Pele-rapport van Kaypacha voor 17 februari 2016 Nederlandse versie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Pele-rapport van Kaypacha voor 17 februari 2016 Nederlandse versie"

Transcriptie

1 Pele-rapport van Kaypacha voor 17 februari 2016 Nederlandse versie Hallo, goedemorgen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, een astrologische overpeinzing, en deze is voor 17 februari En dit is wat we noemen een vroege-ochtend Pele-rapport. Oh help. Ik ben bij de spirituele sjamanistische seksuele training met Ista en het is half acht in de ochtend en iedereen doet ademhalingswerk, ik wordt geacht niets te missen, dus ze zeiden dat ik me moest haasten en mijn Pele-rapport te doen voor het ontbijt, zodat ik de training niet mis. En ik hoop dat de zon niet teveel op de camera schijnt hier, maar laten we zien hoe dit gaat werken. Terug naar de astrologie. Wat is er gaande, ik heb een goede tijd uitgekozen voor deze training, Mars is in Schorpioen, en het interessante op dit moment is dat Venus is zojuist, precies vandaag, op dit moment, terwijl ik dit zeg, van Steenbok naar Waterman gegaan. Steenbok wordt beheerst door Saturnus, het is een aardeteken, en heeft te maken met controle, grenzen, beperkingen, ruimte en tijd en Venus gaat op dit moment naar Waterman; lucht, bevrijding, vrijheid, verlichting, ongehechtheid, dus we hebben deze verschuiving en die is met Venus. Ze zal daar voor een maand zijn, ze was in Steenbok gedurende een maand, het was een vrij zware maand. Zij was daar, Mercurius ging achteruit en vooruit, op bezoek bij Pluto telkens weer. Het was een zware denktijd, zware relatie-verschuivingen, en Venus en Mercurius zijn nu beiden in Waterman, samen met de Zon, nog voor een paar dagen dat de Zon nog in Waterman verblijft. En dan. donderdag of vrijdag, afhankelijk van waar je woont op de aarde, gaat de Zon naar Vissen. Dus we hebben nu een paar dagen van Venus, Mercurius en de Zon in Waterman en dan gaat de Zon naar Vissen. Wanneer je het Pele-rapport al eerder hebt bekeken, weet je dat ik afgelopen week vertelde hoe alle planeten boven in de laatste zes tekens staan, behalve Jupiter en Uranus, Jupiter staat in Maagd, Uranus in Ram. Alles staat in Weegschaal tot Vissen, de laatste zes tekens welke transpersoonlijk zijn. En nu hebben we de Maan die nu verschuift, ze is in Tweelingen, wat staat voor de jeugd, de kinderen, wilde dingen, tweelingen, dit en dat uitzoeken, en gaat naar Kreeft, vandaag. Ze blijft in Kreeft een paar dagen en dan gaat ze naar Leeuw. Kreeft en Leeuw zouden we kunnen zeggen zijn de twee meest persoonlijke tekens. Kreeft is voelen, mijn persoonlijke emoties, Leeuw is het uitdrukken van mijn persoonlijke, originele energie in de wereld, en dan gaat ze naar Maagd. En we hebben de volle Maan op 3 graden in Maagd. Direct als ze daar binnengaat. Die volle Maan is a.s. maandag.

2 Dus, ik wil het vandaag met jullie hebben over het persoonlijke tegenover het onpersoonlijke. Objectief tegenover subjectief. Dat is een zeer interessante dynamiek. Laat ik even op zoek gaan naar een goede plek, ik weet niet waar ik hier een goede plek vind, maar ik zal een plek vinden waar ik de camera neer kan zetten om met je te praten. Okee, bye. Okee iedereen. Goedemorgen! Waar zou ik het ook alweer over hebben. Persoonlijk en subjectief, objectief, subjectief, wat is er allemaal aan de hand. Wat er echt aan de hand is, ik wil het hebben over kennis, ik wil het hebben over kennis en wijsheid en liefde. Als we naar deze combinatie kijken van energieën die gaande zijn, dan is het zeer interessant om te zien. Ik wil het echt hebben over Saturnus die door Boogschutter gaat. Want deze komt vierkant te staan met Jupiter, we hadden Jupiter die door Leeuw heen ging en stond vierkant met Saturnus afgelopen augustus. Augstus jongstleden. Saturnus is omhoog gegaan, Jupiter nam afstand en nu komt Jupiter terug. En Saturnus komt terug en ze komen terug in dat vierkant en dat duurt van heden, als je het met een orb van 3 graden bekijkt, dan is Jupiter vierkant Saturnus er al op dit moment tot aan de zonnewende, tot juni, tot 21 juni. Dat is een groot vierkant; Jupiter-Saturnus, uitbreiding, samentrekken. Jupiter in Maagd, Saturnus in Boogschutter. Deze Boogschutter gaat over de waarheid, wijsheid, de zin van het leven, en Saturnus wil het vorm en structuur geven, en organiseren en er grenzen omheen zetten. Dat is waarom Boogschutter te maken heeft met religie. Laten we wat geboden maken, laten we regels maken, laten we wetten maken die te maken hebben met wat de waarheid is, wat goed is en wat fout is, en wat goed is en wat slecht is. Saturnus die door Boogschutter gaat voor twee en een half jaar kunnen oorlogen zijn gebaseerd op religie, kunnen veranderingen zijn en ideaal gesproken groei van onze overtuigingen, van ons begrip over het leven. Van de natuurwetten. En we komen in de intuïtieve kant van Boogschutter die simpelweg wéét. En nu kijken we naar de Zon, Venus en Mercurius die door Waterman gaan, wat ook een teken is dat wéét. Ik bedoel, je zet Boogchutter en Waterman samen en ze weten alles. En hopelijk komen ze van hetzelfde vertrekpunt, zodat ze er niet over strijden. Maar het is zeer interessant, beiden zijn zeer transpersoonlijk. Objectief. Aan de buitenkant van de persoonlijke gebieden. Dat is waar Waterman om bekend staat. De systeemanalyst. De buitenaardse, de helicopterpiloot die naar beneden kijkt naar zichzelf, naar de wereld, naar iedereen en naar alles. Vanaf die objectieve plek is er een mogelijkheid om te zien en ze noemen het ontwaken.

3 Het derde oog, ontwakende bevrijding, omdat het geen objectief standpunt is. Het is meer objectief. En Steenbok is de ouder, Saturnus, en is meer objectief. En Boogschutter is waarheid, natuurwet. Dit zijn de drie tekens die het meest objectief zijn. En ze liggen naast Vissen, maar Vissen is een verhaal op zich. Daar komen we nog op. Ik wil een beetje onderzoeken want het is vrij interessant. Ik ben hier bij de training, we zoeken naar goedkeuring, we zoeken naar grenzen, we zoeken naar zelfgenoegzaamheid, naar zelfgerichtheid, we kijken naar het voor onszelf zorgen en het voelen en kennen van onszelf, dit is zeer subjectief. Dit is de interne wereld, dit is mijn lichaam, dit zijn mijn gevoelens, dit is mijn waarheid, dit is mijn realiteit, en je verliest het contact met jouw lichaam en jouw grenzen en jouw waarheid en je dwaalt doelloos rond, je wordt gebruikt en misbruikt en je verdwaalt. Dus het is een zeer interessant spel waar ik hierbij aan denk tussen de objectieve waarheid en de realiteit, maar -en ik weet dat José Miguel zegt vat niet alles persoonlijk op - het feit is dat we personen zijn, we zijn mensen. We komen uit moeders, we hebben een kindertijd, we hebben emotionele herinneringen en deze Maan die door Tweelingen reist, en door Kreeft, dan naar Kreeft deze week, is een kans voor ons om in contact te komen en het bepalen van je positie. Want er is een andere kant, en dat is onze helderwetende natuur. Kreeft is als super-helderziend, super intuïtief op een ander buik-niveau. In contact komen met de vrouw. In contact komen met de Aarde. In contact komen met de mysteriën van de vrouw. En die zijn net zo waar als de objectieve waarheid van de mannelijke tekens. Vuur en lucht is Boogschutter en Waterman. Maar dit water en deze aarde hebben hun eigen echte waarheid. Ik sprak met elke vrouw De vrouw, het vrouwelijke, laten we het het vrouwelijke noemen, niet vrouwen, wanneer je in contact bent met je gevoelens, dan ken je je waarheid. En je weet wat goed en fout is voor jou. Wanneer je verdwaald bent in vuur en lucht dan weet je waarschijnlijk van natuurkunde en wiskunde en het verlies van het universum en hoe je moet mediteren, maar je kunt zeer verward raken wanneer je de verlangens van andere mensen tegenkomt, dat erop geprojecteerd wordt, geen grenzen, je wilt alles zijn voor iedereen. Je kent je grenzen niet, je kent jezelf niet, je kent jouw persoonlijke waarheid niet. Dus ik wil hier even op ingaan, zodat we niet verdwaald raken. In het ene uiterste of het andere uiterste. Het heeft te maken met balans. Het gaat om centreren, het gaat erom te weten wat objectief en wat subjectief is. Niet om overmatig subjectief zijn, té persoonlijk; dit is gewoon wat ik voel en het maakt me niet uit of ik iemand vermoord of zijn gevoelens krenk, en bla bla bla. Verdwaald raken in onze eigen processen.

4 Of: het contact verliezen met onze eigen processen. Wie kan ik voor jou zijn, wat kan ik voor jou doen, wie ben jij en ik ben slechts een spiegel voor jou, bla bla bla, bullshit. Dus je zult moeten begrijpen en hiernaar moeten kijken ondat we ons altijd weer ontwikkelen en als je naar je geboortehoroscoop kijkt, dan kun je nog meer zeggen zoals waar je vandaan komt en de ander wilt kunnen begrijpen, hier, daar en overal. Maar juist in deze tijd zou ik willen zeggen dat Saturnus intrekking is en Jupiter juist uitbreiding en dat we dus nu in een gebied van leren terechtkomen, van groeien. Boogschutter is uitbreiding van het bewustzijn en Jupiter, de heerser van Boogschutter is uitbreiding van alles waar hij verbinding mee maakt. Op dit moment maakt hij contact met de noordelijke maansknoop. Op dit moment is hij in het teken Maagd en daar heb ik het over gehad. Het maakt verbinding met ons lichaam en is verbonden met holistische gezondheidsoefeningen die echt behulpzaam kunnen zijn bij het uitbreiden van ons bewustzijn. Dus dit vierkant wat momenteel gaande is, en dan moeten we kijken naar Waterman en Boogschutter want de schaduw van die tekens kan arrogantie zijn. Dat ik het weet, dat ik de waarheid heb, dat ik de waarheid in pacht heb, en dat mijn mening de waarheid is, omdat ik het heb bestudeerd of ik heb ernaar gekeken, of alle boeken erover gelezen of gemediteerd en mijn derde oog geopend, ik weet wat voor jou het beste is, ik weet wat waar is voor jou. De keerzijde van Boogschutter is overtuiging, veranderen of veroordelen, zoals geloof wat ik geloof. Waterman heeft het niet zo nodig of wil zo graag dat je gelooft wat zij geloven, dat is meer het is zo. Twee plus twee is vier. Geloof dat of niet, het maakt mij niet uit, want het is zo. Dus wanneer je in dat objectieve gebied terechtkomt en je komt in die waarheden en die overtuigingen, wil ik de mensen aanmoedigen, omdat Cheiron nu in Vissen is en de zuidelijke maansknoop in Vissen en Neptunus in Vissen, de Zon gaat verschuiven naar Vissen deze week, en dat zijn beweeglijke tekens; Vissen, Maagd, Boogschutter, Tweelingen, ons veranderlijke Dus je hebt de hoofdtekens, als je ze niet kent: Ram, Kreeft, Weegschaal, Steenbok, brahma, inititiëren, creëren, hoofd! Je hebt de vaste tekens: Stier, Leeuw, Schorpioen en Waterman. Verstevigen, blijvend, bouwend, vasthouden wat is, Ah! En dan dus de beweeglijke tekens, Tweelingen, Maagd, Boogschutter, Vissen is veranderen aan de hand van mijn omgeving; absorberen, leren, Shiva, vernietigen van het oude, nieuwe informatie, nieuwe stimulansen, een nieuw begrip. Dat is heel belangrijk, deze beweeglijke tekens. Voor mij heeft het te maken met nederigheid, het heeft te maken met kwetsbaarheid.

5 En dat brengt mij bij de mantra voor vandaag: Als ik toegeef dat ik niet alles weet kan ik me klein voelen En dat is wanneer de schatten binnen komen en het leren zal echt beginnen Deze mantra viel mij in bij de training. Ik ben gewend om workshops te geven, leiding te geven, de Astrologie te kennen, de leraar te zijn, en nu ben ik de student. Dit is een tijd met de Vissen/Maagd met Jupiter in Maagd en dat is uitbreiding door te dienen, groei door te luisteren, samenwerken met anderen. En dat is hoe we onszelf helen. Helen gaat over ons luisteren, naar onszelf, naar spirit, naar de healer, dus het is belangrijk om kwetsbaar te zijn. Het is belangrijk om toe te staan dat het binnen mag komen, het is belangrijk om ons hart en onze geest te openen, ons lichaam, onze ziel voor de ander. Voor het nieuwe. Dus het heeft te maken met vertrouwen, hoop, begrip, geloof dat het leven, de ander hier voor mij is, en mij ondersteunt, om me te helpen om uit te breiden, te groeien en me te ontwikkelen. Zodat we niet vastlopen in rigiditeit, dat is de keerzijde van Saturnus in Boogschutter. Vrije volwassenheid, het beperken of vormen van overtuigingen zoals dit is zoals het is. Doctrines en dogma s die het niet toestaan voor subjectieve persoonlijke mensen, menselijke wezens die wellicht zondig zijn, in dit cirkel. Of die Watermannen, ik sta zover boven alles, achter alles; wees voorzichtig met die Venus/Mercurius in Waterman voor de komende maand of zo, om te hoog te paard te zitten, in je glazen bel te zitten, of in je luchtkasteel in de lucht. Prik die bellen door, landt, kom naar de aarde. De Maan reist door Leo in oppositie met Waterman, de volle Maan komt eraan in die beweeglijke tekens. Dus ik wil iedereen aanmoedigen om kwetsbaar te zijn. Geef toe dat we niet alles weten. Kom uit dat ego en dan Oh ja. Dat is wanneer de vreugde begint. Dat is wanneer de samenvloeiïng begint. Dat is wanneer de schat naar binnen stroomt. Dan is Ja, breng maar binnen, geef het aan mij! Laat me iets voelen dat ik nog nooit heb gevoeld, of iets heb geleerd wat ik nooit heb geweten, groei! Dat is wat we willen, we doen het. Nog één keer: Als ik toegeef dat ik niet alles weet kan ik me klein voelen En dat is wanneer de schatten binnen komen en het leren zal echt beginnen Dat je maar plezier mag hebben in het leren, groeien, absorberen, groeien, op een prachtige, gezonde en mooie manier.

6 Namasté, aloha, heel veel liefde! Tom Kaypacha Lescher Vertaling NL: Irma Schiffers Voor de video met NL ondertiteling kun je kijken op

Pele-rapport van Kaypacha voor 3 november 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 3 november 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 3 november 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. 3 november 2016. Ik ben hier in dromenland, zie je die glazen piramide daar verderop?

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 22 november 2017

Pele-Rapport voor de week van 22 november 2017 Pele-Rapport voor de week van 22 november 2017 Okee, dit is Kaypacha op het strand van Goa voor een nieuw wekelijks Pele-rapport. Ik zit middenin een workshop hier, ik zal deze er snel even uitstampen;

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 23 mei 2018

Pele-Rapport voor de week van 23 mei 2018 Pele-Rapport voor de week van 23 mei 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 23 mei 2018. En ik zal proberen om zo dicht mogelijk bij de microfoon te blijven, want ik weet dat

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 15 september 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 15 september 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 15 september 2015 Nederlandse versie Ik heb het gehaald tot het meer Wonderland in boulder Colorado. Howdy Doody! Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en deze

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 7 oktober 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 7 oktober 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 7 oktober 2015 Nederlandse versie Hallo iedereen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en ik sta niet buiten ergens in de jungle. Ik zit achter mijn computer met

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 6 januari 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 6 januari 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 6 januari 2016 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, deze is voor 6 januari 2016. Ik ben hier op de M.S. Dixie Queen. Dat

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 december 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 december 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 14 december 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 14 december 2016. We voelen nog steeds de effecten van de volle Maan in Tweelingen,

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 23 maart 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 23 maart 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 23 maart 2016 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. 23 maart 2016. Ik ben hier bij het meer van Atitlan, San Marcos, Guatemala.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 28 juni 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 28 juni 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 28 juni 2017 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en dit is het laatste Pele-rapport van de maand juni. 28 juni 2017 om precies te zijn.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 22 september 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 22 september 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 22 september 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en het is een dag later omdat de vulkaan is uitgebarsten in Costa Rica en ze sloten

Nadere informatie

Hallo, planeet Aarde! Mensen, oh help, dit is een tijd! Dit is een tijd en we hebben nog wat tijden te verwachten. Laten we het daarover hebben.

Hallo, planeet Aarde! Mensen, oh help, dit is een tijd! Dit is een tijd en we hebben nog wat tijden te verwachten. Laten we het daarover hebben. Pele-rapport van Kaypacha voor 24 juni 2015 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en dit is voor 24 juni 2015. Ja inderdaad, dit is een tijd! Precies vandaag hebben

Nadere informatie

Kaypacha: Pele-rapport 11 april 2018.

Kaypacha: Pele-rapport 11 april 2018. Kaypacha: Pele-rapport 11 april 2018. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, varend in de rivier de Nijl. Ik wil je even een kort beeld geven van de woestijn, de bergen, het zand. Het is vandaag

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 29 september 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 29 september 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 29 september 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 29 september 2016. Ik weet dat een dag later is, ik doe dit normaal op woensdag

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 7 september 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 7 september 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 7 september 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha en afgelopen week liet ik jullie zien wat er aan de hand was vanuit de ruimte. En nu ga ik jullie laten zien wat

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 10 mei 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 10 mei 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 10 mei 2017 Nederlandse versie Hallo, goedemorgen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben hier op Flamingo Beach, 10 mei 2017. Voel je het? Voel je die Maan

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 21 april 2015 - Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 21 april 2015 - Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 21 april 2015 - Nederlandse versie Hallo planeet Aarde. Hoe gaat het, hoe is het met iedereen? Het is 21 april 2015. Hier is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Het

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 10 februari 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 10 februari 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 10 februari 2016 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, hoe gaat ie? Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, astrologie voor de ziel, en deze is voor 10 februari

Nadere informatie

Kaypacha: Pele-rapport van 9 mei 2018

Kaypacha: Pele-rapport van 9 mei 2018 Kaypacha: Pele-rapport van 9 mei 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. En ik ben in Berlijn, wat de groenste stad is die ik ooit heb gezien. Dit is geweldig! Dit rapport is voor

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 29 juli 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 29 juli 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 29 juli 2015 Nederlandse versie Hallo, dit is Parché, mijn poes, met het wekelijkse Pele-rapport en deze is voor 29 juli 2015. Dat is een astrologisch, weet je wel, zo n

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 1 december 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 1 december 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 1 december 2016 Nederlandse versie Sába ai-di i, dat is Laotiaans voor Hallo, en ik ben hier bij de watervallen, buiten Luang prabang, Laos. En het is tè lawaaierig bij deze

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 1 november 2017

Pele-Rapport voor de week van 1 november 2017 Pele-Rapport voor de week van 1 november 2017 Hallo, dit is Kaypacha en ik maak een enigszins avontuurlijke boottocht. Ik ben hier net buiten Kerala, dat is dichtbij het uiterst zuidelijke puntje van India.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 21 december 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 21 december 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 21 december 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. En vandaag, zoals je kunt zien, is het 21 december 2017. En de Zon staat op 0

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 16 mei 2018

Pele-Rapport voor de week van 16 mei 2018 Pele-Rapport voor de week van 16 mei 2018 Goedemiddag, dit is Kaypacha, opnieuw, met het wekelijkse Pele rapport voor 16 mei 2018. En er zijn zoveel aspecten aan het werk op dit moment. Als je naar de

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 15 februari 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 15 februari 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 15 februari 2017 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Dit is een van die dagen waarbij ik graag op het dak wil zitten en naar de wolken

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 8 februari 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 8 februari 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 8 februari 2017 Nederlandse versie Een speciale aankondiging: we hebben een gratis eclips-webinar vrijdag, 5 uur Costa Rica tijd, kijk naar de aantekening hieronder om je

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 28 oktober 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 28 oktober 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 28 oktober 2015 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Vandaag is het 28 oktober 2015 en ik wil jullie even een klein perspectief

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 7 december 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 7 december 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 7 december 2016 Nederlandse versie Hallo daar, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Eindelijk ben ik hier aangekomen bij de Koh Phangan, de Sanctuary. Dat is

Nadere informatie

Kaypacha: het Pele-rapport van 21 juni 2017

Kaypacha: het Pele-rapport van 21 juni 2017 Kaypacha: het Pele-rapport van 21 juni 2017 Hallo, dit Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor woensdag 21 juni 2017. De zonnewende, precies afgelopen nacht dat de zon naar Kreeft ging. En ja, vandaag

Nadere informatie

Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 11 juli 2018

Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 11 juli 2018 Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 11 juli 2018 Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik sluip naar deze vogels toe. Het kan zijn dat dat niet goed uitkomt voor de camera want. Ik

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 22 februari 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 22 februari 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 22 februari 2017 Nederlandse versie Hallo dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 22 februari 2017; ik breng je nu direct naar de horoscoop, want dat maakt het

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 5 mei 2015 - Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 5 mei 2015 - Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 5 mei 2015 - Nederlandse versie Hallo, buenos dias, hier is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 5 mei 2015. Dit is een astrologisch rapport over wat er zoal daar

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 18 juli 2018

Pele-Rapport voor de week van 18 juli 2018 Pele-Rapport voor de week van 18 juli 2018 Okee, wat een waterbronnen. Het is hier een beetje mistig. Ik kan niet alle eilanden zien, maar ik moet vandaag even vrijaf nemen. We rijden het hele eiland over

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 21 oktober 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 21 oktober 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 21 oktober 2015 Nederlandse versie Goedendag mijn vrienden, vriendinnen. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben op avontuur hier. Ik heb dit pad nog niet

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 24 augustus 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 24 augustus 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 24 augustus 2016 Nederlandse versie Hallo iedereen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Een astrologische kijk op wat er speelt op deze aarde hier, voor 24 augustus.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 25 maart Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 25 maart Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 25 maart 2015- Nederlandse versie Aloha, hier is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport. Ik ben hier op het strand, ik heb het gehaald tot Venice-beach. En je weet, dat

Nadere informatie

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 17 januari 2018

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 17 januari 2018 Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 17 januari 2018 Hallo, dit is Kaypacha met een nieuw Pele-rapport, voor 17 januari 2018. En uiteraard ben ik bij de rivier. Een van de eerste liedjes die

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 juni 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 juni 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 14 juni 2017 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben hier in het mooie Pacific Northwest bij Tryon Creek, met vogelgezang en een

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 25 november 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 25 november 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 25 november 2015 Nederlandse versie Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 25 november 2015. Dat is de volle Maan die oprijst. Dit is de zonsopgang op dit moment,

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 23 december 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 23 december 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 23 december 2015 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en ik ben weer thuis in Costa Rica waar de koffiebonen aan het groeien zijn. Jazeker

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 11 november 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 11 november 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 11 november 2015 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag of zal ik zeggen goedemiddag. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik heb het gehaald, ik kom zojuist uit

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 3 februari 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 3 februari 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 3 februari 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het Pele-rapport en dit Pele-rapport is voor 3 februari 2016. Het is een astrologisch avontuur door tijd en

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 20 januari 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 20 januari 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 20 januari 2016 Nederlandse versie Hallo allemaal, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Zoals je kunt zien bevind ik mij in de ruimte op dit moment, en we kijken

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 25 april 2018

Pele-Rapport voor de week van 25 april 2018 Pele-Rapport voor de week van 25 april 2018 Hallo goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 25 april 2018. Ik weet niet hoe dit gaat uitpakken, want ik ben op een eiland met veel

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 11 januari 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 11 januari 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 11 januari 2017 Nederlandse versie Hallo goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport op één elf. 1-11. 11 januari 2017. Ik ben hier bij deze rotspartij en

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 5 oktober 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 5 oktober 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 5 oktober 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. En vandaag, ik weet het niet, voelt als een beetje liggen hier en daar, kijkend

Nadere informatie

Astrologie voor de ziel 6 september 2017 Nederlandse vertaling & transcript

Astrologie voor de ziel 6 september 2017 Nederlandse vertaling & transcript Astrologie voor de ziel 6 september 2017 Nederlandse vertaling & transcript Goedendag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 6 september 2017. Het is het bananenverslag. Ik ben thuisgekomen.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 15 juli 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 15 juli 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 15 juli 2015 Nederlandse versie Hallo, buenos dias, Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Deze is voor 15 juli in het jaar 2015. En vandaag, praktisch gezien op

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 2 juni 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 2 juni 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 2 juni 2015 Nederlandse versie Ola. Namasté, hier is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, en deze is voor 2 juni 2015. En dit kan een lang rapport worden. Er is zoveel

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 29 augustus 2018

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 29 augustus 2018 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 29 augustus 2018 Hallo goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport. Kijk eens naar dat termietennest daar. Zie je dat? Oh help, termieten ja, het is een

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 8 maart 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 8 maart 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 8 maart 2017 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. En het is wat koud en winderig buiten dus ik ga even weg van de planeet

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 26 september 2018

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 26 september 2018 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 26 september 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport voor 26 september 2018. Ik hoop dat je me kunt verstaan. Ik ben hier bij de Confluence, dat is een

Nadere informatie

Hola ~ Buenos Dias ~ Dit is Kaypacha met het wekelijke Pele Report voor 23 december 2014.

Hola ~ Buenos Dias ~ Dit is Kaypacha met het wekelijke Pele Report voor 23 december 2014. Hola ~ Buenos Dias ~ Dit is Kaypacha met het wekelijke Pele Report voor 23 december 2014. De maan gaat vandaag, de 23 e door Steenbok en dan naar Waterman. We hebben Mercurius, Venus, de Zon en Pluto ook

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 16 november 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 16 november 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 16 november 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Een astrologische kijk op wat er hier gebeurt op de aarde voor 16 november 2016.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 19 mei 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 19 mei 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 19 mei 2015 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, hier is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 19 mei 2015. Hier in Tepoztlan, vlak bij Con Navaja in Mexico en

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 8 augustus 2018

Pele-Rapport voor de week van 8 augustus 2018 Pele-Rapport voor de week van 8 augustus 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport en dit is voor 8 augustus 2018. Het is eigenlijk 7 augustus, maar ik geef morgen een workshop, dus ik

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 27 september 2017

Pele-Rapport voor de week van 27 september 2017 Pele-Rapport voor de week van 27 september 2017 Hallo, goedemorgen. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en het is vandaag 27 september 2017. En het is hier vroeg in de ochtend en ik ben bij

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 23 juni 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 23 juni 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 23 juni 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben hier in Lucius, Griekenland in de buurt bij Athene, en ik breng een bezoek

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 april 2015 - Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 april 2015 - Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 14 april 2015 - Nederlandse versie Hallo, Buenos dias, hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, reizend door Berkeley, op weg naar het vliegveld. En ik sta

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 1 maart 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 1 maart 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 1 maart 2017 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben hier in Tabacon, de huidige temperatuur van het water is warmer dan de lichaamstemperatuur.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 1 februari 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 1 februari 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 1 februari 2017 Nederlandse versie Soms kun je het pad zien dat voor je ligt. Niet altijd, er is veel verwarring met de Vissen-party die gehouden wordt, maar we schuiven

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 12 mei Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 12 mei Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 12 mei 2015 - Nederlandse versie Hallo, buenos dias, hier is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en ik loop nu niet op andermans erf, ik doe dit nu in mijn eigen achtertuin.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 24 februari 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 24 februari 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 24 februari 2016 Nederlandse versie Hallo, goedendag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-bananen-rapport. Hier zijn we dan, prachtige dag, prachtige dag, prachtige dag.

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 15 november 2017

Pele-Rapport voor de week van 15 november 2017 Pele-Rapport voor de week van 15 november 2017 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en deze is voor 15 november 2017. Ik ben hier op het eiland Vivekananda, dat ligt op het puntje van

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 20 april 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 20 april 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 20 april 2016 Nederlandse versie Hallo, goedendag, dit is Kaypacha, opnieuw met het wekelijkse Pele-rapport, astrologie voor de ziel. Gewoon een astrologische kijk op wat

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 27 januari 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 27 januari 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 27 januari 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 27 januari 2016. Ik ben weer thuis en afgelopen week liet ik de planeten zien

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 13 juli 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 13 juli 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 13 juli 2016 Nederlandse versie Okee hallo, aloha, Namasté, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, ik kom nu naar jullie toe vanaf Corfu, Griekenland. Het is een

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 31 maart 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 31 maart 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 31 maart 2016 Nederlandse versie Goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor maart 2016. Ik ben weer thuis voor een klein tijdje. De bananenbomen. De

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 16 december 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 16 december 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 16 december 2015 Nederlandse versie Aloha, hallo! Prachtige dag, prachtige mensen, prachtige planeet. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport; Astrologie voor de

Nadere informatie

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 10 januari 2018

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 10 januari 2018 Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 10 januari 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Heb je nog wat nieuws? 10 januari 2018. En ik geef even een beeld van deze kathedraal-bomen

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 19 oktober 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 19 oktober 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 19 oktober 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, astrologische vooruitblik. Dit is voor de week van de 19 e oktober 2016. Ik ben

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 oktober 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 oktober 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 14 oktober 2015 Nederlandse versie Hallo goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, astrologie voor de ziel. 14 oktober 2015. Ik ben hier in La Eco Via

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 6 juli 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 6 juli 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 6 juli 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. En ik ben op het eiland Delos, ik was op het eiland Delos, Maar nu ben ik op mijn kamer

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 4 mei 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 4 mei 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 4 mei 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en het is 4 mei 2016. Het is tijd voor een astrologie-astronomie les. Het is alweer een

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 13 september 2017

Pele-Rapport voor de week van 13 september 2017 Pele-Rapport voor de week van 13 september 2017 Kaypacha hier met het wekelijkse Pele-rapport en het is nu 13 september 2017. Ik ben even thuis en het is een beetje te moerassig om ergens anders heen te

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 6 april 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 6 april 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 6 april 2016 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, gewoon een astrologisch perspectief op wat er aan de hand is, op deze

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 27 juni 2018

Pele-Rapport voor de week van 27 juni 2018 Pele-Rapport voor de week van 27 juni 2018 Hallo, Kaypacha hier met het wekelijkse pele-rapport, staande onder de koningin van de nacht. Jazeker, de volle Maan is hier en dat is het moment dat ze zich

Nadere informatie

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 24 januari 2018

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 24 januari 2018 Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 24 januari 2018 Hallo vrienden, dit is Kaypacha met een nieuw Pele-rapport, voor 24 januari 2018. En de Maan staat in Stier, ik weet niet of je die levensgenieters

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha van 3 april 2019

Pele-rapport van Kaypacha van 3 april 2019 Pele-rapport van Kaypacha van 3 april 2019 Wat is er aan de hand, aardlingen? Auwww!!! Kaypacha hier met het wekelijkse Pele-rapport. 3 april 2019. We hebben het gered tot 1 april 2019. Kun je geloven

Nadere informatie

The Pele Report van 27 januari 2015 in Dutch/Nederlands

The Pele Report van 27 januari 2015 in Dutch/Nederlands The Pele Report van 27 januari 2015 in Dutch/Nederlands Ola, Buenos Dias, como estas, hier is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport. En deze week komt de astrologie voor de ziel vanuit Tulum in Mexico.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 18 november 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 18 november 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 18 november 2015 Nederlandse versie Okee goedendag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik wil jullie meenemen op een kleine tocht hier buiten bij het geheime

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha van 22 mei 2019

Pele-rapport van Kaypacha van 22 mei 2019 Pele-rapport van Kaypacha van 22 mei 2019 Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en dat komt naar je toe vanuit de cactus-tuin, als je dat al niet kunt zien. Het is 22 mei

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 30 augustus 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 30 augustus 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 30 augustus 2017 Nederlandse versie Goedemorgen, of welke tijd het ook is voor jou, het is hier ochtend in Noord-Carolina. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 25 januari 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 25 januari 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 25 januari 2017 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben er niet helemaal zeker van waar dit pad heen gaat. Ik ben hier zojuist aangekomen,

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 22 september 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 22 september 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 22 september 2015 Nederlandse versie Hallo, goedemorgen, goedendag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor de equinox van 2015. Vandaag is het 22 september.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 17 juni 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 17 juni 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 17 juni 2015 Nederlandse versie Hier is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 17 juni 2015 Ik wil beginnen met een beeld van de nachtelijke hemel, om je een idee

Nadere informatie

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 14 februari 2018

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 14 februari 2018 Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 14 februari 2018 Oh jee, dit is het Valentijnsdag-rapport; een astrologisch vooruitblik voor de ziel. Dit is Kaypacha en het is 14 februari in het prachtige

Nadere informatie

Transcript Pele-rapport voor 8 november 2017 door Kaypacha

Transcript Pele-rapport voor 8 november 2017 door Kaypacha Transcript Pele-rapport voor 8 november 2017 door Kaypacha Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. We zijn hier bij stuwwater van Karbala. Prachtig Zuid-India. Het is 8 november 2017. Zeer

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 22 augustus 2018

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 22 augustus 2018 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 22 augustus 2018 Hallo, Kaypacha hier met het wekelijkse pele-rapport. Niet een bananen-rapport, ook al wordt dat wel een banaan. Ik ben weer thuis en ik kijk even hoe het

Nadere informatie

Een onderzoek naar de symboliek van Cheiron. Speelt Cheiron een rol bij het verlies van een dierbare?

Een onderzoek naar de symboliek van Cheiron. Speelt Cheiron een rol bij het verlies van een dierbare? Een onderzoek naar de symboliek van Cheiron Speelt Cheiron een rol bij het verlies van een dierbare? Door: Vivian Muller-Laumans s-hertogenbosch, September 2018 Inleiding Het bestuderen van progressies

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 9 december 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 9 december 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 9 december 2015 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport; het astrologische vooruitzicht voor 9 december 2015. Ik ben hier in

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 11 augustus 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 11 augustus 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 11 augustus 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Vandaag is het 12 augustus, nee, het is 11 augustus. En het is donderdag, meestal

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 27 februari 2019

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 27 februari 2019 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 27 februari 2019 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Het is 27 februari 2019. We hebben de Maan in Boogschutter; de natuur, buitenshuis, de wilde. Ze

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 13 april 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 13 april 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 13 april 2016 Nederlandse versie Aloha iedereen. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en deze is om precies te zijn voor 13 april en ik weet dat sommigen van jullie

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 8 september 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 8 september 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 8 september 2015 Nederlandse versie Hallo, Namasté, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. 8 september 2015. Wat is er aan de hand. Op dit moment, vandaag hebben

Nadere informatie

En, laat me eens terug gaan tot tot waar we waren en dit ding even stoppen en dan terugkomen bij vandaag.

En, laat me eens terug gaan tot tot waar we waren en dit ding even stoppen en dan terugkomen bij vandaag. Pele-rapport van Kaypacha voor 1 juni 2016 Nederlandse versie Hallo iedereen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. En laten we eens kijken naar Astro Scope en de strekking ontleden, want zie

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 28 december 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 28 december 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 28 december 2016 Nederlandse versie Hallo, Pura vida, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben heel enthousiast vandaag want met kerstmis kreeg ik een stable

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 17 mei 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 17 mei 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 17 mei 2017 Nederlandse versie Hallo, goedemorgen dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. 17 mei 2017. En ik ben inderdaad terug in mijn eigen achtertuin, want dat

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha van 15 mei 2019

Pele-rapport van Kaypacha van 15 mei 2019 Pele-rapport van Kaypacha van 15 mei 2019 Hallo, goedemiddag vanuit Granada in Spanje. Dit is Kaypacha met het wekelijke Pele-rapport voor 15 mei 2019. Ik geef de astrologie door voor deze week. Ik weet

Nadere informatie

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport van 13 december 2017

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport van 13 december 2017 Nederlandse vertaling van het Pele-rapport van 13 december 2017 Hallo iedereen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. En vandaag is het 13 december 2017. En ik probeer mijn weg te vervolgen

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 19 september 2018

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 19 september 2018 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 19 september 2018 Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport voor 19 september 2018. En wat een week is dit! Halleluja! We gaan richting de equinox

Nadere informatie