Ik hoop dat het niet te winderig is en dat je me kunt horen, want ik heb vandaag veel te vertellen. Ten eerste is dit een dag van ware bekentenissen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ik hoop dat het niet te winderig is en dat je me kunt horen, want ik heb vandaag veel te vertellen. Ten eerste is dit een dag van ware bekentenissen. "

Transcriptie

1 Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport op een winderige 2e maart, En ik ben hier in Costa Rica want iemand vroeg me te zeggen waar ik ben in deze rapportages. Dus dit is waar ik ben. Ik sta hier bij een bloem op dit moment in mijn voortuin. Ik zeg je waar ik ben, en de Maan is in Boogschutter. En zal daar vandaag zijn, morgen is het donderdag, en gaat dan naar Steenbok, en gaat dan helemaal door Steenbok, vrijdag raakt ze Pluto, komt vierkant met Uranus, driehoek met Jupiter. Zaterdag gaat ze naar Waterman, en blijft daar even hangen tot maandag. Maandag gaat ze naar Vissen en komt daar samen met de Zon voor de totale Zonne-eclips, dinsdag. 8 maart, 18 graden en 56 minuten in het teken Vissen. Totale Solar-eclips en zet de toon als enige totale Solar-eclips dit jaar- en zet daarmee op z n minst de toon voor de komende zes maanden, en deze Solar-eclips is op de zuidelijke maansknoop. Het is geen noordelijke maansknoop eclips, dat is nog zes maanden weg vanaf nu. Het is een zuidelijke maansknoop-eclips. En dat maakt dat de Zon de dominante en machtige kracht is in deze eclips, want de Maan is op haar eigen zuidelijke knoop, wat als het zwakkere punt wordt gezien. Dat is zo in de planetaire energie. Dus ik ga vandaag uiteraard praten over deze totale Solar-eclips in het teken Vissen. Mercurius gaat zaterdag Vissen binnen, dus dan hebben we de Maan, Mercurius, Neptunus, de Zon, Cheiron en de zuidelijke maansknoop allemaal in het teken Vissen, dus we gaan het veel hebben over Vissen vandaag. Maar wat is er nog meer gaande; terwijl Mercurius die zaterdag in Vissen gaat, gaat Mars naar Boogschutter. Dus hier hebben we een situatie waarin Mercurius vierkant staat met Mars op de 29 e graad van Schorpioen en Waterman en dan, op dezelfde dag, wisselen ze tegelijkertijd van teken en dan gaat Mars van Schorpioen in Boogschutter, Mercurius gaat van Waterman in Vissen, oh help! Ze reizen samen langs de cusps in een hoek van 90 graden. En we kunnen het dus even hebben over dit soort cirkels. Tegelijkertijd, zaterdag, hebben we nog een vierkant dan Mercurius vierkant Mars, maar het is ook het vierkant van de Zon met Saturnus. De Zon vierkant met Mars. De Zon in Vissen, conjunct met Neptunus, en Cheiron vierkant met Saturnus, en waar we natuurlijk te maken hebben met de eclips die op de zuidelijke maansknoop plaatsvindt, en dat is een Zonne-eclips. Wat betekent dat: de Zon is conjunct met de zuidelijke maansknoop, vierkant met Saturnus, en dat zijn er twee bij elkaar: Saturnus staat vierkant met de maansknopen. Oh help, en dit is een lange termijn effect voor de hele maand. Saturnus vierkant met de knopen. Dus het is een heleboel astrologie voor je, ik ga even ergens zitten en wat meer vertellen over wat al dit Astro-gebabbel betekent.

2 Ik hoop dat het niet te winderig is en dat je me kunt horen, want ik heb vandaag veel te vertellen. Ten eerste is dit een dag van ware bekentenissen. Want het is interessant, ik ben altijd bij deze Pele-rapporten een beetje terughoudend geweest in adverteren en praat dan altijd over veel zaken die gaande zijn bij mij, en het werd mij verteld dat de mensen dat willen weten. Ik doe heel veel verschillende dingen en veel verschillende workshops en ik geef een workshop van 2 tot 9 april, in Nosara, Costa Rica voor jullie, voor de last minute aanmeldingen. En dat is echt een zeer krachtige, en dit is de eerste keer dat ik echt hiermee kom, gebruikmakend van medische astrologie, in combinatie met Ayurvedische technologie, samen met Denise Kirpal waar ik samen les mee geef, en we nemen je astrologische geboortehoroscoop, zoals Mars die wordt geassocieerd met de bijnieren. Je kunt uitputting van de bijnieren hebben. En die bijnieren en Mars hebben te maken met de met het Zonnevlecht-chakra. En deze solar plexus heeft te maken met de Camel Pose, zoals het openen van de zonnevlecht, zodat we Kundalini Yoga Kriyas kunnen vormen. Als je Mars rijzend hebt, vierkant met Uranus in je geboortehoroscoop, dan heb je bijnierproblemen en condities die te maken hebben met je zenuwstelsel, en Camel Pose is dan daarop specifiek toegesneden, dat is een Yoga-pose die heel goed is voor je. Dus ik probeer de mensen samen te krijgen en er zijn nog een paar plaatsen over voor deze retraite. We zullen heel intens naar de horoscopen kijken vanuit een Maagd/gezondheid/voeding/medisch-perspectief en in de echte combinatie duiken van spirituele materie. Vanuit mijn zielsintentie, en mijn mentale houding (Mercurius) en mijn emotionele verlangens, en de Maan en wat er gebeurt in mijn fysieke lichaam, en dan zullen we komen met originele, persoonlijke en unieke Yoga-Kriyas. Voor iedereen bij deze retraite, en ik vind dat mooi om dat voor alle horoscopen te doen, ik doe dagelijks readings voor geboortehoroscopen. Ik vind het prachtig om mensen een Yogaroutine mee te geven die gebaseerd op de geboortehoroscoop. Dat is waar ik het gevoel heb dat Yoga echt samenkomt met astrologie als een healing-kunst. Dus deze retraite is echt heel mooi, en ik doe er daarna nog een in Guatemala, en in de zomer ben ik in Griekenland, en Frankrijk en Portugal en Noorwegen. Ik doe een aantal retraites in Europa voor al mijn Europese vrienden, ik hoop je daar te zien. Bij sommige zijn ook nog een paar plaatsen vrij. Wat nog meer: de loterij. Voor de liefhebbers van astrologie is de loterij nog steeds bezig, het enige wat ik wil doen is iets weggeven. Waarom doe ik deze loterij? De opbrengsten van deze loterij gaan uiteindelijk naar een astrologisch congres in Costa Rica. De eerste die ik bij elkaar wil brengen, ik wil het hele droomteam hier naar toe halen

3 vanuit Noorwegen, mensen komen uit Australië, Rick Levine komt, en Maurice Fernandez, ik heb al die droomteam-leden en al die fantastische astrologen, Patricia Walsh komt, en ik heb een plek, dit enorme flamingo-oord. Dat is aan het strand, aan het Flamingostrand hier in Costa Rica, en dat zal zijn in de lente van Dus de opbrengsten van deze loterij gaan naar de organisatie van dit droomteam, het is de astrologie die opstaat om samen de toekomst te creëren. Dat gaat een fantastische bijeenkomst worden en ik hoop dat jij er ook bij bent en dat is dus de eerste prijs. Een gratis astrologie-congres in Costa Rica volgend jaar, voor deze loterij. En verder geef ik in de loterij een gratis reading weg, zeven andere astrologen uit het droomteam geven gratis readings weg, Maurice Fernandez geeft een gratis cursus weg, ik geef T-shirts en cursussen en video s Er zijn 25 prijzen die meer dan 2500 dollar waard zijn bij deze loterij. Dus als je nog niet eerder een reading had, of je kent iemand die een reading wilt, of je wilt die eerste prijs winnen en naar Costa Rica komen en persoonlijke live astrologie krijgen aan het strand Ga dan naar newparadigmastrology.com. Als je kunt komen bij de astrologie en yoga voor je gezondheid in de komende maand, ga dan naar newparadigmastrology.com. Okee, ik deed het! Ik heb mezelf geadverteerd. Ik deed de aankondigingen. Ik pleegde inbreuk op de spirituele natuur van het Pele-report, het bananen-rapport, voor zakelijke doelen. Maar eigenlijk ligt dat wel op een lijn met bepaalde dingen waar ik het vandaag over wil hebben, want als ik al deze zaken bij elkaar optel, dan is het een prachtig wonder. Er zijn een aantal verschillende dingen, ten eerste de Zon vierkant met Saturnus. Het was 29 november dat de Zon conjunct stond met Saturnus op de 8 e graad in Boogschutter. En het Sabian symbool daarvan heeft te maken met de diepe vuur-diepten in de mens die de ziel transformeren, zonder medeweten van het ego. En nu, 29 november, 3 maanden later komt de Zon in driekwart vierkant te staan met die Saturnus en staat conjunct met Neptunus en dat is in Vissen. Met een totale zonne-eclips. En deze onderwereld Vissen is het collectieve onbewuste- komt opzetten, wil eruit stromen, dat is heel erg sterk. Het Sabian symbool voor de totale zonsverduistering is een leraar leert zijn studenten het doorgeven van kennis van de Guru naar de student. Het is dat deel van de cyclus zoals het doorgeven van het stokje in een estafette. De wijsheid moet doorgegeven worden van generatie op generatie, van leraren naar studenten, en dit is zo n tijd. En Chronos is vadertje tijd.

4 Dus Saturnus vierkant met deze totale zonsverduistering moeten we kijken naar de evolutie die door de tijd plaatsvindt. Volwassenheid en groei in de derde dimensie ligt daar intrinsiek in besloten, met deze veranderlijke cycli van evolutie. En een van de andere interessante zaken waar ik het opnieuw over wil hebben, is dat Mercurius nu vierkant staat met Mars. Laten we eens teruggaan naar de bron daarvan. En dat was een conjunctie, terug naar Kreeft, 15 juli vorig jaar; in het midden van Kreeft. Mercurius stond toen samen met Mars, en het Sabian symbool daarvoor is een verondersteld weelderig feest, waar de mensen een gevoel van vervolmaking ervaren door fysieke het is de materialisatie van de geest in vervolmaking. Dat is het belangrijkste deel uit dit Sabian symbool. Dus dit is heel interessant. Voor mij! En misschien voor jou. Als dit bezig is, Mars en Mercurius komen van Kreeft, en nu is Mercurius helemaal rond gegaan naar Waterman/Vissen. Transcendentie, ascensie, onthechting, de kosmos, geheel onpersoonlijk, buiten mijn ego-vervulling. Terwijl Mars naar Schorpioen is gegaan, de laatste graden, de kritische graden van Schorpioen; 29 graden Schorpioen en dat heeft te maken met kracht, meesterschap, en hoeveel ik onder controle heb, en hoeveel heb ik, en daar kan een machtstrijd zijn. En er kan dat verlangen zijn om daaraan vast te houden en aan vast te klampen. Aan geld, orgasmes, mensen, relaties, banen, autoriteiten, posities, reputaties, en je vast te houden aan dit soort zaken. En dat gevoel van vervolmaking hebben, jezelf te vervullen met meer, meer, meer, meer. Ik moet altijd denken aan Jabba uit Star Wars, de grote ronde.. In de onderwereld, hij is de maffioso-leider. Zichzelf volproppend met genotzuchtige en materiële zaken en zijn verlangens, om een tijdelijke bevrediging daardoor te verkrijgen. Maar Mars in Schorpioen, waar ik het al eerder over had, wil altijd dieper, dieper en dieper gaan. En nu hebben we dat hele stellium van planeten dat naar Vissen toe gaat, en dat heeft te maken met loslaten. En dat brengt me bij de bron waar ik het echt over wil hebben vandaag. Je weet niet wat je hebt totdat je het niet meer hebt, en je kunt niet iets loslaten voordat je beseft dat je het hebt. En ik heb het over diepe ego-thema s. Wat te maken heeft met het verlies van controle. Het ego wil controle. Het wil veiligheid, en zekerheid, voor het fysieke lichaam, voor mijn afgescheiden egoïstische zelf en die afscheiding, die egoïstische afscheiding remt de volle ervaring van liefde af, vereniging, en verbinding, wat Vissen en deze totale zonsverduistering juist zoeken en willen, en dat is als de terugkeer naar het paradijs. Of de terugkeer naar de bron, of de terugkeer naar eenheid. Dus we hebben altijd die innerlijke dingen die doorgaan, daar heb ik het al eerder over gehad. Jeffrey Green heeft het daarover in de evolutionaire astrologie.

5 Het verlangen om je af te scheiden van de bron en het verlangen om terug te keren naar de bron. Deze totale zonsverduistering vindt plaats in Vissen. En Vissen is terugkeer naar de bron van alle creatie. Het loslaten van alle persoonlijke, egoïstische afscheidende verlangens. En dus is dit zo n tijd, omdat al die andere zaken in het twaalfde huis van Vissen zo enorm onbewust zijn, het is het collectief onbewuste. En ons persoonlijke onbewuste ligt besloten in dit collectieve onbewuste. En daarom wil ik zeggen dat, voordat we los kunnen laten, we het eerst moeten zien. En dat is wat zo prachtig is van Mercurius in de laatste graden van Waterman, en Venus is nog steeds in Waterman, want Waterman, dat is het derde oog, en die ziet het! En waar heb ik het over, ik zal mezelf als voorbeeld gebruiken. En wat ik dus vandaag deed. Ik zal je vertellen, ik heb veel dingen in Leeuw, dus ik heb met allerlei Leeuw-zaken te maken, en wat is mijn grootste angst; dat mensen mij niet aardig vinden. Ik wil dat iedereen mij aardig vindt. Dat is Leeuw-ding. Dus ik ben bang, dat wanneer ik het over geld heb, of over zaken tijdens het Pele-rapport, dat de mensen mij niet meer leuk vinden. Dus ik kan zeggen, okee, ik ga het niet over geld of zaken hebben bij het Pele-rapport, omdat het niet spiritueel is. Dus nu hebben we één overtuiging, en dat is dat mensen me niet aardig vinden als ik het heb over geld, omdat het een spiritueel rapport is. Onder die overtuiging ligt een overtuiging dat geld niet spiritueel is. En onder die overtuiging kunnen nog andere overtuigingen liggen, zoals onbewuste overtuigingen, over de noodzaak om geliefd te zijn of leuk gevonden te worden, omdat ik misschien mezelf niet genoeg lief heb of leuk vind, dus ik kan mijn angsten niet loslaten, of mijn ego -gevoelens van ik heb mezelf niet genoeg lief, omdat ik jou nodig heb om van mij te houden. Want, als ik genoeg van mezelf zou houden, zou ik niemand nodig hebben om van mij te houden. Dan zou ik volledig gelukkig en content zijn. Dat is Vissen. Vissen heeft niets nodig, Vissen is passief zijn. Geen actie. Vissen is de droomstaat, het is meditatie, het is in stilte zijn van het hoofd, hart en lichaam. Totaal passief. Het reikt niet uit, verlangt niet. En Maagd, laat ik het nu even hebben over Maagd. Maagd kan met crisis te maken hebben. En crisis, ik had het volgens mij eerder over crisis, dit crisis-bewustzijn kan het gevoel van urgentie oproepen. En iemand stuurde mij een mail over een dringende zaak.

6 Wanneer iets dringend is, is dat een teken van het ego. Het is een teken dat je ergens aan gehecht bent, aan een resultaat, een doel, een uitkomst, een behoefte opvullen, enzovoort. Iets willen krijgen, of iets afmaken, of overweldigen of controleren van iets, en dat is dringend. Wanneer je ook maar een gevoel van urgentie ervaart, moedig ik je aan: heal het. Cheiron en Neptunus in Vissen jarenlang, het helen van het gevoel van ego-urgentie. Deze planeet was hier al lang voordat je geboren werd en blijft hier lang nadat je gestorven bent. Ontspan! Vissen zegt: ontspan! Maar die crises die we kunnen tegenkomen, en dit is een tijd van crisis; 2016 kan een jaar van crisis zijn, daar had ik het al over, het is het jaar van zuivering. De zuivering van het verlangen, wat te maken heeft met identificeren. En dan komen we dus uit bij: je kunt niet iets loslaten wat je niet hebt geïndentificeerd. Terwijl Jupiter en de noordelijke maansknoop in Maagd zegt dat het nu een goede tijd is om onze dringende kwesties te identificeren, onze egoïstische behoeften en verlangens, en in te zien dat we méér zijn dan dat. Ik heb meerdere keren gezegd dat het er niet om gaat dat we het ego moeten vermoorden, of het ego kwijt moeten raken. Maar het gevoel verwijderen dat je je ego bént, naar ik heb een ego. Dus mijn ego regelt mijn fysieke onderhoud, maar ik ben een oneindig spiritueel wezen. We gaan financiële crises meemaken, persoonlijke crises, liefdescrisis, bankencrisis, economische crisis, familiecrisis, denk aan alle soorten crisis, die je mogelijk kunt hebben. En veel van deze crises zal altijd iets omhoog brengen voor ons, het is onze onbewuste zielsintentie die het voor ons naar boven brengt, waar we een gevoel van urgentie voelen, waar we aan iets gehecht zijn, waar we in ons ego zitten, zodat we die gehechtheid kunnen zien, we kunnen die angst zien, of die behoefte, die gebaseerd is op afgescheidenheid; ik ben niet oneindig één met de bron van alle creatie. En dán kan ik het laten gaan. Dus op een bepaalde manier is het het bewust worden van onze eigen zinsbegoocheling. Het is het bewust worden van hoe we onszelf voorliegen en onszelf belazeren, zodat we niet hoeven erkennen dat we control-freaks zijn, onzeker of bang, gulzig, hongerig, wat dan ook. Het is de confrontatie met mijn honger, mijn behoeften, mijn verlangens van de Leeuw, de vleeseter die wil verslinden en nemen, onvoorwaardelijk, wat het ook maar wil. We hebben allemaal deze Ram/Leeuw, de dierlijke Ram en Leeuw in ons. Dat is dat vuur. En Saturnus in Boogschutter, wat ook vuur is, stopt moraal en ethisch gedrag in de stoofpot van het verlangen. Dus de mantra voor vandaag is:

7 Wanneer ik werkelijk in staat ben om mijn ego geheel te laten gaan zal ik de stroom van de rivier kunnen voelen en één zijn met de hele natuur. Wanneer ik werkelijk in staat ben om mijn ego geheel te laten gaan zal ik de stroom van de rivier kunnen voelen en één zijn met de hele natuur. Het laten gaan van het ego moet ik uitleggen in dit hele Pele-rapport. Je zult het ego moeten kunnen zien, je moet de draak zien, en het heeft te maken met het temmen van de draak door liefdevolle acceptatie en dan gaat het ons niet verslinden, of onder controle houden. Zoals in het menselijk proces, een proces dat men noemt wie is de chauffeur. Wat doet de wagen voortbewegen, is het de angst, is het de innerlijke stem van je moeder, is het de innerlijke stem van je vader, misschien een religie of Guru, etc. Of seksueel verlangen, een emotionele behoefte, onveiligheid. Welke kracht neemt je beslissingen? Dus deze Vissen, deze tijdsperiode, deze totale zonsverduistering en dit hele jaar 2016, heeft te maken met het bewust worden van onze onbewuste behoeften en motivaties, en verlangens, zodat we ze kunnen erkennen, ze beheren, en daar bovenuit stijgen naar een gebied van moreel en ethisch, spiritueel, bewuste keuzebepaling, die onafhankelijk is van al die andere dingen. Maar het includeert al die dingen, omdat we het hebben gezien. En nu weten we het en we erkennen het en we nemen het mee in overweging, als we onze belissingen maken. Maar het maakt niet meer de beslissingen voor ons. Wij zijn de schutters die het paard berijden en het paard onder controle hebben; het paard sturen, en die pijl in een richting sturen. Dat is Saturnus in Boogschutter tot december Dus dat is waar deze periode echt over gaat. Het eerst gewaar worden en het dan loslaten. En dan, wanneer je dat allemaal hebt losgelaten, zit je in de stroom. En het gebeurt. En de crisis lost vanzelf op. De crisis valt uit elkaar. Omdat je voelt en weet dat je in de stroom zit van een grootse, enorme, grote, massieve levensrivier, de rivier van het leven.

8 Van de bron, van de melkweg, de rivier van de sterren, en die is zo intelligent, en zo voorbij onze mogelijkheden om deze te kennen en onder controle te hebben. We moeten ons veilig voelen. Overgave. Aan het spirituele leven, de rivier van het leven. Wow, genoeg! Genoeg is genoeg! Ik weet niet of je dit begrijpt of niet, maar je moet er een gevoel bij ervaren, want dit is moeilijk in woorden te vatten. Dus, nog één keer, de mantra, die je maar moet herhalen in je meditaties en de ademhaling; gebruik die mantra deze week maar en tijdens de totale zonsverduistering: Wanneer ik werkelijk in staat ben om mijn ego te laten gaan zal ik de stroom van de rivier kunnen voelen en één zijn met de hele natuur. Dat je mag meestromen met de rivier van het leven. Namasté, aloha, heel veel liefde! Tom Kaypacha Lescher Vertaling NL: Irma Schiffers Voor de video met NL ondertiteling kun je kijken op

9

Pele-rapport van Kaypacha voor 3 november 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 3 november 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 3 november 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. 3 november 2016. Ik ben hier in dromenland, zie je die glazen piramide daar verderop?

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 22 november 2017

Pele-Rapport voor de week van 22 november 2017 Pele-Rapport voor de week van 22 november 2017 Okee, dit is Kaypacha op het strand van Goa voor een nieuw wekelijks Pele-rapport. Ik zit middenin een workshop hier, ik zal deze er snel even uitstampen;

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 15 september 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 15 september 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 15 september 2015 Nederlandse versie Ik heb het gehaald tot het meer Wonderland in boulder Colorado. Howdy Doody! Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en deze

Nadere informatie

Kaypacha: Pele-rapport van 9 mei 2018

Kaypacha: Pele-rapport van 9 mei 2018 Kaypacha: Pele-rapport van 9 mei 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. En ik ben in Berlijn, wat de groenste stad is die ik ooit heb gezien. Dit is geweldig! Dit rapport is voor

Nadere informatie

Kaypacha: Pele-rapport 11 april 2018.

Kaypacha: Pele-rapport 11 april 2018. Kaypacha: Pele-rapport 11 april 2018. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, varend in de rivier de Nijl. Ik wil je even een kort beeld geven van de woestijn, de bergen, het zand. Het is vandaag

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 24 februari 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 24 februari 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 24 februari 2016 Nederlandse versie Hallo, goedendag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-bananen-rapport. Hier zijn we dan, prachtige dag, prachtige dag, prachtige dag.

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 23 mei 2018

Pele-Rapport voor de week van 23 mei 2018 Pele-Rapport voor de week van 23 mei 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 23 mei 2018. En ik zal proberen om zo dicht mogelijk bij de microfoon te blijven, want ik weet dat

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 21 april 2015 - Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 21 april 2015 - Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 21 april 2015 - Nederlandse versie Hallo planeet Aarde. Hoe gaat het, hoe is het met iedereen? Het is 21 april 2015. Hier is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Het

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 7 oktober 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 7 oktober 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 7 oktober 2015 Nederlandse versie Hallo iedereen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en ik sta niet buiten ergens in de jungle. Ik zit achter mijn computer met

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 28 juni 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 28 juni 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 28 juni 2017 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en dit is het laatste Pele-rapport van de maand juni. 28 juni 2017 om precies te zijn.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha van 3 april 2019

Pele-rapport van Kaypacha van 3 april 2019 Pele-rapport van Kaypacha van 3 april 2019 Wat is er aan de hand, aardlingen? Auwww!!! Kaypacha hier met het wekelijkse Pele-rapport. 3 april 2019. We hebben het gered tot 1 april 2019. Kun je geloven

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 18 juli 2018

Pele-Rapport voor de week van 18 juli 2018 Pele-Rapport voor de week van 18 juli 2018 Okee, wat een waterbronnen. Het is hier een beetje mistig. Ik kan niet alle eilanden zien, maar ik moet vandaag even vrijaf nemen. We rijden het hele eiland over

Nadere informatie

Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 11 juli 2018

Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 11 juli 2018 Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 11 juli 2018 Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik sluip naar deze vogels toe. Het kan zijn dat dat niet goed uitkomt voor de camera want. Ik

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 28 oktober 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 28 oktober 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 28 oktober 2015 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Vandaag is het 28 oktober 2015 en ik wil jullie even een klein perspectief

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 15 februari 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 15 februari 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 15 februari 2017 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Dit is een van die dagen waarbij ik graag op het dak wil zitten en naar de wolken

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 29 juli 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 29 juli 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 29 juli 2015 Nederlandse versie Hallo, dit is Parché, mijn poes, met het wekelijkse Pele-rapport en deze is voor 29 juli 2015. Dat is een astrologisch, weet je wel, zo n

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 5 mei 2015 - Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 5 mei 2015 - Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 5 mei 2015 - Nederlandse versie Hallo, buenos dias, hier is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 5 mei 2015. Dit is een astrologisch rapport over wat er zoal daar

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 29 september 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 29 september 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 29 september 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 29 september 2016. Ik weet dat een dag later is, ik doe dit normaal op woensdag

Nadere informatie

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 17 januari 2018

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 17 januari 2018 Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 17 januari 2018 Hallo, dit is Kaypacha met een nieuw Pele-rapport, voor 17 januari 2018. En uiteraard ben ik bij de rivier. Een van de eerste liedjes die

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 december 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 december 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 14 december 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 14 december 2016. We voelen nog steeds de effecten van de volle Maan in Tweelingen,

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 25 april 2018

Pele-Rapport voor de week van 25 april 2018 Pele-Rapport voor de week van 25 april 2018 Hallo goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 25 april 2018. Ik weet niet hoe dit gaat uitpakken, want ik ben op een eiland met veel

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 oktober 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 oktober 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 14 oktober 2015 Nederlandse versie Hallo goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, astrologie voor de ziel. 14 oktober 2015. Ik ben hier in La Eco Via

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 23 december 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 23 december 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 23 december 2015 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en ik ben weer thuis in Costa Rica waar de koffiebonen aan het groeien zijn. Jazeker

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 24 augustus 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 24 augustus 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 24 augustus 2016 Nederlandse versie Hallo iedereen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Een astrologische kijk op wat er speelt op deze aarde hier, voor 24 augustus.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 7 september 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 7 september 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 7 september 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha en afgelopen week liet ik jullie zien wat er aan de hand was vanuit de ruimte. En nu ga ik jullie laten zien wat

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 19 oktober 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 19 oktober 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 19 oktober 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, astrologische vooruitblik. Dit is voor de week van de 19 e oktober 2016. Ik ben

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 22 februari 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 22 februari 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 22 februari 2017 Nederlandse versie Hallo dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 22 februari 2017; ik breng je nu direct naar de horoscoop, want dat maakt het

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 23 juni 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 23 juni 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 23 juni 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben hier in Lucius, Griekenland in de buurt bij Athene, en ik breng een bezoek

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 3 februari 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 3 februari 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 3 februari 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het Pele-rapport en dit Pele-rapport is voor 3 februari 2016. Het is een astrologisch avontuur door tijd en

Nadere informatie

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport van 13 december 2017

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport van 13 december 2017 Nederlandse vertaling van het Pele-rapport van 13 december 2017 Hallo iedereen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. En vandaag is het 13 december 2017. En ik probeer mijn weg te vervolgen

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 8 augustus 2018

Pele-Rapport voor de week van 8 augustus 2018 Pele-Rapport voor de week van 8 augustus 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport en dit is voor 8 augustus 2018. Het is eigenlijk 7 augustus, maar ik geef morgen een workshop, dus ik

Nadere informatie

Hallo, planeet Aarde! Mensen, oh help, dit is een tijd! Dit is een tijd en we hebben nog wat tijden te verwachten. Laten we het daarover hebben.

Hallo, planeet Aarde! Mensen, oh help, dit is een tijd! Dit is een tijd en we hebben nog wat tijden te verwachten. Laten we het daarover hebben. Pele-rapport van Kaypacha voor 24 juni 2015 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en dit is voor 24 juni 2015. Ja inderdaad, dit is een tijd! Precies vandaag hebben

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 10 februari 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 10 februari 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 10 februari 2016 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, hoe gaat ie? Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, astrologie voor de ziel, en deze is voor 10 februari

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 13 juli 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 13 juli 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 13 juli 2016 Nederlandse versie Okee hallo, aloha, Namasté, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, ik kom nu naar jullie toe vanaf Corfu, Griekenland. Het is een

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 6 januari 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 6 januari 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 6 januari 2016 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, deze is voor 6 januari 2016. Ik ben hier op de M.S. Dixie Queen. Dat

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 25 maart Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 25 maart Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 25 maart 2015- Nederlandse versie Aloha, hier is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport. Ik ben hier op het strand, ik heb het gehaald tot Venice-beach. En je weet, dat

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 21 december 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 21 december 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 21 december 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. En vandaag, zoals je kunt zien, is het 21 december 2017. En de Zon staat op 0

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 17 februari 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 17 februari 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 17 februari 2016 Nederlandse versie Hallo, goedemorgen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, een astrologische overpeinzing, en deze is voor 17 februari 2016.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 1 maart 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 1 maart 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 1 maart 2017 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben hier in Tabacon, de huidige temperatuur van het water is warmer dan de lichaamstemperatuur.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 31 maart 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 31 maart 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 31 maart 2016 Nederlandse versie Goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor maart 2016. Ik ben weer thuis voor een klein tijdje. De bananenbomen. De

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 22 september 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 22 september 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 22 september 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en het is een dag later omdat de vulkaan is uitgebarsten in Costa Rica en ze sloten

Nadere informatie

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 10 januari 2018

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 10 januari 2018 Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 10 januari 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Heb je nog wat nieuws? 10 januari 2018. En ik geef even een beeld van deze kathedraal-bomen

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 16 mei 2018

Pele-Rapport voor de week van 16 mei 2018 Pele-Rapport voor de week van 16 mei 2018 Goedemiddag, dit is Kaypacha, opnieuw, met het wekelijkse Pele rapport voor 16 mei 2018. En er zijn zoveel aspecten aan het werk op dit moment. Als je naar de

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 13 april 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 13 april 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 13 april 2016 Nederlandse versie Aloha iedereen. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en deze is om precies te zijn voor 13 april en ik weet dat sommigen van jullie

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 5 oktober 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 5 oktober 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 5 oktober 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. En vandaag, ik weet het niet, voelt als een beetje liggen hier en daar, kijkend

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 11 januari 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 11 januari 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 11 januari 2017 Nederlandse versie Hallo goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport op één elf. 1-11. 11 januari 2017. Ik ben hier bij deze rotspartij en

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 23 maart 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 23 maart 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 23 maart 2016 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. 23 maart 2016. Ik ben hier bij het meer van Atitlan, San Marcos, Guatemala.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 30 augustus 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 30 augustus 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 30 augustus 2017 Nederlandse versie Goedemorgen, of welke tijd het ook is voor jou, het is hier ochtend in Noord-Carolina. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 10 mei 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 10 mei 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 10 mei 2017 Nederlandse versie Hallo, goedemorgen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben hier op Flamingo Beach, 10 mei 2017. Voel je het? Voel je die Maan

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 26 september 2018

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 26 september 2018 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 26 september 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport voor 26 september 2018. Ik hoop dat je me kunt verstaan. Ik ben hier bij de Confluence, dat is een

Nadere informatie

Kaypacha: het Pele-rapport van 21 juni 2017

Kaypacha: het Pele-rapport van 21 juni 2017 Kaypacha: het Pele-rapport van 21 juni 2017 Hallo, dit Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor woensdag 21 juni 2017. De zonnewende, precies afgelopen nacht dat de zon naar Kreeft ging. En ja, vandaag

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 1 december 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 1 december 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 1 december 2016 Nederlandse versie Sába ai-di i, dat is Laotiaans voor Hallo, en ik ben hier bij de watervallen, buiten Luang prabang, Laos. En het is tè lawaaierig bij deze

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 18 november 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 18 november 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 18 november 2015 Nederlandse versie Okee goedendag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik wil jullie meenemen op een kleine tocht hier buiten bij het geheime

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 8 maart 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 8 maart 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 8 maart 2017 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. En het is wat koud en winderig buiten dus ik ga even weg van de planeet

Nadere informatie

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 14 februari 2018

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 14 februari 2018 Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 14 februari 2018 Oh jee, dit is het Valentijnsdag-rapport; een astrologisch vooruitblik voor de ziel. Dit is Kaypacha en het is 14 februari in het prachtige

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 8 februari 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 8 februari 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 8 februari 2017 Nederlandse versie Een speciale aankondiging: we hebben een gratis eclips-webinar vrijdag, 5 uur Costa Rica tijd, kijk naar de aantekening hieronder om je

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 1 november 2017

Pele-Rapport voor de week van 1 november 2017 Pele-Rapport voor de week van 1 november 2017 Hallo, dit is Kaypacha en ik maak een enigszins avontuurlijke boottocht. Ik ben hier net buiten Kerala, dat is dichtbij het uiterst zuidelijke puntje van India.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 6 april 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 6 april 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 6 april 2016 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, gewoon een astrologisch perspectief op wat er aan de hand is, op deze

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 29 augustus 2018

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 29 augustus 2018 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 29 augustus 2018 Hallo goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport. Kijk eens naar dat termietennest daar. Zie je dat? Oh help, termieten ja, het is een

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 25 november 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 25 november 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 25 november 2015 Nederlandse versie Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 25 november 2015. Dat is de volle Maan die oprijst. Dit is de zonsopgang op dit moment,

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 22 augustus 2018

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 22 augustus 2018 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 22 augustus 2018 Hallo, Kaypacha hier met het wekelijkse pele-rapport. Niet een bananen-rapport, ook al wordt dat wel een banaan. Ik ben weer thuis en ik kijk even hoe het

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 2 juni 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 2 juni 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 2 juni 2015 Nederlandse versie Ola. Namasté, hier is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, en deze is voor 2 juni 2015. En dit kan een lang rapport worden. Er is zoveel

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 9 maart 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 9 maart 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 9 maart 2016 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, iets nieuws en opwindends. Het is 9 maart 2016. Ik hoop dat we het allemaal

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 13 juni 2018

Pele-Rapport voor de week van 13 juni 2018 Pele-Rapport voor de week van 13 juni 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 13 juni 2018. Ik heb het gehaald tot thuis. Ik kan het nauwelijks aan hier. Ik verlaat de achtertuin

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 21 oktober 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 21 oktober 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 21 oktober 2015 Nederlandse versie Goedendag mijn vrienden, vriendinnen. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben op avontuur hier. Ik heb dit pad nog niet

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 27 januari 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 27 januari 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 27 januari 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 27 januari 2016. Ik ben weer thuis en afgelopen week liet ik de planeten zien

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 12 mei Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 12 mei Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 12 mei 2015 - Nederlandse versie Hallo, buenos dias, hier is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en ik loop nu niet op andermans erf, ik doe dit nu in mijn eigen achtertuin.

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 13 september 2017

Pele-Rapport voor de week van 13 september 2017 Pele-Rapport voor de week van 13 september 2017 Kaypacha hier met het wekelijkse Pele-rapport en het is nu 13 september 2017. Ik ben even thuis en het is een beetje te moerassig om ergens anders heen te

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 15 juli 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 15 juli 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 15 juli 2015 Nederlandse versie Hallo, buenos dias, Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Deze is voor 15 juli in het jaar 2015. En vandaag, praktisch gezien op

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 12 april 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 12 april 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 12 april 2017 Nederlandse versie Okee, klaar of niet, daar gaan we. Zo, met al deze retrograde planeten en dan ook nog Venus die stil staat en direct gaat deze week, voor

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 13 januari 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 13 januari 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 13 januari 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben weer thuis en wat tref ik aan? Verse dugong bananen. Een tros groeiende

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 20 januari 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 20 januari 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 20 januari 2016 Nederlandse versie Hallo allemaal, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Zoals je kunt zien bevind ik mij in de ruimte op dit moment, en we kijken

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 27 juni 2018

Pele-Rapport voor de week van 27 juni 2018 Pele-Rapport voor de week van 27 juni 2018 Hallo, Kaypacha hier met het wekelijkse pele-rapport, staande onder de koningin van de nacht. Jazeker, de volle Maan is hier en dat is het moment dat ze zich

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 28 augustus 2019

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 28 augustus 2019 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 28 augustus 2019 Dit is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport voor 28 augustus 2019. Het is woensdag. De Maan staat nog steeds in Leeuw en morgen gaat ze naar Maagd. Samen

Nadere informatie

Het Pele-rapport door Kaypacha Astrologie voor de ziel 4 oktober 2017

Het Pele-rapport door Kaypacha Astrologie voor de ziel 4 oktober 2017 Het Pele-rapport door Kaypacha Astrologie voor de ziel 4 oktober 2017 Hallo iedereen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Deze is voor 4 oktober 2017. Laten we gewoon wat inzoomen op onze

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 17 oktober 2018

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 17 oktober 2018 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 17 oktober 2018 Hallo allemaal, dit is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport. Het is 17 oktober 2018. En het regent buiten, maar het regent niet in de kosmos. Dus laten

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 16 maart 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 16 maart 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 16 maart 2016 Nederlandse versie Aloha, Namasté, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, reizend over de astrale planeet. Ik ben daar ergens. Het is 16 maart 2016,

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 30 september 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 30 september 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 30 september 2015 Nederlandse versie Hallo, goedendag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. En hier ben ik dan, terug in mijn voortuin in Costa Rica, en dit is

Nadere informatie

The Pele Report van 3 februari 2015 in Dutch/Nederlands

The Pele Report van 3 februari 2015 in Dutch/Nederlands The Pele Report van 3 februari 2015 in Dutch/Nederlands Hola, Buenos Dias, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele Rapport voor 3 februari 2015 en we zitten ongeveer twee uur voor de volle maan in Leeuw.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 9 december 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 9 december 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 9 december 2015 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport; het astrologische vooruitzicht voor 9 december 2015. Ik ben hier in

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 16 december 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 16 december 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 16 december 2015 Nederlandse versie Aloha, hallo! Prachtige dag, prachtige mensen, prachtige planeet. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport; Astrologie voor de

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 23 november 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 23 november 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 23 november 2016 Nederlandse versie Okee, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 23 november 2016. En ik moet weer weg hier, want er kunnen elk moment mensen

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 11 november 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 11 november 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 11 november 2015 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag of zal ik zeggen goedemiddag. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik heb het gehaald, ik kom zojuist uit

Nadere informatie

Astrologie voor de ziel 6 september 2017 Nederlandse vertaling & transcript

Astrologie voor de ziel 6 september 2017 Nederlandse vertaling & transcript Astrologie voor de ziel 6 september 2017 Nederlandse vertaling & transcript Goedendag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 6 september 2017. Het is het bananenverslag. Ik ben thuisgekomen.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 17 augustus 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 17 augustus 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 17 augustus 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Het is woensdag 17 augustus 2017. (? ;-) Ik ben in Lissabon aangekomen, Portugal

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 3 augustus 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 3 augustus 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 3 augustus 2016 Nederlandse versie Bonjour iedereen. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Oh ja, iets nieuws en opwindends. Ik ben hier in Zuid-Frankrijk in de

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 1 augustus 2018

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 1 augustus 2018 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 1 augustus 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport. Ik probeer iets nieuws, want er staat zoveel wind hier. Ik probeer een microfoon te gebruiken, kijken

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha van 10 april 2019

Pele-rapport van Kaypacha van 10 april 2019 Pele-rapport van Kaypacha van 10 april 2019 Hallo, goedemorgen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. 10 april 2019. En ik reed door naar het einde van de weg en ik liep door tot het einde van

Nadere informatie

Pele rapport Kaypacha, 6 januari 2015 (In Dutch/Nederlands)

Pele rapport Kaypacha, 6 januari 2015 (In Dutch/Nederlands) Pele rapport Kaypacha, 6 januari 2015 (In Dutch/Nederlands) Hola, Buenos Dias, hier is Kaypacha met het wekelijkse Pele Report voor 6 januari 2015, het eerste van dit jaar. Het waait nogal vandaag in Costa

Nadere informatie

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport van 27 december 2017

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport van 27 december 2017 Nederlandse vertaling van het Pele-rapport van 27 december 2017 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, thuis met mijn maskers. 27 december 2017. Komende week hebben we een nieuwe Maan

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 3 januari 2018

Pele-Rapport voor de week van 3 januari 2018 Pele-Rapport voor de week van 3 januari 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport. De eerste van het jaar 2018 en het is 3 januari. Ik ben hier op het strand in New Mexico nieuwjaar aan

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 16 november 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 16 november 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 16 november 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Een astrologische kijk op wat er hier gebeurt op de aarde voor 16 november 2016.

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 30 mei 2018

Pele-Rapport voor de week van 30 mei 2018 Pele-Rapport voor de week van 30 mei 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport. En ik ben hier in de woestijn. Ik weet niet of het technisch gesproken een woestijn is, maar na Costa Rica

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 27 september 2017

Pele-Rapport voor de week van 27 september 2017 Pele-Rapport voor de week van 27 september 2017 Hallo, goedemorgen. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en het is vandaag 27 september 2017. En het is hier vroeg in de ochtend en ik ben bij

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 22 juli 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 22 juli 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 22 juli 2015 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. 22 juli, een dag voor mijn verjaardag. De Zon ging zojuist in Leeuw, nul graden. We

Nadere informatie

Hola ~ Buenos Dias ~ Dit is Kaypacha met het wekelijke Pele Report voor 23 december 2014.

Hola ~ Buenos Dias ~ Dit is Kaypacha met het wekelijke Pele Report voor 23 december 2014. Hola ~ Buenos Dias ~ Dit is Kaypacha met het wekelijke Pele Report voor 23 december 2014. De maan gaat vandaag, de 23 e door Steenbok en dan naar Waterman. We hebben Mercurius, Venus, de Zon en Pluto ook

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 5 april 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 5 april 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 5 april 2017 Nederlandse versie Goedemorgen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Zeker weten, dit is een nieuwe. 5 april 2017. De Maan is in Leeuw en blijft

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 17 juni 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 17 juni 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 17 juni 2015 Nederlandse versie Hier is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 17 juni 2015 Ik wil beginnen met een beeld van de nachtelijke hemel, om je een idee

Nadere informatie

Eigenlijk had ik dit allemaal hier opgezet voor de volle maan, zoals je kunt zien, daar is de kleine maan Hier, ik zal het een beetje groter maken

Eigenlijk had ik dit allemaal hier opgezet voor de volle maan, zoals je kunt zien, daar is de kleine maan Hier, ik zal het een beetje groter maken Pele-rapport voor 3 maart 2015 in het Nederlands/in Dutch Hallo, buenos dias, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, voor 3 maart 2015 en het is een bewolkte, winderige dag daarbuiten dus ik

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 4 mei 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 4 mei 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 4 mei 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en het is 4 mei 2016. Het is tijd voor een astrologie-astronomie les. Het is alweer een

Nadere informatie