenvereniging. KBO Borkel & Schaft. Om te Weten april 2016 #4 Seniorenvereniging KBO Borkel & Schaft Om te Weten april 2016 #4 www.kbo-valkenswaard.nl Vanaf 12-april, dinsdagmorgen Jeu de Boules Vanaf 13 april, woensdagmiddag Fietsen Vrijdag 29 april Eten in D n

Nadere informatie

Voorwoord Voorzitter. Dick Post.

Voorwoord Voorzitter. Dick Post. Voorwoord Voorzitter Deze vereniging behelst 3 wijken namelijk Flevowijk Cellesbroek en Middenwetering, wijken met een grote verscheidenheid van bewoners en gebieden. Denk aan het aantal scholen, kerken,

Nadere informatie

Havelter Schapendrift 22, 7971 BC Havelte tel:

Havelter Schapendrift 22, 7971 BC Havelte tel: Juli 2017 Nieuwsbrief Havelter Schapendrift 22, 7971 BC Havelte tel: 0521-227521 e-mail: bosrank@talentwesterveld.nl Speciale editie!! Speciale editie!! Hier volgt een speciale editie van de nieuwsbrief!

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

zomerprogramma 2007 Zomerprogramma Zaterdag 30 juni 11.00 Boswandeling 14.00 Ja / Nee 20.30 Hollandse Avond

zomerprogramma 2007 Zomerprogramma Zaterdag 30 juni 11.00 Boswandeling 14.00 Ja / Nee 20.30 Hollandse Avond Zomerprogramma zomerprogramma 2007 Zaterdag 30 juni 11.00 Boswandeling 14.00 Ja / Nee 20.30 Hollandse Avond Maandag 2 juli FEEST!! RINY IS JARIG 10.30 Koffie + gebak voor de ouders 12.00 Eten met de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar Nummer 2. Groep 8 gaat op kamp, info volgt via juf Nelleke

Nieuwsbrief Schooljaar Nummer 2. Groep 8 gaat op kamp, info volgt via juf Nelleke Belangrijke data: Woensdag 21 t/m vrijdag 23 september Zaterdag 24 september Woensdag 28 september Vrijdag 30 september Woensdag 5 t/m vrijdag 14 oktober Maandag 17 t/m vrijdag 21 oktober Maandag 24 en

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden!

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden! NIEUWSFLITS Augustus 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer augustus 2015, de zomervakantie vliegt voorbij. En wat is er een hoop gebeurd in de afgelopen weken. Wij hebben afscheid genomen

Nadere informatie

DEBOGERDBODE. AGENDA t/m 10 mei Koningsspelen:

DEBOGERDBODE. AGENDA t/m 10 mei Koningsspelen: schooljaar 2018-2019 10 DEBOGERDBODE AGENDA t/m 10 mei 2019 - Maandag 15 t/m donderdag 18 april: Cito eindtoets groep 8 - dinsdag 16 april: Koffieochtend. Meer info in verderop in de nieuwsbrief - Vrijdag

Nadere informatie

Directiekrabbels Nieuwbrief 3

Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Beste ouders/verzorgers Nieuw gebouw? Wellicht zijn er ouders die regelmatig langs onze nieuwe school rijden en dus hebben gezien dat de bouw heel snel vordert. In het gebouw

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

Programma 31 oktober t/m 7 november

Programma 31 oktober t/m 7 november Programma 31 oktober t/m 7 november Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix Alle activiteiten vinden plaats in de animatiezaal, op het sportveld of in de bar. Bij slecht weer is er altijd

Nadere informatie

CLUBBLAD B.S.V. WEST. Opgericht Editie september

CLUBBLAD B.S.V. WEST. Opgericht Editie september CLUBBLAD B.S.V. WEST Opgericht 1934 Mail Jeugd: Mail: Website: opgevenbsvwestjeugd@hotmail.com bsvwestleden@hotmail.com www.bsv-west.nl 2018 Editie september Dagelijks bestuur en bestuursleden: Voorzitter

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen

Programma Betuwe Binnen Programma Betuwe Binnen Hoogseizoen 9 juli 2016 t/m 20 augustus 2016 (Het programma loopt van 8 juli t/m 11 september 2016) Openingstijden Hoogseizoen 2016 9 juli t/m 20 augustus Betuwe Binnen Bar en terras

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 26 februari 2016 De tweewekelijkse nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. In deze nieuwsbrief Samen goed voor elkaar! Nieuwsflits Brigadiers gezocht voor komend schooljaar Sponsoractie Keiser

Nadere informatie

Zaterdag 26 oktober Schoolpleinwerkdag +++++ Zaterdag 2 november Herfstmarkt. Nieuwsbrief

Zaterdag 26 oktober Schoolpleinwerkdag +++++ Zaterdag 2 november Herfstmarkt. Nieuwsbrief Nieuwsbrief 25 oktober 2013 Inhoud Mededeling 2 Oproep 2 Themadag 3 Themadag 4 Bereikbaarheid 4 Nieuwsbriefkopij 4 Agenda zesde klas leerlingen en ouders 5 Voor de volledige JAARKALENDER kijk op: www.vrijeschoolmeander.nl

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2013

Informatie tweede clubperiode 2013 Informatie tweede clubperiode 2013 De eerste clubperiode van 2013 gaat alweer aardig opschieten. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Nootdorp voor de tweede periode van 2013! De clubperiode

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Ontmoetingscentrum De Verbinding

Ontmoetingscentrum De Verbinding Ontmoetingscentrum De Verbinding O Z T T : 1 0-1 2-2 0 1 5 T M O ACTIVITITAABOD DCMBR 2015 T O O T W I K K L L T S P A OTMOTIGSCTRUM D VRBIDIG Stationsstraat 1 6671 AW Zetten 0488 453187 email: deloohof@stgsamenzorgen.nl

Nadere informatie

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen.

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen. Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 13 juli t/m zondag 23 augustus. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Het VTV organiseert in de zomervakantie

Nadere informatie

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Aanvang: 16:00 uur Einde: 20:30 uur Zaal open vanaf 15:30 uur. Uw bijdrage: 15,00. Deze uitnodiging is alléén voor onze vaste

Nadere informatie

o.b.s. De Goudvink 23 maart 2018

o.b.s. De Goudvink 23 maart 2018 o.b.s. De Goudvink 23 maart 2018 Belangrijke data 22 t/m 26 maart Inleveren zelfgemaakt schip (niet verplicht) 27 maart Kijkavond Welkom aan boord!, 18.00 19.00 uur 28 maart Drents voorlezen in alle klassen

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Info bulletin mei t/m september 2015

Info bulletin mei t/m september 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin mei t/m september 2015 Overzicht activiteiten mei t/m september 2015 Gezinsfietstocht donderdag 14

Nadere informatie

Kalender januari en februari. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij)

Kalender januari en februari. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) obs De Phoenix Week 4-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen zijn hard aan het werk aan hun Cito toetsen. Op vrijdag 19 februari zal uw kind zijn/haar rapport ontvangen. De week erna zullen de rapportgesprekken

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2015

Informatie tweede clubperiode 2015 Informatie tweede clubperiode 2015 De tijd gaat snel en ook de eerste clubperiode is alweer bijna afgelopen (zaterdag 11 juli 2015). Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Craeyenburch

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL OBS BRINKSCHOOL Oude Brinkweg 95 * 9751 RL Haren * TELEFOON (050) 534 75 24 * (E) directie.obsbrinkschool@stichtingbaasis.nl * Beste ouder/verzorger, NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL 17-02-2017 De rapporten

Nadere informatie

Nieuwsbrief zwemvereniging Becha

Nieuwsbrief zwemvereniging Becha NUMMER 6 Nieuwsbrief zwemvereniging Becha Augustus 2013 6 e editie Woordje van de voorzitter. In dit nummer 1 Woordje van de voorzitter 2 Nieuwe hoofd trainer 3 Even voorstellen Carla Notermans 4 De laatste

Nadere informatie

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij Nieuwsbrief Vrije Tijd week 43 25 oktober 2018 Nieuws Agenda 26 okt. : Duitse avond Zeist 26 okt. : Themasoos: Boerensoos 27 okt. : workshop herfstdecoratie 3 nov. : Lunch in Zeist ( nieuw) 9 nov. : optreden

Nadere informatie

Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum

Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum September Datum Activiteit Groep Opmerking Maandag 26 september Informatieavond 8 Zie stukje nieuwsbrief 23 september 2016 Inhoud Belangrijke Data De sponsorloop Schoolkamp

Nadere informatie

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL MEI 2012 NR. 359

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL MEI 2012 NR. 359 MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL MEI 2012 NR. 359 IN DIT NUMMER: 2 INHOUD 3 GAGELLOOP 2012 4 MEDEDELINGEN UITNODIGING 5 VERJAARDAGEN 6 PAASMIDDAG 7 SPEELTUIN 8 ADRESSEN AGENDA MEI 2012 nr. 359 COLOFON

Nadere informatie

De Duivenwal. Activiteiten

De Duivenwal. Activiteiten De Duivenwal Activiteiten Oktober 2018 In Activiteitencentrum De Duivenwal kunt u terecht voor leuke, gezellige en leerzame activiteiten. Een plek waar u gezellig naar toe kunt gaan om andere mensen te

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant?

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant? Hé allemaal! Mijn naam is Flurki en ik heet jullie allemaal welkom hier op vakantiepark Dierenbos! Wisten jullie dat hier ontzettend veel leuke dingen te doen zijn!? Je kan hier je creativiteit kwijt in

Nadere informatie

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 NIEUWSFLITS DON BOSCO Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 donboscoroosendaal@juzt.nl ALLE BELANGRIJKE INFO

Nadere informatie

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant?

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant? Hé allemaal! Mijn naam is Flurki en ik heet jullie allemaal welkom hier op vakantiepark Dierenbos! Wisten jullie dat hier ontzettend veel leuke dingen te doen zijn!? Je kan hier je creativiteit kwijt in

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Activiteiten voor senioren Ouder-Amstel september - oktober 2016

Activiteiten voor senioren Ouder-Amstel september - oktober 2016 Activiteiten voor senioren Ouder-Amstel september - oktober 2016 Activiteiten voor senioren In Ouder-Amstel is altijd wat te beleven, ook voor senioren. Coherente organiseert activiteiten voor senioren

Nadere informatie

Jaargang 30 Nummer: 20 4 juni 2015

Jaargang 30 Nummer: 20 4 juni 2015 Inlichtingen: C. Neef Weerdingerkanaal ZZ 137 7831 AJ Nieuw Weerdinge Tel: 522521 Bank: Rabobank Nieuw Weerdinge Rek.nr 34.59.14.600 E-mail: streekbode@hetnet.nl Klachten bezorging: Inleveren kopij: C.

Nadere informatie

BRONNIEUWS 18 december 2015

BRONNIEUWS 18 december 2015 BRONNIEUWS 18 december 2015 *Prettige feestdagen en een fijne jaarwisseling! We wensen iedereen dat van harte toe! Op maandag 4 januari gaat de school weer open. Er is tussen 8.15 uur en 8.45 uur in het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF april/mei 2019 Staat voor onderwijs dat meegroeit!

NIEUWSBRIEF april/mei 2019 Staat voor onderwijs dat meegroeit! Agenda april/mei 2019 Woensdag 10 april Vrijdag 12 april Schoonmaakavond (zie info) Ontbijt op school + Koningsspelen Dinsdag 16 april IEP eindtoets groep 8 Woensdag 17 april IEP eindtoets groep 8 Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Kerstvakantie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Kerstvakantie Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 december 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 2 Oud Papier TIJD OM TE GAAN Ma

Nadere informatie