HET SUMMUM IN BEVEILIGING ZONDER SLEUTELS. SYSTEEM 3060 DIGITALE SLUIT- EN TOEGANGSCONTROLE IN OPTIMA FORMA.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HET SUMMUM IN BEVEILIGING ZONDER SLEUTELS. SYSTEEM 3060 DIGITALE SLUIT- EN TOEGANGSCONTROLE IN OPTIMA FORMA."

Transcriptie

1 HET SUMMUM IN BEVEILIGING ZONDER SLEUTELS. DIGITALE SLUIT- EN TOEGANGSCONTROLE IN OPTIMA FORMA.

2 2 INHOUD Met het digitale sluiten toegangscontrolesysteem 3060 van Simons- Voss. 04 ONDERNEMING 06 FILOSOFIE 08 HET MODULAIRE 10 IDENTIFICATIEMEDIUM 14 DIGITALE TOEGANGSCOMPONENTEN 16 CILINDERS 20 SMART HANDLE 22 SMART RELAIS 24 MULTINETWORKING 28 SOFTWARE 30 REFERENTIES 32 RENTABILITEIT 34 CONTACT

3 4 Onderneming DE NIEUWE DIMENSIE IN VEILIGHEID ZONDER SLEUTELS. Met zijn innovaties is SimonsVoss de pionier voor digitale toegangscontrole. Wij hebben het slot opnieuw uitgevonden. Bij Simons Voss streven wij ernaar, met ons systeem uw leven en uw werk veiliger, gemakkelijker en doelmatiger te maken. Daarvoor hebben wij de klassieke, mechanische sluitsystemen door middel van digitale techniek volledig getransformeerd en de functies voor toegangscontrole geïntegreerd. SimonsVoss stelt internationale normen. Ons idee van een digitale transponder in plaats van de gebruikelijke sleutel heeft wereldwijd navolging gevonden. Wij hebben deze visie met onze radiografische, draadloze sluit- en toegangscontrolesysteem succesvol en consequent in praktijk gebracht. En daarmee is SimonsVoss de onbetwiste technologische leider in de snel groeiende markt voor digitale sluit- en toegangscontrolesystemen op batterijen. Meer dan 1 miljoen verkochte cilinders over de hele wereld en meer dan geïnstalleerde systemen bewijzen, dat onze visie al realiteit is geworden. Uitgebreid vertegenwoordigd in talrijke landen. In Oostenrijk, Groot-Brittannië, Frankrijk, Italië, Spanje, BeNeLux, Singapore, in het Midden-Oosten en in Scandinavië en de VS wordt SimonsVoss inmiddels met succes ter plaatse vertegenwoordigd. In het hoofdkantoor in Unterföhring bij München,, zijn de directie, centrale afdelingen en ontwikkeling gevestigd. Productie en logistiek bevinden zich in Petersberg bij Jena,. Op dit moment bouwen wij een nieuw centrum in Osterfeld in Sachsen-Anhalt. Verantwoordelijk voor deze ontwikkeling en verdere toekomstgerichte veiligheidsoplossingen zijn Ludger Voss (CTO), Hans-Gernot Illig (CEO), en Bernd Quade (CFO).

4 6 Filosofie TECHNOLOGIE, DIE OVER DE HELE LINIE OVERTUIGT. SimonsVoss brengt voor uw veiligheid de beste ideeën in praktijk. Hierbij zijn betrouwbaarheid en snelheid doorslaggevend. Het digitale Systeem 3060 is meer dan slechts een product. De mensen staan altijd op de voorgrond. Medewerkers die digitale sluitsystemen gebruiken. Beleidsbepalers die voor hun organisatie meer veiligheid, comfort en efficiëntie willen. Experts die ons digitale systeem verder ontwikkelen, produceren en verkopen. Met andere woorden: iedereen met enthousiasme voor een wereld zonder sleutels. Geavanceerde technologieën met bekroond design. Wij werken voortdurend aan de verdere ontwikkeling van onze producten. Daarbij horen niet alleen de innerlijke waarden van onze innovaties, maar ook hun design. Want alleen in de combinatie daarvan voldoen wij aan de zware eisen die onze klanten aan een hoogwaardige oplossing stellen. Het resultaat is een eersteklas, comfortabele techniek in perfect design, dat zowel optimaal in een uiterst moderne als klassieke omgeving past. Ook internationale jury s erkennen de ideeën en visie van SimonsVoss: veel innovatie- en designprijzen, waaronder de red dot design award, bewijzen de pretenties en het succes van onze producten.

5 8 Systeem 3060 DIGITALE TOTAALOPLOSSING MET INGEBOUWDE MEERWAARDE. IDENTIFICATIE- MEDIUM SLUITINGEN CILINDERS SMART HANDLE SMART RELAIS Het probleem. Of het nu een middelgrote onderneming, een concern, laboratorium, instituut, ziekenhuis, bank of ministerie betreft veiligheid heeft overal hoge prioriteit. In de loop der tijd ontstaat er zo een verzameling van een groot aantal verschillende systemen: verschillende mechanische sluitsystemen, identificatiemedia, toegangscontrole- en tijdregistratiesystemen, garagebesturing en kantinebetalingen. Het behoud van controle is hier nauwelijks of alleen met hoge kosten mogelijk. Tegelijkertijd vereist het middelen, en verslindt tijd en geld. MULTI NETWORKING SOFTWARE De oplossing. Het digitale Systeem 3060 voegt een groot aantal intelligente componenten voor sluit- en toegangscontrole samen tot een zinnig geheel en biedt u op maat gesneden toegangs-, registratie-, verslaggevings-, besturings en bewakingsfuncties. Actief of passief activeren van een identificatiesignaal is genoeg om de gewenste deuren, poorten, liften, draairekjes en zelfs bureauladen open te maken. Het systeem dat draadloos in een netwerk geïntegreerd kan worden, registreert en protocolleert daarbij elke doorgang geheel automatisch. Het bewaakt alles in een overzichtelijke tool, waarmee u op elk moment snel op veranderingen kunt reageren. ALLE VOORDELEN IN ÉÉN OOGOPSLAG. Snelle draadloze implementatie: het draadloze systeem kan ook achteraf tegen lage kosten worden geïnstalleerd. Eenvoudig aan te passen: het Systeem 3060 is modulair opgebouwd en varieert van een eenvoudig digitaal sluitsysteem voor afzonderlijke deuren tot een pcgestuurd toegangscontrolesysteem in een netwerk. U kunt het op elk gewenst tijdstip wijzigen en uitbreiden. Wij realiseren nieuwe planningen tegen minimale kosten en met overzichtelijke documentatie. Volledige veiligheid: de radiografische gegevensoverdracht is conform de allerlaatste stand der techniek. De uitgekiende samenwerking van alle systeemcomponenten garandeert beveiliging tegen vandalisme. Kwijtgeraakte identificatiemedia worden direct door het systeem geblokkeerd en vormen geen beveiligingsrisico. Centrale aansturing: afhankelijk van de eisen bestuurt het systeem uw gebouwveiligheid ook online vanaf elke locatie ter wereld. Met een krachtige software voert u elke wijziging realtime door en beschermt indien nodig direct tegen onbevoegde toegang en verdere schade. Hoge rentabiliteit: dankzij de lage vervolgkosten, minimale beheer- en onderhoudskosten en een prettig lange gebruiksduur is uw investering in een digitaal sluitsysteem snel terugverdiend. U bespaart daarmee ook de kosten voor aanvullende toegangscontrolesysteem, want deze functie is al in het sluit- en toegangscontrolesysteem 3060 geïntegreerd.

6 10 Systeem 3060 Identificatiemedium UNIVERSELE IDENTIFICATIEMEDIUM: VEELZIJDIG TE GEBRUIKEN. IDENTIFICATIEMEDIUM Een digitale sleutel voor alle systemen. Of het nu een actieve transponder of passieve SmartCard, MobileKey, PinCode-toetsenbord of biometrielezer voor op de muur is kies het optimale identificatiemedium voor uw sluitsysteem en elke taak. De vrij programmeerbare zenders activeren de sluitingen radiografisch en kunnen niet worden afgeluisterd. Toegang wordt alleen verleend met een geldige bevoegdheid. In het sluitsysteem kunt u met een muisklik snel en gemakkelijk kwijtgeraakte media blokkeren en toegangsbevoegdheid wijzigen. Met uw identificatiemedium kunt u niet alleen maximaal zeven van elkaar onafhankelijke sluitsystemen bedienen, maar ook uw werktijden registreren en bijv. afrekenen in de kantine. De transponder is beveiligd tegen sabotage en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. TRANSPONDER Blauw, rood of bruin, met verlijmde behuizing of doorlopende nummering. Als wachtwoord- of brandweertransponder, met explosiebeveiliging of extra chip de variatie is bijna onbegrensd. Beheer met uw transponder het onvoorstelbare aantal van sluitingen en open met een batterij met grote capaciteit tot 1 miljoen keer deuren en poorten. SMART CARD. Het passieve identificatiemedium SmartCard kunt u verkrijgen in de versies MIFARE Classic en MIFARE DESFire EV1. De programmering van de kaarten geschiedt via een programmeerapparaat, naar keuze stand-alone of met aansluiting op een pc/laptop via de USB-poort.

7 12 Systeem 3060 Identificatiemedium IDENTIFICATIEMEDIUM MOBILE KEY. Door een SimonsVoss App te downloaden, wordt een smartphone een digitale sleutel: Op die manier kunnen smartphones met Near Field Communication (NFC) rechtstreeks communiceren met de digitale sluitelementen in het Systeem 3060 en bijvoorbeeld deuren openmaken. De autorisaties die per App toegekend worden, kunnen individueel vastgelegd en op elk gewenst moment aangepast of gewist worden. PIN CODE Maak uw deuren open met een 4- tot 8-cijferige code. Het uiterst platte PinCode-toetsenbord kunt u draadloos monteren in het binnenen buitenbereik en zelf op glas. Bespaar tijd en kosten door bijvoorbeeld bij congressen of bijeenkomsten s avonds een speciale code aan de toegangsdeur te geven en deze aan maximaal 500 gebruikers te versturen. Nog meer veiligheid realiseert u met de PinCode-Terminal hierbij moet tijdens het invoeren van de cijfercombinatie ook nog een transponder geactiveerd worden. BIOMETRIELEZER Q3008. Heeft u uw transponder vergeten? Geen probleem, als u de biometrische wandlezer Q3008 gebruikt. Bescherm afzonderlijke veiligheidsrelevante vertrekken met maximaal 50 gebruikers ter aanvulling met de Q3008. Bij de montage van de op batterijen werkende Q3008 hoeft u geen enkele kabel aan te leggen! Daarmee kunt u hem ook op elk moment achteraf in een bestaand Systeem 3060 aanbrengen.

8 14 Systeem 3060 Digitale toegangscomponenten DIGITALE TOEGANGSCOMPONENTEN GEWOON INTEGREREN. Een eenvoudige toegangscontrole, voor elke gangbare sluitsituatie. De tegenhangers van uw identificatiemedium zijn de digitale cilinder, het deurbeslag en SmartRelais. Ze kunnen vrij worden geprogrammeerd en werken op batterijen. Permanent aanwezige en dure kabels worden overbodig. U kunt de producten snel en zonder hoge kosten achteraf aanpassen. Draadloos ontsluit u daarmee deuren, poorten, kasten en meer. Daarbij kunt u elke gebruiker registreren. Deze oplossing kan probleemloos in uw bestaande installatie en systemen van andere merken worden geïntegreerd en kan passief door middel van kaarten, of actief door middel van transponders worden gebruikt. Cilinders, deurbeslag en SmartRelais kunnen direct in een netwerk worden opgenomen. DIGITALE TOEGANGSCOMPONENTEN CILINDERS SMART HANDLE SMART RELAIS

9 16 Systeem 3060 Digitale toegangscomponenten DIGITALE TOEGANGSCOMPONENTEN CILINDERS SMART HANDLE SMART RELAIS DIGITALE CILINDER 3061 De digitale cilinder 3061 is een echt multitalent. Behalve openen en sluiten, biedt hij afhankelijk van de uitvoering een groot aantal intelligente functies zoals toegangscontrole met protocollering van max doorgangen, tijdzonesturing, event management en deurbewaking. De stroomverzorging voor max sluitingen wordt verzorgd door geïntegreerde knoopcellen. Geheel zonder bedrading zijn montage en vervanging (als eerste uitrusting of naderhand) in een oogwenk uit te voeren. De cilinder kan naar keuze offline, gedeeltelijk in een netwerk of online in het netwerk WaveNet worden bediend. Standaard communiceert de digitale cilinder 3061 met alle actieve identificatiemedia zoals transponders, PinCodes, MobileKeys of biometrische lezers. Uitgebreid met een RFID-knop opent hij ook voor gebruikers van SmartCards de hele wereld van SimonsVoss. Deze slimme alleskunner is in de meest verschillende varianten verkrijgbaar. Hij biedt u oplossingen voor alle gangbare deursituaties in uw onderneming. De hoge standaard van de digitale cilinder is door de certificeringen van de VdS (Verbond van Duitse schadeverzekeraars), de BSI (Bundesamt für Sicherheit in der Informationstechnik) en het SKG bevestigd. Varianten en versies (selectie): :: Europrofiel, British Oval, Swiss Round, Scandinavian Round :: Dubbele knop- en halve cilinders :: Actieve en passieve leestechniek :: Vrij draaiend, anti-paniek, toetsenbediening, DoorMonitoring :: Brandwerend, Multirast, weerbestendig, Network Inside :: RVS, messing :: Verschillende constructielengtes

10 18 Systeem 3060 Digitale toegangscomponenten Cilinders DIGITALE TOEGANGSCOMPONENTEN CILINDERS SMART HANDLE SMART RELAIS DIGITALE CILINDER 3061 DOOR MONITORING. In de DoorMonitoring-uitvoering zorgt de digitale cilinder 3061 voor een compleet nieuwe standaard wat betreft objectbeveiliging (VdSklasse CZ in voorbereiding) Behalve sluit- en toegangscontrole heeft hij ook een uitermate compacte deurbewaking te bieden die wat precisie betreft geen wens onbeantwoord laat. Kernstuk van de DoorMonitoringuitrusting zijn drie innovaties uit het huis SimonsVoss: de intelligente cilinder stift, de meenemer sensor en de bewakingslogica. Met de stift kan betrouwbaar gecontroleerd worden of de deur open of dicht is. De meenemer controle herkent of de vergrendeling compleet in- of uitgeklapt is. De DoorMonitoringcilinder zegt u zelfs of de deur werd opengebroken. Dat herkent de cilinder allemaal en meldt het via het SimonsVoss WaveNet aan een centraal meldpunt Hier kunt u de meldingen dankzij de uitgekiende weergavemogelijkheden van de SimonsVoss software in detail bekijken. De wereldwijd unieke functies breiden de digitale cilinder 3061 DoorMonitoring uit tot een volledige deurbewaking. U kunt hem binnen 20 minuten installeren en in bedrijf nemen. Zonder boren of gecompliceerd aanleggen van bedradingen. Daarmee is de futuristische high-tech cilinder waarschijnlijk de kleinste en best geïntegreerde deurbewaking ter wereld.

11 20 Systeem 3060 Digitale toegangscomponenten SmartHandle DIGITALE TOEGANGSCOMPONENTEN CILINDERS SMART HANDLE SMART RELAIS DIGITALE SMART HANDLE Het digitale deurbeslag regelt de toegang voor max gebruikers, exact onderscheiden naar rechten, locatie en tijd. De stroomverzorging voor max sluitingen geschiedt met behulp van geïntegreerde knoopcellen die ca. 10 jaar lang zeker functioneren garanderen. SmartHandles kunt u online in een netwerk opnemen of integreren in een G2-gebaseerd, virtueel SimonsVoss netwerk. De SC-uitvoering bevat een RFID-lezer die in het beslag geïntegreerd is, die SmartCards op basis van MIFARE Classic en MIFARE DESFire EV 1 kan activeren en uitlezen. Daardoor kunt u naast de bediening met behulp van actieve identificatiemedia ook passieve SmartCards als sleutel gebruiken. Hierbij garanderen ingebouwde knoopcellen max sluitingen. Voor zijn platte en tijdloos mooie ontwerp werd het beslag bekroond met de red dot design award. Met zijn uitgesproken grote aantal varianten past hij elegant in vrijwel elk soort deur en deurvorm. Europrofiel, Swiss Round, British Oval of Scandinavian Oval; in de uitvoering voor SnapIn-montage, conventionele aanbrenging of met Mechanical Override de SmartHandle is snel en draadloos te installeren en is altijd een perfecte verschijning. Varianten en versies (selectie): :: Europrofiel, British Oval, Swiss Round, Scandinavian Oval :: Actieve en passieve leestechniek :: SnapIn-montage, conventionele aanbrenging, Mechanical Override :: Druktoets in U- en L-vorm :: Voor deuren van 30 tot 100 mm dikte :: Toegangscontrole en protocollering, weerbestendig, boorbeveiliging

12 22 Systeem 3060 Digitale toegangscomponenten SmartRelais DIGITALE TOEGANGSCOMPONENTEN CILINDERS SMART HANDLE SMART RELAIS DIGITAAL SMART RELAIS Bij sluitelementen zonder cilinder neemt het digitale SmartRelais 3063 de functie van een toegangscontroleur of een sleutelschakelaar waar. Binnen het Systeem 3060 opent het elektrisch bediende deuren, poorten en slagbomen en schakelt licht, verwarming en apparatuur in of uit. Het overdraagt gegevens van identificatiemedia aan externe systemen zoals bijv. tijdregistratie, kantinekassa s of uw facility management. In combinatie met een CompactReader kunnen gegevens zowel van actieve identificatiemedia als van SmartCards op basis van MIFARE Classic en MIFARE DESFire EV1 uitgelezen worden. Zijn veelomvattende Gateway-functionaliteit is uniek. Draag geactualiseerde blokkadelijsten of nieuwe rechten over aan SmartRelais 3063; zodra zich de betreffende personen binnen reikwijdte van het relais bevinden, worden hun identificatiemedia automatisch anders geprogrammeerd. Desgewenst neemt het intelligente relais betrowbaar alle taken van een Gateway waar om een virtueel of rechtstreeks netwerk van uw complete sluitsysteem te maken. Inclusief topdesign. In zijn nieuwe behuizing oogt het beproefde SmartRelais elegant en integreert zich onopvallend in zijn omgeving. Voor het voortreffelijke design werd het bekroond met de red dot design award.

13 24 Systeem 3060 Multinetworking SLUITSYSTEMEN ONBEGRENSD FLEXIBEL IN NETWERKEN OPNEMEN. MULTINETWORKING SimonsVoss heeft de integratie van Systeem 3060 in netwerken de afgelopen jaren consequent steeds verder ontwikkeld. Offline. De eenvoudige, maar betrouwbare optie bij sluitsystemen die niet bijzonder complex zijn. Rechten en blokkadelijsten worden met de software voor het systeembeheer, de Locking System Management (LSM) van SimonsVoss, vastgelegd en overgedragen naar een programmeerapparaat. Het apparaat wordt in het gebouw direct verbonden met de sluitelementen. Na een geslaagde gegevensoverdracht wordt het programmeerapparaat weer aan het systeembeheer aangesloten en meldt het de bevestigingen van de geactualiseerde toegangscomponenten terug aan de LSM-software. Deels in het netwerk. Bij een gedeeltelijke integratie in een netwerk worden aanpassingen via de LSM-software gedefinieerd en over het netwerk aan de Gateways doorgegeven. Als een gebruiker zich binnen het bereik van een Gateway bevindt, worden de hier opgeslagen aanpassingen automatisch aan zijn identificatiemedium doorgegeven. Daarvandaan belanden de gegevens bij de eerstvolgende doorgang in de sluitelementen. Online. Het totale spectrum van het Systeem 3060 wordt door u volop benut als u alle componenten rechtstreeks in een netwerk inbindt, van de software voor systeembeheer en de Gateways tot en met de sluitelementen. Daarbij vindt de uitwisseling van gegevens met alle elementen in het netwerk in realtime plaats. Toepassingen als snel blokkeren van media, noodvrijschakeling, activering/deactivering via LSM-software, bewaking van sluitelementen op afstand en event management (SMS/ ) worden hiermee mogelijk.

14 26 Systeem 3060 Multinetworking MULTINETWORKING WAVE NET ROUTER BESCHERMINGSFUNCTIE. De allernieuwste routers van SimonsVoss bieden bij de deurbewaking unieke beveiligingsfuncties zoals bijv. Deuren vergrendelen in amok-situaties, Deuren vrijschakelen bij brand of automatische meldingen bij storingen en gevaar. Problematische situaties juist waarnemen en er adequaat op reageren, is een enorme uitdaging voor beveiligingssystemen van gebouwen. De nieuwe WaveNet-routers met beschermingsfunctie overtuigen met de volgende eigenschappen: :: Veilig vergrendelen van deuren bij een amok-alarm :: Blokkeren van afzonderlijke deuren met speciale transponders of kaarten om amok te melden :: Vrijschakelen van deuren bij een brandalarm :: Vrijschakelen van deuren bij noodsituaties (ambulance, panieksituatie) :: Activeren van systemen voor energiegebruik (licht, verwarming, etc.) :: Afgeven van meldingen bij storingen in het gebouw, zoals bijv. te hoge temperatuur, binnendringen van water, afwijkende vulniveaus van tanks. Desgewenst met gelijktijdig vrijschakelen / openen van deuren :: Ook te gebruiken als het communicatienet al onderbroken is :: Een router met beschermingsfunctie kan max. 250 deuren beheren

15 28 Systeem 3060 Software SOFTWARE EN PROGRAMMERING VOOR PERFECTIE OP MAAT. SOFTWARE Locking System Management de software voor uw sluitsysteem. Het digitale sluit- en toegangscontrolesysteem 3060 bestaat uit een hele serie intelligente componenten. Locking System Management (LSM) is de krachtige software voor installatie, gebruik en beheer van het gehele systeem. Daartoe behoort het verstrekken en beheren van identificatiemedia, het programmeren van cilinders, Smart Handles en Relais, evenals het uitlezen of protocolleren van doorgangen. Ongecompliceerd systeembeheer door intelligente functies. Een LSM stelt u aan de hand van uw eisen samen uit edities en modules. De basis wordt gevormd door de LSM-Basic-Edition, waarmee u maximaal transponders en sluitingen en tot 100 tijdzonegroepen kunt beheren. Importeer al bestaande lijsten. Behoud het overzicht met de weergave van gebouw- en organisatiestructuren. Met aanvullende modules stelt u hiërarchie niveaus in en kunt zo zien, hoe u bevoegdheden eenvoudig kunt overdragen. U kunt uw LSM zowel geschikt maken voor een netwerk als voor meerdere gebruikers en mandanten. Met de protocollering van wijzingen zorgt u voor revisiebeveiliging. In toegangscontrolesystemen met verschillende locaties verlaagt het gebruik van een radiografisch WaveNet-netwerk de beheerwerkzaamheden en daarmee de kosten aanzienlijk. SMART CD. Gebruik het SmartCDprogrammeerapparaat voor aansluiting op een pc/laptop via USB-interface. Of verbind hem via Bluetooth met uw PDA of notebook. SLUITPLAN. Het LSM is een modulaire software voor installatie, gebruik en beheer van het toegangsmanagement en gebouwautomatisering. Het heeft gebouwstructuren en persoonshiërarchieën weer en stelt u in staat tot het toekennen van bevoegdheden. Met de uitgebreide zoek- en filterfuncties kan de sluitinstallatie gedifferentieerd worden ingedeeld. U ontvangt het LSM zowel als oplossing voor een enkel werkplek als voor meerdere gebruikers en mandanten.

16 30 Referenties REFERENTIES MET FUNCTIE EN NAAM. In het beste gezelschap. Meer dan twee miljoen identificatiemedia en meer dan één miljoen cilinders uit het huis SimonsVoss zijn wereldwijd in gebruik: robuust, flexibel, technisch perfect. En overal zorgt het digitale sluit- en toegangscontrolesysteem voor betrouwbare veiligheid en efficiënt toegangsbeheer en facility mana gement. Onze referenties van bedrijven, instituten en overheidsinstanties spreken voor zich. De Allianz Arena is een zeer modern gebouw dat hoge eisen aan veiligheid en flexibiliteit stelt. We hebben daarom al in een vroeg stadium voor het Systeem 3060 van SimonsVoss gekozen. De installatie bestaat uit meer dan 1800 digitale cilinders en 1300 transponders. (Alexander Pieper, voormalig hoofd Marketing en public relations, Allianz Arena München GmbH) REFERENTIES (UITTREKSEL). BANKEN :: Bank of Tokio, Duesseldorf, :: Banque de France Auvergne, Clermont Ferrand, Frankrijk :: Commerzbank, Francfort, :: DBS Bank, London, Groot-Brittannië :: DBS Bank, Singapore :: Deutsche Bank Berlin, Francfort een Stuttgart, :: Dubai Islamic Bank, VAE :: LBS Stuttgart een Karlsruhe, :: Sparkasse Ingolstadt, :: UniCredit Munich et Wurzburg, GEZONDHEIDSZORG :: Asklepios Hamburg een Bad Abbach, :: ASVZ Zorg en Dienstverlening, Sliedrecht, Nederland :: Helios Krefeld, :: Medisch Centrum Brielle, Nederland :: Militaire Ziekenhuis Legouest, Metz, Frankrijk :: S.H.A.P.E. Mons, Belgium :: Stichting Maatschappelijke Opvang, Breda, Nederland :: Torbay NHS Hospital, Torquay, Groot-Brittannië :: ULB Hospital Erasme Anderlecht, Brussels, Belgium :: Universitair Ziekenhuis Charité, Berlin, :: Universitair Ziekenhuis LMU, Munich, INDUSTRIE :: ABInBev Brauerei Beck s, Bremen, :: E.ON Avacon Helmstedt, Kraftwerk Datteln, Hanse Quickborn, :: EADS, Augsburg, :: Huisbrouwerij De Halve Maan, Brügge, België :: OMV Erdgas, Vienne, Oostenrijk :: Roche Diagnostics, Mannheim, :: Sanofi-Aventis, :: Siemens Power Generation, Duisburg, :: Vodafone, Dusseldorf, :: Volkswagen, Dresde, ONDERWIJS :: Bagarmossens Skola, Zweden :: CEA-INSTN International school in Nuclear Engineering, Saclay, Frankrijk :: Emmaus College, Rotterdam, Nederland :: Fachhochschule Stralsund, :: Max-Planck-Institut Munich, Seewiesen een Muehlheim, :: NUS National University of Singapore :: SCK-CEN Belgian Nuclear Research Centre, Mol, België :: Technische Universiteit Munich, :: Trinity Hall College, Cambridge, Groot-Brittannië :: Universiteit Leeds, Groot-Brittannië :: Universiteit LMU, Munich, :: VTI Brugge, Belgium :: VUB Brussels, Belgium :: Weymouth College, Groot-Brittannië OVERHEID :: Beierse Ministerie Onderwijs en Kultus, Munich, :: Brandweer Norderstedt, :: DGAC, Paris, Frankrijk :: Gaz de France, Paris, Frankrijk :: Hoofstad Munich KVR, :: Stad York Gemeenteraad, Groot-Brittannië OVERIGE :: Abe Lenstra stadion, Heereveen, Nederland :: Allianz Arena, Munich, :: CEPC, Groot-Brittannië :: CSB Group, Malta :: Luchthaven Köln-Bonn en Rhein- Ruhr, Düsseldorf, :: Luchthaven Leonardo Da Vinci, Rome, Italië :: Mercedes-Benz, divers Emplacement, :: Munsterhuis Sportscars, Hengelo, Nederland :: The Caribbean at Keppel Bay, Singapore

17 32 Doelmatigheid DE ESSENTIE VAN RENDEMENT. Individuele variabelen, berekenbare kosten. Elke onderneming heeft zijn eigen verhaal ten aanzien van veiligheid: een sluitinstallatie wordt met een toegangscontrole gecombineerd. Wettelijke voorschriften of voorwaarden van verzekeringen eisen de integratie van een deurbewaking. Er moeten meerdere gebouwen met verschillende sluitsystemen met elkaar worden verbonden. Uit afzonderlijke oplossingen moet een transparant systeem ontstaan. De hoofdsleutel voor een onderzoekslaboratorium of productlocatie gaat verloren, en het bedrijf kan geen zes weken op een nieuwe sluitsysteem wachten. Dit zijn nog maar een paar voorbeeldsituaties uit de praktijk, waarvoor een precies perfecte oplossing bestaat: het digitale sluit- en toegangscontrolesysteem Draadloos binnen zeer korte tijd geïnstalleerd. Ultramoderne software en de mogelijkheid om bijna onbeperkt uit te breiden maken uw investering klaar voor de toekomst. Met geïntegreerd toegangscontrolesysteem en interfaces. U kunt de kosten van conventionele sluitsystemen heel gemakkelijk berekenen: slijtage, dure voorraad reserveonderdelen, bijmaken van sleutels en reservecilinders. Daarbij komen nog de kosten voor planning, beheer en documentatie vaak parallel voor meerdere sluitsystemen, jaar na jaar. Met SimonsVoss valt die berekening in uw voordeel uit. Door lage vervolgkosten en de enorme tijdbesparing bij planning, beheer en documentatie loont de investering in uw digitale sluitsysteem van SimonsVoss enorm snel. De ervaring uit een groot aantal projecten toont aan, dat een digitale sluitsysteem zichzelf al na circa drie jaar terugbetaald kan hebben. Zeer budgetvriendelijk: door de modulaire opbouw groeit het systeem stap voor stap met uw nieuwe behoeften mee, waardoor er voor u een optimale investeringszekerheid wordt gegarandeerd.

18 34 Contact SIMONS VOSS WERELDWIJD. DUITSLAND HOOFDKANTOOR: SimonsVoss Technologies AG Feringastrasse Unterföhring Tel: Fax Copyright 2012, SimonsVoss Technologies AG, Unterföhring Alle rechten voorbehouden. Tekst, afbeeldingen en gra! sch materiaal zijn onderworpen aan het auteursrecht. De inhoud van deze brochure mag niet gekopieerd, verspreid of gewijzigd worden. Voor bindende technische gegevens verwijzen we u naar ons systeemhandboek. Technische wijzigingen voorbehouden. DUITSLAND PRODUCTIE: SimonsVoss Technologies AG Eichenweg Petersberg BENELUX SimonsVoss Technologies B.V. Evert van de Beekstraat CX Schiphol Nederland FRANKRIJK SimonsVoss Technologies SAS Immeuble «Les Portes de Paris» 1/3, Rue du Rempart Noisy le Grand GROOT-BRITTANNIË SimonsVoss Technologies Ltd Century Way Thorpe Park, Colton Leeds LS15 8ZA Tel: Fax Tel: Fax Tel: Fax ITALIË SimonsVoss Technologies AG Via Torino 2 Milaan Tel: Fax OOSTENRIJK SimonsVoss Technologies AG Kaerntner Ring Wenen Tel: Fax SCANDINAVISCHE LANDEN SimonsVoss Technologies AB Ostermalmstorg 1 Stockholm Zweden Tel: Fax SPANJE & PORTUGAL Erkoch Ibérica SL Avda. Lehendakari Aguirre Bilbao Spanje Tel: Fax ZWITSERLAND SimonsVoss Technologies AG Dreikoenigstrasse 31a 8002 Zuerich Tel: Fax AZIË SimonsVoss Security Technologies (Asia) Pte. Ltd. 151 Lorong Chuan New Tech Park #05-02 (Lobby B) Singapore Republic of Singapore Tel: Fax MIDDEN-OOSTEN SimonsVoss Technologies (Middle East) FZE P.O. Box Dubai UAE Tel: Fax NOORD-AMERIKA Accutech-Innovative Control Systems Inc South 52nd Street Franklin, WI USA Toll Free: (866)

19 36 NL SIMONS VOSS TECHNOLOGIES AG Feringastrasse Unterföhring Tel: Fax:

HET SUMMUM IN BEVEILIGING ZONDER SLEUTELS.

HET SUMMUM IN BEVEILIGING ZONDER SLEUTELS. HET SUMMUM IN BEVEILIGING ZONDER SLEUTELS. BEURSINNOVATIES 2012 INNOVATIES 2012 BIJ HET DIGITALE SLUIT- EN TOEGANGSCONTROLESYSTEEM 3060 DENKEN WE EEN STAP VERDER. IDENTIFICATIEMEDIA DIGITALE TOEGANGS-

Nadere informatie

DIGITAAL SLUIT- EN TOEGANGSCONTROLE- SYTEEM 3060.

DIGITAAL SLUIT- EN TOEGANGSCONTROLE- SYTEEM 3060. DIGITAAL SLUIT- EN TOEGANGSCONTROLE- SYTEEM 3060. HET SUMMUM IN BEVEILIGING ZONDER SLEUTELS. Juli 2015 MARKTLEIDER EN TECHNO- LOGISCH TOONAANGEVEND IN EUROPA VOOR DIGITALE SLUIT- EN TOEGANGSCONTROLESYSTEMEN.

Nadere informatie

DISCOVER OUR KEYLESS WORLD. BEVEILIGINGSTECHNIEK VAN DE TOEKOMST: VANDAAG.

DISCOVER OUR KEYLESS WORLD. BEVEILIGINGSTECHNIEK VAN DE TOEKOMST: VANDAAG. 1 DISCOVER OUR KEYLESS WORLD. BEVEILIGINGSTECHNIEK VAN DE TOEKOMST: VANDAAG. 2 INHOUD Houd het op het gebied van veiligheid eenvoudig. Eenvoudig intelligent met SimonsVoss. 04 ONDERNEMING 06 FILOSOFIE

Nadere informatie

Perfect toegangsbeheer en weten hoe!

Perfect toegangsbeheer en weten hoe! Veiligheid in het onderwijs Perfect toegangsbeheer en weten hoe! SYSTEEM 3060: DIGITALE SLUIT- EN TOEGANGSCONTROLE VOOR SCHOLEN EN UNIVERSITEITEN. ONDERWIJSIN- STELLINGEN STELLEN HOGE EISEN, OOK AAN DE

Nadere informatie

Toegangsbeheer, compleet onder controle!

Toegangsbeheer, compleet onder controle! Veiligheid in de financiële sector Toegangsbeheer, compleet onder controle! SYSTEEM 3060: DIGITALE SLUIT- EN TOEGANGSCONTROLE VOOR KREDIETINSTELLINGEN. VEILIGHEID STAAT VOOROP, OOK BIJ HET TOEGANGSBEHEER.

Nadere informatie

PASSIEVE SMART CARD-TECHNOLOGIE DIGITALE CILINDERS 3061 SC SIMONS VOSS 79

PASSIEVE SMART CARD-TECHNOLOGIE DIGITALE CILINDERS 3061 SC SIMONS VOSS 79 PASSIEVE SMART CARD-TECHNOLOGIE DIGITALE CILINDERS 3061 SC SIMONS VOSS 79 80 PASSIEVE SMART CARD-TECHNOLOGIE DIGITALE CILINDERS SC DUBBELE-KNOPCILINDERS 3061 SC COMFORT Digitale cilinder SC met ingekapselde

Nadere informatie

PASSIEVE SMART CARD-TECHNOLOGIE IDENTIFICATIEMEDIA EN HUN PROGRAMMERING SIMONS VOSS 69

PASSIEVE SMART CARD-TECHNOLOGIE IDENTIFICATIEMEDIA EN HUN PROGRAMMERING SIMONS VOSS 69 PASSIEVE SMART CARD-TECHNOLOGIE IDENTIFICATIEMEDIA EN HUN PROGRAMMERING SIMONS VOSS 69 70 PASSIEVE TECHNOLOGIE IDENTIFICATIEMEDIA EN HUN PROGRAMMERING SMART CARDS SMART TAGS G1 G2 Sinds kort biedt SimonsVoss

Nadere informatie

DISCOVER OUR KEYLESS WORLD. BEVEILIGINGSTECHNIEK VAN DE TOEKOMST: VANDAAG.

DISCOVER OUR KEYLESS WORLD. BEVEILIGINGSTECHNIEK VAN DE TOEKOMST: VANDAAG. DISCOVER 1 OUR KEYLESS WORLD. BEVEILIGINGSTECHNIEK VAN DE TOEKOMST: VANDAAG. GESELECTEERD EN VERZORGD DOOR info@optilox.com 078 6170707 2 3 Houd het op het gebied van veiligheid eenvoudig. Eenvoudig intelligent

Nadere informatie

Productcatalogus. Starter-systeem. Het summum in beveiliging zonder sleutels.

Productcatalogus. Starter-systeem. Het summum in beveiliging zonder sleutels. Productcatalogus. Starter-systeem Het summum in beveiliging zonder sleutels. ZONDER SLEUTEL OPENEN EN SLUITEN: GEWOON MET EEN SIGNAAL! HANG UW OUDE SLEUTELS AAN DE WILGEN... Bij een mechanisch sluitsysteem

Nadere informatie

Burgervriendelijk toegangsbeheer!

Burgervriendelijk toegangsbeheer! Veiligheid bij overheidsinstellingen Burgervriendelijk toegangsbeheer! SYSTEEM 3060: DIGITALE SLUIT- EN TOEGANGSCONTROLE VOOR Nationale en regionale overheden. BURGERVRIENDE- LIJKHEID BERGT OOK RISICO

Nadere informatie

Het openen en sluiten van nu: gewoon elektronisch en heel intelligent! Intelligente oplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven

Het openen en sluiten van nu: gewoon elektronisch en heel intelligent! Intelligente oplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven Het openen en sluiten van nu: gewoon elektronisch en heel intelligent! Intelligente oplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven Logisch Openen en sluiten zonder sleutel is de consequente keuze voor

Nadere informatie

Uw smartphone als sleutel

Uw smartphone als sleutel Uw smartphone als sleutel AirKey Het sluitsysteem voor flexibele toepassingen Net zo dynamisch als de behoeften van de klant AirKey is een eigen innovatie van EVVA. Het elektronische sluitsysteem dat ontwikkeld

Nadere informatie

Uw smartphone als sleutel

Uw smartphone als sleutel Uw smartphone als sleutel AirKey Het sluitsysteem voor flexibele toepassingen Net zo dynamisch als de behoeften van de klant AirKey is een eigen innovatie van EVVA. Het elektronische sluitsysteem dat ontwikkeld

Nadere informatie

Kaba evolo de basis voor een veilige toekomst

Kaba evolo de basis voor een veilige toekomst Kaba evolo de basis voor een veilige toekomst Met Kaba evolo gaat voor u de wereld van elektronische sluitsystemen open, in al zijn eenvoud en flexibiliteit. 2 Een toegangssysteem met toekomst Flexibiliteit

Nadere informatie

Toegangsbeheer in optima forma.

Toegangsbeheer in optima forma. Veiligheid in de gezondheidszorg Toegangsbeheer in optima forma. SYSTEEM 3060: DIGITALE SLUIT- EN TOEGANGSCONTROLE VOOR ZIEKENHUIZEN, REVALIDATIECENTRA E.D. OPEN VOOR RISICO S EN BIJWERKINGEN. GEBREK AAN

Nadere informatie

Digitale sluitsysteem 3060

Digitale sluitsysteem 3060 Stand: Januari 2004 Inhoudsopgave 1.0 Algemeen werkingsprincipe 3 2.0 De componenten van het digitale sluit- en organisatiesysteem 3060 3 2.1 Software LDB 3 2.2 Programmering 4 2.3 Digitale cilinder 3061

Nadere informatie

HET SUMMUM IN BEVEILIGING ZONDER SLEUTELS. BEURSNIEUWS

HET SUMMUM IN BEVEILIGING ZONDER SLEUTELS. BEURSNIEUWS 1 HET SUMMUM IN BEVEILIGING ZONDER SLEUTELS. BEURSNIEUWS 2 NIEUWS EEN FASCINEREND KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN WELKOM BIJ SIMONS VOSS! Het internationale succes van ons digitale sluit- en toegangscontrolesysteem

Nadere informatie

BANK GERA-GREIZ VERTROUWT OP DE DIGITALE SLUITTECHNIEK VAN SIMONSVOSS.

BANK GERA-GREIZ VERTROUWT OP DE DIGITALE SLUITTECHNIEK VAN SIMONSVOSS. BANK GERA-GREIZ VERTROUWT OP DE DIGITALE SLUITTECHNIEK VAN SIMONSVOSS. SEITE Seite 1 BANK GERA-GREIZ VERTROUWT OP DE DIGITALE SLUITTECHNIEK VAN SIMONSVOSS. VEILIGE SYSTEMEN. Het groene hart van Duitsland,

Nadere informatie

BEVEILIGINGSTECHNIEK IN DE TOEKOMST: TEGENWOORDIG

BEVEILIGINGSTECHNIEK IN DE TOEKOMST: TEGENWOORDIG BEVEILIGINGSTECHNIEK IN DE TOEKOMST: TEGENWOORDIG 1 2 Pak het thema beveiliging gewoon aan. Gewoon intelligent. Met het digitale sluiten toegangscontrolesysteem 3060 van SimonsVoss. 3 INHOUD 04 BEDRIJF

Nadere informatie

Handboeak SMARTCD.G2 02.2015

Handboeak SMARTCD.G2 02.2015 02.2015 2 / 14 1 Voorgeschreven gebruik... 3 2 Veiligheidsadviezen... 4 3 Leveromvang... 5 4 Aansluiting op een pc/laptop... 6 5 Opladen van de accu's... 7 6 Inbedrijfstelling... 8 7 Configuratie van de

Nadere informatie

BAGARMOSSENS SKOLA: EEN IDEE MAAKT SCHOOL.

BAGARMOSSENS SKOLA: EEN IDEE MAAKT SCHOOL. BAGARMOSSENS SKOLA: EEN IDEE MAAKT SCHOOL. PAGE 1 We leren niet voor school, maar voor het leven. Het behalen van een diploma wordt dan ook in heel Europa uitbundig gevierd. In Zweden vieren eindexamenkandidaten

Nadere informatie

De problemen van mechanische deuren in uw beveiligingssysteem

De problemen van mechanische deuren in uw beveiligingssysteem Oplossing hier! De problemen van mechanische deuren in uw beveiligingssysteem Duur beheer van twee beveiligingssystemen: het toegangscontrolesysteem en het mechanische sluitsysteem, plus andere problemen:

Nadere informatie

SIMONSVOSS TECHNISCH PARTNER VAN DE MAIN-SPESSART-KLINIEK: EEN GESLAAGDE OPERATIE.

SIMONSVOSS TECHNISCH PARTNER VAN DE MAIN-SPESSART-KLINIEK: EEN GESLAAGDE OPERATIE. SIMONSVOSS TECHNISCH PARTNER VAN DE MAIN-SPESSART-KLINIEK: EEN GESLAAGDE OPERATIE. MAIN-SPESSART-KLINIEK 2.2012 PAGE Seite 1 Of het nu gaat om een ongeval, een ziekte, een geboorte of een hulpbehoevend

Nadere informatie

ACTIEVE TECHNOLOGIE DIGITALE SMART RELAIS 3063 SIMONS VOSS 53

ACTIEVE TECHNOLOGIE DIGITALE SMART RELAIS 3063 SIMONS VOSS 53 ACTIEVE TECHNOLOGIE SMART RELAIS 3063 SIMONS VOSS 53 54 ACTIEVE TECHNOLOGIE SMART RELAIS SMART RELAIS 3063 G1 G2 De digitale SmartRelais 3063 heeft de functie van een toegangscontrolelezer of sleutelschakelaar.

Nadere informatie

Open je wereld met. Elektronische toegangscontrole ENiQ

Open je wereld met. Elektronische toegangscontrole ENiQ Open je wereld met Elektronische toegangscontrole ENiQ De volgende generatie elektronische toegangscontrole DOM is al jaren de betrouwbare partner voor elektronische toegangscontrolesystemen. De onderneming

Nadere informatie

Wandlezer online. Ethernet / RS485. Virtueel netwerk met offline cilinders. Ethernet / RS485. Programmeer station. Ethernet / VPN VPN

Wandlezer online. Ethernet / RS485. Virtueel netwerk met offline cilinders. Ethernet / RS485. Programmeer station. Ethernet / VPN VPN Wandlezer online Ethernet / RS485 Virtueel netwerk met offline cilinders Programmeer station Ethernet / RS485 Service apparaat VPN Ethernet / VPN Ethernet Online systeem d.m.v. Wi-Fi VPN Ethernet Ethernet

Nadere informatie

VRIJ PROGRAMMEERBAAR BEVOEGDHEDEN MET EEN MUISKLIK VERLENEN LSM BUSINESS/LSM PROFESSIONAL: OP DATABANK GEBASEERD MULTIUSER- EN CLIENTCOMPATIBEL

VRIJ PROGRAMMEERBAAR BEVOEGDHEDEN MET EEN MUISKLIK VERLENEN LSM BUSINESS/LSM PROFESSIONAL: OP DATABANK GEBASEERD MULTIUSER- EN CLIENTCOMPATIBEL SOFTWARE LSM BASIC: VRIJ PROGRAMMEERBAAR BEVOEGDHEDEN MET EEN MUISKLIK VERLENEN TOEGANGSCONTROLE, TIJDZONESTURING EN REGISTRATIE LSM BUSINESS/LSM PROFESSIONAL: OP DATABANK GEBASEERD MULTIUSER- EN CLIENTCOMPATIBEL

Nadere informatie

UNIVERSITEIT VAN LEEDS : EEN KLASSE APART.

UNIVERSITEIT VAN LEEDS : EEN KLASSE APART. UNIVERSITEIT VAN LEEDS : EEN KLASSE APART. PAGE 1 Fans van Engeland weten het allang: niet alleen Londen heeft veel te bieden. Als absolute hotspot van het noorden geldt Leeds, de grootste stad van het

Nadere informatie

Xesar. De veelzijdige beveiliging

Xesar. De veelzijdige beveiliging Xesar De veelzijdige beveiliging Xesar Het sluitsysteem voor complexe toepassingen Xesar De veelzijdige beveiliging voor professionele toepassingen Xesar is een eigen innovatie van EVVA. Het elektronische

Nadere informatie

ROCHE DIAGNOSTICS: INNOVATIE IN DIENST VAN DE GEZONDHEID.

ROCHE DIAGNOSTICS: INNOVATIE IN DIENST VAN DE GEZONDHEID. ROCHE DIAGNOSTICS: INNOVATIE IN DIENST VAN DE GEZONDHEID. SEITE Seite 1 INNOVATIE IN DIENST VAN DE GEZONDHEID. Roche, met zijn hoofdkantoor in Bazel, Zwitserland, is een wereldwijd toonaangevende, onderzoeksgerichte

Nadere informatie

TECHNISCHE INFORMATICA AAN DE UNIVERSITEIT HANNOVER: BESLISSING MET TOEKOMST.

TECHNISCHE INFORMATICA AAN DE UNIVERSITEIT HANNOVER: BESLISSING MET TOEKOMST. TECHNISCHE INFORMATICA AAN DE UNIVERSITEIT HANNOVER: BESLISSING MET TOEKOMST. SEITE Seite 1 TECHNISCHE INFORMATICA AAN DE UNIVERSITEIT HANNOVER: BESLISSING MET TOEKOMST. De bezoeker vindt op het universiteitsterrein

Nadere informatie

Kaba evolo De basis voor een veilige toekomst. Kaba evolo opent de wereld van de elektronische sluitsystemen.

Kaba evolo De basis voor een veilige toekomst. Kaba evolo opent de wereld van de elektronische sluitsystemen. Kaba evolo De basis voor een veilige toekomst Kaba evolo opent de wereld van de elektronische sluitsystemen. 23 Een access systeem met een toekomst Flexibiliteit door organisatie In het moderne leven volgen

Nadere informatie

DIGITAAL SLUITSYSTEEM. ZONDER BATTERIJEN. ZONDER ZORGEN.

DIGITAAL SLUITSYSTEEM. ZONDER BATTERIJEN. ZONDER ZORGEN. DIGITAAL SLUITSYSTEEM. ZONDER BATTERIJEN. ZONDER ZORGEN. Digitaal toegangsbeheer zonder batterijen, zonder bekabeling. Eenvoudig te installeren en te onderhouden. DIGITAAL SLUITSYSTEEM MET EIGEN ENERGIE-

Nadere informatie

RONALD MC DONALD: EEN HART VOOR KINDEREN.

RONALD MC DONALD: EEN HART VOOR KINDEREN. RONALD MC DONALD: EEN HART VOOR KINDEREN. RONALD MC DONALD 8.2011 PAGE Seite 1 Big Mac, McFlurry, Chicken McNuggets miljoenen mensen zeggen elke dag: I m lovin it. Maar McDonald s biedt veel meer. Van

Nadere informatie

Digitaal sluitsysteem

Digitaal sluitsysteem Digitaal sluitsysteem Zonder batterijen Zonder zorgen Digitaal toegangsbeheer zonder batterijen zonder bekabeling Eenvoudig te installeren Eenvoudig te onderhouden info@stedaparts.nl www.stedaparts.nl

Nadere informatie

OPERTIS elock express Systeemmanagement

OPERTIS elock express Systeemmanagement Prestatiekenmerken van de -software: Systeembeheer: Databank: SQLite Gelijktijdige gebruikers: 1 Gegevensbeveiliging: Talen: Gebruiksmogelijkheid: Cliëntopties: Overzichten van de stamgegevens: Sluitschema's:

Nadere informatie

Nieuwe producten. Alle innovaties van EVVA in één overzicht

Nieuwe producten. Alle innovaties van EVVA in één overzicht Nieuwe producten Alle innovaties van EVVA in één overzicht XESAR de nieuwe oplossing voor toegangscontrole Eenvoudig in concept hoogste veiligheid De eisen van onze partners en klanten voor oplossingen

Nadere informatie

Nieuwe producten. Het summum in beveiliging zonder sleutels

Nieuwe producten. Het summum in beveiliging zonder sleutels Nieuwe producten Het summum in beveiliging zonder sleutels 2 NIEUWE PRODUCTEN De vooruitgang gaat verder SimonsVoss gaat voorop Met de marktintroductie van ons digitale sluit- en toegangscontrolesysteem

Nadere informatie

wapploxx Doordachte toegangscontrole

wapploxx Doordachte toegangscontrole wapploxx Doordachte toegangscontrole Web gebaseerd toegangsmanagement, Alarmkoppeling en App bediening Slimme toegangscontrole voor kleine t/m middelgrote objecten wapploxx Intelligente toegangscontrole

Nadere informatie

Omega Active. Een uiterst flexibel, elektronisch systeem voor toegangscontrole

Omega Active. Een uiterst flexibel, elektronisch systeem voor toegangscontrole Omega Active Omega Active Een uiterst flexibel, elektronisch systeem voor toegangscontrole Een moderne toegangsbesturing in gebouwen vereist innovatieve oplossingen die zich flexibel aanpassen aan de meest

Nadere informatie

RONALD MC DONALD: EEN HART VOOR KINDEREN.

RONALD MC DONALD: EEN HART VOOR KINDEREN. RONALD MC DONALD: EEN HART VOOR KINDEREN. PAGE 1 Big Mac, McFlurry, Chicken McNuggets miljoenen mensen zeggen elke dag: I m lovin it. Maar McDonald s biedt veel meer. Van oudsher zet de fastfoodketen zich

Nadere informatie

iloq S10 Digitaal sluitsysteem Zonder batterijen Zonder zorgen

iloq S10 Digitaal sluitsysteem Zonder batterijen Zonder zorgen iloq S10 Digitaal sluitsysteem Zonder batterijen Zonder zorgen Digitale cilinder met eigen energievoorziening Geen batterij en geen kabels Flexibel toegangsbeheer Vooruitstrevend en veilig sluitsysteem

Nadere informatie

BlueCompact. Uw Smart Home begint bij uw deur

BlueCompact. Uw Smart Home begint bij uw deur BlueCompact Uw Smart Home begint bij uw deur - Eenvoud: Bediening en beheer via een app - Snel: Verloren sleutel per omgaande laten blokkeren - Controle: Alle sluitgebeurtenissen exact bewaken - Flexibel:

Nadere informatie

Smartphone. Fingerprint. Bluetooth 4.0 LE RFID. Pincode. Elektronisch Deurslot. KeyApp. NFC voorbereid

Smartphone. Fingerprint. Bluetooth 4.0 LE RFID. Pincode. Elektronisch Deurslot. KeyApp. NFC voorbereid Bluetooth 4.0 LE RFID Elektronisch Deurslot Fingerprint NFC voorbereid Pincode De deur en toegangsrechten veilig en eenvoudig met uw smartphone te bedienen. Smartphone KeyApp www.burg.biz Innovatief en

Nadere informatie

DIGITAAL SLUITSYSTEEM. ZONDER BATTERIJEN. ZONDER ZORGEN.

DIGITAAL SLUITSYSTEEM. ZONDER BATTERIJEN. ZONDER ZORGEN. DIGITAAL SLUITSYSTEEM. ZONDER BATTERIJEN. ZONDER ZORGEN. Digitaal toegangsbeheer zonder batterijen, zonder bekabeling. Eenvoudig te installeren en te onderhouden. iloq voldoet aan de hoogst gestelde veiligheidseisen

Nadere informatie

CES OMEGA FLEX Veilig elegant en flexibel

CES OMEGA FLEX Veilig elegant en flexibel CEStronics CES OMEGA FLEX Veilig elegant en flexibel Elektronische deurbeslagen www.ces.eu/nl Een onderneming uit de CESGRUPPE Design komt samen met flexibiliteit Hoogwaardige uitstraling, zeer eenvoudige

Nadere informatie

LBS BADEN-WÜRTTEMBERG VERTROUWT OP SLUITTECHNIEK VAN SIMONSVOSS EEN THUIS VOOR DE TOEKOMST.

LBS BADEN-WÜRTTEMBERG VERTROUWT OP SLUITTECHNIEK VAN SIMONSVOSS EEN THUIS VOOR DE TOEKOMST. LBS BADEN-WÜRTTEMBERG VERTROUWT OP SLUITTECHNIEK VAN SIMONSVOSS EEN THUIS VOOR DE TOEKOMST. SEITE Seite 1 LBS BADEN-WÜRTTEMBERG VERTROUWT OP SLUITTECHNIEK VAN SIMONSVOSS EEN THUIS VOOR DE TOEKOMST. Of

Nadere informatie

DOM Tapkey Gemakkelijke mobiele toegang

DOM Tapkey Gemakkelijke mobiele toegang DOM Tapkey Gemakkelijke mobiele toegang DOM Tapkey GEMAKKELIJKE MOBIELE TOEGANG DOM Tapkey De smartphone is de sleutel DE SMARTPHONE IS DE SLEUTEL DOM en Tapkey bieden u het beste van beide werelden. Met

Nadere informatie

Programma. 1. Introductie ACES 2. Wat is elektronisch sluiten 3. Componenten 4. Stappenplan implementatie PH 11 ZI V01 1

Programma. 1. Introductie ACES 2. Wat is elektronisch sluiten 3. Componenten 4. Stappenplan implementatie PH 11 ZI V01 1 PH 11 ZI V01 0 Programma 1. Introductie ACES 2. Wat is elektronisch sluiten 3. Componenten 4. Stappenplan implementatie PH 11 ZI V01 1 ACES ACES is opgericht in 2009 en heeft als doelstelling de kwaliteit

Nadere informatie

Breid uw huidige toegangscontrolesysteem

Breid uw huidige toegangscontrolesysteem Breid uw huidige toegangscontrolesysteem uit met draadloze technologie Vergeet sleutels! Upgrade uw deuren naar Aperio 2 Heeft u een aantal toegangsgecontroleerde deuren en een aantal deuren die nog worden

Nadere informatie

bluechip Het elektronisch sluitsysteem. Componenten en oplossingen voor deuren

bluechip Het elektronisch sluitsysteem. Componenten en oplossingen voor deuren Het elektronisch sluitsysteem. voor deuren Componenten en oplossingen 02 Winkhaus Toegangsbeheer bluechip bluechip altijd een passende oplossing. Het elektronisch sluitsysteem bluechip is het ideale instrument

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE LOCKING SYSTEM MANAGEMENT 3.3 SERVICE PACK 1 BASIC BASIC ONLINE BUSINESS PROFESSIONAL STAND: JUNI 2016

PRODUCTINFORMATIE LOCKING SYSTEM MANAGEMENT 3.3 SERVICE PACK 1 BASIC BASIC ONLINE BUSINESS PROFESSIONAL STAND: JUNI 2016 LOCKING SYSTEM MANAGEMENT 3.3 SERVICE PACK 1 BASIC BASIC ONLINE BUSINESS PROFESSIONAL STAND: JUNI 2016 2 1.0... 3 1.1. LOCKING SYSTEM MANAGEMENT 3.3 SP1... 3 1.2. KORTE PRODUCTOMSCHRIJVING... 4 2.0 PRODUCTOMGEVING...

Nadere informatie

De veelzijdige beveiliging

De veelzijdige beveiliging De veelzijdige beveiliging Xesar Het sluitsysteem voor complexe toepassingen De veelzijdige beveiliging voor professioneel gebruik Xesar is een eigen innovatie van EVVA. Het elektronische sluitsysteem

Nadere informatie

HOGESCHOOL STRALSUND KIEST VOOR DE TOEGANGSCONTROLE VAN SIMONSVOSS: ZONDER SLEUTELS IN STRALSUND.

HOGESCHOOL STRALSUND KIEST VOOR DE TOEGANGSCONTROLE VAN SIMONSVOSS: ZONDER SLEUTELS IN STRALSUND. HOGESCHOOL STRALSUND KIEST VOOR DE TOEGANGSCONTROLE VAN SIMONSVOSS: ZONDER SLEUTELS IN STRALSUND. SEITE Seite 1 HOGESCHOOL STRALSUND KIEST VOOR DE TOEGANGSCONTROLE VAN SIMONSVOSS: ZONDER SLEUTELS IN STRALSUND.

Nadere informatie

ICS. Het uitgekiende systeem voor uitstekende beveiliging

ICS. Het uitgekiende systeem voor uitstekende beveiliging ICS Het uitgekiende systeem voor uitstekende beveiliging ICS unieke technologie & professionele toepassingen ICS is het intelligente systeem onder de mechanische sluitsystemen. Met een uitgekiende, unieke

Nadere informatie

Veiligheid & Comfort voor deuren

Veiligheid & Comfort voor deuren Veiligheid & Comfort voor deuren Elektronische toegangscontrole voor woning & kantoor www.abus-seccor.de Seitenüberschrift, 10 Pt Regular ABUS Seccor biedt voor veel verschillende eisen en taken de precies

Nadere informatie

Aritech Comfort security systemen CS375 CS575 CS875. g GE Interlogix

Aritech Comfort security systemen CS375 CS575 CS875. g GE Interlogix Aritech Comfort security systemen CS375 CS575 CS875 g GE Interlogix Een gerustgevoel, comfortabele beveiliging De comfort security systemen van GE Interlogix zijn meer dan eenvoudige alarmsystemen, zij

Nadere informatie

Een CLIQ-sluitsysteem beheert u voortaan van overal!

Een CLIQ-sluitsysteem beheert u voortaan van overal! CLIQ goes mobile! Een CLIQ-sluitsysteem beheert u voortaan van overal! IKON de specialist in sluitsystemen sinds 1926! ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions CLIQ gaat ze nu mobiel en

Nadere informatie

BROUWERIJ BECK & CO / INBEV DEUTSCHLAND KIEST VOOR HET SLUITSYSTEEM VAN SIMONSVOSS: BESCHERMERS VAN DE BREMER BROUWKUNST.

BROUWERIJ BECK & CO / INBEV DEUTSCHLAND KIEST VOOR HET SLUITSYSTEEM VAN SIMONSVOSS: BESCHERMERS VAN DE BREMER BROUWKUNST. BROUWERIJ BECK & CO / INBEV DEUTSCHLAND KIEST VOOR HET SLUITSYSTEEM VAN SIMONSVOSS: BESCHERMERS VAN DE BREMER BROUWKUNST. BROUWERIJ BECK & CO / INBEV DEUTSCHLAND KIEST VOOR HET SLUITSYSTEEM VAN SIMONSVOSS:

Nadere informatie

Productcatalogus 2012 ONTDEK ONZE SLEUTELVRIJE WERELD.

Productcatalogus 2012 ONTDEK ONZE SLEUTELVRIJE WERELD. Productcatalogus 2012 ONTDEK ONZE SLEUTELVRIJE WERELD. GESELECTEERD EN VERZORGD DOOR info@optilox.com 078 6170707 2 INHOUD 3 DE SLEUTELLOZE WERELD VAN SIMONSVOSS: TECHNOLOGIE WAARVAN U PROFITEERT. Toegangscontrole

Nadere informatie

Kaba evolo smart. Beveiligde toegang Eenvoudig beheerd

Kaba evolo smart. Beveiligde toegang Eenvoudig beheerd Kaba evolo smart Beveiligde toegang Eenvoudig beheerd De slimme toegangsoplossing Zelfs kleine bedrijven, zoals benzinestations, start-ups, winkels en ambachtelijke bedrijven, hebben behoefte aan efficiënte

Nadere informatie

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 2 U hoeft zich geen zorgen meer te maken met de 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Het systeem wordt gedefinieerd door uw wensen

Nadere informatie

omega active a d v i e s m o n t a g e s e r v i c e o n d e r h o u d

omega active a d v i e s m o n t a g e s e r v i c e o n d e r h o u d omega active a d v i e s m o n t a g e s e r v i c e o n d e r h o u d Een uiterst flexibel, elektronisch systeem voor toegangscontrole Een moderne toegangsbesturing in gebouwen vereist innovatieve oplossingen

Nadere informatie

MULTINETWORKING. Router (LAN/WLAN) USB CENTRAAL SYSTEEMBEHEER CENTRAAL DEURBEWAKING CENTRAAL AANSTUREN VAN EXTERNE SYSTEMEN

MULTINETWORKING. Router (LAN/WLAN) USB CENTRAAL SYSTEEMBEHEER CENTRAAL DEURBEWAKING CENTRAAL AANSTUREN VAN EXTERNE SYSTEMEN MULTINETWORKING Gebruiker 1 PC communicatie knooppunt (CommNode) Gebruiker 2 Gebruiker 3 Router (LAN/WLAN) Digitale cilinder Internet/intranet (TCP/IP) USB 26 khz CENTRAAL SYSTEEMBEHEER CENTRAAL DEURBEWAKING

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE LOCKING SYSTEM MANAGEMENT 3.2 SP2 STAND: OKTOBER 2014

PRODUCTINFORMATIE LOCKING SYSTEM MANAGEMENT 3.2 SP2 STAND: OKTOBER 2014 LOCKING SYSTEM MANAGEMENT 3.2 SP2 STAND: OKTOBER 2014 2 1.0... 3 1.1. LOCKING SYSTEM MANAGEMENT 3.2 SP2 - PRODUCTAFBEELDING... 3 1.2. KORTE PRODUCTOMSCHRIJVING... 4 2.0 PRODUCTOMGEVING... 5 2.1. SYSTEEMVOORWAARDEN...

Nadere informatie

SIMONSVOSS TECHNISCH PARTNER VAN DALÍ DE TENTOONSTELLING IN BERLIJN.

SIMONSVOSS TECHNISCH PARTNER VAN DALÍ DE TENTOONSTELLING IN BERLIJN. SIMONSVOSS TECHNISCH PARTNER VAN DALÍ DE TENTOONSTELLING IN BERLIJN. SIMONSVOSS TECHNISCH PARTNER VAN DALÍ DE TENTOONSTELLING IN BERLIJN. HIGHTECH MEETS ART. Smeltende klokken, brandende giraffen, zijn

Nadere informatie

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen AxiomLite is een product van de ARAS Security groep - www.aras.be toonaangevend in toegangscontrole

Nadere informatie

iloq Digital Locking. No Batteries.

iloq Digital Locking. No Batteries. iloq Digital Locking. No Batteries. iloq S10 - Oulu muziek theater iloq S10 - LM Engström Hoge school, Gotenburg Het Tirkkonen Huis (Monument), Tampere Oulu s Postkantoor Woning coöperatie Haukka Helsinki

Nadere informatie

Flexibiliteit op een hoger niveau MAP 5000 inbraakalarmsystemen

Flexibiliteit op een hoger niveau MAP 5000 inbraakalarmsystemen Flexibiliteit op een hoger niveau MAP 5000 inbraakalarmsystemen 2 MAP 5000 inbraakalarmsystemen Flexibele en geavanceerde technologie die nieuwe normen stelt Inbraakalarmsystemen zijn een onmisbaar onderdeel

Nadere informatie

3KSplus. Het uitstekende systeem voor optimale beveiliging

3KSplus. Het uitstekende systeem voor optimale beveiliging 3KSplus Het uitstekende systeem voor optimale beveiliging 3KSplus gepatenteerde technologie & gebruik onder de zwaarste omstandigheden 3KSplus is het mechanische sluitsysteem met de hoogste weerstand.

Nadere informatie

AirKey. Gewoon intelligent. Nu ook voor iphone

AirKey. Gewoon intelligent. Nu ook voor iphone AirKey Gewoon intelligent Nu ook voor iphone AirKey Net zo dynamisch als de behoeften van de klant Marc verstuurt sleutels met het online systeem Marc is de eigenaar van een reclamebureau. Zijn team bestaat

Nadere informatie

Xesar. De veelzijdige beveiliging

Xesar. De veelzijdige beveiliging Xesar De veelzijdige beveiliging De professionele oplossing Alles over Xesar heel eenvoudig toegelicht. voor uw bedrijf Xesar Veilig en flexibel Xesar is het veelzijdige elektronische sluitsysteem van

Nadere informatie

S10 ONLINE OP AFSTAND TE BEHEREN DIGITAAL SLUITSYSTEEM

S10 ONLINE OP AFSTAND TE BEHEREN DIGITAAL SLUITSYSTEEM S10 ONLINE OP AFSTAND TE BEHEREN DIGITAAL SLUITSYSTEEM OP AFSTAND TE BEHEREN DIGITAAL SLUITSYSTEEM iloq breidt haar bekroonde S10 sluitsysteem uit tot een volledig op afstand te beheren toegangsbeheersysteem.

Nadere informatie

bluesmart Toegangsbeheersysteem voor de toekomst. Intelligent en comfortabel. voor deuren

bluesmart Toegangsbeheersysteem voor de toekomst. Intelligent en comfortabel. voor deuren bluesmart Toegangsbeheersysteem voor de toekomst. Intelligent en comfortabel. voor deuren 02 Elektronisch toegangsbeheersysteem Winkhaus bluesmart Winkhaus bluesmart Elektronisch toegangsbeheersysteem

Nadere informatie

The finest in keyless security. De beveiligingstechnologie van de toekomst: nu al

The finest in keyless security. De beveiligingstechnologie van de toekomst: nu al The finest in keyless security De beveiligingstechnologie van de toekomst: nu al 2 Ontdek de wereld zonder sleutels van SimonsVoss 3 Inhoud 04 Onderneming 06 Geschiedenis 08 Filosofie 10 Digitale sluitsystemen

Nadere informatie

EPS. Het klassieke systeem voor goede beveiliging

EPS. Het klassieke systeem voor goede beveiliging EPS Het klassieke systeem voor goede beveiliging EPS gepatenteerde technologie & veelzijdige toepassingen Geavance EPS is het klassieke succesnummer onder de mechanische sluitsystemen. Met beproefde technologie

Nadere informatie

Onze sterkste drive De automatische draaideuraandrijving GEZE Powerturn

Onze sterkste drive De automatische draaideuraandrijving GEZE Powerturn Onze sterkste drive De automatische draaideuraandrijving GEZE Powerturn www.powerturn.gezebenelux.com GEZE Benelux B.V. Industrieterrein Kapelbeemd Steenoven 36 5626 DK Eindhoven Nederland Telefoon: +31

Nadere informatie

Een betere beveiliging van uw zorginstelling met elektronische sluitsystemen

Een betere beveiliging van uw zorginstelling met elektronische sluitsystemen White paper Een betere beveiliging van uw zorginstelling met elektronische sluitsystemen Kwaliteit en betrouwbaarheid, daar staan alle Kaba-producten om bekend. Ultramoderne techniek en uitermate hoge

Nadere informatie

Productcatalogus. Intelligente oplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven

Productcatalogus. Intelligente oplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven Productcatalogus Intelligente oplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven Bediening zonder sleutels is de consequente beslissing voor meer comfort en veiligheid. Bij auto s is het op afstand openen

Nadere informatie

BEVEILIGINGSTECHNIEK VAN DE TOEKOMST. VANDAAG. Januari 2012

BEVEILIGINGSTECHNIEK VAN DE TOEKOMST. VANDAAG. Januari 2012 BEVEILIGINGSTECHNIEK VAN DE TOEKOMST. VANDAAG. Januari 2012 DISCOVER OUR KEYLESS WORLD. ONDERNEMING SYSTEEM 3060 REFERENTIES CONTACT PAGINA 3 ONDERNEMING Ι SYSTEEM 3060 Ι REFERENTIES Ι CONTACT ONDERNEMING

Nadere informatie

EVVA. Mechanische en elektronische sluitsystemen

EVVA. Mechanische en elektronische sluitsystemen EVVA Mechanische en elektronische sluitsystemen Mechanisch EVVA-systeem in de praktijk bewezen veiligheid Elk van de mechanische systemen op zich is uniek qua techniek en functionaliteit. Eén ding hebben

Nadere informatie

Aritech Comfort security systemen CS175 CS275 CS375. g GE Interlogix

Aritech Comfort security systemen CS175 CS275 CS375. g GE Interlogix Aritech Comfort security systemen CS175 CS275 CS375 g GE Interlogix Een gerustgevoel, comfortabele beveiliging De comfort security systemen van GE Interlogix zijn meer dan eenvoudige alarmsystemen, zij

Nadere informatie

Nemef ENTR. Open je deur met smartphone of afstandsbediening. Veiliger. Vrijer. Vriendelijker.

Nemef ENTR. Open je deur met smartphone of afstandsbediening. Veiliger. Vrijer. Vriendelijker. Nemef ENTR flexibel wooncomfort. Open je deur met smartphone of afstandsbediening. Veiliger. Vrijer. Vriendelijker. Met de digitale ontwikkelingen verandert onze leefwereld. Nemef heeft een bijzonder flexibel

Nadere informatie

Kaba evolo - de basis voor een veilige toekomst Toegangscontrole by Kaba. eenvoudig flexibel uitbreidbaar

Kaba evolo - de basis voor een veilige toekomst Toegangscontrole by Kaba. eenvoudig flexibel uitbreidbaar Kaba evolo - de basis voor een veilige toekomst Toegangscontrole by Kaba eenvoudig flexibel uitbreidbaar Een toegangssysteem met toekomst Kaba evolo vormt een duurzame investering in veiligheid en groeit

Nadere informatie

LIPS Kek Genie. De eindeloze mogelijkheden van intelligente elektronica. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

LIPS Kek Genie. De eindeloze mogelijkheden van intelligente elektronica. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions LIPS Kek Genie De eindeloze mogelijkheden van intelligente elektronica ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Het systeem met eindeloze mogelijkheden Op het eerste gezicht is de Kek Genie

Nadere informatie

Met oneindige merkbescherming.

Met oneindige merkbescherming. Met oneindige merkbescherming. KM/WM cilinders. nemef.nl ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Sluitsystemen. Nemef biedt het juiste sluitsysteem voor iedere situatie. De profielen KM

Nadere informatie

keytec N-tra Het veelzijdige keersleutelsysteem winkhaus.nl

keytec N-tra Het veelzijdige keersleutelsysteem winkhaus.nl keytec N-tra Het veelzijdige keersleutelsysteem winkhaus.nl 2 keytec N-tra Gecertificeerde kwaliteit van Winkhaus Traditie gecombineerd met innovatie Al sinds 1854 kiest Winkhaus altijd voor kwaliteit

Nadere informatie

MCS. Het baanbrekende systeem voor ongeëvenaarde veiligheid

MCS. Het baanbrekende systeem voor ongeëvenaarde veiligheid MCS Het baanbrekende systeem voor ongeëvenaarde veiligheid MCS unieke technologie & complexe toepassingen Magn De veiligheidstechniek van MCS werd in nauwe samenwerking met technische universiteiten ontwikkeld

Nadere informatie

eerste in oplossingen van morgen, vandaag XS4 //re-volution 11 jaar, 1,200,000 sloten, en nog steeds innoverend limited edition

eerste in oplossingen van morgen, vandaag XS4 //re-volution 11 jaar, 1,200,000 sloten, en nog steeds innoverend limited edition GESELECTEERD EN VERZORGD DOOR info@optilox.com 078 6170707 eerste in oplossingen van morgen, vandaag XS4 //re-volution 11 jaar, 1,200,000 sloten, en nog steeds innoverend limited edition XS4 RE-VOLUTION

Nadere informatie

AirKey. Uw smartphone als sleutel

AirKey. Uw smartphone als sleutel AirKey Uw smartphone als sleutel Net zo dynamisch als de Alles over AirKey heel eenvoudig toegelicht. behoeften van de klant AirKey De flexibele toegangs oplossing op kantoor De moderne arbeidswereld is

Nadere informatie

Draai-kiep raambeslag. - modulaire opbouw - geoptimaliseerd sluitsysteem - comfortabele bediening - toepasbaar in houten en kunststof ramen

Draai-kiep raambeslag. - modulaire opbouw - geoptimaliseerd sluitsysteem - comfortabele bediening - toepasbaar in houten en kunststof ramen De nieuwe generatie draai-kiep raambeslag BUVA activpilot Draai-kiep raambeslag - modulaire opbouw - geoptimaliseerd sluitsysteem - comfortabele bediening - toepasbaar in houten en kunststof ramen BUVA

Nadere informatie

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen AxiomLite is een product van de ARAS Security groep - www.aras.nl / www.aras.be toonaangevend

Nadere informatie

CareLock. Gecontroleerde toegang tot woningen

CareLock. Gecontroleerde toegang tot woningen CareLock Gecontroleerde toegang tot woningen Telecare Telecare is het continu en op afstand monitoren van noodsituaties en veranderingen in levensstijl bij cliënten. Het maakt daarbij overigens niet uit

Nadere informatie

DIGITAAL SLUIT- EN TOEGANGSCONTROLE- SYTEEM 3060

DIGITAAL SLUIT- EN TOEGANGSCONTROLE- SYTEEM 3060 DIGITAAL SLUIT- EN TOEGANGSCONTROLE- SYTEEM 3060 HET SUMMUM IN BEVEILIGING ZONDER SLEUTELS Januar 2017 01 ONDERNEMING 02 :: OVERZICHT 03 :: ACTIEVE TECHNOLOGIE 04 :: PASSIEVE TECHNOLOGIE 05 :: MULTI- NETWORKING

Nadere informatie

OMEGA Mifare. Draadloze online toegangscontrole. www.ces.eu. A company of CESGRUPPE

OMEGA Mifare. Draadloze online toegangscontrole. www.ces.eu. A company of CESGRUPPE OMEGA Mifare Draadloze online toegangscontrole www.ces.eu A company of CESGRUPPE OMEGA Mifare 2 OMEGA Mifare is een uiterst flexibel online systeem voor toegangscontrole Een moderne toegangsbesturing in

Nadere informatie

e-primo Het flexibele systeem voor hoge veiligheid

e-primo Het flexibele systeem voor hoge veiligheid e-primo Het flexibele systeem voor hoge veiligheid Meer flexibiliteit voor e-primo gezinnen, vrienden en op kantoor e-primo Veilig en flexibel tegelijkertijd U wilt een goede beveiliging en bovendien heel

Nadere informatie

de ultieme hoge beveiligingsbehoefte

de ultieme hoge beveiligingsbehoefte Professionele oplossingen voor de ultieme hoge beveiligingsbehoefte Elke branche kampt wereldwijd met toenemende veiligheidsproblemen. Onze missie bestaat erin deze uitdagingen aan te gaan en complete

Nadere informatie

EPS. Het klassieke systeem voor goede beveiliging

EPS. Het klassieke systeem voor goede beveiliging EPS Het klassieke systeem voor goede beveiliging EPS gepatenteerde technologie en veelzijdige toepassingen Geavance EPS is het klassieke succesnummer onder de mechanische sluitsystemen. Met beproefde technologie

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Nieuwe generatie intercom met verbeterde functionaliteiten voor veelzijdige beveiliging en gebouwbeheer Net2 Entry is het meest gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Net2 PaxLock. De complete draadloze toegangscontrole oplossing

Net2 PaxLock. De complete draadloze toegangscontrole oplossing Net2 PaxLock De complete draadloze toegangscontrole oplossing Net2 PaxLock De compleet draadloze toegangscontrole oplossing die voldoet aan al uw eisen. Net2 PaxLock is een veelzijdig product, ontworpen

Nadere informatie